Getinge 600-serie Bovenlader bedpanspoeler

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Getinge 600-serie Bovenlader bedpanspoeler"

Transcriptie

1 Getinge 600-serie Bovenlader bedpanspoeler

2 Getinge 600 -serie Gebruiksvriendelijk? Optimale technologie? Waarom niet allebei!! Het ontwikkelen van desinfectieapparatuur die zowel eenvoudig in gebruik als ook technisch perfect is, is niet eenvoudig. Het heeft ons ca. 70 jaar en tienduizenden installaties op verpleegafdelingen in ziekenhuizen gekost. Momenteel is Getinge wereldwijd marktleider op dit gebied, dankzij ontwikkelingen als de Getinge 600-serie, een serie buitengewoon goede en eenvoudig te gebruiken bedpanspoelers met superieure technieken voor reiniging en desinfectie. Kijk voor meer informatie over de ingenieuze details op de volgende pagina s. Alle bedpanspoelers in de Getinge 600-serie zijn zgn. bovenladers en kunnen worden gebruikt voor: legen (conventionele spoelruimte met randspoeling) reinigen en desinfecteren. Hierdoor is een afzonderlijke slokop in de desinfectieruimte overbodig, hetgeen tijd, ruimte en geld bespaart. Het gehele proces, van legen tot reinigen en desinfecteren duurt maximaal 4-7 minuten. Eenvoudig in gebruik De bedpanspoelers, type bovenlader, uit de Getinge 600-serie zijn zo ontworpen, dat het front lager is dan de achterzijde. Hierdoor wordt het be- en ontladen en controleren vereenvoudigd. Standaard een voetpedaal Om het beladen van items nog makkelijker te maken en besmetting van schone handen te voorkomen heeft elk model in de Getinge 600-serie een voetpedaal voor het open en sluiten van de deksel. Het pedaal kan ook worden gebruikt voor het starten van het op de afdeling meest gebruikte programma. Superieure reiniging en desinfectie De Getinge 600-serie reinigt en desinfecteert beter dan iedere andere machine dan ook. Ernstig vervuilde items worden gereinigd door roterende nozzles en een efficiënt spoelsysteem. De items worden vervolgens met stoom gedesinfecteerd vanuit alle nozzles. Urinaals en po s e.d. worden gegarandeerd inwendig gedesinfecteerd. Maar het zijn niet alleen de te reinigen items die profiteren van de superieure desinfectie van de machines uit de Getinge 600-serie. De spoelruimte, het leidingwerk, nozzles enz. van de machine worden na elk proces gedesinfecteerd met het zgn. Pipe System Disinfection (PSD) Dit betekent dat, tussen de processen door, er geen microbacteriële verontreinigingsresten achterblijven, waarmee een buitengewoon goede hygiëne wordt gewaarborgd. Automatisch drogen Na afloop van het reinigings- en desinfectieproces opent de deksel automatisch ca. tien centimeter. Dit versnelt het drogen en laat de items in zeer korte tijd drogen en afkoelen. Het groene lampje en de iets geopende deksel zijn duidelijke signalen dat de gedesinfecteerde items in de kamer weer gebruikt kunnen worden. In de Getinge 600-serie wordt via iedere afzonderlijke nozzle stoom in de te reinigen items gespoten. Conventionele spoel- en desinfectiesystemen hebben maar één centraal geplaatste stoomnozzle dat zelf zijn weg moet vinden naar de urinaals e.d.

3 Getinge 600 -serie Het pedaal is standaard. Automatische droogstand. Na het indrukken van het pedaal wordt de deksel helemaal geopend. Schuine spoelkamer - vereenvoudigt het be- en ontladen en controleren van de items. Diepgetrokken spoelkamer - minimaliseert de kans op vuilresten in naden en hoeken. Conventionele slokopfunctie - met handmatige randspoeling. Bovenlader bedpanspoeler 600-serie Volume kamer l Hoogte kamer Breedte kamer Diepte kamer Superieure desinfectie - de items worden zelfs intern gedesinfecteerd, aangezien stoom uit alle nozzles komt. Wandgemonteerd of losstaand - de ruimte onder de machine is vrij voor een gemakkelijke vloerreiniging. Pedaal (standaard) - voor het bedienen van de deksel, voorkomt besmetting van schone handen.

4 Getinge 600 -serie Opties voor nog meer gebruiksgemak De bedpanspoelers uit de Getinge 600-serie hebben standaard universele houders en twee injectors. Ook de volgende opties zijn verkrijgbaar: Getinge destructiesysteem voor vloeistofcontainers Verander gebruikte containers in ongevaarlijk huishoudelijk afval. Dit minimaliseert de gezondheidsrisico s en verlaagt de kosten voor het vernietigen van speciaal ziekenhuis afval. Desinfecteert ook de binnenkant Wat het systeem innovatief maakt, is dat de containers niet alleen worden geopend, de inhoud wordt geleegd, maar dat ook de binnenzijde wordt gedesinfecteerd. Het proces kan worden beschreven in vier stappen: 1. De container wordt gevuld met koud water om de inhoud op te lossen. 2. Een mes opent de onderzijde van de container, waarna de inhoud eruit kan lopen. 3. De binnenzijde van de container wordt gespoeld met water. 4. De binnen- en buitenzijde van de container wordt met stoom gedesinfecteerd. Voor alle soorten containers en afvalproducten Het systeem kan vrijwel alle soorten containers op de internationale markt verwerken. Ook kunnen vrijwel alle restproducten, zoals urine en bloed worden verwerkt dankzij het unieke ontwerp. Het eindresultaat is een container die als gewoon huishoudelijk afval kan worden weggegooid. Goedgekeurd desinfectieproces Het Getinge destructiesysteem voor reiniging en desinfectie wordt aanbevolen door toonaangevende hygiënisten.

5 Getinge 600 -serie KANTELMECHANISME VOOR AUTOMATISCH LEGEN 617 Voor het automatisch legen van zuigflessen, po s enz. Om spatten of nevel te voorkomen worden de items pas geleegd nadat de deksel is gesloten (dit gebeurt automatisch). Houder zuigflessen 2-5 liter, Artikelnr Extra houder zuigfles 0,7 liter, Artikelnr Geschikt voor houder, Artikelnr Houder po en handvat Artikelnr OPTIONELE ACCESSOIRES Automatisch legen Bodeminzet Artikelnr Rek benodigdheden Artikelnr Instrumentveer Artikelnr Extra injector Artikelnr Houder zuigflessen 2-5 liter Artikelnr Adapter kleine zuigflessen 0,7/1,2/2,0 liter, Egnel, Mediada en Meddela Artikelnr Steunhouder Artikelnr Adapter kleine zuigflessen 0,25-0,5 liter, Meddela, FMS Artikelnr Steunhouder Artikelnr Houder 1 ronde po Artikelnr Houder voor 1 ronde po en 1 urinefleshouder Artikelnr OPTIONELE ACCESSOIRES Handmatig legen Afzuiging kleine urinaals Artikelnr Steunhouder Artikelnr Adapter voor 2-liter zuigflessen/ maatbekers, Artikelnr Steunhouder Artikelnr Houder drie urinaals Artikelnr Rek benodigdheden Artikelnr Instrumentveer Artikelnr Extra injector Artikelnr Adapter zuigflessen Artikelnr

6 6 Getinge 600 -serie Getinge 600-serie voor verpleegafdelingen Enkele beladingsalternatieven Universele houder Voor handmatig legen (standaard bijgeleverd).

7 Getinge 600 -serie Getinge 600-serie voor chirurgische afdelingen Enkele beladingsalternatieven Universele houder Standaard. Houder zuigfles Voor automatisch kantelmechanisme Artikelnr Destructie van containers 2-5 liter.

8 T R A I N I N G Ondersteuning T r a c e e r b a a r h e Apparatuur i d K N O W - H O W 1518 NL Göteborgstryckeriet We reserve the right to make technical and construction changes. Getinge biedt complete oplossingen voor een doelmatige en rendabele reiniging, desinfectie en sterilisatie in de sectoren van de gezondheidszorg en de life science toepassingen. Onze know-how dekt het hele proces, van de architecturale planning, de productie en de transportuitrusting, tot systemen voor volledige traceerbaarheid van steriele goederen. Onze verbintenis strekt zich uit tot deskundig advies, opleiding en technische ondersteuning op lange termijn. Getinge b.v. Fruiteniersstraat 27, 3334 KA Postbus CA Zwijndrecht Telefoon: Fax: info@getinge.nl DE GETINGE GROEP is een toonaangevende wereldwijde leverancier van apparatuur en systemen die bijdragen tot een hogere kwaliteit en efficiency in de gezondheidszorg en de life science sector. Uitrusting, diensten en technologieën worden geleverd door ARJO voor patiënthygiëne, patiënttransport en wondverzorging, GETINGE voor infectiecontrole en -preventie in de gezondheidszorg en de biowetenschappen en MAQUET voor chirurgische operatieafdelingen en cardiopulmonaire en intensive care zorg.

Onderscheidend in effectieve infectiebestrijding BEDPANSPOELER, TYPE BOVENLADER. Amigo

Onderscheidend in effectieve infectiebestrijding BEDPANSPOELER, TYPE BOVENLADER. Amigo Onderscheidend in effectieve infectiebestrijding BEDPANSPOELER, TYPE BOVENLADER Amigo Een eersteklas product met een dubbele functie De Amigo is een bijzonder gemakkelijk te gebruiken bedpanspoeler met

Nadere informatie

NINJO. with people in mind

NINJO. with people in mind NINJO Bedpanspoeler with people in mind BESTRIJDING VAN KRUISINFECTIE SIMPEL & EFFECTIEF Met zijn aantrekkelijke moderne vormgeving, eenvoudige bediening en uitstekende desinfecteerprestaties, speelt de

Nadere informatie

NINJO. with people in mind

NINJO. with people in mind NINJO Bedpanspoeler with people in mind FLEXIBELER VOOR MEER OPTIES Met het modulaire concept en meerdere ontwerpopties geeft de Ninjo een nieuwe betekenis aan flexibiliteit. Een ruime keus in materialen,

Nadere informatie

amigo Bedpanspoeler met bovenlader

amigo Bedpanspoeler met bovenlader amigo Bedpanspoeler met bovenlader with people in mind EEN EERSTEKLAS PRODUCT MET EEN DUBBELE FUNCTIE De Amigo is een bijzonder gemakkelijk te gebruiken bedpanspoeler met bovenlader en geïntegreerde spoelkom.

Nadere informatie

AMIGO BEDPANSPOELER MET BOVENLADER

AMIGO BEDPANSPOELER MET BOVENLADER AMIGO BEDPANSPOELER MET BOVENLADER with people in mind EEN EERSTEKLAS PRODUCT MET EEN DUBBELE FUNCTIE De Amigo is een bijzonder gemakkelijk te gebruiken bedpanspoeler met bovenlader en geïntegreerde spoelkom.

Nadere informatie

Eenvoudig en efficiënt

Eenvoudig en efficiënt BEDPANSPOELER Ninjo Eenvoudig en efficiënt Dankzij zijn aantrekkelijke moderne design, gebruiksgemak en uitstekende desinfectieprestaties speelt Ninjo een essentiële rol bij een efficiënte infectiebestrijding

Nadere informatie

GetinGe 46-serie reinigings- en DesinFeCtieMACHines

GetinGe 46-serie reinigings- en DesinFeCtieMACHines Getinge 46-serie REINIGINGS- EN DESINFECTIEMACHINES Hoeveel reusables verwerkt u? Welk soort items? De Getinge 46-serie heeft machines die precies zijn afgestemd op uw eisen. Aanvullende opties Flowcontrole

Nadere informatie

Steelco Bedpanspoelers

Steelco Bedpanspoelers Steelco Bedpanspoelers Steelco Bedpanspoelers De internationale reputatie van Steelco groeit nog steeds vanwege haar beleid op het gebied van investering in productontwikkeling. Deze serie bedpanspoelers

Nadere informatie

Reinigings- en desinfectieapparatuur

Reinigings- en desinfectieapparatuur Reinigings- en desinfectieapparatuur Hoogwaardige kwaliteit uit Denemarken De nieuwe generatie bedpanspoelers Duurzaam RVS 316 Bedpanspoelers Een betrouwbare schakel in de preventie van kruisinfecties

Nadere informatie

KEN Bedpanspoelers Voor ziekenhuizen, verpleeghuizen en privéklinieken

KEN Bedpanspoelers Voor ziekenhuizen, verpleeghuizen en privéklinieken Distributeur: KEN Bedpanspoelers Voor ziekenhuizen, verpleeghuizen en privéklinieken Ecoline BWD 731 Desinfectie bedpanspoeler voor verpleeghuizen, isolatiekamers en privéklinieken. Lage kosten - Lage

Nadere informatie

Bedpanspoeler. BP 100 H Bedpanspoeler voorlader hoog model

Bedpanspoeler. BP 100 H Bedpanspoeler voorlader hoog model Bedpanspoeler Bedpanspoeler BP 100 H Bedpanspoeler voorlader hoog model BP 100 is een bedpanspoeler volgens modern concept, ontworpen en gebouwd volgens de EU richtlijnen met betrekking tot veiligheid

Nadere informatie

Tornado. Bedpanspoelers. with people in mind.

Tornado. Bedpanspoelers. with people in mind. Tornado Bedpanspoelers with people in mind. 7% VAN DE PATIËNTEN LOOPT MINSTENS EEN ZORGINFECTIE OP TIJDENS HUN VERBLIJF IN EEN ZORGINSTELLING BRON: WHO Kruisbesmettingen veroorzaken onnodige complicaties

Nadere informatie

GETINGE ONLINE TOEGANG TOT INFORMATIE ALTIJD EN OVERAL

GETINGE ONLINE TOEGANG TOT INFORMATIE ALTIJD EN OVERAL GETINGE ONLINE TOEGANG TOT INFORMATIE ALTIJD EN OVERAL 2 Getinge Online SLIMMER EN EFFICIËNTER WERKEN Over het algemeen wordt de status van reinigings- en desinfectieapparatuur handmatig en ter plaatse

Nadere informatie

VOLLEDIG AUTOMATISCHE BEDPANSPOELER. Typhoon

VOLLEDIG AUTOMATISCHE BEDPANSPOELER. Typhoon VOLLEDIG AUTOMATISCHE BEDPANSPOELER Typhoon Typhoon centraal in een goed geoutilleerde spoelruimte Ziekenhuisinfecties komen steeds vaker voor en worden steeds gevaarlijker. De noodzaak van een effectieve

Nadere informatie

Sirona: competent op het gebied van hygiëne DAC UNIVERSAL. Hygiënesystemen. Combinatieautoclaaf

Sirona: competent op het gebied van hygiëne DAC UNIVERSAL. Hygiënesystemen. Combinatieautoclaaf Sirona: competent op het gebied van hygiëne DAC UNIVERSAL Hygiënesystemen Combinatieautoclaaf Speciale deksel Reinigen, oliën en steriliseren in 12 minuten 6 instrumenten worden 100% gereinigd, geolied

Nadere informatie

De Complete Oplossing

De Complete Oplossing Facilitair BV Innovatieve oplossing voor infectierisico s Significante afname van infectierisico s Tijdbesparend Kostenbesparend Milieuvriendelijk Eenvoudig in gebruik De Complete Oplossing QRS Facilitair

Nadere informatie

TYPHOON. with people in mind

TYPHOON. with people in mind TYPHOON Volledig automatische bedpanspoeler/desinfector with people in mind 2 Typhoon ONDERSCHEIDEND IN EFFECTIEVE INFECTIEBESTRIJDING De Typhoon is een volledig automatische bedpanspoeler/ desinfector

Nadere informatie

Nilfisk Tapijtreiniging. Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi

Nilfisk Tapijtreiniging. Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi Nilfisk Tapijtreiniging Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi Warme of koude extractie voor een beter herstelresultaat van uw tapijt De nieuwe lijn Nilfisk MX tapijtreinigers bestaat uit

Nadere informatie

1 Protocol voor het reinigen, desinfecteren en steriliseren van leeninstrumenten

1 Protocol voor het reinigen, desinfecteren en steriliseren van leeninstrumenten 1 Protocol voor het reinigen, desinfecteren en steriliseren van leeninstrumenten Op leeninstrumentarium is de professionele standaard leeninstrumentarium. Het instrumentarium wordt onsteriel aangeleverd.

Nadere informatie

Checklist: Reinigen en desinfecteren van instrumenten, apparaten en oppervlakken

Checklist: Reinigen en desinfecteren van instrumenten, apparaten en oppervlakken Checklist: Reinigen en desinfecteren van instrumenten, apparaten en oppervlakken Op je instrumenten, apparaten, materialen en oppervlakken kunnen zich vuil en schadelijke microorganismen (bacteriën, virussen,

Nadere informatie

SVN verleent accreditatie aan training Olympus. Goede training verlaagt risico op besmetting via flexibele endoscoop

SVN verleent accreditatie aan training Olympus. Goede training verlaagt risico op besmetting via flexibele endoscoop PERSBERICHT SVN verleent accreditatie aan training Olympus Goede training verlaagt risico op besmetting via flexibele endoscoop Zoeterwoude, juli 2013 De reiniging en desinfectie van flexibele endoscopen

Nadere informatie

T-DOC EndoSolutions Beheer uw endoscoopwerkstroom

T-DOC EndoSolutions Beheer uw endoscoopwerkstroom T-DOC EndoSolutions Beheer uw endoscoopwerkstroom Verbeter de kwaliteitsborging door de beste praktijken te implementeren De toenemende eisen die aan documentatie worden gesteld, en de gedetailleerde richtlijnen

Nadere informatie

AF 2 COMPACT LINE. Reinigings- en desinfectieapparatuur. sharing the same goal.

AF 2 COMPACT LINE. Reinigings- en desinfectieapparatuur. sharing the same goal. AF 2 COMPACT LINE Reinigings- en desinfectieapparatuur sharing the same goal. COMPACT LINE Hoogwaardige technologie in een beperkte ruimte DWC - Desinfectie Naspoel/Terugkoel Systeem Het naspoelwater dat

Nadere informatie

SERIE ENT. De snelste was- en desinfectietoestel voor kleine endoscopen

SERIE ENT. De snelste was- en desinfectietoestel voor kleine endoscopen SERIE ENT De snelste was- en desinfectietoestel voor kleine endoscopen SERIE ENT Slim Een proces Een volledige cyclus 1 14 minuten Verbeter je prestaties DE BESTE TIJD-PRESTATIE RATIO OP DE MARKT Met een

Nadere informatie

MALIBU HET FLEXIBELE SYSTEEM VOOR BADEN MET HULP

MALIBU HET FLEXIBELE SYSTEEM VOOR BADEN MET HULP MALIBU HET FLEXIBELE SYSTEEM VOOR BADEN MET HULP with people in mind 2 Malibu MAAK DE VOORDELEN VAN BADEN TOEGANKELIJK Tijd doorgebracht in het bad is goed besteed. Baden is een van de genoegens van het

Nadere informatie

Verpleeghuis- woon- en thuiszorg. Persoonlijke beschermingsmiddelen

Verpleeghuis- woon- en thuiszorg. Persoonlijke beschermingsmiddelen Verpleeghuis- woon- en thuiszorg Persoonlijke beschermingsmiddelen Werkgroep Infectie Preventie Vastgesteld: januari 2004 Gewijzigd: januari 2005 Revisie: januari 2009 Aan de samenstelling van deze richtlijn

Nadere informatie

Bijzonder veilig, geen corrosie

Bijzonder veilig, geen corrosie Bijzonder veilig, geen corrosie Kostenefficiënt desinfecteren met ECA-water www.prominent.nl Continue besproeiing met ECA-water Milieuvriendelijk desinfecteren ECA-water Desinfectie met meerwaarde Klaar

Nadere informatie

ALENTI. with people in mind

ALENTI. with people in mind ALENTI De comfortabele hygiëneliftstoel with people in mind 2 Alenti VEILIGHEID EN COMFORT De Alenti maakt integraal deel uit van een veilige, comfortabele badcyclus. Deze hygiëneliftstoel van ArjoHuntleigh

Nadere informatie

Tornado. Wasmachine / Desinfector....with people in mind

Tornado. Wasmachine / Desinfector....with people in mind Tornado Wasmachine / Desinfector...with people in mind 2 Tornado Schone handen, schoon materiaal Ziekenhuisinfecties komen steeds meer voor en zijn steeds kwaadaardiger. Er is tegenwoordig dan ook meer

Nadere informatie

INTRODUCTIE VAN DE NIEUWE CAREVO DOUCHEWAGEN. with people in mind

INTRODUCTIE VAN DE NIEUWE CAREVO DOUCHEWAGEN. with people in mind INTRODUCTIE VAN DE NIEUWE CAREVO DOUCHEWAGEN with people in mind MIJN WAARDIGHEID Nu ik hulp nodig heb om te kunnen douchen, wil ik graag op een aangename manier geholpen worden om me goed schoon te voelen.

Nadere informatie

STEELCO -reinigings- en desinfectieapparatuur overzicht modellen

STEELCO -reinigings- en desinfectieapparatuur overzicht modellen STEELCO -reinigings- en desinfectieapparatuur overzicht modellen STEELCO DS 50-serie Deze desinfectiewasmachine is ontwikkeld voor eenvoudige installatie op een werkblad en bewerkstelligt een snelle, effectieve

Nadere informatie

Programma cursussen. Programma: Reiniging en desinfectie Sterilisatie Reiniging en desinfectie van hol instrumentarium Endoscopie

Programma cursussen. Programma: Reiniging en desinfectie Sterilisatie Reiniging en desinfectie van hol instrumentarium Endoscopie Programma cursussen 2015 Programma: Reiniging en desinfectie Sterilisatie Reiniging en desinfectie van hol instrumentarium Endoscopie Introductie Hiermee bieden wij u het cursusprogramma voor 2015 aan.

Nadere informatie

Reinier de Graaf Gasthuis

Reinier de Graaf Gasthuis Reinier de Graaf Gasthuis Het meest duurzame ziekenhuis van Nederland Bron: Sterrengids voor Gastvrijheid 2012 Cradle2Cradle Café en de Zorg 26 maart 2013 Since 1252 1 Facts & Figures Reinier de Graaf

Nadere informatie

Ziekenhuizen. Strikte isolatie

Ziekenhuizen. Strikte isolatie Ziekenhuizen Strikte isolatie Werkgroep Infectie Preventie Vastgesteld: november 2006 Revisie: november 2011 Dit document mag vrijelijk worden vermenigvuldigd en verspreid mits de Werkgroep Infectie Preventie

Nadere informatie

ALENTI. with people in mind

ALENTI. with people in mind ALENTI De comfortabele hygiëneliftstoel with people in mind 2 Alenti VEILIGHEID EN COMFORT De Alenti maakt integraal deel uit van een veilige, comfortabele badcyclus. Deze hygiëneliftstoel van ArjoHuntleigh

Nadere informatie

Protocol voor de handmatige voorontsmetting/-reiniging en de sterilisatie van sleutels SATELEC

Protocol voor de handmatige voorontsmetting/-reiniging en de sterilisatie van sleutels SATELEC SLEUTELS: Protocol voor de handmatige voorontsmetting/-reiniging en de sterilisatie van sleutels SATELEC Waarschuwingen: Gebruik geen staalwol of schurende schoonmaakmiddelen. Vermijd oplossingen die jodium

Nadere informatie

Bewaren en transporteren van gebruikt instrumentarium

Bewaren en transporteren van gebruikt instrumentarium Ziekenhuizen Bewaren en transporteren van gebruikt instrumentarium Dit document mag vrijelijk worden vermenigvuldigd en verspreid mits steeds de Werkgroep Infectiepreventie als auteur wordt vermeld. Vergewis

Nadere informatie

RHIMA doorschuifmachine WD-7 GREEN

RHIMA doorschuifmachine WD-7 GREEN RHIMA doorschuifmachine WD-7 GREEN Vanaf heden is de WD-7 leverbaar met de RHIMA PRM-7 voorwasmachine, wasemcondensunit met energieterugwinning en warmtewisselaar met energieterugwinning. De RHIMA WD-7

Nadere informatie

RHIMA Granulaat pannenwasmachine WD80GR

RHIMA Granulaat pannenwasmachine WD80GR Kenmerken RHIMA Granulaat pannenwasmachine WD80GR Grote capaciteit: 5 1/1 GN bakken per wasbeurt, circa 55 1/1 GN bakken per uur HACCP ondersteunend diagnosesysteem Optimale droging door centrifugewerking

Nadere informatie

DOCKSHELTERS. Gordijnshelters PREMIUM FLEXIBELE GORDIJNSHELTERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE

DOCKSHELTERS. Gordijnshelters PREMIUM FLEXIBELE GORDIJNSHELTERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE DOCKSHELTERS Gordijnshelters PREMIUM FLEXIBELE GORDIJNSHELTERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE Superior solutions by quality people Stertil W-serie gordijnshelters, kostenefficiënt en universeel

Nadere informatie

Pharmafilter. april 2012

Pharmafilter. april 2012 Pharmafilter Resultaten DEMONSTRATIEPROJECT IN HET Reinier de Graaf Gasthuis Delft april 2012 Pharmafilter een schoner ziekenhuis, een schoner milieu Afval door de riolering afvoeren, voor een schoner

Nadere informatie

IM IJsblokjesmachines - ingebouwde opslagbunker

IM IJsblokjesmachines - ingebouwde opslagbunker IM IJsblokjesmachines - ingebouwde opslagbunker IM-21CNE Productiecapaciteit (kg/24u) 22 Opslagcapaciteit (kg) 11,5 398 x 446 x 695 Elektrisch vermogen (kw) 0,24 Gewicht bruto/netto (kg) 38/34 Optioneel

Nadere informatie

TopClean M Uitrukken zonder zorgen

TopClean M Uitrukken zonder zorgen Professionele reinigings- en desinfectietechnologie Uitrukken zonder zorgen Professionele reiniging en desinfectie voor de ademhalingsapparatuur van brandweerkorpsen www.topclean-m.de komt in actie voor

Nadere informatie

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen Verpleeghuis- woon- en thuiszorg Persoonlijke beschermingsmiddelen Dit document mag vrijelijk worden vermenigvuldigd en verspreid mits steeds de Werkgroep Infectiepreventie als auteur wordt vermeld. Vergewis

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

desinfectie 8 with people in mind Ontwerp, Hulpmiddelen en Hygiënische routines Een totaalconcept voor infectiebestrijding

desinfectie 8 with people in mind Ontwerp, Hulpmiddelen en Hygiënische routines Een totaalconcept voor infectiebestrijding desinfectie 8 Een totaalconcept voor infectiebestrijding Ontwerp, Hulpmiddelen en Hygiënische routines with people in mind 2 Desinfectie 8 desinfectie 8 EEN NIEUW INFECTIEPREVENTIECONCEPT Het oplopen van

Nadere informatie

BLANCO SELECT. Afval- en organisatiesystemen. De belangrijkste voordelen in een oogopslag.

BLANCO SELECT. Afval- en organisatiesystemen. De belangrijkste voordelen in een oogopslag. BLANCO SELECT. Afval- en organisatiesystemen. De belangrijkste voordelen in een oogopslag. Optimale inbouwdiepte Met een inbouwdiepte van amper 40 cm, kan BLANCO SELECT perfect geïntegreerd worden in elke

Nadere informatie

Inleiding Mitomycine blaasspoeling De operatie Voorbereiding De operatie Na de operatie... 2

Inleiding Mitomycine blaasspoeling De operatie Voorbereiding De operatie Na de operatie... 2 TURT Operatie Inhoudsopgave Inleiding... 1 Mitomycine blaasspoeling... 1 De operatie... 2 Voorbereiding... 2 De operatie... 2 Na de operatie... 2 De Mitomycine blaasspoeling... 3 Mogelijke bijwerkingen

Nadere informatie

Protocollen Voorbehouden, Risicovolle en Overige handelingen Hygiene en infectiepreventie 9

Protocollen Voorbehouden, Risicovolle en Overige handelingen Hygiene en infectiepreventie 9 Protocollen Voorbehouden, Risicovolle en Overige handelingen Hygiene en infectiepreventie 9 Beschermende kleding Er wordt ingegaan op het gebruik van handschoenen; overschorten; mondneusmaskers; beschermende

Nadere informatie

Reiniging en Desinfectie. HGR 9256 Good practices voor sterilisatie van medische hulpmiddelen

Reiniging en Desinfectie. HGR 9256 Good practices voor sterilisatie van medische hulpmiddelen Reiniging en Desinfectie HGR 9256 Good practices voor sterilisatie van medische hulpmiddelen 1.Inleiding Reiniging en desinfectie: Zeer belangrijke stappen: Waarom? Wat niet goed gereinigd is kan niet

Nadere informatie

INSTRUMENTS. Thermodisinfectoren voor centrale sterilisatie afdelingen (CSA)

INSTRUMENTS. Thermodisinfectoren voor centrale sterilisatie afdelingen (CSA) INSTRUMENTS Thermodisinfectoren voor centrale sterilisatie afdelingen (CSA) HOGE CAPACITEIT THERMODISINFECTOREN Met meer dan 30 jaar ervaring in reinigingstechnologie, presenteert de afdeling Instruments

Nadere informatie

Reiniging en desinfectie Meetlichamen, contactglazen en Desinset

Reiniging en desinfectie Meetlichamen, contactglazen en Desinset SVENSKA NEDERLANDS PORTUGUÊS ESPAÑOL ITALIANO FRANÇAIS DEUTSCH ENGLISH GEBRUIKSAANWIJZING Reiniging en desinfectie Meetlichamen, contactglazen en Desinset 6. Edition / 2018 04 HAAG-STREIT AG, 3098 Koeniz,

Nadere informatie

GROHE BADKAMER GROHE ACCESSOIRES

GROHE BADKAMER GROHE ACCESSOIRES GROHE BADKAMER GROHE ACCESSOIRES THEOcHaRis LiOLis Master of Technology produceert kraanoppervlakken die er door GROHE StarLight technologie jarenlang als nieuw uitzien. MasTERs Of TEcHNOLOGy De mensen

Nadere informatie

KOFFIE- EN THEEZETINSTALLATIES

KOFFIE- EN THEEZETINSTALLATIES KOFFIE EN THEEZETINSTALLATIES ComBi Animo s ComBi Professioneel, snel en smaakvol Dagelijks genieten miljoenen mensen op de meest uiteenlopende plekken en momenten van het geurige aroma en de goede smaak

Nadere informatie

Getinge Online Krijg toegang, waar u ook bent

Getinge Online Krijg toegang, waar u ook bent Getinge Online Krijg toegang, waar u ook bent Maak verbinding en verhoog de efficiëntie en de productiecapaciteit Herkent u een of meer van de volgende uitspraken? Soms raakt er een procesuitdraai zoek

Nadere informatie

CARINO. with people in mind

CARINO. with people in mind CARINO In hoogte verstelbare douchestoel with people in mind EEN OPTIMALE OPLOSSING VOOR DE DAGELIJKSE VERZORGING Voor veel zorgvragers bestaat de dagelijkse verzorging uit wassen in bed of douchen op

Nadere informatie

Superieure oplossingen voor laden en lossen met optimale afdichting

Superieure oplossingen voor laden en lossen met optimale afdichting Superieure oplossingen voor laden en lossen met optimale afdichting STERTIL DOCKShelters S T E R T I L S u p e r i o r s o l u t i o n s b y q u a l i t y p e o p l e Superior solutions by quality people

Nadere informatie

CARINO. with people in mind

CARINO. with people in mind CARINO In hoogte verstelbare douchestoel with people in mind EEN OPTIMALE OPLOSSING VOOR DE DAGELIJKSE VERZORGING Voor veel cliënten bestaat de dagelijkse verzorging uit wassen op bed of douchen op een

Nadere informatie

REINIGING, ONDERHOUD en SERVICE. ONDERHOUD, REINIGING en SERVICE

REINIGING, ONDERHOUD en SERVICE. ONDERHOUD, REINIGING en SERVICE REINIGING, ONDERHOUD en SERVICE ONDERHOUD, REINIGING en SERVICE HET BEHOUD VAN UW SYSTEEM De ondergrondse container verovert de Benelux. In steeds meer steden zijn alleen nog de inzamel zuiltjes zichtbaar

Nadere informatie

AVANTGARDE SILENT CLASSIC COCONS DBE1400L-EV MINICONTAINERBOXEN MILIEUSYSTEMEN. www.denboereconorm.nl www.denboereconorm.be

AVANTGARDE SILENT CLASSIC COCONS DBE1400L-EV MINICONTAINERBOXEN MILIEUSYSTEMEN. www.denboereconorm.nl www.denboereconorm.be AVANTGARDE SILENT CLASSIC COCONS MINICONTAINERBOXEN MILIEUSYSTEMEN www.denboereconorm.nl www.denboereconorm.be AVANTGARDE 24.0 UNO EN DUO AVANTGARDE 11.0 SOLO Algemeen Den Boer Econorm is onderdeel van

Nadere informatie

VOEDINGSINDUSTRIE REINIGINGSSYSTEMEN INHOUD

VOEDINGSINDUSTRIE REINIGINGSSYSTEMEN INHOUD REINIGINGSSYSTEMEN INHOUD 1. EcoSpray Reinigingssysteem 2. Click & Clean (L) Reinigingssysteem 3. Click & Clean (M) Reinigingssysteem 4. Click & Clean (H) Reinigingssysteem 5. Click & Clean Mobiel 6. GRUNDFOS

Nadere informatie

SARA PLUS. with people in mind

SARA PLUS. with people in mind SARA PLUS Geavanceerd actief hulpmiddel voor opstaan, tillen en loopoefeningen with people in mind VEILIGHEID, MOBILITEIT, TRAINING VEELZIJDIGE VOORDELEN VAN DE COMFORT CIRCLE De SARA Plus is evenals de

Nadere informatie

Handleiding PVC-kliktegels. Leginstructies Reiniging en onderhoud

Handleiding PVC-kliktegels. Leginstructies Reiniging en onderhoud Handleiding PVC-kliktegels Leginstructies Reiniging en onderhoud Leginstructies Voorbereiding De PVC-kliktegels van Rubbermagazijn bieden eindeloze mogelijkheden om uw persoonlijke voorkeur te geven aan

Nadere informatie

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie De N2 Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2 Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

vaatwassen met hobart rekkentransport vaatwasmachines CS-serie

vaatwassen met hobart rekkentransport vaatwasmachines CS-serie vaatwassen met hobart rekkentransport vaatwasmachines CS-serie u u r z a m e v a a t w a s a p p a r a t u u r b e t r o u w b a r e s e r v i c e c o m p l e e t a s s o r t i m e n t p e r s o o n l

Nadere informatie

BEDPANSPOELERS REINIGINGS- EN DESINFECTIEAPPARATEN

BEDPANSPOELERS REINIGINGS- EN DESINFECTIEAPPARATEN BEDPANSPOELERS REINIGINGS- EN DESINFECTIEAPPARATEN Bedpanspoelers spelen een belangrijke rol binnen een instelling. Met een bedpanspoeler wordt een infectie via ondersteken, urinaals en toiletemmers vrijwel

Nadere informatie

Het reinigen van instrumentarium

Het reinigen van instrumentarium Het reinigen van instrumentarium l39210-1 Het reinigen van instrumentarium 1, 2. Inleiding B9210-3 Het voorbereiden B9210-3 3. 3.1. 3.2. 3.3. 3.4. Het reinigen Het reinigen in een batch- wasmachine Het

Nadere informatie

RHIMA FX Bandmachines

RHIMA FX Bandmachines RHIMA FX Bandmachines De RHIMA FX bandvaatwasmachines zijn geheel vervaardigd van roestvrijstaal, d.w.z. frame, tanks, waspijpen, wasarmen, filters, etc. De wastanks zijn zelfs vervaardigd van het hoogwaardige

Nadere informatie

complete controle tot in uw vingertoppen...

complete controle tot in uw vingertoppen... complete controle tot in uw vingertoppen... Leventi is al ruim 40 jaar een toonaangevend merk op het gebied van bake-off ovens en combisteamers. Door de kwaliteit en duurzaamheid, de ruime keuze in modellen

Nadere informatie

Schrob-zuigmachines SCRUBTEC 545/553/BOOST 5

Schrob-zuigmachines SCRUBTEC 545/553/BOOST 5 Medium klasse - walk behind Product kenmerken Deze serie is bijzonder geschikt voor diegene die snel en effectief wilt reinigen tegen zo laag mogelijke kosten. De machine heeft een uitzonderlijk laag geluidsniveau,

Nadere informatie

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg.

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg. Service en onderhoud Onze projectmatige werkwijze garandeert snelle en adequate oplossingen. HB Group voert wereldwijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, service en onderhoud uit. Eén telefoontje is genoeg.

Nadere informatie

Ziekenhuizen. Veilig werken in de fysiotherapie

Ziekenhuizen. Veilig werken in de fysiotherapie Ziekenhuizen Veilig werken in de fysiotherapie Werkgroep Infectie Preventie februari 2000 december 2003 februari 2005 Dit document mag vrijelijk worden vermenigvuldigd en verspreid mits de Werkgroep Infectie

Nadere informatie

Een volledig assortiment QUAZ SATELEC 5290,00. Ongelooflijke kwaliteit / prijs verhouding!!! Contacteer ons! 5599,00. Detail blz.

Een volledig assortiment QUAZ SATELEC 5290,00. Ongelooflijke kwaliteit / prijs verhouding!!! Contacteer ons! 5599,00. Detail blz. Speciaal Sterilisatie AANBIEDINGEN GELDIG : van 1er/05/2014 tot 8/09/2014 Een volledig assortiment HMCE stelt een Autoclaaf voor, vanaf 3890,00 QUAZ SATELEC Vanaf 5290,00 Lisa 517/522 W&H Vanaf 6190,00

Nadere informatie

Peha -instrument van HARTMANN: Chirurgische disposable instrumenten met meerwaarde

Peha -instrument van HARTMANN: Chirurgische disposable instrumenten met meerwaarde Peha -instrument van HARTMANN: Chirurgische disposable instrumenten met meerwaarde Producten voor de OK Peha -instrument: De hygiënische voordelen van chirurgische disposable instrumenten met de hoogwaardigheid,

Nadere informatie

Ziekenhuizen. Strikte isolatie

Ziekenhuizen. Strikte isolatie Ziekenhuizen Strikte isolatie Werkgroep Infectiepreventie Vastgesteld: november 2006 Revisie: november 2011 Dit document mag vrijelijk worden vermenigvuldigd en verspreid mits steeds de Werkgroep Infectiepreventie

Nadere informatie

DOUCHE AUTOMATISERING WEB-BASED TAPWATER & LEGIONELLA PREVENTIE SYSTEEM

DOUCHE AUTOMATISERING WEB-BASED TAPWATER & LEGIONELLA PREVENTIE SYSTEEM DOUCHE AUTOMATISERING WEB-BASED TAPWATER & LEGIONELLA PREVENTIE SYSTEEM Webeasy is wereldwijd het eerste bedrijf dat producten en applicaties voor gebouw- en industriële automatisering ontwerpt en aanbiedt

Nadere informatie

Betrouwbaarheid onder de zwaarste omstandigheden

Betrouwbaarheid onder de zwaarste omstandigheden Waarom de W- en P-serie? Water kent verschillende toepassingen. Als drinkwater, als zwemwater, maar ook als proceswater, koeling of voor industrieel gebruik. Al deze soorten kennen eigen eisen en eigen

Nadere informatie

Snelroldeur Albany RR300 Food. ASSA ABLOY Entrance Systems

Snelroldeur Albany RR300 Food. ASSA ABLOY Entrance Systems Snelroldeur Albany RR300 Food ASSA ABLOY Entrance Systems Albany RR300 Food Met name geschikt voor: Toegang tot productie-, was- en opslagruimten Ingang/uitgang van transportgebieden Bescherming tegen

Nadere informatie

Rapid Food De deur voor de voedingsmiddelenindustrie. Technische specificatie

Rapid Food De deur voor de voedingsmiddelenindustrie. Technische specificatie Rapid Food De deur voor de voedingsmiddelenindustrie Technische specificatie Rapid Food Met name geschikt voor: Toegang tot productie-, was- en opslagruimten Ingang/uitgang van transportgebieden Bescherming

Nadere informatie

EndoHigh PAA & EndoHigh Detergent. Uitstekende procesprestaties

EndoHigh PAA & EndoHigh Detergent. Uitstekende procesprestaties SPECIALISTS MEER DAN IN 30 ENDOSCOPE JAAR DE SPECIALIST REPROCESSING IN REINIGING FOR MORE EN DESINFECTIE THAN 30 YEARS! VAN FLEXIBELE ENDOSCOPEN EndoHigh PAA & EndoHigh Detergent Uitstekende procesprestaties

Nadere informatie

WASTRANSPORT + ACCESSOIRES

WASTRANSPORT + ACCESSOIRES WASTRANSPORT + ACCESSOIRES 1 : leverancier van interne transportsystemen, is uniek door haar eigen productie. Behalve een uitgebreid standaard programma, zoals in deze brochure gepresenteerd, zijn wensen

Nadere informatie

GERAFFINEERDE KOFFIE EXPERTISE

GERAFFINEERDE KOFFIE EXPERTISE GERAFFINEERDE KOFFIE EXPERTISE EVOLUTION Klaar voor iedere uitdaging 3 De Franke Evolution laat geen wens onvervuld. Hij behoort tot de elite van de koffiemachines en overtuigt gastronomie professionals

Nadere informatie

T-DOC ENDOCYCLE - GEGEVENS VASTLEGGEN DOCUMENTEER UW ENDOSCOPISCHE PROCEDURES

T-DOC ENDOCYCLE - GEGEVENS VASTLEGGEN DOCUMENTEER UW ENDOSCOPISCHE PROCEDURES T-DOC ENDOCYCLE - GEGEVENS VASTLEGGEN DOCUMENTEER UW ENDOSCOPISCHE PROCEDURES 2 T-DOC EndoCycle DIGITALE DOCUMENTATIE TRACEER UW CYCLUSPARAMETERS Toenemende eisen om de reiniging en desinfectie van endoscopen

Nadere informatie

WERELDWIJDE INNAME EN RECONDITIONERING VAN IBC S

WERELDWIJDE INNAME EN RECONDITIONERING VAN IBC S WERELDWIJDE INNAME EN RECONDITIONERING VAN IBC S De duurzame oplossing voor uw lege containers: SCHÜTZ TICKET SERVICE. Het verzekeren van een intact milieu en spaarzaam gebruiken van natuurlijke hulpbronnen

Nadere informatie

Peha -instrument van HARTMANN: Chirurgische disposable instrumenten met meerwaarde.

Peha -instrument van HARTMANN: Chirurgische disposable instrumenten met meerwaarde. Peha -instrument van HARTMANN: Chirurgische disposable instrumenten met meerwaarde. Producten voor de OK Peha -instrument: De hygiënische voordelen van chirurgische en het gevoel van herbruikbare instrumenten.

Nadere informatie

van binnen schoon, van buiten schoon

van binnen schoon, van buiten schoon Hygiëne & Onderhoud van binnen schoon, van buiten schoon NIEUW Assistina 3x3: perfecte reiniging van de binnen- en buitenkant De voordelen op een rijtje > Automatische reiniging van de binnenkant > Automatische

Nadere informatie

Verwijder de aanvoermand. Verwijder de aanvoerschijf, door de Met behulp van de schoonmaakborstel, Drain&Clean afvoersysteem aanwezig is.

Verwijder de aanvoermand. Verwijder de aanvoerschijf, door de Met behulp van de schoonmaakborstel, Drain&Clean afvoersysteem aanwezig is. Schoonmaakinstructies Let op! Voor een correcte schoonmaak van de machine, volg de weergegeven instructies. Zorg er daarnaast voor, dat de machine niet op het elektriciteitsnetwerk is aangesloten voordat

Nadere informatie

wasgoten perfect II Wij hebben het perfecte product afgerond Afgeronde hoeken. Makkelijker, sneller en hygiënischer reinigen

wasgoten perfect II Wij hebben het perfecte product afgerond Afgeronde hoeken. Makkelijker, sneller en hygiënischer reinigen Wij hebben wasgoten perfect II het perfecte product afgerond Afgeronde hoeken. Makkelijker, sneller en hygiënischer reinigen Perfect voor strenge hygiëne eisen binnen farmaceutische bedrijven, voedselindustrie,

Nadere informatie

Hygiëne en Infectiepreventie. Patiënteninformatie. VRE-bacterie. Vancomycine resistente enterokok. Slingeland Ziekenhuis

Hygiëne en Infectiepreventie. Patiënteninformatie. VRE-bacterie. Vancomycine resistente enterokok. Slingeland Ziekenhuis Hygiëne en Infectiepreventie VRE-bacterie i Patiënteninformatie Vancomycine resistente enterokok Slingeland Ziekenhuis Algemeen Uit kweekonderzoek is gebleken dat u drager bent van de VRE-bacterie (Vancomycine

Nadere informatie

L160. Vleutensevaart 35; Postbus 2, 3500 CA Utrecht Tel. DCC: (030) 297 92 00 Fax Telesales DCC: (030) 297 23 40 Internet: www.de.

L160. Vleutensevaart 35; Postbus 2, 3500 CA Utrecht Tel. DCC: (030) 297 92 00 Fax Telesales DCC: (030) 297 23 40 Internet: www.de. Unieke samenwerking met temp-rite International Bij de ontwikkeling van de Coffee to You trolley hebben Douwe Egberts en temp-rite International de handen ineen geslagen. De combinatie van meer dan 250

Nadere informatie

Handleiding Hogedrukpan VOS-13000

Handleiding Hogedrukpan VOS-13000 Handleiding Hogedrukpan VOS-13000 7 8 9 10 11 12 5 1 13 3 2 6 4 Binnenzijde container: 14 15 16 17 Onderdelen van uw hogedrukpan 1. Handgreep 2. Veiligheidsventiel (met slang) 3. Overdrukventiel 4. Druk/temperatuurmeter

Nadere informatie

Voorbeelden van onderhoudsreinigingstoepassingen

Voorbeelden van onderhoudsreinigingstoepassingen FinnSonic "Core values" voor onderhoudsreiniging Een ultrasoon reinigingsmachine reinigt zelfs de meest uitdagende onderdelen op efficiënte wijze en bespaart daarmee werkuren Ultrasoon reinigen heeft zonder

Nadere informatie

SYSTEM 2000 Bescherm uw producten Perstorp Plastic Systems

SYSTEM 2000 Bescherm uw producten Perstorp Plastic Systems SYSTEM 2000 Bescherm uw producten Perstorp Plastic Systems System 2000 Bescherm uw producten Perstorp Plastic Systems 1 PPS beschermt uw kostbare goederen. Binnen welk segment bent U actief? Wat uw activiteit

Nadere informatie

hygiënedeals HACCP gecertificeerde hygiënesluis

hygiënedeals HACCP gecertificeerde hygiënesluis hygiënedeals HACCP gecertificeerde hygiënesluis nr. 8 - geldig van 01-11-2017 t/m 28-02-2018 Chemiedispenser HDT Chemiedispenser met toegangscontrole Voor zeep- of desinfectiemiddel Gecontroleerde passage

Nadere informatie

SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK STELLING NORM 20 - ALUMINIUM

SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK STELLING NORM 20 - ALUMINIUM SPCIALIST I GROOTKUK-LOGISTIK STLLIG ORM 20 - ALUMIIUM orm 20 van HUPFR......de stelling van geëloxeerd aluminium - topkwaliteit! Voor de opstelling in de vrije ruimte kunnen langsverbinders worden gebruikt;

Nadere informatie

Protocol voor de handmatige voorontsmetting/-reiniging en de sterilisatie van opzetstukken en tandvijlen SATELEC

Protocol voor de handmatige voorontsmetting/-reiniging en de sterilisatie van opzetstukken en tandvijlen SATELEC Protocol voor de handmatige voorontsmetting/-reiniging en de sterilisatie van opzetstukken en tandvijlen SATELEC Waarschuwingen: Gebruik geen staalwol of schurende schoonmaakmiddelen. Vermijd oplossingen

Nadere informatie

Electrolux Professional Wasmachines voor schoonmaakdoeken

Electrolux Professional Wasmachines voor schoonmaakdoeken Electrolux Professional Wasmachines voor schoonmaakdoeken Een frisse aanpak Met het kostenbesparende reinigingsproces van Electrolux voor moppen, microvezeldoeken en werkkleding, heeft u alles zelf onder

Nadere informatie