Zeehonden. Maandprogramma MAART. 2 maart: Stadsspel van 14u tot

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zeehonden. Maandprogramma MAART. 2 maart: Stadsspel van 14u tot"

Transcriptie

1 Maandprogramma MAART Zeehonden 2 maart: Stadsspel van 14u tot Vandaag spelen we een soort spel dat we dit jaar nog niet gespeeld hebben. We spelen namelijk een stadsspel! Dit houdt in dat het centrum van Turnhout onze speeltuin wordt. Heb je na de activiteit nog te veel energie? Dan kan je deze allemaal kwijt op de kinderfuif van onze scouts. Mama s en papa s zijn ook welkom om iets te komen drinken 9 maart: Bosspel van 14u tot Nadat we vorige week de stad onveilig gemaakt hebben, gaan we vandaag nog eens de bossen rond onze lokalen induiken. De leiding heeft voor jullie een zot-graaf-fantastisch bosspel in elkaar gestoken dat je zeker niet wil missen. Zeker komen is de boodschap! 16 maart: Verrassingsactiviteit van 14u tot Wat we vandaag gaan doen is een verrassing. Wil je toch weten wat we gaan doen? Als je de tekst hieronder kan lezen, kom je heel wat te weten. Kennen jullie nog die extra leiding die af en toe is mee komen doen? Zij zullen er vandaag weeral bij zijn, maar nu gaan zij niet enkel meespelen. Neeee. Zij hebben het spel voor vandaag gemaakt. 23 maart: Geen scouts Vandaag is het jammer genoeg geen scouts, omdat jullie leiding met alle andere zeescoutsen spelletjes aan het spelen en nieuwe spelletjes aan het leren is. Maar niet getreurd, volgende week kan je weer al je energie kwijt op de scouts! 30 maart: Verrassingsactiviteit van 14u tot Wow! Vandaag hebben we weeral een verrassingsactiviteit! Omdat jullie zo goed de vorige tekst konden ontcijferen, heeft de leiding het een beetje moeilijker gemaakt deze keer. Een kleine tip is dat je op de puntjes een a / e / i / o / u moet invullen. Omd t de l ods n j llie zo l uk v nd n, k m n ze nog eens m t j llie sp...l n. Misschien h bb n ze d ze ke r w l een n g le.k r sp l g ma kt. Z k r k m n is de b odsch p d s! Contactpersoon van de maand: Kotick (0476/ )

2 WIST JE DAT Fernandez niet de enige was die jarig was tijdens de verjaardagsactiviteit? er ook 2 zeehondjes jarig waren? wij supermooie lampionnen geknutseld hebben? we hiermee een wandeling gemaakt hebben? de mama s en papa s meegewandeld hebben? de zeehonden heel lekker gekookt hebben? ze tegenwoordig zelf hun veters kunnen knopen? Dat bespaart de mama en papa heel wat werk de zeehonden plots voor een dag andere leiding hadden? deze leiding niet zo leuk was als de echte leiding? jullie leiding jullie toen gemist heeft? het onmogelijk is om aan je elleboog te likken? jullie dit nu allemaal geprobeerd hebben? koeien meer melk geven als ze naar muziek luisteren? je bij deze tekening de stippen moet verbinden? Kotick deze tekening al gemaakt heeft?

3 Zeewelpen 2 maart: Stratego van 14u tot Vandaag spelen we stratego! Wie bedenkt de beste strategie? Wie weet er zijn vijanden te slim af te zijn? Kom vandaag dus zeker naar de scouts! Waarom spreken we in hemelsnaam niet af aan onze oude, vertrouwde lokalen? Het is vanavond natuurlijk onze enige echte scoutsfuif, Man Overboord! Voor het echte feestje zijn jullie nog een beetje te jong, maar niet getreurd, we organiseren ook een heuse kinderfuif! Blijf dus na de scouts zeker nog eventjes hangen om je beste dansmoves te tonen! 9 maart: Avonturentocht van 14u tot Vandaag spreken we af aan de Melle. Wat gaan we daar doen?, hoor ik jullie al denken. Het is toch nog veel te koud om op het water te gaan? Bovendien is het vaarseizoen is nog niet geopend! We gaan vandaag dan ook helemaal niet op het water (of misschien een klein ietsiepietsie beetje). We gaan de bossen rond de Melle onveilig maken! We zouden soms al eens durven vergeten dat die er ook nog zijn! 16 maart: Verrassingsactiviteit van 14u tot Kennen jullie Lotte en Sepp nog? De loodsen die een kijkje waren komen nemen bij ons? Zij voorzien vandaag een geweldig spel voor ons. Ik mag nog niet veel verklappen, want ze hebben expliciet gevraagd om het geheim te houden. Wil je weten wat die twee kanjers voor ons in petto hebben? Dan zal je zelf moeten langskomen! Afspraak van twee tot vijf aan het Frac, be there or be square! 23 februari: Geen activiteit Helaas pindakaas, deze week zullen jullie de leiding moeten missen. Wij zijn namelijk op zeescoutscongres met alle andere zeescoutsen van Vlaanderen. Zo kunnen we ervaringen en tips and tricks uitwisselen om de rest van het jaar nog leuker te maken voor jullie! Wees niet getreurd, volgende week zien we jullie weer! 30 maart: Kooktocht van 11u tot Amai wat heb ik toch honger. Ik heb zin in champignonnetjes, witloof, asperges, spruitjes en nog zoveel meer! Als ik dat nu eens gewoon allemaal samengooi in de grootste pot die ik kan vinden? Zou dat lekker zijn? Toon jij dan maar eens hoe het wel moet! Breng alle ingrediënten mee die je nodig hebt om je lievelingsgerecht(en) te maken. Vergeet ook zeker niet om een ovenwant en genoeg water (ongeveer een liter), kranten, lucifers en gamellen mee te nemen! (PS een echte scouts eet geen kant-en-klare maaltijden!) Contactpersoon van de maand: Bagheera ( )

4 WIST JE DAT Bagheera wist je datjes haat? iedereen van de leiding het kei goed heeft gedaan met de examens? er binnenkort een NIEUWE FILM VAN FROZEN UITKOMT??!? de lampionnentocht keigezellig was? de leiding jullie enorm gemist heeft tijdens de leidingswissel? de term welp gebruikt wordt voor het jong van beren, honden, leeuwen, tijgers, vossen en wolven? om af te sluiten hier nog enkele prentjes te bekijken zijn?

5 Zeeleeuwen 2 maart: Stadsspel van 14u tot Het is al een tijdje geleden, maar vandaag is het weer zover. We gaan nog eens een megaleuk stadsspel spelen! Ik raad jullie allemaal aan om te komen, want het wordt echt een supercool en zot spel! Na de scouts kunnen jullie ook allemaal blijven feesten op onze eigen kinderfuif met echte meezingers en voor de romantische zieltjes onder de zeeleeuwen misschien ook wel een intieme dans. 9 maart: Technieken van 14u tot Vandaag is een belangrijke dag voor de zeeleeuwen, want we gaan onze technieken nog eens opfrissen. Knopen, zeilen, roeien en nog veel meer, we doen het allemaal en de leiding zou de leiding natuurlijk niet zijn als ze hiervoor geen superleuke manier hebben bedacht! Zeker komen is dus de boodschap! 16 maart: Supercool Spel van 14u tot Vandaag hebben de drie extra leiding van een paar weken geleden een zalig spel voor ons gemaakt! Wat het precies wordt, is nog een verrassing, maar we zijn er zeker van dat we ons rot gaan amuseren! Wees erbij! 23 februari: Geen activiteit Oh nee, jullie lieve, leuke, slimme en knappe leiding is dit weekend op zeescoutscongres en kan vandaag jammer genoeg niet naar de scouts komen. Niet getreurd! Volgende week zijn we er weer om jullie met onze grappen en grollen te entertainen! 30 maart: Bosspel van 14u tot Speciaal omdat we er vorige week jammer genoeg niet waren, hebben we vandaag weer drie extra leiding die een superleuk spel voor ons gemaakt hebben! Daardoor is er meer leiding om jullie heel veel aandacht en liefde te geven! Naast de beste leiding, is er vandaag ook weer een heel erg leuk spel! Dat willen jullie toch niet missen? ;) Contactpersoon van de maand: Lotte ( )

6 WIST JE DAT Eloïse tegen een tak is gelopen tijdens het bosspel? Tijm tijdens hetzelfde bosspel heel hard is uitgegleden en daardoor helemaal vies was? Roosje haar ziel uiteindelijk toch naar de duivel zal gaan? Wies en Arthur goed zijn in dobbelspelletjes verzinnen? de zeeleeuwen hele mooie lampionnetjes hadden gemaakt voor de lampionnentocht? zeeleeuwen het liefst in groep leven?

7 Scheepsmakkers 2 maart: Technieken-stadsspel van 14u tot Vandaag gaan we onze technieken nog eens bijschaven! De leiding heeft een heus techniekenstadsspel in elkaar gestoken waar zelfs de mensen van Dobit-tv hun adem van zullen inhouden. Oefen jullie coolste knopen en maak jullie borst al maar nat! 9 maart: Kooktocht van 14u tot Vandaag gaan we op een originele kooktocht! Haal dat oude KVLV-kookboek al maar onder het stof uit en bekijk de meest vergeten recepten, of kom gewoon met de gewaagdste smaakcombinaties. Kortom, laat de Jeroen Meus of de Sofie Dumont in jullie maar los! Omdat we natuurlijk zelf gaan koken vraagt de leiding om geen opwarmmaaltijden zoals hotdogs, pannenkoeken etc. klaar te maken! 16 maart: Verrassingsactiviteit van 14u tot Voor vandaag hebben de loodsen een super-duper-cool verrassingsspel voorbereid! Meer kunnen we niet vertellen, het is voor ons ook nog een groot raadsel wat het zal worden! Spannend! 23 maart: Geen activiteit Dit weekend is jullie leiding op zeescoutscongres. Hierdoor kunnen we jammer genoeg niet naar de scouts komen en is er dus geen activiteit vandaag Volgende week zijn we weer present met een geweldige activiteit! 30 maart: Verrassingsactiviteit van 14u tot Ook vandaag zullen er weer 2 loodsen ons omverblazen met een supercool spel. Wij zijn alvast super benieuwd met wat voor een geweldig spel ze vandaag weer voor de dag zullen komen! Contactpersoon van de maand: Thomas ( )

8 WIST JE DAT de scheepsmakkers echt super coole bomma s en bompa s zijn? ook super goed zijn in mega extreem quizzen? de chinezen het kompas hadden uitgevonden? een baby kangoeroe joey wordt genoemd? een Rubik s kubus 43 triljoen mogelijke posities heeft? Pepsi haar kleuren naar rood, wit en blauw veranderde om Amerika bij te staan in de 2 de W ereldoorlog? het kookboek van Jeroen Meus 19,99 euro kost bij bol.com (voor de originele receptjes he )?

9 Zeeverkenners 2 maart: Stadsspel van 14u tot Vandaag maken we T-wood city weer onveilig. We gaan nog eens een old-school stadsspel spelen. Na het spelen van een keicool spel, kan je je helemaal laten gaan op onze kinderfuif. Losgaan op hits uit je kleutertijd gegarandeerd! Vandaag is het ook onze welbefaamde Man over boord eurofuif. Voorverkoop te verkrijgen bij je leiding. Vrienden en vriendinnen zijn dan ook meer dan welkom om er een plezante avond van te maken! 9 maart: Kooktocht van 12u tot We gaan nog eens op kooktocht. Maar niet zomaar WIJ voorzien het eten! We zorgen dat er iets lekkers gekookt kan worden en jullie mogen het bereiden op een primitief vuur. Neem zeker wel gamellen, water om mee te koken, handdoek, alle andere dingen die je kan bedenken buiten eten mee. OJA! Vullen jullie de poll op facebook in of je kan komen of niet? Zo kunnen we genoeg eten voorzien zonder te veel overschot te hebben. 16 maart: Verrassingsactiviteit van 13u30 tot Met fiets!!!!! We hebben een bangelijke verrassing voor jullie in petto! We moeten een verplaatsing maken en daarom moet je met je fiets komen! Ik kan jullie verklappen, het is geen werkvergadering! Dus haal die fietsbenen maar boven en laat je verrassen! 23 februari: Geen activiteit Spijtig, spijtig, jullie leiding is vandaag op congres. Daarom vandaag geen activiteit, maar volgende week staan we er weer met een bangelijke activiteit. 30 maart: Sportdag van 14u tot met fiets 1,2,3,4 hup naar achter, hup naar voor. 1,2,3,4, even rust en dan weer door. 1,2,3,4, links en rechts en spreid en sluit. 1,2,3,4, adem in en adem uit. Pffff amai wat een workout! We gaan aan onze conditie werken en ja dat begint al met het naar de scouts komen. Spring op je fiets en kom ons vervoegen. Want samen sporten is altijd leuker! Neem zeker een flesje water mee en eventueel een stukje fruit ;) Contactpersoon van de maand: Caitlin ( ) of Facebook

10 WIST JE DAT we een speeddate hebben gedaan? hier enkele koppeltjes uit zijn voortgekomen? ik het vorige niet kan weten omdat we deze activiteit nog moeten doen? we gezellig gespeeld hebben met de mensen van Schorvoort? wij toch minder pussy zijn dan zij? we wel leuke, nieuwe spelletjes hebben leren kennen?

11 Loodsen 2 maart: Man Overboord Preperationz van 14u tot Hoi. Omdat jullie zo n sterke en ijverige loodsen zijn, mogen jullie vandaag een handje helpen bij het opstellen van MAN OVERBOORD. 9 maart: VERASSINGSACTIVITEIT van 14u tot Haay. Als loodsen (bege)leiding weten we dat jullie enorm veel van verrassingen houden, daarom gaan we nog niets vertellen over deze activiteit. Hihi. 16 maart: Doe stage van 14u tot Als loods is het belangrijk om al eens in te oefenen als leiding. Daarom mogen jullie zelf eens een activiteit voorbereiden voor een tak. In de groep vinden jullie bij welke groep jullie staan. Om jullie hier wat in te begeleiden (ja ja, begeleiding ;) ) moeten jullie voor 1 maart jullie spel al eens door sturen naar ons, zodat wij dat al eens kunnen nakijken en evt bijsturen. Zo zal jullie spel sowieso een succes worden <3 23 maart: CONGRES IN OOSTENDEEH Hallow patatte, dit weekend gaan we op congres met de loodsen en de leiding. Huh wa? Congres, wasda? Congres is een vormingsweekend dat elk jaar wordt georganiseerd om dingen bij te leren over de scouts, de zeescouts, sociale vaardigheden enzovoort. Binnenkort krijgen jullie hier nog een brief voor! 30 maart: DOESTAGE van 14u tot Vandaag is het nog eens doestage. Kunnen jullie je spel voor 15 maart al eens naar ons sturen net zoals bij de vorige doestage? Succes! Contactpersoon van de maand: Florian Raeymaekers ( )

12 WIST JE DAT ONZE LEEFWEEK MEGA AWESOME WAS :D WE EEN DIKKE AFTERMOVIE HEBBEN

Maandprogramma MAART. Zeehonden. 4 maart: stadsspel van 14u tot futur

Maandprogramma MAART. Zeehonden. 4 maart: stadsspel van 14u tot futur Maandprogramma MAART Zeehonden 4 maart: stadsspel van 14u tot 17u @ futur Herinneren jullie je de 3 e - jaars verkenners nog? Ja, die van de pijlentocht. Zij gaan vandaag een stadsspel maken voor ons.

Nadere informatie

4 februari: winterwandeling van 14u tot 17 Grotenhoutbos, Vosselaar. 18 februari: LEIDINGSWEEKEND: verrassingsactiviteit van 14u tot 17 Frac

4 februari: winterwandeling van 14u tot 17 Grotenhoutbos, Vosselaar. 18 februari: LEIDINGSWEEKEND: verrassingsactiviteit van 14u tot 17 Frac ZEEHONDJES 4 februari: winterwandeling van 14u tot 17 u @ Grotenhoutbos, Vosselaar Vandaag gaan we lekker wandelen! Doe je goede schoenen aan. Neem iedereen mee: mama, papa, oma, opa, broer en zus. Onderweg

Nadere informatie

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Maandprogramma APRIL Zeehonden 31 maart, 1,2 april: paasweekend ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Deze week doen we het een beetje anders, de activiteit vindt namelijk plaats

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma OKTOBER

Zeehonden. Maandprogramma OKTOBER Maandprogramma OKTOBER Zeehonden 6-7 oktober: Kennismakingsweekendje van zaterdag 10u tot zondag 15u @Frac Vandaag start ons kennismakingsweekend! Jullie worden zaterdag 6 oktober aan het Frac verwacht

Nadere informatie

De leiding is dan op weekend met allemaal andere zeescoutsen uit Vlaanderen. Daardoor kunnen wij geen activiteit in elkaar steken Tot volgende week!

De leiding is dan op weekend met allemaal andere zeescoutsen uit Vlaanderen. Daardoor kunnen wij geen activiteit in elkaar steken Tot volgende week! Maandprogramma MAART ZEEHONDEN 5 maart: zwemmen van 13u30 tot 17u @ Frac Vandaag gaan we nog eens zwemmen, jihaaaa! Hiervoor spreken we dus een half uurtje vroeger af dan normaal zodat we langer in het

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma FEBRUARI. 2 februari: Lampionnentocht van 14u tot

Zeehonden. Maandprogramma FEBRUARI. 2 februari: Lampionnentocht van 14u tot Maandprogramma FEBRUARI Zeehonden 2 februari: Lampionnentocht van 14u tot 17u @Frac Een tocht door het donker tiditiditi we zijn toch niet bang tiditiditi we hebben een zaklamp bij tiditiditi... Ho, wacht

Nadere informatie

Maandprogramma zeehonden

Maandprogramma zeehonden Maandprogramma zeehonden 3september: @frac 2-5u pleinspelletjes+ kennismakingsspelletjes: Vandaag is het de allereerste activiteit van het jaar! Wij hebben er zoveel zin in! We gaan elkaar wat beter leren

Nadere informatie

4 mei: Kabouterwandeling van 14u tot Kasterlee

4 mei: Kabouterwandeling van 14u tot Kasterlee Maandprogramma MEI Zeehonden 4 mei: Kabouterwandeling van 14u tot 17u @Kabouterberg, Kasterlee Trek jullie stoute schoenen maar aan, want vandaag gaan we op avonturentocht op de Kabouterberg in Kasterlee!

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma FEBRUARI. 3 februari: Winterwandeling van 14u tot Oud-Turnhout

Zeehonden. Maandprogramma FEBRUARI. 3 februari: Winterwandeling van 14u tot Oud-Turnhout Maandprogramma FEBRUARI Zeehonden 3 februari: Winterwandeling van 14u tot 17u @Liereman Oud-Turnhout Waaauw vandaag doen we iets dat we maar één keer in het jaar doen. We gaan vandaag met z n allen een

Nadere informatie

Als je wat later komt, dan is dat geen probleem. We zitten in het Raadsherenpark, dat is in de buurt.

Als je wat later komt, dan is dat geen probleem. We zitten in het Raadsherenpark, dat is in de buurt. Maandprogramma MAART Zeepkontjes 3 maart: Stadsspel met kinderfuif van 14u tot 17u @Kuub(Warande) Vandaag wordt Turnhout onze speeltuin. Hopelijk is het goed weer, dan is dit stadsspel een heel pakje leuker.

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma OKTOBER. 7 oktober: Zwemmen van 14u tot Turnhout

Zeehonden. Maandprogramma OKTOBER. 7 oktober: Zwemmen van 14u tot Turnhout Maandprogramma OKTOBER Zeehonden 7 oktober: Zwemmen van 14u tot 17u @Zwembad Turnhout Dit is de eerste keer dat we gaan zwemmen dit jaar. Neem zeker je zwempak en handdoek mee! Vergeet ook niet 3 euro

Nadere informatie

Maandprogramma JANUARI. Zeehonden. 7 januari: driekoningen van 14u tot 17 frac

Maandprogramma JANUARI. Zeehonden. 7 januari: driekoningen van 14u tot 17 frac Maandprogramma JANUARI Zeehonden 7 januari: driekoningen van 14u tot 17 u @ frac Vandaag gaan we 3 koningen vieren dus gaan we zingen. Dus smeer je stembanden al en zet je schattig gezichtje op. Je mag

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma MEI. 5 mei: Financiële actie van 9u tot

Zeehonden. Maandprogramma MEI. 5 mei: Financiële actie van 9u tot Maandprogramma MEI Zeehonden 5 mei: Financiële actie van 9u tot 17u @Boomgaardplein Breng vandaag maar jullie schattigste glimlach en jullie goed humeur mee om veel wafeltjes te kunnen verkopen, want het

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma JUNI. 1 juni: Filmavond van 18 uur tot 20:30

Zeehonden. Maandprogramma JUNI. 1 juni: Filmavond van 18 uur tot 20:30 Maandprogramma JUNI Zeehonden 1 juni: Filmavond van 18 uur tot 20:30 uur @FRAC Vandaag is het nog eens een avondactiviteit, want jullie leiding zit in de examens. We gaan een film kijken, dus neem zeker

Nadere informatie

PS: De ouders zijn ook welkom vanaf 14 uur om een spelletje te spelen, een drankje te drinken of een boottochtje te maken! Allen daarheen!

PS: De ouders zijn ook welkom vanaf 14 uur om een spelletje te spelen, een drankje te drinken of een boottochtje te maken! Allen daarheen! Maandprogramma APRIL Zeehondjes 6 april: Klimaatspel van 14u tot 17u @FRAC Vandaag gaan we eens iets anders doen, we gaan de wereld namelijk laten zien dat onze zeescouts enorm voorbeeldig is wat betreft

Nadere informatie

10 november: Financiële actie en eetavond van 9u tot

10 november: Financiële actie en eetavond van 9u tot Maandprogramma NOVEMBER Zeehonden 3 november: Zwemmen van 14u tot 17u @Zwembad Stadspark Joepie, vandaag gaan we voor de eerste keer dit jaar zwemmen! Vergeet dus zeker je handdoek, zwembroek, zwembandjes

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

11 november: Financiële actie en eetavond van 9u Schorvoort

11 november: Financiële actie en eetavond van 9u Schorvoort Maandprogramma NOVEMBER Zeehonden 4 november: Belofte van 14u tot 17u @ Frac Kennen jullie de wet van het strand nog? Want vandaag leggen jullie allemaal je belofte af! Dit speciale moment willen jullie

Nadere informatie

Maandprogramma Zeehonden

Maandprogramma Zeehonden Maandprogramma Zeehonden 1 oktober: sport en spel van 14u tot 17u @ parking stadspark Zoals je kan zien zijn we vandaag op verplaatsing. We spreken vandaag af aan het stadsprak voor een leuke sport- en

Nadere informatie

allemaal goed kunnen gebruiken voor we het zwembad onveilig gaan maken!

allemaal goed kunnen gebruiken voor we het zwembad onveilig gaan maken! ZEEHONDJES! 3 december: Sinterklaas van 14u tot 17u @ FRAC Hij komt! Hij komt! Eindelijk is hij daar weer! De goedheilige man is weer in het land, sterker nog; hij is bij ons in het FRAC. Zijn jullie allemaal

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders, sympathisanten De eerst maand van het jaar is weeral voorbijgevlogen, januari was weer een topmaand weer enkele extra leden voor de jongste

Nadere informatie

Zeehonden MAANDPROGRAMMA SEPTEMBER. 1 september: Kennismakingsspelletjes van 14u tot

Zeehonden MAANDPROGRAMMA SEPTEMBER. 1 september: Kennismakingsspelletjes van 14u tot MAANDPROGRAMMA SEPTEMBER Zeehonden 1 september: Kennismakingsspelletjes van 14u tot 17u @Frac Woehoew het nieuwe scoutsjaar is begonnen. Omdat jullie allemaal nieuw zijn voor de leiding en de leiding voor

Nadere informatie

WIST JE DAT. Zeehonden. Maandprogramma DECEMBER. 2 december: Sinterklaas van 14u tot

WIST JE DAT. Zeehonden. Maandprogramma DECEMBER. 2 december: Sinterklaas van 14u tot Maandprogramma DECEMBER Zeehonden Daar wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt. Wie zou dat zijn? Ja, jullie raden het al. Ook dit jaar komt de Sint naar de scouts! Hopelijk zijn jullie

Nadere informatie

Maandprogramma zeehonden

Maandprogramma zeehonden Maandprogramma zeehonden 5 november: ZOOM van 13:30u tot 17u @ Sint-Jozefcollege (Collegestraat) Wie is de sterkste en slimste scoutsgroep van Turnhout? Inderdaad, dat zijn wij! En vandaag gaan we dat

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

: Vandaag is het ZOOM. We zullen de andere

: Vandaag is het ZOOM. We zullen de andere : Het is weer de welbefaamde jeugdweek! Ook vandaag is er speciaal voor jullie een hele toffe activiteit in elkaar gestoken. Meer informatie kunnen jullie terug vinden op het takhoekje. Ik zou ook zeker

Nadere informatie

ZO 06 VR 01 ZO 10 ZO 13. Vr 15 ZO 20 ZO 27 ZO 24. Kameleon: 0477/ u u u u u u-11:30.

ZO 06 VR 01 ZO 10 ZO 13. Vr 15 ZO 20 ZO 27 ZO 24. Kameleon: 0477/ u u u u u u-11:30. ZO 06 Terugtikken-mag-niet-vergadering. Eindelijk terug scouts op zondag! Dat gaan we vieren door te doen wat we goed doen; superhard spelen. Maar de leiding kan dit ook goed. Beter dan julilie? Kom jullie

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten van Chiro Sus

Beste leden, ouders en sympathisanten van Chiro Sus Beste leden, ouders en sympathisanten van Chiro Sus De laatste maand van het Chirojaar is aangebroken. Het was leuk, het ging te snel en we beleefden avonturen die we ons hele leven zullen herinneren.

Nadere informatie

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag Nadat er weer 2 superleuke maanden voorbij zijn gegaan, is het nu jammer genoeg tijd voor onze laatste 2 maanden. maar niet getreurd deze 2 maanden worden maanden om nooit meer te vergeten. Er wacht jullie

Nadere informatie

Kleine takken: juli Grote takken: juli Hallo iedereen,

Kleine takken: juli Grote takken: juli Hallo iedereen, Paretter februari Hallo iedereen, De eerste maand van 2018 zit er alweer op. Dit betekent dat ook de examens voorbij zijn en dat de vergaderingen weer op zondagnamiddag zullen plaatsvinden. Traditioneel

Nadere informatie

Jaargang 63 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. April Scouting Wijnegem

Jaargang 63 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. April Scouting Wijnegem Jaargang 63 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. April 2019 Scouting Wijnegem Voorwoord Aaah april! Tijd voor de lente, aprilse grillen en bloesem in de bomen, maar Vooral ook een mega zalig drukke

Nadere informatie

Vele groetjes van jullie allerliefste leiding Kobi, Kapi, Gigi, Rami, Rikki, Toto, Yobo en Kerri

Vele groetjes van jullie allerliefste leiding Kobi, Kapi, Gigi, Rami, Rikki, Toto, Yobo en Kerri 1/10: suiker en zouttocht Doe allemaal uw botinnekes aan en kom om 14u naar ons lokaal! Vandaag gaan we op wandeltocht, vergeet dus ook zeker geen regenjas indien nodig. Zoals al mogen jullie ouders jullie

Nadere informatie

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand MEI - JUNI Inleiding Jammer, maar helaas.. We zijn aan het laatste boekje van het jaar. Wel volgt er binnenkort nog een superzalig kampboekje met alle informative die jullie nodig hebben om op kamp te

Nadere informatie

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Maart 2016 Hallo allemaal Februari hebben we in schoonheid

Nadere informatie

Zeehonden: 1 december: Sinterklaas van 14u tot

Zeehonden: 1 december: Sinterklaas van 14u tot Maandprogramma DECEMBER Zeehonden: 1 december: Sinterklaas van 14u tot 17u @Frac DAAAAR wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt. DAAAAR wordt aan de deur geklopt wie zou dat zijn? Eindelijk

Nadere informatie

SPIESPUNT MAART-APRIL-MEI

SPIESPUNT MAART-APRIL-MEI SPIESPUNT MAART-APRIL-MEI 02/03 : Leidingswissel (14u-17u) Omdat wij (jullie allerleukste leiding) op uitwisseling zijn naar China, komt er Chinese vervang leiding een spel met jullie spelen. Spannend

Nadere informatie

Zondag 21/04: Er is geen vergadering door onze bosfuif die we organiseren!

Zondag 21/04: Er is geen vergadering door onze bosfuif die we organiseren! Dag lieve welpjes, hier zijn we met ons volgende huberke! Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als wij!!!! Kom altijd met een goed humeur en het zullen leuke vergaderingen worden Groetjes De Welpenleiding

Nadere informatie

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN ---

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- September Oktober Liefste welpen! Het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur We verwelkomen jullie met een blij humeur Weer een jaar vol spel en gelach Jullie zijn altijd welkom op zondag Van twee tot vijf

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

Editie Februari 2014

Editie Februari 2014 Zeescouting Toxandria A41 22G Turnhout - KEMPEN België Belgique P.B. 2300 Turnhout 1 BC 1360 P209079 Editie Februari 2014 v.u. Pieter Ghyssaert Bisschopslaan 46 2340 Beerse verschijnt maandelijks (uitgez.

Nadere informatie

t Schriftje Maart - april 2019 Dag liefste gidskes,

t Schriftje Maart - april 2019 Dag liefste gidskes, t Schriftje Maart - april 2019 Dag liefste gidskes, De komende twee maand staat er weer heel wat leuks op de planning. Niet alleen super toffe vergaderingen maar ook De kaas en bier-avond! Woehoe! Stretch

Nadere informatie

Kapoenen. 7 April: aarde vs aliens. 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel. 28 april: slapen in het lokaal. 21 april: kapoenendag

Kapoenen. 7 April: aarde vs aliens. 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel. 28 april: slapen in het lokaal. 21 april: kapoenendag Kapoenen 7 April: aarde vs aliens 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel Vannacht is er een vreemd voertuig geland op de aarde. We hebben alle kapoenen nodig om op ontdekkingsjacht te gaan! Jullie

Nadere informatie

SPARLEKIJN jaargang September

SPARLEKIJN jaargang September 1 SPARLEKIJN jaargang 2019-2020 September www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Sparlekijn Broechemsesteenweg 217, 2560 Nijlen Contactgegevens TAK LEIDING MAILEN NAAR: BELLEN NAAR: Kapoenen? kapoenen@scoutsnijlen.be?

Nadere informatie

WIST JE DAT. Zeehondjes. Maandprogramma JANUARI. 6 januari: Driekoningen van 14u tot 13 januari: Zwemmen van 14u tot Turnhout

WIST JE DAT. Zeehondjes. Maandprogramma JANUARI. 6 januari: Driekoningen van 14u tot 13 januari: Zwemmen van 14u tot Turnhout Maandprogramma JANUARI Zeehondjes 6 januari: Driekoningen van 14u tot 17u @Frac Kleed jullie maar warm aan en zet je versleten hoed al maar op want we gaan driekoningen zingen! Vandaag gaan we huis aan

Nadere informatie

!VERGEET JE NIET IN TE SCHRIJVEN VOOR ONS MEGALEUK KAMP!!TEN LAATSTE 15 JUNI!

!VERGEET JE NIET IN TE SCHRIJVEN VOOR ONS MEGALEUK KAMP!!TEN LAATSTE 15 JUNI! Surprise! Vandaag is het verrassingsvergadering! Jullie worden om 14u verwacht, om 16u30 mogen jullie terug opgehaald worden. 8 juni gaan we ons met de hele scouts uitleven en samen spelletjes spelen,

Nadere informatie

C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE

C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE A C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE Omdat het bijna vakantie is, hier alvast een leuke woordzoeker voor jullie! Kunnen jullie hierin Wally vinden? :D Omdat we bijna gaan zwemmen, hier

Nadere informatie

Hiervoor moeten we naar Merchtem, zijn er enkele lieve ouders die willen rijden? We verzamelen om 13u30, we zouden terug zijn om 17u30.

Hiervoor moeten we naar Merchtem, zijn er enkele lieve ouders die willen rijden? We verzamelen om 13u30, we zouden terug zijn om 17u30. Dag liefste Twinkels! De paasvakantie is gedaan en we staan klaar met tal van nieuwe leuke spelletjes. We hopen dat jullie allemaal kunnen komen. Trouwens, aan allen die hun communie doen of lentefeest

Nadere informatie

Allerliefste Jogi s en ouders

Allerliefste Jogi s en ouders Allerliefste Jogi s en ouders Hieronder kunnen jullie al onze activiteiten terugvinden voor de volgende maanden van het scoutsjaar. Er staat ons nog heel wat leuks te wachten, neem snel een kijkje! Driekoningen,

Nadere informatie

OMG YYYEEEEESSSSS!!! P.S. : kan jij Minion BOB vinden?

OMG YYYEEEEESSSSS!!! P.S. : kan jij Minion BOB vinden? OMG YYYEEEEESSSSS!!! Eindelijk onze eerste Orsmail van dit klj jaar ligt hier weer voor onze neus. Vandaag hebben jullie ons eindelijk een beetje leren kennen. Wij zijn er alvast klaar voor om MEGA COOLE

Nadere informatie

Na al dat feesten zijn wij ook moe geworden. Vandaag dus jammer genoeg geen KLJ.

Na al dat feesten zijn wij ook moe geworden. Vandaag dus jammer genoeg geen KLJ. Zondag 8 september Hallo, lieve twinkeltjes willen jullie weten wie jullie nieuwe leiding is? Dan is vandaag de dag dat jullie naar de KLJ moeten komen. Het zal een leuke dag worden, je leiding kijkt er

Nadere informatie

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar.

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar. DECEMBER Hallo iedereen, Om te beginnen willen wij iedereen die kwam genieten van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Ook een dikke merci aan onze

Nadere informatie

Algemeen Nieuws Januari

Algemeen Nieuws Januari Algemeen Nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Eerst en vooral willen we jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen

Nadere informatie

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei Jongste takken @ Lilse Bergen Oudste takken @ Leuven ZWEMMEN Zaterdag 18 mei @ Zwembad van Geel 38 ste jaargang: 2018-2019 Maand: mei 2019 Nummer: 9 P409906 Afzendadres en VU

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie - Aangezien iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald. - Omdat KLJ nationaal

Nadere informatie

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT JANUARI 2017 GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT WE MERKEN DAT ER NOG EEN AANTAL OUDERS NIET HEBBEN BETAALD. BRENG DIT ALSTU- BLIEFT ZO SNEL MOGELIJK IN ORDE ANDERS IS JE DOCHTER NIET VERZEKERD. ALS U HET NIET

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

Jongknapen. Liefste jongknapen,

Jongknapen. Liefste jongknapen, Jongknapen Liefste jongknapen, Het is weer zover, hier hebben we 2 maanden op moeten wachten: het nieuwe boekje openslaan en het woordje van de banleider snel lezen om dan al eens te spieken wat er jullie

Nadere informatie

Maandlijst februari-maart

Maandlijst februari-maart Maandlijst februari-maart Algemene informatie Het wordt kouder dus kleed je steeds warm!!! Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de

Nadere informatie

Hallo allerliefste jogi s en ouders!

Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hopelijk hebben jullie goed gefeest, lekker gegeten en hebben jullie veel zin om het scoutsjaar verder te zetten! Een aantal belangrijke data dit Pinkertje zijn: 11

Nadere informatie

klasniveau Het verhaal Tekening 1 Tekening 4 Tekening 5 Tekening 2 Tekening 6 Tekening 3

klasniveau Het verhaal Tekening 1 Tekening 4 Tekening 5 Tekening 2 Tekening 6 Tekening 3 THEMA ENERGIE > Kleuter & Eerste graad > Lessuggesties en activiteiten 2. 1. Lessuggesties Leon en de ikkietikkietijd en activiteiten op klasniveau Het verhaal Tekening 1 Hallo iedereen ik ben Leon. Ik

Nadere informatie

Hallo allerliefste jogi s en ouders!

Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hopelijk hebben jullie goed gefeest, lekker gegeten en hebben jullie veel zin om het scoutsjaar verder te zetten! Een aantal belangrijke data dit Pinkertje zijn: 11

Nadere informatie

HET EIKELTJE -DECEMBER-

HET EIKELTJE -DECEMBER- HET EIKELTJE -DECEMBER- Beste leden, ouders & sympathisanten We kunnen het zelf bijna niet geloven maar de vierde scoutsmaand van het jaar is alweer aangebroken: december! Het specialleke van deze maand:

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Wat gezellig dat je er bent, er is hier van alles te beleven. Mijn naam is Lukkie de Leeuw en ik woon hier. Samen met mijn vrienden van het animatieteam proberen we jullie vakantie

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur HEEEEEEY lieve kapoentjes, ik hoop dat jullie klaar zijn voor de volgende 2 maanden want deze twee maanden wordt super tof, dus zeker allemaal komen deze 2 maanden Wij zijn er alvast klaar voor WOEHOEEEE.

Nadere informatie

Paretter februari 2019

Paretter februari 2019 Paretter februari 2019 Hallo iedereen, De eerste maand van 2019 zit er alweer op. Dit betekent dat ook de examens voorbij zijn en dat de vergaderingen weer op zondagnamiddag zullen plaatsvinden. Traditioneel

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding!

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding! SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER- OKTOBER Het is weer zo ver! Het nieuwe scoutsjaar begint weer! WOEHOEEW!! Een nieuw jaar met veel spelen, vuil worden en veel vriendjes. Wij hebben er alvast

Nadere informatie

Woordje van de grol. Beste leden en ouders,

Woordje van de grol. Beste leden en ouders, Woordje van de grol Beste leden en ouders, De kampen van 2017 zijn weer achter de rug en we vonden het allemaal superleuk! We hadden graag nog eens de leidingsploeg en de fouriers willen bedanken voor

Nadere informatie

KAPOENEN MAART 12 MAART

KAPOENEN MAART 12 MAART KAPOENEN MAART 5 MAART Eén tegen allen! De leiding voorziet een hele lijst met opdrachten voor jullie. Kunnen jullie deze uitvoeren tegen het einde van de vergadering? Wie weet hangt hier wel een kleine

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Beste vrienden van den 2,

Beste vrienden van den 2, Zomer 2014 Beste vrienden van den 2, Het is eindelijk gedaan met examens en de zomervakantie staat voor de deur. De jongens vertrekken allemaal op kamp en we hopen dat ze daar weer een heleboel dingen

Nadere informatie

Maandlijst Februari - Maart

Maandlijst Februari - Maart Maandlijst Februari - Maart Algemene informatie - Elke activiteit gaat door van 14u tot 17u tenzij anders vermeld. - Heb je nog geen sjaaltje, T-shirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit

Nadere informatie

Kleine takken: juli Grote takken: juli Hallo iedereen,

Kleine takken: juli Grote takken: juli Hallo iedereen, Paretter februari Hallo iedereen, De eerste maand van 2018 zit er alweer op. Dit betekent dat ook de examens voorbij zijn en dat de vergaderingen weer op zondagnamiddag zullen plaatsvinden. Traditioneel

Nadere informatie

1 april is het Pasen, hierop geven wij geen vergadering want zowel leiding als leden zijn te druk bezig met paaseieren te eten.

1 april is het Pasen, hierop geven wij geen vergadering want zowel leiding als leden zijn te druk bezig met paaseieren te eten. VOORWOORD Het is weer grasmaand of paasmaand of eiermaand (ook wel beter gekend als: APRIL) Het wordt weer enkele graden warmer en de zon komt er (hopelijk) weer wat vaker door! Ideaal om weer leuke scoutsmomenten

Nadere informatie

AKABE. Liefste toetertoeten,

AKABE. Liefste toetertoeten, mei & juni 2019 AKABE Liefste toetertoeten, Afgelopen weken hebben we weer super leuke dingen gedaan! Zowel de jogi s als de wiggo s hebben er twee super plezante weekends op zitten, eerst het groepsweekend

Nadere informatie

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld:

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld: Krabbel MEi - juni Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 40 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 35 (dus het

Nadere informatie

Chiro 10 JUNI OM 17U15

Chiro 10 JUNI OM 17U15 JUNI INFOMOMENT Chiro KAMP 10 JUNI OM 17U15 OP DE JONGENSCHIRO LAATSTE CHIRO ZONDAG 24/06 van 8u30 tot 19u We gaan met de meisjeschiro naar Bellewaerde! We spreken af aan de Moretuslei Hoe inschrijven?

Nadere informatie

Jonghernieuwers. Lieve jonghernieuwers, beste ouders

Jonghernieuwers. Lieve jonghernieuwers, beste ouders Jonghernieuwers Lieve jonghernieuwers, beste ouders Eerst en vooral aan iedereen nog eens beste wensen en een gelukkig nieuwjaar. Het 1e semester zit er al weer op! Wij hebben eindelijk gedaan met de examens

Nadere informatie

Beste ouder(s) en leden Nu is de winter echt aangebroken, december staat voor de deur. Dit betekent dus dat de avondvergaderingen voor de jonggivers en givers beginnen. De avondvergaderingen vinden plaats

Nadere informatie

Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals

Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals September 2017 Jaargang-27-Nr1 Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals Telefoon:

Nadere informatie

gidsen ninove Programma september inschrijvingen zijn zondag 25 september en zondag 2 oktober Afgifte: 9400 Ninove Jaargang:

gidsen ninove Programma september inschrijvingen zijn zondag 25 september en zondag 2 oktober Afgifte: 9400 Ninove Jaargang: Programma september inschrijvingen zijn zondag 25 september en zondag 2 oktober gidsen ninove Afgifte: 9400 Ninove Jaargang: 2016-2017 Erkenningsnummer: P917073 Verschijnt driemaandelijks Maart April Mei

Nadere informatie

Chiro Bloemendaal. Programma 1: Januari Maart

Chiro Bloemendaal. Programma 1: Januari Maart Chiro Bloemendaal Programma 1: Januari Maart Hallo, Hello, Bonjour, Hola, Gutentag, Bomdia, allemaal!! Zo, hier zijn we weer. Het nieuwe chirojaar is nu al een tijdje bezig en we hebben al een heleboel

Nadere informatie

Voorwoord. jaar af met een spetterende afscheidsvergadering! Kom zeker en vast kijken wat jullie op deze laatste vergadering van het jaar gaan doen!

Voorwoord. jaar af met een spetterende afscheidsvergadering! Kom zeker en vast kijken wat jullie op deze laatste vergadering van het jaar gaan doen! Kapke Mei - Juni Voorwoord Beste ouders en lieve Roodkapkes, Wat is het werkjaar alweer voorbij gevlogen! We zitten al aan het laatste kapke van het jaar! Maar niet getreurd, want er staat weer heel wat

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 2 NOVEMBER - DECEMBER. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 2 NOVEMBER - DECEMBER. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 2 NOVEMBER - DECEMBER V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo scouties Ja 't is gebeurd, het nieuwe scoutsjaar heeft zijn start genomen.

Nadere informatie

jaargang september

jaargang september Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2017-2018 september www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 3 september Helaas

Nadere informatie

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem Jaargang 62 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. JUNI 2018 Scouting Wijnegem Voorwoord Juni JEEEEEJ, de laatste maand van school!!! Maar tegelijk ook jammer, want dat is ook de laatste maand van

Nadere informatie

Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals Telefoon: 014/

Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals Telefoon: 014/ april 2018 Jaargang-27-Nr8 Ontsnappingsweekend 2018 Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie de leeuw en samen met mijn vrienden van het animatieteam heb ik een leuk programma bedacht. Het is weer mooi weer, dus we doen ook leuke spellen buiten. Bij

Nadere informatie

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities.

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. Zwitserse Eetavond zaterdag 5 maart We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. De jaarlijkse eetavond voor ouders, leden, oud-leden, sympathisanten

Nadere informatie

Feest bij onze goede vriendinnen van de Chiro! Hier kunnen we onmogelijk niet passeren, kom zeker langs en ontdek wat hier allemaal te beleven valt!

Feest bij onze goede vriendinnen van de Chiro! Hier kunnen we onmogelijk niet passeren, kom zeker langs en ontdek wat hier allemaal te beleven valt! Woordje vooraf De Lente is in het land en dat betekend dat het scoutsjaar er weer bijna opzit. Maar geen vrees, want van april en mei gaan we er nog eens vollenbak tegenaan! De ledenweekends komen er ook

Nadere informatie

Sikamberke!!!! " # $ % &!!"#$%&'(!) #*+"+,!-*)

Sikamberke!!!!  # $ % &!!#$%&'(!) #*++,!-*) Sikamberke " # $ % & "#$%&'() #*+"+,-*) ).//0)1)234)5360/)7/89:;):

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 40 nummer 3 40 jaar Scouts MELDERT!! Op Vrijdag 6/04 organiseren wij een quiz: De slimste Tsjech van Meldert! De opbrengst hiervan gaan we gebruiken

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma JANUARI. 5 januari: Driekoningen van 14u tot

Zeehonden. Maandprogramma JANUARI. 5 januari: Driekoningen van 14u tot Maandprogramma JANUARI Zeehonden 5 januari: Driekoningen van 14u tot 17u @FRAC Warm jullie mooiste engelenstem al maar op, want vandaag gaan we 3 koningen zingen! Je mag verkleed komen als een van de drie

Nadere informatie

PIONIERS. Zondag 30 september: Overgang. Zondag 7 oktober: Het anti-social media spel => 9u30 12u30

PIONIERS. Zondag 30 september: Overgang. Zondag 7 oktober: Het anti-social media spel => 9u30 12u30 Aller liefste schatties, PIONIERS Hopelijk hebben jullie al zin in dit ontzettend spetterend, gewoon weg zalig jaar bij de pioniers. We gaan dit jaar de tofste spelletjes spelen, de beste dagtochten meemaken

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert

Hopduveltjes Meldert Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 37 nummer 4 V.U.Pieter+JanMorlion Voorwoord Besteledenenhunouders, Eerstenvooralwensenwejullievanwegedeheleleidingsploegeenvoorspoedig2015Dat aljulliedromenmogenuitkomen

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag allerliefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft weer een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

Het nieuwe scoutsjaar is weer begonnen! Olé pistolé!!!! Benieuwd wat we allemaal gaan doen en nieuwsgierig naar je leiding? Kijk dan snel verder!

Het nieuwe scoutsjaar is weer begonnen! Olé pistolé!!!! Benieuwd wat we allemaal gaan doen en nieuwsgierig naar je leiding? Kijk dan snel verder! Dag liefste welka s Het nieuwe scoutsjaar is weer begonnen! Olé pistolé!!!! Benieuwd wat we allemaal gaan doen en nieuwsgierig naar je leiding? Kijk dan snel verder! Let heel erg goed op! Er zijn namelijk

Nadere informatie

Jaargang 60 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. April Scouting Wijnegem

Jaargang 60 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. April Scouting Wijnegem Jaargang 60 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. April 2016 Scouting Wijnegem Inhoud [VOORWOORD]... 3 [rubriekje groepskamp]... 6 Kapoenen... 8 Welpen... 10 [JokaZZ]... 13!JOGIVERS!... 15 Givers...

Nadere informatie