Zeehonden. Maandprogramma FEBRUARI. 3 februari: Winterwandeling van 14u tot Oud-Turnhout

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zeehonden. Maandprogramma FEBRUARI. 3 februari: Winterwandeling van 14u tot Oud-Turnhout"

Transcriptie

1 Maandprogramma FEBRUARI Zeehonden 3 februari: Winterwandeling van 14u tot Oud-Turnhout Waaauw vandaag doen we iets dat we maar één keer in het jaar doen. We gaan vandaag met z n allen een winterwandeling maken. Onderweg zal er een pauze zijn voor een lekker drankje. Tijdens de wandeling zal er ook wat animatie voorzien zijn, om het voor iedereen zo leuk mogelijk te maken. Vandaag mag je iedereen meenemen die je wilt: ouders, broers, zussen, tantes, nonkels, nichten, neven, honden Hoe meer zielen hoe meer vreugd! 10 februari: Valentijnsactiviteit van 14u tot Love is in the air!! <3 Jaja, het is bijna Valentijn. Daarom gaan we vandaag wat knutselen in het thema Valentijn, maar niet getreurd voor diegene die niet zo super graag knutselt: we gaan ook nog wel iets anders doen. We zijn wel eens benieuwd wie van jullie er allemaal verliefd is en wie er al een liefje heeft. Willen jullie dit aan jullie allerliefste leiding verklappen? 17 februari: Leidingswissel van 14u tot Vandaag is het een speciale dag. Het is namelijk niet jullie eigen leiding die vandaag een activiteit voor jullie hebben voorzien. Vandaag komen leiding uit andere takken met jullie spelen. Jammer toch Gaan jullie ons niet missen? Wij jullie toch wel een beetje hoor!! 24 februari: Verrassingsactiviteit van 14u tot Net zoals vorige maand zijn er vandaag weer twee onbekenden of toch niet zo onbekenden. Ze zijn namelijk ergens deze maand al eens komen kijken. Vandaag maken zij speciaal voor jullie een super leuke activiteit. Ze wilden nog niet verklappen wat we juist gaan doen, maar al wel dat het MEGA-LEUK gaat worden! Zeker komen dus!!

2 WIST JE DAT... we al één maand in 2018 achter de rug hebben?... dat het deze maand Valentijn is? => 14 februari... jullie leiding allemaal samen het nieuwe jaar heeft ingezet?... jullie veel nieuwe gezichten leren kennen deze maand?... de zeehondjes vorige maand veel snoepgoed en centjes bijeen hebben gezongen met driekoningen?

3 Zeewelpen 3 februari: Winterwandeling van 14u tot Oud-Turnhout Trek jullie wandelschoenen maar aan, smeer de beentjes maar in en trommel jullie allerliefste mama s, papa s, broers, zussen en vriendjes maar op, want vandaag heeft het OZEE voor ons weer de jaarlijkse winterwandeling uitgestippeld! We maken er met de hele scouts een leuke wandeling van, en we zullen de andere takken eens tonen dat de zeewelpen de allerbeste wandelaars zijn! ;) 10 februari: Bosspel van 14u tot Vandaag gaan we nog eens het bos van het Frac onveilig maken en een super mega kei cool bosspel spelen! Wat voor spel het is, is nog een grote verassing, maar wat we al wel kunnen verklappen is dat alle welpjes zeker moeten komen. Dit wordt een bosspel om nooit te vergeten, dus wees erbij! 17 februari: Leidingswissel van 14u tot Helaas pindakaas Vandaag gaan jullie je allergrootste idolen moeten missen Jullie favoriete welpenleiding gaat er niet zijn, maaaarrrr er is ook goed nieuws! Er komen vandaag nieuwe leiders en leidsters eens kijken hoe leuk de welpen wel niet zijn. We kunnen jullie wel één ding verzekeren: de tijdelijke, nieuwe welpenleiding is bijna even leuk als jullie leiding! Zeker komen is dus de boodschap (en wees niet bang om de nieuwe leiding eens te plagen ;) ) 24 februari: Loodsenspel van 14u tot Weten jullie nog dat er een paar weken geleden extra leiding bij was? Het waren de loodsen die eens een kijkje kwamen nemen bij ons. Omdat ze het zo leuk vonden komen ze vandaag nog een keertje terug en hebben ze zelfs een spel gemaakt voor jullie! Leuk hé?! Neem zeker je grootste glimlach en een flinke portie enthousiasme mee, zodat de loodsen zien dat wij nog steeds de leukste tak zijn!

4 WIST JE DAT... de welpen niet zoals de andere takken driekoningen zijn gaan zingen op de eerste zaterdag van het jaar?... wij zoals de échte drie koningen op zoek zijn gegaan naar de stal van kinneke Jezus?... wij deze ook gevonden hebben?... er bij een nieuw jaar ook nieuwe voornemens horen?... de leiding een leuk voorstel heeft als goed voornemen voor alle welpjes?... Elke week naar de scouts komen en heel goed luisteren naar de leiding dit voorstel is?... Mysa en Ikki deze maand niet zo veel naar de scouts kunnen komen en we hen dus heel hard gaan missen? (Gelukkig komen ze nadien weer terug voor jullie!)

5 Zeeleeuwen 3 februari: Winterwandeling van 14u tot Oud-Turnhout Trek jullie waterdichte wandelschoenen of laarzen al maar aan, schraap jullie kelen al maar voor de super leuke liedjes die we onderweg gaan zingen en neem jullie ouders, grootouders en vriendjes maar mee. Vandaag gaan we op onze alom bekende winterwandeling. Verdere info staat op de site. Er is natuurlijk zoals altijd de lekkere tussenstop met chocolademelk, wij zijn er al helemaal klaar voor. 10 februari: Swingpaleis/carnaval van 14u tot Schraap jullie kelen, smeer jullie stembanden en oefen je do-re-mi al maar in de spiegel. Omdat we omver geblazen waren door jullie prachtige engelengezang met driekoningen vonden we dat wel voor herhaling vatbaar. Daarom hebben we vandaag een heus swingpaleis! Jullie mogen ook allemaal een leuke accessoire meenemen. 17 februari: Leidingswissel van 14u tot Stratego, pleinspelen of misschien wel iets helemaal anders. Wij weten het ook niet, maar we weten wel dat jullie vandaag andere gezichten gaan zien dan jullie normale leiding. Uiteraard gaan ze hun best doen om er net zo n leuke activiteit van te maken als wij dat kunnen, dus kom zeker om te zien wie jullie leiding is en dan zien wij jullie volgende week terug! 24 februari: Loodsenactiviteit van 14u tot Vandaag komen de loodsen, die ons een paar weken geleden hebben begeleid op onze activiteit, een super duper cool spel met ons spelen. Wij hebben nog geen idee welk spel het wordt, maar we weten in elk geval al wel dat ze dat super goed gaan doen! Hebben jullie zin om samen met ons of misschien wel net tegen ons te spelen? Zorg dan zeker dat je er bij bent!

6 WIST JE DAT... Toon, Pieter en Thomas samen met andere leiding en ouders het Frac hebben geschilderd?... er in Australië regenwormen zijn die wel 3m lang kunnen worden?... de zeeleeuwen gewoon super goed driekoningen kunnen zingen?... katten hun snorharen gebruiken om te voelen of ze door een opening kunnen?... dat we met het geld dat we hebben ingezameld door te zingen super fijne dingen kunnen doen? Verjaardagen: Lotte 09/02/2018 Wout 05/02/2018 Bram: 03/02/2018 Contactpersoon deze maand: Thomas

7 Scheepsmakkers 3 februari: Winterwandeling van 14u tot Oud-Turnhout Vandaag is het een wandeling, maar niet zomaar een wandeling: het is namelijk een winterwandeling. Ja hoor, het is nog winter Vandaag zullen jullie de schoonheid van Zevendonk ontdekken, stappen door de weides en het bos met heel veel mos. Trek jullie bottinnen al maar aan (ook als ze te klein Geysen), want misschien zijn er wel enkele obstakels op de baan. Hopelijk zijn jullie allemaal aanwezig! Als jullie leiding dan moe wordt kunnen jullie hen dragen! 10 februari: Zeeslag van 14u tot We hebben de voorbije maanden maar weinig op het water gezeten door het slechte weer, maar vandaag gaan we daar verandering in brengen (uiteraard niet door te gaan zeilen, want daar is het nog te fris voor)! We gaan vandaag een reuze-zeeslag spelen! Bedenk dus al maar je beste tactieken, want als je boot getroffen wordt, is het zwemmen geblazen!!! 17 februari: Leidingswissel van 14u tot Ooh wat jammer, vandaag zullen jullie het voor één keer zonder jullie originele leiding moeten doen. Er zijn namelijk nog andere leiding die voor één keer hetzelfde als ons willen ervaren, namelijk leiding zijn van zo'n grave tak als de makkers. Hopelijk gaan jullie ons niet te hard missen, maar niet getreurd, want volgende week zijn we er weer voor jullie. Als jullie het toch niet meer aankunnen mogen jullie altijd wel eens bellen! (Xander kan dit altijd wel appreciëren.) 24 februari: Loodsenspel van 14u tot Vandaag hebben we gasten op bezoek. De loodsen die eerder deze maand eens zijn komen kijken hoe het er bij de makkers aan toegaat, hebben een spel voorzien. Dit super-megaawesome spel komen ze vandaag spelen met jullie, maar nog beter nieuws is dat jullie leiding er ook zal zijn! Dus kom zeker allemaal naar de scouts, want het wordt een TOP namiddag!!!

8 WIST JE DAT... de scheepsmakkers de longen uit hun lijf hebben gezongen met driekoningen?... wanneer je gedurende 6 jaar en 9 maanden aan één stuk winden laat, genoeg gas produceert voor de energie van een atoombom? (Ah, dat is al beter.)... olifanten de enige dieren zijn die niet kunnen springen? (Het mysterie waarom Niels niet kan springen is opgelost.)... er niet één Nederlands woord op twaalf rijmt? (try your best)... tafeltennis sinds 1988 een officiële Olympische sport is? (@Vie Onsea Van Den Ackerveken)

9 Zeeverkenners 3 februari: Winterwandeling van 14u tot Oud-Turnhout Helleeeeuuuuww veeeerkennerszzzz! Het is weer een nieuwe maand dus dat betekent weer heel wat fantastische activiteiten op de agenda. Vandaag gaan wij nog eens genieten van wat de prachtige natuur ons zoal te bieden heeft. Zorg er dus maar voor dat jullie benen goed zijn ingesmeerd en gemasseerd, want je zal ze nodig hebben voor weer een fantastische winterwandeling. Ook dit jaar heeft het OZEE voor ons weer een prachtige tocht in elkaar gestoken. Zeker komen is de boodschap! 10 februari: Sjorren van 9u tot Om 9u uur al?! Jazeker! Een ganse dag vol pret en plezier verzekerd dus! Vandaag gaan we onze sjorskillzzz nog eens boven halen. Wat we zullen maken is nog een grote verrassing maar wees er maar zeker van dat het iets gaat zijn waarvan iedereen achterover zal vallen van awesomeness!!! Misschien maken we wel een zotte Vliegende Hollander, een touwenparcour of een GIGANTISCHE katapult! Wil je weten wat voor zotte dingen we gaan bouwen? Zeker komen dan! Vergeet ook niet om jullie boterhammetjes mee te nemen voor s middags. 17 februari: Leidingswissel van 14u tot Vandaag zullen jullie het een dagje zonder jullie oude, vertrouwde en ongetwijfeld fantastische leiding moeten doen. Wij zullen namelijk een andere tak dan de zeeverkenners entertainen vandaag, maar geen nood! Er staan weer een paar toppers klaar voor jullie om er een geweldige activiteit van te maken! Be there! 24 februari: Kooktocht van 12u tot Jullie zien het goed! Het is weer tijd om jullie kookskillzzzz van onder het stof te halen want vandaag gaan we op Kooktoooooocchhhttt!!! Vergeet dus zeker de ingrediënten niet voor de creatie van jullie culinaire hoogstandjes. Zoals altijd spreken wij af aan de groene poort aan het Raadsherenpark en dit al om 12u! Een schepje, vuilzak om op te zitten en wat vuur zijn ook altijd handig om mee te nemen. Jullie mogen altijd afspreken om samen een zot menu te maken en wie weet is er wel een prijs voor de beste kok of kokkin onder jullie! Tot dan!

10 WIST JE DAT... de zeeverkenners in januari een super gezellige brunch hebben gehouden?... jullie leiding deze prachtige foto nog heeft teruggevonden?... deze foto genomen is tijdens onze super deluxe zwemexperience van vorig jaar (eeuuh, in 2017 he)?... de leiding hun examentjes gedaan zijn waardoor zij weer al hun energie kunnen steken in het geven van veel liefde en aandacht aan jullie?... wij hier nog een prachtig voorbeeld hebben van hoe wij NIET gaan sjorren?...dit het weer was voor de maand februari? Geen nood! Er staat weer een andere topmaand voor de deur.

11 Loodsen 3 februari: Winterwandeling van 14u tot Oud-Turnhout WOEHOEW! Om de maand februari goed in te zetten, gaan we nog eens in grote groep wandelen. Gezond, gezellig en gezamenlijk! Ouders, zusjes en broertjes, oma s en opa s iedereen is welkom. Tot dan, hopelijk met veel man. 10 februari: Kijkstage van 14u tot Vandaag hebben jullie kijkstage. Belangrijk hierbij is dat jullie zeker contact opnemen met de takleiding om te zien waar en hoe laat jullie activiteit hebben. Veel succes, maar vooral heel veel plezier! 17 februari: Leidingswissel van 14u tot SPANNEND!!!!! Vandaag weten we niet wie jullie leiding is, maar wij zijn dat althans niet! Laat jullie dus van je mooiste, liefste, meewerkendste (en misschien zelfs plagerige) kant zien! Om 14u wordt jullie leiding van de dag onthuld aan het Frac, tot dan! Xoxo 24 februari: Doe-stage van 14u tot Net zoals vorige maand is het stage. Deze keer is het doe-stage, dit wil zeggen; jullie als leiding in actie! Kijk zeker na met wie je in welke tak staat. Als jullie hulp nodig hebben, zijn wij altijd bereikbaar (of takleiding van diegene waar je staat om in te schatten welke tak al wat kan!) Maak er een topactiviteit van! WIST JE DAT

12 ...dit een gave kleurplaat is die jullie kunnen inkleuren?

4 februari: winterwandeling van 14u tot 17 Grotenhoutbos, Vosselaar. 18 februari: LEIDINGSWEEKEND: verrassingsactiviteit van 14u tot 17 Frac

4 februari: winterwandeling van 14u tot 17 Grotenhoutbos, Vosselaar. 18 februari: LEIDINGSWEEKEND: verrassingsactiviteit van 14u tot 17 Frac ZEEHONDJES 4 februari: winterwandeling van 14u tot 17 u @ Grotenhoutbos, Vosselaar Vandaag gaan we lekker wandelen! Doe je goede schoenen aan. Neem iedereen mee: mama, papa, oma, opa, broer en zus. Onderweg

Nadere informatie

Maandprogramma MAART. Zeehonden. 4 maart: stadsspel van 14u tot futur

Maandprogramma MAART. Zeehonden. 4 maart: stadsspel van 14u tot futur Maandprogramma MAART Zeehonden 4 maart: stadsspel van 14u tot 17u @ futur Herinneren jullie je de 3 e - jaars verkenners nog? Ja, die van de pijlentocht. Zij gaan vandaag een stadsspel maken voor ons.

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma OKTOBER

Zeehonden. Maandprogramma OKTOBER Maandprogramma OKTOBER Zeehonden 6-7 oktober: Kennismakingsweekendje van zaterdag 10u tot zondag 15u @Frac Vandaag start ons kennismakingsweekend! Jullie worden zaterdag 6 oktober aan het Frac verwacht

Nadere informatie

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Maandprogramma APRIL Zeehonden 31 maart, 1,2 april: paasweekend ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Deze week doen we het een beetje anders, de activiteit vindt namelijk plaats

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma FEBRUARI. 2 februari: Lampionnentocht van 14u tot

Zeehonden. Maandprogramma FEBRUARI. 2 februari: Lampionnentocht van 14u tot Maandprogramma FEBRUARI Zeehonden 2 februari: Lampionnentocht van 14u tot 17u @Frac Een tocht door het donker tiditiditi we zijn toch niet bang tiditiditi we hebben een zaklamp bij tiditiditi... Ho, wacht

Nadere informatie

10 november: Financiële actie en eetavond van 9u tot

10 november: Financiële actie en eetavond van 9u tot Maandprogramma NOVEMBER Zeehonden 3 november: Zwemmen van 14u tot 17u @Zwembad Stadspark Joepie, vandaag gaan we voor de eerste keer dit jaar zwemmen! Vergeet dus zeker je handdoek, zwembroek, zwembandjes

Nadere informatie

Als je wat later komt, dan is dat geen probleem. We zitten in het Raadsherenpark, dat is in de buurt.

Als je wat later komt, dan is dat geen probleem. We zitten in het Raadsherenpark, dat is in de buurt. Maandprogramma MAART Zeepkontjes 3 maart: Stadsspel met kinderfuif van 14u tot 17u @Kuub(Warande) Vandaag wordt Turnhout onze speeltuin. Hopelijk is het goed weer, dan is dit stadsspel een heel pakje leuker.

Nadere informatie

Allerliefste Jogi s en ouders

Allerliefste Jogi s en ouders Allerliefste Jogi s en ouders Hieronder kunnen jullie al onze activiteiten terugvinden voor de volgende maanden van het scoutsjaar. Er staat ons nog heel wat leuks te wachten, neem snel een kijkje! Driekoningen,

Nadere informatie

Maandprogramma JANUARI. Zeehonden. 7 januari: driekoningen van 14u tot 17 frac

Maandprogramma JANUARI. Zeehonden. 7 januari: driekoningen van 14u tot 17 frac Maandprogramma JANUARI Zeehonden 7 januari: driekoningen van 14u tot 17 u @ frac Vandaag gaan we 3 koningen vieren dus gaan we zingen. Dus smeer je stembanden al en zet je schattig gezichtje op. Je mag

Nadere informatie

Maandprogramma Zeehonden

Maandprogramma Zeehonden Maandprogramma Zeehonden 1 oktober: sport en spel van 14u tot 17u @ parking stadspark Zoals je kan zien zijn we vandaag op verplaatsing. We spreken vandaag af aan het stadsprak voor een leuke sport- en

Nadere informatie

De leiding is dan op weekend met allemaal andere zeescoutsen uit Vlaanderen. Daardoor kunnen wij geen activiteit in elkaar steken Tot volgende week!

De leiding is dan op weekend met allemaal andere zeescoutsen uit Vlaanderen. Daardoor kunnen wij geen activiteit in elkaar steken Tot volgende week! Maandprogramma MAART ZEEHONDEN 5 maart: zwemmen van 13u30 tot 17u @ Frac Vandaag gaan we nog eens zwemmen, jihaaaa! Hiervoor spreken we dus een half uurtje vroeger af dan normaal zodat we langer in het

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma MEI. 5 mei: Financiële actie van 9u tot

Zeehonden. Maandprogramma MEI. 5 mei: Financiële actie van 9u tot Maandprogramma MEI Zeehonden 5 mei: Financiële actie van 9u tot 17u @Boomgaardplein Breng vandaag maar jullie schattigste glimlach en jullie goed humeur mee om veel wafeltjes te kunnen verkopen, want het

Nadere informatie

WIST JE DAT. Zeehonden. Maandprogramma DECEMBER. 2 december: Sinterklaas van 14u tot

WIST JE DAT. Zeehonden. Maandprogramma DECEMBER. 2 december: Sinterklaas van 14u tot Maandprogramma DECEMBER Zeehonden Daar wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt. Wie zou dat zijn? Ja, jullie raden het al. Ook dit jaar komt de Sint naar de scouts! Hopelijk zijn jullie

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

11 november: Financiële actie en eetavond van 9u Schorvoort

11 november: Financiële actie en eetavond van 9u Schorvoort Maandprogramma NOVEMBER Zeehonden 4 november: Belofte van 14u tot 17u @ Frac Kennen jullie de wet van het strand nog? Want vandaag leggen jullie allemaal je belofte af! Dit speciale moment willen jullie

Nadere informatie

WIST JE DAT. Zeehondjes. Maandprogramma JANUARI. 6 januari: Driekoningen van 14u tot 13 januari: Zwemmen van 14u tot Turnhout

WIST JE DAT. Zeehondjes. Maandprogramma JANUARI. 6 januari: Driekoningen van 14u tot 13 januari: Zwemmen van 14u tot Turnhout Maandprogramma JANUARI Zeehondjes 6 januari: Driekoningen van 14u tot 17u @Frac Kleed jullie maar warm aan en zet je versleten hoed al maar op want we gaan driekoningen zingen! Vandaag gaan we huis aan

Nadere informatie

Algemeen Nieuws Januari

Algemeen Nieuws Januari Algemeen Nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Eerst en vooral willen we jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen

Nadere informatie

Hallo allerliefste jogi s en ouders!

Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hallo allerliefste jogi s en ouders! Het nieuwe jaar gaat weer van start, daarbij hoort natuurlijk ook weer een pinkertje met al onze super leuke activiteiten. Hopelijk hebben jullie er allemaal even veel

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma JUNI. 1 juni: Filmavond van 18 uur tot 20:30

Zeehonden. Maandprogramma JUNI. 1 juni: Filmavond van 18 uur tot 20:30 Maandprogramma JUNI Zeehonden 1 juni: Filmavond van 18 uur tot 20:30 uur @FRAC Vandaag is het nog eens een avondactiviteit, want jullie leiding zit in de examens. We gaan een film kijken, dus neem zeker

Nadere informatie

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta De Kapoenen Liefste kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie ook een super tof 1 e trimester en hebben jullie zoals de leiding al heel veel zin in het 2 de semester. Deze keer gaan we ook super

Nadere informatie

Dag Liefste kapoentjes! Eindelijk kan het nieuwe. scoutsjaar beginnen! Ook een warm welkom aan de

Dag Liefste kapoentjes! Eindelijk kan het nieuwe. scoutsjaar beginnen! Ook een warm welkom aan de T Kapoentje Dag Liefste kapoentjes! Eindelijk kan het nieuwe scoutsjaar beginnen! Ook een warm welkom aan de nieuwe kapoenen. Het wordt een jaar vol verrassingen, plezier en ravotten! Hier vinden jullie

Nadere informatie

Zeehonden MAANDPROGRAMMA SEPTEMBER. 1 september: Kennismakingsspelletjes van 14u tot

Zeehonden MAANDPROGRAMMA SEPTEMBER. 1 september: Kennismakingsspelletjes van 14u tot MAANDPROGRAMMA SEPTEMBER Zeehonden 1 september: Kennismakingsspelletjes van 14u tot 17u @Frac Woehoew het nieuwe scoutsjaar is begonnen. Omdat jullie allemaal nieuw zijn voor de leiding en de leiding voor

Nadere informatie

Maandprogramma zeehonden

Maandprogramma zeehonden Maandprogramma zeehonden 3september: @frac 2-5u pleinspelletjes+ kennismakingsspelletjes: Vandaag is het de allereerste activiteit van het jaar! Wij hebben er zoveel zin in! We gaan elkaar wat beter leren

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag allerliefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft weer een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

De Eurefantokrant. Jaargang 46, Januari 2016. 5/01/2004 Camie Dekens 12 jaar Kwiks. 7/01/2005 Bavo Vellemans 11 jaar Rakkers

De Eurefantokrant. Jaargang 46, Januari 2016. 5/01/2004 Camie Dekens 12 jaar Kwiks. 7/01/2005 Bavo Vellemans 11 jaar Rakkers Inhoud: Verjaardagen Wist je datjes Programma s De Eurefantokrant Jaargang 46, Januari 2016 5/01/2004 Camie Dekens 12 jaar Kwiks 7/01/2005 Bavo Vellemans 11 jaar Rakkers 14/01/2000 Gerben Wilmus 16 jaar

Nadere informatie

Mei / Juni 2019 ANKERS LOS! Maandblad Corneel Mayné 2de B.P. Zeescouts - Antwerpen

Mei / Juni 2019 ANKERS LOS! Maandblad Corneel Mayné 2de B.P. Zeescouts - Antwerpen Mei / Juni 2019 ANKERS LOS! Maandblad Corneel Mayné 2de B.P. Zeescouts - Antwerpen Belangrijke data! Mei: Za 11 Mei: Opendeurdag Zo 19 Mei: Pitaslag (Zeewelpen) Juni: Zo 23 Juni: Seadogs (Zeehonden) ZEEHONDEN

Nadere informatie

Maandprogramma zeehonden

Maandprogramma zeehonden Maandprogramma zeehonden 5 november: ZOOM van 13:30u tot 17u @ Sint-Jozefcollege (Collegestraat) Wie is de sterkste en slimste scoutsgroep van Turnhout? Inderdaad, dat zijn wij! En vandaag gaan we dat

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2017 2018 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat op ons te wachten en het belooft een super ervaring te worden vol leuke activiteiten! Voor het eerste semester zijn

Nadere informatie

Jonghernieuwers. Liefste jonghernieuwers,

Jonghernieuwers. Liefste jonghernieuwers, Jonghernieuwers Liefste jonghernieuwers, Als we terugkijken op het jaar 2015 kijken we terug op een jaar vol plezier, selfies, liefde en genegenheid. We dartelden met zijn allen door de bossen en de velden,

Nadere informatie

jaargang september

jaargang september Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2017-2018 september www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 3 september Helaas

Nadere informatie

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN ---

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- September Oktober Liefste welpen! Het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur We verwelkomen jullie met een blij humeur Weer een jaar vol spel en gelach Jullie zijn altijd welkom op zondag Van twee tot vijf

Nadere informatie

Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn

Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn vergadering 20 februari sport vergadering 27 februari

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

Editie Februari 2014

Editie Februari 2014 Zeescouting Toxandria A41 22G Turnhout - KEMPEN België Belgique P.B. 2300 Turnhout 1 BC 1360 P209079 Editie Februari 2014 v.u. Pieter Ghyssaert Bisschopslaan 46 2340 Beerse verschijnt maandelijks (uitgez.

Nadere informatie

Het nieuwe scoutsjaar is weer begonnen! Olé pistolé!!!! Benieuwd wat we allemaal gaan doen en nieuwsgierig naar je leiding? Kijk dan snel verder!

Het nieuwe scoutsjaar is weer begonnen! Olé pistolé!!!! Benieuwd wat we allemaal gaan doen en nieuwsgierig naar je leiding? Kijk dan snel verder! Dag liefste welka s Het nieuwe scoutsjaar is weer begonnen! Olé pistolé!!!! Benieuwd wat we allemaal gaan doen en nieuwsgierig naar je leiding? Kijk dan snel verder! Let heel erg goed op! Er zijn namelijk

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Maart 2016 Hallo allemaal Februari hebben we in schoonheid

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma OKTOBER. 7 oktober: Zwemmen van 14u tot Turnhout

Zeehonden. Maandprogramma OKTOBER. 7 oktober: Zwemmen van 14u tot Turnhout Maandprogramma OKTOBER Zeehonden 7 oktober: Zwemmen van 14u tot 17u @Zwembad Turnhout Dit is de eerste keer dat we gaan zwemmen dit jaar. Neem zeker je zwempak en handdoek mee! Vergeet ook niet 3 euro

Nadere informatie

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten De eerste maand van 2018 is aangebroken! Hopelijk heeft iedereen fijne feestdagen achter de rug. Januari betekent niet alleen het begin van het nieuwe jaar,

Nadere informatie

April Mei Juni

April Mei Juni April Mei Juni 2015-2016 Het laatste semester, de laatste Teen & Tander Wat vliegt dit jaar! Niet getreurd, er staan nog een heleboel leuke activiteiten op onze planning met daarna als kers op de taart

Nadere informatie

: Vandaag is het ZOOM. We zullen de andere

: Vandaag is het ZOOM. We zullen de andere : Het is weer de welbefaamde jeugdweek! Ook vandaag is er speciaal voor jullie een hele toffe activiteit in elkaar gestoken. Meer informatie kunnen jullie terug vinden op het takhoekje. Ik zou ook zeker

Nadere informatie

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN!

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! - ALGEMEEN NIEUWS - Beste luitjes, Kerstmis is al gevierd, we hebben onze buikjes al goed rond gegeten en nu

Nadere informatie

Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari

Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari 37 ste jaargang: 2017-2018 Maand: Januari 2018 Nummer: 5 P409906 Nieuwjaarszingen @ W Hei Zondag 31 december Winterwandeling @ Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari Afzendadres en VU St.-Aloysiusscouts

Nadere informatie

Seintoren 2 e semester Kapoenen

Seintoren 2 e semester Kapoenen Seintoren 2 e semester Kapoenen Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat op ons te wachten en het belooft een super ervaring te worden vol leuke activiteiten! Voor het eerste semester zijn

Nadere informatie

Beste ouder(s) en leden Nu is de winter echt aangebroken, december staat voor de deur. Dit betekent dus dat de avondvergaderingen voor de jonggivers en givers beginnen. De avondvergaderingen vinden plaats

Nadere informatie

Pagadders. Beste pagadders

Pagadders. Beste pagadders Beste pagadders Pagadders Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Dat betekent natuurlijk ook een nieuw werkjaar voor KSA Frassati! Ik, Alexander (of Alex), heb de eer om de plaats van Charlene als banleider

Nadere informatie

SPARLEKIJN jaargang September

SPARLEKIJN jaargang September 1 SPARLEKIJN jaargang 2019-2020 September www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Sparlekijn Broechemsesteenweg 217, 2560 Nijlen Contactgegevens TAK LEIDING MAILEN NAAR: BELLEN NAAR: Kapoenen? kapoenen@scoutsnijlen.be?

Nadere informatie

Enthousiast Mei en Juni

Enthousiast Mei en Juni Enthousiast Mei en Juni We zijn jammer genoeg aan de laatste maanden gekomen van het fantastisch leuk chirojaar, maaaaaar... het leukste moet nog komen! En dat is dat we in Julisamen 10 dagen lang jaja

Nadere informatie

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding!

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding! SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER- OKTOBER Het is weer zo ver! Het nieuwe scoutsjaar begint weer! WOEHOEEW!! Een nieuw jaar met veel spelen, vuil worden en veel vriendjes. Wij hebben er alvast

Nadere informatie

Maandlijst februari-maart

Maandlijst februari-maart Maandlijst februari-maart Algemene informatie Het wordt kouder dus kleed je steeds warm!!! Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de

Nadere informatie

KAPOENEN. Niet getreurd kapoenio s want volgende week halen we alle verloren pret in hoor. Lees hieronder maar!

KAPOENEN. Niet getreurd kapoenio s want volgende week halen we alle verloren pret in hoor. Lees hieronder maar! KAPOENEN Nu dat die lieve goed Sint jammer genoeg weer naar Spanje is vertrokken, gaan wij gewoon lekker door. Piraten, sneeuw, dieren, noem maar op, we gaan het allemaal zien! Er hangt misschien wel wat

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! Groepspraatje Meer nieuws in de pitter van Mei Kapoenen Lieve Kapoentjes, Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! April betekent eindelijk mooi weer en

Nadere informatie

4 mei: Kabouterwandeling van 14u tot Kasterlee

4 mei: Kabouterwandeling van 14u tot Kasterlee Maandprogramma MEI Zeehonden 4 mei: Kabouterwandeling van 14u tot 17u @Kabouterberg, Kasterlee Trek jullie stoute schoenen maar aan, want vandaag gaan we op avonturentocht op de Kabouterberg in Kasterlee!

Nadere informatie

SPIESPUNT MAART-APRIL-MEI

SPIESPUNT MAART-APRIL-MEI SPIESPUNT MAART-APRIL-MEI 02/03 : Leidingswissel (14u-17u) Omdat wij (jullie allerleukste leiding) op uitwisseling zijn naar China, komt er Chinese vervang leiding een spel met jullie spelen. Spannend

Nadere informatie

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT JANUARI 2017 GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT WE MERKEN DAT ER NOG EEN AANTAL OUDERS NIET HEBBEN BETAALD. BRENG DIT ALSTU- BLIEFT ZO SNEL MOGELIJK IN ORDE ANDERS IS JE DOCHTER NIET VERZEKERD. ALS U HET NIET

Nadere informatie

ZO 06 VR 01 ZO 10 ZO 13. Vr 15 ZO 20 ZO 27 ZO 24. Kameleon: 0477/ u u u u u u-11:30.

ZO 06 VR 01 ZO 10 ZO 13. Vr 15 ZO 20 ZO 27 ZO 24. Kameleon: 0477/ u u u u u u-11:30. ZO 06 Terugtikken-mag-niet-vergadering. Eindelijk terug scouts op zondag! Dat gaan we vieren door te doen wat we goed doen; superhard spelen. Maar de leiding kan dit ook goed. Beter dan julilie? Kom jullie

Nadere informatie

Woordje van de grol. Beste leden en ouders,

Woordje van de grol. Beste leden en ouders, Woordje van de grol Beste leden en ouders, De kampen van 2017 zijn weer achter de rug en we vonden het allemaal superleuk! We hadden graag nog eens de leidingsploeg en de fouriers willen bedanken voor

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma MAART. 2 maart: Stadsspel van 14u tot

Zeehonden. Maandprogramma MAART. 2 maart: Stadsspel van 14u tot Maandprogramma MAART Zeehonden 2 maart: Stadsspel van 14u tot 17u @Futur Vandaag spelen we een soort spel dat we dit jaar nog niet gespeeld hebben. We spelen namelijk een stadsspel! Dit houdt in dat het

Nadere informatie

Mei. ZATERDAG 6 mei: groepsuitstap

Mei. ZATERDAG 6 mei: groepsuitstap Voorwoord mei 2017 Beste ouder(s), leden en sympathisanten, Na een zeer bewogen aprilmaand (met weekends of paaskamp, met takacties en louder than a bomb), is het eindelijk terug volop genieten van puytvoet!

Nadere informatie

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities.

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. Zwitserse Eetavond zaterdag 5 maart We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. De jaarlijkse eetavond voor ouders, leden, oud-leden, sympathisanten

Nadere informatie

APRIL 2014 http://www.reynaert-beatrijs.be

APRIL 2014 http://www.reynaert-beatrijs.be Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. APRIL 2014 http://www.reynaert-beatrijs.be Beste iedereen, De maand april is aangebroken, daar kunnen we niet omheen. Het belooft een zeer drukke maand

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het fantastische 2 de semester staat alweer voor de deur en na de lange kerstvakantie is de leiding weer helemaal klaar om jullie zondagen weer

Nadere informatie

Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten

Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten Vrolijk Pasen! Op 4 & 5 maart zijn het restaurantdagen! Allemaal zeker komen! De kampdata zijn bekend! Check ze snel op onze site Indien je nog

Nadere informatie

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen September scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen jongverkenners gidsen verkenners jin overgang tent kennismaking kamp plezier In september start het nieuwe scoutsjaar

Nadere informatie

Zeehonden: 1 december: Sinterklaas van 14u tot

Zeehonden: 1 december: Sinterklaas van 14u tot Maandprogramma DECEMBER Zeehonden: 1 december: Sinterklaas van 14u tot 17u @Frac DAAAAR wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt. DAAAAR wordt aan de deur geklopt wie zou dat zijn? Eindelijk

Nadere informatie

Beste vrienden van den 2,

Beste vrienden van den 2, Zomer 2014 Beste vrienden van den 2, Het is eindelijk gedaan met examens en de zomervakantie staat voor de deur. De jongens vertrekken allemaal op kamp en we hopen dat ze daar weer een heleboel dingen

Nadere informatie

Jullie BEESTIGE leiding voor het komende jaar

Jullie BEESTIGE leiding voor het komende jaar September oktober Jullie BEESTIGE leiding voor het komende jaar Naam: Jesse Aantal jaren in leiding: 1 Lievelingseten: Boomschors maar dan extra goed gebakken Hobby s: Boomhutten van Bamboe maken Levensmotto:

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie - Aangezien iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald. - Omdat KLJ nationaal

Nadere informatie

HET ALLERCOOLSTE, ZOTSTE, NIEUWSTE, MEEST FANTASTISCHE EERSTE BOEKJE OOOOIT (da s logisch want er is altijd maar één eerste boekje hihi)

HET ALLERCOOLSTE, ZOTSTE, NIEUWSTE, MEEST FANTASTISCHE EERSTE BOEKJE OOOOIT (da s logisch want er is altijd maar één eerste boekje hihi) HET ALLERCOOLSTE, ZOTSTE, NIEUWSTE, MEEST FANTASTISCHE EERSTE BOEKJE OOOOIT (da s logisch want er is altijd maar één eerste boekje hihi) Dag liefste kabouters! Welkom bij het allereerste boekje van het

Nadere informatie

Jonghernieuwers. Lieve jonghernieuwers, beste ouders

Jonghernieuwers. Lieve jonghernieuwers, beste ouders Jonghernieuwers Lieve jonghernieuwers, beste ouders Eerst en vooral aan iedereen nog eens beste wensen en een gelukkig nieuwjaar. Het 1e semester zit er al weer op! Wij hebben eindelijk gedaan met de examens

Nadere informatie

OUDERVERGADERING met aansluitend de eerste TARSIBAR van het

OUDERVERGADERING met aansluitend de eerste TARSIBAR van het Beste ouder(s), leden en sympathisanten, Februari, weer een maand vol vertier! Maar ook de maand waar het terug op zondag scouts zal zijn! Iedereen is eindelijk verlost van die examens! Tijd om ons terug

Nadere informatie

Kapoenen. 7 April: aarde vs aliens. 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel. 28 april: slapen in het lokaal. 21 april: kapoenendag

Kapoenen. 7 April: aarde vs aliens. 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel. 28 april: slapen in het lokaal. 21 april: kapoenendag Kapoenen 7 April: aarde vs aliens 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel Vannacht is er een vreemd voertuig geland op de aarde. We hebben alle kapoenen nodig om op ontdekkingsjacht te gaan! Jullie

Nadere informatie

Zondag 21/04: Er is geen vergadering door onze bosfuif die we organiseren!

Zondag 21/04: Er is geen vergadering door onze bosfuif die we organiseren! Dag lieve welpjes, hier zijn we met ons volgende huberke! Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als wij!!!! Kom altijd met een goed humeur en het zullen leuke vergaderingen worden Groetjes De Welpenleiding

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

Vele knuffels van Chico, Toto, Pablo, Pico, Kerrie en Kobi! Vrijdag 4 april

Vele knuffels van Chico, Toto, Pablo, Pico, Kerrie en Kobi! Vrijdag 4 april APRIL Vrijdag 4 april Om alvast even te wennen tegen het kamp mogen jullie blijven slapen in ons kapoenen lokaal. Jullie worden om 19.00 u aan het lokaal verwacht met een slaapzak, een matje/veldbed, toiletgrief

Nadere informatie

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem Jaargang 62 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. JUNI 2018 Scouting Wijnegem Voorwoord Juni JEEEEEJ, de laatste maand van school!!! Maar tegelijk ook jammer, want dat is ook de laatste maand van

Nadere informatie

Sint-Janske. november. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. november. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 0479 42 93 83 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com fiene.vertenten@gmail.com Sint-Janske

Nadere informatie

1 november 14u tot 17u

1 november 14u tot 17u Zoals Meneer ei hierboven zegt: Welkom bij de kabouters voor nog eens twee maanden vol plezier Wij verspillen niet teveel papier en schrijven hier wat jullie nog te wachten staat! 1 november 14u tot 17u

Nadere informatie

Het scoutsblad. maart. Het scoutsblad maart 1

Het scoutsblad. maart. Het scoutsblad maart 1 Het scoutsblad maart Het scoutsblad maart 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Spaghetti-avond... 6 Speelhoekje... 8 Maandbrief kapoenen... 11 Maandbrief

Nadere informatie

De Eurefantokrant. Jaargang 47, Maart 2017

De Eurefantokrant. Jaargang 47, Maart 2017 De Eurefantokrant Inhoud: Verjaardagen Wist je datjes Programma s Jaargang 47, Maart 2017 02/03/1999 Scott Demesmaeker 18 jaar Lid Aspi 03/03/2007 Evy Belder-Minguez 10 jaar Lid Sloepi 04/03/2000 Wiebe

Nadere informatie

NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER

NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER November en december zijn in aantocht en we weten allemaal wat dat wilt zeggen : twee nieuwe maanden boordevol leuke scoutsactiviteiten en hier en daar zelfs een feestje!!!! Wij kijken er al erg naar uit!

Nadere informatie

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes Kapoenen Beertjes Dag allerliefste kapoentjes, en de mama en papa natuurlijk ook. Wij willen jullie graag welkom heten bij onze tak, de KAPOENEN. Wij zijn speciaal uitverkozen om deze kapoentjes de tijd

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien.

Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. Beste totemlezers, Onze laatste maand scoutsvergaderingen voor het grote kamp staat voor de deur. Het

Nadere informatie

maart - mei jaargang 21 Editie 3. t Kapoentje. In deze editie: Nieuw maandprogramma! Wist-je-datjes! 2 e weekend!!!

maart - mei jaargang 21 Editie 3. t Kapoentje. In deze editie: Nieuw maandprogramma! Wist-je-datjes! 2 e weekend!!! 2016-2017 maart - mei jaargang 21 Editie 3 t Kapoentje In deze editie: Nieuw maandprogramma! Wist-je-datjes! 2 e weekend!!! 2 3 Voorwoord Hallo kapoenen en ouders van kapoenen, Het is zover, de 3 e editie

Nadere informatie

OMG YYYEEEEESSSSS!!! P.S. : kan jij Minion BOB vinden?

OMG YYYEEEEESSSSS!!! P.S. : kan jij Minion BOB vinden? OMG YYYEEEEESSSSS!!! Eindelijk onze eerste Orsmail van dit klj jaar ligt hier weer voor onze neus. Vandaag hebben jullie ons eindelijk een beetje leren kennen. Wij zijn er alvast klaar voor om MEGA COOLE

Nadere informatie

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 1 Inho u d s ta fe l Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 2 Belangrijke informatie Zondag 11 November: Vandaag is het jammer

Nadere informatie

Voorwoord: Beste ouders en leden,

Voorwoord: Beste ouders en leden, Voorwoord: Beste ouders en leden, De eerste maand is weeral snel voorbij gegaan. Normaal gezien is de leiding bij iedereen op bezoek geweest om jullie kinderen in te schrijven. Als er mensen zijn die het

Nadere informatie

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske September 2018 Voorwoord Scouts Sint-Jan

Nadere informatie

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar.

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar. DECEMBER Hallo iedereen, Om te beginnen willen wij iedereen die kwam genieten van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Ook een dikke merci aan onze

Nadere informatie

Voorwoord. jaar af met een spetterende afscheidsvergadering! Kom zeker en vast kijken wat jullie op deze laatste vergadering van het jaar gaan doen!

Voorwoord. jaar af met een spetterende afscheidsvergadering! Kom zeker en vast kijken wat jullie op deze laatste vergadering van het jaar gaan doen! Kapke Mei - Juni Voorwoord Beste ouders en lieve Roodkapkes, Wat is het werkjaar alweer voorbij gevlogen! We zitten al aan het laatste kapke van het jaar! Maar niet getreurd, want er staat weer heel wat

Nadere informatie

t Schriftje Maart - april 2019 Dag liefste gidskes,

t Schriftje Maart - april 2019 Dag liefste gidskes, t Schriftje Maart - april 2019 Dag liefste gidskes, De komende twee maand staat er weer heel wat leuks op de planning. Niet alleen super toffe vergaderingen maar ook De kaas en bier-avond! Woehoe! Stretch

Nadere informatie

Groepspraatje. Beste leden, ouders en symphatisanten

Groepspraatje. Beste leden, ouders en symphatisanten Groepspraatje Beste leden, ouders en symphatisanten Eerst en vooral wilt heel de leidingsploeg van Mooibos- Lievens U een fantastsich en spetterend 2012 wensen en dat u goed gevierd heeft. Ik kan u al

Nadere informatie

Algemeen nieuws Januari

Algemeen nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Algemeen nieuws Januari Eerst en vooral willen wij jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen

Nadere informatie

Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee. Juni

Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee. Juni Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee Juni Juni 2018 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten Ons scoutsjaar zit er alweer bijna op! De leidingsploeg

Nadere informatie