Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Met vriendelijke groet, Esther van der Schee"

Transcriptie

1 Datum: Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 18 Beste ouders/verzorgers, Vandaag begint de kerstvakantie en mogen de kinderen én leerkrachten gaan genieten van twee weken vakantie. Met Kerst vieren we de geboorte van Jezus. Door zijn komst is alles in een ander licht komen te staan. Ons leven en ook deze wereld gaan er anders uitzien. Christus is in ons menselijke bestaan gestapt. Helemaal. Dat deed Hij om onze Verlosser te kunnen zijn. Hij ruilt met ons : geef mij je armoedige bestaan, dan schenk ik je Mijn rijkdom. Als we daarop ingaan krijgen we een ander leven. Kerst is een opwekkend bericht. Je mag Hem gaan volgen. Dan begint er een nieuw leven. Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Week 02 09/1 13/01 Hij is bijzonder Lucas 2:21-52 Op de achtste dag na zijn geboorte krijgt Jezus zijn naam. Het is de naam die de engel genoemd heeft. God redt betekent het. Al snel blijkt dat Jezus een bijzonder kind is. Simeon en Hanna herkennen hem als de Messias die komen zou. Als twaalfjarige voelt Jezus zich thuis in de tempel, waar hij in gesprek is met de leraren. Week 03 16/01-20/01 Het begint Lucas 3: , 4: Lang geleden vertelde Jesaja al dat er een nieuwe tijd zou aanbreken. Die tijd begint nu Johannes de Doper vertelt de mensen dat ze een nieuw begin kunnen maken. In de synagoge van Nazareth vertelt Jezus dat de woorden van Jesaja in vervulling gaan. Zending Elke maandagmorgen mogen de kinderen een bijdrage meenemen voor de zendingsdoelen. De groepen 1 en 2 sparen voor het nieuwe project van Mensenkinderen Geef 5 arme gezinnen in Moldavië een geit en een betere toekomst. Wij helpen dit schooljaar mee om 5 arme gezinnen ieder een geit te geven en daarmee een kans op een betere toekomst.

2 De afgelopen weken is er 24,85 opgehaald. De groepen 3,4 en 5 sparen voor de kinderen Chennbasava, een jongen van 9 jaar en Akshatha, een meisje van 11 jaar uit India. In de afgelopen weken is er 22,35 opgehaald. De groepen 6, 7 en 8 sparen nu voor het project van Edukans Naar school in de sloppenwijk in Ethiopië en hebben in de afgelopen weken 22,25 ingezameld. Wij danken u hartelijk voor deze bijdrage. Gebedsgroep Ongeveer 1 maal in de 2 weken op vrijdagmorgen komen we om te bidden op school. Voor allen die op school werkzaam zijn, de kinderen, hun gezinnen en familie en voor alles waar de Heer ons in de gebeden naar toe leid. We mogen dan in een kamertje zitten met een lekker kopje koffie. De kinderen mogen nog een briefje voor gebed in de gebedbus doen. U kan thuis ook reageren voor een gebed en meegeven aan de kinderen of zelf meebidden. We geloven in de kracht van het gebed. In Jacobus 4:2 staat : Gij hebt niets omdat gij niet bidt. Jezus is ons grote voorbeeld. Voor informatie kunt u terecht bij: Tiny Bosch Dineke Bannink Anita Dekker Grietje de Groot Welkom Na de kerstvakantie komen Tijn Smit en Lauren Aman wennen in groep 0. Van harte welkom, Tijn en Lauren! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd toe op onze school. Personeel Na de kerstvakantie zal juf Rozenkamp weer aan de slag gaan in groep 2 op donderdag- en vrijdagmorgen. We hebben juf de Jong bedankt voor haar inzet en betrokkenheid in de afgelopen maanden. Namens de kinderen en ouders van groep 2 heeft de juf een bedankje ontvangen. Ziek Charlotte Dekker uit groep 6 is al een tijdje ziek, maar de laatste periode is het snel achteruit gegaan. Charlotte is opgenomen in UMCG in Groningen waar ze onderzocht wordt. Een spannende tijd voor het gezin! We zijn in gedachten bij hen. BOS herhaalde oproep Voor de BOS op donderdagmiddag zijn we met spoed nog op zoek naar een moeder die ons wil komen helpen met het uitlenen. Dit gaat in na de kerstvakantie. Wie wil ons helpen? U kunt zich bij juf van der Schee opgeven. Oliebollen Op dit moment is de OR, met hulp van vele andere ouders, druk bezig met de voorbereidingen voor het oliebollen bakken. De kinderen kunnen in de loop van de ochtend genieten van heerlijke, verse oliebollen!

3 PBS In januari gaan we de volgende gedragsverwachtingen aanbieden: Datum les Waarde Gedragsverwachting Les 9 13 januari Toiletten Veiligheid Ik was mijn handen nadat ik naar de wc ben geweest. Veiligheid Ik gooi papieren handdoekjes na gebruik in de vuilnisbak. Respect Ik draai de kraan dicht na gebruik. Respect Ik houd het toilet netjes. Respect Respect Ik laat anderen met rust. Ik ga direct terug naar de klas als ik klaar ben. PBS-team Op 12 december heeft het PBS-team vergaderd. De akkefietjesregistratie van oktober/november is geanalyseerd en besproken. Er zijn geen punten die om directe actie vragen. In januari vullen we gedurende 2 weken opnieuw de akkefietjesregistratie in om zicht te krijgen op de mate van ongewenst gedrag. Verder hebben we een inventarisatie gemaakt van wat we onder klein en groot probleemgedrag verstaan. Deze inventarisatie gaan we in januari in het team bespreken. Ook zullen we dan afspreken welke consequenties horen bij bepaald gedrag. Uitleencijfers BOS Hieronder kunt u zien hoeveel boeken we in de afgelopen maanden hebben uitgeleend in onze BOS. Dat zijn er heel wat! In de vorige Nieuwsdruppels hebben we een oproep gedaan om meer kinderen (en ouders) naar de Bibliotheek van Westerhaar te krijgen. Toch een klein succesje, want in november hebben meer kinderen boeken geleend! Goed gedaan. We zijn benieuwd naar de cijfers van december! Aug Sept Okt Nov Uitleningen BOS Aantal boeken Aug Sept Okt Nov Uitleningen Bibliotheek Westerhaar Aantal leerlingen Aantal boeken

4 Individueel damkampioenschap basisscholen Van onze school hebben aardig wat kinderen meegedaan met het individueel damkampioenschap. Hieronder enkele foto s van de kampioenen.

5 Schoolmaatschappelijk werk Na de kerstvakantie houdt Gonnie Braakman spreekuur op school (zie vorige Nieuwsdruppel). De data van de spreekuren zijn: Maandag 16 januari Maandag 6 februari Maandag 6 maart Maandag 27 maart Dinsdag 9 mei Dinsdag 6 juni Dinsdag 11 juli Aanmelden nieuwe leerlingen Kinderen die in jaar worden kunnen nog aangemeld worden. Het is fijn als we weten op hoeveel kinderen we kunnen rekenen. Voor het inschrijven kunt u een afspraak maken met juf van der Schee. Kerst Gisteren hebben we het kerstfeest gevierd in de kerk. Wat fijn en bijzonder om met elkaar te mogen luisteren naar het kerstverhaal! De foto s van het kerstfeest komen z.s.m. op de site. De collecte voor Rescue Baby Gambia heeft een prachtig bedrag van bijna 400,- opgeleverd! Ook namens Haaike Wessels en de organisatie van Rescue Baby Gambia willen we iedereen bedanken voor de geleverde bijdrage. Website Er staan inmiddels weer heel wat nieuwe foto s in het fotoalbum op de website. Klasbord Groep 7 gaat een pilot draaien met de app Klasbord. Klasbord maakt de communicatie met ouders én leerlingen leuk, makkelijk & veilig! Het delen van een leuke foto, een tekstbericht, een oproep of een poll; wat de boodschap ook is, met Klasbord deel je het vliegensvlug! Klasbord is een afgeschermde omgeving en dat is wel zo fijn. De leerkracht heeft de volledige controle. Zo bepalen de juffen zelf wie de klas kan volgen en wat de interactiemogelijkheden zijn per bericht. Klasbord is een gratis tool, zowel voor school als thuis. Zo blijft het voor iedereen toegankelijk. Op dit moment maken al meer dan klassen gebruik van Klasbord. Loes Op de volgende links van Loes vindt u informatie over opvoeding, m.n. gerelateerd aan de komende feestdagen:

6 LIO-stagiaire Mijn naam is Mariëlle Bosch en ik ben 21 jaar jong. In de periode januari tot en met juni/juli 2017 kom ik stagelopen bij De Fontein. Ik zit momenteel in het vierde en laatste jaar van de PABO. Ik studeer aan Hogeschool Viaa in Zwolle. Afgelopen jaar heb ik stage gelopen in Zuid - Afrika, voor 3 maanden. Dit was onderdeel van mijn studie en nu ben ik klaar om mijn studie af te ronden met mijn stage hier op De Fontein. Zoals u gelezen heeft, ga ik stage lopen in groep 5. Ik heb afgelopen week ook al kennisgemaakt met deze groep en het BOS-lokaal klaar gemaakt voor de komst van groep 5 op maandag 9 januari. In mijn vrije tijd basketbal ik. Ik speel zelf in het dames team, maar ik coach ook een jeugdteam. Jullie zullen de aankomende tijd (vanaf 9 januari) mij op de maandag, dinsdag en woensdag op school zien. Als jullie vragen hebben voor of over mij, schroom dan niet om het te vragen! Groeten, Mariëlle Bosch Ouderpanel Vorige week vrijdag heeft het ouderpanel vergaderd. Van de 5 ouders die momenteel in het ouderpanel zitten waren er 4 aanwezig. Juf van der Schee heeft informatie gegeven over de huidige stand van zaken m.b.t. de invoering van de nieuwe taalmethode, PBS en het leerlingrapport wat vernieuwd gaat worden. We hebben gesproken over het continurooster. Het merendeel van de ouders in het ouderpanel is tevreden over de nieuwe schooltijden. In februari zal er een enquête gehouden worden onder leerlingen (groep 5 t/m 8), ouders en medewerkers om in kaart te brengen hoe het continurooster bevalt en of er aanpassingen gemaakt moeten worden. Een van de moeders in het ouderpanel vindt het niet zo handig dat om uur groepen buiten gaan spelen, terwijl ondertussen de kleuters ook opgehaald moeten worden. Dit zijn punten die straks ook in de enquête genoemd kunnen worden. In de rondvraag werd de vraag gesteld of leerkrachten een aspirientje aan kinderen mogen geven. Het antwoord luidt: nee, in principe niet. Tenzij hierover overleg is geweest met de ouders of ouders zelf een aspirientje meegeven. We hebben dit punt inmiddels ook in het team besproken en de afspraken hierover aangescherpt. In de rondvraag werd ook nog een vraag gesteld over het zeilkamp. In die week zijn de groepen 0, 1 en 2 vrij. Kan dat qua uren wel? Ja, dat kan. De kleuters krijgen met de nieuwe schooltijden een half uur meer les per week. op jaarbasis is dat ongeveer 20 uur. Die uren worden gebruikt om de kleuters in de week van het zeilkamp vrij te geven. De volgende vergadering met het ouderpanel staat gepland op vrijdag 17 maart 2017 om 8.15 uur.

7 Informatie avond VO Op donderdagavond 12 januari a.s. is er voor de ouders van groep 8 een informatieavond over het Voortgezet Onderwijs. Door zowel Het Noordik als Het Vechtdal College zal informatie verstrekt worden. De ouders van groep 8 hebben al een uitnodiging ontvangen. Adviesgesprekken VO De adviesgesprekken voor groep 8 zullen in de week na de kerstvakantie gehouden worden. We hebben de ouders hiervoor uitgenodigd. Adreswijzigingen Juf Kok en juf Rozenkamp zijn verhuisd. In de schoolgids staan hun oude adressen nog. Dit zijn hun nieuwe adressen: Juf Kok (tijdelijk adres): Lindenlaan 138, 7731RD Ommen Juf Rozenkamp: Eerdmanserve 21, 7461GP Rijssen Agenda 16 dec. t/m 6 jan. Kerstvakantie Woensdag 28 december Sportinstuif Klaampe groep 3 t/m 8 Maandag 9 januari Weer naar school Luizenpluizen Maandag 16 januari uur Schoolmaatschappelijk werk inloopspreekuur Vrijdag 20 januari De volgende Nieuwsdruppel verschijnt Donderdag 26 januari Studiedag team alle kinderen zijn vrij Met vriendelijke groet, Team CBS De Fontein-locatie Hoofdweg

8 Donderdagmiddag 29 december organiseren we voor de jeugd een beach volleybal en beach voetbal toernooi. Dit toernooi vindt plaats in de sporthal van De Klaampe Je team bestaat uit 3 personen en mag bestaan uit jongens en meisjes. We spelen met 2 verschillende leeftijdscategorieën: leeftijd van 6 tot en met 10 jaar en van 11 tot en met 15 jaar. Lijkt het je leuk om samen met je vrienden mee te doen? Bedenk dat een leuke naam voor je team en geef je snel op! Deelname is gratis. Opgave kan aan de bar van De Klaampe of via Laat even weten of je of wilt volleyballen of voetballen

9

Datum: Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 18

Datum: Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 18 Datum: 20-01-2017 Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 18 Beste ouders/verzorgers, Al eeuwenlang bidden mensen het Onze Vader. Uw koninkrijk kome bidden ze dan. Maar wat bedoelen ze daar eigenlijk precies mee? Hoe

Nadere informatie

Datum: 11 december 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 6

Datum: 11 december 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 6 Datum: 11 december 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 6 Beste ouders/verzorgers, Kerstfeest vieren we al heel lang. Vroeger werd het anders gevierd als nu. Toen ging bijna iedereen naar de kerk om middernacht.

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 22-12- 2017 Nieuwsbrief: 5 Jaargang: 20 Beste ouders / verzorgers, Kerstfeest vieren we al heel lang. Vroeger werd het anders gevierd als nu. Toen ging bijna iedereen naar de kerk om middernacht.

Nadere informatie

Schooljaar december Nummer 9. In deze nieuwsbrief: Beste ouders/verzorgers,

Schooljaar december Nummer 9.  In deze nieuwsbrief: Beste ouders/verzorgers, Schooljaar 2016-2017 23 december 2016 Nummer 9 www.derank.scopescholen.nl derank@scopescholen.nl In deze nieuwsbrief: Kerstfeest Nieuw jaar Afscheid juf Elszien Nieuwe collega s Ziektevervanging Van de

Nadere informatie

Datum: 15 januari 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 7

Datum: 15 januari 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 7 Datum: 15 januari 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 7 Beste ouders/verzorgers, Inmiddels hebben we al weer bijna 2 weken erop zitten in het nieuwe jaar. Een jaar dat we mochten beginnen met het vragen

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 02-12-2016 Nieuwsbrief: 5 Jaargang: 18 Beste ouders/verzorgers, Aan het eind van het jaar fiets je veel in het donker. Als je s ochtends naar school gaat, maar ook als je aan het eind van de middag

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 11-11-2016 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 18 Beste ouders/verzorgers, Graag geef ik u een gebed mee uit onze methode Kind op Maandag. Dit gebed sluit aan bij de verhalen uit Samuël waar we over vertellen

Nadere informatie

Datum: 5 februari 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 8

Datum: 5 februari 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 8 Datum: 5 februari 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 8 Beste ouders/verzorgers, God is een God van liefde. Heel de Bijbel is daar vol van. Niets liever wil Hij dan dat zijn liefde gestalte krijgt in het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda

Nieuwsbrief. Kerst Agenda Jaargang 2016-2017 23 december 2016 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2016 In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalt plotseling een licht.

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum:12-5-2017 Nieuwsbrief: 11 Jaargang: 18 Beste ouders / verzorgers, Je bent al een hele tijd naar iets aan het zoeken en ontdekt dan ineens dat het al die tijd al vlak voor je neus ligt. Voor veel

Nadere informatie

Datum: 18 maart 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 10

Datum: 18 maart 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 10 Datum: 18 maart 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 10 Beste ouders/verzorgers, Welke gevoelens roept het Paasfeest bij u op? De Heer is waarlijk opgestaan, Halleluja? Met Pasen is het nieuwe leven van en

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 6

Datum: Nieuwsbrief: 6 Datum: 11-1-2019 Nieuwsbrief: 6 Beste ouders / verzorgers, Aan het begin van het jaar wensen mensen elkaar het goede toe: dat het maar Weer een mooi jaar mag worden! Het thema van Kind op Maandag is in

Nadere informatie

Graag geef ik u onderstaand gebed mee voor de komende periode:

Graag geef ik u onderstaand gebed mee voor de komende periode: Datum: 1-2-2019 Nieuwsbrief: 7 Beste ouders / verzorgers, Graag geef ik u onderstaand gebed mee voor de komende periode: Lieve God Dank u voor het nieuwe jaar. Dank u dat wij weer nieuwe kansen krijgen

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 1 Jaargang: 17

Datum: Nieuwsbrief: 1 Jaargang: 17 Datum: 02-09-2016 Nieuwsbrief: 1 Jaargang: 17 Beste ouders/verzorgers, Als je onderweg bent, kun je veel leren. Je ziet dingen die je eerder nog niet zag, je leert andere mensen kennen en vroeg of laat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2 Nieuwsbrief nr. 9 18 december 2015 Agenda 21 december 1 januari Kerstvakantie Maandag 4 januari Contactavond Dinsdag 5 januari Kriebelteam Adviesgesprekken VO groep 8 Woensdag 6 januari Adviesgesprekken

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 20

Datum: Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 20 Datum: 19-01- 2018 Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 20 Beste ouders / verzorgers, In de verhalen van Kind op Maandag voor deze periode gaat het over verandering. Bij de Jordaan roept Johannes de Doper mensen op

Nadere informatie

Heer, wilt U zo met ons wezen, als wij op vakantie zullen gaan, en met ons zijn op de wegen, maar gaat U maar vooraan.

Heer, wilt U zo met ons wezen, als wij op vakantie zullen gaan, en met ons zijn op de wegen, maar gaat U maar vooraan. Datum:7-7-2017 Nieuwsbrief: 14 Jaargang: 18 Beste ouders / verzorgers, Dit is dan de laatste Nieuwsdruppel van dit schooljaar. Wat is het schooljaar weer voorbij gevlogen! Nog twee weken te gaan en dan

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Uit het team Juf Suzan moet helaas op doktersadvies de komende weken rust houden en zal dus in het jaar 2018 niet meer bij ons in groep

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Datum:23-6-2017 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 18 Beste ouders / verzorgers, Sommige dingen kun je niet tegenhouden. Dat de zon gaat schijnen bijvoorbeeld, dat de wind gaat waaien, dat de vogels gaan fluiten

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Het is bijna Pinksteren. Graag geef ik u onderstaand gedicht mee:

Beste ouders / verzorgers, Het is bijna Pinksteren. Graag geef ik u onderstaand gedicht mee: Datum:2-6-2017 Nieuwsbrief: 12 Jaargang: 18 Beste ouders / verzorgers, Het is bijna Pinksteren. Graag geef ik u onderstaand gedicht mee: Schud ons wakker God, Dat we ons openstellen, dat we stil worden

Nadere informatie

Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1

Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1 Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1 Beste ouders/verzorgers, Weer vroeg opstaan en naar school gaan, dat is in het begin vaak weer even wennen, zowel voor de kinderen, de ouders als

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 11 september 2017

Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Schoolagenda Maandag 4 september 1 e schooldag van het nieuwe jaar Woensdag 13 september VCPO-dag, alle kinderen zijn vrij Maandag 18 september Informatieavond, eerste ronde

Nadere informatie

Personele zaken. Inschrijven nieuwe leerlingen. Vanuit de leerlingen-enquête

Personele zaken. Inschrijven nieuwe leerlingen. Vanuit de leerlingen-enquête INFORMATIEBRON VOOR DE OUDERS/VERZORGERS VAN ONZE LEERLINGEN 8 7 8 9 1 januari 2015 AGENDA Personele zaken woensdag 21 januari voorleesontbijt groep 1 t/m groep 4 vrijdag 23 januari afsluiting Week van

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Onderstaand gedicht geef ik u en jullie graag mee:

Beste ouders / verzorgers, Onderstaand gedicht geef ik u en jullie graag mee: Datum: 16-11-2018 Nieuwsbrief: 4 Beste ouders / verzorgers, Onderstaand gedicht geef ik u en jullie graag mee: Wij zingen en danken Wij zingen en danken voor deze nieuwe morgen, voor deze nieuwe dag; de

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

Maandbrief januari 2017

Maandbrief januari 2017 Maandbrief januari 2017 Agenda januari 9 januari - studiedag PCBO, alle kinderen zijn vrij 10 januari - eerste schooldag, start 0 groep 11 januari - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, - schoonmaakavond

Nadere informatie

We wensen u allen een goed en voorspoedig 2017! Team Cbs. Rehoboth

We wensen u allen een goed en voorspoedig 2017! Team Cbs. Rehoboth Datum:9 januari 2017 Nieuwsbrief: 9 Jaargang: 8 In en om school God van alle mensen en alle landen. Toen u met ons begon zei u niet: jij hoort er wel bij en jij niet! U maakte ons en zette ons op onze

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012

Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Bijbelverhalen: Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012 Week 2: 7 t/m 13 januari 2013 Dat belooft

Nadere informatie

Wij binnen dat wij dankbaar en vol vertrouwen kunnen zeggen: het wordt avond en morgen, een nieuwe dag.

Wij binnen dat wij dankbaar en vol vertrouwen kunnen zeggen: het wordt avond en morgen, een nieuwe dag. Datum:31-3-2017 Nieuwsbrief: 10 Jaargang: 18 Beste ouders / verzorgers, In onze voorbereiding op het Paasfeest geef ik u graag onderstaand gedicht van Ben Sleumer mee. Ik wens u alvast hele fijne Paasdagen

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Maandbrief januari 2018

Maandbrief januari 2018 Maandbrief januari 2018 Agenda januari 8 januari - studiedag PCBO, alle kinderen zijn vrij 10 januari - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, - MR vergadering 11 januari - bijeenkomst ouders 0 groep

Nadere informatie

Kalender. Nr. 11, 13 februari 2019

Kalender. Nr. 11, 13 februari 2019 Nr. 11, 13 februari 2019 Kalender Woensdag 13 februari: rapport mee Week van 18-22 februari: rapportgesprekken Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart: voorjaarsvakantie Woensdag 27 maart: studiedag, alle

Nadere informatie

Groep 5 De Romeinen in Nederland

Groep 5 De Romeinen in Nederland Nieuwsbrief 9 20e jaargang 8 januari 2019 JANUARI Woensdag 23 Adviesgesprekken groep 8 (middag) Donderdag 24 Adviesgesprekken groep 8 (avond) Vrijdag 18 Studiedag, alle kinderen vrij Woensdag t/m vrijdag

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Voorwoord We staan weer aan de start van een nieuw cursusjaar. Niemand weet wat ons dit jaar gaat brengen. We maken plannen (dat moet ook), we

Nadere informatie

Jaargang 18 nr december 2017

Jaargang 18 nr december 2017 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 8 14 december 2017 Voorwoord Deze Kerstarktualiteiten staat weer boordevol nieuws en belangrijke informatie. Toch vindt u hier

Nadere informatie

Nieuwsbrief verschijnt. Zwemles groep 1 t/m 8. s middags visles groep 6/7/ uur viswedstrijd groep 3 t/m 8

Nieuwsbrief verschijnt. Zwemles groep 1 t/m 8. s middags visles groep 6/7/ uur viswedstrijd groep 3 t/m 8 Nieuwsbrief nr. 22 15 juli 2016 Agenda Maandag 29 augustus Dinsdag 30 augustus Vrijdag 2 september Maandag 5 september Dinsdag 6 september Eerste schooldag. Om 8.30 uur starten!! Kriebelteam Gym in Kadiek

Nadere informatie

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie.

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie. * Willaertstraat 2 3314 WZ Dordrecht * Telefoon: 078-8905525 * prinsbernhardschool@h3o.nl * www.prinsbernhardschooldordrecht.nl * Jaargang 11 nummer 2 (14-10- 16) Geachte ouders/verzorgers en beste jongens

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief november 2017 Nieuwsbrief 6 27 november 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 De Oranjeschool: Ieder kind zijn/ haar talent! Daar moest ik aan denken bij het volgende gedicht en de prachtige maandopening

Nadere informatie

Ik mag een zaaier zijn

Ik mag een zaaier zijn Datum: 3 juni 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 13 Beste ouders/verzorgers, Ik mag een zaaier zijn Jaren ben ik aan het zaaien, Ik weet niet wat mijn Dan ben ik verwonderd, Dit doe ik voor mijn Heer, Opbrengst

Nadere informatie

christelijke basisschool genderen TIENDE JAARGANG NIEUWSBRIEF 16 DECEMBER 2014 (8)

christelijke basisschool genderen TIENDE JAARGANG NIEUWSBRIEF 16 DECEMBER 2014 (8) het fundament christelijke basisschool genderen TIENDE JAARGANG NIEUWSBRIEF 16 DECEMBER 2014 (8) Opeens stond er een engel van de Heer bij hen en werden ze omgeven door het stralende licht van de Heer,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht.

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht. 21 e jaargang nummer 18 23 juni 2017 AGENDA 26 juni excursie haven groep 6K en R 27 juni gespreksavond (niet verplicht) 28 juni teamstudiedag (alle kinderen vrij) 3 juli afscheidsavond gr.8r 4 juli 12.00u

Nadere informatie

Beste ouders, Met vriendelijke groet ook namens het team, Linda Westerik. Kind op Maandag

Beste ouders, Met vriendelijke groet ook namens het team, Linda Westerik. Kind op Maandag Beste ouders, Wat staat onze school toch op een prachtig plekje! Vorige week zagen we dat maar weer eens toen Juf Ilse met Unit 2 ijsbellen ging blazen op de bevroren tennistafel op ons plein en de zon

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 2, 7 september Postbus BA Voorthuizen

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 2, 7 september Postbus BA Voorthuizen Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 2, 7 september 2016 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Om te onthouden Maandag 12 t/m vrijdag 16 september: informatiegesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18-12-2014

Nieuwsbrief 18-12-2014 Basisschool de Regenboog 18-12-2014 Nr 3 Belangrijke data Al weer bijna kerstfeest en een nieuw jaar. Een tijd om terug te kijken en te denken aan nieuwe kansen en mogelijkheden. Voor onze school zien

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr januari 2017

Nieuwsbrief nr januari 2017 Nieuwsbrief nr. 7 20 januari 2017 Agenda 24 januari - OC-vergadering 26 januari - 9.30 uur afsluiting gedichtenwedstrijd groep 5 en 6 28 januari - gemeentelijke voorleesronde 31 januari - Juf Esther afwezig

Nadere informatie

Jaarvergadering. Hart en handen

Jaarvergadering. Hart en handen Nieuws van de Ireneschool september 2015 8e jaargang nr 2 Jaarvergadering Uitnodiging Jaarvergadering MR en OC woensdag 14 oktober om 19.15 uur in de Ireneschool Zie voor verdere informatie de website,

Nadere informatie

We wensen iedereen een gelukkig, gezond en leergierig 2017 toe!

We wensen iedereen een gelukkig, gezond en leergierig 2017 toe! Een nieuw jaar De ene minuut gaat over in de andere, een dag gaat voorbij en de volgende begint. Een jaar gaat over in een nieuw jaar. Op zich niets bijzonders, maar tegelijk het is een moment om even

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 10-2-2017 Nieuwsbrief: 8 Jaargang: 18 Beste ouders/verzorgers, Overal in de maatschappij zijn er regels waar we ons aan moeten houden. Ook thuis en op school zijn er regels/gedragsverwachtingen

Nadere informatie

Kind op maandag. Week Periode-overzicht nr. 3 (03-12 t/m 11-01)

Kind op maandag. Week Periode-overzicht nr. 3 (03-12 t/m 11-01) Nr. 7 schooljaar 2018-2019 PBS Sollicitatieronde gestart Edukans Voorleeskampioen Sinterklaas Oud papier Wachtplek bij uitgang grote plein Groep 7 en 8 naar ontdekhoek Zwolle Kind op maandag Week Periode-overzicht

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

24 november 2016 jaargang 3-7

24 november 2016 jaargang 3-7 24 november 2016 jaargang 3-7 Lied van de week Groep lied 1 Ik vind het fijn om jou te helpen en een vriend te zijn. 2A t/m 4/5 Herhaling liedjes van de afgelopen periode 5 t/m 8 Veilig in Jezus armen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers, Graag geven we u in deze 40-dagentijd een openingsgebed mee:

Beste ouders/verzorgers, Graag geven we u in deze 40-dagentijd een openingsgebed mee: Datum: 26 februari 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 9 Beste ouders/verzorgers, Graag geven we u in deze 40-dagentijd een openingsgebed mee: IN DE OCHTEND Een nieuwe dag ligt er voor mij, Heer. Zegen deze

Nadere informatie

Datum: 13 mei 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 12

Datum: 13 mei 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 12 Datum: 13 mei 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 12 Beste ouders/verzorgers, Er valt veel te zien in de weken van Pasen naar Pinksteren. Om ons heen zien we de wereld tot bloei komen. En in de Bijbelverhalen

Nadere informatie

Kerstviering: donderdag 22 december Plaats: Pniëlkerk, Rembrandtlaan Tijd: uur

Kerstviering: donderdag 22 december Plaats: Pniëlkerk, Rembrandtlaan Tijd: uur www.dehuve.nl PCB De Huve, de Kolibrie 22, 7609 GP Almelo, tel. 0546-539089, email info@dehuve.nl, donderdag 22 december 2016 Kerstviering: donderdag 22 december Plaats: Pniëlkerk, Rembrandtlaan Tijd:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

26 november 2015 jaargang 2-7

26 november 2015 jaargang 2-7 26 november 2015 jaargang 2-7 Lied van de week Groep Lied van vorige week 1A t/m 2B Welkom kindje 3A t/m 4A Ben je groot of ben je klein 4B Bidden 5A t/m 6B Heerlijk 7 Daarom bidden wij 8A/B Hou van alle

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 15

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 15 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 21-12-2016 nummer 15 Agenda Do 22 december Kerstviering start 18.30 uur Bij slecht weer start: gr. 1 t/m 4 17.30 uur en gr. 5 t/m 8 18.30 uur Vr

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 februari 2016

Nieuwsbrief 25 februari 2016 Nieuwsbrief 25 februari 2016 Ontruimingsoefening Op maandag 22 februari hebben wij met de hele school een geplande ontruimingsoefening gedaan. Het is heel goed verlopen en wij waren binnen 2.20 minuten

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Jaargang 14, nummer 10 13 januari 2014. toe te wensen voor het nieuwe jaar!

Over De Veenbrug. Jaargang 14, nummer 10 13 januari 2014. toe te wensen voor het nieuwe jaar! Over De Veenbrug Jaargang 14, nummer 10 13 januari 2014 Deze eerste Over De Veenbrug van 2014 willen we natuurlijk niet beginnen zonder u en jullie allemaal eerst: alle goeds en gezondheid en natuurlijk

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017 Nr. 14 maandag 4 december 2017 Belangrijke data Maandag 4 december: uithalen schoen door ouder(s), verzorger(s) op beide locaties. Maandag 4 december: groepen 5 t/m 8 surprises mee naar school Dinsdag

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017 PAULUSPRAAT 3 Januari 2017 Inhoudsopgave - Van de directie - Even voorstellen Nieuwe leerkrachten in groep 3 - Even voorstellen Nieuwe leerkracht in de taalklas - Even voorstellen Jeugdteam IJsselstein

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Talenten laten groeien. de Ambelt. NIEUWSBRIEF t Ravelijn Steenwijk. In deze nieuwsbrief: Uitgave 5 December 2015

Talenten laten groeien. de Ambelt. NIEUWSBRIEF t Ravelijn Steenwijk. In deze nieuwsbrief: Uitgave 5 December 2015 NIEUWSBRIEF t Ravelijn Steenwijk Uitgave 5 December 2015 In deze nieuwsbrief: Lichtpuntjes. Wat hebben we genoten van het kerstfeest op school. Een levende kerststal, leerlingen in hun mooiste kleding,

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 14-10-2016 Nieuwsbrief: 3 Jaargang: 18 Beste ouders/verzorgers, In deze herfstweken lezen we met de kinderen de verhalen over koning Saul en David. De koning heeft last van buien waarin hij zichzelf

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.13

Jaargang december 2017 nr.13 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave Schoolnieuws schoolweek 11: vrijdag 18 nov. 2016 Schoenendoosactie Maandag worden de versierde schoenendozen opgehaald. Heel fijn hoe iedereen zijn of haar bijdrage levert! Dus a.s. maandagmorgen is er

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders,

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders, 2 oktober 2015 NIEUWS Beste ouders, In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de schoolontwikkeling en een aantal praktische zaken en stellen stagiaires en de nieuwe vakdocent gym zich aan u voor. Schoolontwikkeling

Nadere informatie

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie!

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Kind op Maandag Vanaf dit schooljaar werken we weer met Kind

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s)

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s) 18 december 2017 7 Geachte ouder(s), verzorger(s) Bij deze de laatste, korte, Nieuwsbrief van het jaar 2017. Nog één week en dan is het Kerstfeest: we vieren de geboorte van Jezus. In een wereld waarin

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - januari 2016

Maandbrief - Klimop-Buiten - januari 2016 Maandbrief - Klimop-Buiten - januari 2016 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda Januari 2016: Maandag 4 januari

Nadere informatie

Bij deze willen wij iedereen die heeft meegeholpen nogmaals hartelijk bedanken!!!!

Bij deze willen wij iedereen die heeft meegeholpen nogmaals hartelijk bedanken!!!! Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 2014-2015 nr 5 september BeweegWijs De lijnen staan op het plein! Het ziet er echt mooi uit en de kinderen

Nadere informatie

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen.

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen. 30 juni 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 1-7: 2 e rapport 4 en 5 juli: musical gr 8 7 juli: laatste schooldag Bijlage: formatie 2016-2017 Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015 Agenda Maandag 7 december Groep 3 t/m 8 schaatsen in Nijverdal Contactavond Dinsdag 8 december Zwemles Vrijdag 11 december Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14

schooljaar aflevering 14 schooljaar 2017-2018 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Even voorstellen Personele bezetting Naam voor de zoon van juffrouw Janneke CJG Pasen Bibliotheek Pannenkoekendag Koningsspelen Overblijvers gevraagd!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Het team van De Spreng wenst alle kinderen en hun familie een mooi, gezond en leerzaam 2015!

NIEUWSBRIEF. Het team van De Spreng wenst alle kinderen en hun familie een mooi, gezond en leerzaam 2015! D NIEUWSBRIEF Nummer 9 8 januari 2015 Het team van De Spreng wenst alle kinderen en hun familie een mooi, gezond en leerzaam 2015! Trefwoord Thema: Rituelen week 2 t/m 4 (5 t/m 23 januari). Rituelen Inhoud:

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 11 september 2014

Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Van de directie Studiedag Donderdag 18 september vindt de eerste studiedag van dit schooljaar plaats. Dit betekent dat alle leerlingen die dag vrij zijn. De leerkrachten

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Beste ouders / verzorgers,

Het Lepelaartje. Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Het is al weer 1 november als ik dit aan het typen ben. Buiten wordt het steeds kouder en dat merken we ook in de school. De verwarming staat al weer een tijdje aan. De komende

Nadere informatie

Tel uw zegeningen één voor één, tel ze allen en vergeet er geen. Tel ze allen, noem ze één voor één en je ziet Gods liefde, dan door alles heen.

Tel uw zegeningen één voor één, tel ze allen en vergeet er geen. Tel ze allen, noem ze één voor één en je ziet Gods liefde, dan door alles heen. Datum: 1 juli 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 14 Beste ouders/verzorgers, Een schooljaar vol van zegeningen is bijna voorbij. Als De Fontein hebben we het als een zegen ervaren om te werken met uw kinderen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen In de afgelopen periode hebben wij nieuwe kinderen op onze school mogen verwelkomen. Dit zijn:

Nieuwe leerlingen In de afgelopen periode hebben wij nieuwe kinderen op onze school mogen verwelkomen. Dit zijn: Nieuwsbrief 4 Agenda vrijdag 27 oktober dinsdag 31 oktober woensdag 1 november donderdag 2 november vrijdag 3 november zondag 5 november maandag 6 november dinsdag 7 november woensdag 8 november maandag

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar.

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar. Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 42 Nieuwsbrief 2 juli 2015 Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Donderdag 22 februari 2018

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Donderdag 22 februari 2018 Agenda 26 februari t/m 2 maart Voorjaarsvakantie Zaterdag 3 maart Oud papier Dinsdag 6 maart Fietscontrole Dinsdag 13 maart Ouderavond Kanjertraining Woensdag 14 maart Biddag; studiedag leerlingen vrij!

Nadere informatie

Gedragsregel De komende twee weken staat de volgende gedragsregel centraal:

Gedragsregel De komende twee weken staat de volgende gedragsregel centraal: 18 januari 2017 Zendingsdoel: Clubmiddagen in Suriname Zowel in Klein-Powakka als in Paramaribo worden wekelijks zondagsscholen en clubs georganiseerd. Tijdens de clubmiddagen ontvangt kinderwerkster Annelies

Nadere informatie