Kwalitatief wonen in een park met veel aandacht voor terrassen en groen, dat is de unieke beleving die B-Blocks biedt in het centrum van Beringen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kwalitatief wonen in een park met veel aandacht voor terrassen en groen, dat is de unieke beleving die B-Blocks biedt in het centrum van Beringen."

Transcriptie

1

2 Kwalitatief wonen in een park met veel aandacht voor terrassen en groen, dat is de unieke beleving die B-Blocks biedt in het centrum van Beringen.

3 3 Smaakvol wonen op voormalige rijkswachtsite in Beringen Realisatie van een nieuwe parkzone met: 39 stijlvolle appartementen 5 grondgebonden eengezinswoningen 2 handelsruimten

4 4 Wie op de Koerselsesteenweg richting Beringen rijdt, ziet binnenkort het nieuwe woonproject B-Blocks verrijzen. 39 smaakvolle appartementen, 5 grondgebonden eengezinswoningen, 2 handelsruimten en een mooi park zullen de voormalige Rijkswachtsite opnieuw doen opbloeien. De typologische kenmerken van deze site blijven behouden uit respect voor het verleden. Dit stadsvernieuwingsproject ligt in een rustige omgeving op enkele voetstappen van het nieuw administratief centrum van Beringen. Welkom in B-Blocks! Welkom in Beringen! Welkom in dit woonproject op een droomlocatie!

5 5 Smaakvol wonen op de voormalige rijkswachtsite in Beringen Teide Projects Teide Projects maakt deel uit van de Teide Groep en is gespecialiseerd in kwalitatieve woon-, vrijetijds- en sportprojecten. Als koper kan u terugvallen op onze jarenlange ervaring waardoor Teide Projects uw partner is voor de realisatie van uw ideale woonst op deze droomplek.

6 6 Diversiteit in woontypes en eigenheid voor elke smaak B-Blocks bevat een divers aanbod aan woontypes: stijlvolle nieuwbouwappartementen met oppervlaktes van min. 66 m 2 tot max. 113 m 2 en vijf grondgebonden eengezinswoningen met een gemiddelde woonoppervlakte van 120 m 2. Liever een appartement met een groot dakterras of toch graag een woning met tuin? Aan u de keuze! De diversiteit in het woonaanbod van B-Blocks zorgt voor een interessante mix van bewoning: jonge gezinnen op zoek naar een woning in het centrum en starters en ouderen die kunnen kiezen uit appartementen en woningen met 1, 2 of 3 slaapkamer(s). B-Blocks bestaat uit: W1-5: rijkswachtkazerne maakt plaats voor 5 grondgebonden nieuwbouwwoningen K1: 1 grondgebonden kantoorruimte Blok 1: renovatie van de rijkswachtwoningen naar 10 appartementen Blok 2: 12 nieuwbouwappartementen Blok 3: woontoren met 17 nieuwbouwappartementen K2: 1 kantoorruimte W1-5 Blok 3 K2 Ward Schouterdenstraat Koerselsesteenweg K1 Blok 1 Blok 2

7 7

8 8 Beringen, meer dan MIJN stad Beringen groeit en bloeit. Er wonen steeds meer mensen in de mijnstad en er wordt geïnvesteerd in waardevolle en duurzame projecten. Denk maar aan be-mine, de nieuwe scholencampus in Beringen-centrum, Europa s grootste indoorduikcentrum met 2200 tropische zoetwatervissen Nieuw administratief centrum Beringen is altijd al een interessante stad geweest om in te wonen. B-Blocks ligt niet ver van het bruisende centrum met alle voorzieningen binnen handbereik: supermarkt, bank, apotheek, koffiezaken, scholen Zelfs een Bpost-kantoor ligt om de hoek van het woonproject! Nu krijgt de stad ook een modernere markt. Zo komt er een in het oog springende collegesite met een bibliotheek en binnenplein, een nieuw stadhuis, heraanleg van de markt, een Brasserie-Grand Café En dit allemaal vlak achter B-Blocks. Ideaal als u even boodschappen moet doen of u na het werk van een terrasje wil genieten.

9 9 Cultuur, natuur en avontuur Op 7 minuten rijden van B-Blocks ligt de Beringse mijnsite be-mine, de grootste industriële erfgoedsite van Vlaanderen. Mijngebouwen, schachtbokken en terrils typeren de site. Een uniek decor. De ene mijnterril is een wandelgebied, de andere een avonturenberg met een uitdagend speellandschap en mountainbikeparcours op de flank. Daarnaast is B-Blocks gelegen vlakbij natuurgebied Vallei van de Zwarte Beek, waar u volledig tot rust kunt komen. De fietsroutes op het Limburgs Fietsroutenetwerk leiden u vlot tot daar!

10 10 Uitstekende bereikbaarheid Het treinstation ligt op wandelafstand en brengt u naar alle mogelijke uithoeken van Limburg. Ook de bushalte gelegen op de Koerselsesteenweg vervoert u naar steden zoals Diest, Hasselt, Lommel Moet u toch even de stad uit zijn? Dan bent u op 10 minuten met de auto op de E313 en E314 met verbindingen naar Luik, Maastricht, Brussel of Antwerpen. Ideaal voor het woon-werkverkeer! Ondergrondse parkeergarage De blokken zijn onderling met elkaar verbonden via een ondergrondse parkeergarage met een capaciteit van 45 parkeerplaatsen. Uw auto staat veilig en u betreedt met gemak uw woonst. Van verkeer is niks te merken. Van zodra u het wandelpad naar uw droomwoning volgt, komt u terecht in een oase van rust.

11 11 LOMMEL EINDHOVEN ANTWERPEN Tervant Katermeer N72 Beringen Vurten Koerselsesteenweg Albert 1 Laan Koersel E313 DIEST HASSELT

12 12 De nadruk ligt op integrale woonkwaliteit Elke B-Block heeft zijn eigen charme dankzij een verschillende architectuur en uitstraling. Dat maakt het project zo uniek en divers!

13 Woonkwaliteit geven we vorm door wooneenheden te schakelen rond een gemeenschappelijk park. Een groene oase als bindend element voor al de bewoners van de woningen en appartementen van dit project. Uniek in het centrum van Beringen! Dit park voorziet potentiële ontmoetingsplekken: plaatsen waar medebewoners elkaar ontmoeten, een oord om te luieren, lezen, genieten Kortom een enorme meerwaarde in de beleving van dit project. De wooneenheden slingeren zich in verschillende verschijningsvormen rond dit park; grondgebonden woningen en appartementen. Veelal sluiten de terrassen of tuintjes direct aan bij dit park. Doordachte indelingen en de gekozen materialen dragen bij aan de woonkwaliteit. Duurzaamheid werd gehanteerd als keuzeparameter. PCP architecten, een team van 14 architecten en interieur architecten staat in voor het ontwerp van dit mooie project. Zoals in al onze projecten wordt een bouwopgave integraal aangepakt. Stedenbouw, architectuur en interieurarchitectuur maken deel uit van onze interne expertise. Steeds lerend en onderzoekend. Projectvisie van PCP architecten

14 De rijkswachtwoningen langs de Koerselsesteenweg vormen een uniek pand, herkenbaar voor alle inwoners van Beringen. Uit respect voor dit waardevol straatzicht wordt deze voorgevel in het nieuwe ontwerp bewaard als inkom van tien nieuwbouwappartementen in blok 1. Authentieke uitstraling De gevels van dit hoofdvolume zijn opgetrokken uit de bestaande rode baksteen. De huidige raamopeningen worden ingevuld met donkere ramen, voorzien van dubbele beglazing. De 2 nieuwe inkompartijen aan de voorgevel krijgen elk 1 voordeur. Door het gebruik van grote glasgevels aan de achterzijde staan de leefkamers in maximaal contact met het eigen terras en het park. De gelijkvloerse appartementen hebben een terras met aangename tuin.

15 Respect voor bestaande rijkswachtwoningen 15

16 Toren als eyecatcher Dé eyecatcher van B-Blocks? Dat is ongetwijfeld de 27 meter hoge woontoren aan de Ward Schoutedenstraat (blok 3). De toren is de toegangspoort naar het binnengebied. Deze bouwblok bestaat uit 17 ruime appartementen met veel licht en zicht op het park. Elk verdiep bestaat uit slechts twee appartementenrond een lift- en trappenkern, hetgeen de privacy sterk verhoogt! Hierdoor krijgt het gebouw ook een rank profiel. Op het gelijkvloers bevindt zich een handelsruimte. Tijdloze uitstraling De vormgeving en het materiaalgebruik zijn eigentijds, tijdloos en duurzaam. Het hoofdvolume van de toren wordt gekenmerkt door horizontale banden van licht metselwerk en gevelpleistering met afgeronde hoeken.

17 17 12 nieuwbouwappartementen Aansluitend aan de rijkswachtwoningen komt een appartementsgebouw met 12 wooneenheden (blok 2). Deze blok bestaat uit slechts twee bouwlagen en een setback met grote overkraging. De terrassen aan de straatzijde worden, ten behoeve van de privacy van de bewoners, volledig inpandig voorzien. De appartementen gelegen aan het park beschikken over een groot terras aan deze zijde. Deze blok wordt uitgevoerd met grote glaspartijen aan de parkzijde.

18 Kazerne maakt plaats voor woningen en kantoorruimte De rijkswachtkazerne maakt plaats voor vijf eengezinswoningen (W1-5) in halfopen en gesloten bebouwing. Langs deze woningen komt een grondgebonden 1-laagse kantoorruimte die multifunctioneel inzetbaar is. Voldoende licht, zicht en privacy De schakelwoningen hebben een hoofdvolume van 2 bouwlagen plus een zadeldak, met aan de parkzijde een uitbouw, waarin een groot glazen raam wordt geplaatst. Het leefgedeelte wordt volledig georiënteerd naar het park. De 1ste verdieping is ingericht als nachtgedeelte (slaapkamers en badkamer). De gevels worden in licht en donkergrijs metselwerk opgetrokken. De kantoorruimte bevat 1 bouwlaag met een platdak en is opgetrokken in hetzelfde grijze metselwerk.

19

20 20 Groen karakter In B-Blocks komt een binnenpark met verharde paden die fietsers en wandelaars naar het centrum brengt. Toegang tot het binnengebied krijgt u door een nieuwe toegangspoort tussen de woontoren en blok 2 aan de Koerselsesteenweg. Het park is de spil van het ontwerp en voorziet de appartementen van een uniek groen karakter binnen de stedelijke context. Zo worden er heel wat nieuwe bomen aangeplant. De grote bestaande zomereik blijft behouden. Het gezellige plein vormt de ontmoetingsplaats voor bewoners.

21 21 Uw voordelen: 39 stijlvolle appartementen 5 grondgebonden eengezinswoningen 2 handelsruimten Nieuwe parkzone Aan het centrum van Beringen Uitstekende bereikbaarheid: invalswegen, autosnelweg en openbaar vervoer dichtbij Ondergrondse parking Energiezuinig project Veilige investering met meerwaardepotentieel gezien de locatie Alle appartementen/ woningen beschikken over: Voldoende licht en zicht Unieke architectuur Privacy dankzij omheining of inpandige terrassen Ondergrondse parkeerplaats Groot terras en/of tuin met zicht op het park

22 22 Nieuwbouwwoningen (W1-5)

23

24 24 Woning 0.1 Aantal slaapkamers: 3 Oppervlakte woning: 122,06 m 2 Oppervlakte terras: 21,40 m 2 Oppervlakte tuin: 33,58 m 2 Kelder Gelijkvloers Verdieping 1 Voorgevel Achtergevel

25 25 Woning 0.2 Aantal slaapkamers: 3 Oppervlakte woning: 117,50 m 2 Oppervlakte terras: 21,42 m 2 Oppervlakte tuin: 31,50 m 2 Kelder Gelijkvloers Verdieping 1 Voorgevel Achtergevel

26 26 Woning 0.3 Aantal slaapkamers: 3 Oppervlakte woning: 117,50 m 2 Oppervlakte terras: 21,42 m 2 Oppervlakte tuin: 31,50 m 2 Kelder Gelijkvloers Verdieping 1 Voorgevel Achtergevel

27 27 Woning 0.4 Aantal slaapkamers: 3 Oppervlakte woning: 117,50 m 2 Oppervlakte terras: 21,42 m 2 Oppervlakte tuin: 31,50 m 2 Kelder Gelijkvloers Verdieping 1 Voorgevel Achtergevel

28 28 Woning 0.5 Aantal slaapkamers: 3 Oppervlakte woning: 119,02 m 2 Oppervlakte terras: 20,59 m 2 Oppervlakte tuin: 18,09 m 2 Kelder Gelijkvloers Verdieping 1 Voorgevel Achtergevel

29 woning 2 woning 2

30 30 Handelsruimte (K1)

31 31 Handelsruimte 1 Oppervlakte handelsruimte: 158,39 m 2 Gelijkvloers Voorgevel Achtergevel

32 32

33 33

34 34 Appartementen (Blok 1)

35 35

36 36 Appartement Gelijkvloers (Blok 1) Aantal slaapkamers: 1 Oppervlakte appartement: 85,93 m 2 Oppervlakte terras: 27,49 m 2 Oppervlakte tuin: 28,14 m 2 Voorgevel Achtergevel

37 37 Appartement Gelijkvloers (Blok 1) Aantal slaapkamers: 1 Oppervlakte appartement: 65,41 m 2 Oppervlakte terras: 24,56 m 2 Oppervlakte tuin: 35,64 m 2 Voorgevel Achtergevel

38 38 Appartement Gelijkvloers (Blok 1) Aantal slaapkamers: 1 Oppervlakte appartement: 65,41 m 2 Oppervlakte terras: 24,56 m 2 Oppervlakte tuin: 35,64 m 2 Voorgevel Achtergevel

39 39 Appartement Gelijkvloers (Blok 1) Aantal slaapkamers: 1 Oppervlakte appartement: 83,70 m 2 Oppervlakte terras: 35,34 m 2 Oppervlakte tuin: 53,81 m 2 Voorgevel Achtergevel

40 40 Appartement Verdieping 1 (Blok 1) Aantal slaapkamers: 2 Oppervlakte appartement: 94,92 m 2 Oppervlakte terras: 16,15 m 2 Voorgevel Achtergevel

41 41 Appartement Verdieping 1 (Blok 1) Aantal slaapkamers: 1 Oppervlakte appartement: 65,41 m 2 Oppervlakte terras: 16,90 m 2 Voorgevel Achtergevel

42 42 Appartement Verdieping 1 (Blok 1) Aantal slaapkamers: 1 Oppervlakte appartement: 65,41 m 2 Oppervlakte terras: 16,90 m 2 Voorgevel Achtergevel

43 43 Appartement Verdieping 1 (Blok 1) Aantal slaapkamers: 2 Oppervlakte appartement: 90,91 m 2 Oppervlakte terras: 24,25 m 2 Voorgevel Achtergevel

44 44 Appartement Verdieping 2 (Blok 1) Aantal slaapkamers: 2 Oppervlakte appartement: 127,43 m 2 Oppervlakte terras: 35,87 m 2 Voorgevel Achtergevel

45 45 Appartement Verdieping 2 (Blok 1) Aantal slaapkamers: 2 Oppervlakte appartement: 125,66 m 2 Oppervlakte terras: 35,87 m 2 Voorgevel Achtergevel

46 46

47 47 appartement 1.1.4

48 48 Appartementen (Blok 2)

49 49

50 50 Appartement Gelijkvloers (Blok 2) Aantal slaapkamers: 1 Oppervlakte appartement: 70,37 m 2 Oppervlakte terras: 16,05 m 2 Voorgevel

51 51 Appartement Gelijkvloers (Blok 2) Aantal slaapkamers: 2 Oppervlakte appartement: 92,10 m 2 Oppervlakte terras: 35,52 m 2 Achtergevel

52 52 Appartement Gelijkvloers (Blok 2) Aantal slaapkamers: 2 Oppervlakte appartement: 90,93 m 2 Oppervlakte terras: 47,82 m 2 Voorgevel Achtergevel

53 53 Appartement Gelijkvloers (Blok 2) Aantal slaapkamers: 2 Oppervlakte appartement: 93,39 m 2 Oppervlakte terras: 10,00 m 2 Voorgevel

54 54 Appartement Gelijkvloers (Blok 2) Aantal slaapkamers: 1 Oppervlakte appartement: 67,12 m 2 Oppervlakte terras: 9,00 m 2 Achtergevel

55 55 Appartement Verdieping 1 (Blok 2) Aantal slaapkamers: 2 Oppervlakte appartement: 83,40 m 2 Oppervlakte terras: 16,05 m 2 Voorgevel

56 56 Appartement Verdieping 1 (Blok 2) Aantal slaapkamers: 2 Oppervlakte appartement: 92,10 m 2 Oppervlakte terras: 30,06 m 2 Achtergevel

57 57 Appartement Verdieping 1 (Blok 2) Aantal slaapkamers: 2 Oppervlakte appartement: 90,93 m 2 Oppervlakte terras: 38,05 m 2 Achtergevel

58 58 Appartement Verdieping 1 (Blok 2) Aantal slaapkamers: 2 Oppervlakte appartement: 93,39 m 2 Oppervlakte terras: 10,00 m 2 Voorgevel

59 59 Appartement Verdieping 1 (Blok 2) Aantal slaapkamers: 1 Oppervlakte appartement: 71,59 m 2 Oppervlakte terras: 9,00 m 2 Voorgevel

60 60 Appartement Verdieping 2 (Blok 2) Aantal slaapkamers: 2 Oppervlakte appartement: 86,36 m 2 Oppervlakte terras: 71,38 m 2 Voorgevel Achtergevel

61 61 Appartement Verdieping 2 (Blok 2) Aantal slaapkamers: 2 Oppervlakte appartement: 103,53 m 2 Oppervlakte terras: 76,91 m 2 Voorgevel Achtergevel

62

63

64 64 Handelsruimte K2

65 65 Handelsruimte 1 Oppervlakte handelsruimte: 126,51 m 2 Noordoostgevel Zuidwestgevel

66

67

68 68 Appartementen (Blok 3)

69

70 70 Appartement Gelijkvloers (Blok 3) Aantal slaapkamers: 2 Oppervlakte appartement: 99,58 m 2 Oppervlakte terras: 11,45 m 2 Noordoostgevel Zuidwestgevel

71 71 Appartement Verdieping 1 (Blok 3) Aantal slaapkamers: 2 Oppervlakte appartement: 94,26 m 2 Oppervlakte terras: 29,28 m 2 Noordoostgevel Zuidwestgevel

72 72 Appartement Verdieping 1 (Blok 3) Aantal slaapkamers: 2 Oppervlakte appartement: 98,69 m 2 Oppervlakte terras: 11,45 m 2 Noordoostgevel Zuidwestgevel

73 73 Appartement Verdieping 2 (Blok 3) Aantal slaapkamers: 2 Oppervlakte appartement: 103,40 m 2 Oppervlakte terras: 23,40 m 2 Noordoostgevel Zuidwestgevel

74 74 Appartement Verdieping 2 (Blok 3) Aantal slaapkamers: 2 Oppervlakte appartement: 107,61 m 2 Oppervlakte terras: 28,24 m 2 Noordoostgevel Zuidwestgevel

75 75 Appartement Verdieping 3 (Blok 3) Aantal slaapkamers: 2 Oppervlakte appartement: 103,40 m 2 Oppervlakte terras: 27,94 m 2 Noordoostgevel Zuidwestgevel

76 76 Appartement Verdieping 3 (Blok 3) Aantal slaapkamers: 2 Oppervlakte appartement: 107,61 m 2 Oppervlakte terras: 26,31 m 2 Noordoostgevel Zuidwestgevel

77 77 Appartement Verdieping 4 (Blok 3) Aantal slaapkamers: 2 Oppervlakte appartement: 103,40 m 2 Oppervlakte terras: 23,40 m 2 Noordoostgevel Zuidwestgevel

78 78 Appartement Verdieping 4 (Blok 3) Aantal slaapkamers: 2 Oppervlakte appartement: 107,61 m 2 Oppervlakte terras: 28,24 m 2 Noordoostgevel Zuidwestgevel

79 79 Appartement Verdieping 5 (Blok 3) Aantal slaapkamers: 2 Oppervlakte appartement: 103,40 m 2 Oppervlakte terras: 27,94 m 2 Noordoostgevel Zuidwestgevel

80 80 Appartement Verdieping 5 (Blok 3) Aantal slaapkamers: 2 Oppervlakte appartement: 107,61 m 2 Oppervlakte terras: 26,31 m 2 Noordoostgevel Zuidwestgevel

81 81 Appartement Verdieping 6 (Blok 3) Aantal slaapkamers: 2 Oppervlakte appartement: 103,52 m 2 Oppervlakte terras: 23,43 m 2 Noordoostgevel Zuidwestgevel

82 82 Appartement Verdieping 6 (Blok 3) Aantal slaapkamers: 2 Oppervlakte appartement: 107,49 m 2 Oppervlakte terras: 28,20 m 2 Noordoostgevel Zuidwestgevel

83 83 Appartement Verdieping 7 (Blok 3) Aantal slaapkamers: 2 Oppervlakte appartement: 103,52 m 2 Oppervlakte terras: 27,97 m 2 Noordoostgevel Zuidwestgevel

84 84 Appartement Verdieping 7 (Blok 3) Aantal slaapkamers: 2 Oppervlakte appartement: 107,49 m 2 Oppervlakte terras: 26,27 m 2 Noordoostgevel Zuidwestgevel

85 85 Appartement Verdieping 8 (Blok 3) Aantal slaapkamers: 2 Oppervlakte appartement: 103,52 m 2 Oppervlakte terras: 23,43 m 2 Noordoostgevel Zuidwestgevel

86 86 Appartement Verdieping 8 (Blok 3) Aantal slaapkamers: 2 Oppervlakte appartement: 107,49 m 2 Oppervlakte terras: 28,20 m 2 Noordoostgevel Zuidwestgevel

87 87 Samenvoeging appartementen en Verdieping 8 (Blok 3) Aantal slaapkamers: 3 Oppervlakte appartement: 211,01 m 2 Oppervlakte terras: 51,63 m 2 Noordoostgevel Zuidwestgevel

88

89

90 90 Parkeergarage Fase 1 Aantal parkeerplaatsen: 45

91 Notities 91

92 INLICHTINGEN EN VERKOOP: 011/ T E I D E PROJECTS 0471/ Contactpersoon: Michèle Diepers md@teide.be

poort 58 hasselt luxeappartementen

poort 58 hasselt luxeappartementen poort 58 hasselt luxeappartementen een solide bouwpartner Met Kolmont Woonprojecten kiest u voor een sterke partner waarmee u in alle vertrouwen kunt werken. Dit familiebedrijf ontwikkelt al tientallen

Nadere informatie

Keizerpoort terug op de kaart

Keizerpoort terug op de kaart Keizerpoort terug op de kaart Toegangspoort tot de Gentse stadskern Tussen Brusselsesteenweg en De Keizerpoort of Brusselsepoort is de verdwenen stadspoort die de zuidoostelijke toegang tot de stadskern

Nadere informatie

Alle beelden zijn impressies. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Alle beelden zijn impressies. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Vinkenhof Alle beelden zijn impressies. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Groene oase in het centrum van de stad Privé tuin met zonneterras Wellness-paviljoen met zwembad, fitness en sauna Ruime

Nadere informatie

het goede leven! in Lanaken

het goede leven! in Lanaken het goede leven! in Lanaken Dolce Vita het goede leven! Die naam hebben we niet zomaar gegeven aan onze nieuwe residentie in Lanaken. Want wat Ivo Vercammen Woonprojecten en Architectenbureau Drieskens

Nadere informatie

Woonproject in Boom tussen Rupel en Schorre

Woonproject in Boom tussen Rupel en Schorre 1 Woonproject in Boom tussen Rupel en Schorre Steengoed wonen in een groen landschap met een zweem van nostalgie, langs een slingerende blauwe ader. Steengoed wonen in Boom 44 appartementen in een uniek

Nadere informatie

nieuwbouwproject 12 woningen

nieuwbouwproject 12 woningen Nieuwbouwproject 12 woningen - streetview Geraardsbergen nieuwbouwproject 12 woningen 12 woningen nieuwbouwproject tuinen zuidgericht 2 12 woningen - Inplantingsplan Blok 1 Blok 2 Blok 3 3 12 woningen

Nadere informatie

De Winning. Standingvolle luxe-appartementen

De Winning. Standingvolle luxe-appartementen De Winning Standingvolle luxe-appartementen 2 Wonen met standing in park Ekkelgarden Wonen in een modern, luxueus en comfortabel appartement in een compact en standingvol complex is voor velen een droom.

Nadere informatie

Woonproject Heeldstraat

Woonproject Heeldstraat Woonproject Heeldstraat Welkom bij woonproject Heeldstraat Op een boogscheut van het centrum van Genk, op een nieuwe verkaveling gelegen op de kruising van de Heeldstraat en de Weg naar As, realiseert

Nadere informatie

Zin om hier te ondernemen?

Zin om hier te ondernemen? Zin om hier te ondernemen? praktijk - kantoor - winkelruimte te koop ROESELARE HET LAERE www.matexi.be Het Laere, groen woonplezier stad Het Laere ontwikkelt zich tot een bruisende en groene buurt in het

Nadere informatie

RESIDENTIE. De Nieuwe Schans STADO PROJECTDEVELOPMENT

RESIDENTIE. De Nieuwe Schans STADO PROJECTDEVELOPMENT RESIDENTIE De Nieuwe Schans STADO PROJECTDEVELOPMENT 2 www.denieuweschans.be sfeervol wonen in Sint-Huibrechts-Lille Residentie De Nieuwe Schans is het nieuwste woonproject van Stado Projectdevelopment.

Nadere informatie

proef de stad, woon in het groen 1 I 1

proef de stad, woon in het groen 1 I 1 proef de stad, woon in het groen 1 I 1 Levenskwaliteit is troef in Hasselt De stad van de smaak heeft werkelijk alles op wandelafstand. Shoppen, tafelen, uitgaan, cultuur, onderwijs, sport, groen Je vindt

Nadere informatie

de WISPELTUIN BRUGGE

de WISPELTUIN BRUGGE de WISPELTUIN BRUGGE C C C DE NIEUWE STADSWONING In de binnentuin van het vroegere klooster creëerden de architecten een verkeersvrij woonerf. De rustige site wordt zo een levendige, aangename woonbuurt.

Nadere informatie

Karaktervol wonen in de Zennevallei Halle

Karaktervol wonen in de Zennevallei Halle De Stroppen Karaktervol wonen in de Zennevallei Halle 1 2 Over het project Op zoek naar rust en natuur, maar u wilt het bruisende stadsleven niet missen? In het nieuwbouwproject De Stroppen in Halle woont

Nadere informatie

PUUR COMFORT IN HET HART VAN LOKEREN

PUUR COMFORT IN HET HART VAN LOKEREN PUUR COMFORT IN HET HART VAN LOKEREN INHOUDSOPGAVE Intro... 4 Moderne architectuur... 7 Hoogwaardige materialen... 10 Ligging vlakbij het centrum... 13 Praktisch over Sering... 16 Indeling van de appartementen...

Nadere informatie

Centraal wonen en toch heerlijk genieten van de rust? Het kan in residentie Ter Heiveld in Opwijk! Laatste appartementen te koop vanaf euro.

Centraal wonen en toch heerlijk genieten van de rust? Het kan in residentie Ter Heiveld in Opwijk! Laatste appartementen te koop vanaf euro. Centraal wonen en toch heerlijk genieten van de rust? Het kan in residentie Ter Heiveld in Opwijk! Laatste appartementen te koop vanaf 257.245 euro. TER HEIVELD Stijlvol wonen in Opwijk Het nieuwe residentiële

Nadere informatie

Inhoud: Stijlvol wonen 13 Groen tot aan je voordeur 15 Wonen volgens je eigen smaak 17 Woonpark met oog voor de toekomst 19 Zin om hier te wonen?

Inhoud: Stijlvol wonen 13 Groen tot aan je voordeur 15 Wonen volgens je eigen smaak 17 Woonpark met oog voor de toekomst 19 Zin om hier te wonen? Inhoud: Samen sterk 3 Kortrijk, de bruisendste stad van de Leiestreek 5 Een gezellig groen gevoel van thuiskomen 7 Eigentijdse appartementen 9 Ruime woningen 11 Stijlvol wonen 13 Groen tot aan je voordeur

Nadere informatie

PARKRESIDENTIE. Groen en rustig wonen in het hart van de stad. 7 appartementen Oudenaarde

PARKRESIDENTIE. Groen en rustig wonen in het hart van de stad. 7 appartementen Oudenaarde PARKRESIDENTIE Groen en rustig wonen in het hart van de stad 7 appartementen Oudenaarde Over Charles en Amedée In het hart van Oudenaarde De naam van de parkresidentie verwijst naar vader Charles en zoon

Nadere informatie

Info & Verkoop. Site Peutiebos - Aarschotseweg 50, 1800 Peutie. URBIS GROUP Keizer Karelstraat 103 9000 Gent. Tel.: 09 233 15 30 Fax: 09 233 17 29

Info & Verkoop. Site Peutiebos - Aarschotseweg 50, 1800 Peutie. URBIS GROUP Keizer Karelstraat 103 9000 Gent. Tel.: 09 233 15 30 Fax: 09 233 17 29 Site Peutiebos - Aarschotseweg 50, 1800 Peutie Info & Verkoop URBIS GROUP Keizer Karelstraat 103 9000 Gent Tel.: 09 233 15 30 Fax: 09 233 17 29 info@urbis.be www.urbis.be www.peutiebos.be Voorwoord Geachte

Nadere informatie

Comfortabel wonen in het centrum

Comfortabel wonen in het centrum Comfortabel wonen in het centrum Urban link bouwt uw dromen uit! Door onze jarenlange ervaring in projectontwikkeling weten wij wat u als koper wil. Als het nu om een investering gaat of een eigen woning

Nadere informatie

DIVERSiteit IN DE RIJ RIJWONINGEN IN HEULE

DIVERSiteit IN DE RIJ RIJWONINGEN IN HEULE DIVERSiteit IN DE RIJ RIJWONINGEN IN HEULE WONINGWANDELING IN HEULE ZONDAG 02 OKTOBER 2016 OVERZICHT OPENGESTELDE WONINGEN WONING 1 Wat: rijwoning/eengezinswoning uitbreiding en volledige renovatie Architect:

Nadere informatie

kijk dan nu eens KAAI 75

kijk dan nu eens KAAI 75 KAAI 75... of op zoek naar een handelspand of kantoor aan de promenade...?... dan is KAAI 75 de place to be. Aan de kanaalzijde is ruimte voorzien voor standingvolle handelszaken en kantoren. Met de uitbreiding

Nadere informatie

Genk... wonen in t groen nabij het centrum. Brochure_Ruzzi.indd 1 11/02/13 10:13

Genk... wonen in t groen nabij het centrum. Brochure_Ruzzi.indd 1 11/02/13 10:13 Genk... wonen in t groen nabij het centrum Brochure_Ruzzi.indd 1 11/02/13 10:13 GENK... DYNAMISCHER EN BRUISENDER DAN OOIT Genk, een stukje Limburg met een multicultureel karakter werd in het jaar 2000

Nadere informatie

2 STIJLVOLLE WONINGEN TE ZONHOVEN

2 STIJLVOLLE WONINGEN TE ZONHOVEN 2 STIJLVOLLE WONINGEN TE ZONHOVEN In het landelijk en centraal gelegen Zonhoven bouwt Bracks & Wills een modern en kleinschalig nieuwbouwproject van 2 ruime woningen op een oppervlakte van 4are 43ca en

Nadere informatie

2 STIJLVOLLE WONINGEN TE ZONHOVEN

2 STIJLVOLLE WONINGEN TE ZONHOVEN 2 STIJLVOLLE WONINGEN TE ZONHOVEN In het landelijk en centraal gelegen Zonhoven bouwt Bracks & Wills een modern en kleinschalig nieuwbouwproject van 2 ruime woningen op een oppervlakte van 4are 43ca en

Nadere informatie

Tijdloze klasse. Standingvolle villa-appartementen in een parktuin met vijver. Hoogboomsteenweg 224-2950 Kapellen Hoogboom. Domein de Beukelaar

Tijdloze klasse. Standingvolle villa-appartementen in een parktuin met vijver. Hoogboomsteenweg 224-2950 Kapellen Hoogboom. Domein de Beukelaar Domein de Beukelaar Tijdloze klasse Standingvolle villa-appartementen in een parktuin met vijver. Hoogboomsteenweg 224-2950 Kapellen Hoogboom Domein de Beukelaar GPS 51.314057,4.456557 zorgeloos wonen

Nadere informatie

Welkom in Nederhem. Kortom: De ideale plek om te vertoeven!

Welkom in Nederhem. Kortom: De ideale plek om te vertoeven! WONEN AAN HET WATER Welkom in Nederhem Langs het kanaal verrijst een nieuwe woonbuurt genesteld in het groen. Het nieuwbouwproject Nederhem is een dorp in de stad Halle. Of beter: een dorp tussen twee

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers. Gaast 12, Uden Kenmerken Overdracht Vraagprijs 334.950 k.k. Aangeboden sinds 08-02-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal kamers

Nadere informatie

site PAUWELS mechelen

site PAUWELS mechelen 1 kantoorruimte 12 lofts 1 6 woningen 3 appartementen 27 staanplaatsen Residentie site PAUWELS Residentie Site Pauwels is gelegen aan de Kleine Nieuwendijkstraat 40-42 te Mechelen Het gaat in totaal om

Nadere informatie

Renovatieproject DE BATELLERIE

Renovatieproject DE BATELLERIE Renovatieproject DE BATELLERIE 2000 Antwerpen, Falconplein 14 1. de Stad Antwerpen Antwerpen wordt wel eens de beste kleine grootstad van Noord-Europa genoemd en is met de combinatie van één van Europa

Nadere informatie

Ter Leuvert RESIDENTIE

Ter Leuvert RESIDENTIE Ter Leuvert RESIDENTIE Appartementen te WEZEMAAL (Rotselaar) PROJECTPRESENTATIE * Nieuwbouwproject met in totaal 10 appartementen en duplex appartementen binnen een groter project van ontwikkeling van

Nadere informatie

Residentie Zandjan. Kempenlaan Keerbergen

Residentie Zandjan. Kempenlaan Keerbergen Residentie Zandjan Kempenlaan 21 3140 Keerbergen U GENIET VAN ALLE RUST EN RUIMTE OP HET WEIDSE PERCEEL VAN 30 A 76 CA. gemeenschappelijk bos RESIDENTIE ZANDJAN gemeenschappelijke tuin privétuinen terrassen

Nadere informatie

NIELSESTRAAT _ 285O BOOM

NIELSESTRAAT _ 285O BOOM NIELSESTRAAT _ 285O BOOM 2 POORT VAN NOEVEREN HET PROJECT Het nieuwbouwproject Poort van Noeveren in Boom, centraal gelegen in het midden van de Vlaamse ruit, tussen Antwerpen in het noorden, Brussel in

Nadere informatie

EEMSKWARTIER GRONINGEN

EEMSKWARTIER GRONINGEN EEMSKWARTIER GRONINGEN titel opdrachtgever projectteam aannemer programma periode Eemskwartier Heijmans Vastgoed Steven Nobel, Marnix van der Meer, René de Korte, Koen Pörtzgen Heijmans Bouw 66 grondgebonden

Nadere informatie

residentie De Maalderij Veurne

residentie De Maalderij Veurne residentie De Maalderij Veurne voorwoord Beste klant, Residentie De Maalderij bevindt zich langs de vaart met prachtig open zicht. Het project situeert zich nabij het historisch centrum van Veurne, met

Nadere informatie

Thuiskomen in Oostende. residenties. Windroos Zandroos

Thuiskomen in Oostende. residenties. Windroos Zandroos Thuiskomen in Oostende residenties Windroos Zandroos 6 8 4 14 Al meer dan 40 jaar vormen passie, wendbaar en waardengedreven ondernemen de hoekstenen van ons familiebedrijf. Respect voor onze medewerkers,

Nadere informatie

Stijlvol genieten. Vanaf midden Wonen met uitzicht op het park. Vijf luxueuze appartementen, ideaal gelegen aan de Koninklijkelaan 123

Stijlvol genieten. Vanaf midden Wonen met uitzicht op het park. Vijf luxueuze appartementen, ideaal gelegen aan de Koninklijkelaan 123 Vanaf midden 2015... Wonen met uitzicht op het park Vijf luxueuze appartementen, ideaal gelegen aan de Koninklijkelaan 123 in Berchem, Antwerpen. Stijlvol genieten Meer informatie: info@camelotrealestate.be

Nadere informatie

WONINGENT BOUWT VOLOP AAN KWALITEITSVOL SOCIAAL WONEN IN GENT

WONINGENT BOUWT VOLOP AAN KWALITEITSVOL SOCIAAL WONEN IN GENT Persinformatie Zomerse projecten WoninGent goed voor 161 nieuwe sociale woningen Deze zomer gaan vijf projecten van start, samen goed voor 94 sociale huurwoningen en 39 sociale koopwoningen. Daarnaast

Nadere informatie

EEMSKWARTIER GRONINGEN

EEMSKWARTIER GRONINGEN EEMSKWARTIER GRONINGEN titel opdrachtgever projectteam aannemer programma periode Eemskwartier Heijmans Vastgoed Steven Nobel, Marnix van der Meer, Rene de Korte Heijmans Bouw 66 grondgebonden woningen

Nadere informatie

inhoud De ligging Stadsvernieuwing langs het water Het project Kijkappartement Plannen gelijkvloers Plannen eerste verdieping

inhoud De ligging Stadsvernieuwing langs het water Het project Kijkappartement Plannen gelijkvloers Plannen eerste verdieping HARELBEKE inhoud De ligging Stadsvernieuwing langs het water Het project Kijkappartement Plannen gelijkvloers Plannen eerste verdieping Plannen tweede verdieping Plan penthouse contact 3 4 6 8 10 15 19

Nadere informatie

WONEN IN EEN OASE VAN GROEN PARK BOURGOYEN

WONEN IN EEN OASE VAN GROEN PARK BOURGOYEN WONEN IN EEN OASE VAN GROEN PARK BOURGOYEN Gent heeft als hoofdstad van Oost-Vlaanderen geen introductie meer nodig. Maar wist u dat de Artelveldestad ook over heel wat groen beschikt? Wie weet kunt u

Nadere informatie

Fantastisch wonen in het groen en aan het water

Fantastisch wonen in het groen en aan het water Fantastisch wonen in het groen en aan het water Heeft u ook de wens om wakker te worden met de geur van het bos en dan het liefst nog aan het water? Kastanjehof maakt uw dromen waar. Het is ideaal gelegen

Nadere informatie

9 loten voor eengezinswoningen. in het centrum van Duisburg (Tervuren) Hoek Zuurbergstraat / Oude Vrijheidsstraat. 3080 Tervuren

9 loten voor eengezinswoningen. in het centrum van Duisburg (Tervuren) Hoek Zuurbergstraat / Oude Vrijheidsstraat. 3080 Tervuren Verkoopsdossier Zuurberg 07 05 2015 9 loten voor eengezinswoningen in het centrum van Duisburg (Tervuren) Hoek Zuurbergstraat / Oude Vrijheidsstraat 3080 Tervuren 6/05/2015 VERKOOPSDOSSIER VERKAVELING

Nadere informatie

Mallants BALEN, HOEFERF 7 NIEUWBOUWWONINGEN ONTDEK NU HET WONEN VAN MORGEN B O U W B E D R I J F

Mallants BALEN, HOEFERF 7 NIEUWBOUWWONINGEN ONTDEK NU HET WONEN VAN MORGEN B O U W B E D R I J F BALEN, HOEFERF 7 NIEUWBOUWWONINGEN ONTDEK NU HET WONEN VAN MORGEN Mallants B O U W B E D R I J F LIGGING Project Hoevenweg is gelegen tussen Wezel, Gompel en Balen centrum. Niet alleen ben je zo in het

Nadere informatie

Kasteelstraat 22, Kessenich (BE)

Kasteelstraat 22, Kessenich (BE) Kasteelstraat 22, Kessenich (BE) Kenmerken Overdracht Vraagprijs 298.000 k.k. Aangeboden sinds 22-10-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

kaviaarhuis dr lelykade 150 scheveningen

kaviaarhuis dr lelykade 150 scheveningen kaviaarhuis dr lelykade 150 scheveningen Tussen authentieke havengebouwen, eigentijdse horeca en smaakvolle nieuwbouw wordt het Kaviaarhuis gerealiseerd. Direct aan de gezellige kade kunt u wonen met

Nadere informatie

AG VESPA verkoopt een energiezuinige halfopen bebouwing, geschikt als kangoeroe- of zorgwoning

AG VESPA verkoopt een energiezuinige halfopen bebouwing, geschikt als kangoeroe- of zorgwoning AG VESPA verkoopt een energiezuinige halfopen bebouwing, geschikt als kangoeroe- of zorgwoning Sint-Bernardsesteenweg 471 2660 Hoboken Het woongedeelte op het gelijkvloers is rolstoeltoegankelijk en heeft

Nadere informatie

Het Clarenhof, leven met een stadshart

Het Clarenhof, leven met een stadshart Het Clarenhof, leven met een stadshart Rust Bruisend Harmonie Ruimte Genieten Klasse Beleven Charisma Echtheid Passie Design Smaak Leven met een stadshart Het Clarenhof is een inspirerend woonproject in

Nadere informatie

BELEEF DE HISTORIE PROEF DE VRIJHEID VERKOOP FASE 1 (VOORMALIGE CELLENVLEUGELS) NU GESTART!

BELEEF DE HISTORIE PROEF DE VRIJHEID VERKOOP FASE 1 (VOORMALIGE CELLENVLEUGELS) NU GESTART! BELEEF DE HISTORIE PROEF DE VRIJHEID VERKOOP FASE 1 (VOORMALIGE CELLENVLEUGELS) NU GESTART! MIDDEN IN HET HIPPE OUDE NOORDEN De Noordsingel, het monumentale gevangeniscomplex in het Oude Noorden van Rotterdam

Nadere informatie

Woonomgeving Gerlacus

Woonomgeving Gerlacus Woonomgeving Gerlacus www.gerlacus.be Stijlvol wonen tussen abdij en bos Ruime nieuwbouwappartementen te koop in Averbode Droomt u van een centraal gelegen woning in een landelijke omgeving? Dan vindt

Nadere informatie

15 appartementen in het hart van Elst

15 appartementen in het hart van Elst Sfeerimpressie van één van de 15 mooie en ruime Doorenbos appartementen. Wonen naar wens Om te voldoen aan de woonwens welke bij velen leeft, wordt dit appartementengebouw gerealiseerd. De Doorenbos wordt

Nadere informatie

2 ruime maisonnettes. patiowoning. startersappartement. Gasthove wonen. www.gasthuislaan.nl

2 ruime maisonnettes. patiowoning. startersappartement. Gasthove wonen. www.gasthuislaan.nl 2 ruime maisonnettes patiowoning startersappartement Gasthove wonen www.gasthuislaan.nl Van der Hout Vastgoed bv Helm & Heus makelaars Van der Hout Vastgoed heeft zich gespecialiseerd in het verwerven,

Nadere informatie

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam Fase 2. Type B Eengezinswoning van ca. 114 m 2

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam Fase 2. Type B Eengezinswoning van ca. 114 m 2 Carte Blanche Fase 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Type B Eengezinswoning van ca. 114 m 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Elk huis is anders Kies jouw ideale architectuurstijl

Nadere informatie

BELEEF DE HISTORIE PROEF DE VRIJHEID INSCHRIJVING FASE 1 (VOORMALIGE CELLENVLEUGELS)

BELEEF DE HISTORIE PROEF DE VRIJHEID INSCHRIJVING FASE 1 (VOORMALIGE CELLENVLEUGELS) BELEEF DE HISTORIE PROEF DE VRIJHEID INSCHRIJVING FASE 1 (VOORMALIGE CELLENVLEUGELS) MIDDEN IN HET HIPPE OUDE NOORDEN De Noordsingel, het monumentale gevangeniscomplex in het Oude Noorden van Rotterdam

Nadere informatie

vanaf SCHOOLSTRAAT 8-8A 5241 VB ROSMALEN

vanaf SCHOOLSTRAAT 8-8A 5241 VB ROSMALEN SCHOOLSTRAAT 8-8A 5241 VB ROSMALEN vanaf 370.000 Twee nieuw gerealiseerde ruime twee-onder-een-kap-woningen met parkeerplaats voor twee auto s en bijzonder mooie uitbouw. Op unieke locatie midden in Rosmalen.

Nadere informatie

t Hofke van Melsbroek

t Hofke van Melsbroek t Hofke van Melsbroek Algemene brochure 1 Intro In het centrum van Melsbroek, vlak aan de achtertuin van Kasteel Boetfort, worden 8 zeer grote appartementen gebouwd met zeer hoge afwerkingsgraad, gaande

Nadere informatie

GABITAT. Gabitat Portfolio van 10 panden

GABITAT. Gabitat Portfolio van 10 panden Gabitat Portfolio van 10 panden TE KOOP: Pioenstraat 2, 9000 Gent 159.000 Bewoonbare opp. 137m² Opp. terrein 53 m² Praktische, gezellige starterswoning of opbrengstwoning gelegen nabij het Rabot en hogeschool

Nadere informatie

Expo Beringen Groeit

Expo Beringen Groeit Expo Beringen Groeit Beringen Groeit Beringen Groeit! Over het hele grondgebied Beringen groeit razendsnel over het hele grondgebied! Binnen de ruimtelijke visie van het masterplan 2040 Met 11 strategische

Nadere informatie

Furrina II. residentie. Veurne BURO II & ARCHI+I

Furrina II. residentie. Veurne BURO II & ARCHI+I residentie Furrina II Veurne BURO II & ARCHI+I voorwoord Beste klant, Nu residentie Furrina I reeds afgewerkt en opgeleverd is, starten we met fase II. Residentie Furrina II bevindt zich langs de vaart

Nadere informatie

Laat u verbazen door de troeven van Gaston! 4. Het project. 9. Ligging en mobiliteit. 12. Aanbod. 14. Appartementen. 22. Vrije tijd.

Laat u verbazen door de troeven van Gaston! 4. Het project. 9. Ligging en mobiliteit. 12. Aanbod. 14. Appartementen. 22. Vrije tijd. GASTON Droomt u van uw eigen stek op een boogscheut van het stadscentrum en met de Brusselse Ring binnen handbereik? Ontdek dan ons nieuwe woonproject Gaston in Jette. Moderne appartementen in een rustige

Nadere informatie

STRIJP-R HERBESTEMMING RF-GEBOUW PIET HEIN EEK RF-GEBOUW. Augustus 2015

STRIJP-R HERBESTEMMING RF-GEBOUW PIET HEIN EEK RF-GEBOUW. Augustus 2015 RF-GEBOUW Augustus 2015 STRIJP-R HERBESTEMMING RF-GEBOUW PIET HEIN EEK RF-GEBOUW PORTIERSLOGE Na het op brute wijze slopen van de achterzijde van het RF gebouw waarbij ongeveer driekwart met de grond gelijk

Nadere informatie

Rigastraat 38 - Antwerpen. Wonen aan het water

Rigastraat 38 - Antwerpen. Wonen aan het water Rigastraat 38 - Antwerpen Wonen aan het water Hippe wijk Nieuwbouwproject in de Cadixwijk De verschillende appartementen hebben zicht op de jachthaven. Een mooi uitzicht en een gezellige omgeving worden

Nadere informatie

Frij hof Nijmegen. Integraal ontwerp leidt tot idyllische woonbuurt met stadstuin

Frij hof Nijmegen. Integraal ontwerp leidt tot idyllische woonbuurt met stadstuin Frij hof Nijmegen Integraal ontwerp leidt tot idyllische woonbuurt met stadstuin Frij hof Integraal ontwerp leidt tot idyllische woonbuurt met stadstuin Waar ooit middelmatige architectuur uit de wederopbouwperiode

Nadere informatie

TH: kantoren aan de autosnelweg Antwerpen-Brussel, afrit Mechelen-Noord

TH: kantoren aan de autosnelweg Antwerpen-Brussel, afrit Mechelen-Noord Adres : Traject : Op het industrieterrein van Mechelen Noord, langs de E19 autosnelweg Brussel-Antwerpen. Uitstekend bereikbaar. Het centrum van Mechelen ligt op enkele kilometers afstand. De voorbije

Nadere informatie

TE KOOP. Gelind 4 5421 BN GEMERT Prijs: 151.000 v.o.n.

TE KOOP. Gelind 4 5421 BN GEMERT Prijs: 151.000 v.o.n. TE KOOP Gelind 4 Prijs: 151.000 v.o.n. Omschrijving TE KOOP ''Wonen met het centrum Om de Hoek'' 13 fraaie nieuwbouw appartementen gelegen in het centrum van Gemert. De woonoppervlakte varieert van circa

Nadere informatie

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam. Type C Eengezinswoning van ca. 126 m 2

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam. Type C Eengezinswoning van ca. 126 m 2 Carte Blanche Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Type C Eengezinswoning van ca. 126 m 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Elk huis is anders Kies jouw ideale architectuurstijl

Nadere informatie

Residentie Nieuwe Markt.

Residentie Nieuwe Markt. Residentie Nieuwe Markt www.nieuwemarkt.be Residentie Nieuwe Markt In het centrum van Overpelt dichtbij de Markt en Palethe is Residentie Nieuwe Markt gelegen. Het is een kleinschalig project verdeeld

Nadere informatie

Meerheim. NIEUWBOUWWONINGEN in BILZEN. Great places to live!

Meerheim. NIEUWBOUWWONINGEN in BILZEN. Great places to live! Meerheim NIEUWBOUWWONINGEN in BILZEN Great places to live! Meerheim BILZEN 5 Voorwoord 6 Matexi nv 7 Voorstelling project 9 De stad Bilzen 11 De ligging 15 De architectuur 17 Energiezuinig & comfortabel

Nadere informatie

TE KOOP. Hoofdstraat 29, 7061 CG Terborg. Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. Hoofdstraat 29, 7061 CG Terborg. Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP, 7061 CG Vraagprijs 275.000,- kosten koper Omschrijving Middenin de belangrijkste winkelstraat van ligt dit bedrijfs-/winkelpand met bijbehorende woning. Het robuuste, stoere pand biedt ca. 300m2

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Wijnbrugstraat XW Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. Wijnbrugstraat XW Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP Wijnbrugstraat 188 3011 XW Rotterdam Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-4122221 sales@rotterdamestate.nl rotterdamestate.nl 310.000 K.K. Dit schitterende, net afgewerkte

Nadere informatie

First Immo nv Frankrijklei 156 te B-2000 Antwerpen Tel. 03/206.76.76 Fax. 03/227.33.44 info@firstimmo.be www.firstimmo.be Residentie Thonethouse

First Immo nv Frankrijklei 156 te B-2000 Antwerpen Tel. 03/206.76.76 Fax. 03/227.33.44 info@firstimmo.be www.firstimmo.be Residentie Thonethouse First Immo nv Frankrijklei 156 te B-2000 Antwerpen Tel. 03/206.76.76 Fax. 03/227.33.44 info@firstimmo.be www.firstimmo.be Residentie Thonethouse Thonetlaan 98-100 2050 Antwerpen-Linkeroever Inleiding.

Nadere informatie

residentie De Link De Panne

residentie De Link De Panne residentie De Link De Panne voorwoord Beste klant, We zijn trots u onze nieuwste realisatie te kunnen voorstellen: residentie De Link. Een klein, praktisch ingedeeld en zongericht nieuwbouwproject in hartje

Nadere informatie

GEBOUW C: 6 APPARTEMENTEN

GEBOUW C: 6 APPARTEMENTEN LINDENHOF BAARDEGEM-DORP WOONERF MET WONINGEN & APPARTEMENTEN GEBOUW C: 6 APPARTEMENTEN INPLANTINGSPLAN APPARTEMENTEN GEBOUW C C BRUTO WOONOPPERVLAKTE Appartement 0.1: ± 6 m² Appartement 0.2: ± m² Appartement

Nadere informatie

residentie Matisse Middelkerke

residentie Matisse Middelkerke residentie Matisse Middelkerke 2 Residentie Matisse voorwoord Beste klant Graag stellen wij u voor, residentie Matisse, bestaande uit 2 gebouwen. Dit nieuwbouwproject beschikt over 16 ruime en praktisch

Nadere informatie

11 Laanwoningen woneninhofkwartier.nl

11 Laanwoningen woneninhofkwartier.nl 11 Laanwoningen 11 Laanwoningen Aan de Zuiderval komen 11 ruime 3-laagse eengezinswoningen met een grote tuin op het oosten. De architectuur van deze woningen heeft een stedelijk karakter en sluit aan

Nadere informatie

KENNEMEROORD 23 HEEMSTEDE 1.395.000 k.k. www.kennemeroord23.nl Kennemeroord 23, Heemstede WONEN IN STIJL OP HEEMSTEEDS LANDGOED ROYAAL APPARTEMENT MET VEEL LUXE, COMFORT EN PRIVACY Kennemeroord ligt in

Nadere informatie

Beatrixlaan 5, Ermelo k.k.

Beatrixlaan 5, Ermelo k.k. Beatrixlaan 5, Ermelo 595.000 k.k. www.beatrixlaan5.nl Beatrixlaan 5, Ermelo Prachtig gelegen VRIJSTAANDE WONING met twee garages. Royaal hoekperceel van 1296 m² op een rustige locatie in het hart van

Nadere informatie

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT TYPE A 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST Door te luisteren, door samen te kijken naar mogelijkheden en oplossingen en door partijen samen te brengen is er

Nadere informatie

Residentie. Gaultier I & II Blankenberge

Residentie. Gaultier I & II Blankenberge Residentie Gaultier I & II Blankenberge I II Gaultier I Zeedijk 225 Gaultier II De Saedeleerhelling 10 3 I II V oorwoord Geachte klant Gaultier II De Saedeleerhelling 10 Met Residenties Gaultier I & II

Nadere informatie

TE KOOP. Bergske 13 A K.K Beringen

TE KOOP. Bergske 13 A K.K Beringen TE KOOP 257.000 K.K. Bergske 13 A0.2 3580 Beringen Bergske 13 A0.2 3580 Beringen Inleiding Moderne en rustige residentie in villastijl vlakbij het kanaal te Beringen. Schitterend luxe gelijkvloers appartement

Nadere informatie

Energiezuinige woning met 3 slaapkamers en tuin in Deurne MADELEINE TE KOOP

Energiezuinige woning met 3 slaapkamers en tuin in Deurne MADELEINE TE KOOP MADELEINE TE KOOP Energiezuinige woning met 3 slaapkamers en tuin in Deurne Op de plaats waar vroeger een industriële bakkerij was, bouwde AG VESPA het project Madeleine. Dit bestaat uit een kinderdagverblijf,

Nadere informatie

Heerlijk wonen in het landelijke Wijer

Heerlijk wonen in het landelijke Wijer NIEUWERKERKEN 2 Wijer Gaard Heerlijk wonen in het landelijke Wijer WWW.KOLMONT.COM 011 21 11 52 3 Wijer Gaard Welkom op dit mooie stukje grond in een gezellige buurt! 4 Kolmont realiseert de nieuwe woonbuurt

Nadere informatie

8 zonnige appartementen

8 zonnige appartementen stijlvol wonen in een groene omgeving 8 zonnige appartementen +32 (0) 11 22 19 17 WWW.LIMBURGSVASTGOED.BE WWW.BK-BOUW.BE WWW.BK-BOUW.BE is een jong en dynamisch bedrijf, ontstaan uit een grote aannemersfamilie.

Nadere informatie

Residentie. Residentie. www.bouwbedrijf-dethier.be. Beleef het groen, voel de rust. Beleef het groen, voel de rust

Residentie. Residentie. www.bouwbedrijf-dethier.be. Beleef het groen, voel de rust. Beleef het groen, voel de rust eleef het groen, voel de rust eleef het groen, voel de rust www.bouwbedrijf-dethier.be eleef het groen, voel de rust eleef het groen, voel de rust ouwbedrijf Dethier nv Industrieterrein Kolmen 0, -0 lken

Nadere informatie

www.deinzeonzethuis.be RESIDENTIE DE BRUGSE POORT

www.deinzeonzethuis.be RESIDENTIE DE BRUGSE POORT RESIDENTIE DE BRUGSE POORT laat u genieten... Comfortabel wonen, dat is wonen in een appartement in het centrum van Deinze. Verlangt u naar een prettige woonomgeving? Naar een plek dicht bij voorzieningen

Nadere informatie

residentie Antigua Middelkerke

residentie Antigua Middelkerke residentie Antigua Middelkerke 2 Residentie Antigua voorwoord Beste klant Graag stellen wij u voor, residentie Antigua, met zijn 8 zongerichte verdiepingen. Dit nieuwbouwproject beschikt over 47 ruime

Nadere informatie

PROMOTOR STONOS CONSTRUCT BVBA HANSWIJKVAART MECHELEN LIGGING LEEMPUTSTRAAT VILLA VERDE 2800 MECHELEN

PROMOTOR STONOS CONSTRUCT BVBA HANSWIJKVAART MECHELEN LIGGING LEEMPUTSTRAAT VILLA VERDE 2800 MECHELEN F G E A C D B A B BUSHALTE SLAGERIJ 270m 1500m 2min 4min 2min 5min 5min 17min C BAKKER 300m 2min 2min 5min J I D STATION MUIZEN 1400m 4min 5min 16min E STATION MECHELEN 2600m 8min 8min 32min F AZ SINT-MAARTEN

Nadere informatie

RobbeDouce Goethalsstraat 9, Nieuwpoort

RobbeDouce Goethalsstraat 9, Nieuwpoort > appartement 0001 > oppervlakte appartement: 74,5 m² > oppervlakte balkon voorgevel 10,9 m² > appartement 0101 appartement 0201 appartement 0301 appartement 0401 appartement 0501 > oppervlakte appartement:

Nadere informatie

HET EILAND Een bruisende stadswijk!

HET EILAND Een bruisende stadswijk! HET EILAND Een bruisende stadswijk! Schelde-Eiland wordt een bruisende stadswijk op een unieke locatie. De ligging op een schiereiland, omringd door de Schelde en op wandelafstand van Oudenaarde centrum

Nadere informatie

Waregem. Residentie Hippos 2 Zultseweg / Albert Saverysstraat Waregem. Appartementbouwers

Waregem. Residentie Hippos 2 Zultseweg / Albert Saverysstraat Waregem. Appartementbouwers Residentie Hippos 2 Zultseweg / Albert Saverysstraat - 8790 Waregem Appartementbouwers Appartementbouwers Residentie Hippos 2: 23 nieuwbouwappartementen in Normandische stijl. In de Zultseweg 60 (zijstraat

Nadere informatie

TOLDAM RESIDENTIE. BURO CEUTERICK.be

TOLDAM RESIDENTIE. BURO CEUTERICK.be laat u genieten... Comfortabel wonen, dat is wonen in een appartement in het centrum van Deinze. Verlangt u naar een prettige woonomgeving? Naar een plek dicht bij voorzieningen maar ook dicht bij het

Nadere informatie

TE KOOP. Selling Point Makelaardij K.K. Burgemeester de Monchyplein DK Den Haag. Selling Point Makelaardij

TE KOOP. Selling Point Makelaardij K.K. Burgemeester de Monchyplein DK Den Haag. Selling Point Makelaardij Selling Point Makelaardij TE KOOP Burgemeester de Monchyplein 240 2585 DK Den Haag Selling Point Makelaardij Marshallweg 31 3068 JN Rotterdam 010 737 1308 info@spmakelaardij.nl spmakelaardij.nl 495.000

Nadere informatie

Residentie DE WITTE POORTE

Residentie DE WITTE POORTE Residentie DE WITTE POORTE LIER Hannes vastgoed bvba Mechelsesteenweg 204 a 2500 Lier tel. 03 455 23 70 0475 494 324 fax 03 455 07 71 info@hannesvastgoed.be www.hannesvastgoed.be INFO & VERKOOP Home is

Nadere informatie

gavroche Luikersteenweg Hasselt

gavroche Luikersteenweg Hasselt Luikersteenweg Hasselt www.residentie-.be Familie Guffens pakt uit met... Luikersteenweg Hasselt 11 appartementen en 1 handelspand www.residentie-.be 3 Lees het hier en nergens anders! Max en Hélène Guffens

Nadere informatie

±m² ±m² ± /m² Totaal ±

±m² ±m² ± /m² Totaal ± 3290 DIEST Nijverheidslaan 1 Adres : 01/03/2005 Ref 281/121 Traject : Diest is een provinciestad op de grens van de provincies Vlaams-Brabant, Limburg en Antwerpen. Via de E314 is er een vlotte verbinding

Nadere informatie

DE STAD MECHELEN VERKOOPT. Huis van Lorreinen 6 casco-units. Hoek Scheerstraat - Frederik de Merodestraat 2800 Mechelen

DE STAD MECHELEN VERKOOPT. Huis van Lorreinen 6 casco-units. Hoek Scheerstraat - Frederik de Merodestraat 2800 Mechelen Hoek Scheerstraat - Frederik de Merodestraat 2800 Mechelen Inlichtingen: www.mechelen.be/huisvanlorreinen > ALGEMEEN > SITUERING Compact wonen in schaduw van Sint-Romboutstoren Het is een nieuw woonproject

Nadere informatie

Itera brochure en plannen

Itera brochure en plannen residentie Itera brochure en plannen .wonen met klasse in het historisch gezellig Opitter De residentie, bestaande uit 6 appartementen met lift, is gelegen in het centrum van Opitter, op 200m van het

Nadere informatie

Looierstraat 70 Voerendaal Luxe appartement in De Cortenaer

Looierstraat 70 Voerendaal Luxe appartement in De Cortenaer Looierstraat 70 Voerendaal Luxe appartement in De Cortenaer voorzieningen NDAAL omgeving Nuth E314 Hoensbroek Landgraaf Wonen in Voerendaal Voerendaal A79 Heerlen A76 Simpelveld Kerkplein Looierstraat

Nadere informatie

TE KOOP. Design loft van ca. 280 m² met west geörienteerd terras van ca. 18 m² nabij t Eilandje PAND ID Appartement m² m² West

TE KOOP. Design loft van ca. 280 m² met west geörienteerd terras van ca. 18 m² nabij t Eilandje PAND ID Appartement m² m² West TE KOOP Design loft van ca. 280 m² met west geörienteerd terras van ca. 18 m² nabij t Eilandje van de Wervestraat 8, 2060 - ANTWERPEN 2 1 280 m² m² 0 1892 West BESCHRIJVING De loft van ca. 280 m² is gelegen

Nadere informatie