Zeehonden. Maandprogramma OKTOBER

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zeehonden. Maandprogramma OKTOBER"

Transcriptie

1 Maandprogramma OKTOBER Zeehonden 6-7 oktober: Kennismakingsweekendje van zaterdag 10u tot zondag Vandaag start ons kennismakingsweekend! Jullie worden zaterdag 6 oktober aan het Frac verwacht om 10 uur. Wat we allemaal gaan doen blijft nog even een geheim! Het weekendje zal zondag 7 oktober eindigen om 15 uur. We hopen jullie allemaal te zien! 13 oktober: ZOOM van 13u45 tot college Vandaag is het ZOOM! Dat wil zeggen dat we allemaal spelletjes gaan spelen tegen andere scoutsen, om te zien wie de beste is. Kom jij ook om ons te helpen om te laten zien dat de zeehondjes de beste zijn? We spreken een keertje ergens anders af dan aan het Frac. De leiding zal op jullie wachten aan de ingang van het Sint-Jozef college (Collegestraat). Hopelijk tot dan! We verwachten jullie om 13u45 aan de ingang van het Sint-Jozefcollege (Collegestraat)! 19 oktober: Dag van de Jeugdbeweging Vandaag is het Dag van de Jeugdbeweging! Doe zeker je uniform aan naar school, zodat iedereen kan zien dat jij in onze scouts zit! 20 oktober: Verjaardagsactiviteit van 14u tot Slingers, toeters en bellen. Jaja, vandaag is er iemand jarig! Weet jij wie het is? Het is Epatkas! Wat we gaan doen kan je ongetwijfeld al raden Een feestje bouwen! Dit wil je zeker niet missen, dus komen is de boodschap! 27 oktober: Loodsenspel van 14u tot Vandaag zal de leiding er niet zijn, maar niet getreurd: er is een spel voorzien door de loodsen, waardoor jullie toch naar de scouts kunnen komen! Contactpersoon van de maand: Fernandez ( )

2 Zeewelpen 6-7 oktober: Kennismakingsweekend van zaterdag 10u tot zondag Jullie zullen het allemaal al wel weten, maar deze week gaan we op weekendje! Voor sommigen is het misschien de eerste keer dat je meegaat. Dit weekendje dient om kennis te maken met het echte scoutsleven en natuurlijk ook met elkaar! Alle informatie kan je vinden in de brief die we uitgedeeld hebben (je vindt hem ook op de site). Vergeet je zeker ook niet in te schrijven! Geef mama en papa nog en dikke knuffel en dan zijn we weg! 13 oktober: ZOOM van 13u45 tot Zoals elk jaar doen we mee aan ZOOM! Heb je vriendjes of vriendinnetjes in een andere scouts van Turnhout? Dan zie je hen misschien vandaag! We spelen vandaag een groot spel met alle andere welpen van Turnhout. Het is superbelangrijk dat we met veel zijn vandaag, zodat we een grotere kans maken op de beker. Vorig jaar hadden we helaas niet gewonnen, maar deze keer zullen we ze eens een poepertje laten ruiken! We verwachten jullie om 13u45 aan de ingang van het Sint-Jozefcollege (Collegestraat)! 19 oktober: Dag van de Jeugdbeweging Vergeet zeker niet om vandaag je uniform aan te doen. Je bent een fiere scout en dat mag iedereen weten! 20 oktober: Bosspel van 14u tot Met al die speciale activiteiten deze maand (weekend, ZOOM en leidingsweekend) zijn we blij dat we ook eens een normaal spel kunnen spelen. Daarom heeft de leiding een geweldig bosspel voorbereid voor jullie! Het enige wat ik mag verklappen is dat het iets te maken heeft met taart, ridders en honden. Als je wilt weten wat dat allemaal wilt zeggen, moet je maar komen! 27 oktober: Loodsenspel van 14u tot Vandaag kan de leiding er helaas niet bijzijn want we zijn op leidingsweekend. Op dit weekend is de leiding zelf terug een beetje lid. Het weekend wordt helemaal in elkaar gestoken door de oud-leiding. Ze bereiden tal van leuke activiteiten voor, zodat de leiding ook nog eens helemaal los kan gaan! Maar wees niet getreurd! Zoals ieder jaar hebben de loodsen een spel voorbereid voor jullie. Ik heb er al eens naar mogen kijken en ik kan je beloven dat het fantastisch wordt! Contactpersoon van de maand: Bagheera ( )

3 WIST JE DAT Mowgli stiekem verliefd is op Phaona? De leiding supermoe was na het kamp? Ikki de welpen nu al heel hard mist?

4 Zeeleeuwen 6 oktober: Kooktocht van 9u tot We gaan koken! Ja, je leest het goed: we gaan vandaag weer vuurtjes maken en veel eten, want dat doen we toch zo graag. Vergeet dus zeker geen lekker vleesje, groentjes en natuurlijk ook geen marshmallows of ander lekkers mee te nemen. Tot dan! oktober: Kennismakingsweekend van vrijdag 19u tot zondag Kennismakingsweekend!! We hebben dus niet enkel een namiddagactiviteit, maar een heel weekend vol zotte activiteiten. Bereid je dus al maar goed voor, voor een ONVERGETELIJK weekend vol lachen, gieren en brullen! Wees erbij! 20 oktober: Roeien van 14u tot Mellevijver Ja ja, het is al weer even geleden dat we weer eens aan de Melle hebben gezeten Daarom gaan we er nog eens roeien! Ja hoor, we gaan nog eens leuk het water verkennen En dat kan toch op geen betere manier dan te roeien?de leiding verwacht jullie allemaal :). 27 oktober: Verrassingsactiviteit van 14u tot Helaas zal de leiding vandaag niet aanwezig zijn, maar niet getreurd: de loodsen zullen voor een mega cool spel zorgen! Het is voor iedereen nog een verrassing, dus als je benieuwd bent kom dan zeker naar de activiteit. Zo mis je het zeker niet! Contactpersoon van de maand: Lotte ( )

5 WIST JE DAT we de eerste activiteit helemaal naar het stadspark zijn gewandeld? de leiding vroeger als lid heel vaak speelde in het Stadspark toen we het Frac nog niet hadden? we een koppeltje hebben tussen de leden? (Wie blijft een geheim ) de leiding zich verkleedt bij de vergaderingen en wie het beste verkleed is een keicool cadeau kan winnen? jullie nog maximum 2 jaar moeten wachten om je eigen totem te krijgen? de leiding super duper veel zin heeft in het kennismakingsweekend? vals spelen ook spelen is? het rode team bij het bosspel vals heeft gespeeld? Lotte had ballen teruggestolen van andere leiding en Veronica had ballen gestolen van teams en had deze aan de tegenstanders gegeven.

6 Scheepsmakkers 5, 6 en 7 oktober: Kennismakingsweekend van vrijdag 19u30 tot zondag Deze week krijgen jullie niet één, niet twee, maar liefst drie dagen lang scoutsvitamientjes binnen! Jaja dit weekend gaan we op ons superberoemde, befaamde kennismakingsweekendje. Ditmaal zal het weekend starten en eindigen aan het Frac, maar meer info hierover vinden jullie op de brief. Zorg er zeker voor dat jullie fiets tiptop in orde is! 13 oktober: ZOOM van 13u45 tot Jozefcollege Vandaag gaan we het weer opnemen tegen de jongens en meisjes van de landscouts. Smeer die beentjes dus maar in, want dit jaar is de overwinningsbeker van ons! We spreken om 13u45 aan het Sint-Jozefcollege, wederom met fiets. Daar eindigen we ook om 17u. We verwachten jullie om 13u45 aan de ingang van het Sint-Jozefcollege (Collegestraat)! 20 oktober: Zwemmen van 14u tot Stadspark Blijven zwemmen, blijven zwemmen, blijven zwemmen, zwemmen, zwemmen,. Vandaag gaan we het zwembad van Turnhout keuren! Vergeet zeker jullie zwemkledij, handdoeken en zwembrilletje niet. Voor de slimmeriken die hun zwemkledij al onder hun uniform aandoen: vergeet ook geen ondergoed mee te nemen! 27 oktober: Verrassingsactiviteit van 14u tot Jullie zullen je favoriete leiding moeten missen deze week, maar niet getreurd! Zoals elk jaar staan ook dit jaar de loodsen paraat om een superactiviteit in elkaar te steken. Jullie worden gewoon zoals altijd aan het Frac verwacht om 14u.

7 WIST JE DAT we dit jaar de grootste tak zijn? Maar liefst 42 scheepsmakkers hebben zich ingeschreven aan het begin van het scoutsjaar. we ook veel nieuwe scheepsmakkers hebben die kwamen proberen? de scheepsmakkerleiding van dit jaar slechts 1 makkerleider van vorig jaar bevat? jullie takleidster Pauline in haar eerste jaar leiding leidster was van Amber en Robin? Zij waren toen even schattige makkers als jullie nu zijn. Marie de oudste scheepsmakkerleiding is dit jaar? Zij begint aan haar zesde jaar als leiding. jullie deze maand Pauline mogen contacteren als je niet kan komen of later komt op het nr ?

8 Zeeverkenners 5-7 oktober: Kennismakingsweekendje van vrijdag 19u30 tot zondag Het eerste weekendje van het jaar staat voor de deur! Op dit knotsgekke weekend gaan we elkaar beter leren kennen! Leer de totems maar uit jullie hoofd want deze kunnen nog van pas komen! ;) Wil je meer info? Kijk dan zeker op de brief, deze staat ook op de site. Hopelijk zien we jullie allemaal dan! 13 oktober: ZOOM van 13u30 tot met FIETS ZOOM is jullie allen wel bekend! Vandaag strijden we tegen andere scoutsen voor de beker! Zet je bandana al maar op en maak je klaar voor de strijd! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd zou ik zo zeggen. Kom zeker met de fiets, dan kunnen we ons vlot verplaatsen naar the battlefield. 19 oktober: Dag & Nacht van de Jeugdbeweging OJAAAAAA, vandaag is het de dag dat je ongegeneerd scouts mag zijn! Trek allemaal je uniform aan en kom gezellig ontbijten op de markt. s Avonds is er ook HET feestje van het jaar! Be there. 20 oktober: Aprés Nacht van de Jeugdbeweging-zwemmen van 14u tot Stadspark Na een intensieve dag (en nacht) gaan we vandaag lekker ontspannen in het zwembad. Neem zeker je zwemkleren, handdoek en 3 euro mee. Wij zorgen voor een chill namiddag. 27 oktober: Leidingsweekend Vandaag is jullie geliefde leiding zelf op weekend. Oooh Maar geen nood! De loodsen staan klaar om hun leidingskills als eens te oefenen. Wees een beetje lief voor ze. ;) We zien jullie graag volgende week terug! Contactpersoon van de maand: Caitlin (telefoonnummer: , of via Facebook). Kan je eens niet komen of is er een probleem, laat dit dan weten.

9 WIST JE DAT we de eerste activiteit enkele pittige weetjes te weten zijn gekomen? we een heuse schattenzoektocht voor Kaatjes verjaardag hebben gedaan? de schat gevonden was en deze boordevol brownies en muffins zat? we onze eerste zeilactiviteit hebben gehad?

10 Maandprogramma OKTOBER Loodsen 5 oktober: Turnhout We gaan vrijdag tot zondag op kennismakingsweekend!!! Zo kunnen we elkaar wat beter leren kennen. We beginnen vrijdagavond aan het station van Turnhout en eindigen zondagmiddag. Je vindt meer informatie en de juiste uren terug in de brief van het weekendje. 13 oktober: ZOOM van 13u30 tot Hey loodsjes, vandaag is het ZOOM! Hierbij gaan we laten zien aan alle andere scoutsen in Turnhout wat we waard zijn. Let op: we spreken een halfuurtje vroeger af aan het Frac. Vergeet zeker je fiets niet!!!! 20 oktober: Vandaag staat er weer een werkje op de planning. Let s make some money. Het juiste uur en de locatie worden nog in de groep geplaatst dus vergeet niet deze af en toe te bekijken. 27 oktober: Leidingsweekend Vandaag is jullie leiding er helaas niet Gelukkig hebben jullie helemaal zelf een te gek spel in elkaar gestoken. Vergeet dus zeker niets en veel succes!!! Contactpersoon van de maand: Niels Maes ( )

11 WIST JE DAT Dit een gave kleurplaat is die jullie kunnen inkleuren?

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Maandprogramma APRIL Zeehonden 31 maart, 1,2 april: paasweekend ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Deze week doen we het een beetje anders, de activiteit vindt namelijk plaats

Nadere informatie

4 februari: winterwandeling van 14u tot 17 Grotenhoutbos, Vosselaar. 18 februari: LEIDINGSWEEKEND: verrassingsactiviteit van 14u tot 17 Frac

4 februari: winterwandeling van 14u tot 17 Grotenhoutbos, Vosselaar. 18 februari: LEIDINGSWEEKEND: verrassingsactiviteit van 14u tot 17 Frac ZEEHONDJES 4 februari: winterwandeling van 14u tot 17 u @ Grotenhoutbos, Vosselaar Vandaag gaan we lekker wandelen! Doe je goede schoenen aan. Neem iedereen mee: mama, papa, oma, opa, broer en zus. Onderweg

Nadere informatie

Maandprogramma MAART. Zeehonden. 4 maart: stadsspel van 14u tot futur

Maandprogramma MAART. Zeehonden. 4 maart: stadsspel van 14u tot futur Maandprogramma MAART Zeehonden 4 maart: stadsspel van 14u tot 17u @ futur Herinneren jullie je de 3 e - jaars verkenners nog? Ja, die van de pijlentocht. Zij gaan vandaag een stadsspel maken voor ons.

Nadere informatie

11 november: Financiële actie en eetavond van 9u Schorvoort

11 november: Financiële actie en eetavond van 9u Schorvoort Maandprogramma NOVEMBER Zeehonden 4 november: Belofte van 14u tot 17u @ Frac Kennen jullie de wet van het strand nog? Want vandaag leggen jullie allemaal je belofte af! Dit speciale moment willen jullie

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma JUNI. 1 juni: Filmavond van 18 uur tot 20:30

Zeehonden. Maandprogramma JUNI. 1 juni: Filmavond van 18 uur tot 20:30 Maandprogramma JUNI Zeehonden 1 juni: Filmavond van 18 uur tot 20:30 uur @FRAC Vandaag is het nog eens een avondactiviteit, want jullie leiding zit in de examens. We gaan een film kijken, dus neem zeker

Nadere informatie

De leiding is dan op weekend met allemaal andere zeescoutsen uit Vlaanderen. Daardoor kunnen wij geen activiteit in elkaar steken Tot volgende week!

De leiding is dan op weekend met allemaal andere zeescoutsen uit Vlaanderen. Daardoor kunnen wij geen activiteit in elkaar steken Tot volgende week! Maandprogramma MAART ZEEHONDEN 5 maart: zwemmen van 13u30 tot 17u @ Frac Vandaag gaan we nog eens zwemmen, jihaaaa! Hiervoor spreken we dus een half uurtje vroeger af dan normaal zodat we langer in het

Nadere informatie

10 november: Financiële actie en eetavond van 9u tot

10 november: Financiële actie en eetavond van 9u tot Maandprogramma NOVEMBER Zeehonden 3 november: Zwemmen van 14u tot 17u @Zwembad Stadspark Joepie, vandaag gaan we voor de eerste keer dit jaar zwemmen! Vergeet dus zeker je handdoek, zwembroek, zwembandjes

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma FEBRUARI. 3 februari: Winterwandeling van 14u tot Oud-Turnhout

Zeehonden. Maandprogramma FEBRUARI. 3 februari: Winterwandeling van 14u tot Oud-Turnhout Maandprogramma FEBRUARI Zeehonden 3 februari: Winterwandeling van 14u tot 17u @Liereman Oud-Turnhout Waaauw vandaag doen we iets dat we maar één keer in het jaar doen. We gaan vandaag met z n allen een

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma OKTOBER. 7 oktober: Zwemmen van 14u tot Turnhout

Zeehonden. Maandprogramma OKTOBER. 7 oktober: Zwemmen van 14u tot Turnhout Maandprogramma OKTOBER Zeehonden 7 oktober: Zwemmen van 14u tot 17u @Zwembad Turnhout Dit is de eerste keer dat we gaan zwemmen dit jaar. Neem zeker je zwempak en handdoek mee! Vergeet ook niet 3 euro

Nadere informatie

Maandprogramma Zeehonden

Maandprogramma Zeehonden Maandprogramma Zeehonden 1 oktober: sport en spel van 14u tot 17u @ parking stadspark Zoals je kan zien zijn we vandaag op verplaatsing. We spreken vandaag af aan het stadsprak voor een leuke sport- en

Nadere informatie

4 mei: Kabouterwandeling van 14u tot Kasterlee

4 mei: Kabouterwandeling van 14u tot Kasterlee Maandprogramma MEI Zeehonden 4 mei: Kabouterwandeling van 14u tot 17u @Kabouterberg, Kasterlee Trek jullie stoute schoenen maar aan, want vandaag gaan we op avonturentocht op de Kabouterberg in Kasterlee!

Nadere informatie

Maandprogramma zeehonden

Maandprogramma zeehonden Maandprogramma zeehonden 5 november: ZOOM van 13:30u tot 17u @ Sint-Jozefcollege (Collegestraat) Wie is de sterkste en slimste scoutsgroep van Turnhout? Inderdaad, dat zijn wij! En vandaag gaan we dat

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*

*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN* Hallo allerliefste kapoenen! SKOETEKE SEPTEMBER-OKTOBER Zijn jullie klaar voor een nieuw scoutsjaar vol plezier, spelletjes en veel nieuwe vriendjes? Wij alvast wel! Maaaaaaaaaaaaaar wie zijn wij? Wie

Nadere informatie

Maandprogramma zeehonden

Maandprogramma zeehonden Maandprogramma zeehonden 3september: @frac 2-5u pleinspelletjes+ kennismakingsspelletjes: Vandaag is het de allereerste activiteit van het jaar! Wij hebben er zoveel zin in! We gaan elkaar wat beter leren

Nadere informatie

SPARLEKIJN jaargang September

SPARLEKIJN jaargang September 1 SPARLEKIJN jaargang 2019-2020 September www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Sparlekijn Broechemsesteenweg 217, 2560 Nijlen Contactgegevens TAK LEIDING MAILEN NAAR: BELLEN NAAR: Kapoenen? kapoenen@scoutsnijlen.be?

Nadere informatie

Zeehonden MAANDPROGRAMMA SEPTEMBER. 1 september: Kennismakingsspelletjes van 14u tot

Zeehonden MAANDPROGRAMMA SEPTEMBER. 1 september: Kennismakingsspelletjes van 14u tot MAANDPROGRAMMA SEPTEMBER Zeehonden 1 september: Kennismakingsspelletjes van 14u tot 17u @Frac Woehoew het nieuwe scoutsjaar is begonnen. Omdat jullie allemaal nieuw zijn voor de leiding en de leiding voor

Nadere informatie

ENTHOUSIAST FEBRUARI EN MAART

ENTHOUSIAST FEBRUARI EN MAART ENTHOUSIAST FEBRUARI EN MAART Gelukkig nieuwjaar! Chiro Jap zet het nieuwe jaar in met goede voornemens en goed nieuws. We hebben een nieuwe VB voor te stellen die samen met Thomas de leiding gaat ondersteunen.

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

Maandprogramma JANUARI. Zeehonden. 7 januari: driekoningen van 14u tot 17 frac

Maandprogramma JANUARI. Zeehonden. 7 januari: driekoningen van 14u tot 17 frac Maandprogramma JANUARI Zeehonden 7 januari: driekoningen van 14u tot 17 u @ frac Vandaag gaan we 3 koningen vieren dus gaan we zingen. Dus smeer je stembanden al en zet je schattig gezichtje op. Je mag

Nadere informatie

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding!

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding! SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER- OKTOBER Het is weer zo ver! Het nieuwe scoutsjaar begint weer! WOEHOEEW!! Een nieuw jaar met veel spelen, vuil worden en veel vriendjes. Wij hebben er alvast

Nadere informatie

: Vandaag is het ZOOM. We zullen de andere

: Vandaag is het ZOOM. We zullen de andere : Het is weer de welbefaamde jeugdweek! Ook vandaag is er speciaal voor jullie een hele toffe activiteit in elkaar gestoken. Meer informatie kunnen jullie terug vinden op het takhoekje. Ik zou ook zeker

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem Jaargang 62 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. JUNI 2018 Scouting Wijnegem Voorwoord Juni JEEEEEJ, de laatste maand van school!!! Maar tegelijk ook jammer, want dat is ook de laatste maand van

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma MEI. 5 mei: Financiële actie van 9u tot

Zeehonden. Maandprogramma MEI. 5 mei: Financiële actie van 9u tot Maandprogramma MEI Zeehonden 5 mei: Financiële actie van 9u tot 17u @Boomgaardplein Breng vandaag maar jullie schattigste glimlach en jullie goed humeur mee om veel wafeltjes te kunnen verkopen, want het

Nadere informatie

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN ---

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- September Oktober Liefste welpen! Het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur We verwelkomen jullie met een blij humeur Weer een jaar vol spel en gelach Jullie zijn altijd welkom op zondag Van twee tot vijf

Nadere informatie

Downloaden Je kan de app downloaden via de Google Play Store en via de Apple App Store voor je smartphone of tablet.

Downloaden Je kan de app downloaden via de Google Play Store en via de Apple App Store voor je smartphone of tablet. App Scouts & Gidsen Beerse Met de app van Scouts & Gidsen Beerse ontvang je meldingen wanneer de scougi online komt en wanneer er nieuwe berichten op het takhoekje worden geplaatst. Raadpleeg ook snel

Nadere informatie

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur HEEEEEEY lieve kapoentjes, ik hoop dat jullie klaar zijn voor de volgende 2 maanden want deze twee maanden wordt super tof, dus zeker allemaal komen deze 2 maanden Wij zijn er alvast klaar voor WOEHOEEEE.

Nadere informatie

jaargang september

jaargang september Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2017-2018 september www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 3 september Helaas

Nadere informatie

Eikeltje februari. 1: Joepie!!!! Terug gaan spelen op zondagmiddag, terug wat langer scouts! 2: Oef! Eindelijk terug wat rust op zondagmiddag

Eikeltje februari. 1: Joepie!!!! Terug gaan spelen op zondagmiddag, terug wat langer scouts! 2: Oef! Eindelijk terug wat rust op zondagmiddag Eikeltje februari Beste ouders en leden, Oef! Die vreselijke examens van de leiding zitten erop. Dit wilt uiteraard zeggen dat ook de avondvergaderingen vanaf nu verleden tijd zijn. Dit kan op 2 verschillende

Nadere informatie

We zijn alweer bij de laatste scoutsmaand aanbeland. Wat is het jaar weer voorbijgevlogen Gelukkig staan er nog 4 leuke kampen in het vizier!!!

We zijn alweer bij de laatste scoutsmaand aanbeland. Wat is het jaar weer voorbijgevlogen Gelukkig staan er nog 4 leuke kampen in het vizier!!! VOORWOORD We zijn alweer bij de laatste scoutsmaand aanbeland. Wat is het jaar weer voorbijgevlogen Gelukkig staan er nog 4 leuke kampen in het vizier!!! Aangezien de leiding en de leden volop in de examens

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag allerliefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft weer een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

Kapoenen. Dikke knuffels Pablo, Jobo, Kapi, Kobi, Toto, Kerri, Pico en Bero

Kapoenen. Dikke knuffels Pablo, Jobo, Kapi, Kobi, Toto, Kerri, Pico en Bero 3 november: Vandaag is het jeugdweek. We spelen een mega cool spel om de robots te helpen in de toekomst. Jullie worden verwacht om 14 u aan het Park de Singel om 16u30 kunnen jullie terug naar huis. 10

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities.

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. Zwitserse Eetavond zaterdag 5 maart We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. De jaarlijkse eetavond voor ouders, leden, oud-leden, sympathisanten

Nadere informatie

WIST JE DAT. Zeehonden. Maandprogramma DECEMBER. 2 december: Sinterklaas van 14u tot

WIST JE DAT. Zeehonden. Maandprogramma DECEMBER. 2 december: Sinterklaas van 14u tot Maandprogramma DECEMBER Zeehonden Daar wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt. Wie zou dat zijn? Ja, jullie raden het al. Ook dit jaar komt de Sint naar de scouts! Hopelijk zijn jullie

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Het scoutsblad november

Het scoutsblad november Het scoutsblad november Het scoutsblad november 1 Het scoutsblad november 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Speelhoekje... 6 Doolhof... 6 Maandbrief kapoenen...

Nadere informatie

NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER

NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER November en december zijn in aantocht en we weten allemaal wat dat wilt zeggen : twee nieuwe maanden boordevol leuke scoutsactiviteiten en hier en daar zelfs een feestje!!!! Wij kijken er al erg naar uit!

Nadere informatie

Maandlijst februari-maart

Maandlijst februari-maart Maandlijst februari-maart Algemene informatie Het wordt kouder dus kleed je steeds warm!!! Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de

Nadere informatie

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes Kapoenen Beertjes Dag allerliefste kapoentjes, en de mama en papa natuurlijk ook. Wij willen jullie graag welkom heten bij onze tak, de KAPOENEN. Wij zijn speciaal uitverkozen om deze kapoentjes de tijd

Nadere informatie

Als je wat later komt, dan is dat geen probleem. We zitten in het Raadsherenpark, dat is in de buurt.

Als je wat later komt, dan is dat geen probleem. We zitten in het Raadsherenpark, dat is in de buurt. Maandprogramma MAART Zeepkontjes 3 maart: Stadsspel met kinderfuif van 14u tot 17u @Kuub(Warande) Vandaag wordt Turnhout onze speeltuin. Hopelijk is het goed weer, dan is dit stadsspel een heel pakje leuker.

Nadere informatie

GIDSKE 1. 1 september 7 december

GIDSKE 1. 1 september 7 december GIDSKE 1 1 september 7 december Dag liefste gidsen, het is weer de start van een superleuk nieuw scoutsjaar en hier is alweer het eerste gidske! Hierin vind je alle vergaderingen terug die je zeker niet

Nadere informatie

Infoboekje. Kapoenen

Infoboekje. Kapoenen Infoboekje Kapoenen 2018-2019 Hallo kapoenen en mama s en papa s!! We zijn klaar om erin te vliegen dit jaar! In dit boekje vinden jullie alle uitleg die jullie nodig hebben, zodat jullie er net zo klaar

Nadere informatie

Vele groetjes van jullie allerliefste leiding Kobi, Kapi, Gigi, Rami, Rikki, Toto, Yobo en Kerri

Vele groetjes van jullie allerliefste leiding Kobi, Kapi, Gigi, Rami, Rikki, Toto, Yobo en Kerri 1/10: suiker en zouttocht Doe allemaal uw botinnekes aan en kom om 14u naar ons lokaal! Vandaag gaan we op wandeltocht, vergeet dus ook zeker geen regenjas indien nodig. Zoals al mogen jullie ouders jullie

Nadere informatie

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei Jongste takken @ Lilse Bergen Oudste takken @ Leuven ZWEMMEN Zaterdag 18 mei @ Zwembad van Geel 38 ste jaargang: 2018-2019 Maand: mei 2019 Nummer: 9 P409906 Afzendadres en VU

Nadere informatie

Enthousiast Mei en Juni

Enthousiast Mei en Juni Enthousiast Mei en Juni We zijn jammer genoeg aan de laatste maanden gekomen van het fantastisch leuk chirojaar, maaaaaar... het leukste moet nog komen! En dat is dat we in Julisamen 10 dagen lang jaja

Nadere informatie

Het scoutsblad Mei 1

Het scoutsblad Mei 1 Het scoutsblad Mei 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Leeftijden... 5 Speelhoekje... 6 Kleurplaat... 6 Zoek de verschillen... 7 Maandbrief kapoenen... 9 ZATERDAG

Nadere informatie

Wie zijn we? wat doen we? wat drijft ons?

Wie zijn we? wat doen we? wat drijft ons? Wie zijn we? wat doen we? wat drijft ons? Cedric Cedric is de op één na oudste leider van de kapoenen. Daardoor kan hij soms wel eens streng en eng uit de hoek komen. Maar geen nood! Hij houdt namelijk

Nadere informatie

Infoboekje. Kapoenen

Infoboekje. Kapoenen Infoboekje Kapoenen 2017-2018 Hallo, Jow, goedendag, friepfroepsmurk, blabliebloeblie kapoenen!!!! (en mama s en papa s ook een beetje) We zijn klaar om erin te vliegen dit jaar! In dit boekje vinden jullie

Nadere informatie

Hallo allemaal. Dit was het voor de maand februari, groetjes van de groepsleiding! Kobe, Antoon, Charlotte en Lotte

Hallo allemaal. Dit was het voor de maand februari, groetjes van de groepsleiding! Kobe, Antoon, Charlotte en Lotte Februari 2016 Hallo allemaal De eerste maand van het nieuwe jaar is voorbijgevlogen. Hopelijk hebben jullie allemaal genoten van het uitslapen op zondag want vanaf februari zij het terug zondagvergaderingen!

Nadere informatie

Zeehonden: 1 december: Sinterklaas van 14u tot

Zeehonden: 1 december: Sinterklaas van 14u tot Maandprogramma DECEMBER Zeehonden: 1 december: Sinterklaas van 14u tot 17u @Frac DAAAAR wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt. DAAAAR wordt aan de deur geklopt wie zou dat zijn? Eindelijk

Nadere informatie

1 april is het Pasen, hierop geven wij geen vergadering want zowel leiding als leden zijn te druk bezig met paaseieren te eten.

1 april is het Pasen, hierop geven wij geen vergadering want zowel leiding als leden zijn te druk bezig met paaseieren te eten. VOORWOORD Het is weer grasmaand of paasmaand of eiermaand (ook wel beter gekend als: APRIL) Het wordt weer enkele graden warmer en de zon komt er (hopelijk) weer wat vaker door! Ideaal om weer leuke scoutsmomenten

Nadere informatie

Mei. ZATERDAG 6 mei: groepsuitstap

Mei. ZATERDAG 6 mei: groepsuitstap Voorwoord mei 2017 Beste ouder(s), leden en sympathisanten, Na een zeer bewogen aprilmaand (met weekends of paaskamp, met takacties en louder than a bomb), is het eindelijk terug volop genieten van puytvoet!

Nadere informatie

Jaargang 63 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. April Scouting Wijnegem

Jaargang 63 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. April Scouting Wijnegem Jaargang 63 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. April 2019 Scouting Wijnegem Voorwoord Aaah april! Tijd voor de lente, aprilse grillen en bloesem in de bomen, maar Vooral ook een mega zalig drukke

Nadere informatie

September Oktober

September Oktober September Oktober 2016-2017 INLEIDING Liefste Akabe Toetertoe-fans, Met veel plezier kunnen wij jullie welkom heten in alweer een nieuw scoutsjaar. Het kamp is nog maar net achter de rug, en toch beginnen

Nadere informatie

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken Lieve Jogi s Na een bangelijk scoutsjaar met vele niet-te-doen-crazy vergaderingen, zotte weekends en een awesome kamp is het weer tijd voor een nog vetter scoutsjaar om nooit te vergeten! We hebben voor

Nadere informatie

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT JANUARI 2017 GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT WE MERKEN DAT ER NOG EEN AANTAL OUDERS NIET HEBBEN BETAALD. BRENG DIT ALSTU- BLIEFT ZO SNEL MOGELIJK IN ORDE ANDERS IS JE DOCHTER NIET VERZEKERD. ALS U HET NIET

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Activiteiten -12 Zondag 4 Januari 2015 Activiteit van 14u tot 17u.= Nieuwjaarsactiviteit! Een nieuw jaar een nieuwe activiteit.

Nadere informatie

WAT ALS je een hele groep gidsen een heel jaar samen zet? Dan staat er een super ultra leuk scoutsjaar te wachten!

WAT ALS je een hele groep gidsen een heel jaar samen zet? Dan staat er een super ultra leuk scoutsjaar te wachten! Joehoe allerliefste gidsen, WAT ALS je een hele groep gidsen een heel jaar samen zet? Dan staat er een super ultra leuk scoutsjaar te wachten! Het is eindelijk weer zo ver : een nieuw scoutsjaar gaat van

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma FEBRUARI. 2 februari: Lampionnentocht van 14u tot

Zeehonden. Maandprogramma FEBRUARI. 2 februari: Lampionnentocht van 14u tot Maandprogramma FEBRUARI Zeehonden 2 februari: Lampionnentocht van 14u tot 17u @Frac Een tocht door het donker tiditiditi we zijn toch niet bang tiditiditi we hebben een zaklamp bij tiditiditi... Ho, wacht

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma JUNI. 2 juni: Stadsspel van 14u tot

Zeehonden. Maandprogramma JUNI. 2 juni: Stadsspel van 14u tot Maandprogramma JUNI Zeehonden 2 juni: Stadsspel van 14u tot 17u @Warande Vandaag gaan we de straten van Turnhout nog eens onveilig maken, want we spelen een megaleuk stadsspel! Knoop je bottinen maar goed

Nadere informatie

April Mei Juni

April Mei Juni April Mei Juni 2015-2016 Het laatste semester, de laatste Teen & Tander Wat vliegt dit jaar! Niet getreurd, er staan nog een heleboel leuke activiteiten op onze planning met daarna als kers op de taart

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste kleine kindjes, grote kindjes en heel grote kindjes Beste kleine kindjes, grote kindjes en heel grote kindjes Wij zijn al bijna op het einde van het jaar

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Mededelingen Wij zouden willen vragen om steeds tijdig in te schrijven bij de activiteiten waarbij dit vermeld staat. Dit maakt

Nadere informatie

Zondag 21/04: Er is geen vergadering door onze bosfuif die we organiseren!

Zondag 21/04: Er is geen vergadering door onze bosfuif die we organiseren! Dag lieve welpjes, hier zijn we met ons volgende huberke! Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als wij!!!! Kom altijd met een goed humeur en het zullen leuke vergaderingen worden Groetjes De Welpenleiding

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie Aangezien dat iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald Elke activiteit

Nadere informatie

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta De Kapoenen Liefste kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie ook een super tof 1 e trimester en hebben jullie zoals de leiding al heel veel zin in het 2 de semester. Deze keer gaan we ook super

Nadere informatie

Voorwoord. Scouting rises within you and inspires you to put forth your best 'T SCHORRETJE. Welkom iedereen!

Voorwoord. Scouting rises within you and inspires you to put forth your best 'T SCHORRETJE. Welkom iedereen! 'T SCHORRETJE Voorwoord 'T SCHORRETJE Welkom iedereen! Na een zalige zomer gevuld met onze kampen, vliegen we er terug in. Ons scoutsjaar zit weer boordevol leuke activiteiten en evenementen. Op 19 oktober

Nadere informatie

Eerste weekend: /10/17 Tweede weekend: /02/18 Kamp: van 21 juli tot en met 31 juli

Eerste weekend: /10/17 Tweede weekend: /02/18 Kamp: van 21 juli tot en met 31 juli Seintoren kabouters 2017-2018 Beste kabouters, Het nieuwe scoutsjaar staat voor jullie klaar vol met nieuwe verrassingen en spelletjes. Hier vind je alle nuttige informatie voor het komende semester! We

Nadere informatie

Liefste Chirovrienden, Voor we het vergeten wensen we iedereen een Vrolijk Pasen!

Liefste Chirovrienden, Voor we het vergeten wensen we iedereen een Vrolijk Pasen! Liefste Chirovrienden, Voor we het vergeten wensen we iedereen een Vrolijk Pasen! Geniet van jullie paasvakantie MAAR vergeet tijdens deze drukte en leuke vakantie de Chiro niet! De leiding heeft voor

Nadere informatie

Het is weer zo ver! Het einde van de vakantie en de start van het nieuwe scoutsjaar!! WOEHOEEEW!!!

Het is weer zo ver! Het einde van de vakantie en de start van het nieuwe scoutsjaar!! WOEHOEEEW!!! SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER-- OKTOBER Het is weer zo ver! Het einde van de vakantie en de start van het nieuwe scoutsjaar!! WOEHOEEEW!!! Een nieuw jaar vol toffe spelen, leuke activiteiten

Nadere informatie

Eikeltje Maart. ( 31/03 is het Terekenkot op het lokaal)

Eikeltje Maart. ( 31/03 is het Terekenkot op het lokaal) Eikeltje Maart Beste ouders en leden, Februari zit er al weer bijna op dus ziehier de planning voor maart. Een drukke maand met enkele speciallekes. De kapoenen en de welpen gaan op hun 2 de weekend. Dit

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

WIST JE DAT. Zeehondjes. Maandprogramma JANUARI. 6 januari: Driekoningen van 14u tot 13 januari: Zwemmen van 14u tot Turnhout

WIST JE DAT. Zeehondjes. Maandprogramma JANUARI. 6 januari: Driekoningen van 14u tot 13 januari: Zwemmen van 14u tot Turnhout Maandprogramma JANUARI Zeehondjes 6 januari: Driekoningen van 14u tot 17u @Frac Kleed jullie maar warm aan en zet je versleten hoed al maar op want we gaan driekoningen zingen! Vandaag gaan we huis aan

Nadere informatie

6 april organiseren wij ook onze enige echte Skoetequiz. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven!

6 april organiseren wij ook onze enige echte Skoetequiz. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven! Paretter Maart Beste leden en ouders, De maand maart is aangebroken en dat betekent ook dat we bijna op groepsweekend gaan. Hier nog eens de belangrijkste informatie: Dit zal van 8 tot 10 maart plaatsvinden

Nadere informatie

Seintoren 2 e semester Kapoenen

Seintoren 2 e semester Kapoenen Seintoren 2 e semester Kapoenen Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat op ons te wachten en het belooft een super ervaring te worden vol leuke activiteiten! Voor het eerste semester zijn

Nadere informatie

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten De eerste maand van 2018 is aangebroken! Hopelijk heeft iedereen fijne feestdagen achter de rug. Januari betekent niet alleen het begin van het nieuwe jaar,

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

Zondag 3 maart 14u00 17u00 Leidingswissel Vrijdag 8 maart zondag 10 maart WEEKEND Zondag 17 maart 14u00 17u00 Bunkertocht

Zondag 3 maart 14u00 17u00 Leidingswissel Vrijdag 8 maart zondag 10 maart WEEKEND Zondag 17 maart 14u00 17u00 Bunkertocht Zondag 3 maart 14u00 17u00 Leidingswissel We starten de eerste vergadering in mineur, net zoals het klimaatbeleid van onze politici. Vandaag zullen jullie ons allemaal moeten missen. Maar niet getreurd!

Nadere informatie

Skoeteke september- oktober

Skoeteke september- oktober Skoeteke september- oktober Allerliefste kapoentjes, Jullie nieuwe leiding is helemaal klaar om er weer een onvergetelijk jaar van te maken voor jullie (en onszelf )!! Dus houd jullie klaar voor een jaar

Nadere informatie

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. MEI Scouting Wijnegem

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. MEI Scouting Wijnegem Jaargang 61 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. MEI 2017 Scouting Wijnegem Voorwoord Geachte ouders De vijfde maand van het jaar is aangebroken en dat wilt zeggen dat ook de zomerkampen steeds

Nadere informatie

Allerliefste Jogi s en ouders

Allerliefste Jogi s en ouders Allerliefste Jogi s en ouders Hieronder kunnen jullie al onze activiteiten terugvinden voor de volgende maanden van het scoutsjaar. Er staat ons nog heel wat leuks te wachten, neem snel een kijkje! Driekoningen,

Nadere informatie

PS: De ouders zijn ook welkom vanaf 14 uur om een spelletje te spelen, een drankje te drinken of een boottochtje te maken! Allen daarheen!

PS: De ouders zijn ook welkom vanaf 14 uur om een spelletje te spelen, een drankje te drinken of een boottochtje te maken! Allen daarheen! Maandprogramma APRIL Zeehondjes 6 april: Klimaatspel van 14u tot 17u @FRAC Vandaag gaan we eens iets anders doen, we gaan de wereld namelijk laten zien dat onze zeescouts enorm voorbeeldig is wat betreft

Nadere informatie

De kapoenen seintoren 1

De kapoenen seintoren 1 De kapoenen seintoren 1 Beste kapoenen en ouders, Het nieuwe scoutsjaar is weer van start gegaan. We hebben hierdoor afscheid moeten nemen van onze 2 e jaars, maar we kijken er al naar uit om de nieuwe

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma MAART. 2 maart: Stadsspel van 14u tot

Zeehonden. Maandprogramma MAART. 2 maart: Stadsspel van 14u tot Maandprogramma MAART Zeehonden 2 maart: Stadsspel van 14u tot 17u @Futur Vandaag spelen we een soort spel dat we dit jaar nog niet gespeeld hebben. We spelen namelijk een stadsspel! Dit houdt in dat het

Nadere informatie

Wat kunnen jullie doen om ons te helpen?

Wat kunnen jullie doen om ons te helpen? Paretter Maart Woordje van de grol Beste ouders, Het scoutsjaar vliegt weer voorbij en we komen steeds dichter bij de zomervakantie en ons groepskamp in Stavelot! - Kamp kleine takken 21-28 juli 2018 -

Nadere informatie

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN!

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! - ALGEMEEN NIEUWS - Beste luitjes, Kerstmis is al gevierd, we hebben onze buikjes al goed rond gegeten en nu

Nadere informatie

Skoeteke september- oktober

Skoeteke september- oktober Skoeteke september- oktober Allerliefste kapoentjes, Jullie nieuwe leiding is helemaal klaar om er weer een onvergetelijk jaar van te maken voor jullie (en onszelf "#$%)!! Dus houd jullie klaar voor een

Nadere informatie

Vele knuffels van Chico, Toto, Pablo, Pico, Kerrie en Kobi! Vrijdag 4 april

Vele knuffels van Chico, Toto, Pablo, Pico, Kerrie en Kobi! Vrijdag 4 april APRIL Vrijdag 4 april Om alvast even te wennen tegen het kamp mogen jullie blijven slapen in ons kapoenen lokaal. Jullie worden om 19.00 u aan het lokaal verwacht met een slaapzak, een matje/veldbed, toiletgrief

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders, sympathisanten en al de anderen Het nieuwe scoutsjaar is weeral goed ingezet met een spetterende maand september. Dat alles begon natuurlijk

Nadere informatie

Seintoren kabouters

Seintoren kabouters Seintoren kabouters 2018-2019 Beste kabouters, Het tweede semester staat voor jullie klaar vol met nieuwe verrassingen en spelletjes. Hier vind je alle nuttige informatie voor het komende semester! We

Nadere informatie

t Schriftje Oktober - November 2019

t Schriftje Oktober - November 2019 t Schriftje Oktober - November 2019 Dag allerliefste gidskes! Na een zomer vol mooie kampen, een spetterende show en een heerlijke barbecue op Jubijan, zijn wij weer helemaal klaar om er terug in te vliegen!

Nadere informatie

DE JOGI S:

DE JOGI S: DE JOGI S: 2018-2019 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan. Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

Woordje van de grol. Beste leden en ouders,

Woordje van de grol. Beste leden en ouders, Woordje van de grol Beste leden en ouders, De kampen van 2017 zijn weer achter de rug en we vonden het allemaal superleuk! We hadden graag nog eens de leidingsploeg en de fouriers willen bedanken voor

Nadere informatie

Jaargang 60 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem

Jaargang 60 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem Jaargang 60 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. JUNI 2016 Scouting Wijnegem [Voorwoord] JUNI a.k.a. de laatste maand van het schooljaar (joepie!), maar dus ook van het scoutsjaar (geen joepie ).

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

OUDERVERGADERING met aansluitend de eerste TARSIBAR van het

OUDERVERGADERING met aansluitend de eerste TARSIBAR van het Beste ouder(s), leden en sympathisanten, Februari, weer een maand vol vertier! Maar ook de maand waar het terug op zondag scouts zal zijn! Iedereen is eindelijk verlost van die examens! Tijd om ons terug

Nadere informatie