Zeehonden. Maandprogramma JANUARI. 5 januari: Driekoningen van 14u tot

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zeehonden. Maandprogramma JANUARI. 5 januari: Driekoningen van 14u tot"

Transcriptie

1 Maandprogramma JANUARI Zeehonden 5 januari: Driekoningen van 14u tot Warm jullie mooiste engelenstem al maar op, want vandaag gaan we 3 koningen zingen! Je mag verkleed komen als een van de drie koningen. Vast en zeker komen, is de boodschap, want het gaat superleuk worden! 12 januari: Filmavond van 18u tot Vandaag spreken we eens s avonds af om samen gezellig een film te kijken. Jullie mogen een kussen en dekentje meenemen om comfortabel te zitten. Je mag ook eten en drinken meenemen om van te smullen tijdens de film. Welke film het wordt, blijft nog een verrassing. 19 januari: Zwemmen van 14u tot Stadspark Spitter spetter spater, lekker in het water. Jaja, jullie raden het al: vandaag gaan we nog eens zwemmen. Vergeet zeker niet om je badpak, bikini, zwembroek en handdoek mee te nemen. Neem ook zeker 3 euro mee. 26 januari: Verjaardagsfeestje van 14u tot Fernandez is jarig en dat moet gevierd worden! Maak dus die spieren al maar los, want we gaan een feestje bouwen! Wat mag er zeker niet ontbreken op een feestje? Jawel hoor, we gaan goed swingen en dansen! Allemaal zeker komen, zodat je het feestje van het jaar niet mist! Contactpersoon van de maand: Matkah ( )

2 WIST JE DAT de zeehondjes heel veel wafels hebben verkocht tijdens de financiële actie? Zaharof, Sea, Epatkas, Kotick en Matkah deze maand examens hebben? de zeehondjes hun pietendiploma gehaald hebben?

3 Zeewelpen 5 januari: Reuzegezelschapsspelletjes van14u tot Nadat iedereen heeft kunnen genieten van alle familiefeesten is het terug tijd om naar de scouts te komen, jeeej! Vandaag gaan we namelijk in de wereld stappen van de reuzegezelschapsspelen. Nee nee, niet de kleine gezelschapsspelen, maar de megaleuke en coole reuzegezelschapsspelen. Vandaag pakken we alles heel groots aan! 12 januari: Filmavond van 18u tot Vandaag gaan we gezellig samen een film kijken. Welke film? Dat weten we nog niet. Jullie mogen zelf jullie lievelingsfilm meenemen en wie weet gaan we die dan wel kijken! Jullie mogen zelf ook iets lekkers meenemen om tijdens de film op te kunnen eten of drinken. De leiding kijkt er al naar uit! Jullie toch ook? 19 januari: Boysnight van 18u tot Deze dag is de dag voor de echte mannen. Natuurlijk zijn al onze stoere meisjes ook welkom, om eens een echte blik te werpen in die rare mannenwereld! We testen vandaag wie de echte mannen zijn in onze tak. De leiding is er al helemaal klaar voor, jullie ook? 26 januari: Schaatsen van 14u tot 23 Vandaag gaan we ons niet op de gewone grond begeven, maar wel op het gladde ijs! De dingen die jullie zeker niet mogen vergeten zijn: handschoenen, een lange broek (al van het begin aan, wel het bovenste deel van het uniform aandoen) en 5 euro. Wij wachten jullie op aan de schaatsbaan van Turnhout. Tot dan! Contactpersoon van de maand: Hathi ( )

4 WIST JE DAT de zeewelpen een katapult hebben gemaakt en dat die deze keer niet is ingestort?...er in paprikachips meer zout zit dan in zoute chips?...mysa vorige maand geopereerd is?

5 Zeeleeuwen 5 januari: Driekoningen van 14u tot Drie moeders, drie moeders geef mij een nieuwe rooster. Mijnen oude is versleten mijn hoed die mag t niet weten. Mijn koning heeft het geld op mijn vader geteld! Na een héél jaar kan de leiding zich moeilijk herinneren hoe het lied ook alweer ging. Hopelijk zijn jullie talrijk aanwezig, zodat de mensen het kattengejank van de leiding niet hard zullen horen en jullie veel snoep kunnen buitmaken! 12 januari: Spelletjes in het donker van 18u tot Zien is zó maakt plaats voor de andere minder gewaardeerde zintuigen en daarom spelen wij vandaag spelletjes in het donker! Geen zorgen, de leiding zal proberen alle monsters en aliens uit het FRAC te verjagen, zodat de spelletjes ongestoord kunnen doorgaan, maar of dit zal lukken 19 januari: Filmavond van 18u tot Zin in een avond vol magie met Harry Potter? Of eerder een avondje tussen de prinsen en prinsessen met Elsa? Of heb je toch liever een legendarische avond met Mr. Bean? Alles kan, maar wat het precies wordt, houden we nog even als verrassing! Vergeet zeker geen hapje, drankje of zelfs een slaapzak mee te nemen. 26 januari: Bosspel van 14u tot Ook vandaag heeft de leiding een geweldig spel voor jullie in petto! Wat dit spel zal zijn, laten we echter nog even aan jullie verbeelding over. Wordt het een ouderwetse stratego, een handelsspel of wordt het iets totaal anders? Misschien kunnen jullie dit wel beïnvloeden door heel vaak en heel luid aan de leidsters te vertellen wat jullie lievelingsactiviteit precies is! Contactpersoon van de maand: Lotte

6 WIST JE DAT Roosje, Lotte, Pieter en Wout volop in hun examens zitten maar toch naar de scouts willen komen? we met alle zeeleeuwen tegelijk in het bubbelbad zijn gekropen? de Sint persoonlijk tegen Wout heeft gezegd dat hij de flinkste leiding was? de Sint nadien tegen Pieter heeft gezegd dat hij eigenlijk de flinkste en leukste leiding is? jullie Wout wel een knuffel mogen geven om hem te troosten? Ward en Veronica een oogje op elkaar hebben? ze het stiekem leuk vinden als je hen daarmee plaagt? je niet vaak genoeg tegen de leidsters kan zeggen wat je lievelingsactiviteit is?

7 Scheepsmakkers 5 januari: Knutselactiviteit van 14u tot Waatt?! Knutselen? Ja ja, vandaag mogen jullie je creatieve kant eens laten zien. We gaan knutselen tijdens een megacool spel, dat helemaal in thema is. Als je een confituur-/ choco-/ pindakaas-/ pot hebt, kan je die beter meenemen, want die zullen we nodig hebben. Zorg er ook zeker voor dat je mama of papa of jijzelf het etiketje eraf haalt (even laten weken in warm water). PS: Als je meerdere potjes thuis hebt, mag je er ook meerdere meenemen voor de kindjes die er geen bij hebben. 12 januari: Filmavond van 19u tot Omdat jullie leiders en leidsters examens ( ) hebben en dus veel moeten studeren ( ), hebben we besloten om vandaag een lekker ontspannende filmavond te doen. Bereid je al maar voor op de meest hilarische film die je kent! Om het allemaal nog gezelliger te maken, mogen jullie ook allemaal een slaapzak, hoofdkussen, meebrengen. Een klein hapje of drankje mag ook meegebracht worden! 19 januari: Techniekactiviteit van 14u tot Na die ontspannende activiteiten van de afgelopen weken is het tijd om jullie technieken weer een beetje bij te schaven. Wij hopen dat jullie talrijk aanwezig zullen zijn, want je gaat veel bijleren en dat gaan we doen op een superleuke manier! Geloof mij maar. Gelieve ook nog 2 mee te nemen voor een verrassing! 26 januari: Sportdag van 14u tot Oh ooww Die kerstweken waren duidelijk niet zo goed voor de lijn en de conditie. Daar moeten we snel iets aan doen en wel nu! We gaan die kilootjes eraf zweten aan de hand van allemaal verschillende spelen. Je mag voor deze activiteit je uniform thuislaten en in sportkleding (denk aan zweetbanden, joggings, beenwarmers, ) naar de scouts komen. We gaan buiten sporten, dus zorg voor veel laagjes, zodat je het niet koud krijgt! Contactpersoon van de maand: Amber ( )

8 WIST JE DAT we er een keileuk, nieuw lid bij hebben? het hart bij de mens in het midden van de borstkas zit en niet links? Coca-Cola vroeger cocaïne bevatte? de strepen van een zebra voor bescherming én voor verkoeling zorgen? een slak drie jaar lang kan slapen? olifanten de enige dieren zijn die niet kunnen springen?

9 Zeeverkenners 5 januari: Driekoningen van 14u tot De vakantie is nog niet helemaal gedaan, dus we gaan er nog een laatste keer van genieten met een driekoningenspel. Verkleed komen is niet verplicht, maar wordt wel aangemoedigd. Vergeet de ster niet, anders weten we niet waar we naartoe moeten! 12 januari: Wereldkampioenschap Zoutelande luisteren van 14u tot Vandaag is het zover! Tijd voor het allereerste wereldkampioenschap Zoutelande luisteren! Voor de liefhebbers: warm je stembanden op en neem je dansbenen mee. Voor de haters: neem goede oordopjes mee, want het gaat er luid aan toe gaan! 19 januari: Spel met Schorvoort van 14u tot (sporthal) Omdat sommige leiding tijdens de examens geen drie uur kan vrijmaken op een zaterdagnamiddag, gaan we een spel spelen met andere scoutsgroepen uit de buurt. We hebben dit al een keertje gedaan, dus jullie weten wel dat we sowieso gaan winnen. 26 januari: Stratego van 14u tot Vandaag trekken we nog eens het bos in met een oude klassieker! Het is tijd om stratego boven te halen. Het leuke is dat jullie zelf het thema mogen kiezen. Zorg dat het gewoon niet te vies is. Contactpersoon van de maand: Caitlin ( )

10 WIST JE DAT er hieronder heel veel leuke informatie staat over januari? Januari is de eerste maand van onze kalender. Het is een maand die niet altijd heeft bestaan. Bij de Romeinen bestonden de maanden januari en februari niet. De twee maanden van de winter werden door de Romeinen niet als volwaardig beschouwd, het was een maandloze periode. Toen de Romeinen de maand januari dan toch in het leven riepen, kreeg ze haar naam van de beschermgod Janus. Deze god was de god die op alle deuren, poorten en openingen lette. Januari opent dus het jaar, het is de maand van de overgang, van een nieuw begin. Maar Janus is de god die afgebeeld wordt met twee gezichten, elk een andere kant opkijkend. Janus is dus de god van het verleden en van de toekomst. De perfecte god om het nieuwe jaar mee te starten en het oude af te sluiten. Ontstaan van Nieuwjaar in januari De traditie om Nieuwjaar te vieren in de maand januari is ontstaan in 135 voor Christus. Het Romeinse Rijk had problemen om zijn grenzen te verdedigen, in Spanje ditmaal. Om dit euvel te verhelpen moest een nieuwe consul aangesteld worden. Dit kon echter maar bij het begin van het nieuwe jaar. In die periode was dat op 15 maart. Om de procedure te kunnen versnellen, werd het begin van het jaar in 135 V.C. dus verplaatst naar 1 januari. Maand van 31 dagen Januari is een maand van 31 dagen. Daarmee is het een van de zeven maanden met 31 dagen. De andere maanden zijn: maart, mei, juli, augustus, oktober en december. Blue Monday Zo rond de twintigste januari is het Blue Monday, de dag van het jaar waarop we ons het ellendigste voelen. Deze dag wordt berekend door middel van een ingewikkelde formule. Feit is dat de feesten achter de rug zijn, dat we ons niet aan onze goede voornemens hebben gehouden, dat de zomervakantie nog ver weg is, dat het weer miserabel is, dat we heel wat kilo's zijn bijgekomen tijdens de feesten en ga zo maar door. Gelukkig is het slechts één dag in een jaar!

11 Loodsen 5 januari: Kijkstage van?u Wopsaah, het najaar van 2018 was echt mega nice! Met al meer dan de helft van ons bedrag verzameld, de vliegtickets in de pocket en nog een aantal goede werkjes in het vooruitzicht, zijn we helemaal klaar voor Dit is het jaar dat jullie leiding worden, daarom starten we het jaar met jullie eerste kijkstage! We zijn er zeker van dat jullie dat goed gaan doen. In de groep kan je zien bij wie jullie staan. Vraag de takleiding van de groep waar je bij staat naar waar en wanneer je moet komen. 12 januari: Casino Royal XXL van 19u tot Jullie begeleiding zit momenteel volop in examen-modus, daarom spreken we in de avond af voor een decadente casinoavond. DRESSCODE: CLASSY 19 januari: Kijkstage van?u Vandaag staat jullie tweede kijkstage op de planning. In de groep kan je zien bij wie jullie staan. Vraag de takleiding van de groep waar je bij staat naar waar en wanneer je moet komen. 26 januari: Surprise van 14u tot Vanavond staat er een werkje op de planning: helpen op het enige echte boerenbal in Geel. Om ons wat voor te bereiden op al deze boeren, hebben Niels en ik een activiteit van formaat voorzien. Meer info volgt snel in de groep <3. Contactpersoon van de maand: Florian ( )

12 WIST JE DAT we naar Corfu gaan? jullie nog steeds loodsen zijn? jullie volgend jaar ook nog zo genoemd gaan worden?

De leiding is dan op weekend met allemaal andere zeescoutsen uit Vlaanderen. Daardoor kunnen wij geen activiteit in elkaar steken Tot volgende week!

De leiding is dan op weekend met allemaal andere zeescoutsen uit Vlaanderen. Daardoor kunnen wij geen activiteit in elkaar steken Tot volgende week! Maandprogramma MAART ZEEHONDEN 5 maart: zwemmen van 13u30 tot 17u @ Frac Vandaag gaan we nog eens zwemmen, jihaaaa! Hiervoor spreken we dus een half uurtje vroeger af dan normaal zodat we langer in het

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma JUNI. 1 juni: Filmavond van 18 uur tot 20:30

Zeehonden. Maandprogramma JUNI. 1 juni: Filmavond van 18 uur tot 20:30 Maandprogramma JUNI Zeehonden 1 juni: Filmavond van 18 uur tot 20:30 uur @FRAC Vandaag is het nog eens een avondactiviteit, want jullie leiding zit in de examens. We gaan een film kijken, dus neem zeker

Nadere informatie

Maandprogramma JANUARI. Zeehonden. 7 januari: driekoningen van 14u tot 17 frac

Maandprogramma JANUARI. Zeehonden. 7 januari: driekoningen van 14u tot 17 frac Maandprogramma JANUARI Zeehonden 7 januari: driekoningen van 14u tot 17 u @ frac Vandaag gaan we 3 koningen vieren dus gaan we zingen. Dus smeer je stembanden al en zet je schattig gezichtje op. Je mag

Nadere informatie

WIST JE DAT. Zeehonden. Maandprogramma DECEMBER. 2 december: Sinterklaas van 14u tot

WIST JE DAT. Zeehonden. Maandprogramma DECEMBER. 2 december: Sinterklaas van 14u tot Maandprogramma DECEMBER Zeehonden Daar wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt. Wie zou dat zijn? Ja, jullie raden het al. Ook dit jaar komt de Sint naar de scouts! Hopelijk zijn jullie

Nadere informatie

WIST JE DAT. Zeehondjes. Maandprogramma JANUARI. 6 januari: Driekoningen van 14u tot 13 januari: Zwemmen van 14u tot Turnhout

WIST JE DAT. Zeehondjes. Maandprogramma JANUARI. 6 januari: Driekoningen van 14u tot 13 januari: Zwemmen van 14u tot Turnhout Maandprogramma JANUARI Zeehondjes 6 januari: Driekoningen van 14u tot 17u @Frac Kleed jullie maar warm aan en zet je versleten hoed al maar op want we gaan driekoningen zingen! Vandaag gaan we huis aan

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma OKTOBER

Zeehonden. Maandprogramma OKTOBER Maandprogramma OKTOBER Zeehonden 6-7 oktober: Kennismakingsweekendje van zaterdag 10u tot zondag 15u @Frac Vandaag start ons kennismakingsweekend! Jullie worden zaterdag 6 oktober aan het Frac verwacht

Nadere informatie

allemaal goed kunnen gebruiken voor we het zwembad onveilig gaan maken!

allemaal goed kunnen gebruiken voor we het zwembad onveilig gaan maken! ZEEHONDJES! 3 december: Sinterklaas van 14u tot 17u @ FRAC Hij komt! Hij komt! Eindelijk is hij daar weer! De goedheilige man is weer in het land, sterker nog; hij is bij ons in het FRAC. Zijn jullie allemaal

Nadere informatie

Zeehonden: 1 december: Sinterklaas van 14u tot

Zeehonden: 1 december: Sinterklaas van 14u tot Maandprogramma DECEMBER Zeehonden: 1 december: Sinterklaas van 14u tot 17u @Frac DAAAAR wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt. DAAAAR wordt aan de deur geklopt wie zou dat zijn? Eindelijk

Nadere informatie

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Maandprogramma APRIL Zeehonden 31 maart, 1,2 april: paasweekend ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Deze week doen we het een beetje anders, de activiteit vindt namelijk plaats

Nadere informatie

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT JANUARI 2017 GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT WE MERKEN DAT ER NOG EEN AANTAL OUDERS NIET HEBBEN BETAALD. BRENG DIT ALSTU- BLIEFT ZO SNEL MOGELIJK IN ORDE ANDERS IS JE DOCHTER NIET VERZEKERD. ALS U HET NIET

Nadere informatie

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 1 Inho u d s ta fe l Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 2 Belangrijke informatie Zondag 11 November: Vandaag is het jammer

Nadere informatie

Groepspraatje. Beste leden, ouders en symphatisanten

Groepspraatje. Beste leden, ouders en symphatisanten Groepspraatje Beste leden, ouders en symphatisanten Eerst en vooral wilt heel de leidingsploeg van Mooibos- Lievens U een fantastsich en spetterend 2012 wensen en dat u goed gevierd heeft. Ik kan u al

Nadere informatie

10 november: Financiële actie en eetavond van 9u tot

10 november: Financiële actie en eetavond van 9u tot Maandprogramma NOVEMBER Zeehonden 3 november: Zwemmen van 14u tot 17u @Zwembad Stadspark Joepie, vandaag gaan we voor de eerste keer dit jaar zwemmen! Vergeet dus zeker je handdoek, zwembroek, zwembandjes

Nadere informatie

4 mei: Kabouterwandeling van 14u tot Kasterlee

4 mei: Kabouterwandeling van 14u tot Kasterlee Maandprogramma MEI Zeehonden 4 mei: Kabouterwandeling van 14u tot 17u @Kabouterberg, Kasterlee Trek jullie stoute schoenen maar aan, want vandaag gaan we op avonturentocht op de Kabouterberg in Kasterlee!

Nadere informatie

4 februari: winterwandeling van 14u tot 17 Grotenhoutbos, Vosselaar. 18 februari: LEIDINGSWEEKEND: verrassingsactiviteit van 14u tot 17 Frac

4 februari: winterwandeling van 14u tot 17 Grotenhoutbos, Vosselaar. 18 februari: LEIDINGSWEEKEND: verrassingsactiviteit van 14u tot 17 Frac ZEEHONDJES 4 februari: winterwandeling van 14u tot 17 u @ Grotenhoutbos, Vosselaar Vandaag gaan we lekker wandelen! Doe je goede schoenen aan. Neem iedereen mee: mama, papa, oma, opa, broer en zus. Onderweg

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma FEBRUARI. 2 februari: Lampionnentocht van 14u tot

Zeehonden. Maandprogramma FEBRUARI. 2 februari: Lampionnentocht van 14u tot Maandprogramma FEBRUARI Zeehonden 2 februari: Lampionnentocht van 14u tot 17u @Frac Een tocht door het donker tiditiditi we zijn toch niet bang tiditiditi we hebben een zaklamp bij tiditiditi... Ho, wacht

Nadere informatie

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. Januari Scouting Wijnegem

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. Januari Scouting Wijnegem Jaargang 61 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. Januari 2017 Scouting Wijnegem VOORWOORD Om te beginnen, een zalig gepasseerd kerstfeest en een grenzeloos 2017 toegewenst! Op 2016 blikken wij als

Nadere informatie

Algemeen Nieuws Januari

Algemeen Nieuws Januari Algemeen Nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Eerst en vooral willen we jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

Gelukkig Nieuwjaar! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: januari 2016 Nummer: 5 P409906

Gelukkig Nieuwjaar! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: januari 2016 Nummer: 5 P409906 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: januari 2016 Nummer: 5 P409906 Gelukkig Nieuwjaar! Afzendadres en VU Elien Verbiest Hezemeerdijk 22 2440 Geel Januari is weer aangebroken en

Nadere informatie

Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka

Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka t JOKSKE november- december 2017 1 Inhoudstabel Belangrijke data 3 Ribbels 4 Speelclub 5 Rakwi 6 Tito 7 Ketaspi 8 2 Belangrijke Data Zondag 26 November: vandaag

Nadere informatie

Maandprogramma MAART. Zeehonden. 4 maart: stadsspel van 14u tot futur

Maandprogramma MAART. Zeehonden. 4 maart: stadsspel van 14u tot futur Maandprogramma MAART Zeehonden 4 maart: stadsspel van 14u tot 17u @ futur Herinneren jullie je de 3 e - jaars verkenners nog? Ja, die van de pijlentocht. Zij gaan vandaag een stadsspel maken voor ons.

Nadere informatie

Dit jaar hebben we samen met onze kok het volgende menu samengesteld:

Dit jaar hebben we samen met onze kok het volgende menu samengesteld: Eetavond Beste scoutsvrienden, We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. De jaarlijkse eetavond voor ouders, leden, oud-leden, sympathisanten en

Nadere informatie

Maandlijst December Januari

Maandlijst December Januari Maandlijst December Januari Jaarthema 2013-2014 Algemene informatie - Zoals in de infobundel staat, zal de maandlijst enkel nog via onze site verkrijgbaar zijn (www.kljstrijtem.be). Moest dit een probleem

Nadere informatie

december: Vandaag knuffels van de is het helaas geen leiding, Jobo, Kapi, vergadering. Pablo Kobi, Toto, Kerri, Bero en Pico

december: Vandaag knuffels van de is het helaas geen leiding, Jobo, Kapi, vergadering. Pablo Kobi, Toto, Kerri, Bero en Pico Zaterdag 1 december: De sint is weer in het land en hij komt naar de scouts! De kapoenen worden om 13:45 uur aan Don Bosco verwacht! Vergeet geen mooie tekening voor de Sint! Om 16:30 mogen jullie ouders

Nadere informatie

Boscrosser. Januari-Februari. Maandblad Woudlopers Mechelen. Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan Mechelen P

Boscrosser. Januari-Februari. Maandblad Woudlopers Mechelen. Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan Mechelen P Maandblad Woudlopers Mechelen Boscrosser Januari-Februari belgië-belgique P.B. 2800 Mechelen Mail BC 10630 Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan 166 2800 Mechelen P 508747 Voorwoord Beste ouders,

Nadere informatie

Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar

Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar DECEMBER 2018 Beste ketten en ouders Onze derde Chiromaand staat voor de deur. De feest maand van het jaar. Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar het

Nadere informatie

Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien.

Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. Beste ouders, leden, en vrienden, Ten eerste wenst het hele leidingsteam u een vrolijk kerstfeest en een

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag allerliefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft weer een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Maandprogramma zeehonden

Maandprogramma zeehonden Maandprogramma zeehonden 5 november: ZOOM van 13:30u tot 17u @ Sint-Jozefcollege (Collegestraat) Wie is de sterkste en slimste scoutsgroep van Turnhout? Inderdaad, dat zijn wij! En vandaag gaan we dat

Nadere informatie

Chiroboekje December!

Chiroboekje December! Chiroboekje December! Hoi Allemaal, Hier zijn we weer! * We willen iedereen die komen genieten is van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Wij hebben

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma OKTOBER. 7 oktober: Zwemmen van 14u tot Turnhout

Zeehonden. Maandprogramma OKTOBER. 7 oktober: Zwemmen van 14u tot Turnhout Maandprogramma OKTOBER Zeehonden 7 oktober: Zwemmen van 14u tot 17u @Zwembad Turnhout Dit is de eerste keer dat we gaan zwemmen dit jaar. Neem zeker je zwempak en handdoek mee! Vergeet ook niet 3 euro

Nadere informatie

Allerliefste Jogi s en ouders

Allerliefste Jogi s en ouders Allerliefste Jogi s en ouders Hieronder kunnen jullie al onze activiteiten terugvinden voor de volgende maanden van het scoutsjaar. Er staat ons nog heel wat leuks te wachten, neem snel een kijkje! Driekoningen,

Nadere informatie

Als je wat later komt, dan is dat geen probleem. We zitten in het Raadsherenpark, dat is in de buurt.

Als je wat later komt, dan is dat geen probleem. We zitten in het Raadsherenpark, dat is in de buurt. Maandprogramma MAART Zeepkontjes 3 maart: Stadsspel met kinderfuif van 14u tot 17u @Kuub(Warande) Vandaag wordt Turnhout onze speeltuin. Hopelijk is het goed weer, dan is dit stadsspel een heel pakje leuker.

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma FEBRUARI. 3 februari: Winterwandeling van 14u tot Oud-Turnhout

Zeehonden. Maandprogramma FEBRUARI. 3 februari: Winterwandeling van 14u tot Oud-Turnhout Maandprogramma FEBRUARI Zeehonden 3 februari: Winterwandeling van 14u tot 17u @Liereman Oud-Turnhout Waaauw vandaag doen we iets dat we maar één keer in het jaar doen. We gaan vandaag met z n allen een

Nadere informatie

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten De eerste maand van 2018 is aangebroken! Hopelijk heeft iedereen fijne feestdagen achter de rug. Januari betekent niet alleen het begin van het nieuwe jaar,

Nadere informatie

DECEMBER

DECEMBER Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere G.Bergmannlaan 115 1050 Brussel - Groepsnr: B1212G Niet op de openbare weg gooien. DECEMBER 2013 http://www.reynaert-beatrijs.be Beste leden, ouders en anderen

Nadere informatie

11 november: Financiële actie en eetavond van 9u Schorvoort

11 november: Financiële actie en eetavond van 9u Schorvoort Maandprogramma NOVEMBER Zeehonden 4 november: Belofte van 14u tot 17u @ Frac Kennen jullie de wet van het strand nog? Want vandaag leggen jullie allemaal je belofte af! Dit speciale moment willen jullie

Nadere informatie

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken Lieve Jogi s Na een bangelijk scoutsjaar met vele niet-te-doen-crazy vergaderingen, zotte weekends en een awesome kamp is het weer tijd voor een nog vetter scoutsjaar om nooit te vergeten! We hebben voor

Nadere informatie

Programma. December. Chiro Sint-Dionysius

Programma. December. Chiro Sint-Dionysius Programma December Chiro Sint-Dionysius 2 Sinterklaas komt naar de jongenschiro! Komen jullie ook?? 14-17u We gaan in het lokaal allerlei spelletjes spelen, om ter meeste spelletjes op 1 zondag!!!! 9 16

Nadere informatie

Seintoren 2 e semester Kapoenen

Seintoren 2 e semester Kapoenen Seintoren 2 e semester Kapoenen Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat op ons te wachten en het belooft een super ervaring te worden vol leuke activiteiten! Voor het eerste semester zijn

Nadere informatie

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding December Normaal gezien beperkt dit voorwoord zich tot de nodige informatie, liefst melig geschreven en met af en toe een verwijzing naar de fratsen van de leiding. Normaal gezien doen wij als Vincies

Nadere informatie

Zeehonden MAANDPROGRAMMA SEPTEMBER. 1 september: Kennismakingsspelletjes van 14u tot

Zeehonden MAANDPROGRAMMA SEPTEMBER. 1 september: Kennismakingsspelletjes van 14u tot MAANDPROGRAMMA SEPTEMBER Zeehonden 1 september: Kennismakingsspelletjes van 14u tot 17u @Frac Woehoew het nieuwe scoutsjaar is begonnen. Omdat jullie allemaal nieuw zijn voor de leiding en de leiding voor

Nadere informatie

!VERGEET JE NIET IN TE SCHRIJVEN VOOR ONS MEGALEUK KAMP!!TEN LAATSTE 15 JUNI!

!VERGEET JE NIET IN TE SCHRIJVEN VOOR ONS MEGALEUK KAMP!!TEN LAATSTE 15 JUNI! Surprise! Vandaag is het verrassingsvergadering! Jullie worden om 14u verwacht, om 16u30 mogen jullie terug opgehaald worden. 8 juni gaan we ons met de hele scouts uitleven en samen spelletjes spelen,

Nadere informatie

Liefste chirovrienden, 2016 is van start gegaan! Hopelijk hebben jullie allemaal genoten van de feestdagen? Wij alvast wel!

Liefste chirovrienden, 2016 is van start gegaan! Hopelijk hebben jullie allemaal genoten van de feestdagen? Wij alvast wel! Liefste chirovrienden, 2016 is van start gegaan! Hopelijk hebben jullie allemaal genoten van de feestdagen? Wij alvast wel! Januari staat voor vele van de leidsters in het teken van studeren, studeren,

Nadere informatie

BOEKJE DECEMBER CHIRO PERK DA S STERK!

BOEKJE DECEMBER CHIRO PERK DA S STERK! BOEKJE DECEMBER CHIRO PERK DA S STERK! Algemeen nieuws Gegroet liefste leden en ouders, December is de maand van speciale vergaderingen, dus wees allemaal alert! Hieronder geven we al een kort overzicht

Nadere informatie

Maandprogramma Zeehonden

Maandprogramma Zeehonden Maandprogramma Zeehonden 1 oktober: sport en spel van 14u tot 17u @ parking stadspark Zoals je kan zien zijn we vandaag op verplaatsing. We spreken vandaag af aan het stadsprak voor een leuke sport- en

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas, scoutshemd en groene broek/rok aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam overal op staat.

3. Doe steeds je scoutsdas, scoutshemd en groene broek/rok aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam overal op staat. WOUTERS Ewaaaa stoere binken en dappere meisjes, zijn jullie klaar voor een volgend kimmeke vol spetterende en toffe activiteiten? Jullie leiding kan in ieder geval al niet wachten! Hier nog even onze

Nadere informatie

November. Chiro Sint Dionysius Putte

November. Chiro Sint Dionysius Putte November Chiro Sint Dionysius Putte PINKELS ZONDAG 01 NOV Vandaag is het geen chiro omdat we er vrijdagavond al een griezelige boel van hebben gemaakt. ZONDAG 08 NOV Letterkoekjes, appels, choco, chips,

Nadere informatie

Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari

Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari 37 ste jaargang: 2017-2018 Maand: Januari 2018 Nummer: 5 P409906 Nieuwjaarszingen @ W Hei Zondag 31 december Winterwandeling @ Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari Afzendadres en VU St.-Aloysiusscouts

Nadere informatie

Maandlijst december-januari

Maandlijst december-januari Maandlijst december-januari Algemene informatie Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de leiding en dan bestellen wij dit voor jou.

Nadere informatie

ZO 5 VR 31 VR 12 VR 7. Zo 19 VR 14 ZO 26 VR 23. Juni. Mei. Bagheera: 0471/ Akela: 0476/ u u u u-17.

ZO 5 VR 31 VR 12 VR 7. Zo 19 VR 14 ZO 26 VR 23. Juni. Mei. Bagheera: 0471/ Akela: 0476/ u u u u-17. u Een gewaarschuwd kapoen... Er zijn 5 raar mannen aan het lokaal gesignaleerd. En niet de 5 raar mannen die jullie gewoon zijn Grote Scouts-Test Na een heel jaar vol avonturen is het tijd om te bewijzen

Nadere informatie

Voorwoord groepsleiding

Voorwoord groepsleiding TARSIVAT December Voorwoord groepsleiding Van 13 tot 15 november lag de volledige Tarsi-vloot aangemeerd op Linkeroever. Met 110 waren we, verkleed als woeste zeerovers, piraten, matroosjes en papegaaien.

Nadere informatie

Lieve Jogi s, Xoxo De leiding. Astrid Juliette Ellen Merle Julie Clara

Lieve Jogi s, Xoxo De leiding. Astrid Juliette Ellen Merle Julie Clara Lieve Jogi s, Na de vakantie en een fantastisch kamp is het nu weer tijd voor een nieuw super leuk scoutsjaar. Wij hopen dat jullie er evenveel zin in hebben als wij! Iedere week zorgt de leiding met veel

Nadere informatie

kalender Wat staat er op de 24 & 31 december KERST EN NIEUWJAAR GEEN SCOUTS want staan voor de deur!

kalender Wat staat er op de 24 & 31 december KERST EN NIEUWJAAR GEEN SCOUTS want staan voor de deur! Krantje december Wat staat er op de kalender 24 & 31 december GEEN SCOUTS want KERST EN NIEUWJAAR staan voor de deur! O nze wens voor het nieuwe jaar is alvast het vinden van vele helpende handen voor

Nadere informatie

De leiding. KAPOENEN Daphné Lesuisse 0484/ Evelien Mermans 0495/ Yasser Abdul Rasol 0485/97.10.

De leiding. KAPOENEN Daphné Lesuisse 0484/ Evelien Mermans 0495/ Yasser Abdul Rasol 0485/97.10. DECEMBER - JANUARI De leiding KAPOENEN (kapoenen@gidsenkapellen.be) Daphné Lesuisse 0484/55.46.55 Evelien Mermans 0495/66.62.31 Yasser Abdul Rasol 0485/97.10.55 Sam van Lommel Alexander Goossens 0479/12.79.85

Nadere informatie

Maandlijst December Januari

Maandlijst December Januari Maandlijst December Januari Algemene informatie Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de leiding en dan bestellen wij dit voor jou.

Nadere informatie

CHIRO SINT-DIONYSIUS

CHIRO SINT-DIONYSIUS CHIRO SINT-DIONYSIUS 2016-2017 PINKELS DECEMBER ZONDAG 04/12/16 Eindelijk is het vandaag zover! Leidster Laure kijkt al heel lang uit naar deze dag! Want Sinterklaas komt namelijk op bezoek met zijn 2

Nadere informatie

Voorwoord. jaar af met een spetterende afscheidsvergadering! Kom zeker en vast kijken wat jullie op deze laatste vergadering van het jaar gaan doen!

Voorwoord. jaar af met een spetterende afscheidsvergadering! Kom zeker en vast kijken wat jullie op deze laatste vergadering van het jaar gaan doen! Kapke Mei - Juni Voorwoord Beste ouders en lieve Roodkapkes, Wat is het werkjaar alweer voorbij gevlogen! We zitten al aan het laatste kapke van het jaar! Maar niet getreurd, want er staat weer heel wat

Nadere informatie

Liefste kapoenen en ouders van kapoenen

Liefste kapoenen en ouders van kapoenen VOORWOORD Liefste kapoenen en ouders van kapoenen Na het afsluiten van boekje 1 met ons gezellig en plezierig Halloween weekend, staat boekje 2 al voor de deur, tijd vliegt! We hebben alvast weer veel

Nadere informatie

2 februari. 9 februari. 16 februari. 23 februari. 2 maart

2 februari. 9 februari. 16 februari. 23 februari. 2 maart SCOUTSENGIDSENBEERSE Februari 2 februari Vandaag gaan we zwemmen in het nieuwe zwembad van Beerse! Afspraak om 13u45 aan t Beerke met zwemgerief, een handdoek en 2. Om 16u40 mogen jullie terug naar huis.

Nadere informatie

De kapoenen seintoren 1

De kapoenen seintoren 1 De kapoenen seintoren 1 Beste kapoenen en ouders, Het nieuwe scoutsjaar is weer van start gegaan. We hebben hierdoor afscheid moeten nemen van onze 2 e jaars, maar we kijken er al naar uit om de nieuwe

Nadere informatie

PS: De ouders zijn ook welkom vanaf 14 uur om een spelletje te spelen, een drankje te drinken of een boottochtje te maken! Allen daarheen!

PS: De ouders zijn ook welkom vanaf 14 uur om een spelletje te spelen, een drankje te drinken of een boottochtje te maken! Allen daarheen! Maandprogramma APRIL Zeehondjes 6 april: Klimaatspel van 14u tot 17u @FRAC Vandaag gaan we eens iets anders doen, we gaan de wereld namelijk laten zien dat onze zeescouts enorm voorbeeldig is wat betreft

Nadere informatie

MAANDSCHORS FEBRUARI

MAANDSCHORS FEBRUARI MAANDSCHORS FEBRUARI Woordje van de groepsleiding We zijn alweer een maandje verder in dit, tot nu al prachtjaar! Ook deze maand wordt weeral zoals de voorbije maanden een fantastische maand vol leuke

Nadere informatie

Dag dag dag!! Jullie kapoenen, Bob en Monika

Dag dag dag!! Jullie kapoenen, Bob en Monika Dag dag dag!! Jaja, hier zijn we weer, het voorwoord van december om de laatste maand van 2012 in te luiden. En het wordt niet zomaar een maand, nee het wordt een te bangelijke maand vol leuke activiteiten!

Nadere informatie

Pagadders. Dag lieve, kleine, schattige stoere Pagadders!

Pagadders. Dag lieve, kleine, schattige stoere Pagadders! Pagadders Dag lieve, kleine, schattige stoere Pagadders! Hopelijk hebben jullie allemaal een super leuke vakantie achter de rug! (Voor degene die mee waren op KSA-kamp is dat zeker het geval ) Jammer maar

Nadere informatie

Algemeen nieuws. Hey hey lieve leden en ouders,

Algemeen nieuws. Hey hey lieve leden en ouders, Hey hey lieve leden en ouders, Algemeen nieuws Eerst en vooral willen wij iedereen bedanken die aanwezig was op Christus Koning. We hopen dat jullie allemaal genoten hebben van de film! We willen ook onze

Nadere informatie

NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER

NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER November en december zijn in aantocht en we weten allemaal wat dat wilt zeggen : twee nieuwe maanden boordevol leuke scoutsactiviteiten en hier en daar zelfs een feestje!!!! Wij kijken er al erg naar uit!

Nadere informatie

Groepspraatje Lise Stijn

Groepspraatje Lise Stijn Groepspraatje Lise Stijn Beste ouders en leden, De maand november is alweer voorbij gevlogen! Tijd om de leukste momenten op een rijtje te zetten. De kapoenen trokken op ontdekkingstocht doorheen Brussel

Nadere informatie

Voorwoord van de groepsleiding

Voorwoord van de groepsleiding Voorwoord van de groepsleiding Allerbeste ouders en leden, De maand december zit er alweer op. De Sint is weer naar Spanje vertrokken, de Kerstman heeft zijn pakjes uitgedeeld en binnenkort klinken we

Nadere informatie

Ons eerste weekend samen is van 27/10-29/10. Dus houdt deze data zeker vrij!! De kampdata zijn;

Ons eerste weekend samen is van 27/10-29/10. Dus houdt deze data zeker vrij!! De kampdata zijn; JONGGIDSEN 2017-2018 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan! Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

BOEKJE JANUARI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK!

BOEKJE JANUARI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! BOEKJE JANUARI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! Algemeen Nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Eerst en vooral willen we jullie alvast prettige feestdagen toewensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd

Nadere informatie

Kabouters. Liefste kabouters, mama s en papa s

Kabouters. Liefste kabouters, mama s en papa s Kabouters Liefste kabouters, mama s en papa s Bij het lezen van deze welkomstwoorden, kan je terugblikken op een zalig KSA- jaar. Alle supervette activiteiten, het winterweekend maar vooral het fantastische

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Mededelingen Er wordt werk gemaakt van de nieuwe truien! We zullen het goed aankondigen wanneer de truien er zijn. We bestellen

Nadere informatie

Het scoutsblad. Januari. Het scoutsblad januari 1

Het scoutsblad. Januari. Het scoutsblad januari 1 Het scoutsblad Januari Het scoutsblad januari 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Nieuwjaardrink... 7 Speelhoekje... 8 Doolhof...

Nadere informatie

Aanpassing enthousiast

Aanpassing enthousiast Aanpassing enthousiast Hij komt, hij komt, maar wel een beetje vroeger. Voor alle afdelingen behalve de tito s zal het programma voor zondag 2 en 9 december omgewisseld worden. Dit omdat Sinterklaas op

Nadere informatie

Spitter spetter spater, we hebben niets liever dan water! Vandaag is het bekentocht, joepieeee! Neem allemaal jullie rubberlaarzen mee!

Spitter spetter spater, we hebben niets liever dan water! Vandaag is het bekentocht, joepieeee! Neem allemaal jullie rubberlaarzen mee! Zondag 3 september Beste Sloeber, Er zijn grote problemen in het land van Koning Suikerbuik! Jij komt toch naar de chiro om hem te helpen? Groetjes De Lakei van de Koning Spitter spetter spater, we hebben

Nadere informatie

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide!

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: December 2015 Nummer: 4 P409906 Zaterdag 12 en zondag 13 december

Nadere informatie

Maandlijst December - Januari

Maandlijst December - Januari Maandlijst December - Januari Algemene informatie Aangezien er in December en Januari veel examens zijn, en er dus veel gestudeerd moet worden, gaan er deze 2 maanden minder activiteiten zijn. Maar geen

Nadere informatie

Algemeen nieuws Januari

Algemeen nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Algemeen nieuws Januari Eerst en vooral willen wij jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen

Nadere informatie

November - December. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas

November - December. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas November - December KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat 23 9100 Sint-Niklaas Hallo kleine en grote roodkappen, sjimmers en ouders! Amai, de maanden

Nadere informatie

maandlijst december-januari

maandlijst december-januari maandlijst december-januari 1 Algemene informatie We hebben een kampplaats!!! Ons kamp zal doorgaan van 2 11 augustus in Houthalen-Helchteren. De Trippers en Zjielen & Vedetten krijgen een aparte maandlijst

Nadere informatie

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 0479 42 93 83 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com fiene.vertenten@gmail.com Sint-Janske

Nadere informatie

Zaterdag 14 januari (19u-21u)

Zaterdag 14 januari (19u-21u) 2012 is van start gegaan dus wij vliegen er weer in met een aantal nieuwe vergaderingen In januari zijn er nog avondvergadering omdat jullie leiding op zondag moet studeren om goede punten te halen op

Nadere informatie

Vandaag is er geen activiteit. Maar niet getreurd, want volgende week hebben we iets speciaal voorzien.

Vandaag is er geen activiteit. Maar niet getreurd, want volgende week hebben we iets speciaal voorzien. Activiteitenblaadje sloebers 2 de semester 2016-2017 21 januari 28 januari 4 februari 11 februari Omdat de leiding nog volop aan het studeren is, houden we vandaag een rustige filmavond. Jullie zijn welkom

Nadere informatie

3 Koningen en Perks Winterfeest /Zaterdag 5 januari

3 Koningen en Perks Winterfeest /Zaterdag 5 januari Woordje van de leiding: Eerst en vooral willen we iedereen bedanken om steeds zo talrijk aanwezig te zijn! Dit zorgt er voor dat er zondag namiddag veel leven is in Perk! De feesten komen er aan, dus mogen

Nadere informatie

Algemeen nieuws. Gegroet liefste leden en ouders,

Algemeen nieuws. Gegroet liefste leden en ouders, Gegroet liefste leden en ouders, Algemeen nieuws Eerst en vooral willen wij iedereen bedanken die aanwezig was op Christus Koning. We hopen dat jullie allemaal genoten hebben van de film! We willen ook

Nadere informatie

Enthousiast december januari

Enthousiast december januari Enthousiast december januari Ribbels Enthousiast december en januari 2019 Kan jij aan de hand van de foto s raden wat we gaan doen zondag? 02 december 09 december 16 december Vandaag gaan we gezellig kerstfilms

Nadere informatie

WELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPEN

WELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPEN Hallooooo liefste en leukste welpen!! Het is alweer tijd voor een nieuw Huberke. De tijd vliegt als je je amuseert hé!! Dit is het laatste boekje voor het kamphuberke Maaaaaaar niet getreurd, gelukkig

Nadere informatie

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro.

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro. Lieve mini s Welkom op onze safaritocht door chiroland. Jullie gidsen voor dit jaar zijn Enya, Domi & Cor. We spreken elke zondag af om 14u om met de dieren uit het oerwoud te spelen. Jullie mogen terug

Nadere informatie

KAPOENEN. Niet getreurd kapoenio s want volgende week halen we alle verloren pret in hoor. Lees hieronder maar!

KAPOENEN. Niet getreurd kapoenio s want volgende week halen we alle verloren pret in hoor. Lees hieronder maar! KAPOENEN Nu dat die lieve goed Sint jammer genoeg weer naar Spanje is vertrokken, gaan wij gewoon lekker door. Piraten, sneeuw, dieren, noem maar op, we gaan het allemaal zien! Er hangt misschien wel wat

Nadere informatie

De Stafkaart. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus)

De Stafkaart. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) De Stafkaart Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) De Stafkaart, december 2018 De redactie: Quinten De Clerck Lense Praats Hoe artikels binnenbrengen?

Nadere informatie

Enthousiast Mei en Juni

Enthousiast Mei en Juni Enthousiast Mei en Juni We zijn jammer genoeg aan de laatste maanden gekomen van het fantastisch leuk chirojaar, maaaaaar... het leukste moet nog komen! En dat is dat we in Julisamen 10 dagen lang jaja

Nadere informatie

Wie jullie leiding zal zijn volgend scoutsjaar ligt nog niet vast. Wel kunnen we al enkele belangrijke data meegeven voor september.

Wie jullie leiding zal zijn volgend scoutsjaar ligt nog niet vast. Wel kunnen we al enkele belangrijke data meegeven voor september. Voorwoord In mei hebben we kunnen genieten van de olmenfeesten. We hopen dat ook jullie er van genoten hebben.het was wederom een succesvolle editie en dit was ons zeker niet gelukt zonder de inzet en

Nadere informatie

RODE DRAAD December-januari 2018

RODE DRAAD December-januari 2018 RODE DRAAD December-januari 2018 Lieve ouders en leden, De eerste twee maanden van het chirojaar zitten er alweer op. Na een spetterende start en veel leuke zondagen, is hier de nieuwe Rode Draad!! Wat

Nadere informatie

Zondag 3 oktober. Zondag 10 oktober

Zondag 3 oktober. Zondag 10 oktober Hoi liefste kapoentjes, hier zijn we weer met jullie favoriet 3-maandelijks blad! Zijn jullie er klaar voor om te weten te komen welke spannende, leuke, ontroerende, coole, toffe, zalige dingen jullie

Nadere informatie

: Vandaag is het ZOOM. We zullen de andere

: Vandaag is het ZOOM. We zullen de andere : Het is weer de welbefaamde jeugdweek! Ook vandaag is er speciaal voor jullie een hele toffe activiteit in elkaar gestoken. Meer informatie kunnen jullie terug vinden op het takhoekje. Ik zou ook zeker

Nadere informatie