Zeehonden. Maandprogramma JUNI. 1 juni: Filmavond van 18 uur tot 20:30

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zeehonden. Maandprogramma JUNI. 1 juni: Filmavond van 18 uur tot 20:30"

Transcriptie

1 Maandprogramma JUNI Zeehonden 1 juni: Filmavond van 18 uur tot 20:30 Vandaag is het nog eens een avondactiviteit, want jullie leiding zit in de examens. We gaan een film kijken, dus neem zeker iets mee om te eten en te drinken. Je mag ook een dekentje en een kussen meenemen om het gezellig te maken. Welke film we gaan kijken, houden we nog even als verrassing. 8 juni: Brunch van 9 uur tot 11 Mmmm, deze ochtend gaan we met ons allen lekker brunchen. Er is geen betere manier om je dag te starten dan met een goed ontbijt. Het is de bedoeling dat je zelf iets klein meeneemt zodat iedereen mee kan proeven van jouw lekkernij. De leiding zal ook iets klein voorzien voor jullie. 15 juni: Zwemmen van 14 uur tot 17 Stadspark Blijven zwemmen, blijven zwemmen, blijven zwemmen zwemmen zwemmen. Jaja, zoals je al wel doorhebt, gaan we vandaag nog eens zwemmen. Vergeet dus zeker geen zwemkledij, een handdoek en 3 euro. We spreken af aan het zwembad in Turnhout en sluiten hier ook af. 22 juni: Bosspel van 14 uur tot 17 We spelen voor de laatste keer dit jaar nog eens een echt bosspel. Warm je spieren al maar op, want het wordt een actieve namiddag vol speelplezier. Zeker komen is dus de boodschap! Na de activiteit is er het bak- en braadfeest! 29 juni: Groepsuitstap van 10 uur tot 17 Mol Zoals elk jaar gaan we de laatste activiteit van het jaar weer op groepsuitstap. s Ochtends verwachten we iedereen om 10 uur aan de ingang van het Zilvermeer in Mol om er een fantastische dag van te maken. s Avonds sluiten we terug af aan het FRAC. Vergeet zeker geen zwemgerief en zonnecrème bij mooi weer en vergeet geen regenjas bij minder mooi weer! Contactpersoon van de maand: Matkah ( )

2 WIST JE DAT we op paasweekend Kerstmis hebben gevierd? de kerstman toen door de paashaas ontvoerd was? de zeehondjes de kerstman bevrijd hebben? er een supermegacool springkasteel stond op Opening Vaarseizoen? Epatkas een heks is?

3 Zeewelpen 1 juni: Knutselen van 14 uur tot 17 Jullie hebben zeker al wel eens gehoord van een drive-in cinema. Daarvoor hebben we natuurlijk auto s nodig. Kan jij al raden wat we gaan doen vandaag? Juist! We gaan auto s knutselen zodat we daar lekker gezellig in kunnen gaan zitten voor de drive-in cinema. Maak gerust jouw droomauto na en maak het zo mooi en gezellig mogelijk. Neem zelf wel een grote doos mee (een bananendoos is ideaal)! See you then! 8 juni: Roeien van 14 uur tot 17 Mellevijver Ja ja, jullie lezen het goed, vandaag gaan we nog eens onze beste water skills bovenhalen. We gaan lekker roeien, dus doe jullie waterschoentjes al maar aan en neem voor de zekerheid ook een handdoek en reservekledij mee. Wie weet roeien we tot het einde van de wereld! 15 juni: Filmavond van 18 uur tot 20:30 Yaaaaas! Vandaag is het zo ver! We gaan onze zelfgemaakte auto s gebruiken om lekker gezellig een film te kijken. Vergeet geen dekentje, kussen, om het jezelf zo comfortabel mogelijk te maken! Je mag ook altijd eten meenemen, maar dat moet je wel delen met de leiding. Welke film we gaan kijken, is nog een verrassing. P.S: Mowgli is 12 juni jarig, dus jullie mogen gerust een mooie tekening of wat lekkers voor hem meenemen. 22 juni: Waterspelletjes van 14 uur tot 17 Laten we hopen dat het goed weer wordt vandaag, we spelen namelijk waterspelletjes vandaag! Neem zeker allemaal reservekledij, een handdoek en waterschoentjes mee! Na de activiteit is het bak- en braadfeest, dus hopelijk zien we jullie daar! 29 juni: Groepsuitstap van 10 uur tot 17 Zilvermeer Vandaag gaan we met de hele groep op uitstap. Om het fantastische jaar af te sluiten gaan we naar het mooie Zilvermeer. We verwachten iedereen om 10 uur daar. Vergeet zeker geen zwemgerief en zonnecrème bij mooi weer en vergeet geen regenjas bij minder mooi weer! Afsluiten doen we om 17 uur aan het FRAC! Contactpersoon van de maand: Mowgli ( )

4 WIST JE DAT we maar met zes welpen waren om wafels te verkopen? we wel supergoed hebben verkocht?

5 Zeeleeuwen 1 juni: Sportdag van 14 uur tot 17 Jaja, voor de eerste keer dit jaar gaan we eens sporten. Dat werd ook tijd! Oefen je beste squats, splits, handstanden en alles wat je maar kan bedenken, want het wordt een zotte activiteit! Trek maar snel je sportkledij aan en dan vliegen we erin! We spreken af aan de Sint- Jozefstraat. Neem zeker ook propere sportschoenen mee! 8 juni: Spelletjesavond van 18 uur tot 20:30 Spelen jullie graag monopoly en vier op een rij of misschien toch liever rummikub? Vanavond kan het allemaal, want we houden een heuse spelletjesavond! De leiding voorziet voor jullie de leukste spelletjes en als jullie jullie goede humeur meenemen dan maken we er samen een supergezellige avond van! 15 juni: Avondspel van 18 uur tot 20:30 Ook deze activiteit zal in de avond zijn, joepie! Vanavond gaan we een heel cool spel spelen dat te maken heeft met ladders en slangen. Ja, je leest het goed! Ladders en slangen. Wat deze activiteit precies inhoudt, gaan we nog niet verklappen. We kunnen alleen zeggen dat het zeker de moeite is om te komen. 22 juni: Het mega-fantastische spel van Roosje van 14 uur tot 17 Helaas, dit is alweer het laatste spel dat jullie leiding zal maken, maar we gaan er nog een stevige lap op geven! Gelukkig heeft ons geweldige Rosje een spel gemaakt dat jullie alvast naar het kamp zal doen snakken! Na de activiteit is er het bak- en braadfeest! 29 juni: Groepsuitstap van 10 uur tot 17 Vandaag is het de allerlaatste activiteit van het jaar (buiten het kamp natuurlijk). We gaan weer naar het mega-fantastische Zilvermeer! Zwemmen, ravotten, van de glijbaan gaan, het kan er allemaal! JEEEJJJJ! Jullie leiding kijkt er al naar uit! Jullie ook? Afsluiten doen we aan het FRAC. Het juiste adres van het Zilvermeer is: Zilvermeerlaan 2, 2400 Mol (Mocht je de brief toch kwijt raken.) Contactpersoon van de maand: Lotte ( )

6 WIST JE DAT jullie leiding er nog een dikke lap op geeft deze laatste maand van het scoutsjaar? het kampthema magie is? we zo goed als al onze wafels hebben verkocht tijdens de financiële actie? Ward een teek heeft gevonden na paasweekend of Kawellenweekend?

7 Scheepsmakkers 1 juni: Bosspel van 14 uur tot 17 Vandaag is het nog eens tijd voor een goed ouderwets bosspel. Smokkelen zit al heel lang in ons bloed en vandaag mogen we nog eens laten zien hoe goed we dat kunnen. Wees dus voorbereid op een superleuk smokkelspel! 8 juni: Boenkentocht van 14 uur tot 17 Boenk! Boenk! Boenk! Voor wie denkt dat het vandaag een feestje gaat worden en dat de boenken de bassen voorstellen meuuuupppp, fout! Vandaag gaan we leuk rechtdoor stappen. We doen namelijk een boenk! Boenk! Boenkentocht! Smeer jullie beentjes maar in voor een stevige wandeling 15 juni: Vuurkamp van 19 uur tot 21:30 Vandaag gaan we een leuk VUURKAMP creëren. Gezellig wat liedjes zingen en kleine kringspelletjes spelen, leuker kan het niet zijn! Zorg er zeker voor dat je een beetje voedsel meeneemt, zodat we ons buikje nog goed kunnen vullen! Kijk zeker naar het uur, want het is in de avond! 22 juni: Verrassingsactiviteit van 14 uur tot 17 Ik ga de activiteit nog geheimhouden. Wat ik wel kan zeggen is dat het nat gaat worden en dat we een beetje gaan dansen! Oké ja we doen gewoon een mega-awesome waterspelletjesswingpaleis! Zorg er zeker voor dat je er bent, want het wordt spetterend. Na de activiteit is er het bak- en braadfeest! 29 juni: Groepsuitstap van 10 uur tot 17 LEES ZEKER OOK DE BRIEF! Helaas het is alweer de laatste activiteit voor het kamp oooooohhhhhh. Dat wil ook zeggen dat we weer op groepsuitstap gaan! Ons een hele dag amuseren aan het zilvermeer, zalig gewoon! Zorg er zeker voor dat je een zwembroek, bikini, badpak, zandbakspullen meeneemt! Hopelijk zijn jullie talrijk aanwezig zodat we goed afscheid kunnen nemen. Afsluiten doen we aan het FRAC. Dan zien we jullie graag weer, met goed weer, op ons zalige kamp! Contactpersoon van de maand: Pieter ( )

8 WIST JE DAT een wist-je-datje er zoals dit moet uitzien? er dus geen hoofdletter nodig is na de drie puntjes die wel nodig zijn? er op het einde dus ook een vraagteken moet staan? onderstaand wist-je-datje een voorbeeld van een goed wist-je-datje is? elke makker tijdens de zeilactiviteit aan het roer heeft gezeten? het kampfilmpje supergoed gemaakt was? Pieter De Brabandere blijkbaar één van de leukste leiding is? de helft van deze wist-je-datjes door een zeeleeuwenleiding is verzonnen? de zeeleeuwenleiding eigenlijk toch wel heel leuk is?

9 Zeeverkenners 1 juni: Zeilen van 9 uur tot 17 Mellevijver Joepppiieeeee!!! We gaan nog eens zeilen!! De favoriete activiteit van de zeeverkenners! Fris je zeilkennis nog eens op, neem je waterschoentjes, handdoek en misschien zwembroek/bikini mee als het goed weer is! Bovendien hebben we nog een verrassing voor jullie voorzien. Zeker komen dus! 8 juni: Vettige spelletjes van 14 uur tot 17 Jjjaaaaa! We gaan nog eens vettige en ruwe spelletjes spelen. De beste ontspanning tijdens de examens. Bereid je dus maar voor op een vermoeiende namiddag. 15 juni: Zwemmen van 14 uur tot 17 Stadspark Spieter spetter spater, lekker in het water! Jawel, het is eindelijk nog eens zo ver. Vandaag gaan we het zwembad in Turnhout onveilig maken. Hiervoor spreken we af aan de ingang van het zwembad om 14 uur. Vergeet niet om jullie zwemgrief, handdoeken en 3 euro mee te brengen. Normaal staat er ook weer een springkasteel op het water waarop we ons helemaal kunnen uitleven. Dat is nog een extra reden om erbij te zijn. We sluiten om 17 uur ook af aan het zwembad. 22 juni: Bosspel van 14uur tot Speciaal omdat we er vorige week jammer genoeg niet waren, hebben we vandaag weer drie extra leiding die een superleuk spel voor ons gemaakt hebben! Daardoor is er meer leiding om jullie heel veel aandacht en liefde te geven! Naast de beste leiding, is er vandaag ook weer een heel erg leuk spel! Dat willen jullie toch niet missen? Lees zeker de wist-je-datjes! Na de activiteit is er het bak- en braadfeest! 29 juni: Groepsuitstap van 10uur tot Waaaaat? Is het nu al gedaan? Het jaar is voorbij gevlogen. Als kers op de taart volgt er natuurlijk het kamp, maar we gaan vandaag de taart afwerken met een megageweldige groepsuitstap! Zoals vorig jaar gaan we dit jaar weer naar het Zilvermeer. Lees zeker ook de brief voor meer info! Hopelijk kunnen we met zijn allen het jaar afsluiten! We sluiten af aan het FRAC. Contactpersoon van de maand: Caitlin ( )

10 WIST JE DAT Stijn nogal lui is geweest en de tekstjes voor het vlotje gekopieerd heeft van vorige vlotjes? daarom de tekstjes niet altijd kloppen? dit is omdat we nog enkele verrassingen in petto hebben? ik op 1 mei, Dag van de Arbeid, dit vlotje zit te typen? ik niet graag werk op een feestdag? dit het laatste vlotje is dat ik ooit typ? we samen nog een fantastische maand gaan beleven? Stijn jullie volgend jaar gaat missen? ik maar wat zever om de wist-je-datjes vol te krijgen? als je dit helemaal gelezen hebt, je 2 minuten van je leven hebt verspild? dit het laatste zinnetje is van de wist-je-datjes?

11 Loodsen 1 juni: Kooktocht van 11 uur tot 16 Vandaag gaan we koken, heuuuuuj!! Neem dus allemaal een vleesje, visje, schaaldiertje, tofuutje en groentje mee om te bakken en te braden! We spreken pas om 11 uur af aan het FRAC. Tot dan! 8 juni: Zeilen van 9 uur tot 17 Mellevijver Eindelijk kunnen we nog eens een dag gaan zeilen. De boten hebben een lange winterslaap achter de rug. Nu nog hopen dat er heel wat wind staat zodat we vandaag lekker schuin kunnen gaan! 15 juni: Filmavond van 19uur tot Vandaag mogen jullie je knuffel, kussen, slaapzak en ander gezellig materiaal meenemen naar de scouts zodat we het supergezellig kunnen maken op het FRAC en een toffe film kunnen zien. Vandaag is het dus een avondactiviteit omdat de leiding momenteel wat minder tijd heeft door al die zware examens die eraan komen. Een bemoedigende tekening is altijd welkom. 22 juni: Zeilen van 9 uur tot 17 Wat? 2x zeilen in 1 maand?! Jazeker! Na de activiteit is er het bak- en braadfeest! 29 juni: Groepsuitstap van 10 uur tot 17 Zilvermeer Waaaaat? Is het nu al gedaan? Het jaar is voorbij gevlogen. Als kers op de taart volgt er natuurlijk het kamp, maar we gaan vandaag de taart afwerken met een megageweldige groepsuitstap! Zoals vorig jaar gaan we dit jaar weer naar het Zilvermeer. Lees zeker ook de brief voor meer info! Hopelijk kunnen we met zijn allen het jaar afsluiten! We sluiten af aan het FRAC. Contactpersoon van de maand: Niels ( )

12 WIST JE DAT dit een leuke kleurplaat is?

4 mei: Kabouterwandeling van 14u tot Kasterlee

4 mei: Kabouterwandeling van 14u tot Kasterlee Maandprogramma MEI Zeehonden 4 mei: Kabouterwandeling van 14u tot 17u @Kabouterberg, Kasterlee Trek jullie stoute schoenen maar aan, want vandaag gaan we op avonturentocht op de Kabouterberg in Kasterlee!

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma OKTOBER

Zeehonden. Maandprogramma OKTOBER Maandprogramma OKTOBER Zeehonden 6-7 oktober: Kennismakingsweekendje van zaterdag 10u tot zondag 15u @Frac Vandaag start ons kennismakingsweekend! Jullie worden zaterdag 6 oktober aan het Frac verwacht

Nadere informatie

Maandprogramma MAART. Zeehonden. 4 maart: stadsspel van 14u tot futur

Maandprogramma MAART. Zeehonden. 4 maart: stadsspel van 14u tot futur Maandprogramma MAART Zeehonden 4 maart: stadsspel van 14u tot 17u @ futur Herinneren jullie je de 3 e - jaars verkenners nog? Ja, die van de pijlentocht. Zij gaan vandaag een stadsspel maken voor ons.

Nadere informatie

4 februari: winterwandeling van 14u tot 17 Grotenhoutbos, Vosselaar. 18 februari: LEIDINGSWEEKEND: verrassingsactiviteit van 14u tot 17 Frac

4 februari: winterwandeling van 14u tot 17 Grotenhoutbos, Vosselaar. 18 februari: LEIDINGSWEEKEND: verrassingsactiviteit van 14u tot 17 Frac ZEEHONDJES 4 februari: winterwandeling van 14u tot 17 u @ Grotenhoutbos, Vosselaar Vandaag gaan we lekker wandelen! Doe je goede schoenen aan. Neem iedereen mee: mama, papa, oma, opa, broer en zus. Onderweg

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma JUNI. 2 juni: Stadsspel van 14u tot

Zeehonden. Maandprogramma JUNI. 2 juni: Stadsspel van 14u tot Maandprogramma JUNI Zeehonden 2 juni: Stadsspel van 14u tot 17u @Warande Vandaag gaan we de straten van Turnhout nog eens onveilig maken, want we spelen een megaleuk stadsspel! Knoop je bottinen maar goed

Nadere informatie

WIST JE DAT. Zeehondjes. Maandprogramma JANUARI. 6 januari: Driekoningen van 14u tot 13 januari: Zwemmen van 14u tot Turnhout

WIST JE DAT. Zeehondjes. Maandprogramma JANUARI. 6 januari: Driekoningen van 14u tot 13 januari: Zwemmen van 14u tot Turnhout Maandprogramma JANUARI Zeehondjes 6 januari: Driekoningen van 14u tot 17u @Frac Kleed jullie maar warm aan en zet je versleten hoed al maar op want we gaan driekoningen zingen! Vandaag gaan we huis aan

Nadere informatie

De leiding is dan op weekend met allemaal andere zeescoutsen uit Vlaanderen. Daardoor kunnen wij geen activiteit in elkaar steken Tot volgende week!

De leiding is dan op weekend met allemaal andere zeescoutsen uit Vlaanderen. Daardoor kunnen wij geen activiteit in elkaar steken Tot volgende week! Maandprogramma MAART ZEEHONDEN 5 maart: zwemmen van 13u30 tot 17u @ Frac Vandaag gaan we nog eens zwemmen, jihaaaa! Hiervoor spreken we dus een half uurtje vroeger af dan normaal zodat we langer in het

Nadere informatie

WIST JE DAT. Zeehonden. Maandprogramma DECEMBER. 2 december: Sinterklaas van 14u tot

WIST JE DAT. Zeehonden. Maandprogramma DECEMBER. 2 december: Sinterklaas van 14u tot Maandprogramma DECEMBER Zeehonden Daar wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt. Wie zou dat zijn? Ja, jullie raden het al. Ook dit jaar komt de Sint naar de scouts! Hopelijk zijn jullie

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma OKTOBER. 7 oktober: Zwemmen van 14u tot Turnhout

Zeehonden. Maandprogramma OKTOBER. 7 oktober: Zwemmen van 14u tot Turnhout Maandprogramma OKTOBER Zeehonden 7 oktober: Zwemmen van 14u tot 17u @Zwembad Turnhout Dit is de eerste keer dat we gaan zwemmen dit jaar. Neem zeker je zwempak en handdoek mee! Vergeet ook niet 3 euro

Nadere informatie

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Maandprogramma APRIL Zeehonden 31 maart, 1,2 april: paasweekend ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Deze week doen we het een beetje anders, de activiteit vindt namelijk plaats

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma MEI. 5 mei: Financiële actie van 9u tot

Zeehonden. Maandprogramma MEI. 5 mei: Financiële actie van 9u tot Maandprogramma MEI Zeehonden 5 mei: Financiële actie van 9u tot 17u @Boomgaardplein Breng vandaag maar jullie schattigste glimlach en jullie goed humeur mee om veel wafeltjes te kunnen verkopen, want het

Nadere informatie

Maandprogramma JANUARI. Zeehonden. 7 januari: driekoningen van 14u tot 17 frac

Maandprogramma JANUARI. Zeehonden. 7 januari: driekoningen van 14u tot 17 frac Maandprogramma JANUARI Zeehonden 7 januari: driekoningen van 14u tot 17 u @ frac Vandaag gaan we 3 koningen vieren dus gaan we zingen. Dus smeer je stembanden al en zet je schattig gezichtje op. Je mag

Nadere informatie

Zeehonden MAANDPROGRAMMA SEPTEMBER. 1 september: Kennismakingsspelletjes van 14u tot

Zeehonden MAANDPROGRAMMA SEPTEMBER. 1 september: Kennismakingsspelletjes van 14u tot MAANDPROGRAMMA SEPTEMBER Zeehonden 1 september: Kennismakingsspelletjes van 14u tot 17u @Frac Woehoew het nieuwe scoutsjaar is begonnen. Omdat jullie allemaal nieuw zijn voor de leiding en de leiding voor

Nadere informatie

!VERGEET JE NIET IN TE SCHRIJVEN VOOR ONS MEGALEUK KAMP!!TEN LAATSTE 15 JUNI!

!VERGEET JE NIET IN TE SCHRIJVEN VOOR ONS MEGALEUK KAMP!!TEN LAATSTE 15 JUNI! Surprise! Vandaag is het verrassingsvergadering! Jullie worden om 14u verwacht, om 16u30 mogen jullie terug opgehaald worden. 8 juni gaan we ons met de hele scouts uitleven en samen spelletjes spelen,

Nadere informatie

Beste ouder(s) en leden,

Beste ouder(s) en leden, Het eikeltje -MEI- Beste ouder(s) en leden, De maand april is voorbij gevlogen en mei staat al voor de deur! We hebben een succesvolle wafelverkoop achter de rug dus de groepskas heeft er weer wat centjes

Nadere informatie

Enthousiast Mei en Juni

Enthousiast Mei en Juni Enthousiast Mei en Juni We zijn jammer genoeg aan de laatste maanden gekomen van het fantastisch leuk chirojaar, maaaaaar... het leukste moet nog komen! En dat is dat we in Julisamen 10 dagen lang jaja

Nadere informatie

Zeehonden: 1 december: Sinterklaas van 14u tot

Zeehonden: 1 december: Sinterklaas van 14u tot Maandprogramma DECEMBER Zeehonden: 1 december: Sinterklaas van 14u tot 17u @Frac DAAAAR wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt. DAAAAR wordt aan de deur geklopt wie zou dat zijn? Eindelijk

Nadere informatie

Maandprogramma Zeehonden

Maandprogramma Zeehonden Maandprogramma Zeehonden 1 oktober: sport en spel van 14u tot 17u @ parking stadspark Zoals je kan zien zijn we vandaag op verplaatsing. We spreken vandaag af aan het stadsprak voor een leuke sport- en

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem Jaargang 62 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. JUNI 2018 Scouting Wijnegem Voorwoord Juni JEEEEEJ, de laatste maand van school!!! Maar tegelijk ook jammer, want dat is ook de laatste maand van

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma JANUARI. 5 januari: Driekoningen van 14u tot

Zeehonden. Maandprogramma JANUARI. 5 januari: Driekoningen van 14u tot Maandprogramma JANUARI Zeehonden 5 januari: Driekoningen van 14u tot 17u @FRAC Warm jullie mooiste engelenstem al maar op, want vandaag gaan we 3 koningen zingen! Je mag verkleed komen als een van de drie

Nadere informatie

Speelclub. Groetjes van jullie leiders: Jelte en Max.

Speelclub. Groetjes van jullie leiders: Jelte en Max. Speelclub. Vrijdag 2 juni: Vandaag is het pyjama fuif dus iedereen zeker komen want we gaan op de chiro slapen en heel wat leuke spelletjes spelen. Chiro van vrijdag 2 juni om 20u00 tot zaterdag 3 juni

Nadere informatie

Vele groetjes van jullie allerliefste leiding Kobi, Kapi, Gigi, Rami, Rikki, Toto, Yobo en Kerri

Vele groetjes van jullie allerliefste leiding Kobi, Kapi, Gigi, Rami, Rikki, Toto, Yobo en Kerri 1/10: suiker en zouttocht Doe allemaal uw botinnekes aan en kom om 14u naar ons lokaal! Vandaag gaan we op wandeltocht, vergeet dus ook zeker geen regenjas indien nodig. Zoals al mogen jullie ouders jullie

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo allemaal Het einde van het scoutsjaar is weer in zicht, nog twee maanden te gaan. Zoals

Nadere informatie

PS: De ouders zijn ook welkom vanaf 14 uur om een spelletje te spelen, een drankje te drinken of een boottochtje te maken! Allen daarheen!

PS: De ouders zijn ook welkom vanaf 14 uur om een spelletje te spelen, een drankje te drinken of een boottochtje te maken! Allen daarheen! Maandprogramma APRIL Zeehondjes 6 april: Klimaatspel van 14u tot 17u @FRAC Vandaag gaan we eens iets anders doen, we gaan de wereld namelijk laten zien dat onze zeescouts enorm voorbeeldig is wat betreft

Nadere informatie

Mei. ZATERDAG 6 mei: groepsuitstap

Mei. ZATERDAG 6 mei: groepsuitstap Voorwoord mei 2017 Beste ouder(s), leden en sympathisanten, Na een zeer bewogen aprilmaand (met weekends of paaskamp, met takacties en louder than a bomb), is het eindelijk terug volop genieten van puytvoet!

Nadere informatie

Maandprogramma zeehonden

Maandprogramma zeehonden Maandprogramma zeehonden 3september: @frac 2-5u pleinspelletjes+ kennismakingsspelletjes: Vandaag is het de allereerste activiteit van het jaar! Wij hebben er zoveel zin in! We gaan elkaar wat beter leren

Nadere informatie

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld:

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld: Krabbel MEi - juni Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 40 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 35 (dus het

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie - Aangezien iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald. - Omdat KLJ nationaal

Nadere informatie

allemaal goed kunnen gebruiken voor we het zwembad onveilig gaan maken!

allemaal goed kunnen gebruiken voor we het zwembad onveilig gaan maken! ZEEHONDJES! 3 december: Sinterklaas van 14u tot 17u @ FRAC Hij komt! Hij komt! Eindelijk is hij daar weer! De goedheilige man is weer in het land, sterker nog; hij is bij ons in het FRAC. Zijn jullie allemaal

Nadere informatie

Voorwoord. jaar af met een spetterende afscheidsvergadering! Kom zeker en vast kijken wat jullie op deze laatste vergadering van het jaar gaan doen!

Voorwoord. jaar af met een spetterende afscheidsvergadering! Kom zeker en vast kijken wat jullie op deze laatste vergadering van het jaar gaan doen! Kapke Mei - Juni Voorwoord Beste ouders en lieve Roodkapkes, Wat is het werkjaar alweer voorbij gevlogen! We zitten al aan het laatste kapke van het jaar! Maar niet getreurd, want er staat weer heel wat

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma FEBRUARI. 2 februari: Lampionnentocht van 14u tot

Zeehonden. Maandprogramma FEBRUARI. 2 februari: Lampionnentocht van 14u tot Maandprogramma FEBRUARI Zeehonden 2 februari: Lampionnentocht van 14u tot 17u @Frac Een tocht door het donker tiditiditi we zijn toch niet bang tiditiditi we hebben een zaklamp bij tiditiditi... Ho, wacht

Nadere informatie

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! Groepspraatje Meer nieuws in de pitter van Mei Kapoenen Lieve Kapoentjes, Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! April betekent eindelijk mooi weer en

Nadere informatie

KAPOENEN. Kusjes en knuffels van

KAPOENEN. Kusjes en knuffels van KAPOENEN Helaas is het onze laatste vergadering maar niet getreurd waaaant. Vandaag geven we een groot feest en niet zo maar een nee nee een Hawaiaans feest. Haal jullie bloemenkrans en strorok of feesthoed

Nadere informatie

Allerliefste Jogi s en ouders

Allerliefste Jogi s en ouders Allerliefste Jogi s en ouders Hieronder kunnen jullie al onze activiteiten terugvinden voor de volgende maanden van het scoutsjaar. Er staat ons nog heel wat leuks te wachten, neem snel een kijkje! Driekoningen,

Nadere informatie

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN ---

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- September Oktober Liefste welpen! Het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur We verwelkomen jullie met een blij humeur Weer een jaar vol spel en gelach Jullie zijn altijd welkom op zondag Van twee tot vijf

Nadere informatie

Maandprogramma zeehonden

Maandprogramma zeehonden Maandprogramma zeehonden 5 november: ZOOM van 13:30u tot 17u @ Sint-Jozefcollege (Collegestraat) Wie is de sterkste en slimste scoutsgroep van Turnhout? Inderdaad, dat zijn wij! En vandaag gaan we dat

Nadere informatie

Scouts & Gidsen Wommelgem Kapoenen. Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal.

Scouts & Gidsen Wommelgem Kapoenen. Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal. Juni 2017 Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal. Jullie leiding zit in de examenperiode en daarom gaan we op vrijdag 9/6 een relaxvergadering

Nadere informatie

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur HEEEEEEY lieve kapoentjes, ik hoop dat jullie klaar zijn voor de volgende 2 maanden want deze twee maanden wordt super tof, dus zeker allemaal komen deze 2 maanden Wij zijn er alvast klaar voor WOEHOEEEE.

Nadere informatie

10 november: Financiële actie en eetavond van 9u tot

10 november: Financiële actie en eetavond van 9u tot Maandprogramma NOVEMBER Zeehonden 3 november: Zwemmen van 14u tot 17u @Zwembad Stadspark Joepie, vandaag gaan we voor de eerste keer dit jaar zwemmen! Vergeet dus zeker je handdoek, zwembroek, zwembandjes

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma FEBRUARI. 3 februari: Winterwandeling van 14u tot Oud-Turnhout

Zeehonden. Maandprogramma FEBRUARI. 3 februari: Winterwandeling van 14u tot Oud-Turnhout Maandprogramma FEBRUARI Zeehonden 3 februari: Winterwandeling van 14u tot 17u @Liereman Oud-Turnhout Waaauw vandaag doen we iets dat we maar één keer in het jaar doen. We gaan vandaag met z n allen een

Nadere informatie

Beste vrienden van den 2,

Beste vrienden van den 2, Zomer 2014 Beste vrienden van den 2, Het is eindelijk gedaan met examens en de zomervakantie staat voor de deur. De jongens vertrekken allemaal op kamp en we hopen dat ze daar weer een heleboel dingen

Nadere informatie

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding!

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding! SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER- OKTOBER Het is weer zo ver! Het nieuwe scoutsjaar begint weer! WOEHOEEW!! Een nieuw jaar met veel spelen, vuil worden en veel vriendjes. Wij hebben er alvast

Nadere informatie

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT JANUARI 2017 GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT WE MERKEN DAT ER NOG EEN AANTAL OUDERS NIET HEBBEN BETAALD. BRENG DIT ALSTU- BLIEFT ZO SNEL MOGELIJK IN ORDE ANDERS IS JE DOCHTER NIET VERZEKERD. ALS U HET NIET

Nadere informatie

Als je wat later komt, dan is dat geen probleem. We zitten in het Raadsherenpark, dat is in de buurt.

Als je wat later komt, dan is dat geen probleem. We zitten in het Raadsherenpark, dat is in de buurt. Maandprogramma MAART Zeepkontjes 3 maart: Stadsspel met kinderfuif van 14u tot 17u @Kuub(Warande) Vandaag wordt Turnhout onze speeltuin. Hopelijk is het goed weer, dan is dit stadsspel een heel pakje leuker.

Nadere informatie

Zondag 21/04: Er is geen vergadering door onze bosfuif die we organiseren!

Zondag 21/04: Er is geen vergadering door onze bosfuif die we organiseren! Dag lieve welpjes, hier zijn we met ons volgende huberke! Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als wij!!!! Kom altijd met een goed humeur en het zullen leuke vergaderingen worden Groetjes De Welpenleiding

Nadere informatie

Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10. Groepsdag Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals

Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10. Groepsdag Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10 Groepsdag 2019 Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals Telefoon:

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het fantastische 2 de semester staat alweer voor de deur en na de lange kerstvakantie is de leiding weer helemaal klaar om jullie zondagen weer

Nadere informatie

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta De Kapoenen Liefste kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie ook een super tof 1 e trimester en hebben jullie zoals de leiding al heel veel zin in het 2 de semester. Deze keer gaan we ook super

Nadere informatie

maandlijst april-mei-juni

maandlijst april-mei-juni maandlijst april-mei-juni 1 Algemene informatie De tekenwedstrijd op de pannekoekenbak is gewonnen door Laura. Zoals belooft staat haar tekening op de voorpagina van de maandlijst en zal Laura van ons

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten van Chiro Sus

Beste leden, ouders en sympathisanten van Chiro Sus Beste leden, ouders en sympathisanten van Chiro Sus De laatste maand van het Chirojaar is aangebroken. Het was leuk, het ging te snel en we beleefden avonturen die we ons hele leven zullen herinneren.

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN SCOUTSENGIDSENBEERSE JUNI 1 juni KAPOENEN JUNI 2013 Nu het eindelijk lekker warm gaat worden, wordt het is dringend tijd voor alle Kapoentjes om nog eens kennis te maken met een groot estafette spel!!

Nadere informatie

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. Januari Scouting Wijnegem

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. Januari Scouting Wijnegem Jaargang 61 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. Januari 2017 Scouting Wijnegem VOORWOORD Om te beginnen, een zalig gepasseerd kerstfeest en een grenzeloos 2017 toegewenst! Op 2016 blikken wij als

Nadere informatie

Algemeen Nieuws Januari

Algemeen Nieuws Januari Algemeen Nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Eerst en vooral willen we jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

MAART TOT JUNI HET GEITJE. minder is meer

MAART TOT JUNI HET GEITJE. minder is meer MAART TOT JUNI HET GEITJE minder is meer Dag allerliefste kapoenen en ouders! Zondag 3/03 10u -12u30 Hier is onze laatste GEIT van het jaar, wat vliegt zo n scoutsjaar toch voorbij!!! Bij elke vergadering

Nadere informatie

Feest bij onze goede vriendinnen van de Chiro! Hier kunnen we onmogelijk niet passeren, kom zeker langs en ontdek wat hier allemaal te beleven valt!

Feest bij onze goede vriendinnen van de Chiro! Hier kunnen we onmogelijk niet passeren, kom zeker langs en ontdek wat hier allemaal te beleven valt! Woordje vooraf De Lente is in het land en dat betekend dat het scoutsjaar er weer bijna opzit. Maar geen vrees, want van april en mei gaan we er nog eens vollenbak tegenaan! De ledenweekends komen er ook

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag allerliefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft weer een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

November december

November december November december 2016-2017 Blabla Scouteske groetjes, De groepsleiding: Jène, Jolien en Laur INLEIDING Beste Toetertoeten, Het scoutsjaar begon alweer met een knal! De eerste activiteiten zijn ondertussen

Nadere informatie

11 november: Financiële actie en eetavond van 9u Schorvoort

11 november: Financiële actie en eetavond van 9u Schorvoort Maandprogramma NOVEMBER Zeehonden 4 november: Belofte van 14u tot 17u @ Frac Kennen jullie de wet van het strand nog? Want vandaag leggen jullie allemaal je belofte af! Dit speciale moment willen jullie

Nadere informatie

Liefste leden, ouders en vzw ers

Liefste leden, ouders en vzw ers JUNI KABOUTERS Liefste leden, ouders en vzw ers Nu de zomer wel heel dichtbij komt, kunnen we al beginnen dromen over die zalige vakantie en ons (buitenlands) scoutskamp. Wij kijken er alvast enorm naar

Nadere informatie

Traditioneel zijn er tijdens de maand juni groepsvergaderingen, omdat er veel leiding moet studeren. Hier alle vergaderingen op een rijtje:

Traditioneel zijn er tijdens de maand juni groepsvergaderingen, omdat er veel leiding moet studeren. Hier alle vergaderingen op een rijtje: Belangrijke data: 16 juni: Familievergadering 23 juni: Tocht naar zee 30 juni: Inladen camion wouters 13 juli: Uitladen camion wouters 15 juli: Inladen camion jonggivers 31 juli: Uitladen camion jonggivers

Nadere informatie

PRIJS: SLECHTS INSCHRIJVINGSSTROOKJE: Ik..., ouder van...

PRIJS: SLECHTS INSCHRIJVINGSSTROOKJE: Ik..., ouder van... WANNEER?: ZATERDAG 25 JUNI ZEKER NIET TE VERGETEN: * LUNCHPAKKET * GROTE HANDDOEK * ZWEMPAK/BROEK * ZONNECREME * PET/ZONNEBRIL VERTREK: LEUVEN STATION OM 08.15 UUR TERUG: LEUVEN STATION OM 18.15 UUR KOM

Nadere informatie

C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE

C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE A C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE Omdat het bijna vakantie is, hier alvast een leuke woordzoeker voor jullie! Kunnen jullie hierin Wally vinden? :D Omdat we bijna gaan zwemmen, hier

Nadere informatie

PIONIERS. Zondag 30 september: Overgang. Zondag 7 oktober: Het anti-social media spel => 9u30 12u30

PIONIERS. Zondag 30 september: Overgang. Zondag 7 oktober: Het anti-social media spel => 9u30 12u30 Aller liefste schatties, PIONIERS Hopelijk hebben jullie al zin in dit ontzettend spetterend, gewoon weg zalig jaar bij de pioniers. We gaan dit jaar de tofste spelletjes spelen, de beste dagtochten meemaken

Nadere informatie

DE JOGI S:

DE JOGI S: DE JOGI S: 2018-2019 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan. Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

We zijn alweer bij de laatste scoutsmaand aanbeland. Wat is het jaar weer voorbijgevlogen Gelukkig staan er nog 4 leuke kampen in het vizier!!!

We zijn alweer bij de laatste scoutsmaand aanbeland. Wat is het jaar weer voorbijgevlogen Gelukkig staan er nog 4 leuke kampen in het vizier!!! VOORWOORD We zijn alweer bij de laatste scoutsmaand aanbeland. Wat is het jaar weer voorbijgevlogen Gelukkig staan er nog 4 leuke kampen in het vizier!!! Aangezien de leiding en de leden volop in de examens

Nadere informatie

Hiervoor moeten we naar Merchtem, zijn er enkele lieve ouders die willen rijden? We verzamelen om 13u30, we zouden terug zijn om 17u30.

Hiervoor moeten we naar Merchtem, zijn er enkele lieve ouders die willen rijden? We verzamelen om 13u30, we zouden terug zijn om 17u30. Dag liefste Twinkels! De paasvakantie is gedaan en we staan klaar met tal van nieuwe leuke spelletjes. We hopen dat jullie allemaal kunnen komen. Trouwens, aan allen die hun communie doen of lentefeest

Nadere informatie

maart - mei jaargang 21 Editie 3. t Kapoentje. In deze editie: Nieuw maandprogramma! Wist-je-datjes! 2 e weekend!!!

maart - mei jaargang 21 Editie 3. t Kapoentje. In deze editie: Nieuw maandprogramma! Wist-je-datjes! 2 e weekend!!! 2016-2017 maart - mei jaargang 21 Editie 3 t Kapoentje In deze editie: Nieuw maandprogramma! Wist-je-datjes! 2 e weekend!!! 2 3 Voorwoord Hallo kapoenen en ouders van kapoenen, Het is zover, de 3 e editie

Nadere informatie

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende!

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! SIKAMBERKE Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! Maar geen zorgen binnen een paar weken zijn we

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 41 nummer 5 KAPOENEN ZONDAG 5 MEI We zijn van 14-17uur te vinden in het parochiecentrum maar wees voorbereid want het is de grote VIEZEVUILEVENTJES-vergadering,

Nadere informatie

V.U.: Chiro St-Anneke, Vrijheidslaan 31, 1081 Koekelberg.

V.U.: Chiro St-Anneke, Vrijheidslaan 31, 1081 Koekelberg. V.U.: Chiro St-Anneke, Vrijheidslaan 31, 1081 Koekelberg. Mei en Juni Hoipiepeloi! De zomer komt eraan en dat zien we in onze chiro! Examens komen eraan, met de nodige stress-leiding tot gevolg ;). Daarom

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

KSA activiteiten Jongknapen

KSA activiteiten Jongknapen KSA activiteiten 2016-2017 Jongknapen Algemene info Al deze activiteiten zijn onder voorbehoud, als er veranderingen zullen zijn dan zal dat via mail meegedeeld worden, ook verschijnen alle activiteiten

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

DECEMBER

DECEMBER Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere G.Bergmannlaan 115 1050 Brussel - Groepsnr: B1212G Niet op de openbare weg gooien. DECEMBER 2013 http://www.reynaert-beatrijs.be Beste leden, ouders en anderen

Nadere informatie

gidsen ninove Programma september inschrijvingen zijn zondag 25 september en zondag 2 oktober Afgifte: 9400 Ninove Jaargang:

gidsen ninove Programma september inschrijvingen zijn zondag 25 september en zondag 2 oktober Afgifte: 9400 Ninove Jaargang: Programma september inschrijvingen zijn zondag 25 september en zondag 2 oktober gidsen ninove Afgifte: 9400 Ninove Jaargang: 2016-2017 Erkenningsnummer: P917073 Verschijnt driemaandelijks Maart April Mei

Nadere informatie

Sint-Janske. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske Juni 2017 Voorwoord juni De maand mei was

Nadere informatie

Hallo allerliefste jogi s en ouders!

Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hopelijk hebben jullie goed gefeest, lekker gegeten en hebben jullie veel zin om het scoutsjaar verder te zetten! Een aantal belangrijke data dit Pinkertje zijn: 11

Nadere informatie

Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee. Juni

Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee. Juni Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee Juni Juni 2018 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten Ons scoutsjaar zit er alweer bijna op! De leidingsploeg

Nadere informatie

Hallo allerliefste jogi s en ouders!

Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hopelijk hebben jullie goed gefeest, lekker gegeten en hebben jullie veel zin om het scoutsjaar verder te zetten! Een aantal belangrijke data dit Pinkertje zijn: 11

Nadere informatie

Groepspraatje. Beste leden, ouders en symphatisanten

Groepspraatje. Beste leden, ouders en symphatisanten Groepspraatje Beste leden, ouders en symphatisanten Eerst en vooral wilt heel de leidingsploeg van Mooibos- Lievens U een fantastsich en spetterend 2012 wensen en dat u goed gevierd heeft. Ik kan u al

Nadere informatie

Het scoutsblad Mei 1

Het scoutsblad Mei 1 Het scoutsblad Mei 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Leeftijden... 5 Speelhoekje... 6 Kleurplaat... 6 Zoek de verschillen... 7 Maandbrief kapoenen... 9 ZATERDAG

Nadere informatie

Editie Februari 2014

Editie Februari 2014 Zeescouting Toxandria A41 22G Turnhout - KEMPEN België Belgique P.B. 2300 Turnhout 1 BC 1360 P209079 Editie Februari 2014 v.u. Pieter Ghyssaert Bisschopslaan 46 2340 Beerse verschijnt maandelijks (uitgez.

Nadere informatie

DE GOEIEN INDRUK. Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten

DE GOEIEN INDRUK. Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten DE GOEIEN INDRUK Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten Kijk in januari altijd goed het maandboekje na, want deze zullen afwijken van de normale zondag vergadering door examens! Elke

Nadere informatie

Eikeltje juni. Groeten De grl Wim, Lien en Klaas

Eikeltje juni. Groeten De grl Wim, Lien en Klaas Eikeltje juni Beste leden en ouders, Ons scoutsjaar zit er al bijna op. Dat wil niet alleen zeggen dat onze wekelijkse afspraken op zondag even onderbroken worden, maar gelukkig ook dat de kampen voor

Nadere informatie

NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER

NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER November en december zijn in aantocht en we weten allemaal wat dat wilt zeggen : twee nieuwe maanden boordevol leuke scoutsactiviteiten en hier en daar zelfs een feestje!!!! Wij kijken er al erg naar uit!

Nadere informatie

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske September 2018 Voorwoord Scouts Sint-Jan

Nadere informatie

DEN TOTEM. Juni Scouting Wijnegem. Ons programmaboekje van de maand.

DEN TOTEM. Juni Scouting Wijnegem. Ons programmaboekje van de maand. DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. Juni 2019 Scouting Wijnegem Voorwoord Beste Scoutjes! Het is een feit, de totem die je nu gaat lezen is de allerlaatste van dit scoutsjaar Maar er is geen enkele

Nadere informatie

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand MEI - JUNI Inleiding Jammer, maar helaas.. We zijn aan het laatste boekje van het jaar. Wel volgt er binnenkort nog een superzalig kampboekje met alle informative die jullie nodig hebben om op kamp te

Nadere informatie

Mei / Juni 2019 ANKERS LOS! Maandblad Corneel Mayné 2de B.P. Zeescouts - Antwerpen

Mei / Juni 2019 ANKERS LOS! Maandblad Corneel Mayné 2de B.P. Zeescouts - Antwerpen Mei / Juni 2019 ANKERS LOS! Maandblad Corneel Mayné 2de B.P. Zeescouts - Antwerpen Belangrijke data! Mei: Za 11 Mei: Opendeurdag Zo 19 Mei: Pitaslag (Zeewelpen) Juni: Zo 23 Juni: Seadogs (Zeehonden) ZEEHONDEN

Nadere informatie

ENTHOUSIAST FEBRUARI EN MAART

ENTHOUSIAST FEBRUARI EN MAART ENTHOUSIAST FEBRUARI EN MAART Gelukkig nieuwjaar! Chiro Jap zet het nieuwe jaar in met goede voornemens en goed nieuws. We hebben een nieuwe VB voor te stellen die samen met Thomas de leiding gaat ondersteunen.

Nadere informatie

Kabouters. Dit semester mogen jullie meer e- mails van mij verwachten. Dus vergeet niet af en toe eens te kijken naar jullie mails.

Kabouters. Dit semester mogen jullie meer e- mails van mij verwachten. Dus vergeet niet af en toe eens te kijken naar jullie mails. Kabouters Dag kabouterouders en kaboutertjes, We zitten al voorbij de helft van het KSA- jaar. Wat gaat de tijd ontzettend snel! Jullie dochter/zoon is al een half jaartje ouder en reeds een echte KSA

Nadere informatie

Zaterdag 03/05 vanaf 14u : BERNIE BESTAAT 50 JAAR!!

Zaterdag 03/05 vanaf 14u : BERNIE BESTAAT 50 JAAR!! Hallo Kapoenen!! Het zonnetje is in het land en de laatste maanden van het schooljaar gaan in, dus het is bijna vakantie! Maar dat betekent ook dat het scoutsjaar op zijn einde loopt.. AWOEEEEE! Dus jullie

Nadere informatie

3391 December - januari

3391 December - januari 3391 December - januari Voorwoord Hallo allemaal! Hier zijn we weer met ons laatste boekje van 2017, maar geen nood, daarna zal je onze 3391 ook nog in je mailbox zien! We hebben dit jaar al vele leuke

Nadere informatie

Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn

Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn vergadering 20 februari sport vergadering 27 februari

Nadere informatie