Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Met vriendelijke groet, Esther van der Schee"

Transcriptie

1 Datum: Nieuwsbrief: 12 Beste ouders / verzorgers, De Bijbel vertelt over verschillende koningen die Israël bestuurd hebben. Na de dood van de grote koning Salomo kwamen er verschillende koningen die verkeerde dingen deden. Ze dachten niet meer aan de Heer en gingen in plaats daarvan andere goden vereren. De ergste van al deze koningen, zo vertelt het verhaal, was koning Achab. Over deze koning gaat het in de verhalen van deze periode. Acheab gelooft in de afgod Baäl, maar de profeest Elia gaat naar hem toe om hem ervan te overtuigen dat hij beter op God kan vertrouwen. Er komt een grote droogte in het land, die Baäl - nota bene de god van de regen niet kan verhelpen. Later neemt Elia de proef op de som: Hij nodigt de profeten van Baäl uit om bij een altaar te komen en daar om vuur te bidden. Die profeten bidden tot Baäl en Elia bidt tot de Heer, zodat ze kunnen zien welke God vuur geeft. Ook horen de kinderen het verhaal over Elia in de woestijn en de verschijning van de Eeuwige op de Horeb. Na de hemelvaart van Elia wordt hij opgevolgd door Elisa, die net als zijn voorganger laat zien wat God voor mensen doet. Het thema van deze periode is: Geloof mij! Het is een overtuigende oproep. De profeten houden hun geloof niet voor zichzelf, maar willen dat andere mensen gaan delen in hun hoop en vertrouwen. We hopen dat de kinderen weer inspirerende en betekenisvolle verhalen mogen horen in de klas. Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Uit de Bijbel Week 26 24/06 28/06 Je bent niet alleen 1 Koningen 19: 1-21 Izebel, de vrouw van koning Achab, staat Elia naar het leven. Hij vlucht en komt terecht onder een bremstruik, waar hij God vraagt om een eind aan zijn leven te maken. Na een reis van veertig dagen komt Elia bij de Horeb, waar hij de Eeuwige ontmoet. Elia is niet alleen. Week 27 01/07 05/07 Wil je nog meer? 1 Koningen 21: 1 29 en 2 Koningen 2: 1-18 Koning Achab heeft bijna alles, maar wil toch nog meer. Door een list van Izebel krijgt hij de wijngaard van Nabot te pakken, maar Elia spreekt hem namens God aan op zijn gedrag. Later horen we dat Elia s opvolger Elisa dubbel wil delen in zijn geest. Wil hij nog meer?

2 Week 28 08/07 12/07 Ik zie je verdriet 2 Koningen 4: 8-37 Elisa is de opvolger van Elia. In Sunem vertelt hij een vrouw dat ze een kind zal krijgen. Na een paar jaar sterft het kind, kan Elisa nu iets doen? De profeet laat zien dat God mensen niet alleen laat in hun verdriet. Zending Iedere maandagmorgen mogen de kinderen zendingsgeld meenemen. Dit schooljaar sparen we met alle groepen voor Stichting Red een kind. In de afgelopen 6 weken is er 133,27 opgehaald. Hartelijk dank voor jullie bijdrage! PBS Onze school is een PBS-school. PBS staat voor Positive Behavior Support. We gaan uit van het positieve gedrag van kinderen. Drie kernwaarden staan op onze school daarbij centraal: Veiligheid, Respect en Plezier. Hieronder kunt u zien welke gedragsverwachtingen in de komende weken centraal staan: Les Waarde Gedragsverwachting Les 19 5 juli Gedragsverwachtingen naar eigen inzicht (kan verschillen per groep) Veiligheid Respect Plezier Spel van de maand In de maanden juni en juli gaan we weer veel touwtje springen. Veel speelplezier! Nieuwe OR-leden Raimonda Neurink zal m.i.v. volgend jaar ook plaatsnemen in de OR. Schoolreisje Afgelopen dinsdag zijn de groepen 0 t/m 6 op schoolreisje geweest. Het was prachtig weer, de bestemmingen waren geslaagd, het eten lekker. kortom een geslaagde dag! En ook heel fijn dat alle kinderen en begeleiders weer heelhuids thuis zijn gekomen. Alle OR-leden en klassenouders die als begeleiding mee geweest zijn: hartelijk bedankt voor jullie hulp!

3 Rapport Op 26 juni krijgen de kinderen hun rapport mee en een brief voor de 10- minutengesprekken. Wilt u het strookje van deze brief op donderdagochtend weer meegeven aan uw kind? Dan plannen we s middags de 10- minutengesprekken in en laten we u vrijdags weten wanneer uw gesprek gepland staat. Evaluatiedag Afgelopen woensdag konden de kinderen bijkomen van het schoolreisje. Als team hebben we een dag hard gewerkt. Enerzijds om het afgelopen schooljaar te evalueren en anderzijds om het nieuwe schooljaar voor te bereiden. We kijken terug op een goed schooljaar waarin we veel dingen gerealiseerd hebben. Een jaar waarin we met veel plezier gewerkt hebben met de kinderen en daar ook veel energie uit gehaald hebben. Ook een jaar met personele wisselingen, maar als team hebben we dat goed opgepakt. Natuurlijk zijn er inhoudelijk ook aandachtspunten besproken. We merken dat de druk op het onderwijs groot is; we moeten/willen veel, nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar snel op en de kans bestaat dat we de focus op het waarom van ons onderwijs verliezen. Daarom zijn we ons er bewust van dat we soms keuzes moeten maken. Wat doen wel wel/niet en waarom? In de Nieuwsdruppel zullen we telkens onze keuzes uitleggen. Survivalrun In de jaarkalender staat dat we op donderdag 27 juni om uur ons pleinfeest houden. Het wordt geen pleinfeest zoals u dat eerder van ons gewend bent. Dit jaar organiseren we, samen met de OR, een survivalrun voor alle kinderen. Hieronder ziet u de flyer. Als het goed is hebben alle kinderen hun lijst en het opgehaalde geld inmiddels ingeleverd op school. Als dit nog niet gebeurd is, dan ontvangen we het graag a.s. maandag. Tijdens de survivalrun maken we de hoogte van het opgehaalde bedrag bekend. De survivalrun zal met 2 groepen tegelijk gelopen worden; dit i.v.m. de veiligheid van de kinderen. Uiteraard kunnen de kinderen tijdens deze run lekker nat en vies worden, dus een setje schone en droge kleren is wel handig om mee te nemen. Tijdens deze activiteit is er voor alle kinderen en ouders natuurlijk wat te drinken en een broodje hamburger. U komt toch ook? Verloting We kunnen nog wel wat spulletjes gebruiken voor de verloting op 27 juni! Heeft u nog iets thuis liggen? Dan kunt u dat na het weekend nog inleveren in de hal.

4

5 Afscheid groep 8 De kinderen van groep 8 zijn druk bezig met de voorbereidingen voor hun afscheid. Het podium wordt langzaamaan omgetoverd tot een echt mooi decor, de liedjes van de musical zitten er al in en zelfs de dansjes komen er wel! De ouders van groep 8 ontvangen een uitnodiging en daarbij 3 toegangskaartjes. I.v.m. de beperkte ruimte kunnen we niet meer mensen uitnodigen. We maken er met elkaar een mooie avond van. Op woensdag 10 juli zwaaien we de kinderen van groep 8 echt uit. We wensen alle kinderen het beste toe: een fijne start op hun nieuwe school, een leuke klas en een goede mentor. Maar vooral wensen we hen veel geluk en plezier toe bij deze belangrijke stap in hun leven! Methoden Afgelopen schooljaar zijn 2 werkgroepen (met leerkrachten) bezig geweest met het oriënteren op nieuwe methodes voor schrijven en Engels. Volgend schooljaar gaan we starten met de nieuwe methode Pennenstreken en vanaf dan gaan we de kinderen blokletters aanleren. Alleen de groep 4 van volgend jaar zal een overgangsjaar hebben, omdat die afgelopen jaar nog schrijfletters hebben leren schrijven. Ook gaan we volgend jaar geen gebruik meer maken van de vulpen. Het schrijven hiermee is niet meer van deze tijd. De vulpen wordt vervangen door gewone pennen. We denken dat veel kinderen hier blij mee zullen zijn. Op dit moment krijgen alleen de groepen 7 en 8 les in Engels. Vanaf volgend schooljaar gaan we in alle groepen Engels geven. We maken daarbij gebruik van de methode Groove.me, een digitale lesmethode waarbij muziek de basis is van alle lessen. Dat wordt vast leuk en leerzaam! Wist u dat.. - dit de laatste Nieuwsdruppel van dit schooljaar is? - we nog druk zijn met de laatste loodjes om het schooljaar goed af te sluiten? - we erop vertrouwen dat we alles op tijd klaar krijgen? - u op de eerste schooldag van het nieuwe jaar de jaarkalender uitgereikt krijgt? - we hopen dat deze een mooi plekje in huis krijgt? - alle scholen van SCOT volgend jaar gaan werken met de ouderapp Parro (gekoppeld aan ons administratiesysteem Parnassys)? - u daar aan het begin van het nieuwe schooljaar meer info over krijgt? - de hulpouders voor de vakantie een overzicht ontvangen wanneer ze ingeroosterd zijn? - we blij zijn met alle ouders die willen helpen? - juf van Beesten vandaag trouwt met Erwin Platenkamp? - de kinderen van groep 8 bij de kerkdienst aanwezig mogen zijn? - we op 10 juli de kinderen van groep 8 uitzwaaien? - het er voor hen dan echt op zit? - de juffen van groep 3 in de afgelopen weken een cursus hebben gevolgd ter voorbereiding op groep 2/3? - we afscheid nemen van meester Brunt, juf van der Aa en juf Hekman? - alle ouders die ons in het afgelopen schooljaar geholpen hebben, welkom zijn op de bedankochtend? - we vele helpende handen ook nog kunnen gebruiken op de schoonmaakavond?

6 - ons motto is: Met elkaar. voor elkaar! - we OR-lid Bertil Wessels bedanken voor zijn jarenlange betrokkenheid en inzet? - de Survivalrun mogelijk is dankzij de inzet van de OR? - we allemaal uitkijken naar de zomervakantie? - we iedereen hele fijne dagen toewensen? - onze schooldeuren weer open gaan op 26 augustus? Bedankochtend Donderdag 4 juli om uur Bedankochtend Graag willen we u bedanken voor de helpende hand die u de school dit jaar geboden hebt. Het is fijn om te merken dat er ouders zijn die zeer betrokken zijn bij de school en die graag een handje helpen bij alle verschillende activiteiten die we organiseren. Daarom willen we u uitnodigen op onze bedankochtend op donderdag 4 juli a.s. om uur in de hal van de school. We hopen dat u komt! Met vriendelijke groet, Het team van CBS De Fontein Studiedagen Direct na de vakantie ontvangt u de jaarkalender voor schooljaar Maar hier vermelden we alvast de studiedagen; dan kunt u daar rekening mee houden: Maandag 9 september 2019 Maandag 30 september 2019 Maandag 18 mei 2020 Woensdag 3 juni 2020 Loes (Centrum Jeugd en Gezin) Organisatie Loes heeft weer 2 mooie cursussen/lezingen op de planning staan: Cursus; Plezier op school speciaal voor aanstaande brugklassers; 19 & 20 augustus Lezing een Nieuwe kijk op ADHD; 8 oktober Interessant voor professionals uit onderwijs en hulpverlening én voor ouders

7 Schoonmaakavond Op donderdagavond 11 juli staat de laatste schoonmaakavond van dit schooljaar gepland. De klassenouders hebben hiervoor een planning gemaakt. We hopen dat veel ouders ons komen helpen! Gratis tennistraining kinderen basisscholen Op woensdag 26 juni van uur kunnen de kinderen een gratis tennistraining volgen op het tennispark aan de Zwembadlaan 8. Het enige wat de kinderen hoeven mee te nemen is een racket en ballen (wellicht kan dat geleend worden van iemand). Agenda Woensdag 26 juni Donderdag 27 juni Maandag 1 juli Dinsdag 2 juli Woensdag 3 juli - Kinderen krijgen rapport 2 mee uur MR-vergadering uur OR-vergadering - Briefjes 10-minuten gesprek inleveren op school uur Survivalrun - 10-minutengesprekken - 10-minutengesprekken - Vanaf uur groep 8 vrij uur doorschuiven van de groepen Donderdag 4 juli uur bedankochtend Maandag 8 juli uur afscheidsavond groep 8 Woensdag 10 juli - Snoep strooien groep uur uitzwaaien groep 8 Donderdag 11 juli Vrijdag 12 juli Maandag 26 augustus Vrijdag 30 augustus Met vriendelijke groet, Team CBS De Fontein-locatie Hoofdweg - Schoonmaakavond uur start zomervakantie t/m 23 augustus - Eerste schooldag - Nieuwsdruppel verschijnt

8 We wensen iedereen een hele fijne zomervakantie toe!!

9

10

11

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 24-5-2019 Nieuwsbrief: 11 Beste ouders / verzorgers, In de week voor Pinksteren horen de kinderen hoe de leerlingen van Jezus verder konden na zijn hemelvaart. Ze wisten niet goed wat ze nog van

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Datum: 22-06-2018 Nieuwsbrief: 11 Beste ouders / verzorgers, In de komende weken praten we met de kinderen o.a. over Psalm 23. Graag geven we u onderstaande bewerking van deze Psalm mee: Was ik een schaap

Nadere informatie

Over de Brug. De kinderen van groep 8 werken aan de eindmusical voor hun afscheidsavond op donderdag 11 juli aanstaande.

Over de Brug. De kinderen van groep 8 werken aan de eindmusical voor hun afscheidsavond op donderdag 11 juli aanstaande. Zonder water zal het niet gaan mijn wortels moeten in aarde staan met licht als zekering voor mijn leven dan pas kan ik bloemen geven die kleur die ik ooit mocht ontvangen als antwoord op mijn diepst verlangen

Nadere informatie

Haspernieuwsbrief 9. Algemeen. Kind op maandag. Week 23 7 juni In dit nummer: Algemeen

Haspernieuwsbrief 9. Algemeen. Kind op maandag. Week 23 7 juni In dit nummer: Algemeen Haspernieuwsbrief 9 In dit nummer: Week 23 7 juni 2019 Algemeen Algemeen Kind op maandag Mooie uitslag eindtoets Schoolreizen Herhaalde oproep MR Vakantierooster 2019-2020 Hasper s got talent Veldwerkdag

Nadere informatie

In de peiling. Nieuwsbrief no. 14 schooljaar: datum: 14 juni 2019

In de peiling. Nieuwsbrief no. 14 schooljaar: datum: 14 juni 2019 In de peiling Nieuwsbrief no. 14 schooljaar: 2018 2019 datum: 14 juni 2019 Agenda 24 juni : Schoolschoonmaak 3 + tuinonderhoud 19.00 20.30 25 juni : STUDIEDAG TEAM: alle leerlingen zijn vrij 27 juni :

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Datum:23-6-2017 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 18 Beste ouders / verzorgers, Sommige dingen kun je niet tegenhouden. Dat de zon gaat schijnen bijvoorbeeld, dat de wind gaat waaien, dat de vogels gaan fluiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr juni 2019

Nieuwsbrief. nr juni 2019 Nieuwsbrief nr. 19-14 juni 2019 Belangrijke data 20 & 21 juni Groep 1 t/m 4 vrij 28 juni 8.40 uur Maandviering gr.6, iedereen is hierbij welkom 2 & 4 juli Eindgesprekken 18 juli Pleinfeest 17.00-19.00

Nadere informatie

Graag geef ik u onderstaand gebed mee voor de komende periode:

Graag geef ik u onderstaand gebed mee voor de komende periode: Datum: 1-2-2019 Nieuwsbrief: 7 Beste ouders / verzorgers, Graag geef ik u onderstaand gebed mee voor de komende periode: Lieve God Dank u voor het nieuwe jaar. Dank u dat wij weer nieuwe kansen krijgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 1 Jaargang: 17

Datum: Nieuwsbrief: 1 Jaargang: 17 Datum: 02-09-2016 Nieuwsbrief: 1 Jaargang: 17 Beste ouders/verzorgers, Als je onderweg bent, kun je veel leren. Je ziet dingen die je eerder nog niet zag, je leert andere mensen kennen en vroeg of laat

Nadere informatie

Heer, wilt U zo met ons wezen, als wij op vakantie zullen gaan, en met ons zijn op de wegen, maar gaat U maar vooraan.

Heer, wilt U zo met ons wezen, als wij op vakantie zullen gaan, en met ons zijn op de wegen, maar gaat U maar vooraan. Datum:7-7-2017 Nieuwsbrief: 14 Jaargang: 18 Beste ouders / verzorgers, Dit is dan de laatste Nieuwsdruppel van dit schooljaar. Wat is het schooljaar weer voorbij gevlogen! Nog twee weken te gaan en dan

Nadere informatie

Op de Jan Wouter word je lees-wijs

Op de Jan Wouter word je lees-wijs LEES-WIJZER Op de Jan Wouter word je lees-wijs Leeswijzer 19, 24 juni 2019 Activiteitenagenda 27-06: Schoolfeest! Kinderen mogen om 9.00 uur op school komen 27-06: Afscheid van juf Cindy, juf Cora, juf

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 05-07-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 13-07-2018 Nieuwsbrief: 12 Beste ouders / verzorgers, Er is in de laatste weken hard gewerkt om de laatste zaken op orde te krijgen, maar nu staat de vakantie toch echt bijna voor de deur. Vakantie,

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 6

Datum: Nieuwsbrief: 6 Datum: 11-1-2019 Nieuwsbrief: 6 Beste ouders / verzorgers, Aan het begin van het jaar wensen mensen elkaar het goede toe: dat het maar Weer een mooi jaar mag worden! Het thema van Kind op Maandag is in

Nadere informatie

Pak mijn hand (lied voor de veertigdagen tijd & Pasen 2019)

Pak mijn hand (lied voor de veertigdagen tijd & Pasen 2019) Datum: 22-3-2019 Nieuwsbrief: 9 Beste ouders / verzorgers, Pak mijn hand (lied voor de veertigdagen tijd & Pasen 2019) Jezus ging op weg naar het feest dat Pasen heet. Hij vertelde onderweg dat God mensen

Nadere informatie

Tel uw zegeningen één voor één, tel ze allen en vergeet er geen. Tel ze allen, noem ze één voor één en je ziet Gods liefde, dan door alles heen.

Tel uw zegeningen één voor één, tel ze allen en vergeet er geen. Tel ze allen, noem ze één voor één en je ziet Gods liefde, dan door alles heen. Datum: 1 juli 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 14 Beste ouders/verzorgers, Een schooljaar vol van zegeningen is bijna voorbij. Als De Fontein hebben we het als een zegen ervaren om te werken met uw kinderen.

Nadere informatie

De Bijbelverhalen In de kleutergroepen In de groepen 3 t/m 8 Ik zie je verdriet

De Bijbelverhalen In de kleutergroepen In de groepen 3 t/m 8 Ik zie je verdriet De Bijbelverhalen In de kleutergroepen wordt deze week verder verteld over Paulus. Paulus wordt geroepen om Jezus te volgen. Hierna gaat hij op reis om in de wereld het evangelie te verspreiden. Paulus

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 19. Baarn, 5 juni Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 19. Baarn, 5 juni Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail:info@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 19. Baarn, 5 juni 2015. Aan de ouder(s), verzorger(s), Verhalenrooster Kind op

Nadere informatie

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Datum: 22 mei 2015 Nummer: 16e jaargang, nummer 12

Datum: 22 mei 2015 Nummer: 16e jaargang, nummer 12 Datum: 22 mei 2015 Nummer: 16e jaargang, nummer 12 Beste ouders/verzorgers, In de afgelopen week van Hemelvaart stond afscheid nemen centraal. De vrienden hebben afscheid genomen van Jezus. Ze staan op

Nadere informatie

De Bijbelverhalen In de kleutergroepen

De Bijbelverhalen In de kleutergroepen De Bijbelverhalen In de kleutergroepen worden in deze week verteld over discipel Petrus. Hij wordt samen met andere vrienden van Jezus gevangen genomen, omdat hij over de Here Jezus verteld en uit Zijn

Nadere informatie

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over een week sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen

Nadere informatie

KALENDER: KILDER BEDANKT!

KALENDER: KILDER BEDANKT! KALENDER: 1 t/m 4 juli : Jeugdwandelvierdaagse 3 juli : Lesactiviteit NME Padden en kikkers groep 6 7 juli : Informatieavond voor alle ouders 8 en 9 juli : 10-minutengesprekken 9 juli : Verjaardag juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Afscheid Mariet Fidder Dit schooljaar hebben we niet meegedaan met de Koningsspelen, omdat we er voor kiezen om bij het afscheid van Mariet Fidder een vierdag te houden.

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 22-12- 2017 Nieuwsbrief: 5 Jaargang: 20 Beste ouders / verzorgers, Kerstfeest vieren we al heel lang. Vroeger werd het anders gevierd als nu. Toen ging bijna iedereen naar de kerk om middernacht.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Jaargang 21 nummer 17 Vrijdag 5 juni 2015

Jaargang 21 nummer 17 Vrijdag 5 juni 2015 Jaargang 21 nummer 17 Vrijdag 5 juni 2015 Agenda 5 juni 3 juli 2015 maandag 8 juni t/m woensdag 10 juni donderdag 25 juni vrijdag 26 juni maandag 29 juni Bijbelrooster Week 24: 8 t/m 14 juni 2015 Elia

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Fotospeurtocht op de startdag. Vrijdag 30 augustus 2019: een fotospeurtocht voor het hele gezin!

Nieuwsbrief. Fotospeurtocht op de startdag. Vrijdag 30 augustus 2019: een fotospeurtocht voor het hele gezin! Nieuwsbrief N U M M E R 3 8 4 J U L I 2 0 1 9 Fotospeurtocht op de startdag Vrijdag 30 augustus 2019: een fotospeurtocht voor het hele gezin! I N D E Z E N I E U W S B R I E F De eerste vrijdag van het

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

Datum: 15 januari 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 7

Datum: 15 januari 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 7 Datum: 15 januari 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 7 Beste ouders/verzorgers, Inmiddels hebben we al weer bijna 2 weken erop zitten in het nieuwe jaar. Een jaar dat we mochten beginnen met het vragen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F JULI 2011 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 15 NR. 7 Mededelingen van de directie 1. Via deze weg wil ik namens het team alle ouders heel hartelijk bedanken voor

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 1-3-2019 Nieuwsbrief: 8 Beste ouders / verzorgers, De komende weken leven we met de kinderen toe naar het Paasfeest. Het thema dat we daarbij volgens is Pak mijn hand. Het zijn woorden die Jezus

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Onderstaand gedicht geef ik u en jullie graag mee:

Beste ouders / verzorgers, Onderstaand gedicht geef ik u en jullie graag mee: Datum: 16-11-2018 Nieuwsbrief: 4 Beste ouders / verzorgers, Onderstaand gedicht geef ik u en jullie graag mee: Wij zingen en danken Wij zingen en danken voor deze nieuwe morgen, voor deze nieuwe dag; de

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6.

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 19-07-2013 Nr. 43 Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016 Nieuwsbrief 1 / 2 4 juli 2016 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Dinsdag: speelgoedmiddag Woensdag: verjaardag van juf Hofman snoep strooien door groep 8 Donderdag: laatste schooldag Afscheid

Nadere informatie

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015 = Kind op Maandag Week 24: 8 14 juni Uitgeblust? 1 Koningen 19 Alle mensen hebben kunnen zien dat de Heer God is, zelfs koning Achab. Maar koningin Izebel is boos, zij wil

Nadere informatie

23 e jaargang nr.14 Vrijdag 22 maart 2019

23 e jaargang nr.14 Vrijdag 22 maart 2019 23 e jaargang nr.14 Vrijdag 22 maart 2019 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, In de afgelopen dagen proberen we het overlijden van Giel het zoontje van juf Ceryl

Nadere informatie

Datum: 11 december 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 6

Datum: 11 december 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 6 Datum: 11 december 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 6 Beste ouders/verzorgers, Kerstfeest vieren we al heel lang. Vroeger werd het anders gevierd als nu. Toen ging bijna iedereen naar de kerk om middernacht.

Nadere informatie

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht:

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht: 03-07-2015 nieuwsbrief 40 Beste ouders / verzorgers, Het einde is in zicht, nog twee weken en dan begint onze zomervakantie We hebben na de afgelopen hete dagen een aantal vragen gehad over het tropenrooster.

Nadere informatie

Datum: 13 mei 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 12

Datum: 13 mei 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 12 Datum: 13 mei 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 12 Beste ouders/verzorgers, Er valt veel te zien in de weken van Pasen naar Pinksteren. Om ons heen zien we de wereld tot bloei komen. En in de Bijbelverhalen

Nadere informatie

Ik mag een zaaier zijn

Ik mag een zaaier zijn Datum: 3 juni 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 13 Beste ouders/verzorgers, Ik mag een zaaier zijn Jaren ben ik aan het zaaien, Ik weet niet wat mijn Dan ben ik verwonderd, Dit doe ik voor mijn Heer, Opbrengst

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s),

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s), NIEUWSBRIEF BASISSCHOOL GROENLO Biss. Philip Roveniusstraat 8 7141 KS Groenlo Tel.: 0544-461336 Fax: 0544-467328 Internet: www.hoeksteen.com E-mail: info@hoeksteen.com Interessante informatie 2 t/m 4 juni

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Week van 2 juli: Tienminutengesprekken (groep 1 t/m 7) - Dinsdag 10 juli: Afscheid meester Gradus, continurooster - Donderdag 12 juli: Musical groep 8 - Vrijdag 13 juli: Rapport mee

Nadere informatie

Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1

Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1 Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1 Beste ouders/verzorgers, Weer vroeg opstaan en naar school gaan, dat is in het begin vaak weer even wennen, zowel voor de kinderen, de ouders als

Nadere informatie

Schoolinfo nr. 17 Vrijdag 7 juni 2019

Schoolinfo nr. 17 Vrijdag 7 juni 2019 Schoolinfo nr. 17 Vrijdag 7 juni 2019 Wijbrandischool, Oudehorne 0513 542300 cbswijbrandi@tjongerwerven.nl Schoterlandseweg 19, 8413 NM Oudehorne www.meesterswijbrandischool.nl Belangrijke data Datum Activiteit

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers,

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers, Schoolbrief CNS Herédium 18 juni 2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand juni. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. In deze schoolbrief: Gewoon er

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2 Nieuwsbrief nr. 9 18 december 2015 Agenda 21 december 1 januari Kerstvakantie Maandag 4 januari Contactavond Dinsdag 5 januari Kriebelteam Adviesgesprekken VO groep 8 Woensdag 6 januari Adviesgesprekken

Nadere informatie

Schooljaar nr. 16

Schooljaar nr. 16 Het Kwakertje Agenda 14 juni Koffieochtend 18 juni Schoolreisje 2 en 3 juli De kinderen zijn vrij i.v.m. 2 studiedagen 4 juli Schoolfotograaf 6 juli Rapport mee 11 juli Facultatieve oudergesprekken 13

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

In dat vertrouwen wensen wij u allen een goede zomertijd en zomervakantie toe! Esther van der Schee en Marianne Nordt

In dat vertrouwen wensen wij u allen een goede zomertijd en zomervakantie toe! Esther van der Schee en Marianne Nordt Datum: 19 juni 2015 Nummer: 16e jaargang, nummer 13 Beste s/verzorgers, God, loopt voor ons uit om een goede weg te wijzen. Sta achter ons, als steun in de rug en omarm ons als vriend. Wees onder ons als

Nadere informatie

Nummer 7, mei Welkom op school!

Nummer 7, mei Welkom op school! Nieuwsbrief Nummer 7, mei 2019 Na de meivakantie zijn we weer enthousiast gestart op school. Voor de meivakantie hebben we met elkaar het Paasfeest mogen vieren. We hebben gevierd dat Jezus is opgestaan

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

PLEINWACHTROOSTER VAN MAANDAG 1 JULI T/M DONDERDAG 11 JULI 2019

PLEINWACHTROOSTER VAN MAANDAG 1 JULI T/M DONDERDAG 11 JULI 2019 PLEINWACHTROOSTER VAN MAANDAG 1 JULI T/M DONDERDAG 11 JULI 2019 1 juli 1. 2. Mala Poppema (v) 2 juli 1. Henriët Dijsselhof (v) 2. Anje Westerman (V) 4 juli 1. Fleur Kerkdijk 2. Hristo Knol 5 juli 1. Melle

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 19 N I E U W S B R I E F 26 juni 2019 Dat was het dan. De musical! We zitten lekker in de bus.. Belangrijke data Dinsdag 2 juli Schoolreisje groepen 1-2 Donderdag 4 juli Schoolreisje groepen 3 t/m 8

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 18

Datum: Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 18 Datum: 20-01-2017 Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 18 Beste ouders/verzorgers, Al eeuwenlang bidden mensen het Onze Vader. Uw koninkrijk kome bidden ze dan. Maar wat bedoelen ze daar eigenlijk precies mee? Hoe

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer11 19-06-2019 Vruchtbare grond: Juf Rozemarijn en juf Hedwig zijn beide zwanger! Dat vinden we natuurlijk fantastisch nieuws. Gefeliciteerd!

Nadere informatie

Beste ouders, Met vriendelijke groet ook namens het team, Linda Westerik. Kind op Maandag

Beste ouders, Met vriendelijke groet ook namens het team, Linda Westerik. Kind op Maandag Beste ouders, Wat staat onze school toch op een prachtig plekje! Vorige week zagen we dat maar weer eens toen Juf Ilse met Unit 2 ijsbellen ging blazen op de bevroren tennistafel op ons plein en de zon

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 21 juli 2017 12 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Laatste Nieuwsbrief Personele zaken Kanjertraining MR/SAC/OV Vacature OV Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond Bedankt ouders! Laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 : juli Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief van juli.

Nieuwsbrief 9 : juli Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief van juli. Nieuwsbrief 9 : juli 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief van juli. Wij hopen u met deze nieuwsbrief op een goede wijze te informeren en te betrekken bij wat er op onze school

Nadere informatie

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info Info juli 2017 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl In deze info In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen: Inhoud Groep 8... 1 Tot

Nadere informatie

NIEUWS. Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten

NIEUWS. Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten NIEUWS Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten Overblijven op school in het nieuwe schooljaar Schoonmaakavond op 7 juli School

Nadere informatie

Kind op maandag. Nr Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in september en oktober

Kind op maandag. Nr Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in september en oktober Nr.1 2019-2020 Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in en oktober CBS Dr. Picardt 0524-51 21 48 Van Pallandtlaan 7-9 info@drpicardt.nl 7742 WJ Coevorden www.drpicardt.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 16/07/ juli 2018 jaargang 20 nr. 39

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 16/07/ juli 2018 jaargang 20 nr. 39 12 juli 2018 jaargang 20 nr. 39 AGENDA Donderdag 12 juli 10-minutengesprekken Dinsdag 17 juli Vergadermiddag: alle kinderen s middags vrij Donderdag 19 juli Werkmiddag: alle kinderen s middags vrij Vrijdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 34 vrijdag 12 juni 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 34 vrijdag 12 juni 2015 NR. 34 vrijdag 12 juni 2015 Kind op maandag: Uitgeblust? 1 Koningen 19 Alle mensen hebben kunnen zien dat de Heer God is, zelfs koning Achab. Maar koningin Izebel is boos, zij wil Elia weg hebben. De profeet

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Kalender Juli. 1 afscheid en laatste dag groep 8 2 laatste schooldag gr 1-7 3 zomervakantie t/m 14 augustus

Kalender Juli. 1 afscheid en laatste dag groep 8 2 laatste schooldag gr 1-7 3 zomervakantie t/m 14 augustus CBS De Regenboog Mars 1/per 4 maart: Troelstralaan 3 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 Mei 2015 Kalender juni 1-12 toetsweken CITO groep 1-7 8 schoolreis gr 1-2 9 schooreis gr 3-4 11 sportdag groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Laat een ander niet bepalen of je boos bent, bang of blij, of je lacht of loopt te balen. Jij bent echt, want jij bent jij!

Laat een ander niet bepalen of je boos bent, bang of blij, of je lacht of loopt te balen. Jij bent echt, want jij bent jij! Datum: 07-09-2018 Nieuwsbrief: 1 Beste ouders / verzorgers, Wanneer ben je een held? Over welke eigenschappen moet je beschikken, wat moet je doen en wat moet je zeggen? In deze periode lezen we verhalen

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

Kalender. Even voorstellen. Hotdogdag Hotdogdag / Wisseluur groep 1 t/m 4 vrij, groep 5 t/m 7 s middags vrij

Kalender. Even voorstellen. Hotdogdag Hotdogdag / Wisseluur groep 1 t/m 4 vrij, groep 5 t/m 7 s middags vrij Kalender 11-07 Hotdogdag / Wisseluur 12-07 groep 1 t/m 4 vrij, groep 5 t/m 7 s middags vrij 13-07 Begin zomervakantie t/m 25 aug. 26-08 Eerste schooldag 28-08 Nieuwsbrief Even voorstellen Hallo iedereen,

Nadere informatie

Geachte ouder(s), verzorger(s) Startgesprekken

Geachte ouder(s), verzorger(s) Startgesprekken 3 sep 2018 1 Geachte ouder(s), verzorger(s) Het schooljaar 2018-2019 is van start gegaan. Fijn om alle kinderen en veel ouders weer te mogen begroeten na een periode van rust, zon, vrije tijd en genieten

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 20

Datum: Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 20 Datum: 19-01- 2018 Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 20 Beste ouders / verzorgers, In de verhalen van Kind op Maandag voor deze periode gaat het over verandering. Bij de Jordaan roept Johannes de Doper mensen op

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie