T-DOC ENDOCYCLE - GEGEVENS VASTLEGGEN DOCUMENTEER UW ENDOSCOPISCHE PROCEDURES

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "T-DOC ENDOCYCLE - GEGEVENS VASTLEGGEN DOCUMENTEER UW ENDOSCOPISCHE PROCEDURES"

Transcriptie

1 T-DOC ENDOCYCLE - GEGEVENS VASTLEGGEN DOCUMENTEER UW ENDOSCOPISCHE PROCEDURES

2 2 T-DOC EndoCycle DIGITALE DOCUMENTATIE TRACEER UW CYCLUSPARAMETERS Toenemende eisen om de reiniging en desinfectie van endoscopen te documenteren vormen een heuse uitdaging. T-DOC EndoCycle staat garant voor een eersteklas traceerbaarheid in de reinigings- en desinfectiemachine voor endoscopen zodat u aan alle wettelijke vereisten voldoet. Met T-DOC EndoCycle documenteert en traceert u de belangrijkste desinfectieprocessen van uw endoscopen zodat u volledige controle heeft over de dagelijkse procedures in de reinigings- en desinfectiemachine voor endoscopen. Aangezien belangrijke cyclusparameters digitaal worden opgeslagen in de T-DOC-database, heeft u altijd snel en eenvoudig toegang tot uw productiegegevens. T-DOC EndoCycle behoort tot de modulaire T-DOC productportfolio van Getinge, s werelds toonaangevende oplossing voor het traceren en beheren van instrumenten. Met ruim 650 T-DOC installaties in meer dan 35 landen over de hele wereld hebben wij de kennis in huis om uw uitdagingen aan te gaan. T-DOC EndoCycle legt gegevens van desinfectieprocessen digitaal vast voor een probleemloze eersteklas traceerbaarheid van uw endoscopen.

3 T-DOC EndoCycle 3 ONS VOORSTEL AAN U DOCUMENTEER DE DESINFECTIEPROCESSEN VAN ENDOSCOPEN Bereik eersteklas traceerbaarheid in de reinigings- en desinfectiemachine voor endoscopen T-DOC EndoCycle registreert endoscopen gedurende hun levensduur en koppelt ze aan alle desinfectieprocessen, acties en personen waarmee ze tijdens desinfectie in de reinigings- en desinfectiemachine in aanraking komen. Bijgevolg heeft u altijd een gedocumenteerde registratie dat de juiste desinfectieprocessen en -procedures zijn gevolgd. Implementeer een papierloos procesbeheer T-DOC EndoCycle garandeert een volledig digitale werkstroom doordat machinegegevens en gegevens over blootstelling aan reinigings-/desinfectiemiddel digitaal worden opgeslagen. Bijgevolg hoeft u niet langer een ontelbaar aantal mappen met afgedrukte procesgegevens bij te houden. Bovendien wordt het manuele beheer van documentatie van desinfectieprocessen tot een absoluut minimum beperkt. Maak gebruik van de geavanceerde, gebruiksvriendelijke interface In T-DOC EndoCycle kan u tabellen, grafieken en lijsten voor elke machinecyclus aanmaken zodat u over een meer geavanceerde en gebruiksvriendelijke interface tot uw machineprocessen beschikt. Dit resulteert uiteindelijk in een vlottere en meer precieze werkstroom. Waarborg de kwaliteit van uw desinfectieprocedures Met T-DOC EndoCycle kan u endoscopen elektronisch aan een patiënt en arts koppelen. Dat betekent minder stress voor het personeel en beperkt het aantal fouten tot een minimum. Tot slot kan u uw werkstroom stroomlijnen en tegelijkertijd de nauwkeurigheid en kwaliteit blijven garanderen. Vergroot de patiëntveiligheid Door meer aandacht te schenken aan infectiebeheersing en kwaliteitscontrole kan de verspreiding van ziekenhuisinfecties in uw instelling worden teruggedrongen. In het ongunstige geval van besmetting kan u met T-DOC EndoCycle alle betrokken partijen snel en efficiënt opsporen. Bijgevolg kunnen patiënten onmiddellijk de nodige behandeling krijgen en wordt een veel groter potentieel gezondheidsrisico vermeden. Waarborg conformiteit met wettelijke normen Getinge Poka-Yoke en Getinge ED-FLOW AER (Automated Endoscope Reprocessors) voldoen aan de wettelijke vereisten van EN ISO &4. Bij gebruik in combinatie met T-DOC EndoCycle kan u alle essentiële onderdelen van de desinfectieprocessen van endoscopen onderling aan elkaar koppelen. Bijgevolg heeft u altijd een gedocumenteerde registratie dat uw endoscopen op de juiste manier en volgens de vooraf bepaalde ziekenhuisprocedures worden gedesinfecteerd.

4 4 T-DOC EndoCycle VERKEN DE MOGELIJKHEDEN DOCUMENTATIE VAN DE VOLGENDE GENERATIE OVER REINIGING EN DESINFECTIE VAN ENDOSCOPEN Eersteklas traceerbaarheid In T-DOC EndoCycle worden alle desinfectieprocessen geregistreerd die een endoscoop tijdens reiniging en desinfectie ondergaat vanaf het moment dat hij voor desinfectie wordt teruggebracht tot het moment dat hij werd gedesinfecteerd en opnieuw gebruiksklaar is. Op die manier wordt de geschiedenis van de endoscopen gedocumenteerd zodat een eenvoudige eersteklas traceerbaarheid tegen een redelijke kostprijs wordt gegarandeerd. Digitale vastlegging van gegevens T-DOC EndoCycle kan aan de Getinge Poka-Yoke en Getinge ED-FLOW AER (Automated Endoscope Reproccessors) worden gekoppeld om gegevens van cyclusparameters vast te leggen, zoals cyclusfases, tijd, temperatuur, blootstelling aan reinigings- en desinfectiemiddelen. Alle gegevens worden digitaal in T-DOC opgeslagen en kunnen grafisch of in een eenvoudige lijst worden weergegeven. Daarnaast kunnen de prestatiegegevens van de apparatuur worden opgevraagd, wat service en onderhoud eenvoudiger maakt. Automatische archivering en verbeterde gegevensveiligheid Met T-DOC EndoCycle worden procesgegevens digitaal vastgelegd en veilig opgeslagen. Bijgevolg kunnen historische gegevens indien nodig snel worden teruggevonden en opgevraagd. Controle van voorraad reinigings- en desinfectiemiddelen Met T-DOC EndoCycle kunt u basisinformatie zoals batchnummer, houdbaarheidsdatum en hoeveelheid reinigings- en desinfectiemiddelen in uw voorraad registreren. Bovendien kan u nieuwe verbruiksartikelen aan uw voorraad toevoegen en verbruiksartikelen aan een geselecteerde AERmachine koppelen. Daardoor heeft u de volledige controle over uw voorraad verbruiksartikelen en de traceerbaarheid van desinfectieprocessen. Uitvoerige managementrapportage T-DOC EndoCycle staat garant voor een uitvoerige managementrapportage, inclusief zoekfuncties en de mogelijkheid om van een historische basis gebruik te maken. U kan rapporten maken over onderwerpen als: Documentatie over AER-desinfectieprocessen Statistieken van fouten in desinfectieprocessen Gebruik van AER-machine Oproeping van endoscoopstatistieken (inclusief link met patiënt) Combineer T-DOC EndoCycle met een Getinge Poka-Yoke AER voor een eersteklas desinfectie en digitale documentatie voor een enkele endoscoop. Optimaliseer de reiniging en desinfectie van uw endoscopen met Getinge ED-FLOW AER. Bij gebruik in combinatie met T-DOC EndoCycle geniet u een eersteklas desinfectie en digitale documentatie voor twee afzonderlijke endoscopen.

5 T-DOC EndoCycle 5 ONTDEK DE DYNAMIEK VAN T-DOC ENDOCYCLE INTRODUCTIE VAN DE DIGITALE WERKSTROOM 1. Procesregistratie en vastlegging van gegevens De endoscoop wordt geregistreerd en aan het geselecteerde desinfectieproces gekoppeld. Alle procesparameters worden gedocumenteerd en digitaal in T-DOC EndoCycle opgeslagen. De belangrijkste procesparameters zijn: RFID-tag van endoscoop, RFID-tag van gebruiker, nummer van geselecteerde AER-machine, programmatype en blootstelling aan reinigings-/desinfectiemiddel. 2. Digitale procescontrole Wanneer het desinfectieproces beëindigd is, kan de gebruiker belangrijke cycluswaarden controleren om na te gaan of het proces juist verlopen is. Wanneer de AER-machine een cyclusfout meldt, waarschuwt T-DOC EndoCycle het personeel alvorens het controleproces voort te zetten. 3. Patiënt- en artsregistratie Zodra de gebruikte endoscoop voor reiniging en desinfectie wordt teruggebracht, kan hij aan een patiënt en/of arts worden gekoppeld. Patiënten en artsen kunnen met een toetsenbord of scanner worden geregistreerd met het oog op een eersteklas traceerbaarheid.

6 6 T-DOC EndoCycle WIJ WERKEN VOOR U: VOLLEDIGE SERVICE EN ONDERSTEUNING Eersteklas services Getinge levert zorgvuldig ontwikkelde service- en ondersteuningsoplossingen waarmee u de installatie en het gebruik van uw T-DOC systeem kan optimaliseren. Zo is u verzekerd van een hogere bedrijfstijd en storingsvrije productie tegen vaste onderhoudskosten. Wij streven ernaar u de beste condities te bieden voor een optimaal gebruik van T-DOC. Tijdens alle fases van implementatie en productie bieden wij u diverse services die stuk voor stuk de beste in de markt zijn. De professionele services van T-DOC zorgen voor een succesvolle implementatie van het systeem, terwijl de uitgebreide T-DOC Service Overeenkomst vanaf het begin van de productie de rest doet. U kan kiezen uit vier niveaus voor T-DOC serviceondersteuning: T-DOC Service Overeenkomst Platinum Het hoogste serviceniveau biedt u 24/7 T-DOC serviceondersteuning met de kortste responstijd, 2 dagen per jaar ondersteuning ter plaatse en T-DOC hardwareservice. T-DOC Service Overeenkomst Goud Deze superieure servicebenadering biedt u een uitgebreide T-DOC serviceondersteuning met een korte responstijd, een jaarlijkse ondersteuning ter plaatse en T-DOC hardwareservice T-DOC Service Overeenkomst Zilver Deze geavanceerde service biedt u een hoog niveau van T-DOC-serviceondersteuning, waarbij updates, upgrades en een jaarlijkse systeemcontrole zijn inbegrepen. Flexibele trainingsopties Onze trainingen zorgen ervoor dat u alle functies van T-DOC EndoTrace optimaal kan benutten. De trainingen kunnen aan personeel op alle ervaringsniveaus en op verschillende manieren worden gegeven. Van klassikale training bij Getinge tot supervisie op locatie bij gebruikers en IT-afdelingen. Van basistraining en geavanceerde gestandaardiseerde producttrainingen tot cursussen die speciaal op uw behoeften zijn afgestemd. Deel uw ervaringen mee in de gebruikersgroepen van T-DOC Getinge stimuleert en ondersteunt het opzetten van lokale T-DOC gebruikersgroepen die in diverse landen actief zijn. Via dit forum kan u profiteren van de ervaringen van andere gebruikers van T-DOC en suggesties doen voor de toekomstige ontwikkeling van T-DOC. Een geïntegreerde functie van het T-DOC serviceconcept is de eenvoudige toegang tot een ervaren en gespecialiseerd lokaal serviceteam, met ondersteuning vanuit onze centrale T-DOC supportafdeling. T-DOC Service Overeenkomst Brons De basisserviceovereenkomst biedt u een prijsbewust niveau van de T-DOCserviceondersteuning.

7 T-DOC EndoCycle 7 VERKEN T-DOC GEAVANCEERDE IT-OPLOSSINGEN Volledige traceerbaarheid met T-DOC EndoTrace T-DOC EndoCycle kan worden geüpgraded tot T-DOC EndoTrace, dat een volledige traceerbaarheid garandeert en waarmee u controle krijgt over het complexe gebruik en de eersteklas desinfectie van endoscopen. Hiermee kan u alle cruciale tijdsintervallen tussen de desinfectie, het droogproces en het eigenlijke gebruik op een patiënt registreren en bewaken. Volledige integratie in de sterilisatieafdeling met T-DOC 2000 Met onze eersterangsoplossing, de T-DOC 2000, kan u alle aspecten van het instrumenten- en endoscoopbeheer in uw ziekenhuis afhandelen. Ze is speciaal ontwikkeld om u informatie te laten uitwisselen tussen afdelingen en functionele eenheden met het oog op een realtime overzicht van instrumenten, endoscopen en aanverwante voorraden. De modulaire opbouw van de T-DOC productportfolio maakt zeer efficiënte oplossingen mogelijk, die optimaal zijn afgestemd op instellingen van elke grootte. Wij kunnen u dus dezelfde consistente, uniforme infrastructuur bieden als u uw T-DOC systeem wilt upgraden naar aanvullende functionaliteit, zodat u is voorbereid op toekomstige uitdagingen. T-DOC wordt vertegenwoordigd door een enthousiast, wereldwijd netwerk van verkoopvertegenwoordigingen en gecertificeerde partners van Getinge. We stellen u graag voor aan uw plaatselijke vertegenwoordiger van T-DOC. U kan contact met ons opnemen via: tdocsupport-nl@getinge.com. Wij bieden u een T-DOC oplossing die op uw specifieke behoeften is afgestemd op basis van ervaring van wereldklasse.

8 Getinge Infection Control is wereldmarktleider, ook als het gaat om het aanbieden van oplossingen voor steriele procesverwerking in de gezondheidszorg. Wij streven naar kwaliteit en betrouwbaarheid tegen een zo laag mogelijke totaalprijs. Wij bieden complete draadloze oplossingen op de werkvloer, waardoor het risico op besmetting (vervuiling) afneemt en de gezondheidszorg tegelijkertijd efficiënter kan werken ENG Göteborgstryckeriet We behouden ons het recht voor om technische en constructiewijzigingen door te voeren Getinge Infection Control AB P O Box 69 SE Getinge SWEDEN Phone: +46 (0) info@getinge.com Getinge b.v. Postbus CA Zwijndrecht NEDERLAND Phone: + 31 (0) info-nl@getinge.com Getinge NV Vosveld 4B - bus Wijnegem BELGIUM Phone: +32 (0) info@getinge.be getinge.com De GETINGE GROUP is een van 's werelds vooraanstaande aanbieders van producten en systemen, die bijdragen tot kwaliteitsverbetering en kosteneffectiviteit binnen gezondheidszorg en biowetenschappen. Wij zijn actief onder de drie merken ArjoHuntleigh, GETINGE en MAQUET. ArjoHuntleigh concentreert zich op oplossingen voor patiëntenmobiliteit en wondzorg. GETINGE biedt oplossingen voor infectiebeheersing in de gezondheidszorg en besmettingspreventie in de biowetenschappen. MAQUET is gespecialiseerd in oplossingen, therapieën en producten voor chirurgische interventies, interventionele cardiologie en intensive care.

T-DOC EndoSolutions Beheer uw endoscoopwerkstroom

T-DOC EndoSolutions Beheer uw endoscoopwerkstroom T-DOC EndoSolutions Beheer uw endoscoopwerkstroom Verbeter de kwaliteitsborging door de beste praktijken te implementeren De toenemende eisen die aan documentatie worden gesteld, en de gedetailleerde richtlijnen

Nadere informatie

GETINGE ONLINE TOEGANG TOT INFORMATIE ALTIJD EN OVERAL

GETINGE ONLINE TOEGANG TOT INFORMATIE ALTIJD EN OVERAL GETINGE ONLINE TOEGANG TOT INFORMATIE ALTIJD EN OVERAL 2 Getinge Online SLIMMER EN EFFICIËNTER WERKEN Over het algemeen wordt de status van reinigings- en desinfectieapparatuur handmatig en ter plaatse

Nadere informatie

T-DOC 1000 SDM VOLLEDIGE TRACEERBAARHEID BEHEERS UW STERIELE PRODUCTIE

T-DOC 1000 SDM VOLLEDIGE TRACEERBAARHEID BEHEERS UW STERIELE PRODUCTIE T-DOC 1000 SDM VOLLEDIGE TRACEERBAARHEID BEHEERS UW STERIELE PRODUCTIE 2 T-DOC 1000 SDM HOUD ALLES IN DE HAND BEREIK NIEUWE NIVEAUS VAN EFFICIËNTIE OP UW STERILISATIEAFDELING Door inconsistente werkstromen

Nadere informatie

GetinGe 46-serie reinigings- en DesinFeCtieMACHines

GetinGe 46-serie reinigings- en DesinFeCtieMACHines Getinge 46-serie REINIGINGS- EN DESINFECTIEMACHINES Hoeveel reusables verwerkt u? Welk soort items? De Getinge 46-serie heeft machines die precies zijn afgestemd op uw eisen. Aanvullende opties Flowcontrole

Nadere informatie

Getinge Online Krijg toegang, waar u ook bent

Getinge Online Krijg toegang, waar u ook bent Getinge Online Krijg toegang, waar u ook bent Maak verbinding en verhoog de efficiëntie en de productiecapaciteit Herkent u een of meer van de volgende uitspraken? Soms raakt er een procesuitdraai zoek

Nadere informatie

Getinge GSS67H sterilisator

Getinge GSS67H sterilisator Getinge GSS67H sterilisator Van de CSSD tot de operatiekamer efficiënter dan ooit. Een onderdeel van ons gebruikersgerichte assortiment 30% besparing op verwerkingstijd en een nog grotere capaciteit. Bereikt

Nadere informatie

IT SOLUSCOPE. intuïtiviteit, traceerbaarheid, overzichtelijkheid

IT SOLUSCOPE. intuïtiviteit, traceerbaarheid, overzichtelijkheid IT SOLUSCOPE intuïtiviteit, traceerbaarheid, overzichtelijkheid IT SOLUSCOPE Intuïtief IT SOLUSCOPE IT Soluscope is gebaseerd op informatietechnologie en verbindt uw Soluscopereprocessingapparatuur voor

Nadere informatie

Tornado. Bedpanspoelers. with people in mind.

Tornado. Bedpanspoelers. with people in mind. Tornado Bedpanspoelers with people in mind. 7% VAN DE PATIËNTEN LOOPT MINSTENS EEN ZORGINFECTIE OP TIJDENS HUN VERBLIJF IN EEN ZORGINSTELLING BRON: WHO Kruisbesmettingen veroorzaken onnodige complicaties

Nadere informatie

Ontwikkeld voor mensen, vanzelfsprekend.

Ontwikkeld voor mensen, vanzelfsprekend. Priva blue id & Top control 8 Ontwikkeld voor mensen, vanzelfsprekend. Priva Blue ID & Top Control 8 Ontwikkeld voor mensen, vanzelfsprekend. Nooit eerder waren gebruiksgemak, snelheid en betrouwbaarheid

Nadere informatie

Reiniging en Desinfectie. HGR 9256 Good practices voor sterilisatie van medische hulpmiddelen

Reiniging en Desinfectie. HGR 9256 Good practices voor sterilisatie van medische hulpmiddelen Reiniging en Desinfectie HGR 9256 Good practices voor sterilisatie van medische hulpmiddelen 1.Inleiding Reiniging en desinfectie: Zeer belangrijke stappen: Waarom? Wat niet goed gereinigd is kan niet

Nadere informatie

Seba: de oplossing om cliënten vanuit lig naar zit op de bedrand te brengen

Seba: de oplossing om cliënten vanuit lig naar zit op de bedrand te brengen Seba: de oplossing om cliënten vanuit lig naar zit op de bedrand te brengen Alleen met Seba kunt u de cliënt met één eenvoudige beweging veilig en comfortabel verplaatsen van lig naar zit op de bedrand

Nadere informatie

Aesculap Service Systems Intelligent Quality Solutions. Onze oplossing - Uw succes

Aesculap Service Systems Intelligent Quality Solutions. Onze oplossing - Uw succes Aesculap Service Systems Intelligent Quality Solutions Onze oplossing - Uw succes Instrument Management Think Service. Think Aesculap. Het merk Aesculap staat voor een gevarieerd productaanbod dat op intelligente

Nadere informatie

ProduPlus. Wat is ProduPlus

ProduPlus. Wat is ProduPlus ProduPlus Wat is ProduPlus ProduPlus is een machine monitoring systeem welke ook functies heeft voor order registratie, product data beheer en preventief onderhoud. ProduPlus is ontwikkeld voor gebruik

Nadere informatie

OPENenergy. Energiekosten zichtbaar maken- en verlagen.

OPENenergy. Energiekosten zichtbaar maken- en verlagen. OPENenergy Energiekosten zichtbaar maken- en verlagen. OPENenergy. De software met vooruitziende blik. Realiseer mogelijke besparingen. Energiebeleid, concurrentiedruk en stijgende kosten voor grondstoffen

Nadere informatie

INTRODUCTIE VAN DE NIEUWE CAREVO DOUCHEWAGEN. with people in mind

INTRODUCTIE VAN DE NIEUWE CAREVO DOUCHEWAGEN. with people in mind INTRODUCTIE VAN DE NIEUWE CAREVO DOUCHEWAGEN with people in mind MIJN WAARDIGHEID Nu ik hulp nodig heb om te kunnen douchen, wil ik graag op een aangename manier geholpen worden om me goed schoon te voelen.

Nadere informatie

Lage temperatuur sterilisator Getinge STERIZONE VP4

Lage temperatuur sterilisator Getinge STERIZONE VP4 Lage temperatuur sterilisator Getinge STERIZONE VP4 De nieuwe standaard in sterilisatie op lage temperatuur Innovation by design STERIZONE VP4 sterilisator De STERIZONE VP4 sterilisator biedt een sterilisatiesysteem

Nadere informatie

Regas als bedrijf. Regas B.V. is een landelijke speler en actief binnen

Regas als bedrijf. Regas B.V. is een landelijke speler en actief binnen Regas als bedrijf Regas B.V. is een landelijke speler en actief binnen de geestelijke gezondheidszorg en jeugdzorg. Binnen de maatschappelijke dienstverlening en maatschappelijke opvang/ vrouwenopvang

Nadere informatie

Care for Systems. Inter Service Level Agreements

Care for Systems. Inter Service Level Agreements Care for Systems Inter Service Level Agreements Service: maximale beschikbaarheid Wat gebeurt er als de AV-installatie uitvalt in uw meldkamer, vergaderruimte of operatiekamer? Wat is de impact op de geplande

Nadere informatie

DIGITAAL DICTEREN, SPRAAKHERKENNING & WORKFLOW MANAGEMENT VOOR ZORGPROFESSIONALS

DIGITAAL DICTEREN, SPRAAKHERKENNING & WORKFLOW MANAGEMENT VOOR ZORGPROFESSIONALS DIGITAAL DICTEREN, SPRAAKHERKENNING & WORKFLOW MANAGEMENT VOOR ZORGPROFESSIONALS IMAGE SPEECH PROCESSING SOLUTIONS DOING MORE WITH SPEECH DÉ SOLUTION PROVIDER Kostenefficiëntie in de zorg is nog steeds

Nadere informatie

Infectieregistratie en documentatie op basis van CDC en landelijke infectieregistratie

Infectieregistratie en documentatie op basis van CDC en landelijke infectieregistratie Hybase Infectieregistratie en documentatie op basis van CDC en landelijke infectieregistratie snel en gemakkelijk gestandaardiseerde en vergelijkbare gegevens aan te passen aan uw persoonlijke wensen pagina

Nadere informatie

SOLUSCOPE 3. indrukwekkende prestaties in 20 minuten

SOLUSCOPE 3. indrukwekkende prestaties in 20 minuten SOLUSCOPE 3 indrukwekkende prestaties in 20 minuten SOLUSCOPE 3 Een Snel systeem... voor efficiënte reiniging Een complete cyclus in 20 minuten OPTIMALE BEHANDELINGSTIJD VOOR REINIGING EN DESINFECTIE De

Nadere informatie

EndoHigh PAA & EndoHigh Detergent. Uitstekende procesprestaties

EndoHigh PAA & EndoHigh Detergent. Uitstekende procesprestaties SPECIALISTS MEER DAN IN 30 ENDOSCOPE JAAR DE SPECIALIST REPROCESSING IN REINIGING FOR MORE EN DESINFECTIE THAN 30 YEARS! VAN FLEXIBELE ENDOSCOPEN EndoHigh PAA & EndoHigh Detergent Uitstekende procesprestaties

Nadere informatie

CARE-O-LINE. with people in mind

CARE-O-LINE. with people in mind CARE-O-LINE Flexibele oplossingen voor de privébadkamer with people in mind 2 EEN OPTIMALE WERKOMGEVING CREËREN De Care-O-Line oplossingen voor de privébadkamer bieden zowel de zorgvrager als de zorgverlener

Nadere informatie

MELDDESK. Het systeem voor het registreren, afhandelen en rapporteren. van meldingen in de gemeente!

MELDDESK. Het systeem voor het registreren, afhandelen en rapporteren. van meldingen in de gemeente! MELDDESK Het systeem voor het registreren, afhandelen en rapporteren van meldingen in de gemeente! MELDDESK WANT UW BURGER IS TOCH GEEN BIJZAAK! MeldDesk is een toonaangevend informatiesysteem voor gemeenten

Nadere informatie

OTIS Smart Maintenance

OTIS Smart Maintenance OTIS Smart Maintenance Altijd in beweging! Altijd in beweging! OTIS Smart Maintenance onderhoud op een hoger niveau OTIS is al 160 jaar toonaangevend op het gebied van installeren, repareren en moderniseren

Nadere informatie

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Hyarchis.Net MKB Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Heeft uw bedrijf door alle uitpuilende archiefkasten soms meer weg van een papieropslag? Kunt u

Nadere informatie

Systeem oplossingen Reiniging van cleanrooms. Voor de reiniging van technische en farmaceutische cleanrooms volgens ISO- en GMP-richtlijnen.

Systeem oplossingen Reiniging van cleanrooms. Voor de reiniging van technische en farmaceutische cleanrooms volgens ISO- en GMP-richtlijnen. Systeem oplossingen Reiniging van cleanrooms Voor de reiniging van technische en farmaceutische cleanrooms volgens ISO- en GMP-richtlijnen. Reiniging van cleanrooms Initial Cleanrooms biedt u gespecialiseerde

Nadere informatie

Missie. Visie. Kernwaarden. i-signaal. creatief. innovatief. flexibel. klant- en servicegericht. plezier

Missie. Visie. Kernwaarden. i-signaal. creatief. innovatief. flexibel. klant- en servicegericht. plezier Missie i-signaal streeft naar een vooraanstaande rol in het ontwikkelen en beheren van innovatieve software die onze klanten in staat stelt om het verzuim van de medewerkers te monitoren. Dit effectieve

Nadere informatie

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Atlas Copco

Nadere informatie

MIRANTI LIFTBADWAGEN. with people in mind

MIRANTI LIFTBADWAGEN. with people in mind MIRANTI LIFTBADWAGEN with people in mind Miranti 3 DE MIRANTI VERVANGT SPIERKRACHT Baden heeft een positieve invloed op ons welzijn. De geestelijke en lichamelijke voordelen van baden zijn al sinds de

Nadere informatie

Hansen Services: Betrouwbaar: We care!

Hansen Services: Betrouwbaar: We care! Hansen Services: Betrouwbaar: We care! Onze Missie Gedreven door tandwiel(kast) technologie, beantwoordt Hansen Industrial Transmissions aan de noden van haar klanten wereldwijd door hen betrouwbare mechanische

Nadere informatie

Business case: Fieldservice Management bij Danwood

Business case: Fieldservice Management bij Danwood Onderneming: Branche: Land: Website: ERP: Interfaces: Aantal planners: Danwood Group Print, Document & Workspace management United Kingdom http://www.danwood.com MXP (een systeem dat tot 2006 door Axias

Nadere informatie

Focus op winstgevendheid. Exclusieve zomeraanbieding voor klanten. Extra gebruikerslicenties

Focus op winstgevendheid. Exclusieve zomeraanbieding voor klanten. Extra gebruikerslicenties Mamut One Lees meer op pag. 6 Uw nieuwe oplossing! Focus op winstgevendheid Exclusieve zomeraanbieding voor klanten Kennis een veilige investering tot 50% Bestel nu en bespaar tot 50% op cursussen voor

Nadere informatie

NINJO. with people in mind

NINJO. with people in mind NINJO Bedpanspoeler with people in mind BESTRIJDING VAN KRUISINFECTIE SIMPEL & EFFECTIEF Met zijn aantrekkelijke moderne vormgeving, eenvoudige bediening en uitstekende desinfecteerprestaties, speelt de

Nadere informatie

o Center SAUTER Vision Center altijd het overzicht bewaren.

o Center SAUTER Vision Center altijd het overzicht bewaren. AUT AU UTE E ER Visio Vision sio io o Center Vision Center altijd het overzicht bewaren. Moderne gebouwautomatisering wordt steeds complexer: met Vision Center is de bewaking van uw installatie echter

Nadere informatie

NINJO. with people in mind

NINJO. with people in mind NINJO Bedpanspoeler with people in mind FLEXIBELER VOOR MEER OPTIES Met het modulaire concept en meerdere ontwerpopties geeft de Ninjo een nieuwe betekenis aan flexibiliteit. Een ruime keus in materialen,

Nadere informatie

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 2 U hoeft zich geen zorgen meer te maken met de 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Het systeem wordt gedefinieerd door uw wensen

Nadere informatie

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg.

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg. Service en onderhoud Onze projectmatige werkwijze garandeert snelle en adequate oplossingen. HB Group voert wereldwijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, service en onderhoud uit. Eén telefoontje is genoeg.

Nadere informatie

zorgeloos werken in de cloud

zorgeloos werken in de cloud metacom cloud functionele mogelijkheden zorgeloos werken in de cloud vanmeijel.nl bouwen kan simpeler Metacom is één van de meest bedrijfskritische applicaties binnen uw organisatie. De beschikbaarheid,

Nadere informatie

Getinge 600-serie Bovenlader bedpanspoeler

Getinge 600-serie Bovenlader bedpanspoeler Getinge 600-serie Bovenlader bedpanspoeler Getinge 600 -serie Gebruiksvriendelijk? Optimale technologie? Waarom niet allebei!! Het ontwikkelen van desinfectieapparatuur die zowel eenvoudig in gebruik als

Nadere informatie

Ticon. De volgende generatie projectmanagement

Ticon. De volgende generatie projectmanagement De volgende generatie Optimaal Het virtueel bouwproces model binnen de GWW Virtueel bouwproces model Het fundament van Ticon is het Virtueel bouwproces model. Dit datamodel is een collectie van alle projectgegevens

Nadere informatie

Proceduretrays op maat UW PARTNER VOOR PROFESSIONELE OPLOSSINGEN

Proceduretrays op maat UW PARTNER VOOR PROFESSIONELE OPLOSSINGEN Proceduretrays op maat UW PARTNER VOOR PROFESSIONELE OPLOSSINGEN HALYARD * CPT S ZIJN PROFESSIONEEL SAMENGESTELD NAAR UW VOORKEUR MAATWERK Van proceduretrays op maat tot de voordeligste proceduretrays

Nadere informatie

The easy choise of the pro

The easy choise of the pro The easy choise of the pro Eenvoudig, voordelig en betrouwbaar LINDAB NV Zeeschipstraat 149 B-9000 GENT Tel.: 09 385 50 11 Fax: 09 385 60 62 CADVENT verantwoordelijke : Cindy Van De Velde Lindab AB Mei

Nadere informatie

PLANON APPS. Voor Facility - en Service Management op uw smartphone

PLANON APPS. Voor Facility - en Service Management op uw smartphone PLANON APPS Voor Facility - en Service Management op uw smartphone Een innovatieve specialist met dertig jaar ervaring in het IWMS-domein Een partner die door Gartner wordt erkend als marktleider Integraal

Nadere informatie

The easy choise of the pro

The easy choise of the pro The easy choise of the pro Eenvoudig, voordelig en betrouwbaar LINDAB NV Zeeschipstraat 149 B-9000 GENT Tel.: 09 385 50 11 Fax: 09 385 60 62 CADVENT verantwoordelijke : Filip Lioen 0473/85.96.45 Lindab

Nadere informatie

IRIS heeft TEC Documents geselecteerd als één van haar beste resellers. Om dat te vieren doet TEC u een bijzondere aanbieding.

IRIS heeft TEC Documents geselecteerd als één van haar beste resellers. Om dat te vieren doet TEC u een bijzondere aanbieding. Zomeractie IRIS heeft TEC Documents geselecteerd als één van haar beste resellers Om dat te vieren doet TEC u een bijzondere aanbieding. Als u nu IRIS Capture Pro aanschaft bieden wij u 20% korting op

Nadere informatie

de ultieme hoge beveiligingsbehoefte

de ultieme hoge beveiligingsbehoefte Professionele oplossingen voor de ultieme hoge beveiligingsbehoefte Elke branche kampt wereldwijd met toenemende veiligheidsproblemen. Onze missie bestaat erin deze uitdagingen aan te gaan en complete

Nadere informatie

Acertys Technical Services. Tot uw dienst

Acertys Technical Services. Tot uw dienst Acertys Technical Services Tot uw dienst Service specialisten voor elk product Een uitgebreid team van vakbekwame en gemotiveerde technici staat tot uw dienst. Vandaag zijn dit meer dan 45 Service Engineers,

Nadere informatie

24/7. VLT Drives Service Meer dan verwacht. DrivePro. www.danfoss.be/drives/nl. Stand-by u MAKING MODERN LIVING POSSIBLE

24/7. VLT Drives Service Meer dan verwacht. DrivePro. www.danfoss.be/drives/nl. Stand-by u MAKING MODERN LIVING POSSIBLE MAKING MODERN LIVING POSSIBLE VLT Drives Service Meer dan verwacht 24/7 Stand-by u Buiten de kantooruren, 24u per dag, 7 dagen per week, staan wij telefonisch ter beschikking om op uw vragen te antwoorden

Nadere informatie

JUBILEUM AANBIEDINGEN

JUBILEUM AANBIEDINGEN Mamut Exclusieve JUBILEUM AANBIEDINGEN 5% korting op upgrades lees pagina korting op cursuspakketen zie pagina 6 korting op extra licenties zie pagina 2 Mamut Hogere efficiëntie Beter overzicht Up-to-date

Nadere informatie

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen AxiomLite is een product van de ARAS Security groep - www.aras.be toonaangevend in toegangscontrole

Nadere informatie

PLANON E-LEARNINGSERVICE. Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen

PLANON E-LEARNINGSERVICE. Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen PLANON E-LEARNINGSERVICE Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen De Planon e-learningservice biedt onder meer de volgende modules: Algemene e-learning Domeinspecifieke

Nadere informatie

Geen stress met Ruukki Laser

Geen stress met Ruukki Laser Geen stress met Ruukki Laser www.ruukki.com Meer dan 15 jaar expertise Géén spanning met Ruukki Laser Ruukki was de eerste staalproducent in Europa die de uitdaging aanging om plaatstaal te ontwikkelen

Nadere informatie

<licentiecategorie> (licentiecategorie waartoe de ingelogde gebruiker behoort)

<licentiecategorie> (licentiecategorie waartoe de ingelogde gebruiker behoort) AllSolutions 10.0.21 Online samenwerken Algemeen Extra systeemvariabelen toegevoegd Op alle plekken in het systeem waar u systeemvariabelen kunt gebruiken (onder meer bij de weergaven, instellingen en

Nadere informatie

FloorProfiler. The measuring instrument that meets the highest standard. Ultraflatfloor Associated Services

FloorProfiler. The measuring instrument that meets the highest standard. Ultraflatfloor Associated Services FloorProfiler The measuring instrument that meets the highest standard FloorProfiler Ultraflatfloor Associated Services FloorProfiler meten = WETEN de FloorProfiler is een meettoestel dat door Alphaplan

Nadere informatie

BUSINESS CASE. Zorgeloos in control met Mediclabel

BUSINESS CASE. Zorgeloos in control met Mediclabel BUSINESS CASE Zorgeloos in control met Mediclabel Over Curan Medical Curan Medical B.V. is gespecialiseerd in het vormgeven, ontwikkelen, produceren en verkopen van intermitterende katheters. Met het hoofdkantoor

Nadere informatie

Rittal - Global Service

Rittal - Global Service Rittal - Global Service Verhoog uw bedrijfszekerheid en verlaag uw energieverbruik! Complete service Complete service voor Rittal The System Aangepaste serviceformules voor iedere toepassing - alles via

Nadere informatie

Symantec Protection Suite Small Business Edition Een eenvoudige, doelmatige en betaalbare oplossing, speciaal voor kleine bedrijven

Symantec Protection Suite Small Business Edition Een eenvoudige, doelmatige en betaalbare oplossing, speciaal voor kleine bedrijven Een eenvoudige, doelmatige en betaalbare oplossing, speciaal voor kleine bedrijven Overzicht Symantec Protection Suite Small Business Edition is een eenvoudige, betaalbare beveiligings- en back-upoplossing.

Nadere informatie

Neem uw formulieren mee Niet het papier! Zakelijke documenten zijn nog nooit zo licht en gemakkelijk mee te nemen geweest.

Neem uw formulieren mee Niet het papier! Zakelijke documenten zijn nog nooit zo licht en gemakkelijk mee te nemen geweest. Neem uw formulieren mee Niet het papier! Zakelijke documenten zijn nog nooit zo licht en gemakkelijk mee te nemen geweest. Wist u dat...? 80% van de afdrukken binnen bedrijven met transacties te maken

Nadere informatie

VASP Geavanceerde management- en controlesoftware. World leaders in process control.

VASP Geavanceerde management- en controlesoftware. World leaders in process control. VASP Geavanceerde management- en controlesoftware World leaders in process control. Integrale beheersing van uw gehele proces Binnen veel industriële en commerciële processen zijn de juiste omgevingscondities

Nadere informatie

Een passie voor zorg. Een partner voor u.

Een passie voor zorg. Een partner voor u. Een passie voor zorg. Een partner voor u. Linde Healthcare Benelux De Keten 7, 5651 GJ Eindhoven Tel. +31.40.2825825, Fax +31.40.2816875 info.healthcare.nl@linde.com, www.linde-healthcare.nl 1100_004 (0713/1500)

Nadere informatie

Inkjet codeersystemen

Inkjet codeersystemen Inkjet codeersystemen Betrouwbaar, efficiënt, nauwkeurig alphajet CONSUMENTEN GOEDEREN cosmetica BARCODE CHEMICALIËN farmaceutica bouwmaterialen INDUSTRIËLE GOEDEREN elektronica componenten voedingsmiddelen

Nadere informatie

Flowtron ACS900 Actieve Compressie Systeem

Flowtron ACS900 Actieve Compressie Systeem Flowtron ACS900 Actieve Compressie Systeem Uniforme & sequentiële VTE-preventie in ÉÉN praktisch systeem...with people in mind VTE EEN VERMIJDBAAR PROBLEEM. PULMONAIRE EMBOLIE (PE) ALS GEVOLG VAN DIEP-VENEUZE

Nadere informatie

Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden

Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden 2 Praesideo Public Address- en ontruimingssystemen van Bosch Informeer en bescherm uw

Nadere informatie

Leica Geosystems Active Customer Care Actief betrokken bij uw succes.

Leica Geosystems Active Customer Care Actief betrokken bij uw succes. Leica Geosystems Active Customer Care Actief betrokken bij uw succes. Active Customer Care Actief betrokken bij uw succes. De relatie tussen Leica Geosystems en haar klanten kan in één woord samengevat

Nadere informatie

Innovatieve totaaloplossingen voor zorgondersteunende processen

Innovatieve totaaloplossingen voor zorgondersteunende processen Medical Services Textile Services Logistic Services Innovatieve totaaloplossingen voor zorgondersteunende processen Maatwerk met modulaire samenwerkingsvormen Kwaliteit volgens EN ISO 13485 ALLROUND PARTNER

Nadere informatie

Medical Services Textile Services Logistic Services. Logistieke dienstverlening voor de medische industrie

Medical Services Textile Services Logistic Services. Logistieke dienstverlening voor de medische industrie Medical Services Textile Services Logistic Services Logistieke dienstverlening voor de medische industrie Facts & Figures Geïntegreerd procesmanagement STERIMA-VANGUARD wil de first in mind regionale en

Nadere informatie

CaseMaster PM ProjectManagement

CaseMaster PM ProjectManagement CaseMaster PM ProjectManagement Projectmanagement De manier waarop u uw projecten organiseert, voorbereid, uitvoert en afrond bepaald uw succes. Projecten staan en vallen met planning. Effectief projecten

Nadere informatie

SARA PLUS. with people in mind

SARA PLUS. with people in mind SARA PLUS Geavanceerd actief hulpmiddel voor opstaan, tillen en loopoefeningen with people in mind VEILIGHEID, MOBILITEIT, TRAINING VEELZIJDIGE VOORDELEN VAN DE COMFORT CIRCLE De SARA Plus is evenals de

Nadere informatie

Snel te implementeren. Inpasbaar in uw situatie

Snel te implementeren. Inpasbaar in uw situatie Everything4Office ProjectManager Software voor Project Management Snel te implementeren Inpasbaar in uw situatie Economisch zeer verantwoord Everything4Office Software, Tolnasingel 1, 2411 PV Bodegraven

Nadere informatie

AlphaCity De flexibele en kostenefficiënte Corporate CarSharing oplossing

AlphaCity De flexibele en kostenefficiënte Corporate CarSharing oplossing AlphaCity De flexibele en kostenefficiënte Corporate CarSharing oplossing Ontdek de voordelen van een nieuwe mobiliteitsoplossing: AlphaCity, Corporate CarSharing Eenvoudig, efficiënt en flexibel Zo hoort

Nadere informatie

Mamut Partner Programma

Mamut Partner Programma Mamut Partner Programma Het Partnerprogramma van Mamut is opgedeeld in diversie categorieën. Voor u als partner betekent dit dat u een samenwerkingsovereenkomst kunt aangaan die past bij uw behoeften en

Nadere informatie

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen!

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen! Microsoft Office 365 / 2013 Office 365 maakt een heel nieuwe werkwijze mogelijk. Office 365 biedt vrijwel overal toegang tot de vertrouwde Microsoft Office-tools, aangevuld met hoogwaardige, eenvoudig

Nadere informatie

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 1

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 1 Enterprise Resource Planning Hoofdstuk 1 Een basis om inzicht te krijgen in Enterprise Resource Planning-systemen Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Leerdoelstellingen

Nadere informatie

Releasen met een druk op de knop: Met behulp van Continuous Delivery sneller uw doel bereiken

Releasen met een druk op de knop: Met behulp van Continuous Delivery sneller uw doel bereiken Releasen met een druk op de knop: Met behulp van Continuous Delivery sneller uw doel bereiken De business organisatie heeft altijd stijgende verwachtingen van uw IT organisatie. Meer dan ooit is het van

Nadere informatie

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen AxiomLite is een product van de ARAS Security groep - www.aras.nl / www.aras.be toonaangevend

Nadere informatie

Professional Services

Professional Services Professional Services Winning deals together with Alcadis Professional Services Experience Center Het Experience Center biedt Alcadis alle faciliteiten om partners te informeren over Wi-Fi, IP-connectiviteit

Nadere informatie

Nieuw in Mamut Business Software & Mamut Online Desktop

Nieuw in Mamut Business Software & Mamut Online Desktop News in version 12.5 Mamut Business Software Introductie Nieuw in Mamut Business Software & Mamut Online Desktop Versie 14 MBS.BKL.EB.NL.140.2 1 Introductie INTRODUCTIE Mamut werkt continu aan het verbeteren

Nadere informatie

in control of logistics

in control of logistics in control Logistieke oplossingen over de volle breedte. Geen wereld zo dynamisch als die van de logistiek. Juist daarom overziet Vanboxtel de volle logistieke breedte en biedt daarvoor oplossingen aan.

Nadere informatie

Voortaan heeft u zèlf de controle over uw energiekosten! Dezelfde energie goedkoper

Voortaan heeft u zèlf de controle over uw energiekosten! Dezelfde energie goedkoper Voortaan heeft u zèlf de controle over uw energiekosten! Dezelfde energie goedkoper Een innovatie van Oxxio: de revolutie in energiemeting! Als u kiest voor energie van Oxxio, kiest u voor de goedkoopste

Nadere informatie

SLEUTELMANAGEMENT. Dit unieke beheersysteem is een gevolg van optimaliseren en standarisatie van de verschillende ontwikkelde producten.

SLEUTELMANAGEMENT. Dit unieke beheersysteem is een gevolg van optimaliseren en standarisatie van de verschillende ontwikkelde producten. De MB Safety IQ serie maakt het nu mogelijk om al uw belangrijke sleutels en/of lockers te beheren zonder dat het noodzakelijk is een computer te koppelen. Bovendien kunnen het sleutelbeheer- en lockersysteem

Nadere informatie

Warmtemanagement. Een snel herstel. door optimaal warmtemanagement

Warmtemanagement. Een snel herstel. door optimaal warmtemanagement Warmtemanagement Een snel herstel door optimaal warmtemanagement Een warme patiënt herstelt sneller 1,2 Een goed warmtemanagement betekent vaak verandermanagement. Met een warmteadvies op maat, focus op

Nadere informatie

Nieuwe SIMATIC HMI Panels

Nieuwe SIMATIC HMI Panels SIMATIC HMI Panels Nieuwe SIMATIC HMI Panels Eenvoudige migratie siemens.nl/hmi SIMATIC HMI Basic Panels - voor eenvoudige applicaties De SIMATIC HMI Basic Panels bieden een voordelige oplossing voor de

Nadere informatie

Draadloze registratie en alarmering

Draadloze registratie en alarmering Draadloze registratie en alarmering www.re5al.nl Draadloze (temperatuur)registratie IceSpy Notion Pro is de opvolger van het succesvolle System5 en maakt gebruik van de nieuwste draadloze technieken. Niet

Nadere informatie

Brochure Contracten Brochure Contracten versie 2.01 19 september 2011

Brochure Contracten Brochure Contracten versie 2.01 19 september 2011 Brochure Contracten Brochure Contracten versie 2.01 19 september 2011 Omschrijving Contracten Geometius biedt u de mogelijkheid om op diverse niveaus uw apparatuur door ons te laten onderhouden, en u te

Nadere informatie

Smart Automation, Quality and IT Excellence Solutions - our experience, your success. Versie

Smart Automation, Quality and IT Excellence Solutions - our experience, your success. Versie Versie 2.5 Page 1 Maak van een oceaan vol gegevens Essential Intelligence Maak van uw operationele data belangrijke KPI s, genereer besluitvormingsrapporten en voer kritieke data-analyses uit met. Manufacturing

Nadere informatie

Blended Learning met Canvas. De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten

Blended Learning met Canvas. De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten Blended Learning met Canvas De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten Als opleider weet u als geen ander hoe belangrijk het is om kennis snel en succesvol over te dragen. Daarnaast wilt

Nadere informatie

Zo helder kan communicatie zijn!

Zo helder kan communicatie zijn! Zo helder kan communicatie zijn! Solide VoIP oplossing ClearVox; noem het gerust dé Nederlandse softwarespecialist van VoIP oplossingen. Wij combineren opensource-technologie met eigen ontwikkelde software

Nadere informatie

SIVACON S4 en ALPHA. De standaard in energieverdeling. Veilig, flexibel en betrouwbaar. Answers for infrastructure.

SIVACON S4 en ALPHA. De standaard in energieverdeling. Veilig, flexibel en betrouwbaar. Answers for infrastructure. SIVACON S4 en ALPHA De standaard in energieverdeling Veilig, flexibel en betrouwbaar Answers for infrastructure. Veilig, flexibel en betrouwbaar De Siemens ALPHA-partner De Siemens ALPHA-partner is onze

Nadere informatie

TradePoint Systems NCTS Oplossingen

TradePoint Systems NCTS Oplossingen TradePoint Systems NCTS Oplossingen Van overheidswege bent u vanaf 1 april 2004 verplicht om uw huidige transitdocumenten elektronisch aan te maken en te versturen. Indien uw organisatie niet beschikt

Nadere informatie

Mesttransport wordt eenvoudiger dan ooit

Mesttransport wordt eenvoudiger dan ooit Mesttransport wordt eenvoudiger dan ooit De AGR Cockpit één systeem voor meststoffenregistratie, navigatie, track & trace, urenregistratie en (tele)communicatie 1 De AGR Cockpit 2 De AGR Cockpit Data2Track

Nadere informatie

Supply Chain Solutions

Supply Chain Solutions Supply Chain Solutions Actemium Supply Chain Solutions verbetert uw efficiency op de werkvloer door real-time identificatie en registratie van de goederenstroom. Een naadloze aansluiting tussen uw backofficesysteem

Nadere informatie

SERIE ENT. De snelste was- en desinfectietoestel voor kleine endoscopen

SERIE ENT. De snelste was- en desinfectietoestel voor kleine endoscopen SERIE ENT De snelste was- en desinfectietoestel voor kleine endoscopen SERIE ENT Slim Een proces Een volledige cyclus 1 14 minuten Verbeter je prestaties DE BESTE TIJD-PRESTATIE RATIO OP DE MARKT Met een

Nadere informatie

PMT PARTNERS MEDISCHE TECHNIEK

PMT PARTNERS MEDISCHE TECHNIEK Doelstelling en budget Klant Technisch management Effectiviteit en zekerheid Serviceovereenkomst Onderhoudsplanning Contractbeheer Uitvoering Efficiëncy Kwaliteit service PMT Partners Medische Techniek

Nadere informatie

Operatiekwartier JULIETTE

Operatiekwartier JULIETTE Operatiekwartier JULIETTE JULIETTE visualiseert en stuurt de patiënt-, informatie- en materiaalstromen in het operatiekwartier.het hart van dit systeem is een krachtig materiaalbeheersysteem. Materiaal..

Nadere informatie

Prijzen RIVOS. RIVOS Prijzen Pagina 1

Prijzen RIVOS. RIVOS Prijzen Pagina 1 Prijzen RIVOS De totale investering voor RIVOS bestaat uit de basis aanschafprijs, optionele modules, bijkomende kosten en jaarlijks terugkerende kosten. De basis aanschafprijs wordt bepaald door het aantal

Nadere informatie

GEEF OOK UW ONDERNEMING

GEEF OOK UW ONDERNEMING part of Optimize Group GEEF OOK UW ONDERNEMING VOORSPRONG stukproductie :: serieproductie :: projectmatige productie TOTAALSOFTWARE SPECIFIEK VOOR UW PRODUCTIEBEDRIJF MSOFT SOFTWARE & SERVICE M-SOFT-ERP

Nadere informatie

Quintiq Mobility Server

Quintiq Mobility Server Quintiq Mobility Server de kracht van optimale besluitvorming, altijd, overal Quintiq 5.0 platform Profiteer van de kracht van Quintiq-software Implementeer mobiele planningstoepassingen snel en efficiënt

Nadere informatie