Ervaren zorgprofessionals zoeken stageplaatsen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ervaren zorgprofessionals zoeken stageplaatsen"

Transcriptie

1 Ervaren zorgprofessionals zoeken stageplaatsen Investeren in goed opgeleid personeel De toename van de werkzaamheden in de huisartsenzorg heeft een groeiende behoefte aan voldoende gekwalificeerd ondersteunend personeel tot gevolg. Daarom is de SSFH een campagne gestart om 600 ervaren professionals uit de zorg en welzijn (zij-instromers) te werven die de overstap willen maken naar de huisartsenzorg. Er zijn inmiddels 50 zorgprofessionals die zich in hebben geschreven bij een opleiding om zich bij te scholen naar POH somatiek, POH GGZ of doktersassistent en die op zoek zijn naar een stage c.q. opleidingsplek. Hieronder vindt u een korte beschrijving van de kandidaten. De investering die het van u vraagt: De begeleiding van een zij-instromer bedraagt tussen de 1 en 2 uur per week (POH somatiek en POH GGZ) en tussen de 2 en 4 uur per week voor een doktersassistent. Voor de begeleiding kunt u bij de SSFH een vergoeding aanvragen, zie hiervoor -werkgevers. Bij het verlenen van een stage voor 8 uur per week bedraagt de vergoeding gemiddeld 34,78,- per maand. (8/23* 100). Meer informatie Heeft u voor één van de kandidaten een stageplek? Laat het ons weten door een mail te sturen aan info@ssfh.nl voorzien van de code van de kandidaat/kandidaten die uw voorkeur heeft/hebben. Ook als u vragen heeft over het project kunt u bovenstaand adres gebruiken. TIP Wanneer u geen fysieke plek heeft om de zijinstromer een stageplaats te bieden, kan hij of zij misschien de huisbezoeken doen.

2 In de regio ZuidWest Nederland zijn de volgende mensen op zoek naar een stage/opleidingsplek POH GGZ Nancy (51) : Kerkdriel (PG015) Opleiding : POH GGZ, Avans plus Breda Start : maart of oktober 2016 Vooropleiding Regio voorkeur : SPV : Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht ( reisafstand woon-werk 1 uur max.) Uren stage pwk : 4-8 uur in overleg Periode : januari 2016 juli 2017, afhankelijk van start stage. Werkervaring : 22 jaar gewerkt binnen GGZ in diverse functies; in ouderencircuit subhoofd, coördinator woonafdeling, Senior vpk, cotherapeut, casemanager PG. SPV i.o en SPV-behandelcoördinator binnen de poli volwassen met persoonlijkheidsstoornissen. Thans werkzaam als dementieconsulent/spv binnen regio Rivierenland. De voordelen van een zij-instromer voor u: De zij-instromer werkt al in de zorg en beschikt daardoor over de nodige werk- en levenservaring. U beschikt zo over gekwalificeerd personeel dat weinig begeleiding nodig heeft Uw werkdruk kan omlaag omdat zijinstromers door hun ervaring snel mee kunnen helpen. De zij-instromers zijn potentiële werknemers. Door het begeleiden van een zij-instromer ontwikkelt uw huidige huisartsondersteuner zich ook. Zij-instromers laten u opnieuw bewust worden van de gang van zaken binnen uw praktijk. Dit doen zij doordat zij veel vragen stellen die over de dagelijkse processen gaan. : Energiek, goede netwerker, zelfstandig en ondernemend. Goed bekend met de samenwerking binnen de eerste lijn. Ik werk vanuit een Stepped-care principe waarbij cliënt in zijn eigen kracht gezet kan worden binnen zijn eigen netwerk of een te ontwikkelen netwerk. Invoegen, aansluiten en presentie zie ik als mijn kwaliteiten. Ik werk serieus maar met humor en enige directheid. De uitdaging zit voor mij in het optimaler in kunnen inzetten van mijn SPV kennis waarbij ik laagdrempelig problemen in kaart kan brengen en behandeling en begeleiding op alle levensgebieden in kan zetten.

3 Een gezonde arbeidsmarkt: ook úw zorg! Om goede zorg te kunnen blijven leveren en over voldoende gekwalificeerd personeel te kunnen blijven beschikken, moet nu worden geïnvesteerd in opleiding en stages. Zo kunnen 600 zorgprofessionals uit andere zorgbranches instromen in de huisartsenzorg. Dat is een zorg van de hele sector, dus ook van u! Ingrid (59) : Nijmegen (PG002) Opleiding : POH GGZ,HAN te Nijmegen Start : maart 2016 Vooropleiding : Verpleegkunde B-inservice, HBO-MW, Hoger Management Non Profit. Regio voorkeur : Gelderland, Noord-Brabant (Nijmegen, Arnhem en omgeving) Uren stage : 8 uur per week Periode : maart 2016 januari 2017 Opmerkingen : voorkeur wo en vrijdag Werkervaring : sinds 1986 werkzaam in GGZ als psychiatrisch verpleegkundige bij de Grote Beek in Eindhoven, vervolgens 16 jaar gewerkt bij de Pompestichting te Nijmegen, waaronder de TBS-kliniek, aldaar gewerkt als sociotherapeut, Unithoofd, maatschappelijk werker en 2 jaren als psychosociaal begeleider bij Kairos, locatie voor ambulante hulpverlening, ook van de Pompestichting. De laatste 10 jaren nu ben ik werkzaam bij de IrisZorg Verslavingszorg: als reclasseringswerker en Teamleider. :Veel werkplezier haal ik uit het werken met doelgroepen en -werkzaamheden, waarin uitdaging zit. Het geeft veel voldoening voor mij maar ook voor de cliënt om door gesprekken positiviteit te halen uit het bereiken van kleine resultaten ook al zijn er maar heel kleine stapjes gezet. Ik ben een trouwe werknemer, die met enthousiasme werkt en uitdagingen aangaat. Een belangrijk deel van mezelf wil zich altijd blijven ontwikkelen, waarvan deze opleiding nu een voorbeeld is, daar ik ervan overtuigd ben met mijn ervaringen veel te kunnen betekenen binnen deze hulpverlening. Ervaren zorgprofessionals zoeken stageplaatsen

4 Margot (51) : Schiedam (PG006) Opleiding : POH GGZ, Avans+ R dam Vooropleiding : B- verpleegkundige Start : Maart 2016 Regio voorkeur : Z-Holland,N-Brabant, Zeeland Uren stage : 8 uur per week Periode : Maart december 2016 Opmerking : Stagedag in overleg met huidige werkkring. Werkervaring : Ik ben 24 jaar werkzaam binnen de GGZ, waarvan 12 jaar in psychiatrisch ziekenhuis, 5 jaar binnen de ambulante GGZ en 7 jaar binnen beschermd begeleid wonen. Vooral gewerkt met volwassenen met schizofrenie, angststoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, depressie en ASS-problematiek. : Ik heb mij altijd verder ontwikkeld en ben o.a. ook adhd-coach, trainer sociale vaardigheden, gewichtsconsulent en ik volgde een HBO programma coaching, casemanagement en systeemgericht werken. Ik ben enthousiast, gedreven, heb snel inzicht in wat er speelt en weet mensen in hun eigen kracht te zetten en hen te motiveren verder te gaan. Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging. Irene (45) : Nijmegen (PG019) Opleiding : POH GGZ HAN/Fontys Start : medio maart 2016 Vooropleiding : HBO-V Regio voorkeur : Gelderland, Noord-Brabant Uren stage pwk : 8 uur Periode : maart 2016 december 2016 Werkervaring : Ik heb in allerlei functies in de zorg, inmiddels 20 jaar, verantwoordelijkheid gedragen voor behandeling en coaching van cliënten met psychosociale problematiek. Ik ben verpleegkundige (8 jaar als zorgcoördinator gewerkt), gediplomeerd trainer, docent, coach en haptonome. : Functies waarin persoonlijk contact centraal staat, brengen het beste in mij naar boven. Ik ben empathisch en kan rust bieden. Praktisch en efficiënt werken kenmerken mij. Ik ben in staat kansen te creëren en weerstanden te overwinnen. Mijn kracht ligt in het empoweren van mensen in een veilige en vertrouwde sfeer. Zelfstandig werken en tegelijkertijd goed samenwerken en afstemmen, zijn goed bij mij ontwikkelde kernkwaliteiten.

5 Saskia (33) : Cuijk (PG017) Opleiding : POH GGZ aan de Avans+ Gestart : 29 oktober 2015 Vooropleiding : MWD (maatschappelijk werk en dienstverlening) Regio voorkeur : Noord-Brabant, Gelderlandzuid en Noord Limburg Uren stage : 4-8 uur per week Periode : januari 2016 juni 2016 Opmerkingen : Uren en dag graag in overleg. Daarnaast is mijn studiedag donderdag 15 keer vanaf 29 oktober tot 30 juni. Werkervaring : 8 jaar werkzaam als maatschappelijk werker binnen UCCZ Dekkerswald, maatschappelijk werker op de longafdeling (COPD, TBC, CF, astma), voor het CF centrum Oost Nederland en het assessmentteam van de longrevalidatie en betrokken bij de hartrevalidatie. Daarnaast ben ik in het verleden werkzaam geweest als maatschappelijk werker in een verpleeghuis 2 jaar. : Door mijn werkervaring ben ik goed in staat om te functioneren in teamverband maar ook goed in staat om zelfstandig mijn functie te vervullen. Ik ben creatief en flexibel en heb goede gespreksvaardigheden. Ik zou graag mijn kennis en ervaring vanuit de tweede/derde lijns combineren met de zorg in de eerste lijn. Daarnaast ben ik iemand die een nieuwe uitdaging graag aan wil gaan om op deze wijze te komen tot nieuwe initiatieven. Keshia (27) : Heesch (NB) (PG012) Opleiding : POH GGZ ( Fontys Eindhoven, HAN Nijmegen, Avans Den Bosch of Utrecht) Start : Maart 2016 Vooropleiding : Socialwork SPH,minor GGZ Regio voorkeur : N-Brabant, Gelderland, Utr. Uren stage : min. 8 uur (meer is altijd welkom!) Periode : maart maart 2017 Werkervaring : 4 jaar ervaring binnen de jeugdzorg en het GGZ. Gewerkt met jeugd, ouders en volwassenen met diverse gedrags-en psychiatrische problematiek (o.a. persoonlijkheidsstoornis, verslaving, depressie, eetstoornis, autisme). Ervaring met CGT, ERT, PMT, e-health. : Ik ben een jonge ruimdenkende professional die midden in de maatschappij staat en in de loop der jaren een flinke dosis zelfkennis heeft opgedaan. Ik ben een stabiel en rustig persoon, wat maakt dat mensen zich snel op hun gemak voelen in mijn bijzijn. Door mijn sterk ontwikkelde zelfkennis ben ik ervaren in het lezen van verbale en nonverbale communicatie wat maakt dat ik vrijwel altijd goed in speel op de emotionele behoefte van anderen.

6 POH Somatiek Marianne (49) : Driebergen (PS001) Opleiding : POH Somatiek, Breederode Instituut in Rotterdam Vooropleiding : HBO-V aan Hogeschool in Nijmegen en Sociologie van Verzorging en Beleid aan de UVA in Amsterdam Regio voorkeur : Utrecht, Gelderland of Noord- Brabant Stage-uren : 8 uur per week Periode : 1 april april 2017 Opmerkingen : Maandag, dinsdag en vrijdag ben ik beschikbaar als stage-dagen Werkervaring : Afgelopen drie jaren wijkverpleegkundige bij Buurtzorg. Tien jaren ervaring in preventie en voorlichting bij GGD en Medische Opvang Asielzoekers als sociaal verpleegkundige. Na de HBO-V drie jaren werkervaring in ziekenhuis op afdelingen geriatrie, neurologie en interne. : Mijn drijfveer is om naast zorg weer meer de kant op te gaan van begeleiding en voorlichting. Werken volgens protocollen geeft me duidelijkheid en houvast. Hiernaast vind ik uitdaging zitten om aan te sluiten bij het individu en zijn/haar leefwijze. En manieren te zoeken om mensen te motiveren. Ik kan aanpakken, ben ook onderzoekend creatief en leergierig. Investeer nu in goed personeel, daar plukt u later de vruchten van!

Ervaren zorgprofessionals zoeken stageplaatsen

Ervaren zorgprofessionals zoeken stageplaatsen Ervaren zorgprofessionals zoeken stageplaatsen Investeren in goed opgeleid personeel De toename van de werkzaamheden in de huisartsenzorg heeft een groeiende behoefte aan voldoende gekwalificeerd ondersteunend

Nadere informatie

Ervaren zorgprofessionals zoeken met spoed stageplaatsen

Ervaren zorgprofessionals zoeken met spoed stageplaatsen Ervaren zorgprofessionals zoeken met spoed stageplaatsen Investeren in goed opgeleid personeel De toename van de werkzaamheden in de huisartsenzorg heeft een groeiende behoefte aan voldoende gekwalificeerd

Nadere informatie

Ervaren zorgprofessionals zoeken met spoed stageplaatsen

Ervaren zorgprofessionals zoeken met spoed stageplaatsen Ervaren zorgprofessionals zoeken met spoed stageplaatsen Investeren in goed opgeleid personeel De toename van de werkzaamheden in de huisartsenzorg heeft een groeiende behoefte aan voldoende gekwalificeerd

Nadere informatie

Ervaren zorgprofessionals zoeken stageplaatsen

Ervaren zorgprofessionals zoeken stageplaatsen Ervaren zorgprofessionals zoeken stageplaatsen Investeren in goed opgeleid personeel De toename van de werkzaamheden in de huisartsenzorg heeft een groeiende behoefte aan voldoende gekwalificeerd ondersteunend

Nadere informatie

Ervaren zorgprofessionals zoeken stageplaatsen

Ervaren zorgprofessionals zoeken stageplaatsen Ervaren zorgprofessionals zoeken stageplaatsen Investeren in goed opgeleid personeel De toename van de werkzaamheden in de huisartsenzorg heeft een groeiende behoefte aan voldoende gekwalificeerd ondersteunend

Nadere informatie

Ervaren zorgprofessionals zoeken met spoed stageplaatsen!

Ervaren zorgprofessionals zoeken met spoed stageplaatsen! Ervaren zorgprofessionals zoeken met spoed stageplaatsen! Investeren in goed opgeleid personeel De toename van de werkzaamheden in de huisartsenzorg heeft een groeiende behoefte aan voldoende gekwalificeerd

Nadere informatie

Ervaren zorgprofessionals zoeken stageplaatsen

Ervaren zorgprofessionals zoeken stageplaatsen Ervaren zorgprofessionals zoeken stageplaatsen Investeren in goed opgeleid personeel De toename van de werkzaamheden in de huisartsenzorg heeft een groeiende behoefte aan voldoende gekwalificeerd ondersteunend

Nadere informatie

Ervaren zorgprofessionals zoeken met spoed stageplaatsen

Ervaren zorgprofessionals zoeken met spoed stageplaatsen Ervaren zorgprofessionals zoeken met spoed stageplaatsen Investeren in goed opgeleid personeel De toename van de werkzaamheden in de huisartsenzorg heeft een groeiende behoefte aan voldoende gekwalificeerd

Nadere informatie

Ervaren zorgprofessionals zoeken met spoed stageplaatsen

Ervaren zorgprofessionals zoeken met spoed stageplaatsen Ervaren zorgprofessionals zoeken met spoed stageplaatsen Investeren in goed opgeleid personeel De toename van de werkzaamheden in de huisartsenzorg heeft een groeiende behoefte aan voldoende gekwalificeerd

Nadere informatie

De stagiair praktijkondersteuner somatiek en GGZ in de huisartsenzorg: praktische informatie

De stagiair praktijkondersteuner somatiek en GGZ in de huisartsenzorg: praktische informatie De stagiair praktijkondersteuner somatiek en GGZ in de huisartsenzorg: praktische informatie Het begeleiden van een stagiair is een investering op de lange termijn. Door voldoende stageplaatsen in huisartsenvoorzieningen

Nadere informatie

Alumni-enquête opleiding HBO-Verpleegkunde De Haagse Hogeschool

Alumni-enquête opleiding HBO-Verpleegkunde De Haagse Hogeschool Alumni-enquête opleiding HBO-Verpleegkunde De Haagse Hogeschool Gepubliceerd van 10.05.2011 tot 21.06.2011 Uitgenodigd = 141 Respons = 49 (35%) Functies icu verpleegkundige i.o Gespecialiseerd verpleegkundige

Nadere informatie

0629606863 utrecht@ziemijnederland.nl maikelstaring@gmail.com

0629606863 utrecht@ziemijnederland.nl maikelstaring@gmail.com Curriculum Vitae PERSOONSGEGEVENS Naam Maikel Staring Adres Ondiep 196 Utrecht Telefoon Email Nationaliteit Nederlands Geboortedatum 30-05-1987 0629606863 utrecht@ziemijnederland.nl maikelstaring@gmail.com

Nadere informatie

0629606863 utrecht@ziemijnederland.nl maikelstaring@gmail.com

0629606863 utrecht@ziemijnederland.nl maikelstaring@gmail.com Curriculum Vitae PERSOONSGEGEVENS Naam Maikel Staring Adres Ondiep 196 Utrecht Telefoon Email Nationaliteit Nederlands Geboortedatum 30-05-1987 0629606863 utrecht@ziemijnederland.nl maikelstaring@gmail.com

Nadere informatie

Praktijkondersteuner huisartsenzorg GGZ (POH-GGZ)

Praktijkondersteuner huisartsenzorg GGZ (POH-GGZ) Zorg en Welzijn Algemeen Door recente maatschappelijke ontwikkelingen in de 1e lijn is er een toenemende vraag naar deskundige hulpverlening bij psychische klachten. Hierbij speelt de POH-GGZ een belangrijke

Nadere informatie

Post-hbo opleiding bemoeizorg. Ik vond alle docenten top! Veel passie voor het werk, dit stralen ze uit naar de groep. evaluatie deelnemer

Post-hbo opleiding bemoeizorg. Ik vond alle docenten top! Veel passie voor het werk, dit stralen ze uit naar de groep. evaluatie deelnemer mensenkennis Post-hbo opleiding bemoeizorg Ik vond alle docenten top! Veel passie voor het werk, dit stralen ze uit naar de groep. evaluatie deelnemer Bemoeizorg Hulpverleners in de bemoeizorg hebben te

Nadere informatie

Stagepunt Midden-Brabant. Tilburg, februari Onderzoeksrapport. Worden er voldoende doktersassistenten en praktijkondersteuners opgeleid?

Stagepunt Midden-Brabant. Tilburg, februari Onderzoeksrapport. Worden er voldoende doktersassistenten en praktijkondersteuners opgeleid? Stagepunt Midden-Brabant Tilburg, februari 2019 Onderzoeksrapport Worden er voldoende doktersassistenten en praktijkondersteuners opgeleid? Inleiding Flexpool In het Hart van Brabant Flexpool In het Hart

Nadere informatie

Werkervaring: Curriculum Vitae. Johanna Catharina Wagner (V) Vrouwemadestraat 36 Postcode/ woonplaats: 4701 CE Roosendaal

Werkervaring: Curriculum Vitae. Johanna Catharina Wagner (V) Vrouwemadestraat 36 Postcode/ woonplaats: 4701 CE Roosendaal Curriculum Vitae. Naam: Geboortedatum: Johanna Catharina Wagner (V) 20-08- 1961 Adres: Vrouwemadestraat 36 Postcode/ woonplaats: 4701 CE Roosendaal Telefoon: 06 48201582 Emailadres: Website: info@lessstress.nu

Nadere informatie

Post-hbo opleiding cognitief gedragstherapeutisch

Post-hbo opleiding cognitief gedragstherapeutisch Post-hbo opleiding cognitief gedragstherapeutisch werker Volwassenen en ouderen mensenkennis Van onze klinisch psycholoog heb ik een groep cliënten overgenomen, bij wie ik de instrumenten uit de opleiding

Nadere informatie

Terugblik NVvPO, V&VN, NVDA, Samenwerkende Hogescholen, LHV, NHG, InEen, FNV, CNV. Jaarverslag SSFH

Terugblik NVvPO, V&VN, NVDA, Samenwerkende Hogescholen, LHV, NHG, InEen, FNV, CNV. Jaarverslag SSFH Jaarverslag 2016 Terugblik 2016 We hebben goed opgeleide extra zorgprofessionals nodig die enthousiast zijn om in onze sector te werken: de sector groeit en daarnaast vertrekken collega s om van hun pensioen

Nadere informatie

Trainingen Coaching Intervisie Supervisie. Voor de zorg

Trainingen Coaching Intervisie Supervisie. Voor de zorg Trainingen Coaching Intervisie Supervisie Voor de zorg Professioneel communiceren met 2013 Training Professioneel communiceren met Voor wie? De training is bedoeld voor mensen in de zorg die hun communicatie

Nadere informatie

Post-hbo opleiding autismespecialist

Post-hbo opleiding autismespecialist Post-hbo opleiding autismespecialist mensenkennis De docente is duidelijk, enthousiast en motiverend. Ik heb inzicht gekregen in wat ik in mijn rol als hulpverlener kan doen en waar ik rekening mee moet

Nadere informatie

Welkom. Neem contact op zodat wij aan de hand van uw situatie specifieker kunnen aangeven wat wij kunnen betekenen. Werkgever. Werknemer.

Welkom. Neem contact op zodat wij aan de hand van uw situatie specifieker kunnen aangeven wat wij kunnen betekenen. Werkgever. Werknemer. http://www. Welkom Organisaties die afscheid gaan nemen van medewerkers helpen wij door deze medewerkers te begeleiden op weg naar nieuw werk: tijdig, passend en in een goede sfeer. Dat scheelt organisaties

Nadere informatie

Stagelopen bij Entrea

Stagelopen bij Entrea Stagelopen bij Entrea Waar ga jij stage lopen? Al jaren biedt Entrea een groot aantal stageplaatsen aan studenten van verschillende opleidingen. Entrea besteedt veel aandacht aan haar stagiaires. Wij investeren

Nadere informatie

stageaanbod in Noord-West stageaanbod in Zuid-Oost Meer studenten zonder geschikte stageplek

stageaanbod in Noord-West stageaanbod in Zuid-Oost Meer studenten zonder geschikte stageplek Calibris BPV - Barometer AG 2009/2010 januari 2010 marktinformatie en Analyse KENNISCENTRUM VOOR LEREN IN DE PRAKTIJK IN ZORG, WELZIJN EN SPORT BPV Barometer AG 2009/2010 Dit jaar studeren meer mbo ers

Nadere informatie

Van theorie naar de dagelijkse praktijk van de Wmo, De Kanteling en Welzijn Nieuwe Stijl in Wielwijk

Van theorie naar de dagelijkse praktijk van de Wmo, De Kanteling en Welzijn Nieuwe Stijl in Wielwijk Van theorie naar de dagelijkse praktijk van de Wmo, De Kanteling en Welzijn Nieuwe Stijl in Wielwijk Pamela van der Kruk Interim manager WijkInformatiePunt en Sociaal Wijkteam Wielwijk INDELING PRESENTATIE

Nadere informatie

JEZELF ONTWIKKELEN TOT VERPLEEGKUNDIG SPECIALIST GGZ? DAT KAN BIJ DE DIMENCE GROEP! Dimence Groep Pagina 1

JEZELF ONTWIKKELEN TOT VERPLEEGKUNDIG SPECIALIST GGZ? DAT KAN BIJ DE DIMENCE GROEP! Dimence Groep Pagina 1 JEZELF ONTWIKKELEN TOT VERPLEEGKUNDIG SPECIALIST GGZ? DAT KAN BIJ DE DIMENCE GROEP! Dimence Groep Pagina 1 Ben jij een gedreven senior- of gespecialiseerd psychiatrisch verpleegkundige, werk je al geruime

Nadere informatie

Bemoeizorg Parkstad. Wat is bemoeizorg? Bemoeizorg Parkstad

Bemoeizorg Parkstad. Wat is bemoeizorg? Bemoeizorg Parkstad Volwassenen Bemoeizorg Parkstad 5 8 10 2 6 4 9 1 3 7 Wat is bemoeizorg? Bemoeizorg is de ongevraagde bemoeienis van hulpverleners met mensen die hulp nodig hebben, maar daar zelf niet om vragen of deze

Nadere informatie

Enquêteresultaten Lokaal Steunpunt Huiselijk Geweld (LSHG) met betrokkenheid regionale SVO s

Enquêteresultaten Lokaal Steunpunt Huiselijk Geweld (LSHG) met betrokkenheid regionale SVO s Enquêteresultaten Lokaal Steunpunt Huiselijk Geweld (LSHG) met betrokkenheid regionale SVO s De betrokkenen/ervaringsdeskundigen van het Lokaal Steunpunt Huiselijk Geweld zijn, net als vorig jaar, benaderd

Nadere informatie

Post-hbo opleiding seksuologie

Post-hbo opleiding seksuologie Post-hbo opleiding seksuologie mensenkennis Plezierige overdracht, de docent spreekt uit ervaring en brengt veiligheid en openheid in de groep door haar respectvolle wijze van benaderen. Top! Post-hbo

Nadere informatie

S TA G E S L I J N 5

S TA G E S L I J N 5 STAGES LIJN5 Wil jij stage lopen bij Lijn5? In de provincie Utrecht biedt Lijn5 behandeling en begeleiding aan kinderen en jongeren met én zonder licht verstandelijke beperking en hun gezin. Lijn5 beschikt

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Werkervaring. Als zzp-er onder de naam Mindgap vanaf december 2007 tot heden:

Curriculum Vitae. Werkervaring. Als zzp-er onder de naam Mindgap vanaf december 2007 tot heden: Curriculum Vitae Naam Evers Voornaam Martijn E-mail martijn@mindgap.nl Website www.mindgap.nl Geboortedatum/plaats 1 november 1968 te Apeldoorn Nationaliteit Nederlandse Telefoonnummer 06-51192632 Profiel

Nadere informatie

Aanspreekpunt voor studenten Informatica van Avans Hogeschool voor stage en afstuderen.

Aanspreekpunt voor studenten Informatica van Avans Hogeschool voor stage en afstuderen. Aanspreekpunt voor studenten Informatica van Avans Hogeschool voor stage en afstuderen. Innovatie & inspiratieprogramma + werkplek @ Jamfabriek (code A02) Heeft u een idee, project of opdracht, neem dan

Nadere informatie

Post-hbo opleiding forensische psychiatrie. Door de casuïstiek kan ik praktijk en theorie combineren en kan ik het direct toepassen in mijn werk.

Post-hbo opleiding forensische psychiatrie. Door de casuïstiek kan ik praktijk en theorie combineren en kan ik het direct toepassen in mijn werk. mensenkennis Post-hbo opleiding forensische psychiatrie Door de casuïstiek kan ik praktijk en theorie combineren en kan ik het direct toepassen in mijn werk. Post-hbo forensische psychiatrie Werken in

Nadere informatie

Workshop Solliciteren

Workshop Solliciteren Workshop Solliciteren Haagse Hogeschool Maandag 4 maart Saskia Slotboom Poll - Ik heb al een stageplek - Ik heb ideeën over waar ik stage wil lopen - Ik heb nog geen idee Workshop Solliciteren Tips om

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek onder vrijwilligers Gelre ziekenhuizen

Tevredenheidsonderzoek onder vrijwilligers Gelre ziekenhuizen ALGEMENE VRAGEN 1. Op welke locatie doet u vrijwilligerswerk? Gelre ziekenhuizen Apeldoorn Gelre ziekenhuizen Zutphen beide locaties 2. Hoe bent u in aanraking gekomen met vrijwilligerswerk bij Gelre ziekenhuizen?

Nadere informatie

Workshop Solliciteren

Workshop Solliciteren Workshop Solliciteren Haagse Hogeschool Maandag 4 maart Saskia Slotboom Poll - Ik heb al een stageplek - Ik heb ideeën over waar ik stage wil lopen - Ik heb nog geen idee Workshop Solliciteren Tips om

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Profiel. Werkervaring. Voornaam: Bram Geboortedatum: 7 februari 1988

Curriculum Vitae. Personalia. Profiel. Werkervaring. Voornaam: Bram Geboortedatum: 7 februari 1988 Curriculum Vitae Personalia Naam: Brienen Voornaam: Bram Geboortedatum: 7 februari 1988 Profiel Bram is een harde werker met een frisse kijk op het sociaal domein, met name op het gebied van jeugd. Als

Nadere informatie

MAATSCHAPPELIJKE OPVANG EN BESCHERMD WONEN IN DE REGIO OOST-VELUWE

MAATSCHAPPELIJKE OPVANG EN BESCHERMD WONEN IN DE REGIO OOST-VELUWE MAATSCHAPPELIJKE OPVANG EN BESCHERMD WONEN IN DE REGIO OOST-VELUWE ONZE AGENDA VOOR 2016-2020 NA INSPRAAK Sommige mensen hebben zo weinig grip op hun dagelijks leven, dat ze niet zelfstandig kunnen wonen.

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia

Curriculum Vitae. Personalia Curriculum Vitae Personalia Naam: Princen Kevin Adres: Dennenstraat 35 3860 Neeroeteren België Telefoonnummer: 0032 498382821 E-mail: kprincen81@gmail.com Geboortedatum: 07-08-1981 Nationaliteit: Belgisch

Nadere informatie

Leergang ZelfVerzorgd

Leergang ZelfVerzorgd Leergang ZelfVerzorgd Waar gaat het over? Zuidwester heeft besloten te gaan werken met ondersteuningslijnen. Op deze manier willen we meer gespecialiseerde ondersteuning bieden aan onze cliënten, binnen

Nadere informatie

Wijkgezondheidsteams Arnhem. 1 November 2013

Wijkgezondheidsteams Arnhem. 1 November 2013 Wijkgezondheidsteams Arnhem 1 November 2013 Awina Nijntjes: Wijkverpleegkundige STMG Bregje Peeters: Adviseur eerste lijn, Caransscoop Versus Aanleiding Convenant Menzis-Gemeente Arnhem: 3 jaar gezamenlijk

Nadere informatie

Informatiebrochure. Stichting. Goed. met. Training, voorlichting & scholing. voor iedereen die met psychiatrie te maken heeft

Informatiebrochure. Stichting. Goed. met. Training, voorlichting & scholing. voor iedereen die met psychiatrie te maken heeft Informatiebrochure Stichting Goed met Training, voorlichting & scholing voor iedereen die met psychiatrie te maken heeft Waar denkt u aan bij het woord psychiatrie? Gek Geuzennaam of stigma? Psychiatrie

Nadere informatie

Succesvolle carrière als (wijk)verpleegkundige? Verstand van Zorg

Succesvolle carrière als (wijk)verpleegkundige? Verstand van Zorg Succesvolle carrière als (wijk)verpleegkundige? Verstand van Zorg Opleiding én prachtbaan Verpleegkundige als regisseur van de zorg De komende jaren verandert de zorg ingrijpend. Steeds minder mensen verblijven

Nadere informatie

Stage lopen bij Pluryn. Informatie voor toekomstige stagiairs

Stage lopen bij Pluryn. Informatie voor toekomstige stagiairs Stage lopen bij Pluryn Informatie voor toekomstige stagiairs Volg je een MBO- of HBO-opleiding? Denk dan aan Pluryn! Welkom bij Pluryn. Pluryn ondersteunt mensen met een handicap bij wonen, werken, leren,

Nadere informatie

Bemoeizorg. mensenkennis. Assertieve psychiatrische hulp aan zorgmijders. post-hbo opleiding

Bemoeizorg. mensenkennis. Assertieve psychiatrische hulp aan zorgmijders. post-hbo opleiding post-hbo opleiding Bemoeizorg Assertieve psychiatrische hulp aan zorgmijders mensenkennis Post-hbo opleiding bemoeizorg Assertieve psychiatrische hulp aan zorgmijders In onze samenleving zijn er meer dan

Nadere informatie

Welkom. Voor wie is deze Nieuwsbrief?

Welkom. Voor wie is deze Nieuwsbrief? Nieu w sbr i ef Dece m be r 2 0 1 5 J a a rg a ng 1 nu mm er 1 Passion for People, Postbus 1077, 3700 BB, Zeist www.passionforpeople.nl, info@passionforpeople.nl, 06-38751551 Welkom Door Wanda Dijkhorst,

Nadere informatie

Juristnet reintegraties en sociale innovaties Maliebaan 45 3581 CD Utrecht telefoon 030 2731433 Email juristnetsolutions@aol.com

Juristnet reintegraties en sociale innovaties Maliebaan 45 3581 CD Utrecht telefoon 030 2731433 Email juristnetsolutions@aol.com Juristnet reintegratie dienstverlening inclusief Leer en werk trajecten 2014 En inclusief innovatieve reintegratie dienstverlening c.q. 12 XR en LT reintegratie trajecten 1 Juristnet reintegraties inleiding.

Nadere informatie

Verdeelplan PG Jaar 2018

Verdeelplan PG Jaar 2018 Verdeelplan PG Jaar 2018 ID Naam Plaats Specialisatie Instroom personen Instroom fte 2412004 Centrum voor Jeugd en Gezin Rijnmond Rotterdam Jeugdarts 1e fase 6 6,00 2412004 Centrum voor Jeugd en Gezin

Nadere informatie

Branchespecifieke uitvraag voor lidinstellingen van GGZ Nederland bij het Jaardocument Maatschappelijke Verantwoording verslagjaar 2008

Branchespecifieke uitvraag voor lidinstellingen van GGZ Nederland bij het Jaardocument Maatschappelijke Verantwoording verslagjaar 2008 Branchespecifieke uitvraag voor lidinstellingen van GGZ Nederland bij het Jaardocument Maatschappelijke Verantwoording 2008 invullen via DigiMV, zie www.jaarverslagenzorg.nl Versie Datum omschrijving 1.0

Nadere informatie

Bijlage A. Op afkomst afgewezen. Inhoud. Onderzoek naar discriminatie op de Haagse arbeidsmarkt

Bijlage A. Op afkomst afgewezen. Inhoud. Onderzoek naar discriminatie op de Haagse arbeidsmarkt Bijlage A Op afkomst afgewezen Onderzoek naar discriminatie op de Haagse arbeidsmarkt Iris Andriessen Barbara van der Ent Manu van der Linden Guido Dekker Inhoud Voorbeeld van een gebruikte sollicitatiebrief

Nadere informatie

FACTSHEET ARBEIDSMARKT

FACTSHEET ARBEIDSMARKT 1 FACTSHEET ARBEIDSMARKT Zuid LIMBURG 1. Kerngegevens beroepsbevolking Figuur 1.1 Samenstelling bevolking naar leeftijd en geslacht, Zuid Limburg, 2013-2025 Bron: Regioportret Zuid Limburg Ontgroening

Nadere informatie

Uw persoonlijke dienstverlening op maat

Uw persoonlijke dienstverlening op maat Uw persoonlijke dienstverlening op maat Het beste van twee werelden Kemp & Van Egeraat Medioren Senioren Woon en Zorg Makelaardij, biedt alles wat u nodig heeft om tot op zeer hoge leeftijd zelfstandig

Nadere informatie

PERSOONSGEGEVENS Naam Maikel Staring Adres Ondiep 196 Utrecht Telefoon Email Nationaliteit Nederlands Geboortedatum 30-05-1987 0629606863 utrecht@ziemijnederland.nl maikelstaring@gmail.com Curriculum Vitae

Nadere informatie

IPS en Begeleid Leren

IPS en Begeleid Leren IPS en Begeleid Leren Symposium IPS Arbeidsreïntegratie met de beste papieren? Amersfoort, 30 maart 2006 Lies Korevaar Programma Workshop Welkom Doelstelling workshop Inleiding Doelgroep Begeleid Leren-programma

Nadere informatie

BZ11A. Bemoeizorg. post-hbo opleiding. Assertieve psychiatrische hulp aan zorgmijders. mensenkennis

BZ11A. Bemoeizorg. post-hbo opleiding. Assertieve psychiatrische hulp aan zorgmijders. mensenkennis BZ11A post-hbo opleiding Bemoeizorg Assertieve psychiatrische hulp aan zorgmijders mensenkennis Post-hbo opleiding bemoeizorg Assertieve psychiatrische hulp aan zorgmijders In onze samenleving zijn er

Nadere informatie

LEADERSHIP, ENTREPRENEURSHIP, STEWARDSHIP. BROCHURE VOOR WERKGEVERS, RECRUITERS EN HR afdeling NYENRODE. A REWARD FOR LIFE

LEADERSHIP, ENTREPRENEURSHIP, STEWARDSHIP. BROCHURE VOOR WERKGEVERS, RECRUITERS EN HR afdeling NYENRODE. A REWARD FOR LIFE LEADERSHIP, ENTREPRENEURSHIP, STEWARDSHIP BROCHURE VOOR WERKGEVERS, RECRUITERS EN HR afdeling NYENRODE. A REWARD FOR LIFE waarom een schakeltrajecter? Iemand met een niet-financiële vooropleiding heeft

Nadere informatie

Plek voor stage. QuickScan: stageproblematiek Zorg en Welzijn in Gelderland. Augustus 2018 WZW, in opdracht van provincie Gelderland

Plek voor stage. QuickScan: stageproblematiek Zorg en Welzijn in Gelderland. Augustus 2018 WZW, in opdracht van provincie Gelderland Plek voor stage QuickScan: stageproblematiek Zorg en Welzijn in Gelderland Augustus 2018 WZW, in opdracht van provincie Gelderland 1. Aanleiding De sector Zorg en Welzijn staat nu en de komende jaren voor

Nadere informatie

FACT: van organisatiemodel naar effectieve interventies

FACT: van organisatiemodel naar effectieve interventies FACT: van organisatiemodel naar effectieve interventies Bauke Koekkoek & Karin van Montfoort-de Rave Lectoraat Sociale en Methodische Aspecten van Psychiatrische zorg, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Nadere informatie

FREDERIK DECLERCQ ARBEIDSCOACH MIRABELLO

FREDERIK DECLERCQ ARBEIDSCOACH MIRABELLO FREDERIK DECLERCQ ARBEIDSCOACH MIRABELLO Arbeidscoaching in een vermaatschappelijking van de geestelijke gezondheidszorg ART 107 Psycho-sociaal revalidatiecentrum Mirabello Arbeidscoaching Art 107 Ziekenhuizen

Nadere informatie

Kandidaten MK66 IP72 FH80 CM79 ML66 KG65 AO74 KS65 RH83

Kandidaten MK66 IP72 FH80 CM79 ML66 KG65 AO74 KS65 RH83 Kandidaten MK66 Klik op het symbool op de kaart om de profielen van de diverse kandidaten nader in te zien. Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen: > Per telefoon: 023-5671850 > Per mail FR79

Nadere informatie

Zoektocht. Directeur/bestuurder Socius

Zoektocht. Directeur/bestuurder Socius Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar, klik dan hier voor de webversie. Klik hier voor een PDF van de nieuwsbrief. Socius januari 2014 Zoektocht Op de drempel van 2014 kijk ik nog eens naar wat ons het

Nadere informatie

PERSOONSGEGEVENS Naam Maikel Staring Praktijkadres Wittevrouwenkade 4 3512 CR Utrecht Telefoon Email Nationaliteit Nederlands Geboortedatum 30-05-1987 0629606863 utrecht@ziemijnederland.nl Curriculum Vitae

Nadere informatie

Sport en Welzijn. Physician Assistant Masteropleiding Amsterdam

Sport en Welzijn. Physician Assistant Masteropleiding Amsterdam Gezondh Sport en Welzijn Physician Assistant Masteropleiding Amsterdam Gezondheid, Sport en Welzijn Masteropleiding Physician Assistant De Physician Assistant (PA) is een hoogopgeleide medische professional

Nadere informatie

Personalia. Opleidingen. : Marhe-Kisoen. Geboorte datum : 20 Juni 1963. Adres : Eidereendstraat 9 2492 NJ s-gravenhage

Personalia. Opleidingen. : Marhe-Kisoen. Geboorte datum : 20 Juni 1963. Adres : Eidereendstraat 9 2492 NJ s-gravenhage Personalia Naam : Marhe-Kisoen Voornaam : Kausilawatie Roepnaam : Kausil Geboorte datum : 20 Juni 1963 Geboorte plaats : Paramaribo Nationaliteit : Nederlandse Adres : Eidereendstraat 9 2492 NJ s-gravenhage

Nadere informatie

Inzicht in psychische kwetsbaarheid. informatieblad. 1 augustus Vooruitgang door vernieuwend werkgeven

Inzicht in psychische kwetsbaarheid. informatieblad. 1 augustus Vooruitgang door vernieuwend werkgeven Inzicht in psychische kwetsbaarheid informatieblad 1 augustus 2018 Vooruitgang door vernieuwend werkgeven Blad 2 van 8 Inhoudsopgave Definitie... 3 Mogelijkheden... 5 Beperkingen... 6 Waarmee moet een

Nadere informatie

Passie voor mensen Ruimte voor groei

Passie voor mensen Ruimte voor groei Passie voor mensen Ruimte voor groei Hermia Brummelkamp, projectleider wijkontwikkeling: Mensen die ons nodig hebben, kunnen rekenen op persoonlijke aandacht. De rayonopzichter die bij mensen thuiskomt,

Nadere informatie

Straks kan ik weer gewoon mijn eigen leven leiden, een prachtig vooruitzicht

Straks kan ik weer gewoon mijn eigen leven leiden, een prachtig vooruitzicht Straks kan ik weer gewoon mijn eigen leven leiden, een prachtig vooruitzicht Gewoon leven Een gewoon leven leiden. Dat is niet altijd zo makkelijk als het klinkt. Fonteynenburg ondersteunt en begeleidt

Nadere informatie

Schakelen naar het juiste recept

Schakelen naar het juiste recept Schakelen naar het juiste recept Onderzoek naar verwijswerkwijze van huisartsen en praktijkondersteuners in Amsterdam-Zuid Voorjaar 2013 Aanleiding onderzoek Er is veel aandacht voor de inzet van de wijkverpleegkundige

Nadere informatie

Over Care+ respect I betrouwbaar I persoonlijk betrokken I professioneel

Over Care+ respect I betrouwbaar I persoonlijk betrokken I professioneel Wij bieden zorg en begeleiding aan jongeren en volwassenen met psychiatrische problemen en/of een beperking. Het is onze drijfveer ze te begeleiden naar een zo zelfstandig mogelijk leven in de maatschappij.

Nadere informatie

Inhoud. Voorwoord 7. Over de auteurs g 9. Redactionele verantwoording 11. 1 Plannen van activiteiten 13. 2 Werken in een groep 45

Inhoud. Voorwoord 7. Over de auteurs g 9. Redactionele verantwoording 11. 1 Plannen van activiteiten 13. 2 Werken in een groep 45 Inhoud Voorwoord 7 Over de auteurs g 9 Redactionele verantwoording 11 1 Plannen van activiteiten 13 2 Werken in een groep 45 3 Werken met kinderen 60 4 Activiteiten begeleiden bij (psychogeriatrische)

Nadere informatie

Naam instelling: Hogeschool voor de Kunsten Utrecht Code opleiding 34951

Naam instelling: Hogeschool voor de Kunsten Utrecht Code opleiding 34951 OPLEIDINGEN MET DECENTRALE SELECTIE 2013-2014 HBO Naam instelling: Hogeschool voor de Kunsten Utrecht Code instelling: 00MF Code opleiding 34951 Kunst en Economie www.hku.nl of 030 2349440 of info@ssc.hku.nl

Nadere informatie

Stageplaatsen Entréa 2015-2016

Stageplaatsen Entréa 2015-2016 Stageplaatsen Entréa 2015-2016 Vacature S01.15.01 S01.15.02 S01.15.03 S01.15.04 S01.15.05 Functie Afdeling/groep/team Locatie Opleiding Uren Kokosnoot: Sterren: Krekels 12-18 jarigen Oosterhout Dorpsstraat

Nadere informatie

voor stevige verbindingen

voor stevige verbindingen voor stevige verbindingen Cement is een maatschappelijke onderneming die zich richt op jongeren en (jong)volwassenen die naast de arbeidsmarkt staan. Daarnaast richten we ons op organisatoren van evenementen

Nadere informatie

Postmaster opleiding psychosociale oncologie

Postmaster opleiding psychosociale oncologie Postmaster opleiding psychosociale oncologie mensenkennis Door de rollenspellen kon ik een betere verbinding maken tussen de theorie en de praktijk. Psychosociale oncologie Professionals die met oncologiepatiënten

Nadere informatie

IrisZorg Preventieve wijkgerichte

IrisZorg Preventieve wijkgerichte IrisZorg Preventieve wijkgerichte hulpverlening 1. Wie zijn Bianca Lubbers en Vincent Stijns? 2. Wat is IrisZorg? 3. Wat is IRIS in de Buurt? 4. Wat doet IRIS in de Buurt? casuïstiek 5. Maatschappelijk

Nadere informatie

Bijeenkomst Jeugdzorg. 20 maart 2013 Brainstormen met flapovers

Bijeenkomst Jeugdzorg. 20 maart 2013 Brainstormen met flapovers Bijeenkomst Jeugdzorg 20 maart 2013 Brainstormen met flapovers Alle vragen/ flaps Flap 1: Hoe behouden we een goede balans in vraag aanbod van stageplaatsen? Flap 2: Wat betekend de aanpassing binnen het

Nadere informatie

Meerjarenplan O&O-fonds GGZ

Meerjarenplan O&O-fonds GGZ Meerjarenplan O&O-fonds GGZ 2016-2018 Versie 5: 24 mei 2016_definitief Pagina 1 van 8 Inhoud 1. Inleiding... 3 a. Personeel... 3 b. Bestuurlijke en arbeidsmarktontwikkelingen... 4 c. Uitdagingen... 4 d.

Nadere informatie

Bemoeizorg Parkstad. Volwassenen

Bemoeizorg Parkstad. Volwassenen Bemoeizorg Parkstad Volwassenen Bemoeizorg Parkstad 7 1 2 3 4 8 5 9 10 6 Wat is bemoeizorg? Bemoeizorg is de ongevraagde bemoeienis van hulpverleners met mensen die hulp nodig hebben, maar daar zelf niet

Nadere informatie

Maak kennis. met GGZ Friesland

Maak kennis. met GGZ Friesland Maak kennis met GGZ Friesland Psychische klachten hebben veel invloed op het dagelijks leven. Elke dag is een uitdaging en het is moeilijk om een normaal leven te leiden, contacten te onder houden, naar

Nadere informatie

: Astrid Groeneveld-Oosterwaal. BPV-periode : September 2008 t/m December 2008

: Astrid Groeneveld-Oosterwaal. BPV-periode : September 2008 t/m December 2008 BPV-plan Persoonlijke gegevens: Naam : Astrid Groeneveld-Oosterwaal Studentennummer : 2004576 Groep Naam instelling : Minor GGZ/ R4 : GGZWNB Naam afdeling : Schans 2 Naam werkbegeleiders Naam praktijkopleider

Nadere informatie

Stage lopen bij Pluryn. Iets voor jou? Sterker in de samenleving.

Stage lopen bij Pluryn. Iets voor jou? Sterker in de samenleving. Stage lopen bij Pluryn. Iets voor jou? Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Ivana loopt stage bij Pluryn: Ik werk hier dagelijks met mensen met een licht verstandelijke beperking. aak hebben ze

Nadere informatie

OPEN DAGEN HBO 2011. Naam school Datum Info/evt. aanmelden. 18.00-21.00 uur. 18.00-21.00 uur. Woensdag 15 juni. Dinsdag 14 juni: 14.

OPEN DAGEN HBO 2011. Naam school Datum Info/evt. aanmelden. 18.00-21.00 uur. 18.00-21.00 uur. Woensdag 15 juni. Dinsdag 14 juni: 14. NIEUWSBRIEF LOB-BUREAU HAVO 30 mei 2010 OPEN DAGEN HBO 2011 Naam school Datum Info/evt. aanmelden AVANS Breda 18.00-21.00 uur www.avans.nl www.avansopen.nl AVANS Den Bosch 18.00-21.00 uur www.avansopen.nl

Nadere informatie

Continuïteitshuisbezoek

Continuïteitshuisbezoek Continuïteitshuisbezoek welke opleiding heeft de wijkverpleegkundige nodig? Conny Molenkamp Gespecialiseerd verpleegkundige oncologie en gedifferentieerd verpleegkundige palliatieve zorg i.o. 11 december

Nadere informatie

Wij zijn doeners met kennis van zaken die enthousiast en professioneel uw vraag naar tijdelijke medewerkers in de Zorg optimaal kunnen invullen

Wij zijn doeners met kennis van zaken die enthousiast en professioneel uw vraag naar tijdelijke medewerkers in de Zorg optimaal kunnen invullen MATCHT KWALITEIT Wie zijn wij: Buro MK is in 2007 opgericht en heeft zich gespecialiseerd in de hulpverlening. Buro MK profileert zich actief op de markt als uitzend- en detacheringsbureau. We zijn accuraat

Nadere informatie

Anne: Onderwijsassistent (MBO niveau 4) Lisa: Onderwijsassistent (MBO niveau 4)

Anne: Onderwijsassistent (MBO niveau 4) Lisa: Onderwijsassistent (MBO niveau 4) Anne: Onderwijsassistent (MBO niveau 4) Ik kreeg vanaf de eerste dag een fijn gevoel bij deze school. Er hangt een gezellige sfeer. Je wordt goed opgevangen door de docenten. Als je ergens mee zit kan

Nadere informatie

POST-HBO OPLEIDING. Forensische psychiatrie. mensenkennis

POST-HBO OPLEIDING. Forensische psychiatrie. mensenkennis POST-HBO OPLEIDING Forensische psychiatrie mensenkennis Post-hbo opleiding forensische psychiatrie Initiatief De post-hbo opleiding is een initiatief van de: Dr. Henri van der Hoeven Stichting (Forum Educatief),

Nadere informatie

Het jaar 2012 in beeld. Stichting Kwaliteit door iedereen

Het jaar 2012 in beeld. Stichting Kwaliteit door iedereen Het jaar 2012 in beeld. Verslag van 2012 Stichting Kwaliteit door iedereen Voor u ligt ons jaarverslag en ons financiële verslag over 2012. De stichting Kwaliteit door iedereen heeft als hoofddoel het

Nadere informatie

Beste begeleider, Wij hopen op uw medewerking. Alvast bedankt! Projectmanagementteam E-flow Nursing

Beste begeleider, Wij hopen op uw medewerking. Alvast bedankt! Projectmanagementteam E-flow Nursing Beste begeleider, In het kader van het project E-flow Nursing willen wij u uitnodigen om deze enquête in te vullen. Door middel van deze enquête onderzoeken wij in hoeverre het maken van de stagetoets

Nadere informatie

Samen Leren(d ) Zorgen in cijfers Zorg en Welzijn in cijfers Arbeidsmarkt mln.

Samen Leren(d ) Zorgen in cijfers Zorg en Welzijn in cijfers Arbeidsmarkt mln. Samen Leren(d ) Zorgen in cijfers Zorg en Welzijn in cijfers Arbeidsmarkt 1.2 mln. werknemers in de sector Zorg en Welzijn (verpleging, verzorging, onderzoek/academisch patiëntgebonden, management/staf)

Nadere informatie

3D Design Academy S4C Programma Amsterdam Oost, 2014

3D Design Academy S4C Programma Amsterdam Oost, 2014 3D Design Academy S4C Programma Amsterdam Oost, 2014 Myrthe Lanting Tijdens mijn studies textielontwerp en Design Cultures ben ik me gaan interesseren in hoe ik ontwerp in kan zetten voor sociale innovatie.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018

NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018 Middelland College NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De verbouwing is al een aantal weken gaande, in eerste instantie hebben de bouwers zich gericht op het verwijderen

Nadere informatie

GGZVervoersdienst. Gespecialiseerd personeel Veilig en betrouwbaar 24/7 standby. Wij bieden vervoersoplossingen voor: Onderweg met goede zorg

GGZVervoersdienst. Gespecialiseerd personeel Veilig en betrouwbaar 24/7 standby. Wij bieden vervoersoplossingen voor: Onderweg met goede zorg GGZVervoersdienst Onderweg met goede zorg Gespecialiseerd personeel Veilig en betrouwbaar 24/7 standby Wij bieden vervoersoplossingen voor: Verslavingszorg Jeugdzorg Geestelijke gezondheidszorg Verstandelijk

Nadere informatie

Sociaal Werk. Bachelor of Social Work - Voltijd

Sociaal Werk. Bachelor of Social Work - Voltijd 2019 2020 Sociaal Werk Bachelor of Social Work - Voltijd In het kort Als sociaal werker bied jij ondersteuning aan mensen die in de problemen zitten en er, ook met hulp van familie en bekenden, niet meer

Nadere informatie

Naam: Marina de Visser Functie: voorzitter

Naam: Marina de Visser Functie: voorzitter Cliëntenraad Klaver4 In het najaar van 2012 heeft Klaver4 zorg en welzijn een cliëntenraad opgezet. De cliëntenraad is er voor de cliënten van Klaver4 en hun verzorgers. Via de cliëntenraad kan men meepraten

Nadere informatie

Archipel Kenniscentrum. Archipel Academie. Trainingen Agressie. het gevoel van samen

Archipel Kenniscentrum. Archipel Academie. Trainingen Agressie. het gevoel van samen Archipel Kenniscentrum en Archipel Academie Trainingen Agressie het gevoel van samen 2014 Archipel Niets uit deze uitgave mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Archipel worden openbaar

Nadere informatie

De beste zorg voor psychische en verslavingsproblemen

De beste zorg voor psychische en verslavingsproblemen De beste zorg voor psychische en verslavingsproblemen 3 Parnassia Groep is specialist in geestelijke gezondheid Psychische klachten, een psychische stoornis of ziekte: ze kunnen iedereen treffen en ernstig

Nadere informatie

Ambtenaren / managers Ambtenaren die werken met moeilijk bereikbare groepen

Ambtenaren / managers Ambtenaren die werken met moeilijk bereikbare groepen Bijlage Overzicht Doelgroepen Overzicht Doelgroepen participerend in Wmo-werkplaatsen Wmo werkplaats Participerende doelgroepen praktijken Actieve burgers Actieve burgers Actieve buurtbewoners / managers

Nadere informatie

Minters Mantelzorg. Kenniscentrum voor mantelzorgers én professionals. Voor mantelzorgers. Voor professionals. Over mantelzorg

Minters Mantelzorg. Kenniscentrum voor mantelzorgers én professionals. Voor mantelzorgers. Voor professionals. Over mantelzorg Voor mantelzorgers Voor professionals Over mantelzorg Minters Mantelzorg Kenniscentrum voor mantelzorgers én professionals Zorgt u meer dan acht uur per week en/of langer dan drie maanden voor uw partner,

Nadere informatie

Toegestane kwalificerende beroepsopleidingen A, B en C (opscholing)

Toegestane kwalificerende beroepsopleidingen A, B en C (opscholing) Toegestane kwalificerende beroepsopleidingen A, B en C (opscholing) Subsidiabele opleidingen activiteit A: BBL MBOopleidingen BBL CREBO Naam 10426 Verpleegkundige niveau 4 22191 Verpleegkundige niveau

Nadere informatie