Auto onder water en een startcursus duiken, op 27 april waren de openingsactiviteiten.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Auto onder water en een startcursus duiken, op 27 april waren de openingsactiviteiten."

Transcriptie

1 Jaarverslag 2013 Bosbad Zwinderen Het weer en de bezoekersaantallen. De openingsactiviteiten op 27 april waren spectaculair: een startcursus duiken, leuke activiteiten van Veilig Verkeer Nederland, aantrekkelijke kramen van ondernemers uit de omgeving en: hoe kom je uit een auto die het water ingereden is? Ondanks het slechte weer trok dit alles toch de nodige bezoekers. Alle bezoekers waren enthousiast over de leuke en interessante activiteiten! Auto onder water en een startcursus duiken, op 27 april waren de openingsactiviteiten. De eerste helft van mei was goed weer, de tweede helft was ronduit slecht. Eind mei hadden we nog geen bezoekers binnen gehad; en juni gaf ongeveer hetzelfde beeld. Eind juni stond de teller op ruim bezoekers, met een hele mooie uitschieter in de 3 e week van juni met ruim bezoekers! Woensdag 19 juni was een echte topdag met maar liefst 1446 bezoekers het record van dit seizoen. Na half juli liep het echt hard. Schitterend weer in de zomervakantie, dat leverde 3 dagen achter elkaar tegen de 1200 bezoekers op. Op de derde dag daarvan kwam de e bezoeker binnen. Zo kwam het totaal eind juli op ruim bezoekers. Stabiele bezoekersaantallen. Augustus was iets minder, maar toch nog wel heel redelijk met 2 augustus als een topdag met 1275 bezoekers. De laatste openingsweek, begin september, had ook nog goed weer. De zwemvierdaagse profiteerde daarvan, ook al moest de BBQ op de laatste (vrij)dag worden verplaatst naar de tent, doordat het begon te onweren. Alles bij elkaar een heel mooi seizoen met in totaal bezoekers, Als we kijken naar de bezoekersaantallen van de afgelopen jaren (vanaf 2008), dan geeft dat toch een heel stabiel beeld met als uitzondering het seizoen 2011, met erg slecht weer. Een goed perspectief dus voor de komende jaren!

2 De accommodatie en de faciliteiten. Ook dit jaar hadden we natuurlijk weer een primeur: het pinnen! De bezoekers konden dit jaar bij ons Bosbad pinnen en daar waren velen blij mee. Dit ook omdat we in Zwinderen geen pinautomaat hebben om geld op te nemen De kassamedewerkers hadden er geen enkel probleem mee na de goede uitleg en met de duidelijke instructie. Een goede aanvulling op de service voor onze bezoekers. Pinnen prima service! De bolle spiegel is een handig hulpmiddel voor het verbeteren van de veiligheid in en rondom bad 3. Speciale activiteiten en promotie. De openingsactiviteit voor vrijwilligers en genodigden hadden we dit jaar verplaatst naar de zaterdagochtend en dus gecombineerd met de andere openingsactiviteiten van de zaterdag. De meeste mensen vonden dit prima, Zoals al gezegd werd die zaterdag een succes, dankzij de spectaculaire activiteiten. Op het plein rondom het peuterbad was ook een kleine streekmarkt georganiseerd met kramen van een aantal bedrijven en creatieve zelfstandigen uit de omgeving. Deze geweldige seizoenopening werd mogelijk gemaakt dankzij de financiële steun van de Vrienden van het Bosbad. Tijdens de streekmarkt werd de Duo fiets gepresenteerd, een prachtig initiatief om samen met minder validen een fiets tocht te gaan maken. Voorzitter Jans Kelder houdt zijn openingsspeech en secretaris Betty Hoogeveen demonstreert de Duo-fiets op de streekmarkt van 27 april.

3 Zwemlessen, km-zwemmen en de zwemvierdaagse De zwemlessen werden dit jaar nog beter bezocht dan in de voorgaande jaren: 135 kinderen bezochten de lessen, een record. Maar liefst 116 diploma s werden uitgereikt, dat is bijna anderhalf keer zoveel als in Ook de aquajogging trok wekelijks weer een vaste groep enthousiaste deelnemers. Dat gold minder voor het km-zwemmen, Zwem en Win`, waarbij de deelnemers (bijna) iedere dag baantjes zwemmen en het aantal vastleggen op een kaart. De animo voor deze activiteit, nu voor het 3 e jaar georganiseerd, viel tegen. De winnares was Hillie Kregel, net als vorig jaar; zij zwom 34 km. De belangstelling voor de zwemvierdaagse aan het eind van het seizoen was ook iets minder: 85 deelnemers dit jaar tegenover vorig seizoen 105. Er waren iets minder deelnemers dan in de voorgaande jaren, maar degenen die er waren genoten volop van het zwemmen, het mooie weer, de pannenkoeken (15 kg pannenkoekenmeel ging er doorheen, veel bakwerk dus voor de vrijwilligers ) en de BBQ. Een stijgende lijn in het aantal behaalde diploma s. In 2013 behaalden 116 kinderen hun zwemdiploma. De financiën Financieel konden we in 2013 de uitgaven weer goed laten sporen met de inkomsten. Dit ondanks een bezuiniging op de exploitatiebijdrage van de gemeente en enkele andere tegenvallers. Het aantal verkochte abonnementen was wat hoger dan in 2012 en ook de inkomsten van de los betalende bezoekers (toeristen vooral) waren hoger. Dit kwam doordat er meer bezoekers waren die een los kaartje kochten voor een bezoek en doordat juist die kaartjes in prijs waren verhoogd; de prijs van de abonnementen was niet gestegen, om onze vaste bezoekers in deze financieel moeilijke tijd niet teveel te belasten. De financiële positie van het Bosbad is gezond door een goed financieel beheer, voorzichtigheid met uitgaven en investeringen en door een goede afstemming op tegenvallers die er zijn. Zo hebben we dit seizoen bespaard op energie door de watertemperatuur met 0,5 graad celsius te verlagen. De prijs voor een abonnement was gelijk aan het tarief in 2012, wel was er een toename in het aantal abonnementhouders.

4 De camping en de kiosk In de loop van het seizoen kwam er steeds meer duidelijkheid in de toekomst van de camping naast het Bosbad. En in september ging de kogel door de kerk: de camping is verkocht aan de familie Quaak uit Nijkerk. Een jong en enthousiast stel dat de camping over heeft genomen van de fam Hogenbirk. Jannie Hogenbirk werd op de vrijwilligers-bbq aan het eind van het seizoen van harte bedankt voor haar jarenlange inzet voor de kiosk, voor haar lekkere hapjes bij de opening, voor de heerlijke patat. Als afscheidscadeau kreeg zij een luchtfoto van de camping en het Bosbad. De fam Quaak met Jannie Hogenbirk in de kiosk. De familie Quaak is voortvarend bezig om de camping te moderniseren. Zij zullen de kiosk vanaf 2014 pachten van de Stichting Bosbad Zwinderen. Het bestuur is met hen in overleg om daarover tot goede afspraken te komen. Daarbij worden ideeën besproken om de kiosk aan te passen en uit te breiden. Organisatie. De vrijwilligers zijn van groot belang voor ons Bosbad. Zonder al die vrijwilliger zouden we het gewoon echt niet redden. Ook dit jaar hebben al die vrijwilligers uit de verschillende dorpen er weer voor gezorgd dat ons mooie Bosbad open was, en dat er alles weer prima uitzag: de groenploeg, de onderhoudsploeg, de mensen van de kassa, enz. Kort na de sluiting van het zwemseizoen werden zij op de jaarlijke vrijwilligers-bbq bedankt voor al hun inzet. Die BBQ vond dit jaar plaats op de blauwe bessenboerderij van de familie Bussemaker en was weer een succes. Ook in 2013 lag het Bosbad Zwinderen er weer uitstekend bij dankzij de inzet van alle vrijwilligers. Het bestuur vergaderde weer regelmatig, iedere maand. Doordat het bestuur goed bezet is kunnen de taken goed worden verdeeld, zodat het voor iedereen leuk en behapbaar blijft. Naast vrijwilligers zijn er voor een zwembad ook deskundige professionele personeelsleden nodig. Het team van 2012 was ook in 2013 beschikbaar en zorgde ervoor dat alles zonder grote problemen verliep. Drie keer was het nodig dat zij de hulp van een ambulance inriepen, en alle drie de keren werd daarbij snel en goed gehandeld. Het is fijn om te kunnen rekenen op een goed team, ook in dergelijke gevallen! Bosbad Zwinderen kan rekenen op een professioneel team van zwemonderwijzers en is daar trots op.

5 Sponsors en Vrienden van het Bosbad. De Vrienden van het Bosbad zijn al even genoemd. Speeltoestellen, openingsactiviteiten, zwem4daagse etc., dit alles is alleen mogelijk dankzij de steun van de vele Vrienden van het Bosbad en de bedrijven die het Bosbad sponsoren. Zoals altijd konden we ook dit jaar weer rekenen op de steun van de Jan Rigterink Stichting en enkele particulieren. De gelden die hierdoor binnenkomen worden beheerd in de Stichting Vrienden van het Bosbad, en worden alleen gebruikt voor de aanschaf van materialen en voorzieningen om het verblijf in het Bosbad (nog) aangenamer en prettigere te maken. Dit jaar is er een nieuw bord geplaatst om ook alle nieuwe Vrienden van het Bosbad te presenteren. Toekomst visie. Het bestuur heeft vertrouwen in de toekomst van Bosbad Zwinderen. De gezonde financiële positie, de grote groep vrijwilligers en vrienden en de bezoekersaantallen van de afgelopen jaren bieden een goede basis. Wij zullen ons best doen om ons zwembad in de komende jaren op hetzelfde kwaliteitsniveau te houden en, waar nodig, te blijven aanpassen aan de eisen van de tijd. Op deze wijze houden we hier een mooi en aantrekkelijk openluchtbad voor de bewoners in onze regio, en ook voor toeristen die onze gemeente bezoeken. Stichting Bosbad Zwinderen December 2013.

JAARVERSLAG 2014. Stichting Bosbad Zwinderen Toldijk 20b 7864 TL Zwinderen

JAARVERSLAG 2014. Stichting Bosbad Zwinderen Toldijk 20b 7864 TL Zwinderen Stichting Bosbad Zwinderen Toldijk 20b 7864 TL Zwinderen Het weer en de bezoekersaantallen. Het seizoen begon dit jaar rustig. Op deze eerste dag van het nieuwe seizoen, 26 april, konden wij zo'n 300 bezoekers

Nadere informatie

JAARVERSLAG BOSBAD ZWINDEREN

JAARVERSLAG BOSBAD ZWINDEREN JAARVERSLAG 2015 BOSBAD ZWINDEREN 1 Een prima seizoenstart met een nieuwe slecht weer accommoda e. Zoals zo vaak hadden we ook dit jaar weer iets nieuws bij de start van het seizoen: de opening van onze

Nadere informatie

BOSBAD ZWINDEREN JAARVERSLAG 2017

BOSBAD ZWINDEREN JAARVERSLAG 2017 BOSBAD ZWINDEREN JAARVERSLAG 2017 2017: een wisselvallige zomer Na het drukke jubileumjaar 2016, waarin ons Bosbad het 50 jarig bestaan vierde, was 2017 een rus ger jaar. Dit kwam ook, doordat het weer

Nadere informatie

1.1 'Zwembad De Berkel moet koste wat kost blijven bestaan'

1.1 'Zwembad De Berkel moet koste wat kost blijven bestaan' Zwembad De Berkel Onderzoeksresultaten TIPHorstaandeMaas.nl Zwembad De Berkel is bezig met het bepalen van haar toekomst. 1 Wat vind je van de volgende stellingen? 4 4 3 3 2 1.1 'Zwembad De Berkel moet

Nadere informatie

BOSBAD ZWINDEREN JAARVERSLAG 2018

BOSBAD ZWINDEREN JAARVERSLAG 2018 BOSBAD ZWINDEREN JAARVERSLAG 2018 2018: een fantas sch seizoen voor Bosbad Zwinderen! Na het wisselvallige jaar 2017, was 2018 een jaar dat blijkbaar een inhaalslag moest maken. Volgens weeronline was

Nadere informatie

Informatie seizoen 2017 Kom naar openluchtzwembad De Sawn Doarpen voor een frisse duik en voor de verschillende activiteiten!

Informatie seizoen 2017 Kom naar openluchtzwembad De Sawn Doarpen voor een frisse duik en voor de verschillende activiteiten! Opening op zaterdag 6 mei 2017 Toegang gratis! Informatie seizoen 2017 Kom naar openluchtzwembad De Sawn Doarpen voor een frisse duik en voor de verschillende activiteiten! www.sawndoarpen.nl In Gytsjerk

Nadere informatie

BOSBAD ZWINDEREN JAARVERSLAG 2016

BOSBAD ZWINDEREN JAARVERSLAG 2016 BOSBAD ZWINDEREN JAARVERSLAG 2016 Het jubileumjaar! In 2016 bestond Bosbad Zwinderen 50 jaar. In 1966 werden het eerste bad en het peuterbad aangelegd; deze beide baden werden op 9 juli 1966 in gebruik

Nadere informatie

We hebben dit jaar incidenteel twee toezichthouders ingehuurd via een uitzendbureau.

We hebben dit jaar incidenteel twee toezichthouders ingehuurd via een uitzendbureau. INHOUD 1. Medewerkers zwembad.. Onderhoud. 3. Schoolzwemmen. 4. Instructiezwemmen.. Doelgroepen. 6. Activiteiten / Verhuur.. Bezoekers vanaf 1980. 8. Energieverbruik. 9. Kaartverkoop. 10. Behaalde diploma

Nadere informatie

Nieuwsbrief het Molenbad (1) Maart 2019

Nieuwsbrief het Molenbad (1) Maart 2019 Nieuwsbrief het Molenbad (1) Maart 2019 Een nieuw seizoen Over iets meer dan 1 maand gaat het nieuwe zwemseizoen alweer van start. Op zondag 28 april a.s. om 12.00 uur zal wethouder Harry Nederpelt het

Nadere informatie

Zwemvereniging Zoetermeer (ZVZ) Commissie Elementair Zwemmen (CEZ) Jaarverslag 2005

Zwemvereniging Zoetermeer (ZVZ) Commissie Elementair Zwemmen (CEZ) Jaarverslag 2005 Zwemvereniging Zoetermeer (ZVZ) Commissie Elementair Zwemmen (CEZ) Jaarverslag 2005 De CEZ ziet er eind 2005 als volgt uit: Sylvia Trijsburg - Verwoerd Voorzitter + leiding zaterdagochtend Jan Boelhouwer

Nadere informatie

VOORWOORD. Zweeloo, februari 2014. Bestuur Stichting Zwembad Zweeloo: Henk Ruis Jan Seubring Gerry Kelder Ruud Janse Olfred Nijenbanning

VOORWOORD. Zweeloo, februari 2014. Bestuur Stichting Zwembad Zweeloo: Henk Ruis Jan Seubring Gerry Kelder Ruud Janse Olfred Nijenbanning VOORWOORD Het zwembad in Zweeloo verkeerd in zwaar financieel weer. De subsidiekraan wordt langzaam maar zeker dichtgedraaid, terwijl de onkosten in de afgelopen jaren zeker niet zijn gedaald. Deze verandering

Nadere informatie

Aan de bewoners van dit pand: STICHTING INFORMATIE 2015 ZWEMBAD DE DINGE ZWEMBADEN DE BREEDE

Aan de bewoners van dit pand: STICHTING INFORMATIE 2015 ZWEMBAD DE DINGE ZWEMBADEN DE BREEDE Aan de bewoners van dit pand: STICHTING ZWEMBADEN EEMSMOND INFORMATIE 2015 ZWEMBAD DE DINGE ZWEMBAD DE BREEDE De winter is bijna ten einde en het zwemseizoen staat weer voor de deur. In de gemeente Eemsmond

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr Pasen Gisteren hebben we met de hele school het paasfeest gevierd. We hebben samen heerlijk gegeten en aandacht besteed aan het paasverhaal. Ook hebben we samen paasliedjes gezongen. Fijn dat leerkrachten

Nadere informatie

Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor? Almere, juni 2015 De Stichting Vrienden van Archipel bestaat alweer bijna een jaar. In 2014 zijn we begonnen met het werven van donateurs en sponsors en gelukkig kunnen wij u melden dat we op de goede

Nadere informatie

HOUTVAARTKOERIER 2009nr. 1 maart 2009

HOUTVAARTKOERIER 2009nr. 1 maart 2009 HOUTVAARTKOERIER 2009nr. 1 maart 2009 zie ook: www.houtvaart.nl Opening zwembad: 25 april 2009 Beste Vrienden van de Houtvaart, en dat zijn er heel veel. Wist u dat de Vereniging bijna 2000 leden telt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 Dorpshuis de Utwyk M. Smitstraat 27, 9072 AL Nij Altoenae. Tel (0518)402753 Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 We staan weer voor een nieuw seizoen en als bestuur en activiteitencommissie kijken we

Nadere informatie

Wilgenhoek. Tekening Maarten Oortwijn

Wilgenhoek. Tekening Maarten Oortwijn Wilgenhoek Mijn herinneringen aan de Wilgenhoek gaan ver terug. Mijn moeder, broer en ik hadden zomers altijd een abonnement op het zwembad. Als het dan even mooi weer was waren we daar te vinden. Niet

Nadere informatie

Zwembad Scharlakenhof

Zwembad Scharlakenhof Zwembad Scharlakenhof 2015-2016 halfjaaroverzicht Stichting Exploitatie Zwembad Scharlakenhof 2015/2016 Inleiding Voor u ligt het half jaar verslag van het tweede exploitatiejaar van het zwembad Scharlakenhof,

Nadere informatie

De aanwezigheid van de directeur bij de bestuursvergaderingen zal deze samenwerking optimaliseren.

De aanwezigheid van de directeur bij de bestuursvergaderingen zal deze samenwerking optimaliseren. JAARVERSLAG 2014 VOORWOORD In tijden van bezuinigingen in de hulpverlening is het toch weer hartverwarmend om te merken dat er nog steeds in de Leidse regio veel betrokkenheid is voor het werk van vrouwenopvang

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 NIEUWSBRIEF Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Van de teamleider onderbouw

Nadere informatie

Welke keuzes je ook maakt, sluiting, renovatie, nieuwbouw niet iedereen is tevreden.

Welke keuzes je ook maakt, sluiting, renovatie, nieuwbouw niet iedereen is tevreden. Van: Openluchtzwembad Klarenbeek Jan van Olmen Deze tekst kan ik helaas niet presenteren tijdens de expertmeeting i.v.m. de drukte in het openluchtbad. Inleiding. In Arnhem hebben wij een vergelijkbare

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn

Sponsor-informatiemap. Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn Sponsor-informatiemap Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn Voorwoord van onze voorzitter SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn. Ons doel is ieder jaar een Wereld Dans- en

Nadere informatie

Hoewel een groot deel van de kinderen al vakantie heeft, moeten we hier in het zuiden echt nog een weekje naar school!

Hoewel een groot deel van de kinderen al vakantie heeft, moeten we hier in het zuiden echt nog een weekje naar school! Hoewel een groot deel van de kinderen al vakantie heeft, moeten we hier in het zuiden echt nog een weekje naar school! Voor de meeste kinderen is dat waarschijnlijke geen straf, want bijna overal staat

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Sponsor-informatiemap SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Voorwoord van onze voorzitter 30 jaar SIVO SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn.

Nadere informatie

AGENDA MEESTERS- EN JUFFENDAG. Pagina 1 van 5

AGENDA MEESTERS- EN JUFFENDAG. Pagina 1 van 5 SCHOOLJOURNAAL OBS de Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 :deberkenhorst@stichtingpromes.nl Website : http://www.deberkenhorst.nl 18 juni 2019 AGENDA 17-06 Start Project water 17-06

Nadere informatie

STICHTING ZWEMBADEN EEMSMOND

STICHTING ZWEMBADEN EEMSMOND STICHTING ZWEMBADEN EEMSMOND In de gemeente Eemsmond zijn twee verwarmde openluchtzwembaden, te weten: Zwembad De Breede te Warffum en Zwembad De Dinge te Uithuizen. Beide baden zijn open van 28 april

Nadere informatie

Kunt u in het kort beschrijven waar uw bedrijf voor staat? Wat verkoopt u? Waarom verkoopt u deze producten/ dienstverleningen? escape DTP is Irma Weima, een éénmansbedrijf en regelt/verzorgt/maakt alles

Nadere informatie

Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2018

Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2018 Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2018 3 SOME PEOPLE WANT IT TO HAPPEN, OTHERS MAKE IT HAPPEN - MICHAEL JORDAN - Sportcentrum De Wilgenring Een potje sport voor iedereen Sportcentrum

Nadere informatie

1. Mee-zwemles 2. Bel-uur

1. Mee-zwemles 2. Bel-uur Nieuwsbrief s Hertogenbosch - Vught 20 mei 2016 Als losse bijlage vindt u ook het nieuwe rooster voor 2016 In dit nummer 1 Mee-zwemles 1. Mee-zwemles Om jullie een goed beeld te geven van het niveau van

Nadere informatie

Beets 52, 1475 JD Beets. tel

Beets 52, 1475 JD Beets. tel 52, 1475 JD. tel. 0299 401458 Belangrijke data in november: 07 november Schoolontbijt 10 november Sint Maarten 14 november Oud papier 20 november Week van de 10 minuten gesprekken 24 november Schoonmaak

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Beste ouders De afgelopen maanden hebben er heel wat leuke en leerzame activiteiten plaatsgevonden op de Voorschool. In het kader van Koningsdag hebben de kinderen

Nadere informatie

Kijk ook op onze website www.houtvaart.nl

Kijk ook op onze website www.houtvaart.nl Het énige openlucht zwembad in Haarlem en omgeving! De Houtvaart een monument Vrienden van de Houtvaart Wat doet de vereniging dan nu nog? Hoe wordt u lid van de Vrienden van de Houtvaart? Wat doet de

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

Verslag seizoen 2013 zwembad Hoogkerk. 1. Het weer en bezoekersaantallen. 2. Organisatie

Verslag seizoen 2013 zwembad Hoogkerk. 1. Het weer en bezoekersaantallen. 2. Organisatie 1. Het weer en bezoekersaantallen Verslag seizoen 2013 zwembad Hoogkerk. 1. Het weer en bezoekersaantallen 2. Organisatie 3. Accommodatie en faciliteiten 4. Activiteiten 5. Zwemlessen 6. Toekomstvisie

Nadere informatie

JANUARI 2014. leerlingen nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Vrijwilligers zullen vanuit school begeleid worden op vakinhoudelijk en didactisch gebied.

JANUARI 2014. leerlingen nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Vrijwilligers zullen vanuit school begeleid worden op vakinhoudelijk en didactisch gebied. UITGAVE NR 2 ATELIER SPECIAAL JANUARI 2014 Eerste Atelier Speciaal een groot succes In november vond de eerste Atelier Speciaal plaats op Olivijn. Mede dankzij een groep van 16 enthousiaste vrijwilligers

Nadere informatie

Informatie (voor)verkoop abonnementen Burg. Kruijffbad Steenderen 2016

Informatie (voor)verkoop abonnementen Burg. Kruijffbad Steenderen 2016 Informatie (voor)verkoop abonnementen Burg. Kruijffbad Steenderen 2016 Steenderen, 22 februari 2016 Geachte abonnee, Het zwembadseizoen 2016 is in aantocht en start per 16 april aanstaande. Onze medewerkers

Nadere informatie

ZOMERUITJE van het Koerstraject Sterke dorpen en wijken maken we samen naar DORPENZORG in EMMEN EEN REISJOURNAAL

ZOMERUITJE van het Koerstraject Sterke dorpen en wijken maken we samen naar DORPENZORG in EMMEN EEN REISJOURNAAL ZOMERUITJE van het Koerstraject Sterke dorpen en wijken maken we samen naar DORPENZORG in EMMEN EEN REISJOURNAAL Trefpunt Burgemeester Berghuisplein, bij de reisleidersparaplu In de bus: zorgzame verhalen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven 5 juni 2015 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 11 juni studiemiddag, groep 1 t/m 8 vrij 15 juni MR vergadering 17 juni OR vergadering 18 juni prakitisch verkeersexamen groep 8 22

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-05 14-11-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-05 14-11-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-05 14-11-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 5 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Sport- en beweegteam Ook de komende tijd is er weer een aantal leuke naschoolse sportactiviteiten

Nadere informatie

Zwembad het Willaer Mening van de jongeren

Zwembad het Willaer Mening van de jongeren Zwembad het Willaer Mening van de jongeren Jongerenraad Scherpenzeel november 2016 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Bevindingen... 4 Toekomstige samenwerking... 5 Overzicht resultaten... 6 10 t/m 15 jaar...

Nadere informatie

Nieuwsbrief van juli 2015. Peuterspeelzaal De Ringkantertjes. Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertjes.nl

Nieuwsbrief van juli 2015. Peuterspeelzaal De Ringkantertjes. Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertjes.nl Nieuwsbrief van juli 2015 Peuterspeelzaal De Ringkantertjes Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertjes.nl Vakanties 2015/2016 Herfstvakantie 19-10 t/m 23-10-15 Kerstvakantie 21-12-15

Nadere informatie

t Talent Nieuwsbrief december 2018 Groep 7/8 naar Biënnale in Veghel Kleuters aan de slag op het Elde College Groep 5-6 op de schaats

t Talent Nieuwsbrief december 2018 Groep 7/8 naar Biënnale in Veghel Kleuters aan de slag op het Elde College Groep 5-6 op de schaats t Talent december 2018 Nieuwsbrief Groep 7/8 naar Biënnale in Veghel Kleuters aan de slag op het Elde College Groep 5-6 op de schaats Voorwoord Beste Ouder(s)/verzorger(s), 2018 Zit er al weer bijna op.

Nadere informatie

Collegevoorstel. Zaaknummer: Exploitatie zwembad die Heygrave

Collegevoorstel. Zaaknummer: Exploitatie zwembad die Heygrave Collegevoorstel Inleiding 25 maart 2014 is het voorstel onderzoek sportbedrijf (00383372) in het college behandeld. In het onderzoek is ingegaan op de kosten en opbrengsten van het sportbedrijf voor de

Nadere informatie

Secretarieel jaarverslag

Secretarieel jaarverslag Secretarieel jaarverslag Schooljaar 2014-2015 Voorwoord Het was best een uitdagend jaar voor de Tjotter, dat schooljaar 2014/2015. Door de samenvoeging van Tjotter Buiten en Binnen was het hoofdgebouw

Nadere informatie

Handelsstraat 3, 6135 KK Sittard 046-451 23 86 www.veelzijdig.com. Bedankteksten. Handelsstraat 3, 6135 KK Sittard www.veelzijdig.

Handelsstraat 3, 6135 KK Sittard 046-451 23 86 www.veelzijdig.com. Bedankteksten. Handelsstraat 3, 6135 KK Sittard www.veelzijdig. Handelsstraat 3, 6135 KK Sittard 046-451 23 86 www.veelzijdig.com Bedankteksten 046-451 23 86 Ter herinnering aan het huwelijk van... 046-451 23 86 Bedankt voor deze onvergetelijke dag! 046-451 23 86 Bedankt

Nadere informatie

Weekbericht van 4 juli 2016

Weekbericht van 4 juli 2016 Weekbericht van 4 juli 2016 Het is bijna vakantie!!! vrijdag 15 juli zijn de kinderen vrij!!! Donderdag 14 juli zwaaien we om 15.15 uur alle kinderen uit! zwem4daagse. Deze week doen we weer mee aan de

Nadere informatie

Project special GELD

Project special GELD Project special GELD Inleiding Dit jaar was geld het projectthema. We hebben het project geopend op de eerste dag van de Week van het geld. Wat leuk dat de wethouder de moeite had genomen om even langs

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Ik ben David de Graaf

Ik ben David de Graaf Ik ben David de Graaf geboren in 1984. met Downsyndroom Surprise! Ook voor mijzelf Ik heb het niet alleen, maar... ik ben ook in vaste dienst van de Stichting Downsyndroom Kort: de SDS www.downsyndroom.nl

Nadere informatie

Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2019

Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2019 Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2019 2 Sportcentrum De Wilgenring Een potje sport voor iedereen Sportcentrum De Wilgenring biedt binnensport aan in de meest uiteenlopende vorm. Van

Nadere informatie

Onderzoeksresultaten Marktplaats Duttendel & Wittebrug September 2015 Versie 1.0

Onderzoeksresultaten Marktplaats Duttendel & Wittebrug September 2015 Versie 1.0 Onderzoeksresultaten Marktplaats Duttendel & Wittebrug September 2015 Versie 1.0 2 Index 1. Introductie 2. Profiel respondent & wijk 3. Shopgedrag 4. Productbehoefte (wat en waar) 5. Biologische markten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

Jaarverslag Commissie Elementair Zwemmen

Jaarverslag Commissie Elementair Zwemmen Jaarverslag Commissie Elementair Zwemmen (CEZ) 2015 Samenstelling Commissie In de Commissie hadden per 31 december 2015 de volgende personen zitting: Carl van Dijk Jan van Oosten Paul Nijdam Lisette Bronsveld

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn Het om-de-week-bericht van openbare basisschool Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni 2015

de Oehoe de Tamboerijn Het om-de-week-bericht van openbare basisschool Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni 2015 de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Beach Bash opent je zomer!

Beach Bash opent je zomer! SPONSORMAP BEACHBASH2009 Voor u ligt de nieuwe sponsormap van Beach Bash. Mede dankzij uw spontane financiële bijdrage hebben we de afgelopen jaren een fantastisch spektakel neergezet aan de Maasplassen

Nadere informatie

De Speulkoel in 2017

De Speulkoel in 2017 De Speulkoel in 2017 Een oud theatertje hersteld Het jaar 2017 mag worden bijgeschreven in de annalen van Anloo, als het jaar van de wedergeboorte van De Speulkoel, het oude bostheatertje in het bos bij

Nadere informatie

Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout

Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout www.columbiaan.nl A-, B- en C- diploma s Zwemvaardigheidsdiploma s Wedstrijdzwemmen Volwassenenzwemmen INFORMATIEBOEKJE Geachte lezer, Van harte welkom bij de Zwemvereniging

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Q1 Hoe beoordeelt u de informatieverstrekking voorafgaand aan uw event?

Q1 Hoe beoordeelt u de informatieverstrekking voorafgaand aan uw event? Q1 Hoe beoordeelt u de informatieverstrekking voorafgaand aan uw event? Beantw oord: 53 Ov ergeslagen: 1 Duidelijk en v olledig Duidelijk maar onv olledig Onduidelijk en onv olledig Duidelijk en volledig

Nadere informatie

Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia

Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Xarc Agroturisme - (Spanje Ibiza Santa Eularia) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden zwembad:

Nadere informatie

Fijn dat u geïnteresseerd bent in ons zwembad.

Fijn dat u geïnteresseerd bent in ons zwembad. Zwembad Aarweide Inhoud Voorwoord 3/4 Openingstijden/Beheerder 5 Tarieven 6 De renovatie 7 Zwembad Aarweide 8/9 Het peuterbad 10 Het instructiebad 11 Het diepe bad 12 Zwemlessen/Schoolzwemmen 13 Faciliteiten/Vrijwilligers/

Nadere informatie

Sportieve activiteiten in de carnavalsvakantie. Van 5 t/m 13 maart Sportcentrum Reeshof Recreatiebad Stappegoor

Sportieve activiteiten in de carnavalsvakantie. Van 5 t/m 13 maart Sportcentrum Reeshof Recreatiebad Stappegoor Sportieve activiteiten in de carnavalsvakantie Van 5 t/m 13 maart 2011 Sportcentrum Reeshof Recreatiebad Stappegoor Let op: gewijzigde openingstijden! www sportintilburg nl In deze folder vindt u alle

Nadere informatie

JAARVERSLAG STICHTING AANDACHT VOOR SPECIALE KINDEREN GHANA

JAARVERSLAG STICHTING AANDACHT VOOR SPECIALE KINDEREN GHANA JAARVERSLAG STICHTING AANDACHT VOOR SPECIALE KINDEREN GHANA 2014 1 Inhoudsopgave pagina 1. Inleiding 3 2. Activiteiten 4 3. Publiciteit 5 4. Samenwerking en kennisuitwisseling 5 5. Interne organisatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 van WandelgroepLOOP

Nieuwsbrief 3 van WandelgroepLOOP 16-04-2012 Nieuwsbrief 3 van WandelgroepLOOP Welkom bij de derde nieuwsbrief van wandelgroeploop. In een half jaar tijd is LOOP gegroeid naar 56 wandelaars, verdeeld over 4 groepen. De dinsdagroep uit

Nadere informatie

Jaarverslag. Nov 4 Jan 1 New Year Schoolreis Sint op bezoek Koningsspelen. Oct 30 Fall Festival. Zij vertegenwoordigden de ouderraad:

Jaarverslag. Nov 4 Jan 1 New Year Schoolreis Sint op bezoek Koningsspelen. Oct 30 Fall Festival. Zij vertegenwoordigden de ouderraad: Jaarverslag Dit verslag gaat over het schooljaar 2014 2015. De ouderraad is er voor de ondersteuning van de school tijdens bepaalde evenementen. Zij vertegenwoordigden de ouderraad: Per schooljaar vinden

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017.

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. 1 2 Open Inloop. Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen uit Baarlo. Een gemeenschapsruimte,

Nadere informatie

dag van de leraar start kinderboekenweek. boekenmarkt Klusochtend tot uur afsluiting kinderboekenweek MR-vergadering

dag van de leraar start kinderboekenweek. boekenmarkt Klusochtend tot uur afsluiting kinderboekenweek MR-vergadering Nieuwsbrief nr. 3 18 september 2015 Voor in de agenda maandag 5 oktober woensdag 7 oktober dag van de leraar start kinderboekenweek. boekenmarkt 12.15-13.15 Zaterdag 10 oktober vrijdag 16 oktober Klusochtend

Nadere informatie

Alles over zwemles in Sportcentrum De Koploper

Alles over zwemles in Sportcentrum De Koploper Van eerste zwemles tot afzwemmen voor het Zwem-ABC Alles over zwemles in Sportcentrum De Koploper Sportbedrijf Lelystad Badweg 21 0320 285 385 klantenservice@sportbedrijf.nl www.sportbedrijf.nl SportinLelystad

Nadere informatie

INTRODUCTIE MIDZOMERNACHTDUIK

INTRODUCTIE MIDZOMERNACHTDUIK INHOUD 1. Introductie Midzomernachtduik 2. Ambassadeur Nick Driebergen 3. Meld jouw actie aan bij Spieren voor Spieren 4. Hoe geld ophalen? 5. Maak jouw Midzomernachtduik sponsorpagina aan 6. Organiseer

Nadere informatie

jaarverslag Bestuur.blz De Houtvaart - seizoen 2018 blz Monument-Duurzaamheid blz Financiën...blz. 8

jaarverslag Bestuur.blz De Houtvaart - seizoen 2018 blz Monument-Duurzaamheid blz Financiën...blz. 8 jaarverslag 2018 Inhoud 1. Bestuur.blz. 2 2. De Houtvaart - seizoen 2018 blz. 4 3. Monument-Duurzaamheid blz. 6 4. Financiën...blz. 8 5. Website www.houtvaart.nl...blz. 12 1 1 Bestuur 1.1 Samenstelling

Nadere informatie

De evenementen die Sk8-Depot zal organiseren zullen aantrekkelijk zijn en publieke aandacht trekken.

De evenementen die Sk8-Depot zal organiseren zullen aantrekkelijk zijn en publieke aandacht trekken. Sk8-Depot is een brand new indoor SKATE, BMX en ROLLERBLADE park gelegen op een goed bereikbare locatie in Antwerpen, goed bereikbaar met de auto, openbaar vervoer en de fiets. Sk8-Depot bied sponsors

Nadere informatie

Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen

Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart 2017 Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen Locatie Complex La Finca te Benalmádena 1. Voorzitter opent om 11,00 uur de

Nadere informatie

SLB eindverslag. Rozemarijn van Dinten HDT.1-d 12053449 11-11-12

SLB eindverslag. Rozemarijn van Dinten HDT.1-d 12053449 11-11-12 SLB eindverslag Rozemarijn van Dinten HDT.1-d 12053449 11-11-12 Eindverslag De afgelopen periode heb ik een aantal lessen SLB gehad. Hierover ga ik een eindverslag schrijven en vertellen hoe ik de lessen

Nadere informatie

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl)

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl) ZV de Bron Nieuws Nieuw seizoen Een nieuw seizoen is aangebroken, en het was tijd voor een nieuw logo. De tand des tijds had er aardig aan zitten knagen. Na verschillende creatieve concepten is het gelukt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1, schooljaar

Nieuwsbrief 1, schooljaar Nieuwsbrief 1, schooljaar 2019 2020 In deze nieuwsbrief Nieuwe collega s Algemene ouderinformatieavond Ansichtkaarten De Kraal Informatie SchoolApp Bijeenkomst Bouw! Hulp gevraagd tijdens de schoolfotograaf

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 15 08-04-2014 In dit nummer: Terugblik TorenTheater TorenTheater

Nadere informatie

Anna Schotanus. Dienstverlening voor senioren

Anna Schotanus. Dienstverlening voor senioren Anna Schotanus Dienstverlening voor senioren Uw welzijn......daar draait het om! Iedereen geeft een eigen invulling aan plezierig wonen. Voor de één heeft dat te maken met een bepaald woonoppervlak en

Nadere informatie

April 2019 Informatieboekje Stichting Instructiebad Slochteren jaargang 25 Openluchtzwembad De Tobbe W A T E R T E M P E R A T U U R 2 4 Stichting Instructiebad Slochteren Adres: Postadres: Voorborgstraat

Nadere informatie

Eerlijk delen, krachten bundelen en niemand aan de kant

Eerlijk delen, krachten bundelen en niemand aan de kant Venlo, 5 november 2010 Begroting 2011-2014 Eerlijk delen, krachten bundelen en niemand aan de kant Venlo moet bezuinigen. Bezuinigen betekent dat de gemeenteraad vandaag besluit te stoppen met wat we gisteren

Nadere informatie

Welkom bij. Uitreiking van de Vrijwilligerspluim 2015. www.ommen.nl

Welkom bij. Uitreiking van de Vrijwilligerspluim 2015. www.ommen.nl Welkom bij Uitreiking van de Vrijwilligerspluim 2015 www.ommen.nl Welkomstwoord Thea van Diepen Vrijwilligerssteunpunt Ommen Juryrapport Henk Kampman Klankbordgroep De kandidaten en genomineerden Ko Scheele

Nadere informatie

Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land

Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land Welkom Er op uit Camping t Beloofde Land is gelegen aan de rand van de prachtige Veluwse bossen en op loopafstand van het gezellige

Nadere informatie

Inhoudsopgave: Voorwoord. Activiteiten. Publiciteit. Interne organisatie. Financiën. Conclusies en aanbevelingen

Inhoudsopgave: Voorwoord. Activiteiten. Publiciteit. Interne organisatie. Financiën. Conclusies en aanbevelingen JAARVERSLAG 2016 1 Inhoudsopgave: Voorwoord Activiteiten Publiciteit Interne organisatie Financiën Conclusies en aanbevelingen 2 Voorwoord: Dit jaarverslag is opgesteld om zonodig aan de sponsoren van

Nadere informatie

DE VLIEGENDE MEUBELMAKERS

DE VLIEGENDE MEUBELMAKERS JAARVERSLAG 2013 INDEX Casus: Yebo Yebo Vakopleidingen Zomerprojecten Over de Vliegende Meubelmakers Visie Nieuw logo, huisstijl en website Sponsoren en donateurs Bestuur Vrijwilligers Financiën Colofon

Nadere informatie

Nieuwsbrief. A q u a - N o v i o 9 4 O p l e i d i n g e n N a t i o n a l e Zw e m d i p l o m a s

Nieuwsbrief. A q u a - N o v i o 9 4 O p l e i d i n g e n N a t i o n a l e Zw e m d i p l o m a s Nieuwsbrief A q u a - N o v i o 9 4 O p l e i d i n g e n N a t i o n a l e Zw e m d i p l o m a s januari2017, nummer 45 VERGADERING COMMISSIE DIPLOMAZWEMMEN -Beheer zwembad Dukenburg. Het beheer is ingegaan

Nadere informatie

02 Excursie groep1-2a Zaanse uurwerkmuseum

02 Excursie groep1-2a Zaanse uurwerkmuseum 01 Studiedagen en vakantie Volgende week donderdag begint de voorjaarsvakantie. De kinderen zijn op vrijdag 26 februari al vrij, dit is een studiedag. De kinderen worden op dinsdag 7maart weer op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2009.

Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2009. Page 1 of 5 Bob van Asselt Van: Nieuwsbrief [nieuwsbrief@onderdekastanje.nl] Verzonden: dinsdag 16 maart 2010 21:33 Onderwerp: Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2010 Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart

Nadere informatie

Maatschappelijke Zorgboerderij. Amatheon. Nikki van Berlo. Jasmijn Borms. Joy Willems T4B

Maatschappelijke Zorgboerderij. Amatheon. Nikki van Berlo. Jasmijn Borms. Joy Willems T4B Maatschappelijke Zorgboerderij Amatheon Nikki van Berlo Jasmijn Borms Joy Willems T4B Inleiding Ons groepje bestaat uit Nil

Nadere informatie

Jaarverslag Welzijn:

Jaarverslag Welzijn: Jaarverslag 2017 Welzijn: Het hoofddoel van Stichting Sidney and Friends is huifbedrijden voor meervoudig gehandicapten, vanaf Groot Schuylenburg in Apeldoorn, bij een super leuke locatie : boerderij de

Nadere informatie

ZET DE ZOMER OP DE KOP

ZET DE ZOMER OP DE KOP SPORT EXPERIENCE SUMMER ZET DE ZOMER OP DE KOP Geniet van een sportieve zomer met Maastricht Sport DANSKAMP MULTISPORTKAMP KIDSACTIVITEIT RIDDERRONDE KIDS ZWEMBADACTIVITEITEN SPORTDAGEN www.maastrichtsport.nl

Nadere informatie

Openingstijden Stadswinkels 2008

Openingstijden Stadswinkels 2008 Openingstijden Stadswinkels 2008 Openingstijden Stadswinkels 2008 René van Duin & Maaike Dujardin Centrum voor Onderzoek en Statistiek (COS) december 2008 In opdracht van Publiekszaken afdeling Beleid

Nadere informatie

Avontuur op de camping

Avontuur op de camping Programmaboekje Avontuur op de camping Onvergetelijke zomer YES! De zomervakantie komt er weer aan. Zes weken lang hebben we superleuke, uitdagende en afwisselende activiteiten en workshops, speciaal

Nadere informatie

Vandaag Landelijke Montessori Dag

Vandaag Landelijke Montessori Dag JAARGANG 13, NR. 12 11 MAART 2014 Vandaag Landelijke Montessori Dag AGENDA: 18 maart: open uurtje onder en middenbouw 16.30-17.30 uur 21 maart: afsluiting thema Europa 24 maart: volgende nieuwsbrief 25

Nadere informatie

HOUTVAARTKOERIER april 2016

HOUTVAARTKOERIER april 2016 zie ook: www.houtvaart.nl HOUTVAARTKOERIER april 2016 De Houtvaartkoerier digitaal? Het bestuur zou heel graag zien, dat meer leden ertoe over gaan om de Houtvaartkoerier per mail te ontvangen. Het voordeel

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR OUDERS. De actieve start van een leven lang zwemmen

INFORMATIE VOOR OUDERS. De actieve start van een leven lang zwemmen De actieve start van een leven lang zwemmen 1 Veilig zwemmen is belangrijk voor kinderen. Daar is iedereen het over eens. Toch leven er vaak veel vragen bij ouders over de manier waarop kinderen leren

Nadere informatie

Facts and figures naar aanleiding van sluiting zwembad. Communicatie Verenigingen/ zwemklanten m.b.t. sluiting zwembad

Facts and figures naar aanleiding van sluiting zwembad. Communicatie Verenigingen/ zwemklanten m.b.t. sluiting zwembad Facts and figures naar aanleiding van sluiting zwembad Doelgroep Gennep Boxmeer Gestopt Zwemles 108 20 43 (waarvan 17 afzwemmers ) Doelgroepen 1 groep MBVH 3 groepen MBVO 1 Aqua rug in behandeling Aantal

Nadere informatie

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA Nieuwsbrief mei 2010 Uitgave van Stichting Polliewollie De Pollewop NR 4 AGENDA 23 AUGUSTUS 1 e dag open! SEPTEMBER Openingsfeest In deze nieuwsbrief: Polliewollie Spring SALE groot succes! Verbouwing

Nadere informatie