Escheriaans labyrint. Bart van Wijk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Escheriaans labyrint. Bart van Wijk 0485 74 48 38 www.bartvanwijk.be"

Transcriptie

1 82 Escheriaans labyrint 83 Gegevens project Type woning gesloten bebouwing Gerenoveerde ruimtes totaalrenovatie Gerenoveerde oppervlakte 1000 m 2 Termijn 2 jaar In het kort Dit project van interieurarchitect Bart van Wijk is een samensmelting van architectuur en interieurarchitectuur. Dit malige bedrijfspand aan de Amsterdamse grachten overspant 5 verdiepingen en had dus heel wat potentieel qua ruimte. Omdat er verschillende bedrijven in gevestigd waren, was het geheel erg gesloten en de verschillende verdiepingen gescheiden van elkaar. De belangrijkste verandering die Bart van Wijk moest doorvoeren, was om van dit bedrijfspand een leuke, open en lichte gezinswoning te maken. De bouwheer had een sterke keur de moderne stijl en wilde een zo praktisch mogelijk interieur. Ten slotte moest Bart van Wijk ook rekening houden met de passie van de vrouw des huizes architecturale vormentalen, spannende lijnenspellen, mooie perspectieven en vormen in de juiste proporties. Een team van professionele mensen werkte hecht samen om deze indrukwekkende verbouwing tot een goed einde te brengen. Bart van Wijk

2 84 Voor Dit statige herenhuis is gelegen aan één van Amsterdams prachtige grachten. De gigantisch grote bewoonbare oppervlakte, verdeeld over een ondergrondse verdieping, het gelijkvloers en drie verdiepingen, liet toe dat er vroeger verschillende bedrijven in gevestigd waren. Bij gesprekken af met de bouwheer wilde Bart enkel het hoogstnoodzakelijke weten. Zo werkt hij altijd. Bijbeeld of er kinderen zijn en of het ontwerp eerder modern dan wel klassiek moest zijn. Door aan de slag te gaan met weinig informatie probeert Bart bij elk nieuw project onbeoordeeld het te renoveren pand te exploreren. vervolgens mocht de bouwheer bijsturen. Zo werden alle beste elementen uit de drie ontwerpen uiteindelijk in een definitief totaalconcept gegoten. Interieurarchitect Bart van Wijk herinnert zich het pand de eerste keer dat hij er kwam als erg groot, veel kamers, beetje verloederd, weinig sfeer en vrij donker. De omgeving was wel bijzonder mooi en dus ook de zichtlijnen ar buiten. In drie verschillende plannen liet hij vervolgens zien aan de bouwheer wat de mogelijkheden waren. Dingen waaraan de bouwheer misschien initieel niet had gedacht, zouden op die manier toch een kans krijgen. De drie plannen werden bekeken en besproken en Vanuit de inkomhal heb je niet meteen zicht over de volledige gelijkvloerse verdieping. Het overzicht wordt immers gebroken door een hoge kastenwand, waarin de vestiaire en het toilet verborgen zitten.

3

4 88 89 Er waren inderdaad kinderen aanwezig en de bouwheer en diens vrouw had een zwak de moderne stijl. Dat waren de enige dingen die Bart meem in zijn drie ontwerpen. Verder verschilden die ontwerpen vrij sterk van elkaar. Zo werd bij het ene ontwerp gewerkt met een verdeling van de ruimtes van links ar rechts in het pand. Een ander plan ging dan weer uit van een huis en achterhuis. Hierbij werden de woonfuncties van ar achter verdeeld met de keuken helemaal achteraan tegen de tuin. Wat de klant het bekijken van de drie ontwerpen het meest aansprak waren de verschillende perspectieven en zichtlijnen binnen het nieuwe interieur en ar buiten toe. Het koppel hield van het idee om zowel vanuit de leefruimte als vanuit de keuken zicht te hebben op de tuin. Ook het concept van een centrale vide, die heel wat licht in het interieur brengt en leuke zichten creëerde over de verschillende verdiepingen, sprak hen aan. De lift, die het oude pand verticaal doorkliefde mocht echter verdwijnen. Al deze elementen overleefden de selectie en werden in het definitieve ontwerp opgenomen. Bart van Wijk moest ten slotte in zijn nieuwe ontwerp ook rekening houden met de liefde van de bouwheer nieuwe technische snufjes en de passie van de diens vrouw architecturale vormentalen, spannende lijnenspellen, mooie perspectieven en vormen in de juiste proporties. De achtergevel van het oude pand lag vroeger waar nu het verste keukeneiland staat. Hier werd een stuk aangebouwd, wat de mogelijkheid gaf om de hele achterkant van het huis in glas op te trekken. Een grote schuifdeur van 4,5 meter breed biedt toegang tot de tuin. Het pand onderging een fenomele metamorfose dat het definitieve ontwerp op punt was gesteld. Op een Escheriaanse manier worden vides, verlagingen en verhogingen, glazen wanden en bruggen met elkaar verweven tot een spannend labyrint.

5 91 Na Het pand onderging een fenomele metamorfose dat het definitieve ontwerp op punt was gesteld. Op een Escheriaanse manier worden vides, verlagingen en verhogingen, glazen wanden en bruggen met elkaar verweven tot een spannend labyrint. Muren, vloeren en plafonds werden uitgebroken om een ruimtelijk effect te creëren. Het pand werd quasi volledig gestript, de woonfuncties herdacht en het geheel opnieuw ingevuld. Horizontale en verticale doorzichten en lijnenspellen vormen een speels geheel en brengen van aan het dak licht tot in elke ruimte op elk van de vijf verdiepingen. Op die manier wilde Bart van Wijk in zijn ontwerp af van de traditionele woon- kamer. Hij laat ruimtes op het gelijkvloers overlopen in zwevende ruimtes op split-levels door gebruik te maken van trapjes en bruggetjes. Toch worden deze ruimtes op die manier van elkaar gescheiden dat er, waar nodig, een zekere intimiteit blijft. Op het gelijkvloers zweeft de tv-hoek op een stalen constructie die net wat hoger ligt dan de keuken. Van hieruit leidt een circulatieruimte via de eetkamer ar de deur en de inkomhal.

6 92 93 De kelderverdieping bestaat uit een fitnessruimte, waarachter plek zien is het technische besturingselement van de domotica. Erast is een kleine patio zien op de plek waar vroeger de liftschacht zat. Op alle hoger gelegen verdiepingen plaatste Bart van Wijk op elke verdieping een dikke, glazen plaat waar de liftschacht de vloer doorboorde. Achter in de kelderverdieping ligt een speelruimte de kinderen die via een trapje onmiddellijk contact staat met het gelijkvloers. Op het gelijkvloers, net boven de speelruimte, zweeft de tv-hoek op een stalen constructie die net wat hoger ligt dan de keuken. Van hieruit heb je een mooi zicht op de lager liggende tuin. Op hetzelfde niveau als de tvhoek leidt een circulatieruimte via een eetkamer ar de deur en de inkomhal. De keuken en de leefruimte liggen een stuk lager dan de andere ruimtes en sluiten mooi aan bij de tuin. De lager gelegen ruimtes liggen dus op tuinniveau liggen en de hoger gelegen ruimtes sluiten toch mooi aan op de deur. Dit is uiteraard omdat de die deur een stuk hoger ligt dan het straatniveau en via een buitentrapje bereikbaar is. Vanuit de inkomhal heb je niet meteen zicht over de volledige gelijkvloerse verdieping. Het overzicht wordt immers gebroken door een hoge kastenwand, waarin de vestiaire en het toilet verborgen zitten. Je kan die wand langs twee kanten bij. Langs links leidt een glazen deur ar de kelderverdieping of, achter de wand door, ar de tv-hoek. Langs rechts wandel je via een eetkamer over een schuin aflopend bruggetje ar de lager gelegen keuken en leefruimte aan de tuin. Waar vroeger de liftschacht zat, zijn nu op elke verdieping glazen platen zien. Deze zijn ijzersterk en dus bewandelbaar en vormen een lichtkolom van op de bovenste verdieping tot in de kelder. De keuken ligt in een centrale vide, waarbij drie keukenkasten de hoogte inschieten en op de eerste verdieping slaapkamerkasten worden. Het hoogtegevoel De tv-hoek ligt een stuk hoger dan de achterliggende keuken en biedt een mooi zicht op de lagergeleden tuin.

7

8 96 97 en de verbinding tussen de twee verdiepingen wordt nog eens versterkt door verticale lichtstrips die verwerkt zitten in de kasten. Tussen deze kolomkasten leiden kleine trapjes ar de zwevende tv-hoek. De greeploze keukenkastjes houden het keukenontwerp strak en eenvoudig. De ouderlijke slaapkamer grenst op de eerste verdieping aan de vide boven de keuken. De scheiding is niet meer dan een glaswand, die s avonds kan afgesloten worden met een rol gordijn. Verder is de keuken opgebouwd uit twee identieke volumes die in het verlengde van elkaar het oog ar de tuin leiden. Het ene blok doet dienst als kookeiland, het andere als spoeleiland. Een strakke, witte Corian plaat vormt het werkblad en is netjes rond deze volumes geplooid. De spoelbakken zijn adloos in dezelfde kunststof uitgevoerd. De keuken is krachtig in zijn eenvoud en het lijkt alsof je de keuken zou kunnen optillen en ergens anders neerpoten. Die eenvoud brengt rust in een interieur waar architecturaal zoveel gebeurt. De achtergevel van het oude pand lag vroeger waar nu Een tweede zithoek ligt net boven de eetkamer. Deze zithoek wordt van de centrale vide afgescheiden met een glaswand. Deze zorgt transparantie en licht in het ontwerp.

9 98 99 het verste keukeneiland staat. Hier werd een stuk aangebouwd, wat de mogelijkheid gaf om de hele achterkant van het huis in glas op te trekken. Een grote schuifdeur van 4,5 meter breed biedt toegang tot de tuin. De keuken ligt in een vide. Via grote glaspartijen in de vide kijk je in de master bedroom en een tweede zithoek op de eerste verdieping. Beide ruimtes kunnen uiteraard met rolgordijnen visueel afgesloten worden. De master bedroom grenst aan een badkamer, waarvan het concept bestaat uit een spel van volumes en uitsparingen. Zo kreeg het lavabomeubel een felle gele kleur en heeft het net dezelfde afmetingen als de uitsparing in de kastenwand. Op die manier lijkt het meubel uit deze uitsparing te komen en wordt het meteen een esthetisch verantwoord volume. Een andere uitsparing in de vloer vormt het bad, dat ast een grote glaspartij ligt. Een hoge spiegel recht tegenover dit raam creëert ruimte en extra licht in deze badkamer. De materialen in dit pand variëren van zacht en warm ar strak en streng, argelang het gevoel dat de ruimte moet opwekken. Want dat is volgens Bart van Wijk het allerbelangrijkste in een interieur. Het gevoel dat iets opwekt is belangrijker dan de schoonheid die het uitstraalt. Met andere woorden, de esthetiek van een ruimte is ondergeschikt aan het gevoel dat die ruimte moet opwekken. Daarom werd in de tv-hoeken, en zitruimtes gekozen een warm kamerbreed tapijt. Dit materiaal verzacht de strenge architecturale lijnen in het interieur en maakt deze ruimtes erg huiselijk. In de eerder functionele ruimtes, zoals keuken en badkamer ging de interieurarchitect dan weer Het lavabomeubel kreeg een felle gele kleur en heeft net dezelfde afmetingen als de uitsparing in de kastenwand erast. Op die manier lijkt het meubel uit deze opening te komen en wordt het meteen een esthetisch verantwoord volume. Naast de tweede zithoek ligt de kantoorruimte van de bouwheer. Dit is de enige ruimte in het huis, waar hout als materiaal gebruikt is. Het was dan ook een uitdaging om in de rest van het huis hier en daar een warme sfeer te creëren zonder de zachte uitstraling van hout. De tweede verdieping omvat twee kinderkamers, een logeerkamer, een wasplaats en een badkamer. Deze badkamer is het centrale element, waarrond de andere ruimtes opgebouwd zijn. Bart van Wijk vulde de kinderbadkamer in als een speels, jeugdig huisje en zette deze ruimte daarom in fel rood. Binnenin creëert een combitie van het groene bad, verlichting met de allures van een sterrenhemel en een glinsterende gietvloer een vrolijke sfeer. De bovenste verdieping onder het dak werd een multifunctionele ruimte. Daarom liet Bart van Wijk beperkende, vaste meubels achterwege en plaatste hij enkel een grote, gele tafel in het midden. Deze openheid laat ruimte creatieve uitspattingen. Op de vloer zorgt een witte plankenvloer een gezellige en zachte ondergrond. Ideaal om op te spelen of te knutselen. Het bad is opgevat als een strakke uitsparing in de badkamervloer. Ook de verlichting is hierin netjes weggewerkt.

10 100 beton ciré. Deze gewreven en gepolijste betonvloer is erg klinisch, strak en hygiënisch. De trap is een architecturaal hoogstandje geworden, bestaande uit rubber. Dit is een materiaal dat zacht aanvoelt, maar toch hard genoeg is om duurzaam te zijn. En ook het kleurgebruik in dit interieur was tekenend het eindresultaat. Door lichte grijze en witte kleurschakeringen te combineren met matte en hoogglans oppervlakken, creëerde Bart van Wijk een sfeer van frisheid, creativiteit, ruimtelijk en bescheidenheid. Deze subtiele kleuren brengen opnieuw rust in een Bart van Wijk vulde de kinderbadkamer in als een speels, jeugdig huisje en zette deze ruimte daarom in fel rood. Binnenin creëert een combitie van het groene bad, verlichting met de allures van een sterrenhemel en een glinsterende gietvloer een vrolijke sfeer.

11 103 ontwerp waar architecturaal erg veel gebeurt. Een aantal felle kleuren zorgen dan weer wat pit in het geheel en wekken telkens net die sfeer op die de ruimte nodig heeft. Ook creëert het gebruik van dezelfde kleuren op de verschillende verdiepingen eenheid in het geheel. Zo vinden we de felle, gele kleur terug in het zitbankje in de keuken, op het lavabomeubel in de master badkamer en op de grote tafel in de multifunctionele ruimte onder het dak. Ten slotte is het verlichtingverhaal een factor die het architecturale concept aanvult en onderstreept. Zo kunnen de eerste twee verdiepingen zowel direct als totaal indirect verlicht worden. LED en halogeen worden overal door elkaar heen gebruikt. Het domotica systeem laat toe dat verschillende sferen door één simpele toets kunnen gecreëerd worden. Verder zijn LED-strips in het meubilair verwerkt, waardoor hoogtegevoel en eenheid in het concept versterkt worden. De bovenste verdieping onder het dak werd een multifunctionele ruimte. Daarom liet interieurarchitect Bart van Wijk beperkende, vaste meubels achterwege en plaatste hij enkel een grote, gele tafel in het midden.

12 104 Plan Toelichting plan 105 Materiaal Rubber Dit is een materiaal dat iedereen kent en heel wat verschillende toepassingen gebruikt wordt. Het is echter ook een materiaal dat in het interieur kan gebruikt worden. Het is immers een zacht en daarom veilig materiaal om op te wandelen. Het ziet er verder erg strak uit en past daarom mooi binnen minimalistische interieurs. Led verlichting Led staat Light Emitting Diode. De technologie is gebaseerd op diodes of halfgeleiders. Deze lichtbronnen hebben dus geen gloeidraad. Ledlampen hebben een aantal delen in vergelijking met gloei- en fluorescentielampen. Zo verbruiken ze beduidend minder energie dan gloeilampen. Leds zijn vrij duurzaam en heel sterk. situatie Niv. 3 Niv situatie Niv Werkruimte Niv Traphal 18 Badkamer 19 Slaapkamer 20 Slaapkamer 21 Logeerkamer 22 Wasruimte Vervolg Tweede verdieping Op deze verdieping lagen vroeger 5 bureaus en een circulatieruimte. In het nieuwe ontwerp werd centraal een badkamer zien waarrond de kinderkamers een plekje kregen. Verder vinden we hier nog een logeerkamer en een wasplaats. Eerste verdieping Dit is de verdieping de ouders en hier waren vroeger ook 5 bureaus gelegen. Het bureau van de bouwheer is er nu gevestigd, dat overloopt in een rustige zithoek. Aan de andere kant ligt de master bedroom met een badkamer. Toelichting plan Algemeen Deze ruime gezinswoning was vroeger een kantoorgebouw met drie verdiepingen en een kelder. Elke verdieping was opgebouwd uit minstens drie aparte bureaus rond een centrale liftschacht. Die lift werd afgebroken in het nieuwe ontwerp. Wel werd op de plek waar de schacht telkens een verdieping doorboorde een vierkante, bewandelbare glasplaat gestoken. Deze platen boven elkaar creëren een lichtschacht van de bovenste verdieping tot in de kelder. Derde verdieping Deze verdieping bestond vroeger uit twee bureaus. De scheidingsmuur tussen beiden werd uitgebroken waardoor één open ruimte ontstond. Deze werd ingevuld als creatieve ruimte, die buiten doorloopt op een terras. Niv. 0 Inkom Niv. 1 Niv. -1 Niv. 0 Inkom 1 Inkomhal 2 Toilet 3 Eetruimte 4 Keuken 5 TV-hoek 6 Leefruimte 7 Tuin 8 Traphal Niv Vide 13 Bureau 14 Leesruimte 15 Slaapkamer 16 Badkamer Niv Patio 10 Speelruimte 11 Kruipkelder Gelijkvloers Hier lagen vroeger een inkomhal en vier bureaus rond een centrale circulatieruimte. Deze verdieping werd helemaal omgegooid en hier kregen een nieuwe inkomhal, een eetruimte, een tv-hoek, een keuken en een leefruimte een plek. Deze laatste ruimte heeft een prachtig zicht op de tuin via een grote glaspartij. De inkomhal, een circulatieruimte en de tv-hoek liggen wat hoger dan de andere ruimtes. Via trapjes en een bruggetje kan van de verhoogde ruimtes ar de begane grond gegaan worden en omgekeerd. Dit spel van niveaus is mogelijk omdat de deur hoger ligt dan het straatniveau en maar bereikbaar is via een buitentrapje. De tuin achterin ligt dan weer op gelijke hoogte met de straat. Kelder Dit niveau had vroeger een technische functie. In het nieuwe ontwerp ligt hier een fitnessruimte, een patio en een speelkamer. De patio ligt onderaan de vroegere liftschacht en is het eindpunt van de lichtkolom, gecreëerd door de glazen platen op elke verdieping van de woning. De speelkamer ligt net onder de tv-hoek op het gelijkvloers en is meteen bereikbaar vanuit de leefruimte aan de tuin.

Escheriaans labyrint eindeloze zichtlijnen, ongekende perspectieven

Escheriaans labyrint eindeloze zichtlijnen, ongekende perspectieven Escheriaans labyrint eindeloze zichtlijnen, ongekende perspectieven besluitvorming van meet af aan formeel Gebouwd in 1925 als statig woonhuis, viel dit pand in de jaren 80 ten prooi aan de booming kantorenmarkt.

Nadere informatie

bouwen - verbouwen - renoveren

bouwen - verbouwen - renoveren special bouwen bouwen - verbouwen - renoveren Renovatiespecial 30 pagina s praktische informatie en inspirerende renovatiewoningen herfsteditie 2008 Dossier verlichting: Sfeervol wonen met een juist lichtplan

Nadere informatie

A RCHITECTUUR TEKST KARIN DE RIDDER

A RCHITECTUUR TEKST KARIN DE RIDDER h o use + Een aanbouw of uitbreiding betekent sowieso extra ruimte in je huis, maar vaak nog veel meer. Je krijgt meteen ook meer licht binnen, bijvoorbeeld, of meer groen. En de circulatie gaat erop vooruit.

Nadere informatie

blokkenspel Binnenkijken: kubistische nieuwbouwwoning

blokkenspel Binnenkijken: kubistische nieuwbouwwoning Binnenkijken: kubistische nieuwbouwwoning Een levensgroot blokkenspel Inge en Luk wisten perfect wat ze wilden: een kubistisch volume waarin grijstinten de overhand nemen. Voor de realisatie van die wens

Nadere informatie

Adres : Hooidonck 44, 2240 Zandhoven Oppervlakte : 1.030 m² Afmetingen : 20m x 51,5m Bebouwbare opp. : Woning: max. 14m x 17m Tuin: Max.

Adres : Hooidonck 44, 2240 Zandhoven Oppervlakte : 1.030 m² Afmetingen : 20m x 51,5m Bebouwbare opp. : Woning: max. 14m x 17m Tuin: Max. Hooidonck 44 Bouwgrond Adres : Hooidonck 44, 2240 Zandhoven Oppervlakte : 1.030 m² Afmetingen : 20m x 51,5m Bebouwbare opp. : Woning: max. 14m x 17m Tuin: Max. 103m² Bouwstijl Modern Plat dak (extra aanvraag?)

Nadere informatie

GEMEENTEHUIS ESSEN. Project. Bouwheer. Bebouwde oppervlakte. Uitvoeringstermijn. Bouwkosten

GEMEENTEHUIS ESSEN. Project. Bouwheer. Bebouwde oppervlakte. Uitvoeringstermijn. Bouwkosten Project Uitbreiding gemeentehuis Essen -Twee delen nieuwbouw -Fietsenberging en openbaar toilet -Verbouwen bestaand deel Bouwheer Gemeentebestuur Essen Adres Heuvelplein 23 2910 Essen Bebouwde oppervlakte

Nadere informatie

Compositie van hout, wit en zwart

Compositie van hout, wit en zwart Compositie van hout, wit en zwart architect Architect Birger Willaert adres Grote Moerstraat 94 8200 Brugge Een jong koppel met twee kinderen maakte kennis met architect Birger Willaert tijdens het openhuizenevent

Nadere informatie

Wonen en werken tussen de weilanden

Wonen en werken tussen de weilanden binnenkijken Het muurtje met de legplanken scheidt de keuken van de living. De sofa is van Flexform Bij het boograam met het prachtige uitzicht over de weilanden staat een zithoek met een stoel, booglamp

Nadere informatie

VERLOST UIT HET DONKER

VERLOST UIT HET DONKER Anders in de rij Veldstraat 59 VERLOST UIT HET DONKER Het huis in de Veldstraat is dit jaar precies 100 jaar oud. In de stadsarchieven staat het ingeschreven als een realisatie van ene A. Vandenberghe.

Nadere informatie

Appartement François Didier, Concept

Appartement François Didier, Concept Appartement François Didier, Concept Hallo Eric, Mijn naam is François Didier. Ik kom uit Zuid Frankrijk, waar ik een wijngaard heb.dit ik van mijn ouders heb geërfd. Ik ben in de bloei van mijn leven

Nadere informatie

Project 1. Herindelingsconcept A voor een woonhuis uit 1900 te Haarlem

Project 1. Herindelingsconcept A voor een woonhuis uit 1900 te Haarlem Portfolio Project 1. Herindelingsconcept A voor een woonhuis uit 1900 te Haarlem Bestaande situatie: - Kleine donkere ruimtes - Twee hele steile trappen leiden naar de 1ste resp. 2de verdieping Woonwens:

Nadere informatie

Klassevol EN TIJDLOOS

Klassevol EN TIJDLOOS K Klassevol EN TIJDLOOS Tot rust kunnen komen en van elkaars gezelschap genieten in een esthetisch verantwoord huis, opgetrokken uit authentieke bouwmaterialen, dat is wat de bewoners van deze mooie manor

Nadere informatie

astvrij onthaal Styling

astvrij onthaal Styling 116 Styling astvrij onthaal Hoe maakt u van uw woning een gezellige, uitnodigende thuis? We vroegen het aan Roxanne Stevens (26), uitbaatster van B&B Rosier 10 in Antwerpen én interieurarchitecte. Zeven

Nadere informatie

architect Birger Willaert Architectenburo Birger Willaert adres Grote Moerstraat Brugge contact

architect Birger Willaert Architectenburo Birger Willaert adres Grote Moerstraat Brugge contact Upstairs, downstairs architect Birger Willaert Architectenburo Birger Willaert adres Grote Moerstraat 94 8200 Brugge contact 0494 74 90 99 birger.willaert@telenet.be www.birgerwillaert.be fotografie Evenbeeld

Nadere informatie

WOONSTIJL. De salon keukens

WOONSTIJL. De salon keukens WOONSTIJL De salon keukens Lang geleden waren keukens afgesloten ruimtes, min of meer geïsoleerd van de rest van de woning. In de tweede helft van de vorig eeuw onstond het concept van de «amerikaanse»

Nadere informatie

GEMEENTEHUIS ESSEN BOUWHEER PROJECT

GEMEENTEHUIS ESSEN BOUWHEER PROJECT GEMEENTEHUIS ESSEN BOUWHEER Gemeentebestuur Essen PROJECT Verbouwing + uitbreiding gemeentehuis ADRES Heuvelplein 23, Essen BUDGET BOUW ca 1.560.000 excl. BTW BOUWOPPERVLAKTE 500 m² UITVOERINGSTERMIJN

Nadere informatie

CAAN Architecten. Ruime villa zonder bombastisch gevoel. Een goede renovatie hangt van veel factoren. af. Niet alleen de ligging van het gebouw, maar

CAAN Architecten. Ruime villa zonder bombastisch gevoel. Een goede renovatie hangt van veel factoren. af. Niet alleen de ligging van het gebouw, maar CAAN Architecten Ruime villa zonder bombastisch gevoel Een goede renovatie hangt van veel factoren was dat de woning aangepast moest zijn aan vooral de staat ervan bepaalt de vlotheid van hun rust met

Nadere informatie

Stadswoning Spoorpunt, Rotterdam

Stadswoning Spoorpunt, Rotterdam Stadswoning Spoorpunt, Rotterdam Het interieur bij aanvang van het project in 2017. Gerealiseerd ontwerp in 2019: de keuken en de trap zijn in het hart van het huis gepositioneerd. In de eerste en tweede

Nadere informatie

herindeling Lumineuze aw op bezoek

herindeling Lumineuze aw op bezoek aw op bezoek Identikit Bewoners: Lieke, Sam en hun 2 kinderen Woning: verbouwd huis uit de jaren 70 Oppervlakte: 250 m 2 Locatie: Waalre, Nederland Lumineuze herindeling Lieke en Sam kochten een huis met

Nadere informatie

pen structuur Architectenwoning, Lovendegem

pen structuur Architectenwoning, Lovendegem 2 3 pen structuur Architectenwoning, Lovendegem Een vrij smal perceel, met de zoninval aan de verkeerde kant... Geen probleem voor architecte Hildegard Desmet, die in het landelijke Lovendegem voor zichzelf

Nadere informatie

STUDIO FARRIS ARCHITECTS BVBA KORTE KLARENSTRAAT 4/ ANTWERP - BELGIUM T

STUDIO FARRIS ARCHITECTS BVBA KORTE KLARENSTRAAT 4/ ANTWERP - BELGIUM T 1 STUDIO FARRIS ARCHITECTS BVBA KORTE KLARENSTRAAT 4/4 2000 ANTWERP - BELGIUM STUDIO@STUDIOFARRIS.COM T + 32 3 237 64 18 WWW.STUDIOFARRIS.COM BTW BE0807 219 251 2 STABLE Studio Farris Architects heeft

Nadere informatie

Project 179 Huize Vreeburg

Project 179 Huize Vreeburg Project 179 Huize Vreeburg Dorpsstraat 66, Rosmalen Oprachtgever: SonderJansen, Rosmalen april 2011 - maart 2014 Landschapsarchitect: Anne Laansma, Esch Ontwerp tafels: Roderick Vos, s-hertogenbosch Fotograaf:

Nadere informatie

Appartementencomplex Hoflaan. inzendingen ARC 2015 - INTERIEUR. PEÑA architecture

Appartementencomplex Hoflaan. inzendingen ARC 2015 - INTERIEUR. PEÑA architecture 2 1 Appartementencomplex Hoflaan inzendingen ARC 2015 - INTERIEUR PEÑA architecture 0 Project informatie: Project: Appartementen complex Hoflaan Adres: Hoflaan 60, 3062 JJ, Kralingen in Rotterdam Opdrachtgevers:

Nadere informatie

welke woonstijl past bij u? Landelijk Klassiek

welke woonstijl past bij u? Landelijk Klassiek 1 De woonkamer is de plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen in huis. Het interieur van de leefruimte kunt u volledig aanpassen aan uw eigen smaak en stijl. Landelijk Houdt u van gezelligheid, warmte

Nadere informatie

Presentatie ontwerp - woning AS

Presentatie ontwerp - woning AS arjaan de feyter Presentatie ontwerp - woning AS arjaan de feyter Interior Architect www.arjaandefeyter.be Azalealaan 31 2980 Halle Zoersel Belgium T +32 ( 0 ) 3 385 93 86 M + 32 ( 0 ) 476 62 19 10 E mail@arjaandefeyter.be

Nadere informatie

Gitsplaetse. Residentie

Gitsplaetse. Residentie Gitsplaetse Residentie GITS LUXUEUZE PENTHOUSE Leefruimte Je bent welkom in een tijdloos design. Een leefruimte die rust uitstraalt en je laat thuiskomen in een interieur vol licht en openheid. De geïntegreerde

Nadere informatie

PHILIPPINE HAVENSTRAAT 6

PHILIPPINE HAVENSTRAAT 6 PHILIPPINE HAVENSTRAAT 6 PHILIPPINE HAVENSTRAAT 6 Woning gegevens Prijs Bouwjaar Kamers Perceel Slaapkamers Inhoud Tuinligging Woonopp. Garage 324.500 k.k. 1910 6 506 m² 4 860 m³ Zuidoosten 245 m² Nee

Nadere informatie

exclusief wonen Volmaakt en stoer

exclusief wonen Volmaakt en stoer Volmaakt en stoer De statige, witte woning trekt direct de aandacht. De houten voordeur en zwarte kozijnen staan in schril contrast met de smetteloos witte muren. De woning heeft een stoer karakter door

Nadere informatie

EENHEID VAN GEBOUW EN GEBRUIKER

EENHEID VAN GEBOUW EN GEBRUIKER COCOON ARCHITECTEN Peter Geraerts ( 7/4/1978) studie: Architectuur, Hogeschool voor Wetenschap en Kunst Sint-Lucas Brussel werk: Stage: Architectenbureau Eugeen Liebaut, Aalst 2003-2004: Zelfstandig medewerker

Nadere informatie

Stedelijk groen s-hertogenbosch

Stedelijk groen s-hertogenbosch HilberinkboscH architecten Wamberg 5-5258sM - berlicum Stedelijk groen s-hertogenbosch 230 t.073-6900136 - hetburo@hb-a.nl Project 230 Stedelijk groen verbouwing herenhuis s-hertogenbosch Opdrachtgever:

Nadere informatie

Prachtig handelspand met ruim appartement

Prachtig handelspand met ruim appartement de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Handelspand met woonst Niel (284 5) 690.000,- Prachtig handelspand met ruim appartement 3

Nadere informatie

MAKELAARDIJ EN ADVIES. Café De Oude Haven met bovenliggende 2-kamer appartement Ring 25 te Simonshaven

MAKELAARDIJ EN ADVIES. Café De Oude Haven met bovenliggende 2-kamer appartement Ring 25 te Simonshaven VAN LEERDAM MAKELAARDIJ EN ADVIES Café De Oude Haven met bovenliggende 2-kamer appartement Ring 25 te Simonshaven Altijd al een droom gehad om uw eigen café te beginnen? Dan is dit uw kans! Café De Oude

Nadere informatie

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Voor u ligt de Plameco brochure met sfeerbeelden, impressies en mogelijkheden. Kijk, lees en geniet... (zo mooi kan het ook bij u worden!) Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Welkom U

Nadere informatie

wooninspiratie doe je op bij hr design.

wooninspiratie doe je op bij hr design. wooninspiratie doe je op bij hr design. 1 De woonkamer is de plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen in huis. Het interieur van de leefruimte kunt u volledig aanpassen aan uw eigen smaak en stijl. welke

Nadere informatie

The Barn. Industrieel wonen. 75 m2. Jacques & André, 2014 01

The Barn. Industrieel wonen. 75 m2. Jacques & André, 2014 01 The Barn Industrieel wonen Barn gebouw om in te werken, te wonen, te verblijven. Eén open structuur, één ruimte één huid als ultieme vakantiewoning. 75 m2 Jacques & André, 2014 01 The Barn, één hal één

Nadere informatie

TE KOOP. Herenstraat K.K Hoeselt. Immofusion Heusden-Zolder. Schootstraat Heusden-Zolder

TE KOOP. Herenstraat K.K Hoeselt. Immofusion Heusden-Zolder. Schootstraat Heusden-Zolder TE KOOP 895.000 K.K. Immofusion Heusden-Zolder Schootstraat 254 3550 Heusden-Zolder 78787870 info@immofusion.be Herenstraat 17 3730 Hoeselt Herenstraat 17 3730 Hoeselt Inleiding Klassevilla in moderne

Nadere informatie

Boulevard Heuvelink. Arnhem.

Boulevard Heuvelink. Arnhem. Boulevard Heuvelink Arnhem 93 www.boulevardheuvelink93.nl Boulevard Heuvelink 93 te Arnhem In een karakteristiek pand aan de Boulevard Heuvelink ligt deze prachtige benedenwoning: een toonbeeld van stijl,

Nadere informatie

ABSOLUUT. architectuur design kunst lifestyle n 2 zomer-herfst 11-7,00 BOUWEN AAN GELUK

ABSOLUUT. architectuur design kunst lifestyle n 2 zomer-herfst 11-7,00 BOUWEN AAN GELUK ABSOLUUT architectuur design kunst lifestyle n 2 zomer-herfst 11-7,00 BOUWEN AAN GELUK Absoluut Architectuur Tekst Els Van Roey Foto s Frederik Vercruysse Styling Anita Kars DE PERFECTE START Ann en Filip

Nadere informatie

Wonen en werken in stijl

Wonen en werken in stijl binnenkijken Wonen en werken in stijl Wat als interieurinrichting je beroep is? Dan combineer je wonen en werken, en maak je van je eigen woning een prachtig visitekaartje. Dat deden ook Harry en Peggi

Nadere informatie

ELEGANTE ARCHITECTUUR, EVENWICHT EN DETAILLERING CAAN ARCHITECTEN PLAN 3. Koen Heijse ( 1972)

ELEGANTE ARCHITECTUUR, EVENWICHT EN DETAILLERING CAAN ARCHITECTEN PLAN 3. Koen Heijse ( 1972) CAAN ARCHITECTEN Koen Heijse ( 1972) Studies: 1990-1995 Architectuur, Sint-Lucasinstituut, Gent 1995-1996 Cursus Bouwdetail, Vormingsinstituut Kortrijk Werk: 2000-heden Mede-oprichter en zaakvoerder van

Nadere informatie

ANTWERPEN - Bosmanslei: Design duplex van ca 200m² met tuin in subliem gerestaureerde meesterwoning.

ANTWERPEN - Bosmanslei: Design duplex van ca 200m² met tuin in subliem gerestaureerde meesterwoning. 27 Dec 2018 - Pagina 1 Slaapkamers Badkamers 200m2 Bewoonbare opp. 200m2 Grondoppervlakte ANTWERPEN - Bosmanslei: Design duplex van ca 200m² met tuin in subliem gerestaureerde meesterwoning. In één van

Nadere informatie

Wow! by feeling W ONEN TEKST: JAN DE VOS. STYLING: CRISTA VAN DAEL. FOTO S: LUC ROYMANS.

Wow! by feeling W ONEN TEKST: JAN DE VOS. STYLING: CRISTA VAN DAEL. FOTO S: LUC ROYMANS. 8 DE AAN DE Een interbellumwoning in de Gentse stationsbuurt werd verbouwd tot een eigentijdse woonplek voor een gezin met twee jonge kinderen. Meubels werden beperkt tot het minimum: hoe leger een ruimte,

Nadere informatie

Onconventionele villa voor een unieke levensstijl

Onconventionele villa voor een unieke levensstijl Onconventionele villa voor een unieke levensstijl In deze villa in de buurt van Rotterdam werd alles op maat van de bewoners en hun unieke levensstijl gemaakt. Het werd een imposant project, vol onconventionele

Nadere informatie

TYPE 3A BN 37 TYPE 3A TYPE 3B TYPE 3B TYPE 3A BN 33 TYPE 2 BN 05 BN 31 TYPE 2 BN 29 TYPE 2 BN 28 BN 08 BN 09 / 10 BN 26 TYPE 1B BN 24

TYPE 3A BN 37 TYPE 3A TYPE 3B TYPE 3B TYPE 3A BN 33 TYPE 2 BN 05 BN 31 TYPE 2 BN 29 TYPE 2 BN 28 BN 08 BN 09 / 10 BN 26 TYPE 1B BN 24 13 De woningen tla Wes ndse tuin t raa anst m uis H e i Jop BN 01 8 7 TYPE 3A TYPE 3A TYPE 3A BN 02 6 BN 38 TYPE 3A TYPE 3A BN 33 BN 04 2 BN 34 1 BN 32 TYPE 1E 3 BN 35 BN 05 BN 31 TYPE 1D 10 x Woningtype

Nadere informatie

Wilhelminasingel 112. Te Koop BL Maastricht (Wyck) Vraagprijs k.k.

Wilhelminasingel 112. Te Koop BL Maastricht (Wyck) Vraagprijs k.k. Te Koop Vraagprijs 875.000 k.k. Kenmerken Vraagprijs 875.000 k.k. Status Beschikbaar Oplevering in overleg Soort woonhuis Herenhuis, Tussenwoning Soort bouw Bestaande bouw Bouwjaar 1910 Onderhoud binnen

Nadere informatie

HilberinkboscH architecten Wamberg sM - berlicum t Huize Vreeburg Rosmalen 179

HilberinkboscH architecten Wamberg sM - berlicum t Huize Vreeburg Rosmalen 179 HilberinkboscH architecten Wamberg 5-5258sM - berlicum t.073-6900136 - hetburo@hb-a.nl Huize Vreeburg Rosmalen 179 Huize Vreeburg In Rosmalen op de hoek van de samenkomst van twee historische dorpslinten,

Nadere informatie

Weerselostraat 22, Tilburg

Weerselostraat 22, Tilburg Weerselostraat 22, Tilburg Kenmerken Overdracht Vraagprijs 389.000 k.k. Aangeboden sinds 10-05-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Halfopen nieuwbouw woning te Linde-Peer op percelen van ongeveer 8 are. Casco opgeleverd vanaf euro.

Halfopen nieuwbouw woning te Linde-Peer op percelen van ongeveer 8 are. Casco opgeleverd vanaf euro. Halfopen nieuwbouw woning te Linde-Peer op percelen van ongeveer 8 are. Casco opgeleverd vanaf 235.645 euro. Op de Steenweg Linde te Peer bouwen wij binnenkort een comfortabele halfopen bebouwing. De Steenweg

Nadere informatie

TE HUUR. Mooi Art Deco appartement met 2 slaapkamers nabij het Stadspark PAND ID Appartement m² m² 0 0 Oost

TE HUUR. Mooi Art Deco appartement met 2 slaapkamers nabij het Stadspark PAND ID Appartement m² m² 0 0 Oost TE HUUR Mooi Art Deco appartement met 2 slaapkamers nabij het Stadspark Quellinstraat 13, 2018 - ANTWERPEN 2 1 155 m² m² 0 0 Oost BESCHRIJVING Het appartement is gelegen op de 1ste verdieping en bereikbaar

Nadere informatie

Lensvelt de Architect Interieurprijs 2006 / Hanzesociëteit, Groningen. Hanzesociëteit, Groningen

Lensvelt de Architect Interieurprijs 2006 / Hanzesociëteit, Groningen. Hanzesociëteit, Groningen Lensvelt de Architect Interieurprijs 006 / Hanzesociëteit, Groningen Hanzesociëteit, Groningen Lensvelt de Architect Interieurprijs 006 / Hanzesociëteit, Groningen Projectinformatie Hanzesociëteit Locatie

Nadere informatie

HilberinkboscH architecten Wamberg sM - berlicum. Langgevelboerderij Walikerplein 238 t

HilberinkboscH architecten Wamberg sM - berlicum. Langgevelboerderij Walikerplein 238 t HilberinkboscH architecten Wamberg 5-5258sM - berlicum Langgevelboerderij Walikerplein 238 t.073-6900136 - hetburo@hb-a.nl Langgevelboerderij Walikerplein Een voormalige koeien- en paardenstal, behorend

Nadere informatie

De hemel onder een zinken dak. reportage. 2 Home Sweet Home

De hemel onder een zinken dak. reportage. 2 Home Sweet Home De hemel onder een zinken dak reportage 2 Home Sweet Home reportage Het heeft nochtans wat voeten in de aarde gehad vooraleer deze loftvilla er kwam. Aanvankelijk wilde iemand de vervallen hoeve ombouwen

Nadere informatie

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer.

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Puur Wonen Puur wonen, haal de natuurlijke sfeer naar binnen door materialen van buiten te gebruiken.

Nadere informatie

Portfolio. Architectenmarkt Capelle aan den IJssel

Portfolio. Architectenmarkt Capelle aan den IJssel Portfolio Architectenmarkt Capelle aan den IJssel Kavelwoning.nl de website met moderne zelfbouw woningen voor particulieren Kavelwoning.nl is opgezet door met als doel om het woningaanbod voor particulieren

Nadere informatie

schoon Natuurlijk BINNENKIJKEN #08 Montreux

schoon Natuurlijk BINNENKIJKEN #08 Montreux Ingetogen kleuren en natuurlijke materialen geven het huis van architect Ralph Germann een warme en tijdloze uitstraling. Germann is geïnspireerd door de arte povera, een stroming die gebruik maakt van

Nadere informatie

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam Fase 2. Type B Eengezinswoning van ca. 114 m 2

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam Fase 2. Type B Eengezinswoning van ca. 114 m 2 Carte Blanche Fase 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Type B Eengezinswoning van ca. 114 m 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Elk huis is anders Kies jouw ideale architectuurstijl

Nadere informatie

TE KOOP SINT-JOBSESTEENWEG - 'S GRAVENWEZEL

TE KOOP SINT-JOBSESTEENWEG - 'S GRAVENWEZEL Technische details HOOFDKENMERKEN Type: Woning Bouwjaar: 2011 Renovatiejaar: INRICHTING Aantal slaapkamers: 6 Aantal badkamers: 6 OPPERVLAKTES Grondoppervlakte: ca.25111 m² Woonoppervlakte: ca. 1195 m²

Nadere informatie

TE KOOP. Twistvlietpad HZ Zwolle k.k.

TE KOOP. Twistvlietpad HZ Zwolle k.k. TE KOOP Twistvlietpad 183 8043 HZ Zwolle 289.500 k.k. KENMERKEN Prijs 289.500 k.k. Postcode 8043 HZ Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, 540 1400m Garage Garage, Carport Woonruimte 130m² Perceeloppervlakte

Nadere informatie

MAAR LIEFST 7-KAMERS HOGE KLUSHUIZEN SINT MARIASTRAAT ROTTERDAM. jadearchitecten

MAAR LIEFST 7-KAMERS HOGE KLUSHUIZEN SINT MARIASTRAAT ROTTERDAM. jadearchitecten MAAR LIEFST 7-KAMERS Deze 7-kamerwoning biedt alle ruimte aan een groot huishouden; met de mogelijkheid om te werken aan huis. Je komt binnen in een riante entree. Loop je door, dan kom je in het woon-

Nadere informatie

Vastgoed Rijken TE HUUR. Verkoop verhuur beheer. Ruime woning met 4 slaapkamers in het centrum van Achel!

Vastgoed Rijken TE HUUR. Verkoop verhuur beheer. Ruime woning met 4 slaapkamers in het centrum van Achel! Vastgoed Rijken Verkoop verhuur beheer TE HUUR Ruime woning met 4 slaapkamers in het centrum van Achel! Grevenbroekstraat 38 3930 Achel Beschrijving: De woning omvat op de gelijkvloerse verdieping een

Nadere informatie

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT TYPE A 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST Door te luisteren, door samen te kijken naar mogelijkheden en oplossingen en door partijen samen te brengen is er

Nadere informatie

TE KOOP. Pastoor Verbakelstraat 17 Budel-Schoot. Pastoor Verbakelstraat 17 - Budel-Schoot. De Pastoor Verbakelstraat is een

TE KOOP. Pastoor Verbakelstraat 17 Budel-Schoot. Pastoor Verbakelstraat 17 - Budel-Schoot. De Pastoor Verbakelstraat is een Pastoor Verbakelstraat 17 - Budel-Schoot De Pastoor Verbakelstraat is een rustige straat aan de rand van de kern, grenzend aan landerijen. De bebouwing is gevarieerd met zowel voor- als naoorlogse woningen

Nadere informatie

duplex KRIJGT TIJDLOZE facelift interieur

duplex KRIJGT TIJDLOZE facelift interieur interieur duplex KRIJGT TIJDLOZE facelift TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: EDDY VANGROENDERBEEK De bewoner van dit huis verblijft om professionele redenen het grootste deel van zijn tijd in het buitenland,

Nadere informatie

Geschakelde woning met een persoonlijke

Geschakelde woning met een persoonlijke Geschakelde woning met een persoonlijke inbreng Hans en Wilma hebben lang getwijfeld, verhuizen of verbouwen. De keuze is op het laatste gevallen. Met hulp van Het Fundament Architectuur en Slijkhuis Interieur

Nadere informatie

EIGENTIJDSE LANDELIJKHEID AUTHENTIEK WONEN

EIGENTIJDSE LANDELIJKHEID AUTHENTIEK WONEN AUTHENTIEK WONEN EIGENTIJDSE LANDELIJKHEID Toen een jong stel eind 2012 dit huis kocht, zag het er zeker niet uitzonderlijk origineel of opvallend uit. Het was misschien zelfs een beetje een huis uit dertien

Nadere informatie

INTERIEUR MONUMENTALE BOERDERIJ. wordt hip leefhuis PRODUCTIE, TEKST EN STYLING: EMMY VAN DANTZIG FOTOGRAFIE: JANSJE KLAZINGA TIJDLOOS 163

INTERIEUR MONUMENTALE BOERDERIJ. wordt hip leefhuis PRODUCTIE, TEKST EN STYLING: EMMY VAN DANTZIG FOTOGRAFIE: JANSJE KLAZINGA TIJDLOOS 163 INTERIEUR MONUMENTALE BOERDERIJ wordt hip leefhuis PRODUCTIE, TEKST EN STYLING: EMMY VAN DANTZIG FOTOGRAFIE: JANSJE KLAZINGA TIJDLOOS 163 Voor de opbouw van de buitenkant van deze prachtige boerderij golden

Nadere informatie

van Schravendijkplein GW Vlaardingen k.k.

van Schravendijkplein GW Vlaardingen k.k. TE KOOP van Schravendijkplein 30 3131 GW Vlaardingen 285.000 k.k. KENMERKEN Prijs 285.000 k.k. Postcode 3131 GW Ligging In centrum Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, Zuid, 502 830cm Woonruimte

Nadere informatie

PUUR AUteURs FotogRAFie

PUUR AUteURs FotogRAFie PUUR INTERIEURarchitectEN Auteurs Jan Geysen, Dieter Van DEN Storm Fotografie Liesbet Goetschalckx 54 55 De benedenverdieping van deze rechthoekige nieuwbouwwoning moest volledig worden ingericht. Om de

Nadere informatie

Een donkere vloer met bleke muren en plafond verbreedt de kamer. Een donkere vloer en donker plafond maakt de ruimte breder en lager.

Een donkere vloer met bleke muren en plafond verbreedt de kamer. Een donkere vloer en donker plafond maakt de ruimte breder en lager. Welke kleurencombinaties kiezen? Kleuren bepalen voor een groot deel de sfeer in het interieur. Het is belangrijk om de juiste kleurencombinaties te kiezen. Kleur, licht en ruimte oefenen een grote invloed

Nadere informatie

Een loftappartement met industriële uitstraling op de begane grond

Een loftappartement met industriële uitstraling op de begane grond Een loftappartement met industriële uitstraling op de begane grond Prinseneiland 50-huis Amsterdam De eerste indruk: Een dorp in de grote stad Prinseneiland is één van de drie Westelijke eilanden die samen

Nadere informatie

PROPORTIES Imposant! Een beter woord bestaat er niet om deze tot woonhuis

PROPORTIES Imposant! Een beter woord bestaat er niet om deze tot woonhuis PROPORTIES Imposant! Een beter woord bestaat er niet om deze tot woonhuis omgevormde schuur in het Engelse graafschap Suffolk te beschrijven. Indrukwekkend qua oppervlakte, maar ook wat betreft de manier

Nadere informatie

INTERVIEWS PAULUSKERK

INTERVIEWS PAULUSKERK INTERVIEWS PAULUSKERK JORIS EN ANNELOT MET ZOONTJE FÉLIPE Joris, Annelot en hun zoontje Félipe wonen op dit moment in een appartement in de geliefde Vruchtenbuurt in Den Haag. Het jonge gezin heeft zich

Nadere informatie

w w w. B e t e r e H u i z e n. n l

w w w. B e t e r e H u i z e n. n l Brede Haven 60-60A 5211 TM s-hertogenbosch Den Hollander Vastgoed Wonen B.V. Torengaard, Dorpsstraat 1, 5261 CJ Vught, Tel 073-657 34 44, Fax 073-642 51 40, Email : contact@denhollander.com w w w. B e

Nadere informatie

TE KOOP. Ladogameer K.K JA Woerden. Groenendael Makelaardij B.V. Hogewoerd 32 A 3441 BE Woerden

TE KOOP. Ladogameer K.K JA Woerden. Groenendael Makelaardij B.V. Hogewoerd 32 A 3441 BE Woerden TE KOOP 589.000 K.K. Groenendael Makelaardij B.V. Hogewoerd 32 A 3441 BE Woerden 0348-416886 info@gmwoerden.nl Ladogameer 2 3446 JA Woerden Ladogameer 2 3446 JA Woerden Inleiding Stoere GRACHTENWONING

Nadere informatie

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam. Type C Eengezinswoning van ca. 126 m 2

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam. Type C Eengezinswoning van ca. 126 m 2 Carte Blanche Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Type C Eengezinswoning van ca. 126 m 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Elk huis is anders Kies jouw ideale architectuurstijl

Nadere informatie

Architectuurprijs Koksijde 2017 I Woning Meirlevede König, Noordstraat 9b, Koksijde Dorp I Architect Filieux Janis ----

Architectuurprijs Koksijde 2017 I Woning Meirlevede König, Noordstraat 9b, Koksijde Dorp I Architect Filieux Janis ---- Architectuurprijs Koksijde 2017 I Woning Meirlevede König, Noordstraat 9b, Koksijde Dorp I Architect Filieux Janis ---- Fascinerend Koksijde Oostduinkerke Sint-Idesbald Wulpen Architectuurprijs 2017 Categorie

Nadere informatie

2 STIJLVOLLE WONINGEN TE ZONHOVEN

2 STIJLVOLLE WONINGEN TE ZONHOVEN 2 STIJLVOLLE WONINGEN TE ZONHOVEN In het landelijk en centraal gelegen Zonhoven bouwt Bracks & Wills een modern en kleinschalig nieuwbouwproject van 2 ruime woningen op een oppervlakte van 4are 43ca en

Nadere informatie

Halfopen nieuwbouw woning te Linde-Peer op percelen van ongeveer 8 are. Opgeleverd tot chape en pleisterwerken vanaf euro.

Halfopen nieuwbouw woning te Linde-Peer op percelen van ongeveer 8 are. Opgeleverd tot chape en pleisterwerken vanaf euro. Halfopen nieuwbouw woning te Linde-Peer op percelen van ongeveer 8 are. Opgeleverd tot chape en pleisterwerken vanaf 292.515 euro. Op de steenweg Linde te Peer bouwen wij binnenkort een comfortabele halfopen

Nadere informatie

Gezellige eenheid met speelse variatie

Gezellige eenheid met speelse variatie 130 Gezellige eenheid met speelse variatie Spelen met ruimtes, hoogtes en materialen is een gedurfde keuze die de nodige dosis lef vereist, maar als de stap daadwerkelijk gezet is, kan dat uitmonden in

Nadere informatie

GENK: Prachtig gelegen villa op een perceel van 18a 09ca. Detailfoto: villa te Genk, Armand Maclotlaan 6

GENK: Prachtig gelegen villa op een perceel van 18a 09ca. Detailfoto: villa te Genk, Armand Maclotlaan 6 TE KOOP Juridisch en technisch advies Immobiliën Expertises Jos Houben Landmeter-Expert GENK ARMAND MACLOTLAAN 6 Vraagprijs :! 390.000,00 Noortje Claes Grad. Bedrijfsbeheer Erkend Vastgoedmakelaar BIV:

Nadere informatie

Elk seizoen een nieuw interieur

Elk seizoen een nieuw interieur 52 Stijlvol Wonen B i n n e n k i j k e n Elk seizoen een nieuw interieur De kans dat Anke en Geert ooit uitgekeken raken op hun interieur, is wel heel erg klein. De inrichting wordt namelijk regelmatig

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Goudappel 116, Den Hoorn Altijd al willen wonen in het pittoreske Den Hoorn, heerlijk aan het water en met de voordelen van een nieuwe woning? Dan is dit nu uw kans! Vraagprijs: 350.000,- k.k. Oplevering:

Nadere informatie

Binnenkijken bij. Hoge Es 21 in Hengelo (gld) Inhouds opgave. Inleiding. Begane grond. Verdiepingen. Tuin & Berging. Alle kenmerken op een rij

Binnenkijken bij. Hoge Es 21 in Hengelo (gld) Inhouds opgave. Inleiding. Begane grond. Verdiepingen. Tuin & Berging. Alle kenmerken op een rij Binnenkijken bij Hoge Es 21 in Hengelo (gld) Inhouds opgave 1 2 Inleiding 5 Begane grond 7 Verdiepingen 9 Tuin & Berging 12 Alle kenmerken op een rij 13 Wat vind jij belangrijk? 14 Virtual Reality Tour

Nadere informatie

KARAKTERVOLLE WONING IN CENTRUM!

KARAKTERVOLLE WONING IN CENTRUM! KARAKTERVOLLE WONING IN CENTRUM! Deze karaktervolle tussenwoning midden in het centrum van Schijndel dateert uit 1870 en is volledig vernieuwd met behoud van unieke elementen. De woning is gunstig gelegen

Nadere informatie

TE KOOP. Schumannlaan EZ Zwolle k.k.

TE KOOP. Schumannlaan EZ Zwolle k.k. TE KOOP Schumannlaan 97 8031 EZ Zwolle 307.000 k.k. KENMERKEN Prijs 307.000 k.k. Postcode 8031 EZ Ligging In woonwijk, Open ligging Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, 5 11m Woonruimte 145m² Perceeloppervlakte

Nadere informatie

De kangoeroewoning heruitgevonden

De kangoeroewoning heruitgevonden De kangoeroewoning heruitgevonden Steeds meer jonge gezinnen bekijken de optie om opnieuw met meerdere leden van de familie onder één dak te wonen. De kangoeroewoningen, zijn een vrij recent fenomeen dat

Nadere informatie

Statige allure Authentieke charme

Statige allure Authentieke charme Statige allure Authentieke charme Op een royale bouwoppervlakte midden in een groene, rustige omgeving als deze kon het niet anders dan dat er een schitterende pand met authentieke allures zou herrijzen.

Nadere informatie

Koop kantoorpand op Kaai 27 te Aardenburg k.k.

Koop kantoorpand op Kaai 27 te Aardenburg k.k. Koop kantoorpand op 332000 k.k. Aanbiedende partij: Zwinregio Vastgoed Makelaar Email: info@zwinregio.com Telefoon: 0117-420 688 Website: www.zwinregio.com Omschrijving Droomt u van een bijzondere moderne

Nadere informatie

Van Staverenstraat 6, 3043 RS Rotterdam ,- k.k.

Van Staverenstraat 6, 3043 RS Rotterdam ,- k.k. , 3043 RS Rotterdam 330.000,- k.k. Omschrijving Een huis om verliefd op te worden! Vind jij gezellig thuiskomen belangrijk en wil je ook kunnen genieten van het comfort van nu? Deze ZEER ROYALE EENGEZINSWONING

Nadere informatie

vignet Nieuw samengesteld

vignet Nieuw samengesteld 2 vignet Nieuw samengesteld Hoe maak je van twee kleine vakantieappartementen aan zee een modulaire woon- en werkplek voor een koppel, maar waar ook veel logees welkom zijn? Architecte Sofie De Clercq

Nadere informatie

ROSMOLEN ,- k.k.

ROSMOLEN ,- k.k. ROSMOLEN 30 5375 BT REEK 285.000,- k.k. Bouwjaar 2011 Woonoppervlakte 132 m2 Perceeloppervlakte 250 m2 Aantal kamers 5 Vlakbij hertenpark, speelvelden en basisschool ligt deze riante hoekwoning op een

Nadere informatie

VASTGOED. Liersestw Morstel.

VASTGOED. Liersestw Morstel. VASTGOED Liersestw 59 2640 Morstel www.copandi.be Technische fiche rondoppervlakte: Bewoonbare oppervlakte: Plafondhoogte gelijkvloers: Plafondhoogte verdieping 265m2 niet van toepassing niet van toepassing

Nadere informatie

Superior de beerstraat

Superior de beerstraat Prachtig jaren 30 woning met authentieke elementen. De hoekwoning is volledig gerenoveerd, met dak-, muur- en vloerisolatie en dubbel glas. Het ligt op een ruim perceel met veel privacy, met achterin de

Nadere informatie

IEUWE BESTEMMING. Wow! by feeling W ONEN TEKST: JAN DE VOS. STYLING: CRISTA VAN DAEL. FOTO S: LUC ROYMANS.

IEUWE BESTEMMING. Wow! by feeling W ONEN TEKST: JAN DE VOS. STYLING: CRISTA VAN DAEL. FOTO S: LUC ROYMANS. N IEUWE BESTEMMING 190 Een bakkersatelier in Borgerhout werd door een architectenkoppel vakkundig onder handen genomen om er een warme gezinswoning van te maken. Hun twee motto s: ruwbouw is afwerking

Nadere informatie

Asten-Heusden, Aangelag 10

Asten-Heusden, Aangelag 10 Asten-Heusden, Aangelag 10 Goed afgewerkte starterswoning aan de rand van Heusden. Deze vrijwel nieuwe woning is uitstekend geïsoleerd en met smaak afgewerkt. De keuken is luxe uitgevoerd en voorzien van

Nadere informatie

TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: BIEKE CLAESSENS

TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: BIEKE CLAESSENS INTERIEUR STADSAPPARTEMENT krijgt grandeur van weleer terug TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: BIEKE CLAESSENS 27 Jarenlang woonden ze in een herenhuis aan de rand van de stad. Dagelijks vertrokken

Nadere informatie

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT TYPE C1 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT Wonen naar eigen smaak! Zo persoonlijk kan wonen zijn Mijn eigen straat is een nieuwbouwproject

Nadere informatie

Te koop: Holleweg 14 6131AB Sittard

Te koop: Holleweg 14 6131AB Sittard Te koop: Holleweg 14 6131AB Sittard Te koop aangeboden jaren-50 landhuis met praktijk- c.q. kantoorruimte met vrijstaande garage op een royaal perceel groot 1040 m2. 465.000,-- kk. Voor meer informatie

Nadere informatie

Residentieel Vastgoed VASTGOEDBROCHURE Weverstraat 66 Pagina 1 van 14 BIV nummer

Residentieel Vastgoed VASTGOEDBROCHURE Weverstraat 66 Pagina 1 van 14 BIV nummer Moderne villa met strak design op 1.614 m² 389.000 Residentieel Vastgoed VASTGOEDBROCHURE info@residentieel.com Weverstraat 66 Pagina 1 van 14 BIV nummer 504.264 Omschrijving 3920 Lommel Deze moderne villa

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Grebbeweg 19. Vraagprijs : 1.050.000,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Grebbeweg 19. Vraagprijs : 1.050.000,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Grebbeweg 19 Optimale luxe en comfort! Deze schitterende VILLA is in 2013 gebouwd en biedt maar liefst 270 m² hoogwaardig afgewerkte leefruimte. O.a. een riante

Nadere informatie