2018 nummer 3 WAT HEBBEN DE STOKVISRIJDERS GENOTEN VAN DE ZOMER!!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "2018 nummer 3 WAT HEBBEN DE STOKVISRIJDERS GENOTEN VAN DE ZOMER!!"

Transcriptie

1 2018 nummer 3 WAT HEBBEN DE STOKVISRIJDERS GENOTEN VAN DE ZOMER!!

2 Van het bestuur: Het zijn warme zomermaanden geweest, ook voor het bestuur. Alle geplande activiteiten hebben gewoon doorgang gevonden, soms met extra water voor onderweg. Dank hierbij aan de vrijwilligers die ook met zweet op het voorhoofd zorgen voor veiligheid tijdens de tochten! De foto s op de voorpagina laten zien hoeveel plezier de Stokvisrijders hebben beleefd, in Deventer, Diepenveen, Twello en Olst, op de weg, het water en in het bos. Dank ook aan de sponsors die vaak onderweg voor leuke verrassingen hebben gezorgd. Bestuursfoto: Het duurde best lang voordat er weer sprake was van een compleet aanwezig bestuur, maar nu is de grote wens van onze voorzitster in vervulling: een foto waar iedereen op staat! En wij boften: deze werd gemaakt door onze eigen huisfotograaf Geerhart van Nieuwenhoven. Welkom: Van harte welkom aan ons nieuwe lid dhr. Sewradj. Vlnr. Scootrij: Joke van Tongeren, John Burger, Riekie v.d. Velde Staand: Wilma Binnendijk, Helmi Lever, Dick Joustra (vrijw.), Wilma Kok en Duco Saadhoff Herdenken: Helaas zijn Stokvisrijders Martin Janssen en Wouter Hasselaar overleden. Onze voorzitter schreef voor beiden een In Memoriam. We zullen deze actieve leden missen! Het bestuur is Martin veel dank verschuldigd voor zijn inzet en inbreng als lid van het bestuur. Iedere vergadering pleitte hij voor het werken aan belangenbehartiging en hij heeft ons op zijn inspirerende manier vaak de ogen geopend. Wisseling van de wacht: St. Fooruit neemt afscheid van voorzitter Jos Fleskes. Ons bestuur nam afscheid van hem tijdens de juni vergadering en heeft hem bedankt voor zijn inzet voor onze Vereniging. We mochten tevens kennismaken met de nieuwe voorzitter Taner Demir. In deze Nieuwsbrief de schijnwerper op beide heren. Privacy: Inmiddels zijn bijna alle Privacyverklaringen ondertekend en ingeleverd. De leden en vrijwilligers die dit nog niet geregeld hebben, kunnen hem alsnog inleveren bij een bestuurslid of opsturen naar het Secretariaat. Toiletsleutel: Nieuwe leden kunnen bij Wilma Binnendijk een toiletsleutel krijgen. Deze zgn. Eurosleutel past op de rolstoelvriendelijke toiletten in de Kleine Overstraat en op het Vogeleiland. Klachtenlijn Welzorg De Stokvisrijders hebben regelmatig klachten over Welzorg. Deze worden vaak gemeld bij Fooruit. Een goede zaak, want dan wordt een overzicht verkregen van alle zaken die soms spelen. Belangrijk om te weten: Er is een landelijke klachtenlijn voor Welzorg: Tel De eerste ervaringen zijn positief, dus aarzel niet om te bellen wanneer er echt iets niet goed verloopt!

3 In Memoriam Martin Janssen Wij kregen op 10 september het droeve bericht dat ons lid Martin Janssen de dag daarvoor was overleden. We waren op de hoogte van zijn ziekte en velen van ons hebben hem dan ook getrouw bezocht maar helaas was deze strijd voor Martin niet te winnen. Martin was gedurende een aantal jaar bestuurslid. Hij heeft veel activiteiten voor onze Scootmobielvereniging op touw gezet, o.a. de beroemde Snerttocht naar zijn geliefde wijk De Worp. Wanneer we een beroep op hem deden was dat nooit tevergeefs. Vele tochten heeft hij meegereden en niet altijd zonder een toevoeging of opmerking over het één of ander. Toch zullen wij hem node missen. Een heel markant figuur heeft ons verlaten. Tijdens een mooie en aangrijpende crematiedienst hebben wij met veel scootmobielleden afscheid van hem genomen en uitgeleide gedaan. Zijn nagedachtenis zal in ons allen nog lang voortleven en wij zijn blij dat wij hem gekend hebben en hem mochten meemaken. Martin rust in vrede. In Memoriam Wouter Hasselaar Ons lid de heer Wouter Hasselaar is op 9 sept. overleden. Wouter was sinds 2017 lid van onze Vereniging maar van horen, zeggen voelde hij zich al heel goed bij ons thuis. Tijdens de ritten die hij heeft meegereden werd hij steeds vergezeld door zijn trouwe viervoeter die altijd voor bij hem op de scootmobiel zat. Zijn laatste tocht was in augustus naar Twello waarvan hij ook bijzonder heeft genoten. Wouter was een heel integer persoon, vriendelijk en altijd belangstellend. Hoewel hij dan nog niet zo lang in ons midden was zullen wij hem gaan missen. Wouter bedankt dat we je hebben mogen kennen. Het was voor ons een genoegen en in onze gedachten zal je blijven voortleven. Hartelijk dank aan Deventer 1250 Rode Kruis en Rotary Deventer voor de prachtige avond op de Worp! Onze Stokvisrijders hebben genoten.

4 Zomertocht 14 juli: warm, prachtig, pont en een heerlijke lunch! Jos Fleskes (Fooruit over geschiedenis): Ruim 7 jaar heb ik als voorzitter van het bestuur van Fooruit mogen fungeren en werd het tijd voor een nieuw elan. In de bestuursvergadering van 4 september heb ik dan ook de voorzittershamer mogen overdragen aan Taner Demir. Als nieuwe voorzitter zal hij samen met de zittende en nieuwe bestuursleden er voor zorg dragen dat Fooruit de komende jaren op de kaart zal komen te staan als de belangenbehartiger voor mensen met een beperking. Tevreden kijk ik terug op deze periode waar veel door ons, als vrijwilligers, is bereikt. Enkele hoogtepunten zijn de lancering van de nieuwe naam van de Stichting (Fooruit) en de nieuwe website op de viering van het 20-jarig bestaan bij Walhalla. Het toegankelijk maken van sportaccommodaties voor mensen met een beperking in samenwerking met het Sportbedrijf Deventer waar euro in is geïnvesteerd, was een ander hoogtepunt. Zo ook de het realiseren van het openbaar rolstoelvriendelijk toilet in de Kleine Overstraat in het centrum. De introductie, samen met wethouder Kolkman, van de ongehinderd app op de viering van het 25-jarig bestaan van Fooruit. Een app waar men kan aangeven welke locaties toegankelijk zijn voor mensen met een rolstoel of het nu een horecapand is of een winkel. Handig ook voor mensen met een beperking die Deventer willen bezoeken. Het symposium in het kader van ons 25-jarig bestaan met optredens van o.a. Marc de Hond (de zoon van Maurice) een futuroloog en toenmalig staatssecretaris Jetta Klijnsma in het kader van mensen met een beperking op de arbeidsmarkt was boeiend en interessant.

5 De 200 ste voorlichting, over hoe het is als je een beperking hebt aan groep 7 en 8 van de basisscholen, door de werkgroep voorlichting was een bijzondere mijlpaal. Niet allemaal hoogtepunten ook minder leuke momenten zoals: de jaarlijkse Nationale Scootmobiel Dag was een begrip maar door een teruglopend aantal deelnemers moest helaas besloten worden om daarmee te stoppen. Tot slot wil ik afsluiten met een goed initiatief dat vanuit Fooruit is geïnitieerd in samenwerking met de Stichting Hoormij, voor mensen met een gehooraandoening zoals tinnitus ; namelijk dat er voorlichtingen worden georganiseerd over Tinnitus door een aantal vrijwilligers die ervaringsdeskundige zijn. Kortom enkel hoogte- en dieptepunten die Fooruit hebben gemaakt zoals deze nu is. Door uw inzet als vrijwilliger is dat tot stand gekomen en daarvoor dank ik u en spreek de hoop uit dat u zich nog lang in goede gezondheid wil inzetten voor Fooruit. Het gaat u goed! Jos Fleskes Verrassende Twellotocht 11 aug.: mede dankzij sponsoren Jumbo Binnendijk en Kokkie Wegenwacht Scootmobiel Service: Wegenwacht Scootmobiel Service is voor iedereen met een scootmobiel. Ben je onderweg en krijg je te maken met pech aan je scootmobiel zoals een lekke band, een storing of iets anders, dan kun je de ANWB Alarmcentrale bellen voor pechhulp. De Wegenwacht helpt jou vakkundig weer op weg. Zo ga je er altijd zorgeloos op uit. De Scootmobiel hulpdienst van de ANWB - 24 uur per dag, 7 dagen in de week hulp bij pech onderweg binnen Nederl. en België. - Pech niet direct op te lossen? Wij brengen jou en je scootmobiel naar huis, een reparateur, of je bestemming. - Je hebt ook recht op hulp wanneer je met een andere scootmobiel pech hebt. - Wij helpen je ook bij pech onderweg met je (elektrische) fiets, snorfiets of bromfiets. - Scootmobiel Service van de ANWB kost 53,- per jaar exclusief het ANWBlidmaatschap (15,-).

6 Klompentocht Twello op uitnodiging van de organisatie: Taner Demir (Fooruit over toekomst) Beste leden van de Stokvisrijders Via deze weg zou ik mij graag aan jullie willen voorstellen. Mijn naam is Taner Demir en sinds 4 september 2018 ben ik de voorzitter van de Stichting Fooruit. De Stichting en vele organisaties met wie Fooruit samenwerkt zijn mij bekend, want sinds juni 2014 ben ik bestuurslid van de Stichting. Er zijn vele redenen om betrokken te zijn bij de Stichting. Het belangrijkste is de kansengelijkheid voor elke inwoner van de gemeente Deventer, ongeacht wat of wie hij/zij is en of hij/zij wel of geen beperkingen heeft. Het is essentieel om de nadruk te leggen op de kansengelijkheid en op het vergroten van kansen om jong en oud voldoende mogelijkheid te bieden om zich te ontplooien. Ik wil me als voorzitter samen met de partners van de Stichting hiervoor inzetten zodat we het ongewone gewoon kunnen maken. Het zou geweldig zijn om elkaar hierin te ondersteunen en met elkaar samen te werken om de kansengelijkheid voor mensen met een beperking te vergroten. In tijden van decentralisatie van taken, lees bezuinigingen, van het rijk naar de gemeenten is het van belang te waken en te voorkomen dat de gemeentelijke taken uitgehold worden en verzwakken. Ik heb mij vanaf mijn komst naar Deventer, in 1979, ingezet voor de belangen van de bewoners van Deventer. Dit zet ik nu voort om samen met velen de belangen te behartigen van mensen met een beperking. Hierbij zijn de gelijke kansen principes vanzelfsprekend als uitgangspunt. Juist nu dat het onder druk staat, dienen we het te omarmen en uit te dragen. Hieraan wil ik graag, samen met velen, een bijdrage leveren vanuit Fooruit. In mijn optiek dienen de voorzieningen voor de inwoners dichtbij, toegankelijk en drempelloos te zijn. Ik wil me zo inzetten dat niemand zich buitengesloten voelt en iedereen zich bij Fooruit thuis voelt.

7 Het thuisgevoel zorgt ervoor dat de betrokkenheid toeneemt en elkaar ondersteunen en helpen vanzelf gaat. Door samen te werken, naar elkaar te luisteren en waar nodig te ondersteunen en te stimuleren hebben we een organisatie waar we trots op zijn. Nadrukkelijk nodig ik eenieder van harte uit ons Fooruit te helpen. Tot snel! Met vriendelijke groet, Taner Demir Uitstapje van de Stokvisrijders: Genieten met elkaar in het Nationaal Militair Museum, van de prachtige tocht door de natuur en van de gezellige en lekkere maaltijd in het Abrona Restaurant. Organisatie bedankt, we kunnen er weer een jaartje tegen!

8 Officiële Groepsfoto 2018 van de Stokvisrijders Agenda: Iedere maandag: soosmiddag in de recreatiezaal van St. Jurriën van uur (behalve op 24 en 31 dec.) 13 okt. Herfst tocht: De start is om uur op het Vogeleiland, verzamelen om uur. Niet-leden kunnen zich aanmelden voor de tocht bij J. Burger, tel okt. BINGO middag, zaal open uur, aanvang uur Iedereen is welkom, ook de bewoners van St. Jurriën, de gebruikers van het activiteitencentrum en de bewoners van Zandweerd. 10 nov. SNERT tocht: De start is om uur op het Vogeleiland, verzamelen om uur. Niet-leden kunnen zich aanmelden voor de tocht bij J. Burger, tel nov. BINGO middag, zaal open uur, aanvang uur Iedereen is welkom, ook de bewoners van St. Jurriën, de gebruikers van het activiteitencentrum en de bewoners van Zandweerd. DECEMBER ACTIVITEITEN: bij het maken van deze Nieuwsbrief was nog niet alles bekend Alle leden en vrijwilligers ontvangen een brief met opgavestrook 3 dec. Sintsoos, aanvang uur 17 dec. Laatste soosmiddag van het jaar in Kerstsfeer, aanvang uur 22 dec. Kerst BINGO: zaal open uur, aanvang uur Redactie Bijdragen: W. Kok (I.M. Janssen en Hasselaar), St. Fooruit (informatie over de Klachtenlijn Welzorg en brieven van de heren Fleskes en Demir), A.N.W.B (Pechhulp) Foto s: A.N.W.B., G. v. Nieuwenhoven, D. Joustra, W. Binnendijk Informatie over de Vereniging is te vinden op: en op onze facebookpagina Redactieadres: Pothoofd 208, 7411 ZG Deventer // wilma@binnendijk.com Met dank aan:

2017 nummer 2 GROEPSFOTO UITSTAPJE 2017! Bericht van onze voorzitter:

2017 nummer 2 GROEPSFOTO UITSTAPJE 2017! Bericht van onze voorzitter: 2017 nummer 2 GROEPSFOTO UITSTAPJE 2017! Bericht van onze voorzitter: Beste Stokvisrijders, Het heeft even geduurd voordat velen van jullie mij weer gezien hebben bij een rustpunt van een toertocht op

Nadere informatie

BEGIN VAN DE TWELLO TOCHT: EERST MET ELKAAR OP DE FOTO!

BEGIN VAN DE TWELLO TOCHT: EERST MET ELKAAR OP DE FOTO! 2016 nummer 4 BEGIN VAN DE TWELLO TOCHT: EERST MET ELKAAR OP DE FOTO! Burgemeester Jos Penninx maakte voor De Deventer Stokvisrijders een prachtige tocht door Twello. Zie elders in deze Nieuwsbrief. Van

Nadere informatie

Op 26 april ontving onze voorzitster Wilma Kok een Koninklijke Onderscheiding in het bijzijn van familie, vrienden en de Stokvisrijders!

Op 26 april ontving onze voorzitster Wilma Kok een Koninklijke Onderscheiding in het bijzijn van familie, vrienden en de Stokvisrijders! 2018 nummer 2 Op 26 april ontving onze voorzitster Wilma Kok een Koninklijke Onderscheiding in het bijzijn van familie, vrienden en de Stokvisrijders! Feest voor Deventer Scootmobielrijders! De voorzitster

Nadere informatie

2018 nummer 1. Feest voor Deventer Scootmobielrijders! Op zondagmiddag 27 mei wordt samen de KOEK & SCOOTMOBIEL TOCHT gereden.

2018 nummer 1. Feest voor Deventer Scootmobielrijders! Op zondagmiddag 27 mei wordt samen de KOEK & SCOOTMOBIEL TOCHT gereden. 2018 nummer 1 Feest voor Deventer Scootmobielrijders! Op zondagmiddag 27 mei wordt samen de KOEK & SCOOTMOBIEL TOCHT gereden. De tocht wordt begeleid door gidsen en in groepjes gereden. Er wordt verteld

Nadere informatie

2014 nummer 2. Het bestuur wenst alle leden en vrijwilligers een leuk Feestjaar!

2014 nummer 2. Het bestuur wenst alle leden en vrijwilligers een leuk Feestjaar! 2014 nummer 2 Het bestuur wenst alle leden en vrijwilligers een leuk Feestjaar! Van het bestuur Met de opening van de elfde Nationale Scootmobiel Dag 2014 gaf sponsor Hans Kok (C1000 Colmschate) ook het

Nadere informatie

2016 nummer 3 GROEPSFOTO OP DE VELUWE!

2016 nummer 3 GROEPSFOTO OP DE VELUWE! 2016 nummer 3 GROEPSFOTO OP DE VELUWE! Een uitstapje om nooit te vergeten: 53 personen, 31 scootmobielen, 2 elektrische rolstoelen en een paar gewone rolstoelen, 9 fietsen, 1 rolstoelbus en 2 vrachtwagens

Nadere informatie

2015 nummer 2 LUSTRUM ACHTER DE RUG, BLIK OP DE TOEKOMST!

2015 nummer 2 LUSTRUM ACHTER DE RUG, BLIK OP DE TOEKOMST! 2015 nummer 2 LUSTRUM ACHTER DE RUG, BLIK OP DE TOEKOMST! Voorzitster Wilma Kok: Terugkijkend op ons tienjarig jubileum neem ik jullie in vogelvlucht even mee. Vorig jaar oktober hebben we een heel mooi

Nadere informatie

WAARDERING VAN ST. VRIENDEN OUDERENWERK DEVENTER!

WAARDERING VAN ST. VRIENDEN OUDERENWERK DEVENTER! 2017 nummer 1 WAARDERING VAN ST. VRIENDEN OUDERENWERK DEVENTER! Op 8 maart was het bestuur uitgenodigd in de Schouwburg. Daar werden de aanmoedigingsprijzen van St. Vrienden Ouderenwerk Deventer uitgereikt.

Nadere informatie

2016 nummer 2 ALLE STOKVISRIJDERS KRIJGEN EEN KNUFFEL!

2016 nummer 2 ALLE STOKVISRIJDERS KRIJGEN EEN KNUFFEL! 2016 nummer 2 ALLE STOKVISRIJDERS KRIJGEN EEN KNUFFEL! Onze scootmobielvereniging heeft een geweldig voorjaar achter de rug. Wat een activiteiten, gezelligheid en prachtige tochten! En verder: - Bezoek

Nadere informatie

Feest in 2018! Eind goed, al goed:

Feest in 2018! Eind goed, al goed: 2017 nummer 3 Feest in 2018! Deventer bestaat 1250 jaar en dat wordt gevierd! Houdt het nieuws via krant, facebook en website dus goed in de gaten want er valt veel leuks te beleven. Tipje van de sluier:

Nadere informatie

Van één van onze leden kregen we wel een paar leuke plaatjes onder ogen. De inzendster, Ria Kars, ontvangt als dank een kleine attentie.

Van één van onze leden kregen we wel een paar leuke plaatjes onder ogen. De inzendster, Ria Kars, ontvangt als dank een kleine attentie. 2013 nummer 3 Een mooie zomer We genoten van een zomer met zon en prachtige tochten ja soms een flinke regenbui, maar de Deventer Stokvisrijders kunnen wel tegen een stootje. De redactie van de Nieuwsbrief

Nadere informatie

2014 nummer 3. Van het bestuur De Deventer Stokvisrijders vieren een jaar lang hun 10-jarig bestaan!

2014 nummer 3. Van het bestuur De Deventer Stokvisrijders vieren een jaar lang hun 10-jarig bestaan! 2014 nummer 3 Van het bestuur De Deventer Stokvisrijders vieren een jaar lang hun 10-jarig bestaan! Vanaf de start tijdens de Nationale Scootmobiel Dag wordt het Feestthema Plezier en Promotie ingevuld

Nadere informatie

WERKPLAN jaar Fooruit

WERKPLAN jaar Fooruit WERKPLAN 2016 25 jaar Fooruit Projecten en activiteiten Inhoud pagina 1. Voorlichting op basisscholen 2 2. Thema bijeenkomsten i.s.m. wijkwinkel 2 3. Oefendagen Scootmobieloefenbaan 3 4. Nationale Scootmobiel

Nadere informatie

2013 nummer 4. Wij zijn verhuisd met onze activiteiten naar St. Jurriën!

2013 nummer 4. Wij zijn verhuisd met onze activiteiten naar St. Jurriën! 2013 nummer 4 Van het bestuur Via Stichting Specsavers Steunt is er een maand actie gevoerd voor onze vereniging. Terwijl deze Nieuwsbrief gemaakt wordt, is de uitslag nog niet bekend. De strijd is nog

Nadere informatie

Burgemeester Heidema hield een toespraak en schreef in ons Digitale Gastenboek:

Burgemeester Heidema hield een toespraak en schreef in ons Digitale Gastenboek: 2014 nummer 4 Van het bestuur Deze maand op 3 december, was de officiële verjaardag van Vereniging. Wij vieren onze verjaardag een jaar lang, vanaf de Nationale Scootmobiel Dag in juni 2014 tot en met

Nadere informatie

Carla Birza fietste op 13 april met ons mee en dit was haar reactie: Beste mensen van de scootmobiel club,

Carla Birza fietste op 13 april met ons mee en dit was haar reactie: Beste mensen van de scootmobiel club, 2013 nummer 2 Dit jaar krijgen onze tochten voor het eerst de naam van één van onze sponsoren. De eerste tocht werd gereden met de naam van Birza Design. Het ontwerpbureau zorgde voor de huisstijl en denkt

Nadere informatie

WERKPLAN Projecten en activiteiten

WERKPLAN Projecten en activiteiten WERKPLAN 2017 Projecten en activiteiten Inhoud pagina 1. Voorlichting op basisscholen 2 2. Thema bijeenkomsten i.s.m. wijkwinkel 2 3. Oefendagen Scootmobiel oefenbaan 3 4. Nationale Scootmobiel Dag 3 5.

Nadere informatie

2015 nummer 1. Een vrolijke Algemene Ledenvergadering!

2015 nummer 1. Een vrolijke Algemene Ledenvergadering! 2015 nummer 1 Een vrolijke Algemene Ledenvergadering! Tijdens de Algemene Ledenvergadering werd door de medewerkers van Specsavers Deventer een symbolische cheque overhandigd aan onze voorzitster Wilma

Nadere informatie

30 Stokvisrijders vierden het begin van de lente in De Kruidentuin te Twello.

30 Stokvisrijders vierden het begin van de lente in De Kruidentuin te Twello. 2016 nummer 1 DE LENTE IS BEGONNEN! 30 Stokvisrijders vierden het begin van de lente in De Kruidentuin te Twello. Van het bestuur Bovenstaande geweldige start van het voorjaar belooft veel goeds voor 2016.

Nadere informatie

De Binnenloper Sept 2019

De Binnenloper Sept 2019 Stichting Inloophuis De Zevensprong Markt 10, 3901 DN Veenendaal Banknr. NL76RABO0395187648 Sticht. Inloophuis De Zevensprong Www.inloophuisde7sprong.nl Email: sec.7sprong@live.nl 2e jaargang nummer september

Nadere informatie

De warme zomer ligt al haast weer achter ons. Hopelijk heeft u ervan kunnen genieten.

De warme zomer ligt al haast weer achter ons. Hopelijk heeft u ervan kunnen genieten. Platform Gehandicaptenbeleid Goeree Overflakkee Secretariaat: Kraaijerdijk 2a 3248 LC Melissant Tel: 06-22213962 na 18.00 uur Email: PGGOinfo@pggo.nl www.pggo.nl Beste mensen, De warme zomer ligt al haast

Nadere informatie

2015 nummer 3. Wat fijn dat er zoveel mensen klaar staan om onze vereniging te helpen. Wij kunnen nooit dankjewel genoeg zeggen!

2015 nummer 3. Wat fijn dat er zoveel mensen klaar staan om onze vereniging te helpen. Wij kunnen nooit dankjewel genoeg zeggen! 2015 nummer 3 DANKJEWEL VOOR ONS UITSTAPJE!! Ter Riele Transport Wilp, Verheul Transport Twello, Jumbo Hans Kok, Specsavers, Rabobank, St. Kerkvervoer Deventer en de gulle gevers van ons jubileum receptiecadeau,

Nadere informatie

2014 nummer 1. Stichting Specsavers Steunt

2014 nummer 1. Stichting Specsavers Steunt 2014 nummer 1 Van het bestuur Deze Nieuwsbrief verschijnt op 31 maart, de datum van de Algemene Ledenvergadering. Op deze vergadering worden zoals gebruikelijk de activiteiten van het komend jaar besproken

Nadere informatie

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 27-9-2016 Vierde nieuwsbrief Honden op het plein. Bij het halen en brengen van de kinderen naar school komen regelmatig honden mee. Terwijl de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 3, Juni Beste vrijwilligers,

Nieuwsbrief. Nummer 3, Juni Beste vrijwilligers, Nieuwsbrief Nummer 3, Juni 2019 Beste vrijwilligers, Tijd om jullie weer eens bij te praten over het wel en wee van de afgelopen maanden, er is weer veel gebeurd! 2019 startte met een gezellige nieuwjaarsborrel/bingo.

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2018

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2018 Beste bewoners van Landgoed Kerkendel, Wat hebben we een geweldig weer deze zomer. Een beetje verkoeling nu gelukkig, daar waren we wel aan toe, maar voor de warmte hoeven we niet naar het buitenland met

Nadere informatie

De Globe Te laat komen

De Globe Te laat komen Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Verder in deze Nieuwsbrief... Nieuwe vrijwilliger * Oproepje * Cliëntenraad * Afscheid Floor

Verder in deze Nieuwsbrief... Nieuwe vrijwilliger * Oproepje * Cliëntenraad * Afscheid Floor DE ONTMOETING VRIENDSCHAP IN UTRECHT Editie 30 juni 2019 Verder in deze Nieuwsbrief... Nieuwe vrijwilliger * Oproepje * Cliëntenraad * Afscheid Floor Vriendschap in Utrecht Kromme Nieuwegracht 50 3512

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

Beste bewoners, Groet Petra van Dijk. Ik wens u veel leesplezier. Redactieadres: Astrid Tolhuisen

Beste bewoners, Groet Petra van Dijk. Ik wens u veel leesplezier. Redactieadres: Astrid Tolhuisen r Careyn, editie Pijletuinenhof, nummer 116, mei 2014 Beste bewoners, We staan aan het begin van een nieuwe maand. Een maand van veranderingen, een lach en een traan in het team. In de week van 5 mei gaat

Nadere informatie

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij 24 mei 2017 Agenda 10 juni Oud papier ophalen Zaterdag (papierloper) 30 mei t/m 2 juni Avondvierdaagse 25 mei Hemelvaart Kinderen vrij 26 mei Vrije dag na Hemelvaart Kinderen vrij 5 juni Tweede Pinksterdag

Nadere informatie

Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor? Almere, juni 2015 De Stichting Vrienden van Archipel bestaat alweer bijna een jaar. In 2014 zijn we begonnen met het werven van donateurs en sponsors en gelukkig kunnen wij u melden dat we op de goede

Nadere informatie

Voorlichting Koning Willem 1 College te Den Bosch

Voorlichting Koning Willem 1 College te Den Bosch Nieuwsbrief december 2016 Voorlichting Koning Willem 1 College te Den Bosch In deze Nieuwsbrief Eskil aan het woord Partners van... Movie night Stichting specsavers Sociale vaardingsheids training Vrijwilliger

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSPRAAT VRIJWILLIGERSPRAAT DECLARATIE KILOMETERVERGOEDINGEN. Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg'

VRIJWILLIGERSPRAAT VRIJWILLIGERSPRAAT DECLARATIE KILOMETERVERGOEDINGEN. Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg' NIEUWSBRIEF 3 JULI 2011 Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg' Eikenlaan 34 9697 RW Blijham tel 0597-565500 www.blanckenborg.nl VRIJWILLIGERSPRAAT Clarie de Boer Vrijwilligerscoördinator clarie.deboer@blanckenborg.nl

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld September 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

Vossenjacht KinderBoekenWeek

Vossenjacht KinderBoekenWeek Vossenjacht Kinderboekenweek Vandaag hadden we de afsluitende vossenjacht voor de KBW Kinder Boeken- Week. Gelukkig hebben we de afgelopen week nog een groot aantal aanmeldingen van ouders gehad die deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 12 oktober

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 12 oktober Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 12 oktober 2017 2017-2018 Interessante informatie: 16 t/m 20 okt. Herfst - vakantie 30 okt. Studiedag,

Nadere informatie

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s)

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s) 18 december 2017 7 Geachte ouder(s), verzorger(s) Bij deze de laatste, korte, Nieuwsbrief van het jaar 2017. Nog één week en dan is het Kerstfeest: we vieren de geboorte van Jezus. In een wereld waarin

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

Nieuwe trainers Sporting Heerlen. Hub Essers overleden. Fernando Ricksen eregast bij Sporting Heerlen - ZSV

Nieuwe trainers Sporting Heerlen. Hub Essers overleden. Fernando Ricksen eregast bij Sporting Heerlen - ZSV Nieuwe trainers Sporting Heerlen Sporting Heerlen heeft de technische staf voor het seizoen 2015/2016 compleet. Als trainer voor Sporting Heerlen 2 is Martè Streng aangesteld en als leider Wiel Ruminski.

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 juli 2016. Vakantie

Nieuwsbrief 4 juli 2016. Vakantie Openbare Basis Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 4 juli 2016 Vakantie Hoewel het weer nog niet zo zomers is, is het toch echt bijna zomervakantie. Het team van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Agenda 2017 Het Korennieuws April 2017

Agenda 2017 Het Korennieuws April 2017 Agenda 2017 Het Korennieuws April 2017 Vrijdag 31 Maart 18:30 Filmavond Maandag 17 April 10:30 Paaseieren zoeken Donderdag 20 April 20:00 Kaarten Maandag 24 April 20:30 Kienen Maandag 15 Mei 20:30 Kienen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2014

Nieuwsbrief Oktober 2014 Nieuwsbrief Oktober 2014 Ter herinnering Deze nieuwsbrief komt eerder dan in de kalender staat aangegeven. Dit omdat er anders wel een hele lange periode tussen de twee nieuwsbrieven zit De herfstvakantie

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg.

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg. Februari 2016 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR LEDEN

NIEUWSBRIEF VOOR LEDEN NIEUWSBRIEF VOOR LEDEN WINTER 2018-2019 Onder andere in deze nieuwsbrief: Foto s kinderdisco Foto s Sinterklaas Jaarprogramma 2019 Nieuw (aspirant) bestuurslid St. Merte was weer druk bezocht! 1 MEDEDELINGEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 d.d

Nieuwsbrief 10 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 10 d.d. 22-01-2019 Dinsdag 22 januari 2019 Nieuwsbrief 10 Woensdag 23 januari 2019 Voorleesontbijt groep ½ t/m 8 Donderdag 24 januari 2019 Theatermiddag groep 5 en 7 GEANNULEERD

Nadere informatie

Jevak augustus t/m 1 september. Buurtvereniging t Kraaiennest. Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen

Jevak augustus t/m 1 september. Buurtvereniging t Kraaiennest. Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen Buurtvereniging t Kraaiennest AY. Kuiperstraat 15 1782 XA Den Helder Telefoon: 0223-623693 Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Jevak 2017 28 augustus t/m 1 september Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen

Nadere informatie

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur.

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur. Nieuwsbrief 33 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Voor u ligt de nieuwsbrief van de KBO afdeling Harderwijk van 20-02-2018. Uitnodiging: Informatiemiddag 12 maart in De Kiekmure, Tesselschadelaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli t/m 9 juli 2017

Nieuwsbrief 3 juli t/m 9 juli 2017 Nieuwsbrief 3 juli t/m 9 juli 2017 ROLLATOR 2-DAAGSE MAANDAG 3 EN WOENSDAG 5 JULI Op maandag en woensdag 3 en 5 juli zal de 6 e rollator 2-daagse plaatsvinden vanuit het project DE PADEN OP. Wij hopen

Nadere informatie

Meerjarenbeleidsplan Fooruit

Meerjarenbeleidsplan Fooruit 2012-2016 Inhoudsopgave 1.... A 1.aanleiding pag.3 2. Organisatie pag.3 2 2.1.Missie 2.2 Vissie 2.3 Doelgroep 3. Organisatiestructuur pag. 4 4. Taken en verantwoordelijkheden pag. 5 4.1 bureaumedewerkers

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Weekkaart-nieuwsbrief maandag 6 mei vrijdag 10 mei 2019 DINSDAG 7 MEI VRIJDAG 10 MEI. Bijzonderheden/aankondigingen

Weekkaart-nieuwsbrief maandag 6 mei vrijdag 10 mei 2019 DINSDAG 7 MEI VRIJDAG 10 MEI. Bijzonderheden/aankondigingen WEEKKAART NIEUWSBRIEF MAANDAG 6 MEI 2019 VRIJDAG 10 MEI 2019 Samen leren voor morgen! Leerling aanmelden? Vragen? Directeur is van maandag t/m donderdag tot 18.00 uur bereikbaar: 06-19460013. MAANDAG 6

Nadere informatie

Nieuwsbrief Paasberg

Nieuwsbrief Paasberg Nieuwsbrief Paasberg Van de woonzorgmanager Beste bewoner/relatie, U ontvangt hierbij onze digitale nieuwsbrief. NR. 6 (04-04-16) Gastvrijheidszorg met Sterren. Dinsdag 29 maart hebben we bezoek gekregen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: Website:

NIEUWSBRIEF. Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: Website: NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: hurdegaryp@opo-furore.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 15 nr. 06 donderdag 20 december 2018 met de digitale

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Beste leden, Vorige maand is er geen nieuwsbrief verstuurd. Deze is voor twee maanden. Kerstfeest op Speeltuin Schiewijk Ieder jaar vieren we op

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Locatie : Beukenlaan 8, 5363 RA Velp Secr. : Noordhoek 22, 5375 AS REEK www.kinderboerderijvelp.nl Info : kinderboerderijvelp@gmail.com Rabo : NL64RABO0128 780371 KvK : 17198081 Nieuwsbrief december 2018

Nadere informatie

HuifkarInformatieKrant

HuifkarInformatieKrant HuifkarInformatieKrant Beste ouders/verzorgers, Het is alweer kerstvakantie. De tijd vliegt voorbij en wat zijn er veel ontwikkelingen op school en binnen onze stichting. Middels brieven bent u op de hoogte

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven Tweede nieuwsbrief december 2016 In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws 2016 Kalender Sinterklaas Invallers Wc-actie leerlingenraad Nieuws van de Brede School Presentatieles Brede School Activiteiten Nieuws

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 19 september 2014

Nieuwsbrief 3 19 september 2014 Nieuwsbrief 3 19 september 2014 Studiedag team, kinderen vrij! A.s. woensdag 24 september hebben de kinderen vrij en gaan de leraren weer hard aan de slag met de kwaliteit verbetering van ons onderwijs.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Salland Actief Ontdek en doe mee! Iedereen Actief

Nieuwsbrief Salland Actief Ontdek en doe mee! Iedereen Actief Nieuwsbrief Salland Actief Ontdek en doe mee! Iedereen Actief Met gepaste trots presenteren wij u hierbij onze eerste nieuwsbrief aangepast sporten in de regio Salland. ONTDEK EN DOE MEE! Ontdek en doe

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F vijftiende jaargang, nummer 24 donderdag 13 april 2017

N I E U W S B R I E F vijftiende jaargang, nummer 24 donderdag 13 april 2017 N I E U W S B R I E F 3 8 8 vijftiende jaargang, nummer 24 donderdag 13 april 2017 Vrijdag 14 april: Goede vrijdag, alle kinderen vrij. Maandag 17 april: 2 e Paasdag, alle kinderen vrij. Vrijdag 21 april:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 LINQUENDA THEATER Op MAANDAG 31 JULI komt er speciaal voor u een theatershow. Laat u verrassen met de show Terug naar vroeger van LINQUENDA Theatershows. Nodig hiervoor

Nadere informatie

Najaarsbijeenkomst regio Friesland van het Genootschap van Sint Jacob 9 november 2013.

Najaarsbijeenkomst regio Friesland van het Genootschap van Sint Jacob 9 november 2013. Najaarsbijeenkomst regio Friesland van het Genootschap van Sint Jacob 9 november 2013. Een feest van herinneringen, dàt is een bijeenkomst van het Genootschap. Dit jaar komen we bij elkaar in Hotel/Restaurant

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week

WEEKBULLETIN. Week WEEKBULLETIN Week 4 2018 Belangrijke data in januari Wo 17/01: & Start Gezond Vr 19/01: Gr 1/2B vrij Vr 26/01: Gr 1/2A vrij Do & vr 01/02 en 02/02: en, alle kinderen vrij Er wordt in de groepen gewerkt

Nadere informatie

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 September: herfstmaand ook wel fruitmaand genoemd. De dagen worden weer korter en s-nachts wordt het weer frisser. Vaak biedt september ons nog een heerlijke nazomer. Daar gaan

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 53 augustus 2019

N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 53 augustus 2019 N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 53 augustus 2019 voorzitter Marry de Ridder 515864 - marry.deridder@gmail.com secretaris Theo Essen 515117 - essenth@hotmail.com penningmeester

Nadere informatie

kan worden - we zoeken in totaal honderden kinderen)

kan worden - we zoeken in totaal honderden kinderen) kan worden - we zoeken in totaal honderden kinderen) Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl OVERSPRINGEN Dinsdag 3 juli springen de leerlingen

Nadere informatie

De foto hierboven laat het eigenlijk al zien, waar dit nummer overgaat.

De foto hierboven laat het eigenlijk al zien, waar dit nummer overgaat. Hoofdredactie: Paul Meekhof mei / juni 2015 Pagina s : 10 NR 4 De foto hierboven laat het eigenlijk al zien, waar dit nummer overgaat. De herdenking van afgelopen 4 mei en de viering van 5 mei. Voor het

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Het Anker Lemelerveld. December

Activiteitenkalender. Het Anker Lemelerveld. December Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld December Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn in

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 12. Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij

WEEKBULLETIN. Week 12. Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij WEEKBULLETIN Week 12 Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf 11.30 uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij Gefeliciteerd We feliciteren onze jarigen: 20/03 Eldan Rutetebya

Nadere informatie

VERSLAG SPIEGELGESPREK MET CLIËNTEN EN MANTELZORGERS MAASSLUIS VLAARDINGEN SCHIEDAM. Meedoen met ROGplus

VERSLAG SPIEGELGESPREK MET CLIËNTEN EN MANTELZORGERS MAASSLUIS VLAARDINGEN SCHIEDAM. Meedoen met ROGplus VERSLAG SPIEGELGESPREK MET CLIËNTEN EN MANTELZORGERS MAASSLUIS VLAARDINGEN SCHIEDAM Meedoen met ROGplus Thema: dienstverlening en kwaliteit hulpmiddelenleverancier Medipoint Theater Koningshof in Maassluis

Nadere informatie

Nieuws van Alex december 2017

Nieuws van Alex december 2017 En overal waar wij zijn schijnt Zijn licht! Buiten is het donker. De nacht lijkt eindeloos, maar Jezus kwam ons redden en nu is er weer hoop. Hij kwam met licht en liefde. Hij kwam echt heel dichtbij.

Nadere informatie

Jarige komende week. Schoolfotograaf. Agenda. Schoolkorfbal. di.mo wo. mi Nel ma do Admin *De directie is donderdags wisselend aanwezig

Jarige komende week. Schoolfotograaf. Agenda. Schoolkorfbal. di.mo wo. mi Nel ma do Admin *De directie is donderdags wisselend aanwezig Vrijdag 27 mei 2016, 1 ste jaargang Nummer 35, week 22 Jarige komende week Za 28 mei Noah Gerrits UILEN Agenda 30 mei Schoolfotograaf Aanwezigheid directie, ib-er en administratie Hieronder staat vermeld

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f

N i e u w s b r i e f SCHOOLJAAR 2018-2019 N i e u w s b r i e f 0 1-10- 2 0 1 8 B o e k e n m a r k t I n d i t n u m m e r : Verjaardag leerkrachten Komt u ook? 2 Muziek op school 2 Griezeltocht 2 Agenda 2 Middenbouw onderbouw

Nadere informatie

Afwezigheid meester Ronald Op dinsdag 18 september is meester Ronald van groep 7 afwezig, juf Inge werkt deze dag in groep 7.

Afwezigheid meester Ronald Op dinsdag 18 september is meester Ronald van groep 7 afwezig, juf Inge werkt deze dag in groep 7. De Info Schooljaar 2018/2019, nummer 2 6 september 2018 In deze nieuwsbrief: - Even voorstellen - Afwezigheid meester Ronald - Nieuws van de OR - schoolfotograaf - Schoolkalender - Groepslijsten - Gevraagd:

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2019

Nieuwsbrief juli 2019 Nieuwsbrief juli 2019 En dan is het zo maar juli...nog 3 weken en dan kunnen we allemaal genieten van een heerlijke zomervakantie. Ieder jaar opnieuw zeggen we tegen elkaar: wat is het toch weer snel gegaan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Overdag bij ons. Contact met anderen en lekker bezig zijn

Overdag bij ons. Contact met anderen en lekker bezig zijn 0348-44 17 14 info@rijnhoven.nl Overdag bij ons Contact met anderen en lekker bezig zijn Een thuis voor ouderen. Met zelfstandigheid waar mogelijk. En precies de zorg die nodig is. Welkom bij De Rijnhoven.

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

Soms kom je erachter dat je een strijd hebt gestreden die je niet kan winnen.

Soms kom je erachter dat je een strijd hebt gestreden die je niet kan winnen. Update 27-3-2012 Lieve mensen, Soms kom je erachter dat je een strijd hebt gestreden die je niet kan winnen. Vorige week op 18-3-2012 werd Lady ziek. Zij heeft koliek gekregen (buikpijn) en daar zijn we

Nadere informatie

2013 nummer 1. We kunnen niet wachten.

2013 nummer 1. We kunnen niet wachten. 2013 nummer 1 We kunnen niet wachten. Bij het maken van deze Nieuwsbrief is het nog koud. Maar het voorjaar komt er aan en dan gaan de Stokvisrijders er weer lekker op uit. De hele vereniging staat startklaar

Nadere informatie

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 AGENDA 7 maart Start projectweek; Hallo Wereld 8 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 9 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 14 maart Ouderavond

Nadere informatie

Wijzernieuws. Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht. September 2017 Jaargang 4, Nr. 2 Inhoud. Een laatste groet. Voor in uw agenda:

Wijzernieuws. Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht. September 2017 Jaargang 4, Nr. 2 Inhoud. Een laatste groet. Voor in uw agenda: Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht Wijzernieuws September 2017 Jaargang 4, Nr. 2 Inhoud Personele zaken pg. 2 Intervisie voor ouders pg. 2 Staking pg. 2 Brede school circuit pg. 2 Buurtteam pg.

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 07

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 07 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 07 Belangrijke data in februari: Di. 16/02: 10-minutengesprekken Do. 18/02: 10-minutengesprekken Vr. 19/02: groep 1/2 A vrij Ma. 22/02 t/m vr. 26/02: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Start schooljaar. kalender. 31 augustus 3 september 5 september 10 september kennismakingsgesprekken. gr. 3-4

Start schooljaar. kalender. 31 augustus 3 september 5 september 10 september kennismakingsgesprekken. gr. 3-4 octopost 22-8-2018 - nr. 1 Start schooljaar Afgelopen maandag is het nieuwe schooljaar gestart, met een mooi bouwlied door het team. De nieuwbouw van KindPark Boekel heeft geleid tot een grote verandering

Nadere informatie

INFORMATIEBLAD september 2014

INFORMATIEBLAD september 2014 AFDELING ZWOLLE INFORMATIEBLAD september 2014 Van de voorzitter De zomer zit er weer bijna op en dat betekent dat het verenigingsleven weer langzaam op gang komt. De eerste bestuursvergaderingen worden

Nadere informatie