Pak mijn hand (lied voor de veertigdagen tijd & Pasen 2019)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Pak mijn hand (lied voor de veertigdagen tijd & Pasen 2019)"

Transcriptie

1 Datum: Nieuwsbrief: 9 Beste ouders / verzorgers, Pak mijn hand (lied voor de veertigdagen tijd & Pasen 2019) Jezus ging op weg naar het feest dat Pasen heet. Hij vertelde onderweg dat God mensen niet vergeet. Hij zei: Pak mijn hand, dan help ik jou. Pak mijn hand, een nieuw begin pak mijn hand, ik blijf je trouw en ik geef je leven zin. Donker was de nacht en het kruis kwam dichterbij. Jezus bad om kracht en Hij riep: God, helpt U mij? Hij vroeg: pak mijn hand en houd mij vast. Wees mijn herder in gevaar die voor eeuwig op mij past. Maak vandaag mijn woorden waar. Pak mijn hand, dan help ik jou. Pak mijn hand, een nieuw begin. Pak mijn hand, ik blijf je trouw en ik geef je leven zin. Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Uit de Bijbel Week 13 25/03 29/03 Moet het echt? Johannes 12: en 13: 1-30 Jezus vertelt zijn leerlingen wat er zal gaan gebeuren: Hij zal dood gemaakt worden en weer opstaan. Moet dat echt? Tijdens een maaltijd knielt Jezus neer en wast de voeten van zijn leerlingen. Hoort dat wel zo, een meester die de voeten van zijn leerlingen wast? Het moet echt zo, vertelt Jezus. Als je bij hem wilt horen, moet je worden zoals hij.

2 Week 14 01/04 05/04 Ik vecht voor jou Johannes 13:31-38 en 18: 1-27 Petrus wil een echte vriend voor Jezus zijn. Maar kan hij dat ook? Kun je iemand blijven helpen als je zelf bang en onzeker wordt? Bij het vuur zegt Petrus drie keer dat hij Jezus niet kent. Week 15 08/04 12/04 Is dit de koning? Johannes 18: 28-4 en 19: 1-37 Jezus wordt bij Pilatus gebracht. Hij wordt geslagen en uitgelachen. Is dat nou een koning? Uiteindelijk sterft Jezus aan het kruis. Hij lijkt wel een misdadiger. Moet het verhaal dan zo aflopen? Zending Iedere maandagmorgen mogen de kinderen zendingsgeld meenemen. Dit schooljaar sparen we met alle groepen voor Stichting Red een kind. In totaal is er in de afgelopen 3 weken 71,09 opgehaald. Hartelijk dank voor de bijdragen! Welkom In deze periode verwelkomen we in groep 6 Nicole Bronze dos Santos en in groep 4 Eline Striezenau. Nicole en Eline: van harte welkom op onze school en we hopen dat jullie een hele fijne tijd bij ons zullen hebben! PBS Onze school is een PBS-school. PBS staat voor Positive Behavior Support. We gaan uit van het positieve gedrag van kinderen. Drie kernwaarden staan op onze school daarbij centraal: Veiligheid, Respect en Plezier. Hieronder kunt u zien welke gedragsverwachtingen in de komende weken centraal staan: Les Waarde Gedragsverwachting Les 14 5 april Veiligheid Ik houd handen en voeten bij me. Gangen/hal Respect Ik zorg voor de spullen van mezelf en een ander. Respect Ik geef een ander de ruimte en wacht op mijn beurt. Respect Ik zorg voor een nette en opgeruimde gang/hal.

3 Spel van de maand In de maand april leren we de kinderen het spel Koningsbal aan. Veel speelplezier! Buitenspelen Als kinderen s middags op het plein spelen, dan willen we de ouders vragen om buiten de hekken even te wachten tot het tijd is. Uitslag tevredenheidspeiling Eind februari hebben we de tevredenheidspeiling voor ouders, leerlingen en medewerkers open gezet. Inmiddels is de peiling gesloten en zijn de uitkomsten bekend. In het team hebben we de uitkomsten besproken en we zijn er blij mee! Afgelopen woensdag is de uitkomst van de leerling- en oudertevredenheidspeiling in de MR besproken en gisterenavond hebben we deze in het ouderpanel besproken. Na de meivakantie zal in het leerlingpanel naar de uitkomst van de leerlingpeiling bekeken worden. We nemen de uitkomst dus heel serieus! Hieronder geven we u graag een eerste indruk van de uitslag. De volledige uitslag is binnenkort te lezen op OUDERPEILING (door 56 van de 100 gezinnen ingevuld) In hoeverre gaat uw kind met plezier naar school? 8,5 Hoe veilig voelt uw kind zich op school? 8,4 Hoe tevreden bent u over de opvoedkundige aanpak van 7,8 de school? Hoe tevreden bent u over het contact met de 8,0 medewerkers van de school? Hoe tevreden bent u over wat uw kind leert op school? 7,9 Hoe tevreden bent u over de informatie die u krijgt over 8,2 wat er op school gebeurt? Wel rapportcijfer geeft u de school? 8,0 LEERLINPEILING (door 55 van de 55 kinderen uit groep 6/7/8 ingevuld) Hoe vind je het op school? 7,5 Hebben jullie een leuke klas? 7,7 Ben je tevreden over wat je leert op deze school? 8,5 Vind je de regels op school duidelijk? 8,6 Ben je tevreden over de uitleg van je juf of meester? 9,3 Helpt je juf of meester je goed als dat nodig is? 9,6 Welk rapportcijfer geef je de school? 8,1

4 Naast deze algemene gegevens wordt er uit de antwoorden op de vragenlijst van groep 6/7/8 ook nog gekeken naar de sociale veiligheid (welbevinden, ervaren van sociale veiligheid en aantasting van sociale veiligheid). De volgende uitkomst zien we dan: SOCIALE VEILIGHEID (door 55 van de 55 kinderen uit groep 6/7/8 ingevuld) Wat is het welbevinden van de leerlingen? Vinden ze het fijn 7,6 in de groep en klas? Hoe ervaren de leerlingen de sociale en fysieke veiligheid? 8,4 Voelen ze zich veilig? Hoeveel leerlingen ervaren nooit of bijna nooit aantasting 80% van hun sociale en fysieke veiligheid? Ook alle medewerkers hebben een tevredenheidspeiling ingevuld. Uit de uitkomsten blijkt dat de medewerkers tevreden zijn over de school; ze geven de school een 8,2. Natuurlijk zijn er op de verschillende niveaus ook aandachtspunten. Deze gaan we in kaart brengen en meenemen in ons Schoolplan Tot slot: de oudertevredenheidspeiling is anoniem ingevuld. We hebben wel een overzicht gekregen van de verschillende antwoorden die u hebt gegeven, maar we weten niet van welke ouder het antwoord afkomstig is. Mocht u niet tevreden zijn over zaken, dan heeft u dat ongetwijfeld in de peiling ingevuld. We hopen echter ook dat u daarnaast het gesprek wilt aangaan op school. Alleen dan weten we als school waarom u misschien niet tevreden bent of welke zaken u anders zou willen zien. U kunt altijd een afspraak maken of bij juf van der Schee langs lopen. Personeel Deze week is meester Borger gestart in groep 4. We heten de meester van harte welkom en wensen hem veel werkplezier toe op onze school! Juf van der Schee is i.v.m. een staaroperatie waarschijnlijk een groot deel van de volgende week afwezig. Wanneer u wat wilt bespreken, kunt u dit met de leerkrachten doen. Indien nodig nemen zij dan contact op met de juf. OR Op 6 maart heeft de OR vergaderd. Alle lopende acties zijn doorgenomen. De Paasbrodenactie is opgestart. We hopen dat er heel veel broden verkocht worden! De OR is aan het sparen voor nieuwe speeltoestellen op het plein. De OR heeft inmiddels ervoor gezorgd dat de hal in voorjaarsstemming is gebracht; dat ziet er weer mooi en fleurig uit. Paul Dogger heeft aangegeven te willen gaan stoppen met de OR. Er komt dus ruimte voor een vader in de OR. Daarnaast kan de OR ook nog een extra moeder gebruiken. Dus 2 beschikbare plaatsen voor na de zomervakantie. Heeft u interesse, laat dat dan weten bij juf van der Schee vóór 3 april. Wanneer meerdere ouders zich aanmelden zal er geloot worden.

5 MR De MR heeft afgelopen woensdag vergaderd. De volgende items zijn besproken: financieel overzicht t/m maart 2019, de uitslagen van de tevredenheidspeilingen, de managementrapportage, de eerste info over de formatie voor en de uitslag van de vragenlijst die door leerkrachten is ingevuld over de zorgstructuur op school. Genoeg te bespreken dus. Avond4daagse De avond4daagse wordt gehouden van Dit jaar kun je kiezen uit 2 afstanden 5 km of 10 km.. Inschrijven hiervoor kan in de hal van school op: woensdag 10 april om 8.15 uur en uur en op donderdag 11 april om 8.15 uur. Het inschrijfgeld is 3,- voor kinderen t/m 13 jaar. Voor kinderen/volwassenen van 14 jaar en ouder is het inschrijfgeld 4,-. Graag contant geld meenemen. Op de deuren van de lokalen komen schema s te hangen waarop u kunt aangeven of u als begeleiding wilt meelopen. Alleen als er voldoende begeleiding is per groep, kan er in groepsverband gelopen worden. Paasbrodenactie Het is de bedoeling dat de bestelde broden vooraf betaald worden. De ingevulde lijst én het geld moeten uiterlijk 28 maart ingeleverd worden bij de leerkracht van het jongste kind van het gezin. Op 18 april worden de broden s morgens om 8.15 uur door de OR uitgedeeld. Indien u in de gelegenheid bent, kunt u s morgens de broden al ophalen. Anders worden ze aan uw kind meegegeven om uur. De opbrengst gaat naar speeltoestellen op het plein. Rijksmuseum (groep 6/7/8) Op vrijdag 5 april mogen de groepen 6, 7 en 8 een bezoek brengen aan het Rijksmuseum in Amsterdam! De groepen volgen daarbij de workshops 'Jij & De Gouden Eeuw' of 'Ontdekkers en Reizigers'. In deze workshops gaan de kinderen werken over de Gouden Eeuw, zoals over echte scheepvaarders van de VOC of over bekende Hollanders uit die tijd. Na het bezoek aan het Rijksmuseum, gaan we met elkaar ook nog de binnenstad van Amsterdam in. Omdat we al vroeg bij het Rijksmuseum worden verwacht, zullen we s morgens al om half 7 bij school vertrekken met de bus. We verwachten aan het eind van de middag terug te zijn. Verdere informatie is inmiddels aan de ouders van groep 6/7/8 verstuurd. Verkeersveiligheid rondom de school. Voor de veiligheid van onze leerlingen verzoeken we u niet dubbel te parkeren rondom het zebrapad. Dit is erg gevaarlijk. Alvast bedankt voor uw medewerking.

6 Vakantierooster herinnering Herfstvakantie - 21 oktober t/m 25 oktober 2019 Kerstvakantie - 23 december 2019 t/m 3 januari 2020 Voorjaarsvakantie - 17 februari t/m 21 februari 2020 Paasvakantie - 10 april t/m 13 april 2020 Meivakantie - 27 april t/m 8 mei 2020 Hemelvaart - 21 mei t/m 22 mei 2020 Pinksteren - 1 juni 2020 Zomervakantie - 3 juli uur 2020 t/m 14 augustus 2020 Ouderpanel Gisterenavond heeft het ouderpanel in school vergaderd. 5 moeders waren aanwezig. Juf van der Schee heeft verteld over de schoolontwikkelingen die gaande zijn. Zo zijn we een nieuwe methode voor aanvankelijk lezen groep 3 aan het zoeken. Daarnaast gaan we volgend jaar starten met een nieuwe methode voor Engels. Samen met de ouders hebben we gekeken naar de uitslag van de ouder- en leerlingtevredenheidspeiling. De moeders van het ouderpanel zijn ook blij met deze mooie uitslag. Er is al kort gesproken over de aandachtspunten voor de komende jaren. We gaan sowieso meer aandacht besteden aan de kinderen die meer begaafd zijn. Op welke manier we dat gaan doen, zal nog onderzocht worden. Verder hebben de moeders nog enkele punten ingebracht. Het was een fijn en open overleg! Wist u dat.. - het schooljaar zo enorm snel gaat? - de kinderen van groep 8 nu weten naar welke VO-school ze volgend jaar gaan? - de kinderen straks eerst nog de Centrale Eindtoets moeten maken? - we dan zullen zorgen voor heel veel rust in de school.sssssttttt? - we blij zijn met de uitslag van de tevredenheidspeiling? - we alle ouders en kinderen willen bedanken voor hun input? - meester Brunt opnieuw een goede beoordeling heeft gekregen voor zijn studieopdracht? - juf Reinink geslaagd is voor haar gymopleiding? - we de juf van harte feliciteren met haar diploma? - de kinderen van groep 6/7/8 uitkijken naar de excursie naar Amsterdam? - we best veel nieuwe aanmeldingen van leerlingen hebben? - juf Esther nieuwe ouders altijd een rondleiding geeft door de school? - er in de komende periode veel activiteiten op de agenda staan? - we verwachten dat alle kinderen hiervan zullen genieten? - de techniekmorgen weer geslaagd was? - al die ouderhulp erg gewaardeerd wordt? - we blij zijn met onze derde meester in de school? - meester Borger het al goed naar z n zin heeft in onze school? - we trots zijn op onze dammers? - u in de volgende Nieuwsdruppel meer Wist u datjes kunt lezen?

7 Dammen we zijn nog niet klaar! En daar gingen we afgelopen woensdag, op naar het kampioenschap van Overijssel. Het toernooi werd gehouden in Heerde, dus moesten we al vroeg in de middag op pad. Op een prachtige locatie met 15 andere teams hebben onze kanjers het fantastisch gedaan. Ze hebben de 4e plaats behaald en zijn door naar de halve finale schooldammen van de Nederlandse kampioenschappen, die gehouden worden op zaterdag 13 april. Ouders en natuurlijk ook Norah en Seth, bedankt voor het rijden en de support! Techniekochtend Afgelopen woensdag stond in het teken van techniek. Wat fijn dat er zoveel ouderhulp was: met elkaar.voor elkaar! De kinderen hebben genoten en veel geleerd; daar doen we het voor. Centrale Eindtoets Op 16 en 17 april a.s. zullen de kinderen van groep 8 de Centrale Eindtoets gaan maken. We wensen alle kinderen alvast heel veel succes toe met het maken van de toetsen! Op dinsdag 26 maart is er een korte voorlichting voor de ouders van groep 8 over alle ins & outs van de Centrale Eindtoets. 10-minutengesprekken Op 15 en 16 april staan er opnieuw 10-minutengesprekken op de planning. U ontvangt hier nog een uitnodiging voor. Deze uitnodiging heeft een vrijblijvend karakter; als u geen vragen/opmerkingen heeft voor de leerkracht van uw kind, hoeft u geen gebruik te maken van de uitnodiging.

8 Koningsspelen Op vrijdag 12 april houden we de Koningsspelen. Meer informatie over de inhoud van deze dag volgt nog. We weten nu al wel dat we die ochtend de hulp van de klassenouders goed kunnen gebruiken. Kunt u helpen, wilt u zich dan opgeven bij de leerkracht van uw kind. Verkeersbrigadiers Het duurt nog even, maar op maandag 17 juni om uur wordt er weer een instructie gegeven aan de kinderen van groep 6 en 7 om verkeersbrigadier te worden. Maar ook voor de ouders die graag hun steentje willen bijdragen aan het veilig oversteken van de kinderen, is deze cursus de moeite waard. De kinderen van groep 6/7 ontvangen binnenkort een toestemmingsverklaring voor het volgen van de instructie. Agenda Dinsdag 26 maart - Informatieavond Centrale Eindtoets groep 8 Donderdag 28 maart - Inleveren lijsten én geld Paasbrodenactie Donderdag 4 april - Studiedag team leerlingen zijn vrij. Vrijdag 5 april - Groep 6/7/8 naar Rijksmuseum Maandag 8 april - Brief 10-minutengesprek mee - Schoolvoetbal groep 7/8 Dinsdag 9 april - Schoolvoetbal groep 7/8 Woensdag 10 april - Schoolvoetbal groep 7/8 - Fietsexamen praktijk groep 7 - Inschrijven Avondvierdaagse om 8.15 en uur Donderdag 11 april - Inschrijven Avondvierdaagse 8.15 uur - Verkeersexamen theorie groep 7 - Inleveren strookjes 10-minutengesprek Vrijdag 12 april - Koningsontbijt en Koningsspelen - Volgende Nieuwsdruppel verschijnt Zaterdag 13 april - Schooldamkampioenschap halve finale van Nederland Maandag 15 april - 10-minutengesprek Dinsdag 16 april - Centrale Eindtoets groep 8-10-minutengesprek Woensdag 17 april - Centrale Eindtoets groep uur OR-vergadering Donderdag 18 april - Paaslunch 19 april t/m 3 mei - Vakantie Met vriendelijke groet, Team CBS De Fontein-locatie Hoofdweg

9

10

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 1-3-2019 Nieuwsbrief: 8 Beste ouders / verzorgers, De komende weken leven we met de kinderen toe naar het Paasfeest. Het thema dat we daarbij volgens is Pak mijn hand. Het zijn woorden die Jezus

Nadere informatie

Graag geef ik u onderstaand gebed mee voor de komende periode:

Graag geef ik u onderstaand gebed mee voor de komende periode: Datum: 1-2-2019 Nieuwsbrief: 7 Beste ouders / verzorgers, Graag geef ik u onderstaand gebed mee voor de komende periode: Lieve God Dank u voor het nieuwe jaar. Dank u dat wij weer nieuwe kansen krijgen

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Datum: 16-03-2018 Nieuwsbrief: 8 Beste ouders / verzorgers, WAT BETEKENT PASEN? Wat zou Pasen toch betekenen, gaat het over kip of ei over een paashaas of een kuiken, wat betekent Pasen voor jou en mij?

Nadere informatie

Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen

Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen Nieuwsbrief nr. 17 22 april 2016 Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen Maandag 9 mei Contactavond Dinsdag 10 mei Kriebelteam Maandag 16 mei Alle leerlingen

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 24-5-2019 Nieuwsbrief: 11 Beste ouders / verzorgers, In de week voor Pinksteren horen de kinderen hoe de leerlingen van Jezus verder konden na zijn hemelvaart. Ze wisten niet goed wat ze nog van

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

Datum: 18 maart 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 10

Datum: 18 maart 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 10 Datum: 18 maart 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 10 Beste ouders/verzorgers, Welke gevoelens roept het Paasfeest bij u op? De Heer is waarlijk opgestaan, Halleluja? Met Pasen is het nieuwe leven van en

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 22-12- 2017 Nieuwsbrief: 5 Jaargang: 20 Beste ouders / verzorgers, Kerstfeest vieren we al heel lang. Vroeger werd het anders gevierd als nu. Toen ging bijna iedereen naar de kerk om middernacht.

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

Agenda Maandag 11 april uur Culturele voorstelling groep 5/6. Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!) Finale schoolvoetbal

Agenda Maandag 11 april uur Culturele voorstelling groep 5/6. Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!) Finale schoolvoetbal Nieuwsbrief nr. 16 8 april 2016 Agenda Maandag 11 april 13.30 uur Culturele voorstelling groep 5/6 Dinsdag 12 april Finale schoolvoetbal Woensdag 13 april Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!)

Nadere informatie

inspireren motiveren verantwoordelijk zijn

inspireren motiveren verantwoordelijk zijn Lied voor de veertigdagentijd en Pasen 2019 Jezus ging op weg naar het feest dat Pasen heet. Hij vertelde onderweg dat God mensen niet vergeet. Hij zei: Pak mijn hand, dan help ik jou. Pak mijn hand, een

Nadere informatie

Molenvlietsedijk HS

Molenvlietsedijk HS Nieuwsbrief Molenvlietsedijk 3 4691 HS 0166-603310 cnsderegenboog@vpcotholen.nl Schooljaar 2018-2019 April 2019 Vanuit het bestuur: In alle vroegte raakt God de aarde aan en zingt de groeve: nu is de dood

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 21-6-2019 Nieuwsbrief: 12 Beste ouders / verzorgers, De Bijbel vertelt over verschillende koningen die Israël bestuurd hebben. Na de dood van de grote koning Salomo kwamen er verschillende koningen

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 6

Datum: Nieuwsbrief: 6 Datum: 11-1-2019 Nieuwsbrief: 6 Beste ouders / verzorgers, Aan het begin van het jaar wensen mensen elkaar het goede toe: dat het maar Weer een mooi jaar mag worden! Het thema van Kind op Maandag is in

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Afscheid Mariet Fidder Dit schooljaar hebben we niet meegedaan met de Koningsspelen, omdat we er voor kiezen om bij het afscheid van Mariet Fidder een vierdag te houden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Jaargang april 2019

Jaargang april 2019 Pak mijn hand Jezus ging op weg naar het feest dat Pasen heet. Hij vertelde onderweg dat God mensen niet vergeet. Hij zei: Pak mijn hand, dan help ik jou. Pak mijn hand, een nieuw begin. Pak mijn hand,

Nadere informatie

Schoolinfo nr. 13 Vrijdag 22 maart

Schoolinfo nr. 13 Vrijdag 22 maart Schoolinfo nr. 13 Vrijdag 22 maart Wijbrandischool, Oudehorne 0513 542300 cbswijbrandi@tjongerwerven.nl Schoterlandseweg 19, 8413 NM Oudehorne www.meesterswijbrandischool.nl Belangrijke data Datum Activiteit

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Datum: 22-06-2018 Nieuwsbrief: 11 Beste ouders / verzorgers, In de komende weken praten we met de kinderen o.a. over Psalm 23. Graag geven we u onderstaande bewerking van deze Psalm mee: Was ik een schaap

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 5 (11-03 t/m 19-04)

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 5 (11-03 t/m 19-04) Nr. 14 schooljaar 2018-2019 Opening Wereldwijs 27 oud papier 29 peuterochtend Open dag 14 Groep 3 naar bibliotheek op 19 Kind op maandag Periode-overzicht nr. 5 (11-03 t/m 19-04) We lezen deze weken uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 15 mei 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 15 mei 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 15 mei 2017 Beste ouders, De komende weken komt de Rank steeds meer in het teken te staan van de middeleeuwen. Elke groep werkt op zijn eigen manier aan het thema.

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord jg. 20-nr. 6: 21 december 2016 Laatste prikbord op papier Dit is het laatste Prikbord op papier.

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 4 Datum: 9-10-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben op de Waterkant een intensieve, soms ook wat emotionele week achter de rug. In deze Info kunnen jullie lezen over

Nadere informatie

In en om de groepen - Welkom Bas Beitler en Larissa de Vries! Fijn dat jullie op De Hoeksteen in groep 1 zijn gestart. Veel plezier op school!

In en om de groepen - Welkom Bas Beitler en Larissa de Vries! Fijn dat jullie op De Hoeksteen in groep 1 zijn gestart. Veel plezier op school! Nr. 14, 3 april 2019 Kalender Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden Vrijdag 12 april: Koningsspelen Dinsdag 16, woensdag 17 april: IEP eindtoets groep 8 Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Nummer 9, juli Bedankt!

Nummer 9, juli Bedankt! Nieuwsbrief Nummer 9, juli 2019 Wat een mooie laatste schoolweek hebben we mogen beleven! We hebben de kinderen van groep 7-8 zien stralen in de musical, we hebben overblijfmoeder Maria uitgezwaaid en

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Onderstaand gedicht geef ik u en jullie graag mee:

Beste ouders / verzorgers, Onderstaand gedicht geef ik u en jullie graag mee: Datum: 16-11-2018 Nieuwsbrief: 4 Beste ouders / verzorgers, Onderstaand gedicht geef ik u en jullie graag mee: Wij zingen en danken Wij zingen en danken voor deze nieuwe morgen, voor deze nieuwe dag; de

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr januari Volgende nieuwsbrief verschijnt

Nieuwsbrief nr januari Volgende nieuwsbrief verschijnt Nieuwsbrief nr. 11 22 januari 2016 Agenda Maandag 25 januari 19.30 uur MR-vergadering Woensdag 27 januari Start Nationale Voorleesdagen Donderdag 28 januari Gedichtenwedstrijd groep 5/6 ZINiNtheater Maandag

Nadere informatie

Wij binnen dat wij dankbaar en vol vertrouwen kunnen zeggen: het wordt avond en morgen, een nieuwe dag.

Wij binnen dat wij dankbaar en vol vertrouwen kunnen zeggen: het wordt avond en morgen, een nieuwe dag. Datum:31-3-2017 Nieuwsbrief: 10 Jaargang: 18 Beste ouders / verzorgers, In onze voorbereiding op het Paasfeest geef ik u graag onderstaand gedicht van Ben Sleumer mee. Ik wens u alvast hele fijne Paasdagen

Nadere informatie

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S)

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) JAARKALENDER 2018 2019 VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) WELKOM OP HET KRIJT! Voor u ligt een nieuw overzicht van activiteiten van KC Het Krijt. We hopen hiermee zo volledig mogelijk te zijn, maar het kan zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015 Agenda Maandag 7 december Groep 3 t/m 8 schaatsen in Nijverdal Contactavond Dinsdag 8 december Zwemles Vrijdag 11 december Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

KALENDER: KILDER BEDANKT!

KALENDER: KILDER BEDANKT! KALENDER: 1 t/m 4 juli : Jeugdwandelvierdaagse 3 juli : Lesactiviteit NME Padden en kikkers groep 6 7 juli : Informatieavond voor alle ouders 8 en 9 juli : 10-minutengesprekken 9 juli : Verjaardag juf

Nadere informatie

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders,

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders, Nummer: 1137 22 mei 2019 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2016

Nieuwsbrief juni 2016 Nieuwsbrief juni 2016 Beste ouders en leerlingen, In de vorige nieuwsbrief sprak ik over Gods plan. Gods plan gaat door. We hebben met elkaar geluisterd naar de verhalen van Esther. Wat een verstandig,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

Kind Op Maandag. Uitslag verkeersexamen groep 7. Zendingsgeld. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag:

Kind Op Maandag. Uitslag verkeersexamen groep 7. Zendingsgeld. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag: Nr. 18 schooljaar 2016-2017 Uitslag verkeersexamen Zendingsgeld Verslag koffieochtend Feestdagen en vrije dagen Schoolreisjes Uitslag Eindtoets groep 8 Opgeven Coevorder Grachtenloop Kind Op Maandag De

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld (herhaling) Schoolreisje groepen 3 en 4 Avondvierdaagse Kaarten in Actie Klussers gevraagd Nieuwsbrief Vreedzame School

Nadere informatie

25 maart Onze school. Is een school waar iedereen zichzelf kan zijn, op zijn eigen manier.

25 maart Onze school. Is een school waar iedereen zichzelf kan zijn, op zijn eigen manier. Nieuwsbrief 13 25 maart 2019 In en om de school Groep 6 en 7 hebben pas een hele leuke workshop in de klas gehad, de Grote Radioshow. Voor deze Radioshow maakte Britt Maris het gedicht dat hieronder staat.

Nadere informatie

Ouders van de leerlingen in groep 6b ontvangen vandaag, separaat van deze nieuwsbrief, een bericht over de afwezigheid van een van de leerkrachten.

Ouders van de leerlingen in groep 6b ontvangen vandaag, separaat van deze nieuwsbrief, een bericht over de afwezigheid van een van de leerkrachten. Nieuwsbrief 13 05 april 2018 Belangrijke data: 05 april Theorie examen verkeer groepen 7 09 april start Entreetoets groepen 7 13 april staking (school dicht) 17-19 april Eindtoets groepen 8 20 april Koningsspelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015

Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015 Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015 Agenda 26 januari Centrale aanmelddag nieuwe leerlingen (15.30-17.00 uur en 19.00-20.30 uur) 20.00 uur vergadering Schoolcommissie 27 januari Workshop groep 5 t/m 8 Waar

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Groep 6 heeft een eigen schooltuin. Vakantierooster april 2016

Nieuwsbrief. Groep 6 heeft een eigen schooltuin. Vakantierooster april 2016 14 april 2016 Nieuwsbrief Groep 6 heeft een eigen schooltuin Vandaag zijn de kinderen van groep 6 weer naar de schooltuin geweest met juf Annemiek. In de klas had de juf van de schooltuin al voorbereidende

Nadere informatie

Datum: 15 januari 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 7

Datum: 15 januari 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 7 Datum: 15 januari 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 7 Beste ouders/verzorgers, Inmiddels hebben we al weer bijna 2 weken erop zitten in het nieuwe jaar. Een jaar dat we mochten beginnen met het vragen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart. Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart nr /2019 vrijdag 5 april 2019

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart. Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart nr /2019 vrijdag 5 april 2019 Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf De Kindertuin

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr februari 2016

Nieuwsbrief nr februari 2016 Nieuwsbrief nr. 12 5 februari 2016 Agenda Zaterdag 6 februari Oud ijzeractie Maandag 8 februari Culturele voorstelling groep 3/4 Dinsdag 9 februari Leerlingenpanel Juf Coby en juf Jolanda afwezig i.v.m.

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen Nieuwsbrief 12 26 maart 2018 Het licht van Pasen Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Het licht van Jezus in de straat, op

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

Maandinfo mei 2019 Avondvierdaagse t/m vrijdag 24 mei Spelletjes/speelgoedochtend voor de kleuters

Maandinfo mei 2019 Avondvierdaagse t/m vrijdag 24 mei Spelletjes/speelgoedochtend voor de kleuters Locatie Eikenlaan Locatie Heenweg Tevens postadres: Eikenlaan 50, 2691 EE s-gravenzande 0174 412587 0174 413364 info@kameleon.pcpow.nl heenweg@kameleon.pcpow.nl Maandinfo mei 2019 Di. 21 mei Vr. 24 mei

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Afgelopen maandag was de informatieavond die we jaarlijks plannen aan het begin van het schooljaar. Tijdens het gezamenlijke

Nadere informatie

Datum: 11 december 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 6

Datum: 11 december 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 6 Datum: 11 december 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 6 Beste ouders/verzorgers, Kerstfeest vieren we al heel lang. Vroeger werd het anders gevierd als nu. Toen ging bijna iedereen naar de kerk om middernacht.

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Terugblik. Schoolbrief CNS Herédium Beste ouders, verzorgers, In deze schoolbrief: Machtig Wonder

Terugblik. Schoolbrief CNS Herédium Beste ouders, verzorgers, In deze schoolbrief: Machtig Wonder Schoolbrief CNS Herédium 23-03-2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand maart. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. Wat een machtig wonder, Jezus,

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 20

Datum: Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 20 Datum: 19-01- 2018 Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 20 Beste ouders / verzorgers, In de verhalen van Kind op Maandag voor deze periode gaat het over verandering. Bij de Jordaan roept Johannes de Doper mensen op

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2018

Nieuwsbrief april 2018 Nieuwsbrief 15 12 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Groep 3-4-5 naar het Musiater Op maandag 16 april gaan de kinderen uit groep 3-4-5 naar het Musiater voor een vertelconcert. Hierbij krijgen de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Nummer 16/datum:

Nummer 16/datum: Nummer 16/datum: 29-3-2019 Kalender 12 apr. Nieuwsbrief 14 apr. Koffieconcert op zondag om 10.30 uur 15 apr. Fietsexamen groep 7 15 apr. Rots en Water NSA in het speellokaal om 15.30 uur 15 apr. 150 jaar

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

10 mei 2019

10 mei 2019 1435 www.clarafabriciusschool.nl 10 mei 2019 13 en 14 mei Juf Leoni werkt in plaats van juf Hilda in groep 1/ 2A 13 mei Praktijk verkeersexamen groep 7 16 mei 14.30 15.00 Kijkmiddag 17 mei Laatste mogelijkheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 1 Jaargang: 17

Datum: Nieuwsbrief: 1 Jaargang: 17 Datum: 02-09-2016 Nieuwsbrief: 1 Jaargang: 17 Beste ouders/verzorgers, Als je onderweg bent, kun je veel leren. Je ziet dingen die je eerder nog niet zag, je leert andere mensen kennen en vroeg of laat

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief Oog voor talent, hart voor het kind nieuwsbriefhonk@alberoscholen.nl Voor wie het liefst naar buiten gaan of kliederen waar een som moet staan voor wie nog vraagt waarom iets moet voor wie

Nadere informatie

Leren van elkaar. Agenda

Leren van elkaar. Agenda Agenda Donderdag 5 februari - Schoonmaakmiddag gr 1-8 - Nieuwsbrief 8 Vrijdag 13 februari Weeksluiting met ouders gr 3/4 05-02-2015 Nr. 8 2014-2015 Leren van elkaar Beste ouders, verzorgers van de leerlingen

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

WeekBlad 25. Fluitenbergstraat NL Den Haag Lief en leed.

WeekBlad 25. Fluitenbergstraat NL Den Haag Lief en leed. Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf In maart leren een nieuwe Bijbeltekst.

Nadere informatie

Terugblik School-Kerk 2019: Heb je lef?

Terugblik School-Kerk 2019: Heb je lef? De Bijbelverhalen De weken voor Pasen noemen we de lijdenstijd. In deze weken leven we toe naar het Paasfeest. In de hele school worden in deze tijd Bijbelverhalen verteld die toeleven naar het Paasfeest.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum:12-5-2017 Nieuwsbrief: 11 Jaargang: 18 Beste ouders / verzorgers, Je bent al een hele tijd naar iets aan het zoeken en ontdekt dan ineens dat het al die tijd al vlak voor je neus ligt. Voor veel

Nadere informatie

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers!

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers! Nieuwsbrief 13 9 april 2018 Foto kader: Chill-lezen aan het begin van de vrijdagmorgen in groep 6. Verkeersbrigadiers gezocht!!! Onderstaande oproep heeft al een aantal keren in de nieuwsbrief gestaan,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 4 juli 2014

Nieuwsbrief 10 4 juli 2014 Nieuwsbrief 10 4 juli 2014 Vanuit het management Beste ouders/ verzorgers, Dit is de allerlaatste Nieuwsbrief van dit schooljaar. Het is een mooi jaar geweest waarin wij u willen bedanken voor alle oudercontacten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Het Rozenblaadje. juni 2019

Het Rozenblaadje. juni 2019 Het Rozenblaadje juni 2019 Jan Tooropstraat 1-5 3181 HE Rozenburg Op www.rozenhorst.nl vindt u deze nieuwsbrief ook terug U kunt zich aanmelden voor het 10 minutengesprek met afspraak van 9 juli woensdag

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Jozefschoolnieuws. Enquête schooltijden

Jozefschoolnieuws. Enquête schooltijden 6-6-2018 Jozefschoolnieuws In deze n ieu w sbr ief on der m eer : - En qu êt e t ijden - Gr oepst ijden - Vak an t ier oost er - Sch oolr eisje! - Ver slag Sch oolh an dbal - M aan dvier in g - Woest e

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van BS De Vijf Eiken 8

NIEUWSBRIEF Voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van BS De Vijf Eiken 8 Inhoudsopgave Van de directie pag. 1 Trefwoord pag. 2 Ouderbetrokkenheid pag. 2 Regel van de week pag. 2 Nieuws van de MR pag. 3 Optreden schoolband en koor pag. 3 Sponsorloop 2019 pag. 3 De OR is op zoek

Nadere informatie

MAANDAG 18 april Vandaag is De Dag van Jolijn. (Zie nieuwbriefgedeelte.) De school is vandaag tot uur open. DINSDAG 19 april. DONDERDAG 21 april

MAANDAG 18 april Vandaag is De Dag van Jolijn. (Zie nieuwbriefgedeelte.) De school is vandaag tot uur open. DINSDAG 19 april. DONDERDAG 21 april WEEKKAART 18-22 april 2016 www.prinsesirene.nl MAANDAG 18 april Vandaag is De Dag van Jolijn. (Zie nieuwbriefgedeelte.) De school is vandaag tot 18.00 uur open. DINSDAG 19 april WOENSDAG 20 april Ticho

Nadere informatie