10 november: Financiële actie en eetavond van 9u tot

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "10 november: Financiële actie en eetavond van 9u tot"

Transcriptie

1 Maandprogramma NOVEMBER Zeehonden 3 november: Zwemmen van 14u tot Stadspark Joepie, vandaag gaan we voor de eerste keer dit jaar zwemmen! Vergeet dus zeker je handdoek, zwembroek, zwembandjes en alle andere dingen niet. Hiernaast moet ieder lid ook 3 euro inkom meenemen. Hopelijk staan jullie al te popelen om in het water te springen! 10 november: Financiële actie en eetavond van 9u tot Vandaag is het zoals jaarlijkse gewoonte weer onze financiële actie. Hmmm, heerlijke wafeltjes verkopen! Hiervoor zullen we wel al onze wapens uit de kast moeten halen. Tover dus je mooiste glimlach op je gezicht en laat zeker jullie schattigheid niet in de kast liggen. Na de activiteit kan je ook nog met de hele familie genieten van een heerlijk bord spaghetti op de eetavond van het Ozee. Deze zal doorgaan in de parochiezaal van het Schorvoort, hier sluiten we onze activiteit dan ook om 17u af. 17 november: Belofte van 14u tot Vandaag staat er alweer een andere traditie op het menu, wij gaan onze belofte afleggen. Hierbij zullen we plechtig beloven ons te gedragen doorheen de rest van het jaar. Leer onze zeehondenbelofte dus goed vooraf, zo kan je je mama en papa trots maken (deze zijn dan ook welkom vanaf 15u30). Vandaag vragen wij om zeker in perfect uniform te komen voor deze plechtige gebeurtenis! 24 november: Bosspel van 14u tot Hoe kunnen we deze maand beter afsluiten dan met een stevig bosspel? We hebben zowat alles al gehad in november, dus laten we het maar eens simpel houden. Hopelijk zijn jullie allen paraat met een overmaat aan energie om het spel te winnen! Wij hebben er al vast zin in, tot dan! Contactpersoon van de maand: Zaharof (Xander Geerts) ( )

2 WIST JE DAT de zeehondjes een enorm leuk kennismakingsweekend achter de rug hebben? Zaharof toch een beetje bang was met al die stoere piraten om hem heen? ooglapjes het zicht in het donker verbeteren? de zeehonden dit jaar met een recordaantal ingeschreven zijn? de belofte van de zeehonden ook op deze pagina staat? jullie deze, net zoals de wet van het strand, goed vanbuiten moeten kennen? Wet van het strand: Een volwassen zeehond zit nooit een verslagen zeehond achterna. Belofte: Wij willen vrienden zijn, samen spelen en delen.

3 Zeewelpen 3 november: Quiz van 14u tot Een nieuwe maand is aangebroken, wat betekent dat er weer allemaal leuke activiteiten op ons te wachten staan! Vandaag gaan we onze kennis verrijken en zien wie de slimste welpen onder ons zijn Weet jij hoeveel inwoners Indonesië heeft? Of hoeveel 1548x268 is? Lees die schoolboeken en dikke encyclopedieën al maar goed door, want je gaat al de kennis ter wereld nodig hebben voor onze quiz! 10 november: Financiële actie en eetavond van 9u tot + parochiezaal Schorvoort Waar zijn al die mooie glimlachjes? Die lieve stemmetjes? De schattige snoetjes? Bij jullie natuurlijk! Was jullie gezichtjes, poets jullie tanden, doe nog een keertje wat parfum van mama of papa op en spring in de auto/op de fiets, want vandaag gaan we weer wafels verkopen! Financiële actie is een traditie op de scouts, die we tweemaal per jaar laten doorgaan. Dit om geld in te zamelen voor onze lokalen, het bootmateriaal etc. Na deze vermoeiende dag, waarin onze welpjes veel wafels hebben verkocht en de mama s, papa s, oma s, opa s, tantes en nonkels veel wafels hebben gekocht, kunnen we op de spaghettiavond van het Ozee aanschuiven voor lekkere spaghetti! Deze avond zal doorgaan in de parochiezaal van Schorvoort, waar we om 17u afsluiten. Vergeet zeker niet in te schrijven als je naar de eetavond wil komen! 17 november: Belofte 14u tot Jaja, vandaag is het weer de grote dag. Grote dag? hoor ik jullie al denken, maar het is waar. Vandaag is de belangrijkste dag van het scoutsjaar, want vandaag leggen we onze belofte af! Dit is een plechtige aangelegenheid waarin al de leden en leiding een belofte maken. Leer deze dus zeker al goed op voorhand, want we willen natuurlijk dat iedereen hoort hoe goed de welpen hun belofte kennen! Ouders zijn welkom vanaf 15u30 om de belofte bij te wonen. Deze zal rond 17u gedaan zijn, maar dan is iedereen natuurlijk nog welkom voor een hapje of een drankje! 24 november: Sportdag van 14u tot Woehoew! Smeer die beentjes al maar in want vandaag is het sportdag! Vandaag is een speciale dag want je mag die uniformen thuislaten en je sportiefste kleren aandoen! Vergeet zeker geen flesje water, want je moet natuurlijk genoeg drinken. Wij kijken er al naar uit! Tot dan! Contactpersoon van de maand: Phaona ( )

4 WIST JE DAT de welpen een superleuk weekend achter de rug hebben? Mysa deze maand jarig is? 10 oktober wordt ze 18 jaar! de welpen hun belofte goed moeten inoefenen? dit de belofte en de hordewet van de welpen is? Hordewet: Belofte: Een welp volgt de oude wolf een welp is moedig en houdt vol. Bagheera, graag wil ik welp zijn van de horde. Daarom beloof ik mijn best te doen om de hordewet na te leven En elke dag iemand te helpen waar ik kan.

5 Zeeleeuwen 3 november: Zeilen van 14u tot vijver Vandaag is het eindelijk zo ver, we gaan weer zeilen! Bid allemaal al maar voor goed weer, want dat maakt zo een zeildag nog leuker. Vergeet zeker niet jullie reservekleding en waterschoentjes mee te nemen, je weet maar nooit bij wie je in de boot terechtkomt. 10 november: Financiële actie en eetavond van 9u tot - Schorvoort Vandaag is het weer zover! Financiële actie! Jawel jawel, we gaan weer heerlijke wafels verkopen! Van al dat verkopen krijgen we natuurlijk honger, dus na de activiteit kan iedereen lekker spaghetti komen eten op de eetavond van het Ozee. Trommel je ouders, grootouders, vriendjes, vriendinnetjes, tantes en nonkels op, want zoals het spreekwoord zegt: hoe meer vrienden, hoe meer vreugd! Niet vergeten: we sluiten af aan de parochiezaal van Schorvoort, waar de eetavond ook plaats zal vinden. Vergeet je zeker niet in te schrijven! 17 november: Belofte van 14u tot De belangrijkste dag van het jaar is weer aangebroken, het is tijd om onze belofte af te leggen! Vergeet deze zeker niet in te oefenen, want het is de bedoeling dat iedereen dit goed kent. Op de site kan je een documentje vinden waar de beloftes nog eens in opgelijst staan. Vanaf 15u30 zijn ook de ouders welkom, om dit plechtige moment bij te wonen. De activiteit duurt tot 17u, maar daarna is iedereen welkom voor een hapje en een drankje. 27 november: Zwaardvechten van 14u tot Vandaag gaan we iets keicool doen! Ik geef jullie alvast een tip: het heeft iets met zwaarden te maken. Wil je weten wat we daarmee gaan doen? Dan moet je zeker komen! Smeer die beentjes in, stretch nog enkele keren en zorg ervoor dat je conditie op en top in orde is, want enkel zo zal je de dag doorkomen (hehe) Voor deze activiteit is het zeer belangrijk om te weten met hoeveel leden we gaan zijn. Stuur dus een berichtje naar Lotte als je niet kan komen! Contactpersoon van de maand: Lotte

6 WIST JE DAT Hebe, Rune en Nore als eerste hun vuur aan hadden gekregen op kooktocht? iedereen op de kooktocht heel lekker gekookt heeft? blad steen schaar een goed trucje is om iemand in 'het rondje' te laten kijken? je ook hier de zeeleeuwenbelofte kan vinden? Belofte: Ik ben trots om een zeeleeuw te zijn. Ik ga uitdagingen aan en sta samen sterker dan alleen. Ik hou rekening met anderen, maar ben niet bang om mijn eigen mening te geven. Ik ben een dieren- en plantenvriend en draag zorg voor de natuur. Ik kom op voor anderen, op mij kunnen ze rekenen.

7 Scheepsmakkers 3 november: Swingpaleis van 14u tot Voor zij die vorig jaar zeeleeuw waren: weten jullie nog hoe jullie een fenomenaal swingpaleis hebben gehouden?? Voor de iets oudere makkers: hebben jullie ook die wilde verhalen gehoord over die activiteit?? Vandaag kunnen we onze ervaringen delen want we houden gewoon opnieuw een fenomenaal swingpaleis! Vergeet dus zeker niet je muziekkennis bij te schaven en je te verkleden in het thema 70, 80, 90 (haal dus jullie olifantenpijpenbroeken, opvallende prints en haarbanden maar boven)! 10 november: Financiële actie en eetavond van 9u tot Schorvoort Wat hebben we vandaag allemaal nodig? Een mooie glimlach, de schattigste puppy-oogjes, een fiets die perfect in orde is en natuurlijk een hele berg wafels!! Wat een gekke combinatie, hoor ik jullie al denken Maar neen, natuurlijk niet: het is vandaag weer financiële actie! De dag eindigt natuurlijk niet om 17u. Nadat we zo geweldig verkocht hebben is er natuurlijk de geweldige pasta-avond van het Ozee, jullie komen toch ook? We verwachten jullie om 9u aan het Frac (met de fiets!) en sluiten om 17u af aan de parochiezaal van Schorvoort. 17 november: Belofte van 9u tot Vandaag is het weer een hoogdag, namelijk de belofte. Wie weet komen jullie ouders, grootouders, broers en/ zussen wel kijken! Wij zijn er zeker van dat jullie dat allemaal heel erg goed gaan doen. We spreken om 9u af aan het Frac, om alles al klaar te zetten voor deze bijzondere dag. Om 15u30 is iedereen welkom om te komen kijken naar de belofteviering zelf. Nadien kunnen jullie natuurlijk nog wat blijven plakken om te kunnen genieten van een lekker hapje en een lekker drankje. 24 november: Stadsspel van 14u tot Warande Vandaag mogen jullie als echte detectives een crime scene gaan onderzoeken. We spreken vandaag af aan de hoofdingang van de Warande voor een supercool stadsspel in Turnhout. Veel meer kunnen we natuurlijk niet verklappen, dus be there or be vierkant! Contactpersoon van de maand: Pauline

8 WIST JE DAT dit onze belofte is? Wij zijn scheepsmakkers, wij wagen het avontuur. Wij zijn kameraden en willen eerlijk zijn met elkaar. We willen samen werken en beslissen. Ik help graag waar ik kan. Ik wil winnen en kan verliezen. Ik respecteer wat waardevol is: de mens, de natuur en het materiaal. een foto meer dan duizend woorden zegt?

9 Zeeverkenners 3 november: No Shave November van 14u tot Er is alweer een nieuwe maand van start gegaan. Om deze maand goed in te zetten gaan we iets supertof doen! Wat we juist gaan doen blijft voor jullie voorlopig nog een verrassing. Wel kunnen we jullie al meegeven dat het thema No shave November is. Laat jullie verbeelding maar de vrije loop. Als je echt wil weten waarop dit thema nu juist slaat, zit er niets anders op dan te komen naar deze activiteit. 10 november: Financiële actie en eetavond van 9u tot en afsluiten aan parochiezaal Schorvoort Beste verkenners, haal jullie vriendelijkste snoetjes maar boven, want vandaag is het financiële actie. Oefen je verkoopskills ook al maar eens voor de spiegel. We hebben er alle vertrouwen in dat jullie vandaag super goed gaan verkopen! Neem voor overdag zeker een lunchpakket en iets om te drinken mee en kom met je fiets. We sluiten deze dag uiteindelijk af aan de parochiezaal in Schorvoort. Jaja, daar vindt onze jaarlijkse eetavond weer plaats! Vergeet je dus zeker niet in te schrijven, want het gaat weer superlekker zijn! 17 november: Belofte van 9u tot Vandaag is een belangrijke dag. We leggen namelijk met z n allen onze belofte af! In de voormiddag gaan we iets supercool in elkaar sjorren, zodat we dit op de belofte kunnen tentoonstellen en aan alle ouders kunnen laten zien wat voor talentjes we wel niet zijn. Vanaf 15u30 zijn alle ouders welkom om de belofte bij te wonen. Studeer je belofte al maar goed in, zodat je niet afgaat tijdens deze dag. Mee te nemen: Lunchpakket, drinken en perfect uniform! 24 november: Schaatsen van 13u30u tot Tijdens deze periode van het jaar begint het buiten toch al wel wat koud te worden. Daarom hebben we een activiteit gekozen die toch wel wat bij deze koude aansluit. Jaja we gaan ons op gladde ijs begeven. We spreken een halfuurtje eerder dan normaal af aan het Frac, aangezien we ons nog moeten verplaatsen naar de schaatsbaan. Wat je zeker niet mag vergeten voor vandaag zijn handschoenen, een lange broek en 4 euro. Als je dit niet bij hebt, zal je niet mee kunnen schaatsen. Contactpersoon van de maand: Caitlin (telefoonnummer: , of via Facebook). Kan je eens niet komen of is er een probleem, laat dit dan weten.

10 WIST JE DAT Otto verhuisd is? er al twee maanden van dit toffe scoutsjaar opzitten? we op mega leuk kennismakingsweekendje zijn geweest? Finn de hond mee is gaan zeilen? we eind september enkele vriendjes en vriendinnetjes op bezoek hadden? de leiding op kooktocht kei lekker gekookt had en de leden hen graag als fourage zouden hebben? dit de belofte van de verkenners is? Als verkenner wil ik leven, ik durf geloven in anderen en zoeken naar iets meer. Ik wil spelen, lachen, praten, varen en stil zijn. Zomaar of toch niet zomaar. Ik wil niet verstikt raken in de dagelijkse sleur van vastgeroeste ideeën, maar samen uit onze warme nest kruipen en opkomen voor wereldvrede en solidariteit.

11 Loodsen 3 november: Zeilen van 09u tot Voor de laatste keer dit jaar gaan we nog eens de prachtige Melle op om te zeilen. Het is echter niet zomaar een zeil activiteit, jullie gaan de zeeleeuwen helpen met het leren zeilen! Zie dus dat je je zeiltheorie nog eens hebt opgefrist tegen dan! 10 November: Financiële actie van 09u tot + Voor de voorlaatste keer van jullie scoutslid-carrière gaan jullie nog eens lekker wafeltjes verkopen. Vergeet zeker je fiets niet! S avonds is het tijd voor de eetavond in Schorvoort, hopelijk is iedereen erbij! 17 november: Belofte van 09u tot Vandaag gaan jullie jullie prachtige, zelfgeschreven belofte doen! Daarnaast gaan we ook nog wat centjes verdienen door eten en drinken te verkopen om onze zotte reis naar. te kunnen betalen! 24 november: Zwemmen van 14u tot Stadspark Dit vraagt niet meer uitleg! Vergeet zeker geen 3 euro en je zwembroek (@Sepp!! :D) Contactpersoon van de maand: Florian

12 WIST JE DAT de Loodsen tijdens het kennismakingsweekend helemaal tot in Frankrijk hebben gefietst!! :o

11 november: Financiële actie en eetavond van 9u Schorvoort

11 november: Financiële actie en eetavond van 9u Schorvoort Maandprogramma NOVEMBER Zeehonden 4 november: Belofte van 14u tot 17u @ Frac Kennen jullie de wet van het strand nog? Want vandaag leggen jullie allemaal je belofte af! Dit speciale moment willen jullie

Nadere informatie

Maandprogramma zeehonden

Maandprogramma zeehonden Maandprogramma zeehonden 5 november: ZOOM van 13:30u tot 17u @ Sint-Jozefcollege (Collegestraat) Wie is de sterkste en slimste scoutsgroep van Turnhout? Inderdaad, dat zijn wij! En vandaag gaan we dat

Nadere informatie

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Maandprogramma APRIL Zeehonden 31 maart, 1,2 april: paasweekend ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Deze week doen we het een beetje anders, de activiteit vindt namelijk plaats

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma OKTOBER

Zeehonden. Maandprogramma OKTOBER Maandprogramma OKTOBER Zeehonden 6-7 oktober: Kennismakingsweekendje van zaterdag 10u tot zondag 15u @Frac Vandaag start ons kennismakingsweekend! Jullie worden zaterdag 6 oktober aan het Frac verwacht

Nadere informatie

Maandprogramma MAART. Zeehonden. 4 maart: stadsspel van 14u tot futur

Maandprogramma MAART. Zeehonden. 4 maart: stadsspel van 14u tot futur Maandprogramma MAART Zeehonden 4 maart: stadsspel van 14u tot 17u @ futur Herinneren jullie je de 3 e - jaars verkenners nog? Ja, die van de pijlentocht. Zij gaan vandaag een stadsspel maken voor ons.

Nadere informatie

4 mei: Kabouterwandeling van 14u tot Kasterlee

4 mei: Kabouterwandeling van 14u tot Kasterlee Maandprogramma MEI Zeehonden 4 mei: Kabouterwandeling van 14u tot 17u @Kabouterberg, Kasterlee Trek jullie stoute schoenen maar aan, want vandaag gaan we op avonturentocht op de Kabouterberg in Kasterlee!

Nadere informatie

Maandprogramma Zeehonden

Maandprogramma Zeehonden Maandprogramma Zeehonden 1 oktober: sport en spel van 14u tot 17u @ parking stadspark Zoals je kan zien zijn we vandaag op verplaatsing. We spreken vandaag af aan het stadsprak voor een leuke sport- en

Nadere informatie

4 februari: winterwandeling van 14u tot 17 Grotenhoutbos, Vosselaar. 18 februari: LEIDINGSWEEKEND: verrassingsactiviteit van 14u tot 17 Frac

4 februari: winterwandeling van 14u tot 17 Grotenhoutbos, Vosselaar. 18 februari: LEIDINGSWEEKEND: verrassingsactiviteit van 14u tot 17 Frac ZEEHONDJES 4 februari: winterwandeling van 14u tot 17 u @ Grotenhoutbos, Vosselaar Vandaag gaan we lekker wandelen! Doe je goede schoenen aan. Neem iedereen mee: mama, papa, oma, opa, broer en zus. Onderweg

Nadere informatie

WIST JE DAT. Zeehonden. Maandprogramma DECEMBER. 2 december: Sinterklaas van 14u tot

WIST JE DAT. Zeehonden. Maandprogramma DECEMBER. 2 december: Sinterklaas van 14u tot Maandprogramma DECEMBER Zeehonden Daar wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt. Wie zou dat zijn? Ja, jullie raden het al. Ook dit jaar komt de Sint naar de scouts! Hopelijk zijn jullie

Nadere informatie

De leiding is dan op weekend met allemaal andere zeescoutsen uit Vlaanderen. Daardoor kunnen wij geen activiteit in elkaar steken Tot volgende week!

De leiding is dan op weekend met allemaal andere zeescoutsen uit Vlaanderen. Daardoor kunnen wij geen activiteit in elkaar steken Tot volgende week! Maandprogramma MAART ZEEHONDEN 5 maart: zwemmen van 13u30 tot 17u @ Frac Vandaag gaan we nog eens zwemmen, jihaaaa! Hiervoor spreken we dus een half uurtje vroeger af dan normaal zodat we langer in het

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma MEI. 5 mei: Financiële actie van 9u tot

Zeehonden. Maandprogramma MEI. 5 mei: Financiële actie van 9u tot Maandprogramma MEI Zeehonden 5 mei: Financiële actie van 9u tot 17u @Boomgaardplein Breng vandaag maar jullie schattigste glimlach en jullie goed humeur mee om veel wafeltjes te kunnen verkopen, want het

Nadere informatie

Maandprogramma JANUARI. Zeehonden. 7 januari: driekoningen van 14u tot 17 frac

Maandprogramma JANUARI. Zeehonden. 7 januari: driekoningen van 14u tot 17 frac Maandprogramma JANUARI Zeehonden 7 januari: driekoningen van 14u tot 17 u @ frac Vandaag gaan we 3 koningen vieren dus gaan we zingen. Dus smeer je stembanden al en zet je schattig gezichtje op. Je mag

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma FEBRUARI. 3 februari: Winterwandeling van 14u tot Oud-Turnhout

Zeehonden. Maandprogramma FEBRUARI. 3 februari: Winterwandeling van 14u tot Oud-Turnhout Maandprogramma FEBRUARI Zeehonden 3 februari: Winterwandeling van 14u tot 17u @Liereman Oud-Turnhout Waaauw vandaag doen we iets dat we maar één keer in het jaar doen. We gaan vandaag met z n allen een

Nadere informatie

Zeehonden MAANDPROGRAMMA SEPTEMBER. 1 september: Kennismakingsspelletjes van 14u tot

Zeehonden MAANDPROGRAMMA SEPTEMBER. 1 september: Kennismakingsspelletjes van 14u tot MAANDPROGRAMMA SEPTEMBER Zeehonden 1 september: Kennismakingsspelletjes van 14u tot 17u @Frac Woehoew het nieuwe scoutsjaar is begonnen. Omdat jullie allemaal nieuw zijn voor de leiding en de leiding voor

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma OKTOBER. 7 oktober: Zwemmen van 14u tot Turnhout

Zeehonden. Maandprogramma OKTOBER. 7 oktober: Zwemmen van 14u tot Turnhout Maandprogramma OKTOBER Zeehonden 7 oktober: Zwemmen van 14u tot 17u @Zwembad Turnhout Dit is de eerste keer dat we gaan zwemmen dit jaar. Neem zeker je zwempak en handdoek mee! Vergeet ook niet 3 euro

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma JUNI. 1 juni: Filmavond van 18 uur tot 20:30

Zeehonden. Maandprogramma JUNI. 1 juni: Filmavond van 18 uur tot 20:30 Maandprogramma JUNI Zeehonden 1 juni: Filmavond van 18 uur tot 20:30 uur @FRAC Vandaag is het nog eens een avondactiviteit, want jullie leiding zit in de examens. We gaan een film kijken, dus neem zeker

Nadere informatie

Boscrosser. Januari-Februari. Maandblad Woudlopers Mechelen. Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan Mechelen P

Boscrosser. Januari-Februari. Maandblad Woudlopers Mechelen. Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan Mechelen P Maandblad Woudlopers Mechelen Boscrosser Januari-Februari belgië-belgique P.B. 2800 Mechelen Mail BC 10630 Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan 166 2800 Mechelen P 508747 Voorwoord Beste ouders,

Nadere informatie

Dag Liefste kapoentjes! Eindelijk kan het nieuwe. scoutsjaar beginnen! Ook een warm welkom aan de

Dag Liefste kapoentjes! Eindelijk kan het nieuwe. scoutsjaar beginnen! Ook een warm welkom aan de T Kapoentje Dag Liefste kapoentjes! Eindelijk kan het nieuwe scoutsjaar beginnen! Ook een warm welkom aan de nieuwe kapoenen. Het wordt een jaar vol verrassingen, plezier en ravotten! Hier vinden jullie

Nadere informatie

September Oktober

September Oktober September Oktober 2016-2017 INLEIDING Liefste Akabe Toetertoe-fans, Met veel plezier kunnen wij jullie welkom heten in alweer een nieuw scoutsjaar. Het kamp is nog maar net achter de rug, en toch beginnen

Nadere informatie

Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee. Juni

Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee. Juni Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee Juni Juni 2018 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten Ons scoutsjaar zit er alweer bijna op! De leidingsploeg

Nadere informatie

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities.

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. Zwitserse Eetavond zaterdag 5 maart We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. De jaarlijkse eetavond voor ouders, leden, oud-leden, sympathisanten

Nadere informatie

Zeehonden: 1 december: Sinterklaas van 14u tot

Zeehonden: 1 december: Sinterklaas van 14u tot Maandprogramma DECEMBER Zeehonden: 1 december: Sinterklaas van 14u tot 17u @Frac DAAAAR wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt. DAAAAR wordt aan de deur geklopt wie zou dat zijn? Eindelijk

Nadere informatie

1 november 14u tot 17u

1 november 14u tot 17u Zoals Meneer ei hierboven zegt: Welkom bij de kabouters voor nog eens twee maanden vol plezier Wij verspillen niet teveel papier en schrijven hier wat jullie nog te wachten staat! 1 november 14u tot 17u

Nadere informatie

Maandprogramma zeehonden

Maandprogramma zeehonden Maandprogramma zeehonden 3september: @frac 2-5u pleinspelletjes+ kennismakingsspelletjes: Vandaag is het de allereerste activiteit van het jaar! Wij hebben er zoveel zin in! We gaan elkaar wat beter leren

Nadere informatie

WIST JE DAT. Zeehondjes. Maandprogramma JANUARI. 6 januari: Driekoningen van 14u tot 13 januari: Zwemmen van 14u tot Turnhout

WIST JE DAT. Zeehondjes. Maandprogramma JANUARI. 6 januari: Driekoningen van 14u tot 13 januari: Zwemmen van 14u tot Turnhout Maandprogramma JANUARI Zeehondjes 6 januari: Driekoningen van 14u tot 17u @Frac Kleed jullie maar warm aan en zet je versleten hoed al maar op want we gaan driekoningen zingen! Vandaag gaan we huis aan

Nadere informatie

DE JOGI S:

DE JOGI S: DE JOGI S: 2018-2019 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan. Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma FEBRUARI. 2 februari: Lampionnentocht van 14u tot

Zeehonden. Maandprogramma FEBRUARI. 2 februari: Lampionnentocht van 14u tot Maandprogramma FEBRUARI Zeehonden 2 februari: Lampionnentocht van 14u tot 17u @Frac Een tocht door het donker tiditiditi we zijn toch niet bang tiditiditi we hebben een zaklamp bij tiditiditi... Ho, wacht

Nadere informatie

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken Lieve Jogi s Na een bangelijk scoutsjaar met vele niet-te-doen-crazy vergaderingen, zotte weekends en een awesome kamp is het weer tijd voor een nog vetter scoutsjaar om nooit te vergeten! We hebben voor

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 2 NOVEMBER - DECEMBER. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 2 NOVEMBER - DECEMBER. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 2 NOVEMBER - DECEMBER V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo scouties Ja 't is gebeurd, het nieuwe scoutsjaar heeft zijn start genomen.

Nadere informatie

Kapoenen. Dikke knuffels Pablo, Jobo, Kapi, Kobi, Toto, Kerri, Pico en Bero

Kapoenen. Dikke knuffels Pablo, Jobo, Kapi, Kobi, Toto, Kerri, Pico en Bero 3 november: Vandaag is het jeugdweek. We spelen een mega cool spel om de robots te helpen in de toekomst. Jullie worden verwacht om 14 u aan het Park de Singel om 16u30 kunnen jullie terug naar huis. 10

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

WAT ALS je een hele groep gidsen een heel jaar samen zet? Dan staat er een super ultra leuk scoutsjaar te wachten!

WAT ALS je een hele groep gidsen een heel jaar samen zet? Dan staat er een super ultra leuk scoutsjaar te wachten! Joehoe allerliefste gidsen, WAT ALS je een hele groep gidsen een heel jaar samen zet? Dan staat er een super ultra leuk scoutsjaar te wachten! Het is eindelijk weer zo ver : een nieuw scoutsjaar gaat van

Nadere informatie

November december

November december November december 2016-2017 Blabla Scouteske groetjes, De groepsleiding: Jène, Jolien en Laur INLEIDING Beste Toetertoeten, Het scoutsjaar begon alweer met een knal! De eerste activiteiten zijn ondertussen

Nadere informatie

Sint-Janske. november. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. november. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 0479 42 93 83 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com fiene.vertenten@gmail.com Sint-Janske

Nadere informatie

KAPOENEN MAART 12 MAART

KAPOENEN MAART 12 MAART KAPOENEN MAART 5 MAART Eén tegen allen! De leiding voorziet een hele lijst met opdrachten voor jullie. Kunnen jullie deze uitvoeren tegen het einde van de vergadering? Wie weet hangt hier wel een kleine

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Beste leden, ouders en vrienden, Woordje van de groepsleiding En we gaan verder! Het is alweer mei! Tijd voor de voorlaatste scoutsmaand van dit scoutsjaar! Ooooh : ( Mei en juni beloven weer spannend

Nadere informatie

Mei / Juni 2019 ANKERS LOS! Maandblad Corneel Mayné 2de B.P. Zeescouts - Antwerpen

Mei / Juni 2019 ANKERS LOS! Maandblad Corneel Mayné 2de B.P. Zeescouts - Antwerpen Mei / Juni 2019 ANKERS LOS! Maandblad Corneel Mayné 2de B.P. Zeescouts - Antwerpen Belangrijke data! Mei: Za 11 Mei: Opendeurdag Zo 19 Mei: Pitaslag (Zeewelpen) Juni: Zo 23 Juni: Seadogs (Zeehonden) ZEEHONDEN

Nadere informatie

Feest bij onze goede vriendinnen van de Chiro! Hier kunnen we onmogelijk niet passeren, kom zeker langs en ontdek wat hier allemaal te beleven valt!

Feest bij onze goede vriendinnen van de Chiro! Hier kunnen we onmogelijk niet passeren, kom zeker langs en ontdek wat hier allemaal te beleven valt! Woordje vooraf De Lente is in het land en dat betekend dat het scoutsjaar er weer bijna opzit. Maar geen vrees, want van april en mei gaan we er nog eens vollenbak tegenaan! De ledenweekends komen er ook

Nadere informatie

Ons eerste weekend samen is van 27/10-29/10. Dus houdt deze data zeker vrij!! De kampdata zijn;

Ons eerste weekend samen is van 27/10-29/10. Dus houdt deze data zeker vrij!! De kampdata zijn; JONGGIDSEN 2017-2018 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan! Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

Vele knuffels van Chico, Toto, Pablo, Pico, Kerrie en Kobi! Vrijdag 4 april

Vele knuffels van Chico, Toto, Pablo, Pico, Kerrie en Kobi! Vrijdag 4 april APRIL Vrijdag 4 april Om alvast even te wennen tegen het kamp mogen jullie blijven slapen in ons kapoenen lokaal. Jullie worden om 19.00 u aan het lokaal verwacht met een slaapzak, een matje/veldbed, toiletgrief

Nadere informatie

Beste vrienden van den 2,

Beste vrienden van den 2, Zomer 2014 Beste vrienden van den 2, Het is eindelijk gedaan met examens en de zomervakantie staat voor de deur. De jongens vertrekken allemaal op kamp en we hopen dat ze daar weer een heleboel dingen

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo allemaal Het einde van het scoutsjaar is weer in zicht, nog twee maanden te gaan. Zoals

Nadere informatie

Hallo allerliefste jogi s en ouders!

Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hallo allerliefste jogi s en ouders! Het nieuwe jaar gaat weer van start, daarbij hoort natuurlijk ook weer een pinkertje met al onze super leuke activiteiten. Hopelijk hebben jullie er allemaal even veel

Nadere informatie

Allerliefste jogi s, Als je niet kan komen geef dan even een seintje aan Fien voor vrijdagavond. GSM:

Allerliefste jogi s, Als je niet kan komen geef dan even een seintje aan Fien voor vrijdagavond. GSM: Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan! Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke zondagochtend een

Nadere informatie

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten De eerste maand van 2018 is aangebroken! Hopelijk heeft iedereen fijne feestdagen achter de rug. Januari betekent niet alleen het begin van het nieuwe jaar,

Nadere informatie

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das.

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das. PARETTER NOVEMBER Beste leden en ouders, De eerste scoutsmaand is weer voorbijgevlogen en hopelijk heeft iedereen de smaak te pakken! De leiding vond het alvast zeer leuk om oude bekenden en nieuwe gezichten

Nadere informatie

Kapoenen! terugvinden op de site en het takhoekje. Vele groetjes van jullie leiding: Chico, Pablo, Toto, Pico, Kerrie & Kobi

Kapoenen! terugvinden op de site en het takhoekje. Vele groetjes van jullie leiding: Chico, Pablo, Toto, Pico, Kerrie & Kobi OKTOBER Kapoenen! 5 oktober Trek vandaag maar stevige schoenen aan, want vandaag is het BOSSPEL! We verwachten jullie om 13u45 aan de Epelaar (voor de routebeschrijving: zie takhoekje op de site). Om 16u15

Nadere informatie

Kabouters. Als laatste maar zeker niet te min, mag je zeker niet vergeten om iedere zaterdag opnieuw je uniform aan te trekken!

Kabouters. Als laatste maar zeker niet te min, mag je zeker niet vergeten om iedere zaterdag opnieuw je uniform aan te trekken! 16 Kabouters Lieve kaboutervriendjes, mama s en papa s, Na al die toffe zaterdagen die we al samen hebben beleefd, komen er nog enkele, hele zotte, toffe en nooit te vergeten zaterdagen bij. De leiders

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

JINTRODUCTION JIN 98 SEPTEMBER- OKTOBER

JINTRODUCTION JIN 98 SEPTEMBER- OKTOBER JINTRODUCTION JIN 98 SEPTEMBER- OKTOBER ALEXIS 22 JAAR GENOEGLIJKE REUZENPANDA 1 JAAR KAPOENEN 1 JAAR GIDSEN 2 JAAR VERKENNERS LOTTE 21 JAAR PITTIGE EEKHOORN 2 JAAR KABOUTERS 2 JAAR GIDSEN 09/09 AFREKENEN

Nadere informatie

Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten,

Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, KAJOGI SEPTEMBER Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, Joepie joepie joepie! Er staat een nieuw scoutsjaar voor de deur! We hebben een nieuwe leidingsploeg, die helemaal klaar is om er een stevige

Nadere informatie

2 februari. 9 februari. 16 februari. 23 februari. 2 maart

2 februari. 9 februari. 16 februari. 23 februari. 2 maart SCOUTSENGIDSENBEERSE Februari 2 februari Vandaag gaan we zwemmen in het nieuwe zwembad van Beerse! Afspraak om 13u45 aan t Beerke met zwemgerief, een handdoek en 2. Om 16u40 mogen jullie terug naar huis.

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober 2016 Zondag 4 September 2016 Geen activiteit: De +14 en leiding hebben zaterdag 5 september oud-ijzerslag gehad om de kas van

Nadere informatie

Jullie BEESTIGE leiding voor het komende jaar

Jullie BEESTIGE leiding voor het komende jaar September oktober Jullie BEESTIGE leiding voor het komende jaar Naam: Jesse Aantal jaren in leiding: 1 Lievelingseten: Boomschors maar dan extra goed gebakken Hobby s: Boomhutten van Bamboe maken Levensmotto:

Nadere informatie

SPARLEKIJN jaargang September

SPARLEKIJN jaargang September 1 SPARLEKIJN jaargang 2019-2020 September www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Sparlekijn Broechemsesteenweg 217, 2560 Nijlen Contactgegevens TAK LEIDING MAILEN NAAR: BELLEN NAAR: Kapoenen? kapoenen@scoutsnijlen.be?

Nadere informatie

Kabouters Kleurrijke, Aardige, Babbelende, Ondeugende, Unieke, Tedere, Eerlijke, Ruige Scoutsmeisjes.

Kabouters Kleurrijke, Aardige, Babbelende, Ondeugende, Unieke, Tedere, Eerlijke, Ruige Scoutsmeisjes. Kabouters Kleurrijke, Aardige, Babbelende, Ondeugende, Unieke, Tedere, Eerlijke, Ruige Scoutsmeisjes. Kabouters lopen, lachen, roepen, bulderen en zingen, ze proesten, dansen, hollen, tieren, vallen om

Nadere informatie

Jongknapen. Lieve jongkapen

Jongknapen. Lieve jongkapen Jongknapen Lieve jongkapen Na de grote, maar toffe vakantie is de KSA terug, JOEPIE! Als jij een boekje zoals deze in je handen hebt, dan ben jij de gelukkige die iedere zaterdagmiddag naar de KSA kan

Nadere informatie

PS: De ouders zijn ook welkom vanaf 14 uur om een spelletje te spelen, een drankje te drinken of een boottochtje te maken! Allen daarheen!

PS: De ouders zijn ook welkom vanaf 14 uur om een spelletje te spelen, een drankje te drinken of een boottochtje te maken! Allen daarheen! Maandprogramma APRIL Zeehondjes 6 april: Klimaatspel van 14u tot 17u @FRAC Vandaag gaan we eens iets anders doen, we gaan de wereld namelijk laten zien dat onze zeescouts enorm voorbeeldig is wat betreft

Nadere informatie

mailadres. Mooie prijzen gegarandeerd voor de beste teams!

mailadres. Mooie prijzen gegarandeerd voor de beste teams! WELPENBOEKJE 4 Voorwoord Dag lieve welpen! Het is weer zover. Met tranen in de ogen moeten wij jullie mededelen dat dit al het laatste boekje van het scoutsjaar is : ( Mooie tijden gaan jammer genoeg snel!

Nadere informatie

Mei 11.

Mei 11. Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 9 SCOUGI Mei 11 WWW.Scoutsengidsenbeerse.be scougi@scoutsengidsenbeerse.be Als de kapoenen komen in mei, dan legt elke vogel een ei. 7 mei: Vandaag zijn we heel sportief

Nadere informatie

Maandlijst December - Januari

Maandlijst December - Januari Maandlijst December - Januari Algemene informatie Aangezien er in December en Januari veel examens zijn, en er dus veel gestudeerd moet worden, gaan er deze 2 maanden minder activiteiten zijn. Maar geen

Nadere informatie

allemaal goed kunnen gebruiken voor we het zwembad onveilig gaan maken!

allemaal goed kunnen gebruiken voor we het zwembad onveilig gaan maken! ZEEHONDJES! 3 december: Sinterklaas van 14u tot 17u @ FRAC Hij komt! Hij komt! Eindelijk is hij daar weer! De goedheilige man is weer in het land, sterker nog; hij is bij ons in het FRAC. Zijn jullie allemaal

Nadere informatie

Jonghernieuwers. Zaterdag 16 september 2017! 14u- 17U

Jonghernieuwers. Zaterdag 16 september 2017! 14u- 17U Jonghernieuwers Hallo jonghernieuwers Omdat mij is gezegd dat ik hier een halve pagina moet vullen zal ik dus mijn best doen om het vol te krijgen met zoveel mogelijk belangrijke en onbelangrijke dingen.

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma JUNI. 2 juni: Stadsspel van 14u tot

Zeehonden. Maandprogramma JUNI. 2 juni: Stadsspel van 14u tot Maandprogramma JUNI Zeehonden 2 juni: Stadsspel van 14u tot 17u @Warande Vandaag gaan we de straten van Turnhout nog eens onveilig maken, want we spelen een megaleuk stadsspel! Knoop je bottinen maar goed

Nadere informatie

Als je wat later komt, dan is dat geen probleem. We zitten in het Raadsherenpark, dat is in de buurt.

Als je wat later komt, dan is dat geen probleem. We zitten in het Raadsherenpark, dat is in de buurt. Maandprogramma MAART Zeepkontjes 3 maart: Stadsspel met kinderfuif van 14u tot 17u @Kuub(Warande) Vandaag wordt Turnhout onze speeltuin. Hopelijk is het goed weer, dan is dit stadsspel een heel pakje leuker.

Nadere informatie

Kabouters. Liefste kabouters, mama s en papa s

Kabouters. Liefste kabouters, mama s en papa s Kabouters Liefste kabouters, mama s en papa s Bij het lezen van deze welkomstwoorden, kan je terugblikken op een zalig KSA- jaar. Alle supervette activiteiten, het winterweekend maar vooral het fantastische

Nadere informatie

Februari maart - april 2015-2016

Februari maart - april 2015-2016 Februari maart - april 2015-2016 INLEIDING Liefste ouders, begeleiders, familie, vrienden en kenissen! We hebben het jaar geweldig kunnen inzetten, bedankt aan allen die aanwezig waren op onze nieuwjaarsdrink!

Nadere informatie

SEINTOREN JONGGIDSEN. xoxo Jona, Ann-Julie, Julie, Matthijs, Fien. Wet:

SEINTOREN JONGGIDSEN. xoxo Jona, Ann-Julie, Julie, Matthijs, Fien. Wet: SEINTOREN JONGGIDSEN Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan! Maar dit betekent wel tijd voor een mega-bangelijk tweede deel van dit leuke scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

Gelukkig Nieuwjaar! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: januari 2016 Nummer: 5 P409906

Gelukkig Nieuwjaar! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: januari 2016 Nummer: 5 P409906 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: januari 2016 Nummer: 5 P409906 Gelukkig Nieuwjaar! Afzendadres en VU Elien Verbiest Hezemeerdijk 22 2440 Geel Januari is weer aangebroken en

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma JANUARI. 5 januari: Driekoningen van 14u tot

Zeehonden. Maandprogramma JANUARI. 5 januari: Driekoningen van 14u tot Maandprogramma JANUARI Zeehonden 5 januari: Driekoningen van 14u tot 17u @FRAC Warm jullie mooiste engelenstem al maar op, want vandaag gaan we 3 koningen zingen! Je mag verkleed komen als een van de drie

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding!

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding! SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER- OKTOBER Het is weer zo ver! Het nieuwe scoutsjaar begint weer! WOEHOEEW!! Een nieuw jaar met veel spelen, vuil worden en veel vriendjes. Wij hebben er alvast

Nadere informatie

Kalender. Hieronder vindt u de kalender voor de komende 3 maanden: 24 mei: Pitaslag zeehonden en zeewelpen 13 juni: Bar 2.

Kalender. Hieronder vindt u de kalender voor de komende 3 maanden: 24 mei: Pitaslag zeehonden en zeewelpen 13 juni: Bar 2. mei en juni Kalender Hieronder vindt u de kalender voor de komende 3 maanden: 24 mei: Pitaslag zeehonden en zeewelpen 13 juni: Bar 2 Zomerkampen: Zeehonden 6 tot en met 12 juli Zeewelpen 26 juni tot en

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG. September-oktober

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG. September-oktober Belangrijke data: 21 september: OVERGANG September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2014 De zomervakantie is weer bijna voorbij, september staat voor

Nadere informatie

Seintoren Gidsen. Kom altijd op tijd naar de vergadering op uw véloke! Laat je gsm, ipod, laptop, drugs, alcohol, wapens, illegale dieren,... thuis!

Seintoren Gidsen. Kom altijd op tijd naar de vergadering op uw véloke! Laat je gsm, ipod, laptop, drugs, alcohol, wapens, illegale dieren,... thuis! Seintoren Gidsen Joehoe lieve gidsen Een nieuw scoutsjaar gaat van start (joepie!) en daarom ook een nieuwe seintoren! Wij zijn alvast super enthousiast om elke week jullie mooie gezichtjes te zien. Hier

Nadere informatie

Woordje van de grol. Beste leden en ouders,

Woordje van de grol. Beste leden en ouders, Woordje van de grol Beste leden en ouders, De kampen van 2017 zijn weer achter de rug en we vonden het allemaal superleuk! We hadden graag nog eens de leidingsploeg en de fouriers willen bedanken voor

Nadere informatie

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs.

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Juni Xaverius-St.Rita A21/46G Juni 2015 Beste ouders, leden, vrienden

Nadere informatie

Weer of geen weer, de scouts gaat er steeds voor!!

Weer of geen weer, de scouts gaat er steeds voor!! Dag liefste scoutsvrienden! De maand februari gaat gepaard met enkele typische weerspreuken. We sommen ze graag even op: Al is de sprokkel nog zo fel, ze heeft vijf schone dagen wel. Is februari nat en

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s. September-oktober

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s. September-oktober Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2014 De zomervakantie

Nadere informatie

Maandschors. Januari Februari 2016. Weest paraat!

Maandschors. Januari Februari 2016. Weest paraat! Maandschors Januari Februari 2016 Weest paraat! 2016, wij zijn er klaar voor. Jullie ook? Een nieuw jaar, een nieuwe maand, een nieuwe maandschors! Wij hopen dat jullie allemaal konden genieten van spetterende

Nadere informatie

Praktische afspraken VOOR vrijdag af te bellen/smsen/mailen Het uniform Uggs zijn niet toegelaten, hoe versleten ze ook mogen zijn.

Praktische afspraken VOOR vrijdag af te bellen/smsen/mailen Het uniform Uggs zijn niet toegelaten, hoe versleten ze ook mogen zijn. Ladies! Jajajaaa het is weer tijd voor een nieuw scoutsjaar! Met nieuwe leiding, nieuwe leden en nieuwe zotte plannen, wordt dit weer een jaar om nooit te vergeten! Maak jullie klaar voor zondagochtenden,

Nadere informatie

Het scoutsblad. mei. Het scoutsblad mei 1

Het scoutsblad. mei. Het scoutsblad mei 1 Het scoutsblad mei Het scoutsblad mei 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Praktische informatie... 3 Verkennerbar... 4 Eindactiviteit... 5 Speelhoekje... 7 Doolhof... 7 Maandbrief kapoenen... 8 Maandbrief

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag allerliefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft weer een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding December Normaal gezien beperkt dit voorwoord zich tot de nodige informatie, liefst melig geschreven en met af en toe een verwijzing naar de fratsen van de leiding. Normaal gezien doen wij als Vincies

Nadere informatie

Jongknapen. Liefste jongknapen,

Jongknapen. Liefste jongknapen, Jongknapen Liefste jongknapen, Het is weer zover, hier hebben we 2 maanden op moeten wachten: het nieuwe boekje openslaan en het woordje van de banleider snel lezen om dan al eens te spieken wat er jullie

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

GIDSKE 1. 1 september 7 december

GIDSKE 1. 1 september 7 december GIDSKE 1 1 september 7 december Dag liefste gidsen, het is weer de start van een superleuk nieuw scoutsjaar en hier is alweer het eerste gidske! Hierin vind je alle vergaderingen terug die je zeker niet

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 februari: Wafelverkoop kapoenen. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Februari

Belangrijke data: 21 februari: Wafelverkoop kapoenen. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Februari Belangrijke data: 21 februari: Wafelverkoop kapoenen Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Februari Xaverius-St.Rita A21/46G Februari 2015 Beste ouders, leden en sympathisanten

Nadere informatie

Dit jaar hebben we samen met onze kok het volgende menu samengesteld:

Dit jaar hebben we samen met onze kok het volgende menu samengesteld: Eetavond Beste scoutsvrienden, We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. De jaarlijkse eetavond voor ouders, leden, oud-leden, sympathisanten en

Nadere informatie

: Vandaag is het ZOOM. We zullen de andere

: Vandaag is het ZOOM. We zullen de andere : Het is weer de welbefaamde jeugdweek! Ook vandaag is er speciaal voor jullie een hele toffe activiteit in elkaar gestoken. Meer informatie kunnen jullie terug vinden op het takhoekje. Ik zou ook zeker

Nadere informatie

Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten

Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten Vrolijk Pasen! Op 4 & 5 maart zijn het restaurantdagen! Allemaal zeker komen! De kampdata zijn bekend! Check ze snel op onze site Indien je nog

Nadere informatie

PRIJS: SLECHTS INSCHRIJVINGSSTROOKJE: Ik..., ouder van...

PRIJS: SLECHTS INSCHRIJVINGSSTROOKJE: Ik..., ouder van... WANNEER?: ZATERDAG 25 JUNI ZEKER NIET TE VERGETEN: * LUNCHPAKKET * GROTE HANDDOEK * ZWEMPAK/BROEK * ZONNECREME * PET/ZONNEBRIL VERTREK: LEUVEN STATION OM 08.15 UUR TERUG: LEUVEN STATION OM 18.15 UUR KOM

Nadere informatie

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN ---

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- September Oktober Liefste welpen! Het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur We verwelkomen jullie met een blij humeur Weer een jaar vol spel en gelach Jullie zijn altijd welkom op zondag Van twee tot vijf

Nadere informatie

Stevige linker, IJdele Kraanvogel

Stevige linker, IJdele Kraanvogel Beste Alowisianen Lieve ouders Enthousiaste sympathisanten Brave kindjes Een nieuw jaar, een nieuw begin. Een heel duidelijk nieuw begin. Dit werkjaar start namelijk met een nieuwe groepsleiding. De meesten

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes Kapoenen Beertjes Dag allerliefste kapoentjes, en de mama en papa natuurlijk ook. Wij willen jullie graag welkom heten bij onze tak, de KAPOENEN. Wij zijn speciaal uitverkozen om deze kapoentjes de tijd

Nadere informatie

Het scoutsblad. oktober. Het scoutsblad oktober 1

Het scoutsblad. oktober. Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad oktober Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad oktober 2 Inhoudsopgave Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Speelhoekje... 6 Doolhof... 6 Maandbrief kapoenen... 7 Maandbrief welpen...

Nadere informatie