BOSBAD ZWINDEREN JAARVERSLAG 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BOSBAD ZWINDEREN JAARVERSLAG 2016"

Transcriptie

1 BOSBAD ZWINDEREN JAARVERSLAG 2016

2 Het jubileumjaar! In 2016 bestond Bosbad Zwinderen 50 jaar. In 1966 werden het eerste bad en het peuterbad aangelegd; deze beide baden werden op 9 juli 1966 in gebruik genomen. In de afgelopen 50 jaar hee ons Bosbad zich ontwikkeld tot een heel mooi en aantrekkelijk buitenbad, dat jaarlijks tussen de en bezoekers ontvangt. Bezoekers uit de regio, maar ook veel toeristen die Drenthe bezoeken. Bosbad Zwinderen hee zich op de kaart gezet! En dus was dit 50 jarig jubileum het vieren waard. We deden dit op zaterdag 9 juli. Ook jdens de vrijwilligers BBQ in september werd hier aandacht aan besteed. In dit jubileumjaar braken we geen bezoekersrecord. Het weer was erg wisselvallig, maar aan het eind van het seizoen werd het weer beter en haalden we gelukkig nog wat in. We kwamen zo op een heel redelijk aantal bezoekers uit. Alles bij elkaar is het dus toch een heel mooi seizoen geweest. Bosbad Zwinderen in de jaren 70. De opening Het seizoen werd geopend met de vrijwilligers, vrienden en sponsoren en andere belangstellenden op vrijdagavond 29 april. Zoals al jd konden we weer een behoorlijk aantal mensen welkom heten, en laten zien hoe mooi alles erbij lag voor dit nieuwe seizoen. We namen afscheid van enkele bestuursleden: Wim van Rossum, Grietje Bussemaker en Jans Kelder; Jans die heel veel jaren het boegbeeld van het Bosbad was. Zij werden in het zonnetje gezet en bedankt voor hun inzet al die jaren. De dag erna konden bezoekers gra s zwemmen. Grootse ac viteiten waren er niet, die bewaarden we voor de jubileumviering. Enkele bestuursleden namen afscheid waaronder de voorzi er Jans Kelder, hij gaf op 29 april het stokje over aan Erik Lan ng.

3 De jubileumviering Op zaterdag 9 juli vierden we dus het jubileum, 50 jaar Bosbad Zwinderen, in een feestelijk versierd bad. Overdag waren er veel ac viteiten voor de kinderen en de iets oudere jeugd, verzorgd door Tralala events: Piraten Pret voorstelling, schatduiken waarbij de jeugd stuivers van de bodem kon opduiken en een kinderdisco. Op 9 juli vierden wij het jubileum alle kinderen (en ouders) hadden veel plezier ook voor het stuivertje duiken was grote belangstelling. s Avonds was het feest voor al onze vrijwilligers, vrienden, sponsoren en omwonenden. Het was gelukkig mooi weer. Met zo'n 200 mensen maakten we er een hele gezellige avond van met gezellige muziek, een drankje, en lekkere hapjes van de Thai. Jans Kelder deed samen met wethouder Joop Brink en onze eregast look á like prinses Beatrix de trekking van onze verlo ng. De hoofdprijs was een ballonvaart voor twee personen. De winnaar hiervan meldde zich pas eind augustus; de gewonnen ballonvaart vindt daarom pas in het seizoen 2017 plaats. Beatrix herkent Jans Kelder van haar bezoek in 1997, de trekking werd verricht door wethouder Brink en look a like prinses Beatrix, ook onze eigen vrijwilliger Jaap Kiers viel in de prijzen. s Avonds was het feest voor al onze vrijwilligers, vrienden, sponsoren en omwonenden. De muziek werd verzorgd de Lie ebbers uit Dalen.

4 Het weer en de bezoekersaantallen Zoals gezegd was het geen recordseizoen, door het wisselvallige weer. De aanloop was goed; ruim bezoekers in de maand mei, dat was veelbelovend. Daarna kwam de klad erin. Juni viel gewoon tegen met ca bezoekers. Juli was beter, een hele redelijke maand met iets meer dan bezoekers, we zaten dus 'op koers'. Absolute uitschieter was woensdag 20 juli, met maar liefst bezoekers! De maand augustus begon erg slecht en het slechte weer bleef 2 weken aanhouden. Op 9 augustus konden e we wel de bezoeker van het seizoen tellen (Corry Teuling uit Zwinderen), maar dat was laat. En 11 augustus was een absoluut dieptepunt: het was in de loop van de middag maar 10 graden, er was geen enkele bezoeker en besloten werd daarom om het bad die dag maar vroeg jdig te sluiten dat is echt een hele grote uitzondering! 11 aug werd het maar 10 graden, dus bad die dag maar vroeg jdig dicht! e De 2 hel van augustus werd het weer gelukkig toch nog goed, waardoor het aantal bezoekers in augustus toch uiteindelijk uitkwam op ca Vooral 25 augustus was een hele drukke dag, met lange rijen voor de duikplank en de glijbaan. Door een goed einde van het seizoen kwamen we toch nog uit op een bezoekersaantal van Zeker geen record, maar ook niet slecht! Ongeveer meer dan in 2015, en in ieder geval heel wat beter dan we half augustus verwacht hadden Jaar Bezoekers Ook in 2016 weer een mooi bezoekers aantal van Bosbad Zwinderen hee een duidelijke regiofunc e en trekt bezoekers uit de ruime omtrek van Zwinderen.

5 De accommoda e en de faciliteiten Onze slechtweeraccommoda e De Zwaanstee, die we in 2015 in gebruik namen, bewees zijn nut dit jaar zeker. Er werd goed gebruik van gemaakt bij minder goed weer, voor de voorverkoop, voor bestuursvergaderingen en bij feesten en speciale ac viteiten. In het voorjaar is de duikplank vernieuwd, werd een loopmat aangescha en zijn 2 nieuwe boombankjes op de ligweide geplaatst. Dit alles met dank aan de Vrienden! De loopmat is het gehele seizoen een groot succes geweest. Jong en oud maakten er met veel plezier gebruik van. En ook de mooie boombankjes vielen in de smaak. De kiosk van ons Bosbad werd prima gerund door Johan en Jenneke van Camping Bosbod Zwinderen. De camping was dit jaar goed bezet, en duidelijk is dat een goed draaiend zwembad en dito camping elkaar kunnen versterken. De loopmat is het gehele seizoen een groot succes geweest. Jong en oud maakten er met veel plezier gebruik van De kiosk van ons Bosbad werd prima gerund door Johan en Jenneke van Camping Bosbod Zwinderen. De camping was dit jaar goed bezet, en duidelijk is dat een goed draaiend zwembad en dito camping elkaar kunnen versterken.

6 Speciale ac viteiten en zwemlessen De openingsac viteit en de jubileumac viteiten hebben we al genoemd, maar we hadden natuurlijk ook nog andere ac viteiten dit jaar, naast het gewone recrea eve zwemmen. Allereerst de zwemlessen, al jd weer een belangrijke ac viteit. Iets minder kinderen namen deel aan de lessen (120; dat waren er 130 in 2015). Toch weer een heel mooi aantal! Het aantal diploma's dat wij konden uitreiken lag dit jaar met 98 net onder de 100. Veel blije en opgeluchte kinderen en ouders dus weer! De spor eve aquajogginglessen waren ook dit jaar een succes, met een vrij vaste groep van zo'n 15 enthousiaste deelnemers. In het kader van swim2play is het Bosbad begonnen met bootcamp. Dit verliep goed en zal in 2017 een vervolg krijgen. Scholen zullen benaderd worden of er animo voor is om in de maanden mei en juni een sessie te volgen. Bosbad Zwinderen hee deskundig badpersoneel in dienst, welke gedegen zwemlessen verzorgen. Jaar behaalde diploma's De Zwem4Daagse trok dit jaar aanzienlijk meer deelnemers dan in 2015: 78 (in 2015 waren dit er 62). Het goede weer in die eerste week van september zal daarbij zeker hebben meegespeeld. Zoals al jd was dit weer een leuke afslui ng van het seizoen, vooral voor de vaste (jeugdige en minder jeugdige) zwemmers. Zij werden na het zwemmen verwend met een lekkere en gezonde trac e, en natuurlijk ook weer met de pannenkoeken op de woensdag en de BBQ op de vrijdag.

7 De financiën Financieel was 2016 een goed seizoen. De tarieven waren niet verhoogd, maar doordat de verkoop van de abonnementen op hetzelfde niveau lag en er meer losse dagkaartjes verkocht werden (toeristen met name), waren de inkomsten goed. De inkomsten van de losse kaartjes maken inmiddels bijna 60% uit van de totale inkomsten voor kaartjes en abonnementen. Voor het eerst maakten wij dit jaar gebruik van een 'frequen eregelaar', in het kader van de (voor de gemeentelijke bezuinigingen) noodzakelijke energiebesparingsmaatregelen. Deze wierp zijn vruchten af: het elektragebruik is aanzienlijk afgenomen! De nieuwe deken die wij in het voorjaar van 2016 voor het eerste bad aanscha en hielp daar zeker ook bij Aantal verkochte abonnementen. Energie besparende maatregelen worden genomen zoals isola edekens, frequen eregelaars en zonne collectoren. Het is de bedoeling om vóór de aanvang van het seizoen 2017 zonnecollectoren geplaatst te hebben in ons bad. Het overleg met de gemeente en de andere baden over die bezuinigingen is in 2016 verder gegaan; dit overleg zou eind 2016 afgerond moeten worden. Dat wij financieel goed en verantwoord kunnen draaien, dat hebben wij al jd ook voor een belangrijk deel te danken aan de enorme inzet en medewerking van al onze vrijwilligers, vrienden en sponsoren.

8 Organisa e Zoals eerder in dit verslag al aangegeven, namen wij bij de start van het seizoen met een welverdiend dankwoord afscheid van een drietal bestuursleden die zich jarenlang hebben ingezet voor Bosbad Zwinderen. Gelukkig konden wij ook opvolgers welkom heten: Hilda Hilbolling, Roelof Smit en Erik Lan ng. Erik nam direct de voorzi ershamer over van Jans Kelder. De con nuïteit van het bestuur is door de komst van deze nieuwe bestuursleden gewaarborgd, en wat fris bloed van jd tot jd hee natuurlijk ook wel een goede kant. Het bestuur is dus op sterkte gebleven, al zullen wij de kennis en ervaring van de vertrokken bestuursleden zeker wel missen! Die nieuwe bestuursleden zijn inmiddels al helemaal ingewerkt; zij waren gelukkig ook bepaald niet onbekend met en in ons Bosbad. Gelukkig konden wij ook in 2016 weer rekenen op onze vele vaste vrijwilligers uit de verschillende dorpen. Iedereen levert zijn of haar eigen bijdrage: in de groenploeg, bij het onderhoud, aan de kassa, bij de zwemlessen of op een andere manier. We zeggen het ieder jaar weer: ons Bosbad draait dankzij al onze vrijwilligers. Wim van Rossum, Grietje Bussemaker en Jans Kelder namen afscheid, maar blijven gelukkig ac ef als vrijwilligers voor de kassa diensten en de groenploeg. Piet Reurink ontving de koninklijke onderscheiding tot Lid in de Orde van Oranje Nassau op de BBQ van 9 sept. De vrijwilligers BBQ De vrijwilligers BBQ die wij jaarlijks na afloop van het seizoen organiseren, hielden wij dit jaar in het Bosbad zelf. Op deze vrijdagavond 9 september werd Piet Reurink vereerd met een koninklijke onderscheiding. Hij ontving zijn 'lintje', een onderscheiding tot Lid in de Orde van Oranje Nassau, uit handen van loco burgemeester Joop Brink. Deze ze e de vele verdiensten van Piet voor het Bosbad en ook voor andere organisa es en de bevolking in onze regio in het algemeen op een rijtje, en dat was heel wat! Piet was er verguld mee, en dat gold ook voor zijn vrouw Dineke en zijn familie die erbij aanwezig was. Iedereen was het erover eens dat deze onderscheiding zonder meer zeer verdiend was. Dank aan iedereen die hee meegewerkt hieraan, ook de bestuurders van de andere organisa e waar Piet zich vele jaren voor hee ingezet. En fijn dat zij aanwezig waren bij deze feestelijke gebeurtenis. Deze onderscheiding was ook een beetje symbolisch. Piet werd geëerd, hij is al heel lang één van de boegbeelden van onze vrijwilligers, maar met deze onderscheiding voor hem worden eigenlijk ook al onze andere vrijwilligers geëerd. Hulde voor iedereen! De loco burgemeester en ook Piet zelf benadrukten dit in hun verhaal respec evelijk dankwoord.

9 Badpersoneel Onze personeelsleden vervulde ook dit seizoen weer een belangrijke rol, en dat is niet alleen voor en bij de zwemlessen. Het personeel bestond uit Grietje, Ar e, Jacqueline en Leonie als nieuwkomer. Hun professionele kennis, ervaring en inzet is buitengewoon belangrijk om ons Bosbad goed, vlotjes en veilig te kunnen laten draaien en om de zwemlessen te kunnen geven. Dit moet volgens de we elijke regels, en daar moeten we gewoon blindelings op kunnen vertrouwen. Zij traden ook weer heel goed en efficiënt op jdens de ongelukjes die optraden. Helaas moest de ambulance dit seizoen 3 keer komen: 2 keer voor een beenbreuk op het springkussen en 1 keer voor een armbreuk. Diploma zwemmen vind twee keer per seizoen plaats in het Bosbad, en al jd weer blije gezichten. Sponsors en Vrienden van het Bosbad. Ieder jaar weer kunnen wij nieuwe speela ributen aanschaffen of materialen herstellen. Dat danken wij aan de grote groep sponsoren en Vrienden van het Bosbad; bedrijven die ons een goed hart toedragen, maar ook veel van onze bezoekers die een extra bijdrage geven! Daardoor kan Bosbad Zwinderen nog steeds één van de mooiste buitenbaden van Noord Oost Nederland blijven! Speela ributen kunnen worden aangescha dankzij de steun van de Vrienden van het Bosbad.

10 Samenstelling bestuur 2016 Voorzi er: Jans Kelder Zwinderen ( tot 1 mei 2016) Erik Lan ng Oosterhesselen ( m.i.v. 1 mei 2016) Secretaris: Be y Hoogeveen Aalden Penningmeester: Piet Reurink Gees Leden: Johan Boer en Nieuwlande Grietje Bussemaker Geesbrug (tot 1 mei 2016) Albert Eising Zwinderen Erik Dijkstra Dalen Wim van Rossum Oosterhesselen (tot 1 mei 2016) Roelie Schepers Oosterhesselen Mieke Venhorst Gees Hilda Hilbolling Geesbrug Roelof Smit Zwinderen S ch ng Bosbad Zwinderen Toldijk 20b 7864 TL Zwinderen Tel: Website: zwinderen.nl E mail: bosbadzwinderen@gmail.com Facebook: Twi er: twi er.com/bbzwinderen December 2016

BOSBAD ZWINDEREN JAARVERSLAG 2017

BOSBAD ZWINDEREN JAARVERSLAG 2017 BOSBAD ZWINDEREN JAARVERSLAG 2017 2017: een wisselvallige zomer Na het drukke jubileumjaar 2016, waarin ons Bosbad het 50 jarig bestaan vierde, was 2017 een rus ger jaar. Dit kwam ook, doordat het weer

Nadere informatie

BOSBAD ZWINDEREN JAARVERSLAG 2018

BOSBAD ZWINDEREN JAARVERSLAG 2018 BOSBAD ZWINDEREN JAARVERSLAG 2018 2018: een fantas sch seizoen voor Bosbad Zwinderen! Na het wisselvallige jaar 2017, was 2018 een jaar dat blijkbaar een inhaalslag moest maken. Volgens weeronline was

Nadere informatie

JAARVERSLAG BOSBAD ZWINDEREN

JAARVERSLAG BOSBAD ZWINDEREN JAARVERSLAG 2015 BOSBAD ZWINDEREN 1 Een prima seizoenstart met een nieuwe slecht weer accommoda e. Zoals zo vaak hadden we ook dit jaar weer iets nieuws bij de start van het seizoen: de opening van onze

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014. Stichting Bosbad Zwinderen Toldijk 20b 7864 TL Zwinderen

JAARVERSLAG 2014. Stichting Bosbad Zwinderen Toldijk 20b 7864 TL Zwinderen Stichting Bosbad Zwinderen Toldijk 20b 7864 TL Zwinderen Het weer en de bezoekersaantallen. Het seizoen begon dit jaar rustig. Op deze eerste dag van het nieuwe seizoen, 26 april, konden wij zo'n 300 bezoekers

Nadere informatie

Auto onder water en een startcursus duiken, op 27 april waren de openingsactiviteiten.

Auto onder water en een startcursus duiken, op 27 april waren de openingsactiviteiten. Jaarverslag 2013 Bosbad Zwinderen Het weer en de bezoekersaantallen. De openingsactiviteiten op 27 april waren spectaculair: een startcursus duiken, leuke activiteiten van Veilig Verkeer Nederland, aantrekkelijke

Nadere informatie

Informatie seizoen 2017 Kom naar openluchtzwembad De Sawn Doarpen voor een frisse duik en voor de verschillende activiteiten!

Informatie seizoen 2017 Kom naar openluchtzwembad De Sawn Doarpen voor een frisse duik en voor de verschillende activiteiten! Opening op zaterdag 6 mei 2017 Toegang gratis! Informatie seizoen 2017 Kom naar openluchtzwembad De Sawn Doarpen voor een frisse duik en voor de verschillende activiteiten! www.sawndoarpen.nl In Gytsjerk

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

Vrijwilligers Wij zijn heel blij met onze vrijwilligers, gezamenlijk wordt er telkens weer een mooie activiteit neergezet!

Vrijwilligers Wij zijn heel blij met onze vrijwilligers, gezamenlijk wordt er telkens weer een mooie activiteit neergezet! JAARVERSLAG 2018 Voor u ligt het jaarverslag van de Stichting Coalitie Erbij Woudenberg. Zoals u onderstaand kunt lezen hebben wij ook dit jaar, behalve de bijeenkomsten van Samen op Zondag, diverse activiteiten

Nadere informatie

Het Ton Smits Huis is opgenomen vanaf in het Museumregister Nederland (geregistreerd museum).

Het Ton Smits Huis is opgenomen vanaf in het Museumregister Nederland (geregistreerd museum). S ch ng Ton Smits Jaarverslag 2016 De S ch ng Ton Smits is geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Vanaf 1-1- 2012 is de s ch ng een culturele ANBI (ac ef op het gebied van erfgoed en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Het. Raakt U. Zwemdag 2013 S T I C H T I N G H E T R A A K T U!

Nieuwsbrief Stichting Het. Raakt U. Zwemdag 2013 S T I C H T I N G H E T R A A K T U! Nieuwsbrief Stichting Het J A A R G A N G 5 N R. 2 N O V E M B E R 2 0 1 3 S T I C H T I N G H E T R A A K T U! Zwemdag 2013 I N D I T N U M M E R : Zwemdag 1 Zomerverwendagen van Stichting Het 2 Klundert

Nadere informatie

HOUTVAARTKOERIER 2009nr. 1 maart 2009

HOUTVAARTKOERIER 2009nr. 1 maart 2009 HOUTVAARTKOERIER 2009nr. 1 maart 2009 zie ook: www.houtvaart.nl Opening zwembad: 25 april 2009 Beste Vrienden van de Houtvaart, en dat zijn er heel veel. Wist u dat de Vereniging bijna 2000 leden telt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 Dorpshuis de Utwyk M. Smitstraat 27, 9072 AL Nij Altoenae. Tel (0518)402753 Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 We staan weer voor een nieuw seizoen en als bestuur en activiteitencommissie kijken we

Nadere informatie

SRG Nieuwsbrief 14. Kaderdag 7 maart 2015

SRG Nieuwsbrief 14. Kaderdag 7 maart 2015 SRG Nieuwsbrief 14 Kaderdag 7 maart 2015 SRG Nieuwsbrief 14 februari 2015 De medewerkers hebben afgelopen periode gehoord op welke reis zij voorlopig ingedeeld zijn. Aan het meegaan als medewerker zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief het Molenbad (1) Maart 2019

Nieuwsbrief het Molenbad (1) Maart 2019 Nieuwsbrief het Molenbad (1) Maart 2019 Een nieuw seizoen Over iets meer dan 1 maand gaat het nieuwe zwemseizoen alweer van start. Op zondag 28 april a.s. om 12.00 uur zal wethouder Harry Nederpelt het

Nadere informatie

Wat hebben we toch een gezellige club.

Wat hebben we toch een gezellige club. DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL SCHIEHAVEN 11 TEL. 010 476 02 12 3024 EC ROTTERDAM www.c5jazz.nl Wat hebben we toch een gezellige club. Ja, het is gezellig op de zondagmiddagen met steeds

Nadere informatie

tv VEGO november 2018

tv VEGO november 2018 NIEUWSBRIEF november 2018 in deze brief: - Van de voorzitter(s) - Nieuws van de jeugdcommissie - Club van 100 - Jubileumviering 60 jaar Vego - Nieuws van de Technische Commissie - wat het gravel fluistert

Nadere informatie

Beleidsonderzoek & Analyse. BOA LeidenPanel. draagt bij aan de kwaliteit van beleid en besluitvorming. Openluchtzwembad de Vliet

Beleidsonderzoek & Analyse. BOA LeidenPanel. draagt bij aan de kwaliteit van beleid en besluitvorming. Openluchtzwembad de Vliet Beleidsonderzoek & Analyse BOA LeidenPanel draagt bij aan de kwaliteit van beleid en besluitvorming Openluchtzwembad de Vliet Inleiding Zaterdag 30 april 2016 gaat openluchtzwembad de Vliet weer open voor

Nadere informatie

Zomer Er op uit in de gemeente Barneveld

Zomer Er op uit in de gemeente Barneveld Zomer 2019 Er op uit in de gemeente Barneveld Welkom De zomer is dé jd in het jaar om er op uit te trekken, maar soms zijn alle mensen om ons heen er al op uit. Ze zijn op vakan e of een dagje weg. Dan

Nadere informatie

December In dit nummer: Van het Vriendenbestuur Van het Stichtingsbestuur Tips

December In dit nummer: Van het Vriendenbestuur Van het Stichtingsbestuur Tips Nieuwsbrief voor de Vrienden van het Beeldenpark Drechtoevers vrienden.beeldenpark@gmail.com December 2017 In dit nummer: Van het Vriendenbestuur Van het Stichtingsbestuur Tips Van het Vriendenbestuur

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Winterbraam

Winterbraam Winterbraam 2015 www.bvbramerland.nl Woordje vanuit het bestuur Input Braam Angelique Leenheers Haagakker 7 We zitten aan het einde van het jaar. We hebben er weer een mooi jaar op zitten met de buurtvereniging.

Nadere informatie

Elektronische Nieuwsbrief van zwemvereniging ZZG De Boskikkers. Dé zwemclub van de gemeente Aa en Hunze Januari 2019

Elektronische Nieuwsbrief van zwemvereniging ZZG De Boskikkers. Dé zwemclub van de gemeente Aa en Hunze Januari 2019 De e-kwaker Elektronische Nieuwsbrief van zwemvereniging ZZG De Boskikkers Dé zwemclub van de gemeente Aa en Hunze Januari 2019 Hierbij de eerste e-kwaker van 2019! In deze e-kwaker worden jullie weer

Nadere informatie

Informatie (voor)verkoop abonnementen Burg. Kruijffbad Steenderen 2016

Informatie (voor)verkoop abonnementen Burg. Kruijffbad Steenderen 2016 Informatie (voor)verkoop abonnementen Burg. Kruijffbad Steenderen 2016 Steenderen, 22 februari 2016 Geachte abonnee, Het zwembadseizoen 2016 is in aantocht en start per 16 april aanstaande. Onze medewerkers

Nadere informatie

DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL

DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL SCHIEHAVEN 11 TEL. 010 476 02 12 3024 EC ROTTERDAM www.c5jazz.nl INTRO NIEUWSBRIEF U ontvangt hier de eerste nieuwsbrief van C5 Jazz. Wij gaan ook moderniseren.

Nadere informatie

Nieuwsbrief N U M M E R 3 8

Nieuwsbrief N U M M E R 3 8 Nieuwsbrief N U M M E R 3 8 1 6 J U N I 2 0 1 6 Interne audit 16 juni (vandaag) I N D E Z E N I E U W S B R I E F Interne audit Nieuw op school Improkids Gedragsverwachtingen Sponsor evenement Chromebooks

Nadere informatie

Beets 52, 1475 JD Beets. tel

Beets 52, 1475 JD Beets. tel 52, 1475 JD. tel. 0299 401458 Belangrijke data in november: 07 november Schoolontbijt 10 november Sint Maarten 14 november Oud papier 20 november Week van de 10 minuten gesprekken 24 november Schoonmaak

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind "thuis" is.

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind thuis is. Waar uw kind "thuis" is. 15 juni 2012 jaargang 14 nummer 19 Laatste rapport 2011-2012 Op dinsdag 26 juni krijgen de kinderen de rapporten mee naar huis. Als de leerkracht van uw kind u nog wilt spreken

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015 & Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Beste Ouder/verzorger, Hierbij ontvangt u namens de gehele oudervereniging het jaarverslag en een uitnodiging voor de algemene

Nadere informatie

Jaarverslag Welzijn:

Jaarverslag Welzijn: Jaarverslag 2017 Welzijn: Het hoofddoel van Stichting Sidney and Friends is huifbedrijden voor meervoudig gehandicapten, vanaf Groot Schuylenburg in Apeldoorn, bij een super leuke locatie : boerderij de

Nadere informatie

Secretarieel jaarverslag

Secretarieel jaarverslag Secretarieel jaarverslag Schooljaar 2014-2015 Voorwoord Het was best een uitdagend jaar voor de Tjotter, dat schooljaar 2014/2015. Door de samenvoeging van Tjotter Buiten en Binnen was het hoofdgebouw

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ZOMER Beste vrienden van Toe to Heart, Welkom bij alweer een nieuwsbrief van Stichting Toe to Heart. Veel leesplezier!

NIEUWSBRIEF ZOMER Beste vrienden van Toe to Heart, Welkom bij alweer een nieuwsbrief van Stichting Toe to Heart. Veel leesplezier! NIEUWSBRIEF ZOMER 2016 Beste vrienden van Toe to Heart, Welkom bij alweer een nieuwsbrief van Stichting Toe to Heart. Veel leesplezier! Van de voorzitter Het is gelukt! De vernieuwde website vanwww.toetoheart.org

Nadere informatie

Zwemvereniging Zoetermeer (ZVZ) Commissie Elementair Zwemmen (CEZ) Jaarverslag 2005

Zwemvereniging Zoetermeer (ZVZ) Commissie Elementair Zwemmen (CEZ) Jaarverslag 2005 Zwemvereniging Zoetermeer (ZVZ) Commissie Elementair Zwemmen (CEZ) Jaarverslag 2005 De CEZ ziet er eind 2005 als volgt uit: Sylvia Trijsburg - Verwoerd Voorzitter + leiding zaterdagochtend Jan Boelhouwer

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen 2018-2019 Voor je ligt de tweede editie van de nieuwsbrief van Jubileumseizoen 2018-2019. In deze nieuwsbrief kun je uitgebreid lezen over het jubileum! Daarnaast is er o.a.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Waar uw kind "thuis" is. 1 juni 2012 jaargang 14 nummer 18. Aan alle ouders van CBS De Rank. De liefde voor je kind.

Nieuwsbrief. Waar uw kind thuis is. 1 juni 2012 jaargang 14 nummer 18. Aan alle ouders van CBS De Rank. De liefde voor je kind. Waar uw kind "thuis" is. 1 juni 2012 jaargang 14 nummer 18 Aan alle ouders van CBS De Rank Beste ouders, deze week bereikte ons het bericht dat Kirsten Segaar uit groep 8 ernstig ziek is. Wij zijn allemaal

Nadere informatie

Lions exchange 2013 Brazilie

Lions exchange 2013 Brazilie Lions exchange 2013 Brazilie Amsterdam- Parijs Rio de Janeiro Porto Alegre, via deze weg zou ik naar het verre Brazilie vertrekken voor de uitwisseling van de Lions. Na een reis van 35 uur kwam ik dan

Nadere informatie

Verslag seizoen 2013 zwembad Hoogkerk. 1. Het weer en bezoekersaantallen. 2. Organisatie

Verslag seizoen 2013 zwembad Hoogkerk. 1. Het weer en bezoekersaantallen. 2. Organisatie 1. Het weer en bezoekersaantallen Verslag seizoen 2013 zwembad Hoogkerk. 1. Het weer en bezoekersaantallen 2. Organisatie 3. Accommodatie en faciliteiten 4. Activiteiten 5. Zwemlessen 6. Toekomstvisie

Nadere informatie

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar!

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! Nieuwsbrief, December 2018 Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! We kijken nog even terug naar de laatste activiteiten en zoals bekend was dit het laatste jaar van onze trainer Stephan. De

Nadere informatie

Koetkrant. Woensdag 8 februari 2017

Koetkrant. Woensdag 8 februari 2017 Koetkrant Woensdag 8 februari 2017 Agenda 14 februari 2017 : Inschrijven 10-minutengesprek 15 februari 2017 : Openochtend: aanmelden nieuwe kleuters 17 februari 2017 : Leerkrachtenverjaardag 18 februari

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Kinderboerderij de Trotse Pauw Spijkenisse

Stichting Vrienden van Kinderboerderij de Trotse Pauw Spijkenisse Jaarverslag 2015 Stichting Vrienden van Kinderboerderij de Trotse Pauw Spijkenisse Jaarverslag 2015 Stichting Vrienden van Kinderboerderij de Trotse Pauw Spijkenisse Inhoudsopgave Voorwoord 3 Jaarverslag

Nadere informatie

Vitamine V(akantie); trainen in de meivakantie

Vitamine V(akantie); trainen in de meivakantie Nieuwsbrief 2 April 2018 Vitamine V(akantie); trainen in de meivakantie Zoals je gewend bent, zal er in de meivakantie gedraaid worden volgens een vakantierooster voor de jeugdleden. Omdat de meivakantie

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Jaarverslag 2017 Museumwoning tuindorp Vreewijk

Jaarverslag 2017 Museumwoning tuindorp Vreewijk Jaarverslag 2017 Museumwoning tuindorp Vreewijk Na het turbulente jubileumjaar 2016 is de Museumwoning in 2017 weer in rustiger vaarwater terechtgekomen. Dat wil zeggen: minder publiciteit en minder bezoekers.

Nadere informatie

NIEUWS. Nieuwsbrief februari 2018 afdeling Midden-Groningen. Met het laatste nieuws over de opening van ons nieuwe kantoor en de open dagen!!

NIEUWS. Nieuwsbrief februari 2018 afdeling Midden-Groningen. Met het laatste nieuws over de opening van ons nieuwe kantoor en de open dagen!! NIEUWS Midden-Groningen Troelstralaan 7 9602 XA Hoogezand www.humanitas.nl/afdeling/midden-groningen/ Nieuwsbrief februari 2018 afdeling Midden-Groningen Met het laatste nieuws over de opening van ons

Nadere informatie

Jaarverslag Wijkteam Brunssum Oost 2016

Jaarverslag Wijkteam Brunssum Oost 2016 Jaarverslag Wijkteam Brunssum Oost 2016 Jaarverslag Wijkteam Brunssum Oost 2016 Er is weer een jaar voorbij gevlogen dus tijd voor een verslag over het afgelopen jaar: 2016! Het wijkteam heeft opnieuw

Nadere informatie

Nico Valk had weer flink uitgepakt met zijn tombola en het lijkt wel of het elk jaar meer prijzen gaan worden.

Nico Valk had weer flink uitgepakt met zijn tombola en het lijkt wel of het elk jaar meer prijzen gaan worden. Van de voorzitter Inmiddels hebben wij de clubkampioenschappen achter de rug en wat was dat heerlijk met elke dag mooi weer!! Alleen op de finaledag iets minder maar het mocht de pret niet drukken met

Nadere informatie

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info Info juli 2017 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl In deze info In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen: Inhoud Groep 8... 1 Tot

Nadere informatie

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg December 2010 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Voorzitter: Erik-Jan Huisman de Heuvel 5 3931 RH Woudenberg tel. 033-2866901 1 e Secretaris: Daan Huisman Henschoterlaan 28 3931 DB

Nadere informatie

24 december 2016 nr. 30

24 december 2016 nr. 30 24 december 2016 nr. 30 De feestdagen staan voor de deur en het jaar 2016 loopt ten einde, tijd voor een laatste Nieuwsbrief. Het afgelopen kwartaal waren er diverse activiteiten. In deze Nieuwsbrief een

Nadere informatie

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse.

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 22 29 Mei 2018 Nieuws Agenda 5 t/m 8 juni: Avondvierdaagse Doorn 13 Juni : Praatjes café koffer vol muziek 16 Juni : Workshop aardbeibloempotje maken 20 juni : Jaarfeest 30

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Europa Kinder Hulp regio Noord Brabant - NIEUW - KINDERREIS ROEMENIË. In dit nummer: Roemeense 1 Reis

Nieuwsbrief. Europa Kinder Hulp regio Noord Brabant - NIEUW - KINDERREIS ROEMENIË. In dit nummer: Roemeense 1 Reis Nieuwsbrief Europa Kinder Hulp regio Noord Brabant JAARGANG 4 NR. 1 MEI 2014 - NIEUW - In dit nummer: Roemeense 1 Reis Vervolg Roemeense reis 2 Informatie- 3 morgen Familiedag 4 Vakantiedata 5 Wist U dat?

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 29 15 tot en met 21 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2017

Nieuwsbrief September 2017 Nieuwsbrief September 2017 Beste leden, Begin september zijn we weer begonnen aan het nieuwe volleybalseizoen 2017-18, die we weer met frisse moed aanvliegen. We willen jullie graag via deze nieuwsbrief

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WIJKVERENIGING

NIEUWSBRIEF WIJKVERENIGING NIEUWSBRIEF WIJKVERENIGING PAGNEVAART OOST De inhoud: Jaargang 1 Datum 1-7-2018 Woordje van de voorzitter verslag kaartavond koningsdag 2018 consumptie prijzen avond 4 daagse activiteiten kalender 2018

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 november 2014

NIEUWSBRIEF 2 november 2014 1 De meeste zaken kun je al in deze Nieuwsbrief vinden, maar de website (www.odigym.nl) proberen we helemaal up to date te houden met de actuele status van lessen en ander nieuws. Dus kijk maar snel daar

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 18 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 18 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 33 12 tot en met 18 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2013-2014. Nieuwsbrief 1, sept 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Na een lange vakantie staan we weer te popelen om te gaan beginnen aan een nieuw bowlingseizoen. We hopen dat jullie een leuke vakantie

Nadere informatie

VCA Nieuwsbrief augustus 2014

VCA Nieuwsbrief augustus 2014 N a a m b e d r i j f VCA Nieuwsbrief augustus 2014 Veteranen Cafe t Hookhoes, Grotestraat-zuid 129, Almelo www.veteranencafealmelo.nl vca@veteranen.nl Contact : almeloveteranen@gmail.com, vca@veteranen.nl

Nadere informatie

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2 Weeknieuws nr.31 15 april 2016 Data 19 april Excursie boerderij groepen 1 en 2 22 april Koningsspelen 23 april t/m 8 Meivakantie mei 13 mei Voorstelling groepen 3 en 6 17 mei Kinderen s middags vrij 29

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2016

NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2016 NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2016 Het seizoen nadert langzamerhand zijn einde. De laatste wedstrijden staan op het programma, maar de trainingen zijn nog in volle gang. Met het eind van het seizoen in

Nadere informatie

Nieuwsbrief. A q u a - N o v i o 9 4 O p l e i d i n g e n N a t i o n a l e Zw e m d i p l o m a s

Nieuwsbrief. A q u a - N o v i o 9 4 O p l e i d i n g e n N a t i o n a l e Zw e m d i p l o m a s Nieuwsbrief A q u a - N o v i o 9 4 O p l e i d i n g e n N a t i o n a l e Zw e m d i p l o m a s januari2017, nummer 45 VERGADERING COMMISSIE DIPLOMAZWEMMEN -Beheer zwembad Dukenburg. Het beheer is ingegaan

Nadere informatie

RABO-sponsortocht werd dit jaar voor de 4e maal gehouden en bracht ons weer 250,00.

RABO-sponsortocht werd dit jaar voor de 4e maal gehouden en bracht ons weer 250,00. Jaarverslag 2012 Het bestuur: we zijn 8 maal voor bestuursvergadering bijeen geweest, 1 ledenvergadering. Donderdag 14 juni werden we opgeschrikt door het fatale bericht dat Peter Timmerman, onze penningmeester,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NTC JEUGD WINTERWONDERTENNIS NTC JEUGD 19 februari 2016

NIEUWSBRIEF NTC JEUGD WINTERWONDERTENNIS NTC JEUGD 19 februari 2016 NIEUWSBRIEF NTC JEUGD 01 2016 NIEUWSBRIEF NR 1 Het tennis seizoen is vol aan de gang! De trainingen zijn begin april begonnen met een nieuwe trainster, de dorpen geel competitie is opgericht, en de reguliere

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr Pasen Gisteren hebben we met de hele school het paasfeest gevierd. We hebben samen heerlijk gegeten en aandacht besteed aan het paasverhaal. Ook hebben we samen paasliedjes gezongen. Fijn dat leerkrachten

Nadere informatie

Dit document bevat de volgende hoofdstukken:

Dit document bevat de volgende hoofdstukken: Dit document bevat de volgende hoofdstukken: - Jaarverslag ouderraad 2016-2017 - Financieel jaarverslag ouderraad 2016-2017 - Begroting ouderraad 2017-2018 Jaarverslag ouderraad 2016-2017. We kunnen aan

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie

SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn)

SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn) Beste leden, Bijgaand treffen jullie weer een nieuwsbrief aan. Veel leesplezier gewenst! SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn)

Nadere informatie

Programma. Zomervakantie 2016 25 juli t/m 4 september. RECREATIE

Programma. Zomervakantie 2016 25 juli t/m 4 september.  RECREATIE RECREATIE ontspanning & plezier Programma Zomervakantie 2016 25 juli t/m 4 september ens de zomervakantie 2016 geldt een aangepast doelgroepenprogramma in de diverse baden voor o.a. vrijzwemmen, banenzwemmen

Nadere informatie

Zaterdagmiddag 2 uur, de dorpsomroeper en de kinderen zijn er klaar voor.

Zaterdagmiddag 2 uur, de dorpsomroeper en de kinderen zijn er klaar voor. zaterdag, 26 september 2015 17:15 FEESTELIJKE OPENING SKERNE WIBE EN HET DORPSPLEIN Zaterdagmiddag 2 uur, de dorpsomroeper en de kinderen zijn er klaar voor. De kinderen natuurlijk in hun zelfgemaakte

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

www.mentheda.nl info@mentheda.nl Nieuwsbrief TC Mentheda april 2018 Graag brengen we de volgende zaken bij jullie onder de aandacht: NL Doet / Schooltennis / Open Dag / Tennislessen / Soeptoernooi / Uitbreiding

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

6 september 2016 NIEUWSBRIEF. nummer 2 seizoen

6 september 2016 NIEUWSBRIEF. nummer 2 seizoen 6 september 2016 NIEUWSBRIEF nummer 2 seizoen 2016-2017 nieuw bridgejaar gestart door: Sonja van Katwijk Bridgeclub Ermelo Fijn om de meesten van jullie na de vakantie weer terug te zien. Fijn dat de meeste

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Veel leesplezier! Yvonne

Veel leesplezier! Yvonne + Beste lezers, In onze vorige nieuwsbrief was Buitenwereld nog volop bezig met de verbinding tussen speeltuin en kinderboerderij. Twee weides moesten tijdelijk worden gesloten zodat er een mooi pad aangelegd

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34 Inleiding Hallo allemaal, Wat een prachtig voorjaar hebben we nu al gehad! Ons Lentefeest was zeer geslaagd met heel mooi weer, een grote opkomst en veel

Nadere informatie

Kijk ook op onze website www.houtvaart.nl

Kijk ook op onze website www.houtvaart.nl Het énige openlucht zwembad in Haarlem en omgeving! De Houtvaart een monument Vrienden van de Houtvaart Wat doet de vereniging dan nu nog? Hoe wordt u lid van de Vrienden van de Houtvaart? Wat doet de

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2018

Nieuwsbrief April 2018 Nieuwsbrief April 2018 Hallo beste vrienden van Speel-o-theek t Gooi. Een laat Vrolijk Pasen toegewenst namens alle leden van de Speel-o-theek. Wij gaan weer gezellig de lente in met z n allen; het ideale

Nadere informatie

Boomtopperdag was een succes! 5e jaargang, nummer oktober 2013

Boomtopperdag was een succes! 5e jaargang, nummer oktober 2013 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

Coalitie Erbij Woudenberg

Coalitie Erbij Woudenberg Jaarverslag 2016 Coalitie Erbij Woudenberg Inhoud Voorwoord Jaarverslag 2016 Bijlage: financieel overzicht Voorwoord Beste lezer, Voor u ligt het jaarverslag 2016 van de Stichting Coalitie Erbij Woudenberg.

Nadere informatie

Triatlon infoboekje DSZ WAVE 2012

Triatlon infoboekje DSZ WAVE 2012 Triatlon infoboekje DSZ WAVE 2012 Voorwoord Toen ik in 2009 begon na te denken om aan triatlon te doen, was Trinity juist opgelost en oude Trinity leden kwamen bij DSZ WAVE. Toen begon DSZ WAVE ook pas

Nadere informatie

VERENIGING PAARDRIJDEN VOOR GEHANDICAPTEN TE OPMEER

VERENIGING PAARDRIJDEN VOOR GEHANDICAPTEN TE OPMEER VERENIGING PAARDRIJDEN VOOR GEHANDICAPTEN TE OPMEER JAARVERSLAG 2015 1 JAARVERSLAG OVER HET VERENIGINGSJAAR 2015 VERENIGING PAARDRIJDEN VOOR GEHANDICAPTEN TE OPMEER Hopelijk vindt u in dit verslag een

Nadere informatie

VOORWOORD. Zweeloo, februari 2014. Bestuur Stichting Zwembad Zweeloo: Henk Ruis Jan Seubring Gerry Kelder Ruud Janse Olfred Nijenbanning

VOORWOORD. Zweeloo, februari 2014. Bestuur Stichting Zwembad Zweeloo: Henk Ruis Jan Seubring Gerry Kelder Ruud Janse Olfred Nijenbanning VOORWOORD Het zwembad in Zweeloo verkeerd in zwaar financieel weer. De subsidiekraan wordt langzaam maar zeker dichtgedraaid, terwijl de onkosten in de afgelopen jaren zeker niet zijn gedaald. Deze verandering

Nadere informatie

Vrijdag 21 oktober (vakantie) Weekmarkt Beatrixplein 08.00-16.00 Jongerenwerk 16 + ZuidParker 19.00-23.00

Vrijdag 21 oktober (vakantie) Weekmarkt Beatrixplein 08.00-16.00 Jongerenwerk 16 + ZuidParker 19.00-23.00 Vrijdag 21 oktober (vakantie) Zaterdag 22 oktober Sport in de wijk 15+ Johan Cruijff Court 14.30-16.30 Maandag 24 oktober Opstapprogramma Moedercentrum Doenja 09.00-16.00 Opvoedingsondersteuning Moedercentrum

Nadere informatie

Conventus 03 nieuws C-jeugd Conventus 03 kampioen: 3e elftal Conventus 03 kampioen:

Conventus 03 nieuws C-jeugd Conventus 03 kampioen: 3e elftal Conventus 03 kampioen: Conventus 03 nieuws C-jeugd Conventus 03 kampioen: Zaterdag 14 mei heeft de C-jeugd van Conventus 03 het kampioenschap behaald. In de laatste wedstrijd moest het gaan gebeuren, een gelijkspel zou voldoende

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van de voorzitter: December 2015.

In deze nieuwsbrief: Van de voorzitter: December 2015. December 2015. In deze nieuwsbrief: Van de voorzitter. Terugblik sponsordag. Sponsor JC2, JB1 en recreant dames? Wafeltoernooi. Inzameling oude Univé kleding. Evaluatie jeugdbeleidsplan Nieuwjaars BBQ

Nadere informatie

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers,

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers, Beste Unitassers, FEBRUARI 2014 Met deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief, mail dan naar publicrelations@unitas63.nl.

Nadere informatie

Beetje zon, beetje regen, beetje warm, beetje koud. Kortom, we krijgen een wisselvallig Hemelvaartweekend!

Beetje zon, beetje regen, beetje warm, beetje koud. Kortom, we krijgen een wisselvallig Hemelvaartweekend! Beetje zon, beetje regen, beetje warm, beetje koud. Kortom, we krijgen een wisselvallig Hemelvaartweekend! Den Inkel InfoMagazine verschijnt wekelijks gedurende het hoogseizoen op iedere zondag en is af

Nadere informatie

75 JAAR EHBO VERENIGING TER AAR 1936-2011

75 JAAR EHBO VERENIGING TER AAR 1936-2011 75 JAAR EHBO VERENIGING TER AAR 1936-2011 1936 Oprichting 20 april 1936 Eerste bestuur bestond uit: De heer S. Valk (voorzitter) Mej. Dijkstra (1 e secretaresse) Mej. A. Kroft (2 de secretaresse) De heer

Nadere informatie

Elburger Volleybal Vereniging

Elburger Volleybal Vereniging Jaarverslag Jubileumcommissie 40 jaar EVV Afgelopen seizoen bestond de Elbuger Volleybal Vereniging 40 jaar. De Jubileumcommissie heeft gedurende dit seizoen, in samenwerking met de andere commissies,

Nadere informatie

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 14 juli Musical, 19.30 uur in Overloon 15 juli Wisselochtend 16 juli Campingdag Picknick en ouderbedankactiviteit, 17.00

Nadere informatie

Collegevoorstel. Inleiding. Feitelijke informatie. Onderwerp Openstellingstijden zwembad Het Run 2012

Collegevoorstel. Inleiding. Feitelijke informatie. Onderwerp Openstellingstijden zwembad Het Run 2012 Collegevoorstel Inleiding In 2011 zijn de tarieven van het Run en de openingstijden aangepast. Een van de kritische evaluatiepunten van de openstelling in 2011 was het ontbreken van flexibiliteit bij mooi

Nadere informatie

Hoewel een groot deel van de kinderen al vakantie heeft, moeten we hier in het zuiden echt nog een weekje naar school!

Hoewel een groot deel van de kinderen al vakantie heeft, moeten we hier in het zuiden echt nog een weekje naar school! Hoewel een groot deel van de kinderen al vakantie heeft, moeten we hier in het zuiden echt nog een weekje naar school! Voor de meeste kinderen is dat waarschijnlijke geen straf, want bijna overal staat

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering V.O.S

Notulen jaarvergadering V.O.S Van: Secretaris V.O.S Datum28-07-2010 Aan: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Peter en Diana. Aanwezigen van het bestuur: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Diana enpeter Aanwezige

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en. Omgeving

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en. Omgeving Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en Omgeving Uitgave 3 seizoen 2016-2017 Beste vrijwilligers! Het seizoen is bijna afgelopen, vandaar deze laatste nieuwsbrief. De volgende onderwerpen

Nadere informatie

Welke keuzes je ook maakt, sluiting, renovatie, nieuwbouw niet iedereen is tevreden.

Welke keuzes je ook maakt, sluiting, renovatie, nieuwbouw niet iedereen is tevreden. Van: Openluchtzwembad Klarenbeek Jan van Olmen Deze tekst kan ik helaas niet presenteren tijdens de expertmeeting i.v.m. de drukte in het openluchtbad. Inleiding. In Arnhem hebben wij een vergelijkbare

Nadere informatie

Hooggeëerd publiek! Welkom bij het circus Bartiméus!

Hooggeëerd publiek! Welkom bij het circus Bartiméus! Circus Bartiméus Hooggeëerd publiek! Welkom bij het circus Bartiméus! Geniet van alle foto s, clowntjes en werkjes. En zie alle prachtige kinderen van het SO die een geweldige week hebben gehad! Maandag

Nadere informatie