Ervaren zorgprofessionals zoeken stageplaatsen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ervaren zorgprofessionals zoeken stageplaatsen"

Transcriptie

1 Ervaren zorgprofessionals zoeken stageplaatsen Investeren in goed opgeleid personeel De toename van de werkzaamheden in de huisartsenzorg heeft een groeiende behoefte aan voldoende gekwalificeerd ondersteunend personeel tot gevolg. Daarom is de SSFH een campagne gestart om 600 ervaren professionals uit de zorg en welzijn (zij-instromers) te werven die de overstap willen maken naar de huisartsenzorg. Er zijn inmiddels 50 zorgprofessionals die zich in hebben geschreven bij een opleiding om zich bij te scholen naar POH somatiek, POH GGZ of doktersassistent en die op zoek zijn naar een stage c.q. opleidingsplek. Hieronder vindt u een korte beschrijving van de kandidaten. De investering die het van u vraagt: De begeleiding van een zij-instromer bedraagt tussen de 1 en 2 uur per week (POH somatiek en POH GGZ) en tussen de 2 en 4 uur per week voor een doktersassistent. Voor de begeleiding kunt u bij de SSFH een vergoeding aanvragen, zie hiervoor -werkgevers. Bij het verlenen van een stage voor 8 uur per week bedraagt de vergoeding gemiddeld 34,78,- per maand. (8/23* 100). Meer informatie Heeft u voor één van de kandidaten een stageplek? Laat het ons weten door een mail te sturen aan info@ssfh.nl voorzien van de code van de kandidaat/kandidaten die uw voorkeur heeft/hebben. Ook als u vragen heeft over het project kunt u bovenstaand adres gebruiken. TIP Wanneer u geen fysieke plek heeft om de zijinstromer een stageplaats te bieden, kan hij of zij misschien de huisbezoeken doen.

2 In de regio Oost Nederland zijn de volgende mensen op zoek naar een stage/opleidingsplek POH GGZ Brenda : Zwolle (PG021) : POH- GGZ RINO groep Start : februari 2016 Vooropleiding : Toegepaste psychologie Regio voorkeur : Overijssel, Gelderland, Drente Uren stage pwk : min 8 Periode : februari tot september 2016 Werkervaring : 8 jaar werkzaam geweest als sociaal pedagogisch medewerker in de jeugdzorg. Ruime ervaring met jongeren met leer en gedragsproblemen, psychiatrische problematiek in de leeftijd van 6 tot 21 jaar. Daarbij het begeleiden van gezinnen. : Ik ben een praktijkondersteuner die de mens centraal zet. Ik kan goed luisteren en aansluiten bij de behoeften van de cliënt. Voor de cliënt kan ik een toegankelijke, oplossing gerichte en betrouwbare ondersteuning zijn. Door mijn ervaring in de jeugdzorg kan ik ook deze leeftijdscategorie goed ondersteunen. De voordelen van een zij-instromer voor u: De zij-instromer werkt al in de zorg en beschikt daardoor over de nodige werk- en levenservaring. U beschikt zo over gekwalificeerd personeel dat weinig begeleiding nodig heeft Uw werkdruk kan omlaag omdat zijinstromers door hun ervaring snel mee kunnen helpen. De zij-instromers zijn potentiële werknemers Door het begeleiden van een zij-instromer ontwikkelt uw huidige huisartsondersteuner zich ook Zij-instromers laten u opnieuw bewust worden van de gang van zaken binnen uw praktijk. Dit doen zij doordat zij veel vragen stellen die over de dagelijkse processen gaan.

3 Co (53) : Zwolle (PG003) : POH GGZ bij Saxion in Deventer Start : afhankelijk van de stage en de mogelijkheden voor een vast contract. Vooropleiding : B-opleiding, Kaderopleiding Gezondheidszorg Hogeschool Utrecht, Hoger Management bij Hogeschool Windesheim in Zwolle Regio voorkeur Uren stage Periode Opmerkingen Ervaring : Overijssel : 8 uur per week : nader te bepalen :ma, di, wo, vrij beschikbaar : Sinds oktober 1985 werkzaam in de GGZ als verpleegkundige en leidinggevende op verschillende werkplekken. Ik heb voornamelijk gewerkt als verpleegkundige op spoedeisende afdelingen in de GGZ. Ik ben daardoor bekend met een grote verscheidenheid van ziektebeelden. : Ik ben iemand die niet wil gaan voor de makkelijke weg en wil daarom graag een baan waarin ik wordt uitgedaagd. Een kleine carrière switch ga ik dan ook niet uit de weg, mits de voorwaarden in orde zijn. Inger (33) : Utrecht (PG005) :POH GGZ Rino Utrecht Start : 7 januari 2016 Vooropleiding :HBO Maatschappelijk werk- en Dienstverlening, Post HBO- opleiding Rouw- en Verliesbegeleiding Periode : Januari 2016 Juli 2016 Regio voorkeur : Utrecht, Gelderland, ZH Uren stage : 8 uur per week Werkervaring : 8 jaar werkervaring in de ambulante hulpverlening met een brede doelgroep op alle leefgebieden; afgelopen 2 jaar voornamelijk in de ggz. : Ik ben een enthousiaste betrokken en gedreven hulpverlener die zich dingen snel eigen maakt. Acht jaar werken met een brede doelgroep in de ambulante zorg heeft mij een goede toerusting gegeven voor een functie als POH GGZ. In het leven vind ik er voor elkaar zijn, humor en gezelligheid belangrijk. Ik ontwikkel mij graag en zoek uitdagingen in werk en studies. Ik streef naar optimale zorg voor de patiënt en ik vind het belangrijk om met elkaar regelmatig te evalueren waar we staan, wat goed gaat en wat beter of anders kan.

4 Margreet (46) : Wageningen (PG008) : POH GGZ CHE/Rino Utrecht Start : januari 2016 Vooropleiding : HBO-SPH en HBO- MWD Regio voorkeur : Gelderland, Utrecht, Uren stage : 8 uur per week Periode : januari 2016 december 2016 Opmerkingen : ma, wo, do en vrij beschikbaar Werkervaring : sinds 1996 werkzaam als algemeen maatschappelijk werkende, asielzoekerscentrum, groepswerk, contextuele hulpverlening en psychosociale hulpverlening bij seksuele hulpvragen :Collega s typeren mij als toegankelijk, empatisch, sociaal, daadkrachtig en deskundig. Mijn basishouding is die van de mens zien in zijn context. Ik zet me graag in voor ondersteuning in de hier en nu situatie, zodat mensen hun eigen kracht en weer mogelijkheden gaan zien. Ik houd van hardlopen en het buitenleven. Nancy (51) : Kerkdriel (PG015) : POH GGZ, Avans plus Breda Start : maart of oktober 2016 Vooropleiding : SPV Regio voorkeur : Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht ( reisafstand woon-werk 1 uur max.) Uren stage pwk : 4-8 uur in overleg Periode : januari 2016 juli 2017, afhankelijk van start stage. Werkervaring : 22 jaar gewerkt binnen GGZ in diverse functies; in ouderencircuit subhoofd, coördinator woonafdeling, Senior vpk, cotherapeut, casemanager PG. SPV i.o en SPVbehandelcoördinator binnen de poli volwassen met persoonlijkheidsstoornissen. Thans werkzaam als dementieconsulent/spv binnen regio Rivierenland. : Energiek, goede netwerker, zelfstandig en ondernemend. Goed bekend met de samenwerking binnen de eerste lijn. Ik werk vanuit een Stepped-care principe waarbij cliënt in zijn eigen kracht gezet kan worden binnen zijn eigen netwerk of een te ontwikkelen netwerk. Invoegen, aansluiten en presentie zie ik als mijn kwaliteiten. Ik werk serieus maar met humor en enige directheid. De uitdaging zit voor mij in het optimaler in kunnen inzetten van mijn SPV kennis waarbij ik laagdrempelig problemen in kaart kan brengen en behandeling en begeleiding op alle levensgebieden in kan zetten.

5 Hilma (57) : Utrecht (PG018) : POH-GGZ (RINO Utrecht ) Startdatum : februari 2016 Vooropleiding : Sociale Academie / Coachopleiding Regio Voorkeur : Utrecht, Zuid-Holland Uren stage p/week : 8 uur p/week Periode : jan/febr t/m dec Opmerkingen : beschikbaar wo, do en vrij Werkervaring : 20 jaar bij Sociaal Pedagogische Dienst (Leiden en Utrecht), 12 jaar Revalidatiecentrum (kinder-en jeugdrevalidatie, locatie Mytylschool) Eigenschappen zorgvuldig, humor : communicatief sterk, Een gezonde arbeidsmarkt: ook úw zorg! Om goede zorg te kunnen blijven leveren en over voldoende gekwalificeerd personeel te kunnen blijven beschikken, moet nu worden geïnvesteerd in opleiding en stages. Zo kunnen 600 zorgprofessionals uit andere zorgbranches instromen in de huisartsenzorg. Dat is een zorg van de hele sector, dus ook van u! Marieke (57) : Zwolle (PG013) : poh ggz Avans Start : maart 2016 Vooropleiding : SPH Regio : overijssel, Drenthe Uren stage : 8 uur per week Periode : maart - dec Opmerkingen : vrijdag beschikbaar Werkervaring : 30 jaar maatschappelijk werker in de Jeugdzorg, Preventie en Centrale Aanmelding, cluster advies en melding. : sterk in contact leggen, sterk in gespreksvoering en probleemanalyse, sterk in het geven van voorlichting en trainingen.

6 Saskia (33) : Cuijk (PG017) : POH GGZ aan de Avans+ Gestart : 29 oktober 2015 Vooropleiding : MWD (maatschappelijk werk en dienstverlening) Regio voorkeur : Noord-Brabant, Gelderlandzuid en Noord Limburg Uren stage : 4-8 uur per week Periode : januari 2016 juni 2016 Opmerkingen : Uren en dag graag in overleg. Daarnaast is mijn studiedag donderdag 15 keer vanaf 29 oktober tot 30 juni. Werkervaring : 8 jaar werkzaam als maatschappelijk werker binnen UCCZ Dekkerswald, maatschappelijk werker op de longafdeling (COPD, TBC, CF, astma), voor het CF centrum Oost Nederland en het assessmentteam van de longrevalidatie en betrokken bij de hartrevalidatie. Daarnaast ben ik in het verleden werkzaam geweest als maatschappelijk werker in een verpleeghuis 2 jaar. : Door mijn werkervaring ben ik goed in staat om te functioneren in teamverband maar ook goed in staat om zelfstandig mijn functie te vervullen. Ik ben creatief en flexibel en heb goede gespreksvaardigheden. Ik zou graag mijn kennis en ervaring vanuit de tweede/derde lijns combineren met de zorg in de eerste lijn. Daarnaast ben ik iemand die een nieuwe uitdaging graag aan wil gaan om op deze wijze te komen tot nieuwe initiatieven. Irene (45) : Nijmegen (PG019) : POH GGZ HAN/Fontys Start : medio maart 2016 Vooropleiding : HBO-V Regio voorkeur : Gelderland, Noord-Brabant Uren stage pwk : 8 uur Periode : maart 2016 december 2016 Werkervaring : Ik heb in allerlei functies in de zorg, inmiddels 20 jaar, verantwoordelijkheid gedragen voor behandeling en coaching van cliënten met psychosociale problematiek. Ik ben verpleegkundige (8 jaar als zorgcoördinator gewerkt), gediplomeerd trainer, docent, coach en haptonome. : Functies waarin persoonlijk contact centraal staat, brengen het beste in mij naar boven. Ik ben empathisch en kan rust bieden. Praktisch en efficiënt werken kenmerken mij. Ik ben in staat kansen te creëren en weerstanden te overwinnen. Mijn kracht ligt in het empoweren van mensen in een veilige en vertrouwde sfeer. Zelfstandig werken en tegelijkertijd goed samenwerken en afstemmen, zijn goed bij mij ontwikkelde kernkwaliteiten.

7 POH Somatiek Marianne (49) : Driebergen (PS001) : POH Somatiek,Breederode Instituut in Rotterdam Vooropleiding : HBO-V en Sociologie van Verzorging en Beleid aan de UVA in Amsterdam Regio voorkeur : Utrecht, Gelderland, Noord Brabant Stage-uren : 8 uur per week Periode : 1 april april 2017 Opmerkingen : Maandag, dinsdag en vrijdag beschikbaar Werkervaring : Afgelopen drie jaren wijkverpleegkundige bij Buurtzorg. Tien jaren ervaring in preventie en voorlichting bij GGD en Medische Opvang Asielzoekers als sociaal verpleegkundige. Na de HBO-V drie jaren werkervaring in ziekenhuis op afdelingen geriatrie, neurologie en interne. : Mijn drijfveer is om naast zorg weer meer de kant op te gaan van begeleiding en voorlichting. Werken volgens protocollen geeft me duidelijkheid en houvast. Hiernaast vind ik uitdaging zitten om aan te sluiten bij het individu en zijn/haar leefwijze. En manieren te zoeken om mensen te motiveren. Ik kan aanpakken, ben ook onderzoekend creatief en leergierig. Investeer nu in goed personeel, daar plukt u later de vruchten van!

Ervaren zorgprofessionals zoeken stageplaatsen

Ervaren zorgprofessionals zoeken stageplaatsen Ervaren zorgprofessionals zoeken stageplaatsen Investeren in goed opgeleid personeel De toename van de werkzaamheden in de huisartsenzorg heeft een groeiende behoefte aan voldoende gekwalificeerd ondersteunend

Nadere informatie

Ervaren zorgprofessionals zoeken stageplaatsen

Ervaren zorgprofessionals zoeken stageplaatsen Ervaren zorgprofessionals zoeken stageplaatsen Investeren in goed opgeleid personeel De toename van de werkzaamheden in de huisartsenzorg heeft een groeiende behoefte aan voldoende gekwalificeerd ondersteunend

Nadere informatie

Ervaren zorgprofessionals zoeken met spoed stageplaatsen

Ervaren zorgprofessionals zoeken met spoed stageplaatsen Ervaren zorgprofessionals zoeken met spoed stageplaatsen Investeren in goed opgeleid personeel De toename van de werkzaamheden in de huisartsenzorg heeft een groeiende behoefte aan voldoende gekwalificeerd

Nadere informatie

Ervaren zorgprofessionals zoeken stageplaatsen

Ervaren zorgprofessionals zoeken stageplaatsen Ervaren zorgprofessionals zoeken stageplaatsen Investeren in goed opgeleid personeel De toename van de werkzaamheden in de huisartsenzorg heeft een groeiende behoefte aan voldoende gekwalificeerd ondersteunend

Nadere informatie

Ervaren zorgprofessionals zoeken met spoed stageplaatsen!

Ervaren zorgprofessionals zoeken met spoed stageplaatsen! Ervaren zorgprofessionals zoeken met spoed stageplaatsen! Investeren in goed opgeleid personeel De toename van de werkzaamheden in de huisartsenzorg heeft een groeiende behoefte aan voldoende gekwalificeerd

Nadere informatie

Ervaren zorgprofessionals zoeken stageplaatsen

Ervaren zorgprofessionals zoeken stageplaatsen Ervaren zorgprofessionals zoeken stageplaatsen Investeren in goed opgeleid personeel De toename van de werkzaamheden in de huisartsenzorg heeft een groeiende behoefte aan voldoende gekwalificeerd ondersteunend

Nadere informatie

Ervaren zorgprofessionals zoeken met spoed stageplaatsen

Ervaren zorgprofessionals zoeken met spoed stageplaatsen Ervaren zorgprofessionals zoeken met spoed stageplaatsen Investeren in goed opgeleid personeel De toename van de werkzaamheden in de huisartsenzorg heeft een groeiende behoefte aan voldoende gekwalificeerd

Nadere informatie

Ervaren zorgprofessionals zoeken met spoed stageplaatsen

Ervaren zorgprofessionals zoeken met spoed stageplaatsen Ervaren zorgprofessionals zoeken met spoed stageplaatsen Investeren in goed opgeleid personeel De toename van de werkzaamheden in de huisartsenzorg heeft een groeiende behoefte aan voldoende gekwalificeerd

Nadere informatie

Ervaren zorgprofessionals zoeken met spoed stageplaatsen

Ervaren zorgprofessionals zoeken met spoed stageplaatsen Ervaren zorgprofessionals zoeken met spoed stageplaatsen Investeren in goed opgeleid personeel De toename van de werkzaamheden in de huisartsenzorg heeft een groeiende behoefte aan voldoende gekwalificeerd

Nadere informatie

De stagiair praktijkondersteuner somatiek en GGZ in de huisartsenzorg: praktische informatie

De stagiair praktijkondersteuner somatiek en GGZ in de huisartsenzorg: praktische informatie De stagiair praktijkondersteuner somatiek en GGZ in de huisartsenzorg: praktische informatie Het begeleiden van een stagiair is een investering op de lange termijn. Door voldoende stageplaatsen in huisartsenvoorzieningen

Nadere informatie

Praktijkondersteuner huisartsenzorg GGZ (POH-GGZ)

Praktijkondersteuner huisartsenzorg GGZ (POH-GGZ) Zorg en Welzijn Algemeen Door recente maatschappelijke ontwikkelingen in de 1e lijn is er een toenemende vraag naar deskundige hulpverlening bij psychische klachten. Hierbij speelt de POH-GGZ een belangrijke

Nadere informatie

Post-hbo opleiding bemoeizorg. Ik vond alle docenten top! Veel passie voor het werk, dit stralen ze uit naar de groep. evaluatie deelnemer

Post-hbo opleiding bemoeizorg. Ik vond alle docenten top! Veel passie voor het werk, dit stralen ze uit naar de groep. evaluatie deelnemer mensenkennis Post-hbo opleiding bemoeizorg Ik vond alle docenten top! Veel passie voor het werk, dit stralen ze uit naar de groep. evaluatie deelnemer Bemoeizorg Hulpverleners in de bemoeizorg hebben te

Nadere informatie

Post-hbo opleiding seksuologie

Post-hbo opleiding seksuologie Post-hbo opleiding seksuologie mensenkennis Plezierige overdracht, de docent spreekt uit ervaring en brengt veiligheid en openheid in de groep door haar respectvolle wijze van benaderen. Top! Post-hbo

Nadere informatie

0629606863 utrecht@ziemijnederland.nl maikelstaring@gmail.com

0629606863 utrecht@ziemijnederland.nl maikelstaring@gmail.com Curriculum Vitae PERSOONSGEGEVENS Naam Maikel Staring Adres Ondiep 196 Utrecht Telefoon Email Nationaliteit Nederlands Geboortedatum 30-05-1987 0629606863 utrecht@ziemijnederland.nl maikelstaring@gmail.com

Nadere informatie

Terugblik NVvPO, V&VN, NVDA, Samenwerkende Hogescholen, LHV, NHG, InEen, FNV, CNV. Jaarverslag SSFH

Terugblik NVvPO, V&VN, NVDA, Samenwerkende Hogescholen, LHV, NHG, InEen, FNV, CNV. Jaarverslag SSFH Jaarverslag 2016 Terugblik 2016 We hebben goed opgeleide extra zorgprofessionals nodig die enthousiast zijn om in onze sector te werken: de sector groeit en daarnaast vertrekken collega s om van hun pensioen

Nadere informatie

Welkom. Neem contact op zodat wij aan de hand van uw situatie specifieker kunnen aangeven wat wij kunnen betekenen. Werkgever. Werknemer.

Welkom. Neem contact op zodat wij aan de hand van uw situatie specifieker kunnen aangeven wat wij kunnen betekenen. Werkgever. Werknemer. http://www. Welkom Organisaties die afscheid gaan nemen van medewerkers helpen wij door deze medewerkers te begeleiden op weg naar nieuw werk: tijdig, passend en in een goede sfeer. Dat scheelt organisaties

Nadere informatie

0629606863 utrecht@ziemijnederland.nl maikelstaring@gmail.com

0629606863 utrecht@ziemijnederland.nl maikelstaring@gmail.com Curriculum Vitae PERSOONSGEGEVENS Naam Maikel Staring Adres Ondiep 196 Utrecht Telefoon Email Nationaliteit Nederlands Geboortedatum 30-05-1987 0629606863 utrecht@ziemijnederland.nl maikelstaring@gmail.com

Nadere informatie

S TA G E S L I J N 5

S TA G E S L I J N 5 STAGES LIJN5 Wil jij stage lopen bij Lijn5? In de provincie Utrecht biedt Lijn5 behandeling en begeleiding aan kinderen en jongeren met én zonder licht verstandelijke beperking en hun gezin. Lijn5 beschikt

Nadere informatie

Post-hbo Praktijkondersteuner huisartsenzorg GGZ

Post-hbo Praktijkondersteuner huisartsenzorg GGZ Post-hbo Praktijkondersteuner huisartsenzorg GGZ GEZONDHEIDSZORG U werkt. U professionaliseert. CHE-Transfer is onderdeel van de Christelijke Hogeschool Ede GEZONDHEIDSZORG Inhoudsopgave Praktijkondersteuner

Nadere informatie

JEZELF ONTWIKKELEN TOT VERPLEEGKUNDIG SPECIALIST GGZ? DAT KAN BIJ DE DIMENCE GROEP! Dimence Groep Pagina 1

JEZELF ONTWIKKELEN TOT VERPLEEGKUNDIG SPECIALIST GGZ? DAT KAN BIJ DE DIMENCE GROEP! Dimence Groep Pagina 1 JEZELF ONTWIKKELEN TOT VERPLEEGKUNDIG SPECIALIST GGZ? DAT KAN BIJ DE DIMENCE GROEP! Dimence Groep Pagina 1 Ben jij een gedreven senior- of gespecialiseerd psychiatrisch verpleegkundige, werk je al geruime

Nadere informatie

Opleiding consulent seksuele gezondheid NVVS

Opleiding consulent seksuele gezondheid NVVS Dat vind ik een van de mooiste dingen aan de seksuologie: dat de geestelijke en de somatische gezondheidszorg erin samen komen. evaluatie deelnemer mensenkennis Opleiding consulent seksuele gezondheid

Nadere informatie

Stagelopen bij Entrea

Stagelopen bij Entrea Stagelopen bij Entrea Waar ga jij stage lopen? Al jaren biedt Entrea een groot aantal stageplaatsen aan studenten van verschillende opleidingen. Entrea besteedt veel aandacht aan haar stagiaires. Wij investeren

Nadere informatie

Inhoud. Voorwoord 7. Over de auteurs g 9. Redactionele verantwoording 11. 1 Plannen van activiteiten 13. 2 Werken in een groep 45

Inhoud. Voorwoord 7. Over de auteurs g 9. Redactionele verantwoording 11. 1 Plannen van activiteiten 13. 2 Werken in een groep 45 Inhoud Voorwoord 7 Over de auteurs g 9 Redactionele verantwoording 11 1 Plannen van activiteiten 13 2 Werken in een groep 45 3 Werken met kinderen 60 4 Activiteiten begeleiden bij (psychogeriatrische)

Nadere informatie

Zorgcoördinator, psycholoog, orthopedagoog

Zorgcoördinator, psycholoog, orthopedagoog Functiefamilie : Onderwijs Begeleiding & Zorg, reeks II Kenmerk : 2014/000496/CvB-P&O Versie : 1 Vastgesteld CvB d.d. : 20-05-2014 Datum : 20 mei 2014 Instemming PGMR d.d. : 16-05-2014 Opgesteld door :

Nadere informatie

Sport en Welzijn. Physician Assistant Masteropleiding Amsterdam

Sport en Welzijn. Physician Assistant Masteropleiding Amsterdam Gezondh Sport en Welzijn Physician Assistant Masteropleiding Amsterdam Gezondheid, Sport en Welzijn Masteropleiding Physician Assistant De Physician Assistant (PA) is een hoogopgeleide medische professional

Nadere informatie

Continuïteitshuisbezoek

Continuïteitshuisbezoek Continuïteitshuisbezoek welke opleiding heeft de wijkverpleegkundige nodig? Conny Molenkamp Gespecialiseerd verpleegkundige oncologie en gedifferentieerd verpleegkundige palliatieve zorg i.o. 11 december

Nadere informatie

Succesvolle carrière als (wijk)verpleegkundige? Verstand van Zorg

Succesvolle carrière als (wijk)verpleegkundige? Verstand van Zorg Succesvolle carrière als (wijk)verpleegkundige? Verstand van Zorg Opleiding én prachtbaan Verpleegkundige als regisseur van de zorg De komende jaren verandert de zorg ingrijpend. Steeds minder mensen verblijven

Nadere informatie

FACTSHEET ARBEIDSMARKT

FACTSHEET ARBEIDSMARKT 1 FACTSHEET ARBEIDSMARKT Zuid LIMBURG 1. Kerngegevens beroepsbevolking Figuur 1.1 Samenstelling bevolking naar leeftijd en geslacht, Zuid Limburg, 2013-2025 Bron: Regioportret Zuid Limburg Ontgroening

Nadere informatie

Bemoeizorg Parkstad. Wat is bemoeizorg? Bemoeizorg Parkstad

Bemoeizorg Parkstad. Wat is bemoeizorg? Bemoeizorg Parkstad Volwassenen Bemoeizorg Parkstad 5 8 10 2 6 4 9 1 3 7 Wat is bemoeizorg? Bemoeizorg is de ongevraagde bemoeienis van hulpverleners met mensen die hulp nodig hebben, maar daar zelf niet om vragen of deze

Nadere informatie

Werkervaring: Curriculum Vitae. Johanna Catharina Wagner (V) Vrouwemadestraat 36 Postcode/ woonplaats: 4701 CE Roosendaal

Werkervaring: Curriculum Vitae. Johanna Catharina Wagner (V) Vrouwemadestraat 36 Postcode/ woonplaats: 4701 CE Roosendaal Curriculum Vitae. Naam: Geboortedatum: Johanna Catharina Wagner (V) 20-08- 1961 Adres: Vrouwemadestraat 36 Postcode/ woonplaats: 4701 CE Roosendaal Telefoon: 06 48201582 Emailadres: Website: info@lessstress.nu

Nadere informatie

Toegestane kwalificerende beroepsopleidingen A, B en C (opscholing)

Toegestane kwalificerende beroepsopleidingen A, B en C (opscholing) Toegestane kwalificerende beroepsopleidingen A, B en C (opscholing) Subsidiabele opleidingen activiteit A: BBL MBOopleidingen BBL CREBO Naam 10426 Verpleegkundige niveau 4 22191 Verpleegkundige niveau

Nadere informatie

Personalia. Opleidingen. : Marhe-Kisoen. Geboorte datum : 20 Juni 1963. Adres : Eidereendstraat 9 2492 NJ s-gravenhage

Personalia. Opleidingen. : Marhe-Kisoen. Geboorte datum : 20 Juni 1963. Adres : Eidereendstraat 9 2492 NJ s-gravenhage Personalia Naam : Marhe-Kisoen Voornaam : Kausilawatie Roepnaam : Kausil Geboorte datum : 20 Juni 1963 Geboorte plaats : Paramaribo Nationaliteit : Nederlandse Adres : Eidereendstraat 9 2492 NJ s-gravenhage

Nadere informatie

Programma INFOAVOND DEELTIJD UUR. nhlstenden.com VISIT E PLORE DECIDE

Programma INFOAVOND DEELTIJD UUR. nhlstenden.com VISIT E PLORE DECIDE Programma INFOAVOND DEELTIJD 18.00-21.00 UUR nhlstenden.com VISIT E PLORE DECIDE Welkom op de Infoavond deeltijd Ontdek tijdens de Infoavond jouw studie: bachelors, masters, associate degrees en cursussen.

Nadere informatie

Post-hbo opleiding autismespecialist

Post-hbo opleiding autismespecialist Post-hbo opleiding autismespecialist mensenkennis De docente is duidelijk, enthousiast en motiverend. Ik heb inzicht gekregen in wat ik in mijn rol als hulpverlener kan doen en waar ik rekening mee moet

Nadere informatie

Leergang Praktijkondersteuner in de huisartsenpraktijk

Leergang Praktijkondersteuner in de huisartsenpraktijk Leergang Praktijkondersteuner in de huisartsenpraktijk Deze éénjarige leergang bereidt u voor op de functie van praktijkondersteuner/-verpleegkundige in de huisartsenpraktijk (POH). Het lesprogramma sluit

Nadere informatie

Stagepunt Midden-Brabant. Tilburg, februari Onderzoeksrapport. Worden er voldoende doktersassistenten en praktijkondersteuners opgeleid?

Stagepunt Midden-Brabant. Tilburg, februari Onderzoeksrapport. Worden er voldoende doktersassistenten en praktijkondersteuners opgeleid? Stagepunt Midden-Brabant Tilburg, februari 2019 Onderzoeksrapport Worden er voldoende doktersassistenten en praktijkondersteuners opgeleid? Inleiding Flexpool In het Hart van Brabant Flexpool In het Hart

Nadere informatie

Opleidingen Praktijkondersteuner Huisartsenzorg (POH) GGZ

Opleidingen Praktijkondersteuner Huisartsenzorg (POH) GGZ Opleidingen Instelling Hanzehogeschool Groningen Capabel Hogeschool Forta Opleidingen Competentie profiel 2018 Bachelor of nursing 2020 Competentie profiel 2019 Werkervaring vereist * Zie toelatingseisen

Nadere informatie

Specialisten of generalisten? Bachelor of Master?

Specialisten of generalisten? Bachelor of Master? Presentatie, 9 december 2004 Specialisten of generalisten? Bachelor of Master? Dr. Marieke Schuurmans Zij studeerde Gezondheidswetenschappen, afstudeerrichting erplegingswetenschap, aan de Universiteit

Nadere informatie

Alumni-enquête opleiding HBO-Verpleegkunde De Haagse Hogeschool

Alumni-enquête opleiding HBO-Verpleegkunde De Haagse Hogeschool Alumni-enquête opleiding HBO-Verpleegkunde De Haagse Hogeschool Gepubliceerd van 10.05.2011 tot 21.06.2011 Uitgenodigd = 141 Respons = 49 (35%) Functies icu verpleegkundige i.o Gespecialiseerd verpleegkundige

Nadere informatie

STARTNOTITIE AMSTERDAMS NETWERK ONCOLOGISCHE ZORG IN DE EERSTE LIJN

STARTNOTITIE AMSTERDAMS NETWERK ONCOLOGISCHE ZORG IN DE EERSTE LIJN STARTNOTITIE AMSTERDAMS NETWERK ONCOLOGISCHE ZORG IN DE EERSTE LIJN Missie & visie Het Amsterdams Netwerk Oncologische Zorg (ANOZ) heeft de volgende visie: Patiënten met kanker krijgen een zo optimaal

Nadere informatie

Bijlage A. Op afkomst afgewezen. Inhoud. Onderzoek naar discriminatie op de Haagse arbeidsmarkt

Bijlage A. Op afkomst afgewezen. Inhoud. Onderzoek naar discriminatie op de Haagse arbeidsmarkt Bijlage A Op afkomst afgewezen Onderzoek naar discriminatie op de Haagse arbeidsmarkt Iris Andriessen Barbara van der Ent Manu van der Linden Guido Dekker Inhoud Voorbeeld van een gebruikte sollicitatiebrief

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Werkervaring. Als zzp-er onder de naam Mindgap vanaf december 2007 tot heden:

Curriculum Vitae. Werkervaring. Als zzp-er onder de naam Mindgap vanaf december 2007 tot heden: Curriculum Vitae Naam Evers Voornaam Martijn E-mail martijn@mindgap.nl Website www.mindgap.nl Geboortedatum/plaats 1 november 1968 te Apeldoorn Nationaliteit Nederlandse Telefoonnummer 06-51192632 Profiel

Nadere informatie

Ambtenaren / managers Ambtenaren die werken met moeilijk bereikbare groepen

Ambtenaren / managers Ambtenaren die werken met moeilijk bereikbare groepen Bijlage Overzicht Doelgroepen Overzicht Doelgroepen participerend in Wmo-werkplaatsen Wmo werkplaats Participerende doelgroepen praktijken Actieve burgers Actieve burgers Actieve buurtbewoners / managers

Nadere informatie

Van theorie naar de dagelijkse praktijk van de Wmo, De Kanteling en Welzijn Nieuwe Stijl in Wielwijk

Van theorie naar de dagelijkse praktijk van de Wmo, De Kanteling en Welzijn Nieuwe Stijl in Wielwijk Van theorie naar de dagelijkse praktijk van de Wmo, De Kanteling en Welzijn Nieuwe Stijl in Wielwijk Pamela van der Kruk Interim manager WijkInformatiePunt en Sociaal Wijkteam Wielwijk INDELING PRESENTATIE

Nadere informatie

Kandidaten MK66 IP72 FH80 CM79 ML66 KG65 AO74 KS65 RH83

Kandidaten MK66 IP72 FH80 CM79 ML66 KG65 AO74 KS65 RH83 Kandidaten MK66 Klik op het symbool op de kaart om de profielen van de diverse kandidaten nader in te zien. Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen: > Per telefoon: 023-5671850 > Per mail FR79

Nadere informatie

Wie doet wat hij deed, krijgt wat hij kreeg

Wie doet wat hij deed, krijgt wat hij kreeg Wie doet wat hij deed, krijgt wat hij kreeg Voor wie? Waarom? Wat? Hoe? Voor Omdat leiding Ervaringsgerichte Door middel van leidinggevenden, geven, adviseren en coaching en werkvormen waarbij het adviseurs

Nadere informatie

Aanzet tot ontwikkelen van een arbeidsmarktvisie. Zorg en Welzijn West Brabant. Januari 2012, versie 0.1

Aanzet tot ontwikkelen van een arbeidsmarktvisie. Zorg en Welzijn West Brabant. Januari 2012, versie 0.1 Aanzet tot ontwikkelen van een arbeidsmarktvisie Zorg en Welzijn West Brabant Januari 2012, versie 0.1 1 2 Inhoud 1. Inleiding... 5 2. Algemene cijfers Arbeidsmarkt Zorg & Welzijn... 6 2.1 Omvang arbeidsmarkt...

Nadere informatie

Ondersteunt huisartsenpraktijken bij de invulling van stageplaatsen. Stagepunt Midden-Brabant

Ondersteunt huisartsenpraktijken bij de invulling van stageplaatsen. Stagepunt Midden-Brabant Ondersteunt huisartsenpraktijken bij de invulling van stageplaatsen Stagepunt Midden-Brabant Waarom Stagepunt Midden-Brabant? In een snel tempo is de arbeidsmarkt van ondersteunend personeel in de huisartsenzorg

Nadere informatie

Ondersteunt en ontzorgt huisartsenpraktijken bij de invulling van stageplaatsen. Stagepunt Midden-Brabant

Ondersteunt en ontzorgt huisartsenpraktijken bij de invulling van stageplaatsen. Stagepunt Midden-Brabant Ondersteunt en ontzorgt huisartsenpraktijken bij de invulling van stageplaatsen Stagepunt Midden-Brabant Waarom Stagepunt Midden-Brabant? In een snel tempo is de arbeidsmarkt van ondersteunend personeel

Nadere informatie

Sociaal agogisch werk

Sociaal agogisch werk #5 Sociaal agogisch werk Groningen, Hoogeveen, Hardenberg lzijnswerk! e Jij? In het w! nt groeien * Laat je tale www.alfa-college.nl Bel voor informatie: 0800-235 825 368 Jouw mbo-opleiding volg je bij

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek onder vrijwilligers Gelre ziekenhuizen

Tevredenheidsonderzoek onder vrijwilligers Gelre ziekenhuizen ALGEMENE VRAGEN 1. Op welke locatie doet u vrijwilligerswerk? Gelre ziekenhuizen Apeldoorn Gelre ziekenhuizen Zutphen beide locaties 2. Hoe bent u in aanraking gekomen met vrijwilligerswerk bij Gelre ziekenhuizen?

Nadere informatie

Naam instelling: Hogeschool voor de Kunsten Utrecht Code opleiding 34951

Naam instelling: Hogeschool voor de Kunsten Utrecht Code opleiding 34951 OPLEIDINGEN MET DECENTRALE SELECTIE 2013-2014 HBO Naam instelling: Hogeschool voor de Kunsten Utrecht Code instelling: 00MF Code opleiding 34951 Kunst en Economie www.hku.nl of 030 2349440 of info@ssc.hku.nl

Nadere informatie

Regionaal Actieplan Aanpak Tekorten RAAT Samen de tekorten aanpakken!

Regionaal Actieplan Aanpak Tekorten RAAT Samen de tekorten aanpakken! Regionaal Actieplan Aanpak Tekorten RAAT Samen de tekorten aanpakken! VMBO platform Z&W - 1 november 2018 Stella Buurma, ZorgpleinNoord Natasja Blokhorst, WGV Zorg en Welzijn Even voorstellen ZorgpleinNoord

Nadere informatie

Stage beleid Cavent. KD- 17 Stage beleid Cavent 2014-07- 01 Pagina 1

Stage beleid Cavent. KD- 17 Stage beleid Cavent 2014-07- 01 Pagina 1 Stage beleid Cavent KD- 17 Stage beleid Cavent 2014-07- 01 Pagina 1 Inleiding Cavent biedt leerlingen uit het (beroeps)onderwijs mogelijkheden om stage te lopen. Om de kwaliteit hiervan te waarborgen en

Nadere informatie

stageaanbod in Noord-West stageaanbod in Zuid-Oost Meer studenten zonder geschikte stageplek

stageaanbod in Noord-West stageaanbod in Zuid-Oost Meer studenten zonder geschikte stageplek Calibris BPV - Barometer AG 2009/2010 januari 2010 marktinformatie en Analyse KENNISCENTRUM VOOR LEREN IN DE PRAKTIJK IN ZORG, WELZIJN EN SPORT BPV Barometer AG 2009/2010 Dit jaar studeren meer mbo ers

Nadere informatie

Ontgroening en vergrijzing Noord en Midden Limburg en Zuid Limburg

Ontgroening en vergrijzing Noord en Midden Limburg en Zuid Limburg 1 FACTSHEET ARBEIDSMARKT Noord en Midden LIMBURG 1. Kerngegevens beroepsbevolking Figuur 1.1 Samenstelling bevolking naar leeftijd en geslacht, Noord en Midden Limburg, 2013-2025 Bron: Regioportret Noord-

Nadere informatie

Van Egmond Coaching. Voor wie?

Van Egmond Coaching. Voor wie? Van Egmond Coaching Heb je behoefte aan iemand die goed kan luisteren, met je meedenkt, kritisch kijkt, ondersteunend is en je kan helpen bij het doorbreken van vastgelopen situaties? Zoek je voor jezelf

Nadere informatie

PERSOONSGEGEVENS Naam Maikel Staring Adres Ondiep 196 Utrecht Telefoon Email Nationaliteit Nederlands Geboortedatum 30-05-1987 0629606863 utrecht@ziemijnederland.nl maikelstaring@gmail.com Curriculum Vitae

Nadere informatie

Post-hbo opleiding cognitief gedragstherapeutisch

Post-hbo opleiding cognitief gedragstherapeutisch Post-hbo opleiding cognitief gedragstherapeutisch werker Volwassenen en ouderen mensenkennis Van onze klinisch psycholoog heb ik een groep cliënten overgenomen, bij wie ik de instrumenten uit de opleiding

Nadere informatie

Bemoeizorg Parkstad. Volwassenen

Bemoeizorg Parkstad. Volwassenen Bemoeizorg Parkstad Volwassenen Bemoeizorg Parkstad 7 1 2 3 4 8 5 9 10 6 Wat is bemoeizorg? Bemoeizorg is de ongevraagde bemoeienis van hulpverleners met mensen die hulp nodig hebben, maar daar zelf niet

Nadere informatie

Leeftijdsopbouw Drenthe

Leeftijdsopbouw Drenthe Factsheet Arbeidsmarkt Zorg en Welzijn provincie Drenthe 213 De publicatie Arbeidsmarkt Zorg en Welzijn Noord-Nederland 213 brengt de belangrijkste arbeidsmarktontwikkelingen in kaart. In deze factsheet

Nadere informatie

Trainingen Coaching Intervisie Supervisie. Voor de zorg

Trainingen Coaching Intervisie Supervisie. Voor de zorg Trainingen Coaching Intervisie Supervisie Voor de zorg Professioneel communiceren met 2013 Training Professioneel communiceren met Voor wie? De training is bedoeld voor mensen in de zorg die hun communicatie

Nadere informatie

De informatie uit deze stappenwijzer is in heel veel situaties te gebruiken. Bijvoorbeeld:

De informatie uit deze stappenwijzer is in heel veel situaties te gebruiken. Bijvoorbeeld: Inleiding Deze Loopbaan-stappenwijzer is bestemd voor OBP-medewerkers en geeft praktische tips over loopbaanpaden, carrièremogelijkheden en mobiliteit. Ben je toe aan nieuwe uitdaging? Heb je behoefte

Nadere informatie

Werken in de nieuwe ggz. Henk-Willem Klaassen

Werken in de nieuwe ggz. Henk-Willem Klaassen Werken in de nieuwe ggz Henk-Willem Klaassen Sinds ik bij de nieuwe ggz werk, ervaar ik dagelijks dat Ik samen met mijn cliënt en zijn naasten kan bepalen wat nodig is Ik werk vanuit contextuele sociale

Nadere informatie

Opleiding Praktijkondersteuner Huisartsenzorg GGZ (POH-GGZ)

Opleiding Praktijkondersteuner Huisartsenzorg GGZ (POH-GGZ) Opleiding Praktijkondersteuner Huisartsenzorg GGZ (POH-GGZ) Als praktijkondersteuner ggz ben je op een laagdrempelige manier van grote betekenis in het leven van patiënten met psychische problemen. In

Nadere informatie

Verwijzen naar de GGZ. Wanneer verwijzen naar de Generalistische basis GGZ en Gespecialiseerde GGZ?

Verwijzen naar de GGZ. Wanneer verwijzen naar de Generalistische basis GGZ en Gespecialiseerde GGZ? Verwijzen naar de GGZ Wanneer verwijzen naar de Generalistische basis GGZ en Gespecialiseerde GGZ? Nieuwe structuur in de geestelijke gezondheidszorg Om de kwaliteit en de kostenbeheersing in de geestelijke

Nadere informatie

Startnotitie Amsterdams Netwerk Oncologische Zorg in de eerste lijn

Startnotitie Amsterdams Netwerk Oncologische Zorg in de eerste lijn Startnotitie Amsterdams Netwerk Oncologische Zorg in de eerste lijn Inleiding Sinds 2017 is een groep van zorgverleners vanuit de fysiotherapie, ergotherapie, diëtetiek en psychologie bezig met het oprichten

Nadere informatie

Stichting Autstede Onvergetelijk. Informatiepakket voor vrijwilligers

Stichting Autstede Onvergetelijk. Informatiepakket voor vrijwilligers Stichting Autstede Onvergetelijk Informatiepakket voor vrijwilligers Stichting Autstede Stichting Autstede houdt zich bezig met het organiseren van vakantieweekenden voor gezinnen met kinderen met stoornissen

Nadere informatie

PERSOONSGEGEVENS Naam Maikel Staring Praktijkadres Wittevrouwenkade 4 3512 CR Utrecht Telefoon Email Nationaliteit Nederlands Geboortedatum 30-05-1987 0629606863 utrecht@ziemijnederland.nl Curriculum Vitae

Nadere informatie

Hulp voor jonge ouders. Informatie voor professionals

Hulp voor jonge ouders. Informatie voor professionals Hulp voor jonge ouders Informatie voor professionals Zorg voor kwetsbare meiden Meiden tussen de 16 en 27 jaar die zwanger zijn, of een kind hebben gekregen, kunnen terecht bij Vitree. Het gaat om kwetsbare

Nadere informatie

Van Egmond Coaching. Voor wie?

Van Egmond Coaching. Voor wie? Van Egmond Coaching Heb je behoefte aan iemand die goed kan luisteren, met je meedenkt, kritisch kijkt, ondersteunend is en je kan helpen bij het doorbreken van vastgelopen situaties? Zoek je voor je instelling

Nadere informatie

Factsheet arbeidsmarkt zorg en wjk Drenthe 2017

Factsheet arbeidsmarkt zorg en wjk Drenthe 2017 Factsheet arbeidsmarkt zorg en wjk Drenthe 2017 ZorgpleinNoord ZorgpleinNoord is het grootste werkgeversverband voor zorg en welzijn in Noord-Nederland. Tot 1 januari 2017 was het werkgebied Groningen

Nadere informatie

Statistieken. Aantal vragen 23. Totaal aantal ingevuld 1878. Uw ervaringen met de GGZ in het afgelopen jaar. 1. U bent op dit moment:

Statistieken. Aantal vragen 23. Totaal aantal ingevuld 1878. Uw ervaringen met de GGZ in het afgelopen jaar. 1. U bent op dit moment: Statistieken Naam formulier Peiling_over_GGZ Titel formulier Uw ervaringen met de GGZ in het afgelopen jaar Filter: Uitgebreid Aantal vragen 23 Totaal aantal ingevuld 1878 Uw ervaringen met de GGZ in het

Nadere informatie

Q1 Wat is uw leeftijd?

Q1 Wat is uw leeftijd? Q1 Wat is uw leeftijd? Beantwoord: 7.034 Overgeslagen: 60 10 8 6 4 Jonger dan 50 jaar 50-59 jaar 60-69 jaar 70-79 jaar 80 jaar of ouder Jonger dan 50 jaar 50-59 jaar 60-69 jaar 70-79 jaar 80 jaar of ouder

Nadere informatie

Uw persoonlijke dienstverlening op maat

Uw persoonlijke dienstverlening op maat Uw persoonlijke dienstverlening op maat Het beste van twee werelden Kemp & Van Egeraat Medioren Senioren Woon en Zorg Makelaardij, biedt alles wat u nodig heeft om tot op zeer hoge leeftijd zelfstandig

Nadere informatie

De regionale arbeidsmarkt 2016

De regionale arbeidsmarkt 2016 De regionale arbeidsmarkt MEER INFO? Check onze site www.utrechtzorg.net of bel naar (030) 6340808 De regionale arbeidsmarkt Wat is ONS Werkgebied? Regio Utrecht, Amersfoort, Gooi- en Vechtstreek Gooi-

Nadere informatie

Factsheet persbericht. Student stelt eisen aan stage bij

Factsheet persbericht. Student stelt eisen aan stage bij Factsheet persbericht Student stelt eisen aan stage bij Inleiding Stageperiode Een stageperiode is voor veel studenten de meest leerzame periode van hun schoolcarrière. Maar tegen welke problemen lopen

Nadere informatie

LEADERSHIP, ENTREPRENEURSHIP, STEWARDSHIP. BROCHURE VOOR WERKGEVERS, RECRUITERS EN HR afdeling NYENRODE. A REWARD FOR LIFE

LEADERSHIP, ENTREPRENEURSHIP, STEWARDSHIP. BROCHURE VOOR WERKGEVERS, RECRUITERS EN HR afdeling NYENRODE. A REWARD FOR LIFE LEADERSHIP, ENTREPRENEURSHIP, STEWARDSHIP BROCHURE VOOR WERKGEVERS, RECRUITERS EN HR afdeling NYENRODE. A REWARD FOR LIFE waarom een schakeltrajecter? Iemand met een niet-financiële vooropleiding heeft

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting De Boei. Sociaal Werk Bunschoten

Jaarverslag Stichting De Boei. Sociaal Werk Bunschoten Jaarverslag 2016 Stichting De Boei Sociaal Werk Bunschoten Inhoudsopgave Voorwoord... 2 1. De missie en visie van De Boei... 3 2. Bestuurssamenstelling... 3 3. Personele zaken... 3 4. Kerntaken van De

Nadere informatie

U kunt nog steeds subsidie aanvragen!

U kunt nog steeds subsidie aanvragen! U kunt nog steeds subsidie aanvragen! Het beste halen uit mensen en organisaties, zodat ze optimaal kunnen functioneren. Dat is het doel van het A+O fonds Gemeenten. Om dit doel te bereiken, ondersteunen

Nadere informatie

GENERALISTISCH WERKER VAN DE TOEKOMST

GENERALISTISCH WERKER VAN DE TOEKOMST GENERALISTISCH WERKER VAN DE TOEKOMST HD4 VOORSTELLEN Saskia Mudde Docent/trainer Hogeschool Windesheim te Zwolle Domein Gezondheid en Welzijn Sociaal Pedagoog en voorheen 16 jaar werkzaam geweest binnen

Nadere informatie

BZ11A. Bemoeizorg. post-hbo opleiding. Assertieve psychiatrische hulp aan zorgmijders. mensenkennis

BZ11A. Bemoeizorg. post-hbo opleiding. Assertieve psychiatrische hulp aan zorgmijders. mensenkennis BZ11A post-hbo opleiding Bemoeizorg Assertieve psychiatrische hulp aan zorgmijders mensenkennis Post-hbo opleiding bemoeizorg Assertieve psychiatrische hulp aan zorgmijders In onze samenleving zijn er

Nadere informatie

Agenda: Algemeen 22 September 2015 Koffieochtend OR in de volkstuin 22 september 2015 OR vergadering SO

Agenda: Algemeen 22 September 2015 Koffieochtend OR in de volkstuin 22 september 2015 OR vergadering SO Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Algemeen: Lotje&co sneeuwdag Algemeen: stagiaire gym SO: Personeel en stagiaires SO: Kanovaren groep 7-8 VSO: Leerlingenraad VSO: Stagiaires VSO: Week van de alfabetisering

Nadere informatie

Bemoeizorg. mensenkennis. Assertieve psychiatrische hulp aan zorgmijders. post-hbo opleiding

Bemoeizorg. mensenkennis. Assertieve psychiatrische hulp aan zorgmijders. post-hbo opleiding post-hbo opleiding Bemoeizorg Assertieve psychiatrische hulp aan zorgmijders mensenkennis Post-hbo opleiding bemoeizorg Assertieve psychiatrische hulp aan zorgmijders In onze samenleving zijn er meer dan

Nadere informatie

Wij zijn doeners met kennis van zaken die enthousiast en professioneel uw vraag naar tijdelijke medewerkers in de Zorg optimaal kunnen invullen

Wij zijn doeners met kennis van zaken die enthousiast en professioneel uw vraag naar tijdelijke medewerkers in de Zorg optimaal kunnen invullen MATCHT KWALITEIT Wie zijn wij: Buro MK is in 2007 opgericht en heeft zich gespecialiseerd in de hulpverlening. Buro MK profileert zich actief op de markt als uitzend- en detacheringsbureau. We zijn accuraat

Nadere informatie

Samen Leren(d ) Zorgen in cijfers Zorg en Welzijn in cijfers Arbeidsmarkt mln.

Samen Leren(d ) Zorgen in cijfers Zorg en Welzijn in cijfers Arbeidsmarkt mln. Samen Leren(d ) Zorgen in cijfers Zorg en Welzijn in cijfers Arbeidsmarkt 1.2 mln. werknemers in de sector Zorg en Welzijn (verpleging, verzorging, onderzoek/academisch patiëntgebonden, management/staf)

Nadere informatie

Associate Degree. Pedagogisch Professional Kind en Educatie

Associate Degree. Pedagogisch Professional Kind en Educatie Associate Degree Pedagogisch Professional Kind en Educatie AANLEIDING ONTWIKKELING OPLEIDING PEDAGOGISCH PROFESSIONAL KIND EN EDUCATIE Vraag om pedagogisch professionals in de verschillende sectoren met

Nadere informatie

Stagelopen bij Entrea

Stagelopen bij Entrea Stagelopen bij Entrea Waar ga jij stage lopen? Al jaren biedt Entrea een aantal stageplaatsen aan studenten van verschillende opleidingen. Entrea besteedt veel aandacht aan haar stagiaires. Wij investeren

Nadere informatie

Adverteerder: OSB Campagne: OSB Keurmerk Schema voor week 14 op Radio 1 voglt medio maart

Adverteerder: OSB Campagne: OSB Keurmerk Schema voor week 14 op Radio 1 voglt medio maart Adverteerder: OSB Campagne: OSB Keurmerk Schema voor week 14 op Radio 1 voglt medio maart Dag Datum Tijd Lengte Zender Programma voor Programma na ma 4-3-2013 07:02 25 Radio Brabant Radio Brabant Radio

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Branchespecifieke uitvraag voor lidinstellingen van GGZ Nederland bij het Jaardocument Maatschappelijke Verantwoording verslagjaar 2008

Branchespecifieke uitvraag voor lidinstellingen van GGZ Nederland bij het Jaardocument Maatschappelijke Verantwoording verslagjaar 2008 Branchespecifieke uitvraag voor lidinstellingen van GGZ Nederland bij het Jaardocument Maatschappelijke Verantwoording 2008 invullen via DigiMV, zie www.jaarverslagenzorg.nl Versie Datum omschrijving 1.0

Nadere informatie

Stagelopen bij Entrea

Stagelopen bij Entrea Stagelopen bij Entrea Waar ga jij stage lopen? Al jaren biedt Entrea een aantal stageplaatsen aan studenten van verschillende opleidingen. Entrea besteedt veel aandacht aan haar stagiaires. Wij investeren

Nadere informatie

Stichting Expertisecenter Onderwijs Zorg Bonaire is op zoek naar een ervaren. Schoolmaatschappelijk werker (1 fte)

Stichting Expertisecenter Onderwijs Zorg Bonaire is op zoek naar een ervaren. Schoolmaatschappelijk werker (1 fte) VACATURE Stichting Expertisecenter Onderwijs Zorg Bonaire is op zoek naar een ervaren Schoolmaatschappelijk werker (1 fte) Stichting Expertisecenter Onderwijs Zorg Bonaire (EOZ) biedt ondersteuning en

Nadere informatie

Doelgroep. Programma onderdelen. Duur/frequentie

Doelgroep. Programma onderdelen. Duur/frequentie Onderwijs-Zorg Arrangementen 8 Doelgroep Jongeren vanaf 12-18 jaar en hun gezinnen, die al langere tijd ernstig zijn vastgelopen op school en waar sprake is van uitval uit het reguliere onderwijs of waar

Nadere informatie

Minor Licht Verstandelijk Beperkt

Minor Licht Verstandelijk Beperkt Minor Licht Verstandelijk Beperkt Academie voor Sociale Studies Inleiding De minor Licht Verstandelijk Beperkt biedt een inspirerend en intensief half jaar deskundigheidsbevordering op het gebied van werken

Nadere informatie

Aandachtsfunctionaris Academie

Aandachtsfunctionaris Academie Aandachtsfunctionaris Academie Waarom een Aandachtsfunctionaris Academie? De aandachtsfunctionaris is dé spil in elke organisatie die serieus werk maakt van de aanpak van huiselijk geweld en kindermishandeling.

Nadere informatie

Positionering dienstverlening. uitdaging. Preventief: focus op groei. probleem. klachten. huisarts. psycholoog. Curatief: focus op genezen

Positionering dienstverlening. uitdaging. Preventief: focus op groei. probleem. klachten. huisarts. psycholoog. Curatief: focus op genezen Positionering dienstverlening uitdaging Preventief: focus op groei probleem klachten huisarts psycholoog Curatief: focus op genezen Ik wil iets in mijn leven veranderen en ik zoek daar ondersteuning in,

Nadere informatie

Verward in Nederland. alarmerende toename of angstige stemmingmakerij?

Verward in Nederland. alarmerende toename of angstige stemmingmakerij? Verward in Nederland alarmerende toename of angstige stemmingmakerij? Nationaal Congres verpleegkunde, juni 2017 Dr. Bauke Koekkoek lector, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen sociaal-psychiatrisch verpleegkundige,

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Profiel. Werkervaring. Als zzp-er onder de naam Mindgap vanaf december 2007 tot heden: martijn@mindgap.nl

Curriculum Vitae. Profiel. Werkervaring. Als zzp-er onder de naam Mindgap vanaf december 2007 tot heden: martijn@mindgap.nl Curriculum Vitae Naam Evers Voornaam Martijn E-mail martijn@mindgap.nl Website www.mindgap.nl Geboortedatum/plaats 1 november 1968 te Apeldoorn Nationaliteit Nederlandse Telefoonnummer 06-51192632 Profiel

Nadere informatie

Een flexibele deeltijdopleiding die inspeelt op de actualiteit van het sociaal werk

Een flexibele deeltijdopleiding die inspeelt op de actualiteit van het sociaal werk Een flexibele deeltijdopleiding die inspeelt op de actualiteit van het sociaal werk Inhoud 1. Heldere onderwijsvisie 2. Opleiden op maat 3. Online leren 4. Samen verantwoordelijk 5. Modulaire opleiding

Nadere informatie