PAYPER ONE SIMPLIFY EMPLOYABILITY HANDLEIDING INTERMEDIAIRS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PAYPER ONE SIMPLIFY EMPLOYABILITY HANDLEIDING INTERMEDIAIRS"

Transcriptie

1 PAYPER ONE SIMPLIFY EMPLOYABILITY HANDLEIDING INTERMEDIAIRS

2 KLANTEN

3 UW KLANTEN Onder Bedrijven vindt u een lijst met uw klanten. In het overzicht ziet u de status van uw klanten. Rechtsboven vindt u de knop nieuw om een nieuwe klant aan te maken. AANMAKEN KLANT Wanneer u op nieuw heeft geklikt ziet u een scherm met alle benodigde velden voor het aanmaken van de klant. Let op, de verplichte velden zijn aangegeven met een rode ster.

4 GOEDKEUREN KLANT Wanneer u een nieuwe klant heeft aangemaakt en alle gegevens heeft ingevuld, kunt u deze indien bij Payper ter goedkeuring. Kies daarvoor de knop Indien bij Payper. U vindt de knop rechtsboven in het scherm. INLEENOVEREENKOMST Let op: wanneer een klant is goedgekeurd wordt de inleenovereenkomst automatisch verstuurd naar het adres van de opgegeven contactpersoon. Bereid uw klanten hier op voor.

5 OVERZICHT KLANT Wanneer u naar het overzicht van uw klant navigeert, ziet u links alle standaard informatie, zoals adresgegevens en financiële informatie. Aan de rechterzijde vindt u: Contactpersonen de door u opgegeven contactpersonen van het bedrijf Cases dit zijn de vragen, informatieverzoeken en probleemafhandelingen die u met Payper over deze klant heeft uitstaan en/of afgerond. Functies dit zijn de functies/banen waarop u kandidaten heeft geplaatst bij het bedrijf (bijvoorbeeld: receptionist) Plaatsingen hier vindt u de kandidaten die op dit moment geplaatst zijn bij het bedrijf. Goedkeuringshistorie hier ziet u alle verzoeken tot goedkeuring bij Payper, van financiële check tot individuele kandidaten, met bijbehorende status. Financiële informatie Facturen aan de klant.

6 KANDIDATEN OVERZICHT KANDIDATEN Als u FLEXWERKERS selecteert in de navigatiebalk, krijgt u een overzicht te zien van al uw huidige kandidaten, inclusief contactgegevens en waar ze op dit moment geplaatst zijn. Rechtsboven kiest u Nieuw om een nieuwe kandidaat aan te maken.

7 KANDIDAAT AANMAKEN Wanneer u een kandidaat aanmaakt kunt u kiezen: Zelf aanmaken; kies Kandidaat of ZZP (kies wat van toepassing is). U kunt de kandidaat ook een uitnodiging sturen om zelf zijn of haar gegevens in te vullen. Kies: Uitnodiging voor inschrijving. UITNODIGEN U vult voor-, achternaam en adres in en klikt op Opslaan. De kandidaat ontvangt vervolgens een met een link. Hiermee kan de kandidaat een account aanmaken op het platform en zelf de benodigde gegevens invullen.

8 OVERZICHT KANDIDAAT U kunt de status van kandidaten bekijken. Aan de linkerzijde vindt u alle basisgegevens zoals NAW, contactgegevens, maar ook IBAN, BSN en andere belangrijke informatie.

9 Aan de rechterzijde ziet u: Plaatsingen hier ziet u de huidige en verlopen plaatsingen van deze kandidaat. Arbeidsovereenkomst hier kunt u op één plek alle arbeidsovereenkomsten die u heeft gehad met deze kandidaat inzien. Uren hier ziet u de ingediende uren van deze kandidaat Documenten hier vindt u alle documenten die geupload zijn voor en/of door deze kanidaat, zoals voor- en achterzijde identiteitsbewijs, formulier Loonheffingskorting en Limosa (waar van toepassing). PLAATSING Let op: Een plaatsing kan pas worden aangemaakt als de inleenovereenkomst van de klant retour is.

10 NIEUWE KANDIDAAT NIEUWE KANDIDAAT INDIENEN EN GOEDKEUREN Wanneer u een kandidaat heeft aangemaakt en alle gegevens zijn ingevuld, maakt u een Arbeidsovereenkomst aan door aan de rechterzijde op Nieuw te klikken bij Arbeidsovereenkomst. INVULLEN GEGEVENS U vult in dit scherm alle benodigde gegevens in. U kunt ook direct aangeven bij welke klant de kandidaat gaat werken en welke functie hij of zij gaat vervullen. U vult in: Klant; Functie (kies de juiste functie zie onderstaand); Fase; Begin; Eind (in geval van Fase B en 3 respectievelijk); Kostenplaats (wanneer verplicht bij klant). Hiermee is ook direct de eerste plaatsing aangemaakt als het om een nieuwe kandidaat gaat.

11 JUISTE FUNCTIE KIEZEN Weet u niet zeker welke functie u moet kiezen voor de kandidaat? Controleer dan de beschikbare functies bij de klant door naar Bedrijven te navigeren, de juiste klant op te zoeken en in het klantoverzicht aan de rechterzijde de beschikbare functies te bekijken.

12 INDIENEN Wanneer u een arbeidsovereenkomst heeft aangemaakt, kunt u de kandidaat Arbeidsovereenkomst indienen ter goedkeuring. Wanneer u op deze knop klikt controleert het systeem én een medewerker van Payper alle ingevulde gegevens en wordt de kandidaat goedgekeurd. GOEDKEURING EN CONTRACT Payper controleert de plaatsing en de arbeidsovereenkomst en keurt de plaatsing goed. De kandidaat krijgt vervolgens automatisch een link per waarmee hij of zij het contract kan doornemen en elektronisch kan ondertekenen.

13 Wanneer het contract getekend retour is, wordt de plaatsing definitief en veranderd de status van de kandidaat van Ingediend naar Definitief

14 BESTAANDE KANDIDAAT PLAATSEN BESTAANDE KANDIDAAT Wanneer u een plaatsing aan wilt maken bij een bestaande kandidaat die al een arbeidsovereenkomst heeft. klikt u in het overzicht van de kandidaat die u wilt plaatsen op de arbeidsovereenkomst van de kandidaat.

15 NIEUWE PLAATSING AANMAKEN In het overzicht van de Arbeidsovereenkomst klikt u bij Plaatsingen op Nieuw INVULLEN GEGEVENS U vult in dit scherm alle benodigde gegevens in. U kunt ook direct aangeven bij welke klant de kandidaat gaat werken en welke functie hij of zij gaat vervullen. U vult in: Klant; Functie (kies de juiste functie zie onderstaand); Fase; Begin; Eind (in geval van Fase B en 3 respectievelijk); Kostenplaats (wanneer verplicht bij klant). Het adres voor de bevestiging tewerkstelling wordt automatisch overgenomen uit de gegevens van de gekozen kandidaat.

16 JUISTE FUNCTIE KIEZEN Weet u niet zeker welke functie u moet kiezen voor de kandidaat? Controleer dan de beschikbare functies bij de klant door naar Bedrijven te navigeren, de juiste klant op te zoeken en in het klantoverzicht aan de rechterzijde de beschikbare functies te bekijken. GOEDKEURING EN CONTRACT Payper controleert de plaatsing en keurt de plaatsing goed. De kandidaat krijgt vervolgens automatisch een link per waarmee hij of zij het contract kan doornemen en elektronisch kan ondertekenen. Wanneer het contract getekend retour is, wordt de plaatsing definitief en veranderd de status van de kandidaat van Concept naar Definitief

17 INDIENEN UREN Voor het verloningsproces is het belangrijk dat de uren op tijd ingediend worden In het overzicht van een kandidaat kiest u aan de rechterkant onder Uren, het urenbriefje met het juiste weeknummer. Vervolgens vult u de gewerkte normale uren in en waar van toepassing de overwerkuren, reiskosten en mogelijke inhoudingen. Wanneer de ingevulde gegevens definitief zijn klikt u op Indienen. Uw kandidaat wordt verloond aan de hand van de ingevulde gegevens. UREN ACCORDEREN Wanneer een flexkracht de mogelijkheid heeft gekregen zelf uren in te vullen en hij of zij dient de uren in, moeten die geaccordeerd worden door het uitzendbureau. Het proces werkt hetzelfde; u gaat naar het betreffende urenbriefje en bekijkt de door de flexkracht ingevulde gegevens. U kunt deze wijzigen indien nodig, of u kiest direct voor Indienen om de gegevens te accorderen.

PAYPER ONE SIMPLIFY EMPLOYABILITY HANDLEIDING WERKGEVERS

PAYPER ONE SIMPLIFY EMPLOYABILITY HANDLEIDING WERKGEVERS PAYPER ONE SIMPLIFY EMPLOYABILITY HANDLEIDING WERKGEVERS MIJN BEDRIJF UW ACCOUNT Wanneer u heeft ingelogd vindt u onder Mijn Bedrijf alle belangrijke informatie van uw bedrijf in Payper One. BEDRIJFSGEGEVENS

Nadere informatie

Handleiding Inlener. De inlener rol (autoriseerder) Autorisaties Rapportage (optioneel) De inlener rol (accordeerder)

Handleiding Inlener. De inlener rol (autoriseerder) Autorisaties Rapportage (optioneel) De inlener rol (accordeerder) Handleiding Inlener De inlener rol (autoriseerder) Autorisaties Rapportage (optioneel) De inlener rol (accordeerder) Wekelijkse urenbriefjes Gegroepeerde urenbriefje Uitzendkrachten en plaatsingen Het

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Versie 2.00 april 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 3 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

Het gebruik van UBplusOnline is erg eenvoudig. In deze korte handleiding wordt het belangrijkste gebruik kort toegelicht.

Het gebruik van UBplusOnline is erg eenvoudig. In deze korte handleiding wordt het belangrijkste gebruik kort toegelicht. Inleiding UBplusOnline is het online portaal van Werkplan waar u urenbriefjes kunt invullen en/of accorderen en documenten, facturen en urenrapporten kunt bekijken. Het gebruik van UBplusOnline is erg

Nadere informatie

( v e r s i e o p d r a c h t g e v e r s )

( v e r s i e o p d r a c h t g e v e r s ) H andleiding P - services D igitaal u renbriefjes ( v e r s i e o p d r a c h t g e v e r s ) Wat kunt u in de digitale omgeving van P-services? Als opdrachtgever kunt u in deze beveiligde omgeving informatie

Nadere informatie

CampusDetacheringOnline. quick guide voor de relatie

CampusDetacheringOnline. quick guide voor de relatie CampusDetacheringOnline quick guide voor de relatie Dashboard Hoofdiconen Actie-icoon Badge Streamregel Stream Streamgroep Figuur 1. Dashboard, stream en andere onderdelen 2 CampusDetacheringOnline - quick

Nadere informatie

Handleiding e-uur voor de flexkracht

Handleiding e-uur voor de flexkracht Handleiding e-uur voor de flexkracht Hoe log je in? Ga naar de website https://allright.flexportal.eu/ en vul hier je inloggegevens in. De inloggegevens zijn bij indiensttreding middels een automatische

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.3 Release 19-04-2013 I Inhoudsopgave Deel I 1 1 1 Met Multicraft Online is het mogelijk om op ieder gewenst moment online inzicht te hebben in de urenregistratie en facturatie

Nadere informatie

( u i t g e b r e i d e v e r s i e )

( u i t g e b r e i d e v e r s i e ) H andleiding P - services D igitaal inschrijven ( u i t g e b r e i d e v e r s i e ) In deze handleiding staat stapsgewijs beschreven hoe u uw medewerker digitaal in kunt schrijven. De digitale inschrijving

Nadere informatie

Mijn Nedflex Handleiding ondernemer

Mijn Nedflex Handleiding ondernemer Zuid-Limburg Mijn Nedflex Handleiding ondernemer www.nedflex.nl Mijn Nedflex Dashboard Logt u in op Mijn Nedflex, dan opent het dashboard automatisch. Op het dashboard ziet u een overzicht van de meest

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.3 Release 19-04-2013 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II voor opdrachtgevers 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om

Nadere informatie

Handleiding indienen subsidieaanvraag via het Webportaal

Handleiding indienen subsidieaanvraag via het Webportaal Handleiding indienen subsidieaanvraag via het Webportaal Algemeen Een subsidieaanvraag dient u digitaal in. Dit doet u via het Webportaal van de managementautoriteiten. De website van dit webportaal is

Nadere informatie

PAYROLL. Gebruikershandleiding Mijn MF Payroll

PAYROLL. Gebruikershandleiding Mijn MF Payroll MF PAYROLL Gebruikershandleiding Mijn MF Payroll Inhoudsopgave 1. Inloggen 3 2. Aanmelden van medewerkers 4 3. Tekenen van contracten 8 4. Invoeren van declaraties 11 4.1 Contactpersoon voert zelf in en

Nadere informatie

Handleiding UBplusOnline t.b.v. klanten

Handleiding UBplusOnline t.b.v. klanten Handleiding UBplusOnline t.b.v. klanten Het gebruik van UBplusOnline als klant (inlener) De hoofdcontactpersoon ontvangt na synchronisatie zijn accountgegevens in een e-mail. Hierin staat beschreven op

Nadere informatie

1. Inloggen op de Virtuele Vestiging... 3. 2. Declaraties... 4. 3. Facturen... 5. 5. Declaratiematrix... 5. 6. DeclaratieGoedkeuren...

1. Inloggen op de Virtuele Vestiging... 3. 2. Declaraties... 4. 3. Facturen... 5. 5. Declaratiematrix... 5. 6. DeclaratieGoedkeuren... Inhoudsopgave Inleiding...2 1. Inloggen op de Virtuele Vestiging... 3 2. Declaraties... 4 3. Facturen... 5 4. Loonafrekeningen...5 5. Declaratiematrix... 5 6. DeclaratieGoedkeuren... 7 7. DeclaratieStappen...

Nadere informatie

Handleiding Mijn Timing

Handleiding Mijn Timing Handleiding Mijn Timing Flexkrachten 1 Op timing.nl kun je via het volgende icoontje persoonlijke pagina: Mijn Timing. (rechts bovenin het scherm) inloggen op jouw eigen In Mijn Timing kun je je contactgegevens,

Nadere informatie

Registratie Opleidingsregister

Registratie Opleidingsregister Registratie Opleidingsregister 1. Account aanmaken 2. Inloggen 3. Opleiding kiezen 4. Opleidingsinstelling kiezen 5. Dossier indienen 6. Betalen 7. Aanmelding dossier afronden 8. Opleidingsschema toevoegen

Nadere informatie

Handleiding Sign voor intermediairs HelloFlex People

Handleiding Sign voor intermediairs HelloFlex People Handleiding Sign voor intermediairs HelloFlex People Let op: Afwijkend t.o.v. de huidige manier om een contract aan te maken: Zorg ervoor dat de kopie van het identiteitsbewijs (zowel de voor- als achterkant)

Nadere informatie

Handleiding Inlener Herenbos e-uur portaal

Handleiding Inlener Herenbos e-uur portaal Handleiding Inlener Herenbos e-uur portaal Versie 0.2.24092018 Almere (036) 5232214 Arnhem (026) 3764596 Nieuw-Vennep (0252) 622240 Purmerend (0229) 413484 Schagen (0224) 290190 Zoetermeer (079) 3162401

Nadere informatie

Handleiding Digitale urenregistratie E-WUB. Voor de opdrachtgever

Handleiding Digitale urenregistratie E-WUB. Voor de opdrachtgever Handleiding Digitale urenregistratie E-WUB Voor de opdrachtgever Inleiding Via Unique zijn er één of meerdere flexmedewerkers bij u in dienst. Zij vullen zelf wekelijks hun werkurenbriefje in. Dit doen

Nadere informatie

HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie

HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie Versie: Technopark 1.0 Datum: 01-12-2014 Inleiding OBD-Personeelsdiensten maakt gebruik van een digitaal urendeclaratie systeem. De flexwerker voert zijn uren aan het einde

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Versie 5.0 december 2011 Inhoudsopgave UBplus Gebruik UBplusOnline per klant instellen 2 Gebruik

Nadere informatie

Handleiding Myflex. Zzp met Oracle koppeling

Handleiding Myflex. Zzp met Oracle koppeling Handleiding Myflex Zzp met Oracle koppeling Versie 1.2-2016 Algemeen Inloggen en uitloggen Uw inloggegevens ontvangt u per mail van afzender noreply@salesforce.com. Deze e-mail heeft als onderwerp: Welkom

Nadere informatie

Handleiding UBplusOnline t.b.v. werknemers

Handleiding UBplusOnline t.b.v. werknemers Handleiding UBplusOnline t.b.v. werknemers Inleiding UBplusOnline is een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd, documenten kunnen worden ondertekend en loonstroken beschikbaar

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Versie 2.10 augustus 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 3 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

Gebruikershandleiding E-Factuur. Inhoudsopgave. E-factuur activeren en inloggen. Zoek facturen. Nieuwe E-wub. Te verwerken e-wub.

Gebruikershandleiding E-Factuur. Inhoudsopgave. E-factuur activeren en inloggen. Zoek facturen. Nieuwe E-wub. Te verwerken e-wub. Inhoudsopgave E-factuur activeren en inloggen Zoek facturen Nieuwe E-wub Te verwerken e-wub Status e-wub E-wub per periode E-wub Bulkinvoer E-wub archief Gebruikersbeheer E-flexer 9.0.3 1 E-factuur activeren

Nadere informatie

Handleiding NWB Online Handleiding NWB Online

Handleiding NWB Online Handleiding NWB Online Handleiding NWB Online 1 Inhoudsopgave Pagina 1. Korte uitleg aanvragen bankgarantie 3 2. Inloggen 4 Nieuw wachtwoord aanmaken 4 Wachtwoord vergeten 4 3. Hoofdpagina NWB Online 5 4. Status van uw bankgarantieaanvraag

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding voor inleners

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding voor inleners Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding voor inleners Versie 5.00-B april 2012 Inhoudsopgave H1. Starten met UBplusOnline 1.1 UBplusOnline instellen 3 1.2 Inloggen als contactpersoon 5 H2.

Nadere informatie

HelloFlex voor de opdrachtgever

HelloFlex voor de opdrachtgever HelloFlex voor de opdrachtgever Inleiding In deze handleiding wordt beschreven hoe je HelloFlex kunt gebruiken. HelloFlex is het digitale platform waar je de facturen, contracten, opdrachtbevestigingen

Nadere informatie

Handleiding Digitale urenregistratie E-WUB. Voor de opdrachtgever

Handleiding Digitale urenregistratie E-WUB. Voor de opdrachtgever Handleiding Digitale urenregistratie E-WUB Voor de opdrachtgever Inleiding Via Start People zijn er één of meerdere flexmedewerkers bij u in dienst. Zij vullen zelf wekelijks hun werkurenbriefje in. Dit

Nadere informatie

Handleiding opdrachtgever. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje

Handleiding opdrachtgever. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Handleiding opdrachtgever Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Inleiding Via ASA zijn er één of meerdere flexmedewerkers bij u in dienst. Zij vullen zelf wekelijks hun werkurenbriefje in. Dit doen

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.2 Release 06-03-2012 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II voor opdrachtgevers 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om

Nadere informatie

Handleiding werknemer urenportal

Handleiding werknemer urenportal Inleiding urenregistratie Voor het registreren van uren via de urenportal volgt hieronder een instructie. Door middel van je internetbrowser kun je gebruik maken van de urenportal via: toponline.nocore.nl

Nadere informatie

Handleiding NWB Online

Handleiding NWB Online Handleiding NWB Online 1 Inhoudsopgave Pagina 1. Korte uitleg aanvragen bankgarantie 3 2. Inloggen 4 Nieuw wachtwoord aanmaken 4 Wachtwoord vergeten 4 3. Hoofdpagina NWB Online 5 4. Status van uw bankgarantieaanvraag

Nadere informatie

HelloFlex voor de medewerker

HelloFlex voor de medewerker HelloFlex voor de medewerker Inleiding In deze handleiding wordt beschreven hoe je HelloFlex kunt gebruiken. HelloFlex is het digitale platform waar jij je gegevens, contracten, declaraties, betalingen,

Nadere informatie

HANDLEIDING MYFLEX LEVERANCIER

HANDLEIDING MYFLEX LEVERANCIER HANDLEIDING MYFLEX LEVERANCIER Myflex My Service Provider Marconibaan 1a 3439 MR Nieuwegein Postbus 549 3430 AM Nieuwegein t +31 (0) 30 230 61 41 f +31 (0) 30 605 50 77 e i info@myflex.nl www.myflex.nl

Nadere informatie

2. Log in bij <login>. Indien u nog geen inlog heeft maak dan een account aan bij <account aanmaken>.

2. Log in bij <login>. Indien u nog geen inlog heeft maak dan een account aan bij <account aanmaken>. 1. Ga naar www.stoof-opleidingsportal.nl druk op . 2. Log in bij . Indien u nog geen inlog heeft maak dan een account aan bij . 3. Kies voor 4. Kies

Nadere informatie

HelloFlex voor de medewerker

HelloFlex voor de medewerker HelloFlex voor de medewerker Inleiding In deze handleiding wordt beschreven hoe je HelloFlex kunt gebruiken. HelloFlex is het digitale platform waar jij je gegevens, contracten, declaraties, betalingen,

Nadere informatie

Eenvoudig en snel bestellen

Eenvoudig en snel bestellen Eenvoudig en snel bestellen Handleiding webshop Inhoud 1. Inloggen blz. 3 1. Menu overzicht blz. 4 2. Bestellen blz. 6 1. Navigeren door categorieën blz. 6 2. Zoekbalk blz. 7 3. Bestellen op SKU blz. 8

Nadere informatie

Vragen? info@onepayroll.nl of bel: 020-8451074. HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie

Vragen? info@onepayroll.nl of bel: 020-8451074. HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie Inloggen Zodra u inloggegevens heeft ontvangen voor de webservices kunt u inloggen om gebruik te maken van het My One urenportaal. U kunt inloggen op onze website www.onepayroll.nl

Nadere informatie

Welkom bij Myflex. Contact / support. Klantportal Waterschap Scheldestromen. Inloggen en uitloggen. Uw wachtwoord of inlognaam vergeten?

Welkom bij Myflex. Contact / support. Klantportal Waterschap Scheldestromen. Inloggen en uitloggen. Uw wachtwoord of inlognaam vergeten? Handleiding Myflex Welkom bij Myflex Myflex is actief als onafhankelijke Managed Service Provider (MSP) en verzorgt het totale inhuurproces en de inkoopadministratie voor haar opdrachtgevers. De diensten

Nadere informatie

Handleiding indienen subsidieaanvraag via het Webportaal

Handleiding indienen subsidieaanvraag via het Webportaal Handleiding indienen subsidieaanvraag via het Webportaal Algemeen Een subsidieaanvraag dient u digitaal in. Dit doet u via het Webportaal van de managementautoriteiten. De website van dit webportaal is

Nadere informatie

Handleiding flexmedewerker. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje

Handleiding flexmedewerker. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Handleiding flexmedewerker Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Inleiding Je bent via ASA aan het werk bij één van onze opdrachtgevers. Daarbij hoort het wekelijks invullen van je werkurenbriefje.

Nadere informatie

Handleiding online urenregistratie voor inleners

Handleiding online urenregistratie voor inleners Handleiding online urenregistratie voor inleners Versie: 1.6.2 Versiedatum: 20-01-2015 1. Inleiding Het online urenportaal van Workbus is een website waarmee uren kunnen worden geadministreerd, documenten

Nadere informatie

Handleiding urenregistratie-portaal

Handleiding urenregistratie-portaal Handleiding urenregistratie-portaal D atum : 0 1-0 3-201 5 1. Inleiding POSD MKB urenregistratieportaal is een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd, documenten kunnen worden

Nadere informatie

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers In deze handleiding leggen wij u stap voor stap uit hoe u van start gaat met my.tentoo voor opdrachtgevers. Inloggen Start via het internet de volgende website

Nadere informatie

HANDLEIDING URENPORTAAL

HANDLEIDING URENPORTAAL HANDLEIDING URENPORTAAL RELATIE ONLINE INTERMEDIAIR UITZENDBUREAU PORTAAL De inloggegevens voor het portaal zult u per email ontvangen. U kunt nu inloggen om gebruik te maken van het portaal. GEBRUIKERS

Nadere informatie

Handleiding 2 e tijdvak SABA2.0. voor zorginstellingen

Handleiding 2 e tijdvak SABA2.0. voor zorginstellingen Handleiding 2 e tijdvak SABA2.0 voor zorginstellingen Versie 2: 5 juni 2018 Inhoud 1 Inloggen indien u nieuw bent op het portal... 2 2 Inloggen indien u zich in tijdvak 1 al geregistreerd heeft... 6 3

Nadere informatie

Handleiding backofficebureau Digitaal

Handleiding backofficebureau Digitaal Handleiding backofficebureau Digitaal Werknemers Versie 1.2 1 Inleiding Backofficebureau Digitaal is een systeem waarmee via het internet uren worden geadministreerd, werknemers en opdrachtgevers worden

Nadere informatie

HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL

HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL SCHOUW INFORMATISERING B.V. 11-10-2018 HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL Schouw Informatisering B.V. behoudt zich het recht voor veranderingen in deze publicatie te allen tijde

Nadere informatie

( v e r s i e w e r k n e m e r s )

( v e r s i e w e r k n e m e r s ) H andleiding P - services D igitaal ( v e r s i e w e r k n e m e r s ) Wat kunt u in de digitale omgeving van P-services? Als werknemer kunt u in deze beveiligde omgeving alle informatie terugvinden over

Nadere informatie

Registreren voorportaal Sociaal Werkers bij Registerplein

Registreren voorportaal Sociaal Werkers bij Registerplein Registerplein Kwaliteitskeurmerk voor sociaal professionals Registreren voorportaal Sociaal Werkers bij Registerplein Stap voor stap de registratie uitgelegd Registreren bij Registerplein 1. Voordat u

Nadere informatie

September 2014 Versie 5.0

September 2014 Versie 5.0 September 2014 Versie 5.0 Inhoudsopgave Welkom bij het subsidieportaal van Agentschap SZW... 3 Account aanmaken en inloggen... 3 Home pagina... 5 Mijn gegevens... 6 Mijn gegevens aanpassen... 7 Gebruikersnaam

Nadere informatie

Handleiding Backofficebureau Digitaal

Handleiding Backofficebureau Digitaal Handleiding Backofficebureau Digitaal Opdrachtgever Versie 1.1 1 Inleiding Backofficebureau Digitaal is een systeem waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd, werknemers en opdrachtgevers

Nadere informatie

e-uur quick guide voor de inlener

e-uur quick guide voor de inlener e-uur quick guide voor de inlener Hoofdstuk 1 Wat is... 1.1 het dashboard? Op het dashboard, de pagina die direct na het inloggen in e-uur verschijnt, ziet u een overzicht van meest gebruikte acties en

Nadere informatie

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet Deze handleiding geeft een uitgebreide uitleg over het online aanvragen en bestellen van 3D geprinte producten bij 3D Worknet. Registreren

Nadere informatie

HelloFlex voor de opdrachtgever

HelloFlex voor de opdrachtgever HelloFlex voor de opdrachtgever Inleiding In deze handleiding wordt beschreven hoe je HelloFlex kunt gebruiken. HelloFlex is het digitale platform waar je de facturen, contracten, opdrachtbevestigingen

Nadere informatie

Accordeerder rol. 29 mei 2009 Akyla bv. copyright Akyla bv

Accordeerder rol. 29 mei 2009 Akyla bv. copyright Akyla bv Accordeerder rol 29 mei 2009 Akyla bv copyright Akyla bv Inhoudsopgave 1. INLEIDING... 3 2. ALGEMEEN... 4 2.1 ICOONTJES...5 2.2 OVERZICHTEN... 5 2.3 ROLLEN... 6 2.4 PROCESTYPES...7 3. DE INLENER ROL (ACCORDEERDER)...9

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO Gebruikershandleiding Ouder Login TSO Gebruikershandleiding ouder login Gaat u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op de Hertog van Gelre, dan kunt u zich via de website van MAM's Kinderopvang registreren

Nadere informatie

Handleiding Select Online

Handleiding Select Online Handleiding Select Online Versie: 1.6.1 Versiedatum: 16-06-2014 1. Inleiding Select Online is een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd, documenten kunnen worden ondertekend

Nadere informatie

HelloFlex voor de medewerker

HelloFlex voor de medewerker HelloFlex voor de medewerker Inleiding In deze handleiding wordt beschreven hoe je HelloFlex kunt gebruiken. HelloFlex is het digitale platform waar jij je gegevens, contracten, declaraties, betalingen,

Nadere informatie

In dit document zal de werkwijze met betrekking tot ons registratiesysteem worden uiteengezet.

In dit document zal de werkwijze met betrekking tot ons registratiesysteem worden uiteengezet. Inleiding Rubes Personeeldiensten B.V. maken gebruik van een online uren registratiesysteem. Deze methode van urenverwerking brengt veel voordelen met zich mee ten opzichte van de papieren urenbriefjes.

Nadere informatie

HelloFlex voor de medewerker

HelloFlex voor de medewerker HelloFlex voor de medewerker Inleiding In deze handleiding wordt beschreven hoe je HelloFlex kunt gebruiken. HelloFlex is het digitale platform waar jij je gegevens, contracten, declaraties, betalingen,

Nadere informatie

HANDLEIDING MYFLEX ZZP

HANDLEIDING MYFLEX ZZP HANDLEIDING MYFLEX ZZP Myflex My Service Provider Marconibaan 1a 3439 MR Nieuwegein Postbus 549 3430 AM Nieuwegein t +31 (0) 30 230 61 41 f +31 (0) 30 605 50 77 e i info@myflex.nl www.myflex.nl Welkom

Nadere informatie

Handleiding voor gebruik Call systeem. Ref. handleidingen/support / handleiding gebruik call systeem

Handleiding voor gebruik Call systeem. Ref. handleidingen/support / handleiding gebruik call systeem Handleiding voor gebruik Call systeem. Ref. handleidingen/support / handleiding gebruik call systeem Aanmelden Aanmelden via: Klik op Helpdesk De eerste keer komt u in het aanmeldscherm: Vul uw gebruikersnaam

Nadere informatie

Handleiding Myflex. myflex.nl

Handleiding Myflex. myflex.nl myflex.nl Handleiding Myflex Welkom bij Myflex Myflex is actief als onafhankelijke Managed Service Provider (MSP) en verzorgt het totale inhuurproces en de inkoopadministratie voor haar opdrachtgevers.

Nadere informatie

IPMarketing. Krijg inzage in uw potentiële klanten door uw website te analyseren! Handleiding 3.0

IPMarketing. Krijg inzage in uw potentiële klanten door uw website te analyseren! Handleiding 3.0 Krijg inzage in uw potentiële klanten door uw website te analyseren! Handleiding 3.0 Voorwoord Welkom bij de handleiding van IP Marketing 3.0. Hier vindt u alle informatie over het gebruik van het vernieuwde

Nadere informatie

Handleiding Elektronisch werkurenbriefje E-WUB. Voor de flexmedewerker

Handleiding Elektronisch werkurenbriefje E-WUB. Voor de flexmedewerker Handleiding Elektronisch werkurenbriefje E-WUB Voor de flexmedewerker Inleiding Je bent via Start People aan het werk bij één van onze opdrachtgevers. Daarbij hoort het wekelijks invullen van je werkurenbriefje.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

Handleiding NWB Online - Tussenpersonen

Handleiding NWB Online - Tussenpersonen Handleiding NWB Online - Tussenpersonen 1 Inhoudsopgave Pagina 1. Korte uitleg aanvragen bankgarantie 3 2. Inloggen 4 Nieuw wachtwoord aanmaken 4 Wachtwoord vergeten 4 3. Hoofdpagina NWB Online 5 4. Status

Nadere informatie

Handleiding Myflex. Medewerker

Handleiding Myflex. Medewerker Handleiding Myflex Medewerker Versie 1.1-2016 Welkom bij Myflex Myflex is een managed service provider (MSP) en verzorgt voor haar klanten de realisatie en administratie van hun gehele flexschil. De diensten

Nadere informatie

Handleiding UBplusOnline. Versie: 1.6.1

Handleiding UBplusOnline. Versie: 1.6.1 Handleiding UBplusOnline Versie: 1.6.1 Versiedatum: 10-06-2014 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 Hoe te beginnen?... 4 1.1 Het welkomstbericht met het wachtwoord en de link... 4 1.2 Het wachtwoord aanpassen...

Nadere informatie

Invulinstructie Afmelding aangesloten onderneming. Een toelichting bij het formulier om een aangesloten onderneming af te melden

Invulinstructie Afmelding aangesloten onderneming. Een toelichting bij het formulier om een aangesloten onderneming af te melden Invulinstructie Een toelichting bij het formulier om een aangesloten onderneming af te melden Inhoudsopgave Vooraf 3 1 Navigeren in het formulier 4 2 Gegevens aanvrager 5 2.1 Wat moet u hier invullen?

Nadere informatie

Je opent eerst de aanvraag. Om een kandidaat voor te stellen klik je vervolgens op kandidaat aanbieden.

Je opent eerst de aanvraag. Om een kandidaat voor te stellen klik je vervolgens op kandidaat aanbieden. HANDLEIDING INHUURDESK ZIGGO Hoe kan ik inloggen? De Inhuurdesk Ziggo is bereikbaar via de volgende internetpagina: http://inhuurdeskziggo.nl. Hier kan je inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Nadere informatie

INTERNET DECLAREREN 2.0 OPDRACHTGEVER

INTERNET DECLAREREN 2.0 OPDRACHTGEVER INTERNET DECLAREREN 2.0 OPDRACHTGEVER T-Point voor Bedrijven Als opdrachtgever van Tempo-Team kunt u op T-Point de actuele informatie vinden van uw opdrachten bij Tempo-Team. U kunt declaraties controleren

Nadere informatie

Handleiding voor cliënt: Aan de slag met CarenZorgt als u een account heeft

Handleiding voor cliënt: Aan de slag met CarenZorgt als u een account heeft Handleiding voor cliënt: Aan de slag met CarenZorgt als u een account heeft INLEIDING U heeft inmiddels een account aan gemaakt in CarenZorgt om uw persoonlijk cliëntdossier online in te kunnen zien. In

Nadere informatie

HANDLEIDING KLANTENPORTAL LIVEWORDS 2018

HANDLEIDING KLANTENPORTAL LIVEWORDS 2018 HANDLEIDING KLANTENPORTAL LIVEWORDS 2018 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING... 3 2. WACHTWOORD AANMAKEN... 4 3. INLOGPROCEDURE... 6 4. OVERZICHT VAN DE KLANTENPORTAL... 6 5. DASHBOARD... 8 6. OFFERTES... 9 7.

Nadere informatie

Handleiding invoeren dienstendeclaraties via de webportal

Handleiding invoeren dienstendeclaraties via de webportal Handleiding invoeren dienstendeclaraties via de webportal Via de website van SBOH (Pagina Formulieren onder uw opleidingspagina) of via URL: portal.sboh.nl kunt u inloggen op de beveiligde webportal van

Nadere informatie

Handleiding online urenregistratie voor werknemers

Handleiding online urenregistratie voor werknemers Handleiding online urenregistratie voor werknemers Versie: 1.7 Versiedatum: 01-03-2015 Inleiding Het online urenportaal van Worktrans is een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd,

Nadere informatie

Handleiding voor Lokale Corporates

Handleiding voor Lokale Corporates Handleiding voor Lokale Corporates Valk Internet Inhoudsopgave 1. Corporate Valk Account 2. Inloggen 3. Reservering maken 3.1. Datum, aantal kamers en gezelschap selecteren 3.2. Kamertype en verzorging

Nadere informatie

Handleiding spitsfactuur imuis Online.

Handleiding spitsfactuur imuis Online. Handleiding spitsfactuur imuis Online. 1. Inloggen imuis Online. Log in op: https://inloggen.mondtadviesgroep.nl/imuis_net/inlogscherm.aspx Of via http://www.mondtadviesgroep.nl/ (rechtsboven Inloggen

Nadere informatie

RSV Opleidingsregister. Handleiding Mijn V&VN en PE-online voor studenten

RSV Opleidingsregister. Handleiding Mijn V&VN en PE-online voor studenten RSV Opleidingsregister Handleiding Mijn V&VN en PE-online voor studenten Inhoudsopgave 1. Inschrijving in het opleidingsregister Welke gegevens heb ik nodig om mijzelf in te kunnen schrijven? Mijn V&VN-account

Nadere informatie

MyBroker. Gebruikershandleiding

MyBroker. Gebruikershandleiding MyBroker Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 1.1. PER E-MAIL... 3 1.2. VIA ONZE WEBSITE... 4 2. DE TOEGANG TOT MYBROKER... 5 3. CONSULTATIE

Nadere informatie

Aan de hand van onderstaande handleiding proberen we u door de eerste aanmelding te loodsen.

Aan de hand van onderstaande handleiding proberen we u door de eerste aanmelding te loodsen. Om in regel te zijn met de nieuwe wetgeving vanaf 1 oktober 2016, worden alle arbeidsovereenkomsten van Recrewtment vanaf die datum automatisch elektronisch verstuurd. Federgon, de federatie van HR-dienstverleners,

Nadere informatie

Inhoudsopgave Inleiding... 3 Hoe werkt VOROC?... 3 Inloggen... 3 Wachtwoord... 3 Wachtwoord vergeten?... 3 Profielinstellingen... 4 Persoonsgegevens

Inhoudsopgave Inleiding... 3 Hoe werkt VOROC?... 3 Inloggen... 3 Wachtwoord... 3 Wachtwoord vergeten?... 3 Profielinstellingen... 4 Persoonsgegevens Inhoudsopgave Inleiding... 3 Hoe werkt VOROC?... 3 Inloggen... 3 Wachtwoord... 3 Wachtwoord vergeten?... 3 Profielinstellingen... 4 Persoonsgegevens invullen/aanpassen... 4 Wachtwoord wijzigen... 4 De

Nadere informatie

Handleiding. Invoeren werkbrief

Handleiding. Invoeren werkbrief Handleiding Invoeren werkbrief Een werkbrief invoeren in my.tentoo Deze handleiding helpt jou bij het invoeren van je werkbrief in my.tentoo. Stap voor stap wordt in dit document uitgelegd wat je moet

Nadere informatie

Project Woningcorporaties Open Source Initiatief Gebruikers handleiding: Verkoop

Project Woningcorporaties Open Source Initiatief Gebruikers handleiding: Verkoop Project Woningcorporaties Open Source Initiatief Gebruikers handleiding: Verkoop Datum uitgave: 27-01-2009 Deze handleiding is specifiek geschreven voor de verkoop afdeling. Gebruikers handleiding Project

Nadere informatie

Handleiding voor deze handleiding

Handleiding voor deze handleiding Handleiding voor deze handleiding Met dit document kunt u voor uw medewerkers een eigen handleiding maken van UBplusOnline; het online platform voor UBplus. U dient zelf een aantal aanpassingen te maken

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Versie 2.10 augustus 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 2 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

Handleiding urenregistratie-portaal

Handleiding urenregistratie-portaal Handleiding urenregistratie-portaal Datum: 01-03-2015 Inleiding Posd urenregistratieportaal is een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd, documenten kunnen worden ondertekend

Nadere informatie

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding Online aanvragen Gebruikershandleiding 01 / 11 Online aanvragen Gebruikershandleiding Inhoud Inloggen registreren Wachtwoord vergeten Mijn account Mijn account - Functies Het aanvraagformulier Het aanvraagformulier

Nadere informatie

Handleiding opleidingsregister opleidelingen

Handleiding opleidingsregister opleidelingen Handleiding opleidingsregister opleidelingen (bijgewerkt januari 2018) Ten behoeve van uw volledige inschrijving raden wij u aan de handleiding een keer goed door te lezen om te voorkomen dat er stappen

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal. Jaamo Jaamo - Handleiding ouderportaal - 0 -

Handleiding Ouderportaal. Jaamo Jaamo - Handleiding ouderportaal - 0 - Handleiding Ouderportaal Jaamo 02-2019 WWW.JAAMO.NL Jaamo - Handleiding ouderportaal - 0 - Inhoudsopgave Nr. Onderwerp Blz. - Introductie 2 1 Inloggen en gebruikersgegevens 3 2 Contracten tijdens het inschrijven

Nadere informatie

HANDLEIDING MYFLEX ZZP

HANDLEIDING MYFLEX ZZP HANDLEIDING MYFLEX ZZP Myflex My Service Provider Marconibaan 1a 3439 MR Nieuwegein Postbus 549 3430 AM Nieuwegein t +31 (0) 30 230 61 41 f +31 (0) 30 605 50 77 e i info@myflex.nl www.myflex.nl Welkom

Nadere informatie

MyBroker. Gebruikershandleiding

MyBroker. Gebruikershandleiding MyBroker Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 1.1. PER E-MAIL... 3 1.2. VIA ONZE WEBSITE... 4 2. DE TOEGANG TOT MYBROKER... 5 3. CONSULTATIE

Nadere informatie

Handleiding indienen subsidieaanvraag via de Stimulus Webportal

Handleiding indienen subsidieaanvraag via de Stimulus Webportal Handleiding indienen subsidieaanvraag via de Stimulus Webportal Inhoud Handleiding indienen subsidieaanvraag via de Stimulus Webportal... 1 1. Algemeen... 2 1.2 Aanmaken van gebruikersaccount... 2 2. Indienen

Nadere informatie

Handleiding Elektronisch werkurenbriefje E-WUB. Voor de flexmedewerker

Handleiding Elektronisch werkurenbriefje E-WUB. Voor de flexmedewerker Handleiding Elektronisch werkurenbriefje E-WUB Voor de flexmedewerker Inleiding Je bent via Start People aan het werk bij één van onze opdrachtgevers. Daarbij hoort het wekelijks invullen van je werkurenbriefje.

Nadere informatie