Voorwaarden InControl Touch Pro-functie. Geldig vanaf 7 Oktober 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorwaarden InControl Touch Pro-functie. Geldig vanaf 7 Oktober 2015"

Transcriptie

1 Voorwaarden InControl Touch Pro-functie Geldig vanaf 7 Oktober 2015 In deze Voorwaarden InControl Touch Pro-functie ( Voorwaarden ) wordt met "wij/onze/ons" Jaguar bedoeld (wat een handelsnaam is van Jaguar Land Rover Limited (bedrijfsnummer ) met hoofdkantoor gevestigd op Abbey Road, Whitley, Coventry, CV3 4LF). 1. Informatie over deze Voorwaarden Deze Voorwaarden zijn van toepassing op een ieder die gebruik maakt van een auto die is uitgerust met de InControl Touch Pro en het deksel navigatie functie ( Navigatie Functie ), Gracenote-media functie ( Gracenote Media Functie ) en functies van de webbrowser ( Webbrowser Functie ), (alle functies tezamen worden aangeduid als de Functies ). Het kan voorkomen dat niet alle Functies beschikbaar zijn voor uw auto, aangezien dit (mede) afhangt van de specificatie van uw automodel en het land waar u de auto aanschaft of gebruikt. Neem contact op met uw Jaguar-dealer voor meer informatie in dit verband. De Navigatie Functie en de media Functie worden geleverd door onze selectie van externe serviceaanbieders. De algemene voorwaarden en het privacybeleid van deze aanbieders zijn, in aanvulling op deze Voorwaarden, ook van toepassing op (het gebruik van) de Functies. U kunt deze algemene voorwaarden en het privacybeleid hier raadplegen: Raadpleeg het instructieboekje van de auto voor de gebruiksvoorwaarden voor Gracenote-media. Deze Voorwaarden zijn van toepassing op alle toegang tot en al het gebruik van de Functies, zowel via de persoonlijke SIM-kaart als wanneer u verbinding maakt via een WiFi-hotspot. Door gebruik te maken van de Functies, aanvaardt u en gaat u akkoord met deze Voorwaarden en de voorwaarden en het privacybeleid van de aanbieders van de Functies. Lees deze zorgvuldig. Besteed vooral aandacht aan de onderstaande bepalingen 2 (Persoonlijke SIM-kaart en datakosten), 5 (Datagebruik en privacy) en 6 (Beperking van aansprakelijkheid). BELANGRIJK:

2 Het is uw eigen verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat anderen die uw auto met uw toestemming gebruiken op de hoogte zijn van deze Voorwaarden en gebruik maken van de Functies in overeenstemming met deze Voorwaarden. Deze Voorwaarden zijn tevens op u van toepassing als u een auto met deze Functies gebruikt die deel uitmaakt van een wagenpark, zelfs als u niet persoonlijk de auto hebt gekocht of geleaset of geen abonnee bent van de Functies. Een wagenpark is een groep auto's die door een bedrijf of een andere organisatie wordt onderhouden, in eigendom wordt gehouden of wordt geleaset. Hieronder valt bijvoorbeeld een door een verhuurbedrijf verstrekte huurauto, een door uw werkgever ter beschikking gestelde auto of een door ons of onze erkende dealers aan u ter beschikking gestelde auto op een tijdelijk huurbasis. Als u vragen hebt over deze Voorwaarden, dient u contact op te nemen met uw Jaguardealer. Voor de algemene voorwaarden en het privacybeleid met betrekking tot LIVE -functies en - diensten, raadpleegt u onze Algemene voorwaarden en ons privacybeleid voor, welke u hier kunt lezen: 2. Persoonlijke SIM-kaart en datakosten 2.1 U hebt een persoonlijke subscriber identity module kaart ( SIM-kaart ) en een dataabonnement nodig om van bepaalde Functies en voorzieningen gebruik te maken (bijvoorbeeld de Webbrowser Functie). De persoonlijke SIM-kaart in de auto moet volledig functioneel zijn, en de betreffende Functie of voorziening functioneert niet als de persoonlijke SIM-kaart is beschadigd, verwijderd of onjuist is geïnstalleerd. De persoonlijke SIM-kaart is meegeleverd bij de auto of apart door u aangeschaft en aangeleverd, afhankelijk van de specificatie van uw automodel en het land. 2.2 Als er een persoonlijke SIM-kaart oorspronkelijk is meegeleverd bij de auto en u wenst deze door een andere SIM-kaart te vervangen, bent u verantwoordelijk voor alle datakosten voor het gebruik maken van de Functies. 2.3 U bent verantwoordelijk voor alle kosten van de netwerkaanbieder en voor het dataabonnement met betrekking tot uw persoonlijke SIM-kaart en het gebruik van de Functies. Hieronder vallen ook de kosten van een netwerkaanbieder voor internationale dataroaming. Via de instellingen voor connectiviteit en navigatie in de auto kunt u de dataconnectiviteit voor de Functies in- en uitschakelen controleer deze instellingen als u wilt voorkomen dat u kosten maakt voor internationale dataroaming. 2.4 U dient uw persoonlijke SIM-kaart te verwijderen als u de auto niet meer in eigendom hebt of niet meer gebruikt. Als u de SIM-kaart niet verwijdert, blijft u verantwoordelijk voor eventuele datakosten voor het gebruik van de Functies in de auto en dient u zich te realiseren dat derden mogelijk toegang hebben tot uw gegevens.

3 2.5 U kunt de dataconnectiviteit voor de Functies op elk moment uitschakelen via de instellingen voor connectiviteit in de auto of door de persoonlijke SIM-kaart te verwijderen. 3. Navigatieaccount 3.1 Om bepaalde onderdelen van de Navigatie Functie te gebruiken, moet u eerst (a) een InControl navigatieaccount aanmaken in de auto of via de InControl Route Plannerwebsite op en in bepaalde gevallen (b) beschikken over een geldig abonnement (een abonnement geeft u voor een bepaalde periode recht op toegang tot bepaalde functies). Dit abonnement sluit u af bij onze externe serviceaanbieder en dus niet bij Jaguar zelf. Er kunnen kosten zijn verboden aan dit abonnement. U wordt hierover nader geïnformeerd door de externe serviceaanbieder bij het instellen van uw navigatieaccount. 3.2 U bent verantwoordelijk voor de annulering van uw -navigatieaccount en - abonnement als u de auto niet meer in eigendom hebt of niet meer gebruikt (als u bijvoorbeeld de auto verkoopt, uw lease verloopt, uw auto verloren raakt of gestolen wordt). Raadpleeg [het instructieboekje van de auto] voor nadere informatie hierover. 3.3 Het is uw verantwoordelijkheid om uw InControl navigatieaccountgegevens kloppend en up-to-date te houden, en om uw aanmeldgegevens veilig en vertrouwelijk te bewaren. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor onbevoegde toegang tot en onbevoegd gebruik van uw -navigatieaccount en/of de Functies, tenzij dit aan ons te wijten is. 4. Gebruik van de Functies 4.1 Wij stellen de Functies alleen beschikbaar voor thuis- of privégebruik en voor gebruik binnen uw bedrijf. De Functies mogen alleen worden gebruikt voor het beoogde doel en niet voor wederverkoop. U mag niet gebruikmaken en/of iemand anders gebruik laten maken van de Functies op enigerlei wijze die: (a) onwettig, verboden of beperkt is in een land waar u de Functies gebruikt of wilt gaan gebruiken (waar bijvoorbeeld het gebruik van informatie met betrekking tot locaties van flitspalen niet is toegestaan. Let op: u bent zelf verantwoordelijk om na te gaan of enig gebruik van de Functies onwettig, verboden of beperkt is in het land waar u gebruikmaakt van de Functies ; (b) onveilig is, of uw eigen veiligheid, die van uw passagiers of die van andere personen in gevaar brengt; (c) schade toebrengt aan de auto, gegevens, software, apparatuur, computersystemen of netwerken; (d) niet door ons is geautoriseerd of een inbreuk vormt op intellectueleeigendomsrechten (inclusief die van onze derde aanbieders van Functies).

4 4.2 In aanvulling op de voorwaarden in bepaling 4.1 van deze Voorwaarden, mag u geen gebruik maken van de Webbrowser Functie: (a) op een manier die mogelijkerwijs de systemen of beveiliging van ons of van de netwerkprovider beschadigt, uitschakelt, overbelast, beperkt of in gevaar brengt, of op een manier die tot last is voor andere netwerkgebruikers; of (b) voor peer-to-peer delen van bestanden ("P2P"), gebruik van bittorrent of een proxyservernetwerk, spamming, het verzenden ongevraagde s of advertenties in bulk, het draaien van een server in enige vorm of op een manier waarbij een dienst wordt aangeboden die toegang mogelijk maakt tot een publiek IP- of webadres. 4.3 Het is uw eigen verantwoordelijkheid om alle toepasselijke verkeersregels na te leven en goed rijgedrag te vertonen, ook indien u gebruikmaakt van de Functies. 4.4 Het is ons streven ervoor te zorgen dat de Functies beschikbaar zijn en correct werken, maar wij kunnen niet garanderen dat de Functies (of een van haar onderdelen) foutloos werken of continu beschikbaar zijn, of toegestaan zijn voor gebruik krachtens de plaatselijke wetten in alle landen. Wanneer u de Webbrowser Functie gebruikt, zullen sommige websites bijvoorbeeld niet goed worden weergegeven of werken op het scherm in de auto. 4.5 De beschikbaarheid en werking van bepaalde aspecten van de Functies hangen af van de dekking van het mobiele netwerk en/of van andere factoren die buiten onze macht liggen. De connectiviteit van het netwerk kan bijvoorbeeld niet beschikbaar zijn in afgelegen of omsloten gebieden en kan worden beïnvloed door belemmeringen zoals heuvels, hoge gebouwen, tunnels of de netwerkcapaciteit. Bovendien kunnen de Functies blootgesteld zijn aan incidentele verstoringen of onderbrekingen vanwege noodzakelijk onderhoud of noodzakelijke aanpassingen, hoewel wij deze verstoringen en onderbrekingen uiteraard tot een minimum proberen te beperken. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade die het gevolg is van de situaties beschreven in dit artikel. 4.6 Wij kunnen niet garanderen dat de gegevens en de inhoud van de Functies (bijv. kaarten, flitspalen, maximumsnelheden of verkeersinformatie) correct, volledig of upto-date is. De Functies dienen voor uw gemak, maar u blijft verantwoordelijk voor de naleving van verkeersregels zoals verkeersborden en maximumsnelheden. 4.7 Wij behouden ons het recht voor om op elk moment en zonder kennisgeving de toegang tot Functies of voorzieningen te wijzigen, op te schorten, te verwijderen of uit te schakelen, bijvoorbeeld om noodzakelijk onderhoud te plegen aan de systemen, voor de besturing van de Functies, om veiligheidsredenen, als dit wettelijk vereist is, of als wij bepaalde Functies of voorzieningen niet meer ter beschikking stellen in uw land of aan onze klanten in het algemeen. 4.8 Het is uw eigen verantwoordelijkheid om alle persoonsgegevens, gedownloade inhoud en andere gegevens die u mogelijk in uw auto hebt opgeslagen te

5 verwijderen, voor zover mogelijk, voordat u de eigendom van uw auto overdraagt of een huur- of leaseauto retourneert aan de eerste eigenaar. U kunt bijvoorbeeld via de instellingen voor de Webbrowser Functie uw favorieten, zoekgeschiedenis en alle cookies die zijn opgeslagen door de Webbrowser Functie wissen. Raadpleeg [het instructieboekje van de auto] voor meer informatie in dit verband. 4.9 Wij zijn niet verantwoordelijk voor websites, inhoud of gegevens van derden tot welke u besluit toegang te verkrijgen via het internet met behulp van de Webbrowser Functie, en u doet dit geheel op eigen risico. Deze websites kunnen gebruik maken van cookies of vergelijkbare technologieën. U wordt geadviseerd de algemene voorwaarden, het privacybeleid en het cookiebeleid van iedere website die u bezoekt goed door te lezen en u ervan te verzekeren dat u hiermee akkoord gaat Het gebruik van bepaalde Functies (bijvoorbeeld de Webbrowser Functie) kan beperkt zijn wanneer de auto in beweging is. 5. Datagebruik en privacy 5.1 Wij en/of onze serviceaanbieders maken gebruik van de volgende gegevens, waaronder persoonsgegevens, die u opstuurt of die vanuit uw auto worden verzonden voor en in verband met de verlening van de Functies: (a) accountinstelling en abonnementsgegevens. Hiermee kunt u gebruik maken van de Functies, uw abonnement verlengen, voor u bestemde informatie ontvangen over Voorzieningen (bijv. over updates van de Functies) en in het kader van klantenservice, zoals oplossingen voor vragen over of problemen met Functies; (b) gegevens voor aanmelding en analysedoeleinden. Dit omvat het onderzoeken van problemen in het systeem en een geanonimiseerde statistische analyse om bij te dragen in de verdere ontwikkeling van de Functies en onze producten; (c) informatie die u verstrekt wanneer u contact met ons opneemt. Let op dat wij telefoongesprekken kunnen opnemen voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden; (d) verificatiegegevens om u aan te melden bij uw account en voor de beveiliging bij het gebruik van de Functies, en om onbevoegde toegang te voorkomen; (e) gegevens over de locatie van uw auto, maar enkel voor zover noodzakelijk is voor de werking van Functies, zoals navigatie en verkeer. U kunt via de instellingen connectiviteit en navigatie in uw auto kiezen of u locatiegegevens wilt in- of uitschakelen; en (f) informatie die specifiek voor afzonderlijke Functies geldt, zoals uitgebreider wordt beschreven door de desbetreffende externe serviceaanbieders zelf, in de algemene voorwaarden en het privacybeleid van die aanbieder, waarnaar wordt verwezen in artikel 1 van deze Voorwaarden. 5.2 U kunt op elk gewenst moment voorkomen dat bovengenoemde informatie vanuit de auto wordt verstrekt aan ons en/of aan onze externe serviceaanbieders, door de dataconnectiviteit via de instellingen voor connectiviteit in de auto uit te schakelen, of

6 door de persoonlijke SIM-kaart te verwijderen. Wij kunnen niet garanderen dat de Functies in dat geval (volledig en/of foutloos) blijven werken. 5.3 Tenzij anders vermeld, is (ICO-registratienummer: ) de verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens in het kader van InControl Touch Pro. Mede vanwege het feit dat deze entiteit is gevestigd in het is de UK Data Protection Act 1998 (de Britse wet voor gegevensbescherming) en dus niet de Nederlandse Wet bescherming persoonsgegevens van toepassing op de verwerking van uw persoonsgegevens. Naast Jaguar kunnen ook andere partijen, zoals onze externe serviceaanbieders, als verantwoordelijke kwalificeren ten aanzien van de verwerking van uw persoonsgegevens in het kader van InControl Touch Pro. 5.4 De UK Data Protection Act 1998 geeft u het recht om ons informatie te vragen over de persoonsgegevens die wij van u hebben. Voor een dergelijk verzoek kunnen wij kosten in rekening brengen ter hoogte van maximaal 10. U kunt op elk gewenst moment contact met ons opnemen indien u vragen heeft over de persoonsgegevens die wij van u verwerken, en/of om uw persoonsgegevens bij te werken of aan te vullen. U kunt contact opnemen in dat verband met. 5.5 Wij kunnen gegevens delen met leden van onze groep (dat wil zeggen onze dochterondernemingen, onze uiteindelijke houdstermaatschappij en haar dochterondernemingen zoals is gedefinieerd in artikel 1159 van de UK Companies Act 2006 (de Britse wet op vennootschappen) en elk bedrijf waarvan wij over minstens 50% van de aandelen, effecten of van het stemrecht beschikken). Wij delen mogelijk ook gegevens met derde partijen, waaronder advocaten, financiële adviseurs, bevoegde autoriteiten, in zoverre dat noodzakelijk is voor de volgende doeleinden: (a) in het geval dat wij bedrijven of activa verkopen of kopen, kunnen wij uw persoonsgegevens bekend maken aan de mogelijke verkoper of koper van een dergelijk bedrijf of dergelijke activa; (b) als wij verplicht zijn om uw persoonsgegevens bekend te maken of te delen in verband met de naleving van een wettelijke of reglementaire verplichting of aanvraag; (c) in zover de bekendmaking toegestaan is via een vrijstelling op basis van de UK Data Protection Act 1998 (de Britse wet op gegevensbescherming) of vervangende wetgeving (inclusief maar niet beperkt tot het bekendmaken in het kader van gerechtelijk procedures, het inwinnen van wettelijk advies of het vestigen, uitoefenen of verdedigen van wettelijke rechten, het voorkomen of ontdekken van misdaden, het arresteren of vervolgen van wetsovertreders, of het waarborgen van de nationale veiligheid); of (d) met het oogmerk om de Voorwaarden te handhaven of om daadwerkelijke of vermoedelijke inbreuken te onderzoeken.

7 5.6 Wij kunnen uw persoonsgegevens overdragen aan of opslaan in een land buiten de Europese Economische Ruimte ( EER ). De verwerking van uw persoonsgegevens kan bijvoorbeeld plaatsvinden door personeel dat werkzaam is buiten de EER, en dat in dienst is bij ons of een van onze serviceaanbieders. Door uw persoonsgegevens aan ons te verstrekken en door gebruik te maken van de Functies, stemt u in met deze overdracht, opslag en wijze van verwerking van uw persoonsgegevens. 5.7 Wij ondernemen alle stappen die redelijkerwijs noodzakelijk zijn om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig blijven, en wij eisen van onze aanbieders van Functies hetzelfde. Vanwege de aard van het internet en telecommunicatie kunnen wij u niet de volledige garantie bieden dat bij de overdracht van gegevens niemand toegang kan krijgen tot deze gegevens of deze kan onderscheppen. U wordt geadviseerd voorzichtig te zijn wanneer u de Webbrowser Functie gebruikt en om alleen websites te bezoeken die u vertrouwt. 5.8 Wij bewaren uw (persoons)gegevens slechts voor zolang dat noodzakelijk is in verband met uw gebruik van InControl Touch Pro. Indien u geen gebruik meer maakt van de Functies, kunnen wij alle opgeslagen bestanden en alle op u betrekking hebbende gegevens in ons bezit of beheer zonder enige aansprakelijk jegens u verwijderen. 6. Aansprakelijkheidsbeperking 6.1 Als u een consument bent, hebt u wettelijke rechten met betrekking tot de kwaliteit en uitvoering van de diensten en producten die worden geleverd op basis van deze Voorwaarden. Niets in deze Voorwaarden is van invloed op deze wettelijke rechten. 6.2 Niets in deze Voorwaarden vormt een beperking of uitsluiting van onze aansprakelijkheid voor overlijden of persoonlijk letsel als gevolg van onze nalatigheid of van fraude van onze kant, of van enige andere aansprakelijkheid die niet kan worden uitgesloten of ingeperkt op grond van Engelse recht. 6.3 Uitgezonderd het bepaalde in artikel 6.2 van deze Voorwaarden, is onze maximale totale aansprakelijkheid jegens u krachtens en met betrekking tot deze Voorwaarden en de Functies (ongeacht of deze voortvloeit uit een contract, onrechtmatige daad (inclusief maar niet beperkt tot nalatigheid), schending van wettelijke verplichting of anderszins) beperkt tot een bedrag gelijk aan het bedrag dat u aan ons hebt betaald voor de Functies. 6.4 Uitgezonderd het bepaalde in artikel 6.2 van deze Voorwaarden, zijn wij in geen enkele omstandigheid aansprakelijk voor: (a) onvoorzien verlies of onvoorziene schade. Verlies of schade is te voorzien, als het een overduidelijk gevolg betreft van onze inbreuk of als u en wij hiermee rekening hebben gehouden ten tijde van de aanschaf van de auto of het optiepakket met onder meer de Functies;

8 (b) (c) eventuele zakelijke verliezen die zijn ontstaan in verband met deze Voorwaarden of met betrekking tot de Functies (inclusief maar niet beperkt tot verlies van winst of inkomen, verlies van bedrijf, bedrijfsstagnatie of verlies van zakelijke mogelijkheden); of indirecte schade of gevolgschade. 6.5 Deze Voorwaarden beschrijven de volle omvang van onze verplichtingen en aansprakelijkheden met betrekking tot het aanbieden van de Functies. Behalve wanneer dit uitdrukkelijk is vermeld in deze Voorwaarden, zijn er geen voorwaarden, garanties, verklaringen of andere voorwaarden, uitdrukkelijk of impliciet, die voor ons bindend zijn. 6.6 Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor gevallen waarin het niet mogelijk is om de Functies volledig en/of op een juiste wijze aan te bieden, of voor enig nadelig effect op uw gebruik van de Functies, indien dit veroorzaakt is door een handeling of gebeurtenis die redelijkerwijs buiten onze macht ligt, waaronder, maar niet beperkt tot, de uitval of verstoring van openbare of private telecommunicatienetwerken of het internet. 7. Beëindiging of opschorting 7.1 U kunt op elk gewenst moment ervoor kiezen om met het gebruik van de Functies te stoppen. U kunt de dataconnectiviteit uitschakelen door gebruik te maken van de instellingen voor connectiviteit in de auto. Als u over een InControl navigatieaccount beschikt, dient u uw profiel en account uit de auto te verwijderen en uw account te wissen. Zie [het instructieboekje van de auto] voor meer informatie in dit verband. 7.2 Als u deze Voorwaarden niet in acht neemt, kunnen wij onmiddellijk uw InControl navigatieaccount(s), abonnement(en) en/of uw toegang tot onderdelen van de Functies zonder voorafgaande kennisgeving aan u beëindigen of opschorten. 8. Andere belangrijke voorwaarden 8.1 Wij kunnen op elk moment wijzigingen aanbrengen in de Functies en/of deze Voorwaarden als gevolg van: een wijziging van de externe aanbieder van Functies, hun diensten of hun bepalingen en voorwaarden; een wijziging in de regelgeving of een wetswijziging; verbeteringen van of wijzigingen in de Functies; en/of wijzigingen in onze privacy praktijken en/of het datagebruik in verband met de Functies. Wij proberen er altijd voor te zorgen dat wijzigingen geen negatieve materiële gevolgen voor u hebben. Mogelijk kunt u, afhankelijk van de wijziging, de betreffende Functies pas gebruiken als u een software-update hebt gedownload en/of nieuwe bepalingen en voorwaarden hebt aanvaard die mogelijk van toepassing zijn. Raadpleeg onze website voor de meest actuele versie van deze Voorwaarden. 8.2 Als wij contact met u moeten opnemen, zullen wij dit doen met behulp van de contactgegevens die u hebt opgegeven op uw account of, als u geen account hebt, de gegevens die u hebt opgegeven aan de erkende Jaguar-dealer bij wie u uw auto hebt gekocht.

9 8.3 Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele regelingen of overeenkomsten die u aangaat met derde partijen, waaronder onze externe serviceaanbieders, en u gaat deze aan op eigen risico en kosten. 8.4 U bent geen derde begunstigde van een overeenkomst tussen ons en de externe aanbieders van Functies. 8.5 Alle intellectuele-eigendomsrechten in de Functies zijn in eigendom van en/of in licentie gegeven aan ons of onze aanbieders van Functies. De rechten voor het gebruik van de Functies zijn op basis van deze Voorwaarden aan u in licentie gegeven (niet verkocht). U hebt geen rechten ten aanzien van de Functies, anders dan de rechten die wij aan u verlenen op basis van deze Voorwaarden. 8.6 U mag alleen uw rechten of plichten onder deze Voorwaarden overdragen op iemand anders, als wij u daarvoor schriftelijk voorafgaande toestemming geven. Wij kunnen onze rechten en plichten onder deze Voorwaarden overdragen, maar dit is niet van invloed op uw rechten onder deze Voorwaarden. 8.7 Deze Voorwaarden blijven van toepassing zolang u de Functies gebruikt. 8.8 Elke bepaling in deze Voorwaarden heeft een afzonderlijke werking. Als een rechtbank of toepasselijke overheidsinstantie besluit dat een van deze bepalingen onwettig of niet te handhaven is, blijven de overblijvende bepalingen onverminderd van kracht. 8.9 Als wij nalaten om bij u aan te dringen op het vervullen van uw verplichtingen op basis van deze Voorwaarden, of als wij onze rechten jegens u niet of op een later tijdstip handhaven, wil dit niet zeggen dat wij afzien van onze rechten jegens u, en evenmin dat u zich niet hoeft te houden aan die verplichtingen. Als wij wel van onze rechten afzien bij inbreuk op deze Voorwaarden van uw zijde, doen wij dit schriftelijk, en dit wil niet zeggen dat wij automatisch van onze rechten afzien bij een latere inbreuk van uw zijde Als u een consument bent, weet dan dat deze Voorwaarden worden beheerst door Engels recht. Dat wil zeggen dat eventuele geschillen of claims die ontstaan uit of naar aanleiding van deze Voorwaarden op basis van de Engelse wet worden beoordeeld. U en wij gaan beiden ermee akkoord dat de rechtbanken in Engeland en Wales niet-exclusieve bevoegdheid hebben. Dit betekent dat u in beginsel ook in uw eigen land een procedure aanhangig kan maken Als u een zakelijke klant bent, worden deze Voorwaarden, de behandelde onderwerpen en hun totstandkoming (en eventuele niet-contractuele geschillen of claims) beheerst door Engelse recht. Wij gaan beiden akkoord met de exclusieve bevoegdheid van de rechtbanken in Engeland en Wales.

Voorwaarden InControl Touch Pro-voorziening. Geldig vanaf: 7 oktober 2015

Voorwaarden InControl Touch Pro-voorziening. Geldig vanaf: 7 oktober 2015 Voorwaarden InControl Touch Pro-voorziening Geldig vanaf: 7 oktober 2015 In deze Voorwaarden wordt met wij/onze/ons Jaguar bedoeld (hetgeen een handelsnaam is van Jaguar Land Rover Limited (bedrijfsregistratienummer

Nadere informatie

Voorwaarden InControl Touch Pro-voorziening Geldig vanaf: 1 april 2019

Voorwaarden InControl Touch Pro-voorziening Geldig vanaf: 1 april 2019 Voorwaarden InControl Touch Pro-voorziening Geldig vanaf: 1 april 2019 In deze Voorwaarden wordt met wij/onze/ons Jaguar bedoeld (een handelsnaam van Jaguar Land Rover Limited (bedrijfsregistratienummer

Nadere informatie

U mag Jaguar InControl Apps niet voor commerciële doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld: U mag Jaguar InControl Apps niet vermenigvuldigen of verd

U mag Jaguar InControl Apps niet voor commerciële doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld: U mag Jaguar InControl Apps niet vermenigvuldigen of verd Jaguar Land Rover Licentieovereenkomst voor eindgebruikers en Privacybeleid van Jaguar InControl Apps Versie: 4.0 Laatst gewijzigd: 12 december 2016 Door de Applauncher voor InControl Apps te downloaden,

Nadere informatie

Algemene gebruiksvoorwaarden

Algemene gebruiksvoorwaarden Algemene gebruiksvoorwaarden De Juvederm website is eigendom van Allergan Limited ('Allergan'), en is uitsluitend bestemd voor inwoners van Nederland en België. De op deze site verstrekte informatie is

Nadere informatie

Mohringer Online algemene voorwaarden

Mohringer Online algemene voorwaarden Mohringer Online algemene voorwaarden Laatst bijgewerkt mei 2018 Bedankt voor uw bezoek aan onze website en uw interesse in onze producten en diensten. Mohringer nv, Gent is een dochteronderneming van

Nadere informatie

Servicevoorwaarden van My-TOC

Servicevoorwaarden van My-TOC Servicevoorwaarden van My-TOC Deze Servicevoorwaarden van My-TOC zijn van kracht vanaf 1 januari 2012. Laatst aangepast: 15 september 2014. Welkom bij My-TOC! Hartelijk dank dat u onze producten en services

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT. Deze website is eigendom van de Kanttekening B.V., hierna te noemen de Kanttekening.

PRIVACY STATEMENT. Deze website is eigendom van de Kanttekening B.V., hierna te noemen de Kanttekening. PRIVACY STATEMENT Algemeen De Kanttekening B.V. respecteert de privacy van haar klanten en abonnees. Persoonlijke gegevens van klanten en abonnees worden door de Kanttekening B.V. dan ook met de grootst

Nadere informatie

1.2 Deze voorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten met Ispecialist Deurne voor zover daarvan niet uitdrukkelijk schriftelijk is afgeweken.

1.2 Deze voorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten met Ispecialist Deurne voor zover daarvan niet uitdrukkelijk schriftelijk is afgeweken. Reparatie voorwaarden Alle opdrachten voor de reparatieservice ( service ) van een klant ( u ) die door Ispecialist Deurne worden geaccepteerd, zijn uitsluitend en strikt geldig op de onderstaande voorwaarden.

Nadere informatie

Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: "CIRAN").

Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: CIRAN). GEBRUIKSOVEREENKOMST Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: "CIRAN"). Lees deze gebruiksvoorwaarden (hierna: "Voorwaarden")

Nadere informatie

PRIVACY POLICY BATAVIA STAD

PRIVACY POLICY BATAVIA STAD PRIVACY POLICY BATAVIA STAD Batavia Stad Outlet Shopping B.V. (hierna: 'ons', 'wij' en 'onze') hecht belang aan bescherming van en respect voor de privacy van u, de eindgebruiker (hierna: 'u' of 'uw').

Nadere informatie

Privacybeleid Capital Circle

Privacybeleid Capital Circle Privacybeleid Capital Circle 1. Algemeen Dit Privacybeleid beschrijft het beleid van Capital Circle met betrekking tot het verzamelen, gebruiken, opslaan, delen en beschermen van uw persoonsgegevens. Het

Nadere informatie

Patiënt Intelligence Panel Limited ("wij", "ons" of "onze") is toegewijd aan het beschermen en respecteren van uw privacy.

Patiënt Intelligence Panel Limited (wij, ons of onze) is toegewijd aan het beschermen en respecteren van uw privacy. Patiënt Intelligence Panel Limited, Privacy Policy 1 Inleiding Patiënt Intelligence Panel Limited ("wij", "ons" of "onze") is toegewijd aan het beschermen en respecteren van uw privacy. Dit privacy-beleid

Nadere informatie

Algemene Ticketvoorwaarden Eventix B.V. 1. Definities

Algemene Ticketvoorwaarden Eventix B.V. 1. Definities 1. Definities In deze algemene ticketvoorwaarden wordt verstaan onder: -Eventix B.V., de entiteit welke haar kaartverkoopservice aanbiedt aan Gebruiker onder de naam "Eventix", hierna te noemen Eventix,

Nadere informatie

BELEID VOOR DE BESCHERMING VAN GEGEVENS VAN NATUURLIJKE PERSONEN

BELEID VOOR DE BESCHERMING VAN GEGEVENS VAN NATUURLIJKE PERSONEN 1 / 5 ART. 1 ALGEMEEN BELEID VOOR DE BESCHERMING VAN GEGEVENS VAN NATUURLIJKE PERSONEN Dit beleid is van toepassing op de gegevens van natuurlijke personen die we over u verzamelen wanneer u onze website

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Dienst: de door Grondengoed aangeboden of geleverde

Nadere informatie

Servicevoorwaarden van Simplintho

Servicevoorwaarden van Simplintho Servicevoorwaarden van Simplintho Laatst aangepast: 28 februari 2016 Welkom bij Simplintho! Hartelijk dank dat u onze producten en services ( Services ) gebruikt. De Services worden geleverd door Simplintho

Nadere informatie

Privacyverklaring. 1. Inleiding. 2. Informatie die we mogelijk verzamelen. 2.1 Persoonlijk Identificeerbare Informatie (PII) 2.2 Apparaat-informatie

Privacyverklaring. 1. Inleiding. 2. Informatie die we mogelijk verzamelen. 2.1 Persoonlijk Identificeerbare Informatie (PII) 2.2 Apparaat-informatie Privacyverklaring Laatst bijgewerkt: 24 mei 2018 1. Inleiding We nemen uw privacy zeer serieus. Op deze pagina wordt uitgelegd welke informatie we over u verzamelen, hoe we deze informatie kunnen gebruiken

Nadere informatie

Voorwaarden en licentieovereenkomst voor gebruikers van Vodafone Contacts

Voorwaarden en licentieovereenkomst voor gebruikers van Vodafone Contacts Voorwaarden en licentieovereenkomst voor gebruikers van Vodafone Contacts Dit is een licentieovereenkomst tussen jou, de eindgebruiker van Vodafone Contacts, en Vodafone voor het gebruik van de Vodafone

Nadere informatie

PRIVACY- EN COOKIEBELEID INLEIDING

PRIVACY- EN COOKIEBELEID INLEIDING ALGEMEEN iambusiness B.V. respecteert de privacy van haar leden en businesspartners. Persoonlijke gegevens van klanten en abonnees worden door iambusiness B.V. dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid

Nadere informatie

B2BE Data Processing Overeenkomst 1. DEFINITIES

B2BE Data Processing Overeenkomst 1. DEFINITIES B2BE Data Processing Overeenkomst 1. DEFINITIES "Overeenkomst" Deze Overeenkomst beschrijft de voorwaarden waarop de Klant en B2BE ermee instemmen zich aan de Algemene Verordening Gegevensbeschermings

Nadere informatie

COOKIES- EN PRIVACY-BELEID

COOKIES- EN PRIVACY-BELEID COOKIES- EN PRIVACY-BELEID ACHTERGROND: De Warranty Group begrijpt dat uw privacy belangrijk is voor u en dat u zich bekommert om de manier waarop uw persoonlijke gegevens online worden gebruikt en gedeeld.

Nadere informatie

Productgarantie en softwarelicentie: originele Xbox 360-console

Productgarantie en softwarelicentie: originele Xbox 360-console Xbox 360 Productgarantie en softwarelicentie: originele Xbox 360-console INFORMATIE OVER BEPERKTE GARANTIE EN RETOURZENDINGEN LEES DEZE BEPERKTE GARANTIE ZORGVULDIG DOOR ZODAT JE OP DE HOOGTE BENT VAN

Nadere informatie

Inleiding. Gebruik van de Services

Inleiding. Gebruik van de Services Gebruiksvoorwaarden van Management Drives Holding BV en alle bedrijven in eigendom van Management Drives Holding BV, die zijn betrokken bij de verwerking van persoonsgegevens. Alle secties van deze Gebruiksvoorwaarden

Nadere informatie

uw (bedrijfs)naam, e-mail adres, adres, (statutaire) vestigingsadres, telefoonnummer en geslacht.

uw (bedrijfs)naam, e-mail adres, adres, (statutaire) vestigingsadres, telefoonnummer en geslacht. Privacybeleid Zoek en Vind Algemeen Zoek en Vind maakt voor de exploitatie van haar website en diensten gebruik van persoonsgegevens. Ter bescherming van de persoonsgegevens van de gebruiker heeft Zoek

Nadere informatie

Eindgebruiker Licentieovereenkomst

Eindgebruiker Licentieovereenkomst Eindgebruiker Licentieovereenkomst BELANGRIJK-LEES ZORGVULDIG: DEZE EINDGEBRUIKER LICENTIEOVEREENKOMST ( OVEREENKOMST ) IS EEN JURIDISCHE OVEREENKOMST TUSSEN U (ALS PARTICULIER OF RECHTSPERSOON), EN ACER

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden InControl-pakket Laatst gewijzigd: 9 mei 2015

Algemene Voorwaarden InControl-pakket Laatst gewijzigd: 9 mei 2015 Algemene Voorwaarden InControl-pakket Laatst gewijzigd: 9 mei 2015 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op uw gebruik van het InControl-pakket, de InControlservices en functies die u worden aangeboden

Nadere informatie

Privacybeleid HelpHamster (versie 1.0)

Privacybeleid HelpHamster (versie 1.0) Privacybeleid HelpHamster (versie 1.0) Definities Privacybeleid : dit document van toepassing op HelpHamster BV met betrekking tot het verzamelen, gebruiken, opslaan, delen en beschermen van uw persoonsgegevens.

Nadere informatie

MICROSOFT LEEN APPARAAT EVALUATIE OVEREENKOMST

MICROSOFT LEEN APPARAAT EVALUATIE OVEREENKOMST MICROSOFT LEEN APPARAAT EVALUATIE OVEREENKOMST Overeenkomst aangegaan per de datum van de laatste handtekening in het onderstaande handtekeningenblok (de Ingangsdatum Microsoft Lener Microsoft is verheugd

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN STAGEMOTOR.NL EN ZOEKBIJBAAN.NL (versie stage- of bijbaanzoekende)

GEBRUIKSVOORWAARDEN STAGEMOTOR.NL EN ZOEKBIJBAAN.NL (versie stage- of bijbaanzoekende) GEBRUIKSVOORWAARDEN STAGEMOTOR.NL EN ZOEKBIJBAAN.NL (versie stage- of bijbaanzoekende) In deze Gebruiksvoorwaarden worden de voorwaarden besproken waaronder u als Stage- of Bijbaanzoekende gebruik kunt

Nadere informatie

PRIVACY. UW GEGEVENS. UW VERTROUWEN.

PRIVACY. UW GEGEVENS. UW VERTROUWEN. PRIVACY. UW GEGEVENS. UW VERTROUWEN. ONZE TOEWIJDING NAAR U U staat centraal bij alles wat we doen. Ons doel is om uw vertrouwen te behouden door uw persoonlijke informatie met respect te behandelen en

Nadere informatie

Verantwoordelijkheid voor de persoonsgegevens die via deze website worden verzameld

Verantwoordelijkheid voor de persoonsgegevens die via deze website worden verzameld Privacybeleid Wij respecteren de privacy van iedereen die deze website bezoekt. Vandaar dat wij u graag willen informeren over de wijze waarop wij uw persoonsgegevens gebruiken. Wij raden u aan dit privacybeleid

Nadere informatie

Persoonsgegevens rechtstreeks door ons verzameld of rechtstreeks door u aan ons aangeleverd

Persoonsgegevens rechtstreeks door ons verzameld of rechtstreeks door u aan ons aangeleverd PRIVACYVERKLARING AKB Logistics Software BV 1. AKB Logistics Software BV AKB Logistics Software BV en de daaraan verbonden vennootschappen zijn Nederlandse bedrijven. Onze bedrijfsactiviteiten vinden plaats

Nadere informatie

Privacy Statement. Het Absoluta Platform

Privacy Statement. Het Absoluta Platform Privacy Statement. Het Absoluta Platform Inhoudsopgave. Inhoud Privacy Statement.... 1 Inhoudsopgave.... 2 Algemeen.... 3 1. Informatieverwerking... 4 2. Gebruik van uw informatie... 4 3. Openbaarmaking

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Mulder & Van Schie

Algemene voorwaarden Mulder & Van Schie Algemene voorwaarden Mulder & Van Schie 1. Algemeen 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op ieder bezoek dat u brengt aan de website www.mulderenvanschie.nl. Deze algemene voorwaarden bepalen

Nadere informatie

Als u een gebruiker bent van de website, zullen we informatie over u vergaren als u:

Als u een gebruiker bent van de website, zullen we informatie over u vergaren als u: MEDICAL BOOKING GARANDEERT UW PRIVACY PRIVACYBELEID ALGEMEEN Vertrouwen en veiligheid is erg belangrijk voor Medical Booking. Wij zijn, hoewel we een gepersonaliseerde dienst aanbieden, vastbesloten om

Nadere informatie

2.1 In deze gebruiksvoorwaarden hebben de navolgende begrippen de volgende betekenis:

2.1 In deze gebruiksvoorwaarden hebben de navolgende begrippen de volgende betekenis: Gebruiksvoorwaarden 1. Algemeen 1.1 Dit zijn de gebruiksvoorwaarden van MHC Lelystad met betrekking tot de Website en App. Lees deze gebruiksvoorwaarden ('Gebruiksvoorwaarden') zorgvuldig door voordat

Nadere informatie

Op onze Website. In de , tekst en andere elektronische berichten tussen u en onze Website.

Op onze Website. In de  , tekst en andere elektronische berichten tussen u en onze Website. PRIVACYBELEID M.B.T. DE SIJTSMA BEWIND WEBSITE INTRODUCTIE PNR Holding BV h.o.d.n. Sijtsma Bewind ("Sijtsma Bewind") respecteert uw privacy en zal deze beschermen door naleving van dit website privacybeleid

Nadere informatie

GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011

GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011 GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011 Door het downloaden, installeren en/of gebruik van de Reisplanner Xtra Software of een deel daarvan, gaat Gebruiker akkoord met alle onderstaande voorwaarden

Nadere informatie

Privacy statement voor de gebruiker van de RadiologieNetwerk-Services

Privacy statement voor de gebruiker van de RadiologieNetwerk-Services Privacy statement voor de gebruiker van de RadiologieNetwerk-Services Missie XS2RA B.V. tevens handelend onder de naam RadiologieNetwerk ( RadiologieNetwerk ) heeft als missie om via haar RadiologieNetwerk

Nadere informatie

We kunnen de volgende informatie over jou verzamelen en verwerken:

We kunnen de volgende informatie over jou verzamelen en verwerken: Privacybeleid Maxi Miliaan BV, handelend onder de naam Dorel Netherlands ("Dorel", "wij", "ons"), hecht er belang aan jouw privacy en persoonlijke gegevens te beschermen en te respecteren. Dit privacybeleid

Nadere informatie

Overeenkomst tussen gebruiker en izi4u

Overeenkomst tussen gebruiker en izi4u Overeenkomst tussen gebruiker en izi4u izi4u.com bestaat uit verscheidene websites en webpagina's die worden onderhouden door Electronic Gallery n.v. of door haar gelieerde bedrijven (zoals Ekivita) -

Nadere informatie

PRIVACYBELEID NVM ONLINE BIEDEN

PRIVACYBELEID NVM ONLINE BIEDEN PRIVACYBELEID NVM ONLINE BIEDEN 1. Algemeen 1.1 Reikwijdte De Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM (NVM/Wij/Ons) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens.

Nadere informatie

Gebruiksregels en privacybeleid voor websites

Gebruiksregels en privacybeleid voor websites Gebruiksregels en privacybeleid voor websites Contents Algemeen... 3 Beperkte aansprakelijkheid... 3 Auteursrechten... 3 Privacyverklaring... 3 Verwerkte gegevens... 4 Algemeen... 4 Gebruik van persoonsgegevens...

Nadere informatie

NHAG_WEB_022_NL_01 3. GEVOLGEN VAN HET NIET VERSTREKKEN VAN GEGEVENS

NHAG_WEB_022_NL_01 3. GEVOLGEN VAN HET NIET VERSTREKKEN VAN GEGEVENS In deze privacyverklaring wordt uiteengezet hoe de persoonsgegevens ( gegevens ) die u verstrekt en door CNH Industrial Belgium N.V. ( wij, we, ons, onze of het bedrijf ) via deze website worden verzameld,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden AMS-WIFI... 2... 7... 9... 11... 13... 22 Christelijke Scholengemeenschap Anna Maria van Schurman 1 Artikel 1 Definities 1.1 AMS: Csg. Anna Maria van Schurman. 1.2 1.3 Artikel 2 Toepasselijkheid

Nadere informatie

Ingangsdatum: March 07, 2019

Ingangsdatum: March 07, 2019 Privacybeleid Ingangsdatum: March 07, 2019 Youreka bvba ("ons", "wij" of "onze") beheert de https://www.youreka.be website en de mobiele App ("hierna genoemd Dienst"). Deze pagina bevat informatie over

Nadere informatie

Privacyverklaring laatste bijwerking op 21 November 2013

Privacyverklaring laatste bijwerking op 21 November 2013 Privacyverklaring laatste bijwerking op 21 November 2013 Aniserco N.V. (Tom & Co), filiaal van de N.V. Delhaize Groep, neemt uw privacy ernstig op. Hieronder vindt u de uitleg over hoe Aniserco uw persoonsgegevens

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Handelsnaam VideoCursusOnline Meditaties-voor-Kinderen is een dienst van VideoCursusOnline Website www.meditaties-voor-kinderen.nl Email sleepy@meditaties-voor-kinderen.nl Telefoon

Nadere informatie

Gebruik van Slim laden

Gebruik van Slim laden Gebruik van Slim laden Laatste aangepast: 26 september 2017 Vandebron is een energieleverancier met een missie: de transitie naar een duurzame energiemarkt. Zo leveren wij onder andere duurzame energie,

Nadere informatie

1. Gegevensbescherming. 1.1 Gegevens die wij verzamelen/ontvangen

1. Gegevensbescherming. 1.1 Gegevens die wij verzamelen/ontvangen Dit privacy statement zet uiteen hoe wij (Sporttijden) de persoonsgegevens die wij van u of de organisator waar u bij deelneemt ontvangen gebruiken en hoe onze website cookie gebruikt. Wij adviseren u

Nadere informatie

Bij Creative Event Organization doen we ons uiterste best ervoor te zorgen dat uw persoonsgegevens beveiligd zijn en nooit worden misbruikt.

Bij Creative Event Organization doen we ons uiterste best ervoor te zorgen dat uw persoonsgegevens beveiligd zijn en nooit worden misbruikt. Introductie Bij Creative Event Organization doen we ons uiterste best ervoor te zorgen dat uw persoonsgegevens beveiligd zijn en nooit worden misbruikt. In ons privacybeleid wordt uitgelegd welke persoonsgegevens

Nadere informatie

BELEID VOOR COOKIES OP DE WEBSITE EN PRIVACY

BELEID VOOR COOKIES OP DE WEBSITE EN PRIVACY ACHTERGROND: BELEID VOOR COOKIES OP DE WEBSITE EN PRIVACY The Warranty Group beseft dat uw privacy belangrijk is en dat u graag wilt weten hoe uw persoonsgegevens online worden gebruikt en gedeeld. Wij

Nadere informatie

Fitnessscout verwerkt persoonsgegevens (zoals naam, adres, woonplaats, adres, afgenomen diensten) voor de volgende doeleinden:

Fitnessscout verwerkt persoonsgegevens (zoals naam, adres, woonplaats,  adres, afgenomen diensten) voor de volgende doeleinden: Privacy Statement Uiteraard hecht u grote waarde aan uw privacy. Daarom vindt de verwerking van uw persoonsgegevens plaats volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Verwerking en gebruik van persoonsgegevens

Nadere informatie

Gebruik van de gegevens We gebruiken de gegevens die we over u hebben op de volgende manieren:

Gebruik van de gegevens We gebruiken de gegevens die we over u hebben op de volgende manieren: Cookiebeleid Onze website gebruikt cookies om u te onderscheiden van de overige gebruikers van onze website. Zo kunnen we u een betere online ervaring bieden als u onze website bezoekt en kunnen we onze

Nadere informatie

Wij jouw persoonlijke informatie met respect behandelen en jou de controle te laten behouden.

Wij jouw persoonlijke informatie met respect behandelen en jou de controle te laten behouden. PlusProducties, PlusTicket en Privacy PlusProducties produceert 50PlusBeurs, Nationale GezondheidsBeurs, AllergieBeurs, CamperExpo, EmigratieBeurs, alsook concerten en events. Voor ticketing van deze producties

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING. Publicatiedatum/laatste wijziging Inleiding

PRIVACYVERKLARING. Publicatiedatum/laatste wijziging Inleiding PRIVACYVERKLARING Publicatiedatum/laatste wijziging 24-05-2018 Inleiding Peijs Verpakkingen B.V. verwerkt dagelijks persoonsgegevens. Peijs Verpakkingen B.V. houdt zich daarbij aan de wet. Peijs Verpakkingen

Nadere informatie

Persoonsgegevens rechtstreeks door ons verzameld of rechtstreeks door u aan ons aangeleverd

Persoonsgegevens rechtstreeks door ons verzameld of rechtstreeks door u aan ons aangeleverd PRIVACYVERKLARING HomeWizard 1. HomeWizard HomeWizard B.V. (HomeWizard) en de daaraan verbonden vennootschappen zijn Nederlandse bedrijven. Onze bedrijfsactiviteiten vinden plaats in de Europese Economische

Nadere informatie

MPARE Gebruikersvoorwaarden App. Arnhem, 21 maart 2014

MPARE Gebruikersvoorwaarden App. Arnhem, 21 maart 2014 MPARE Gebruikersvoorwaarden App Arnhem, 21 maart 2014 Deze Gebruikersvoorwaarden ("Gebruikersvoorwaarden") beschrijven de voorwaarden waaronder gebruik mag worden gemaakt van de (mobiele) applicaties ("App")

Nadere informatie

Privacyverklaring Santesa

Privacyverklaring Santesa Privacyverklaring Santesa In deze privacyverklaring leggen wij, Santesa B.V. ("Santesa" of "wij"/"ons"), uit hoe wij met persoonsgegevens omgaan van klanten, potentiële klanten en andere personen waarmee

Nadere informatie

PRIVACYBELEID. 1. Onze inzet voor u

PRIVACYBELEID. 1. Onze inzet voor u PRIVACYBELEID 1. Onze inzet voor u Wij begrijpen het belang van het behoud van vertrouwelijkheid en de privacy van uw informatie. Door ons uw informatie toe te vertrouwen, willen we u verzekeren van onze

Nadere informatie

Privacyverklaring en Kennisgeving

Privacyverklaring en Kennisgeving Privacyverklaring en Kennisgeving Invest Consult B.V. INLEIDING Voor de toepassing van de wetgeving inzake gegevensbescherming treden wij op als verwerkingsverantwoordelijke voor bepaalde Persoonsgegevens

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Versie 1.2 Therapieland B.V. Nieuwendammerdijk BX Amsterdam

Algemene voorwaarden Versie 1.2 Therapieland B.V. Nieuwendammerdijk BX Amsterdam Algemene voorwaarden Versie 1.2 Therapieland B.V. Nieuwendammerdijk 528 1023 BX Amsterdam Gebruiksvoorwaarden Therapieland B.V. Welkom op onze website die u toegang biedt tot het platform Therapieland.

Nadere informatie

Alle inhoud die u als Cliënt/Patiënt c.q. Zorgverlener zelf plaatst op PatientCoach vallen geheel en alleen onder uw eigen verantwoordelijkheid.

Alle inhoud die u als Cliënt/Patiënt c.q. Zorgverlener zelf plaatst op PatientCoach vallen geheel en alleen onder uw eigen verantwoordelijkheid. Gebruiksvoorwaarden PatientCoach Dit zijn de gebruiksvoorwaarden van de website PatientCoach.nl ( PatientCoach ) van het Leids Universitait Medisch Centrum, gevestigd te Leiden ( LUMC ). Lees deze gebruiksvoorwaarden

Nadere informatie

Gebruik van onze diensten

Gebruik van onze diensten privacyverklaring en cookies Wij zijn er ons van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke

Nadere informatie

mlocal Products & Services B.V. KvK nr 59014202

mlocal Products & Services B.V. KvK nr 59014202 Privacy Beleid mlocal Products & Services B.V. KvK nr 59014202 Privacybeleid 01-01-2014 mlocal Products & Services B.V. ( mlocal of wij ) hecht er waarde aan uw online privacy te respecteren en erkent

Nadere informatie

Aanvullende algemene voorwaarden uitgeverij Boekwriter4all Lutten.

Aanvullende algemene voorwaarden uitgeverij Boekwriter4all Lutten. Aanvullende algemene voorwaarden uitgeverij Boekwriter4all Lutten. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Boekwriter4all en Klant met betrekking tot de levering van

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden EnqueteViaInternet.nl

Gebruikersvoorwaarden EnqueteViaInternet.nl Gebruikersvoorwaarden EnqueteViaInternet.nl ABF Software Development BV 2014 EnqueteViaInternet.nl is een product van ABF Software Development. Privacy en bescherming van persoonlijke informatie Bekijk

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT.

GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT. GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT. HIERIN WORDEN DE VOORWAARDEN BESCHREVEN VOOR HET GEBRUIK VAN DEZE WEBSITE. Algemeen Deze website (exclusief

Nadere informatie

Actievoorwaarden Dacia Duster Fan list 1. Actievoorwaarden Actievoorwaarden Actie Dacia Nederland 2. Actieperiode Actieperiode 3.

Actievoorwaarden Dacia Duster Fan list 1. Actievoorwaarden Actievoorwaarden Actie Dacia Nederland 2. Actieperiode Actieperiode 3. Actievoorwaarden Dacia Duster Fan list Door mee te doen met de actie Dacia Duster Fan list kunnen deelnemers een 7-daagse proefrit in de Dacia Duster winnen. De winnaar mag 7 dagen rijden in een ter beschikking

Nadere informatie

NOKIA BEPERKTE FABRIEKSGARANTIE VOOR NOKIA WINDOWSTELEFOON

NOKIA BEPERKTE FABRIEKSGARANTIE VOOR NOKIA WINDOWSTELEFOON NOKIA BEPERKTE FABRIEKSGARANTIE VOOR NOKIA WINDOWSTELEFOON LET OP! Deze beperkte fabrieksgarantie ( Garantie ) geldt alleen voor authentieke Nokia-producten met Windowstelefoon die zijn verkocht via geautoriseerde

Nadere informatie

Cookies! Meer uitleg vindt u hieronder in onze privacy verklaring.

Cookies! Meer uitleg vindt u hieronder in onze privacy verklaring. Cookies! Zoals bijna elke website maakt ook deze website gebruik van cookies, waarvan sommige al geplaatst kunnen zijn. Cookies kunnen nodig zijn voor het: Functioneren van de site Verzamelen van analytische

Nadere informatie

Voorwaarden StucGoed webpagina

Voorwaarden StucGoed webpagina Voorwaarden StucGoed webpagina Samenvattend Aan het gebruik van een StucGoed webpagina kan geen enkel recht worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud van jouw webpagina. Op StucGoed.nl

Nadere informatie

aansprakelijkheid voor dergelijk verlies.

aansprakelijkheid voor dergelijk verlies. De volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle gebruik van (i) de website van Dash Company (de site) en (ii) de services en producten die beschikbaar zijn op of via de site (de service).

Nadere informatie

ARTIKEL 1 TOEPASSELIJKHEID

ARTIKEL 1 TOEPASSELIJKHEID ARTIKEL 1 TOEPASSELIJKHEID 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en/of overeenkomsten van Yourdialerapp.com met betrekking tot mobiele telecommunicatieservices aangegaan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Mulder & Van Schie

Algemene voorwaarden Mulder & Van Schie Algemene voorwaarden Mulder & Van Schie 1. Algemeen 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten van Mulder & Van Schie. Deze algemene voorwaarden bepalen de rechtsverhouding tussen

Nadere informatie

Introductie. Dit zijn de privacy voorwaarden die van toepassing zijn op de verwerking van persoonsgegevens door Netvia B.V. (hierna samen: wij ).

Introductie. Dit zijn de privacy voorwaarden die van toepassing zijn op de verwerking van persoonsgegevens door Netvia B.V. (hierna samen: wij ). Introductie Dit zijn de privacy voorwaarden die van toepassing zijn op de verwerking van persoonsgegevens door Netvia B.V. (hierna samen: wij ). zijn alle gegevens over een geïdentificeerd of identificeerbaar

Nadere informatie

Toepasselijkheid privacy statement

Toepasselijkheid privacy statement Make Marketing Magic Privacy Statement Waarom dit privacy statement? Voor onze dienstverlening verwerken wij jouw persoonsgegevens. Wij hechten veel belang aan jouw privacy en we zullen dan ook vertrouwelijk

Nadere informatie

KENNISGEVING OVER PRIVACY VAN SOLLICITANTEN

KENNISGEVING OVER PRIVACY VAN SOLLICITANTEN KENNISGEVING OVER PRIVACY VAN SOLLICITANTEN Inhoud 1. Doel... 3 2. Welke persoonlijke gegevens ADM verzamelt... 3 3. Hoe ADM uw persoonlijke gegevens gebruikt... 4 4. Hoe ADM uw persoonlijke gegevens beschermt...

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Slaapmakend

Algemene voorwaarden Slaapmakend Algemene voorwaarden Slaapmakend 1. Algemeen 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op ieder bezoek dat u brengt aan de website www.slaapmakend.nl. Deze algemene voorwaarden bepalen de rechtsverhouding

Nadere informatie

Privacybeleid voor InControl-pakket Laatst gewijzigd: 9 mei 2015

Privacybeleid voor InControl-pakket Laatst gewijzigd: 9 mei 2015 Privacybeleid voor InControl-pakket Laatst gewijzigd: 9 mei 2015 Jaguar ( we, ons, onze ) stelt alles in het werk om uw privacy te beschermen en respecteren. De verantwoordelijke voor de verwerking van

Nadere informatie

PRIVACYBELEID

PRIVACYBELEID PRIVACYBELEID 24.05.2018 1. WIE IS DE BEHEERDER VAN UW GEGEVENS? De medebeheerders van uw persoonsgegevens zijn ELSTUK spółka z ograniczoną odpowiedzialnością in ul. Łódzka 282A, 25-655 Kielce, Fiscaal

Nadere informatie

GEBRUIKERSLICENTIE-OVEREENKOMST VOOR STONERIDGE ELECTRONICS LTD-SOFTWAREPRODUCTEN

GEBRUIKERSLICENTIE-OVEREENKOMST VOOR STONERIDGE ELECTRONICS LTD-SOFTWAREPRODUCTEN GEBRUIKERSLICENTIE-OVEREENKOMST VOOR STONERIDGE ELECTRONICS LTD-SOFTWAREPRODUCTEN DOOR DE VERKRIJGING VAN EEN ACTIVERINGSCODE EN DOOR DEZE CODE IN TE VOEREN OM DE SOFTWARELICENTIE TE ACTIVEREN EN DOOR

Nadere informatie

Privacyverklaring Hooray B.V.

Privacyverklaring Hooray B.V. Hooray vindt uw privacy erg belangrijk. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Daarbij houden wij ons aan de toepasselijke privacyregelgeving. Hoe wij dat doen

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING Persoonlijke informatie

PRIVACYVERKLARING Persoonlijke informatie PRIVACYVERKLARING Persoonlijke informatie De verwerking van persoonsgegevens Persoonsgegevens die verwerkt worden Doeleinden van de verwerking van uw persoonsgegevens Doeleinden niet voorzien in deze privacyverklaring

Nadere informatie

id-direct b2c Website van ONTEX en aanverwante diensten: Gebruiksvoorwaarden Aanvaarding en wijziging van deze Gebruiksvoorwaarden...

id-direct b2c Website van ONTEX en aanverwante diensten: Gebruiksvoorwaarden Aanvaarding en wijziging van deze Gebruiksvoorwaarden... id-direct b2c Website van ONTEX en aanverwante diensten: Gebruiksvoorwaarden Laatste herziening: 17/01/2018 Inhoudsopgave Aanvaarding en wijziging van deze Gebruiksvoorwaarden... 2 Bedrijfsinformatie...

Nadere informatie

PRIVACY. Welke informatie vergaart de applicatie en hoe wordt het gebruikt?

PRIVACY. Welke informatie vergaart de applicatie en hoe wordt het gebruikt? PRIVACY EN GEBRUIKSVOORWAARDEN Het in dit document bepaalde is van toepassing op uw gebruik van de software applicatie ProjeQtive Scan voor mobiele apparaten die is gemaakt door ProjeQtive BV. De applicatie

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Privacy Policy. Laatst bijgewerkt december 2014

Gebruiksvoorwaarden Privacy Policy. Laatst bijgewerkt december 2014 Gebruiksvoorwaarden Privacy Policy Laatst bijgewerkt december 2014 Dit is een licentie-overeenkomst met de eindgebruiker, gedefinieerd van nu af aan, "Contract". Escogitiamo SRLs is een Italiaans bedrijf,

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT PCV GROUP (V1.0: 1 juni 2018)

PRIVACY STATEMENT PCV GROUP (V1.0: 1 juni 2018) PRIVACY STATEMENT PCV GROUP (V1.0: 1 juni 2018) Disclaimer De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op onze websites www.pcvgroup.com en www.werkenbijpcvgroup.nl Door deze websites te bezoeken

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gebruikers

Algemene voorwaarden Gebruikers Algemene voorwaarden Gebruikers Ten aanzien van de dienstverlening van Onlineschademelden.nl gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken van de Website

Nadere informatie

2.1.1 Informatie die u verstrekt bij het aanmelden voor een account

2.1.1 Informatie die u verstrekt bij het aanmelden voor een account Privacy Verklaring Versie: 2.0 April 2019 1 Introductie Met de dienst van ZIVVER, gevestigd in Amsterdam en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62937057, kunt u informatie op een veilige

Nadere informatie

M1nd-set SA hecht waarde aan het beschermen en respecteren van uw privacy. We tonen nooit

M1nd-set SA hecht waarde aan het beschermen en respecteren van uw privacy. We tonen nooit Privacybeleid M1nd-set SA hecht waarde aan het beschermen en respecteren van uw privacy. We tonen nooit enquête-antwoorden die aan uw persoonlijke gegevens gekoppeld zijn. Dit beleid beschrijft hoe we

Nadere informatie

Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden

Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden Wie zijn wij? De app wordt je aangeboden door Knab Verzekeren, een handelsnaam van Knab Advies en Bemiddeling N.V. Knab Verzekeren

Nadere informatie

Gelieve dit Privacybeleid aandachtig door te lezen aangezien het belangrijke informatie voor u bevat.

Gelieve dit Privacybeleid aandachtig door te lezen aangezien het belangrijke informatie voor u bevat. PRIVACYBELEID Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van audiobestanden toegankelijk via een audioapparaat die met het internet verbonden zijn (de "Dienst") dat wordt beheerd en geleverd door

Nadere informatie

Daar waar in deze verklaring sprake is van A.C. Koijen & Partners worden feitelijk beide bedrijven bedoeld.

Daar waar in deze verklaring sprake is van A.C. Koijen & Partners worden feitelijk beide bedrijven bedoeld. Cookie & privacyverklaring Website A.C. Koijen & Partners Dit is de privacyverklaring van A.C. Koijen & Partners. Dit document legt uit hoe A.C. Koijen & Partners omgaat met persoonsgegevens zoals die

Nadere informatie

vastleggen in een samenwerkingsovereenkomst. Deze voeren wij nauwgezet uit. In beide rollen zorgen we dat uw privacy zorgvuldig is beschermd.

vastleggen in een samenwerkingsovereenkomst. Deze voeren wij nauwgezet uit. In beide rollen zorgen we dat uw privacy zorgvuldig is beschermd. 1. 2. Uw rechten 3. Hoe we omgaan met uw data 4. In het geval van een datalek 5. Termen en begrippen U vertrouwt ons uw betalings- en persoonsgegevens toe. We hechten veel waarde aan dat vertrouwen. Hier

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO

Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle websites van Geologische Dienst Nederland - TNO Artikel 1 Definities De volgende begrippen zullen in

Nadere informatie

ifire Privacybeleid iwall

ifire Privacybeleid iwall ifire Privacybeleid iwall Ingangsdatum: Oktober 3, 2018 ifire ("ons", "wij" of "onze") beheert de website en de iwall mobiele App ("hierna genoemd Dienst"). Deze pagina bevat informatie over ons beleid

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN INTERNETVERZEKEREN.NL

ALGEMENE VOORWAARDEN INTERNETVERZEKEREN.NL ALGEMENE VOORWAARDEN INTERNETVERZEKEREN.NL Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Internetverzekeren.nl, Postbus 523, 9200 AM DRACHTEN (AFM nummer: 12042678 en KvK nummer: 51154560). Internetverzekeren.nl

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden voor de demo-versie van de Nat Traversal-functie

Gebruiksvoorwaarden voor de demo-versie van de Nat Traversal-functie Gebruiksvoorwaarden voor de demo-versie van de Nat Traversal-functie Deze gebruiksvoorwaarden bevatten belangrijke juridische informatie met betrekking tot uw toegang en het gebruik van deze functie. Lees

Nadere informatie

Privacyverklaring laatste bijwerking op 5 November 2013

Privacyverklaring laatste bijwerking op 5 November 2013 Privacyverklaring laatste bijwerking op 5 November 2013 Delhaize Groep neemt uw privacy ernstig op. Hieronder vindt u de uitleg over hoe Delhaize Groep uw persoonsgegevens verzamelt, verwerkt, gebruikt

Nadere informatie