Beste ouders / verzorgers, Het is bijna Pinksteren. Graag geef ik u onderstaand gedicht mee:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste ouders / verzorgers, Het is bijna Pinksteren. Graag geef ik u onderstaand gedicht mee:"

Transcriptie

1 Datum: Nieuwsbrief: 12 Jaargang: 18 Beste ouders / verzorgers, Het is bijna Pinksteren. Graag geef ik u onderstaand gedicht mee: Schud ons wakker God, Dat we ons openstellen, dat we stil worden en luisteren, dat we ons laten raken door de aanwezigheid van uw Geest. Schud ons wakker. Inspireer ons. Beziel ons. Troost ons. Dat we openstaan voor de wonderen om ons heen: schoonheid, liefde, de lach van een kind. Dat we ingaan tegen de tijdgeest van hebben en kopen, de geestdodende waan van de dag. Dat we bewogen worden te geven, te helpen, te troosten, te doen wat echt belangrijk is: te werken aan vrede. Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Uit de Bijbel Week 23 6/6-9/5 Niet te stoppen Handelingen 4: 1-22, 4: en 5: Petrus en Johannes hebben een verlamde man beter gemaakt en ze vertellen bijzondere verhalen over God. Heel veel mensen komen naar ze luisteren. Maar de priesters en de tempelwacht vinden het niet goed. Zij willen dat Petrus en Johannes stoppen met hun werk en laten ze gevangen zetten. Zou hun verhaal daarmee afgelopen zijn?

2 Week 24 12/06-16/06 Nu zie ik het! Handelingen 5: 27-42, 8: 26-9: 9 De apostelen moeten voor de rechtbank verschijnen. De leden van de rechtbank zijn boos op hen, maar een van hen zegt tegen de anderen: Als het mensenwerk is wat ze doen, gaat het vanzelf over. En als het Gods werk is kun je het niet stoppen. Zou hij zien wie de apostelen echt zijn? Later gaat Saulus achter de christenen aan. Maar op de weg naar Damascus ziet hij plotseling het licht: Jezus roept hem. Zo verandert Saulus de vervolger in Paulus de verkondiger. Week 25 19/06 23/06 Pak mijn hand! Handelingen 9: en 12: 1-19 Petrus gaat overal vertellen over Jezus. Dat doet hij niet alleen met woorden: In de stad Lydda maakt hij een zieke man beter. En in Joppe wekt hij de gestorven Tabita op. Een tijdje later wordt Petrus zelf ook geholpen: hij wordt uit de gevangenis bevrijd door een engel. Zending Elke maandagmorgen mogen de kinderen een bijdrage meenemen voor de zendingsdoelen. De groepen 0, 1 en 2 sparen voor het nieuwe project van Mensenkinderen Geef 5 arme gezinnen in Moldavië een geit en een betere toekomst. Wij helpen dit schooljaar mee om 5 arme gezinnen ieder een geit te geven en daarmee een kans op een betere toekomst. De afgelopen weken is er 29,20 opgehaald. In totaal hebben we nu al 4 geiten bij elkaar gespaard! De groepen 3,4 en 5 sparen voor de kinderen Chennbasava, een jongen van 9 jaar en Akshatha, een meisje van 11 jaar uit India. In de afgelopen weken is er 22,65 opgehaald. De groepen 6, 7 en 8 sparen nu voor het project van Edukans Naar school in de sloppenwijk in Ethiopië en hebben in de afgelopen weken 25,50 ingezameld. Wij danken u hartelijk voor deze bijdrage. Welkom In groep 0 heten we Lizze Roelofs welkom. Lizze, we wensen je een hele fijne en leerzame tijd toe bij ons op school! Spel van de maand In de maand juni gaan we het spel Hoepelbal spelen. Met de volgende link kunt u zien hoe het spel gaat: PBS In de komende weken gaan we de volgende lessen aanbieden: Datum les Onderwerp Waarde Les 16 2 juni Les juni Seksuele voorlichting Seksuele voorlichting Respect en veiligheid Respect en veiligheid

3 Avondvierdaagse De Avondvierdaagse is weer goed verlopen. Fijn dat zoveel ouders als begeleiding hebben meegelopen! Twee groepen zijn in de prijzen gevallen: groep 4 en 8. Gefeliciteerd met jullie prijs, goed gedaan!

4 Feest meester Poelman We kijken met elkaar terug op een geslaagde dag. Het weer was prachtig, de meester was blij met alle verrassingen en de kinderen hebben genoten van alle spelletjes en het lekkers. Kortom een topdag! Van het ingezamelde geld hebben we de meester een tegoedbon gegeven voor een weekendje weg. Foto s Meer foto s van het jubileum van meester Poelman, de uitstapjes van groep 6 naar Engbertsdijkveen en naar het techniekmuseum Heim staan op onze site of komen er z.s.m. op. Schoolverzuim (herinnering) Als school noteren we schoolverzuim van kinderen altijd al in ons administratiesysteem. Bij twijfel over het verzuim of bij ongeoorloofd verzuim wordt er altijd al contact opgenomen met de ouders en soms ook met de ambtenaar leerplicht. Vanaf 1 april zijn alle scholen in Nederland verplicht om ongeoorloofd schoolverzuim door te geven aan een digitaal verzuimregister. De gemeente Twenterand krijgt dan automatisch een melding van het verzuim. De Twentse gemeenten, de samenwerkingsverbanden Passend Onderwijs en de GGD-JGZ hebben een verzuimkaart opgesteld. De procedure om verlof aan te vragen bij school verandert niet. Wat wel verandert is het volgende: in ons administratiesysteem noteren wij wanneer een leerling te laat op school komt. Wanneer een leerling veelvuldig te laat komt, zullen wij dit gaan melden via het verzuimregister. We zullen ouders op de hoogte stellen van deze melding. Daarna zal de leerplicht ambtenaar van de gemeente Twenterand de melding verder in behandeling nemen. Uiteraard hopen we dat er geen sprake is van ongeoorloofd verzuim/veelvuldig te laat komen!

5 Schoolreisjes Alle informatie over de schoolreisjes is al aan de ouders meegegeven. Let u goed op de vertrek- en aankomsttijden? Schoolfotograaf Een dezer dagen worden de gemaakte foto s op school afgeleverd. U ontvangt dan een kaartje met een inlogcode voor de site van Backx. Op de site kunt u de foto s bekijken en evt. bestellen. Graag zodra u de foto s heeft ontvangen, inloggen op de site om te kijken of de foto s geslaagd zijn. Alvast bedankt. OR- vergadering Afgelopen woensdag heeft de OR vergaderd. Veel praktische zaken voor de komende laatste weken zijn geregeld, denk aan de organisatie van het pleinfeest, de verloting en het afscheid van groep 8. Het is mooi om te zien dat ouders zo betrokken zijn bij de school en helpen met de organisatie van leuke activiteiten voor de kinderen. De 2 nieuwe OR-leden zullen vanaf september mee gaan draaien. Pas in juli 2018 zullen zij Ellen Nijkamp en Bert Olsman gaan vervangen. Op deze manier zorgt de OR dat nieuwe leden goed ingewerkt worden. Tijdens de vergadering is er ook al een blik vooruit geworpen naar volgend schooljaar. De datum voor de eerste vergadering in september staat al vast. Op 5 juli vergadert de OR voor de laatste keer dit schooljaar. MR- vergadering Afgelopen woensdag heeft de MR ook vergaderd. De laatste managementrapportage is besproken. Hier waren geen vragen over. Juf Mariëlle Bosch heeft voor haar afstuderen aan de PABO het onderzoek naar de mate van tevredenheid over het continurooster op onze school uitgevoerd. Ze heeft hier een rapport over geschreven en dit is vorige week in het team besproken en woensdag in de MR. De MR is blij met de positieve uitslag van zowel kinderen, ouders als leerkrachten. Er zijn een 3-tal aandachtspunten naar voren gekomen. Juf Bosch komt met aanbevelingen hiervoor. Zodra deze besproken zijn, zullen we ze aan u vertellen. In de MR-vergadering is ook de formatie en groepsindeling besproken en na overleg heeft de MR hiermee ingestemd. Omdat er nog enkele kleine dingen afgestemd moeten worden, zal de brief met de groepsindeling half juni naar de ouders verstuurd worden. Wasmoeders Na de avondvierdaagse duurde het even voor we alle shirts weer op school hadden. Daarom het verzoek om de schoolshirts na het schoolreisje direct weer in te leveren op school. Dan kunnen de wasmoeders ze allemaal tegelijk wassen. Wel zo handig!

6 OR oproep verloting! Voor de verloting tijdens het pleinfeest op donderdag 6 juli zijn we nog op zoek naar leuke spulletjes. Heeft u nog iets voor ons (kaarsjes, bodylotion, fotolijstjes, houdbare levensmiddelen, etc.)? Dan mag het in de hal van school worden ingeleverd, graag voor 1 juli. Pleinfeest 6 juli Op donderdag 6 juli houden we van uur ons jaarlijkse pleinfeest. De groepen bereiden een presentatie voor die ze graag s avonds aan alle ouders en broertjes en zusjes willen laten zien. De planning hiervoor ontvangt u later nog. De OR zorgt voor een heerlijk broodje en wat te drinken. Daarnaast zal er ook dit jaar weer een verloting gehouden worden. De opbrengst van de verloting wordt gebruikt om de vele activiteiten die we als school organiseren te bekostigen. Bij aankomst op het plein kunt u 4 lootjes kopen voor 1,-. Aan het einde van de avond hoort u of u in de prijzen bent gevallen! Spulletjes voor de verloting kunnen in de hal van school ingeleverd worden tot 1 juli. Boombank Ons boombankje moest nodig gerepareerd worden. En dat heeft Aannemersbedrijf de Boer heel goed gedaan. Hartelijk dank daarvoor!

7 Uitleencijfers Bibliotheek Op School In onderstaand schema kunt u zien hoeveel boeken er in de maanden januari en februari in onze eigen BOS-bibliotheek en in de Bibliotheek van Westerhaar uitgeleend zijn. We hopen nog steeds dat meer kinderen (en ouders) naar de bibliotheek gaan om boeken te lenen. Alle kinderen beschikken immers over een pasje! Maar we zien dat in april 33 kinderen van onze school naar de bibliotheek zijn geweest en dat is tot nu toe (vanaf 2015) het hoogste aantal! Hopelijk zet deze stijgende lijn zich voort. UITLEENCIJFERS BOS FONTEIN Januari Februari Maart April Mei 321 boeken uitgeleend 419 boeken uitgeleend 632 boeken uitgeleend 141 boeken uitgeleend 272 boeken uitgeleend UITLEENCIJFERS BIBLIOTHEEK WESTERHAAR Januari 27 leerlingen 148 boeken uitgeleend Februari 30 leerlingen 168 boeken uitgeleend Maart 30 leerlingen 161 boeken uitgeleend April 33 leerlingen 182 boeken uitgeleend Mei 24 leerlingen 123 boeken uitgeleend Centrale eindtoets groep 8 De uitslag is binnen. Als school hebben we een gemiddelde score van 536,5 behaald ten opzichte van een landelijke gemiddelde van 535,1. Een erg mooi resultaat waar we blij mee zijn!

8 Loes De zomer vakantie is in aantocht, heerlijk!. Toch vragen we vanuit Loes nog even uw aandacht, want.. We hebben 2 prachtige inspirerende en leuke avonden kunnen boeken speciaal voor ouders en onderwijzend personeel tijdens De week van de Opvoeding ; 2-8 oktober. Dinsdag 3 oktober komt Ivo Mijland ( een bekend spreker o.a. in de onderwijswereld) met een prachtige theatervoorstelling Gekke kinderen zijn anders gewoon ren...zijn_anders_gewoon Donderdag 5 oktober komt Aletta Smits (bekend van het boek Het Puberbrein de missende handleiding ) met de lezing Het puberbrein Inwoners van, en professionals werkend in, gemeente Twenterand kunnen zich nu al aanmelden via abronsvoort@zorgsaamtwenterand.nl onder vermelding van: Opgave voor welke avond; met hoeveel personen iemand wil komen in welke plaats/kern de aanmelders wonen Kom je als ( met name) ouder of als professional Vanaf 1 september kan er ook aangemeld worden door inwoners en professionals van andere gemeenten. Kermis Namens de Oranjevereniging het volgende: ieder kind krijgt 1 vrijkaartje voor een attractie. Deze is alleen op donderdag in te leveren. Verder krijgt ieder kind een kaartje voor ranja en voor een ijsje. Dit is tijdens de kermis in de feesttent te halen. De Oranjevereniging organiseert zaterdagmiddag ook weer een playbackshow. Opgave kan via de mail info@oranjeverenigingwesterhaar.nl of in de feesttent.

9 Gebedskring Om de week op vrijdagmorgen komt de gebedskring bij elkaar in school om te bidden voor de kinderen, de ouders en de wereld om ons heen. De kinderen op school kunnen, als ze dat willen, een onderwerp voor gebed aandragen. Dit kunnen kleine dingen zijn, maar het maakt de kinderen wel betrokken bij het gebed. Op de site vindt u meer info over de gebedskring. De mensen in de gebedskring hebben aangegeven met de gebedskring bij ons op school te willen stoppen. Zijn er (groot)ouders die dit willen overnemen? Dan kunnen zij zich melden bij juf van der Schee. Agenda Maandag 5 juni - 2 e Pinksterdag vrije dag. Dinsdag 6 juni uur Schoolmaatschappelijk werk op school. Woensdag 8 juni - Groep 8 naar Oorlogsmuseum. Dinsdag 13 juni - Schoolreisje groep 0 t/m 6. Woensdag 14 juni - Evaluatie dag team leerlingen zijn vrij. Maandag 18 juni - Extra luizencontrole. Vrijdag 23 juni - Volgende Nieuwsdruppel verschijnt. Woensdag 5 juli - Rapport en brief 10-min.gesprek mee. - MR- en OR-vergadering. Donderdag 6 juli - Alle kinderen op uur vrij uur pleinfeest. Vrijdag 7 juli - Brandweer op school voor groep 0 t/m 8. - Nieuwsdruppel verschijnt. Maandag 10 juli - 10-minutengesprekken groep 0 t/m 7. Dinsdag 11 juli - 10-minutengesprekken groep 0 t/m 7. Woensdag 12 juli - Doorschuiven groepen. - Groep 8 om uur vrij. Donderdag 13 juli - Bedankochtend. Maandag 17 juli uur afscheidsavond groep 8. Donderdag 20 juli - Snoep strooien groep uur afscheid groep 8 (gr. 8 is daarna vrij). - Schoonmaakavond. Vrijdag 21 juli uur start van de zomervakantie. Met vriendelijke groet, Team CBS De Fontein-locatie Hoofdweg

10

11

12

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Datum:23-6-2017 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 18 Beste ouders / verzorgers, Sommige dingen kun je niet tegenhouden. Dat de zon gaat schijnen bijvoorbeeld, dat de wind gaat waaien, dat de vogels gaan fluiten

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum:12-5-2017 Nieuwsbrief: 11 Jaargang: 18 Beste ouders / verzorgers, Je bent al een hele tijd naar iets aan het zoeken en ontdekt dan ineens dat het al die tijd al vlak voor je neus ligt. Voor veel

Nadere informatie

Ik mag een zaaier zijn

Ik mag een zaaier zijn Datum: 3 juni 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 13 Beste ouders/verzorgers, Ik mag een zaaier zijn Jaren ben ik aan het zaaien, Ik weet niet wat mijn Dan ben ik verwonderd, Dit doe ik voor mijn Heer, Opbrengst

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 18

Datum: Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 18 Datum: 20-01-2017 Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 18 Beste ouders/verzorgers, Al eeuwenlang bidden mensen het Onze Vader. Uw koninkrijk kome bidden ze dan. Maar wat bedoelen ze daar eigenlijk precies mee? Hoe

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 24-5-2019 Nieuwsbrief: 11 Beste ouders / verzorgers, In de week voor Pinksteren horen de kinderen hoe de leerlingen van Jezus verder konden na zijn hemelvaart. Ze wisten niet goed wat ze nog van

Nadere informatie

Heer, wilt U zo met ons wezen, als wij op vakantie zullen gaan, en met ons zijn op de wegen, maar gaat U maar vooraan.

Heer, wilt U zo met ons wezen, als wij op vakantie zullen gaan, en met ons zijn op de wegen, maar gaat U maar vooraan. Datum:7-7-2017 Nieuwsbrief: 14 Jaargang: 18 Beste ouders / verzorgers, Dit is dan de laatste Nieuwsdruppel van dit schooljaar. Wat is het schooljaar weer voorbij gevlogen! Nog twee weken te gaan en dan

Nadere informatie

Jaargang juni 2017 nr.35

Jaargang juni 2017 nr.35 Veertig dagen na zijn opstanding is Jezus naar de hemel gegaan. Zijn leerlingen hebben hun meester niet meer in hun midden. Maar ze hebben nog wel zijn woorden, ze weten nog hoe hij liet zien dat Gods

Nadere informatie

Datum: 13 mei 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 12

Datum: 13 mei 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 12 Datum: 13 mei 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 12 Beste ouders/verzorgers, Er valt veel te zien in de weken van Pasen naar Pinksteren. Om ons heen zien we de wereld tot bloei komen. En in de Bijbelverhalen

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 22-12- 2017 Nieuwsbrief: 5 Jaargang: 20 Beste ouders / verzorgers, Kerstfeest vieren we al heel lang. Vroeger werd het anders gevierd als nu. Toen ging bijna iedereen naar de kerk om middernacht.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 24

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 24 Rehobothschool met Dalton onderwijs Populierenstraat 18 8266 BK Kampen 038-3315460 directie@rehobothschoolkp.nl www.rehobothschoolkp.nl NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 31-05-2017

Nadere informatie

Datum: 18 maart 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 10

Datum: 18 maart 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 10 Datum: 18 maart 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 10 Beste ouders/verzorgers, Welke gevoelens roept het Paasfeest bij u op? De Heer is waarlijk opgestaan, Halleluja? Met Pasen is het nieuwe leven van en

Nadere informatie

Datum: 15 januari 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 7

Datum: 15 januari 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 7 Datum: 15 januari 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 7 Beste ouders/verzorgers, Inmiddels hebben we al weer bijna 2 weken erop zitten in het nieuwe jaar. Een jaar dat we mochten beginnen met het vragen

Nadere informatie

Tel uw zegeningen één voor één, tel ze allen en vergeet er geen. Tel ze allen, noem ze één voor één en je ziet Gods liefde, dan door alles heen.

Tel uw zegeningen één voor één, tel ze allen en vergeet er geen. Tel ze allen, noem ze één voor één en je ziet Gods liefde, dan door alles heen. Datum: 1 juli 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 14 Beste ouders/verzorgers, Een schooljaar vol van zegeningen is bijna voorbij. Als De Fontein hebben we het als een zegen ervaren om te werken met uw kinderen.

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Datum: 22-06-2018 Nieuwsbrief: 11 Beste ouders / verzorgers, In de komende weken praten we met de kinderen o.a. over Psalm 23. Graag geven we u onderstaande bewerking van deze Psalm mee: Was ik een schaap

Nadere informatie

Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen

Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen Nieuwsbrief nr. 17 22 april 2016 Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen Maandag 9 mei Contactavond Dinsdag 10 mei Kriebelteam Maandag 16 mei Alle leerlingen

Nadere informatie

Kind Op Maandag. Uitslag verkeersexamen groep 7. Zendingsgeld. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag:

Kind Op Maandag. Uitslag verkeersexamen groep 7. Zendingsgeld. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag: Nr. 18 schooljaar 2016-2017 Uitslag verkeersexamen Zendingsgeld Verslag koffieochtend Feestdagen en vrije dagen Schoolreisjes Uitslag Eindtoets groep 8 Opgeven Coevorder Grachtenloop Kind Op Maandag De

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 21-6-2019 Nieuwsbrief: 12 Beste ouders / verzorgers, De Bijbel vertelt over verschillende koningen die Israël bestuurd hebben. Na de dood van de grote koning Salomo kwamen er verschillende koningen

Nadere informatie

Graag geef ik u onderstaand gebed mee voor de komende periode:

Graag geef ik u onderstaand gebed mee voor de komende periode: Datum: 1-2-2019 Nieuwsbrief: 7 Beste ouders / verzorgers, Graag geef ik u onderstaand gebed mee voor de komende periode: Lieve God Dank u voor het nieuwe jaar. Dank u dat wij weer nieuwe kansen krijgen

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 23-12-2016 Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 18 Beste ouders/verzorgers, Vandaag begint de kerstvakantie en mogen de kinderen én leerkrachten gaan genieten van twee weken vakantie. Met Kerst vieren we de

Nadere informatie

Datum: 11 december 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 6

Datum: 11 december 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 6 Datum: 11 december 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 6 Beste ouders/verzorgers, Kerstfeest vieren we al heel lang. Vroeger werd het anders gevierd als nu. Toen ging bijna iedereen naar de kerk om middernacht.

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 11-11-2016 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 18 Beste ouders/verzorgers, Graag geef ik u een gebed mee uit onze methode Kind op Maandag. Dit gebed sluit aan bij de verhalen uit Samuël waar we over vertellen

Nadere informatie

Datum: 5 februari 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 8

Datum: 5 februari 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 8 Datum: 5 februari 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 8 Beste ouders/verzorgers, God is een God van liefde. Heel de Bijbel is daar vol van. Niets liever wil Hij dan dat zijn liefde gestalte krijgt in het

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 20

Datum: Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 20 Datum: 19-01- 2018 Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 20 Beste ouders / verzorgers, In de verhalen van Kind op Maandag voor deze periode gaat het over verandering. Bij de Jordaan roept Johannes de Doper mensen op

Nadere informatie

Nr juni 2017 schooljaar

Nr juni 2017 schooljaar Nr.34 15 juni 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Wij binnen dat wij dankbaar en vol vertrouwen kunnen zeggen: het wordt avond en morgen, een nieuwe dag.

Wij binnen dat wij dankbaar en vol vertrouwen kunnen zeggen: het wordt avond en morgen, een nieuwe dag. Datum:31-3-2017 Nieuwsbrief: 10 Jaargang: 18 Beste ouders / verzorgers, In onze voorbereiding op het Paasfeest geef ik u graag onderstaand gedicht van Ben Sleumer mee. Ik wens u alvast hele fijne Paasdagen

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1

Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1 Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1 Beste ouders/verzorgers, Weer vroeg opstaan en naar school gaan, dat is in het begin vaak weer even wennen, zowel voor de kinderen, de ouders als

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 13-07-2018 Nieuwsbrief: 12 Beste ouders / verzorgers, Er is in de laatste weken hard gewerkt om de laatste zaken op orde te krijgen, maar nu staat de vakantie toch echt bijna voor de deur. Vakantie,

Nadere informatie

Jaargang juni 2017 nr.36

Jaargang juni 2017 nr.36 Veertig dagen na zijn opstanding is Jezus naar de hemel gegaan. Zijn leerlingen hebben hun meester niet meer in hun midden. Maar ze hebben nog wel zijn woorden, ze weten nog hoe hij liet zien dat Gods

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 1 Jaargang: 17

Datum: Nieuwsbrief: 1 Jaargang: 17 Datum: 02-09-2016 Nieuwsbrief: 1 Jaargang: 17 Beste ouders/verzorgers, Als je onderweg bent, kun je veel leren. Je ziet dingen die je eerder nog niet zag, je leert andere mensen kennen en vroeg of laat

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 05-07-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 : juli Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief van juli.

Nieuwsbrief 9 : juli Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief van juli. Nieuwsbrief 9 : juli 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief van juli. Wij hopen u met deze nieuwsbrief op een goede wijze te informeren en te betrekken bij wat er op onze school

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Juf José is wegens privé omstandigheden afwezig van 13 t/m 17 mei. Haar lesgevende taak wordt opgevangen door een invalster.

Juf José is wegens privé omstandigheden afwezig van 13 t/m 17 mei. Haar lesgevende taak wordt opgevangen door een invalster. Adres :Hoflaan 6 Pc en Plaats :7597 LS Saasveld Telefoon :074 349 4327 Fax :074 349 4697 Email :dir.bernardus@konot.nl INFORMATIEBULLETIN BERNARDUSSCHOOL Enkele belangrijke data JAARGANG 11 NUMMER 5 Di.

Nadere informatie

Datum: 22 mei 2015 Nummer: 16e jaargang, nummer 12

Datum: 22 mei 2015 Nummer: 16e jaargang, nummer 12 Datum: 22 mei 2015 Nummer: 16e jaargang, nummer 12 Beste ouders/verzorgers, In de afgelopen week van Hemelvaart stond afscheid nemen centraal. De vrienden hebben afscheid genomen van Jezus. Ze staan op

Nadere informatie

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen.

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen. 30 juni 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 1-7: 2 e rapport 4 en 5 juli: musical gr 8 7 juli: laatste schooldag Bijlage: formatie 2016-2017 Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief juni 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief juni 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief juni 2017 Belangrijke data: Vanaf 19 juni Cito leerlingvolgsysteem toetsweek (t/m 30 juni) 23 juni Dorpsfeest Oosterzee. U heeft hiervoor een aparte mail ontvangen. 27 juni

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen Nieuwsbrief 12 26 maart 2018 Het licht van Pasen Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Het licht van Jezus in de straat, op

Nadere informatie

7 juni 2019

7 juni 2019 1439 www.clarafabriciusschool.nl 7 juni 2019 10 juni Alle leerlingen vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag 11 14 juni Avondvierdaagse 12 juni Juf- en meesterdag 14 juni Groep 6 excursie airborne museum/bergaafplaats

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Welkom! Open dag voor nieuwe ouders

Welkom! Open dag voor nieuwe ouders Nieuwsbrief 12 Donderdag 12 mei 2016 Welkom! Open dag voor nieuwe ouders Agenda Donderdag 12 mei Nieuwsbrief 12 Maandag 16 mei Vrij ivm 2 e Pinksterdag Woensdag 18 mei MR vergadering Donderdag 19 mei Sportactiviteit

Nadere informatie

Met ingang van het schooljaar is het schoolzwemmen door bezuiniging van de gemeente beëindigd. Dit geldt voor alle scholen in Haaksbergen.

Met ingang van het schooljaar is het schoolzwemmen door bezuiniging van de gemeente beëindigd. Dit geldt voor alle scholen in Haaksbergen. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 1 van mei 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 053-571396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Snappet In de week van 16 mei is groep 7 met Snappet gestart. Dit is

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Leren van elkaar. Agenda

Leren van elkaar. Agenda Agenda Donderdag 5 februari - Schoonmaakmiddag gr 1-8 - Nieuwsbrief 8 Vrijdag 13 februari Weeksluiting met ouders gr 3/4 05-02-2015 Nr. 8 2014-2015 Leren van elkaar Beste ouders, verzorgers van de leerlingen

Nadere informatie

Pak mijn hand (lied voor de veertigdagen tijd & Pasen 2019)

Pak mijn hand (lied voor de veertigdagen tijd & Pasen 2019) Datum: 22-3-2019 Nieuwsbrief: 9 Beste ouders / verzorgers, Pak mijn hand (lied voor de veertigdagen tijd & Pasen 2019) Jezus ging op weg naar het feest dat Pasen heet. Hij vertelde onderweg dat God mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer11 19-06-2019 Vruchtbare grond: Juf Rozemarijn en juf Hedwig zijn beide zwanger! Dat vinden we natuurlijk fantastisch nieuws. Gefeliciteerd!

Nadere informatie

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 In dit nummer: - De jarigen - Update nieuwbouw - Groepsindeling - Mededeling Erna - Bedankochtend hulpouders - Groep 1-2 - Juffendag groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Koffieochtend veiligheid/pbs

Nieuwsbrief. Koffieochtend veiligheid/pbs Nieuwsbrief 17 26 mei 2017 In dit nummer: Koffieochtend 1 Agenda 1 Jarigen 2 Nieuw op school 2 Doppen sparen 2 Fancy fair 3 Voorverkoop fancy fair 3 Verkoop kunst van de kids 3 Nieuwsbrief Koffieochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 11 juni 2015

CBS Nije-Kroost 11 juni 2015 Nieuwe leerlingen In groep 1/2 a: Lizzy Nesselaar en Kai Hartogh In groep 1/2 c: Joël Dukel Welkom op Nije-Kroost! We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! CBS Nije-Kroost 11 juni 2015 www.cbsnijekroost.nl

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

Schoolreis Groep 7 en 8 woensdag 20 juni Donderdag 5 juli Schoolfotograaf Alle kinderen

Schoolreis Groep 7 en 8 woensdag 20 juni Donderdag 5 juli Schoolfotograaf Alle kinderen Zoutkamp, 26 april 2018 Betreft: Algemene informatie Geachte ouder(s) e.o. verzorger(s) en leerlingen, Belangrijke data: Dag Wat? Wie? Vrijdag 27 april Koningsdag Iedereen ( alle kinderen vrij ) Zaterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 4 juli 2019

Nieuwsbrief 19 4 juli 2019 Nieuwsbrief 19 4 juli 2019 Vrijdag 19 juli vrij Vrijdagmorgen 19 juli is de afsluitende dag voor de zomervakantie. Omdat we nog reserve-uren hebben, kunnen we alle kinderen deze ochtend, als extraatje,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

In en om school Bindi Biemans uit groep 1 heeft in de meivakantie (22 april) een broertje gekregen. Hij heet Quinn. Van harte gefeliciteerd!

In en om school Bindi Biemans uit groep 1 heeft in de meivakantie (22 april) een broertje gekregen. Hij heet Quinn. Van harte gefeliciteerd! Datum:22 mei Nieuwsbrief: 17 Jaargang: 8 In en om school Bindi Biemans uit groep 1 heeft in de meivakantie (22 april) een broertje gekregen. Hij heet Quinn. Van harte gefeliciteerd! Kind op maandag: Week

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen:

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen: Pancopost nummer 14 04 juni 2019 AGENDA ma 03-06 : Week van de avond-4-daagse wo 05-06 : Excursie imker groepen 5 en 6 do 06-06 : Studiedag onderbouw: leerlingen gr 1 t/m 4 vrij vr 07-06 t/m 11-06 : Lang

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF mei 2016 Deze maand Ma 16 mei Tweede Pinksterdag: iedereen vrij Di 17 mei Studiedag: alle leerlingen vrij Wo 18 mei Schoolreis groepen 3 t/m 7 30 mei t/m 2 jun Avond4daagse Zaterdag 11 juni

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 15 juni Deze keer in de nieuwsbrief Suikerfeest op school Vervoer gezocht kamp Afscheid

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Jaargang 22 nummer 11: 30 juni 2017 Informatie rondom onderzoek naar andere schooltijden (continurooster)

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

S c h o o l j o u r n a a l

S c h o o l j o u r n a a l E n g e l e n b u r g s c h o o l S c h o o l j o u r n a a l 27 januari 2012 Jaargang 1, nr. 1 P r i j s v r a a g I n d i t n u m m e r : 1. Prijsvraag 2. Nieuwe nieuwsbrief 3. Personeel 4. Sing-inn

Nadere informatie

Week 23: 5 t/m 9 juni 2017 Week 24: juni 2017

Week 23: 5 t/m 9 juni 2017 Week 24: juni 2017 Datum:6 juni Nieuwsbrief: 18 Jaargang: 8 In en om school Net voor het Hemelvaart weekend werd de score van de cito toets bekend. We zijn trots op groep 8. Ze hebben door hun Cito toets laten zien, dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr.11

Nieuwsbrief Nr.11 Nieuwsbrief 2018 2019 Nr.11 Beste ouders, verzorgers, Hier nieuwsbrief nr. 11. We zijn bezig in de laatste periode van 10 schoolweken van dit schooljaar. Daarin wordt flink gewerkt. Naast het schoolse

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 25-05-2018 Nieuwsbrief: 10 Beste ouders / verzorgers, Deze periode lezen we verhalen over koning David. Het thema dat we bij deze verhalen verkennen is: Altijd hetzelfde liedje? Het is vaak hetzelfde

Nadere informatie

s Middags afscheid groep 8 (groep 1 t/m 7 om uur vrij) 14 en 15 juli Kinderen van groep 8 zijn vrij

s Middags afscheid groep 8 (groep 1 t/m 7 om uur vrij) 14 en 15 juli Kinderen van groep 8 zijn vrij Nieuwsbrief nr. 20 17 juni 2016 Agenda Dinsdag 21 juni Schoolreisje groep 1 t/m 5 Woensdag 22 juni Evaluatiedag team kinderen zijn vrij 19.00 uur Schoonmaakavond buitenboel Vrijdag 24 juni gaat trouwen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2 Nieuwsbrief nr. 9 18 december 2015 Agenda 21 december 1 januari Kerstvakantie Maandag 4 januari Contactavond Dinsdag 5 januari Kriebelteam Adviesgesprekken VO groep 8 Woensdag 6 januari Adviesgesprekken

Nadere informatie

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s)

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s) 18 december 2017 7 Geachte ouder(s), verzorger(s) Bij deze de laatste, korte, Nieuwsbrief van het jaar 2017. Nog één week en dan is het Kerstfeest: we vieren de geboorte van Jezus. In een wereld waarin

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Maandbrief januari 2018

Maandbrief januari 2018 Maandbrief januari 2018 Agenda januari 8 januari - studiedag PCBO, alle kinderen zijn vrij 10 januari - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, - MR vergadering 11 januari - bijeenkomst ouders 0 groep

Nadere informatie

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren Beste lezers van deze nieuwsbrief Namens het team van de Schimmelpenninck van der Oye wens ik u en jullie een gezegend 2014 toe. Na een heerlijke kerstvakantie zijn wij vanmorgen uitgerust en vol enthousiasme

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 22. Agenda: Basisschool De Regenboog

NIEUWSBRIEF 22. Agenda: Basisschool De Regenboog Basisschool De Regenboog Agenda: 30 mei t/m 10 juni: Toetsweken CITO 22 juni: Ouderbedankdag NIEUWSBRIEF 22 Toetsweken: Het schooljaar gaat nu heel snel. Nog een paar weken en dan begint de zomervakantie.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015

Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015 Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015 Agenda 26 januari Centrale aanmelddag nieuwe leerlingen (15.30-17.00 uur en 19.00-20.30 uur) 20.00 uur vergadering Schoolcommissie 27 januari Workshop groep 5 t/m 8 Waar

Nadere informatie

22 mei Ik wens jullie zonnige weken waarin we mogen ontdekken op welke manieren we dezelfde taal kunnen en mogen spreken!

22 mei Ik wens jullie zonnige weken waarin we mogen ontdekken op welke manieren we dezelfde taal kunnen en mogen spreken! Nieuwsbrief 15 22 mei 2018 Afgelopen weekend mochten we Pinksteren vieren. Het was een prachtig weekend, het was mooi weer en waarschijnlijk hebben jullie lekker buiten genoten van deze dagen. Staan we

Nadere informatie

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s),

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s), NIEUWSBRIEF BASISSCHOOL GROENLO Biss. Philip Roveniusstraat 8 7141 KS Groenlo Tel.: 0544-461336 Fax: 0544-467328 Internet: www.hoeksteen.com E-mail: info@hoeksteen.com Interessante informatie 2 t/m 4 juni

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nummer 8, juni Aanstaande maandag zijn we weer vrij, dan is het Pinksteren. Met Pinksteren denken we aan de Heilige Geest die is gekomen.

Nummer 8, juni Aanstaande maandag zijn we weer vrij, dan is het Pinksteren. Met Pinksteren denken we aan de Heilige Geest die is gekomen. Nieuwsbrief Nummer 8, juni 2019 Na een week van kamp en schoolreis waren we twee dagen vrij. Op donderdag was het Hemelvaart. Dat is de dag waarop Jezus naar de hemel ging. Jezus lijkt dan verdwenen, maar

Nadere informatie

Kind Op Maandag. Schoolreisjes. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag:

Kind Op Maandag. Schoolreisjes. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag: Nr. 17 schooljaar 2016-2017 Schoolreisjes Opbrengst paaseitjes Koffieochtend 15 mei Korfbaltoernooi 10 mei Werkgroepen Picardtschool Verkeersexamen groep 7 Schaakcompetitie Kind Op Maandag De komende weken

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Sportdag bij accommodatie stichting MAN Op woensdag 20 juni is de sportdag. Om 8.30 uur verwachten we alle kinderen in sportkleding (groene schoolshirt) bij de multifunctionele accommodatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Toetsen / KIJK registratie Rapporten Wennen Letters Veters strikken (Geen) Speelgoedmiddag Gezond eten Voor alle data geldt: Deo Volente

Nadere informatie

Nummer 23/datum:

Nummer 23/datum: Nummer 23/datum: 12-7-2019 Kalender Zomervakantie t/m 25 augustus 2019 Vanuit de directie Personele zaken: Juf Myriam heeft als onderwijsassistent een baan dichtbij haar huis aangenomen. Juf Myriam, wij

Nadere informatie

Nummer 7, mei Welkom op school!

Nummer 7, mei Welkom op school! Nieuwsbrief Nummer 7, mei 2019 Na de meivakantie zijn we weer enthousiast gestart op school. Voor de meivakantie hebben we met elkaar het Paasfeest mogen vieren. We hebben gevierd dat Jezus is opgestaan

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr Open ochtend We zijn blij dat weer veel mensen onze school hebben gevonden en een kijkje kwamen nemen. Ook de voorlichtingsavond is goed bezocht. Het is belangrijk dat leerlingen op tijd worden aangemeld,

Nadere informatie

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken 1 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 2-10: speelgoedochtend kleuters 5-10: inloopspreekuur IB-er Dag van de leraar 7-10: finale voorleeswedstrijd 7-10: schoolgebedsgroep 12-10: bibliotheekactiviteit gr

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2015

Jan Harmenshof Nieuws 2015 Jan Harmenshof Nieuws 2015 Bedankje Graag willen wij iedereen enorm bedanken voor de geweldige dag die o.a. voor mijn jubileum c.q. mijn afscheid werd georganiseerd. De aankomst bij school met alle leerlingen

Nadere informatie

In dat vertrouwen wensen wij u allen een goede zomertijd en zomervakantie toe! Esther van der Schee en Marianne Nordt

In dat vertrouwen wensen wij u allen een goede zomertijd en zomervakantie toe! Esther van der Schee en Marianne Nordt Datum: 19 juni 2015 Nummer: 16e jaargang, nummer 13 Beste s/verzorgers, God, loopt voor ons uit om een goede weg te wijzen. Sta achter ons, als steun in de rug en omarm ons als vriend. Wees onder ons als

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 SmdB De Ark En dan is de zomervakantie weer voorbij gevlogen! De laatste week was gelijk de zonnigste en ook aankomende week voorspellen ze goed weer. We hopen dat iedereen er

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, De maand mei is weer achter de rug, een maand vol activiteiten.

Nadere informatie

Clemensnieuws. Woord vooraf. Dit is een editie van de St. Clemensschool/Nummer 9, mei 2017

Clemensnieuws. Woord vooraf. Dit is een editie van de St. Clemensschool/Nummer 9, mei 2017 Clemensnieuws Dit is een editie van de St. Clemensschool/Nummer 9, mei 2017 Agenda: 31 mei: OV-vergadering 5 juni: 2 e pinksterdag vrijdag 6-9 juni: Toetsweek 1 groep 1-7 12-15 juni: Avondvierdaagse 16

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis Formatie Nieuwsbrief 10 Op dit moment zijn we druk bezig met de formatie van aankomend schooljaar. Zoals eerder vermeld, zullen we starten met acht groepen. Dit betekent dat we met uitzondering van de

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie