Van één van onze leden kregen we wel een paar leuke plaatjes onder ogen. De inzendster, Ria Kars, ontvangt als dank een kleine attentie.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Van één van onze leden kregen we wel een paar leuke plaatjes onder ogen. De inzendster, Ria Kars, ontvangt als dank een kleine attentie."

Transcriptie

1 2013 nummer 3 Een mooie zomer We genoten van een zomer met zon en prachtige tochten ja soms een flinke regenbui, maar de Deventer Stokvisrijders kunnen wel tegen een stootje. De redactie van de Nieuwsbrief vroeg om zomerfoto s in te sturen, maar dat viel een beetje tegen. Wij denken dat de scootrijders het veel te druk hadden om kilometers te maken of in de zon een terrasje te pakken. Van één van onze leden kregen we wel een paar leuke plaatjes onder ogen. De inzendster, Ria Kars, ontvangt als dank een kleine attentie. Nu rijden wij de herfst in, maar eerst nog nagenieten van alle zomertochten! De Groentocht in juli was een heel klein beetje puzzeltocht met een heerlijke afloop! Het gebeurde nog nooit, maar Anton was ziek. Wat een narigheid. De tocht was gelukkig al helemaal klaar en dus reed Geerhart voorop. Het werd een prachtige rit. Bij Groen stond de koffie met cake klaar en werd een mooie groepsfoto gemaakt. Uiteindelijk kwamen we weer terug op het Vogeleiland en daar schoven wij aan voor een heerlijk buffet. Voor deze fijne middag dank aan fa. GROEN Woning- en projectinrichting, Slagerij Vrielink Colmschate en Paviljoen Vogeleiland!

2 Van het bestuur Wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen: wat zijn wij toch blij met onze sponsoren die al die leuke activiteiten van onze Vereniging mogelijk maken! Wij ontmoeten regelmatig positieve mensen die ons letterlijk op weg helpen. Ook de medewerkers van Zorggroep Solis staan voor ons klaar. Door de sluiting van Corel moesten wij op zoek naar een nieuw onderdak. Dat hebben wij gevonden in St. Jurriën en elders in deze Nieuwsbrief leest u ons Verhuisbericht. Langs deze weg willen wij de bewoners en medewerkers van Corel bedanken voor hun gastvrijheid in de afgelopen jaren. Wij wensen hen alle goeds voor hun toekomst! Welkom De Deventer Stokvisrijders heten hun nieuwe leden van harte welkom. Dat zijn: mevr. M. Ngutra, mevr. H. van der Velde Gerrits en mevr. J.A.H. Verheul Horstink (zij wonen alle drie in Twello) en dhr. T.N. Zoete. Wij hopen dat u een fijne tijd tegemoet gaat in onze vereniging! Rode Kruis Op 31 mei werd de feestelijke Sparklin Red bijeenkomst gehouden, waarvan de opbrengst grotendeels ten goede komt van de gasten van de Rode Kruis afdeling Deventer. De muntenopbrengst werd verdeeld over vijf goede doelen, waaronder onze vereniging. Op 20 september mocht onze penningmeester een cheque in ontvangst nemen. Heel hartelijk bedankt Rode Kruis voor deze bijzondere verrassing!

3 Feestcommissie 10 jaar Deventer Stokvisrijders Op 3 december 2014 bestaat onze vereniging precies 10 jaar. Het bestuur denkt vooruit en kwam tot de conclusie dat een feestje in de kou niet echt hartverwarmend voor de leden is. Daarom is het volgende plan bedacht: wij gaan een jaar lang (juni 2014 juni 2015) al onze activiteiten een feestelijk tintje geven. Het startsein voor dit feest is op zaterdag 21 juni 2014, tijdens de Nationale Scootmobiel Dag. Zo n plan vraagt natuurlijk om een goede voorbereiding. Daarom is er een Feestcommissie opgericht, die werkt onder verantwoordelijkheid van het bestuur. De commissie bestaat uit Gerda v. Amerongen, Mariëlle Smit, Wilma Binnendijk, Geerhart v. Nieuwenhoven en Anton Slag. Het doel is Plezier en Promotie: de leden mogen in het feestjaar extra veel plezier hebben en wij willen de vereniging nog meer bekendheid geven. Inmiddels heeft de Feestcommissie een begin gemaakt met haar werkzaamheden. Wanneer plannetjes gemaakt zijn en goedgekeurd door het bestuur, wordt gezocht naar de nodige financiën. Is er geld beschikbaar dan wordt de feestelijkheden daadwerkelijk georganiseerd. Verwacht wordt dat de plannen gepresenteerd worden tijdens de Algemene Ledenvergadering in maart Heeft u ideeën? Laat het weten aan de Feestcommissie!! Zomertocht Grouwstra tocht Doordat alle tochten dit jaar de naam krijgen van één van onze sponsoren, kan de vereniging af en toe de betreffende bedrijven een beetje in de schijnwerpers zetten. Wij rijden een middag rond met de sponsornaam op de scoot en waar mogelijk worden de bedrijven ook genoemd bij de berichtgeving over de tochten. Zo komen wij ze in de pers en op facebook regelmatig tegen!

4 Tijdens de tochten is er altijd een koffiestop. Even de Scootmobiel parkeren, beentjes strekken en de inwendige mens verzorgen. Tijdens de Grouwstra tocht kwam de groep terecht bij de Schietvereniging FT Schalkaar. Eén van de leden laat zien dat een scootmobiel geen probleem is bij het uitvoeren van deze hobby. De Stokvisrijders mochten niet zelf schieten, want de kostbare wapens worden niet uitgeleend. Daar was alle begrip voor: je scoot leen je ook niet uit aan een ander! Subway Deventer De Deventer Stokvisrijders kunnen goed terecht bij Subway in de Lange B. nr.14. (tel ) Sinds de overname van het pand ernaast kunnen gebruikers van een rolstoel of Scootmobiel gemakkelijk naar binnen via de ingang van nr. 12. Het plan is een invalide toilet te plaatsen einde van het jaar. Als het klaar is, kunt u het toilet gratis gebruiken, zonder verplichting bij de Subway. Subway geeft 10% korting op een broodje op vertoon van de Ledenpas! Zorgcomfort heeft nu een Klantenpas. Bij iedere aankoop ontvangt u nu spaarpunten en korting die veel voordeel op gaan leveren. Dit gaat als volgt: - Bij elke bestede euro ontvangt u 1 spaarpunt - Op vertoon van de pas ontvangt u 5% korting op uw aankoop - Als u het inschrijfformulier invult, kunnen wij bij verlies of diefstal uw pas blokkeren en uw oude tegoed overzetten op een nieuwe pas - De gespaarde punten kunnen worden ingeruild voor mooie cadeau 's. De punten zijn niet inwisselbaar voor contant geld - De 5% korting is niet te combineren met andere acties - Wij vragen een borg van 2 euro voor de pas. U krijgt hiervoor meteen 10 punten op uw pas - Er kunnen alleen punten bijgeschreven worden indien u de pas bij zich heeft Informatie over de Klantenpas: in de winkel (Van Hetenstraat 76c) of tel Fooruit & Wijkwinkel organiseren samen themabijeenkomsten Thema Slechthorendheid op donderdag 17 oktober 2013 om uur. locatie St. Jurriën Zandweerd P.C. Hooftlaan PL Deventer Thema Longaandoeningen op donderdag 21 november 2013 om uur. locatie Wijkwinkel Keizerslanden Graaf Florisstraat 3, 7415 LK Deventer Thema Niet Aangeboren Hersenbeschadigingen op donderdag 12 dec. om uur. locatie St. Jurriën Zandweerd P.C. Hooftlaan PL Deventer

5 De Postillion tocht voert door de binnenstad van Deventer Die kant moeten we uit.er waren veel activiteiten op deze zaterdag, dus we reden een paar maal om (Parkfestival, Breinfestival, Open Monumentendag.) Parkeren bij Cava Andalusië: even een hapje en een drankje. En dan weer verder Langs de Voorhaven op weg naar het Postillion hotel voor de koffie. We komen graag nog eens terug! E.H.B.O. onderweg Veiligheid staat bij onze activiteiten voorop, maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Het bestuur wil daarom dat er voortaan een EHBO-er aanwezig is tijdens de tochten. (Bij de Nationale Scootmobiel Dag is dit al jarenlang gebruikelijk). EHBO-er Gerrie Rougoor fietste tijdens de Postilliontocht mee om kennis te maken. Zij heeft laten weten dat zij voortaan graag met ons mee gaat. Welkom Gerrie!

6 Aan alle leden en vrijwilligers van Scootmobielvereniging De Deventer Stokvisrijders In de laatste Nieuwsbrief stond reeds het bericht dat Corel gaat sluiten. Inmiddels is bekend dat wij onderdak gevonden hebben in Woonzorg- en wijkcentrum St. Jurriën. Op 4 november vindt onze verhuizing plaats en wij willen dat goed zichtbaar maken. Daarom vragen wij zoveel mogelijk leden en vrijwilligers om op maandag 4 november naar Corel te komen. Het programma van die middag: uur samen koffie/thee drinken in de recreatiezaal van Corel uur worden wij uitgezwaaid en we rijden naar St. Jurriën Op onze nieuwe locatie worden wij ontvangen en welkom geheten door locatiemanager mevr. Y. Faber. Tot slot heffen wij het glas op de toekomst! Wij hopen dat zoveel mogelijk Stokvisrijders deze middag aanwezig zijn. Met vriendelijke groet, Wilma Kok, voorzitster VERHUISBERICHT Scootmobielvereniging De Deventer Stokvisrijders verhuist op maandag 4 november 2013 naar: Woonzorg- en wijkcentrum St. Jurriën P.C. Hooftlaan 97 / 7412 PL Deventer Soosmiddag: iedere maandagmiddag van uur (vanaf 4 nov.) Bingomiddag: op zaterdagmiddag van uur in 2013 op: 30 nov. / 21 dec. / in 2014 op: 25 jan. / 22 febr. / 29 mrt. / 19 april / 31 mei / 28 juni Alle adres-, - en telefoongegevens blijven hetzelfde Informatie: / tel U bent van harte welkom! Verhuizen van Corel naar St Jurrien In november gaat u als lid van de scootmobielvereniging, verhuizen van Corel naar St Jurriën. Graag wil ik u, namens Solis, van harte welkom heten in St Jurriën. U bent er al een aantal keer geweest en dat is, naar ik gehoord heb, goed bevallen. We gaan dan ook de goede en prettige samenwerking gewoon voorzetten, maar dan vanuit een andere locatie. Ik hoop dat u het net zo naar de zin zult hebben als in Corel. Heel veel plezier! Een hartelijke groet, Ynke Faber, Locatiemanager Corel en St Jurrien

7 C1000 Hans Kok Uitstapje op zaterdag 21 september Top dag met de Deventer Stokvisrijders! Koffie met gebak in het Kulturhus van Borne, een wandeling-tocht met gidsen door Oud Borne, boodschappen doen en terrasje pakken / scoottocht naar de Houtmaat, Hengelo / lekker en gezellig eten... Iedereen die meegewerkt heeft aan deze dag HARTELIJK DANK: C1000 Hans Kok, fa, Klunder, mevr. Hegeman (Hegeman Bouwgroep Almelo), gidsen van Oud-Borne, medewerkers van het Kulturhus, de Venen, onze Bingocommissie, Verkeersregelaars en EHBO-ster en tot slot twee geweldige chauffeurs die 42 Stokvisrijders en onze scoots vrolijk en veilig vervoerd hebben.

8 Agenda Iedere maandag: soosmiddag in de recreatiezaal van Woonzorgcentrum Corel van uur vanaf 4 nov. in St. Jurrien zie elders in deze nieuwsbrief! 12 okt. Laatste tocht van het jaar! Deze tocht eindigt met een echte HERFSTverrassing : we laten ons dus niet wegwaaien.. De start is om uur op het Vogeleiland, verzamelen om uur. Niet-leden kunnen zich aanmelden bij A. Slag, tel okt. Bingo, aanvang uur in Corel (ook niet-leden zijn welkom) 4 nov. De Deventer Stokvisrijders verhuizen zie elders in deze Nieuwsbrief Om uur koffiedrinken in Corel / om uur verhuizing 11 nov. Eerste Soosmiddag in St. Jurriën uur 30 nov. Eerste BINGO in St. Jurriën, aanvang uur (ook niet-leden zijn welkom) 2 en 9 dec. Soosmiddag in St. Jurriën uur 16 dec. Laatste soosmiddag van het jaar voor onze leden en vrijwilligers 21 dec. Kerstbingo, aanvang uur in St. Jurriën (ook niet-leden zijn welkom) 6 jan. Eerste soosmiddag in 2014 en Nieuwjaarwensen Redactie Bijdragen: Y. Faber (verhuizing naar St. Jurriën) Foto s: W. Kok, G.v. Nieuwenhoven, Rode Kruis, M. Binnendijk en W. Binnendijk Informatie en foto s van activiteiten zijn ook te vinden op: Redactieadres: Hofstraat 14, 7411 PD Deventer // wilma@binnendijk.com Met dank aan:

2013 nummer 4. Wij zijn verhuisd met onze activiteiten naar St. Jurriën!

2013 nummer 4. Wij zijn verhuisd met onze activiteiten naar St. Jurriën! 2013 nummer 4 Van het bestuur Via Stichting Specsavers Steunt is er een maand actie gevoerd voor onze vereniging. Terwijl deze Nieuwsbrief gemaakt wordt, is de uitslag nog niet bekend. De strijd is nog

Nadere informatie

Burgemeester Heidema hield een toespraak en schreef in ons Digitale Gastenboek:

Burgemeester Heidema hield een toespraak en schreef in ons Digitale Gastenboek: 2014 nummer 4 Van het bestuur Deze maand op 3 december, was de officiële verjaardag van Vereniging. Wij vieren onze verjaardag een jaar lang, vanaf de Nationale Scootmobiel Dag in juni 2014 tot en met

Nadere informatie

Carla Birza fietste op 13 april met ons mee en dit was haar reactie: Beste mensen van de scootmobiel club,

Carla Birza fietste op 13 april met ons mee en dit was haar reactie: Beste mensen van de scootmobiel club, 2013 nummer 2 Dit jaar krijgen onze tochten voor het eerst de naam van één van onze sponsoren. De eerste tocht werd gereden met de naam van Birza Design. Het ontwerpbureau zorgde voor de huisstijl en denkt

Nadere informatie

2014 nummer 2. Het bestuur wenst alle leden en vrijwilligers een leuk Feestjaar!

2014 nummer 2. Het bestuur wenst alle leden en vrijwilligers een leuk Feestjaar! 2014 nummer 2 Het bestuur wenst alle leden en vrijwilligers een leuk Feestjaar! Van het bestuur Met de opening van de elfde Nationale Scootmobiel Dag 2014 gaf sponsor Hans Kok (C1000 Colmschate) ook het

Nadere informatie

2014 nummer 3. Van het bestuur De Deventer Stokvisrijders vieren een jaar lang hun 10-jarig bestaan!

2014 nummer 3. Van het bestuur De Deventer Stokvisrijders vieren een jaar lang hun 10-jarig bestaan! 2014 nummer 3 Van het bestuur De Deventer Stokvisrijders vieren een jaar lang hun 10-jarig bestaan! Vanaf de start tijdens de Nationale Scootmobiel Dag wordt het Feestthema Plezier en Promotie ingevuld

Nadere informatie

2015 nummer 2 LUSTRUM ACHTER DE RUG, BLIK OP DE TOEKOMST!

2015 nummer 2 LUSTRUM ACHTER DE RUG, BLIK OP DE TOEKOMST! 2015 nummer 2 LUSTRUM ACHTER DE RUG, BLIK OP DE TOEKOMST! Voorzitster Wilma Kok: Terugkijkend op ons tienjarig jubileum neem ik jullie in vogelvlucht even mee. Vorig jaar oktober hebben we een heel mooi

Nadere informatie

BEGIN VAN DE TWELLO TOCHT: EERST MET ELKAAR OP DE FOTO!

BEGIN VAN DE TWELLO TOCHT: EERST MET ELKAAR OP DE FOTO! 2016 nummer 4 BEGIN VAN DE TWELLO TOCHT: EERST MET ELKAAR OP DE FOTO! Burgemeester Jos Penninx maakte voor De Deventer Stokvisrijders een prachtige tocht door Twello. Zie elders in deze Nieuwsbrief. Van

Nadere informatie

2018 nummer 1. Feest voor Deventer Scootmobielrijders! Op zondagmiddag 27 mei wordt samen de KOEK & SCOOTMOBIEL TOCHT gereden.

2018 nummer 1. Feest voor Deventer Scootmobielrijders! Op zondagmiddag 27 mei wordt samen de KOEK & SCOOTMOBIEL TOCHT gereden. 2018 nummer 1 Feest voor Deventer Scootmobielrijders! Op zondagmiddag 27 mei wordt samen de KOEK & SCOOTMOBIEL TOCHT gereden. De tocht wordt begeleid door gidsen en in groepjes gereden. Er wordt verteld

Nadere informatie

2017 nummer 2 GROEPSFOTO UITSTAPJE 2017! Bericht van onze voorzitter:

2017 nummer 2 GROEPSFOTO UITSTAPJE 2017! Bericht van onze voorzitter: 2017 nummer 2 GROEPSFOTO UITSTAPJE 2017! Bericht van onze voorzitter: Beste Stokvisrijders, Het heeft even geduurd voordat velen van jullie mij weer gezien hebben bij een rustpunt van een toertocht op

Nadere informatie

2018 nummer 3 WAT HEBBEN DE STOKVISRIJDERS GENOTEN VAN DE ZOMER!!

2018 nummer 3 WAT HEBBEN DE STOKVISRIJDERS GENOTEN VAN DE ZOMER!! 2018 nummer 3 WAT HEBBEN DE STOKVISRIJDERS GENOTEN VAN DE ZOMER!! Van het bestuur: Het zijn warme zomermaanden geweest, ook voor het bestuur. Alle geplande activiteiten hebben gewoon doorgang gevonden,

Nadere informatie

Op 26 april ontving onze voorzitster Wilma Kok een Koninklijke Onderscheiding in het bijzijn van familie, vrienden en de Stokvisrijders!

Op 26 april ontving onze voorzitster Wilma Kok een Koninklijke Onderscheiding in het bijzijn van familie, vrienden en de Stokvisrijders! 2018 nummer 2 Op 26 april ontving onze voorzitster Wilma Kok een Koninklijke Onderscheiding in het bijzijn van familie, vrienden en de Stokvisrijders! Feest voor Deventer Scootmobielrijders! De voorzitster

Nadere informatie

2015 nummer 1. Een vrolijke Algemene Ledenvergadering!

2015 nummer 1. Een vrolijke Algemene Ledenvergadering! 2015 nummer 1 Een vrolijke Algemene Ledenvergadering! Tijdens de Algemene Ledenvergadering werd door de medewerkers van Specsavers Deventer een symbolische cheque overhandigd aan onze voorzitster Wilma

Nadere informatie

2016 nummer 3 GROEPSFOTO OP DE VELUWE!

2016 nummer 3 GROEPSFOTO OP DE VELUWE! 2016 nummer 3 GROEPSFOTO OP DE VELUWE! Een uitstapje om nooit te vergeten: 53 personen, 31 scootmobielen, 2 elektrische rolstoelen en een paar gewone rolstoelen, 9 fietsen, 1 rolstoelbus en 2 vrachtwagens

Nadere informatie

Feest in 2018! Eind goed, al goed:

Feest in 2018! Eind goed, al goed: 2017 nummer 3 Feest in 2018! Deventer bestaat 1250 jaar en dat wordt gevierd! Houdt het nieuws via krant, facebook en website dus goed in de gaten want er valt veel leuks te beleven. Tipje van de sluier:

Nadere informatie

WAARDERING VAN ST. VRIENDEN OUDERENWERK DEVENTER!

WAARDERING VAN ST. VRIENDEN OUDERENWERK DEVENTER! 2017 nummer 1 WAARDERING VAN ST. VRIENDEN OUDERENWERK DEVENTER! Op 8 maart was het bestuur uitgenodigd in de Schouwburg. Daar werden de aanmoedigingsprijzen van St. Vrienden Ouderenwerk Deventer uitgereikt.

Nadere informatie

2016 nummer 2 ALLE STOKVISRIJDERS KRIJGEN EEN KNUFFEL!

2016 nummer 2 ALLE STOKVISRIJDERS KRIJGEN EEN KNUFFEL! 2016 nummer 2 ALLE STOKVISRIJDERS KRIJGEN EEN KNUFFEL! Onze scootmobielvereniging heeft een geweldig voorjaar achter de rug. Wat een activiteiten, gezelligheid en prachtige tochten! En verder: - Bezoek

Nadere informatie

2014 nummer 1. Stichting Specsavers Steunt

2014 nummer 1. Stichting Specsavers Steunt 2014 nummer 1 Van het bestuur Deze Nieuwsbrief verschijnt op 31 maart, de datum van de Algemene Ledenvergadering. Op deze vergadering worden zoals gebruikelijk de activiteiten van het komend jaar besproken

Nadere informatie

30 Stokvisrijders vierden het begin van de lente in De Kruidentuin te Twello.

30 Stokvisrijders vierden het begin van de lente in De Kruidentuin te Twello. 2016 nummer 1 DE LENTE IS BEGONNEN! 30 Stokvisrijders vierden het begin van de lente in De Kruidentuin te Twello. Van het bestuur Bovenstaande geweldige start van het voorjaar belooft veel goeds voor 2016.

Nadere informatie

2013 nummer 1. We kunnen niet wachten.

2013 nummer 1. We kunnen niet wachten. 2013 nummer 1 We kunnen niet wachten. Bij het maken van deze Nieuwsbrief is het nog koud. Maar het voorjaar komt er aan en dan gaan de Stokvisrijders er weer lekker op uit. De hele vereniging staat startklaar

Nadere informatie

De warme zomer ligt al haast weer achter ons. Hopelijk heeft u ervan kunnen genieten.

De warme zomer ligt al haast weer achter ons. Hopelijk heeft u ervan kunnen genieten. Platform Gehandicaptenbeleid Goeree Overflakkee Secretariaat: Kraaijerdijk 2a 3248 LC Melissant Tel: 06-22213962 na 18.00 uur Email: PGGOinfo@pggo.nl www.pggo.nl Beste mensen, De warme zomer ligt al haast

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

De Binnenloper Sept 2019

De Binnenloper Sept 2019 Stichting Inloophuis De Zevensprong Markt 10, 3901 DN Veenendaal Banknr. NL76RABO0395187648 Sticht. Inloophuis De Zevensprong Www.inloophuisde7sprong.nl Email: sec.7sprong@live.nl 2e jaargang nummer september

Nadere informatie

Altijd op de hoogte Het wordt voor ons makkelijk om u op de hoogte te houden. Onze berichten komen direct aan.

Altijd op de hoogte Het wordt voor ons makkelijk om u op de hoogte te houden. Onze berichten komen direct aan. Jaargang 9, nummer 1 Even bijpraten: Parro Wij gaan op school Parro gebruiken. En te zijner tijd afscheid nemen van Email works. Via Parro kunnen we voortaan op een makkelijke, veilige en snelle manier

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BOSHOEK juli/augustus 2017 (16)

NIEUWSBRIEF DE BOSHOEK juli/augustus 2017 (16) NIEUWSBRIEF DE BOSHOEK juli/augustus 2017 (16) Careander ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking, bij wonen, bij dagbesteding of bij werken. En ook bij het invullen van de vrije tijd. Deze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF LINGEWAARDE juli augustus september 2017

NIEUWSBRIEF LINGEWAARDE juli augustus september 2017 NIEUWSBRIEF LINGEWAARDE juli augustus september 2017 VAN DE REDACTIE Beste lezers van de nieuwsbrief, Welkom bij de editie van: WIST U DAT? - We twee echte mannequins hebben in Lingewaarde. Riet Spies

Nadere informatie

Gewoon heel bijzonder

Gewoon heel bijzonder De digitale versie vindt u op www.wzh.nl/hogeveld Onder nr 1 - januari 2014 ons magazine voor cliënten van WZH hoge veld 1 Inhoud: 2 Berichten 3 Van de Cliëntenraad 3 Spelletjes! Doet u mee? 4 Mantelzorgondersteuning

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk bij Carintreggeland

Vrijwilligerswerk bij Carintreggeland Vrijwilligerswerk bij Carintreggeland Meld u ook aan als vrijwilliger! Het waarom van vrijwilligerswerk De één doet het om een zinvolle bijdrage te leveren aan de maatschappij. De ander doet het om andere

Nadere informatie

2015 nummer 3. Wat fijn dat er zoveel mensen klaar staan om onze vereniging te helpen. Wij kunnen nooit dankjewel genoeg zeggen!

2015 nummer 3. Wat fijn dat er zoveel mensen klaar staan om onze vereniging te helpen. Wij kunnen nooit dankjewel genoeg zeggen! 2015 nummer 3 DANKJEWEL VOOR ONS UITSTAPJE!! Ter Riele Transport Wilp, Verheul Transport Twello, Jumbo Hans Kok, Specsavers, Rabobank, St. Kerkvervoer Deventer en de gulle gevers van ons jubileum receptiecadeau,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2017

Nieuwsbrief Juli 2017 Nieuwsbrief Juli 2017 Vorige keer hebben wij iets te veel gezegd: de keiharde zomer is al weer voorbij. Gelukkig hebben we straks wel vakantie: woensdag 19 juli is de laatste dag dat ons Inloophuis open

Nadere informatie

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Aanvang: 16:00 uur Einde: 20:30 uur Zaal open vanaf 15:30 uur. Uw bijdrage: 15,00. Deze uitnodiging is alléén voor onze vaste

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld September 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Als het om geld gaat... Mei / Juni In je agenda :

NIEUWSBRIEF. Als het om geld gaat... Mei / Juni In je agenda : Als het om geld gaat... De Noordrand hield in maart in het Rundgraafpark een alternatieve spellenmiddag. We begonnen uiteraard met een kop koffie en iets lekkers erbij. Daarna werd de bedoeling van de

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Maart 2019 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is, zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 30 april 2015

Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Agenda. 2 t/m 17 mei Meivakantie 4 mei Dodenherdenking

Nadere informatie

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang 13 2018 Voor-inschrijving Supporter van Schoon Vrijwilliger worden? Verhoging in 2019 Website en Facebook Wet AVG STICHTING VIERDAAGSE GOIRLE Emmastraat 48 5051 LN Goirle info@vierdaagsegoirle.nl

Nadere informatie

Hartelijk dank Bep en Cor Bosgieter voor het maken van de foto s!!

Hartelijk dank Bep en Cor Bosgieter voor het maken van de foto s!! Het Tooropje September 2016 www.chtoorop.nl Mededelingen Ventilatiesysteem recreatiezaal Tijdens het openingsfeest was het weer eens voelbaar dat het ventilatiesysteem in de zaal niet naar behoren functioneert.

Nadere informatie

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht Agenda 2017 Het Korennieuws Juli 2017 Zaterdag 26 Augustus 14.00 Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus 20.30 Vergadering Spooktocht Zondag 03 September 07.30 Vissen Zondag 17 September 13.30 Fietstocht BBQ Zaterdag

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede december 2016

Activiteiten programma De Meerstede december 2016 Mededeling: dinsdag 6 december wordt het huis in de kerstsfeer gezet door creatieve vrijwilligers. Donderdag 1 december Sinterklaas lunch feest. De goede Sint komt vanmiddag op de Lunch. Hij moet tenslotte

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN Na een lange zomer met zon en regen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Het is misschien een beetje gek maar onze nieuwsbrief lijkt een beetje op de zomer,

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 10 06 maart 2018 Nieuws Agenda 9 mrt: NL doet in Zeist 16 mrt: Restaurant voor de doof/blinde woningen(vol) 23mrt: Optreden bigband Jazz-West 31 mrt: Hongerige klant (nieuw)

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp

Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp Nieuwsbrief Kamp 2017 (2) Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp Ermelo, 24 juli 2017. Beste allemaal, Vorige week zondag is kamp 2017 van start gegaan. ZONDAG De leiding stond al een tijdje op de oprit

Nadere informatie

NL DOET bij Beweging 3.0

NL DOET bij Beweging 3.0 NL DOET bij Beweging 3.0 Op zaterdag 16 en 17 maart 2012 organiseerde het Oranje Fonds, samen met duizenden organisatie in het land, NL DOET: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NL DOET zet de

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen, APRIL en MEI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden April en Mei 2019 We hopen dat u allen

Nadere informatie

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019 Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting Juli, Augustus en September 2019 Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf

Nadere informatie

Agenda Het Korennieuws Oktober Maandag 16 Oktober Kienen Woensdag 18 Oktober Donderdag 19 Oktober 20.

Agenda Het Korennieuws Oktober Maandag 16 Oktober Kienen Woensdag 18 Oktober Donderdag 19 Oktober 20. Agenda 2017 Het Korennieuws Oktober 2017 Maandag 16 Oktober 20.30 Kienen Woensdag 18 Oktober 10.00-15.00 Donderdag 19 Oktober 20.00 Kaarten Pompoenen snijden Zaterdag 21 Oktober 19.30 Spooktocht Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli t/m 9 juli 2017

Nieuwsbrief 3 juli t/m 9 juli 2017 Nieuwsbrief 3 juli t/m 9 juli 2017 ROLLATOR 2-DAAGSE MAANDAG 3 EN WOENSDAG 5 JULI Op maandag en woensdag 3 en 5 juli zal de 6 e rollator 2-daagse plaatsvinden vanuit het project DE PADEN OP. Wij hopen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Activiteit Oliebollen en spelletjes. Mrt / Apr In je agenda :

NIEUWSBRIEF. Activiteit Oliebollen en spelletjes. Mrt / Apr In je agenda : Mrt / Apr 2018 Activiteit Oliebollen en spelletjes Het was de eerste keer dat we in 2018 elkaar weer ontmoeten en we de mogelijkheid hadden elkaar de beste wensen over te brengen. Traditiegetrouw had de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.)

NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.) 2017-2018 NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.) Staking Houdt u er vast rekening mee dat zeer waarschijnlijk op 12 december gestaakt zal worden. AGENDA Vrijdag 1 dec Sintviering LINKS www.buurtplein.nl www.sportservicedoetinchem.nl

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Vrijdag 26 februari informatie leesproject klaar voor de start voor ouders van groep 3. - 2 en 3 maart rapportgesprekken - Scouting Livingstone - Open dag - Interne Begeleiding

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR LEDEN

NIEUWSBRIEF VOOR LEDEN NIEUWSBRIEF VOOR LEDEN WINTER 2018-2019 Onder andere in deze nieuwsbrief: Foto s kinderdisco Foto s Sinterklaas Jaarprogramma 2019 Nieuw (aspirant) bestuurslid St. Merte was weer druk bezocht! 1 MEDEDELINGEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 4 December 2015

Nieuwsbrief nummer 4 December 2015 Nieuwsbrief nummer 4 December 2015 Beste tennisvrienden, sponsors en adverteerders, Het tennisseizoen van 2105 zit er weer op. Het bestuur wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en

Nadere informatie

Wekelijks wandelaanbod Deventer en omstreken

Wekelijks wandelaanbod Deventer en omstreken Weekkalender Maandag 18.30 uur Cambio Keizerslanden Wandelen met Jos Jos Ververda 06-14923111 4-8 km Dinsdag 9.30 uur Speeltuin Wijk 16 Zutphenselaan 18, Deventer Anton Olde Bijvank 4-7 km Ochtend (Vanaf

Nadere informatie

Zomerprogramma. Activiteitenprogramma Overkempe 2015. In 3 weken

Zomerprogramma. Activiteitenprogramma Overkempe 2015. In 3 weken Zomerprogramma Activiteitenprogramma Overkempe 2015 In 3 weken Activiteitenprogramma Overkempe, zomer 2015 Hallo allemaal, Hierbij het programma voor de vakantieperiode. We zijn met een aantal mensen bezig

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Inhoud Water afscheid groepen 8 Pauzeplan vijf-gelijke-dagen-model Lunchen op school Tussendoortje voor de ochtend Van de overblijfadministratie Schoonmaakavond Kalender nieuwe

Nadere informatie

ACTIVITEITEN MAANDAG. Ouderenbiljart uur. Info: dhr. A. Goossens tel Bridge uur. Indo: dhr J. v.d.

ACTIVITEITEN MAANDAG. Ouderenbiljart uur. Info: dhr. A. Goossens tel Bridge uur. Indo: dhr J. v.d. Wijkcentrum Jan Ligthart Bergweg 12, 4461 NB Goes Telefoon 0113-232735 Gironummer 5859466 KvK 22029749 Website: http://site.zeelandnet.nl/goesoost/ BESTUUR Voorzitter Dhr. J. E. Mieras Tulpstraat 74, 4461

Nadere informatie

Datum: vrijdag 22 juli 2016

Datum: vrijdag 22 juli 2016 Datum: vrijdag 22 juli 2016 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Woensdag hebben we met alle kinderen gekeken naar de musical van groep 8: Herrie op het eland. Het was wederom een geweldige musical. De

Nadere informatie

FEBRUARI en MAART 2018

FEBRUARI en MAART 2018 FEBRUARI en MAART 2018 Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programmaoverzicht voor de maanden Februari en maart 2018 We hopen dat u allen veel gebruik

Nadere informatie

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto April 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: l Koningsfilm l Spelletjesmiddag l Bingo l Dansavond Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens foto Aanvang:

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede Mei 2015

Activiteiten programma De Meerstede Mei 2015 Vrijdag 1 mei Handwerken en breien voor goede doelen Nel en Dickij zorgen voor gezellige sfeer. Tot 16.00 uur Dinsdag 5 mei Bevrijdingsborrel De grote zaal is open en de vrijwilligers staan voor u klaar.

Nadere informatie

Cliënten. Een uitgave van Careander Contact. THEMANUMMER: Hoera voor de vrijwilliger

Cliënten. Een uitgave van Careander Contact. THEMANUMMER: Hoera voor de vrijwilliger Een uitgave van Careander - 3 2018 Cliënten Contact THEMANUMMER: Hoera voor de vrijwilliger VAN DE BESTUURDER: Vrijwilligers Op 7 december is het Nationale vrijwilligersdag. Dan bedanken we alle vrijwilligers

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk bij Carintreggeland

Vrijwilligerswerk bij Carintreggeland Vrijwilligerswerk bij Carintreggeland Meld u ook aan als vrijwilliger! 2 Het waarom van vrijwilligerswerk De één doet het om een zinvolle bijdrage te leveren aan de maatschappij. De ander doet het om andere

Nadere informatie

Juni 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Dansmiddag Kersen eten Bingo Film Woensdag 21 juni Kersen eten

Juni 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Dansmiddag Kersen eten Bingo Film Woensdag 21 juni Kersen eten Juni 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Dansmiddag Kersen eten Bingo Film Woensdag 21 juni Kersen eten foto Entree: 3,00 Inclusief een drankje. Een kaartje kunt u tot 19

Nadere informatie

Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer. Extra zomeropening huiskamer

Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer. Extra zomeropening huiskamer Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer En omgeving 24 juni 2016 Wijkkamer.de.Dommer@ribw-nr.nl Dommer van Poldersveldtweg 73 Nijmegen Mail ons als je een bijdrage hebt! Extra zomeropening huiskamer We willen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Wist u bijvoorbeeld dat er in de Vriezenhof dagelijks momenten zijn waarop u elkaar kunt ontmoeten?

Wist u bijvoorbeeld dat er in de Vriezenhof dagelijks momenten zijn waarop u elkaar kunt ontmoeten? Beste heer of mevrouw, Voor u ligt de 2 e uitgave van de activiteitenkrant. We zijn heel benieuwd hoe u de eerste uitgave hebt ervaren. We hopen dat u ervan hebt kunnen genieten en dat het voor u overzichtelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 1947 2017 Nieuwsbrief juli 2017 Feest Heikant 70 jarig bestaan 1947-2017 Datum 8 juli 2017 UITSTAPJE. Het belooft een avontuurlijke dag en avond te worden vol verrassingen en veel gezelligheid! We hopen

Nadere informatie

Buitenspeeldagen Groot Rijnmond 2018

Buitenspeeldagen Groot Rijnmond 2018 Buitenspeeldagen Groot Rijnmond 2018 Mogelijk gemaakt door Anonieme sponsor Familie Sandberg Kramer Fietsservice Lijnbaan Vrijwilligers: Jacqueline van Hasselt en dochters Dick Scheffers Het idee van een

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Nieuwsbrief 18 november 2016 Belangrijke data 21 november Groep 1 en 2 naar de Tamboer 24 november Groep 3 en 4 naar de Tamboer 24 november Groep 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 4 SEIZOEN

Nieuwsbrief 4 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 4 SEIZOEN NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 4 SEIZOEN 2015-2016 Van het bestuur: NIEUWE ACTIVITEIT: Wandelen bij SV DUO In het seizoen 2016-2017 wil SV DUO starten met een wandelgroep. Hiervoor zijn we op zoek naar wandelaars

Nadere informatie

WERKPLAN jaar Fooruit

WERKPLAN jaar Fooruit WERKPLAN 2016 25 jaar Fooruit Projecten en activiteiten Inhoud pagina 1. Voorlichting op basisscholen 2 2. Thema bijeenkomsten i.s.m. wijkwinkel 2 3. Oefendagen Scootmobieloefenbaan 3 4. Nationale Scootmobiel

Nadere informatie

1e Kwartaal 2015. Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin.

1e Kwartaal 2015. Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin. www.wenumhoeve.nl 2015 Jaargang 11 Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin. Zoals gebruikelijk een overzicht van alle activiteiten in het afgelopen jaar kort weergegeven. Uiteraard

Nadere informatie

Woensdag 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten

Woensdag 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten Activiteitenkrant augustus 2015 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten Bij Pannenkoekenboerderij De Ponthoeve in Vianen Kijk voor meer informatie in deze krant. ZOMERMARKT 2015 GROOT SUCCES. Mooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Februari 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Februari 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Februari 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B Funpop 2019 Sevenum 20 mei 2019 27 mei 2019 Reisverslag V1901B Inleiding Accommodatie: Landal Domein De Schatberg, huisje 116 Deelnemers: Joop Ferry Hans Wilco Rene Udo Jurrien Begeleiders: Gerrit Frieda

Nadere informatie

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij Nieuwsbrief Vrije Tijd week 43 25 oktober 2018 Nieuws Agenda 26 okt. : Duitse avond Zeist 26 okt. : Themasoos: Boerensoos 27 okt. : workshop herfstdecoratie 3 nov. : Lunch in Zeist ( nieuw) 9 nov. : optreden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017 NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2017 In deze nieuwsbrief: - Ouders bedankt - Staking - Social schools - Kerst 2017: alle informatie in deze nieuwsbrief! - Toestemmingsverklaring gebruik foto s - Ziekmelden

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis De Bron De eerste week zit erop! Een beetje spannend was het wel: een nieuw gebouw, vier trappen op, een nieuw lokaal en voor sommige kleuters ook nieuwe kinderen

Nadere informatie

De 2e editie van de nieuwsbrief schooljaar

De 2e editie van de nieuwsbrief schooljaar Nieuwsbrief 2 Jaargang 9 02-11-2018 www.aventurijn.almere-speciaal.nl De 2e editie van de nieuwsbrief schooljaar 2018-2019 Griezelig gezellig! Het is inmiddels november en de dagen worden weer korter.

Nadere informatie

In de maand september staan er weer allerlei leuke activiteiten op het programma.

In de maand september staan er weer allerlei leuke activiteiten op het programma. Beste heer of mevrouw, Voor u ligt de 1 e uitgave van de activiteitenkrant. De komende 2 maanden (september en oktober) zal er een exemplaar bij u in de bus komen te liggen. Het is voor ons een proef en

Nadere informatie

Daar zijn we weer met het Klinkertje! De brief met alle nieuwtjes, berichtjes en natuurlijk de agenda update. Korte mededeling:

Daar zijn we weer met het Klinkertje! De brief met alle nieuwtjes, berichtjes en natuurlijk de agenda update. Korte mededeling: Juni 2016 Daar zijn we weer met het Klinkertje! De brief met alle nieuwtjes, berichtjes en natuurlijk de agenda update. Korte mededeling: Kinderen van het koor zijn 10 minuten voor aanvang van de repetitie

Nadere informatie

Diner e Ronde bingo ALV e Ronde bingo Vervolg ALV e Ronde bingo 20.30

Diner e Ronde bingo ALV e Ronde bingo Vervolg ALV e Ronde bingo 20.30 Kop hoofdartikel Opgericht 14 september 1973 FEBRUARI 2013 CLUBNIEUWS 35 JAAARGANG 4 De Algemene Ledenvergadering vindt plaats op vrijdagavond 15 maart in het Clubhuis van de tennisvereniging in Waarder.

Nadere informatie

Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor? Almere, juni 2015 De Stichting Vrienden van Archipel bestaat alweer bijna een jaar. In 2014 zijn we begonnen met het werven van donateurs en sponsors en gelukkig kunnen wij u melden dat we op de goede

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSPRAAT VRIJWILLIGERSPRAAT DECLARATIE KILOMETERVERGOEDINGEN. Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg'

VRIJWILLIGERSPRAAT VRIJWILLIGERSPRAAT DECLARATIE KILOMETERVERGOEDINGEN. Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg' NIEUWSBRIEF 3 JULI 2011 Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg' Eikenlaan 34 9697 RW Blijham tel 0597-565500 www.blanckenborg.nl VRIJWILLIGERSPRAAT Clarie de Boer Vrijwilligerscoördinator clarie.deboer@blanckenborg.nl

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum De Verbinding

Ontmoetingscentrum De Verbinding Ontmoetingscentrum De Verbinding O Z T T : 1 0-1 2-2 0 1 5 T M O ACTIVITITAABOD DCMBR 2015 T O O T W I K K L L T S P A OTMOTIGSCTRUM D VRBIDIG Stationsstraat 1 6671 AW Zetten 0488 453187 email: deloohof@stgsamenzorgen.nl

Nadere informatie

Daar zijn we weer met het Klinkertje! De brief met alle nieuwtjes, berichtjes en natuurlijk de agenda update.

Daar zijn we weer met het Klinkertje! De brief met alle nieuwtjes, berichtjes en natuurlijk de agenda update. april 2015 Daar zijn we weer met het Klinkertje! De brief met alle nieuwtjes, berichtjes en natuurlijk de agenda update. Paaseitjes Actie De paaseitjes actie was dit jaar weer een groot succes! Met veel

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 13 juli t/m zondag 23 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

NIEUWS VAN DE STEUNPUNTEN MANTELZORG

NIEUWS VAN DE STEUNPUNTEN MANTELZORG NIEUWS VAN DE STEUNPUNTEN MANTELZORG Datum: oktober 2016 Geachte heer, mevrouw, Middels deze nieuwsbrief willen wij u graag informeren over nieuws en activiteiten voor mantelzorgers. Bij sommige activiteiten

Nadere informatie