Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Met vriendelijke groet, Esther van der Schee"

Transcriptie

1 Datum: Nieuwsbrief: 11 Jaargang: 18 Beste ouders / verzorgers, Je bent al een hele tijd naar iets aan het zoeken en ontdekt dan ineens dat het al die tijd al vlak voor je neus ligt. Voor veel kinderen en volwassenen een herkenbare situatie. Hoe kan het dat ik dat niet gezien heb, denk je na die tijd. In deze weken werkt Kind op Maandag met het thema Kijk je ogen uit!. Dat is iets anders dan kijk uit je doppen!. Kijk je ogen uit is een uitnodiging, om oog te krijgen voor wat mooi en goed is in de wereld om je heen. Dat het niet altijd makkelijk is om dat te doen, blijkt wel uit de Bijbelverhalen van deze weken. Na Pasen hoorden we over twee mensen die op weg zijn van Jeruzalem naar Emmaüs. Onderweg praten ze over Jezus, die gekruisigd en begraven is. Ze hebben niet door dat hij al die tijd naast hen loopt. Deze weken lezen we met de kinderen ook verhalen uit het boek Genesis, over de wording van alles wat leeft. God zag dat het goed was, vertelt het Bijbelverhaal steeds opnieuw. Wij kijken deze weken met God mee naar de schepping, om te zien waar we blij en vrolijk van worden. Maar we hebben ook oog voor wat niet goed gaat, voor de dingen die beter anders kunnen. Het boek Genesis vertelt dat God een nieuw begin met mensen wil maken, ook als ze er een puinhoop van hebben gemaakt. Als mensen weer oog krijgen voor liefde en vrede, begint het verhaal van Gods goede aarde opnieuw. Dan is het elke keer een beetje Pasen! Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Uit de Bijbel Week 20 15/05-19/05 De kleur is Genesis 8:1-9:17 Na de watervloed wordt de aarde weer droog. Noach en alle dieren mogen de ark weer uit. Het lijkt wel alsof ze de aarde voor het eerst weer zien. Wij kijken deze week met ze mee naar alle mooie kleuren van de aarde. Als teken van zijn verbond met de mensen stelt God de regenboog aan de hemel. Het is een veelkleurig signaal: God houdt van de wereld in al zijn verscheidenheid. Week 21 22/05-24/05 Hoog, hoger Genesis 11:1-9 en Handelingen 1:1-11 Het gaat hoger en hoger in de verhalen van deze week. Hoe hoog kunnen mensen eigenlijk komen? In Babel proberen ze een toren tot in de hemel te bouwen, maar dat wordt niks. De toren komt niet af, de mensen begrijpen elkaar niet meer en ze raken verdeeld. Mensen kunnen niet op eigen kracht tot in de hemel reiken.

2 Het tweede verhaal van deze week is dat van de Hemelvaart van Jezus. Die afstand tussen aarde en hemel, die voor mensen niet te overbruggen is, is voor God niet te groot. Week 22 29/05 02/06 Ga maar staan Handelingen 2:1-13, 2:41-47 en 3:1-10 Eerst zien we de leerlingen in Jeruzalem, tijdens het Pinksterfeest. Nu Jezus niet meer bij hen is, kunnen zij niet vrolijk zijn zoals de rest van de stad. Totdat er een wind gaat waaien die alles anders maakt. Ga maar staan, lijkt die wind te zeggen. Kom in beweging. Het tweede verhaal gaat over de verlamde man net buiten de tempel. Ga maar staan, zegt Petrus en de man komt in beweging. Lopend, springend en God lovend gaat de man de tempel binnen. Zending Elke maandagmorgen mogen de kinderen een bijdrage meenemen voor de zendingsdoelen. De groepen 0, 1 en 2 sparen voor het nieuwe project van Mensenkinderen Geef 5 arme gezinnen in Moldavië een geit en een betere toekomst. Wij helpen dit schooljaar mee om 5 arme gezinnen ieder een geit te geven en daarmee een kans op een betere toekomst. De afgelopen weken is er 28,17 opgehaald. De groepen 3,4 en 5 sparen voor de kinderen Chennbasava, een jongen van 9 jaar en Akshatha, een meisje van 11 jaar uit India. In de afgelopen weken is er 25,45 opgehaald. De groepen 6, 7 en 8 sparen nu voor het project van Edukans Naar school in de sloppenwijk in Ethiopië en hebben in de afgelopen weken 28,19 ingezameld. Wij danken u hartelijk voor deze bijdrage. Welkom We mogen weer een nieuwe leerling welkom heten bij ons op school, Michelle Bos. We wensen je veel leeren speelplezier op de Fontein! Paasbrodenactie De paasbrodenactie was een enorm succes! In totaal zijn er 724 broden verkocht. Als school houden we hier 876,- aan over. Dit geld wordt door de OR beheerd en ingezet voor de kinderen. We willen alle kinderen en ouders heel erg bedanken voor hun inzet! Schoolfotograaf Op maandag 15 mei komt de schoolfotograaf weer groeps-, individuele- en gezinsfoto s nemen. Om 8.15 uur worden in het speellokaal eerst de gezinsportretten gemaakt met broertjes en/of zusjes die nog niet naar school gaan. De ervaring leert ons dat dit altijd best wat tijd in beslag neemt; houd u hier dus rekening mee. Het gezinsportret is echt alleen bedoeld voor gezinnen met kinderen die op onze school zitten en dus niet bedoeld voor neefjes/nichtjes etc. Tip: fleurige en kleurrijke kleding doet het altijd goed op de foto! De foto s kunnen later digitaal besteld worden via de schoolfotograaf

3 Schoolfruit Het project Schoolfruit is afgelopen. We willen het eten van fruit blijven stimuleren. Wilt u uw kind in ieder geval op dinsdag en donderdag fruit meegeven als tussendoortje? Luizencontrole Afgelopen maandag hebben de luizenmoeders alle kinderen weer gecontroleerd. Iedereen was gelukkig luisvrij. Spel van de maand In de maand mei gaan we trefballen! Teken Van 3 t/m 9 april is het de Week van de Teek. Het is tijd om weer lekker buiten te zijn. Maar nu het warmer wordt, is de kans op een beet van een teek ook groter. Teken kunnen met een beet o.a. de ziekte van Lyme overbrengen. Daarom is het belangrijk dat je je na een bezoek in het groen goed controleert op tekenbeten. Hoe langer een teek in de huid zit, hoe groter de kans dat de teek een bacterie overdraagt. Teken moet je daarom zo snel mogelijk verwijderen. Een folder met meer informatie kunt u downloaden op: Eikenprocessierups Een eikenprocessierups heeft wel haren. Deze haartjes zijn erg klein. Maar als mensen in contact komen met deze haren, kunnen ze vervelende klachten geven. De rups leeft in eikenbomen. In eikenlanen geven ze vaak overlast. 's Nachts gaan de rupsen in een rij (in een "processie") op zoek naar voedsel. De overlast van de haren van de rups start in mei en duurt tot oktober Een folder met meer informatie kunt u downloaden op: Lessen seksuele voorlichting Na de meivakantie starten we met het geven van lessen seksuele voorlichting. We gebruiken daarvoor de methode Kinderen en.liefde, relaties en seksualiteit. In deze lessen gaat het niet om het verhaal van de bloemetjes en de bijtjes, de informatie over voortplanting van mens en dier, maar veel meer over liefde, intimiteit, relaties, regels en gewoonten en omgang met elkaar. In de huidige samenleving krijgen kinderen via vele wegen een beeld van seksualiteit dat niet altijd overeenkomt met de ontwikkelingsfase waarin zij zich bevinden. Wij willen dit beeld in verband brengen met liefde, een gezonde relationele ontwikkeling, met gevoelens, met vriendschap en met waarden en normen. Wellicht vertelt uw kind thuis over de lessen die gegeven worden; dat zou mooi zijn! Mocht u naar aanleiding hiervan vragen hebben, dan bent u altijd welkom op school.

4 PBS In de komende weken gaan we de volgende gedragsverwachtingen aanbieden: Datum les Waarde Gedragsverwachting Les 15 Veiligheid, respect 12 mei Seksuele voorlichting 1 Les 16 2 juni Seksuele voorlichting 2 Veiligheid, respect Schooltijden De deuren van de school zijn vanaf 8.05 uur open. We zien dat sommige kinderen al heel vroeg in de school komen. Om 8.05 uur is vroeg genoeg. Avondvierdaagse Inmiddels hebben heel veel kinderen/ouders zich ingeschreven voor de Avondvierdaagse. Ouders die meelopen als begeleiding graag indien mogelijk ook een blauw shirt aan. Op die manier is goed zichtbaar welke ouders bij onze school horen en voor de kinderen is dat ook fijn. We wensen iedereen hele fijne wandelkilometers toe! Feest meester Poelman 17 mei Volgende week woensdag vieren we dat meester Poelman 25 jaar in het onderwijs werkzaam is. We hopen er een hele leuke ochtend van te maken. Voor alle duidelijkheid: ook de kinderen van groep 0 zijn deze ochtend welkom op school! Via een aparte mail heeft u al meer info ontvangen. In deze Nieuwsdruppel gaan we dat niet herhalen, omdat de meester nog niet te veel mag weten over de inhoud van de feestdag! De kinderen hoeven woensdag geen eten en drinken mee te nemen naar school. Vakantierooster Herfstvakantie 23 oktober t/m 27 oktober Kerstvakantie 25 december 2017 t/m 5 januari Voorjaarsvakantie 26 februari t/m 2 maart Pasen 30 maart t/m 2 april Meivakantie incl. Hemelvaart 27 april t/m 11 mei Pinksteren 21 mei Zomervakantie 20 juli s middags t/m 31 augustus Sparen kosteloos materiaal In de afgelopen periode is er heel veel kosteloos materiaal ingezameld; hartelijk dank daarvoor!! We kunnen daar heel goed mee knutselen.

5 Zeilkamp Al weer enkele weken geleden zijn de groepen 7 en 8 op zeilkamp geweest in Giethoorn. De kinderen en begeleiders kijken terug op een geslaagde week. Op de site staan de foto s. We willen alle mensen die geholpen hebben om deze week tot een succes te maken, hartelijk bedanken! Kalender groep 0/1/2 Op de jaarkalender staat vermeld dat de groepen 0/1/2 in week 22 (29 mei t/m 2 juni) vrij zijn. Maar deze week is verschoven naar april toen de groepen 7 en 8 op zeilkamp zijn geweest. In week 22 verwachten we de kleuters dus gewoon op school! Schoolverzuim Als school noteren we schoolverzuim van kinderen altijd al in ons administratiesysteem. Bij twijfel over het verzuim of bij ongeoorloofd verzuim wordt er altijd al contact opgenomen met de ouders en soms ook met de ambtenaar leerplicht. Vanaf 1 april zijn alle scholen in Nederland verplicht om ongeoorloofd schoolverzuim door te geven aan een digitaal verzuimregister. De gemeente Twenterand krijgt dan automatisch een melding van het verzuim. De Twentse gemeenten, de samenwerkinsgverbanden Passend Onderwijs en de GGD-JGZ hebben een verzuimkaart opgesteld. De procedure om verlof aan te vragen bij school verandert niet. Wat wel verandert is het volgende: in ons administratiesysteem noteren wij wanneer een leerling te laat op school komt. Wanneer een leerling veelvuldig te laat komt, zullen wij dit gaan melden via het verzuimregister. We zullen ouders op de hoogte stellen van deze melding. Daarna zal de leerplicht ambtenaar van de gemeente Twenterand de melding verder in behandeling nemen. Uiteraard hopen we dat er geen sprake is van ongeoorloofd verzuim/veelvuldig te laat komen!

6 Stagiaire In de komende 2 weken komt Lilian Brink stage lopen in groep 3. Lilian volgt haar opleiding aan het Noordik in Vriezenveen. Schoolreisje Het duurt nog even.maar de OR wil graag weten welke klassenmoeder mee gaat als begeleiding met het schoolreisje én welke klassenmoeder wil rijden met de bezemwagen. Graag doorgeven aan juf van der Schee of aan Yvonne Meijerink. Website Op de site van school staan weer veel nieuwe foto s in het fotoalbum. Agenda Maandag 15 mei - Schoolfotograaf. Maandag 15 mei t/m donderdag 18 mei - Avondvierdaagse. Dinsdag 16 mei - GGD-onderzoek groep 2. Woensdag 17 mei - Feestdag voor meester Poelman. Woensdag 24 mei - Sportinstuif groep 3 t/m 8 Klaampe. Donderdag 25 mei - Hemelvaartsdag. Vrijdag 26 mei - Vrije dag. Woensdag 31 mei uur MR-vergadering. Woensdag 31 mei uur OR-vergadering. Vrijdag 2 juni - Volgende Nieuwsdruppel. Maandag 5 juni - 2 e Pinksterdag vrije dag. Dinsdag 13 juni - Schoolreisje groep 0 t/m 6. Woensdag 14 juni - Evaluatiedag team leerlingen zijn vrij. Met vriendelijke groet, Team CBS De Fontein-locatie Hoofdweg

7 Jubileum 10 jaar de Klaampe Op 13 mei 2017 van tot uur Ben je altijd al geinteresseerd geweest in de laatste digitale en technische snufjes? Breng een bezoekje aan de WoWi-bus!! Schrijf je alvast in als je mee wilt doen met een van de 4 workshops: 3D-ontwerpen Virtual Reality Filmen met special effects Games programmeren Mail naar bib.westerhaar@bibov.nl of bib.vriezenveen@bibov.nl Maar je kunt natuurlijk ook langskomen en kijken of er nog een plek is. Tot 13 mei!!

8

9

10

Datum: 18 maart 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 10

Datum: 18 maart 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 10 Datum: 18 maart 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 10 Beste ouders/verzorgers, Welke gevoelens roept het Paasfeest bij u op? De Heer is waarlijk opgestaan, Halleluja? Met Pasen is het nieuwe leven van en

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 24-5-2019 Nieuwsbrief: 11 Beste ouders / verzorgers, In de week voor Pinksteren horen de kinderen hoe de leerlingen van Jezus verder konden na zijn hemelvaart. Ze wisten niet goed wat ze nog van

Nadere informatie

Datum: 13 mei 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 12

Datum: 13 mei 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 12 Datum: 13 mei 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 12 Beste ouders/verzorgers, Er valt veel te zien in de weken van Pasen naar Pinksteren. Om ons heen zien we de wereld tot bloei komen. En in de Bijbelverhalen

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 18

Datum: Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 18 Datum: 20-01-2017 Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 18 Beste ouders/verzorgers, Al eeuwenlang bidden mensen het Onze Vader. Uw koninkrijk kome bidden ze dan. Maar wat bedoelen ze daar eigenlijk precies mee? Hoe

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 23

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 23 Rehobothschool met Dalton onderwijs Populierenstraat 18 8266 BK Kampen 038-3315460 directie@rehobothschoolkp.nl www.rehobothschoolkp.nl NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 17-05-2017

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Het is bijna Pinksteren. Graag geef ik u onderstaand gedicht mee:

Beste ouders / verzorgers, Het is bijna Pinksteren. Graag geef ik u onderstaand gedicht mee: Datum:2-6-2017 Nieuwsbrief: 12 Jaargang: 18 Beste ouders / verzorgers, Het is bijna Pinksteren. Graag geef ik u onderstaand gedicht mee: Schud ons wakker God, Dat we ons openstellen, dat we stil worden

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Datum:23-6-2017 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 18 Beste ouders / verzorgers, Sommige dingen kun je niet tegenhouden. Dat de zon gaat schijnen bijvoorbeeld, dat de wind gaat waaien, dat de vogels gaan fluiten

Nadere informatie

Wij binnen dat wij dankbaar en vol vertrouwen kunnen zeggen: het wordt avond en morgen, een nieuwe dag.

Wij binnen dat wij dankbaar en vol vertrouwen kunnen zeggen: het wordt avond en morgen, een nieuwe dag. Datum:31-3-2017 Nieuwsbrief: 10 Jaargang: 18 Beste ouders / verzorgers, In onze voorbereiding op het Paasfeest geef ik u graag onderstaand gedicht van Ben Sleumer mee. Ik wens u alvast hele fijne Paasdagen

Nadere informatie

Kind Op Maandag. Uitslag verkeersexamen groep 7. Zendingsgeld. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag:

Kind Op Maandag. Uitslag verkeersexamen groep 7. Zendingsgeld. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag: Nr. 18 schooljaar 2016-2017 Uitslag verkeersexamen Zendingsgeld Verslag koffieochtend Feestdagen en vrije dagen Schoolreisjes Uitslag Eindtoets groep 8 Opgeven Coevorder Grachtenloop Kind Op Maandag De

Nadere informatie

In en om school Bindi Biemans uit groep 1 heeft in de meivakantie (22 april) een broertje gekregen. Hij heet Quinn. Van harte gefeliciteerd!

In en om school Bindi Biemans uit groep 1 heeft in de meivakantie (22 april) een broertje gekregen. Hij heet Quinn. Van harte gefeliciteerd! Datum:22 mei Nieuwsbrief: 17 Jaargang: 8 In en om school Bindi Biemans uit groep 1 heeft in de meivakantie (22 april) een broertje gekregen. Hij heet Quinn. Van harte gefeliciteerd! Kind op maandag: Week

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 22-12- 2017 Nieuwsbrief: 5 Jaargang: 20 Beste ouders / verzorgers, Kerstfeest vieren we al heel lang. Vroeger werd het anders gevierd als nu. Toen ging bijna iedereen naar de kerk om middernacht.

Nadere informatie

Datum: 11 december 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 6

Datum: 11 december 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 6 Datum: 11 december 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 6 Beste ouders/verzorgers, Kerstfeest vieren we al heel lang. Vroeger werd het anders gevierd als nu. Toen ging bijna iedereen naar de kerk om middernacht.

Nadere informatie

Datum: 15 januari 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 7

Datum: 15 januari 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 7 Datum: 15 januari 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 7 Beste ouders/verzorgers, Inmiddels hebben we al weer bijna 2 weken erop zitten in het nieuwe jaar. Een jaar dat we mochten beginnen met het vragen

Nadere informatie

Heer, wilt U zo met ons wezen, als wij op vakantie zullen gaan, en met ons zijn op de wegen, maar gaat U maar vooraan.

Heer, wilt U zo met ons wezen, als wij op vakantie zullen gaan, en met ons zijn op de wegen, maar gaat U maar vooraan. Datum:7-7-2017 Nieuwsbrief: 14 Jaargang: 18 Beste ouders / verzorgers, Dit is dan de laatste Nieuwsdruppel van dit schooljaar. Wat is het schooljaar weer voorbij gevlogen! Nog twee weken te gaan en dan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 19 mei 2017

Nieuwsbrief 16, 19 mei 2017 Nieuwsbrief 16, 19 mei 2017 Agenda 22 mei Schoolreisje 22 t/m 24 mei Schoolkamp 25 t/m 26 mei Hemelvaartsweekend; kinderen zijn vrij 29 mei t/m 1 juni Avond4daagse 1 juni Papier container staat bij school

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 11-11-2016 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 18 Beste ouders/verzorgers, Graag geef ik u een gebed mee uit onze methode Kind op Maandag. Dit gebed sluit aan bij de verhalen uit Samuël waar we over vertellen

Nadere informatie

20 april 2017 Belangrijke data. 2 Afronding van het overblijfgeld (herinnering voor na de meivakantie)

20 april 2017 Belangrijke data. 2 Afronding van het overblijfgeld (herinnering voor na de meivakantie) 20 april 2017 Belangrijke data 22 april t/m 7 mei: vakantie 8 mei : Hoofdluiscontroleweek mei: Commissie laatste schooldag 11 mei: MR vergadering 17 mei: Oversteekexamen groepen 5 19 mei: Spelletjesochtend

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF: JAARGANG 27 nr. 17 Schooljaar 2016/

NIEUWSBRIEF: JAARGANG 27 nr. 17 Schooljaar 2016/ NIEUWSBRIEF: JAARGANG 27 nr. 17 Schooljaar 2016/2017 18-05-2017 Inhoud: - Inleiding - Kind op Maandag - Zending - Nieuwe leerling - Sportdag. - Een nieuw jasje - Lief en leed - Uit groep 5 - Taalfeest

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

Tel uw zegeningen één voor één, tel ze allen en vergeet er geen. Tel ze allen, noem ze één voor één en je ziet Gods liefde, dan door alles heen.

Tel uw zegeningen één voor één, tel ze allen en vergeet er geen. Tel ze allen, noem ze één voor één en je ziet Gods liefde, dan door alles heen. Datum: 1 juli 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 14 Beste ouders/verzorgers, Een schooljaar vol van zegeningen is bijna voorbij. Als De Fontein hebben we het als een zegen ervaren om te werken met uw kinderen.

Nadere informatie

AGENDA nr. 15 NIEUWS. Maandag 17 april. Allemaal van harte gefeliciteerd! goede vrijdag, alle leerlingen vrij

AGENDA nr. 15 NIEUWS. Maandag 17 april. Allemaal van harte gefeliciteerd! goede vrijdag, alle leerlingen vrij AGENDA nr. 15 Donderdag 13 april Vrijdag 14 april Maandag 17 april Dinsdag 18 april continurooster en paaslunch goede vrijdag, alle leerlingen vrij 2 e paasdag, alle leerlingen vrij GMR-vergadering JARIG

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 22

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 22 Rehobothschool met Dalton onderwijs Populierenstraat 18 8266 BK Kampen 038-3315460 directie@rehobothschoolkp.nl www.rehobothschoolkp.nl NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 03-05-2017

Nadere informatie

Kind Op Maandag. Schoolreisjes. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag:

Kind Op Maandag. Schoolreisjes. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag: Nr. 17 schooljaar 2016-2017 Schoolreisjes Opbrengst paaseitjes Koffieochtend 15 mei Korfbaltoernooi 10 mei Werkgroepen Picardtschool Verkeersexamen groep 7 Schaakcompetitie Kind Op Maandag De komende weken

Nadere informatie

Ouderavond maandag 22 mei

Ouderavond maandag 22 mei Nr.31 18 mei 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Agenda Maandag 11 april uur Culturele voorstelling groep 5/6. Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!) Finale schoolvoetbal

Agenda Maandag 11 april uur Culturele voorstelling groep 5/6. Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!) Finale schoolvoetbal Nieuwsbrief nr. 16 8 april 2016 Agenda Maandag 11 april 13.30 uur Culturele voorstelling groep 5/6 Dinsdag 12 april Finale schoolvoetbal Woensdag 13 april Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!)

Nadere informatie

Pak mijn hand (lied voor de veertigdagen tijd & Pasen 2019)

Pak mijn hand (lied voor de veertigdagen tijd & Pasen 2019) Datum: 22-3-2019 Nieuwsbrief: 9 Beste ouders / verzorgers, Pak mijn hand (lied voor de veertigdagen tijd & Pasen 2019) Jezus ging op weg naar het feest dat Pasen heet. Hij vertelde onderweg dat God mensen

Nadere informatie

Mei T

Mei T Mei 2017 CBS De Fontein Heuvelenweg 22b 7991 CL Dwingeloo T 0521-59 31 96 info@cbsdefonteindwingeloo.nl www.cbsdefonteindwingeloo.nl Beste ouders, Weer een nieuwsbrief vol wetenswaardigheden voor de komende

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Ik mag een zaaier zijn

Ik mag een zaaier zijn Datum: 3 juni 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 13 Beste ouders/verzorgers, Ik mag een zaaier zijn Jaren ben ik aan het zaaien, Ik weet niet wat mijn Dan ben ik verwonderd, Dit doe ik voor mijn Heer, Opbrengst

Nadere informatie

Graag geef ik u onderstaand gebed mee voor de komende periode:

Graag geef ik u onderstaand gebed mee voor de komende periode: Datum: 1-2-2019 Nieuwsbrief: 7 Beste ouders / verzorgers, Graag geef ik u onderstaand gebed mee voor de komende periode: Lieve God Dank u voor het nieuwe jaar. Dank u dat wij weer nieuwe kansen krijgen

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 1 Jaargang: 17

Datum: Nieuwsbrief: 1 Jaargang: 17 Datum: 02-09-2016 Nieuwsbrief: 1 Jaargang: 17 Beste ouders/verzorgers, Als je onderweg bent, kun je veel leren. Je ziet dingen die je eerder nog niet zag, je leert andere mensen kennen en vroeg of laat

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 17 september 2018 Belangrijke data: Emailadreswww.wolderweide.nl Informatieavond groep 1 t/m 3/4 Algemene ledenvergadering Oudervereniging Studiedagen: Vrijdag 28 september

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 23-12-2016 Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 18 Beste ouders/verzorgers, Vandaag begint de kerstvakantie en mogen de kinderen én leerkrachten gaan genieten van twee weken vakantie. Met Kerst vieren we de

Nadere informatie

Voor de ouders en verzorgers,

Voor de ouders en verzorgers, Voor de ouders en verzorgers, Ouderavond groep 1-2. Op maandagavond 19 juni 2017 organiseren we samen met Doomijn en De Wingerd een ouderavond voor de ouders van groep 1 en 2. Het onderwerp van deze avond

Nadere informatie

Jaargang 18 nr januari 2018

Jaargang 18 nr januari 2018 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 10 25 januari 2018 Voorwoord Pagina 1 van 6 Kind op Maandag Week 05 29/01-02/02 Thema: Mag dat wel? Jezus doet dingen die niet

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Datum: 22-06-2018 Nieuwsbrief: 11 Beste ouders / verzorgers, In de komende weken praten we met de kinderen o.a. over Psalm 23. Graag geven we u onderstaande bewerking van deze Psalm mee: Was ik een schaap

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 15 juni Deze keer in de nieuwsbrief Suikerfeest op school Vervoer gezocht kamp Afscheid

Nadere informatie

JANUARI/ FEBRUARI 2019 NUMMER 4 JAARGANG 24. Hierbij de nieuwsbrief voor de maand februari met belangrijk nieuws. Graag uw aandacht hiervoor.

JANUARI/ FEBRUARI 2019 NUMMER 4 JAARGANG 24. Hierbij de nieuwsbrief voor de maand februari met belangrijk nieuws. Graag uw aandacht hiervoor. JANUARI/ FEBRUARI 2019 NUMMER 4 JAARGANG 24 Hierbij de nieuwsbrief voor de maand februari met belangrijk nieuws. Graag uw aandacht hiervoor. Nieuwe leerlingen Mark heten we van harte welkom bij ons op

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 20

Datum: Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 20 Datum: 19-01- 2018 Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 20 Beste ouders / verzorgers, In de verhalen van Kind op Maandag voor deze periode gaat het over verandering. Bij de Jordaan roept Johannes de Doper mensen op

Nadere informatie

Datum: 5 februari 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 8

Datum: 5 februari 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 8 Datum: 5 februari 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 8 Beste ouders/verzorgers, God is een God van liefde. Heel de Bijbel is daar vol van. Niets liever wil Hij dan dat zijn liefde gestalte krijgt in het

Nadere informatie

Clemensnieuws. Woord vooraf. Dit is een editie van de St. Clemensschool/Nummer 9, mei 2017

Clemensnieuws. Woord vooraf. Dit is een editie van de St. Clemensschool/Nummer 9, mei 2017 Clemensnieuws Dit is een editie van de St. Clemensschool/Nummer 9, mei 2017 Agenda: 31 mei: OV-vergadering 5 juni: 2 e pinksterdag vrijdag 6-9 juni: Toetsweek 1 groep 1-7 12-15 juni: Avondvierdaagse 16

Nadere informatie

Datum: 8 april 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 11

Datum: 8 april 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 11 Datum: 8 april 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 11 Beste ouders/verzorgers, Het Onze Vader.De woorden zijn bekend en spreken steeds weer aan. Bidden in Jezus naam. Niet vragen om een bovennatuurlijk ingrijpen,

Nadere informatie

Kleine Pien op reis. INFORMATIEBRIEF Eropuit - Sprookjes. Aan de ouders van groep 1 en 2,

Kleine Pien op reis. INFORMATIEBRIEF Eropuit - Sprookjes. Aan de ouders van groep 1 en 2, Aan de ouders van groep 1 en 2, INFORMATIEBRIEF Eropuit - Sprookjes De meivakantie zit er weer op. We hopen dat iedereen een leuke vakantie heeft gehad! Het zonnetje en de temperatuur lieten ons wel een

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gaandeweg. Rondom school. Verjaardagendag. Veluwe Wandeltocht. Nr mei C.J. van Rootselaarschool

Nieuwsbrief. Gaandeweg. Rondom school. Verjaardagendag. Veluwe Wandeltocht. Nr mei C.J. van Rootselaarschool Nieuwsbrief C.J. van Rootselaarschool Nr. 33 11 mei 2017 Gaandeweg Binnen het thema Kijk je ogen uit! lezen we verder over Noach. Na de watervloed wordt de aarde weer droog. Noach en alle dieren mogen

Nadere informatie

Op het Prikbord. Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer www.wegwijzerzeist.nl

Op het Prikbord. Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer www.wegwijzerzeist.nl Op het Prikbord Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer www.wegwijzerzeist.nl Prikbord 15, 17 juni 2014 Kind op maandag: Help, ik ben boos! Saul weet dat God hem als koning heeft verworpen. Hij is onzeker en heeft

Nadere informatie

Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1

Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1 Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1 Beste ouders/verzorgers, Weer vroeg opstaan en naar school gaan, dat is in het begin vaak weer even wennen, zowel voor de kinderen, de ouders als

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gaandeweg. Rondom school. Koningsspelen. Open morgen. Nr mei C.J. van Rootselaarschool

Nieuwsbrief. Gaandeweg. Rondom school. Koningsspelen. Open morgen. Nr mei C.J. van Rootselaarschool Nieuwsbrief C.J. van Rootselaarschool Nr. 32 11 mei 2017 Gaandeweg Je bent al een hele tijd naar iets aan het zoeken en ontdekt dan ineens dat het al die tijd al vlak voor je neus ligt. Voor veel kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Een duif met een takje, Genesis 8:1-14 Uit de ark, Genesis 8:15-9:7 God sluit een verbond met Noach, Genesis 9:8-17

Een duif met een takje, Genesis 8:1-14 Uit de ark, Genesis 8:15-9:7 God sluit een verbond met Noach, Genesis 9:8-17 Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 30 e jaargang nr.33 donderdag 11 mei 2017, week 19 Algemene informatie 15 mei Informatieavond groep 4/5/6 19.30 uur 17 t/m 19 mei Schoolkamp groep 7/8 22

Nadere informatie

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald.

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald. Geachte ouders, Maandag 21 augustus a.s. starten we met het nieuwe schooljaar. Alle kinderen worden tussen 8.20 en 8.30 uur in hun (nieuwe) klas verwacht. We hopen dat u een fijne vakantie heeft gehad

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 1-3-2019 Nieuwsbrief: 8 Beste ouders / verzorgers, De komende weken leven we met de kinderen toe naar het Paasfeest. Het thema dat we daarbij volgens is Pak mijn hand. Het zijn woorden die Jezus

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Dijknieuws. De redactie. Nieuws vanuit de directie. Koningsspelen. Dijknieuws 5, jaargang

Dijknieuws. De redactie. Nieuws vanuit de directie. Koningsspelen. Dijknieuws 5, jaargang Dijknieuws Dijknieuws 5, jaargang 2017-2018 20 april De redactie Erik Peperkamp, directeur Esther van Loon, leerkracht en bouwcoördinator Nieuws vanuit de directie Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 2. Personeel 3. Verbouwing 4. Shorttrack 5. Inspectie 6. Gymkleding 7. Schoolfruit 8. Website 9. Belangrijke data Voorwoord Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr februari en oma s uur presentatie project voor ouders 29 februari t/m 4 maart Voorjaarsvakantie.

Nieuwsbrief nr februari en oma s uur presentatie project voor ouders 29 februari t/m 4 maart Voorjaarsvakantie. Nieuwsbrief nr. 13 19 februari 2016 Agenda Donderdag 25 februari 13.30-14.30 uur presentatie project voor opa s en oma s 18.30-19.30 uur presentatie project voor ouders 29 februari t/m 4 maart Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Altijd op de hoogte van de activiteiten in het klaslokaal met Klasbord!

Altijd op de hoogte van de activiteiten in het klaslokaal met Klasbord! INFO Jaargang 23, Nummer 2, 6-9-2016 Dinsdag 06 september Openingsviering in H. Henricuskerk Dinsdag 13 september Ouderraadsvergadering Woensdag 14 september Sponsorloop Maandag 12 september informatieavond

Nadere informatie

Terugblik. Schoolbrief CNS Herédium Beste ouders, verzorgers, In deze schoolbrief: Machtig Wonder

Terugblik. Schoolbrief CNS Herédium Beste ouders, verzorgers, In deze schoolbrief: Machtig Wonder Schoolbrief CNS Herédium 23-03-2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand maart. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. Wat een machtig wonder, Jezus,

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Jaargang maart 2018 nr.25

Jaargang maart 2018 nr.25 In de veertigdagentijd gaan we op weg naar Pasen, het feest van het leven. Iedereen mag mee naar dat feest: jong en oud, rijk en arm, succesvol en minder succesvol. Jezus pakt mensen bij de hand. Het dochtertje

Nadere informatie

Maandag 18 september is er voor alle ouders een informatie avond van tot 20.30

Maandag 18 september is er voor alle ouders een informatie avond van tot 20.30 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 207-208. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een goed

Nadere informatie

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2016-2017. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een

Nadere informatie

Nummer 8, juni Aanstaande maandag zijn we weer vrij, dan is het Pinksteren. Met Pinksteren denken we aan de Heilige Geest die is gekomen.

Nummer 8, juni Aanstaande maandag zijn we weer vrij, dan is het Pinksteren. Met Pinksteren denken we aan de Heilige Geest die is gekomen. Nieuwsbrief Nummer 8, juni 2019 Na een week van kamp en schoolreis waren we twee dagen vrij. Op donderdag was het Hemelvaart. Dat is de dag waarop Jezus naar de hemel ging. Jezus lijkt dan verdwenen, maar

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 21-6-2019 Nieuwsbrief: 12 Beste ouders / verzorgers, De Bijbel vertelt over verschillende koningen die Israël bestuurd hebben. Na de dood van de grote koning Salomo kwamen er verschillende koningen

Nadere informatie

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers,

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers, Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013 Geachte ouders / verzorgers, Zending Elke maandag mogen de kinderen zendingsgeld meenemen naar school. Dit geld gaat naar een aantal

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 2, 21 augustus 2019 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij gezamenlijk het schooljaar gestart en heb ik al heel veel ouders en kinderen de hand kunnen schudden. Diezelfde ochtend

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 27 juni Nr 38. Jaargang 28

Het Jozef Journaal   datum: 27 juni Nr 38. Jaargang 28 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 27 juni 2017 Nr 38 Jaargang 28 Van de directie Het schooljaar is bijna afgelopen. Gisterenavond is de laatste MR vergadering van dit schooljaar

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Datum: 16-03-2018 Nieuwsbrief: 8 Beste ouders / verzorgers, WAT BETEKENT PASEN? Wat zou Pasen toch betekenen, gaat het over kip of ei over een paashaas of een kuiken, wat betekent Pasen voor jou en mij?

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 20-06-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Belangrijk! Lida heeft nog maar 1 mailadres:

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 12-04-2018 Nieuwsbrief: 9 Beste ouders / verzorgers, Als ik de baas zou zijn Hoe zou de wereld er dan uit zien? Dat is één van de vragen waar de kinderen over nadenken aan de hand van de Bijbelverhalen

Nadere informatie

Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen

Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen Nieuwsbrief nr. 17 22 april 2016 Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen Maandag 9 mei Contactavond Dinsdag 10 mei Kriebelteam Maandag 16 mei Alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april 2017. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 3 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1 Week 50 2018-2019 Agenda 12 december Spreekuur Schoolarts 19 december Kerstviering 18.30 uur (Dit jaar voor de Zandberg op woensdag 19 december; op Lange Voren op donderdag 20 december. Volgend jaar 2019:

Nadere informatie

Vlierpraatjes Jaargang 21 no 12. 03-03 - 2016.

Vlierpraatjes Jaargang 21 no 12. 03-03 - 2016. Basisschool de Vlier Maaslaan 197 5704 LD HELMOND Tel. 0492 513452 e-mail: info@devlier.nl Website: www.devlier.nl Vlierpraatjes Jaargang 21 no 12. 03-03 - 2016. Mededelingen van de school Themaweek gezonde

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1.

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1. Nieuwsbrief 27 juni 2019 nr. 13 Agenda Week 27 1 t/m 5 jul Ma 1 Kamp Westerbork gr.6-8 10 Minutengesprekken facultatief Vr 5 Talentmappen mee Week 28 8 t/m 12 jul Ma 8 Afscheidsavond gr.8 Do 11 Laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2016

Nieuwsbrief november 2016 Nieuwsbrief november 2016 Aan de ouders en verzorgers, U heeft het waarschijnlijk wel meegekregen. De Patrimoniumschool is onderdeel geworden van onderwijsgroep Gave. We zullen als stichting in het vervolg

Nadere informatie

Het team van De Fontein wil onderstaande informatie met u als ouders, verzorgers en belangstellenden delen.

Het team van De Fontein wil onderstaande informatie met u als ouders, verzorgers en belangstellenden delen. Datum: 12-05-2017 Nieuwsbrief: Nummer 11 Schooljaar: 2016-2017 Gewoon bijzonder, bijzonder gewoon Gelijkheid en gerechtigheid De Fontein wil elke gewoon bijzonder en bijzonder gewone leerling de kans geven

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 SmdB De Ark En dan is de zomervakantie weer voorbij gevlogen! De laatste week was gelijk de zonnigste en ook aankomende week voorspellen ze goed weer. We hopen dat iedereen er

Nadere informatie

schoolkalender

schoolkalender schoolkalender 2018-2019 Aan de ouder(s)/ verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u ligt de schoolkalender van EBS de Fontein voor het schooljaar 2018-2019. Op de kalender hebben we zoveel mogelijk data

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Week 48 26/11-30/11. Rechters 16: 1-21

Week 48 26/11-30/11. Rechters 16: 1-21 Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 8 Baarn, 16 november 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie