Zeehonden. Maandprogramma FEBRUARI. 2 februari: Lampionnentocht van 14u tot

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zeehonden. Maandprogramma FEBRUARI. 2 februari: Lampionnentocht van 14u tot"

Transcriptie

1 Maandprogramma FEBRUARI Zeehonden 2 februari: Lampionnentocht van 14u tot Een tocht door het donker tiditiditi we zijn toch niet bang tiditiditi we hebben een zaklamp bij tiditiditi... Ho, wacht even, een zaklamp?? Nee, vandaag maken we een tocht door het donker met lampionnen. Daarom verwachten we jullie om 14 uur aan het Frac om samen lampionnen te maken. Om 16 uur zijn alle ouders welkom om samen een wandeling te maken. Na de wandeling is er de mogelijkheid om te genieten van een hapje en drankje. 9 februari: Technieken + kookdag van 14u tot Vandaag gaan we jullie al een beetje voorbereiden op groot kamp, we leren jullie al enkele technieken aan en geven jullie de beste kooktips! Natuurlijk willen we aan iedereen laten zien wat voor een top-chefs wij zijn, dus we nodigen de ouders graag om 16u45 uit om te komen proeven van de lekkere creaties die we hebben gemaakt. Tot dan! 16 februari: Leidingswissel van 14u tot Vandaag is een speciale dag, jullie leiding zal er namelijk niet zijn. Vandaag staat er een spiksplinternieuwe leidingsploeg voor jullie klaar! Zij zijn voor één dagje eens leiding van de leukste leden van onze scouts (jullie dus ;) ). Zij zullen een spel spelen met jullie en ervoor zorgen dat jullie al je energie kwijt kunnen. Gaan jullie ons missen? Wij jullie heel hard! 23 februari: Schaatsen van 13u30 tot Weten jullie wat we vandaag gaan doen? Het is iets met water, maar het moet er heel koud voor zijn zodat het water bevroren is. Jaja, vandaag gaan we schaatsen, dus haal je mooiste kunstjes al maar boven! We spreken deze keer wat vroeger af aan het Frac omdat we nog naar de schaatsbaan moeten wandelen. Wat moeten jullie meenemen? Handschoenen/muts/sjaal en 5 euro. Vergeet ook zeker geen lange broek aan te doen! We verwachten wel dat je de rest van je uniform aanhebt (trui/t-shirt/das). Zorg dat je erbij bent want het wordt supertof! Contactpersoon van de maand: Nuno (Fernandez) ( )

2 WIST JE DAT de zeehondjes op de casino-avond super veel geld verdiend hebben? we supermooi kunnen zingen? we zoveel snoep gekregen hebben bij het 3 koningen zingen dat we het niet allemaal in één keer op kregen? zeehonden 4-8 KG aan voedsel kan eten per dag? je hier je eigen lampion kan ontwerpen?

3 Zeewelpen 2 februari: Lampionnentocht van 14u tot Vandaag is het weer de tijd van het jaar om de hele familie bij elkaar te roepen en om de bottinnen of stapschoenen weer uit de kast te halen, want we gaan weer met z n allen wandelen! Dit jaar doen we iets speciaals, en houden we een lampionnentocht in plaats van een winterwandeling. De welpen worden om 14u aan de lokalen verwacht om een lampion te knutselen, de ouders, broertjes, zusjes, oma s, opa s, zijn welkom om 16u om mee te komen wandelen. Vergeet zeker geen glazen potje (best een met een randje, dan kunnen we dit stevig vastmaken) en een stevige en rechte tak mee te nemen, dan zorgen wij voor de rest! Voor meer info kan u altijd terecht op onze site! 9 februari: Valentijnsspel van 14u tot Het is bijna Valentijn, dus dan spelen we een Valentijnsspel! De leiding heeft weer vanalles in petto, deze keer om voor jullie die ene speciale persoon te vinden. Welke welp heeft er al een liefje? Wie is er verliefd op wie? Wij komen het graag te weten! Zeker komen is dus de boodschap! 16 februari: Leidingswissel van 14u tot Jullie gaan ons deze week even moeten missen Maar niet getreurd, er zullen andere toppers voor jullie klaarstaan! Wees maar niet bang om ze eventjes te plagen, laat ze maar zien dat de welpen de sterksten zijn. Volgende week zien we jullie weer terug! 23 februari: Nummerplatenspel van 14u tot AANPASSING: De activiteit gaat door van 14u tot 17u ipv 18u tot 20u30! 23 februari: Popcornspel van 18u tot Wat? Een popcornspel? Jazeker, jullie zullen zeker jullie buikjes kunnen vullen als jullie het spel tot een goed einde kunnen brengen. We gaan nog niet helemaal verklappen wat het spel precies inhoudt, maar we kunnen al wel enkele tips van de sluier lichten De tips zijn. *tromgeroffel* boom oranje blauw en cirkel! Wil je meer weten over dit ongelooflijk fascinerend en leerrijk spel? Wees er dan zeker bij! Contactpersoon van de maand: Pytha ( )

4 WIST JE DAT de welpen niet zoals de andere takken driekoningen zijn gaan zingen? Rikki geslaagd is voor zijn stage? Mysa nog lang in de rolstoel zal moeten blijven zitten? jullie zeker de film Surfs Up gezien moeten hebben? het onmogelijk is om aan je elleboog te likken? Probeer maar eens. Als het je lukt moet je Bagheera maar uitdagen! Eens kijken wie het het best kan!

5 Zeeleeuwen 2 februari: Lampionnentocht van 14u tot Vandaag is het een speciale activiteit die niet enkel door jullie leiding wordt georganiseerd, maar ook door het OZEE! Zij hebben een mooie tocht uitgestippeld in de buurt van het Frac voor de lampionnentocht. In de namiddag gaan we zelf onze lampionnetjes knutselen die jullie kunnen gebruiken tijdens de tocht, zodat jullie niet bang hoeven te zijn in het donker tijdens de tocht. De ouders mogen om 16u komen om ook mee te wandelen. 9 februari: Roosje s verjaardagspel van 14u tot HIEP HIEP HOERA, jullie lieve leiding Roosje is vandaag jarig! Natuurlijk hadden jullie dat al geraden door de titel. Omdat het vandaag zo n speciale dag is, gaan we vandaag een spel spelen dat speciaal voor haar gemaakt is. Wat dit spel inhoudt, moet natuurlijk nog een verrassing blijven! PS: Ze vindt het superleuk om veel kaartjes te krijgen ;) 16 februari: Leidingswissel van 14u tot Als jullie vandaag op het Frac aankomt, moeten jullie niet verschieten! Jullie zullen namelijk een andere leidingsploeg dan jullie geliefde zeeleeuwenleiding aantreffen, want het is vandaag leidingswissel. Jullie gaan nog een weekje op ons moeten wachten. In plaats daarvan gaat er vandaag nieuwe leiding voor een mega-awesome en superactiviteit zorgen, dus kom allemaal maar af! 23 februari: Bosspel van 14u tot In deze korte maand is het nog eens tijd om een klassiek bosspel te spelen met jullie gewoonlijke leiding. Wat we vandaag gaan doen moet natuurlijk nog een verrassing blijven, maar we zullen voor de nieuwsgierigaards een tip geven: we hebben wilde kreten en loeiende koeien gehoord in het bos. Wat dit betekent zal je deze zaterdag ontdekken! Contactpersoon van de maand: Lotte

6 WIST JE DAT Ward deze maand het vlotje moest schrijven? hij de wist-je-datjes vergeten was? de wist-je-datjes altijd het leukst zijn om te lezen? deze dus AB-SO-LUUT niet vergeten mogen worden?

7 Scheepsmakkers 2 februari: Lampionnentocht van 14u tot Yesss! Eindelijk kunnen we onze mooi geknutselde lampionnetjes gebruiken, waaant vandaag gaan we op lampionnentocht! Hoe gezellig moet dat wel niet zijn? Allemaal samen wandelen met lampionnetjes? Voor één keer mogen jullie eens handjes vasthouden van ons, omdat jullie dat toch zo graag doen. We verwachten de familieleden en symphatisanten om 16u. Daarvoor gaan wij nog een heel leuk spel spelen, dus komen is de boodschap! 9 februari: Extreme quiz van 14u tot Ben jij een goede quizzer? Hou je wel van dat tikkeltje meer? Kom dan zeker vandaag naar onze extreme quiz, want zoals de titel het al verklapt zal het zeker geen gewone quiz worden. Het zal er eentje zijn waar je op het einde echt bekaf van bent! Dat het leuk wordt? Daar zijn wij zeker van! Be thereeee 16 februari: Leidingswissel van 14u tot Helaas pindakaas... leidingswissel. Vandaag zullen jullie een dagje moeten overleven zonder jullie oude, vertrouwde en ongetwijfeld fantastische leiding. Jullie zullen allemaal nieuwe gezichten te zien krijgen. Uiteraard zullen ze hun best doen om er een geweldige activiteit van te maken! Hopelijk gaan jullie ons niet te hard missen, maar niet getreurd, want volgende week zijn we er weer met een zalige activiteit! 23 februari: Bomma-bompa-activiteit van 14u tot Bomma-bompa-activiteit, klinkt zalig, toch? Wij verwachten jullie dan ook in verkleedkleren! Als je er niet uitziet als een bomma of bompaatje zal je jammer genoeg niet kunnen meedoen... Veel willen we er nog niet over vertellen, behalve dat het ME-GA-LEUK gaat worden! Contactpersoon van de maand: Elise ( )

8 WIST JE DAT de makkers in december het goede doel hebben gesteund? Het goede doel was Klim je warm van het JAP, voor de warmste week!... de makkers diezelfde maand ook een zalig kerstfeestje hebben gegeven?... de makkers prachtige lampionnetjes hebben gemaakt voor onze lampionnentocht?... je voet even groot is als de binnenkant van je onderarm?... er gemiddeld 100 mensen per jaar stikken in een balpen?... een mens gemiddeld 6000 scheten per jaar laat?... een kakkerlak negen dagen in leven kan blijven zonder zijn hoofd? En ten slotte... wist je dat de leiding jullie heel graag ziet? (ondanks jullie zóóó energiek en luid kunnen zijn soms)

9 Zeeverkenners 2 februari: Fakkels maken + winterwandeling van 14u tot Naar jaarlijkse gewoonte doen we een winterwandeling, die om 16u start. Neem zeker je ouders, vrienden en familie mee. Deze wandeling is dit jaar echter in een nieuw jasje gestoken! We spreken af aan het Frac om de beste fakkels in elkaar te knutselen. Neem daarom volgende zaken mee: een stevige tak (als je die al ergens kan vinden), oude doeken of lakens en ijzerdraad. We hopen dan ook dat iedereen blijft om daarna een heuse fakkeltocht te maken. Volgende link verklaart het woord fakkel: Of deze om wat in de winterwandelingsfeer te komen: 9 februari: F*ck Valentine-spel van 14u tot Binnen enkele dagen is het Valentijn. Jullie leiding is hier niet de grootste fan van, dus daarom organiseren we deze keer een atypisch spel! Als je een beetje in de mood wil komen, luister dan zeker naar volgende link: Verder hopen we jullie allemaal te zien op deze speciale dag ;) 16 februari: Leidingswissel van 14u tot Wie, wie, wie, wie van de 3 (35) zal de verkenners vandaag gaan vermaken? Wie, wie, wie wie van de 3 (35) maakt een spel klaar dat hen zo goed zal smaken? Ja ik weet, ja ik weet het, is de ploeg, zeker met man genoeg. Een stadspel, een bosspel, dat is voor een leidingsploeg toch niet in gevaren. Daarom zou ik zeggen lieve verkenners ga je gang, doe maar mee, wees blij maar pest ze niet te lang ;) Klik om onderstaande link voor het origineel: 23 februari: Let s get technical van 9u tot Woopwoop vandaag staat de meest interessante activiteit van het jaar gepland! We gaan ons onderdompelen in enkele belangrijke technieken, want als verkenner moet je toch wel het een en het ander kennen en kunnen. Geen nood; we voorzien ook chill-momentjes. Vergeet zeker je goed humeur, leergierigheid, middagmaal en je hoofd niet Ook hier een thema lied: Contactpersoon van de maand: Caitlin ( ) of via facebook

10 WIST JE DAT ik in een heel muzikale bui was toen ik dit schreef? de verkenners de après examen-examens hebben afgelegd? hier onder andere een dictee bij zat? ik werdt een veel voorkomende fout was? er ook een examen eieren naar beneden gooien zonder ze te breken was? de verkenners heel creatief waren om hun ei heel naar beneden te krijgen? we een supercool sluipspel hebben gespeeld in het Stadspark? ik nu eigenlijk zou moeten studeren? we iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen vanuit onze tak?

11 Loodsen 2 februari: Winterwandeling van 9u tot WOEHOEW! Om de maand februari goed in te zetten, gaan we nog eens wandelen. Gezond, gezellig en gezamenlijk! Ouders, zusjes en broertjes, oma s en opa s iedereen is welkom. Tot dan, hopelijk met veel man. Daarnaast gaan we ook nog wat centjes verdienen door eten en drinken te verkopen om onze zotte reis te kunnen betalen! 9 februari: Kijkstage van???u Vandaag hebben jullie kijkstage. Belangrijk hierbij is dat jullie zeker contact opnemen met de takleiding om te zien waar en hoe laat jullie activiteit hebben. Veel succes, maar vooral heel veel plezier! 16 februari: Leidingswissel van 14u tot SPANNEND!!!!! Vandaag weten we niet wie jullie leiding is, maar wij zijn dat althans niet! Laat jullie dus van je mooiste, liefste, kant zien! Om 14u wordt jullie leiding van de dag onthuld aan het Frac, tot dan! 23 februari: Kijkstage van???u Net zoals twee weken geleden, ook hier weer een stage. Deze keer bij een andere tak, dus andere spelletjes. Spreek zeker goed af met de leiding van de tak waar je bij staat en de andere loods(en) die in je team zitten. Contactpersoon van de maand: Niels ( )

12 WIST JE DAT dit een mooie kleurplaat is?

4 februari: winterwandeling van 14u tot 17 Grotenhoutbos, Vosselaar. 18 februari: LEIDINGSWEEKEND: verrassingsactiviteit van 14u tot 17 Frac

4 februari: winterwandeling van 14u tot 17 Grotenhoutbos, Vosselaar. 18 februari: LEIDINGSWEEKEND: verrassingsactiviteit van 14u tot 17 Frac ZEEHONDJES 4 februari: winterwandeling van 14u tot 17 u @ Grotenhoutbos, Vosselaar Vandaag gaan we lekker wandelen! Doe je goede schoenen aan. Neem iedereen mee: mama, papa, oma, opa, broer en zus. Onderweg

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma FEBRUARI. 3 februari: Winterwandeling van 14u tot Oud-Turnhout

Zeehonden. Maandprogramma FEBRUARI. 3 februari: Winterwandeling van 14u tot Oud-Turnhout Maandprogramma FEBRUARI Zeehonden 3 februari: Winterwandeling van 14u tot 17u @Liereman Oud-Turnhout Waaauw vandaag doen we iets dat we maar één keer in het jaar doen. We gaan vandaag met z n allen een

Nadere informatie

Maandprogramma MAART. Zeehonden. 4 maart: stadsspel van 14u tot futur

Maandprogramma MAART. Zeehonden. 4 maart: stadsspel van 14u tot futur Maandprogramma MAART Zeehonden 4 maart: stadsspel van 14u tot 17u @ futur Herinneren jullie je de 3 e - jaars verkenners nog? Ja, die van de pijlentocht. Zij gaan vandaag een stadsspel maken voor ons.

Nadere informatie

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Maandprogramma APRIL Zeehonden 31 maart, 1,2 april: paasweekend ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Deze week doen we het een beetje anders, de activiteit vindt namelijk plaats

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma OKTOBER

Zeehonden. Maandprogramma OKTOBER Maandprogramma OKTOBER Zeehonden 6-7 oktober: Kennismakingsweekendje van zaterdag 10u tot zondag 15u @Frac Vandaag start ons kennismakingsweekend! Jullie worden zaterdag 6 oktober aan het Frac verwacht

Nadere informatie

De leiding is dan op weekend met allemaal andere zeescoutsen uit Vlaanderen. Daardoor kunnen wij geen activiteit in elkaar steken Tot volgende week!

De leiding is dan op weekend met allemaal andere zeescoutsen uit Vlaanderen. Daardoor kunnen wij geen activiteit in elkaar steken Tot volgende week! Maandprogramma MAART ZEEHONDEN 5 maart: zwemmen van 13u30 tot 17u @ Frac Vandaag gaan we nog eens zwemmen, jihaaaa! Hiervoor spreken we dus een half uurtje vroeger af dan normaal zodat we langer in het

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma JUNI. 1 juni: Filmavond van 18 uur tot 20:30

Zeehonden. Maandprogramma JUNI. 1 juni: Filmavond van 18 uur tot 20:30 Maandprogramma JUNI Zeehonden 1 juni: Filmavond van 18 uur tot 20:30 uur @FRAC Vandaag is het nog eens een avondactiviteit, want jullie leiding zit in de examens. We gaan een film kijken, dus neem zeker

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

WIST JE DAT. Zeehonden. Maandprogramma DECEMBER. 2 december: Sinterklaas van 14u tot

WIST JE DAT. Zeehonden. Maandprogramma DECEMBER. 2 december: Sinterklaas van 14u tot Maandprogramma DECEMBER Zeehonden Daar wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt. Wie zou dat zijn? Ja, jullie raden het al. Ook dit jaar komt de Sint naar de scouts! Hopelijk zijn jullie

Nadere informatie

Allerliefste Jogi s en ouders

Allerliefste Jogi s en ouders Allerliefste Jogi s en ouders Hieronder kunnen jullie al onze activiteiten terugvinden voor de volgende maanden van het scoutsjaar. Er staat ons nog heel wat leuks te wachten, neem snel een kijkje! Driekoningen,

Nadere informatie

Groetjes van jullie allerliefste leiding: Rikki, Kerri, Toto, Rami, Kapi, Yobo,

Groetjes van jullie allerliefste leiding: Rikki, Kerri, Toto, Rami, Kapi, Yobo, Wij wensen jullie nog zeer fijne feestdagen! Groetjes van jullie allerliefste leiding: Rikki, Kerri, Toto, Rami, Kapi, Yobo, Kabouters 31/12: Ook vandaag weer geen scouts :( Zo kunnen jullie heel de dag

Nadere informatie

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten De eerste maand van 2018 is aangebroken! Hopelijk heeft iedereen fijne feestdagen achter de rug. Januari betekent niet alleen het begin van het nieuwe jaar,

Nadere informatie

Seintoren 2 e semester Kapoenen

Seintoren 2 e semester Kapoenen Seintoren 2 e semester Kapoenen Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat op ons te wachten en het belooft een super ervaring te worden vol leuke activiteiten! Voor het eerste semester zijn

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag allerliefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft weer een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

PS: De ouders zijn ook welkom vanaf 14 uur om een spelletje te spelen, een drankje te drinken of een boottochtje te maken! Allen daarheen!

PS: De ouders zijn ook welkom vanaf 14 uur om een spelletje te spelen, een drankje te drinken of een boottochtje te maken! Allen daarheen! Maandprogramma APRIL Zeehondjes 6 april: Klimaatspel van 14u tot 17u @FRAC Vandaag gaan we eens iets anders doen, we gaan de wereld namelijk laten zien dat onze zeescouts enorm voorbeeldig is wat betreft

Nadere informatie

Maandprogramma JANUARI. Zeehonden. 7 januari: driekoningen van 14u tot 17 frac

Maandprogramma JANUARI. Zeehonden. 7 januari: driekoningen van 14u tot 17 frac Maandprogramma JANUARI Zeehonden 7 januari: driekoningen van 14u tot 17 u @ frac Vandaag gaan we 3 koningen vieren dus gaan we zingen. Dus smeer je stembanden al en zet je schattig gezichtje op. Je mag

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

Beste ouder(s) en leden Nu is de winter echt aangebroken, december staat voor de deur. Dit betekent dus dat de avondvergaderingen voor de jonggivers en givers beginnen. De avondvergaderingen vinden plaats

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

Pagadders. Beste pagadders

Pagadders. Beste pagadders Beste pagadders Pagadders Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Dat betekent natuurlijk ook een nieuw werkjaar voor KSA Frassati! Ik, Alexander (of Alex), heb de eer om de plaats van Charlene als banleider

Nadere informatie

De Eurefantokrant. Jaargang 46, Januari 2016. 5/01/2004 Camie Dekens 12 jaar Kwiks. 7/01/2005 Bavo Vellemans 11 jaar Rakkers

De Eurefantokrant. Jaargang 46, Januari 2016. 5/01/2004 Camie Dekens 12 jaar Kwiks. 7/01/2005 Bavo Vellemans 11 jaar Rakkers Inhoud: Verjaardagen Wist je datjes Programma s De Eurefantokrant Jaargang 46, Januari 2016 5/01/2004 Camie Dekens 12 jaar Kwiks 7/01/2005 Bavo Vellemans 11 jaar Rakkers 14/01/2000 Gerben Wilmus 16 jaar

Nadere informatie

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN!

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! - ALGEMEEN NIEUWS - Beste luitjes, Kerstmis is al gevierd, we hebben onze buikjes al goed rond gegeten en nu

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma MAART. 2 maart: Stadsspel van 14u tot

Zeehonden. Maandprogramma MAART. 2 maart: Stadsspel van 14u tot Maandprogramma MAART Zeehonden 2 maart: Stadsspel van 14u tot 17u @Futur Vandaag spelen we een soort spel dat we dit jaar nog niet gespeeld hebben. We spelen namelijk een stadsspel! Dit houdt in dat het

Nadere informatie

De kapoenen seintoren 1

De kapoenen seintoren 1 De kapoenen seintoren 1 Beste kapoenen en ouders, Het nieuwe scoutsjaar is weer van start gegaan. We hebben hierdoor afscheid moeten nemen van onze 2 e jaars, maar we kijken er al naar uit om de nieuwe

Nadere informatie

Maandlijst December - Januari

Maandlijst December - Januari Maandlijst December - Januari Algemene informatie Aangezien er in December en Januari veel examens zijn, en er dus veel gestudeerd moet worden, gaan er deze 2 maanden minder activiteiten zijn. Maar geen

Nadere informatie

September Oktober

September Oktober September Oktober 2016-2017 INLEIDING Liefste Akabe Toetertoe-fans, Met veel plezier kunnen wij jullie welkom heten in alweer een nieuw scoutsjaar. Het kamp is nog maar net achter de rug, en toch beginnen

Nadere informatie

Groepspraatje. Beste leden, ouders en symphatisanten

Groepspraatje. Beste leden, ouders en symphatisanten Groepspraatje Beste leden, ouders en symphatisanten Eerst en vooral wilt heel de leidingsploeg van Mooibos- Lievens U een fantastsich en spetterend 2012 wensen en dat u goed gevierd heeft. Ik kan u al

Nadere informatie

Algemeen nieuws Januari

Algemeen nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Algemeen nieuws Januari Eerst en vooral willen wij jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen

Nadere informatie

Als je wat later komt, dan is dat geen probleem. We zitten in het Raadsherenpark, dat is in de buurt.

Als je wat later komt, dan is dat geen probleem. We zitten in het Raadsherenpark, dat is in de buurt. Maandprogramma MAART Zeepkontjes 3 maart: Stadsspel met kinderfuif van 14u tot 17u @Kuub(Warande) Vandaag wordt Turnhout onze speeltuin. Hopelijk is het goed weer, dan is dit stadsspel een heel pakje leuker.

Nadere informatie

Gelukkig Nieuwjaar! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: januari 2016 Nummer: 5 P409906

Gelukkig Nieuwjaar! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: januari 2016 Nummer: 5 P409906 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: januari 2016 Nummer: 5 P409906 Gelukkig Nieuwjaar! Afzendadres en VU Elien Verbiest Hezemeerdijk 22 2440 Geel Januari is weer aangebroken en

Nadere informatie

Voorwoord. Stevige linker Cédric en Senne

Voorwoord. Stevige linker Cédric en Senne Voorwoord Beste verkenners Er staat de komende maanden weer heel wat te gebeuren, de dagen worden korten en de temperatuur daalt onder het vriespunt. De natuur wil ons hiermee vertellen dat de feestdagen

Nadere informatie

OPENING 42ste SCOUTSJAAR

OPENING 42ste SCOUTSJAAR Scouts De Geuzen Ternat Presenteert: OPENING 42ste SCOUTSJAAR 2017-2018 Heb jij zin om op zondag de tijd van je leven te beleven? Je bent niet bang voor avontuur en wil graag nieuwe vrienden maken? Dan

Nadere informatie

PIONIERS. Zondag 30 september: Overgang. Zondag 7 oktober: Het anti-social media spel => 9u30 12u30

PIONIERS. Zondag 30 september: Overgang. Zondag 7 oktober: Het anti-social media spel => 9u30 12u30 Aller liefste schatties, PIONIERS Hopelijk hebben jullie al zin in dit ontzettend spetterend, gewoon weg zalig jaar bij de pioniers. We gaan dit jaar de tofste spelletjes spelen, de beste dagtochten meemaken

Nadere informatie

Maandprogramma zeehonden

Maandprogramma zeehonden Maandprogramma zeehonden 5 november: ZOOM van 13:30u tot 17u @ Sint-Jozefcollege (Collegestraat) Wie is de sterkste en slimste scoutsgroep van Turnhout? Inderdaad, dat zijn wij! En vandaag gaan we dat

Nadere informatie

Voorwoord december. Beste ouders, leden en symphatisanten,

Voorwoord december. Beste ouders, leden en symphatisanten, Voorwoord december Beste ouders, leden en symphatisanten, Het einde van het jaar is alweer in zicht. Eerst en vooral willen we met de hele leidingsploeg iedereen een fijn kerst en nieuwjaar wensen. Dat

Nadere informatie

Chirokrantje. November-december

Chirokrantje. November-december Chirokrantje November-december Editoriaal K E B O S S P E L L K E Z E Z O T M I N D O A G S W R T A P A N A N U W IJ P E S Z W A R T E P I E T L M T A A P G E Y R S A A I M F L D I A R T A E L I S E E

Nadere informatie

Zeehonden: 1 december: Sinterklaas van 14u tot

Zeehonden: 1 december: Sinterklaas van 14u tot Maandprogramma DECEMBER Zeehonden: 1 december: Sinterklaas van 14u tot 17u @Frac DAAAAR wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt. DAAAAR wordt aan de deur geklopt wie zou dat zijn? Eindelijk

Nadere informatie

Jonghernieuwers. Zaterdag 16 september 2017! 14u- 17U

Jonghernieuwers. Zaterdag 16 september 2017! 14u- 17U Jonghernieuwers Hallo jonghernieuwers Omdat mij is gezegd dat ik hier een halve pagina moet vullen zal ik dus mijn best doen om het vol te krijgen met zoveel mogelijk belangrijke en onbelangrijke dingen.

Nadere informatie

Zondag 21/04: Er is geen vergadering door onze bosfuif die we organiseren!

Zondag 21/04: Er is geen vergadering door onze bosfuif die we organiseren! Dag lieve welpjes, hier zijn we met ons volgende huberke! Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als wij!!!! Kom altijd met een goed humeur en het zullen leuke vergaderingen worden Groetjes De Welpenleiding

Nadere informatie

10 november: Financiële actie en eetavond van 9u tot

10 november: Financiële actie en eetavond van 9u tot Maandprogramma NOVEMBER Zeehonden 3 november: Zwemmen van 14u tot 17u @Zwembad Stadspark Joepie, vandaag gaan we voor de eerste keer dit jaar zwemmen! Vergeet dus zeker je handdoek, zwembroek, zwembandjes

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2017 2018 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat op ons te wachten en het belooft een super ervaring te worden vol leuke activiteiten! Voor het eerste semester zijn

Nadere informatie

De Stafkaart. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus)

De Stafkaart. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) De Stafkaart Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) De Stafkaart, februari 2019 De redactie: Quinten De Clerck Lense Praats Hoe artikels binnenbrengen?

Nadere informatie

29 april om > Kampvoorstelling: Op een klein half uurtje met een prachtige powerpointpresentatie vertellen wij jullie alles over ons kamp.

29 april om > Kampvoorstelling: Op een klein half uurtje met een prachtige powerpointpresentatie vertellen wij jullie alles over ons kamp. Voorwoord Dag welpen, leeuwen en leeuwinnen, Met spijt in het hart moeten we jullie meedelen dat dit dan het allerlaatste welpenboekje is van uw favoriete leidingsploeg. Gelukkig komt er nog een kampboekje

Nadere informatie

Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari

Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari 37 ste jaargang: 2017-2018 Maand: Januari 2018 Nummer: 5 P409906 Nieuwjaarszingen @ W Hei Zondag 31 december Winterwandeling @ Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari Afzendadres en VU St.-Aloysiusscouts

Nadere informatie

HO HO HOOO beste ouders, leden en sympathisanten,

HO HO HOOO beste ouders, leden en sympathisanten, HO HO HOOO beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral zouden wij, de leidingsploeg en groepsleiding, jullie een fantastisch jaar willen toewensen. Nu onze buikjes goed rond gegeten zijn, de

Nadere informatie

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities.

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. Zwitserse Eetavond zaterdag 5 maart We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. De jaarlijkse eetavond voor ouders, leden, oud-leden, sympathisanten

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo allemaal Het einde van het scoutsjaar is weer in zicht, nog twee maanden te gaan. Zoals

Nadere informatie

MAANDSCHORS FEBRUARI

MAANDSCHORS FEBRUARI MAANDSCHORS FEBRUARI Woordje van de groepsleiding We zijn alweer een maandje verder in dit, tot nu al prachtjaar! Ook deze maand wordt weeral zoals de voorbije maanden een fantastische maand vol leuke

Nadere informatie

Woordje van de grol. Beste leden en ouders,

Woordje van de grol. Beste leden en ouders, Woordje van de grol Beste leden en ouders, De kampen van 2017 zijn weer achter de rug en we vonden het allemaal superleuk! We hadden graag nog eens de leidingsploeg en de fouriers willen bedanken voor

Nadere informatie

Zeehonden. Maandprogramma JANUARI. 5 januari: Driekoningen van 14u tot

Zeehonden. Maandprogramma JANUARI. 5 januari: Driekoningen van 14u tot Maandprogramma JANUARI Zeehonden 5 januari: Driekoningen van 14u tot 17u @FRAC Warm jullie mooiste engelenstem al maar op, want vandaag gaan we 3 koningen zingen! Je mag verkleed komen als een van de drie

Nadere informatie

Boscrosser. Januari-Februari. Maandblad Woudlopers Mechelen. Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan Mechelen P

Boscrosser. Januari-Februari. Maandblad Woudlopers Mechelen. Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan Mechelen P Maandblad Woudlopers Mechelen Boscrosser Januari-Februari belgië-belgique P.B. 2800 Mechelen Mail BC 10630 Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan 166 2800 Mechelen P 508747 Voorwoord Beste ouders,

Nadere informatie

ONS SPOOR DECEMBER 2017 FEBRUARI 2018

ONS SPOOR DECEMBER 2017 FEBRUARI 2018 ONS SPOOR DECEMBER 2017 FEBRUARI 2018 Beste leden en ouders, We zijn al halfweg in het scoutsjaar, maar de leuke vergaderingen zijn nog lang niet ten einde. Met het nieuwe jaar komen er nieuwer, nóg leukere

Nadere informatie

Feest bij onze goede vriendinnen van de Chiro! Hier kunnen we onmogelijk niet passeren, kom zeker langs en ontdek wat hier allemaal te beleven valt!

Feest bij onze goede vriendinnen van de Chiro! Hier kunnen we onmogelijk niet passeren, kom zeker langs en ontdek wat hier allemaal te beleven valt! Woordje vooraf De Lente is in het land en dat betekend dat het scoutsjaar er weer bijna opzit. Maar geen vrees, want van april en mei gaan we er nog eens vollenbak tegenaan! De ledenweekends komen er ook

Nadere informatie

KAPOENEN. Niet getreurd kapoenio s want volgende week halen we alle verloren pret in hoor. Lees hieronder maar!

KAPOENEN. Niet getreurd kapoenio s want volgende week halen we alle verloren pret in hoor. Lees hieronder maar! KAPOENEN Nu dat die lieve goed Sint jammer genoeg weer naar Spanje is vertrokken, gaan wij gewoon lekker door. Piraten, sneeuw, dieren, noem maar op, we gaan het allemaal zien! Er hangt misschien wel wat

Nadere informatie

Hallo allerliefste jogi s en ouders!

Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hopelijk hebben jullie goed gefeest, lekker gegeten en hebben jullie veel zin om het scoutsjaar verder te zetten! Een aantal belangrijke data dit Pinkertje zijn: 11

Nadere informatie

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding!

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding! SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER- OKTOBER Het is weer zo ver! Het nieuwe scoutsjaar begint weer! WOEHOEEW!! Een nieuw jaar met veel spelen, vuil worden en veel vriendjes. Wij hebben er alvast

Nadere informatie

Hallo allerliefste jogi s en ouders!

Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hopelijk hebben jullie goed gefeest, lekker gegeten en hebben jullie veel zin om het scoutsjaar verder te zetten! Een aantal belangrijke data dit Pinkertje zijn: 11

Nadere informatie

mailadres. Mooie prijzen gegarandeerd voor de beste teams!

mailadres. Mooie prijzen gegarandeerd voor de beste teams! WELPENBOEKJE 4 Voorwoord Dag lieve welpen! Het is weer zover. Met tranen in de ogen moeten wij jullie mededelen dat dit al het laatste boekje van het scoutsjaar is : ( Mooie tijden gaan jammer genoeg snel!

Nadere informatie

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel :

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel : Mei 2016 Voorwoord : En we zijn weeral in mei! Wat vliegen de maanden voorbij. Ondertussen hebben we alweer vele leuke activiteiten gehad. De Koekjesslag was dankzij jullie hulp weer een groot succes!

Nadere informatie

3 Koningen en Perks Winterfeest /Zaterdag 5 januari

3 Koningen en Perks Winterfeest /Zaterdag 5 januari Woordje van de leiding: Eerst en vooral willen we iedereen bedanken om steeds zo talrijk aanwezig te zijn! Dit zorgt er voor dat er zondag namiddag veel leven is in Perk! De feesten komen er aan, dus mogen

Nadere informatie

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta De Kapoenen Liefste kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie ook een super tof 1 e trimester en hebben jullie zoals de leiding al heel veel zin in het 2 de semester. Deze keer gaan we ook super

Nadere informatie

Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien.

Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. Beste ouders, leden, en vrienden, Ten eerste wenst het hele leidingsteam u een vrolijk kerstfeest en een

Nadere informatie

Algemeen Nieuws Januari

Algemeen Nieuws Januari Algemeen Nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Eerst en vooral willen we jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen

Nadere informatie

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 1 Inho u d s ta fe l Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 2 Belangrijke informatie Zondag 11 November: Vandaag is het jammer

Nadere informatie

Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december. 4 november: 14-17 uur

Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december. 4 november: 14-17 uur Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december 4 november: 14-17 uur Zoals iedereen wel weet, is het juist Halloween geweest. En wat doen we zoal bij Halloween?? Knutselen met pompoenen,

Nadere informatie

Kabouters. Zondag 8 november van 10u tot 12u: Het grote marsepeinspel:

Kabouters. Zondag 8 november van 10u tot 12u: Het grote marsepeinspel: Kabouters Jaja wat gaat de tijd toch snel wanneer je je amuseert, we zijn inmiddels al aan onze tweede gibersco toe. Dit wil zeggen dat we voor jullie de komende twee maanden weer een heleboel geweldige,

Nadere informatie

C T I V O J A N U A R I S C O U T S W V B

C T I V O J A N U A R I S C O U T S W V B A C T I V O WWW.SCOUTSWVB.BE J A N U A R I S C O U T S W V B 28-29 november Activo Kapoenen Scoutsweekend in Wilsele! Zondag 6 december Hij komt, hij komt die lieve goede Sint! Zijn jullie dit jaar braaf

Nadere informatie

ZO 06 VR 01 ZO 10 ZO 13. Vr 15 ZO 20 ZO 27 ZO 24. Kameleon: 0477/ u u u u u u-11:30.

ZO 06 VR 01 ZO 10 ZO 13. Vr 15 ZO 20 ZO 27 ZO 24. Kameleon: 0477/ u u u u u u-11:30. ZO 06 Terugtikken-mag-niet-vergadering. Eindelijk terug scouts op zondag! Dat gaan we vieren door te doen wat we goed doen; superhard spelen. Maar de leiding kan dit ook goed. Beter dan julilie? Kom jullie

Nadere informatie

SPIESPUNT MAART-APRIL-MEI

SPIESPUNT MAART-APRIL-MEI SPIESPUNT MAART-APRIL-MEI 02/03 : Leidingswissel (14u-17u) Omdat wij (jullie allerleukste leiding) op uitwisseling zijn naar China, komt er Chinese vervang leiding een spel met jullie spelen. Spannend

Nadere informatie

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand MEI - JUNI Inleiding Jammer, maar helaas.. We zijn aan het laatste boekje van het jaar. Wel volgt er binnenkort nog een superzalig kampboekje met alle informative die jullie nodig hebben om op kamp te

Nadere informatie

Ons eerste weekend samen is van 27/10-29/10. Dus houdt deze data zeker vrij!! De kampdata zijn;

Ons eerste weekend samen is van 27/10-29/10. Dus houdt deze data zeker vrij!! De kampdata zijn; JONGGIDSEN 2017-2018 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan! Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

WIST JE DAT. Zeehondjes. Maandprogramma JANUARI. 6 januari: Driekoningen van 14u tot 13 januari: Zwemmen van 14u tot Turnhout

WIST JE DAT. Zeehondjes. Maandprogramma JANUARI. 6 januari: Driekoningen van 14u tot 13 januari: Zwemmen van 14u tot Turnhout Maandprogramma JANUARI Zeehondjes 6 januari: Driekoningen van 14u tot 17u @Frac Kleed jullie maar warm aan en zet je versleten hoed al maar op want we gaan driekoningen zingen! Vandaag gaan we huis aan

Nadere informatie

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske December 2016 Voorwoord December December

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie

Het scoutsblad OKTOBER. Het scoutsblad oktober 1

Het scoutsblad OKTOBER. Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad OKTOBER Het scoutsblad oktober 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen September scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen jongverkenners gidsen verkenners jin overgang tent kennismaking kamp plezier In september start het nieuwe scoutsjaar

Nadere informatie

Jongknapen. Liefste jongknapen,

Jongknapen. Liefste jongknapen, Jongknapen Liefste jongknapen, Het is weer zover, hier hebben we 2 maanden op moeten wachten: het nieuwe boekje openslaan en het woordje van de banleider snel lezen om dan al eens te spieken wat er jullie

Nadere informatie

Maandlijst december-januari

Maandlijst december-januari Maandlijst december-januari Algemene informatie Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de leiding en dan bestellen wij dit voor jou.

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het fantastische 2 de semester staat alweer voor de deur en na de lange kerstvakantie is de leiding weer helemaal klaar om jullie zondagen weer

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders en al de anderen, Allereerst wil ik jullie een fantastisch nieuwjaar wensen. Dat is natuurlijk niet alleen van mij maar ook van de volledige

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan;

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS!

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS! Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS! Zaterdag 7 september 2019 Jullie leiding en +16 doen vandaag weer oudijzerslag. Dus steun

Nadere informatie

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Maart 2016 Hallo allemaal Februari hebben we in schoonheid

Nadere informatie

Woordje van de grol. Klein kamp: 4-11 juli Groot kamp: juli. Beste ouders,

Woordje van de grol. Klein kamp: 4-11 juli Groot kamp: juli. Beste ouders, Paretter Mei Woordje van de grol Beste ouders, De laatste echte scoutsmaand van het jaar is aangebroken! Vanaf volgende maand kruipt de leiding weer een maand achter de boeken en zal er geen scouts zijn.

Nadere informatie

Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen.

Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen. Beste leden, ouders en sympathisanten, Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen. De voorbije maanden

Nadere informatie

GIDSKE 1. 1 september 7 december

GIDSKE 1. 1 september 7 december GIDSKE 1 1 september 7 december Dag liefste gidsen, het is weer de start van een superleuk nieuw scoutsjaar en hier is alweer het eerste gidske! Hierin vind je alle vergaderingen terug die je zeker niet

Nadere informatie

Vele groetjes van jullie allerliefste leiding Kobi, Kapi, Gigi, Rami, Rikki, Toto, Yobo en Kerri

Vele groetjes van jullie allerliefste leiding Kobi, Kapi, Gigi, Rami, Rikki, Toto, Yobo en Kerri 1/10: suiker en zouttocht Doe allemaal uw botinnekes aan en kom om 14u naar ons lokaal! Vandaag gaan we op wandeltocht, vergeet dus ook zeker geen regenjas indien nodig. Zoals al mogen jullie ouders jullie

Nadere informatie

Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn

Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn vergadering 20 februari sport vergadering 27 februari

Nadere informatie

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar.

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar. DECEMBER Hallo iedereen, Om te beginnen willen wij iedereen die kwam genieten van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Ook een dikke merci aan onze

Nadere informatie

Hieronder krijgt u nogmaals een overzicht met alle data voor het komende scoutsjaar. Zo kan u zich al inplannen voor de komende maanden.

Hieronder krijgt u nogmaals een overzicht met alle data voor het komende scoutsjaar. Zo kan u zich al inplannen voor de komende maanden. Voorwoord december Beste ouders, leden en sympathisanten, December is traditiegetrouw een speciale maand in het scoutsjaar. Om de leiding wat te ontlasten met deze drukke blokperiode en omdat de opkomst

Nadere informatie

De leiding. KAPOENEN Daphné Lesuisse 0484/ Evelien Mermans 0495/ Yasser Abdul Rasol 0485/97.10.

De leiding. KAPOENEN Daphné Lesuisse 0484/ Evelien Mermans 0495/ Yasser Abdul Rasol 0485/97.10. DECEMBER - JANUARI De leiding KAPOENEN (kapoenen@gidsenkapellen.be) Daphné Lesuisse 0484/55.46.55 Evelien Mermans 0495/66.62.31 Yasser Abdul Rasol 0485/97.10.55 Sam van Lommel Alexander Goossens 0479/12.79.85

Nadere informatie

Traditioneel zijn er tijdens de maand juni groepsvergaderingen, omdat er veel leiding moet studeren. Hier alle vergaderingen op een rijtje:

Traditioneel zijn er tijdens de maand juni groepsvergaderingen, omdat er veel leiding moet studeren. Hier alle vergaderingen op een rijtje: Belangrijke data: 16 juni: Familievergadering 23 juni: Tocht naar zee 30 juni: Inladen camion wouters 13 juli: Uitladen camion wouters 15 juli: Inladen camion jonggivers 31 juli: Uitladen camion jonggivers

Nadere informatie

Mei. ZATERDAG 6 mei: groepsuitstap

Mei. ZATERDAG 6 mei: groepsuitstap Voorwoord mei 2017 Beste ouder(s), leden en sympathisanten, Na een zeer bewogen aprilmaand (met weekends of paaskamp, met takacties en louder than a bomb), is het eindelijk terug volop genieten van puytvoet!

Nadere informatie

december: Vandaag knuffels van de is het helaas geen leiding, Jobo, Kapi, vergadering. Pablo Kobi, Toto, Kerri, Bero en Pico

december: Vandaag knuffels van de is het helaas geen leiding, Jobo, Kapi, vergadering. Pablo Kobi, Toto, Kerri, Bero en Pico Zaterdag 1 december: De sint is weer in het land en hij komt naar de scouts! De kapoenen worden om 13:45 uur aan Don Bosco verwacht! Vergeet geen mooie tekening voor de Sint! Om 16:30 mogen jullie ouders

Nadere informatie

Dag iedereen! Voor vragen kunnen jullie altijd mailen naar:

Dag iedereen! Voor vragen kunnen jullie altijd mailen naar: Dag iedereen! Het nieuwe scoutsjaar is ondertussen al even bezig, dus is het tijd voor een nieuwe maandschors. Alle takken hebben ook nu weer heel erg leuke vergaderingen op de planning staan. De givers,

Nadere informatie

Programma. December. Chiro Sint-Dionysius

Programma. December. Chiro Sint-Dionysius Programma December Chiro Sint-Dionysius 2 Sinterklaas komt naar de jongenschiro! Komen jullie ook?? 14-17u We gaan in het lokaal allerlei spelletjes spelen, om ter meeste spelletjes op 1 zondag!!!! 9 16

Nadere informatie

HET EIKELTJE -DECEMBER-

HET EIKELTJE -DECEMBER- HET EIKELTJE -DECEMBER- Beste leden, ouders & sympathisanten We kunnen het zelf bijna niet geloven maar de vierde scoutsmaand van het jaar is alweer aangebroken: december! Het specialleke van deze maand:

Nadere informatie