Veelgestelde vragen over het "VKG Gezinspakket"

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Veelgestelde vragen over het "VKG Gezinspakket""

Transcriptie

1 Veelgestelde vragen over het "VKG Gezinspakket" Toelichting. Met het beantwoorden van de onderstaande vragen geven wij u snel inzicht in de antwoorden op de meest gestelde vragen. Aan dit overzicht kunnen echter geen rechten worden ontleend, de polisvoorwaarden blijven altijd bepalend. ALGEMEEN 1. Wat dekt het VKG Gezinspakket? Het gezinspakket bestaat uit de rubrieken woonhuis, inboedel, particuliere aansprakelijkheid, doorlopende reis (inclusief doorlopende annulering), gezinsongevallen, buitenhuisdekking, gezinsrechtsbijstand, auto, caravan, boot en motor/scooter. 2. Zijn er verschillende pakketkeuzes mogelijk? Ja, u kunt zelf uw pakket samenstellen waarbij er minimaal twee dekkingen gekozen moeten worden. 3. Hoe kan ik later een dekking toevoegen aan een pakket? Ga op het extranet naar de betreffende polis en klik onderop op de optie Wijzigen/Royeren. Er opent zich dan een scherm met de lopende dekkingsonderdelen. Als u klikt op de button Dekking(en) wijzigen opent u een menu waarmee u de polis kunt aanpassen aan uw wensen. 4. Wat is het premievoordeel voor de verzekerde? We hebben maximaal inkoopvoordeel weten te realiseren in combinatie met de pakketeigenschappen voor een zo laag mogelijke premie. Als er 2 dekking van kracht zijn, geldt er 2,5% pakketkorting. Als er 3 dekkingen van kracht zijn, geldt er 5% pakketkorting. Zijn er 4 dekkingen van kracht, dan is die korting 7,5% en vanaf 5 dekkingen is dat zelfs 10%. 5. Wat is de standaard provisieregeling? Standaard wordt de premie op ons extranet gepresenteerd met 25% provisie. Met de provisieschuif kunt u voor elke aanvraag op maat, in stapjes van 5%, uw provisie instellen tussen nul en maximaal 25% van elke premie. Voor de autoverzekering geldt een maximumprovisie van 20%. 6. Wat is de contractsduur? De contractsduur is 12 maanden. Na het 1 e jaar is de polis dagelijks opzegbaar. Er geldt geen opzegtermijn.

2 7. Wat is de indexering van de premie? De premie voor de brandverzekering wordt jaarlijks verhoogd met Inboedelindex van het Verbond van Verzekeraars. De premie voor Aansprakelijkheid en Doorlopende Reis en Gezinsongevallen wordt jaarlijks volgens de ontwikkeling van de CPI Index van het CBS. De premie voor rechtsbijstand, auto en motor wordt alleen aangepast als de verzekeraar alle premies voor dergelijke risico's aanpast. 8. Wat houdt "geen opzegtermijn" in? De verzekering kan voor het eind van de contractsduur online worden opgezegd, zonder dat u rekening hoeft te houden met een opzegtermijn. Op dit moment wordt normaal gesproken elders een opzegtermijn van 1 maand gehanteerd. 9. Hoeveel bedraagt het eigen risico? 150 voor inboedel en woonhuis, alleen bij "overige onheilen"-schade 250 voor woonhuis, alleen bij stormschade 50 voor reisverzekering, alleen bij bagageschade Bij aansprakelijkheid, gezinsongevallen en rechtsbijstand is geen eigen risico van toepassing. Bij de autoverzekering gelden de normale eigen risico's. Bij de motor-, de boot- en de caravanverzekering is een speciale tabel van toepassing. Schadevrije jaren wordt beloond: er geldt dan een lager eigen risico of er is helemaal geen eigen risico meer van toepassing. 10. Zijn de eigen risico s afkoopbaar tegen een premietoeslag? Behalve bij de autoverzekering, zijn deze eigen risico s niet afkoopbaar. Verhoging van het eigen risico, bijvoorbeeld tegen premiekorting, is ook niet mogelijk. 11. Hoeveel bedragen de polis- en prolongatiekosten? De poliskosten bedragen 7,50 en worden eenmalig berekend bij het afsluiten of muteren van de polis. De prolongatiekosten bedragen 1,00 per premietermijn. Over deze bedragen wordt nog wel assurantiebelasting gerekend. 12. Worden er termijntoeslagen gerekend? Nee, er zijn geen kortingen of toeslagen voor de verschillende premietermijnen. 13. Kan ik mijn klant middels een nota laten betalen? Nee, dat is niet mogelijk als VKG voor u incasseert, behalve als de klant kiest voor jaarbetaling. Als uw klant heeft gekozen voor digitale facturering via "FiNBOX", is dit wel mogelijk bij kortere betalingstermijnen. 14. Kan ik de webmodule op mijn eigen homepage zetten? Er is een module beschikbaar voor uw eigen website, zodat uw klanten deze polis zelf online kunnen afsluiten. U kunt deze module zelf ontwerpen en zelf een naam geven. U kunt zoveel varianten maken als u zelf wilt.

3 15. Kan het product gelabeld worden, bijvoorbeeld met mijn kantoornaam? Ja dat kan. U regelt dat zelf snel en makkelijk onder account beheer op de homepage van VKG.com. Klik vervolgens op VKG Gezinspakket. U krijgt dan een uitgebreid menu met alle mogelijkheden. Als u een nieuwe consumentenversie heeft aangemaakt, wordt u een URL aangeleverd. Als u deze aanroept op de betreffende website, start de gewenste module. 16. Hoe verzeker ik een appartement-eigenaar, waarvan het woonhuis is verzekerd via de Vereniging van Eigenaren? Dit is de enige mogelijkheid om het woonhuis niet te verzekeren als men wel eigenaar is van het woonhuis. Daarvoor verandert u de status van de aanvrager van "eigenaar" naar "huurder", waardoor de rubriek woonhuis komt te vervallen. 17. Wie zijn de risicodragers? Voor de rubrieken woonhuis, inboedel, particuliere aansprakelijkheid, gezinsongevallen, autoverzekering en doorlopende reis is dat Nationale Nederlanden Schadeverzekeringen NV. Voor de rubriek rechtsbijstand is dat ARAG-Nederland Algemene Rechtsbijstand Verzekeringmaatschappij NV. Voor de buitenshuisdekking, de motorverzekering, de caravanverzekering en de bootverzekering is dat Europeesche Verzekering Maatschappij NV. 18. Kan ik een lopende dekking, bijv. in de TotaalOpvangPolis, tussentijds oversluiten? Omdat deze polis bij andere risicodragers is ondergebracht, is dat helaas niet mogelijk. Bestaande contractstermijnen dienen gerespecteerd te worden. 19. Er lopen elders nog dekkingen. Wat nu? Er worden voor inboedel, woonhuis en aansprakelijkheid geen kortingen verleend wegens elders verzekerde bedragen. Het principe van "premier risque" verzekeren staat dat immers niet toe. U kunt uiteraard wel besluiten om dekkingen op een later moment te laten ingaan, bijvoorbeeld op het moment dat de dekking voor deze risico's bij de andere verzekeraar wordt beëindigd. Hiertoe kunt u in de aanvraag per dekking de ingangsdatum opgeven tot maximaal een jaar in de toekomst. De dekking en premie-incasso gaan automatisch in op de ingangsdatum, u hoeft hiervoor niets te doen. 20. Wordt er afsluitprovisie uitbetaald? Het product kenmerkt zich door een scherpe prijs en daarbij past het principe van afsluitprovisie niet. Wel kunt u zelf bepalen hoeveel doorlopende provisie u wenst te ontvangen, met een maximum van 25% over alle premie, uitgezonderd de auto- en de motorverzekering, waarvoor een maximum geldt van 20%. 21. Worden er prolongatiekosten in rekening gebracht? Er wordt 1 per prolongatie in rekening gebracht. Bij jaarbetaling is dat dus één maal dit bedrag per jaar. Bij maandbetaling wordt dit bedrag dus 12 maal per jaar berekend. Over deze kosten wordt nog assurantiebelasting berekend.

4 22. Bij de premieberekening krijg ik de melding: "de postcode en/of huisnummer worden niet herkend". Wat nu? De premieberekening is alleen bestemd voor woningen, zonder enige zakelijke bestemming en met een goede staat van onderhoud. Als uit onze gegevens blijkt dat er een zakelijke bestemming is of dat de staat van het onderhoud niet op het gewenste niveau is, krijgt u deze melding. Er is dan in principe geen dekking mogelijk. U kunt uiteraard wel contact opnemen met één van onze acceptanten om de mogelijkheden te bespreken. RUBRIEKEN WOONHUIS EN INBOEDEL 23. Is er sprake van een alle van buiten komende onheilen dekking? Ja, voor de woonhuis en inboedelverzekering is sprake van een "van buiten komende onheilen dekking", ook wel "Superdekking" of "All Risks" genoemd. 24. Wat zijn de verzekerde bedragen? Het verzekerd bedrag voor inboedel en woonhuis tezamen is per gebeurtenis, waarbij er geen onderscheid wordt gemaakt naar opstal of inboedel. Als men geen eigenaar is van de woning (en het woonhuis dus niet verzekerd is), is de inboedel verzekerd voor per gebeurtenis. 25. Kan ik deze bedragen verhogen als dat nodig is? Helaas niet. Daarvoor kan wel een maatwerkoplossing worden verzorgd via de TotaalOpvangPolis. 26. Is het nodig, of handig, om waardemeters in te vullen? Het invullen van een inboedel- of herbouwwaardemeter is niet nodig. De verzekerde bedragen zijn immers "premier risque" en kennen dus geen onderverzekering. 27. Is de breuk van ruiten verzekerd? Als u eigenaar bent van het gebouw en het gebouw is verzekerd op de polis, dan is ruitbreuk meeverzekerd, mits de schade niet is ontstaan door een eigen gebrek. Gedekt is immers "alle van buiten komende onheilen" en de ruit is gewoon een onderdeel van het gebouw. Als u huurder bent kunt u ruitbreuk apart meeverzekeren. 28. Is het risico van onderverzekering uitgesloten? Omdat er sprake is van een zogenaamde premie risque dekking is er nooit sprake van onderverzekering. Er gelden wel maximale verzekerde bedragen voor woonhuis en inboedel, bijzondere bezittingen, lijfsieraden, en dergelijke. Schadevergoeding wordt dus verleend tot het vastgestelde schadebedrag, maar natuurlijk nooit meer dan het verzekerde bedrag. Als dit verzekerde bedrag niet voldoende is, kunt u, bijvoorbeeld via de TotaalOpvangPolis, aanvullende maatwerkoplossingen verzorgen.

5 29. Welk bedrag is verzekerd voor schade aan lijfsieraden? Lijfsieraden zijn standaard verzekerd tot maximaal per gebeurtenis, ongeacht de gedekte schadeoorzaak. U kunt deze dekking verhogen tot maximaal Klik daarvoor op de knop hogere verzekerde bedragen onder inboedel. 30. Welke bedrag is gedekt voor audio-, visuele- en computerapparatuur? Audio-, visuele- en computerapparatuur is verzekerd tot maximaal per gebeurtenis, ongeacht de gedekte schadeoorzaak. U kunt deze dekking verhogen tot maximaal Klik daarvoor op de knop hogere verzekerde bedragen onder inboedel. 31. Welke bedrag is gedekt aan bijzondere bezittingen? Bijzondere bezittingen (bijvoorbeeld verzamelingen) zijn verzekerd tot maximaal per gebeurtenis, ongeacht de gedekte schadeoorzaak. U kunt deze dekking verhogen tot maximaal Klik daarvoor op de knop hogere verzekerde bedragen onder inboedel. 32. Welke bedrag is gedekt aan huurders/eigenaarsbelang? Huurders- of eigenaarsbelang is verzekerd tot maximaal per gebeurtenis, ongeacht de gedekte schadeoorzaak. U kunt deze dekking verhogen tot maximaal Klik daarvoor op de knop hogere verzekerde bedragen onder inboedel. 33. Ik ben huurder van mijn woning. Kan ik ruitbreuk verzekeren? Jazeker. Als "huur" wordt aangevinkt in de aanvraag, krijgt u de mogelijkheid om de glasverzekering te activeren voor huurwoningen. 34. Is een nog hoger bedrag aan lijfsieraden, audiovisuele- en computerapparatuur, bijzondere bezittingen of huurders/eigenaarsbelang bij te verzekeren? Nee, een hoger bedrag dan hiervoor genoemd is niet bij te verzekeren op deze polis. Wel kunt u naast het VKG Gezinspakket, bijvoorbeeld in de TotaalOpvangPolis, een aanvullende dekking verzorgen. 35. Geldt er een eigen risico op glasschade? Nee. Voor deze schade is een uitzondering gemaakt op de algemene regel voor het eigen risico. 36. Welke dekking geeft de buitenhuisdekking onder de rubriek inboedel? De verzekerde zaken die zich BUITEN DE WONING bevinden, zijn op de inboedeldekking beperkt verzekerd. De buitenhuisdekking biedt wel dekking tegen alle plotselinge van buiten komende onheilen, met een eigen risico van 50 per gebeurtenis. De dekking is van kracht in de hele wereld. De vergoeding is gebaseerd op de nieuwwaarde (net zoals bij de inboedelverzekering). Er zijn 5 categorieën verzekerde zaken: - hobby- en sportartikelen (max ) - sieraden (max )

6 - muziekinstrumenten (max ) - foto- en videoapparatuur (max ) - computerapparatuur (max ) Er is alleen dekking voor zaken die ook echt bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Er is geen specificatie nodig, de verzekerde som is premier risque. Wel gelden er maximale vergoeding per object: - computerapparatuur en hobby- en sportartikelen: sieraden en muziekinstrumenten: foto- en videoapparatuur: Diefstal uit voertuigen is uitgesloten van de dekking. Telefoons, smartphones, PDA's, e.d. zijn uitgesloten van de dekking. RUBRIEK PARTICULIERE AANSPRAKELIJKHEID 37. Welk verzekerde bedrag is van toepassing? Het verzekerde bedrag is per gebeurtenis 38. Geldt er een verplicht eigen risico? Nee, er geldt geen enkel eigen risico. 39. Is een vrijwillig eigen risico tegen premiekorting mogelijk? Nee, een vrijwillig eigen risico tegen premiekorting is niet mogelijk. 40. Wie zijn de verzekerden op deze rubriek? Verzekerden zijn: - de verzekeringnemer; - elke persoon met wie de verzekeringnemer in gezinsverband duurzaam samenwoont; - eigen, pleeg- of stiefkinderen, die uitwonend zijn voor studie; - de logés, voor zover hun aansprakelijkheid niet wordt gedekt door een andere verzekering; - het huispersoneel van bovengenoemde personen, voor zover hun aansprakelijkheid verband houdt met werkzaamheden ten behoeve van een verzekerde.

7 RUBRIEK DOORLOPENDE REIS INCLUSIEF ANNULERING 41. Welke personen zijn meeverzekerd met de reis- en annuleringsdekking? Op de reis- en annuleringsdekking zijn verzekerd - de verzekeringnemer; - diens echtgeno(o)t(e) of (geregistreerde) partner, met wie hij/zij duurzaam in gezinsverband samenwoont; - hun inwonende, ongehuwde (pleeg- en stief) kinderen - de ongehuwde (pleeg- en stief) kinderen die uitwonend zijn voor studie. 42. Is er sprake van garantie annulering? Nee, er is geen sprake van garantie-annulering. Wel verleent de polis dekking voor elke "onvoorziene annulering", ongeacht de aanleiding. 43. Wat is de maximale vergoeding bij annulering? De maximale vergoeding voor annuleringskosten bedraagt per reis (of arrangement) voor alle verzekerden tezamen. 44. Moet ik de namen van de gezinsleden opgeven bij het aanvragen van de doorlopende reisverzekering? Nee, dat is niet nodig. De polisvoorwaarden bepalen immers wie er verzekerd is. 45. Als een andere persoon meereist die geen onderdeel is van het gezin, is deze dan ook verzekerd? Nee. Die andere persoon dient een eigen reisverzekering en/of annuleringsverzekering te sluiten. Uiteraard kan dat eenvoudig via ons extranet. 46. Kan ik de dekking veranderen, bijvoorbeeld de dekking voor geneeskundige kosten laten vervallen? Nee, de dekking is vast en kan niet worden aangepast. 47. Is tijdens vakantie mijn iphone verzekerd tegen bijvoorbeeld vallen of diefstal? In de bagagedekking is schade aan de telefoon verzekerd. Er geldt een maximale vergoeding van 500 per object en maximaal twee maal dit bedrag voor alle gebeurtenissen tezamen. 48. Van welke alarmcentrale wordt er gebruik gemaakt? Voor de alarmcentrale maken we gebruik van Zevenwouden Alarm Centrale, (zie hoofdstuk 2 van de polisvoorwaarden), die wordt verzorgd door Mondial Assistance. RUBRIEK RECHTSBIJSTAND 49. Wie zijn verzekerd onder deze rubriek? Naast de verzekeringnemer zijn meeverzekerd alle personen die tot het huishouden van de verzekeringnemer behoren. Hieronder vallen ook inwonende au pairs, uit-

8 wonende kinderen van verzekeringnemer die naar school gaan of een dagstudie volgen en kinderen die in een verpleeg- of verzorgingshuis verblijven. Module A (Verkeer) kent nog meer verzekerden, te weten de inzittenden van een vervoermiddel van verzekerde en degenen die met zijn of haar toestemming diens vervoermiddel besturen. 50. Welke modules zijn gedekt onder de rechtsbijstandsverzekering? De modules Verkeer, Consument, Wonen en Inkomen. 51. Is er dekking voor fiscale geschillen en vermogen? Fiscale geschillen en kwesties rond het vermogen zijn uitgesloten van de dekking. Deze module kan ook niet worden bijverzekerd. 52. Is er sprake van een eigen risico of een eigen bijdrage? Er is geen eigen risico of eigen bijdrage. 53. Hoeveel is de dekking voor de externe kosten? De dekking voor externe kosten is gemaximeerd tot per geschil. 54. Kan ik alleen een motorrijtuig- of verkeersrechtsbijstand sluiten? Nee. Door het vaste aanbod hebben we de prijs van het product aanzienlijk kunnen verlagen. Een dekkingskeuze is daarom niet mogelijk. U kunt er uiteraard wel voor kiezen om een dekking naar wens te verzorgen binnen de TotaalOpvangPolis. RUBRIEK GEZINSONGEVALLEN 55. Welke personen zijn meeverzekerd op Gezinsongevallenverzekering? Dat zijn: - de verzekeringnemer; - diens echtgeno(o)t(e) of (geregistreerde) partner, met wie hij/zij duurzaam in gezinsverband samenwoont; - hun inwonende, ongehuwde (pleeg- en stief) kinderen - de ongehuwde (pleeg- en stief) kinderen die uitwonend zijn voor studie. 56. Wat zijn de verzekerde bedragen? Voor de volwassen gezinsleden (de "ouders") geldt: - bij overlijden (Rubriek A): bij Blijvende Invaliditeit (Rubriek B): Voor de meeverzekerde kinderen (ongeacht de leeftijd) geldt: - bij overlijden (Rubriek A): bij Blijvende Invaliditeit (Rubriek B): Wat betekent "progressieve dekking" Voor Rubriek B geldt dat de uitkering in procenten van de verzekerde som hoger wordt, naarmate het totale percentage invaliditeit toeneemt:

9 0-25% invaliditeit: het vastgestelde percentage 25-50%: verdubbeling van het percentage %: verdrievoudiging van het percentage boven In totaal levert dat een uitkering op van 225% van het verzekerde bedrag bij 100% invaliditeit, nl. 25% + 2 x (50-25)% + 3 x (100-50%) = 225%. RUBRIEK AUTO, MOTOR, BOOT EN CARAVAN 58. Kan ik meerdere objecten verzekeren op één pakket? Ja, dat kan. U kunt onbeperkt auto s en motoren verzekeren. Voor elk object kunt u de dekking naar behoefte samenstellen. 59. Krijg ik BM-korting op motor als ik een autoverzekerd heb? Ja zeker! Voor een tweede gezinsauto wordt ten minste dezelfde BM-korting verleend als voor het primaire voertuig het geval is. Datzelfde geldt voor een motor, mits een auto voor dagelijks gebruik verzekerd is. Op de caravan- en de bootverzekering is geen no-claimkorting van toepassing. Er wordt altijd een forse korting op de premie verleend. 60. Kan ik eerst een auto, boot, caravan, of een motor verzekeren en dan later de andere dekkingen toevoegen? Ja zeker, dat kan. 61. Is eigen gebrek meeverzekerd op de bootverzekering? Jazeker, als de boot maar niet ouder is dan 5 jaar. 62. Is hagelschade verzekerd bij de caravan? Jazeker. Deze dekking is standaard en kan zelfs niet eens achterwege blijven. Daarvoor is gekozen om dekkingsteleurstelling te voorkomen. 63. Ik heb een tweedehands boot gekocht. Hoe is de vergoeding bij totaal verlies? Als u kiest voor aanschafwaardegarantie, wordt bij totaal verlies in de eerste drie jaar na aanschaf de verzekerde aanschafwaarde vergoed. U kunt hier alleen voor kiezen als u de boot verzekert binnen een half jaar na de aankoop. 64. Op de caravanverzekering is een nogal afwijkend eigen risico van toepassing. Hoe zit dat? Er is gekozen voor een systeem, waarbij verzekerden zonder schade beloond worden en brokkenpiloten extra betalen. Het aantal schadevrije jaren bepaalt daardoor de hoogte van het casco-eigen risico: aantal schades 0 SV jaren 1 SV jaren 2 SV jaren 3 SV jaren in laatste 3 jr nvt nvt nvt

10 65. Op de motor- en de bootverzekering is een nogal afwijkend eigen risico van toepassing. Hoe zit dat? Er is gekozen voor een systeem, waarbij verzekerden zonder schade beloond worden en brokkenpiloten extra betalen. Het aantal schadevrije jaren bepaalt daardoor niet alleen de korting of de toeslag op de premie (voor de motor), maar ook de hoogte van het casco-eigen risico wordt daardoor bepaald: aantal schades 0 SV jaren 1 SV jaren 2 SV jaren 3 SV jaren in laatste 3 jr n.v.t n.v.t n.v.t. 66. Welke waarde wordt uitgekeerd bij totaal verlies van de caravan? In de eerste 3 jaar nadat verzekerde de caravan heeft aangeschaft, is dat de aanschafprijs. Daarna wordt er elk jaar 10% cumulatief van deze waarde afgehaald. De dagwaarde wordt dus lager, als de caravan ouder wordt. Op een rij ziet dit er als volgt uit (waarde is als percentage van de aanschafprijs weergegeven): ouderdom waarde 100% 100% 100% 90% 81% 72,9% 65,61% 67. De caravan is permanent gestald in het buitenland. Wat nu? U dient dit altijd te melden aan de verzekeraar. Deze is vervolgens bevoegd om extra voorwaarden te stellen, de premie te verhogen of zelfs de hele dekking te weigeren. 68. Waar is de caravanverzekering van toepassing? Gedurende maximaal 6 maanden per jaar is de dekking van kracht in heel Europa, incluis de landen rond de Middellandse Zee. Gedurende de rest van het jaar is de dekking alleen van kracht binnen de Benelux en 100 km over de grens in Duitsland. 69. Waar is de bootverzekering van toepassing? Op uw polisblad staat in welk vaargebied u verzekerd bent: Nederland: - alle Nederlandse rivieren en binnenwateren; - op zee tot 5 zeemijlen uit de Nederlandse kust; - met uitzondering van de gemeenten Saba en Bonaire en Sint Eustacius (Statia). Europa: - alle Europese rivieren en binnenwateren; - op zee tot 15 zeemijlen uit de Europese kust. Zeevaart: - alle Europese rivieren en binnenwateren; - op zee tot 15 zeemijlen uit de Europese kust; - op zee van 1 april tot 1 november tussen 63 N.B., 25 O.L., 15 W.L. en 45 N.B.

11 Zeevaart+: - alle Europese rivieren en binnenwateren; - op zee tot 15 zeemijlen uit de Europese kust; - op zee van 1 april tot 1 november tussen 63 N.B., 30 O.L., 15 W.L. en 35 N.B.; De verzekering is niet van kracht binnen een straal van 20 zeemijlen uit de kust van Noord Afrika, met uitzondering van de Straat van Gibraltar. Uw boot is in de verzekerde gebieden ook verzekerd als uw boot niet in het water ligt, uit het water gehaald wordt of te water wordt gelaten

In een tijd waarin alles complexer wordt, is er meer vraag naar producten die eenvoudig en doeltreffend zijn.

In een tijd waarin alles complexer wordt, is er meer vraag naar producten die eenvoudig en doeltreffend zijn. HP voor werknemers Het HP TotaalPakket In een tijd waarin alles complexer wordt, is er meer vraag naar producten die eenvoudig en doeltreffend zijn. Bij particulier verzekerden is er steeds meer vraag

Nadere informatie

Snel en voordelig verzekerd met de Regio Pakketpolis en de Zonder Zorgen Pakketpolis

Snel en voordelig verzekerd met de Regio Pakketpolis en de Zonder Zorgen Pakketpolis Snel en voordelig verzekerd met de Regio Pakketpolis en de Zonder Zorgen Pakketpolis Nog nooit was goed verzekerd zijn zo eenvoudig en voordelig. De Regio Pakketpolis en de Zonder Zorgen Pakketpolis bieden

Nadere informatie

Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen. Passende combinaties

Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen. Passende combinaties Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen Passende combinaties Passende combinaties Al jaren is Turien & Co. Assuradeuren, opgericht in 1921, specialist op het gebied van verzekeringen. Door onze ervaring

Nadere informatie

Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen. Passende combinaties

Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen. Passende combinaties Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen Passende combinaties Passende combinaties Al jaren is Turien & Co. Assuradeuren, opgericht in 1921, specialist op het gebied van verzekeringen. Door onze ervaring

Nadere informatie

ZLM Totaalpakket. alles bij ZLM verzekerd

ZLM Totaalpakket. alles bij ZLM verzekerd 8,5 ZLM Totaalpakket alles bij ZLM verzekerd Inhoudsopgave Over ZLM Over ZLM Welkom bij ZLM 3 De beste verzekeraar van Nederland 3 Persoonlijk contact & snelle service 3 Profiteer van pakketkorting 4 Geen

Nadere informatie

Van Loon Privé Compleet Plan

Van Loon Privé Compleet Plan U wilt uw risico s op een betaalbare en gemakkelijke manier afdekken? Dan is het Van Loon Privé Compleet Plan de oplossing. Het biedt u niet alleen bescherming van uw woning, inboedel, auto, motor, caravan

Nadere informatie

Alles onder 1 DAK pakket. Dat is DAK

Alles onder 1 DAK pakket. Dat is DAK Alles onder 1 DAK pakket Dat is DAK Voordelen van het Alles onder 1 DAK Pakket Het Alles onder 1 DAK pakket is een duidelijke en overzichtelijke polis voor uzelf en uw gezin. Alle dekkingen zijn prima

Nadere informatie

Wonen. Allianz Verzekerd Wonen Pakket

Wonen. Allianz Verzekerd Wonen Pakket Schadeverzekering Allianz Verzekerd Wonen Pakket - woonhuis - glas - inboedel - kostbaarheden - aansprakelijkheid - gezinsongevallen - rechtsbijstand - doorlopende reis Wonen Het verzekeringspakket voor

Nadere informatie

De dekkingen van uw Privé Pakket Online

De dekkingen van uw Privé Pakket Online De dekkingen van uw Privé Pakket Online De dekkingen van uw Privé Pakket Online U kunt in uw Privé Pakket Online verschillende verzekeringen opnemen. Maar ook als u nu een losse verzekering heeft, kunt

Nadere informatie

Woongarant. Verzekeringen 2015

Woongarant. Verzekeringen 2015 Woongarant Verzekeringen 2015 Woongarant Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten

Nadere informatie

Aanvraag Reaal TotaalPlan (Schade Particulier)

Aanvraag Reaal TotaalPlan (Schade Particulier) Aanvraag Reaal TotaalPlan (Schade Particulier) Tussenpersoon Tussenpersoonnummer Incassowijze Maatschappij-incasso Tussenpersoon-incasso Onderdeel van REAAL Verzekeringen Financieel Plan Woonpakket Ingangs-/wijzigingsdatum

Nadere informatie

Woongarant. Verzekeringen 2012

Woongarant. Verzekeringen 2012 Woongarant Verzekeringen 2012 Woongarant Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening ten behoeve van cliënten van De Hypotheker. De opgebouwde expertise stelt

Nadere informatie

Vakinformatie Verkeer

Vakinformatie Verkeer Vakinformatie Verkeer Tariefkaart Verkeer juli 2014 Personenauto Motor Oldtimer Bestelauto OVI SVI Verhaalsrechtsbijstand SVO Vervangend vervoer Alle bedragen in euro s, alle premies zijn jaarpremies.

Nadere informatie

Verzekerd Wonen Pakket. Het verzekeringspakket voor zorgeloos wonen. Allianz Nederland Schadeverzekering

Verzekerd Wonen Pakket. Het verzekeringspakket voor zorgeloos wonen. Allianz Nederland Schadeverzekering Verzekerd Wonen Pakket Het verzekeringspakket voor zorgeloos wonen. Allianz Nederland Schadeverzekering Verzekerd Wonen Pakket Inhoud Het verzekeringspakket voor zorgeloos wonen 3 Woonhuis 4 Glas 5 Inboedel

Nadere informatie

Aanvraagformulier Particulier Pakket

Aanvraagformulier Particulier Pakket Aanvraagformulier Particulier Pakket Woonpakket Ingangs-/wijzigingsdatum Polisnummer Woonhuis... Inboedel... Aansprakelijkheid... Rechtsbijstand... Ongevallen... Verkeerspakket Personenauto... Motorrijwiel...

Nadere informatie

Vroeger werd gesproken over brandverzekeringen, omdat zij schade dekten door brand,

Vroeger werd gesproken over brandverzekeringen, omdat zij schade dekten door brand, Brand In dit onderdeel wordt de lezer inzicht verschaft in het onderwerp brandv e r z e k e r i n g e n. De volgende onderwerpen komen hierbij aan de orde: de veelvoorkomende woonverzekeringen en hun kenmerken

Nadere informatie

Woongarant. Verzekeringen 2014

Woongarant. Verzekeringen 2014 Woongarant Verzekeringen 2014 Woongarant Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten

Nadere informatie

DSM ASSURANTIËN HET AANSPREEKPUNT VOOR PARTICULIERE VERZEKERINGEN

DSM ASSURANTIËN HET AANSPREEKPUNT VOOR PARTICULIERE VERZEKERINGEN DSM ASSURANTIËN HET AANSPREEKPUNT VOOR PARTICULIERE VERZEKERINGEN INLEIDING Beste Collega, Misschien wist je het al maar DSM heeft sinds jaar en dag een eigen verzekeringsafdeling. Wij verzekeren niet

Nadere informatie

Schade Voordeelpakket

Schade Voordeelpakket Schade Voordeelpakket Uw persoonlijke selectie schadeverzekeringen voordelig geprijsd Een snelle en goede afhandeling van eventuele schade én nooit teveel premie betalen. Daarom sluit u het ASR Voordeelpakket

Nadere informatie

Defensiepolis Pakketvergelijker. Bel voor meer informatie en advies 023-525 03 11

Defensiepolis Pakketvergelijker. Bel voor meer informatie en advies 023-525 03 11 Defensiepolis Pakketvergelijker Bel voor meer informatie en advies 023-525 03 11 INBOEDELVERZEKERING ALLE VAN BUITEN KOMENDE ONHEILEN OPSTALVERZEKERING ALLE VAN BUITEN KOMENDE ONHEILEN BP DP Dekking tegen

Nadere informatie

Autoverzekering. Voordelen

Autoverzekering. Voordelen Autoverzekering Autoverzekering Als je auto rijdt dan ben je wettelijk verplicht je te verzekeren voor de schade die je met je auto veroorzaakt aan een ander of zijn spullen. Dat is de dekking Wettelijke

Nadere informatie

Altijd en overal nóg beter verzekerd!

Altijd en overal nóg beter verzekerd! Altijd en overal nóg beter verzekerd! Aegon Woon- & VrijeTijdpakket Aegon Woon- & VrijeTijdpakket De beste verzekeringen voor in en om het huis We hebben het Woon- & VrijeTijdpakket vernieuwd. Dit betekent

Nadere informatie

Uw bezit goed beschermd met het ZekerheidsPakket Particulieren. NnL

Uw bezit goed beschermd met het ZekerheidsPakket Particulieren. NnL Uw bezit goed beschermd met het ZekerheidsPakket Particulieren NnL Inhoud 3 3 Het gemak en het voordeel van één pakket Al uw verzekeringen in één pakket. Dat geeft niet alleen zekerheid; het biedt ook

Nadere informatie

Gegevens tussenpersoon. Incasso. Aanvraag/wijziging. Verzekeringnemer. Partner (Inwonend)

Gegevens tussenpersoon. Incasso. Aanvraag/wijziging. Verzekeringnemer. Partner (Inwonend) Aanvraag REAAL Totaalplan (Schade Particulier) Gegevens tussenpersoon Tussenpersoon Tussenpersoonnummer Incasso Incassowijze Maatschappij-incasso Tussenpersoon-incasso Onderdeel van het REAAL Financieel

Nadere informatie

Buitenlandverzekeringen om over de grenzen goed verzekerd te zijn

Buitenlandverzekeringen om over de grenzen goed verzekerd te zijn Buitenlandverzekeringen om over de grenzen goed verzekerd te zijn NnL Inhoudsopgave 1 Buitenlandverzekeringen 3 Ziektekosten 6 Aansprakelijkheid 8 Inboedel 11 Kostbaarheden 13 Woonhuis 15 Ongevallen 17

Nadere informatie

Verzekeren. Een bankrekening is zo gewoon. Het is tijd voor de Rabobank.

Verzekeren. Een bankrekening is zo gewoon. Het is tijd voor de Rabobank. Verzekeren Een bankrekening is zo gewoon Het is tijd voor de Rabobank. Goed verzekerd via de Rabobank U woont in een prettig huis, u rijdt in een mooie auto, u verzamelt antiek en u gaat graag op reis.

Nadere informatie

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing REAAL Totaalplan 2 Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing REAAL Totaalplan 3 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het REAAL Totaalplan dé oplossing.

Nadere informatie

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing REAAL Totaalplan 2 Schade Totaalplan 3 Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing U wilt uw risico s op een complete, betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het REAAL Totaalplan

Nadere informatie

Aanvraag REAAL Totaalplan (Schade Particulier)

Aanvraag REAAL Totaalplan (Schade Particulier) Aanvraag REAAL Totaalplan (Schade Particulier) Tussenpersoon Tussenpersoonnummer Incassowijze Maatschappij-incasso Tussenpersoon-incasso Onderdeel van REAAL Verzekeringen Financieel Plan Woonpakket Ingangs-/wijzigingsdatum

Nadere informatie

Aanvraag-/wijzigingsformulier verzekeringspakket voor particulieren

Aanvraag-/wijzigingsformulier verzekeringspakket voor particulieren Aanvraag-/wijzigingsformulier verzekeringspakket voor particulieren ProfielPakket SponzorPolis BonusPolis Relatienummer adviseur Stempel adviseur: Gegevens verzekeringnemer(s) Naam en voorletter(s) Straat

Nadere informatie