Goedkeuring vorige verslag. Evaluatie activiteiten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Goedkeuring vorige verslag. Evaluatie activiteiten"

Transcriptie

1 Verslag ouderraad Centrum dinsdag 14 januari 2014 Aanwezig: directie: Myriam Van Hees, Gerda Ketelers, leerkrachten: juf Greet, juf Emmy, juf Leen, ouders: Inge Wouters, Wendy Gabriëls, Sarah D Haenens, Birgit Van Camp, Linda Brosens, Inka Verley, Desirée Zandbergen, An Serrien, Cindy Verhulst, Tiny Brouwers, Helena De Jonker, Frédérique Dobbels, Suzanne de Rijk, Elke Grob, Wim Konings, Kris Van Dorst, Lief De Winter Verontschuldigd: Kim Van Hees, Carla Reynaerts, Liesbeth Peeters Verslag: Lief De Winter Goedkeuring vorige verslag - oké. - Niet iedereen krijgt het verslag aan. Wordt nagekeken. Evaluatie activiteiten Sinterklaastraktatie - Heikant doet volgend jaar zelf. - Waarom zak kleuters anders dan lagere school? Komt raar over. - is gedaan om budgettaire reden. Het zou voor de inpakkers ook gemakkelijker zijn om allemaal dezelfde te maken euro voorzien, nu gebruikt 413,08 euro. Bedrag wordt opgetrokken naar 500 euro in totaal. Allemaal dezelfde zakken. - Leerlingenaantallen goed navragen om correcties te vermijden. Kerstversiering hangen, afbreken - Mooi geschilderd! - Staat nog open op zolder omdat het nat was bij het afbreken. Wordt nog verder opgeruimd. Is er voldoende plaats? Moet wel lukken. - Vanuit de kleuterschool is er de vraag om het vroeger te hangen, zodat iedereen er langer van kan genieten. - Volgend schooljaar maandag 8 december hangen.

2 - Afbreken als de kerstvakantie begint, om te vermijden dat dingen kapot gaan. Na de kerstdrink met de helpers van de kerstdrink? - In september bekijken we dit. Kerstdrink Positieve punten: - Voor het eerst op vrijdag. Wordt als positief ervaren, meer afsluitend gevoel dan op donderdag. - Veel volk. Betere opkomst dan vorig jaar. - Het was niet zo koud, weer was goed. - Het naar huis gaan van de kinderen ging vlotter dan andere jaren. - Goed dat er dit jaar ook een brief in de kleuterschool is meegegeven. - Ondanks minder helpers, is het toch vlot gelopen. - Vrije gift: ongeveer 524 euro. Onkosten van de glühwein, melk, nesquick en soep moeten er nog af. Leerpunten, dingen voor volgend jaar - Even was het heel druk om Het naar huis gaan, is wel in goede banen geleid, ging vlotter dit jaar. - Op brief zetten: vanaf Overschotten: kunnen niet verdeeld worden onder de kinderen van de school, omdat het vrijdagavond is. - Het is niet de bedoeling dat er namen staan op de knutselwerkjes. Nu heeft de ouderraad de knutselwerkjes opgeruimd. - Vrije gift: nu één pot, vorig jaar knutselwerkjes per klas met doos erbij. Heeft toen meer opgebracht. - Weinig helpers dit jaar. - Meer cake voorzien. - Voldoende cacao in de melk doen, voldoende straf maken. - Een kan met gewone melk en water voorzien. - Er was de vraag naar soep zonder vlees. Voorstel: Waarom niet een iets uitgebreidere drink doen, meer kerstmarkt-achtig met variatie in de knutselwerkjes en kinderen die helpen?

3 - Per leerjaar een bepaald kraampje bijv. 4 de leerjaar maakt soep, 6 de leerjaar staat mee in de kraampjes, knutselwerkjes, cake, - Ofwel zetten we er een prijs op ofwel werken we met vrije gift. - Dit vraagt meer engagement van de leerkrachten. Dit wordt voorgelegd aan het team. - We hebben dan wel voldoende helpers nodig. - Werkgroep kerstmarkt maken. Vormingsavond rond pesten Wordt opgeschoven, omdat er momenten binnen het VCOV geen aanbod is rond pesten. Nieuwsbrieven vanuit de school Vraag vanuit de ouderraad: De nieuwsbrief via website: werkt dit? wordt dit door iedereen gelezen, denken mensen eraan om dit te lezen? - Papier is gemakkelijker, sommigen lezen het aan het kastje, - Er zijn meerdere mensen die op deze papier aanvragen. - Ouders denken er niet altijd aan. - Herinnering per mail is moeilijk. Mailadressen zijn onvoldoende up-to-date. - In de agenda zetten gebeurt wel, maar niet in alle klassen. - Myriam las een artikel waarin staat dat de generatie van ouders nu zich moet focussen op het digitale instrument. Wij zijn er niet mee opgegroeid. - In de kastjes hangen ze ook. Vraag: ook aan de klasdeuren en aan de nabewaking hangen? - In het secundair onderwijs gebeurt alle communicatie via de computer. - Ouders moeten er meer aan denken. Werkpunt voor onszelf. - Voor nieuwe ouders wordt op de infoavond gezegd dat er foto s op de website staan, wordt gedemonstreerd. Komt ook geregeld in de nieuwsbrief. Kernouderraad - is geweest in november - voortaan ook financies bijhouden (Lief zal dit doen) + op elke ouderraad even bespreken.

4 Financies - Onkosten dag van de leerkracht: 200 euro. Betaald aan Elke Grob. Factuur moet gezocht worden. - Ontbijtactie: winst euro (zie vorig verslag) - Myriam past de begroting aan en stuurt door. - Myriam stuurt Excel-bestand door naar Lief. Cadeaus vanuit de ouderraad - Leerkracht of iemand die aan de school verbonden is (bijv. middagmoeders): 25 à 30 euro + kaart vanuit de ouderraad. - Kaart schrijven doen we niet. Het is te riskant om mensen te vergeten. - Lek van de middagmoeders en juf Chris stoppen op het einde van het schooljaar. We geven vanuit de ouderraad een cadeau van 25 à 30 euro. - Per keer dat iemand met pensioen gaat of de school verlaat, bekijken we dit binnen de ouderraad. - We zouden het leuk vinden om de mensen die de ouderraad verlaten, een kleine bedanking te geven. Vroeger was dit een parker. Wim, Kris en Lief bekijken dit verder. Bedanking Sint: - Er is een bedanking vanuit de school voor de leerkrachten, middagmoeders, kriebelteam en gemachtigd opzichters. - Het is niet duidelijk voor iedereen dat dit vanuit de school wordt gegeven. Sommigen denken dat dit vanuit de ouderraad wordt gegeven. Vanuit de school zal dit duidelijker worden aangegeven. Punten vanuit de school - De leerlingenraad heeft plakkaten gemaakt voor op de parking. - Er is vanuit de lagere school een petitie voor de gemeente i.v.m. de veiligheid van de fietsenrij hoek Stationsstraat - Kloosterstraat. Op de ouderraad lezen we de ontwerpbrief na. Op de kleuterschool wordt nog bekeken of zij meedoen. Vanuit de ouderraad zouden we dit wel goed vinden, omdat er veel fietsende kleuterouders zijn + de kinderen worden groot en dan belangt het hun ook aan. Media-aandacht hierrond is er liever niet. Het is de bedoeling om de petitie met de kinderen af te geven aan de burgemeester. Als ouderraad ondersteunen we dit volledig. Onze naam zal ook mee vermeld staan onderaan de brief.

5 - De brieven die met de kleuters worden meegegeven, steken in een nieuw kleedje. Ze zijn eenvoudiger opgesteld en ondersteund met picto s. Dit om duidelijker en eenvoudiger te communiceren, vooral voor mensen die onze taal niet zo machtig zijn of moeilijkheden hebben met lezen. Planning volgende activiteiten Truffel- en wafelverkoop 21/2 - Brief wordt meegegeven op 27 januari. - Om kwart na twee beginnen de ouders en leerkrachten klaar te zetten. Afhalen vanaf Kleuterschool: Greet vraagt per klas een ouder. - Lagere school: leerjaren 1 tot en met 4: 1 ouder per leerjaar. Leerjaren 5 en 6: één ouder per klas, omdat dit veel meer bestellingen zijn. In totaal dus acht mensen nodig voor de lagere school. - Wie nog wil komen helpen, graag! - Juf Greet heeft de namenlijst van de helpers. Carnaval 27/2 - Cindy heeft afgesproken met juf An-Sofie. - Materiaal: bakplaten, emmers en spatels: wie zorgt hiervoor? - Suiker: staat in de kelder bij Elke (over van de ontbijtactie) - Veerle Van Tilburg (kleuterouder) en mama van Sterre (kleuterouder) willen graag helpen. Sarah geeft dit door aan juf Isabel. - Birgit heeft een draadloze werfradio voor de lagere school. Anders huren in Malle? An Serrien stuurt een mail of dit nog kan. - Trommelkorps doet mee. - Thema lagere school: landen. Vraag aan de leerkrachten om tijdig te laten weten welk land. - Pannenkoeken: Isabel en Cindy spreken verder af. Inpakken Pasen 2/4 - Woensdag 2 april klaarzetten - Budget: 350 euro. - Zakje wordt meegeven na de paasvakantie. - Lagere school: klein eitje, doosje voor team kleuterjuffen en team leerkrachten

6 Rondvraag - Verslag aan Helena bezorgen. Mailadres opnemen in adressenbestand. - Vraag vanuit een ouder (Tina Bruyns): De rijen van de 5-jarige kleuters worden soms overrompeld door fietsers van de lagere school (na schooltijd willen die snel hun fiets pakken), ook gebeurt het dat er ouders hun kind uit de rij komen halen nog voor de rij op de vaste wachtplaats is. In de lagere school wordt nog eens gevraagd aan de kinderen om voorzichtig te zijn voor de kleuters. - Belsignaal: er is veel verwarring (om en om 15.30) omdat de bel van de kleuters later gaat dan die van de lagere school. Het is voor de ouders en grootouders van de kleuters moeilijk om te wachten op de tweede bel. De directie zit nog eens samen hoe dit beter op elkaar kan afgestemd worden. - Sarah werd aangesproken door een ouder i.v.m. een bezorgdheid over een thuissituatie. In zulke gevallen is het goed om door te verwijzen naar de directie, de zorgjuf, het C.L.B. of het vertrouwenscentrum. - Sluiten zwembad Essen: normaal gezien blijft het nog één schooljaar na dit schooljaar open, tenzij er stukken zijn. Dan zal het vroeger dicht gaan. De gemeente heeft beloofd aan de school om te zoeken naar een oplossing voor het schoolzwemmen. - Tiny: zit er zeep in de zeeppompjes? Dit wordt nagekeken. Volgende vergadering Maandag 28 april om refter lagere school. Bedankt voor ieders aanwezigheid en inzet!

Welkom. Vorig verslag. Evaluatie van de voorbije activiteiten

Welkom. Vorig verslag. Evaluatie van de voorbije activiteiten Verslag ouderraad donderdag 9 september 2014 Aanwezig: directie: Myriam Van Hees, Gerda Ketelers, leerkrachten: juf Leen, juf Ann, leerkracht en ouder: juf Emmy, ouders: Ellen Van Landeghem, Davinia Lo,

Nadere informatie

Verslag ouderraad woensdag 13 november 2013

Verslag ouderraad woensdag 13 november 2013 Verslag ouderraad woensdag 13 november 2013 Verontschuldigd : Tiny Brouwers, Inge Wouters, Helena, Myriam Van Hees, Susanne De Rijk, Elke Grob Aanwezig : Kris Van Dorst, Greet Van Looveren, Sarah D Haenens,

Nadere informatie

Verslag ouderraad

Verslag ouderraad Verslag ouderraad 14-01-2015 Aanwezig : Gerda Ketelers, Juf Ann, Emmy de Leenheer, Hielke Van Klinken, Sarah Dhaenens, Kim Van Hees, Birgit Van Campen, Helena De Jonker, Susanne de Rijk, Mischa Van Oorschot,

Nadere informatie

Ouderraad 8 november 2012

Ouderraad 8 november 2012 Ouderraad 8 november 2012 Aanwezig : Inge,Juf Sarah Balemans, Juf Leen, Juf Greet Van Looveren, Birgit, Inka Verley, Sarah d Haenens, Greet Adriaensen, Myriam Van Hees, Gerda Ketelers, Lief de Winter,

Nadere informatie

Verslag ouderraad

Verslag ouderraad Verslag ouderraad 13-11-2014 Verontschuldigd : Tiny Brouwers, Gerda Ketelers, Lief De Winter, Tim Geysen, Elke Grob, Wendy Gabriels, Ellen Van Landeghem Aanwezig : Kris Van Dorst, Myriam Van Hees, Juf

Nadere informatie

Ouderraad 20 juni 2013

Ouderraad 20 juni 2013 Ouderraad 20 juni 2013 Aanwezig : Liesbeth Peeters, Susanne de Rijk, Emmy de Leenheer, Hielke Van Klinken, Elke Grob, Linda Brosens, Birgit Van Camp, Inka Verley, Sarah D Haenens, Kim Van Hees, Inge, Juf

Nadere informatie

Verslag ouderraad

Verslag ouderraad Verslag ouderraad 27-04-2015 Aanwezig : Gerda Ketelers, Emmy de Leenheer, Greet Van Looveren, Hielke Van Klinken, Birgit Van Campen, Juf Leen Van de Keybus, Dorien Horn, Mischa Van Oorschot, Desiree Zandbergen,

Nadere informatie

Verslag Vergadering Ouderraad 9 november 2015

Verslag Vergadering Ouderraad 9 november 2015 Verslag Vergadering Ouderraad 9 november 2015 Aanwezig: Ouderraad: Ilse Van Rompaey, Veerle Vandensteen (verslag), Mark Vanhamme, Kim Daniëls, Kurt Demets, Veerle Audenaert, Jan Haegemans School: Mevrouw

Nadere informatie

: Oudercontacten Kleuterschool : Voorstelling Ten Velde door Bib. Vanaf 2 de graad

: Oudercontacten Kleuterschool : Voorstelling Ten Velde door Bib. Vanaf 2 de graad Agenda 04.12.2017: Oudercontacten Kleuterschool 05.12.2017: Sint en Piet op bezoek. We kijken er al naar uit! 07.12.2017: Voorstelling Ten Velde door Bib. Vanaf 2 de graad 12.12.2017: Ars Valendi voormiddag

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Wij heten alle kinderen en ouders van harte welkom. Wij zijn blij dat u voor VBS St-Lambertus Nossegem hebt gekozen. Ook dit schooljaar

Nadere informatie

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm)

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm) NI E U W S B R I E F Een dankwoordje voor het grootoudersfeest! Een grote dankjewel aan iedereen die deze voormiddag mee helpen organiseren heeft. Het was een echt geslaagd grootoudersfeest, waar groot

Nadere informatie

Verslag Vergadering Ouderraad 15 oktober 2013

Verslag Vergadering Ouderraad 15 oktober 2013 Verslag Vergadering Ouderraad 15 oktober 2013 Aanwezig: Ouderraad: Ilse Van Rompaey, Jan Haegemans, Kurt Demets, Sigrid Vandevelde, Kim Daniëls, Stefaan Motte, Sofie Kestens, Nele Smets, Jan Van Olmen,

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Centrum

Welkom in Wiebelwoud Centrum Welkom in Wiebelwoud Centrum Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte welkom

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Molenhoeven

Welkom in Wiebelwoud Molenhoeven Welkom in Wiebelwoud Molenhoeven Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte

Nadere informatie

Verslag ouderraad van 02 februari 2012 :

Verslag ouderraad van 02 februari 2012 : Verslag ouderraad van 02 februari 2012 : Aanwezig : Ilona, Vicky, Isabelle, Kristoff, Greet, Sofie, Lien, Karen, Wendy, Evy, directeur Jan Verontschuldigd: Juf An, Joke, Sonja, Sigrid, Marian, Peter AGENDA:

Nadere informatie

1. Opmaak briefjes inschrijvingen en situering Wim 29/9 2. Inschrijvingen opnemen en doorgeven aan VCOV

1. Opmaak briefjes inschrijvingen en situering Wim 29/9 2. Inschrijvingen opnemen en doorgeven aan VCOV OUDERRAAD 28/09/2015 Voorzitter: Ann Verslaggever:Wim Aanwezig: Leerkracht: Isabel en Anneleen Ann Van Trappen Wim Reynaert Chris Dumont Kris Vanden Eynde Bernadette Wambacq An Tavernier Jelle Vanhoorebeeck

Nadere informatie

HUP ook deze laatste schoolmaand gaan we ervoor!

HUP ook deze laatste schoolmaand gaan we ervoor! Ekeren, 3 juni 2018 Beste ouders, kleuters en leerlingen, HUP ook deze laatste schoolmaand gaan we ervoor! We richten onze aandacht extra op RESPECT. RESPECT voor de natuur RESPECT voor het speelgoed RESPECT

Nadere informatie

Verslag vergadering 28/01/2016

Verslag vergadering 28/01/2016 Verslag vergadering 28/01/2016 Aanwezig: Marleen, Elga, Patrick, Heidi, Jessica, Leen V.D.L, Leen V.T., Cathérine, Greet, Juf Heidi, Juf Katja, Sandra, Wendy Verontschuldigd: Annelies, Hanne, Marijke,

Nadere informatie

WELKOM op onze school.

WELKOM op onze school. 16 de jaargang nr. 1 maandag, 5 september 2016 Groot worden verstandig(er) worden kennis opdoen ervaring verwerven dit alles gaat niet vanzelf. daarom WELKOM op onze school. We gaan er samen tegenaan!

Nadere informatie

OUDERRAAD 29/08/2013. Mededelingen School Guido licht een aantal nieuwe of gewijzigde zaken toe mbt het nieuwe schooljaar

OUDERRAAD 29/08/2013. Mededelingen School Guido licht een aantal nieuwe of gewijzigde zaken toe mbt het nieuwe schooljaar OUDERRAAD 29/08/2013 Voorzitter: Ann Verslaggever:Wim Aanwezig: Leerkracht: Guido en Leen Ann Van Trappen Wim Reynaert Veerle Vanden Eynde Hendrik Perreman Chris Dumont Sofie Titeca Start:20:00 Einde:21:30

Nadere informatie

Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB!

Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB! Info Carnaval Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB! Elke klas zal die dag een dansje leren tijdens een dansmoment onder leiding van

Nadere informatie

Vrije basisschool De Wondertuin Bleekstraat Mechelen 015/

Vrije basisschool De Wondertuin Bleekstraat Mechelen 015/ Vrije basisschool De Wondertuin Bleekstraat 2 2800 Mechelen 015/41 45 26 info@dewondertuin.be www.dewondertuin.be Informatiebrochure van onze kleuterschool Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit

Nadere informatie

Verslag vergadering ouderraad dinsdag 29 augustus 2017

Verslag vergadering ouderraad dinsdag 29 augustus 2017 Verslag vergadering ouderraad dinsdag 29 augustus 2017 Kernbestuur ouderraad Naam Anja Smet Annelies De Beuf Cindy Verdoorent Edwige Cardoen Geert Vanhove Ines Van Buynder Karin De Lamper Kristof Van der

Nadere informatie

1. Ter kennismaking. 2. Dan is ons schooltje open

1. Ter kennismaking. 2. Dan is ons schooltje open versie 2015-2016/1 1. Ter kennismaking U koos het Cederlaantje als school voor uw kleuter. Wij, dit zijn de kleuterleidsters en de directeur, zijn daar heel blij mee en we feliciteren u met deze keuze.

Nadere informatie

Verslag ouderraad nr. 1

Verslag ouderraad nr. 1 Verslag ouderraad nr. 1 Aanwezig KS/LS Marlies, Camille OR Nele, Hanne, Nadia, Caroline, Souad, David, Wouter, Aziz, Mario, Marc N, Marc G, Annemieke DIR / Verontschuldigd KS/LS / OR DIR Katrijn, Geert,

Nadere informatie

Afwezig: Tanja Jaspers, Henrick Verver, Marie-Annick Götze, Leen Swinnen, Valerie Dufraing

Afwezig: Tanja Jaspers, Henrick Verver, Marie-Annick Götze, Leen Swinnen, Valerie Dufraing Vergadering ouderraad 15-05-2012 Aanwezig: Myriam van Hees, Jan Mees, Corina de Groot, Samantha Uytdehaag, Juf Riet, Juf Lieve, Juf Griet, Anke Lambrechts, Cindy Andries, Wendy van Loenhout, juf Ellen,

Nadere informatie

Aanwezig : Juf Veronique, Inne, Linda, Patricia, Sofie, Christel, Sabien, Ronny, Ann, Sandra, Els, Frank, Dirk, Inès, Marijke en Pascal

Aanwezig : Juf Veronique, Inne, Linda, Patricia, Sofie, Christel, Sabien, Ronny, Ann, Sandra, Els, Frank, Dirk, Inès, Marijke en Pascal Verslag Ouderraad 5 juni 13 Aanwezig : Juf Veronique, Inne, Linda, Patricia, Sofie, Christel, Sabien, Ronny, Ann, Sandra, Els, Frank, Dirk, Inès, Marijke en Pascal Afwezig : Jo Agendapunten: 1) Traktatie

Nadere informatie

Carnaval in de Burgstraat. Koekendozen en brooddozen

Carnaval in de Burgstraat. Koekendozen en brooddozen NIEUWSBRIEF februari 9/ 2018-19 Carnaval in de Burgstraat Vrijdag 1 maart vieren wij met de hele school carnaval. We hopen met carnaval natuurlijk weer de meest wonderlijke figuren op onze school te mogen

Nadere informatie

HEBBEN JULLIE DE MOOIE POSTER IN DE HAL AL BEWONDERD???

HEBBEN JULLIE DE MOOIE POSTER IN DE HAL AL BEWONDERD??? BELBRIEF december 2017 ZWEMMEN: 1 december : L2 en L3 8 december : L2 en L3 Laatste keer zwemmen voor deze klassen 15 december : L1 en L4 22 december : L1 en L4 Enkel op vrijdag kan je een badmuts kopen

Nadere informatie

Verslag ouderraad van 19 april 2012 :

Verslag ouderraad van 19 april 2012 : Verslag ouderraad van 19 april 2012 : Aanwezig : Ilona, Lien, Vicky, Isabelle, Nele, Kristof, Nele, Greet, Joke, Wendy, Evy, Karen, Marian, Sonja, directeur Jan en juf An Verontschuldigd: Tom, Peter, Bas,

Nadere informatie

mededelingen zomervakantie 2019

mededelingen zomervakantie 2019 mededelingen zomervakantie 2019 Agenda... Bij het einde van dit schooljaar delen we alvast alle infoavonden voor het begin volgend schooljaar mee. Zo kan iedereen deze opnemen in hun planning. 02.09.2019:

Nadere informatie

Kleutercontact jaargang 20 nummer 1

Kleutercontact jaargang 20 nummer 1 Kleutercontact jaargang 20 nummer 1 Beste ouders, Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een welverdiende vakantie. We wensen al onze kleuters een fijne start

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

kalender Informatieavonden Ook dit schooljaar zullen er in alle groepen weer informatieavonden plaatsvinden. Schoolgids

kalender Informatieavonden Ook dit schooljaar zullen er in alle groepen weer informatieavonden plaatsvinden. Schoolgids 15 september 2016 Jaargang 9- nummer 2 kalender Informatieavonden Ook dit schooljaar zullen er in alle groepen weer informatieavonden plaatsvinden. Vrijdag 16 september Opening schooljaar voor de groepen

Nadere informatie

Infokrantje zomervakantie Stap je mee in ons verhaal?

Infokrantje zomervakantie Stap je mee in ons verhaal? Infokrantje zomervakantie 2019 Stap je mee in ons verhaal? Agenda... Bij het einde van dit schooljaar delen we alvast alle infoavonden voor het begin volgend schooljaar mee. Zo kan iedereen deze opnemen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 4 3 oktober 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 4 3 oktober 2017 NIEUWSBRIEF nr. 4 3 oktober 2017 In deze nieuwsbrief: Staking = school gesloten Cadeaukeuze en oproep inpakouders Start kinderboekenweek en boekenruilmarkt Keuze goed doel Opbrengst Het Vergeten Kind Gevraagd:

Nadere informatie

Verslag ouderraad 28 januari 2016

Verslag ouderraad 28 januari 2016 Verslag ouderraad 28 januari 2016 Aanwezig: Kurt, Johan, Laila, Fahaima, Mario, Karen, Klaas, Ellen, Marie, Veerle, Joris, juf Hilde, juf Stephanie, juf Marijke, juf Karin D 1. Verwelkoming nieuwe leden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 December 2018 Openbare basisschool de Springplank Kalender december 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag vrijdag 3 december 4 december 5 december 6 december 7 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Schooljaar

Nieuwsbrief 1 Schooljaar Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2018-2019 07 09 2018 s Morgens opstaan, nog eens goed uitrekken, slaap uit de ogen wassen en kijken in de spiegel. Even knipogen, mag. Brood schikken, wat groenten en fruit ook,

Nadere informatie

We wensen kleuters, ouders, leerkrachten en directie fijne kerstdagen en een 2014 vol geluk!

We wensen kleuters, ouders, leerkrachten en directie fijne kerstdagen en een 2014 vol geluk! Kleuterkrant November & December 2013 Kerstviering In deze periode van verwachting en hoop herdenken we de geboorte van Jezus in een stal te Bethlehem. Samen met onze kleuters en E.H. Pastoor Lei Gielen

Nadere informatie

Beste ouders, Vriendelijke groeten, Dries De Rycke, De kleuterjuffen.

Beste ouders, Vriendelijke groeten, Dries De Rycke, De kleuterjuffen. INFOBOEKJE KLEUTERS Beste ouders, We kijken er naar uit om een heel schooljaar lang samen te werken met jullie kleuters in onze klas! We zullen zeker mooie momenten beleven! Het reilen en zeilen van onze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016

NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016 NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016 BELANGRIJKE DATA 1 september: start nieuwe schooljaar 5 september: schoolfotograaf 6 september: turnen 1A en 1B 6 september: info-avond lagere school om 19.30u

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

Verslag vergadering 26/09/2016

Verslag vergadering 26/09/2016 Verslag vergadering 26/09/2016 Aanwezig: Elga, Marleen, Sandra, Leen V.T., Cathérine, Patrick, Heidi, Jessica, Juf Katia, Juf Heidi, Annelies, Koen Verontschuldigd: Wendy, Leen V.d.L., Greet, Annelise,

Nadere informatie

Afdeling De Sterretjes van Infano focust op binnenschoolse opvang, dit voor 71 scholen.

Afdeling De Sterretjes van Infano focust op binnenschoolse opvang, dit voor 71 scholen. Verslag Oudercomité 14/11/17 Over de interne werking van het oudercomité: Werking met werkgroepen uitdiepen: verderzetten van de werkgroepen die nu al bestaan (vb. quiz) en nieuwe werkgroepen (vb. inloopmoment,

Nadere informatie

Info van de school. OCHTEND MIDDAG AVOND maandag, dinsdag,

Info van de school. OCHTEND MIDDAG AVOND maandag, dinsdag, SINT-GREGORIUSCOLLEGE Basisonderwijs Alfons Biebuycklaan 24 en Henri Bouckaertstraat 29 9050 Gentbrugge T 09/230 82 40 F 09/231 04 22 E-mail: directie@sint-gregoriuscollege.be www.sint-gregoriuscollege.be

Nadere informatie

Kleutercontact jaargang 21 nummer 1

Kleutercontact jaargang 21 nummer 1 Kleutercontact jaargang 21 nummer 1 Beste ouders, Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een welverdiende vakantie. We wensen al onze kleuters een fijne start

Nadere informatie

Herhaling afspraken krokus

Herhaling afspraken krokus SCHOLEN ZUSTERS ANNUNTIATEN Vrije Basisschool Jan Ruusbroec Fabriekstraat 3, 1601 Ruisbroek Tel. 02 377 67 59 e-mail: janruusbroec@telenet.be website: www.janruusbroec.be www.hhchalle.be Herhaling afspraken

Nadere informatie

9.00 Leerlingen groep 5 t/m 8 Vrijdag 23 februari Rapporten mee Leerlingen

9.00 Leerlingen groep 5 t/m 8 Vrijdag 23 februari Rapporten mee Leerlingen r.k.b.s Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel : 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

OR Vergadering 4: 3 mei 2016

OR Vergadering 4: 3 mei 2016 OR Vergadering 4: 3 mei 2016 Aanwezig: Dir. Jo, Dir. Heidi, Dir. Katrien, juf. Marina, Bart Duysburgh, Sarah Van Haelewyck, Barbara Smitz, Heidi Bryssinck, Sofie Baetens, Thomas De Geest, Machteld Vandevyver,

Nadere informatie

basisschool Maria Boodschap

basisschool Maria Boodschap ENGAGEMENTSVERKLARING basisschool Maria Boodschap Basisschool Maria Boodschap Perustraat 4 2030 Antwerpen-Luchtbal Tel.: 03/541.06.13 Fax.: 03/542.60.76 E-mail: maria.boodschap@cksa.be Website: www.mariaboodschap.be

Nadere informatie

Vergadering 2 Ouderraad 27/09/2018

Vergadering 2 Ouderraad 27/09/2018 Vergadering 2 Ouderraad 27/09/2018 1 Aanwezigheden/verontschuldigden optekenen Verontschuldigden: Melissa, Greet en Rebecca 2 Goedkeuring verslag 29/08 Geen opmerkingen 3 Nieuws vanuit de OR We hebben

Nadere informatie

Een dagje in de kleuterschool

Een dagje in de kleuterschool Een dagje in de kleuterschool *Parkeren doen we op de parking Achter Kennes. Welkom vanaf 8.30u.... de kleuters en hun ouders komen binnen langs de zwarte poorten 1 en 2 aan de parking achter de parochiezaal

Nadere informatie

Beste ouders, kleuters, leerlingen, leerkrachten, Na twee maanden vakantie zwaait de schoolpoort weer open.

Beste ouders, kleuters, leerlingen, leerkrachten, Na twee maanden vakantie zwaait de schoolpoort weer open. Ekeren, 1 september 2015 Beste ouders, kleuters, leerlingen, leerkrachten, Na twee maanden vakantie zwaait de schoolpoort weer open. Voor vele kinderen en hun ouders is onze school geen onbekende meer.

Nadere informatie

Verslag vergadering ouderraad donderdag 14 maart 2019

Verslag vergadering ouderraad donderdag 14 maart 2019 Leden ouderraad Verslag vergadering ouderraad donderdag 14 maart 2019 Naam Anja Smet Annelies De Beuf Astrid Verboven Cindy Verdoorent Désirée De Maesschalck Ellen Heyrman Geert Vanhove (voorzitter) Hannelore

Nadere informatie

Goeiedag ouders, leerkrachten en kinderen!!!

Goeiedag ouders, leerkrachten en kinderen!!! Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 16/2012-2013 Week van de goeiedag In dit nummer: Misschien heb je het al gehoord op tv of op de radio maar de week van 21 tot 27 mei is omgetoverd tot week

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 - Schooljaar

Nieuwsbrief 10 - Schooljaar View this email in your browser Nieuwsbrief 10 - Schooljaar 2018-2019 A G E N D A Maandag 19/11/2018 :Zwemmen 4de + 6de lj - START voorleesweek Dinsdag 20/11/2018 : Zwemmen 3KA - Ophalen zakken kledingactie

Nadere informatie

Verslag vergadering Twincoté Uitnodiging vergadering

Verslag vergadering Twincoté Uitnodiging vergadering Verslag vergadering Twincoté Uitnodiging vergadering 23 oudercomité. oktober 2018 Aanwezig: Juf Kirsten, Juf Sofie, Kirsten, Werner, Koen, Lin, Els, Hilde Verontschuldigd: Juf Karolien, Jo, Esmerald,Ann,

Nadere informatie

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar Woensdag 1 mei Donderdag 2 mei Eerste communie, proficiat! Maandag 6 mei tot en met vrijdag 10 mei Maandag 6 mei 1 ste, 3 de en 5 de leerjaar KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar De kindjes van juf Karolien

Nadere informatie

Ouderraad De Zeppelin

Ouderraad De Zeppelin VZW KB EN BLOH DIESTSESTEENWEG 11, 3540 HERK-DE-STAD Ouderraad De Zeppelin Verslag van de vergadering van 8-09-2011 Aanwezig: Jerome, Bart, Geert, Ingrid, Wendy, Anneleen, Yves, Dirk, Han, Joris, Petra

Nadere informatie

Ouders: Grietje, Andreas, Aleksandra, Niels, Kelly, Leen, Petra, Carl, Tom, Vanessa, Veerle, Johan

Ouders: Grietje, Andreas, Aleksandra, Niels, Kelly, Leen, Petra, Carl, Tom, Vanessa, Veerle, Johan Verslag ouderraad Kleuterschool Sint Jansschool Leuven Aanwezig : Ouders: Grietje, Andreas, Aleksandra, Niels, Kelly, Leen, Petra, Carl, Tom, Vanessa, Veerle, Johan (als ik nog iemand niet vermeld heb

Nadere informatie

INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE

INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE Beste ouders, Voor een vlot verloop van het nieuwe schooljaar geven we jullie graag enkele mededelingen mee via dit boekje. Het boekje komt ook in het mapje van je kleuter

Nadere informatie

Een nieuw jaar, een verse start, tweede en derde kansen, tijd om vooruit te blikken en te evolueren, Samen op stap!

Een nieuw jaar, een verse start, tweede en derde kansen, tijd om vooruit te blikken en te evolueren, Samen op stap! Beste ouder Een nieuw jaar, een verse start, tweede en derde kansen, tijd om vooruit te blikken en te evolueren, Samen op stap! Ingrid Van Roy & Rose Vanhese Directeurs Basisonderwijs SCHOOLKALENDER volledig

Nadere informatie

PRAKTISCHE WEETJES. Info schooltoelagen : zie www.schooltoelagen.be Het invulformulier is verkrijgbaar op het secretariaat van de school.

PRAKTISCHE WEETJES. Info schooltoelagen : zie www.schooltoelagen.be Het invulformulier is verkrijgbaar op het secretariaat van de school. BELBRIEF september 2015 ZWEMMEN: 4 september : L1 en L6 11 september : L2 en L5 18 september : L3 en L4 25 september : L1 en L6 PRAKTISCHE WEETJES We zijn het schooljaar 2015-2016 gestart met 199 leerlingen.

Nadere informatie

1 september is al een week geleden maar Huisje WELTEVREDEN blijft een jaar bestaan!

1 september is al een week geleden maar Huisje WELTEVREDEN blijft een jaar bestaan! Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2017-2018 08 09 2017 1 september is al een week geleden maar Huisje WELTEVREDEN blijft een jaar bestaan! De school lag te wachten. Groen en netjes, lokalen gepoetst, klusjes uitgevoerd.

Nadere informatie

Verslag OR 12/09/2016

Verslag OR 12/09/2016 Verslag OR 12/09/2016 Aanwezig: Els U Meester Pascal Els VL Els M Elke Jurgen - Ellen Kim Sylvia - Robin - Meester Bart - Juf Lara Verontschuldigd: Igor Verslag: Elke Agendapunten: 1) Goedkeuring vorig

Nadere informatie

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Beste ouder(s), Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan voor de deur. Nog één dagje en we sluiten onze schoolpoort voor 2 maanden. We blikken

Nadere informatie

Verslag vergadering OR 1 december 2015

Verslag vergadering OR 1 december 2015 Aanwezig : Annelies K, Irmine V, Hanne DC, Nicky, Hannelore S, Ann C, An P, Karen, Marjan, Bram S, Tim G, Isabel, Valerie, Carole, Annick, Toon, Tine B Leerkrachten : Kim, Jolien Directie : Didier, Suzy

Nadere informatie

Informatiebrochure van onze kleuterschool

Informatiebrochure van onze kleuterschool Vrije basisschool De Luchtballon Nieuwe Beggaardenstraat 50 2800 Mechelen 015/21 86 23 info@basisschooldeluchtballon.be www.basisschooldeluchtballon.be Informatiebrochure van onze kleuterschool Voor je

Nadere informatie

OUDERS, GRAAG GEZIEN OP SCHOOL! HOE EN WAAROM?

OUDERS, GRAAG GEZIEN OP SCHOOL! HOE EN WAAROM? OUDERS, GRAAG GEZIEN OP SCHOOL! HOE EN WAAROM? VLAAMSE CONFEDERATIE VAN OUDERS EN OUDERVERENIGINGEN, 2006 GEBASEERD OP DE BROCHURE VAN SCHOOLOPBOUWWERK BRUSSEL WAT IS EEN OUDERRAAD? Een ouderraad is een

Nadere informatie

Verslag GO!ouders 19 maart 2018

Verslag GO!ouders 19 maart 2018 Verslag GO!ouders 19 maart 2018 Aanwezig: juf Shari, meester Jimmy, Els, Lieve, Joke, Nel, juf Melaney, Anne en Kris (verslag) Verontschuldigd: Pipke, Eef, Wim, Liesbet en Leen 1. Goedkeuring verslag vorige

Nadere informatie

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel.

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel. 2008 Zegersblaadje: januari 2008 KALENDER maandag 31 december 2007 dinsdag 01 januari 2008 woensdag 02 januari 2008 donderdag 03 januari 2008 vrijdag 04 januari 2008 zaterdag 05 januari 2008 zondag 06

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl Van een brede basis naar de top! NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Facebook Sinds dit schooljaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF oktober 3/ In deze nieuwsbrief: Informatie-uitwisseling externen CLB leerlingbegeleiding Grootouders en oudersfeest

NIEUWSBRIEF oktober 3/ In deze nieuwsbrief: Informatie-uitwisseling externen CLB leerlingbegeleiding Grootouders en oudersfeest NIEUWSBRIEF oktober 3/ 2017-18 Betreft: informatie-uitwisseling externen Soms reiken zorgen voor je kind verder dan de schoolmuren en wordt je kind buiten de school ook ondersteund door een logopedist,

Nadere informatie

DE BLOKKENDOOS. GO! basisschool De Blokkendoos nieuwsbrief Maart 2019

DE BLOKKENDOOS. GO! basisschool De Blokkendoos nieuwsbrief Maart 2019 DE BLOKKENDOOS GO! basisschool De Blokkendoos nieuwsbrief Maart 2019 Op de kalender 22/03 CLB consult K1 met ouders op school 25/03 Jeugdauteur L6 28/03 Soep door oudercomité 29/03 Rapport 3 01/04 Schoolfotograaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong VOORWOORD Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan al voor de deur. Het was voor ons een leerrijk schooljaar: soms stressvol, soms moeilijk, maar met

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2018

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2018 NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2018 1. Kalender september Stedelijke Basisschool Rapertingen Bieststraat 40 3500 Hasselt tel.: 011/27 20 66 gsm: 0476/433 288 e-mail: sbs.rapertingen@hasselt.be website: www.sbsrapertingen.be

Nadere informatie

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg 135 3803 Wilderen NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF Zaterdag 1 10U-14U : PAPIERSLAG (voorlopig laatste keer) PAASVAKANTIE Zondag 2 PAASVAKANTIE Maandag 3 PAASVAKANTIE Dinsdag

Nadere informatie

Beste ouders, beste kinderen,

Beste ouders, beste kinderen, Beste ouders, beste kinderen, Hebben jullie een leuke vakantie gehad? Dit is de 1 e nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. Elke maand krijg je een nieuwsbrief met daarin o.a. algemene informatie van de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF kerst 2018

NIEUWSBRIEF kerst 2018 NIEUWSBRIEF kerst 2018 Onderwijs op maat Eerste kleuterklas Juf Chloë Opsomer zal vanaf januari de eerste kleuters in de Nijntjesklas begeleiden op dinsdag. Zo kunnen de kinderen van het geboortejaar 2015

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Afwezig: Marjo Aanwezig: Sandra, Simone, Lieke, Sophie, Claudia, Nicole, Linda, Chantal, Will, Suzanne, Evelyne

Afwezig: Marjo Aanwezig: Sandra, Simone, Lieke, Sophie, Claudia, Nicole, Linda, Chantal, Will, Suzanne, Evelyne Notulen OR vergadering 19 september 2017 Afwezig: Marjo Aanwezig: Sandra, Simone, Lieke, Sophie, Claudia, Nicole, Linda, Chantal, Will, Suzanne, 1. opening Sophie opent de vergadering en neemt waar voor

Nadere informatie

Verslag Algemene vergadering Oudercomité Harlekijn

Verslag Algemene vergadering Oudercomité Harlekijn Verslag Algemene vergadering Oudercomité Harlekijn Aanwezig: Aanwezig: Karin, Juliette, Sabien, Diana, Hélène, Jan Nieuwe leden: Ward, Els, Bart Verontschuldigd: Geert, Kristien, Nancy, Lieve School: directie

Nadere informatie

VERSLAG. Verslag 3 e Vergadering Ouderraad Dinsdag 7 november :00 22:30 uur Vergadering belegd door bestuur ouderraad

VERSLAG. Verslag 3 e Vergadering Ouderraad Dinsdag 7 november :00 22:30 uur Vergadering belegd door bestuur ouderraad VERSLAG Verslag 3 e Vergadering Ouderraad Dinsdag 7 november 2017 20:00 22:30 uur Vergadering belegd door bestuur ouderraad 20.00 20.10 u : Verwelkoming. Aanwezigheden: 1A An Chrisall 1B Nathalie 2A, 6B

Nadere informatie

BASISSCHOOL MAATJES. MAATJES-NIEUWS april G.B.S. Maatjes Nieuwmoer

BASISSCHOOL MAATJES. MAATJES-NIEUWS april G.B.S. Maatjes Nieuwmoer BASISSCHOOL MAATJES Woordje van de directeur, Beste Maatjes, Bijna paasvakantie hé! Twee weken de tijd om te rusten, te ravotten, op de Nieuwmoer. Iedereen snakt zo naar een warm lentezonnetje Hopelijk

Nadere informatie

Informatiebrochure van onze kleuterschool

Informatiebrochure van onze kleuterschool Vrije basisschool De Luchtballon Nieuwe Beggaardenstraat 50 2800 Mechelen 015/21 86 23 info@basisschooldeluchtballon.be www.basisschooldeluchtballon.be Informatiebrochure van onze kleuterschool Voor je

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand oktober: veilig oversteken Op donderdag 27 oktober gaan onze kinderen van de lagere school naar het verkeerspark.

VERKEER. Actiepunt maand oktober: veilig oversteken Op donderdag 27 oktober gaan onze kinderen van de lagere school naar het verkeerspark. VERKEER Actiepunt maand oktober: veilig oversteken Op donderdag 27 oktober gaan onze kinderen van de lagere school naar het verkeerspark. Schoolnieuws Klimaatschool We zijn volop aan het sleutelen aan

Nadere informatie

Hoe ziet een klasdag bij de kleuters eruit?

Hoe ziet een klasdag bij de kleuters eruit? INFOBOEKJE KLEUTERS Beste ouders, Voor een vlot verloop van het nieuwe schooljaar geven we jullie graag enkele mededelingen mee via dit boekje. Het boekje komt ook in het mapje van je kleuter vast te zitten

Nadere informatie

NOTULEN STG. OUDERRAAD (S.O.R.)

NOTULEN STG. OUDERRAAD (S.O.R.) NOTULEN STG. OUDERRAAD (S.O.R.) sor.vlasgaard@gmail.com Datum: 19 december 2016 Aanwezig: Afwezig: Anke Suijs (voorzitter) Willemien Manders (leerkracht) Pierrette Cober (penningmeester) Monique van Griensven

Nadere informatie

Verslag vergadering 21/05/2015

Verslag vergadering 21/05/2015 Verslag vergadering 21/05/2015 Aanwezig: Heidi, Wendy, Marleen, Annelise, Sandra, Joris, Desiree, Annelies, Hanne, Oona, Peter, Juf Diane, Juf Heidi Verontschuldigd: Patrick, Kirsten, Cathérine, Elga,

Nadere informatie

t Nieuwe schooljaar in een notendop.

t Nieuwe schooljaar in een notendop. BASISSCHOOL MAATJES t Nieuwe schooljaar in een notendop. Woordje van de directeur Meester Dirk, zo kwam een kind van het vijfde leerjaar, deze morgen naar mij: Kan jij al geloven dat de vakantie vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

1. Welkom en overlopen agenda Natasja heet de leden welkom en de agenda wordt vastgesteld

1. Welkom en overlopen agenda Natasja heet de leden welkom en de agenda wordt vastgesteld Verslag 3 e vergadering Ouderraad schooljaar 2013-2014 30 januari 2014, 20.00 uur Lagere school Schriek De volgende punten werden besproken: 1. Welkom en overlopen agenda Natasja heet de leden welkom en

Nadere informatie

Verslag vergadering

Verslag vergadering Verslag vergadering 04-09-2018 Aanwezig: Philippe, Penny, Glenn, Pieter, Jan, Ilse, Jolanta, Viki, Annick, Cyndi, Marie-Anne, Sofie, Christel, juf Vicky, juf Katrien Verslaggever: Sofie Welkom We verwelkomen

Nadere informatie

Toetsen.. doen we niet alleen in groep 8!

Toetsen.. doen we niet alleen in groep 8! Toetsen.. doen we niet alleen in groep 8! St. Vitusstraat 2 1404 HS Bussum telefoon: 035-6939582 e-mail: info@stvitusschool.nl Jaargang : 19, nummer 10, 1 februari 2013 Nieuws van de directie Inschrijving

Nadere informatie

Verslag vergadering OR 8 december 2016

Verslag vergadering OR 8 december 2016 Aanwezig : Hanneke DC, Hannelore S, Marjan C, Saar M, Eva VE, Bram S, Irmine V, Annelies K, Tine B, Kristoff M, Wim R, Nicky DW, Ann P, Ann C, Geert D, Tim G Leerkrachten : Jolien Directie : Didier Verontschuldigd:

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Gemeentelijke Basisschool t Dreefke Kapelweg 2-2328 Meersel-Dreef Tel 03/ 315 80 53 fax 03/ 313 83 29 GSM 0476/ 89 66 26 info@dreefke.be - www.dreefke.be Nieuwsbrief september 2017 Vrijdag 1 Zaterdag 2

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Beste ouders, NIEUWSBRIEF Beste ouders, Allereerst willen wij iedereen bedanken die van onze derde en laatste muzische voormiddag op 28 mei een heus wereldfeest heeft gemaakt! Alweer zeer veel lachende gezichten, tevreden

Nadere informatie

Opgepast maandag 2 oktober 2017 is er pedagogische studiedag en dus GEEN SCHOOL voor de leerlingen!

Opgepast maandag 2 oktober 2017 is er pedagogische studiedag en dus GEEN SCHOOL voor de leerlingen! Verschijnt tweewekelijks! Nummer 451-29/09/2017 MINI EXTRA EDITIE! EXTRA EDITIE! MAANDAG GEEN SCHOOL! verantwoordelijke uitgever: Sofie Eggermont redactie: Virginie Tijtgat Sint-Anna 41, 8500 Kortrijk

Nadere informatie