Veelgestelde vragen over het "VKG Gezinspakket"

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Veelgestelde vragen over het "VKG Gezinspakket""

Transcriptie

1 Veelgestelde vragen over het "VKG Gezinspakket" Toelichting. Met het beantwoorden van de onderstaande vragen geven wij u snel inzicht in de antwoorden op de meest gestelde vragen. Aan dit overzicht kunnen echter geen rechten worden ontleend, de polisvoorwaarden blijven altijd bepalend. ALGEMEEN 1. Wat dekt het VKG Gezinspakket? Het gezinspakket bestaat uit de rubrieken woonhuis, inboedel, particuliere aansprakelijkheid, doorlopende reis (inclusief doorlopende annulering), gezinsongevallen, buitenhuisdekking, gezinsrechtsbijstand, auto, caravan, boot en motor/scooter. 2. Zijn er verschillende pakketkeuzes mogelijk? Ja, u kunt zelf uw pakket samenstellen waarbij er minimaal twee dekkingen gekozen moeten worden. 3. Hoe kan ik later een dekking toevoegen aan een pakket? Ga op het extranet naar de betreffende polis en klik onderop op de optie Wijzigen/Royeren. Er opent zich dan een scherm met de lopende dekkingsonderdelen. Als u klikt op de button Dekking(en) wijzigen opent u een menu waarmee u de polis kunt aanpassen aan uw wensen. 4. Wat is het premievoordeel voor de verzekerde? We hebben maximaal inkoopvoordeel weten te realiseren in combinatie met de pakketeigenschappen voor een zo laag mogelijke premie. Als er 2 dekking van kracht zijn, geldt er 2,5% pakketkorting. Als er 3 dekkingen van kracht zijn, geldt er 5% pakketkorting. Zijn er 4 dekkingen van kracht, dan is die korting 7,5% en vanaf 5 dekkingen is dat zelfs 10%. 5. Wat is de standaard provisieregeling? Standaard wordt de premie op ons extranet gepresenteerd met 25% provisie. Met de provisieschuif kunt u voor elke aanvraag op maat, in stapjes van 5%, uw provisie instellen tussen nul en maximaal 25% van elke premie. Voor de autoverzekering geldt een maximumprovisie van 20%. 6. Wat is de contractsduur? De contractsduur is 12 maanden. Na het 1 e jaar is de polis dagelijks opzegbaar. Er geldt geen opzegtermijn.

2 7. Wat is de indexering van de premie? De premie voor de brandverzekering wordt jaarlijks verhoogd met Inboedelindex van het Verbond van Verzekeraars. De premie voor Aansprakelijkheid en Doorlopende Reis en Gezinsongevallen wordt jaarlijks volgens de ontwikkeling van de CPI Index van het CBS. De premie voor rechtsbijstand, auto en motor wordt alleen aangepast als de verzekeraar alle premies voor dergelijke risico's aanpast. 8. Wat houdt "geen opzegtermijn" in? De verzekering kan voor het eind van de contractsduur online worden opgezegd, zonder dat u rekening hoeft te houden met een opzegtermijn. Op dit moment wordt normaal gesproken elders een opzegtermijn van 1 maand gehanteerd. 9. Hoeveel bedraagt het eigen risico? 150 voor inboedel en woonhuis, alleen bij "overige onheilen"-schade 250 voor woonhuis, alleen bij stormschade 50 voor reisverzekering, alleen bij bagageschade Bij aansprakelijkheid, gezinsongevallen en rechtsbijstand is geen eigen risico van toepassing. Bij de autoverzekering gelden de normale eigen risico's. Bij de motor-, de boot- en de caravanverzekering is een speciale tabel van toepassing. Schadevrije jaren wordt beloond: er geldt dan een lager eigen risico of er is helemaal geen eigen risico meer van toepassing. 10. Zijn de eigen risico s afkoopbaar tegen een premietoeslag? Behalve bij de autoverzekering, zijn deze eigen risico s niet afkoopbaar. Verhoging van het eigen risico, bijvoorbeeld tegen premiekorting, is ook niet mogelijk. 11. Hoeveel bedragen de polis- en prolongatiekosten? De poliskosten bedragen 7,50 en worden eenmalig berekend bij het afsluiten of muteren van de polis. De prolongatiekosten bedragen 1,00 per premietermijn. Over deze bedragen wordt nog wel assurantiebelasting gerekend. 12. Worden er termijntoeslagen gerekend? Nee, er zijn geen kortingen of toeslagen voor de verschillende premietermijnen. 13. Kan ik mijn klant middels een nota laten betalen? Nee, dat is niet mogelijk als VKG voor u incasseert, behalve als de klant kiest voor jaarbetaling. Als uw klant heeft gekozen voor digitale facturering via "FiNBOX", is dit wel mogelijk bij kortere betalingstermijnen. 14. Kan ik de webmodule op mijn eigen homepage zetten? Er is een module beschikbaar voor uw eigen website, zodat uw klanten deze polis zelf online kunnen afsluiten. U kunt deze module zelf ontwerpen en zelf een naam geven. U kunt zoveel varianten maken als u zelf wilt.

3 15. Kan het product gelabeld worden, bijvoorbeeld met mijn kantoornaam? Ja dat kan. U regelt dat zelf snel en makkelijk onder account beheer op de homepage van VKG.com. Klik vervolgens op VKG Gezinspakket. U krijgt dan een uitgebreid menu met alle mogelijkheden. Als u een nieuwe consumentenversie heeft aangemaakt, wordt u een URL aangeleverd. Als u deze aanroept op de betreffende website, start de gewenste module. 16. Hoe verzeker ik een appartement-eigenaar, waarvan het woonhuis is verzekerd via de Vereniging van Eigenaren? Dit is de enige mogelijkheid om het woonhuis niet te verzekeren als men wel eigenaar is van het woonhuis. Daarvoor verandert u de status van de aanvrager van "eigenaar" naar "huurder", waardoor de rubriek woonhuis komt te vervallen. 17. Wie zijn de risicodragers? Voor de rubrieken woonhuis, inboedel, particuliere aansprakelijkheid, gezinsongevallen, autoverzekering en doorlopende reis is dat Nationale Nederlanden Schadeverzekeringen NV. Voor de rubriek rechtsbijstand is dat ARAG-Nederland Algemene Rechtsbijstand Verzekeringmaatschappij NV. Voor de buitenshuisdekking, de motorverzekering, de caravanverzekering en de bootverzekering is dat Europeesche Verzekering Maatschappij NV. 18. Kan ik een lopende dekking, bijv. in de TotaalOpvangPolis, tussentijds oversluiten? Omdat deze polis bij andere risicodragers is ondergebracht, is dat helaas niet mogelijk. Bestaande contractstermijnen dienen gerespecteerd te worden. 19. Er lopen elders nog dekkingen. Wat nu? Er worden voor inboedel, woonhuis en aansprakelijkheid geen kortingen verleend wegens elders verzekerde bedragen. Het principe van "premier risque" verzekeren staat dat immers niet toe. U kunt uiteraard wel besluiten om dekkingen op een later moment te laten ingaan, bijvoorbeeld op het moment dat de dekking voor deze risico's bij de andere verzekeraar wordt beëindigd. Hiertoe kunt u in de aanvraag per dekking de ingangsdatum opgeven tot maximaal een jaar in de toekomst. De dekking en premie-incasso gaan automatisch in op de ingangsdatum, u hoeft hiervoor niets te doen. 20. Wordt er afsluitprovisie uitbetaald? Het product kenmerkt zich door een scherpe prijs en daarbij past het principe van afsluitprovisie niet. Wel kunt u zelf bepalen hoeveel doorlopende provisie u wenst te ontvangen, met een maximum van 25% over alle premie, uitgezonderd de auto- en de motorverzekering, waarvoor een maximum geldt van 20%. 21. Worden er prolongatiekosten in rekening gebracht? Er wordt 1 per prolongatie in rekening gebracht. Bij jaarbetaling is dat dus één maal dit bedrag per jaar. Bij maandbetaling wordt dit bedrag dus 12 maal per jaar berekend. Over deze kosten wordt nog assurantiebelasting berekend.

4 22. Bij de premieberekening krijg ik de melding: "de postcode en/of huisnummer worden niet herkend". Wat nu? De premieberekening is alleen bestemd voor woningen, zonder enige zakelijke bestemming en met een goede staat van onderhoud. Als uit onze gegevens blijkt dat er een zakelijke bestemming is of dat de staat van het onderhoud niet op het gewenste niveau is, krijgt u deze melding. Er is dan in principe geen dekking mogelijk. U kunt uiteraard wel contact opnemen met één van onze acceptanten om de mogelijkheden te bespreken. RUBRIEKEN WOONHUIS EN INBOEDEL 23. Is er sprake van een alle van buiten komende onheilen dekking? Ja, voor de woonhuis en inboedelverzekering is sprake van een "van buiten komende onheilen dekking", ook wel "Superdekking" of "All Risks" genoemd. 24. Wat zijn de verzekerde bedragen? Het verzekerd bedrag voor inboedel en woonhuis tezamen is per gebeurtenis, waarbij er geen onderscheid wordt gemaakt naar opstal of inboedel. Als men geen eigenaar is van de woning (en het woonhuis dus niet verzekerd is), is de inboedel verzekerd voor per gebeurtenis. 25. Kan ik deze bedragen verhogen als dat nodig is? Helaas niet. Daarvoor kan wel een maatwerkoplossing worden verzorgd via de TotaalOpvangPolis. 26. Is het nodig, of handig, om waardemeters in te vullen? Het invullen van een inboedel- of herbouwwaardemeter is niet nodig. De verzekerde bedragen zijn immers "premier risque" en kennen dus geen onderverzekering. 27. Is de breuk van ruiten verzekerd? Als u eigenaar bent van het gebouw en het gebouw is verzekerd op de polis, dan is ruitbreuk meeverzekerd, mits de schade niet is ontstaan door een eigen gebrek. Gedekt is immers "alle van buiten komende onheilen" en de ruit is gewoon een onderdeel van het gebouw. Als u huurder bent kunt u ruitbreuk apart meeverzekeren. 28. Is het risico van onderverzekering uitgesloten? Omdat er sprake is van een zogenaamde premie risque dekking is er nooit sprake van onderverzekering. Er gelden wel maximale verzekerde bedragen voor woonhuis en inboedel, bijzondere bezittingen, lijfsieraden, en dergelijke. Schadevergoeding wordt dus verleend tot het vastgestelde schadebedrag, maar natuurlijk nooit meer dan het verzekerde bedrag. Als dit verzekerde bedrag niet voldoende is, kunt u, bijvoorbeeld via de TotaalOpvangPolis, aanvullende maatwerkoplossingen verzorgen.

5 29. Welk bedrag is verzekerd voor schade aan lijfsieraden? Lijfsieraden zijn standaard verzekerd tot maximaal per gebeurtenis, ongeacht de gedekte schadeoorzaak. U kunt deze dekking verhogen tot maximaal Klik daarvoor op de knop hogere verzekerde bedragen onder inboedel. 30. Welke bedrag is gedekt voor audio-, visuele- en computerapparatuur? Audio-, visuele- en computerapparatuur is verzekerd tot maximaal per gebeurtenis, ongeacht de gedekte schadeoorzaak. U kunt deze dekking verhogen tot maximaal Klik daarvoor op de knop hogere verzekerde bedragen onder inboedel. 31. Welke bedrag is gedekt aan bijzondere bezittingen? Bijzondere bezittingen (bijvoorbeeld verzamelingen) zijn verzekerd tot maximaal per gebeurtenis, ongeacht de gedekte schadeoorzaak. U kunt deze dekking verhogen tot maximaal Klik daarvoor op de knop hogere verzekerde bedragen onder inboedel. 32. Welke bedrag is gedekt aan huurders/eigenaarsbelang? Huurders- of eigenaarsbelang is verzekerd tot maximaal per gebeurtenis, ongeacht de gedekte schadeoorzaak. U kunt deze dekking verhogen tot maximaal Klik daarvoor op de knop hogere verzekerde bedragen onder inboedel. 33. Ik ben huurder van mijn woning. Kan ik ruitbreuk verzekeren? Jazeker. Als "huur" wordt aangevinkt in de aanvraag, krijgt u de mogelijkheid om de glasverzekering te activeren voor huurwoningen. 34. Is een nog hoger bedrag aan lijfsieraden, audiovisuele- en computerapparatuur, bijzondere bezittingen of huurders/eigenaarsbelang bij te verzekeren? Nee, een hoger bedrag dan hiervoor genoemd is niet bij te verzekeren op deze polis. Wel kunt u naast het VKG Gezinspakket, bijvoorbeeld in de TotaalOpvangPolis, een aanvullende dekking verzorgen. 35. Geldt er een eigen risico op glasschade? Nee. Voor deze schade is een uitzondering gemaakt op de algemene regel voor het eigen risico. 36. Welke dekking geeft de buitenhuisdekking onder de rubriek inboedel? De verzekerde zaken die zich BUITEN DE WONING bevinden, zijn op de inboedeldekking beperkt verzekerd. De buitenhuisdekking biedt wel dekking tegen alle plotselinge van buiten komende onheilen, met een eigen risico van 50 per gebeurtenis. De dekking is van kracht in de hele wereld. De vergoeding is gebaseerd op de nieuwwaarde (net zoals bij de inboedelverzekering). Er zijn 5 categorieën verzekerde zaken: - hobby- en sportartikelen (max ) - sieraden (max )

6 - muziekinstrumenten (max ) - foto- en videoapparatuur (max ) - computerapparatuur (max ) Er is alleen dekking voor zaken die ook echt bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Er is geen specificatie nodig, de verzekerde som is premier risque. Wel gelden er maximale vergoeding per object: - computerapparatuur en hobby- en sportartikelen: sieraden en muziekinstrumenten: foto- en videoapparatuur: Diefstal uit voertuigen is uitgesloten van de dekking. Telefoons, smartphones, PDA's, e.d. zijn uitgesloten van de dekking. RUBRIEK PARTICULIERE AANSPRAKELIJKHEID 37. Welk verzekerde bedrag is van toepassing? Het verzekerde bedrag is per gebeurtenis 38. Geldt er een verplicht eigen risico? Nee, er geldt geen enkel eigen risico. 39. Is een vrijwillig eigen risico tegen premiekorting mogelijk? Nee, een vrijwillig eigen risico tegen premiekorting is niet mogelijk. 40. Wie zijn de verzekerden op deze rubriek? Verzekerden zijn: - de verzekeringnemer; - elke persoon met wie de verzekeringnemer in gezinsverband duurzaam samenwoont; - eigen, pleeg- of stiefkinderen, die uitwonend zijn voor studie; - de logés, voor zover hun aansprakelijkheid niet wordt gedekt door een andere verzekering; - het huispersoneel van bovengenoemde personen, voor zover hun aansprakelijkheid verband houdt met werkzaamheden ten behoeve van een verzekerde.

7 RUBRIEK DOORLOPENDE REIS INCLUSIEF ANNULERING 41. Welke personen zijn meeverzekerd met de reis- en annuleringsdekking? Op de reis- en annuleringsdekking zijn verzekerd - de verzekeringnemer; - diens echtgeno(o)t(e) of (geregistreerde) partner, met wie hij/zij duurzaam in gezinsverband samenwoont; - hun inwonende, ongehuwde (pleeg- en stief) kinderen - de ongehuwde (pleeg- en stief) kinderen die uitwonend zijn voor studie. 42. Is er sprake van garantie annulering? Nee, er is geen sprake van garantie-annulering. Wel verleent de polis dekking voor elke "onvoorziene annulering", ongeacht de aanleiding. 43. Wat is de maximale vergoeding bij annulering? De maximale vergoeding voor annuleringskosten bedraagt per reis (of arrangement) voor alle verzekerden tezamen. 44. Moet ik de namen van de gezinsleden opgeven bij het aanvragen van de doorlopende reisverzekering? Nee, dat is niet nodig. De polisvoorwaarden bepalen immers wie er verzekerd is. 45. Als een andere persoon meereist die geen onderdeel is van het gezin, is deze dan ook verzekerd? Nee. Die andere persoon dient een eigen reisverzekering en/of annuleringsverzekering te sluiten. Uiteraard kan dat eenvoudig via ons extranet. 46. Kan ik de dekking veranderen, bijvoorbeeld de dekking voor geneeskundige kosten laten vervallen? Nee, de dekking is vast en kan niet worden aangepast. 47. Is tijdens vakantie mijn iphone verzekerd tegen bijvoorbeeld vallen of diefstal? In de bagagedekking is schade aan de telefoon verzekerd. Er geldt een maximale vergoeding van 500 per object en maximaal twee maal dit bedrag voor alle gebeurtenissen tezamen. 48. Van welke alarmcentrale wordt er gebruik gemaakt? Voor de alarmcentrale maken we gebruik van Zevenwouden Alarm Centrale, (zie hoofdstuk 2 van de polisvoorwaarden), die wordt verzorgd door Mondial Assistance. RUBRIEK RECHTSBIJSTAND 49. Wie zijn verzekerd onder deze rubriek? Naast de verzekeringnemer zijn meeverzekerd alle personen die tot het huishouden van de verzekeringnemer behoren. Hieronder vallen ook inwonende au pairs, uit-

8 wonende kinderen van verzekeringnemer die naar school gaan of een dagstudie volgen en kinderen die in een verpleeg- of verzorgingshuis verblijven. Module A (Verkeer) kent nog meer verzekerden, te weten de inzittenden van een vervoermiddel van verzekerde en degenen die met zijn of haar toestemming diens vervoermiddel besturen. 50. Welke modules zijn gedekt onder de rechtsbijstandsverzekering? De modules Verkeer, Consument, Wonen en Inkomen. 51. Is er dekking voor fiscale geschillen en vermogen? Fiscale geschillen en kwesties rond het vermogen zijn uitgesloten van de dekking. Deze module kan ook niet worden bijverzekerd. 52. Is er sprake van een eigen risico of een eigen bijdrage? Er is geen eigen risico of eigen bijdrage. 53. Hoeveel is de dekking voor de externe kosten? De dekking voor externe kosten is gemaximeerd tot per geschil. 54. Kan ik alleen een motorrijtuig- of verkeersrechtsbijstand sluiten? Nee. Door het vaste aanbod hebben we de prijs van het product aanzienlijk kunnen verlagen. Een dekkingskeuze is daarom niet mogelijk. U kunt er uiteraard wel voor kiezen om een dekking naar wens te verzorgen binnen de TotaalOpvangPolis. RUBRIEK GEZINSONGEVALLEN 55. Welke personen zijn meeverzekerd op Gezinsongevallenverzekering? Dat zijn: - de verzekeringnemer; - diens echtgeno(o)t(e) of (geregistreerde) partner, met wie hij/zij duurzaam in gezinsverband samenwoont; - hun inwonende, ongehuwde (pleeg- en stief) kinderen - de ongehuwde (pleeg- en stief) kinderen die uitwonend zijn voor studie. 56. Wat zijn de verzekerde bedragen? Voor de volwassen gezinsleden (de "ouders") geldt: - bij overlijden (Rubriek A): bij Blijvende Invaliditeit (Rubriek B): Voor de meeverzekerde kinderen (ongeacht de leeftijd) geldt: - bij overlijden (Rubriek A): bij Blijvende Invaliditeit (Rubriek B): Wat betekent "progressieve dekking" Voor Rubriek B geldt dat de uitkering in procenten van de verzekerde som hoger wordt, naarmate het totale percentage invaliditeit toeneemt:

9 0-25% invaliditeit: het vastgestelde percentage 25-50%: verdubbeling van het percentage %: verdrievoudiging van het percentage boven In totaal levert dat een uitkering op van 225% van het verzekerde bedrag bij 100% invaliditeit, nl. 25% + 2 x (50-25)% + 3 x (100-50%) = 225%. RUBRIEK AUTO, MOTOR, BOOT EN CARAVAN 58. Kan ik meerdere objecten verzekeren op één pakket? Ja, dat kan. U kunt onbeperkt auto s en motoren verzekeren. Voor elk object kunt u de dekking naar behoefte samenstellen. 59. Krijg ik BM-korting op motor als ik een autoverzekerd heb? Ja zeker! Voor een tweede gezinsauto wordt ten minste dezelfde BM-korting verleend als voor het primaire voertuig het geval is. Datzelfde geldt voor een motor, mits een auto voor dagelijks gebruik verzekerd is. Op de caravan- en de bootverzekering is geen no-claimkorting van toepassing. Er wordt altijd een forse korting op de premie verleend. 60. Kan ik eerst een auto, boot, caravan, of een motor verzekeren en dan later de andere dekkingen toevoegen? Ja zeker, dat kan. 61. Is eigen gebrek meeverzekerd op de bootverzekering? Jazeker, als de boot maar niet ouder is dan 5 jaar. 62. Is hagelschade verzekerd bij de caravan? Jazeker. Deze dekking is standaard en kan zelfs niet eens achterwege blijven. Daarvoor is gekozen om dekkingsteleurstelling te voorkomen. 63. Ik heb een tweedehands boot gekocht. Hoe is de vergoeding bij totaal verlies? Als u kiest voor aanschafwaardegarantie, wordt bij totaal verlies in de eerste drie jaar na aanschaf de verzekerde aanschafwaarde vergoed. U kunt hier alleen voor kiezen als u de boot verzekert binnen een half jaar na de aankoop. 64. Op de caravanverzekering is een nogal afwijkend eigen risico van toepassing. Hoe zit dat? Er is gekozen voor een systeem, waarbij verzekerden zonder schade beloond worden en brokkenpiloten extra betalen. Het aantal schadevrije jaren bepaalt daardoor de hoogte van het casco-eigen risico: aantal schades 0 SV jaren 1 SV jaren 2 SV jaren 3 SV jaren in laatste 3 jr nvt nvt nvt

10 65. Op de motor- en de bootverzekering is een nogal afwijkend eigen risico van toepassing. Hoe zit dat? Er is gekozen voor een systeem, waarbij verzekerden zonder schade beloond worden en brokkenpiloten extra betalen. Het aantal schadevrije jaren bepaalt daardoor niet alleen de korting of de toeslag op de premie (voor de motor), maar ook de hoogte van het casco-eigen risico wordt daardoor bepaald: aantal schades 0 SV jaren 1 SV jaren 2 SV jaren 3 SV jaren in laatste 3 jr n.v.t n.v.t n.v.t. 66. Welke waarde wordt uitgekeerd bij totaal verlies van de caravan? In de eerste 3 jaar nadat verzekerde de caravan heeft aangeschaft, is dat de aanschafprijs. Daarna wordt er elk jaar 10% cumulatief van deze waarde afgehaald. De dagwaarde wordt dus lager, als de caravan ouder wordt. Op een rij ziet dit er als volgt uit (waarde is als percentage van de aanschafprijs weergegeven): ouderdom waarde 100% 100% 100% 90% 81% 72,9% 65,61% 67. De caravan is permanent gestald in het buitenland. Wat nu? U dient dit altijd te melden aan de verzekeraar. Deze is vervolgens bevoegd om extra voorwaarden te stellen, de premie te verhogen of zelfs de hele dekking te weigeren. 68. Waar is de caravanverzekering van toepassing? Gedurende maximaal 6 maanden per jaar is de dekking van kracht in heel Europa, incluis de landen rond de Middellandse Zee. Gedurende de rest van het jaar is de dekking alleen van kracht binnen de Benelux en 100 km over de grens in Duitsland. 69. Waar is de bootverzekering van toepassing? Op uw polisblad staat in welk vaargebied u verzekerd bent: Nederland: - alle Nederlandse rivieren en binnenwateren; - op zee tot 5 zeemijlen uit de Nederlandse kust; - met uitzondering van de gemeenten Saba en Bonaire en Sint Eustacius (Statia). Europa: - alle Europese rivieren en binnenwateren; - op zee tot 15 zeemijlen uit de Europese kust. Zeevaart: - alle Europese rivieren en binnenwateren; - op zee tot 15 zeemijlen uit de Europese kust; - op zee van 1 april tot 1 november tussen 63 N.B., 25 O.L., 15 W.L. en 45 N.B.

11 Zeevaart+: - alle Europese rivieren en binnenwateren; - op zee tot 15 zeemijlen uit de Europese kust; - op zee van 1 april tot 1 november tussen 63 N.B., 30 O.L., 15 W.L. en 35 N.B.; De verzekering is niet van kracht binnen een straal van 20 zeemijlen uit de kust van Noord Afrika, met uitzondering van de Straat van Gibraltar. Uw boot is in de verzekerde gebieden ook verzekerd als uw boot niet in het water ligt, uit het water gehaald wordt of te water wordt gelaten

Veelgestelde vragen over het "Prive Select Pakket"

Veelgestelde vragen over het Prive Select Pakket Veelgestelde vragen over het "Prive Select Pakket" Toelichting. Met het beantwoorden van de onderstaande vragen geven wij u snel inzicht in de antwoorden op de meest gestelde vragen. Aan dit overzicht

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over het "Privé Select Pakket" Versie

Veelgestelde vragen over het Privé Select Pakket Versie Veelgestelde vragen over het "Privé Select Pakket" Versie 022017 Toelichting. Met het beantwoorden van de onderstaande vragen geven wij u snel inzicht in de antwoorden op de meest gestelde vragen. Aan

Nadere informatie

Defensiepolis Pakketvergelijker. Bel voor meer informatie en advies 023-525 03 11

Defensiepolis Pakketvergelijker. Bel voor meer informatie en advies 023-525 03 11 Defensiepolis Pakketvergelijker Bel voor meer informatie en advies 023-525 03 11 INBOEDELVERZEKERING ALLE VAN BUITEN KOMENDE ONHEILEN OPSTALVERZEKERING ALLE VAN BUITEN KOMENDE ONHEILEN BP DP Dekking tegen

Nadere informatie

Alles onder 1 DAK pakket. Dat is DAK

Alles onder 1 DAK pakket. Dat is DAK Alles onder 1 DAK pakket Dat is DAK Samen voordelen delen Alles onder 1 DAK Pakket Het Alles onder 1 DAK pakket is een duidelijke en overzichtelijke polis voor uw particuliere klant waarin alle dekkingen

Nadere informatie

Alles onder 1 DAK pakket. Dat is DAK

Alles onder 1 DAK pakket. Dat is DAK Alles onder 1 DAK pakket Dat is DAK Voordelen van het Alles onder 1 DAK Pakket Het Alles onder 1 DAK pakket is een duidelijke en overzichtelijke polis voor uzelf en uw gezin. Alle dekkingen zijn prima

Nadere informatie

Doorlopende reis- en Annuleringsverzekering

Doorlopende reis- en Annuleringsverzekering Doorlopende reis- en Annuleringsverzekering - Premiebetaling voor max. 3 personen - Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd - Hulpverlening door ANWB-alarmcentrale - Uitstekende basisdekking incl. medische

Nadere informatie

Het Lukassen & Boer Zorgeloos Zeker Pakket

Het Lukassen & Boer Zorgeloos Zeker Pakket Het Lukassen & Boer Zorgeloos Zeker Pakket Schadeverzekeringen: uw bezit beschermd Heeft u bezittingen waaraan u op een bijzondere manier gehecht bent? U wilt hiervan blijven genieten, zonder kopzorgen!

Nadere informatie

De heer E.R. de Roos Burg. Penstraat 223 3741 AN BAARN

De heer E.R. de Roos Burg. Penstraat 223 3741 AN BAARN De heer E.R. de Roos Burg. Penstraat 223 3741 AN BAARN Keuzeformulier Naar aanleiding van de adviesbrief van 17-11 2014, willen wij graag de aangevinkte wijzigingen op onze verzekeringen uitvoeren. Algemeen

Nadere informatie

Kortlopende Reisen Annuleringsverzekering

Kortlopende Reisen Annuleringsverzekering Kortlopende Reisen - Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd - Hulpverlening door ANWB Alarmcentrale - Scherpe premies en vriendelijke voorwaarden Kortlopende Reis- en Met de kortlopende reis- en annuleringsverzekering

Nadere informatie

Samen voordelen delen Alles onder 1 DAK Pakket

Samen voordelen delen Alles onder 1 DAK Pakket Samen voordelen delen Alles onder 1 DAK Pakket Het Alles onder 1 DAK pakket is een duidelijke en overzichtelijke polis voor uw particuliere klant waarin alle dekkingen prima op elkaar zijn afgestemd. Per

Nadere informatie

Een compleet pakket van verzekeringen

Een compleet pakket van verzekeringen Voordelen Zeer compleet Een compleet pakket van verzekeringen U wilt natuurlijk Dat kan met het de zorgeloos wonen. Maar Bruyn Verzekeringspakket die in ons er kan altijd iets gebeuren wat schade volmachtbedrijf

Nadere informatie

Aanpassingen in voorwaarden. Productkaart Reaal

Aanpassingen in voorwaarden. Productkaart Reaal Aanpassingen in voorwaarden Productkaart Reaal Samenvatting van de nieuwe voorwaarden van het Reaal Goed Geregeld Pakket De pakketvoorwaarden zijn alleen van toepassing indien u meer dan 2 verzekeringen

Nadere informatie

Tarieven. Woon- en Recreatiepakket en Totaalplan

Tarieven. Woon- en Recreatiepakket en Totaalplan Tarieven Woon- en Recreatiepakket en Totaalplan Juli 2009 Tarieven Dit boekje bevat tarieven voor het Woon-en Recreatiepakket en het Totaalplan. Voor meer productinformatie verwijzen wij u naar de brochures

Nadere informatie

Driekleur Privé Compleet Plan

Driekleur Privé Compleet Plan Driekleur Privé Compleet Plan Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing Driekleur Privé Compleet Plan 2 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het

Nadere informatie

Watersport. verzekering. - Premieberekening over dagwaarde - Inboedel gratis meeverzekerd - No-claimkorting tot maar liefst 40%

Watersport. verzekering. - Premieberekening over dagwaarde - Inboedel gratis meeverzekerd - No-claimkorting tot maar liefst 40% Watersport verzekering - Premieberekening over dagwaarde - Inboedel gratis meeverzekerd - No-claimkorting tot maar liefst Watersport verzekering Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zonder het te willen,

Nadere informatie

Fortis ASR Archimedeslaan 10 3584 BA Utrecht www.fortisasr.nl 51216 (09-06)

Fortis ASR Archimedeslaan 10 3584 BA Utrecht www.fortisasr.nl 51216 (09-06) Fortis ASR Schadeverzekering N.V. heeft een vergunning van de Nederlandsche Bank N.V. tot het uitoefenen van het verzekeringsbedrijf en is opgenomen in het register van de Autoriteit Financiële Markten

Nadere informatie

DOORLOPENDE REISVERZEKERING EN ANNULERINGSVERZEKERING OVERIGE RECREATIEVERZEKERINGEN UITVAARTVERZEKERING

DOORLOPENDE REISVERZEKERING EN ANNULERINGSVERZEKERING OVERIGE RECREATIEVERZEKERINGEN UITVAARTVERZEKERING DOORLOPENDE REISVERZEKERING EN ANNULERINGSVERZEKERING Gaat u meer dan eens per jaar op vakantie en/of trekt u er wel eens een weekend of midweek tussenuit? Dan is het sluiten van een doorlopende Reis-

Nadere informatie

Guijt & Thuis Voordeelpakket voor particulieren

Guijt & Thuis Voordeelpakket voor particulieren Guijt & Thuis Voordeelpakket voor particulieren VERZEKERINGEN Motorrijtuigen Woonhuis en Inboedel Kostbare Zaken Aansprakelijkheid (Gezins)Ongevallen Rechtsbijstand Doorlopende Reis en Annulering Overige

Nadere informatie

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Verzekeringspakket. Duidelijk én overzichtelijk

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Verzekeringspakket. Duidelijk én overzichtelijk Allianz Nederland Schadeverzekering Allianz Verzekeringspakket Duidelijk én overzichtelijk 1 Alle verzekeringen voor u en uw gezin U wilt zelf bepalen wat u verzekert. En wat niet. Zonder dat de polis

Nadere informatie

Interpolis Alles in één Polis

Interpolis Alles in één Polis In dit document staan alleen de verschillen opgesomd. Dus niet de zaken die gelijk blijven met de huidige Alles in één Polis. Klik op het onderdeel waarvan u het overzicht wilt zien. Inhoudsopgave pagina

Nadere informatie

Tarieven voor schadeverzekeringen voor particulieren in het buitenland

Tarieven voor schadeverzekeringen voor particulieren in het buitenland De Tarieven voor schadeverzekeringen voor particulieren in het buitenland NnL 2 Schadeverzekeringen buitenland De premies voor de verzekeringen binnen de Europese Unie worden verhoogd met de (para)fiscale

Nadere informatie

Auto verzekering. - No-claimbeschermer - Unieke Unigarant Schadeservice - Hoge instapkorting van 35% - Tot 80% No-claimkorting

Auto verzekering. - No-claimbeschermer - Unieke Unigarant Schadeservice - Hoge instapkorting van 35% - Tot 80% No-claimkorting Auto verzekering - No-claimbeschermer - Unieke Unigarant Schadeservice - Hoge instapkorting van 35% - Tot 80% No-claimkorting Auto verzekering Unigarant biedt u een autoverzekering met diverse dekkingsmogelijkheden.

Nadere informatie

Rubriek A Woonhuis Tarief Woonhuis 3. Rubriek B Inboedel Tarief Inboedel 3

Rubriek A Woonhuis Tarief Woonhuis 3. Rubriek B Inboedel Tarief Inboedel 3 Inhoudsopgave TotaalPakket Algemene informatie Algemene informatie TotaalPakket 1 Kortingsregeling TotaalPakket, Kosten TotaalPakket 2 Bemiddelingsvergoeding 2 Provisieregeling V.C.N. TotaalPakket 2 Rubriek

Nadere informatie

Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen. Passende combinaties

Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen. Passende combinaties Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen Passende combinaties -2- Passende combinaties Al jaren is Turien & Co. Assuradeuren, opgericht in 1921, specialist op het gebied van verzekeringen. Door onze

Nadere informatie

Wonen. London Verzekeringen voor optimaal woonplezier

Wonen. London Verzekeringen voor optimaal woonplezier London Verzekeringen voor optimaal woonplezier Verzekeringen voor optimaal woonplezier Uw woning is uw thuis: het rustpunt in uw leven. Volledig ingericht naar uw persoonlijke smaak. Maar er kan altijd

Nadere informatie

Van Loon Privé Compleet Plan

Van Loon Privé Compleet Plan U wilt uw risico s op een betaalbare en gemakkelijke manier afdekken? Dan is het Van Loon Privé Compleet Plan de oplossing. Het biedt u niet alleen bescherming van uw woning, inboedel, auto, motor, caravan

Nadere informatie

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing REAAL Totaalplan 2 Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing REAAL Totaalplan 3 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het REAAL Totaalplan dé oplossing.

Nadere informatie

U zorgt voor veiligheid op straat. Maar bent u zelf wel goed verzekerd? www.politieverzekering.nl

U zorgt voor veiligheid op straat. Maar bent u zelf wel goed verzekerd? www.politieverzekering.nl U zorgt voor veiligheid op straat. Maar bent u zelf wel goed verzekerd? www.politieverzekering.nl Sluit nu eenvoudig al uw schadeverzekeringen af via www.politieverzekering.nl In samenwerking met vts

Nadere informatie

De ANWB Motorverzekering

De ANWB Motorverzekering De ANWB Motorverzekering De verzekering die rekening houdt met uw rijstijl Nieuw: No-claim Beschermer 5% ledenkorting Eerste drie jaar aanschafwaardegarantie 2 Lekker toeren voor minder premie Dat uw motor

Nadere informatie

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing REAAL Totaalplan 2 Schade Totaalplan 3 Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing U wilt uw risico s op een complete, betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het REAAL Totaalplan

Nadere informatie

De Keyzer Zakelijk Pakket

De Keyzer Zakelijk Pakket De Keyzer Zakelijk Pakket 2 Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing De Keyzer Zakelijk Pakket 3 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het De Keyzer

Nadere informatie

Versie 2015.2. 2015. zaken compleet.

Versie 2015.2. 2015. zaken compleet. 2015. zaken compleet. Onderdeel Auto 3 Onderdeel Opstal 6 Onderdeel Inboedel 10 Onderdeel Aansprakelijkheid 14 Onderdeel Rechtsbijstand 16 Onderdeel Reis 18 2 Onderdeel Auto arkilometrage Het jaarkilometrage

Nadere informatie

Één-Gezins-Polis vs. Generali Inboedel- en Woonhuisverzekering

Één-Gezins-Polis vs. Generali Inboedel- en Woonhuisverzekering Één-Gezins-Polis vs. Generali Inboedel- en Woonhuisverzekering 1 Onderwerp Één-Gezins-Polis Generali Inboedel- en Woonhuisverzekering Naamgeving Bijzondere voorwaarden Inboedel Garant Plus verzekering

Nadere informatie

Klaverblad Verzekeringen. Pleziervaartuigverzekering. sinds 1850

Klaverblad Verzekeringen. Pleziervaartuigverzekering. sinds 1850 Klaverblad Verzekeringen Pleziervaartuigverzekering sinds 1850 Deze folder bevat een beperkte weergave van de polisvoorwaarden. Aan deze weergave kunnen geen rechten worden ontleend. Wilt u precies weten

Nadere informatie

De ANWB Bootverzekering

De ANWB Bootverzekering De ANWB Bootverzekering Omdat u een waterdichte dekking wilt No-claimkorting tot 40% 5% ledenkorting Premieberekening over dagwaarde U kunt onbezorgd het anker lichten De recreatiemogelijkheden op het

Nadere informatie

Doorlopende Reisverzekering. Altijd en overal verzekerd Alles in één keer geregeld Onbezorgd reisplezier

Doorlopende Reisverzekering. Altijd en overal verzekerd Alles in één keer geregeld Onbezorgd reisplezier Doorlopende Reisverzekering Altijd en overal verzekerd Alles in één keer geregeld Onbezorgd reisplezier ICS Doorlopende Reisverzekering: Uw vakantieplezier begint hier Als u steeds opnieuw een reisverzekering

Nadere informatie

Wonen. Woonhuis Inboedel Kostbaarheden. Verzekeren doen we samen. Net zo makkelijk!

Wonen. Woonhuis Inboedel Kostbaarheden. Verzekeren doen we samen. Net zo makkelijk! Wonen Woonhuis Inboedel Kostbaarheden Verzekeren doen we samen. Net zo makkelijk! De London Mantelpolis. Compleet én voordelig verzekerd. Comfortabel en onbezorgd leven. We doen er alles voor om dat te

Nadere informatie

De ANWB Camperverzekering

De ANWB Camperverzekering De ANWB Camperverzekering Zorgeloos gaan en staan waar u wilt Drie jaar aanschafwaardedekking 5% ledenkorting Complete inventarisdekking Omdat uw camper uw mobiele tweede huis is Uw camper is niet alleen

Nadere informatie

Voordelen van het Alles onder 1 DAK Pakket

Voordelen van het Alles onder 1 DAK Pakket Voordelen van het Alles onder 1 DAK Pakket Het Alles onder 1 DAK pakket is een duidelijke en overzichtelijke polis voor uzelf en uw gezin. Alle dekkingen zijn prima op elkaar afgestemd. Per product heeft

Nadere informatie

Dekkingen. Dekking reisverzekering

Dekkingen. Dekking reisverzekering Vaar Vakantie polis - Reis- en annuleringsverzekering speciaal voor watersportvakanties - Dekking voor gevolgschade/waarborgsom - Betrouwbare en snelle hulp door ANWB Alarmcentrale Vaar Vakantie polis

Nadere informatie

EMPLOYMENT WITHOUT BORDERS VERZEKERINGSPAKKET VOOR EXPATRIATES, IMPATS EN TCN S 2014

EMPLOYMENT WITHOUT BORDERS VERZEKERINGSPAKKET VOOR EXPATRIATES, IMPATS EN TCN S 2014 VERZEKERINGSPAKKET VOOR EXPATRIATES, IMPATS EN TCN S 2014 INHOUDSOPGAVE 1. Inboedelverzekering... 1 2. Doorlopende (zaken)reisverzekering... 2 3. Aansprakelijkheidsverzekering Particulieren... 3 4. (Gezins)-Ongevallenverzekering...

Nadere informatie

Bootverzekering. Voordelen

Bootverzekering. Voordelen Bootverzekering Bootverzekering De basisdekking van onze bootverzekering bestaat uit een verplicht deel, de dekking voor aansprakelijkheid. En een niet verplicht deel, de cascodekking. Je kunt deze basisdekking

Nadere informatie

De dekkingen van uw. Privé Pakket Online

De dekkingen van uw. Privé Pakket Online vernieuwde dekkingen De dekkingen van uw Privé Pakket Online U kunt in uw Privé Pakket Online verschillende verzekeringen opnemen. Maar ook als u nu een losse verzekering heeft, kunt u gebruik maken van

Nadere informatie

U zorgt voor veiligheid op straat.

U zorgt voor veiligheid op straat. U zorgt voor veiligheid op straat. Maar bent u zelf wel goed verzekerd? www.politieverzekering.nl 21 70 15-11 Overtuig uzelf! 2 Reaal Politieverzekeringen Sluit nu eenvoudig al uw schadeverzekeringen af

Nadere informatie

VAKANTIE- VERZEKERING

VAKANTIE- VERZEKERING VAKANTIE- VERZEKERING ONBEZORGD OP VAKANTIE Iedereen gaat graag op vakantie. Misschien hebt u uw volgende vakantie al geboekt. Bent u uw reisverzekering niet vergeten? Met de Vakantieverzekering van REAAL

Nadere informatie

txt Persoonlijk en modern: de ideale combinatie. Privé Pakket Online

txt Persoonlijk en modern: de ideale combinatie. Privé Pakket Online txt Persoonlijk en modern: de ideale combinatie. Privé Pakket Online Privé Pakket Online Verzekeren was nog niet eerder zo gemakkelijk. Privé Pakket Online van De Zeeuwse biedt u de ideale combinatie.

Nadere informatie

Privé pakket online. Aanvraag. Informatie voor de klant. DZ770709(okt2013)A. Privé Pakket Online aanvraag 1

Privé pakket online. Aanvraag. Informatie voor de klant. DZ770709(okt2013)A. Privé Pakket Online aanvraag 1 DZ770709(okt2013)A Privé pakket online Aanvraag Informatie voor de klant Privé Pakket Online aanvraag 1 Privé Pakket Online Aanvraag De volgende verzekeringen worden aangevraagd Inboedel Doorlopende Reis

Nadere informatie

Belangrijkste verschillen

Belangrijkste verschillen Aegon Woon- & VrijeTijdpakket Belangrijkste verschillen tussen de - en dekking van het Woon- & VrijeTijdpakket Het Woon- & VrijeTijdpakket is uitgebreid. Met het toevoegen van een basisdekking voldoet

Nadere informatie

Premieoverzicht. ZLM Totaalpakket

Premieoverzicht. ZLM Totaalpakket Premieoverzicht ZLM Totaalpakket Inhoudsopgave Pakketkorting Bovenop onze scherpe premies ontvangt u een aantrekkelijke pakketkorting als u meerdere Pakketkorting 3 verzekeringen bij ons afsluit. U komt

Nadere informatie

Het Verzekeringspakket

Het Verzekeringspakket Het Verzekeringspakket Algemeen 2 Woonhuis, Inboedel- en combi verzekering 3 Aansprakelijkheid voor particulieren (A) 4 Gezinsongevallen 5 Rechtsbijstand 5 Caravan 6 Reis 6 Motorrijtuig/In- en opzittenden

Nadere informatie

De heer E.R. de Roos Burg. Penstraat 223 3741 AN BAARN

De heer E.R. de Roos Burg. Penstraat 223 3741 AN BAARN De heer E.R. de Roos Burg. Penstraat 223 3741 AN BAARN Uitwerking inventarisatie Datum: 17 - november - 2014 Geachte heer / mevrouw, Voor u ligt een pakket met informatie over uw financiële producten.

Nadere informatie

GEWOON GOED GEZINSPAKKET. Woonhuis. Inboedel. Kostbaarheden. Aansprakelijkheid. Gezinsongevallen. Rechtsbijstand. Reis en annulering

GEWOON GOED GEZINSPAKKET. Woonhuis. Inboedel. Kostbaarheden. Aansprakelijkheid. Gezinsongevallen. Rechtsbijstand. Reis en annulering GEWOON GOED GEZINSPAKKET Woonhuis Inboedel Kostbaarheden Aansprakelijkheid Gezinsongevallen Rechtsbijstand Reis en annulering WIJ BESPAREN BIJ ZLM FLINK OP ONZE VERZEKERINGSPREMIE! In het ZLM Gezinspakket

Nadere informatie

Reisverzekering. Met stip de beste

Reisverzekering. Met stip de beste Reisverzekering Met stip de beste Waar u ook vakantie viert, één ding is zeker: u wilt er onbezorgd van genieten. Een reis verzekering is daarbij onmisbaar. Of u nu kiest voor een reisverzekering voor

Nadere informatie

thuis- en Reispakket

thuis- en Reispakket verzekering thuis en Reispakket Voor huiseigenaren en huurders Pakketkorting tot 10% Flexibel samen te stellen pakket Kies de dekking die bij u past: Brons, Zilver of Goud Doorlopende Reis en Annuleringsverzekering

Nadere informatie

Privé Pakket Compleet verzekerd met een aantrekkelijke korting

Privé Pakket Compleet verzekerd met een aantrekkelijke korting Privé Pakket Compleet verzekerd met een aantrekkelijke korting De Goudse De Goudse is een zelfstandige verzekeringsmaatschappij, opgericht in 1924, met een jaaromzet van circa een miljard euro en zo n

Nadere informatie

Checklist ASR MultiZeker polis

Checklist ASR MultiZeker polis Checklist ASR MultiZeker polis Pag 1/8 Wilt u zeker weten dat uw MultiZeker polis nog steeds voldoende zekerheid biedt? Doe de check! Klik op de polisonderdelen die u verzekerd hebt en beantwoord de vragen.

Nadere informatie

Wordt gebruik gemaakt van de Herbouwwaardemeter? O nee O ja, graag de herbouwwaardemeter bijvoegen

Wordt gebruik gemaakt van de Herbouwwaardemeter? O nee O ja, graag de herbouwwaardemeter bijvoegen Is er sprake van een nieuw gebouwde woning? O nee O ja* * Zo ja, bent u de eerste eigenaar? O nee O ja Muren O steen O hout O houtskelet O anders, nl. Dak O pannen O riet O anders, nl. Eerste verdiepingsvloer

Nadere informatie

Woonpakket Plus Opstalverzekering

Woonpakket Plus Opstalverzekering Opstalverzekering Unigarant een goede keus. Voordelen opstalverzekering U bent all risk verzekerd Garantie tegen onderverzekering Standaard geen eigen risico Glas standaard verzekerd Opstalverzekering

Nadere informatie

Bromfiets verzekering

Bromfiets verzekering Bromfiets verzekering - In 5 jaar 75% no-claimkorting - Naast WA ook diefstal & aanrijding tegen scherpe premies - Premie per maand, kwartaal, half jaar en jaar Bromfiets verzekering Unigarant heeft een

Nadere informatie

Privé Pakket Online. Ondernemers in verzekeringen De Goudse is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij,

Privé Pakket Online. Ondernemers in verzekeringen De Goudse is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij, Privé Pakket Online Ondernemers in verzekeringen De Goudse is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij, in 1924 opgericht door Geert Bouwmeester. Zijn familie bezit ook nu nog bijna

Nadere informatie

Zakelijke Reis verzekering. - Hulpverlening door ANWB Alarmcentrale - Eén zakelijke reisverzekering voor uw bedrijf - Ook geldig tijdens vakanties

Zakelijke Reis verzekering. - Hulpverlening door ANWB Alarmcentrale - Eén zakelijke reisverzekering voor uw bedrijf - Ook geldig tijdens vakanties Zakelijke Reis verzekering - Hulpverlening door ANWB Alarmcentrale - Eén zakelijke reisverzekering voor uw bedrijf - Ook geldig tijdens vakanties Zakelijke Reis verzekering Relaties onderhouden is erg

Nadere informatie

mp4all Uitgangspunten Pakket Vergelijken

mp4all Uitgangspunten Pakket Vergelijken mp4all Uitgangspunten Pakket Vergelijken Inhoudsopgave Onderdeel Auto... 3 Gekozen default waardes Auto... 5 Gekozen default waardes Auto (vervolg)... 6 Gekozen default Auto waardes (vervolg)... 7 Onderdeel

Nadere informatie

verzekering Watersport - Premieberekening over dagwaarde - Inboedel gratis meeverzekerd - No-claimkorting tot maar liefst 40% - Preventie en pechhulp

verzekering Watersport - Premieberekening over dagwaarde - Inboedel gratis meeverzekerd - No-claimkorting tot maar liefst 40% - Preventie en pechhulp Watersport verzekering - Premieberekening over dagwaarde - Inboedel gratis meeverzekerd - No-claimkorting tot maar liefst - Preventie en pechhulp Watersport verzekering Onbezorgd genieten. Varen zonder

Nadere informatie

HOEKSCHE WAARD TOTAALPAKKET. Aanvraag. Informatie voor de klant. Hoeksche Waard Totaalpakket 1

HOEKSCHE WAARD TOTAALPAKKET. Aanvraag. Informatie voor de klant. Hoeksche Waard Totaalpakket 1 HOEKSCHE WAARD TOTAALPAKKET Aanvraag Informatie voor de klant Hoeksche Waard Totaalpakket 1 Hoeksche Waard Totaalpakket Aanvraag De volgende verzekeringen worden aangevraagd Inboedel Doorlopende Reis Woonhuis

Nadere informatie

PREMIEOVERZICHT. www.politieverzekering.nl

PREMIEOVERZICHT. www.politieverzekering.nl PREMIEOVERZICHT www.politieverzekering.nl Woonhuisverzekering All-In per Basispremie 0,60 1.000,00 10% aanvullende uitkering 0,10 1.000,00 De getoonde premies gelden voor standaard risico s en verzekerde

Nadere informatie

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve Doorlopende Reisverzekering

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve Doorlopende Reisverzekering Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen Collectieve Doorlopende Reisverzekering Zorgeloos op vakantie Vakantie moet zorgeloos genieten zijn. Daarom is het voor een vakantie of weekendje weg zondermeer

Nadere informatie

POLITIEVERZEKERING PREMIEOVERZICHT. Premie p Per. Basispremie e 0,60 e 1.000,00 10% aanvullende uitkering e 0,10 e 1.000,00

POLITIEVERZEKERING PREMIEOVERZICHT. Premie p Per. Basispremie e 0,60 e 1.000,00 10% aanvullende uitkering e 0,10 e 1.000,00 POLITIEVERZEKERING PREMIEOVERZICHT Woonhuisverzekering All-In Per Basispremie e 0,60 e 1.000,00 10% aanvullende uitkering e 0,10 e 1.000,00 De getoonde premies gelden voor standaard risico s en verzekerde

Nadere informatie

Motor. verzekering. - Snelle opbouw no-claimkorting - No-claimbeschermer - Auto Motor Bonus Plan - Drie jaar aanschafwaardegarantie

Motor. verzekering. - Snelle opbouw no-claimkorting - No-claimbeschermer - Auto Motor Bonus Plan - Drie jaar aanschafwaardegarantie Motor verzekering - Snelle opbouw no-claimkorting - No-claimbeschermer - Auto Motor Bonus Plan - Drie jaar aanschafwaardegarantie Motor verzekering Als er iets telt voor een motorrijder, dan is het wel

Nadere informatie

Van der Fluit Privé Compleet Plan

Van der Fluit Privé Compleet Plan U wilt uw risico s op een betaalbare en gemakkelijke manier afdekken? Dan is het Van der Fluit Privé Compleet Plan de oplossing. Het biedt u niet alleen bescherming van uw woning, inboedel, auto, motor,

Nadere informatie

Ardanta (valt niet onder het VoordeelPakket en telt niet mee voor pakketkorting)

Ardanta (valt niet onder het VoordeelPakket en telt niet mee voor pakketkorting) De voordelen van de Herasto Aquariumpolis - Overzichtelijk: alles is op één polis verzekerd - Geen toeslag voor termijnbetaling - Pakketkorting tot 12 % afhankelijk van het aantal verzekerde rubrieken

Nadere informatie

Onbezorgd genieten op het water met de watersportverzekering van Univé

Onbezorgd genieten op het water met de watersportverzekering van Univé Univé Watersportverzekering Univé, een betrokken vereniging Lid zijn is z n geld meer dan waard Univé is een coöperatieve organisatie zonder winstoogmerk. Dat betekent dat de klantbelangen centraal staan

Nadere informatie

Bromfiets verzekering

Bromfiets verzekering Bromfiets verzekering - In 4 jaar 75% no-claimkorting - Naast WA ook diefstal & aanrijding tegen scherpe premies - Premie per maand, kwartaal, half jaar en jaar Bromfiets verzekering Unigarant biedt de

Nadere informatie

PREMIEOVERZICHT. www.politieverzekering.nl

PREMIEOVERZICHT. www.politieverzekering.nl PREMIEOVERZICHT www.politieverzekering.nl Woonhuisverzekering All-In per Basispremie 0,60 1.000,00 10% aanvullende uitkering 0,10 1.000,00 De getoonde premies gelden voor standaard risico s en verzekerde

Nadere informatie

Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen. Passende combinaties

Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen. Passende combinaties Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen Passende combinaties Passende combinaties Al jaren is Turien & Co. Assuradeuren, opgericht in 1921, specialist op het gebied van verzekeringen. Door onze ervaring

Nadere informatie

U heeft optimale dekking tegen een scherpe premie,

U heeft optimale dekking tegen een scherpe premie, Privé Pakket Online Verzekeren was nog niet eerder zo gemakkelijk. Het Privé Pakket Online van De Goudse biedt u de ideale combinatie. Aan de ene kant: een compleet pakket, met alle schadeverzekeringen

Nadere informatie

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing REAAL Totaalplan 2 Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing REAAL Totaalplan 3 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het REAAL Totaalplan dé oplossing.

Nadere informatie

Peugeot Assurance De meest complete autoverzekering

Peugeot Assurance De meest complete autoverzekering De meest complete autoverzekering Uw Peugeot verdient de beste dekking Al bent u nog zo voorzichtig, een ongeluk kan ook u overkomen. Daarom hebben wij speciaal voor Peugeot-rijders een aantrekkelijke

Nadere informatie

Verschillenoverzicht opstalverzekering VTP. Nieuwe polisvoorwaarden: Polismantel VTP WP 1601/januari 2016

Verschillenoverzicht opstalverzekering VTP. Nieuwe polisvoorwaarden: Polismantel VTP WP 1601/januari 2016 In dit document vindt u de wijzigingen van de portefeuille van London Verzekeringen die vanaf 1 april 2017 wordt voortgezet onder de risicodrager Reaal. Verschillenoverzicht opstalverzekering VTP Nieuwe

Nadere informatie

De dekkingen van uw Privé Pakket Online

De dekkingen van uw Privé Pakket Online De dekkingen van uw Privé Pakket Online De dekkingen van uw Privé Pakket Online U kunt in uw Privé Pakket Online verschillende verzekeringen opnemen. Maar ook als u nu een losse verzekering heeft, kunt

Nadere informatie

thuis- en Reispakket

thuis- en Reispakket verzekering thuis en Reispakket Voor huiseigenaren en huurders Pakket en looptijdkorting tot meer dan 15% Flexibel samen te stellen pakket Kies de dekking die bij u past: Brons, Zilver of Goud Doorlopende

Nadere informatie

thuis- en Reispakket

thuis- en Reispakket verzekering thuis en Reispakket Voor huiseigenaren en huurders Pakket en looptijdkorting tot meer dan 15% Flexibel samen te stellen pakket Kies de dekking die bij u past: Brons, Zilver of Goud Doorlopende

Nadere informatie

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Pleziervaartuigenverzekering

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Pleziervaartuigenverzekering Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen Collectieve Pleziervaartuigenverzekering Het plezier van vrijuit varen De rust van water of juist de wind in de zeilen. Varen geeft u het gevoel van vrijheid,

Nadere informatie

Het Reaal Goed Geregeld Pakket

Het Reaal Goed Geregeld Pakket Welkom Marktontwikkelingen Ondersteuning Het Voor de zekerheid Welkom Ondersteuning Welke ondersteuning biedt Reaal? Reaal.nl/partners-Volmachten Ondersteuning bij de verkoop van producten en diensten.

Nadere informatie

Snel en voordelig verzekerd met de Regio Pakketpolis en de Zonder Zorgen Pakketpolis

Snel en voordelig verzekerd met de Regio Pakketpolis en de Zonder Zorgen Pakketpolis Snel en voordelig verzekerd met de Regio Pakketpolis en de Zonder Zorgen Pakketpolis Nog nooit was goed verzekerd zijn zo eenvoudig en voordelig. De Regio Pakketpolis en de Zonder Zorgen Pakketpolis bieden

Nadere informatie

IFA-JRB Totaalpakket

IFA-JRB Totaalpakket IFA-JRB Totaalpakket 2 Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing IFA-JRB Totaalpakket 3 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het IFA-JRB Totaalpakket

Nadere informatie

Het gemak van de complete Combipolis

Het gemak van de complete Combipolis Het gemak van de complete Combipolis Alles over de pluspunten van de Combipolis! Verzeker wat noodzakelijk is, combineer verzekeringen en profiteer zo van de unieke kortingsregeling: hoe meer verzekeringen,

Nadere informatie

Verschillen Inboedel. Verschillen Oud Nieuw. Dekkingen Basis en Allrisk. Onderdelen die vallen onder de Basis en Allriskdekking.

Verschillen Inboedel. Verschillen Oud Nieuw. Dekkingen Basis en Allrisk. Onderdelen die vallen onder de Basis en Allriskdekking. Verschillen Inboedel Verschillen Oud Nieuw Dekkingen Basis en Allrisk Dekkingsgebied Dekkingen De dekkingsgebieden zijn: - In het woonhuis - In ander woonhuis of gebouw - Buiten het woonhuis tot 10.000

Nadere informatie

Vergelijking verzekeringen voor avontuurlijke reizen in het buitenland Special ISIS - Globetrotter - Lang op Reis

Vergelijking verzekeringen voor avontuurlijke reizen in het buitenland Special ISIS - Globetrotter - Lang op Reis Vergelijking verzekeringen voor avontuurlijke reizen in het buitenland Special ISIS - Globetrotter - Lang op Reis Een lange reis maken is natuurlijk een prachtige ervaring. Maar hoe zorg je dat je goed

Nadere informatie

Aansprakelijkheid voor particulieren Rechtsbijstand voor particulieren Gezinsongevallen Kinderongevallen Persoonlijke ongevallen

Aansprakelijkheid voor particulieren Rechtsbijstand voor particulieren Gezinsongevallen Kinderongevallen Persoonlijke ongevallen Gezin Aansprakelijkheid voor particulieren Rechtsbijstand voor particulieren Gezinsongevallen Kinderongevallen Persoonlijke ongevallen Verzekeren doen we samen. Net zo makkelijk! 025080-LON-Brochure Gezin.indd

Nadere informatie

Goed voorbereid op reis.

Goed voorbereid op reis. Goed voorbereid op reis. Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering Samen uit, samen thuis. Samen uit, samen thuis. 1 2 Kortlopende Unigarant Kortlopende Reis- Annuleringsverzekering Reis- en Annuleringsverzekering

Nadere informatie

Recreatie. London Verzekeringen voor vrijuit genieten

Recreatie. London Verzekeringen voor vrijuit genieten Recreatie London Verzekeringen voor vrijuit genieten Verzekeringen voor vrijuit genieten U en uw gezin willen vrijuit en zorgeloos genieten van uw vrije tijd. Of van uw welverdiende vakantie. Maar er kan

Nadere informatie

Onbezorgd op vakantie

Onbezorgd op vakantie Vakantieverzekering Onbezorgd op vakantie Het hele jaar verzekerd Wanneer u van plan bent om meer dan één keer per jaar op vakantie te gaan, dan is het wel zo makkelijk als u maar één keer een verzekering

Nadere informatie

Verzekering Ruime keuze uit verzekeringen: Ruime keuze uit verzekeringen: Woonpakket. Gezinsongevallen Verkeerspakket

Verzekering Ruime keuze uit verzekeringen: Ruime keuze uit verzekeringen: Woonpakket. Gezinsongevallen Verkeerspakket VERSCHILLENLIJST PAKKET Verzekering Ruime keuze uit verzekeringen: Ruime keuze uit verzekeringen: Woonpakket Inboedel Woonhuis Woonhuis Inboedel Aansprakelijkheid Kostbaarheden Ongevallen Aansprakelijkheid

Nadere informatie

Bromfiets verzekering

Bromfiets verzekering Bromfiets verzekering - In 4 jaar 75% no-claimkorting - Naast WA ook diefstal & aanrijding tegen scherpe premies - Premie per maand, kwartaal, half jaar en jaar Bromfiets verzekering Unigarant biedt de

Nadere informatie

Onbezorgd op vakantie. www.reaal.nl

Onbezorgd op vakantie. www.reaal.nl Vakantieverzekering Onbezorgd op vakantie www.reaal.nl Iedereen gaat graag op vakantie. Misschien hebt u uw volgende vakantie al geboekt. Bent u uw reisverzekering niet vergeten? Met de Vakantieverzekering

Nadere informatie

HOEKSCHE WAARD TOTAALPAKKET. Aanvraag. Informatie voor de klant. Hoeksche Waard Totaalpakket 1

HOEKSCHE WAARD TOTAALPAKKET. Aanvraag. Informatie voor de klant. Hoeksche Waard Totaalpakket 1 HOEKSCHE WAARD TOTAALPAKKET Aanvraag Informatie voor de klant Hoeksche Waard Totaalpakket 1 Hoeksche Waard Totaalpakket Aanvraag De volgende verzekeringen worden aangevraagd Inboedel Doorlopende Reis Woonhuis

Nadere informatie

Reisverzekering voor klanten van CZ

Reisverzekering voor klanten van CZ Reisverzekering voor klanten van CZ 2 De reisverzekering die naadloos aansluit op uw CZ Zorgverzekering Inhoud De reisverzekering voor klanten van CZ 4 Twee varianten 5 Waar bent u verzekerd? 5 Speciaal

Nadere informatie

Met de verbeterde schadeverzekeringen van Delta Lloyd is uw klant nu nog beter voorbereid!

Met de verbeterde schadeverzekeringen van Delta Lloyd is uw klant nu nog beter voorbereid! Met de verbeterde schadeverzekeringen van Delta Lloyd is uw klant nu nog beter voorbereid! Benieuwd? Lees verder in deze brochure hoe onze verzekeringen op het gebied van wonen en reizen zijn verbeterd.

Nadere informatie

Inventarisatieformulier MultiZeker polis

Inventarisatieformulier MultiZeker polis Inventarisatieformulier MultiZeker polis Dit formulier helpt u bij het invoeren van de gegevens in Cockpit en kan niet naar ons gestuurd worden. Wij accepteren alleen digitale aanvragen voor de MultiZeker

Nadere informatie