2013 nummer 4. Wij zijn verhuisd met onze activiteiten naar St. Jurriën!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "2013 nummer 4. Wij zijn verhuisd met onze activiteiten naar St. Jurriën!"

Transcriptie

1 2013 nummer 4 Van het bestuur Via Stichting Specsavers Steunt is er een maand actie gevoerd voor onze vereniging. Terwijl deze Nieuwsbrief gemaakt wordt, is de uitslag nog niet bekend. De strijd is nog spannend en de stemknoppen staan nog roodgloeiend! Maar hoe de uitslag ook zal zijn, willen wij als bestuur graag het volgende daarover zeggen: Heel erg bedankt voor alle stemmen en steun die wij in de actieperiode hebben gekregen. Het is geweldig om mee te maken hoeveel mensen onze Stokvisrijders een warm hart toedragen. Familie, vrienden, organisaties en bedrijven: dankjewel voor alle tijd die jullie aan de actie hebben besteed! Leuk om te vermelden: Er is actie gevoerd en gestemd vanuit Nederland, Zwitserland, België, Frankrijk, Engeland, Italië, Spanje, Filippijnen, Turkije, Bonaire, Rusland, Amerika, Saoedi-Arabië, Zuid Afrika, Canada en Nieuw Zeeland. Ook bedanken wij de Stichting Specsavers Steunt die met hun maatschappelijke betrokkenheid zoveel organisaties en initiatieven op weg helpt. Tot slot feliciteren wij de winnaar dat zijn alle organisaties die mee hebben gedaan in Nederland, want zij staan allemaal op hun eigen manier klaar voor heel wat goed werk! Wij zijn verhuisd met onze activiteiten naar St. Jurriën! Op 4 november dronken we voor het laatst koffie in Corel. Daarna heeft voorzitster Wilma Kok bedankt voor alle fijne jaren onder jullie dak. Zij wenste bewoners, medewerkers en vrijwilligers alle goeds voor de toekomst! Daarna ruimden we de zaal op en pakten we ons boeltje in voor de verhuizing. Met scoots, fietsen en auto s in optocht naar St. Jurriën. Daar werden wij hartelijk ontvangen met ballonnen, bubbels en fijne woorden van locatiemanager Ynke Faber.

2 Een toost op ons nieuwe onderkomen met de wens dat we in St. Jurriën veel leuke dingen gaan meemaken! Voortaan zijn de Deventer Stokvisrijders te vinden in Woonzorg- en wijkcentrum St. Jurriën, P.C. Hooftlaan 97 / 7412 PL Deventer De soosmiddag is iedere maandagmiddag van uur.

3 Gratis Proefles Zityoga door Berry Steenbruggen Maandag 20 januari Vanaf uur is iedereen welkom voor koffie of thee. De yoga begint om uur. De bewoners van St. Jurriën en de gebruikers van het activiteitencentrum zijn ook van harte welkom! Berry Ik ben Berry Steenbruggen en verzorg al bijna 30 jaar yogalessen in Deventer en omgeving. Ook sinds kort wateryoga. Bij de Hatha yoga maken we gebruik van het bewust voelen van de spanning en de ontspanning. De oefeningen worden vaak gedaan in combinatie met de adem. Dit geeft een fijne ontspanning. Ook kunnen pijntjes in het lichaam minder gevoeld worden door deze bewuste vorm van bewegen. Zityoga In Gorssel gaf ik yogales aan 55 plussers. Toen deze 55 plussers na 20 jaar yogalessen in tussen de 70 en 85 waren werden sommige oefeningen wat moeilijker en zijn we over gegaan naar zittende yoga oefeningen. Iedereen was zo enthousiast over deze zit yogalessen dat zelfs jongeren mee deden aan deze yogales. Intussen ben ik aardig gespecialiseerd in het verzorgen van de zit yogalessen. Wat is zityoga? Zityoga is een mooie vorm van yoga en heeft je hebt er veel profijt van: - je blijft je bewust van het lichaam - alle spieren worden gebruikt zonder te belasten - wanneer je door omstandigheden veel moet zitten, dan komt de ademhaling nog wel eens hoog in de borst, bij zityoga zijn we ons goed bewust van de buikademhaling - bijna iedereen kan mee doen tijdens deze lessen - door het samen te doen geeft het een stimulans - wanneer het niet mogelijk is om een oefening te doen is er vaak een alternatief Tijdens mijn vrijwilligerswerk in St. Jurriën heb ik ook de zit yoga verzorgd. Intussen heb ik al bijna twintig jaar ervaring met deze vorm van yoga. Ik verheug me erop om u een gratis proefles te mogen geven in St. Jurriën. Met yogagroet, Berry

4 Terugblik op de laatste (Paviljoen Vogeleiland) tocht van 2013 Herfst tocht met verrassingen: workshop en koffie met gebak in De Kruidentuin. Het was er supergezellig! Aan het eind van de middag had Bep Spa de koffie klaar staan in het Paviljoen Vogeleiland. Het was een leuke afsluiting van het seizoen en de Stokvisrijders kunnen niet wachten tot de eerste tocht in 2014 (om precies te zijn op 12 april).

5 Van het bestuur 2013 is een zeer actief jaar geweest voor de Vereniging. Een terugblik laat ons vrolijke leden, enthousiaste vrijwilligers en bijzonder betrokken organisaties en bedrijven zien. Leuke activiteiten, prachtige tochten en niet te vergeten een geweldig uitstapje gaven de Stokvisrijders: veel plezier, gezelligheid en saamhorigheid. Volgend jaar rijden wij samen verder! De Deventer Stokvisrijders wensen alle betrokkenen bij onze vereniging: Fijne Kerstdagen en een gezond en positief 2014! Invalidentoilet Vogeleiland De redactie ontving het volgende bericht van Bep Spa: Hallo Deventer Stokvisrijders, ik heb goed nieuws voor jullie! De toegang van het invalidentoilet op het Vogeleiland wordt geëgaliseerd. Het toilet wordt toegankelijk via de speciale Europese sleutel voor minder validen. Deze is reeds in gebruik voor het toilet in de Kleine Overstraat. De sleutel kun je ophalen in het Paviljoen (je kunt naar boven rijden met de scoot!). Als het goed is, komt er ook nog een alarmknopje. De Europese sleutel, voor beide toiletten, is ook te koop voor 10 bij het Wmo-loket op de Leeuwenbrug. Ik laat wel weten als er meer nieuws is. groet, Bep Examen verkeersregelaars Het examen voor de Verkeersregelaars is gewijzigd. Tegenwoordig moet het examen digitaal worden afgelegd. Daarvoor worden avonden gepland in februari 2014 en onze Verkeersregelaars ontvangen hierover persoonlijk bericht. Na het examen krijgen de betrokken vrijwilligers weer hun aanstellingspas die een jaar geldig is. De Deventer Stokvisrijders zijn blij met zo n grote groep Verkeersregelaars want zij zijn hard nodig om de tochten (en de Stokvissen!) in goede banen te leiden.

6 Achter de schermen Onze vereniging heeft veel vrijwilligers en iedereen doet zijn/haar eigen ding. Verkeersregelaar, bingocommissielid, bestuurslid, EHBO-ster, fotograaf, sponsorwerver, tochtenorganisator, oefendagcoördinator. Daarnaast kennen wij nog een paar mensen achter de schermen. Zij treden niet graag in de schijnwerpers, maar zij doen wel heel belangrijk werk voor de Deventer Stokvisrijders. In deze Nieuwsbrief lichten wij een tipje van de sluier op (in willekeurige volgorde): Greta Pinkster: Wat zijn we blij wanneer er weer een verjaardagskaartje van de vereniging door de brievenbus komt. Hartelijk bedankt dat jij onze verjaardagskalender in de gaten houdt! Jurgen Slag: Dankzij jouw hulp blijft de boekhouding van de vereniging op orde en heeft de kascommissie tegenwoordig nog maar weinig opmerkingen. Dank je wel voor al je werk! Bert Breedveld: Jij krijgt nogal wat updates te verwerken en zorgt dat onze website er tiptop uitziet. We krijgen daar veel complimentjes over, maar die zijn echt allemaal voor jou! Zo, de schijnwerper kan weer uit, maar laat duidelijk zijn dat we jullie voor geen goud willen missen!! Feestcommissie Hard aan het werk met ballonnen en slingers, toeters en bellen, plannen en sponsorwerving. Ons 10-jarig bestaan wordt een feestje! Ideeën kunnen nog steeds ingeleverd worden bij Gerda, Mariëlle, Wilma, Anton en Geerhart. Op veler verzoek nog even terug naar Borne met het Hans Kok C1000 uitstapje!

7 Aftrek posten voor de Belasting Het is ieders eigen verantwoordelijkheid om te zorgen dat de belastinggegevens goed worden ingevuld. Toch willen wij graag de onderstaande aandachtspunten meegeven. Veel mensen blijken niet voldoende op de hoogte van deze aftrekposten: 185,- opladen Scootmobiel 185,- stroom gebruik opsta stoel 185,- stroom gebruik trippelstoel 185,- stroom gebruik hoog laag bed 0,27 per km voor bezoek aan dokter, therapeut of reuma zwemmen 300,- bij Psoriasis of eczeem voor het extra wassen van kleding en beddengoed En verder: - Kleding speciaal voor rolstoel of scootmobiel o.a. regen cape en schootkleed - Onkosten aan eigen scootmobiel - Bedragen die u zelf moet bijbetalen voor medisch zwemmen, tandarts of medicijnen. Rij veilig deze winter!

8 Agenda Iedere maandag: soosmiddag in de recreatiezaal van Woonzorg- en wijkcentrum St. Jurriën van uur 6 jan. Eerste soosmiddag van 2014 Nieuwjaarwensen voor leden, vrijwilligers en partners. 20 jan. Proefles Zityoga door Berry Steenbruggen (zie elders in de Nieuwsbrief) Vanaf uur is iedereen welkom voor koffie of thee. De yoga begint om uur. De bewoners van St. Jurriën en de gebruikers van het activiteitencentrum zijn ook van harte welkom! 25 jan. Eerste BINGO van 2014, aanvang uur (iedereen is welkom, ook de bewoners van St. Jurriën, de gebruikers van het activiteiten centrum en de bewoners van Zandweerd) 22 febr. BINGO, aanvang uur in St. Jurriën (ook niet-leden zijn welkom) 24 febr. Informatiebijeenkomst van Welzorg. Vanaf uur is iedereen welkom voor koffie of thee. De informatie - bijeenkomst begint om uur. De bewoners van St. Jurriën en de gebruikers van het activiteitencentrum zijn ook van harte welkom! 18 mrt. Etentje met bowlen, leden ontvangen hiervoor apart een uitnodiging. 29 mrt. BINGO, aanvang uur in St. Jurriën (ook niet-leden zijn welkom) 31 mrt. Algemene Ledenvergadering, leden ontvangen apart een uitnodiging. Redactie Bijdragen: B. Spa (Invaliden toilet), B. Steenbruggen (Zityoga) en A. Slag Foto s: Foto Geerars (drie van de verhuizing), G.v.Nieuwenhoven, A. Bakker, chauffeur uitstapje (drie) en W. Binnendijk Informatie en foto s van activiteiten zijn ook te vinden op: Redactieadres: Hofstraat 14, 7411 PD Deventer // wilma@binnendijk.com Met dank aan:

Van één van onze leden kregen we wel een paar leuke plaatjes onder ogen. De inzendster, Ria Kars, ontvangt als dank een kleine attentie.

Van één van onze leden kregen we wel een paar leuke plaatjes onder ogen. De inzendster, Ria Kars, ontvangt als dank een kleine attentie. 2013 nummer 3 Een mooie zomer We genoten van een zomer met zon en prachtige tochten ja soms een flinke regenbui, maar de Deventer Stokvisrijders kunnen wel tegen een stootje. De redactie van de Nieuwsbrief

Nadere informatie

2015 nummer 2 LUSTRUM ACHTER DE RUG, BLIK OP DE TOEKOMST!

2015 nummer 2 LUSTRUM ACHTER DE RUG, BLIK OP DE TOEKOMST! 2015 nummer 2 LUSTRUM ACHTER DE RUG, BLIK OP DE TOEKOMST! Voorzitster Wilma Kok: Terugkijkend op ons tienjarig jubileum neem ik jullie in vogelvlucht even mee. Vorig jaar oktober hebben we een heel mooi

Nadere informatie

2014 nummer 2. Het bestuur wenst alle leden en vrijwilligers een leuk Feestjaar!

2014 nummer 2. Het bestuur wenst alle leden en vrijwilligers een leuk Feestjaar! 2014 nummer 2 Het bestuur wenst alle leden en vrijwilligers een leuk Feestjaar! Van het bestuur Met de opening van de elfde Nationale Scootmobiel Dag 2014 gaf sponsor Hans Kok (C1000 Colmschate) ook het

Nadere informatie

Burgemeester Heidema hield een toespraak en schreef in ons Digitale Gastenboek:

Burgemeester Heidema hield een toespraak en schreef in ons Digitale Gastenboek: 2014 nummer 4 Van het bestuur Deze maand op 3 december, was de officiële verjaardag van Vereniging. Wij vieren onze verjaardag een jaar lang, vanaf de Nationale Scootmobiel Dag in juni 2014 tot en met

Nadere informatie

BEGIN VAN DE TWELLO TOCHT: EERST MET ELKAAR OP DE FOTO!

BEGIN VAN DE TWELLO TOCHT: EERST MET ELKAAR OP DE FOTO! 2016 nummer 4 BEGIN VAN DE TWELLO TOCHT: EERST MET ELKAAR OP DE FOTO! Burgemeester Jos Penninx maakte voor De Deventer Stokvisrijders een prachtige tocht door Twello. Zie elders in deze Nieuwsbrief. Van

Nadere informatie

2015 nummer 1. Een vrolijke Algemene Ledenvergadering!

2015 nummer 1. Een vrolijke Algemene Ledenvergadering! 2015 nummer 1 Een vrolijke Algemene Ledenvergadering! Tijdens de Algemene Ledenvergadering werd door de medewerkers van Specsavers Deventer een symbolische cheque overhandigd aan onze voorzitster Wilma

Nadere informatie

2014 nummer 1. Stichting Specsavers Steunt

2014 nummer 1. Stichting Specsavers Steunt 2014 nummer 1 Van het bestuur Deze Nieuwsbrief verschijnt op 31 maart, de datum van de Algemene Ledenvergadering. Op deze vergadering worden zoals gebruikelijk de activiteiten van het komend jaar besproken

Nadere informatie

2018 nummer 1. Feest voor Deventer Scootmobielrijders! Op zondagmiddag 27 mei wordt samen de KOEK & SCOOTMOBIEL TOCHT gereden.

2018 nummer 1. Feest voor Deventer Scootmobielrijders! Op zondagmiddag 27 mei wordt samen de KOEK & SCOOTMOBIEL TOCHT gereden. 2018 nummer 1 Feest voor Deventer Scootmobielrijders! Op zondagmiddag 27 mei wordt samen de KOEK & SCOOTMOBIEL TOCHT gereden. De tocht wordt begeleid door gidsen en in groepjes gereden. Er wordt verteld

Nadere informatie

2018 nummer 3 WAT HEBBEN DE STOKVISRIJDERS GENOTEN VAN DE ZOMER!!

2018 nummer 3 WAT HEBBEN DE STOKVISRIJDERS GENOTEN VAN DE ZOMER!! 2018 nummer 3 WAT HEBBEN DE STOKVISRIJDERS GENOTEN VAN DE ZOMER!! Van het bestuur: Het zijn warme zomermaanden geweest, ook voor het bestuur. Alle geplande activiteiten hebben gewoon doorgang gevonden,

Nadere informatie

Gefeliciteerd en de beste wensen voor jullie huwelijk. Van harte gefeliciteerd met jullie jawoord!

Gefeliciteerd en de beste wensen voor jullie huwelijk. Van harte gefeliciteerd met jullie jawoord! 祝 福 : 结 婚 Van harte gefeliciteerd. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. Van harte gefeliciteerd. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. Gefeliciteerd en de beste wensen voor jullie huwelijk.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14, september 2010

Nieuwsbrief 14, september 2010 Stichting WoonMere Nieuwsbrief 14, september 2010 Redactie: Mariska Elfrink Hallo allemaal, Eindelijk is het dan gebeurt: we zijn verhuist naar ons eigen appartement! Inmiddels wonen we hier alweer een

Nadere informatie

2014 nummer 3. Van het bestuur De Deventer Stokvisrijders vieren een jaar lang hun 10-jarig bestaan!

2014 nummer 3. Van het bestuur De Deventer Stokvisrijders vieren een jaar lang hun 10-jarig bestaan! 2014 nummer 3 Van het bestuur De Deventer Stokvisrijders vieren een jaar lang hun 10-jarig bestaan! Vanaf de start tijdens de Nationale Scootmobiel Dag wordt het Feestthema Plezier en Promotie ingevuld

Nadere informatie

bab.la Uitdrukkingen: Persoonlijke correspondentie Gelukwensen Nederlands-Nederlands

bab.la Uitdrukkingen: Persoonlijke correspondentie Gelukwensen Nederlands-Nederlands Gelukwensen : Huwelijk Van harte gefeliciteerd. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. Van harte gefeliciteerd. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. Gelukwensen aan een vers Gefeliciteerd en

Nadere informatie

mei 14 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen

mei 14 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen mei 14 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen Beste ouders en verzorgers Dit keer een nieuwsflits met wat minder nieuws. We zitten midden in de gebroken weken en dan heb ik altijd

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 2 20 februari 2015 VOORJAARSVAKANTIE Van maandag 23 februari 2015 t/m zondag 1 maart 2015 zijn er geen yogalessen

Nadere informatie

Carla Birza fietste op 13 april met ons mee en dit was haar reactie: Beste mensen van de scootmobiel club,

Carla Birza fietste op 13 april met ons mee en dit was haar reactie: Beste mensen van de scootmobiel club, 2013 nummer 2 Dit jaar krijgen onze tochten voor het eerst de naam van één van onze sponsoren. De eerste tocht werd gereden met de naam van Birza Design. Het ontwerpbureau zorgde voor de huisstijl en denkt

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2015

Info bulletin mei t/m september 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2015 Overzicht activiteiten mei t/m september 2015 Gezinsfietstocht donderdag 14

Nadere informatie

gedragsregel in verhaal: lekker luieren

gedragsregel in verhaal: lekker luieren gedragsregel in verhaal: lekker luieren De zomerstage van dit jaar zit erop voor de zwemmers en natuurlijk ook voor Henk Haai. Ze hebben allemaal keihard getraind en hebben mooie prestaties neergezet op

Nadere informatie

2016 nummer 3 GROEPSFOTO OP DE VELUWE!

2016 nummer 3 GROEPSFOTO OP DE VELUWE! 2016 nummer 3 GROEPSFOTO OP DE VELUWE! Een uitstapje om nooit te vergeten: 53 personen, 31 scootmobielen, 2 elektrische rolstoelen en een paar gewone rolstoelen, 9 fietsen, 1 rolstoelbus en 2 vrachtwagens

Nadere informatie

Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 10 inspirerende activiteiten!

Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 10 inspirerende activiteiten! Programma GEMEENTE HEERHUGOWAARD 2015 Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 10 inspirerende activiteiten! Vrijwilligers in Heerhugowaard kunnen van 14 t/m 22 november 2015 gratis deelnemen aan boeiende en inspirerende

Nadere informatie

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 De laatste nieuwsbrief van dit jaar. Altijd weer zo n moment van even terug kijken. Zeker de afgelopen decembermaand met alle activiteiten. We kunnen terugkijken op een

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 3 April 2014 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar: Cliëntzeggenschap,

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 1 Januari 2015 Van de redactie Hallo, Een nieuw jaar en ook weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Wat kan ik voor u doen?

Wat kan ik voor u doen? 139 139 HOOFDSTUK 9 Wat kan ik voor u doen? WOORDEN 1 1 Peter is op vakantie. Hij stuurde mij een... uit Parijs. a brievenbus b kaart 2 Ik heb die kaart gisteren.... a ontvangen b herhaald 3 Bij welke...

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief nr. 6 23 augustus 2015 De lessen gaan weer beginnen! De zomervakantie is voorbij, wat gaat de tijd toch snel.

Nadere informatie

Feest in 2018! Eind goed, al goed:

Feest in 2018! Eind goed, al goed: 2017 nummer 3 Feest in 2018! Deventer bestaat 1250 jaar en dat wordt gevierd! Houdt het nieuws via krant, facebook en website dus goed in de gaten want er valt veel leuks te beleven. Tipje van de sluier:

Nadere informatie

Lieve cursisten, Voor jullie ligt de 3 e nieuwsbrief vol met wetenswaardigheden en geplande activiteiten, ik wens jullie veel leesplezier!

Lieve cursisten, Voor jullie ligt de 3 e nieuwsbrief vol met wetenswaardigheden en geplande activiteiten, ik wens jullie veel leesplezier! Lieve cursisten, Voor jullie ligt de 3 e nieuwsbrief vol met wetenswaardigheden en geplande activiteiten, ik wens jullie veel leesplezier! BEURS PIJNACKER - WITTE HUIS Op 11 april houdt Oberon haar jaarlijkse

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5 Nieuwsbrief nr. 68 jaargang 7 januari 2011 Hallo allemaal, Om te beginnen wil de redactie van de nieuwsbrief jullie een goed, gezond en sportief 2011 wensen. We hopen dat alle goede voornemens uit gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

bab.la Uitdrukkingen: Persoonlijke correspondentie Gelukwensen Nederlands-Grieks

bab.la Uitdrukkingen: Persoonlijke correspondentie Gelukwensen Nederlands-Grieks Gelukwensen : Huwelijk Van harte gefeliciteerd. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. Συγχαρητήρια. Σας ευχόμαστε όλη την ευτυχία του κόσμου. Gelukwensen aan een vers Gefeliciteerd en de beste wensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni

Nieuwsbrief juni Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Agenda juni Nieuwsbrief juni 2017-2018 4 Zwemles (groep 5-6) 2 Zwemles (groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet Regio Waardenlanden

Nieuwsbrief CliëntAanZet Regio Waardenlanden Nummer 5 Juni 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar: Cliëntzeggenschap,

Nadere informatie

Antwoordenmodel. Herhalingsoefeningen De Sprong, Thema 1. Oefening 1. studiejaar 2007/2008 studiejaar 2008/2009. 255 euro per maand 272 euro per maand

Antwoordenmodel. Herhalingsoefeningen De Sprong, Thema 1. Oefening 1. studiejaar 2007/2008 studiejaar 2008/2009. 255 euro per maand 272 euro per maand Antwoordenmodel Herhalingsoefeningen De Sprong, Thema 1 Oefening 1 1. studiejaar 2007/2008 studiejaar 2008/2009 255 euro per maand 272 euro per maand 182.000 studenten 200.000 studenten 5.800 Nederlandse

Nadere informatie

MS Vereniging Nederland Regio Brabant West Paganinistraat 11 5144 XN Waalwijk T 0416-333074 www.msvereniging.nl

MS Vereniging Nederland Regio Brabant West Paganinistraat 11 5144 XN Waalwijk T 0416-333074 www.msvereniging.nl November 2009 MS Vereniging Nederland Regio Brabant West Paganinistraat 11 5144 XN Waalwijk T 0416-333074 www.msvereniging.nl Beste Leden, Met deze nieuwsbrief informeren wij u graag over de laatste ontwikkelingen

Nadere informatie

Op 26 april ontving onze voorzitster Wilma Kok een Koninklijke Onderscheiding in het bijzijn van familie, vrienden en de Stokvisrijders!

Op 26 april ontving onze voorzitster Wilma Kok een Koninklijke Onderscheiding in het bijzijn van familie, vrienden en de Stokvisrijders! 2018 nummer 2 Op 26 april ontving onze voorzitster Wilma Kok een Koninklijke Onderscheiding in het bijzijn van familie, vrienden en de Stokvisrijders! Feest voor Deventer Scootmobielrijders! De voorzitster

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSPRAAT VRIJWILLIGERSPRAAT DECLARATIE KILOMETERVERGOEDINGEN. Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg'

VRIJWILLIGERSPRAAT VRIJWILLIGERSPRAAT DECLARATIE KILOMETERVERGOEDINGEN. Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg' NIEUWSBRIEF 3 JULI 2011 Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg' Eikenlaan 34 9697 RW Blijham tel 0597-565500 www.blanckenborg.nl VRIJWILLIGERSPRAAT Clarie de Boer Vrijwilligerscoördinator clarie.deboer@blanckenborg.nl

Nadere informatie

Nieuwskraker. Wat komen gaat. Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a.

Nieuwskraker. Wat komen gaat. Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a. Nieuwskraker nr. 16, 10 april 2015 Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a. Wat komen gaat Agenda 13 t/m 24 april: Entreetoets groep 7 Ook deze week: gesprekken met ouders van leerlingen

Nadere informatie

2015 nummer 3. Wat fijn dat er zoveel mensen klaar staan om onze vereniging te helpen. Wij kunnen nooit dankjewel genoeg zeggen!

2015 nummer 3. Wat fijn dat er zoveel mensen klaar staan om onze vereniging te helpen. Wij kunnen nooit dankjewel genoeg zeggen! 2015 nummer 3 DANKJEWEL VOOR ONS UITSTAPJE!! Ter Riele Transport Wilp, Verheul Transport Twello, Jumbo Hans Kok, Specsavers, Rabobank, St. Kerkvervoer Deventer en de gulle gevers van ons jubileum receptiecadeau,

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

Hoofdstuk 2. Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen

Hoofdstuk 2. Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen Hoofdstuk 2 Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen 48 Gangbare uitdrukkingen bij contact maken en onderhandelen De meeste zinnen die in dit overzicht staan, zijn formeel. U kunt deze

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

CHATTEN. verborgen verdriet MARIAN HOEFNAGEL

CHATTEN. verborgen verdriet MARIAN HOEFNAGEL CHATTEN verborgen verdriet MARIAN HOEFNAGEL Stotteren Kom op, Roy. Het is allang tijd. De leraar informatica legt een hand op Roys schouder. Maar Roy kijkt niet op of om. Hij zit achter de fijnste computer

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 1947 2017 Nieuwsbrief juli 2017 Feest Heikant 70 jarig bestaan 1947-2017 Datum 8 juli 2017 UITSTAPJE. Het belooft een avontuurlijke dag en avond te worden vol verrassingen en veel gezelligheid! We hopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij!

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Yoga Retreat at Sea 16-18 november 2018 Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Voel je vitaal bij ROOTZ! Vitale groet,

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 7 September 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar:

Nadere informatie

Wijkvereniging Oud Zuid Leidschendam. Programma en activiteiten in het Koophuis

Wijkvereniging Oud Zuid Leidschendam. Programma en activiteiten in het Koophuis Wijkvereniging Oud Zuid Leidschendam Programma en activiteiten in het Koophuis Van de voorzitter, Hierbij wil ik namens het bestuur alle bewoners van onze wijk een gelukkig nieuw jaar en een gezond 2016

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN Na een lange zomer met zon en regen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Het is misschien een beetje gek maar onze nieuwsbrief lijkt een beetje op de zomer,

Nadere informatie

Cliënten. Een uitgave van Careander Contact. THEMANUMMER: Hoera voor de vrijwilliger

Cliënten. Een uitgave van Careander Contact. THEMANUMMER: Hoera voor de vrijwilliger Een uitgave van Careander - 3 2018 Cliënten Contact THEMANUMMER: Hoera voor de vrijwilliger VAN DE BESTUURDER: Vrijwilligers Op 7 december is het Nationale vrijwilligersdag. Dan bedanken we alle vrijwilligers

Nadere informatie

Sponsoring voorbeeldmails

Sponsoring voorbeeldmails Sponsoring voorbeeldmails In dit document hebben we een aantal voorbeeldmails opgesteld, die je kunt sturen naar verschillende contacten voor sponsoring. Ter info: dance4life is een brandname en wordt

Nadere informatie

30 Stokvisrijders vierden het begin van de lente in De Kruidentuin te Twello.

30 Stokvisrijders vierden het begin van de lente in De Kruidentuin te Twello. 2016 nummer 1 DE LENTE IS BEGONNEN! 30 Stokvisrijders vierden het begin van de lente in De Kruidentuin te Twello. Van het bestuur Bovenstaande geweldige start van het voorjaar belooft veel goeds voor 2016.

Nadere informatie

Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen gekregen. Wilt u meer weten over dit keurmerk kijk dan op de website: www.stichtingmakkelijklezen.nl.

Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen gekregen. Wilt u meer weten over dit keurmerk kijk dan op de website: www.stichtingmakkelijklezen.nl. Chatten Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen gekregen. Wilt u meer weten over dit keurmerk kijk dan op de website: www.stichtingmakkelijklezen.nl. Colofon Een uitgave van Eenvoudig Communiceren

Nadere informatie

Gewoon meedoen! www.estinea.nl

Gewoon meedoen! www.estinea.nl Gewoon meedoen! Hoe wil jij meedoen? Dat vragen we aan iedereen die bij Estinea komt voor ondersteuning bij wonen, werken of leren. Meedoen in de samenleving - op je eigen niveau en je eigen manier - levert

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Al heel snel hadden ze ruzie met elkaar. Het spelen was niet leuk meer.

Al heel snel hadden ze ruzie met elkaar. Het spelen was niet leuk meer. Beertje Anders en Beertje Bruin gingen bij oma spelen. Al heel snel hadden ze ruzie met elkaar. Het spelen was niet leuk meer. Oma hoorde: Ik wil de bal, Ik wil de blokken, Ik ga kleuren, Ik wil de kleurpotloden

Nadere informatie

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij.

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij. Lied: Ik ben ik (bij thema 1: ik ben mezelf) (nr. 1 en 2 op de CD) : Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Ik heb een mooie naam, van achter en vooraan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Laten we elkaar het beste gunnen en dan delen we allemaal mee in vreugde! Doe elke dag wat met de volle intentie voor een ander en gun de ander in liefde wat je zelf ó zo graag

Nadere informatie

Nieuws. KNLTB Eendagstoernooien. Nieuws voor nieuwe leden

Nieuws. KNLTB Eendagstoernooien. Nieuws voor nieuwe leden 1 van 7 06/04/2011 18:46 LTC HARTEN Sportpark Wilhelmina Ginkelseweg Heelsum Introductie Nieuws Kalender Archief AC TC Harten Toernooi Nieuws Bijgewerkt op: 6-04-2011 18:38 Link naar de printversies van

Nadere informatie

TYPISCH YARDEN. Eerste editie. Typisch Yarden Kick-off: Een korte terugblik. In deze uitgave

TYPISCH YARDEN. Eerste editie. Typisch Yarden Kick-off: Een korte terugblik. In deze uitgave TYPISCH YARDEN Typisch Yarden Nieuwsbrief Eerste editie, juni 2013 Eerste editie De Typisch Yarden nieuwsbrief verschijnt onregelmatig en is bedoeld voor alle collega s van de divisie Uitvaartverzorging

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en. Omgeving

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en. Omgeving Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en Omgeving Uitgave 3 seizoen 2016-2017 Beste vrijwilligers! Het seizoen is bijna afgelopen, vandaar deze laatste nieuwsbrief. De volgende onderwerpen

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn)

SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn) Beste leden, Bijgaand treffen jullie weer een nieuwsbrief aan. Veel leesplezier gewenst! SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn)

Nadere informatie

Voorlichting Koning Willem 1 College te Den Bosch

Voorlichting Koning Willem 1 College te Den Bosch Nieuwsbrief december 2016 Voorlichting Koning Willem 1 College te Den Bosch In deze Nieuwsbrief Eskil aan het woord Partners van... Movie night Stichting specsavers Sociale vaardingsheids training Vrijwilliger

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015 Kalender: 21 okt Inloopochtend CJG voor ouders, 8.30 9.30 uur 21 okt Ouderavond Kanjeren 22 okt Groep 6 gaat naar MEC, tentoonstelling Dino s 23 okt Verjaardag

Nadere informatie

Vrijdag 18 december 2015. Dolleman, Barbé, Kamper Maandag 21 december tot vrijdag 1 januari Kerstvakantie

Vrijdag 18 december 2015. Dolleman, Barbé, Kamper Maandag 21 december tot vrijdag 1 januari Kerstvakantie Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 18 december 2015 Zaterdag 19 december Ophalen oud papier. Lopers zijn: Wijnker, Dolleman, Barbé, Kamper Maandag

Nadere informatie

Beertje Anders. Lief zijn voor elkaar. Afspraak 2

Beertje Anders. Lief zijn voor elkaar. Afspraak 2 Beertje Anders Lief zijn voor elkaar. Afspraak 2 H. Vos Beertje Anders Wat zonlicht is voor bloemen, is een glimlach voor een beer. Beertje Anders en Beertje Bruin gaan bij oma spelen. Het was maar even

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk bij Carintreggeland

Vrijwilligerswerk bij Carintreggeland Vrijwilligerswerk bij Carintreggeland Meld u ook aan als vrijwilliger! 2 Het waarom van vrijwilligerswerk De één doet het om een zinvolle bijdrage te leveren aan de maatschappij. De ander doet het om andere

Nadere informatie

SCHOOLVOETBALTOERNOOI 2015 En de winnaar is.. Zandberg D1!!!!! De tweede thriller in twee dagen tijd in het Rat Verlegh-stadion;

SCHOOLVOETBALTOERNOOI 2015 En de winnaar is.. Zandberg D1!!!!! De tweede thriller in twee dagen tijd in het Rat Verlegh-stadion; jaargang 17 nummer 13 donderdag 04-06-2015 KBS De Zandberg Zandberglaan 60-62 4818 GL Breda Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders, personeelsleden en diverse betrokkenen. Wilt u informatie

Nadere informatie

1. Liedje Welkom welkom http://www.youtube.com/watch?v=t5ajdsxwmhu 2. Liedje: Jij mag er zijn.

1. Liedje Welkom welkom http://www.youtube.com/watch?v=t5ajdsxwmhu 2. Liedje: Jij mag er zijn. NIEUWSBRIEF 2 Oktober 2013-20142014 Geachte Ouders/verzorgers, De eerste 9 weken zitten erop. De leerlingen en leerkrachten hebben hard gewerkt. Met z n allen hebben we goed ons best gedaan op de leervakken,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen Nieuwsbrief 8 Agenda 7 januari 2019 Eerste schooldag 9 januari 2019 Luizencontrole 11 januari 2019 Nieuwsbrief 9, Oudercafé 14 januari 2019 Studiedag, alle leerlingen vrij 23 januari 2019 Open dag 25 januari

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor.

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor. NIEUWSBRIEF December Mentorschap Midden-en Noordoost Brabant 2015 Editie 2 Jaargang 1 Hierbij ontvangt u de nieuwe nieuwsbrief van het Mentorschap Midden -en Noordoost brabant. Hiermee houden wij u op

Nadere informatie

Koningin Beatrixschool

Koningin Beatrixschool Nieuwsbrief 38 3-7-2015 Koningin Beatrixschool De Vissersingel 1, 7942EA Meppel www.beatrixschoolmeppel.nl T: 0522-251716 Geachte ouder(s) verzorger(s) Wat een mooi jaar hebben we achter de rug! In deze

Nadere informatie

Schoolkrant groep 5/6

Schoolkrant groep 5/6 Schoolkrant groep 5/6 Wat leuk dat u de schoolkrant van groep 5/6 gaat lezen. De kinderen hebben deze keer zelf bedacht wat ze willen schrijven of tekenen en met wie! Zo kunt u lezen over de herfstvakantie,

Nadere informatie

Voorbeeld sponsorwervingsbrieven

Voorbeeld sponsorwervingsbrieven Voorbeeld sponsorwervingsbrieven We hebben een aantal voorbeeldbrieven geschreven om het sponsorwerven nog gemakkelijker te maken. Kies de versie die het beste bij jou (of je situatie) past: > Brief voor

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26-06-2014

Nieuwsbrief 26-06-2014 Nieuwsbrief 26-06-2014 Beste ouders/verzorgers, Dit is de laatste schoolkrant van het schooljaar 2013-2014. Namens bestuur, team en directie van basisschool de Meent alvast een fijne vakantie gewenst!

Nadere informatie

SAMENSPRAAK. In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4. Korte Mededelingen...

SAMENSPRAAK. In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4. Korte Mededelingen... Nieuwsbrief VPG De Samenhang samen gaan wij het maken! Jaargang 13, Nummer 55, December 2014 SAMENSPRAAK In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4.

Nadere informatie

Het restaurant in Otterlo.

Het restaurant in Otterlo. Het verslag van mijn spontane actie/uitdaging handbikend van Enschede naar Scherpenzeel en terug. Een totale afstand van 259,92 km en heb hier zowel de zaterdag als de zondag 12 uur over gedaan (inclusief

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hengelaarsclub Sassenhein. Jaargang: maart 2014 Nr. 6. HC Sassenhein Postbus 39 9750 AA Haren (Gn)

Nieuwsbrief Hengelaarsclub Sassenhein. Jaargang: maart 2014 Nr. 6. HC Sassenhein Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) Het nieuwe seizoen De dagen beginnen al weer langer te worden, we gaan op weg naar de lente. Voor de meeste leden begint het al weer aardig te kriebelen. Hopelijk wordt het een mooi voorjaar met wat warme

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Kindervakantieweek THE STARS

Kindervakantieweek THE STARS Kindervakantieweek 20-22 juli 2015 THE STARS Hutten bouwen Dit jaar zijn onze hutten ook ons «decor» want wij zijn echte «Sterren» Pagina 2 Theater en Musical We leren acteren en muziek maken als echte

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

Inhoudsopgave...2. Voorwoord...3. Inleiding...3. Hoofdstukken...4. 1. Wat is een verpleeghuis?...4. 2. De geschiedenis van het verpleeghuis...

Inhoudsopgave...2. Voorwoord...3. Inleiding...3. Hoofdstukken...4. 1. Wat is een verpleeghuis?...4. 2. De geschiedenis van het verpleeghuis... Naam: School: Groep: 8 Laurens Tap De Trinoom Datum: 10 december 2012 Hoofdstuk: Inhoudsopgave Pagina 1 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave...2 Voorwoord...3 Inleiding...3 Hoofdstukken...4 1. Wat is een verpleeghuis?...4

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Ooit de parels van de Gedichtenwedstrijd 2015

Ooit de parels van de Gedichtenwedstrijd 2015 Ooit de parels van de Gedichtenwedstrijd 2015 Een organisatie van de bib & Davidsfonds Hoeilaart De laureaten Categorie 8 & 9-jarigen - Eervolle vermelding Heel lang geleden Ooit was ik zo mooi. ik zat

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBÖRG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBÖRG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM TOT SLOT Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet vrijblijvend. We verwachten dat zowel de organisatie als de vrijwilliger zich aan de gemaakte afspraken houdt. Dit is een van de basisregels voor een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje vrijdag 21 augustus 2015 jaargang 13 nr. 1 agenda: 1 september Rapporten ingeleverd Internetprotocol ingeleverd Afspraken

Nadere informatie

Persoonlijke correspondentie Gelukwensen

Persoonlijke correspondentie Gelukwensen - Huwelijk Van harte gefeliciteerd. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. aan een vers getrouwd paar Gefeliciteerd en de beste wensen voor jullie huwelijk. voor een vers getrouwd paar Van harte gefeliciteerd.

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor? Almere, juni 2015 De Stichting Vrienden van Archipel bestaat alweer bijna een jaar. In 2014 zijn we begonnen met het werven van donateurs en sponsors en gelukkig kunnen wij u melden dat we op de goede

Nadere informatie