Welkom. Vorig verslag. Evaluatie van de voorbije activiteiten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom. Vorig verslag. Evaluatie van de voorbije activiteiten"

Transcriptie

1 Verslag ouderraad donderdag 9 september 2014 Aanwezig: directie: Myriam Van Hees, Gerda Ketelers, leerkrachten: juf Leen, juf Ann, leerkracht en ouder: juf Emmy, ouders: Ellen Van Landeghem, Davinia Lo, Wendy Gabriëls, Liesbeth Peeters, Birgit Van Camp, Inka Verley, Linda Brosens, Sarah Dhaenens, Linda Evers, Frédérique Dobbels, An Serrien, Tim Geysen, Elke Grob, Susanne de Rijk, Elke Mella, Désirée Zandbergen, Mischa van Oorschot, Tinny Brouwers, Kris Van Dorst, Wim Konings, Lief De Winter Verontschuldigd: Helena De Jonker, Hielke Van Klinken, Inge Taeymans, Kim Van Hees Verslag: Lief De Winter Welkom Welkom aan iedereen! Fijn dat er enkele nieuwe mensen zijn bijgekomen dit jaar. Het bestuur van de ouderraad bestaat uit Wim Konings, Kris Van Dorst en Lief De Winter. Sarah Dhaenens is aanspreekpunt voor de kleuterschool. wordt goedgekeurd Vorig verslag Evaluatie van de voorbije activiteiten Receptie einde schooljaar - Goede afsluiting, gezellig - Volgend jaar van elke activiteit mensen die zijn komen helpen en mailadres onmiddellijk opschrijven en bijhouden zodat we niemand vergeten. Koffiedrink eerste schooldag - Goede opkomst, gezellig. - Mensen zijn langer gebleven dan vorige jaren. - Vanaf 8.15 laten starten, anders staan de mensen te lang te wachten. - Goed dat er iemand aan de kleuterschool stond om de mensen uit te nodigen. - Te weinig koekjes. Kris zorgt ervoor dat er volgend jaar meer zijn. Terugblik op de infoavonden van de school - Goede infoavonden. - In de kleuterschool geen gezamenlijk moment. De kleuterjuffen zeggen alles in de klas. - In de lagere school soms wel, soms niet, afhankelijk van inhoud. - In het eerste leerjaar werd de nat-kam-methode uitgelegd en gedemonstreerd. Dat maakte de uitleg wat langer, maar dit vinden we niet erg. Is goed dat de luizenaanpak goed wordt uitgelegd.

2 Planning activiteiten Klusdag - Nog niet veel respons. - Er wordt nog een briefje meegegeven door de school. Starten om Er is kinderopvang voorzien. - Klusjes: o stippen herschilderen o rij extra onder de luifel (stippen) o dingen verplaatsen van bepaalde ruimtes naar andere ruimtes o gang 3 de graad opfrissen o hinkelspelletjes op de speelplaats o werkjes in de tuin - Zijn er nog dingen vanuit de ouderraad? Kippenhok vergroten? Leerkrachtendag - Maandag 6 oktober - De werkgroep bereidt dit voor na deze vergadering. Data en korte bespreking activiteiten - Dag van de leerkracht: maandag 6 oktober Inpakken Sint: woensdag 19 november Ontbijtactie: zondag 30 november Kerstversiering ophangen: maandag 8 december Kerstdrink/kerstmarkt: vrijdag 19 december Kerstversiering afbreken: woensdag 7 januari Truffel- en wafelverkoop: vrijdag 6 februari Carnaval: donderdag 12 februari Inpakken Pasen: woensdag 1 april Fietsdag lagere school: vrijdag 8 mei Mariabergfeesten: zondag 31 mei 2015 Inpakken Sint: - Juf An lijst op vanuit de kleuterschool wie welk dieet moet volgen. - Kris vraagt aan Christel en de zusters of er ingepakt kan worden in de middelbare school. - Enkel inpakken voor de kleuterschool. Strooigoed goed noteren wat voor lagere school en wat voor kleuterschool bedoeld is. - We laten het toch in deze benaming op de folder staan. Ook Pasen laten we er zo opstaan, omdat we het belangrijk vinden dat de folder duidelijk is voor alle ouders. Truffel- en wafelverkoop: - Indien mogelijk, vermelden in de brief waarvoor het geld gaat dienen. - In de brief vermelden dat het geld wordt verdeeld, dat alle truffels/wafels bij de oudste mag binnengebracht worden.

3 Carnaval: - Kleuterschool organiseert alles zelf. - Kraampjes op de speelplaats van de kleuterschool: vorig jaar was het niet duidelijk wat de helpers konden doen. Dit jaar goed communiceren hierover. - De helpers van kleuterouders die zich opgeven via de folder, worden doorgegeven aan juf Isabel. - Elke coördineert met juf Mia en juf Isabel. Dag van de leerkracht - wordt voorbereid na deze vergadering Ontbijtactie - De mensen die vorig jaar coördineerden, zullen er dit jaar niet zijn (kinderen naar middelbaar). - Vrijdag alles ophalen in de Colruyt. Als we vooraf bellen, staan de meeste dingen klaar. - Uitnodiging maakt Elke mee. - Kris volgt mee op (contact VCOV). Ouders in de klas - Dit schooljaar aan de juffen laten om de mensen die zich opgegeven hebben, aan te spreken. Klas per klas. - De leerkrachten zouden het wel oké vinden dat er nog een briefje komt vanuit de ouderraad om dit te stimuleren. - In de kleuterschool wordt het meer specifiek gevraagd aan ouders. - Vorige ouderraad is gezegd om het nog wat vrij te laten, klas per klas. - In het derde leerjaar is op de infoavond gevraagd dat de leerkracht zelf aangeeft wanneer ze hulp kan gebruiken en waarrond ze werkt. - Opletten dat het niet in het niets gaat verdwijnen. - Het moet wat groeien, zowel bij ouders als bij leerkrachten. - Kinderen van een vijfde leerjaar boeien, is moeilijker dan kinderen van het eerste leerjaar. - Leerkrachten kunnen de groep ook in twee delen zodat de ouder een kleinere groep heeft. - Idee: musical met 5 de en 6 de leerjaar? Zo kunnen we het werk verdelen en ieder kan een talent gebruiken. Kan zelfs opengetrokken worden naar andere leerjaren, die zouden ook iets kunnen betekenen. Gerda neemt dit op met de leerkrachten. De ouderraad is bereid om mee te werken aan zo n project. - Op de ouderraad van 13 november nemen we dit terug op en bekijken we of er al mensen in de klassen zijn geweest. Verkeerssituatie - Kris heeft contact opgenomen met de verschillende scholen: Don Bosco- Mariaberg, Sint-Jozefschool, Erasmusschool en onze school met de vraag om samen te zitten rond de verkeerssituatie aan de scholen.

4 - Vanuit onze vraag komt nu ook de verkeersveiligheid op de agenda van het overleg met de andere Katholieke scholen uit Essen. - De politieman die aan de Stationsstraat staat is s middags om als de juf komt met de kinderen, direct daarna weg, maar er komen nog heel veel ouders en kleine kinderen aan en er is geen begeleiding meer. Sommige agenten blijven iets langer staan dan andere. Wij zijn van mening: als ze zeggen dat ze er staan, moeten ze er staan. Tot half één komen er fietsen aan s middags en ook na schooltijd. Gerda stuurt een mail naar de politie met de melding dat de politie te vroeg weg is aan de Stationsstraat. - Het kruispunt aan de Hofstraat blijft gevaarlijk en onoverzichtelijk. Daarnaast zijn er nog gevaarlijke kruispunten bijv. hoek Rodenbach Stationstraat, kruispunt Hofstraat Molenstraat, Beliestraat Molenstraat, - Gerda heeft de school ingeschreven (bij de provincie) zodat iemand komt uitleggen wat de dode hoek betekent. - Suzanne wil wel eens vragen of er een chauffeur van hen kunnen komen uitleggen. Dit hebben ze al wel gedaan in Nederland i.s.m een rijschool. Op de fietsdag zou het aan bod kunnen komen. - Idee: zorgen dat dit onderwerp al vroeger aan bod komt dan 8 mei en dan ook nog eens op de fietsdag zelf. - De jongeren van Sint-Jozef rijden ook niet altijd even voorzichtig. Dit creëert ook gevaarlijke toestanden. We willen dit als ouderraad toch wel melden aan de Sint-Jozefschool. - Op het gemeentelijk scholenoverleg zit Erasmus erbij. Ook in Erasmus zijn ze bezig met de materie. - Man van Frederique wil zich engageren om bij het overlegcomité rond deze materie te zitten. Hij is verantwoordelijke voor de weg naar Nispen. - Als we ergens komen waar kinderen staan te wachten, nemen we onze verantwoordelijkheid en helpen we ze mee oversteken. Rondvraag - s Morgens kinderen afzetten, de eerste dagen mogen de ouders op de speelplaats van de instappers. Na enkele dagen aan de poort. - Als je enkele kinderen moet afhalen waaronder een 5-jarige en lagereschoolkind, dan heb je weinig tijd. Dit gaat niet over heel veel ouders. De kleuterschool beseft dat ze heel verspreid zitten en zoeken naar creatieve oplossingen. De leerkrachten van de lagere scholen kijken heel goed of de ouders er staan of niet. De school neemt de opmerkingen mee. Er wordt verder over nagedacht. - In nieuwsbrief blijven herhalen dat er genoeg tijd is om de kinderen af te halen. Je hebt een kwartier tijd. - Vraag om goed door te schuiven aan de poort van de kleuters, aan de fietsenrekken kan je ook wachten. We moeten het fietspad vrijhouden. Willen we iets gedaan krijgen op verkeersvlak, is het belangrijk dat we zelf correct zijn. Dit wordt nog eens in de nieuwsbrief vermelden. Kleuterjuffen nemen dit mee. - De vraag komt terug op tafel of we vanuit de ouderraad een kaart kunnen sturen naar bijv. leerkrachten die langdurig ziek zijn, bevallen zijn, Waar

5 trekken we de grens? We komen niet zo vaak samen om dit af te spreken. Het blijft een moeilijk punt. Doen we alleen leerkrachten of ook middagouders, secretariaat,? De meningen zijn verdeeld. Op zich is het een mooi initiatief. Wie wil dit op zich nemen? Micha vanuit de lagere school, Inka vanuit de kleuterschool. Voor wie: de leerkrachten, kleuterjuffen en directie, vanaf een maand ziekte. Momenteel: juf Greet kleuters, juf Sabin en juf Greet lagere school, december geboorte bij juf Lieselot. Elke ouderraad maken we hier even tijd voor. Micha en Inka kopen kaartjes en geven onkosten door aan secretariaat (rekening ouderraad kleuterschool, ouderraad lagere school). - Verkeer: voor- of nabewaking: geen auto s parkeren op de oprit van de school. In de nieuwsbrief nog eens vermelden. Eventueel aan de nabewaking iets hangen. - Bestuur bestaat nu enkel uit ouders die lagereschoolkinderen hebben. Er zit niemand in het bestuur die kleuters heeft. Dit vindt de ouderraad oké. - Als bestuur engageren we ons om de agendapunten tijdig door te sturen zodat de ouders van de kleuters zeker hun aanvullingen kunnen doen. - Sarah blijft aanspreekpunt van de kleuters. Volgende vergaderingen Op de agenda volgende vergadering o.a.: - Ontbijtactie - Werkgroepen overlopen - Ouders in de klas - Verkeerssituatie en overleg - Begroting volgend kalenderjaar - Kaartjes voor leerkrachten - Financies - Koffiedrink 1 september: koekjes 9.12 euro - Receptie hapjes: opvragen op secretariaat - Drank: Lief vraagt het bedrag op bij het secretariaat. Vergaderdata ouderraad: - Donderdag 13/11/ Woensdag 14/01/ Maandag 27/04/ Donderdag 18/ , aansluitend receptie voor alle helpende handen. Telkens in de refter van de lagere school Vanwege het bestuur: bedankt voor ieders inzet!

Verslag ouderraad

Verslag ouderraad Verslag ouderraad 14-01-2015 Aanwezig : Gerda Ketelers, Juf Ann, Emmy de Leenheer, Hielke Van Klinken, Sarah Dhaenens, Kim Van Hees, Birgit Van Campen, Helena De Jonker, Susanne de Rijk, Mischa Van Oorschot,

Nadere informatie

Goedkeuring vorige verslag. Evaluatie activiteiten

Goedkeuring vorige verslag. Evaluatie activiteiten Verslag ouderraad Centrum dinsdag 14 januari 2014 Aanwezig: directie: Myriam Van Hees, Gerda Ketelers, leerkrachten: juf Greet, juf Emmy, juf Leen, ouders: Inge Wouters, Wendy Gabriëls, Sarah D Haenens,

Nadere informatie

Verslag ouderraad

Verslag ouderraad Verslag ouderraad 13-11-2014 Verontschuldigd : Tiny Brouwers, Gerda Ketelers, Lief De Winter, Tim Geysen, Elke Grob, Wendy Gabriels, Ellen Van Landeghem Aanwezig : Kris Van Dorst, Myriam Van Hees, Juf

Nadere informatie

Verslag ouderraad woensdag 13 november 2013

Verslag ouderraad woensdag 13 november 2013 Verslag ouderraad woensdag 13 november 2013 Verontschuldigd : Tiny Brouwers, Inge Wouters, Helena, Myriam Van Hees, Susanne De Rijk, Elke Grob Aanwezig : Kris Van Dorst, Greet Van Looveren, Sarah D Haenens,

Nadere informatie

Ouderraad 8 november 2012

Ouderraad 8 november 2012 Ouderraad 8 november 2012 Aanwezig : Inge,Juf Sarah Balemans, Juf Leen, Juf Greet Van Looveren, Birgit, Inka Verley, Sarah d Haenens, Greet Adriaensen, Myriam Van Hees, Gerda Ketelers, Lief de Winter,

Nadere informatie

Ouderraad 20 juni 2013

Ouderraad 20 juni 2013 Ouderraad 20 juni 2013 Aanwezig : Liesbeth Peeters, Susanne de Rijk, Emmy de Leenheer, Hielke Van Klinken, Elke Grob, Linda Brosens, Birgit Van Camp, Inka Verley, Sarah D Haenens, Kim Van Hees, Inge, Juf

Nadere informatie

Verslag ouderraad

Verslag ouderraad Verslag ouderraad 27-04-2015 Aanwezig : Gerda Ketelers, Emmy de Leenheer, Greet Van Looveren, Hielke Van Klinken, Birgit Van Campen, Juf Leen Van de Keybus, Dorien Horn, Mischa Van Oorschot, Desiree Zandbergen,

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

Afwezig: Tanja Jaspers, Henrick Verver, Marie-Annick Götze, Leen Swinnen, Valerie Dufraing

Afwezig: Tanja Jaspers, Henrick Verver, Marie-Annick Götze, Leen Swinnen, Valerie Dufraing Vergadering ouderraad 15-05-2012 Aanwezig: Myriam van Hees, Jan Mees, Corina de Groot, Samantha Uytdehaag, Juf Riet, Juf Lieve, Juf Griet, Anke Lambrechts, Cindy Andries, Wendy van Loenhout, juf Ellen,

Nadere informatie

Herhaling afspraken krokus

Herhaling afspraken krokus SCHOLEN ZUSTERS ANNUNTIATEN Vrije Basisschool Jan Ruusbroec Fabriekstraat 3, 1601 Ruisbroek Tel. 02 377 67 59 e-mail: janruusbroec@telenet.be website: www.janruusbroec.be www.hhchalle.be Herhaling afspraken

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Wij heten alle kinderen en ouders van harte welkom. Wij zijn blij dat u voor VBS St-Lambertus Nossegem hebt gekozen. Ook dit schooljaar

Nadere informatie

WELKOM op onze school.

WELKOM op onze school. 16 de jaargang nr. 1 maandag, 5 september 2016 Groot worden verstandig(er) worden kennis opdoen ervaring verwerven dit alles gaat niet vanzelf. daarom WELKOM op onze school. We gaan er samen tegenaan!

Nadere informatie

Kleutercontact jaargang 20 nummer 1

Kleutercontact jaargang 20 nummer 1 Kleutercontact jaargang 20 nummer 1 Beste ouders, Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een welverdiende vakantie. We wensen al onze kleuters een fijne start

Nadere informatie

Aanwezig : Juf Veronique, Inne, Linda, Patricia, Sofie, Christel, Sabien, Ronny, Ann, Sandra, Els, Frank, Dirk, Inès, Marijke en Pascal

Aanwezig : Juf Veronique, Inne, Linda, Patricia, Sofie, Christel, Sabien, Ronny, Ann, Sandra, Els, Frank, Dirk, Inès, Marijke en Pascal Verslag Ouderraad 5 juni 13 Aanwezig : Juf Veronique, Inne, Linda, Patricia, Sofie, Christel, Sabien, Ronny, Ann, Sandra, Els, Frank, Dirk, Inès, Marijke en Pascal Afwezig : Jo Agendapunten: 1) Traktatie

Nadere informatie

Pieter Heymans Hans Coessens. Wim Van Olmen Sarah Polfliet (verslag)

Pieter Heymans Hans Coessens. Wim Van Olmen Sarah Polfliet (verslag) Verslag vergadering schoolraad van 5 oktober 2017 Aanwezigen: Pedagogische raad Ouderraad Lokale gemeenschap Directie Juf Lut Juf Nan Juf Nicole Heidi Lenaerts Pieter Heymans Hans Coessens Hilde Van Wichelen

Nadere informatie

VERSLAG. Verslag 3 e Vergadering Ouderraad Dinsdag 7 november :00 22:30 uur Vergadering belegd door bestuur ouderraad

VERSLAG. Verslag 3 e Vergadering Ouderraad Dinsdag 7 november :00 22:30 uur Vergadering belegd door bestuur ouderraad VERSLAG Verslag 3 e Vergadering Ouderraad Dinsdag 7 november 2017 20:00 22:30 uur Vergadering belegd door bestuur ouderraad 20.00 20.10 u : Verwelkoming. Aanwezigheden: 1A An Chrisall 1B Nathalie 2A, 6B

Nadere informatie

Verslag vergadering

Verslag vergadering Verslag vergadering 04-09-2018 Aanwezig: Philippe, Penny, Glenn, Pieter, Jan, Ilse, Jolanta, Viki, Annick, Cyndi, Marie-Anne, Sofie, Christel, juf Vicky, juf Katrien Verslaggever: Sofie Welkom We verwelkomen

Nadere informatie

29 september lagere school op stap!

29 september lagere school op stap! Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 2/207-208 Autoluwe schooldag Maand september Kaketoe: relaties In dit nummer: Autoluwe schooldag Lagere school op stap Kleuters sporten zich fit! Op zoek naar 2 Nieuws

Nadere informatie

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm)

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm) NI E U W S B R I E F Een dankwoordje voor het grootoudersfeest! Een grote dankjewel aan iedereen die deze voormiddag mee helpen organiseren heeft. Het was een echt geslaagd grootoudersfeest, waar groot

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Oktober Agenda. Vrijaf lokale verlofdag. L5: T.O. techniek. L3 + L4: Zwemmen. L2A + L2B: Kinderboerderij appelsap maken

NIEUWSBRIEF. Oktober Agenda. Vrijaf lokale verlofdag. L5: T.O. techniek. L3 + L4: Zwemmen. L2A + L2B: Kinderboerderij appelsap maken NIEUWSBRIEF Oktober 2018 Agenda Ma 01/10 Wo 03/10 Do 04/10 Schoolraad 20.15 u Vrijaf lokale verlofdag L5: T.O. voeding L6: T.O. techniek L3 + L4: Zwemmen Di 09/10 L2A + L2B: Kinderboerderij appelsap maken

Nadere informatie

Verslag Vergadering Ouderraad 9 november 2015

Verslag Vergadering Ouderraad 9 november 2015 Verslag Vergadering Ouderraad 9 november 2015 Aanwezig: Ouderraad: Ilse Van Rompaey, Veerle Vandensteen (verslag), Mark Vanhamme, Kim Daniëls, Kurt Demets, Veerle Audenaert, Jan Haegemans School: Mevrouw

Nadere informatie

HUP ook deze laatste schoolmaand gaan we ervoor!

HUP ook deze laatste schoolmaand gaan we ervoor! Ekeren, 3 juni 2018 Beste ouders, kleuters en leerlingen, HUP ook deze laatste schoolmaand gaan we ervoor! We richten onze aandacht extra op RESPECT. RESPECT voor de natuur RESPECT voor het speelgoed RESPECT

Nadere informatie

Infoboekje. Maastrichtersteenweg Hasselt

Infoboekje. Maastrichtersteenweg Hasselt Infoboekje Maastrichtersteenweg 23 3500 Hasselt 011 22 41 19 directie@hetkleineatheneum.be 1. Schooluren Kleuter: Voormiddag van: 8u45 tot 11u40 Namiddag van: 12u40 tot 15u15 Woensdag van: 8u45 tot 12u20

Nadere informatie

Beste ouders, beste kinderen,

Beste ouders, beste kinderen, Beste ouders, beste kinderen, Hebben jullie een leuke vakantie gehad? Dit is de 1 e nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. Elke maand krijg je een nieuwsbrief met daarin o.a. algemene informatie van de

Nadere informatie

We wensen kleuters, ouders, leerkrachten en directie fijne kerstdagen en een 2014 vol geluk!

We wensen kleuters, ouders, leerkrachten en directie fijne kerstdagen en een 2014 vol geluk! Kleuterkrant November & December 2013 Kerstviering In deze periode van verwachting en hoop herdenken we de geboorte van Jezus in een stal te Bethlehem. Samen met onze kleuters en E.H. Pastoor Lei Gielen

Nadere informatie

Jenaplanschool Lieven Gevaert Osylei 86 2640 Mortsel 03/449.36.70 www.jenaplanschoollievengevaert.be lievengevaert@skynet.be

Jenaplanschool Lieven Gevaert Osylei 86 2640 Mortsel 03/449.36.70 www.jenaplanschoollievengevaert.be lievengevaert@skynet.be ouderbetrokkenheid en ouderparticipatie in onze school Jenaplanschool Lieven Gevaert Osylei 86 2640 Mortsel 03/449.36.70 www.jenaplanschoollievengevaert.be lievengevaert@skynet.be VISIE OUDERBETROKKENHEID

Nadere informatie

VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos Gistel WOORDJE VAN DE DIRECTEUR

VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos Gistel WOORDJE VAN DE DIRECTEUR VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos 6 8470 Gistel 059 27 63 63 info@gravenbos.be www.gravenbos.be NIEUWSBRIEF WOORDJE VAN DE DIRECTEUR NIEUWJAARSRECEPTIE Naar jaarlijkse gewoonte

Nadere informatie

Kleutercontact jaargang 21 nummer 1

Kleutercontact jaargang 21 nummer 1 Kleutercontact jaargang 21 nummer 1 Beste ouders, Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een welverdiende vakantie. We wensen al onze kleuters een fijne start

Nadere informatie

VERSLAG LAATSTE VERGADERING OUDERCOMITÉ SCHOOLJAAR

VERSLAG LAATSTE VERGADERING OUDERCOMITÉ SCHOOLJAAR VERSLAG LAATSTE VERGADERING OUDERCOMITÉ SCHOOLJAAR 2010-2011 OUDERCOMITÉ Met een voor uw kind 1. Aanwezigen Dominique RYNGAERT, Hilde BEERNAERT, Johan LOGGHE, Joris ROOSE, Daisy HUBRECHTS, Mieke DEROUS,

Nadere informatie

BETREFFENDE: organisatie einde schooljaar + volgend schooljaar Gent, vrijdag 7 juni 2019

BETREFFENDE: organisatie einde schooljaar + volgend schooljaar Gent, vrijdag 7 juni 2019 BETREFFENDE: organisatie einde schooljaar + volgend schooljaar Gent, vrijdag 7 juni 2019 Beste ouders, Lieve kinderen, Voor we samen de laatste dagen van het schooljaar ingaan, informeren we u graag over

Nadere informatie

OUDERRAAD 29/08/2013. Mededelingen School Guido licht een aantal nieuwe of gewijzigde zaken toe mbt het nieuwe schooljaar

OUDERRAAD 29/08/2013. Mededelingen School Guido licht een aantal nieuwe of gewijzigde zaken toe mbt het nieuwe schooljaar OUDERRAAD 29/08/2013 Voorzitter: Ann Verslaggever:Wim Aanwezig: Leerkracht: Guido en Leen Ann Van Trappen Wim Reynaert Veerle Vanden Eynde Hendrik Perreman Chris Dumont Sofie Titeca Start:20:00 Einde:21:30

Nadere informatie

OUDERS, GRAAG GEZIEN OP SCHOOL! HOE EN WAAROM?

OUDERS, GRAAG GEZIEN OP SCHOOL! HOE EN WAAROM? OUDERS, GRAAG GEZIEN OP SCHOOL! HOE EN WAAROM? VLAAMSE CONFEDERATIE VAN OUDERS EN OUDERVERENIGINGEN, 2006 GEBASEERD OP DE BROCHURE VAN SCHOOLOPBOUWWERK BRUSSEL WAT IS EEN OUDERRAAD? Een ouderraad is een

Nadere informatie

PRAKTISCHE WEETJES. Info schooltoelagen : zie www.schooltoelagen.be Het invulformulier is verkrijgbaar op het secretariaat van de school.

PRAKTISCHE WEETJES. Info schooltoelagen : zie www.schooltoelagen.be Het invulformulier is verkrijgbaar op het secretariaat van de school. BELBRIEF september 2015 ZWEMMEN: 4 september : L1 en L6 11 september : L2 en L5 18 september : L3 en L4 25 september : L1 en L6 PRAKTISCHE WEETJES We zijn het schooljaar 2015-2016 gestart met 199 leerlingen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen voor ouders en kinderen 7/2015-2016 Een nieuw jaar! In dit nummer: Een nieuw jaar 1 Nu de kerstperiode voorbij is en we alle familieleden en kennissen het allerbeste toegewenst hebben voor een super 2016,

Nadere informatie

Het is feest! Het nieuwe jaar gaat in. De kurken knallen. Het is feest! Wensen worden uitgewisseld. Een goede gezondheid. Geluk. Succes.

Het is feest! Het nieuwe jaar gaat in. De kurken knallen. Het is feest! Wensen worden uitgewisseld. Een goede gezondheid. Geluk. Succes. Het is feest! Het nieuwe jaar gaat in. De kurken knallen. Het is feest! Wensen worden uitgewisseld. Een goede gezondheid. Geluk. Succes. Ontmoetingen en relaties die deugd doen, die verdiepen. Krijgt God

Nadere informatie

basisschool Maria Boodschap

basisschool Maria Boodschap ENGAGEMENTSVERKLARING basisschool Maria Boodschap Basisschool Maria Boodschap Perustraat 4 2030 Antwerpen-Luchtbal Tel.: 03/541.06.13 Fax.: 03/542.60.76 E-mail: maria.boodschap@cksa.be Website: www.mariaboodschap.be

Nadere informatie

Infoavond kleuterschool

Infoavond kleuterschool Van harte bedankt! Infoavond kleuterschool schooljaar 2018-2019 Bedankt voor jullie vertrouwen! 4 september 2018 Welkom! Welkom in onze (kleuter)school! SAMEN-werking Succes leerlingen = samenwerking tussen

Nadere informatie

Verkeersbrochure VBS Wakkerzeel

Verkeersbrochure VBS Wakkerzeel Verkeersbrochure VBS Wakkerzeel Ligging van de Vrije Basisschool Wakkerzeel Onze school is gelegen rond de kerk van Wakkerzeel. We hebben twee vestigingen. Onze kleuters en leerlingen van het eerste leerjaar

Nadere informatie

Schoolkrantje september 2011

Schoolkrantje september 2011 Schoolkrantje september 2011 1. de eerste schooldag Na de kletsnatte zomermaanden was de zonnige start van het nieuwe schooljaar een verademing! Niets dan blije en vrolijke gezichten vulden het speelplein

Nadere informatie

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Beste ouder(s), Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan voor de deur. Nog één dagje en we sluiten onze schoolpoort voor 2 maanden. We blikken

Nadere informatie

Goed gevoel - nieuws

Goed gevoel - nieuws Nieuwsint-Jozef Schooljaar 2016-2017 september 2016 Beste ouders en kinderen, Goed gevoel - nieuws De start van het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Het vijfde leerjaar mag het nieuwe schooljaar aanvangen

Nadere informatie

We zien iedereen graag gezond weer terug op maandagochtend 28 augustus. We starten het schooljaar dan gezamenlijk op het plein.

We zien iedereen graag gezond weer terug op maandagochtend 28 augustus. We starten het schooljaar dan gezamenlijk op het plein. NIEUWSBRIEF Donderdag 13 juli 2017 Beste ouder(s)/verzorgers, De laatste nieuwsbrief van dit schooljaar! Het was een druk en enerverend schooljaar, maar ook een mooi schooljaar. We hebben met elkaar grote

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F BASIS 12 december 2014 WIJNVERKOOP Vandaag kan u tussen 15.30 uur en 17.30 uur de bestelde wijn, porto en cava komen afhalen in de kleuterschool. Ook op zaterdag kan u tussen 10.00

Nadere informatie

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg 135 3803 Wilderen NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF Zaterdag 1 10U-14U : PAPIERSLAG (voorlopig laatste keer) PAASVAKANTIE Zondag 2 PAASVAKANTIE Maandag 3 PAASVAKANTIE Dinsdag

Nadere informatie

Verslag vergadering Oudercomité 24 september 2013

Verslag vergadering Oudercomité 24 september 2013 Verslag vergadering Oudercomité 24 september 2013 Aanwezig: Luc Vanspauwen, Sandra Brands, Mia Olefs, Miriam Vandecaetsbeek, Didier Renwa, Guy Van Aken, Davina Hamal, Greet Knaepen, Jan Cuypers, Leen Neven,,

Nadere informatie

Infobrief juli en augustus 2018

Infobrief juli en augustus 2018 Infobrief juli en augustus 2018 1. Rond 25 augustus ontvangt u de infobrief voor september 2018 met alle praktische informatie via smartschool. 2. Openingsuren tijdens de zomermaanden Onze school is tijdens

Nadere informatie

Schooljaar Wijs delen, wijs spelen!

Schooljaar Wijs delen, wijs spelen! Schooljaar 2018-2019 Wijs delen, wijs spelen! Het eerste trimester zit er bijna op Een trimester waar er opnieuw heel wat gebeurde op onze school. Een trimester waarin jullie kind groeide en bloeide. Stilletjes

Nadere informatie

Protocol. Verkeersveilige afspraken. Franciscusschool Bladel (versie maart 2017)

Protocol. Verkeersveilige afspraken. Franciscusschool Bladel (versie maart 2017) Protocol Verkeersveilige afspraken Franciscusschool Bladel (versie maart 2017) Inleiding Veiligheid is een belangrijk aspect op school. Een school moet kinderen die veiligheid kunnen bieden op verschillende

Nadere informatie

A f s p r a k e n K l e u t e r s 2 0 1 5-2016

A f s p r a k e n K l e u t e r s 2 0 1 5-2016 A f s p r a k e n K l e u t e r s 2 0 1 5-2016 Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 1 W E L K O M Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 2 Welkom: vanaf 8.30 uur Ik word met de auto, met de fiets

Nadere informatie

We wensen kleuters, ouders, leerkrachten en directie fijne kerstdagen en een 2015 vol geluk!

We wensen kleuters, ouders, leerkrachten en directie fijne kerstdagen en een 2015 vol geluk! Kleuterkrant November & december 2014 In deze periode van verwachting en hoop herdenken we de geboorte van Jezus in een stal in Bethlehem. Samen met onze kleuters en E.H. Pastoor Jan beleefden wij dit

Nadere informatie

Kleuterkrant november - december 2015 KERSTMIS

Kleuterkrant november - december 2015 KERSTMIS Kleuterkrant november - december 2015 KERSTMIS In december kijken we uit naar het feest van Kerstmis: samen de kerstboom versieren, pakjes onder de kerstboom leggen en de lichtjes laten branden. Kerstmis,

Nadere informatie

Goeiedag ouders, leerkrachten en kinderen!!!

Goeiedag ouders, leerkrachten en kinderen!!! Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 16/2012-2013 Week van de goeiedag In dit nummer: Misschien heb je het al gehoord op tv of op de radio maar de week van 21 tot 27 mei is omgetoverd tot week

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober.

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. ONZE AGENDA : 1 oktober Medisch onderzoek L3 (op school) NM: zwemmen (L2 en L3)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4 S e p t e m b e r 2 0 1 6 Aan het begin van het schooljaar plannen we, voor de ouders die daar prijs op stellen, een kennismakingsgesprek. In dit gesprek staan niet de resultaten centraal, maar juist het

Nadere informatie

1 e samenkomst Oudercomité - 21 september 2017 leraarslokaal: 19:30 22:15u

1 e samenkomst Oudercomité - 21 september 2017 leraarslokaal: 19:30 22:15u 1 e samenkomst Oudercomité - 21 september 2017 leraarslokaal: 19:30 22:15u Aanwezig: Hilde, Sofie, Evelien, An M, An DK, Sara, Kim, Leen V., Vanessa, Koen. Verontschuldigd: Evelien J., Sonje B., Tom, Anja,

Nadere informatie

Sleutelbos - ouderraad - uitgewerkt verslag donderdag 12 oktober :00

Sleutelbos - ouderraad - uitgewerkt verslag donderdag 12 oktober :00 20171012 - Sleutelbos - ouderraad - uitgewerkt verslag donderdag 12 oktober 2017 20:00 Onderwerp Bijeenkomst ouderraad Datum en plaats donderdag 12 oktober 2017 20:15-22:15 refter GBS Sleutelbos, Stevensveld

Nadere informatie

Meester Patrick L.O. leerkracht

Meester Patrick L.O. leerkracht Wijkschool: Juf Geert peuters Juf Rebecca / Patricia K1R Juf Daphne K1D Juf Christel Kinderverzorgster Juf Femke Zorgcoördinator L.O. leerkracht Hoofdgebouw: Juf Jacqueline K2J Juf Marijke K2M Juf Carine

Nadere informatie

nieuwsbrief september 2018

nieuwsbrief september 2018 nieuwsbrief september 2018 VZW KSRD Nieuwstraat 60 9800 Deinze Deinze, 1 september 2018 Beste ouder(s), Van harte welkom op onze school! Ik hoop dat alle kinderen, in het bijzonder de nieuwe kleuters en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2018 NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF januari 2018 NIEUWSBRIEF BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg 135 3803 Wilderen NIEUWSBRIEF januari 2018 NIEUWSBRIEF Maandag 1 Dinsdag 2 Woensdag 3 Donderdag 4 Vrijdag 5 Zaterdag 6 Zondag 7 Maandag 8 Dinsdag 9 Woensdag 10 Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders,

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders, Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2013 zit er al weer op. Aan onze agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

Verslag ouderraad met team van 2 juni 2014. De directie opent de vergadering en heet alle aanwezigen welkom. Het verloop van de avond wordt geschetst.

Verslag ouderraad met team van 2 juni 2014. De directie opent de vergadering en heet alle aanwezigen welkom. Het verloop van de avond wordt geschetst. Vrije Basisschool Hunnegem Verslag ouderraad met team van 2 juni 2014 De directie opent de vergadering en heet alle aanwezigen welkom. Het verloop van de avond wordt geschetst. 1. Hoe is de werking van

Nadere informatie

Beste ouders, De paasvakantie staat voor de deur! Hier volgen onze afspraken en mededelingen voor de maand april. ONZE AGENDA :

Beste ouders, De paasvakantie staat voor de deur! Hier volgen onze afspraken en mededelingen voor de maand april. ONZE AGENDA : Beste ouders, De paasvakantie staat voor de deur! Hier volgen onze afspraken en mededelingen voor de maand april. ONZE AGENDA : 1 april fruitdag (school zorgt zelf voor fruit!) kangoeroeklas met juf Elke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 - Schooljaar

Nieuwsbrief 20 - Schooljaar Nieuwsbrief 20 - Schooljaar 2018-2019 School Dorp 2= 014/6565657 School -Dorp 60 = 014/656689- Schoolbus = 0491/742992 A G E N D A Maandag 11/02/2019 :Zwemmen 4de lj + 6de lj -2de lj bezoekt Megaspelenpaleis

Nadere informatie

MEI Breeven Breeven Za 6 mei Zo 7 mei

MEI Breeven Breeven Za 6 mei Zo 7 mei 1. Maandplanning MEI 2017 Ma 1 mei Dag van de Arbeid Vrijaf voor iedereen Di 2 mei Wo 3 mei Voormiddag Bloemenverkoop Vrijwilligers zijn welkom! kleuterspeelplaats Je kan je bestelde bloemen komen afhalen

Nadere informatie

Verslag vergadering 21/05/2015

Verslag vergadering 21/05/2015 Verslag vergadering 21/05/2015 Aanwezig: Heidi, Wendy, Marleen, Annelise, Sandra, Joris, Desiree, Annelies, Hanne, Oona, Peter, Juf Diane, Juf Heidi Verontschuldigd: Patrick, Kirsten, Cathérine, Elga,

Nadere informatie

WELKOM. Tot binnenkort. Directeur

WELKOM. Tot binnenkort. Directeur WELKOM Dag flinke jongen, grote meid, wij zijn heel blij dat je binnenkort naar onze school komt. In dit boekje vind je informatie over onze werking. Je ouders zullen dit samen met jou graag doornemen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Gemeentelijke Basisschool t Dreefke Kapelweg 2-2328 Meersel-Dreef Tel 03/ 315 80 53 fax 03/ 313 83 29 GSM 0476/ 89 66 26 info@dreefke.be - www.dreefke.be 1. Kalender september Zaterdag 1 Nieuwsbrief september

Nadere informatie

Verslag vergadering OR 25 februari 2016

Verslag vergadering OR 25 februari 2016 Aanwezig : Annelies K, Irmine V, Hanne DC, Nicky, Hannelore S, An P, Karen, Marjan, Tim G, Valerie, Leen DR,Toon, Kristoff, Carole, Tine B Leerkrachten : Kim DR Directie : Didier, Suzy Verontschuldigd:

Nadere informatie

A f s p r a k e n K l e u t e r s W E L K O M. Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 1

A f s p r a k e n K l e u t e r s W E L K O M. Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 1 A f s p r a k e n K l e u t e r s 2 0 17-2018 W E L K O M Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 1 Welkom: vanaf 8.30 uur Ik word met de auto, met de fiets of te voet naar school gebracht. Voor de veiligheid

Nadere informatie

Verslag GO!ouders 19 maart 2018

Verslag GO!ouders 19 maart 2018 Verslag GO!ouders 19 maart 2018 Aanwezig: juf Shari, meester Jimmy, Els, Lieve, Joke, Nel, juf Melaney, Anne en Kris (verslag) Verontschuldigd: Pipke, Eef, Wim, Liesbet en Leen 1. Goedkeuring verslag vorige

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief april 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Aangezien we het volledige schooljaar werken rond het thema Speel je met

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Centrum

Welkom in Wiebelwoud Centrum Welkom in Wiebelwoud Centrum Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte welkom

Nadere informatie

Nummer 9, juli Bedankt!

Nummer 9, juli Bedankt! Nieuwsbrief Nummer 9, juli 2019 Wat een mooie laatste schoolweek hebben we mogen beleven! We hebben de kinderen van groep 7-8 zien stralen in de musical, we hebben overblijfmoeder Maria uitgezwaaid en

Nadere informatie

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR !

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR ! Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR 2016 2017!

Nadere informatie

Verslag vergadering OR 1 december 2015

Verslag vergadering OR 1 december 2015 Aanwezig : Annelies K, Irmine V, Hanne DC, Nicky, Hannelore S, Ann C, An P, Karen, Marjan, Bram S, Tim G, Isabel, Valerie, Carole, Annick, Toon, Tine B Leerkrachten : Kim, Jolien Directie : Didier, Suzy

Nadere informatie

Schooljaar : Bevraging tevredenheid ouders. In onze school zijn er 258 gezinnen. Er werden 99 enquêtes online ingevuld.

Schooljaar : Bevraging tevredenheid ouders. In onze school zijn er 258 gezinnen. Er werden 99 enquêtes online ingevuld. Gemeentelijke Basisschool Kadrie Driehoekstraat 41 2920 KALMTHOUT 03/666 95 20 Schooljaar 2014-2015: Bevraging tevredenheid ouders In onze school zijn er 258 gezinnen. Er werden 99 enquêtes online ingevuld.

Nadere informatie

Verslag ouderraad 28 januari 2016

Verslag ouderraad 28 januari 2016 Verslag ouderraad 28 januari 2016 Aanwezig: Kurt, Johan, Laila, Fahaima, Mario, Karen, Klaas, Ellen, Marie, Veerle, Joris, juf Hilde, juf Stephanie, juf Marijke, juf Karin D 1. Verwelkoming nieuwe leden

Nadere informatie

Verslag OR 10/09/2018

Verslag OR 10/09/2018 Verslag OR 10/09/2018 Aanwezig: Meester Pascal - Els VL - Els M - Elke - Steffi - Wendy - Sara - Kim - Lynn - Jurgen - Ellen - Lindsay - Marijke - Sandra - Katrien Verontschuldigd: Robin Verslag: Elke

Nadere informatie

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X Informatieboekje Onderbouw 2018 Samen school zijn! Pius X 2 Voorwoord Van harte welkom op basisschool Pius X! In dit boekje vindt u praktische zaken die voor u en uw kind in groep 1-2 belangrijk zijn.

Nadere informatie

Verkeersweek 17/9-21/9

Verkeersweek 17/9-21/9 2/2018-2019 Verkeersweek 17/9-21/9 Deze week is het verkeersweek in onze school. Er staan allerlei activiteiten gepland i.v.m. verkeer. Meester op de fiets komt langs, verkeersdag voor het zesde leerjaar,

Nadere informatie

Welkom op school! Informatieboekje nieuwe kleuters

Welkom op school! Informatieboekje nieuwe kleuters Welkom op school! Informatieboekje nieuwe kleuters Dorpstraat 15 5563 BC Westerhoven Website: www.bs-dester.nl E-email: infodester@skozok.nl Telefoon: 040-2012837 Beste ouders Van harte welkom op onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Beste ouders, Heeft jullie zoon of dochter al verteld van Jos & Fien? Mogelijk hebben jullie deze vrolijke meid en bescheiden jongen zelf gezien op 1 september. Wel, dit jaar

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

Infokrantje zomervakantie Stap je mee in ons verhaal?

Infokrantje zomervakantie Stap je mee in ons verhaal? Infokrantje zomervakantie 2019 Stap je mee in ons verhaal? Agenda... Bij het einde van dit schooljaar delen we alvast alle infoavonden voor het begin volgend schooljaar mee. Zo kan iedereen deze opnemen

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016

NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016 NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016 BELANGRIJKE DATA 1 september: start nieuwe schooljaar 5 september: schoolfotograaf 6 september: turnen 1A en 1B 6 september: info-avond lagere school om 19.30u

Nadere informatie

September: schooljaar

September: schooljaar Beste ouders, September: schooljaar 2015-2016 Klaar voor een nieuwe start? Wij zijn er in ieder geval klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z n allen de draad weer op. Een lekje verf hier

Nadere informatie

Kriebelnieuws Maand juni 2015

Kriebelnieuws Maand juni 2015 Kriebelnieuws Maand juni 2015 Beste ouders, kinderen, begeleiders, vrienden, familie en sympathisanten! Dit is onze laatste nieuwsbrief voor dit schooljaar! Er staat nog veel op het programma deze maand!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Schooljaar

Nieuwsbrief 1 Schooljaar Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2018-2019 07 09 2018 s Morgens opstaan, nog eens goed uitrekken, slaap uit de ogen wassen en kijken in de spiegel. Even knipogen, mag. Brood schikken, wat groenten en fruit ook,

Nadere informatie

WERKGROEP KLEUTERSCHOOL

WERKGROEP KLEUTERSCHOOL WERKGROEP KLEUTERSCHOOL Informatie brochure... werkgroepen en helpende handen op de school FAMILIA kleuterschool Pieter Van Maldereplein 8 2650 EDEGEM www.familiaks.be WERKGROEP KLEUTERSCHOOL Beste ouders

Nadere informatie

Juf Geert peuters Juf Rebecca K1R Juf Daphne K1D Juf Jacqueline K2J Juf Marijke K2M Juf Carine K3C Juf Belinda K3B Juf Femke Zorgcoördinator Juf

Juf Geert peuters Juf Rebecca K1R Juf Daphne K1D Juf Jacqueline K2J Juf Marijke K2M Juf Carine K3C Juf Belinda K3B Juf Femke Zorgcoördinator Juf Juf Geert peuters Juf Rebecca K1R Juf Daphne K1D Juf Jacqueline K2J Juf Marijke K2M Juf Carine K3C Juf Belinda K3B Juf Femke Zorgcoördinator Juf Micha Zorgcoördinator Meester Patrick L.O. leerkracht Juf

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN KINDEREN

BESTE OUDERS EN KINDEREN BESTE OUDERS EN KINDEREN WELKOM Kaoutar bij Juf Chandra Juf Nele: turnjuf voor de kleuters in vervanging van juf Janne Juf Ilse Rothier in vervanging van Juf Caroline Juf Tine zal binnenkort vervangen

Nadere informatie

Sinterklaas is langsgeweest

Sinterklaas is langsgeweest Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 6/2016-2017 Sinterklaas is langsgeweest In dit nummer: Sinterklaas 1 Kerstmis 1 Secretariaat 2 Personeelsnieuws 2 Nieuws vanuit de 2 Kindergemeenteraad 2 Textielinzameling

Nadere informatie

Kleutergids. Sint Willibrordusschool

Kleutergids. Sint Willibrordusschool Kleutergids Sint Willibrordusschool 2017-2018 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De start

Nadere informatie

Verslag ouderraadvergadering donderdag 8 mei

Verslag ouderraadvergadering donderdag 8 mei Verslag ouderraadvergadering donderdag 8 mei Aanwezig/ juf Leen, Peter, Debbie, Linda, Leentje, Kathleen,Kristien, Veerle, Dirk, Patrick meester Maarten, Kristel Afwezig en verontschuldigt/ Lode, Els,

Nadere informatie

ONTHAALBROCHURE LAGERE SCHOOL

ONTHAALBROCHURE LAGERE SCHOOL ONTHAALBROCHURE LAGERE SCHOOL Welkom Beste ouders, Liefste leerling, Welkom op onze school. De eerste schooldag op een nieuwe school is niet alleen voor de kinderen maar ook voor de ouders een hele belevenis.

Nadere informatie

Verslag ouderraad nr. 1

Verslag ouderraad nr. 1 Verslag ouderraad nr. 1 Aanwezig KS/LS Marlies, Camille OR Nele, Hanne, Nadia, Caroline, Souad, David, Wouter, Aziz, Mario, Marc N, Marc G, Annemieke DIR / Verontschuldigd KS/LS / OR DIR Katrijn, Geert,

Nadere informatie

Verslag Vergadering Ouderraad 15 oktober 2013

Verslag Vergadering Ouderraad 15 oktober 2013 Verslag Vergadering Ouderraad 15 oktober 2013 Aanwezig: Ouderraad: Ilse Van Rompaey, Jan Haegemans, Kurt Demets, Sigrid Vandevelde, Kim Daniëls, Stefaan Motte, Sofie Kestens, Nele Smets, Jan Van Olmen,

Nadere informatie