De Koning makelaars presenteren: Woonboerderij De Wijde Blick

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Koning makelaars presenteren: Woonboerderij De Wijde Blick"

Transcriptie

1 De Koning makelaars presenteren: Woonboerderij De Wijde Blick

2 Prachtige woonboerderij op weids perceel De Wijde Blick is een comfortabele vrijstaande woonboerderij gelegen op een royaal perceel aan Barwoutswaarder in het buitengebied tussen Woerden en Nieuwerbrug. Mogelijkheden te over Deze prachtige boerderij heeft vele mogelijkheden: u kunt hier heerlijk vrij en comfortabel wonen op uzelf, maar er is ook ruimte genoeg om de boerderij om te bouwen tot een dubbele woning. Daarnaast leent de ruimte zich uitstekend voor een praktijk of bedrijf aan huis; er is van alles mogelijk! De feiten op een rij Ruime woonboerderij met achterhuis (voormalige stal) Woonoppervlakte ca. 237m 2 Bouwjaar omstreeks 1927, gemoderniseerd begin jaren 90 Uitstekend onderhouden Perceel met erf, boomgaard en grasland (23.050m 2 ; het is ook mogelijk een gedeelte van dit perceel te kopen) Vrijstaande loods gebouwd in 1994, oppervlakte ca. 200m 2 Vergunning voor tweede loods aanwezig Paardenbak voorzien van verlichting Adres: Barwoutswaarder 83 in Woerden

3 Vrij en landelijk wonen langs de Oude Rijn De Wijde Blick dankt haar naam aan het fantastische uitzicht op de omliggende landerijen. De woonboerderij grenst aan het weidegebied, zodat u prachtig zicht heeft op een echt Hollands tafereel met groene weiden, grazende koeien en boerenslootjes. Aan de andere zijde geeft de Oude Rijn een sfeervol beeld. U zult merken, het is hier zonder meer goed toeven en er valt van alles te beleven in de omgeving. Vanuit De Wijde Blick volgt u prachtige wandel- en fietsroutes door het uitgestrekte weidegebied en via de Oude Rijn vaart of zeilt u zo richting de wonderschone Nieuwkoopse plassen. Landelijke ligging én dicht bij de stad U bent omringd door rust en ruimte, terwijl u toch niet in totale afzondering woont. In een mum van tijd bent u in het centrum van Woerden met winkels, scholen, treinstation en het ziekenhuis. Ook in de gezellige dorpskern van Nieuwerbrug kunt u terecht voor de supermarkt, kerk, peuterspeelzaal en basisschool. Via de A12 bereikt u in dertig autominuten Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Ook Amsterdam is in de buurt; binnendoor via Breukelen rijdt u naar de A2.

4 Terras aan natuurvijver

5 Gerenoveerd met behoud van originele details De goed onderhouden woonboerderij is in ca gebouwd. Aan de voorzijde ligt het woonhuis en de voormalige stal is nu het achterhuis. In de jaren 90 is het voorhuis gemoderniseerd, zodat deze fantastische woonboerderij voldoet aan alle hedendaagse wensen als het gaat om comfort. Dat de oorspronkelijke ruimtes zoals het originele boenhoek behouden zijn gebleven maakt de woonboerderij zeer karakteristiek. Twee soorten dakbedekking De woonboerderij is bedekt met pannen, en het achterhuis is bedekt met riet. Het rieten dak is in 2012 geheel vernieuwd. Wordt de vrijstaande loods op het erf uw bedrijfsruimte? Op het erf staat een grote onderheide loods van ca. 200m 2, deze is gebouwd in Ook deze is in tweeën gedeeld: momenteel wordt het voorste deel gebruikt als veestalling voor rundvee, ook zijn er drie paardenboxen. Het achterste deel met een betonnen vloer, een overheaddeur en een loopdeur is uiterst geschikt als bedrijfsruimte. Een prima plek voor uw praktijk aan huis, hoveniersbedrijf, zorgboerderij, of welke invulling u er ook aan geeft. Binnen het bestemmingsplan zijn er vele mogelijkheden. Een vergunning om een tweede loods bij te bouwen is aanwezig.

6 De Wijde Blick in detail De woonboerderij is bereikbaar via het erf met een elektrisch toegangshek. Aan de rechterzijde van de woonboerderij bevindt zich de autentieke entree. U komt binnen in een royale ontvangsthal met toiletruimte, hardhouten trap naar de verdieping en toegang tot de slaapkamer, keuken en woonkamer. Aan de voorzijde van het voorhuis is de sfeervolle ruime woonkamer (circa 50m²) gelegen met eikenvloer, balkenplafond en openhaard. De woonkamer beschikt over veel ramen, zodat u prachtig zicht op de Oude Rijn heeft. Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer. Deze slaapkamer is voorzien van een inloopkast en een privé badkamer. De ruime badkamer is geheel betegeld en ingericht met een groot ligbad, douche en twee wastafels. De inpandige badkamer is netjes en goed onderhouden en, heel prettig, ook voorzien van vloerverwarming. De woonkeuken is in het midden van het voorhuis gelegen. De keuken is ingericht met een inbouwkeuken voorzien van diverse apparatuur en een plavuizen vloer met vloerverwarming. Bij de inrichting is goed nagedacht over het contact met buiten: de keuken is zo opgesteld dat u tijdens het koken fraai zicht heeft op de tuin en de Oude Rijn. Vanuit hier heeft u toegang tot de royale kelder en de bijkeuken. De ruime kelder is circa 1,90 m hoog en nog voorzien van de originele pekelbakken. De ruimte is droog en wordt natuurlijk geventileerd. Deze kelder is ideaal voor voorraad, uw wijnen of voor het opslaan van spullen, die u niet dagelijks nodig heeft. De praktische bijkeuken is in het achterhuis gelegen, grenzend aan de keuken. Hier bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine en droger. Handig is het aansluitende (voormalige) boenhoek. Het boenhoek is voorzien van twee loopdeuren naar de tuin. Via de bijkeuken is de voormalige stal bereikbaar. Het achterhuis (circa 185m²) is nu in gebruik als bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte is voorzien van een separaat kantoor en er is een bergzolder aanwezig. Aan de achterzijde een overheaddeur en twee loopdeuren.

7 Eetkamer met veel ramen Slaapkamer op de etage Entree met authentieke details Badkamer op begane grond Het originele boenhok Woonboerderij met achterhuis

8 Loods aan natuurvijver Twee zonnige terrassen naast het huis U kunt hier prima vee houden Moderne stal Boomgaard met appel-, peren- en pruimenbomen Paardenbak met verlichting

9 De Wijde Blick in detail Via de trap in de hal bereikt u de verdieping. Centraal op de verdieping een ruime overloop met Velux dakraam en een bergkast. Via de overloop zijn drie slaapkamers, een kleine badkamer, toiletruimte en een grote berging te bereiken. De grote slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van twee Velux dakramen en twee vaste kasten. De slaapkamers aan de voorzijde zijn beiden voorzien van vaste kasten en de rechter slaapkamer over een wastafel. Vanuit deze slaapkamers fraai uitzicht over de Oude Rijn. De doucheruimte is ingericht met een wastafel en douche. Naast de doucheruimte een separaat toilet. De woonboerderij beschikt over veel bergruimte, zo is er ook een grote berging op de verdieping. Deze ruimte wordt verlicht door een dakraam en hier bevindt zich de opstelplaats voor de CV-ketel. Deze ketel (Vaillant HR 2010) verwarmt het voorhuis. Omvangrijk buitenterrein Het perceel is via een automatisch bedienbaar toegangshek te bereiken. Er is voldoende ruimte voor het parkeren van meerdere auto s. Het perceel is aan de voorzijde ingericht met een gazon en een siertuin. Aan de linkerzijde van de boerderij een tweede stuk grasland. Tussen de twee percelen een natuurlijke vijver met grote vissen. Ganzen, zwanen en eenden kunnen hier heerlijk vertoeven, het is een leuk schouwspel. Hier bevindt zich ook een zonneterras. Aan de andere zijde een boomgaard met diverse appel-, peren-, en pruimenbomen. Op het erf een grote loods van circa 200m², ook geheel naar eigen wens in te delen. Er is een vergunning om nog een tweede loods te bouwen. Grenzend aan de loods een paardenbak met verlichting en daarachter weiland.

10 boenhok bijkeuken eetkamer keuken badkamer bedrijfsruimte woonkamer open haard hal slaapkamer 1 kantoor Begane grond Maten in de tekening zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Aan de tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.

11 dak dakraam dakraam dak bergzolder slaapkamer 3 douche overloop slaapkamer 2 slaapkamer 4 berging dakraam dakraam dakraam Verdieping Maten in de tekening zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Aan de tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.

12 Goed om te weten Barwoutswaarder 83 heeft een woonbestemming met een aantal aanvullende regels. Volgens het bestemmingsplan mag dit object gebruikt worden voor wonen en werken voor bepaalde beroepsgroepen en bedrijfsactiviteiten. Er zijn tal van mogelijkheden waaronder een hoveniersbedrijf, een paardenhouderij, een zorgboerderij met dagopvang, bed & breakfast met appartementen buiten de woning of een praktijk aan huis. Uittreksel Kadastrale Kaart Rietveld a Oude Rijn 109 Barwoutswaarder a Barwoutswaarder 83 A Uw referentie: fms Het bestemmingsplan biedt dus de mogelijkheid om naast wonen 85 B 124 ook buitengebied vriendelijke bedrijfsactiviteiten te voeren. Dit is mogelijk in de loods, maar ook in het achterhuis (de voormalige stal). Het achterhuis kan ook toegevoegd worden aan de woning, of is te gebruiken als kantoor annex praktijkruimte. Voor meer informatie hierover kunt u altijd bij ons terecht. 123 Kadestraal bekend: Gemeente Woerden, Sectie F, nummer 124 Perceeloppervlakte: m 2 Bouwjaar: 1927, gemoderniseerd begin jaren m 20 m 100 m Deze brochure is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Aan de inhoud kunt u echter geen rechten ontlenen Deze kaart is noordgericht Perceelnummer Huisnummer Vastgestelde kadastrale grens Voorlopige kadastrale grens Administratieve kadastrale grens Bebouwing Overige topografie Voor een eensluidend uittreksel, Apeldoorn, 16 oktober 2014 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers Schaal 1:2000 Kadastrale gemeente Sectie Perceel WOERDEN F 124 Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht. Uittreksel kadastrale kaart

13 Is De Wijde Blick het antwoord op uw woondromen? Woonboerderij De Wijde Blick biedt vele kansen. U kunt hier ontspannen wonen in het prachtige buitengebied tussen Woerden en Nieuwerbrug. Misschien ziet u zichzelf al zitten op het terras met vrij uitzicht op het weidegebied? Gaat u te paard de omgeving verkennen, of vaart u per zeilboot naar de Nieuwkoopse plassen? Wellicht ziet u mogelijkheden hier ook uw bedrijf te vestigen of de woonboerderij om te bouwen tot een dubbele woning. Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft. Aarzel niet, neem gerust contact met ons op. U bent ook van harte welkom op ons kantoor aan de Haven 7 in Woerden. Jacques de Koning Registermakelaar jacquesdekoning@dekoningwonen.nl André de Koning Registermakelaar andredekoning@dekoningwonen.nl U vindt De Wijde Blick ook online: dekoningwonen.nl/buitengewoon

14 Beste meneer, mevrouw, Onder het label Buitengewoon Wonen hebben De Koning makelaars en Fides makelaars de meest exclusieve woningen uit hun aanbod bijeengebracht. Hier vindt u echt het neusje van de zalm: onder architectuur gebouwde villa s, prachtige woonboerderijen met landerijen in het buitengebied en statige historische herenhuizen in het centrum van de stad. Kortom: buitengewone woningen om bij weg te mijmeren. U vindt deze op de website: dekoningwonen.nl/buitengewoon U heeft het vast al gezien, het huis aan de Prins Bernhardlaan 8 staat te koop. Wie zullen uw nieuwe buurtgenoten worden? Misschien kent u zelf mensen die willen verhuizen, en voor wie dit huis een woondroom blijkt te zijn. Die woondroom maken wij graag waar. Verwijst u hen gerust naar ons door. Buitengewoon Wonen is Zij een kunnen label altijd contact van De met Koning ons opnemen makelaars via onderstaand met telefoonnummer of adres. Zij zijn natuurlijk ook van vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, harte welkom op ons kantoor aan Haven 7 in Woerden, waar Nieuwkoop en Woerden ik hen met Fides plezier makelaars uitgebreid zal uit informeren. Leiden. Met vriendelijke groet, Wij zettten ons in om uw woondromen waar te maken. Voornaam en naam Meer informatie vindt u op onze websites: Registermakelaar taxateur dekoningwonen.nl en fidesmakelaarsleiden.nl T M plaats@dekoningwonen.nl dekoningwonen.nl/plaats De Koning makelaars Fides makelaars De Koning makelaars

De Koning makelaars presenteren: Vrijstaand woonhuis met vrij uitzicht over polderlandschap

De Koning makelaars presenteren: Vrijstaand woonhuis met vrij uitzicht over polderlandschap De Koning makelaars presenteren: Vrijstaand woonhuis met vrij uitzicht over polderlandschap Dit sierlijke woonhuis heeft aan ruimte geen gebrek Het woonhuis is op een ruim perceel gelegen, grenzend aan

Nadere informatie

Iets bijzonders! Vraagprijs: ,-- k.k. Aan de informatie in deze brochure kunnen geen rechten ontleend worden

Iets bijzonders! Vraagprijs: ,-- k.k. Aan de informatie in deze brochure kunnen geen rechten ontleend worden Iets bijzonders! Aan de voorzijde robuust aan de achterzijde een oase van licht en ruimte met vrij uitzicht over de achtergelegen velden en weilanden. Een bijzonder onder architectuur gebouwd vrijstaand

Nadere informatie

Maasstreek Makelaardij

Maasstreek Makelaardij Montfort, Bosring 36 Maasstreek Makelaardij Graaf 27 6101 CC Echt Tel. 0475-486565 Fax 0475-485444 www.maasstreek.nl info@maasstreek.nl Montfort, Bosring 36 Op een rustige en zeer goede locatie gelegen

Nadere informatie

BROCHURE Viaductweg 39 Haren

BROCHURE Viaductweg 39 Haren BROCHURE Viaductweg 39 Haren Charmant vrijstaand woonhuis met garage in een groene, landelijke omgeving. De Viaductweg is gelegen halverwege het centrum van Haren en het dorp Glimmen. Kenmerkend voor de

Nadere informatie

Weverstraat ,- k.k. 1791AB Den Burg Eengezinswoning

Weverstraat ,- k.k. 1791AB Den Burg Eengezinswoning Weverstraat 49 395.000,- k.k. 1791AB Den Burg Eengezinswoning Gelegen in het centrum van Den Burg een fraai "jaren '30" twee-onder-eenkapwoning met 220 m2 onder en bij gelegen eigen grond. Alle voorzieningen

Nadere informatie

TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS

TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS Prachtig gesitueerd midden in de natuur, grenzend aan De Beerze, een zeer ruim bemeten, karakteristiek uitgevoerd, vrijstaande woonboerderij met inpandige stal-

Nadere informatie

TE KOOP. Vondellaan K.K BM Ermelo

TE KOOP. Vondellaan K.K BM Ermelo Vondellaan 22 3852 BM Ermelo TE KOOP 450.000 K.K. Vondellaan 22 3852 BM Ermelo Inleiding Het vrijstaande woonhuis Berk en Spar is gebouwd in de jaren '30 en gelegen op een ruim perceel aan één van de mooiste

Nadere informatie

Maasstreek Makelaardij

Maasstreek Makelaardij Echt, Loperweg 10 Maasstreek Makelaardij Graaf 27 6101 CC Echt Tel. 0475-486565 Fax 0475-485444 www.maasstreek.nl info@maasstreek.nl Echt, Loperweg 10 Karakteristiek vrijstaand horeca object, bestaande

Nadere informatie

TE KOOP RIELSEDIJK 55, EINDHOVEN

TE KOOP RIELSEDIJK 55, EINDHOVEN TE KOOP RIELSEDIJK 55, EINDHOVEN Prachtig gesitueerd, midden in de natuur, grenzend aan het mooie beschermde Riel, een karakteristiek uitgevoerd en sfeervol gemoderniseerd, halfvrijstaand woonhuis met

Nadere informatie

TE KOOP. Kreugerlaan 4 te Weesp. www.idmakelaars.nl

TE KOOP. Kreugerlaan 4 te Weesp. www.idmakelaars.nl TE KOOP Kreugerlaan 4 te Weesp www.idmakelaars.nl Werkelijk prachtig gelegen vrijstaande villa, temidden van uitgestrekt natuurgebied en aan de s-gravelandse vaart! Deze vrijstaande villa is in 2003/2004

Nadere informatie

Nieuw-Lekkerland Burg.Nieborgstraat 9

Nieuw-Lekkerland Burg.Nieborgstraat 9 Prima onderhouden vrijstaande villa op een vrije locatie Woonkamer Keuken Tuin Vraagprijs e 599.500,-- k.k. Prachtige vrijstaande villa op maar liefst 902 m2 eigen grond in een rustige en ruim opgezette

Nadere informatie

BROCHURE Van Mentadalaan 21 Rolde

BROCHURE Van Mentadalaan 21 Rolde BROCHURE Van Mentadalaan 21 Rolde Een unieke locatie in Rolde. Een uniek ruimtelijk ontwerp. Een unieke inhoud. Een uniek huis om heerlijk in te leven Een unieke royale kavel. Kortom een onder architectuur

Nadere informatie

Leidijk 6* - Donkerbroek

Leidijk 6* - Donkerbroek Leidijk 6* - Donkerbroek Huurprijs 1.200,-- p.m. 1200,- per maand voor het woonhuis, exclusief gastenverblijf. 1400,- per maand voor het woonhuis, inclusief gastenverblijf en gebruik van schuur met sauna.

Nadere informatie

Maasstreek Makelaardij

Maasstreek Makelaardij Echt, Rietweg 1 Maasstreek Makelaardij Graaf 27 6101 CC Echt Tel. 0475-486565 Fax 0475-485444 www.maasstreek.nl info@maasstreek.nl ECHT RIETWEG 1 Architect biedt zijn eigen creatie te koop aan. Deze vrijstaande

Nadere informatie

TERBREGSEWEG 86 ROTTERDAM

TERBREGSEWEG 86 ROTTERDAM TERBREGSEWEG 86 TERBREGSEWEG 86 OMSCHRIJVING Karakteristiek en sfeervol herenhuis gelegen aan de Terbregseweg 86 te Terbregge in Rotterdam op een ruim perceel van 318 m2 eigen grond en grenzend aan een

Nadere informatie

S I M O N V A N H A P E R T L A A N 1, E I N D H O V E N

S I M O N V A N H A P E R T L A A N 1, E I N D H O V E N Vrijblijvende informatie. Z E E R R O Y A A L ( C A. 8 5 0 M ³ ) V R I J S T A A N D, O P T I M A A L G E Ï S O L E E R D W O O N H U I S M E T G R O T E I N P A N D I G E D U B B E L E G A R A G E, R

Nadere informatie

BROCHURE Ter Borchlaan 50 Eelderwolde

BROCHURE Ter Borchlaan 50 Eelderwolde BROCHURE Ter Borchlaan 50 Eelderwolde Dit uitstekend verzorgde en zeer charmante, vrijstaande huis maakt dat u tijd overhoudt voor de belangrijke zaken des levens; lekker genieten in het zonnetje van een

Nadere informatie

Voorstraat. Koopsom: k.k. Sommelsdijk. Voorstraat 25, Sommelsdijk

Voorstraat. Koopsom: k.k. Sommelsdijk. Voorstraat 25, Sommelsdijk Voorstraat 25 Sommelsdijk Koopsom: 285.000 k.k. Authentiek, karakteristiek en charmant wonen? Maak kennis met deze stijlvolle, monumentale woning aan de statige Voorstraat van Sommelsdijk! Van de eerste

Nadere informatie

TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST

TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST Zéér ruim bemeten, prima onderhouden en in degelijke bouwkwaliteit uitgevoerd, vrijstaand woonhuis met ruime oprit en grote tuin rondom. Rustige, gewilde woonomgeving,

Nadere informatie

Kathammerstraat 48-50, Volendam

Kathammerstraat 48-50, Volendam Kathammerstraat 48-50, Volendam De Woonkamer Entree voorzien van trapopgang naar eerste verdieping, meterkast, betegelde toilet voorzien van wandcloset en de royale woonkamer is voorzien van open haard,

Nadere informatie

BROCHURE Boterdiep WZ 38 Bedum

BROCHURE Boterdiep WZ 38 Bedum BROCHURE Boterdiep WZ 38 Bedum Op een prachtige historische plek aan het Boterdiep gelegen herenhuis, gebouwd in 1917 als rentenierswoning. De architecten W.D. Meijer uit Den Haag en J. Tilbusscher uit

Nadere informatie

TE KOOP GUNNEWEG 3, BEST

TE KOOP GUNNEWEG 3, BEST TE KOOP GUNNEWEG 3, BEST Prachtig gesitueerd in de landelijke woonomgeving Vleut een prima onderhouden en smaakvol gemoderniseerd, vrijstaand woonhuis, gelegen op een ruim bemeten perceel met privacy biedende

Nadere informatie

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT Een vrijstaand woonhuis met riant perceel rondom, privacy biedende achtertuin op het westen, zwembad en groot, multifunctioneel bijgebouw (circa 335 m³). Landelijk gelegen

Nadere informatie

Kommisjewei 51 - Nijega Vraagprijs 224.000,-- kosten koper

Kommisjewei 51 - Nijega Vraagprijs 224.000,-- kosten koper Kommisjewei 51 - Nijega Vraagprijs 224.000,-- kosten koper Omschrijving Kommisjewei 51 - Nijega Aan doorgaande weg gelegen, vrijstaande woning met vrijstaande dubbele garage/schuur en een perceel weiland.

Nadere informatie

BROCHURE Schapendrift 1 Orvelte

BROCHURE Schapendrift 1 Orvelte BROCHURE Schapendrift 1 Orvelte Op een prachtige plek in de historische kern van Orvelte gelegen rijksmonumentale Saksische rietgedekte woonboerderij op een ruim en besloten perceel van 945 m2. De van

Nadere informatie

TE KOOP. Korhoenlaan K.K LL Harderwijk

TE KOOP. Korhoenlaan K.K LL Harderwijk Korhoenlaan 1 134 3847 LL Harderwijk TE KOOP 325.000 K.K. Korhoenlaan 1 134 3847 LL Harderwijk Inleiding Bent u op zoek naar een BOSRIJKE locatie met veel RUST en RUIMTE? Dan is wonen op Slenck en Horst

Nadere informatie

BROCHURE Esserhaag 4 Groningen

BROCHURE Esserhaag 4 Groningen BROCHURE Esserhaag 4 Groningen Op een prachtige woonlocatie, in het geliefde Groningse Helpman, staat deze zeer riante vrijstaande villa. Het beslaat een perceel van 605 m2 en heeft een inhoud van 880

Nadere informatie

Hoefslag ,- k.k. 1791SE Den Burg Eengezinswoning

Hoefslag ,- k.k. 1791SE Den Burg Eengezinswoning Hoefslag 69 429.500,- k.k. 1791SE Den Burg Eengezinswoning Ruime twee-onder-één kapwoning met een uitgebouwde woonkamer en aangebouwde woonkeuken en bijkeuken. Mooi wonen aan de rand van Den Burg

Nadere informatie

TE KOOP SOPHIASTRAAT 77, WAALRE

TE KOOP SOPHIASTRAAT 77, WAALRE TE KOOP SOPHIASTRAAT 77, WAALRE Een karakteristiek uitgevoerd, uitstekend onderhouden en royaal uitgebouwd, halfvrijstaand herenhuis met oprit en tuinhuis. De woning is gelegen op een zéér ruim bemeten

Nadere informatie

TE KOOP. Mennestraat K.K AN Putten

TE KOOP. Mennestraat K.K AN Putten Mennestraat 30 3882 AN Putten TE KOOP 535.000 K.K. Mennestraat 30 3882 AN Putten Inleiding In de geliefde en kindvriendelijke woonwijk Husselerveld treft u deze ruime en goed onderhouden VRIJSTAANDE woning

Nadere informatie

Conduct. Conduct. Te koop: Hoofdstraat 126, Leiderdorp. Vraagprijs k.k. T: E:

Conduct. Conduct. Te koop: Hoofdstraat 126, Leiderdorp. Vraagprijs k.k. T: E: Te koop: Hoofdstraat 126, Leiderdorp Vraagprijs 849.000 k.k. T: 071 3019121 E: info@conductvastgoed.com Ruim wonen aan vaarwater met praktijkruimte aan huis Ideaal voor een groot gezin Zo veel ruimte verwacht

Nadere informatie

Hoge Duinlaan 1a, Waalre

Hoge Duinlaan 1a, Waalre Hoge Duinlaan 1a, Waalre Onder fraaie moderne architectuur gebouwde, zeer ruime vrijstaande villa met een ongekende ruimte en speelse indeling. Gelegen op een prachtige, groene top villalocatie op een

Nadere informatie

BERGWEG-ZUID 154 BERGSCHENHOEK

BERGWEG-ZUID 154 BERGSCHENHOEK BERGWEG-ZUID 154 BERGWEG-ZUID 154 OMSCHRIJVING Fantastisch verrassend ruime vrijstaande ZEVEN-KAMER woning die landelijk is gelegen op een royaal perceel van 2300 m2. De woning is tevens voorzien van een

Nadere informatie

BROCHURE Keukenhof 1 Eext

BROCHURE Keukenhof 1 Eext BROCHURE Keukenhof 1 Eext Ruim, speels en bijzonder. In de beschutte dorpskern van het prachtige Drentse brinkdorp Eext ligt dit verrassende vrijstaande huis. Verrassend omdat achter de traditionele gevel

Nadere informatie

TE KOOP TEGENBOSCHWEG 7, EINDHOVEN

TE KOOP TEGENBOSCHWEG 7, EINDHOVEN TE KOOP TEGENBOSCHWEG 7, EINDHOVEN Bijzonder charmant uitgevoerd en uitstekend onderhouden, rietgedekte woonboerderij met een eveneens rietgedekt bijgebouw. Het sfeervolle geheel is gelegen op een prachtig,

Nadere informatie

TE KOOP. Floralaan 8 te Hilversum.

TE KOOP. Floralaan 8 te Hilversum. TE KOOP Floralaan 8 te Hilversum www.idmakelaars.nl In een rustige laan met karakteristieke vooroorlogse woningen, vlakbij het centrum gelegen sfeervolle middenwoning met een zonnige en diepe tuin. De

Nadere informatie

KRALINGSE PLASLAAN 82A

KRALINGSE PLASLAAN 82A KRALINGSE PLASLAAN 82A ROTTERDAM KRALINGSE PLASLAAN 82A ROTTERDAM OMSCHRIJVING Zeer royaal en goed onderhouden 4-kamerappartement met volledig vrij uitzicht over de Kralingse Plas en het Kralingse Bos.

Nadere informatie

Klein Westerbuiten 18, Edam

Klein Westerbuiten 18, Edam Klein Westerbuiten 18, Edam Hal Een zeer riante hal met trap naar de 1e verdieping en biedt toegang tot de werkkamer, toilet, woonkamer, keuken en de trapkast welke weer toegang biedt tot de kelder. De

Nadere informatie

TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST

TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST Prima onderhouden, karakteristiek vormgegeven en optimaal geïsoleerd woonhuis, type twee-onder-één-kap, met voortuin, oprit, inpandig bereikbare grote garage en fraai aangelegde

Nadere informatie

OVERSCHIESE KLEIWEG 677B

OVERSCHIESE KLEIWEG 677B OVERSCHIESE KLEIWEG 677B OVERSCHIESE KLEIWEG 677B OMSCHRIJVING Deze unieke en vrijstaande villa met een eigen aparte vrijstaande garage met daarbij op de 1e verdieping een extra afzonderlijk bereikbaar

Nadere informatie

Geestdorp 10 te Woerden

Geestdorp 10 te Woerden Geestdorp 10 te Woerden ALPHEN A/D RIJN GOUDA HOUTEN WOERDEN NIEUWKOOP DEMEERN Wonen in een prachtige landelijke omgeving aan de rand van Woerden? Het kan in dit fraai gelegen rietgedekte landhuis met

Nadere informatie

TE KOOP. Kuipersweg K.K SW Buitenpost

TE KOOP. Kuipersweg K.K SW Buitenpost TE KOOP 250.000 K.K. Kuipersweg 72 9285 SW Buitenpost Kuipersweg 72 9285 SW Buitenpost Inleiding Altijd al in een sfeervol herenhuis willen wonen? Dan is dit uw kans! Sfeer, veel woonoppervlakte en een

Nadere informatie

TE KOOP WILLIBRORDUSLAAN 132, WAALRE

TE KOOP WILLIBRORDUSLAAN 132, WAALRE TE KOOP WILLIBRORDUSLAAN 132, WAALRE Prachtig gesitueerd aan de mooie, lommerrijke Willibrorduslaan een speels ingedeeld en in moderne architectuur uitgevoerd, vrijstaand woonhuis met oprit met carport,

Nadere informatie

TE KOOP: Vierhuisterweg CG Rohel K.K.

TE KOOP: Vierhuisterweg CG Rohel K.K. TE KOOP: Vierhuisterweg 31 8507 CG Rohel 300.000 K.K. 2 landelijk-wonen.nl INLEIDING Altijd al landelijk, vrij en nabij het water willen wonen? Dan is dit een buitenkans! Rohel is een dorp in de gemeente

Nadere informatie

TE KOOP MEESTER C. GOSELINGSTRAAT 110, BEST

TE KOOP MEESTER C. GOSELINGSTRAAT 110, BEST TE KOOP MEESTER C. GOSELINGSTRAAT 110, BEST Aan achterzijde uitgebouwd woonhuis, type tussenwoning, met voortuin, achtertuin, garage / berging en achterom. Rustige, kindvriendelijke woonomgeving nabij

Nadere informatie

...vanzelfsprekend! Kopen Verkopen Taxaties Verkoopstyling Verhuur Volg ons via twitter.com/versluijs_vbo of www.facebook.com/ versluijsmakelaardij.nl TE KOOP GROEDE Nieuwstraat 20 Goed onderhouden vrijstaande

Nadere informatie

TE KOOP RUIGVELDEN 14, BEST

TE KOOP RUIGVELDEN 14, BEST TE KOOP RUIGVELDEN 14, BEST In mooie, ruim opgezette wijk met veel variatie in woningtypes, aan achterzijde uitgebouwd, ruim bemeten en uitstekend onderhouden woonhuis. Type tweeonder-één-kap met voortuin,

Nadere informatie

OBJECT ADRES ANDERS. Ruime moderne vrijstaande villa bouwjaar 2007 perceel 638m 2. Buizerd 6 4533 GK Terneuzen VASTGOED VASTGOED

OBJECT ADRES ANDERS. Ruime moderne vrijstaande villa bouwjaar 2007 perceel 638m 2. Buizerd 6 4533 GK Terneuzen VASTGOED VASTGOED ANDERS VASTGOED OBJECT Ruime moderne vrijstaande villa bouwjaar 2007 perceel 638m 2 ADRES Buizerd 6 4533 GK Terneuzen Zuidzandsestraat 8 4501 AP Oostburg Tel. 00 31(0)117 450001 Gsm 00 31(0)6 29040241

Nadere informatie

Veldhoven VRAAGPRIJS: 650.000,- K.K. Inhoud : ca. 815 m³ Bouwjaar : 1965 Perceel oppervlakte : ca. 950 m² Aanvaarding : in overleg

Veldhoven VRAAGPRIJS: 650.000,- K.K. Inhoud : ca. 815 m³ Bouwjaar : 1965 Perceel oppervlakte : ca. 950 m² Aanvaarding : in overleg Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Zittard 51 VRAAGPRIJS: 650.000,- K.K. Romantische royale vrijstaande langgevel boerderij met garage en carport, geheel gerenoveerd, met een wijds

Nadere informatie

Titelroas 18 - Boornbergum Vraagprijs 399.000,-- kosten koper

Titelroas 18 - Boornbergum Vraagprijs 399.000,-- kosten koper Titelroas 18 - Boornbergum Vraagprijs 399.000,-- kosten koper Omschrijving Titelroas 18 - Boornbergum Aan de rand van het dorp gelegen, in perfecte staat verkerende royale vrijstaande woning met aangebouwde

Nadere informatie

BROCHURE De Hoek 3 Hijken

BROCHURE De Hoek 3 Hijken BROCHURE De Hoek 3 Hijken Uniek object in het hart van Drenthe waarbij een rondleiding u zal overtuigen van de plek en het huis; zien is kopen! Op schitterende woonlocatie volledig gemoderniseerde Saksische

Nadere informatie

Aardappelland 12 - Drachten Vraagprijs 285.000,-- kosten koper

Aardappelland 12 - Drachten Vraagprijs 285.000,-- kosten koper Aardappelland 12 - Drachten Vraagprijs 285.000,-- kosten koper Omschrijving Aardappelland 12 - Drachten Op fraaie locatie in de wijk Himsterhout gelegen, royale 2/1-kapwoning met ruime bijkeuken, grote

Nadere informatie

TE KOOP. Plataanweg K.K AM Ovezande

TE KOOP. Plataanweg K.K AM Ovezande Plataanweg 8 4441 AM Ovezande TE KOOP 395.000 K.K. Plataanweg 8 4441 AM Ovezande Inleiding Anthonise Makelaars biedt aan: Sfeervolle royale vrijstaande woning in een rustige straat aan de rand van Ovezande.

Nadere informatie

te koop Deventer Zwolseweg 103 Holterweg AE Deventer - T E

te koop Deventer Zwolseweg 103 Holterweg AE Deventer - T E te koop Deventer Zwolseweg 103 Holterweg 63-7429 AE Deventer - T 0570-65 95 95 - E info@miqa.nl www.miqa.nl te koop Deventer Zwolseweg 103 Holterweg 63-7429 AE Deventer - T 0570-65 95 95 - E info@miqa.nl

Nadere informatie

TE KOOP ZAAGEIND 27, BEST

TE KOOP ZAAGEIND 27, BEST TE KOOP ZAAGEIND 27, BEST Perfect onderhouden, karakteristiek uitgevoerd en optimaal geïsoleerd woonhuis, type twee-onder-één-kap, met voortuin, oprit, inpandig bereikbare garage en mooie achtertuin op

Nadere informatie

Ons Hoes Haarstraat 171, 7462AN RIJSSEN Tel : w w w.onshoes.nl

Ons Hoes Haarstraat 171, 7462AN RIJSSEN Tel : w w w.onshoes.nl Ons Hoes Haarstraat 171, 7462AN RIJSSEN Tel : 0548-545969 w w w.onshoes.nl info@onshoes.nl TE KOOP Goudvink 35-7463 BD Rijssen erkend lid van VastgoedPRO Vraagprijs : 387.000,00 k.k. Onder architectuur

Nadere informatie

TE KOOP GOUDENREGEN 2, BEST

TE KOOP GOUDENREGEN 2, BEST TE KOOP GOUDENREGEN 2, BEST Op mooi groot hoekperceel gelegen, een ruim uitgebouwd, uitstekend onderhouden en smaakvol gemoderniseerd, halfvrijstaand woonhuis (hoekwoning) met voortuin, oprit met carport,

Nadere informatie

TE KOOP. IJsselvallei k.k. Kampen. Vraagprijs

TE KOOP. IJsselvallei k.k. Kampen. Vraagprijs TE KOOP Vraagprijs IJsselvallei 3 Kampen 449.000 k.k. 038-2302785 info@mevrouwvastgoed.nl www.mevrouwvastgoed.nl IJsselvallei 3 Kampen Ben je op zoek naar veel ruimte? Dan is deze woning zeker wat voor

Nadere informatie

Te koop: Leyenbroekerweg 35, 6132CA Sittard

Te koop: Leyenbroekerweg 35, 6132CA Sittard Te koop: Leyenbroekerweg 35, 6132CA Sittard Te koop aangeboden mooie, jaren-50 woning met riante tuin op een perceel groot 455 m2. 349.000,-- kk. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt

Nadere informatie

BROCHURE Cantharel 28 Blauwestad

BROCHURE Cantharel 28 Blauwestad BROCHURE Cantharel 28 Blauwestad Uniek wonen kunt u nog in Blauwestad. Hoogwaardige bouw omringt door prachtige natuur. Alle voorzieningen van Winschoten om de hoek en de stad Groningen op nog geen half

Nadere informatie

Broekerstraat 16, Leende

Broekerstraat 16, Leende Broekerstraat 16, Leende Broekerstraat 16, Leende Zeer royaal vrijstaand en optimaal geïsoleerd woonhuis met zeer grote ca. 80 m² inpandige garage, kantoor/werkkamer op begane grond, ruime living met schitterend

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Marina-hoeve: schilderachtig landhuis met vrij uitzicht

De Koning makelaars presenteren: Marina-hoeve: schilderachtig landhuis met vrij uitzicht De Koning makelaars presenteren: Marina-hoeve: schilderachtig landhuis met vrij uitzicht Schilderachtig, landelijk gelegen landhuis met royale garage In een prachtige landelijke omgeving ligt dit vrijstaande

Nadere informatie

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN Prachtig gesitueerd midden in de natuur, aan de rand van Eindhoven, grenzend aan het mooie, beschermde Riel een ruim bemeten, in traditionele bouwkwaliteit uitgevoerd landhuis

Nadere informatie

Dwarstak 31 - Houtigehage Vraagprijs 389.000,-- kosten koper

Dwarstak 31 - Houtigehage Vraagprijs 389.000,-- kosten koper Dwarstak 31 - Houtigehage Vraagprijs 389.000,-- kosten koper Omschrijving Dwarstak 31 - Houtigehage Aan de rand van het dorp gelegen, uitstekend onderhouden vrijstaande woning met aangebouwde garage en

Nadere informatie

TE KOOP. Brugstraat K.K AP Wilhelminadorp

TE KOOP. Brugstraat K.K AP Wilhelminadorp Brugstraat 44 4475 AP Wilhelminadorp TE KOOP 289.000 K.K. Brugstraat 44 4475 AP Wilhelminadorp Inleiding Anthonise Makelaars biedt u deze, aan de rand van het dorp gelegen, goed verzorgde vrijstaande woning

Nadere informatie

Sydwende 63 - Drachten

Sydwende 63 - Drachten Sydwende 63 - Drachten Vraagprijs 249.000,-- kosten koper Omschrijving Sydwende 63 - Drachten In fraaie bungalow/villawijk gelegen, vrijstaande woning met aangebouwde L- vormige garage en bijkeuken. De

Nadere informatie

TE KOOP DENNENHEI 59, BEST

TE KOOP DENNENHEI 59, BEST TE KOOP DENNENHEI 59, BEST Prachtig gesitueerd, aan achterzijde met vrij uitzicht over weilanden, een uitstekend onderhouden en optimaal geïsoleerd, vrijstaand woonhuis met oprit voor meerdere auto s,

Nadere informatie

OBJECT ADRES ANDERS. landelijk gelegen vrijstaande. garage,carport,schuur bouwjaar 2005 perceel 5145m 2. Maagdenbergweg 7 4501 NG Oostburg VASTGOED

OBJECT ADRES ANDERS. landelijk gelegen vrijstaande. garage,carport,schuur bouwjaar 2005 perceel 5145m 2. Maagdenbergweg 7 4501 NG Oostburg VASTGOED ANDERS VASTGOED OBJECT landelijk gelegen vrijstaande woning, garage,carport,schuur bouwjaar 2005 perceel 5145m 2 ADRES Maagdenbergweg 7 4501 NG Oostburg Zuidzandsestraat 8 4501 AP Oostburg Tel. 00 31(0)117

Nadere informatie

Veldhoven 17 Septemberstraat 14 VRAAGPRIJS: ,- K.K.

Veldhoven 17 Septemberstraat 14 VRAAGPRIJS: ,- K.K. Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven 17 Septemberstraat 14 VRAAGPRIJS: 369.000,- K.K. Mooi gelegen ruime vrijstaande woning met grote garage en 5 slaapkamers op een perceel van 677 m2,

Nadere informatie

Lytse Buorren 13 - Sumar

Lytse Buorren 13 - Sumar Lytse Buorren 13 - Sumar Vraagprijs 349.000,-- kosten koper Omschrijving Lytse Buorren 13 - Sumar In het buurtschap Sumarreheide gelegen, ruime gerenoveerde vrijstaande woning met aangebouwde garage, bedrijfs-

Nadere informatie

TE KOOP FUCHSIALAAN 17, WAALRE

TE KOOP FUCHSIALAAN 17, WAALRE TE KOOP FUCHSIALAAN 17, WAALRE Perfect onderhouden, halfvrijstaand woonhuis (twee-onder-één-kap) met vrijstaande garage, diepe oprit geschikt voor vier auto s en onder architectuur aangelegde voor- en

Nadere informatie

Rijweg 30 te Waardenburg

Rijweg 30 te Waardenburg Rijweg 30 te Waardenburg Vraagprijs 399.000,-- k.k. Kenmerken & Locatie Vraagprijs 399.000,-- k.k. Bouwjaar ca. 1912 Soort woning Aantal kamers 7 Aantal slaapkamers 4 Inhoud woning ca. 500 m³ vrijstaande

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie.

Vrijblijvende informatie. Vrijblijvende informatie. R O Y A L E S F E E R V O L L E W O O N B O E R D E R I J M E T V R I J S T A A N D B I J G E B O U W. U I T E R M A T E G E S C H I K T V O O R D U B B E L E B E W O N I N G

Nadere informatie

TE KOOP. Molenvaart 461 679.000 K.K. 1764 AT Breezand

TE KOOP. Molenvaart 461 679.000 K.K. 1764 AT Breezand Molenvaart 461 1764 AT Breezand TE KOOP 679.000 K.K. Molenvaart 461 1764 AT Breezand Inleiding Een plaatje voor de koper die van goede smaak en kwaliteit houdt, deze schitterende villa in strakke jaren

Nadere informatie

OOSTEINDSEWEG 40 BERGSCHENHOEK

OOSTEINDSEWEG 40 BERGSCHENHOEK OOSTEINDSEWEG 40 OOSTEINDSEWEG 40 OMSCHRIJVING Deze schitterende vrijstaande luxe ACHTKAMER-VILLA met vrijstaande ruime garage is gelegen aan een van de bekendste wegen die leiden naar de oude dorpskern

Nadere informatie

te koop Deventer Jan van Logterenlaan 13 Holterweg AE Deventer - T E

te koop Deventer Jan van Logterenlaan 13 Holterweg AE Deventer - T E te koop Deventer Jan van Logterenlaan 13 Holterweg 63-7429 AE Deventer - T 0570-65 95 95 - E info@miqa.nl www.miqa.nl Indeling Begane grond: Ruime entree met toilet en trapkast. Woonkamer met hieraan

Nadere informatie

...vanzelfsprekend! Kopen Verkopen Taxaties Verkoopstyling Verhuur Volg ons via twitter.com/versluijs_vbo of www.facebook.com/ versluijsmakelaardij.nl TE KOOP AARDENBURG Herendreef 8 Onder architectuur

Nadere informatie

LIGGING : BOXTEL, ST.LAMBERTUSWEG 1 Rustige ligging in het buitengebied van Boxtel.

LIGGING : BOXTEL, ST.LAMBERTUSWEG 1 Rustige ligging in het buitengebied van Boxtel. Vrijblijvende informatie. Z E E R R O Y A A L O P G E Z E T T E V I L L A I N L A N D H U I S S T I J L M E T S L A A P V L E U G E L O P D E B E G A N E G R O N D, V R I J S T A A N D E C A R P O R T

Nadere informatie

BROCHURE Velakkersweg 1 Onnen

BROCHURE Velakkersweg 1 Onnen BROCHURE Velakkersweg 1 Onnen Een prachtige locatie, een charmante boerderij, fenomenaal uitzicht en in "no time" in Haren en Groningen. Landelijk wonen in optima forma en toch alle faciliteiten van goed

Nadere informatie

Groot-Ammers Boezemlanden 9. Woonkamer Uitzicht keuken Achterzijde

Groot-Ammers Boezemlanden 9. Woonkamer Uitzicht keuken Achterzijde Groot-Ammers Boezemlanden 9 NIEUWBOUW Woonkamer Uitzicht keuken Achterzijde Groot-Ammers Boezemlanden 9 Koopsom e 239.000,-- v.o.n. Wonen in een groene gemeente aan de Lek, dat kan met deze ruime hoekwoning

Nadere informatie

MOLENLAAN 152 ROTTERDAM

MOLENLAAN 152 ROTTERDAM OMSCHRIJVING Ruime ZESKAMER-TWEE ONDER EEN KAPWONING op een unieke locatie gelegen doordat de diepe zonnige achtertuin grenst aan een waterpartij. De woning is voorzien van een eigen oprit met parkeren

Nadere informatie

Groot-Ammers Boezemlanden 6. Woonkamer Keuken Achterzijde

Groot-Ammers Boezemlanden 6. Woonkamer Keuken Achterzijde Groot-Ammers Boezemlanden 6 NIEUWBOUW Woonkamer Keuken Achterzijde Groot-Ammers Boezemlanden 6 Koopsom e 245.000,-- v.o.n. Wonen in een groene gemeente aan de Lek, dat kan met deze prachtig gelegen hoekwoning

Nadere informatie

Te koop. Noordstraat 32, 4328 AL, Burgh-Haamstede. Vraagprijs: ,- k.k.

Te koop. Noordstraat 32, 4328 AL, Burgh-Haamstede. Vraagprijs: ,- k.k. Te koop Noordstraat 32, 4328 AL, Burgh-Haamstede Vraagprijs: 539.000,- k.k. Op unieke locatie in Burgh-Haamstede, aan de sfeervolle Noordstraat in het centrum, ligt dit prachtige monument, genaamd de Bruynvis".

Nadere informatie

Te koop. Hoogenboomlaan 18,4325 DH, Renesse. Vraagprijs: ,- k.k.

Te koop. Hoogenboomlaan 18,4325 DH, Renesse. Vraagprijs: ,- k.k. Te koop Hoogenboomlaan 18,4325 DH, Renesse Vraagprijs: 469.000,- k.k. Op een zeer rustige locatie, dichtbij het centrum van het bruisende Renesse en op fietsafstand van het strand en de duinen, staat deze

Nadere informatie

BROCHURE De Zaalsteden 22 Gieten

BROCHURE De Zaalsteden 22 Gieten BROCHURE De Zaalsteden 22 Gieten Een verrassende villa! Op één van de mooiste locaties van Gieten ligt deze unieke semibungalow. De onder architectuur gebouwde villa is verrassend, ruimtelijk, spannend

Nadere informatie

Eineflecht 5 - Beetsterzwaag

Eineflecht 5 - Beetsterzwaag Eineflecht 5 - Beetsterzwaag Vraagprijs 395.000,-- kosten koper Omschrijving Eineflecht 5 - Beetsterzwaag Op fraaie woonstand gelegen, uitstekend onderhouden bungalow met 3 slaapkamers en een mooi uitzicht

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie.

Vrijblijvende informatie. Vrijblijvende informatie. U N I E K E K A V E L V A N M A A R L I E F S T 2. 3 1 0 M 2 G E L E G E N O P E E N E X C L U S I E V E E N B O S R I J K E L O C A T I E O P L O O P A F S T A N D V A N D E

Nadere informatie

TE KOOP. Reinwardtlaan K.K CS Harderwijk

TE KOOP. Reinwardtlaan K.K CS Harderwijk Reinwardtlaan 10 3843 CS Harderwijk TE KOOP 274.500 K.K. Reinwardtlaan 10 3843 CS Harderwijk Inleiding Dit zeer goed onderhouden helft van dubbel woonhuis met grote garage (in spouw gebouwd) is aan een

Nadere informatie

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN Recent zéér smaakvol gemoderniseerd, vrijstaand woonhuis met voortuin, ruime oprit, grote aangebouwde garage en fraai aangelegde, volop privacy biedende achtertuin

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande villa. Albrechtplein 43 Sliedrecht

Te koop Vrijstaande villa. Albrechtplein 43 Sliedrecht Te koop Vrijstaande villa Albrechtplein 43 Sliedrecht Te koop Vrijstaande rietgedekte villa Albrechtplein 43 Sliedrecht Betreft : Op één van de mooiste locaties van Sliedrecht is deze compleet gemoderniseerde

Nadere informatie

TE KOOP IEP 48, BEST. Perceelsoppervlakte : 192 m² Woonoppervlakte : circa 125 m² Inhoud : circa 450 m³ Bouwjaar : 1988. : 259.

TE KOOP IEP 48, BEST. Perceelsoppervlakte : 192 m² Woonoppervlakte : circa 125 m² Inhoud : circa 450 m³ Bouwjaar : 1988. : 259. TE KOOP IEP 48, BEST Onder fraaie architectuur uitgevoerd, prima onderhouden, geschakeld woonhuis met voortuin, oprit, garage en achtertuin op het zuiden. De woning is gelegen in de rustige, kindvriendelijke

Nadere informatie

BROCHURE Oostumerweg 5 Garnwerd

BROCHURE Oostumerweg 5 Garnwerd BROCHURE Oostumerweg 5 Garnwerd Garnwerd "Schier op Wier" Op een prachtige plek in het Reitdiepdal tussen Garnwerd en het schilderachtige Oostum gelegen woonboerderij op een perceel van ruim 1,6 Ha. Het

Nadere informatie

TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON

TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON Fraai gesitueerd in de jonge, kindvriendelijke woonomgeving t Zand een onder moderne architectuur gebouwde semi-bungalow, uitgevoerd in landhuisstijl, met o.a. oprit, carport,

Nadere informatie

...vanzelfsprekend! Kopen Verkopen Taxaties Verkoopstyling Verhuur Volg ons via twitter.com/versluijs_vbo of www.facebook.com/ versluijsmakelaardij.nl TE KOOP EEDE Rijksweg 1 Instapklare vrijstaande woning

Nadere informatie

PROFESSOR BOLKLAAN 13

PROFESSOR BOLKLAAN 13 PROFESSOR BOLKLAAN 13 ROTTERDAM PROFESSOR BOLKLAAN 13 ROTTERDAM OMSCHRIJVING Aan de rand van de oude dorpskern van Overschie, een idyllisch gelegen VRIJSTAANDE VIJFKAMER-WONING met vrijstaande GARAGE.

Nadere informatie

TE KOOP. Korhoenlaan Prijs vanaf ,--k.k LL Harderwijk

TE KOOP. Korhoenlaan Prijs vanaf ,--k.k LL Harderwijk TE KOOP Prijs vanaf 325.000,--k.k. Korhoenlaan 1 18 3847 LL Harderwijk Korhoenlaan 1 18 3847 LL Harderwijk Inleiding In een bosrijke omgeving op het mooie Slenck & Horst vindt u deze VRIJSTAANDE VILLA

Nadere informatie

Waterlelielaan JH Arnhem. Koopsom: k.k. Volkshuisvesting Arnhem

Waterlelielaan JH Arnhem. Koopsom: k.k. Volkshuisvesting Arnhem Waterlelielaan 101 6832 JH Arnhem woonoppervlakte 121 m2 perceeloppervlakte 116 m2 3 slaapkamers te koop Koopsom: 235.000 k.k. Volkshuisvesting Arnhem info@volkshuisvesting.nl 026-371 27 12 www.volkshuisvesting.nl

Nadere informatie