Kooktafels gas Kooktafels elektrisch Kooktafels keramisch/ inductie en inductiewok Kooktafels met gloeiplaat

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kooktafels gas Kooktafels elektrisch Kooktafels keramisch/ inductie en inductiewok Kooktafels met gloeiplaat"

Transcriptie

1

2 Algemeen De 900-lijn kenmerkt zich door de elegante vormgeving in combinatie met een hoogwaardige kwaliteit. Het afwerkingsniveau is gebaseerd op betrouwbaarheid, veiligheid, hygiëne en gebruikersgemak. De standaard hoogte van 900 mm is aan te passen naar 930 mm. De roestvrijstalen bovenbladen hebben standaard een dikte van maar liefst 2 mm en zijn afgewerkt met een Scotch Brite finish. De apparatuur wordt op een speciale manier aan elkaar gekoppeld waardoor geen koppelstrips nodig zijn. Hierdoor ontstaat een strakke werkruimte die eenvoudig gereinigd kan worden. De zijkanten van de opstelling kunnen worden afgewerkt met eindstukken in radius, zodat één geheel ontstaat. De 900 lijn is verkrijgbaar met een bovenblad uit één stuk. Bovendien kan de 900 lijn uitstekend worden gecombineerd met de 700 lijn als back-to-back opstelling. Alle apparatuur is voorzien van CE-markering. Investeren in de 900 lijn is investeren in werkplezier voor vele jaren.

3 Kooktafels gas De gaskooktafels zijn verkrijgbaar met 2, 4, 6 of 8 branders. De hoogrendement gietijzeren branders hebben een capaciteit van 3,5 kw, 5,7 kw en 7 kw. De 7 kw branders kunnen tevens tegen meerprijs worden vervangen door branders van 10 kw. Optioneel kunnen de gaskooktafels worden uitgevoerd met een waterbadsysteem en piëzo-ontsteking. Op de gietijzeren, geëmailleerde roosters kunnen pannen eenvoudig verschoven worden. De kooktafels zijn uitgevoerd met uitneembare roestvrijstalen vangschalen onder de branders (een schaal per twee branders) welke eenvoudig gereinigd kunnen worden. De gaskooktafels kunnen naar wens worden uitgevoerd met een 2/1GN gas- of elektrische oven, thermostatisch regelbaar tot 300 C. Kooktafels elektrisch De elektrische kooktafels zijn uitgevoerd met vierkante kookplaten van ieder 4 kw en in 2- of 4-plaats uitvoering verkrijgbaar, voorzien van standenregelaar en controle lampjes. Naar wens kunnen de kooktafels in de onderbouw worden voorzien van een elektrische (boven- en onderwarmte) 2/1GN oven, thermostatisch regelbaar tot 300 C. Kooktafels keramisch/ inductie en inductiewok De keramische kooktafels bereiken in zeer korte tijd een temperatuur van 300ºC, waarbij iedere zone een vermogen heeft van 3,4 kw. De keramische kookvelden zijn voorzien van panherkenning, waarbij de kookzone automatisch uitschakelt wanneer de pan van de kookzone wordt gehaald. De keramische kookvelden zijn voorzien van een apart schakelbare buitenste ring. Iedere zone is voorzien van een restwarmte- controlelamp om de veiligheid te waarborgen. Zowel de keramische- als de inductievelden zijn rondom voorzien van overkookrand. Beide modellen zijn voorzien van traploze standenschakelaar. Het kookoppervlak is vlak afgewerkt voor optimale hygiëne. De keramische kooktafels kunnen worden voorzien van een elektrische 2/1 GN oven. De inductiemodellen zijn verkrijgbaar in 2- of 4 zones van ieder 6 kw. De inductiewok heeft maar liefst een vermogen van 5 kw, waarbij de onderbouw standaard voorzien is van deur. De inductieserie is voor de liefhebbers het neusje van de zalm. Kooktafels met gloeiplaat De serie kooktafels met gloeiplaat is zeer uitgebreid. Nagenoeg alle modellen zijn in gas uitgevoerd. De afmetingen van de gloeiplaat zijn 790 x 550 mm of 395 mm x 550 mm. Naast de gloeiplaat kan men kiezen uit 2- of 4 extra pitten, naar keuze links, rechts of aan beide kanten. De kooktafel kan worden voorzien van één of twee gas- of elektrische ovens en/of warmkast.

4 Friteuses gas en elektrisch De serie friteuses is in gas en elektrisch verkrijgbaar. Gekozen kan worden uit modellen met een inhoud per pan van 7, 10, 15, 17 of 20 liter en een tweetal high-power friteuses in zowel gas als elektra uitvoering in 25 en 28 liter, in 1- of 2-pans uitvoeringen. De serie garandeert uitstekende bakresultaten, energie- en oliebesparing alsmede een vermindering van schoonmaakbeurten. De friteuses hebben een zeer grote koude zone. Hierdoor is de temperatuur van het frituurvet onder het verwarmingselement lager. Kruimels van gepaneerd voedsel zinken naar de bodem maar verbranden niet, terwijl de temperatuur boven het element hoog blijft. Op deze manier blijft het frituurvet langer schoon. De uitstekende verhouding tussen vetinhoud en kw vermogen zorgt voor een perfect bakresultaat. Verder beschikken de elektronische modellen over een speciale vetsmeltcyclus. De friteuses hebben een zeer robuuste olieuitloopkraan. De deksels van de pannen kunnen handig worden opgeborgen aan de binnenzijde van de deuren. Standaard is de friteuse voorzien van een unieke olie-opvangbak. In de bakwand kan een speciale frites-uitschep warmhoudpan worden opgenomen. De friteuses zijn standaard voorzien van deuren. Pastakoker gas en elektrisch Het eten van pasta hoort in een gezondere eetcultuur. Een pastakoker hoort daarom in elke keuken. De pastakokers zijn in 1-pans en 2-pans uitvoering verkrijgbaar, zowel in gas als elektrisch. Iedere pan heeft een capaciteit van 42 liter. In één pan passen 3 manden van GN 1/3. De pastakokers zijn standaard voorzien van deuren. Lavasteengrill gas De lavasteengrill voor het grillen van vlees, vis en groente bestaat uit twee modellen in gasuitvoering, 1/2 module en een 1/1 module. De oppervlakte van het rooster is 390 x 650 mm of 790 x 650 mm. Het rooster is vervaardigd van roestvrijstaal en is in hoogte in twee standen verstelbaar. De lavasteengrill is voorzien van een vetopvanglade en piëzo-ontsteking. Standaard wordt een vleesrooster meegeleverd. Het visrooster en een combinatie vis-vleesrooster zijn als optie verkrijgbaar. De lavasteengrill is standaard voorzien van deuren. Bakplaten gas en elektrisch De serie bakplaten bestaat uit maar liefst 18 modellen zowel in gas en elektrisch leverbaar. Er zijn roestvrijstalen bakplaten en verchroomde bakplaten, in gladde uitvoering, in ribbeluitvoering of een combinatie daarvan. De oppervlakte van de bakplaat is 345 x 652 mm of 745 x 652 mm. Per module is de temperatuur instelbaar tot 300 C. Iedere bakplaat is voorzien van een vetopvangbak en een spatrand. Sommige modellen zijn uitgevoerd met een gas- of elektrische oven.

5 Bain-marie De bain-marie is verkrijgbaar in gas- en elektrische uitvoering, geschikt voor 1/1 GN en 2/1 GN. De bain-marie is standaard voorzien van een elektrische watervulling, waarbij de knop op het voorfront ingedrukt dient te worden voor de gewenste vulhoogte. Een overlooppijp zorgt ervoor dat de maximale vulhoogte niet overschreden wordt. De verwarmingselementen zijn aan de onderzijde van de bain-marie gemonteerd, waardoor de binnenzijde van de bain-marie-bak eenvoudig is te reinigen. Het signaallampje op het voorfront geeft aan wanneer de ingestelde temperatuur bereikt is. De bain-marie wordt geleverd exclusief de benodigde inzetbakken. Braadpannen kantelbaar De volgende uitvoeringen zijn mogelijk: gas of elektrisch, handmatig- of elektrisch bediend kantelmechanisme, roestvrijstalen pan (8 mm dik) of compound pan (12 mm dik), gesloten uitvoering of open uitvoering, open uitvoering voorzien van bodemschap of niet, open uitvoering op roestvrijstalen ronde poten of op gesloten zijwangen. De inhoud van de pan varieert tussen de 80 en 120 liter. De temperatuur is regelbaar tussen 120º C en 300 C. De gasuitvoering is voorzien van piëzo-ontsteking. De braadpan is voorzien van ronde, hygiënische hoeken en een hoekvulkraan. Multi-cooker Neutrale werkruimtes De zogenaamde multi-cooker met zijn vaste compound braadpan is verkrijgbaar in een elektrische uitvoering met een capaciteit van 30 liter. De braadpan heeft een maat van 630 x 510 x 110 mm en is voorzien van een afvoer in de onderbouw. De multi-cooker beschikt over twee gescheiden verwarmingszones, ieder apart te regelen. De onderbouw is standaard voorzien van deuren. De serie apparatuur wordt gecompleteerd door neutrale werkruimtes in breedtes van 200, 400, 600 en 800 mm. Het is ook mogelijk om de 900 serie op te bouwen met een zogenaamde bridge constructie zodat de ruimte op de vloer gedeeltelijk vrij blijft. Kookketels gas en elektrisch De kookketels zijn leverbaar in gas- of elektrische uitvoering. De ketels hebben een dubbelwandige uitgebalanceerde deksel met een stevige handgreep. De kookketels zijn leverbaar met directe en indirecte verhitting. De modellen zijn standaard uitgerust met een overdrukventiel, een maximaal thermostaat en veiligheidskleppen. De ketel is vervaardigd van AISI 304 en de bodem van de ketel van AISI 316. Alle modellen worden geleverd met een 2" aftapkraan (welke afneembaar is voor optimaal schoonmaakgemak). De modellen met indirecte verwarming zijn voorzien van een dubbelwandige wand waartussen het water of de stoom zich bevindt. Het grote voordeel van indirecte verhitting is het minder snel aanbranden van voedsel, en een betere, gelijkmatige verwarming bij een halfvolle ketel. Doordat de ketels zijn uitgevoerd met een pressostaat blijft de druk binnen de mantel constant, wat leidt tot lager energieverbruik. De ketels hebben een netto inhoud van 110 of 150 liter.

6 Programma CaterTech 900 lijn Omschrijving Bain-marie GN 1/1 Bain-marie GN 2/1 Bain-marie GN 1/1 Bain-marie GN 2/1 Bakplaat staal glad Bakplaat chroom glad Bakplaat staal ribbel Bakplaat chroom ribbel Bakplaat staal glad Bakplaat chroom glad Bakplaat staal ribbel Bakplaat staal 1/2 glad 1/2 ribbel Bakplaat chroom 1/2 glad 1/2 ribbel Bakplaat staal glad Bakplaat chroom glad Bakplaat staal ribbel Bakplaat chroom ribbel Bakplaat staal glad Bakplaat chroom glad Bakplaat chroom ribbel Bakplaat staal 1/2 glad 1/2 ribbel Bakplaat chroom 1/2 glad 1/2 ribbel Braadpan kantelbaar Gietstalen pan handbediend Braadpan kantelbaar rvs pan elektrisch bediend Braadpan kantelbaar Gietstalen pan handbediend Braadpan kantelbaar rvs pan elektrisch bediend Braadpan Multi-cooker Compound pan Friteuse 1 pans Friteuse 1 pans Friteuse 1 pans Friteuse 1 pans highpower Onderbouw Op zijwangen Op zijwangen Op zijwangen Op zijwangen 2 Deuren 1 Deur 1 Deur 1 Deur 1 Deur Bijzonderheden Bassin 340x690x160 mm Bassin 700x690x160 mm Bassin 340x690x160 mm Bassin 700x690x160 mm Inhoud 120 liter Inhoud 120 liter Inhoud 30 liter Inhoud 10 liter Inhoud 15 liter Inhoud 20 liter Inhoud 28 liter Friteuse 2 pans 2 Deuren Inhoud 2 x 10 liter Opties GN inzetbakken GN inzetbakken GN inzetbakken GN inzetbakken Bodemschap+achterwand Bodemschap+achterwand Bodemschap+achterwand Bodemschap+achterwand auto mandenlift+timer auto filtersysteem Type no. CTB-9BMV/E410 CTB-9BMV/E800 CTB-9BMV/G410 CTB-9BMV/G800 CTB-9FTV/E400 CTB-9FTV/E405 CTB-9FTV/E410 CTB-9FTV/E415 CTB-9FTV/E800 CTB-9FTV/E805 CTB-9FTV/E810 CTB-9FTV/E820 CTB-9FTV/E825 CTB-9FTTV/G400 CTB-9FTTV/G405 CTB-9FTTV/G410 CTB-9FTTV/G415 CTB-9FTTV/G800 CTB-9FTTV/G805 CTB-9FTTV/G815 CTB-9FTTV/G820 CTB-9FTTV/G825 CTB-9BR/E80 CTB-9BR/E81 CTB-9BR/EM80 CTB-9BR/E125 CTB-9BR/E100 CTB-9BR/E105 CTB-9BRS/E100 CTB-9BRS/E105 CTB-9BR/G80 CTB-9BR/G81 CTB-9BR/GM80 CTB-9BR/G125 CTB-9BR/G100 CTB-9BR/G105 CTB-9BRS/G100 CTB-9BRS/G105 CTB-9BRF/E805 CTB-9FR/E210 CTB-9FRI/E415 CTB-9FRI/E420 CTB-91FRI/E430 CTB-9FRI/E610 Maten in mm 1200x900x x900x x900x x900x900 Aansluit waarde 230V/1N 230V/1N 230V/1N 230V/1N Opgenomen vermogen Elektrisch Gas 2,2 kw 4,4 kw 3,6 kw 6,8 kw 15,6 kw 0,05 kw 0,05 kw 0,05 kw 25,0 kw 9,0 kw 6,8 kw 13,0 kw 1 30,0 kw 9,0+9,0 kw

7 Friteuse 2 pans 2 Deuren Inhoud 2 x 15 liter CTB-9FRI/E815 13,0+13,0 kw Friteuse 2 pans 2 Deuren Inhoud 2 x 20 liter CTB-9FRI/E820 18,0+1 Friteuse 1 pans 1 Deur Inhoud 7 liter CTB-9FR/G x900x900 4,7 kw Friteuse 1 pans 1 Deur Inhoud 15 liter CTB-9FRI/G415 13,0 kw Friteuse 1 pans 1 Deur Inhoud 20 liter CTB-9FRI/G V/1N 0,1 kw 17,2 kw Friteuse 1 pans, elekt. besturing/smeltcyclus 1 Deur Inhoud 20 liter CTB-9FRI/G420M 13,0 kw Friteuse 1 pans, highpower 1 Deur Inhoud 25 liter auto mandenlift+timer CTB-91FRI/G425 25,0 kw Friteuse 2 pans 2 Deuren Inhoud 2 x 10 liter CTB-9FRI/G x900x900 9,5+9,5 kw Friteuse 2 pans 2 Deuren Inhoud 2 x 15liter CTB-9FRI/G x900x900 13,0+13,0 kw Friteuse 2 pans 2 Deuren Inhoud 2 x20 liter CTB-9FRI/G V/1N 0,1 kw 17,2+17,2 kw Gloeiplaat kooktafel afm. plaat 790x550 mm Oven in onderbouw CTB-9TPV/G800 10,5 kw Gloeiplaat kooktafel en 2 pitten links afm. plaat 395x550 mm Oven in onderbouw CTB-9TPMV/G800SX 14,9 kw Gloeiplaat kooktafel 2 pitten links 2 pitten rechts afm. plaat 395x550 mm Oven in onderbouw CTB-9TPMV/G x900x900 24,1 kw Gloeiplaat kooktafel 2 pitten links 2 pitten rechts afm. plaat 790x550 mm Oven in onderbouw CTB-9TPV/G x900x900 28,9 kw Gloeiplaat kooktafel 4 zones afm. plaat 790x550 mm Oven in onderbouw CTB-9TPV/E800 Kookketel direct verwarmd Inhoud 100 liter CTB-9NP/EI00 Kookketel direct verwarmd Inhoud 150 liter CTB-9NP/EI150 Kookketel indirect verwarmd Inhoud 100 liter CTB-9NP/GI150 21,0 kw Kookketel indirect verwarmd Inhoud 150 liter CTB-9NP/GI150 21,0 kw Kookunit 2 kookplaten vierkant 2 x 4,0 kw CTB-9PCV/E400 Kookunit 4 kookplaten vierkant 4 x 4,0 kw CTB-9PCV/E800 Kookunit 4 kookplaten vierkant en GN 2/1 elektrische oven 4 x 4,0 kw CTB-9PCF/E800 22,0 kw Kookunit 2 zones keramisch CTB-9NPCV/VCE400 6,8 kw Kookunit 4 zones keramisch CTB-9NPCV/VCE800 13,6 kw Kookunit 4 zones keramisch en GN 2/1 elektrische oven CTB-9NPCF/VCE800 19,6 kw Kookunit 1 zone inductiewok 1 Deur 1 x 5,0 kw CTB-9PCV/WOK400 5,0 kw Kookunit 2 zones inductie 2 x 6,0 kw CTB-9PCV/IND401 Kookunit 4 zones inductie 4 x 6,0 kw CTB-9PCV/IND800 24,0 kw Kookunit 2 pitten 1 x 3,5 + 1 x 5,7 kw Waterbad en piëzo CTB-9PCV/G400 9,2 kw Kookunit 4 pitten 1 x 3,5 + 1 x 5,7 + 2 x 7 kw Waterbad en piëzo CTB-9PCV/G800 21,9 kw Kookunit 6 pitten 2 x 3,5 + 2 x 5,7 + 2 x 7 kw Waterbad en piëzo CTB-9PCV/G x900x900 32,4 kw Kookunit 8 pitten 2 x 3,5 + 2 x 5,7 + 4 x 7 kw Waterbad en piëzo CTB-9PCV/G x900x900 43,8 kw Kookunit 4 pitten en GN 2/1 gas oven Oven 1 x 3,5 + 1 x 5,7 + 2 x 7 kw Waterbad en piëzo CTB-9PCF/G800 30,4 kw Kookunit 4 pitten en GN 2/1 elektrische oven Oven 1 x 3,5 + 1 x 5,7 + 2 x 7 kw Waterbad en piëzo CTB-9PCF/GE800 6,0 kw 21,9 kw Kookunit 6 pitten en GN 2/1 gas oven Oven 2 x 3,5 + 2 x 5,7 + 2 x 7 kw Waterbad en piëzo CTB-9PCF/G x900x900 34,1 kw Kookunit 6 pitten en GN 2/1 elektrische oven Oven 2 x 3,5 + 2 x 5,7 + 2 x 7 kw Waterbad en piëzo CTB-9PCF/GE x900x900 6,0 kw 32,4 kw Kookunit 8 pitten en 2x GN 2/1 gas ovens Ovens 2 x 3,5 + 2 x 5,7 + 4 x 7 kw Waterbad en piëzo CTB-9PCF/G x900x900 49,8 kw Kookunit 8 pitten en 2x GN 2/1 elektrische ovens Ovens 2 x 3,5 + 2 x 5,7 + 4 x 7 kw Waterbad en piëzo CTB-9PCF/GE x900x900 43,8 kw Lavasteengrill gesloten onderbouw 1 Deur Afm. rooster 390x650 mm CTB-9GLI/G400 12,5 kw Lavasteengrill gesloten onderbouw 2 Deuren Afm. rooster 790x650 mm CTB-9GLI/G800 25,0 kw Neutrale unit CTB-9NEV/ x900x900 Neutrale unit Lade CTB-9NEV/400 Neutrale unit Lade CTB-9NEV/ x900x900 Neutrale unit Ladeset met 2 x lade CTB-9NEV/800 Pastakoker 1-pans 1 Deur Per pan 3 manden GN 1/3 CTB-9CP/E400 9,0 kw Pastakoker 2-pans 2 Deuren Per pan 3 manden GN 1/3 CTB-9CP/E800 1 Pastakoker 1-pans 1 Deur Per pan 3 manden GN 1/3 CTB-9CPI/G400 16,5 kw Pastakoker 2-pans 2 Deuren Per pan 3 manden GN 1/3 CTB-9CPI/G800 33,0 kw *Tegen meerprijs kunnen de 7,0 kw branders in 10,0 kw worden uitgevoerd.

8 WKE Products B.V. Postbus 769 NL-5700 AT Helmond Tel. +31 (0) Fax +31 (0) Bezoekadres: Rooseindsestraat 29 NL-5705 BP Helmond I E Dealer:

Kookunits gas De gaskookunits zijn verkrijgbaar met 2 of 4 branders. De hoogrendement gietijzeren branders hebben 3,5 kw en 5,7 kw.

Kookunits gas De gaskookunits zijn verkrijgbaar met 2 of 4 branders. De hoogrendement gietijzeren branders hebben 3,5 kw en 5,7 kw. Algemeen Een professionele keuken waarbij gekozen kan worden uit alle denkbeeldige apparatuur en toch slechts een diepte van 600 mm voor elektrische- en 650 mm voor gasapparatuur. De elegante vormgeving

Nadere informatie

Kooktafels gas Kooktafels elektrisch Kooktafels keramisch/ inductie en inductiewok Kooktafels met gloeiplaat

Kooktafels gas Kooktafels elektrisch Kooktafels keramisch/ inductie en inductiewok Kooktafels met gloeiplaat Algemeen Een professionele keuken waarbij gekozen kan worden uit alle denkbeeldige apparatuur met een diepte van 700 mm. De elegante vormgeving van de apparatuur van deze lijn is gecombineerd met een hoogwaardige

Nadere informatie

Kooktafels gas Kooktafels elektrisch Kooktafels keramisch/ inductie en inductiewok Kooktafels met gloeiplaat

Kooktafels gas Kooktafels elektrisch Kooktafels keramisch/ inductie en inductiewok Kooktafels met gloeiplaat Algemeen Een professionele keuken waarbij gekozen kan worden uit alle denkbeeldige apparatuur met een diepte van 700 mm. De elegante vormgeving van de apparatuur van deze lijn is gecombineerd met een hoogwaardige

Nadere informatie

Gasfornuizen 4-6 branders - oven

Gasfornuizen 4-6 branders - oven De Electrolux 700XP lijn bestaat uit modulaire kookapparatuur die ontworpen is om te voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van prestatie, energie besparing, veiligheid en ergonomie voor de middelgrote

Nadere informatie

Fornuizen met infrarood kookplaat

Fornuizen met infrarood kookplaat De Electrolux 700XP lijn bestaat uit modulaire kookapparatuur die ontworpen is om te voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van prestatie, energie besparing, veiligheid en ergonomie voor de middelgrote

Nadere informatie

CaterTech koel-en vrieskasten

CaterTech koel-en vrieskasten CaterTech koel-en vrieskasten In het assortiment koel- en vrieskasten van CaterTech is altijd een kast naar uw wensen te vinden. Breedte, hoogte, temperatuurbereik, links- of rechtsdraaiend, u zegt het

Nadere informatie

Zanussi Promoties 2008

Zanussi Promoties 2008 Zanussi Promoties 2008 Kooklijn N700 Gasfornuis temperatuur: 140 tot 300 C op open onderstel 4 identieke gasbranders (5,5 kw), traploos regelbaar eenvoudig qua onderhoud met thermokoppel en waakvlam

Nadere informatie

Horeca Techniek Sittard

Horeca Techniek Sittard Horeca Techniek Sittard Folder Frituurovens HTS Horeca Techniek Sittard Ophoven 158 6133 XZ Sittard KVK 55996086 Tel: +31 68 35 69 153 68 Elektrische friteusen Koken -E65/F10-4T 944, - Kuip 250x370xh210

Nadere informatie

www.pelgrim.nl Voor alles. Voor iedereen.

www.pelgrim.nl Voor alles. Voor iedereen. www.pelgrim.nl witgoed assortiment 2011 witgoed assortiment 2 iment 2011 witgoed assortiment 2011 Voor alles. Voor iedereen. sortiment 2011 witgoed assortiment 2011 witgoed assortiment 2011 witgoed assortiment

Nadere informatie

*688.208 *688.005 *688.808 *688.828

*688.208 *688.005 *688.808 *688.828 De friteuses zijn vervaardigd uit roestvrijstaal 18/10 en voorzien van EGO thermostaat, controlelampjes, maximaal-beveiliging, koude zône. De elementunit is gemakkelijk te verwijderen wat het onderhoud

Nadere informatie

Libero Line, het Ultieme, Innovatieve Front Cooking Concept

Libero Line, het Ultieme, Innovatieve Front Cooking Concept line Libero Line, het Ultieme, Innovatieve Front Cooking Concept electrolux Libero Line 3 Voor iedereen, overal Met de Libero Line bereikt Electrolux zelfs de meest bijzondere gasten. Gastronomische buffetten

Nadere informatie

Gasfornuizen 2-4-6 branders - top

Gasfornuizen 2-4-6 branders - top De Electrolux 700XP lijn bestaat uit modulaire kookapparatuur die ontworpen is om te voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van prestatie, energie besparing, veiligheid en ergonomie voor de middelgrote

Nadere informatie

CADAC SKOTTELBRAAI. Bestelcode Omschrijving Prijs 8309-10 Cadac Skottel Braai 94,00 CADAC GRILL2BRAAI

CADAC SKOTTELBRAAI. Bestelcode Omschrijving Prijs 8309-10 Cadac Skottel Braai 94,00 CADAC GRILL2BRAAI CADAC SKOTTELBRAAI Cadac is bekend geworden dankzij de populaire Cadac Skottelbraai. Deze komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika waar boeren een oude ploegschaar boven een vuur plaatsten om eten te bereiden.

Nadere informatie

TOSTI APPARAAT - 2 TANGS RVS 18/10 230V/1,3 kw tijdklok controlelampje 2 tosti tangen. fabrikant

TOSTI APPARAAT - 2 TANGS RVS 18/10 230V/1,3 kw tijdklok controlelampje 2 tosti tangen. fabrikant TOSTI APPARATEN CODE B MILAN TOAST Zeer solide uitvoering. Voorzien van verticale sleuven, ieder met een tostiklem; afzonderlijk instelbaar door middel van een schakelaar met tijdklok. Wordt compleet geleverd

Nadere informatie

Opslagsystemen Stellingen

Opslagsystemen Stellingen Opslagsystemen Stellingen Geen speciaal gereedschap nodig Eenvoudig samen te stellen Speciale wensen mogelijk Standaard product Legborden met interval in hoogte verstelbaar Maximale belading schuifmodule

Nadere informatie

E.G.O.-INDUCTIE. ProfiLine Inbouw. Handelmaatschappij Vermolen B.V. Postbus 112 6860 AC OOSTERBEEK. Peppelenbos 19 6662 WB ELST

E.G.O.-INDUCTIE. ProfiLine Inbouw. Handelmaatschappij Vermolen B.V. Postbus 112 6860 AC OOSTERBEEK. Peppelenbos 19 6662 WB ELST E.G.O.-INDUCTIE ProfiLine Inbouw Handelmaatschappij Vermolen B.V. Postbus 112 6860 AC OOSTERBEEK Peppelenbos 19 6662 WB ELST Tel: 0481-363355 Fax: 0481-363399 Internet: www.vermolen-ego.nl E-mail: info@vermolen-ego.nl

Nadere informatie

Onderbouw koel- en vrieskasten. HD SMART Gekoelde werktafel liter - 2 Deuren. Onderbouw koel- en vrieskasten. Omschrijving

Onderbouw koel- en vrieskasten. HD SMART Gekoelde werktafel liter - 2 Deuren. Onderbouw koel- en vrieskasten. Omschrijving ITEM # MODEL # NAAM # SIS # AIA # 726583 (RCER2M2) Gekoelde werktafel 290lt, 2 deuren, vlak bovenblad, -2/+10 C, Smart Electronic Omschrijving Punt nr Gekoelde werkbank van de HD line met 2 draaideuren

Nadere informatie

* Foto prototype, design definitieve model wijkt mogelijk licht af.

* Foto prototype, design definitieve model wijkt mogelijk licht af. * Foto prototype, design definitieve model wijkt mogelijk licht af. Collezione Fuori LIGORIO De Boretti designtopper De Ligorio is de designtopper van onze Fuori collectie. Elk detail van deze gasbarbecue

Nadere informatie

Houtkachels. Merk : Dovre. 760CB 11kW Houtkachel met zijvuldeur. afmetingen BxHxD: 780x800x580 mm gewicht: 210 kg rendement: 78 %

Houtkachels. Merk : Dovre. 760CB 11kW Houtkachel met zijvuldeur. afmetingen BxHxD: 780x800x580 mm gewicht: 210 kg rendement: 78 % Houtkachels Merk : Dovre 760CB 11kW Houtkachel met zijvuldeur. afmetingen BxHxD: 780x800x580 mm gewicht: 210 kg rendement: 78 % 640GM 9kW (zowel hout als kolen) Multibrandstofkachel met zijvuldeur. afmetingen

Nadere informatie

C92GMXNL8. Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. dubbele oven Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven)

C92GMXNL8. Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. dubbele oven Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. dubbele oven Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) EAN13: 8017709150136 Gaskookplaat: 6 branders: 1 wokbrander linksvoor 4,00 kw 1 sterke

Nadere informatie

Koken, Bakken en Braden

Koken, Bakken en Braden Koken, Bakken en Braden alles over kooksystemen en materialen en uitvoeringen van kook-, bak- en braadpannen Onderdeel van de opleiding Verkopen in de Gemengde Branche Retail Trainingen Koken, Bakken en

Nadere informatie

Koelwerkbanken lt

Koelwerkbanken lt De Electrolux Benefit koel- en vrieswerkbanken bieden een keus aan uitvoeringen, met een inhoud van 265 liter, 415 liter en 560 liter. Versies met deuren of met laden zijn leverbaar, met vlak bovenblad

Nadere informatie

Koelwerkbanken lt

Koelwerkbanken lt De Electrolux Benefit koel- en vrieswerkbanken bieden een keus aan uitvoeringen, met een inhoud van 265 liter, 415 liter en 560 liter. Versies met deuren of met laden zijn leverbaar, met vlak bovenblad

Nadere informatie

Ecostore. Vrieskast met halve deuren 670 liter. Ecostore. Omschrijving. Electrolux Professional professional.electrolux.be

Ecostore. Vrieskast met halve deuren 670 liter. Ecostore. Omschrijving. Electrolux Professional professional.electrolux.be ITEM # MODEL # Vrieskast met halve deuren 670 liter NAAM # SIS # AIA # en de storingssignalering * Koelinstallatie met automatische ontdooiing en heet gas smeltwater verdamping en een afneembare 60 mm

Nadere informatie

Staafmixer Set 345,= No. L tot. cm V W *551.055 43 230 200. uitsluitend leverbaar via uw groothandel.

Staafmixer Set 345,= No. L tot. cm V W *551.055 43 230 200. uitsluitend leverbaar via uw groothandel. Ideaal voor: Milkshakes, Smoothies, Emulsies... Staafmixer Set Eindelijk een echte professionele mixer voor uw kleine bereidingen! 0 tot 13.000 t.p.m. motorblok, pureerstaaf, garde en mixstaaf met een

Nadere informatie

*688.208 *688.005 *688.808 *688.828 2

*688.208 *688.005 *688.808 *688.828 2 1 De CaterChef friteuses zijn vervaardigd uit roestvrijstaal 18/10 en voorzien van EGO thermostaat, controlelampjes, maximaal-beveiliging, koude zône. De elementunit is gemakkelijk te verwijderen wat het

Nadere informatie

CS120-7. classici. Kookcentrum, 120 cm, inox Energieklasse: grote oven A - kleine oven B

CS120-7. classici. Kookcentrum, 120 cm, inox Energieklasse: grote oven A - kleine oven B Kookcentrum, 120 cm, inox Energieklasse: grote oven A - kleine oven B EAN13: 8017709162870 Gaskookplaat: 6 branders waaronder: Achteraan links: 1,80 kw Vooraan links: ultra snelle brander 3,50 kw Achteraan

Nadere informatie

Jouw leven, jouw smaak

Jouw leven, jouw smaak Dit is ETNA! Kies je voor ETNA, dan kies je voor ruim 155 jaar ervaring in het ontwikkelen van keukenapparatuur. Een nuchter, oer-hollands merk met maar een doel voor ogen: kwaliteit binnen handbereik

Nadere informatie

Gourmet Collection GOURMET COLLECTION. Nieuw assortiment hoogwaardig kookgerei

Gourmet Collection GOURMET COLLECTION. Nieuw assortiment hoogwaardig kookgerei Gourmet Collection GOURMET COLLECTION Nieuw assortiment hoogwaardig kookgerei 2016 GOURMET COLLECTION Meer dan 25 jaar geleden lanceerde AEG als eerste de inductiekookplaat. Vandaag stellen we u ons assortiment

Nadere informatie

CADAC CADAC SKOTTELBRAAI CADAC GRILL2BRAAI CADAC GRILLOGAS REVERSIBLE

CADAC CADAC SKOTTELBRAAI CADAC GRILL2BRAAI CADAC GRILLOGAS REVERSIBLE CADAC SKOTTELBRAAI Cadac is bekend geworden dankzij de populaire Cadac Skottelbraai. Deze komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika waar boeren een oude ploegschaar boven een vuur plaatsten om eten te bereiden.

Nadere informatie

CE92CMX. classici. Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox, vitrokeramisch Energieklasse voor de 2 ovens A

CE92CMX. classici. Kookcentrum Squadrata, 90 cm, inox, vitrokeramisch Energieklasse voor de 2 ovens A Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox, vitrokeramisch Energieklasse voor de 2 ovens A EAN13: 8017709117726 Vitrokeramische kookplaat met 5 zones High-Light: Achteraan links: 2000 W - Ø 195 mm Vooraan links:

Nadere informatie

C92GMX8. classici. Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox Energieklasse beide ovens A

C92GMX8. classici. Kookcentrum Squadrata, 90 cm, inox Energieklasse beide ovens A C92GMX8 Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox Energieklasse beide ovens A EAN13: 8017709150143 Gaskookplaat met 6 branders waaronder: Achteraan links: 1,00 kw Vooraan links: extra snel: 4,00 kw Achteraan

Nadere informatie

Prijslijst ingaande per 1 februari 2015

Prijslijst ingaande per 1 februari 2015 lijst ingaande per 1 februari 2015 Alle prijzen zijn in EURO s en geldig tot 31 december 2015 Thermisch beveiligde kooktoestellen met CE keur. Type Bestelnr. Verm. Uitvoering Soort gas Afmeting Hoogte

Nadere informatie

Keukenapparatuur. Retail Trainingen. alles over friteuses, keukenmachines, koffiezetapparaten, waterkokers en magnetrons

Keukenapparatuur. Retail Trainingen. alles over friteuses, keukenmachines, koffiezetapparaten, waterkokers en magnetrons alles over friteuses, keukenmachines, koffiezetapparaten, waterkokers en magnetrons Onderdeel van de opleiding Verkopen in de Gemengde Branche Retail Trainingen 2 Dit vakinformatieboek is een uitgave van:

Nadere informatie

195x195_Cornufe 8p_NED_Mise en page 1 04/06/10 14:56 Page1. CornuFé INVESTEER IN KOOKPLEZIER

195x195_Cornufe 8p_NED_Mise en page 1 04/06/10 14:56 Page1. CornuFé INVESTEER IN KOOKPLEZIER 195x195_Cornufe 8p_NED_Mise en page 1 04/06/10 14:56 Page1 La Cornue 1908 CornuFé INVESTEER IN KOOKPLEZIER w w w. c o r n u f e. c o m w w w. l a - c o r n u e. c o m 195x195_Cornufe 8p_NED_Mise en page

Nadere informatie

Ecostore Koelkast 1000l+300l

Ecostore Koelkast 1000l+300l ITEM # MOEL # NAAM # SIS # AIA # * IP21 waterdicht digitaal display voor weergave van de temperatuur en de alarmering in geval van foutieve temperatuur en de storingssignalering * Koelinstallatie met automatische

Nadere informatie

SF390XPZ. Functies. classici. Multifunctionele oven v.v. pizzafunctie 60 cm Roestvrijstaal Energieklasse A

SF390XPZ. Functies. classici. Multifunctionele oven v.v. pizzafunctie 60 cm Roestvrijstaal Energieklasse A SF390XPZ Multifunctionele oven v.v. pizzafunctie 60 cm Roestvrijstaal Energieklasse A EAN13: 8017709174996 11 functies Vapor Clean functie Pizzafunctie Turbohitte LCD display met timer en automatische

Nadere informatie

Libero Line, het Ultieme, Innovatieve Front Cooking Concept

Libero Line, het Ultieme, Innovatieve Front Cooking Concept line Libero Line, het Ultieme, Innovatieve Front Cooking Concept electrolux libero line Voor iedereen, overal Met de Libero Line bereikt Electrolux zelfs de meest veeleisende gasten. Gastronomische buffetten

Nadere informatie

Moderne technologie & bewezen betrouwbaarheid. Bakwanden

Moderne technologie & bewezen betrouwbaarheid. Bakwanden Moderne technologie & bewezen betrouwbaarheid Bakwanden Bewe PREMIUM QUALITY APPROVED S I N C E 1 9 8 5 Oerdegelijk en volledig beproefd. Dat zijn de bakwanden van HAKTO. Van oudsher niet meer weg te denken

Nadere informatie

CE92IMX. Functies. Oven multifunctioneel

CE92IMX. Functies. Oven multifunctioneel CE92IMX Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. inductie kookplaat, dubbele oven Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) EAN13: 8017709117719 5 elektrische inductie kookzones: Rechts

Nadere informatie

Heet water en warme melk

Heet water en warme melk HW-serie RLX-serie HW 500-serie HM-serie HCM Heet water en warme melk Snel grote hoeveelheden op temperatuur Wereldwijd de smaak van kwaliteit Zien Ruiken Proeven HW-serie Het ruime assortiment heetwaterapparatuur

Nadere informatie

Prothermetic 90 - Vaste drukbraadpan 80 lt, elektrisch, mengkraan,

Prothermetic 90 - Vaste drukbraadpan 80 lt, elektrisch, mengkraan, Product Model Prothermetic 90 - Vaste druk 80 lt, elektrisch, mengkraan, Naam SIS AIA Prothermetic 90 - Vaste druk 80 lt, elektrisch, mengkraan, 586773 (PUEN08ECEM) 2/1GN VASTE DRUKBRAADPAN 80 liter, 2

Nadere informatie

SC linea. Multifunctionele oven 60 cm Glas/ roestvrijstaal Energieklasse A

SC linea. Multifunctionele oven 60 cm Glas/ roestvrijstaal Energieklasse A SC112-8 Multifunctionele oven 60 cm Glas/ roestvrijstaal Energieklasse A EAN13: 8017709130305 12 functies 9 recept- en 3 memory programma's Vapor Clean functie Turbohitte Te verlichte bedieningsknoppen

Nadere informatie

Openluchtgrills op gas van Viking

Openluchtgrills op gas van Viking Openluchtgrills op gas van Viking Professionele resultaten bij u thuis TM Openluchtgrills op gas DVGBQ 76 cm, 104 cm EN 135 cm BREED Kookvermogen type professioneel Branders uit roestvast staal van 6,5

Nadere informatie

CADAC CADAC SKOTTELBRAAI CADAC PAELLA BRAAI CADAC GRILLOGAS REVERSIBLE GRILL

CADAC CADAC SKOTTELBRAAI CADAC PAELLA BRAAI CADAC GRILLOGAS REVERSIBLE GRILL CADAC SKOTTELBRAAI Cadac is bekend geworden dankzij de populaire Cadac Skottelbraai. Deze komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika waar boeren een oude ploegschaar boven een vuur plaatsten om eten te bereiden.

Nadere informatie

Prijslijst Kookfornuizen Greithwald Serie: Ökostar

Prijslijst Kookfornuizen Greithwald Serie: Ökostar Pagina 1 Prijslijst Kookfornuizen Greithwald Serie: Ökostar Ökostar 40 Afm.: Br 400 - H verstelbaar 850-920 - D 600 1.990,00 Uittrekbare sokkellade Schouwaansluiting dia 120mm + handmatige regeling DIN

Nadere informatie

Foto beschrijving artikelnr. Afwerking Prijs Xenon 223 Xenon 227 Premium 323 Premium 325 Premium 327 Freedom 384

Foto beschrijving artikelnr. Afwerking Prijs Xenon 223 Xenon 227 Premium 323 Premium 325 Premium 327 Freedom 384 Xenon 223 *Uitsparing voor 5 kg gasfles B01403920A 449,00 *56 cm x 39 cm kookoppervlak *Drie geëmailleerde grillroosters Xenon 227 *Uitsparing voor 5 kg B04514720A 549,00 *gasfles in bodem *76 cm x 39

Nadere informatie

Geproduceerd in Zwitserland: Precisie en Traditie

Geproduceerd in Zwitserland: Precisie en Traditie S90 2 electrolux thermaline S90 Geproduceerd in Zwitserland: Precisie en Traditie De geschiedenis van Zwitserland en Electrolux is nauw verwant met het merk Therma, marktleider in Zwitserland, dat in 1927

Nadere informatie

HOGE KWALITEIT KOEL/VRIES APPARATUUR TEGEN ZEER AANTREKKELIJKE PRIJZEN

HOGE KWALITEIT KOEL/VRIES APPARATUUR TEGEN ZEER AANTREKKELIJKE PRIJZEN low budget serie van Gram HOGE KWALITEIT KOEL/VRIES APPARATUUR TEGEN ZEER AANTREKKELIJKE PRIJZEN Een solide basis voor In een drukke wereld van de professionele keuken, is er behoefte aan een koeler of

Nadere informatie

C92GMX. Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox, thermokoppel energieklasse A voor de 2 ovens

C92GMX. Kookcentrum Squadrata, 90 cm, inox, thermokoppel energieklasse A voor de 2 ovens C92GMX Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox, thermokoppel energieklasse A voor de 2 ovens EAN13: 8017709104610 Gaskookplaat: 6 gasbranders waaronder: Achteraan links: 1,00 kw Vooraan links: ultra snel:

Nadere informatie

T H E R M A X De MELFORM containers garanderen het temperatuurbehoud tijdens het transport van dranken en voedingswaren.

T H E R M A X De MELFORM containers garanderen het temperatuurbehoud tijdens het transport van dranken en voedingswaren. THERMAX De MELFORM containers garanderen het temperatuurbehoud tijdens het transport van dranken en voedingswaren. Geschikt voor zowel koude als warme lijn. ISOTHERME CONTAINERS VOOR DRANKEN Voor koude

Nadere informatie

SNL926MX9. Functies. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm Roestvrijstaal. Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven)

SNL926MX9. Functies. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm Roestvrijstaal. Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) Vrijstaand fornuis 90 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) EAN13: 8017709169299 Gaskookplaat: 6 branders: 1 wokbrander linksvoor 3,50 kw 1 sterke brander middenvoor

Nadere informatie

volnay/vougeot TECHNISCHE INFO Modern Classic LMG 1452D-G EG/E/CTG/ECT LMCF 1452D-G EG/E/CTG/ECT LMVTR 1452D-G E/CT LMVI 1452D-G E/CT

volnay/vougeot TECHNISCHE INFO Modern Classic LMG 1452D-G EG/E/CTG/ECT LMCF 1452D-G EG/E/CTG/ECT LMVTR 1452D-G E/CT LMVI 1452D-G E/CT TEHNISHE INFO volnay/vougeot LG 1452-G EG/E/TG/ET LF 1452-G EG/E/TG/ET LVTR 1452-G E/T LVI 1452-G E/T LMG 1452-G EG/E/TG/ET LMF 1452-G EG/E/TG/ET LMVTR 1452-G E/T LMVI 1452-G E/T lassic Modern NL 10-2016

Nadere informatie

Boretti Barilo 349,00

Boretti Barilo 349,00 Collezione Fuori 2015 Collezione Fuori Een onverslijtbare bondgenoot Met zijn 1,5 mm dikke stalen wanden is de Barilo een onverslijtbare bondgenoot voor de liefhebber van het echte houtskool barbecueën.

Nadere informatie

RVS KOEL- EN VRIESAPPARATUUR

RVS KOEL- EN VRIESAPPARATUUR KOELKASTEN GN KOELKASTEN GN Evolution 2+ modellen De luchtvochtigheid in de kast kan ingesteld worden van 60% tot 90% zodat u verzekerd bent van een ideale temperatuur voor uw delicate etenswaren. Daarnaast

Nadere informatie

Opslagsystemen Stellingen

Opslagsystemen Stellingen Opslagsystemen Stellingen Geen speciaal gereedschap nodig Eenvoudig samen te stellen CaterTech zwevende schuifmodule Speciale wensen mogelijk STD Standaard product 15 cm Legborden met interval 15 cm in

Nadere informatie

SNL926MX8. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven)

SNL926MX8. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) Vrijstaand fornuis 90 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) EAN13: 8017709158811 Gaskookplaat: 6 branders: 1 wokbrander linksvoor 3,50 kw 1 sterke brander middenvoor

Nadere informatie

Warmhoudladen en -cabinetten

Warmhoudladen en -cabinetten WArMHoudlAdEN 500-1D 1.960,- 500-2D 3.030,- 500-1D 3.695,- b Houdt producten zoals vlees, vis, groente, sauzen, rijst, aardappels en broodjes zonder kwaliteitsverlies urenlang warm en gereed om te serveren.

Nadere informatie

De vanderbeyl IGB boilerserie

De vanderbeyl IGB boilerserie De vanderbeyl IGB boilerserie duurzame cv-boilers van roestvrij staal Altijd royaal warm water, op de zaak én thuis Comfortabel hygiënisch én uiterst betrouwbaar Ervaar het royale comfort van een vanderbeyl

Nadere informatie

Een harde werker. Meer dan duurzaam

Een harde werker. Meer dan duurzaam thermaline Modular 85 thermaline Modular 85 Een harde werker Meer dan duurzaam thermaline Modular 85 wordt gedragen door een sterk intern frame, volledig bestand tegen stoten en corrosie, dankzij de volledige

Nadere informatie

900XP & 700XP. trust the experience

900XP & 700XP. trust the experience 900XP & 700XP trust the experience XP - Maakt het verschil expertise - Traditie - Inspiratie - Evolutie extreem in Prestaties - Bakplaat HP - PowerGrill HP - Inductieplaat HP - Gasbranders HP Flower Flame

Nadere informatie

Koel- en vrieskasten Onderbouw koelkast 160 liter

Koel- en vrieskasten Onderbouw koelkast 160 liter ITEM # MODEL # NAAM # SIS # AIA # * Instelbare thermostaat met digitale temperatuur aanduiding op het front * Koeling door middel van een plaatverdamper met ventilator * Automatische ontdooiing en smeltwaterverdamper

Nadere informatie

Libero Line, de creatieve manier van koken

Libero Line, de creatieve manier van koken line Libero Line, de creatieve manier van koken dito electrolux libero line 3 Bakplaat Ideaal voor het tegelijkertijd klaarmaken van meerdere soorten voedsel dankzij het speciale verchroomde oppervlak,

Nadere informatie

Polibox. Isotherme containers. tecno STOCKAGE DISTRIBUTIE ISOTHERME CONTAINERS E-2

Polibox. Isotherme containers. tecno STOCKAGE DISTRIBUTIE ISOTHERME CONTAINERS E-2 tecno ISOTHERME CONTAINERS E-2 volledig vervaardigd uit polypropyleen POLIBOX MAXI - Uitw. Afm. 685x485 mm (BxD) Inw. Afm. 625x425 mm (BxD) PLB-066 PLB-067 PLB-068 PLB-069 PLB-070 PLB-071 Uitw. Afm. (hoogte)

Nadere informatie

TR4110CNL. Victoria. Nostalgisch fornuis 'Tradizionale' 110 cm Crème Energieklasse A (Oven rechtsboven) Energieklasse A (Oven linksonder)

TR4110CNL. Victoria. Nostalgisch fornuis 'Tradizionale' 110 cm Crème Energieklasse A (Oven rechtsboven) Energieklasse A (Oven linksonder) TR4110CNL Nostalgisch fornuis 'Tradizionale' 110 cm Crème Energieklasse A (Oven rechtsboven) Energieklasse A (Oven linksonder) EAN13: 8017709175603 Gaskookplaat: 7 branders: 1 superbrander 4,20 kw 2 sterke

Nadere informatie

RHIMA doorschuifmachine WD-7 GREEN

RHIMA doorschuifmachine WD-7 GREEN RHIMA doorschuifmachine WD-7 GREEN Vanaf heden is de WD-7 leverbaar met de RHIMA PRM-7 voorwasmachine, wasemcondensunit met energieterugwinning en warmtewisselaar met energieterugwinning. De RHIMA WD-7

Nadere informatie

WATERKOKERS CB(W), WKI, WKT, WKS

WATERKOKERS CB(W), WKI, WKT, WKS WATERKOKERS CB(W), WKI, WKT, WKS Waterkokers voor professionals In het bedrijfsrestaurant, op de werkvloer, in horecagelegenheden, bij een sportwedstrijd, in het ziekenhuis - grote of kleine hoeveelheden

Nadere informatie

KNOXHULT keukensysteem

KNOXHULT keukensysteem KOOPHULP KNOXHULT keukensysteem ONDERHOUD Maak de kasten schoon met een vochtige doek of een mild detergent. Afdrogen met een schone doek. Maak roestvrijstalen oppervlakken na gebruik schoon met een spons

Nadere informatie

Food Processing Equipment CONTINUE FRITEUSE

Food Processing Equipment CONTINUE FRITEUSE Food Processing Equipment De NEAEN EcoFry CONTINUE FRITEUSE De serie NEAEN EcoFry continue friteuses is een nieuwe sensatie op de markt van voedselverwerkingsmachines! Het ontwerp van deze machine, die

Nadere informatie

*921.451 1 29(H)x26x26 230 165 *921.452 2 29(H)x50x26 230 330 *921.453 3 29(H)x76x26 230 495 *921.454 4 29(H)x50x50 230 660

*921.451 1 29(H)x26x26 230 165 *921.452 2 29(H)x50x26 230 330 *921.453 3 29(H)x76x26 230 495 *921.454 4 29(H)x50x50 230 660 SPIJZENWARMHOUDAPPARATEN - fraai uiterlijk door kompakte roestvrijstalen vormgeving, met roestvrijstalen waterpannen en bain-marie potten (4,5 lit.). Iedere pot met afzonderlijke thermostaat en controlelampje.

Nadere informatie

Collezione Fuori - 2016 Outdoor Kitchens. Bueno Bravo Boretti

Collezione Fuori - 2016 Outdoor Kitchens. Bueno Bravo Boretti Collezione Fuori - 2016 Outdoor Kitchens Bueno Bravo Boretti Geniet in stijl en ontdek hoe u met Boretti uw tuin in een giardino verandert Binnen onze Fuori collectie vindt u meer eigentijdse en modern

Nadere informatie

SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK. Köhler Banketwagens

SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK. Köhler Banketwagens SPCIIST I GTKUK-GISTIK Köhler Banketwagens HUPF Grootkeukentechniek www.hupfer.nl SPCIIST I GTKUK-GISTIK Variabel inzetbaar binnen de logistieke organisatie rondom de verdeling van maaltijden - de Köhler

Nadere informatie

FORNUIZEN VOOR KOOKLIEFHEBBERS!

FORNUIZEN VOOR KOOKLIEFHEBBERS! FORNUIZEN VOOR KOOKLIEFHEBBERS! Prijslijst inclusief 21 % B.T.W., af magazijn d d. 2013 ALGEMEEN De voorgaande bladzijden geven u een uitvoerig beeld om het juiste model te kiezen welke het meest beantwoordt

Nadere informatie

Zanussi Professional Zanussi Professional N900 N900

Zanussi Professional Zanussi Professional N900 N900 N900 Het Systeem De wereld van de moderne catering heeft haar ontwikkeling mede te danken aan het Zanussi Professional System. Iedere expert op dit vakgebied kan beamen dat dit systeem een ontwikkeling

Nadere informatie

Uw koffie of thee is klaar in een handomdraai.

Uw koffie of thee is klaar in een handomdraai. Pure water hot Uw koffie of thee is klaar in een handomdraai. Franke brengt comfort naar de keuken Uw kostbare tijd besteedt u het liefst aan zaken die u leuk of belangrijk vindt. Wachten op kokend water

Nadere informatie

C92GMNNL8. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. dubbele oven Zwart (hoogglans) Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven)

C92GMNNL8. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. dubbele oven Zwart (hoogglans) Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. dubbele oven Zwart (hoogglans) Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) EAN13: 8017709159269 Gaskookplaat: 6 branders: 1 wokbrander linksvoor 4,00 kw 1 sterke

Nadere informatie

TRANSPORTBAND BLANCHEUR/KOKER

TRANSPORTBAND BLANCHEUR/KOKER Food Processing Equipment NEAEN ContiBlanch TRANSPORTBAND BLANCHEUR/KOKER De NEAEN ContiBlanch transportband blancheur/koker is bedoeld voor de warmtebehandeling van een groot aantal producten waarvan

Nadere informatie

VERHUUR KEUKENMATERIAAL

VERHUUR KEUKENMATERIAAL VERHUUR KEUKENMATERIAAL INHOUDSOPGAVE KEUKENMATERIAAL P. 3 2 5000 *Bain-marie met brandpasta 11,50 5001 *Bain-marie voor soep 10Ltr 18,00 5096 *Bain-marie 220volt GN 1/1 diepte 17cm 1200watt 22,00 5130

Nadere informatie

C9IMX9. Functies. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. inductie kookplaat Roestvrijstaal. Energieklasse A. EAN13: Kookplaat:

C9IMX9. Functies. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. inductie kookplaat Roestvrijstaal. Energieklasse A. EAN13: Kookplaat: C9IMX9 Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. inductie kookplaat Roestvrijstaal Energieklasse A EAN13: 8017709222888 Kookplaat: 5 inductie kookzones met boosterfunctie: Linksvoor: Ø 145 mm, 1,40 kw/ 2,20 kw Linksachter:

Nadere informatie

Functies COMPACT MET ALLE

Functies COMPACT MET ALLE KOKEN 24 KOKEN COMPACT MET ALLE Functies Compact betekent niet meteen een compromis. Met de compacte apparaten van Electrolux, heeft u alle vrijheid om uw keuken op uw manier in te richten. Zelfs als uw

Nadere informatie

AFMETINGEN EN SPECIFICATIES. Als designer van professionele kookapparatuur voor huishoudelijk gebruik presenteert

AFMETINGEN EN SPECIFICATIES. Als designer van professionele kookapparatuur voor huishoudelijk gebruik presenteert 60,8 cm 67,3 cm 196 cm 13,7 cm Min. 91,1 cm Max. 95,6 cm tot bovenkant rooster steun 2,9 cm 129,3 cm 30,5 cm 3,8 cm 2,5 cm 45,7 cm 60,8 cm 59,5 cm 26,8 cm 15,2 cm 10,2 cm 24 of 27 (61,0 cm of 68,6 cm)

Nadere informatie

C9GMA9. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm Antraciet Energieklasse A. EAN13: Gaskookplaat:

C9GMA9. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm Antraciet Energieklasse A. EAN13: Gaskookplaat: C9GMA9 Vrijstaand fornuis 90 cm Antraciet Energieklasse A EAN13: 8017709222727 Gaskookplaat: 6 branders: 1 superbrander 4,20 kw 1 sterke brander 2,90 kw 2 normale branders 1,80 kw 2 kleine branders 1,00

Nadere informatie

TR93BL FUNCTIES. Victoria. Grote oven multifunctie

TR93BL FUNCTIES. Victoria. Grote oven multifunctie TR93BL Kookcentrum, 90 x 60 cm, 2 ovens + grillcompartiment, gaskookplaat 6 branders, glanzend Energieklasse ovens A/B EAN13: 8017709182458 Gaskookplaat, 6 branders waaronder: Vooraan links: 4,20 kw Achteraan

Nadere informatie

STAINLESS STEEL CREATIONS. Wonderful worktops from Franke

STAINLESS STEEL CREATIONS. Wonderful worktops from Franke STAINLESS STEEL CREATIONS Wonderful worktops from Franke 2 RVS WERKBLADEN Een roestvrijstaal werkblad brengt naast een hoge functionaliteit ook een extra dimensie in uw keuken. Franke is specialist in

Nadere informatie

TR4110X. Victoria. Kookcentrum "Victoria", 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A

TR4110X. Victoria. Kookcentrum Victoria, 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A TR4110X Kookcentrum "", 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A EAN13: 8017709191009 Gaskookplaat:7 branders waaronder: Vooraan rechts: 1,80 kw Achteraan rechts:

Nadere informatie

Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN

Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek Bij de bouw van een koel- of vriescel en verwerkingsruimten is de montage van de isolerende deur de kroon op het werk.

Nadere informatie

RHIMA FX Bandmachines

RHIMA FX Bandmachines RHIMA FX Bandmachines De RHIMA FX bandvaatwasmachines zijn geheel vervaardigd van roestvrijstaal, d.w.z. frame, tanks, waspijpen, wasarmen, filters, etc. De wastanks zijn zelfs vervaardigd van het hoogwaardige

Nadere informatie

Productpresentatie. Classic Deck Oven

Productpresentatie. Classic Deck Oven Productpresentatie Classic Deck Oven Classic. Waarschijnlijk de beste deckoven ter wereld. De Classic deckoven kan met recht een klassieker genoemd worden. Het eerste model is in 1992 ontwikkeld en vandaag

Nadere informatie

SFP390X-1 Binnenkort verkrijgbaar

SFP390X-1 Binnenkort verkrijgbaar SFP390X-1 Binnenkort verkrijgbaar Oven multifunctie, PYROLYSE, koude deur, hoogte 60 cm, inox finger friendly Energieklasse A-20% EAN13: 8017709193980 11 functies Volume 72 liter 5 kookniveaus Timer en

Nadere informatie

Thought for food. Nederlands

Thought for food. Nederlands Thought for food Nederlands Welke functies? Conventionele elektrische oven (boven- en onderwarmte) In een conventionele elektrische oven komt de warmte van boven en van onder. Omdat de warmte stijgt is

Nadere informatie

KOKEN CULINAIRE VRIJHEID

KOKEN CULINAIRE VRIJHEID KOKEN CULINAIRE VRIJHEID 34 KOKEN Een kookplaat die bij uw pannen past en niet andersom. Het laatste waar u zich zorgen om wilt maken als u aan het koken bent, is welke pan u kunt gebruiken. Met de Infinite

Nadere informatie

Kwaliteit en Toekomst

Kwaliteit en Toekomst www.jostenberg.nl GROOTKEUKEN Kwaliteit en Toekomst de weg naar een complete keuken Voorladers-onderbouwvaatspoelmachines Voorladers-onderbouwvaatspoelmachines -ATA- aansluittype programmaduur waarde bestelnr.

Nadere informatie

CS120NL-7. classici. Kookcentrum Opera 120 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (Grote oven) Energieklasse A (Kleine oven)

CS120NL-7. classici. Kookcentrum Opera 120 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (Grote oven) Energieklasse A (Kleine oven) CS120NL-7 Kookcentrum Opera 120 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (Grote oven) Energieklasse A (Kleine oven) EAN13: 8017709163082 Gaskookplaat: 6 branders: 1 superbrander 4,20 kw linksvoor 1 sterke brander

Nadere informatie

GASGESTOOKTE DONKERE STRALINGSBUIZEN BLONDEAU INDUSTRIAL HEATING

GASGESTOOKTE DONKERE STRALINGSBUIZEN BLONDEAU INDUSTRIAL HEATING Bij verwarming door middel van gasgestookte donkere stralingsbuizen worden oppervlaktes verwarmd - geen volumes meer - zonder lucht- en / of stofverplaatsing. Dit biedt tal van mogelijkheden en voordelen,

Nadere informatie

TR4110IBL Nieuw. Downloaded from www.vandenborre.be. Victoria

TR4110IBL Nieuw. Downloaded from www.vandenborre.be. Victoria TR4110IBL Nieuw Kookcentrum "", 110 x 60 cm, glanzend zwart, 2 ovens + grill, inductiekookplaat met 5 zones Energieklasse ovens A EAN13: 8017709195052 5 inductiezones met booster waaronder: Vooraan links:

Nadere informatie

ZEUS PYRO. Werking volgens onderdruk principe. Rendement 82-90% Geringe afmetingen. Ingebouwde veiligheidskoelspiraal

ZEUS PYRO. Werking volgens onderdruk principe. Rendement 82-90% Geringe afmetingen. Ingebouwde veiligheidskoelspiraal ZEUS PYRO Werking volgens onderdruk principe Rendement 82-90% Geringe afmetingen Ingebouwde veiligheidskoelspiraal Hoogwaardig keramisch vuurbeton LACFIRE 1800/20 SiC Aslade kan geledigd tijdens het verwarmingsbedrijf

Nadere informatie

Koken. Keukentoestellen. Gasbraadslede. Laagbrander

Koken. Keukentoestellen. Gasbraadslede. Laagbrander Koken Het is steeds de bedoeling dat de keuken hygiënisch en proper is zodat de maaltijden in de beste omstandigheden bereid kunnen worden. Zorg er bij vertrek voor dat de keuken in een staat zoals ook

Nadere informatie

Steeds vaker worden dierenasiels, honden- en kattenpensions uitgerust met onze Nooyen kennels. Vraag vrijblijvend naar ons advies.

Steeds vaker worden dierenasiels, honden- en kattenpensions uitgerust met onze Nooyen kennels. Vraag vrijblijvend naar ons advies. Kwaliteitskennels Hoogwaardige kwaliteit Jarenlange ervaring op het vlak van kennelinrichting Ruim assortiment standaarduitvoeringen Diverse afmetingen leverbaar uit voorraad Ook snelle levering van maatwerk

Nadere informatie

RVS koel- en vriesapparatuur

RVS koel- en vriesapparatuur BLAST CHILLERS/SHOCK FREEZERS BC/BF ZETA Blast chillers/shock freezers Blast chiller/shock freezers:etenswaren volgens HACCP in minder dan 90 min. van +90 C naar +3 C en in minder dan 240 min. van +90

Nadere informatie