Aesculap Service Systems Intelligent Quality Solutions. Onze oplossing - Uw succes

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aesculap Service Systems Intelligent Quality Solutions. Onze oplossing - Uw succes"

Transcriptie

1 Aesculap Service Systems Intelligent Quality Solutions Onze oplossing - Uw succes

2 Instrument Management Think Service. Think Aesculap. Het merk Aesculap staat voor een gevarieerd productaanbod dat op intelligente en economische wijze hoogwaardige producten combineert met een procesgerichte dienstverlening. Aesculap is een betrouwbare en geaccepteerde partner voor het gehele chirurgische proces in het ziekenhuis. Tegenwoordig wedijveren ziekenhuizen met elkaar om de gunst van patiënten en worden zo geconfronteerd met de noodzaak tot efficiëntie. Tegelijkertijd moet de aanwezige capaciteit optimaal worden benut en moet meer dan ooit worden samengewerkt met andere instellingen om een betrouwbaar diagnostisch en therapeutisch succes te garanderen. Een ziekenhuis is een commerciële onderneming die in deze moderne tijd alleen kan overleven door te denken en te handelen op basis van netwerken. Op de lange termijn kan optimalisering alleen worden bereikt door producten en processen nauw met elkaar te verbinden. Kostendruk, kwaliteitsborging en schadeclaims moeten niet het dagelijks leven in uw ziekenhuis bepalen... Een traditie van uitmuntendheid sinds 1867 Aesculap werd in 1867 opgericht door Gottfried Jetter, een ambachtsman uit Tuttlingen, Duitsland. Al meer dan 140 jaar staat de naam Aesculap overal ter wereld synoniem voor kwaliteit. Elk instrument wordt individueel gesmeed uit roestvast staal en door professionele instrumentmakers met de hand afgewerkt. Met meer dan producten komt Aesculap tegemoet aan de groeiende behoefte in de wereld aan een breed assortiment algemene en gespecialiseerde chirurgische instrumenten. Aesculap biedt efficiëntie voor het ziekenhuis Door middel van Intelligent Quality Solutions willen wij onze jarenlange ervaring doorgeven. Onze grote kennis en deskundigheid maken ons bij uitstek geschikt als uw adviseur. Wij bieden u een individueel systeem voor het ontwerpen van uw instrumentmanagement voor de centrale sterilisatie-afdeling en de OK. Uw succes

3 Advisering Inventarisatie Efficiënt werken is alleen mogelijk als het overzicht bewaard wordt Onze inventarisatie biedt het vereiste overzicht van uw voorraden en hun kwaliteit. U ontvangt een evaluatierapport met aanbevelingen om de waarde van uw instrumenten te behouden. + inventarisatie van instrumentensets en instrumentenvoorraden + kwalitatieve analyse van elk instrument + evaluatierapport met conclusies over de staat van het instrumentarium + standaardisatie en setoptimalisatie Advies, standaardisatie en setoptimalisatie Elke structurele verandering biedt mogelijkheden voor verbetering Na inventarisatie en bespreking van het evaluatierapport met aanbevelingen, bieden onze projectconsultants u een uitgebreid voorstel aan dat is afgestemd op uw behoefte. Ongeacht ons advies blijft u beslissend over standaardisatie van het assortiment. + geoptimaliseerde processen en optimale setsamenstellingen, afgestemd op de behoeften van uw organisatie + reduceren van de diversiteit aan instrumenten en de hoeveelheid van instrumentensets + optimaliseren van het instrumentenvoorraadbeheer + creëren van overzichtelijke sets + voorstellen voor het verbeteren van bestaande sets Full Service Kwaliteit biedt rendement Na een inventarisatie, standaardisatie en setoptimalisatie kunnen wij u een Full Service concept aanbieden. Uw budget voor nieuwe investeringen blijft in dit concept onaangetast. Herinvesteringen voor vervanging van instrumenten die niet meer kunnen worden gerepareerd, zijn reeds verwerkt in het Full Service concept. Dit concept biedt u volledige kostentransparantie, gecombineerd met een snelle en eenvoudige logistieke oplossing. + vaste contractperiode van 5 jaar + vast maandbedrag tijdens hele contract + maandbedrag inclusief onderhoud, reparatie en vervanging op reparatiebasis + snelle, eenvoudige verzending - geen ingewikkelde procedures + logistieke kosten- en tijdsbesparing + één leverancier + conversie van niet-aesculap producten naar Aesculap producten - standaardisatie - vormgelijkheid - optimale kwaliteit Alles begint met transparantie.

4 Technische oplossingen Aesculap Technische Service Vaak blijkt de kwaliteit van een product pas tijdens gebruik en na verloop van tijd Om de waarde van uw producten te behouden, bieden wij u professionele technische service. Onze hoogwaardige reparatiekwaliteit is gebaseerd op naleving van strikte kwaliteitsnormen voor instrumentfabricage en garandeert een lange levensduur en correct functioneren van uw instrumentarium. Zo kunt u de kwaliteit en inzetbaarheid van uw complete instrumentenbestand waarborgen. Alle voordelen van onze reparatiekwaliteit zijn eveneens van toepassing op ons Full Service concept. + waardebehoud van instrumenten, containers, endoscopen, motorsystemen + preventief onderhoud garandeert gebruiksinzetbaarheid + logistieke concepten voor snelle beschikbaarheid Topprestaties - ook bij reparaties.

5 IT-oplossingen Instrument Management Systeem De verplichting om overzichtelijke documentatie met betrekking tot reiniging en desinfectie beschikbaar te hebben geldt ook voor uw ziekenhuis Met instacount PLUS beschikt u over een automatiseringssysteem waarmee u op eenvoudige wijze alle stappen in reiniging, desinfectie en gebruik van uw instrumenten kunt registreren. Dankzij de modulaire structuur kan instacount PLUS individueel worden aangepast aan uw eisen en wensen. + uitgebreide traceability van al het instrumentarium en sets + optimale en gestandaardiseerde procedures + gestructureerd en gestandaardiseerd instrumentenbeheersysteem + inzicht in de kosten binnen het gehele proces rondom instrumentarium en sets + kwaliteitsborging door naleving van (wettelijke) vereisten UNICOS/Data Matrix Overzicht per individueel instrument Individuele instrumentcodering zorgt voor nog grotere overzichtelijkheid en veiligheid bij de behandeling/verwerking en registratie van uw instrumenten. De combinatie van het scannen van de Data Matrix met instacount PLUS maakt de verwerking, overzichtelijkheid en registratie gemakkelijker. + traceerbaarheid van elk individueel instrument + toename patiëntveiligheid + inzichtelijke kosten tijdens gehele levensduur van het instrument + tijdsbesparing door het scannen van de Data Matrix + uitgebreide analysemogelijkheden in het Instrument Management Systeem Toegevoegde waarde door organisatie en registratie.

6 In de praktijk Instrument Management Systeem Het Tweesteden ziekenhuis, met locaties in Tilburg en Waalwijk, is een van de ziekenhuizen die gekozen heeft voor het Full Service concept van B. Braun Aesculap. De reden voor deze keuze lag in de behoefte om een einde te maken aan de grote verschillen tussen de diverse instrumentensets op de beide ziekenhuislocaties. Het Full Service concept biedt de mogelijkheid het aanwezige instrumentarium inzichtelijk te maken, te standaardiseren en te optimaliseren. Het Full Service concept heeft voor het Tweesteden ziekenhuis bijgedragen aan de integratie van beide locaties. Door samen na te denken over de beste setsamenstellingen is de samenwerking tussen beide locaties verbeterd, aldus Miranda Bressers (Teamleider CSA). Tijdens een grondige doorlichting van het chirurgisch instrumentarium werd achterstallig onderhoud aan de instrumenten vastgesteld en vervolgens heeft B. Braun Aesculap de complete revisie verzorgd. Ook resulteerde de kritische blik in minder verschillende soorten instrumenten op de sets, waardoor ze aanzienlijk doelmatiger werden. Voorheen hadden we voor dezelfde toepassing bijvoorbeeld erg veel verschillende soorten scharen op de sets. Nu zijn de sets veel overzichtelijker geworden, aldus Aline Hirdes (Vakoudste Chirurgie). B. Braun Aesculap biedt ziekenhuizen de mogelijkheid om een groot gedeelte van het instrumentenbestand te optimaliseren. Door het traject uit te besteden kan een ziekenhuis gebruik maken van de expertise en adviezen van ervaren projectmanagers. Dit zorgt voor continuïteit tijdens het standaardisatieproces, zodat de dagelijkse zorgverlening nooit in het gedrang komt. Tijdens het bezoek aan het Information & Consulting Center in Tuttlingen in Duitsland, waar het moederbedrijf van B. Braun Aesculap gevestigd is, kunnen medewerkers van het ziekenhuis elk instrument zelf in de hand nemen en weloverwogen keuzes maken. Door de sets op deze manier samen te stellen en medewerkers bij dit proces te betrekken draagt het Full Service concept bij aan een uitgebalanceerde samenstelling van het instrumentarium en aan efficiënt en plezierig werken. Het dagelijks in het oog springende voordeel van het Full Service concept is eenvoudigweg dat we nu met scharen werken die knippen. Er is tevredenheid alom onder operateurs en medewerkers. Bij elke specifieke ingreep zijn nu altijd de juiste instrumenten voorhanden, aldus Miranda Bressers. Bij elke ingreep de juiste instrumenten voorhanden.

7 Onze oplossing Inventarisatie + Vaststellen van de hoeveelheid beschikbaar instrumentarium + Vaststellen van de samenstelling van elke individuele set + Beoordelen van de kwaliteit van het beschikbare instrumentarium + Totaaloverzicht van de benodigde reparatie- en vervangingskosten + Totaaloverzicht van nieuwwaarde van alle instrumenten en instrumentensets + Managementinformatie voor investeringen Standaardisatie & Setoptimalisatie + Optimalisatie van de diversiteit aan instrumenten en de hoeveelheid instrumentensets + Optimaliseren van bestaande totale instrumentenvoorraad + Creëren van overzichtelijke sets Full Service + Reparatie en vervanging van instrumentarium + Logistieke kosten- en tijdsbesparing + Professionele technische service + Tevredenheid bij gebruikers en operateurs + Eén leverancier + Conversie van niet-aesculap producten naar Aesculap producten - Standaardisatie - Vormgelijkheid - Optimale kwaliteit De wereld van het ziekenhuis verandert voortdurend.

8 B. Braun Medical B.V. Postbus AR Oss Tel Fax Aesculap een divisie van B. Braun Technische wijzigingen voorbehouden. Deze brochure mag voor geen ander doel worden gebruikt dan het aanbieden, kopen en verkopen van onze producten. Herdruk, ook gedeeltelijk, is verboden. In het geval van misbruik behouden wij ons het recht voor om onze catalogi en prijslijsten te herroepen en juridische maatregelen te nemen ter bescherming van onze belangen. Brochurenr. E02202NL - Versie 06/10

Instrument Management Services. Dominique Van Peteghem

Instrument Management Services. Dominique Van Peteghem Instrument Management Services Dominique Van Peteghem Aesculap Tuttlingen Aesculap Dominique Van Peteghem Instrument Management Services Page 2 Organisatie B BRAUN Aesculap Dominique Van Peteghem Instrument

Nadere informatie

Building bridges to the future... It s time to co-operate!

Building bridges to the future... It s time to co-operate! juli 2013 Een uitgave van B. Braun Medical B.V. Building bridges to the future... It s time to co-operate! EXPERTISE is een uitgave van: B. Braun Medical B.V. Divisie Aesculap Postbus 659 5340 AR OSS T:

Nadere informatie

Durft u zo n groot risico te nemen?

Durft u zo n groot risico te nemen? februari 2012 Een uitgave van B. Braun Medical B.V. Durft u zo n groot risico te nemen? EXPERTISE is een uitgave van: B. Braun Medical B.V. Divisie Aesculap Postbus 659 5340 AR OSS T: 0412 67 24 11 F:

Nadere informatie

Aesculap optiekcontainer en het Aesculap Instrumenten Organisatie Systeem =

Aesculap optiekcontainer en het Aesculap Instrumenten Organisatie Systeem = Aesculap optiekcontainer en het Aesculap Instrumenten Organisatie Systeem = Think 100% Sterile. Think Aesculap. de perfecte combinatie ter bescherming van uw kostbare optische systemen. Stoomsterilisatie:

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

LexCom Office. Het complete netwerk voor professioneel gebruik

LexCom Office. Het complete netwerk voor professioneel gebruik LexCom Office Het complete netwerk voor professioneel gebruik LexCom Office: het complete netwerk voor professioneel gebruik. Snelle en veilige datacommunicatie is van vitaal belang voor een efficiënte

Nadere informatie

Financiering vs kost van de CSA een kwaliteitsbedreigend onevenwicht

Financiering vs kost van de CSA een kwaliteitsbedreigend onevenwicht Financiering vs kost van de CSA een kwaliteitsbedreigend onevenwicht V.S.Z. Salons De Waerboom Groot-Bijgaarden 27 oktober 2005 Jos Bessemans Info@besco.be 011 48 53 10 Programma Wijziging van medische

Nadere informatie

Education is all about

Education is all about maart 2013 Een uitgave van B. Braun Medical B.V. Education is all about building bridges to the future... EXPERTISE is een uitgave van: B. Braun Medical B.V. Divisie Aesculap Postbus 659 5340 AR OSS T:

Nadere informatie

Proceduretrays op maat UW PARTNER VOOR PROFESSIONELE OPLOSSINGEN

Proceduretrays op maat UW PARTNER VOOR PROFESSIONELE OPLOSSINGEN Proceduretrays op maat UW PARTNER VOOR PROFESSIONELE OPLOSSINGEN HALYARD * CPT S ZIJN PROFESSIONEEL SAMENGESTELD NAAR UW VOORKEUR MAATWERK Van proceduretrays op maat tot de voordeligste proceduretrays

Nadere informatie

Aesculap Service Systems instacount PLUS

Aesculap Service Systems instacount PLUS Aesculap Service Systems instacount PLUS Uw eerste keus voor instrumentenbeheer Onze oplossingen Uw succes Aesculap Service Systems Uw eerste keus voor instrumentenbeheer! MEER DAN 500 KEER WERELDWIJD

Nadere informatie

Acertys Technical Services. Tot uw dienst

Acertys Technical Services. Tot uw dienst Acertys Technical Services Tot uw dienst Service specialisten voor elk product Een uitgebreid team van vakbekwame en gemotiveerde technici staat tot uw dienst. Vandaag zijn dit meer dan 45 Service Engineers,

Nadere informatie

24/7. VLT Drives Service Meer dan verwacht. DrivePro. www.danfoss.be/drives/nl. Stand-by u MAKING MODERN LIVING POSSIBLE

24/7. VLT Drives Service Meer dan verwacht. DrivePro. www.danfoss.be/drives/nl. Stand-by u MAKING MODERN LIVING POSSIBLE MAKING MODERN LIVING POSSIBLE VLT Drives Service Meer dan verwacht 24/7 Stand-by u Buiten de kantooruren, 24u per dag, 7 dagen per week, staan wij telefonisch ter beschikking om op uw vragen te antwoorden

Nadere informatie

Hygiëne in de praktijk

Hygiëne in de praktijk Hygiëne in de praktijk Specifieke documentatie voor inrichtingen, bedrijfs- en persoonshygiëne Complete oplossing Uw partner voor de gehele vlees-, bakkerij-, levensmiddelenindustrie & farmacie Project

Nadere informatie

Live data, 24/7/365. Pharma & Healthcare

Live data, 24/7/365. Pharma & Healthcare 1 Live data, 24/7/365 Pharma & Healthcare 2 Dyzle Pharma & Healthcare Index 04 06 Vision Control Met behulp van DyzleLiveWare krijgt u meer inzicht in kritische processen die bepalend zijn voor de kwaliteit

Nadere informatie

Speciaal voor uw WMO hulpmiddelen

Speciaal voor uw WMO hulpmiddelen Speciaal voor uw WMO hulpmiddelen Uw hulpmiddelenspecialist Kersten biedt meer dan de aflevering van een standaard scootmobiel Steeds meer cliënten hebben progressieve en complexe ziektebeelden. Een standaard

Nadere informatie

Innovatieve totaaloplossingen voor zorgondersteunende processen

Innovatieve totaaloplossingen voor zorgondersteunende processen Medical Services Textile Services Logistic Services Innovatieve totaaloplossingen voor zorgondersteunende processen Maatwerk met modulaire samenwerkingsvormen Kwaliteit volgens EN ISO 13485 ALLROUND PARTNER

Nadere informatie

Bijdrage en uitdagingen van de industrie teneinde de optimale behandeling van de patient te garanderen Jean-Pierre Willems

Bijdrage en uitdagingen van de industrie teneinde de optimale behandeling van de patient te garanderen Jean-Pierre Willems Bijdrage en uitdagingen van de industrie teneinde de optimale behandeling van de patient te garanderen Jean-Pierre Willems 1 Mission statement Oplossingen aanbieden aan Chirurgen teneinde de noden van

Nadere informatie

Zorgherallocatie: wat doet dat met het logistieke systeem? Annelies van der Ham

Zorgherallocatie: wat doet dat met het logistieke systeem? Annelies van der Ham Zorgherallocatie: wat doet dat met het logistieke systeem? Annelies van der Ham 29-5-2018 Technisch bestuurskundig ingenieur, werkzaam als onderzoeker en adviseur 2 Grote transformaties zoals nieuwbouw

Nadere informatie

GEEF OOK UW ONDERNEMING VOORSPRONG DANKZIJ M-SOFT-ERP

GEEF OOK UW ONDERNEMING VOORSPRONG DANKZIJ M-SOFT-ERP MSOFT SOFTWARE & SERVICE GEEF OOK UW ONDERNEMING VOORSPRONG DANKZIJ M-SOFT-ERP handel in staal :: handel in non-ferro :: handel in ijzerwaren :: staal service center :: trader TOTAALSOFTWARE SPECIFIEK

Nadere informatie

www.kaeser.com SIGMA AIR UTILITY Alleen de perslucht kopen!

www.kaeser.com SIGMA AIR UTILITY Alleen de perslucht kopen! SIGMA AIR UTILITY Alleen de perslucht kopen! SIGMA AIR UTILITY Alleen de perslucht kopen Stelt u zich eens voor: uw nieuwe persluchtvoorziening kost u geen cent aan investering; geen eigen of vreemd kapitaal

Nadere informatie

EVEN VOORSTELLEN. Jan Groothedde. Manager sales en design engineering

EVEN VOORSTELLEN. Jan Groothedde. Manager sales en design engineering AUTOMATISERING CSA EVEN VOORSTELLEN Jan Groothedde Manager sales en design engineering INHOUD Wie zijn wij? Wat is automatisering? Automatisering CSA Afsluiting WIE ZIJN WIJ? WIE ZIJN WIJ? MKB bedrijf

Nadere informatie

Peha -instrument van HARTMANN: Chirurgische disposable instrumenten met meerwaarde

Peha -instrument van HARTMANN: Chirurgische disposable instrumenten met meerwaarde Peha -instrument van HARTMANN: Chirurgische disposable instrumenten met meerwaarde Producten voor de OK Peha -instrument: De hygiënische voordelen van chirurgische disposable instrumenten met de hoogwaardigheid,

Nadere informatie

IT diensten op maat...

IT diensten op maat... IT diensten op maat... Even voorstellen. Interforce B.V. is een jong, dynamisch, kleinschalig automatisering- en dienstverlenend bedrijf van gedreven, klantgerichte en creatieve professionals, die stuk

Nadere informatie

De best leesbare displays van Nederland

De best leesbare displays van Nederland De best leesbare displays van Nederland Missie De missie van Data Display is helder de openbare ruimte voorzien van hoogwaardige elektronische informatiesystemen. Daarbij onderscheidt Data Display drie

Nadere informatie

Ontdek de toegevoegde waarde bij medische artikelen

Ontdek de toegevoegde waarde bij medische artikelen Ontdek de toegevoegde waarde bij medische artikelen Assortiment Als farmaceutische en medische groothandel biedt Brocacef Intramuraal een compleet en kwalitatief hoogwaardig assortiment geneesmiddelen,

Nadere informatie

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging HEMPACORE Passieve brandbeveiliging Duurzaamheid De sterkte van onze coatings minimaliseert het risico op beschadigingen tijdens transport, verwerking en blootstelling aan weersinvloeden. U kunt rekenen

Nadere informatie

Workwear service that works.

Workwear service that works. that works. Inhoudsopgave Over Berendsen 3 Onze 6 Uitgifte en inname systemen 8 CL proces 10 Over Berendsen Onze missie: We doen waar we goed in zijn, zodat u kunt doen waar u het beste in bent. Wat onze

Nadere informatie

Medical Services Textile Services Logistic Services. Logistieke dienstverlening voor de medische industrie

Medical Services Textile Services Logistic Services. Logistieke dienstverlening voor de medische industrie Medical Services Textile Services Logistic Services Logistieke dienstverlening voor de medische industrie Facts & Figures Geïntegreerd procesmanagement STERIMA-VANGUARD wil de first in mind regionale en

Nadere informatie

Peha -instrument van HARTMANN: Chirurgische disposable instrumenten met meerwaarde.

Peha -instrument van HARTMANN: Chirurgische disposable instrumenten met meerwaarde. Peha -instrument van HARTMANN: Chirurgische disposable instrumenten met meerwaarde. Producten voor de OK Peha -instrument: De hygiënische voordelen van chirurgische en het gevoel van herbruikbare instrumenten.

Nadere informatie

NEEM EEN KIJKJE IN DE TOEKOMST. van. ehealth

NEEM EEN KIJKJE IN DE TOEKOMST. van. ehealth NEEM EEN KIJKJE IN DE TOEKOMST van ehealth Wat is Vitaly? Het uiteindelijke doel van het Vitaly ehealth platform is het betrekken van de gebruikers bij het verbeteren van de gezondheidszorg. Het vormt

Nadere informatie

StarCuisine Van Gijnstraat GB Rijswijk (zh) t f

StarCuisine Van Gijnstraat GB Rijswijk (zh) t f StarCuisine Van Gijnstraat 25 2288 GB Rijswijk (zh) t 070-362 87 02 f 070-362 85 23 order@starcuisine.nl www.starcuisine.nl StarCuisine heet u welkom StarCuisine is alles wat u kunt verwachten van een

Nadere informatie

Nedap RealTime Tochtdetectie Halslabel

Nedap RealTime Tochtdetectie Halslabel Nedap Tochtdetectie Nedap Tochtdetectie Visuele tochtdetectie op grote bedrijven is lastig Het is niet efficiënt en onvoldoende betrouwbaar. Met Nedap Tochtdetectie is het mogelijk om grote melkveestapels

Nadere informatie

ONZE KWALITEIT EN SERVICE ALS BASIS VAN UW BEDRIJFSKANTINE

ONZE KWALITEIT EN SERVICE ALS BASIS VAN UW BEDRIJFSKANTINE ONZE KWALITEIT EN SERVICE ALS BASIS VAN UW BEDRIJFSKANTINE KIES ZELF ASSORTIMENT EN PRIJSSTELLING. WIJ ZORGEN VOOR KWALITEIT EN SERVICE! Bedrijfscatering staat al jaren synoniem voor een buffet met brood,

Nadere informatie

Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn.

Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Schindler Excellence Professioneel Het Servicecontract voor beheerders op het gebied van gezondheid, zorg enbedrijfsgebouwen Voor meer informatie betreffende

Nadere informatie

SVN verleent accreditatie aan training Olympus. Goede training verlaagt risico op besmetting via flexibele endoscoop

SVN verleent accreditatie aan training Olympus. Goede training verlaagt risico op besmetting via flexibele endoscoop PERSBERICHT SVN verleent accreditatie aan training Olympus Goede training verlaagt risico op besmetting via flexibele endoscoop Zoeterwoude, juli 2013 De reiniging en desinfectie van flexibele endoscopen

Nadere informatie

FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING

FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING > Wij werken al vele jaren samen met Fiscount Loonservice, en dat tot volle tevredenheid. Bij salarissen gaat het om geld, vaak veel geld, en tevreden

Nadere informatie

Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn.

Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Schindler Excellence -Woningen Het servicecontract voor de professionele appartementenbeheerder en beheerder van woongebouwen Voor meer informatie betreffende

Nadere informatie

100% kwaliteit. 2 wissner-bosserhoff Nederland B.V. Servicecontracten

100% kwaliteit. 2 wissner-bosserhoff Nederland B.V. Servicecontracten Servicecontracten De voordelen van de erkende 100% kwaliteit 2 wissner-bosserhoff Nederland B.V. Servicecontracten dienstverlening van WIBO Ligt in een veilig bed Heeft geen hinder van ongemakken veroorzaakt

Nadere informatie

it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit

it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit Kantoor- en bedrijfsautomatisering it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit vanboxtel is naast gerenommeerd automatiseerder van logistieke processen,

Nadere informatie

Laboratorium- en Analyse Systemen. Als Nieuw. Met Garantie. Lab Equipment Service Information

Laboratorium- en Analyse Systemen. Als Nieuw. Met Garantie. Lab Equipment Service Information Laboratorium- en Analyse Systemen. Als Nieuw. Met Garantie. Lab Equipment Service Information MISSIE Labexchange biedt gebruikers laboratorium- en analyse systemen van alle mogelijke leveranciers aan,

Nadere informatie

VDL TIM Hapert. Kracht door samenwerking

VDL TIM Hapert. Kracht door samenwerking VDL TIM Hapert Kracht door samenwerking VDL TIM Hapert VDL TIM HAPERT IS EEN ERKEND SPECIALIST IN HET BEWERKEN VAN GIET-, LAS- EN SMEEDSTUKKEN. DAARBIJ GEVEN WIJ ONZE KLANTEN SUPPORT VANAF DE ONTWIKKELINGSFASE

Nadere informatie

Uw postservice ter plaatse.

Uw postservice ter plaatse. Uw postservice ter plaatse. U kunt rekenen op een extreme betrouwbaarheid... Uw postservice ter plaatse. Intelligente outsourcin gactief milieubeheer door verkeersontlasting of gewoon door middel van

Nadere informatie

Draaivalbeslag UNI-JET. Meer... ...intelligente oplossingen. met UNI-JET het nieuwe draaivalbeslagsysteem van Gretsch-Unitas. Het systeem met de

Draaivalbeslag UNI-JET. Meer... ...intelligente oplossingen. met UNI-JET het nieuwe draaivalbeslagsysteem van Gretsch-Unitas. Het systeem met de Meer......intelligente oplossingen met UNI-JET het nieuwe draaivalbeslagsysteem van Gretsch-Unitas Het systeem met de Meer......flexibiliteit met UNI-JET Deze top-voordelen kunt u voortaan verwachten èn

Nadere informatie

Voedingsmanagementsysteem

Voedingsmanagementsysteem Voedingsmanagement Voedingsmanagementsysteem Voedingsmanagement 02 Kwaliteit en efficiëntie Software ondersteund voedingsmanagement De moderne zorgmarkt heeft vandaag de dag meer dan ooit te maken met

Nadere informatie

Scholten Awater B.V. Pastoor van Laakstraat 92, 6663 CC Lent. Postbus 483, 6500 AL Nijmegen T: +31 (0)24 357 98 88 F: +31 (0)24 357 98 78

Scholten Awater B.V. Pastoor van Laakstraat 92, 6663 CC Lent. Postbus 483, 6500 AL Nijmegen T: +31 (0)24 357 98 88 F: +31 (0)24 357 98 78 30196-08/05 Scholten Awater / Reclamebureau DplusM BV Scholten Awater B.V. Pastoor van Laakstraat 92, 6663 CC Lent Postbus 483, 6500 AL Nijmegen T: +31 (0)24 357 98 88 F: +31 (0)24 357 98 78 E: info@sa.nl

Nadere informatie

CREATORS OF CONVEYOR BELTS TRANSPORTBANDEN VAN HOLLANDSE KWALITEIT

CREATORS OF CONVEYOR BELTS TRANSPORTBANDEN VAN HOLLANDSE KWALITEIT CREATORS OF CONVEYOR BELTS TRANSPORTBANDEN VAN HOLLANDSE KWALITEIT VOORWOORD Bandtransport Europe staat voor kwaliteit en duurzaamheid met een hoge servicegraad en betrokkenheid. Wij leveren producten

Nadere informatie

EasyHandling Meer dan een bouwpakket. Gemakkelijker. Sneller. Efficiënter.

EasyHandling Meer dan een bouwpakket. Gemakkelijker. Sneller. Efficiënter. EasyHandling Meer dan een bouwpakket Gemakkelijker. Sneller. Efficiënter. 2 EasyHandling De perfecte applicatie binnen handbereik Met Rexroth s EasyHandling wordt het automatiseren van systemen voor producthandling

Nadere informatie

Eén netwerk van ziekenhuizen, één netwerk van medisch materiaal.

Eén netwerk van ziekenhuizen, één netwerk van medisch materiaal. Eén netwerk van ziekenhuizen, één netwerk van medisch materiaal. 24 oktober 2017 Teamleider Medisch Materiaal - GZA ziekenhuizen Els Leirs Project Apotheek 3.0 24 oktober 2017 Projectleider WG materiaalbeheer

Nadere informatie

Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Schindler Excellence Individual Het Servicecontract voor klanten met individuele behoeften

Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Schindler Excellence Individual Het Servicecontract voor klanten met individuele behoeften Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Schindler Excellence Individual Het Servicecontract voor klanten met individuele behoeften Voor meer informatie betreffende de ligging van de dichtstbijzijnde

Nadere informatie

BEVOORRECHTE PARTNER VAN ONDERNEMERS

BEVOORRECHTE PARTNER VAN ONDERNEMERS BEVOORRECHTE PARTNER VAN ONDERNEMERS ONZE AANPAK MAAKT HET VERSCHIL Onze visie maakt het verschil Transparantie op vlak van werking en erelonen Voordelige abonnementsformules Gepersonaliseerd, op maat

Nadere informatie

in verhuur van IT en multimedia.

in verhuur van IT en multimedia. in verhuur van IT en multimedia. slim veilig voordelig bezoekers hebben de boodschap ontvangen Livingston levert jaarlijks voor meer dan 200 beurzen, evenementen en congressen IT-oplossingen op maat. Dit

Nadere informatie

LDA Belgium Bedrijfsprofiel. Versie 2014

LDA Belgium Bedrijfsprofiel. Versie 2014 LDA Belgium Bedrijfsprofiel Versie 2014 LDA Uw partner met visie en ervaring LDA NV, een onafhankelijke Belgische onderneming, verdeelt in België en Luxemburg al meer dan 50 jaar kwalitatief hoogwaardige

Nadere informatie

Warmtemanagement. Een snel herstel. door optimaal warmtemanagement

Warmtemanagement. Een snel herstel. door optimaal warmtemanagement Warmtemanagement Een snel herstel door optimaal warmtemanagement Een warme patiënt herstelt sneller 1,2 Een goed warmtemanagement betekent vaak verandermanagement. Met een warmteadvies op maat, focus op

Nadere informatie

www.econocom.com Optimaliseer het gebruik van uw IT en Telecom infrastructuur

www.econocom.com Optimaliseer het gebruik van uw IT en Telecom infrastructuur www.econocom.com Optimaliseer het gebruik van uw IT en Telecom infrastructuur Efficiëntie Meegaan met de tijd Mobiliteit De markt verandert evenals onze manier van werken. Het leven wordt mobieler en we

Nadere informatie

Vertrouwde financiering Onze diensten voor flexibele oplossingen. Trailer Service Technologie

Vertrouwde financiering Onze diensten voor flexibele oplossingen. Trailer Service Technologie Vertrouwde financiering Onze diensten voor flexibele oplossingen. Trailer Service Technologie Finance I Vertrouwd In de afgelopen 10 jaar hebben wij in Europa al méér dan 65.000 trailers op maat gefinancierd.

Nadere informatie

Inspirerend Management. in de zorg. Een modulaire aanpak gericht op de ontwikkeling van nieuw leiderschap

Inspirerend Management. in de zorg. Een modulaire aanpak gericht op de ontwikkeling van nieuw leiderschap Inspirerend Management Development in de zorg Een modulaire aanpak gericht op de ontwikkeling van nieuw leiderschap Behoefte aan effectief leiderschap Vergroting van de invloed van de politiek en zorgverzekeraars

Nadere informatie

Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering

Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering Print Services Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering We zitten er bovenop met professioneel gereedschap Totale controle begint met professioneel gereedschap Voor het beste resultaat gebruikt

Nadere informatie

VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder

VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder Verder B.V. v/h Van Wijk & Boerma Pompen B.V. passie voor pompen Om u optimaal van dienst te zijn, hebben wij ons assortiment afgestemd op de Nederlandse

Nadere informatie

Wij bouwen samen. Bouw-Project-Management

Wij bouwen samen. Bouw-Project-Management Wij bouwen samen. Bouw-Project-Management waarom wij doen, wat wij doen. Een bouwplaats is altijd een samenspel van diverse factoren. Veel vakgebieden en werkfases moeten met elkaar worden verbonden, er

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. TIM Hapert

Kracht door samenwerking. TIM Hapert Kracht door samenwerking TIM Hapert TIM Hapert TIM HAPERT IS EEN ERKEND SPECIALIST IN HET BEWERKEN VAN GIET-, LAS- EN SMEED- STUKKEN. DAARBIJ GEVEN WIJ ONZE KLANTEN SUPPORT VANAF DE ONTWIKKELINGSFASE TOT

Nadere informatie

24/7 Support & advies

24/7 Support & advies Danfoss Drives Service Verhoog uw productie rendement en vermijd stilstand van uw installatie Het Danfoss Drives Team staat ter beschikking voor het oplossen van al uw automatiseringsprojecten 24/7 Support

Nadere informatie

18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW

18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW 18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW Versie: 1 Datum 21 april 2016 Auteur Peter Stolk Centric Projectportaal Bouw 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Actuele informatie cruciaal 3 SharePoint

Nadere informatie

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services E COMMERCE BEHEER Managed Services We zorgen voor een gegarandeerd stabiel, snel en schaalbaar e-business platform. Efficiënt beheer is cruciaal voor de continuïteit

Nadere informatie

ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT.

ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT. ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT. ARP werkt samen met de toonaangevende fabrikanten op de markt. Als directe leverancier koopt ARP de producten van meer dan 600 bekende fabrikanten

Nadere informatie

Garageconcept met onderdelen, speciaal gereedschap en vakkennis van de marktleider.

Garageconcept met onderdelen, speciaal gereedschap en vakkennis van de marktleider. Garageconcept met onderdelen, speciaal gereedschap en vakkennis van de marktleider. Uw grossier, uw partner in business U stelt vakkundig en persoonlijk advies en een snelle levering van onderdelen op

Nadere informatie

Registratie Data Verslaglegging

Registratie Data Verslaglegging Registratie Data Verslaglegging Registratie Controleren en corrigeren Carerix helpt organisaties in het proces van recruitment en detachering. De applicatie voorziet op een eenvoudige wijze in de registratie

Nadere informatie

ORSY voorraadmanagement

ORSY voorraadmanagement ORSY voorraadmanagement veel druk door voorraadmanagement? De oplossing! ORSY voorraadmagazijnmanagement Voorraadbewaking, tijdbesparing, orde en overzicht. 2 ORSY voorraadmanagement Kosten reduceren winst

Nadere informatie

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware INTEGRATIE CONTINUE INNOVATIE WORKFLOW ONDERSTEUNING ABECON-CONSULTANCY OVER ABECON Microsoft Dynamics Nieuwe kansen in een veranderende media wereld Standaard

Nadere informatie

bouwen aan rendement customer relationship management www.crmcompany.nl

bouwen aan rendement customer relationship management www.crmcompany.nl bouwen aan rendement customer relationship management www.crmcompany.nl welkom bij CRMCompany CRMCompany is een jong bedrijf boordevol ervaring. Vanuit onze vestiging in Oost Nederland bedienen wij de

Nadere informatie

GORDIJNEN- SERVICE. Open een wereld van gemak. Samen voor de grote PLUS

GORDIJNEN- SERVICE. Open een wereld van gemak. Samen voor de grote PLUS GORDIJNEN- SERVICE Open een wereld van gemak Samen voor de grote PLUS Geen omkijken meer naar uw gordijnen Met onze gordijnenservice heeft u geen omkijken meer naar reiniging en onderhoud van alle soorten

Nadere informatie

W.T.O.S. werkt direct

W.T.O.S. werkt direct W.T.O.S. werkt direct Snel en eenvoudig uw processen optimaliseren W.T.O.S. procesoptimalisatie zonder risico Lagere kosten en voldoen aan steeds strengere grenswaarden zelfs bij plotselinge pieken: Met

Nadere informatie

Alles draait om drive

Alles draait om drive Alles draait om drive MENSEN MET DRIVE Mensen met drive maken het verschil twee Persoonlijk en servicegericht J&T Autolease is een servicegerichte leasemaatschappij met een directe en persoonlijke manier

Nadere informatie

Teken niet voor een collectieve zorgverzekering voordat u dit gelezen heeft.

Teken niet voor een collectieve zorgverzekering voordat u dit gelezen heeft. Teken niet voor een collectieve zorgverzekering voordat u dit gelezen heeft. Let op! Niet iedere collectieve zorgverzekering is goed genoeg voor u en uw medewerkers! Check al uw offertes op de volgende

Nadere informatie

Uw specialist in technisch management

Uw specialist in technisch management IP-Solutions Het technisch beheer van installaties staat onder druk. De toenemende concurrentie, kostendruk en veranderende wet- en regelgeving vraagt om grotere transparantie, flexibiliteit en efficiency.

Nadere informatie

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant Hoe kun je de race tegen de klok winnen? HOE KUN JE DE RACE TEGEN DE KLOK WINNEN? PTV. The Mind of Movement De PTV Group levert software en consultancy diensten voor transport, logistiek en geomarketing.

Nadere informatie

Welkom bij SNS Regio Bank

Welkom bij SNS Regio Bank Welkom Voor iedereen Welkom bij SNS Regio Bank In de eerste plaats mag u van uw bank natuurlijk een professionele aanpak verwachten. Met een uitgebreid aanbod diensten en producten. Maar SNS Regio Bank

Nadere informatie

EXPERTISE VOOR DE AUTOMOTIVE SECTOR

EXPERTISE VOOR DE AUTOMOTIVE SECTOR 34608 (11/08) The Berner Group Berner GmbH Bernerstraße 6 D-74653 Künzelsau Berner Produkten b.v. Vogelzankweg 175 NL-6374 AC Landgraaf Berner Belgien NV/SA Bernerstraat 1 B-3620 Lanaken EXPERTISE VOOR

Nadere informatie

VDL Containersystemen

VDL Containersystemen VDL Containersystemen Kracht door samenwerking VDL Containersystemen ELK LAND IS ANDERS EN ELKE KLANT IS ANDERS. DAAROM PRODUCEERT VDL CONTAINERSYSTEMEN, NAAST SERIEMATIGE PRODUCTIE, SPECIFIEK MAATWERK.

Nadere informatie

Duurzaam creëren van waarde. Onze Werkmethoden. Onze waarden. Onze bedrijfsprincipes

Duurzaam creëren van waarde. Onze Werkmethoden. Onze waarden. Onze bedrijfsprincipes Onze Werkmethoden Samen met Onze Bedrijfsprincipes en Onze Waarden vormen ze de basis voor onze processen. Onze Werkmethoden beschrijft hoe wij onze middelen omzetten in resultaten. Wij begeleiden u in

Nadere informatie

DIT DOEN WIJ VOOR U. Alles wat u moet weten.

DIT DOEN WIJ VOOR U. Alles wat u moet weten. DIT DOEN WIJ VOOR U Alles wat u moet weten. 2 Inleiding U denkt erover een financieel product af te sluiten. Wie weet heeft u die beslissing zelfs al genomen. Daar komt enorm veel bij kijken. Wij willen

Nadere informatie

Tuinbouwprojecten. Worldwide Dutch quality since 1940

Tuinbouwprojecten. Worldwide Dutch quality since 1940 Tuinbouwprojecten Worldwide Dutch quality since 1940 Experts in complete tuinbouwprojecten Van Prins Dokkum naar Prins Group De Nederlandse glastuinbouw is toonaangevend in de wereld. Producten van Nederlandse

Nadere informatie

b.serv EFFICIËNTIE BINNEN HANDBEREIK

b.serv EFFICIËNTIE BINNEN HANDBEREIK b.serv EFFICIËNTIE BINNEN HANDBEREIK KOSTEN BESPAREN MET C-PARTS MANAGEMENT UW VOORRAAD KLEINMATERIAAL PROFESSIONEEL BEHEERD U herkent het ongetwijfeld: u heeft spullen nodig en weet niet zeker of ze nog

Nadere informatie

GRUNDFOS pump audit HOE EFFICIËNT EN DUURZAAM ZIJN UW POMPEN?

GRUNDFOS pump audit HOE EFFICIËNT EN DUURZAAM ZIJN UW POMPEN? GRUNDFOS pump audit HOE EFFICIËNT EN DUURZAAM ZIJN UW POMPEN? Een Grundfos pump audit creëert duidelijkheid Is duurzaamheid één van de doelstellingen in uw organisatie? Steeds meer bedrijven en (semi-)

Nadere informatie

Integraal Kwaliteitsmanagement Gezondheidszorg Zorgkwaliteit, risicobeheersing, veiligheid en efficiency volgens NEN EN 15224

Integraal Kwaliteitsmanagement Gezondheidszorg Zorgkwaliteit, risicobeheersing, veiligheid en efficiency volgens NEN EN 15224 Integraal Kwaliteitsmanagement Gezondheidszorg Zorgkwaliteit, risicobeheersing, veiligheid en efficiency volgens NEN EN 15224 Version 1/2013 Uitdagingen in de gezondheidszorg Als professionele zorgaanbieder

Nadere informatie

Een passie voor zorg. Een partner voor u.

Een passie voor zorg. Een partner voor u. Een passie voor zorg. Een partner voor u. Linde Healthcare Benelux De Keten 7, 5651 GJ Eindhoven Tel. +31.40.2825825, Fax +31.40.2816875 info.healthcare.nl@linde.com, www.linde-healthcare.nl 1100_004 (0713/1500)

Nadere informatie

Supply Chain Solutions

Supply Chain Solutions Supply Chain Solutions Actemium Supply Chain Solutions verbetert uw efficiency op de werkvloer door real-time identificatie en registratie van de goederenstroom. Een naadloze aansluiting tussen uw backofficesysteem

Nadere informatie

Introductie. Identificatie: AutoWrite Cassette & Slide Printers. Weefselverwerking: Xpress x Series. Inbedden: AutoTEC & Paraform

Introductie. Identificatie: AutoWrite Cassette & Slide Printers. Weefselverwerking: Xpress x Series. Inbedden: AutoTEC & Paraform Smart Automation, ready when you are Smart Automation. A Total Lab Solution Introductie Histopathologische laboratoria hebben voortdurend gehele histopathologische proces gemakkelijker, efficiënter Inhoud

Nadere informatie

Alphega apotheek. Voor meer zorg, meer gemak en meer rendement. In partnership with

Alphega apotheek. Voor meer zorg, meer gemak en meer rendement. In partnership with Alphega apotheek Voor meer zorg, meer gemak en meer rendement In partnership with De kracht van een internationaal netwerk voor vernieuwende zorg Alphega apotheek is het internationale leidende netwerk

Nadere informatie

Vesting Finance Servicing Verzekerd van de beste zorg voor uw kredietportefeuille

Vesting Finance Servicing Verzekerd van de beste zorg voor uw kredietportefeuille Vesting Finance Servicing Verzekerd van de beste zorg voor uw kredietportefeuille Verzekerd van de beste zorg voor uw kredietportefeuille Bij servicing van kredietportefeuilles is doortastend optreden

Nadere informatie

intelligent software for monitoring centres

intelligent software for monitoring centres intelligent software for monitoring centres Waarom UMO? Binnen Europa en daarbuiten hebben landen te maken met de vergrijzing. Daardoor stijgt de zorgvraag in het komende decennium sterk. Hoe wordt die

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor zuiver- en vuilwatertransport in gebouwen

de dynamiek van water producten en diensten voor zuiver- en vuilwatertransport in gebouwen de dynamiek van water producten en diensten voor zuiver- en vuilwatertransport in gebouwen snelheid en kwaliteit 2 Wij bieden u niet alleen een professionele technische ondersteuning, maar ook hoogwaardige

Nadere informatie

Ondersteuning zit in ons systeem. Incontinentiemanagement met HILMAS 5.

Ondersteuning zit in ons systeem. Incontinentiemanagement met HILMAS 5. Ondersteuning zit in ons systeem. Incontinentiemanagement met HILMAS 5. Incontinence Management Optimale verzorging Uiterst efficiënt Online-toepassing Centraal databeheer HILMAS optimaliseert uw continentiezorg.

Nadere informatie

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem Océ TCS500 Tijd is kostbaar Grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem Klaar voor elke klus: hoge Prestaties waarop u kunt productiviteit rekenen Hoge capaciteit in kleur en Volledig te configureren

Nadere informatie

HECTAS Uw partner in facilitaire diensten. Betrouwbare service

HECTAS Uw partner in facilitaire diensten. Betrouwbare service HECTAS Uw partner in facilitaire diensten Betrouwbare service Altijd binnen bereik Soms ligt iets dat goed is heel dichtbij. Neem nou HECTAS. Onze decentrale, klantgerichte organisatie heeft diverse vestigingen

Nadere informatie

Exter Aroma zorgt voor efficiency en kostenbesparingen met één enkele oplossing

Exter Aroma zorgt voor efficiency en kostenbesparingen met één enkele oplossing zorgt voor efficiency en kostenbesparingen met één enkele oplossing is een toonaangevende leverancier van smaakstoffen en aroma s voor de voedingsmiddelenindustrie. Exters producten en aroma s vinden hun

Nadere informatie

Professionaliteit. Gestandaardiseerd maatwerk. U profiteert bij ALC warehousing van een geavanceerd. De kwaliteit van uw product is vaak rechtstreeks

Professionaliteit. Gestandaardiseerd maatwerk. U profiteert bij ALC warehousing van een geavanceerd. De kwaliteit van uw product is vaak rechtstreeks Gestandaardiseerd maatwerk De kwaliteit van uw product is vaak rechtstreeks afhankelijk van de logistiek die erachter zit. Een hoogwaardig traject van vervoer, in-, op- en uitslag is dikwijls een beslissende

Nadere informatie

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN Alleen REPARATIE & ONDERHOUD

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN Alleen REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT: MEER DAN Alleen REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE BESTE ONDERSTEUNING VAN UW BUSINESS CUSTOMER SUPPORT DIE EEN STAP VERDER GAAT In de transportwereld

Nadere informatie

Kimberly-Clark * Chirurgische jassen. Met speciale aandacht voor KC100, KC200, KC300, KC400. Verhoog Uw Bescherming Tegen Infecties in de OK

Kimberly-Clark * Chirurgische jassen. Met speciale aandacht voor KC100, KC200, KC300, KC400. Verhoog Uw Bescherming Tegen Infecties in de OK Kimberly-Clark * Chirurgische jassen Met speciale aandacht voor KC100, KC200, KC300, KC400 Verhoog Uw Bescherming Tegen Infecties in de OK De juiste jas bij de juiste ingreep voor de juiste prijs Kimberly-Clark

Nadere informatie

EENVOUDIG & RONDUIT EFFICIËNT

EENVOUDIG & RONDUIT EFFICIËNT Aanlevering van C-artikelen EENVOUDIG & RONDUIT EFFICIËNT www.simple-system.nl Het B2B-inkoopplatform voor C-onderdelen 2 Vereenvoudigt de inkoop van C-artikelen snel & transparant 3 De feiten liegen er

Nadere informatie