SUPPLEMENT RIJK AAN PROTEÏNE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SUPPLEMENT RIJK AAN PROTEÏNE"

Transcriptie

1 SUPPLEMENT RIJK AAN PROTEÏNE Formula 3 Personalised Protein Powder is een rij ke bron van soja- en wei proteïne, wat u kan helpen bij het opbouwen van magere spiermassa in het lichaam en het behoud van vitale botten. Formula 3 is een makkelij ke manier om uw proteïne-inname te personaliseren als ondersteuning bij uw gewichtsbeheersing of training. Rijk aan soja- en wei proteïne om magere spiermassa te helpen bouwen en vitale botten te behouden. 5 g proteïne per portie. Proteïnen uit voedingsmiddelen als soja of zuivel worden compleet genoemd, omdat ze een balans bevatten van alle essentiële aminozuren (of bouwstenen) voor de groei en het behoud van spieren. Uw lichaam heeft 1 g proteïne per kg lichaamsgewicht nodig. Een theelepel poeder (6 g) levert 5 g proteïne. Neem dagelij ks één tot vier porties. Formula 3 kan toegevoegd worden aan uw Herbalife Formula 1 shake of door andere voedingsmiddelen geroerd worden, zoals sauzen, soepen en jus. Waarom combineert u uw Formula 3 Personalised Protein Powder niet met uw favoriete smaak Formula 1 shake als makkelijke manier om uw proteïne-inname een boost te geven.

2 PROTEÏNEREEP CHOCOLADE- PINDA Kan sporen bevatten van pinda s, andere noten, gluten en ei. Herbalife Proteïnerepen zij n een heerlij k, evenwichtig tussendoortje. Elke Herbalife proteïnereep bevat ongeveer 140 calorieën* en bij na 10 g hoogwaardige zuivelproteïne, wat kan helpen bij het opbouwen van magere spiermassa. Het vergroten van de magere spiermassa van uw lichaam kan bij dragen aan een verhoogd metabolisme. Proteïnen uit voedingsmiddelen als soja of zuivel worden compleet genoemd, omdat ze een balans bevatten van alle essentiële aminozuren (of bouwstenen) voor de groei en het behoud van spieren. Eén of twee repen per dag als evenwichtig tussendoortje. Ongeveer 140 kcal per reep, wat minder is dan in veel gangbare chocoladerepen Een uitgebalanceerde combinatie van 10 g proteïne en 15 g koolhydraten 10 g proteïne helpt u magere spiermassa op te bouwen Rijk aan vitaminen B1, B2, B6, vitamine E en pantotheenzuur Verkrijgbaar in de heerlijke smaken chocolade-pinda, vanille-amandel en citroen * Kan per smaak variëren

3 VERFRISSENDE EN VERZACHTENDE ALOËSIROOP Kij k voor de actuele ingrediënten en voedingswaarden op de productverpakking. Herbal Aloësiroop is gemaakt van het aloëblad en is een verfrissende siroop met aloë verasap om water een verfrissende citrustwist te geven. Bevat 40% aloë verasap afkomstig van het aloë verablad Toegevoegd aan water geeft de Herbal Aloësiroop een verfrissende smaak die u kan helpen meer water te drinken en zodoende kan helpen bij het bereiken van de benodigde vloeistofinname van 2 liter per dag Bevat citrus voor een verfrissende smaak Bevat 22 kcal per portie van 15 ml Of u uw gewicht nu wilt beheersen of een druk en actief leven leidt, het kan moeilij k zij n uw lichaam dagelij ks van de benodigde 2 liter vloeistof te voorzien. Het gebruik van Herbal Aloësiroop is een ideale manier om te genieten van een evenwichtige, verfrissende en heerlij k smakende drank om u te helpen uw vloeistofi nname te verhogen. Meng 3-4 maatdopjes (15-20 ml) met 125 ml water. Instant Kruidendrank een verfrissende drank met weinig calorieën, geïnfundeerd met groene en zwarte thee. Verkrijgbaar in de smaken Original, Citroen, Perzik en Framboos.

4 HERBAL ALOË MAX Deze Aloëdrank bevat 97% aloë veragel en biedt de hoogste concentratie aloë beschikbaar. Geniet van de voordelen van geconcentreerde aloë en geef uw water een verfrissende, evenwichtige twist. Herbal Aloë Max bevat 97% gel afkomstig van het aloë verablad en is voorzien van het kwaliteitskeurmerk van de Internationale Aloëwetenschap* (IASC) Bevat geen kunstmatige smaak-, kleur- of zoetstoffen Laag in calorieën De bevoorrading van de aloë vera wordt nu gedaan vanuit Herbalife Innovations and Manufacturing. Herbalife is eigenaar van het hele proces, van Seed to Feed! * Goedgekeurd door de IASC Het binnenkrij gen van de benodigde dagelij kse vloeistofhoeveelheid van 2 liter kan een uitdaging zij n, zeker als u een druk leven leidt. Nu kunt u makkelij k genieten van de voordelen van geconcentreerde aloë met Herbal Aloë Max. Het is een verfrissende en evenwichtige toevoeging aan uw water om u te helpen uw dagelij kse vloeistofi nname te behalen. Meng 3 dopjes (15 ml) met 120 ml water. Cell-U-Loss voedingssupplement met vitamine C, calcium, kalium, ijzer en botanische extracten.

5 HERBAL ALOËDRANK MANGO De Herbal Aloëdrank, gemaakt van het verzachtende aloë verablad, is nu verkrij gbaar in mangosmaak. Het is een verfrissende drank die aloë verasap bevat en geen toegevoegde suikers om uw water een verfrissende, tropische smaak te geven. Bevat 40% aloë verasap afkomstig van het aloë verablad Het aloë verablad is zorgvuldig geplukt en met de hand gefileerd om zo de hoogste puurheid te garanderen De aloëgel wordt gewonnen met behulp van koude verwerking, wat de beste manier is om de hoogste kwaliteit gel te krijgen Bevat geen toegevoegde suikers en is laag in calorieën Voeg Herbal aloësiroop toe aan water om een verfrissende en verzachtende drank te krijgen die u kan stimuleren meer water te drinken en dus kan helpen bij het behalen van de benodigde vloeistofinname van 2-2,5 liter per dag Of u nu uw gewicht probeert te beheersen of een druk en actief leven leidt, het kan soms moeilij k zij n om uw lichaam te voorzien van de benodigde 2-2,5 liter vocht iedere dag. De Herbal aloësiroop in de smaak mango biedt een ideale manier om te genieten van een evenwichtige, verfrissende en geweldig smakende drank om u te helpen uw vloeistofi nname te verhogen. Een evenwichtiger alternatief voor de suikerhoudende frisdranken die veel calorieën bevatten. Meng 3-4 dopjes (15-20 ml) met een ½ kopje (120 ml) water. Cell-U-Loss voedingssupplement met vitamine C, calcium, kalium, ijzer en botanische extracten.

6 ENERGIE- METABOLISME Cell Nutrition bevat een speciale formule die het lichaam voorziet van B-vitaminen (B1, B2 en B6), plus de essentiële mineralen mangaan en koper voor een normaal energiemetabolisme en zink voor een normaal koolhydraatmetabolisme. De mineralen zink, koper en mangaan helpen cellen beschermen tegen oxidatieve stress. Daarom kan het nemen van een voedingssupplement als Cell Nutrition ondersteuning bieden voor hectische levensstij len. Neem driemaal per dag één capsule. Rijk aan B-vitaminen om te helpen de energie uit voedingsmiddelen beschikbaar te maken Bevat zink voor een normaal energiemetabolisme Dagelijkse ondersteuning voor de energieproductie van cellen en de bescherming tegen oxidatieve stress LiftOff is een cafeïnehoudende energiedrank die laag in calorieën is, met toegevoegde vitaminen B en C, en kan helpen de alertheid te verhogen en concentratie te verbeteren.

7 CELL-U-LOSS Cell-U-Loss voedingssupplement met vitamine C, calcium, kalium, ij zer en botanische extracten. Cell-U-Loss levert magnesium, dat nodig is voor de balans van elektrolyten IJzer draagt bij aan het tegengaan van vermoeidheid Kalium en calcium dragen bij aan het normale functioneren van spieren en calcium ondersteunt het onderhoud ervan Een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet zou u alle vitaminen en mineralen moeten verschaffen die u nodig heeft. Als u moeite heeft genoeg ij zer of calcium binnen te krij gen, dan biedt Cell-U-Loss een goede bron voor beide. Neem driemaal per dag tij dens de maaltij den één tablet. Waarom probeert u geen Herbal Aloësiroop, dat aloë verasap bevat om uw water een mooie, verfrissende citrustwist te geven.

8 KRUIDEN- DRANK Ingrediënten Original: Kij k voor de actuele ingrediënten en voedingswaarden op de productverpakking. Ingrediënten Citroen: Kij k voor de actuele ingrediënten en voedingswaarden op de productverpakking. Ingrediënten Framboos: Kij k voor de actuele ingrediënten en voedingswaarden op de productverpakking. Ingrediënten Perzik: Kij k voor de actuele ingrediënten en voedingswaarden op de productverpakking. Een verfrissende drank, laag in calorieën en geïnfundeerd met groene en zwarte thee. Weinig calorieën ongeveer 6 kcal per portie Eén kopje Instant Kruidendrank bevat 85 mg cafeïne om te helpen de alertheid te verhogen en concentratie te verbeteren Onze groene thee is uit water geëxtraheerd om u het beste uit groene thee te geven Verkrijgbaar in de smaken Original, Citroen, Framboos en Perzik Kan zowel warm als koud gedronken worden, afhankelijk van waar u zin in heeft Deze unieke mix van orange pekoe een traditionele zwarte thee, en groene thee, met extracten van de malvabloem, hibiscusbloem en kardemomzaad, is ontwikkeld om te doen herleven en verfrissen Als u een drukke of actieve levensstij l leidt, voelt u zich wellicht vaak niet helemaal alert en heeft u moeite geconcentreerd te blij ven. Met 6 kcal per portie is Instant Kruidendrank een verfrissende drank die zowel warm als koud gedronken kan worden. Het is een geweldige manier om u te helpen uw dagelij ks benodigde vloeistofi nname te behalen. Meng een ½ theelepel (ongeveer 1,7 g) met 250 ml heet of koud water. Instant Kruidendrank is een verfrissende drank die u op zichzelf kunt drinken of tij dens de maaltij d en bevat slechts 6,2 kcal per portie. Waarom probeert u de proteïnerepen niet heerlijke snacks voor onderweg en die rijk zijn aan proteïnen. Verkrijgbaar in de smaken chocolade-pinda, vanille-amandel en citroen.

9 THERMO COMPLETE Herbalife Thermo Complete levert cafeïne om u een mentale boost te geven door te helpen de concentratie te verbeteren en alertheid te vergroten. Een unieke mix van natuurlijke cafeïne uit groene thee en yerba mate Vitamine C draagt bij aan het verminderen van vermoeidheid Cafeïne om de concentratie en alertheid te helpen verbeteren Heeft u vaak het gevoel dat u uw concentratie en alertheid moet verbeteren? Voor velen is koffi e of thee de keuze van voorkeur Maar als er geen tij d is voor een koffi epauze, dan biedt Thermo Complete een handig alternatief. Neem dagelij ks één tot twee tabletten, halverwege de ochtend en halverwege de middag. Waarom probeert u geen Herbal Aloësiroop, dat aloë verasap bevat om uw water een mooie, verfrissende citrustwist te geven.

10 GOURMET TOMATENSOEP Gourmet Tomatensoep is een hartige en voedzame snack met mediterrane kruiden voor een heerlij ke smaak. Ongeveer 104 kcal per portie en dus het perfecte tussendoortje waar u zich niet schuldig over hoeft te voelen. 104 kcal per portie, ideaal voor diegenen die hun calorie-inname willen beheersen Rijk aan proteïne (7 g) om u te helpen magere spiermassa op te bouwen Rijk aan vezels (3,2 g) om u te helpen tegemoet te komen aan uw dagelijkse vezelinname Ideaal als onderdeel van uw evenwichtige, 5-kleine-maaltijdenplan 8 keer zoveel proteïne als in normale tomatensoep* * The composition of foods; Foods Standards Agency en The Institute of Food Research in the UK, Gourmet Tomatensoep is een geweldig, hartig snackalternatief, of het nu iets warms en smakelij ks is voor tussen de maaltij den door of een appetizer, of zelfs als tussendoortje laat op de avond. Houdt het evenwichtig en smakelij k zonder de calorieën zich op te laten stapelen. Meng 2½ eetlepel (32 g) met 200 ml heet of koud water. Als u de Herbalife-lepel gebruikt, neem dan 2 grote en 2 kleine afgestreken schepjes. Heerlijke, evenwichtige snack, rijk aan proteïne en met ongeveer 140 calorieën. Elke reep bevat ongeveer 10 g proteïne. Een ideale snack voor als u onderweg bent.

11 FIBERBOND Fiberbond-tabletten bevatten: Natuurlij ke vezels (uit appel-, graan-, citrus- en cellulosepoeder) en natriumcholeaat. Opmerking: Als u zwanger bent, last heeft van een ernstige gastro-intestinale aandoening, in het bij zonder colitus ulcerosa of de ziekte van Crohn, dan is het raadzaam uw arts te raadplegen voordat u een vezelproduct gebruikt. Fiberbond is een vezelsupplement dat oplosbare en onoplosbare vezels bevat, die kunnen helpen bij het behalen van uw dagelij ks aanbevolen vezelinname van 25 g. Fiberbond bevat oplosbare en onoplosbare vezels. Wanneer het wordt gebruikt in combinatie met de voedingsvezelinname uit andere bronnen, kan het uw lichaam helpen de vezels binnen te krijgen die het nodig heeft Er zij n twee typen vezels, oplosbare en onoplosbare, welke onverteerd door het lichaam gaan. Oplosbare vezels helpen een evenwichtig cholesterolniveau te behouden en spelen een rol bij het binden van vet en het reguleren van de suikers in het bloed. Onoplosbare vezels stimuleren de stoelgang en helpen giftige stoffen af te voeren via de dikke darm. Eén portie levert 2,4 g van de aanbevolen 25 g vezels per dag. Waarom probeert u de Vezels & Kruiden niet, die havervezels bevat in combinatie met peterselie, oranjebloesem, hibiscusbloem en venkelzaadpoeder.

EVENWICHTIGE MAALTIJD

EVENWICHTIGE MAALTIJD EVENWICHTIGE MAALTIJD Sojaproteïne-isolaat, fructose, sojalecithine, verdikkingsmiddelen (cellulosepoeder, guargompoeder, carrageen, xantaangom), havervezels, maïszemelen, calciumcitraat, fructo-oligosacchariden,

Nadere informatie

VOEDINGS- SUPPLEMENT MET COENZYM 1 (NADH)

VOEDINGS- SUPPLEMENT MET COENZYM 1 (NADH) VOEDINGS- SUPPLEMENT MET COENZYM 1 (NADH) EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR VIA UW ONAFHANKELIJK HERBALIFE DISTRIBUTEUR Kij k voor de actuele ingrediënten en voedingswaarden op de productverpakking. Het hebben van

Nadere informatie

HAVER APPELVEZEL VEZELS UIT 6 NATUURLIJKE BRONNEN CITRUS WITLOF MAIS HAVER SOJA

HAVER APPELVEZEL VEZELS UIT 6 NATUURLIJKE BRONNEN CITRUS WITLOF MAIS HAVER SOJA HAVER APPELVEZEL CITRUS VEZELS UIT 6 NATUURLIJKE BRONNEN APPEL HAVER WITLOF SOJA MAIS WAT ZIJN VEZELS? Als essentieel onderdeel van een evenwichtig dieet helpen vezels uw spijsverteringssysteem in goede

Nadere informatie

OMEGA-3- SUPPLEMENT. Doelgerichte voeding

OMEGA-3- SUPPLEMENT. Doelgerichte voeding OMEGA-3- Negen capsules (aanbevolen dagelij kse dosis) bevatten: 4500 mg visolie, waarvan 1026 mg EPA en 675 mg DHA. Personen die antistollingsmiddelen op recept gebruiken, dienen hun arts te raadplegen

Nadere informatie

Producten Herbalife afvallen

Producten Herbalife afvallen 1 Producten Herbalife afvallen Er zijn twee simpele redenen waarom de Herbalife gewichtsmanagements-producten zichzelf zo goed verkopen u behaalt er FANTASTISCHE RESULTATEN MEE en ze zijn zo MAKKELIJK

Nadere informatie

HERBALIFE VOOR BEGINNERS

HERBALIFE VOOR BEGINNERS HERBALIFE VOOR BEGINNERS In deze brochure vindt u alle informatie die u nodig hebt om te beginnen met Herbalife. Herbalife voor beginners biedt een compleet overzicht om succesvol op te starten. Het correct

Nadere informatie

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Het is de brandstof om je motor op te starten aan het begin van een nieuwe dag!

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Het is de brandstof om je motor op te starten aan het begin van een nieuwe dag! Het Ontbijt 1 Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag Het is de brandstof om je motor op te starten aan het begin van een nieuwe dag! 2 Ontbijtgewoonten Veel mensen maken bij het ontbijt al

Nadere informatie

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition HERBALIFE FITCHECK WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition BMI Body Mass Index = gewicht in kg lengte x lengte in m BMI < 18,5 ondergewicht 18,5 24,9 normaal 25 29,9 overgewicht 30 34,9 zwaar

Nadere informatie

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition HERBALIFE FITCHECK WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition BMI Body Mass Index = gewicht in kg lengte x lengte in m BMI < 18,5 ondergewicht 18,5 24,9 normaal 25 29,9 overgewicht 30 34,9 zwaar

Nadere informatie

Verantwoord en gezond afslanken? Even simpel als. Doe de test & krijg persoonlijk dieetadvies. www.weightcare.nl www.weightcare.be

Verantwoord en gezond afslanken? Even simpel als. Doe de test & krijg persoonlijk dieetadvies. www.weightcare.nl www.weightcare.be Verantwoord en gezond afslanken? Even simpel als Doe de test & krijg persoonlijk dieetadvies. www.weightcare.nl www.weightcare.be _WeightCare_ABC-105x170_NL_linda.indd 1 2 Bereken hier je BMI! Je BMI (Body

Nadere informatie

Gepersonaliseerde gewichtsbeheersing voor gezond resultaat. Gebruik ShapeWorks TM om in vorm te komen!

Gepersonaliseerde gewichtsbeheersing voor gezond resultaat. Gebruik ShapeWorks TM om in vorm te komen! Gepersonaliseerde gewichtsbeheersing voor gezond resultaat. Gebruik ShapeWorks TM om in vorm te komen! 20 Wat is ShapeWorks? Gepersonaliseerde gewichtsbeheersing die voor ú werkt! U moet zich voorstellen

Nadere informatie

Pure Whey Eiwit - Kennismakingsset

Pure Whey Eiwit - Kennismakingsset Zo ondersteunt Pure Whey Eiwit uw gezondheid Eiwitten zijn belangrijke bouwstoffen voor het lichaam. Ze zijn nodig voor groei, herstel en instandhouding van lichaamscellen en weefsels. Niet voor niets

Nadere informatie

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition HERBALIFE FITCHECK WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition % LICHAAMSVET Wie wil je worden? Waar ben je nu? % LICHAAMSVET Vrouw 20-39 Leeftijd 40-59 60-79 Man 20-39 Leeftijd 40-59 60-79 Te laag

Nadere informatie

Van start met het LEVEL 10 voedingsplan

Van start met het LEVEL 10 voedingsplan Van start met het LEVEL 10 voedingsplan Om u tijdens jouw Level 10 Challenge zo optimaal mogelijk te helpen en ondersteunen bij het onderdeel voeding, hebben we hieronder voor elke categorie de belangrijkste

Nadere informatie

LOYALITEITSPROGRAMMA VOOR KLANTEN. Omdat we u voor uw loyaliteit willen belonen

LOYALITEITSPROGRAMMA VOOR KLANTEN. Omdat we u voor uw loyaliteit willen belonen LOYALITEITSPROGRAMMA VOOR KLANTEN Omdat we u voor uw loyaliteit willen belonen ID 2 STAP 1 VOEDING VERDIEN UW LOYALITEITS U verdient simpelweg punten gebaseerd op verschillende productaankopen 2 1 5 4

Nadere informatie

SPORTPRODUCTEN

SPORTPRODUCTEN SPORTPRODUCTEN 2018 www.herbalife24.com Herbalife scoort bij Rode Duivels Contract als voedingssupplier van Koninklijke Belgische Voetbalbond Binneeeuuuhhh! Als specialist in sportvoeding heeft Herbalife

Nadere informatie

Maak vrijblijvend kennis met intelligente voeding van HERBALIFE. Voeding voor een beter leven 23

Maak vrijblijvend kennis met intelligente voeding van HERBALIFE. Voeding voor een beter leven 23 Maak vrijblijvend kennis met intelligente voeding van HERBALIFE Voeding voor een beter leven 23 Herbalife feiten Al meer dan 30 jaar succes, wereldwijd marktleider in gezonde voeding/voedingssupplementen

Nadere informatie

DE BASIS VOOR EEN VITAAL LEVEN

DE BASIS VOOR EEN VITAAL LEVEN DE BASIS VOOR EEN VITAAL LEVEN ALOE INSPIRED 2016 EEN GEZONDE BASIS. DE DRUKTE VAN HET DAGELIJKS LEVEN MAAKT DAT WE OP HET GEBIED VAN VOEDING SOMS VOOR DE MAKKELIJKSTE WEG GAAN. DE KEUZE VALT DAN SNELLER

Nadere informatie

Onafhankelijk Herbalife Member ONTBIJT CHECK

Onafhankelijk Herbalife Member ONTBIJT CHECK Onafhankelijk Herbalife Member ONTBIJT CHECK ERVAAR DE KRACHT VAN EEN IDEAAL ONTBIJT ONTBIJT IS DE BELANGRIJKSTE MAALTIJD VAN JE DAG! WAAROM s Nachts gebruikt je lichaam bouwstoffen voor herstel Door ademen,

Nadere informatie

Sporten met Forever. aloe-inspired

Sporten met Forever. aloe-inspired NL Sporten met Forever aloe-inspired Sporten met een boost van Forever Forever assortiment Forever Living Products is bijna 40 jaar actief in inmiddels meer dan 155 landen. We bieden hoogwaardige gezondheids-

Nadere informatie

BELANGRIJKE PUNTEN OM EEN OPTIMAAL RESULTAAT TE VERKRIJGEN

BELANGRIJKE PUNTEN OM EEN OPTIMAAL RESULTAAT TE VERKRIJGEN BELANGRIJKE PUNTEN OM EEN OPTIMAAL RESULTAAT TE VERKRIJGEN Het slagen van uw programma hangt volledig af van het correct gebruik van de producten. De basis van alle programma s is steeds Het Gezond Ontbijt.

Nadere informatie

FORMULA 1 MAALTIJDVERVANGENDE SHAKE VEEL MEER DAN ALLEEN EEN PROTEÏNESHAKE

FORMULA 1 MAALTIJDVERVANGENDE SHAKE VEEL MEER DAN ALLEEN EEN PROTEÏNESHAKE 08/14 Formula 1 - Trifold - 2014 ID: F1 Trifold 2014_NL FORULA 1 AALTIJDVERVANGENDE SHAKE VEEL EER DAN ALLEEN EEN PROTEÏNESHAKE * 28,5% marktaandeel in de wereldwijde maaltijdvervangingssector. Euromonitor

Nadere informatie

Sporten met Forever. aloe-inspired

Sporten met Forever. aloe-inspired NL Sporten met Forever aloe-inspired Sporten met de natuurlijke boost van ARGI+ ARGI+ is een uniek supplement voor actieve sporters die hun lichaam dat beetje extra willen geven voor optimale prestaties.

Nadere informatie

IT S YOUR LIFE. MAKE IT COMPLETE.

IT S YOUR LIFE. MAKE IT COMPLETE. IT S YOUR LIFE. MAKE IT COMPLETE. YOU LOVE LIFE. MET JUICE PLUS+ COMPLETE. Je geeft om je uiterlijk en gezondheid. Je wilt goed voor jezelf zorgen met essentiële mineralen en vitaminen. Maar je hebt niet

Nadere informatie

De wetenschappelijke adviseurs

De wetenschappelijke adviseurs De wetenschappelijke adviseurs Prof. Sven Olaf Isacsson MD, Phd interne medicijnen cardiologie en algemene geneeskunde Prof. Jorgen Serup MD, DMSc specialist dermatologie Prof. Stig Steen MD. Phd, professor

Nadere informatie

GEZONDHEIDSKUNDE-AFP LES 4. Gezonde voeding

GEZONDHEIDSKUNDE-AFP LES 4. Gezonde voeding GEZONDHEIDSKUNDE-AFP LES 4 Gezonde voeding 1 INLEIDING Thema 3 hoofdstuk Gezonde voeding blz. 149 Onderwerpen: -Persoonlijke verschillen -Voeding en levensfasen -Voedingsmiddelen en voedingsstoffen -Richtlijnen

Nadere informatie

Bestellen? Via Internet natuurlijk!

Bestellen? Via Internet natuurlijk! PRIJSINFORMATIE 207 BELGIË Bestellen? Via Internet natuurlijk! INHOUD VOEDING 2 UITERLIJKE VERZORGING 4 Uw bestelling is zo geplaatst via MyHerbalife.com LITERATUUR 6 PROMOTIE PRODUCTEN 7 2 3 4 Hoe werkt

Nadere informatie

BELGIË. Uw bestelling is zo geplaatst via MyHerbalife.com. INHOUD Bestellen? Via Internet natuurlijk! #4150-BENL-50 VOEDING UITERLIJKE VERZORGING

BELGIË. Uw bestelling is zo geplaatst via MyHerbalife.com. INHOUD Bestellen? Via Internet natuurlijk! #4150-BENL-50 VOEDING UITERLIJKE VERZORGING BELGIË Prijsinformatie 2016 INHOUD Bestellen? Via Internet natuurlijk! Uw bestelling is zo geplaatst via MyHerbalife.com VOEDING 2 UITERLIJKE VERZORGING 4 LITERATUUR 6 PROMOTIE PRODUCTEN 7 Hoe werkt het:

Nadere informatie

Droogvoeding Verpakking van 1,5kg en 3,5kg

Droogvoeding Verpakking van 1,5kg en 3,5kg Voeding speelt een belangrijke rol bij de behandeling van diabetes mellitus. Daarom zal uw dierenarts uw kat meestal een speciale dieetvoeding voorschrijven zoals Royal Canin Diabetic Diet. Diabetic Diet

Nadere informatie

en heeft uw ideale gewicht & vorm.

en heeft uw ideale gewicht & vorm. Stel u voor, u bent op uw allerbest U voelt zich beter, bent klaar voor actie en heeft uw ideale gewicht & vorm. Het is niet altijd even gemakkelijk om op dieet te zijn met al die verleidelijke snacks

Nadere informatie

Hoe gaat het met u? Denkt u. dat voeding invloed heeft op uw gezondheid? dat de levensstijl de gezondheid kan beïnvloeden?

Hoe gaat het met u? Denkt u. dat voeding invloed heeft op uw gezondheid? dat de levensstijl de gezondheid kan beïnvloeden? 1 Welzijnsevaluatie Relatie tussen voeding en gezondheid Bodyscan: is uw lichaam in balans? Voedingsanalyse Vrijblijvend advies hoe u uw voeding kunt optimaliseren 3 Hoe gaat het met u? Denkt u dat voeding

Nadere informatie

Ingrediënten: Vitaminen, mineralen, bioflavonoïden, enzymen, aminozuren, plantenextracten, capsule (gelatine), glucosamine 2KCl (schaaldieren).

Ingrediënten: Vitaminen, mineralen, bioflavonoïden, enzymen, aminozuren, plantenextracten, capsule (gelatine), glucosamine 2KCl (schaaldieren). Multi Man 120 tabletten Verkoopprijs 34,95 Multivitaminen en mineralen complex voor de man Geavanceerde multivitaminen en mineralen complex op orthomoleculair basis, speciaal geformuleerd voor de man.

Nadere informatie

Zonder toegevoegde kunstmatige zoetstoffen, smaakstoffen of kleurstoffen. Bewaren op een koele, droge plek.

Zonder toegevoegde kunstmatige zoetstoffen, smaakstoffen of kleurstoffen. Bewaren op een koele, droge plek. OTE Caffeine Gel Ingrediënten: Water, maltodextrine, fructose, vruchtensap uit concentraat (ananas, citroen), natuurlijk guaraná-extract, verdikkingsmiddelen (cellulosegom, xanthaangom), natuurlijke smaakstoffen,

Nadere informatie

www.herba4everyone.nl RECEPTENBOEK

www.herba4everyone.nl RECEPTENBOEK www.herba4everyone.nl RECEPTENBOEK 1 Overheerlijke Recepten! Omdat afwisseling zo belangrijk is in een goed dieet hebben we hieronder de beste recepten verzameld zodat u elke dag kunt genieten van de lekkerste

Nadere informatie

OUDER worden is onvermijdelijk...

OUDER worden is onvermijdelijk... OUDER worden is onvermijdelijk... Maar gewrichten kunnen JONG blijven. Gratis info! Alles over gewrichten... Gewrichtspijn bij honden Ouder worden is onvermijdelijk We willen allemaal dat je hond fit,

Nadere informatie

Multi Iron 120 tabletten Verkoopprijs 36,95

Multi Iron 120 tabletten Verkoopprijs 36,95 Multi Iron 120 tabletten Verkoopprijs 36,95 Multivitaminen en mineralen complex Geavanceerde multi vitaminen en mineralen spectrum op orthomoleculair basis, extra versterkt op Ijzer. IJzer is een belangrijk

Nadere informatie

Ingrediënten: Vitaminen, mineralen, capsule (gelatine), anti-klontermiddel (magnesiumstearaat, siliciumdioxide).

Ingrediënten: Vitaminen, mineralen, capsule (gelatine), anti-klontermiddel (magnesiumstearaat, siliciumdioxide). Multi Sport 120 Capsules Verkoopprijs 19,95 Multivitaminen en mineralen complex voor de sporter Geavanceerde multi vitaminen en mineralen spectrum op orthomoleculair basis, speciaal geformuleerd voor de

Nadere informatie

ENERGIE 370 kcal 148 kcal 6,44 % EIWITTEN 65 g 26 g 52,00 % VEZELS 9,0 g 3,6 g 10,29 % ZOUT 1,6 g 0,6 g 0,03 % VITAMINE A 800,00 µg 320,00 µg 40,00 %

ENERGIE 370 kcal 148 kcal 6,44 % EIWITTEN 65 g 26 g 52,00 % VEZELS 9,0 g 3,6 g 10,29 % ZOUT 1,6 g 0,6 g 0,03 % VITAMINE A 800,00 µg 320,00 µg 40,00 % BIJSLUITER VOEDINGSWAARDE PER 100G PER PORTIE ADH* ENERGIE 370 kcal 148 kcal 6,44 % VETTEN WAARVAN VERZADIGDE VETZUREN 4,0 g 0,0 g 1,6 g 0,0 g 2,46 % 0 % KOOLHYDRATEN WAARVAN SUIKERS 14 g 2,0 g 5,6 g 0,8

Nadere informatie

De wereld van. Optimel

De wereld van. Optimel De wereld van Volop variatie heeft een breed assortiment aan zuivelproducten. De drink, yoghurt en kwark zijn in verschillende fruitsmaken verkrijgbaar. De vla is verkrijgbaar in de smaakvarianten chocolade,

Nadere informatie

HEPATIC DIET VOOR DE KAT

HEPATIC DIET VOOR DE KAT Bij de behandeling van leveraandoeningen zal uw dierenarts uw kat meestal een speciale dieetvoeding voorschrijven. Hepatic Diet van Royal Canin is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de behandeling

Nadere informatie

zwanger worden, zwanger zijn new care supplements omdat je meer dan ooit met je lichaam bezig bent

zwanger worden, zwanger zijn new care supplements omdat je meer dan ooit met je lichaam bezig bent zwanger worden, zwanger zijn new care supplements omdat je meer dan ooit met je lichaam bezig bent 2 Zowel voor, tijdens als na je zwangerschap ben je meer dan ooit bezig met je lichaam. Je investeert

Nadere informatie

Wat is goede voeding? Aanbevelingen & tips voor kinderen 9 t/m 18 jaar

Wat is goede voeding? Aanbevelingen & tips voor kinderen 9 t/m 18 jaar Wat is goede voeding? Aanbevelingen & tips voor kinderen 9 t/m 18 jaar Gezonde leefstijl Ben jij benieuwd hoe je gezond kunt eten? Daar kan de Schijf van Vijf je bij helpen. Door iedere dag producten uit

Nadere informatie

Programma s Herbalife afvallen

Programma s Herbalife afvallen 1 Programma s Herbalife afvallen Er zijn twee simpele redenen waarom de Herbalife gewichtmanagements-producten zichzelf zo goed verkopen u behaalt er FANTASTISCHE RESULTATEN MEE en ze zijn zo MAKKELIJK

Nadere informatie

Higher Faster Better More. Forever Active Boost ENERGY DRINK

Higher Faster Better More. Forever Active Boost ENERGY DRINK Higher Faster Better More Forever Active Boost ENERGY DRINK Forever Active Boost Energy Drink! We hebben allemaal wel eens behoefte aan een energy boost. Vermoeidheid, weinig energie en een middagdip -

Nadere informatie

Ingrediënten: Vitaminen, mineralen, bioflavonoïden, enzymen, aminozuren, plantenextracten, capsule (gelatine), glucosamine 2KCl (schaaldieren).

Ingrediënten: Vitaminen, mineralen, bioflavonoïden, enzymen, aminozuren, plantenextracten, capsule (gelatine), glucosamine 2KCl (schaaldieren). Multi Vrouw 120 tabletten Verkoopprijs 34,95 Multivitaminen en mineralen complex voor de vrouw Geavanceerde multivitaminen en mineralen complex op orthomoleculair basis, speciaal geformuleerd voor de vrouw.

Nadere informatie

ONS ADVIES PRESTATIES. www.facebook.com/isostar.be www.facebook.com/isostar.nl

ONS ADVIES PRESTATIES. www.facebook.com/isostar.be www.facebook.com/isostar.nl ONS ADVIES UW www.facebook.com/isostar.be www.facebook.com/isostar.nl ISOSTAR dranken Alle voedingsexperts zeggen dat het essentieel is om regelmatig te drinken tijdens het duursporten. Ons gamma isotonische

Nadere informatie

Noten en gedroogde zuidvruchten passen in een gezond voedingspatroon

Noten en gedroogde zuidvruchten passen in een gezond voedingspatroon Noten en gedroogde zuidvruchten passen in een gezond voedingspatroon Noten, rozijnen, gedroogde pruimen en andere gedroogde zuidvruchten bevatten veel gezonde vetten, vezels, vitamines en mineralen. Uit

Nadere informatie

Tropical Breeze Booster

Tropical Breeze Booster Tropical Breeze Booster Green Power Smoothie Spicy Choco Delight Green Power Smoothie Deze lactose-vrije smoothie geeft je lichaam een boost! Ideaal voor een goed begin van een actieve dag. De verse gember

Nadere informatie

Producten om een gezonde, actieve levensstijl te ondersteunen en uw doelen te behalen.

Producten om een gezonde, actieve levensstijl te ondersteunen en uw doelen te behalen. Productbrochure - Versie B -2015 Producten om een gezonde, actieve levensstijl te ondersteunen en uw doelen te behalen. Nummer 58 Voeding voor een beter leven. Global Nutrition Partner van Cristiano Ronaldo

Nadere informatie

get fueled before, during & after every workout!

get fueled before, during & after every workout! get fueled, during & after every workout! expertise Het Belgische sportvoedingsmerk WIN2 is er in geslaagd dankzij een jarenlange samenwerking met zowel professionele atleten alsook een voedingsdeskundige

Nadere informatie

dé formule tot een perfect evenwicht PLUS

dé formule tot een perfect evenwicht PLUS dé formule tot een perfect evenwicht PLUS Dé formule tot een perfect evenwicht PLUS 2 Waarom? Minami biedt omega-3 voedingssupplementen met een heel hoge concentratie, waarvan de voordelen en de effecten

Nadere informatie

Eet smakelijk René de Groot 15-06-2014

Eet smakelijk René de Groot 15-06-2014 Eet smakelijk René de Groot 15-06-2014 Inhoudsopgave: Kennis testen Waar is voeding eigenlijk goed voor? Waarmee moeten we dan ontbijten? Bloedsuiker spiegel Calorieën?? Schijf van 5 Hoeveel calorieën

Nadere informatie

Producten om een gezonde, actieve levensstijl te ondersteunen en uw doelen te behalen.

Producten om een gezonde, actieve levensstijl te ondersteunen en uw doelen te behalen. Productbrochure - A-2016 Producten om een gezonde, actieve levensstijl te ondersteunen en uw doelen te behalen. Nummer 59 Voeding voor een beter leven. Global Nutrition Partner van Cristiano Ronaldo Neem

Nadere informatie

RENAL DIET VOOR DE HOND

RENAL DIET VOOR DE HOND RENAL DIET VOOR DE HOND Bij de behandeling van een nieraandoening zal uw dierenarts uw hond meestal een speciale dieetvoeding voorschrijven. Royal Canin Renal Diet is speciaal ontwikkeld voor honden ter

Nadere informatie

Tropical Breeze Booster

Tropical Breeze Booster Tropical Breeze Booster Green Power Smoothie Spicy Choco Delight Green Power Smoothie Deze lactose-vrije smoothie geeft je lichaam een boost! Ideaal voor een goed begin van een actieve dag. De verse gember

Nadere informatie

BEWAAR ADVIES Donker, afgesloten, koel en buiten bereik van jonge kinderen.

BEWAAR ADVIES Donker, afgesloten, koel en buiten bereik van jonge kinderen. GEBRUIK 3 capsules per dag in te nemen met een glas water. Houdt u aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een

Nadere informatie

Diabetic. Waarschuwing Het Diabetic dieet is niet geschikt voor pups, teven tijdens dracht en lactatie en honden met een verhoogde energie-behoefte.

Diabetic. Waarschuwing Het Diabetic dieet is niet geschikt voor pups, teven tijdens dracht en lactatie en honden met een verhoogde energie-behoefte. DIABETIC DIET VOOR DE HOND Voeding speelt een belangrijke rol bij de behandeling van diabetes mellitus. Daarom zal uw dierenarts uw hond meestal een speciale dieetvoeding voorschrijven zoals Royal Canin

Nadere informatie

Speciaal voor vrouwen van alle leeftijden. Een natuurlijk antwoord op alle aspecten van de overgang en bij ongemakken rondom de menstruatie

Speciaal voor vrouwen van alle leeftijden. Een natuurlijk antwoord op alle aspecten van de overgang en bij ongemakken rondom de menstruatie Speciaal voor vrouwen van alle leeftijden Een natuurlijk antwoord op alle aspecten van de overgang en bij ongemakken rondom de menstruatie Ongemakken rondom de menstruatie Chagrijnig, prikkelbaarheid,

Nadere informatie

dé formule tot een perfect evenwicht PLUS

dé formule tot een perfect evenwicht PLUS dé formule tot een perfect evenwicht PLUS Waarom? Dé formule tot een perfect evenwicht PLUS Minami biedt omega-3 voedingssupplementen met een heel hoge concentratie, waarvan de voordelen en de effecten

Nadere informatie

ARGI+ Sporten met Forever

ARGI+ Sporten met Forever ARGI+ Sporten met Forever Sporten met de natuurlijke boost van ARGI+ ARGI+ is een uniek supplement voor actieve sporters die hun lichaam dat beetje extra willen geven voor optimale prestaties. ARGI+ heeft

Nadere informatie

Menu Toelichting op het menu

Menu Toelichting op het menu Verslag door Ilona 928 woorden 5 juli 2017 10 1 keer beoordeeld Vak Biologie Menu Toelichting op het menu In het kader van voedsel, een onderwerp dat wij nu behandelen heb ik een menu gemaakt voor een

Nadere informatie

Sportvoeding bij Atleten

Sportvoeding bij Atleten Sportvoeding bij Atleten Pallas 67 16 maart 2017 Marlijn van den berg marlijn.vandenberg@gmail.com Voedingsdeskundige Voeding en gezondheid in Wageningen Nu werkzaam bij: Jouw actieve vakantie om je fitter,

Nadere informatie

LOYALITEITSPROGRAMMA VOOR KLANTEN. Omdat we jou voor je loyaliteit willen belonen

LOYALITEITSPROGRAMMA VOOR KLANTEN. Omdat we jou voor je loyaliteit willen belonen ID: Herbalife EMEA-A5 Member Loyalty Brochure_NL LOYALITEITSPROGRAMMA VOOR KLANTEN Omdat we jou voor je loyaliteit willen belonen ID: Herbalife EMEA-A5 Member Loyalty Brochure_NL ID 2 STAP 1 VOEDING VERDIEN

Nadere informatie

De kracht van AOV Natuurlijk zonder toevoegingen

De kracht van AOV Natuurlijk zonder toevoegingen Natuurlijk van De kracht van AOV De natuur geeft ons de ingrediënten voor een gezonde geest en een gezond lichaam. Dat is de kracht van de natuur. En van AOV. Want AOV gebruikt in de producten alleen vitaminen,

Nadere informatie

Aloe Drinks. Forever I Aloe Drinks

Aloe Drinks. Forever I Aloe Drinks Aloe Drinks Alle dranken van Forever hebben als basis de pure gestabiliseerde aloë vera gel, die het lichaam voorziet van rijke voedingsstoffen, voor een gezonde aanvulling op de dagelijkse voeding. De

Nadere informatie

Etos Multi immuun bruistablet mandarijn Etos Zink tabletten

Etos Multi immuun bruistablet mandarijn Etos Zink tabletten boost jezelf! Met de wintermaanden voor de deur kun je wel een extra steuntje in de rug gebruiken. Etos lanceert daarom een geheel vernieuwde lijn op het gebied van vitamines, mineralen en supplementen

Nadere informatie

Een handvol pompoenzaden per dag: goed op bijten. Pompoenpitten zijn lekker in yoghurt, slaatjes, brood of gebak, pastagerechten,...

Een handvol pompoenzaden per dag: goed op bijten. Pompoenpitten zijn lekker in yoghurt, slaatjes, brood of gebak, pastagerechten,... Toepassingen van pompoenpitten Werkt mee aan de instandhouding van normale testosterongehalten in het bloed door zink Dragen bij tot een normale vruchtbaarheid en voortplanting door zink Goed voor je blaas

Nadere informatie

Obesity Management Diet

Obesity Management Diet Bij de behandeling van overgewicht of vetzucht zal uw dierenarts uw kat een speciale dieetvoeding voorschrijven. Royal Canin Management Diet is speciaal ontwikkeld om katten op een verantwoorde en effectieve

Nadere informatie

Theoretische berekening van gewichtsverlies met Modifast Intensive.

Theoretische berekening van gewichtsverlies met Modifast Intensive. MODIFAST: Hoeveel kunt u afvallen? Theoretische berekening van gewichtsverlies met Modifast Intensive. Dagelijks heeft een volwassene - afhankelijk van de lichaamsbeweging en het geslacht - ongeveer 2.000

Nadere informatie

Gastro-Intestinal Diet

Gastro-Intestinal Diet GASTRO-INTESTINAL DIET Voeding speelt een belangrijke rol bij de behandeling van maag-darmaandoeningen. Daarom zal uw dierenarts uw hond meestal een speciale dieetvoeding voorschrijven. Bij de behandeling

Nadere informatie

el Mare gebruiksaanwijzing

el Mare gebruiksaanwijzing el Mare gebruiksaanwijzing el Mare Omega-3 El Mare is een serie voedingssupplementen met Omega-3 vetzuren (EPA/DHA) uit visolie en Omega-6 vetzuren aangevuld met andere ingrediënten in een zodanige samenstelling

Nadere informatie

Royal Canin (early) cardiac diet

Royal Canin (early) cardiac diet Royal Canin (early) cardiac diet Voeding speelt een belangrijke rol bij de behandeling van een hartaandoening. Daarom zal uw dierenarts uw huisdier meestal een speciale dieetvoeding voorschrijven, zoals

Nadere informatie

dé formule tot een perfect evenwicht

dé formule tot een perfect evenwicht dé formule tot een perfect evenwicht Waarom? Minami biedt omega-3 voedingssupplementen met een heel hoge concentratie, waarvan de voordelen en de effecten wetenschappelijk onderbouwd zijn. Dé formule tot

Nadere informatie

Vitaminen en mineralen. Vraag je Alphega apotheek om meer informatie en advies. Jouw gezondheid is onze zorg

Vitaminen en mineralen. Vraag je Alphega apotheek om meer informatie en advies. Jouw gezondheid is onze zorg Vitaminen en mineralen Vraag je Alphega apotheek om meer informatie en advies Jouw gezondheid is onze zorg Inhoud Vitaminen 3 Mineralen 4 Voeding 4 Dagelijkse behoefte 4 Wanneer extra vitaminen gebruiken

Nadere informatie

Proteinepoeder (Aminozuurcomplex) 750g

Proteinepoeder (Aminozuurcomplex) 750g Proteinepoeder (Aminozuurcomplex) 750g Toepassingen: Aminozuurcomplex (Proteïne poeder) wordt gevormd door een complex van aminozuren die worden gewonnen uit erwten. Middels een ingenieus proces van extractie

Nadere informatie

ANALLERGENIC DIET VOOR DE HOND

ANALLERGENIC DIET VOOR DE HOND ANALLERGENIC DIET VOOR DE HOND Bij de behandeling van voedselovergevoeligheid zal uw dierenarts uw hond een speciale dieetvoeding voorschrijven. Royal Canin Anallergenic Diet is speciaal ontwikkeld voor

Nadere informatie

HIGH5 GIDS OM BETER TE PRESTEREN. H-Energy, www.high-5.be, Brugge, België

HIGH5 GIDS OM BETER TE PRESTEREN. H-Energy, www.high-5.be, Brugge, België HIGH5 GIDS OM BETER TE PRESTEREN High5: alle atleten minstens 5 sneller op een 60km Time Trial (onafhankelijke studie) Research Proven Tested against the best in the world - see results Hertz Study Australia

Nadere informatie

Optimalegezondheid.com 2015 JULI 1 14 GEZONDE RECEPTEN

Optimalegezondheid.com 2015 JULI 1 14 GEZONDE RECEPTEN Optimalegezondheid.com 2015 15 JULI GEZONDE RECEPTEN 1 14 GEZONDE RECEPTEN INTRODUCTIE Merk jij het ook al? Dat je meer zin hebt in frisse ingrediënten en daardoor haast automatisch gezonder eet? Dit is

Nadere informatie

Frisdrank - omschrijving

Frisdrank - omschrijving Terug naar Smaaklessen Frisdrank - omschrijving Er zijn heel veel verschillende soorten frisdranken. Voorbeelden van frisdranken zijn cola, sinas, 7-up, cassis, tonic en bitter lemon. Ook dranken als ijsthee

Nadere informatie

NK indoor NK 2014 NK 2014 NK indoor NK 2014 NK 2011 / 2012 NK 2016

NK indoor NK 2014 NK 2014 NK indoor NK 2014 NK 2011 / 2012 NK 2016 Meervoudig Nederlands kampioene atletiek Masters, V35 / V40 Nathalie Lotthrinkx 60meter 200meter 400meter 400meter 400meter horden 800meter Verspringen NK 2014 - indoor NK 2014 NK 2014 NK 2014 - indoor

Nadere informatie

Sunrider heeft een reeks producten ontwikkeld voor sporters en mensen die zware lichamelijke of geestelijke arbeid verrichten.

Sunrider heeft een reeks producten ontwikkeld voor sporters en mensen die zware lichamelijke of geestelijke arbeid verrichten. Sunsport-lijn Tijdens het beoefenen van sport zijn vijf aspecten van vitaal belang: - Snelheid; - Coördinatie; - Kracht; - Lenigheid; - Uithoudingsvermogen. Sunrider heeft een reeks producten ontwikkeld

Nadere informatie

Meervoudig Nederlands kampioene atletiek Masters V35 / V40, Nathalie Lotthrinkx.

Meervoudig Nederlands kampioene atletiek Masters V35 / V40, Nathalie Lotthrinkx. Meervoudig Nederlands kampioene atletiek Masters V35 / V40, Nathalie Lotthrinkx. 60meter 200meter 400meter 400meter 400meter horden 800meter Verspringen NK 2014 - indoor NK 2014 NK 2014 NK 2014 - indoor

Nadere informatie

Dag knapperd! Proficiat met de aankoop van je PureSquare Home Box! Deze box zit boordevol gezonde en lekkere snacks voor je hele gezin!

Dag knapperd! Proficiat met de aankoop van je PureSquare Home Box! Deze box zit boordevol gezonde en lekkere snacks voor je hele gezin! Dag knapperd! Proficiat met de aankoop van je PureSquare Home Box! Deze box zit boordevol gezonde en lekkere snacks voor je hele gezin! Hierbeneden geven we je bij ieder product een korte omschrijving,

Nadere informatie

Aanbevolen gebruik Dagelijks één kauwtablet. Geschikt voor kinderen van één tot dertien jaar.

Aanbevolen gebruik Dagelijks één kauwtablet. Geschikt voor kinderen van één tot dertien jaar. Aanbevolen gebruik Dagelijks één kauwtablet. Geschikt voor kinderen van één tot dertien jaar. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen

Nadere informatie

Alles wat u moet weten voor het gebruik van WLS Maximum

Alles wat u moet weten voor het gebruik van WLS Maximum Alles wat u moet weten voor het gebruik van WLS Maximum Een vermageringsoperatie betekent voor steeds meer mensen de start van een nieuw leven. Om uw lichaam daarbij te ondersteunen, is het belangrijk

Nadere informatie

AARDAPPELS. voedzaam & veelzijdig

AARDAPPELS. voedzaam & veelzijdig KENNIS PLATFORM AARDAPPELS AARDAPPELS voedzaam & veelzijdig Deze brochure is voor diëtisten en andere gezondheidsprofessionals en bevat praktische informatie over de voedingswaarde van aardappels en de

Nadere informatie

Gezondheid & Voeding

Gezondheid & Voeding Welke noten zijn gezond, onderzoek gezonde vetten Noten zijn gezond en rijk aan gezonde, onverzadigde vetten die je helpen om af te vallen! Eet 20 gram noten per dag voor je gezondheid en krijg daardoor

Nadere informatie

Voeding en hardlopen

Voeding en hardlopen Voeding en hardlopen Sandra van der Westen- van Veltom, diëtiste Dieetvoorlichting de Grens www.dieetvoorlichting.nl Waar gaan we het vandaag over hebben? Voorstellen Gezonde voeding Voeding bij sport

Nadere informatie

Dag knapperd! Laat ons je voorstellen aan:

Dag knapperd! Laat ons je voorstellen aan: Dag knapperd! Proficiat met de aankoop van je PureSquare Home Box! Door deze informatie te digitaliseren proberen we zo min mogelijk papier te verbruiken. Alvast bedankt voor je begrip! Deze box zit boordevol

Nadere informatie

Voeding in vechtsporten

Voeding in vechtsporten Voeding in vechtsporten Hoe je prestaties verbeteren met voeding? Mogelijke voordelen van voeding Goede gezondheid Voldoende energie Optimale spieropbouw Herstel naar de training Betere prestaties Controle

Nadere informatie

Dextro Energy Gel Liquid appel 60 ml

Dextro Energy Gel Liquid appel 60 ml 1947106 - Dextro Energy Gel Liquid appel 60 ml Artikelomschrijving Koolhydraatrijk concentraat voor duursporters. Appelsmaak. Water, dextrose, invertsuikerstroop, zuurmiddel (citroenzuur), aroma, kleurstof

Nadere informatie

Bijna alle levensmiddelen bevatten eiwit. Het komt voor in zowel plantaardige als dierlijke producten.

Bijna alle levensmiddelen bevatten eiwit. Het komt voor in zowel plantaardige als dierlijke producten. Elk kind wegen bij opname, groeicurve invullen Anamnese : allergie, nierinsufficiëntie, gluten intolerantie, Hoe is zijn eetlust? Is hij vegetariër? Heeft hij pijn? Koolhydraten zijn een belangrijke energieleverancier.

Nadere informatie

Ontzuren en ontgiften

Ontzuren en ontgiften BODY & MIND M A S S A G E P R A K T I J K Ontzuren en ontgiften Verzuring Verzuring betekent letterlijk het zuurder worden van iets. Ons lichaam is verzuurd als het zuurgehalte, ph-waarde, van ons lichaam

Nadere informatie

SPORTVOEDING Annet Brons Sportdiëtist Hardlooptrainer & Personal Trainer

SPORTVOEDING Annet Brons Sportdiëtist Hardlooptrainer & Personal Trainer SPORTVOEDING Annet Brons Sportdiëtist Hardlooptrainer & Personal Trainer Voeding The Beginning! Goede basisvoeding! Wat is een goede basisvoeding? Voldoende koolhydraten, eiwitten en vetten! Voldoende

Nadere informatie

Mineralen basisch mineralen complex

Mineralen basisch mineralen complex Mineralen basisch mineralen complex Zuur-base in balans! Draagt bij tot een gezond zuur-base evenwicht * Vegan Gentechvrij Lactosevrij Glutenvrij *Zink Ben jij zuur? Jouw gezondheid op lange termijn Onze

Nadere informatie

CALM DIET VOOR DE KAT

CALM DIET VOOR DE KAT Wanneer uw kat last heeft van stress of een stressvolle situatie wordt verwacht, kan uw dierenarts een speciale dieetvoeding voorschrijven. Calm Diet van Royal Canin is speciaal ontwikkeld voor katten

Nadere informatie

Charles Loijens. Performance Coach Topsport / www.top-coach.eu. Met dank aan Guido Vroemen, sportarts o.a. Nationale Triatlon Team en Leontien.

Charles Loijens. Performance Coach Topsport / www.top-coach.eu. Met dank aan Guido Vroemen, sportarts o.a. Nationale Triatlon Team en Leontien. Charles Loijens Performance Coach Topsport / www.top-coach.eu Met dank aan Guido Vroemen, sportarts o.a. Nationale Triatlon Team en Leontien.nl De rol van voeding Algeheel welbevinden / Fitheid Energie

Nadere informatie

SKIN CARE DIET VOOR DE HOND

SKIN CARE DIET VOOR DE HOND SKIN CARE DIET VOOR DE HOND Voeding speelt een belangrijke rol bij de behandeling van huidaandoeningen. Vaak zal uw dierenarts daarom een speciale dieetvoeding voorschrijven, zoals Skin Care Diet van Royal

Nadere informatie

Artikelnummer: 7821 EAN: Drink Soya Banaan

Artikelnummer: 7821 EAN: Drink Soya Banaan Alpro Drank met bananensmaak op basis van soja. Verrijkt met calcium en vitamine B2, B12 en D. EAN: 5411188080121 (CE), 5411188080138 (HE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Sojadrink, banaansmaak,

Nadere informatie

Ontdek wat magnesium voor jou kan doen

Ontdek wat magnesium voor jou kan doen Ontdek wat magnesium voor jou kan doen Welk profiel past bij jou? Zwanger Vermoeid of stress Sporter Actief blijven Maag- en darmproblemen Informatiewijzer magnesium Magnesium; een veelzijdig mineraal

Nadere informatie