VAN DE REDACTIE. Groet, Gretha, Henk en Niels. Contact juli 13

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VAN DE REDACTIE. Groet, Gretha, Henk en Niels. Contact juli 13"

Transcriptie

1

2 VAN DE REDACTIE Het laatste clubblad van dit seizoen ligt voor jullie. Nu het seizoen definitief is afgerond en ook de jeugdafdeling haar seizoensafsluiting heeft beleefd, zullen we in deze editie nog één keer terugblikken. Diverse mensen hebben gereageerd op de oproep van de redactie om een overzichtje van hun seizoen te geven. Deze terugblikken zijn verderop te lezen. In de vorige editie gaven we aan terug te gaan blikken op de eerste editie van de GiGa-Veencup. Deze wedstrijd tussen Gieterveen en Gasselternijveen leverde een stevige nederlaag op voor onze mannen: 7 0. Door deze uitslag is de animo om er aandacht aan te besteden niet zo heel groot, dus dat doen we dan ook maar niet: journalistieke vrijheid :p Ook hebben we deze editie een aantal sterren van de maand. Aan de seniorenafdeling hebben we deze keer niet zoveel aandacht besteed en ook De Pen ontbreekt. Wij hopen dat u het ons vergeeft: na de zomer gaan we het goedmaken! Wel hebben we weer een flink aantal jeugdsterren in de aanbieding. En dan willen we jullie tot slot informeren over de personele zaken binnen de redactie. Eerder in het seizoen gaven Sientje en Ria al aan dat hun plaats in de redactie overgenomen mocht worden door anderen. Ook Gretha had deze mededeling, waarbij haar plaats na de zomer vacant wordt. Kortom, Henk en Niels blijven over. Gelukkig hebben we een aantal mensen bereid gevonden tijd te besteden aan ons clubblad. Corian Koops zal in het volgende seizoen ook haar columns blijven schrijven. Daarnaast heeft Monique Wardenburg aangegeven iets te willen doen. Ook Torsten Tuin wil bijdragen gaan leveren, maar zijn rol zal waarschijnlijk een iets flexibeler karakter krijgen. De laatste aanmelding kwam van René Meems, die voornemens is om het komende seizoen op regelmatige basis foto s aan te leveren voor Contact. Hoe één en ander er definitief uit zal komen te zien wordt voorafgaand aan de volgende editie besproken, maar u kunt gerust zijn: Contact, opgericht in 1966, blijft gewoon bestaan! Veel leesplezier!! Groet, Gretha, Henk en Niels.

3

4 VAN DE VOORZITTER Zaterdag 31 augustus a.s. hopen we met elkaar het 90-jarig jubileum van onze vereniging te vieren. Het belooft een mooi feest te worden. Naar verwachting zal het heel druk worden op ons sportpark en dat is ook niet verwonderlijk met het feestprogramma dat is opgesteld door de jubileumcommissie. Het programma bevat voor ieder wat wils en is feitelijk een aaneenrijging van bijzondere momenten. Natuurlijk zien we allemaal reikhalzend uit naar het weerzien met een hele reeks All Stars Gasselternijveen, die een onderling wedstijdje zullen spelen. Diverse clubiconen hebben toegezegd een balletje te komen te trappen en zelfs de burgemeester en wethouder gaven aan ook graag even mee te doen. De receptie met de uitreiking van het jubileumboek wordt ook zeker een hoogtepunt. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het boek en het belooft een waarachtig en indrukwekkend tijdsdocument van onze voetbalvereniging te worden. Ook het feest zal ongetwijfeld met de vermaarde feestband Sky Limit een onvergetelijke happening worden. Pas heel recent werd bekend dat het dorp Gasselternijveen verrijkt zal worden met een JOAP (Jongeren Ontmoetings- en Activiteiten Plek) en dat als locatie voor de JOAP het voetbalveld is uitgekozen. Inmiddels zijn de voorbereidende werkzaamheden begonnen op het braakliggende veldje ten zuiden van het Jeugdstadion. Onmiddellijk bij de hoofdingang wordt een panna-kooi van 6 x 10 meter ingericht. Een bijzonderheid is dat er ook basketbaldoelen bevestigd worden, zodat de kooi voor meerdere sportbeoefeningen gebruikt kan worden. De opening van de panna-kooi zal ook tijdens het jubileumfeest plaatsvinden en belooft een spectaculair moment met spetterende demonstraties te worden. Het jubileum zal er nog meer allure door krijgen. Daarnaast werden we onlangs ook aangenaam verrast door de toekenning van onze subsidieaanvragen bij de gemeente voor het uitvoeren van energiebesparende maatregelen en de verbouwing van de kantine. Binnenkort zullen we uiteraard de plannen daarvoor nader toelichten. Als we dan ook nog in ogenschouw nemen dat de renovatie van het trainingsveld voorspoedig verloopt en dat de gemeente ingestemd heeft met het plaatsen van nieuwe veldverlichting, dan moeten we vaststellen dat alle voorwaarden aanwezig zijn om als oudste voetbalvereniging van de gemeente Aa en Hunze (!) na het aanstaande 90-jarig jubileum vol vertrouwen uit te zien naar het volgende jubileum. Ik hoop dat jullie net als ik vol verwachting en met gepaste trots uitzien naar het jubileumfeest. Maar misschien is het goed eerst eventjes van de vakantie te genieten of anderszins nog even op adem te komen, voordat het zover is. Piet Wolters, voorzitter

5

6 NIEUWS PANNA-KOOI OP HET SPORTPARK! De komende tijd zal er druk worden gewerkt op sportpark De Hunze. Wat is het geval: in de zomerperiode zal een JOAP worden gebouwd. JOAP is een afkorting en het staat voor Jongen Onmoetings- en Activiteiten Plek. Maar wat is het? Achter het jeugdstadion zal een panna-kooi gebouwd worden. Dit is een kooi waarin gevoetbald én gebasketbald kan worden. Het is de bedoeling om de kooi tijdens het jubileumweekend (31 augustus) in gebruik te nemen. Op het plaatje zien jullie een voorbeeld van een dergelijke kooi. De werkelijk geplaatste kooi kan afwijken! SCHOONMAAKDAG Op zaterdag 17 augustus staat een schoonmaak-dag gepland. Om het sportpark er in het jubileumweekend piekfijn bij te hebben liggen wordt leden gevraagd aanwezig te zijn en de handen uit de mouwen te steken! Aanmelden kan bij voorzitter Piet Wolters. Vrijwilligers dienen om 9.00 uur aanwezig te zijn. Voor koffie, thee, een broodje en soep wordt gezorgd.

7

8 NIEUWS JUBILEUMPERIKELEN Nog een aantal weken en dan is het zover: v.v. Gasselternijveen viert haar 90 e verjaardag. Een heuglijk feit ter gelegenheid waarvan tal van activiteiten worden georganiseerd. Ook zijn er twee herinneringen te koop: een sweater en een boek. De sweaters kunnen tot uiterlijk 3 augustus aanstaande worden besteld bij Piet Wolters. Dan het jubileumboek: na een intensieve periode is het gelukt om alle teksten tijdig aan te leveren bij de opmaker. Ook het aanleveren van negentig verhaaltjes van (oud)leden is gelukt. Onlangs is gewerkt aan het beoordelen van de eerste proef, zodat de laatste aanpassingen kunnen worden gedaan voordat het boek naar drukker Scholma in Bedum gaat. De oorspronkelijke planning waarin gestreefd wordt naar aanlevering aan de drukker voor de start van de bouwvak (22 juli) is hiermee nog steeds haalbaar! De boeken zijn vanaf 31 augustus af te halen op het sportpark. Houd voor meer informatie over de uitgifte van gekochte boeken teletekst en de website in de gaten! Het programma voor zaterdag 31 augustus ziet er overigens als volgt uit: uur: Programma voor de jeugd uur: Onderlinge wedstrijd All Stars Gasselternijveen uur: Wedstrijd kampioenselftal huidig elftal uur: Receptie (overhandiging 1 e exemplaar jubileumboek) uur: Feestavond m.m.v. feestband Sky Limit en een verrassings-act.

9

10 NIEUWS SUBSIDIES VAN GEMEENTE Onlangs zijn door het bestuur twee subsidieverzoeken ingediend bij de gemeente Aa en Hunze. Het goede nieuws is dat beide verzoeken gehonoreerd zijn! Hierdoor wordt de club financieel iets tegemoet gekomen bij het renoveren van de kantine. Want de aanvraag uit het leefbaarheidsfonds van de gemeente had betrekking op de aanstaande renovatie. Deze renovatie zal onder meer het jeugdhonk en de bestuurskamer betreffen. Een tweede aanvraag had betrekking op een fonds waaruit het treffen van duurzaamheidsmaatregelen betaald kan worden. Met deze bijdrage komen een aantal energiebesparende ingrepen dichterbij. Hierbij kan onder meer gedacht worden aan het installeren van zonnepanelen. Op deze manier hoopt het bestuur de energielasten voor de club zo laag mogelijk te houden. En aangezien we deze lasten samen betalen, is dit een erg nobel streven! NIEUWE TRAINER VOOR DAMES 1 Met een kampioenschap diende ons damesteam op zoek te gaan naar een nieuwe trainer. Arie Stougie gaf namelijk aan in het nieuwe seizoen geen trainer meer te zijn. Het bestuur is erin geslaagd om ruim voor de start van het nieuwe seizoen een trainer vast te leggen. Het gaat om Johan de Keijser, die deze functie in het verleden bij v.v. Muntendam bekleedde. Johan gaat behalve de dames ook de meisjes C- junioren de fijne kneepjes van het voetbalvak bij brengen. In het komende seizoen zullen we Johan nader aan jullie voorstellen!

11

12 MUTATIES AANMELDINGEN (tot en met 5 juli 2013) Mirjam Kroezenga Burg. v Roijenstraat 3 13 februari 2002 Jorick Verschoor Boerdijk 35 9 juni 1998 Rolf Bies S. Weststraat 66, W vnk 13 oktober 1982 Emiel Jansen Burg. v Roijenstraat december 1991 Dylan Visscher Zeelandstreekje 18, Dr mnd 22 september 1994 Wessel Koomans Noorderstraat 28, Dr veen 29 november 1997 Alvin Boekelo Chrysantstraat 41, N. Buinen 26 april 1992 Simone Holwerda Hoofdstraat december 1998 Nynke Huizinga Hoofdstraat september 2000 Nick Brand Vaart november 2007 Luuk Salomons Burg. v Roijenstraat 8 21 december 2007 Riemer Knol De Werf januari 2008 Joost Roks Julianalaan 51, Gieten 19 oktober 1997 WELKOM! AFMELDINGEN (tot en met 5 juli 2013) Tom Bartelds Torenveen 19, Gie veen 23 november 2004 Gerwin Rorije Ruigeveldweg 23, Stk 17 december 1993 André Kok Tuinstraat september 1962 Rob Reintsema Noordzijde 197, G mnd 7 mei 1989 Sten Vos Noordzijde 111, G mnd 20 oktober 1992 Nona Joan Sihasale Plantsoenstraat 7 26 september 2005 Casper Oost Veenmoslaan 7, N. Buinen 3 juni 1969 Frank Zwiers Wollegras 31, N. Buinen 15 december 1988 Henriët Deiman Eekelshof 5, H zand 22 december 1981 TOT ZIENS!

13 ADVERTEREN? Neem contact op met penningmeester Corina Bokhorst ( )

14 VERJAARDAGEN VERJAARDAGEN JULI Leeftijd Leeftijd 5 Bart Keizer Frank Pals 24 6 Niek Veldman 9 21 Otto Torenbosch 38 6 Cecil Prins Willem Volders 60 6 Erik Martijn Taha Mahmood 15 7 Michael Deuring Linda Oosting 34 8 Ivar Prenger Henk Reiling Julian Deuring Wim Krol Danika Scholten Danny Venema 9 11 Danny Sipma Henk-Jan Vonk Anje Middelbos Herman Bulthuis Bas van der Tuuk Joost Corporaal Naomi de Vries Sander Torenbosch 8 14 Ilona Struik Armand Louissen 26 VERJAARDAGEN AUGUSTUS Leeftijd Leeftijd 2 Jordi Urresti Piet Wolters 60 4 Kirsten Sterken Mans Heikens 62 4 Adri Meijer Joe Philip Nieuwendijk 12 5 Niek Kniest 9 19 Egbert Wardenburg 50 5 Nick Bokhorst René Meems 30 8 Harm Deuring Arnold Holwerda Joey van der Aa Nienke Kreuger Harm Albring Lennart Kreuger Roelof Heuten Marcel Blok Rick Schuiling 14

15

16 TERUGBLIK: FRANK PALS Team: Gasselternijveen 1 Welke resultaten heeft je team geboekt? We zijn dit seizoen op de zevende plek geëindigd. Vooraf het seizoen was de doelstelling plek vijf. Dan hebben we het wel aardig gedaan. Hoe kijk je terug op het afgelopen seizoen? Een geslaagd seizoen. We hebben een leuk seizoen afgesloten zonder echt fikse tegenslagen. Weinig schorsingen en weinig blessures. Sloot het verloop van het afgelopen seizoen aan bij je verwachtingen? Jawel. We hebben dit seizoen laten zien dat we aantrekkelijk en goed voetbal kunnen laten zien. Na twee wat mindere seizoenen hebben gehad (tegenslagen) kwamen we dit seizoen eindelijk eens uit de verf. Wat was het hoogtepunt van het afgelopen seizoen? Zoveel hoogtepunten... Wat was het dieptepunt van het afgelopen seizoen? We hebben niet echt dieptepunten gehad dit seizoen. Wat zijn je verwachtingen van het volgende seizoen? Ik ben wel benieuwd naar komend seizoen. Nieuwe trainer en er vertrekken aantal belangrijke spelers maar er komen ook weer wat nieuwe spelers bij. Ik verwacht dat we gewoon weer steady mee kunnen draaien. Heb je nog wat te melden? Ten eerste wil ik alle supporters bedanken voor het bekijken van onze wedstrijden! En ik wil iedereen succes wensen komend seizoen.

17

18 TERUGBLIK: FENNELIEN YPMA Team: Dames Welke resultaten heeft je team geboekt? We zijn met de dames van Gasselternijveen kampioen geworden in de vijfde klasse! Hoe kijk je terug op het afgelopen seizoen? Ik vond het een leuk seizoen waarin ik veel nieuwe dingen heb geleerd van onze trainer Arie Stougie. De drie C s stonden hierbij voorop; contact, compact en controle. In de meeste wedstrijden stond ik achterin, maar ik kreeg ook de gelegenheid van de trainer en leider om voorin te spelen en zo te leren wat daar je taken zijn. Dit was ook het seizoen waarin de dames eindelijk weer een vaste keepster hebben. En dat is zeer prettig! Sloot het verloop van het afgelopen seizoen aan bij je verwachtingen? Ja, zo ongeveer wel. We hadden vorig seizoen een goede kans om kampioen te worden en te promoveren naar de vierde klasse. Maar omdat we in de kampioenswedstrijd verloren tegen Eext bleven we in de vijfde klasse voetballen. Hierdoor was de kans dat we dit seizoen bovenin mee konden spelen redelijk groot. In het eerste deel van de competitie (najaarscompetitie) zijn we dan ook op de eerste plek geëindigd. Hierdoor kwamen we in de promotie voorjaarscompetitie. Ook hier wisten we de meeste wedstrijden te winnen. Ook de kampioenswedstrijd tegen Gieterveen wonnen we, waardoor het kampioenschap een feit is! De trainingen waren zeer boven mijn verwachting! Ze waren conditioneel, technisch, tactisch, enzovoort erg goed. Ook was er veel variatie in de trainingen wat ook erg fijn is. Wat was het hoogtepunt van het afgelopen seizoen? Het kampioenschap! De wedstrijd tegen Gieterveen werd er niet goed gevoetbald. Wellicht kwam het door de zenuwen, maar we wonnen wel. Het kampioenschap is uitbundig en de hele dag gevierd. Het was een fantastische dag!

19

20 TERUGBLIK: FENNELIEN YPMA Wat was het dieptepunt van het afgelopen seizoen? Het stoppen van trainer Arie en speelster Henriët. Het is nooit leuk als teamleden het team gaan verlaten. Arie is helaas maar een jaartje bij ons trainer geweest. Het was wel een jaar waarin ik heel veel dingen heb geleerd. Henriët heeft jaren bij Gasselternijveen gevoetbald. Henriët is een harde werkster in het veld en een prima mid mid. Helaas moeten we het volgend seizoen zonder jullie doen. Het ga jullie goed! Wat zijn je verwachtingen van het volgende seizoen? Ik hoop dat we een leuke en fanatieke train(st)er weer krijgen waar we veel van kunnen leren tijdens de trainingen en de wedstrijden. Volgend seizoen gaan we in de vierde klasse spelen. Ik verwacht dat we het een stuk moeilijker gaan krijgen. Toch hoop ik dat we leuk mee kunnen spelen in de vierde klasse. Heb je nog wat te melden? Aan de trainer wil ik melden dat ik het erg jammer vind dat hij stopt met het trainen van de dames in Gasselternijveen. Ik wil hem daarom bedanken voor zijn inzet, de vele dingen die hij ons heeft geleerd en de drie c s die bij ons denk ik niet snel vergeten zullen worden! Aan de leider wil ik melden dat ik hoop dat hij volgend seizoen wel bij ons dames team blijft. Dat hij weer veel goede en inspiratievolle praatjes houdt. En dat hij er ook weer is om af en toe een pepermuntje uit te delen. Die helpen overigens erg goed! Aan het bestuur wil ik melden dat ik het jammer vind dat de communicatie tussen het bestuur, de technische commissie, trainer Arie en het dames team zo gelopen is. Daarom hoop ik dat ze erg hun best doen om voor volgend seizoen weer net zo n goede trainer te vinden. En ik heb daar alle vertrouwen in. Aan mijn teamgenoten wil ik melden dat ik het erg naar mijn zin heb bij jullie in het team! De trainingen en de wedstrijden zijn altijd erg leuk, maar ook de dingen die we daarnaast doen met elkaar vind ik erg leuk en vooral gezellig! Dus Henriët en Arie ik zal er zeker nog eens over nadenken om toch bij ons te blijven! Aan de supporters wil ik melden dat ze zeer gewaardeerd worden door het damesteam en we hopen dan ook dat jullie volgend seizoen weer langs de lijn staan!

21

22 TERUGBLIK: ERIK HABING Team: MC1 Welke resultaten heeft je team geboekt? We zijn tweede geworden (op doelsaldo). Hoe kijk je terug op het afgelopen seizoen? Erg positief, in de winter hebben we met vier meiden van GKC samen met vier meiden van Gasselternijveen een heel erg leuk team gevormd en het is alleen maar leuker geworden. Sloot het verloop van het afgelopen seizoen aan bij je verwachtingen? We zijn halverwege het seizoen begonnen en onze verwachtingen waren niet echt hoog gespannen. Ons doel was de meiden op een leuke manier te laten voetballen en dat is gelukt. En het duo-leiderschap met Henriët was helemaal goed. Wat was het hoogtepunt van het afgelopen seizoen? Constateren dat dit gewoon een leuk team was/is die goed en leuk willen voetballen. Wat was het dieptepunt van het afgelopen seizoen? Hebben we eigenlijk niet gehad, behoudens wat blessures. Wat zijn je verwachtingen van het volgende seizoen? Doorgaan op de ingeslagen weg wat betekent met veel lol en goed en serieus willen voetballen. Maar alles begint met plezier! Heb je nog wat te melden? Kom kijken, meidenvoetbal is echt het kijken waard.

23 TERUGBLIK: LIDWIEN DE GRAAF

24 TERUGBLIK: SANDER OTTEVANGER Team: F2 Welke resultaten heeft je team geboekt? Derde plaats in de voorjaarscompetitie. Hoe kijk je terug op het afgelopen seizoen? Mooie wedstrijden gespeeld, het was een leuk seizoen. Sloot het verloop van het afgelopen seizoen aan bij je verwachtingen? Ja! Wat was het hoogtepunt van het afgelopen seizoen? 9-0 gewonnen tegen VAKO. Wat was het dieptepunt van het afgelopen seizoen? Twee keer verliezen van Gieten. Wat zijn je verwachtingen van het volgende seizoen? Goed voetballen, veel goals en minimaal een tweede plaats in de competitie. Heb je nog wat te melden? Allemaal bedankt voor het leuke seizoen en voor jullie begeleiding!

25

26

27 Contact juni 13

28

29

30 TERUGBLIK: MAX BRAND Team: F2 Welke resultaten heeft je team geboekt? We zijn derde geworden in de competitie. Hoe kijk je terug op het afgelopen seizoen? Heel erg leuk! Sloot het verloop van het afgelopen seizoen aan bij je verwachtingen? Ik had verwacht dat het een leuk seizoen zou worden, en dat was ook zo. Wat was het hoogtepunt van het afgelopen seizoen? De toernooien in Gasselte en Yde de Punt. Wat was het dieptepunt van het afgelopen seizoen? Dat een jongen van Yde de Punt mij expres tegen de schenen schopte. Wat zijn je verwachtingen van het volgende seizoen? Dat we eerste worden! Heb je nog wat te melden? Nee

31 KLEURPLAAT

32

33 JEUGDSTER: MEINDERT DE GRAAF

34

35 JEUGDSTER: NAOMI DE VRIES Naam: Naomi de Vries Leeftijd: 12 Woonplaats: Gasselternijveen Elftal: v.v. Gasselternijveen D School: Noorderpoort Klas: klas 1 Wat wil je later worden: weet ik nog niet Favoriete speler v.v. Gasselternijveen: heb ik niet Favoriete trainer/leider: Johan Favoriete positie: spits Je sterkste punt: aanvallen Je zwakste punt: verdedigen Favoriete club: FC Groningen Favoriete betaalde voetballer: Heb ik niet Favoriete bezigheid: voetballen Favoriete film: The Grudge 3 Favoriete internetsite: Twitter

36

37 MINI-STER: TEON DE GRAAF

38

39 MINI-STER: TEUN SALOMONS Wie ben je? Teun Salomons Hoe oud ben je? 7 jaar Waar woon je? Burg. van Royenstraat 8 Heb je broers/zussen? Drie broers Siem, Joep en Luuk Naar welke school ga je? Cds t Kompas Wat wil je later worden? bouwvakker Heb je huisdieren? één konijn Wat is je favoriete internetsite? Lego.com Naar welk TV programma kijk je het liefst? Phineas & Ferb Wat eet je het liefst? patat Wat zijn je hobby s? voetbal, tv kijken en buiten spelen Wat is je favoriete club? FC Groningen Welke voetballer is je grootste voorbeeld? Wesley Sneijder In welk team speel je? F3 Op welke positie speel je het liefst? Ik vind alle posities wel leuk Wie is je favoriete trainer/leider? Mark Met welke voetballer speel je het liefst samen? Met mijn hele team!

40

41 DAMES 1 KAMPIOEN!

42

43 COLUMN: CORIAN KOOPS De grote Michelangelo zei het ergens een keer zoveel tig eeuwen terug: Het heden is als een hand in een rivier steken; het begin van iets en het einde van iets. Hij zei het zeer waarschijnlijk al badderend met zijn Italiaanse voetbalvoeten in het water van een mooi vijvertje in een pittoreske Italiaans parkje, terwijl hij zijn pizza quattro formaggi nuttigde en al schetsend op de binnenkant van zijn pizzadoos zijn nieuwste meesterwerk aan het creëren was in de pauze van zijn CAO onderhandelingen. Zo is het met een voetbalseizoen ook een beetje op die vier soorten kaas na dan. Want dan is opeens als je je handen in de rivier steekt er dit rare heden: de zomerstop. De zomerstop is eigenlijk niet een begin en niet een einde, maar misschien juist ook wel allebei. Het is qua voetbal een niet veel zeggende periode, waarin tegelijkertijd veel wordt bepaald. Het is het gapende gat tussen twee seizoenen in, maar hoort als tijdsperiode eigenlijk aan allebei of geen van beiden toe. Het omvat het afronden, maar ook het voorbereiden. Het enige wat op volle toeren draait in dit grote gat van de kalender met weinig voetbalactiviteiten is het transfernieuws. Bladen noemen het transfertalk, de transfercarrousel of zelfs Dossier Transfers. En elke sportfanaat die de volgende voetbalquiz wil winnen blijft tot in de detail op de hoogte van het laatste transfernieuws tussen de Tour de France en Wimbledon door. In het betaald voetbal duurt de transferperiode dit seizoen zelfs 2 dagen langer. Wat een feest. Of wat een nachtmerrie. Bij de amateurs zit het er voor een groot deel al op. De carrousel is redelijk rustig draaiend tot stilstand gekomen. Een carrousel is eigenlijk een draaimolen. Ga naar de TT Kermis en je ziet er allerlei moderne varianten op. Draaimolens draaien rond. Je stapt in. Je kiest in de klassieke zin van de carrousel het paardje waar je op wil zitten of op wil wedden. Want soms is het een gok, waarvan je niet weet wat het je gaat opbrengen, want je kent niet alle bewegingen van het paard. Maar uiteindelijk stap je altijd weer ergens uit. En dan vindt het gekozen paardje een mooi groen weiland om in te spelen. Meestal als je netjes opgevoed bent doe je dat minstens één seizoen in het weiland waar de carrousel is gestopt voor jou en bekijk je of je nog een jaar op dat paard wil zitten en wil meedraaien met de stroom waar je voor gekozen hebt.

44

45 COLUMN: CORIAN KOOPS Soms blijf je jaren ronddraaien omdat dat onrustige van paard naar paard hoppen nu eenmaal in je karakter zit en je het nergens kan vinden of juist overal. En soms komen spelers van de draaimolen af en denk je, ja dat paard kan inderdaad betere trucjes dan voorheen. Knap dat die kolkende en draaiende massa met paarden dit er uit heeft gehaald. Het was een goede stap vooruit. Soms stijgt het paard tot ongekende hoogtes in schitterende patronen door de overstap naar een andere club te maken. Het paard is vanuit de carrousel met volle kracht als een renpaard het veld gaan veroveren. Soms botst het paard geheel tegen de wetten van de carrousel in op tegen een ander paard, omdat de schroeven en moeren van je gekozen paard schudden op hun grondvesten door de specifieke rijstijl. En soms was dat al gebeurd waardoor je het lager op zoekt met de opgelopen blessures en gedeukte ego s. En dan zoek je toch meer een gezellige hobby pony op een rustige carrouselletje. En ja, heel soms vlieg je ook van je paard af de bocht uit in de modder. En komt een seizoen later de matador van zijn niet getemde hengst af om te beseffen dat er maar één thuis is. Dan wordt er nog een laatste keer op de carrousel gestapt om daar als een Bonfire in de wei met plezier je pensioen uit te voetballen bij de club waar je thuis hoort en vaak ooit bent begonnen. Hoe dan ook als je te lang in het spel van de draaimolen zit, wordt je duizelig. En je moet een keer echt uitstappen en kiezen. Een keuze maken is nodig, want in rondjes blijven draaien wordt niemand gelukkig van. Je bouwt niets op en je komt nergens aan, maar ziet wel van alles in de verwarring voorbij vliegen. En de mensen die niets met de carrousel te maken willen hebben denken stiekem dat ze die kermis wat hun betreft wel af mogen schaffen. Gekkenhuis. Doe maar gewoon. Die oer-hollandse mentaliteit komt altijd weer van de bodem af naar boven sijpelen. Waarom gaat hij nu weer naar die club toe? Wat heeft hij daar te zoeken? Wat gaat dat nu marginaal opleveren? Sommige cynische achterblijvers zeggen dat het bank zitten wordt. Die gaat verzuipen. Die speelt weinig. Die staat niet in de basis. We kennen de uitspraken wel of hebben ze zelf al vaker geuit. Het is allemaal goed bedoeld. Je hoofd boven het maaiveld uit durven steken, ook als de algemene tendens en mening is dat je je hoofd daar vooral niet moet laten zien, getuigd van moed.

46

47 COLUMN: CORIAN KOOPS Want de getransferde zoekt het elders. Hoopt op meer. Maakt een gecalculeerde afweging. Volgt een gevoel. Of een opwelling. Jaagt een verwachting na. Dat is persoonlijk. Heel persoonlijk. En alle persoonlijke beweegredenen worden nooit helemaal bloot gegeven. Het is een wending van het leven voor die persoon. In ieder geval voor het komende voetbalseizoen. Je weet wat je (aan goeds) achter je laat, maar niet wat er gaat komen of wat het opleveren gaat. Dat is spannend. En een risico. Zo af en toe moet je in het leven een risicootje durven nemen. Maar voor de achterblijvers is het makkelijker om cynisch te zijn. Het sluit meer aan bij het gevoel dat van binnen opspeelt. Wat de achterblijvers eigenlijk bedoelen is: we hadden je graag aan boord van onze rivier willen houden en je hier zien uitblinken. We vinden het jammer dat je weg gaat. Maar we wensen je ondanks dat gevoel in onszelf en onze eigen twijfels over je gekozen pad, je wel het allerbeste toe, omdat je altijd een beetje bij ons blijft horen. Maar twee van die uiteenlopende emoties te voelen is heel lastig. Twee zulke tegenstrijdige emoties tegelijk te voelen en ook nog eens evenveel te menen? Dan moet je van goede huize komen. Makkelijker gezegd dan gemeend. Het is net als met veel dingen in het leven. De ander iets oprecht gunnen en tegelijkertijd waardig met je eigen verlies om gaan zijn twee lastig te combineren meesterwerken van emoties. Dat is net zo lastig als een voetbalseizoen voelen in de zomerstop. Is het oude belangrijker of het nieuwe? Moet je terugkijken of vooruit? Of allebei wat aandacht geven? Voor de achterblijvers die de nieuwe rivier waar de vertrekkers op gaan zwemmen niet echt mee gaan maken, blijft het gapende gat de boventoon voeren als de eerste opstelling in september een feit is. Maar ook dat vindt wel weer een weg als onze voetbalrivier naast de Hunze weer gaat stromen. Dan komen er vast weer meesterwerken uit onverwachte hoeken naar boven drijven. Eerst nog even deze zomerstop met de stroom van het heden mee gaan. En dan die vier soorten kaas er als de wiedeweerga af trainen.

48

49 TOT SLOT JUBILEUMVERLOTING: Een aantal leden heeft de (al dan niet) verkochte loten van de jubileumverloting nog niet ingeleverd. Via deze weg het verzoek om de loten in te leveren bij één van onze bestuursleden. De loten dienen uiterlijk 17 augustus ingeleverd te zijn!! OUD PAPIER: Op zaterdag 3 augustus mag v.v. Gasselternijveen opnieuw het dorp rond om oud papier te halen. Wil je de vereniging een handje helpen? Meld je dan aan bij één van onze bestuursleden! BEDANKT: Het einde van een seizoen staat in het teken van afscheid nemen. Via deze weg willen we Gretha Voorintholt, Sientje de Vries en Ria Hemmes hartelijk danken voor de inzet voor ons clubblad! Allen namen dit seizoen afscheid van de redactie. Ook willen we Frank Schotting danken: jarenlang was hij adverteerder in Contact. Met ingang van volgend seizoen moeten we het zonder zijn advertentie doen: dank voor de jarenlange bijdragen... VOLGENDE CONTACT: Dit was de laatste editie van dit seizoen! Volgend seizoen zullen we gewoon weer bij u op de mat ploffen: ons streven is om dit eens in de zes weken te doen, waarbij de eerste editie begin september zal verschijnen. Copy kan zoals altijd worden aangeleverd via clubbladcontact@gmail.com. De deadline voor de volgende editie is donderdag 29 augustus. Uiteraard rekenen we weer op jullie!! FIJNE ZOMER, TOT ZIENS!!

50

51 COLOFON & TELEFOONNUMMERS Redactie Contact Henk Hempen Niels Poort Gretha Voorintholt Verspreiding Familie Scheper Contact via Henk Hempen adres redactie Adresgegevens Voetbalvereniging Gasselternijveen, Hunzelaan 5 p/a Boerdijk 37, 9514 AX Gasselternijveen Bestuur Piet Wolters Voorzitter Otto Torenbosch Secretaris Corina Bokhorst Penningmeester Roelof Heuten Lid Erwin Warring Lid Rob Reintsema Lid Armand Louissen Lid Jeugdbestuur André Poppinga Voorzitter a.i Rinus Malgrom Secretaris Ben Sihasale Lid Mark Salomons Lid Mirjam Veldman Lid Wedstrijdsecretariaat Jan Dries (senioren) Harrie van der Heide (junioren)

52

INFORMATIEF 2012 2013

INFORMATIEF 2012 2013 INFORMATIEF 2012 2013 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Algemene informatie... 4 Samenstelling commissies... 7 Gedragscode vv Gasselternijveen... 9 Rol van ouders... 10 Wedstrijden... 11 Trainingen... 12 Voorbereiding

Nadere informatie

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar.

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar. Het seizoen zit er bijna op, het eerste speelt nog in de nacompetitie voor promotie, de jeugdtoernooien gaan beginnen en we hebben nog twee evenementen te goed om dit voetbalseizoen af te sluiten. Als

Nadere informatie

JAARVERSLAG

JAARVERSLAG JAARVERSLAG 2013-2014 INLEIDING In dit jaarverslag proberen we een overzicht te geven van het verloop van het voetbalseizoen 2013-2014. Het jaarverslag is opgebouwd uit verschillende onderdelen. Gestart

Nadere informatie

Nieuws Selectie 2019/2020

Nieuws Selectie 2019/2020 Nieuws Selectie 2019/2020 Tamer Ugur. Ik ben 32 jaar, afkomstig uit IJsselstein nu woonachtig in Nieuwegein. Positie: 10 of voor de verdediging. In het verleden ook veelal als linker middenvelder-buitenspeler

Nadere informatie

VAN DE REDACTIE. Groetjes, Sientje, Gretha, Ria, Henk en Niels. Contact september 12-2

VAN DE REDACTIE. Groetjes, Sientje, Gretha, Ria, Henk en Niels. Contact september 12-2 VAN DE REDACTIE Voor jullie ligt een nieuwe editie van Contact. Het is het eerste exemplaar van het seizoen 2012 2013. Een seizoen waarin het eerste elftal gaat proberen hoge ogen te gooien in de vierde

Nadere informatie

vv HOC ALV-Jaarverslag JEUGD

vv HOC ALV-Jaarverslag JEUGD ALV jaarverslag jeugd seizoen 2016-2017 vv HOC ALV-Jaarverslag 2016-2017 JEUGD Ook dit seizoen voldoende te beleven bij onze jeugdafdeling. Het amateurvoetbal begon met de nieuwe aanduidingen voor de jeugdcompetities.

Nadere informatie

Zaterdag 7 september Pim Mulier sportpark. Loten 2 2,- 3 voor 2 5,- DSS. Ex-internationals

Zaterdag 7 september Pim Mulier sportpark. Loten 2 2,- 3 voor 2 5,- DSS. Ex-internationals PROGRAMMABOEKJE Zaterdag 7 september 2013 Loten 2 2,- 3 voor 2 5,- Pim Mulier sportpark DSS - Ex-internationals Welkom Trainer DSS DSS van 7 oktober 1919 is bijna 94 jaar oud en, met ruim 1200 leden, één

Nadere informatie

Contact. Seizoen 2014/2015 nr. 1 - september

Contact. Seizoen 2014/2015 nr. 1 - september Contact Seizoen 2014/2015 nr. 1 - september 2014 www.vvgasselternijveen.nl INHOUD VAN DE REDACTIE 5 CONTACT clubblad sinds 1966 Bezoekadres: Hunzepark 5 9514 BW Gasselternijveen 0599-512557 Postadres:

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Mededelingen van het Bestuur 6 Strippenkaart Het bestuur heeft besloten de 6 strippenkaart te introduceren, met name voor oud leden die nog een keer willen spelen

Nadere informatie

Conventus 03 nieuws C-jeugd Conventus 03 kampioen: 3e elftal Conventus 03 kampioen:

Conventus 03 nieuws C-jeugd Conventus 03 kampioen: 3e elftal Conventus 03 kampioen: Conventus 03 nieuws C-jeugd Conventus 03 kampioen: Zaterdag 14 mei heeft de C-jeugd van Conventus 03 het kampioenschap behaald. In de laatste wedstrijd moest het gaan gebeuren, een gelijkspel zou voldoende

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 4 van 2016

Nieuwsbrief nummer 4 van 2016 Nieuwsbrief nummer 4 van 2016 Het nieuwe seizoen gaat weer van start. We staan weer te popelen. Er zijn een hoop nieuwigheden en dingen die in de zomerstop gebeurd of besloten zijn. Via deze eerste nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen 2018-2019 Voor je ligt de tweede editie van de nieuwsbrief van Jubileumseizoen 2018-2019. In deze nieuwsbrief kun je uitgebreid lezen over het jubileum! Daarnaast is er o.a.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Seizoen 16-17

Nieuwsbrief Seizoen 16-17 Nieuwsbrief Seizoen 16-17 3 e jaargang nr 32 04 Juni 2017 De laatste toernooien zijn gespeeld en de competitie is afgerond en dan kan de balans worden opgemaakt en de resultaten bekeken. Ons eerste elftal

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

Thomas Verhaar. Update

Thomas Verhaar. Update Update 28-01-2019 Met veel trots stelt V.O.C. de spelers aan jullie voor die eerst bij onze club een balletje hebben getrapt, voordat zij de overstap maakten naar een echte profclub. Thomas speelt sinds

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46 Nieuwsbrief en Mini s Roda 46 Jaargang 2 - Nummer 10 18-11-2008 van Spanje en Frankrijk was met 4-3 te sterk voor België. Bij de deed Spanje het opvallend goed. De Spanjaren wonnen alle drie hun wedstrijden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

VAN DE REDACTIE. Sientje, Gretha, Ria, Henk, Niels. Contact juli 12-2

VAN DE REDACTIE. Sientje, Gretha, Ria, Henk, Niels. Contact juli 12-2 VAN DE REDACTIE Voor jullie ligt het laatste clubblad van dit seizoen. Terwijl de laatste activiteiten van het seizoen nog plaats moesten vinden gaf trainer Patrick Beek alweer zijn eerste trainingen.

Nadere informatie

Nieuwe trainers Sporting Heerlen. Hub Essers overleden. Fernando Ricksen eregast bij Sporting Heerlen - ZSV

Nieuwe trainers Sporting Heerlen. Hub Essers overleden. Fernando Ricksen eregast bij Sporting Heerlen - ZSV Nieuwe trainers Sporting Heerlen Sporting Heerlen heeft de technische staf voor het seizoen 2015/2016 compleet. Als trainer voor Sporting Heerlen 2 is Martè Streng aangesteld en als leider Wiel Ruminski.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

Teun van der Donk. Teun in JO18. Teun van der Donk

Teun van der Donk. Teun in JO18. Teun van der Donk Met veel trots stelt V.O.C. de spelers aan jullie voor die eerst bij onze club een balletje hebben getrapt, voordat zij de overstap maakten naar een echte profclub. Vier van onze zonen spelen bij Sparta:

Nadere informatie

Nieuwsbrief julil 2014 Editie 11

Nieuwsbrief julil 2014 Editie 11 Nieuwsbrief julil 2014 Editie 11 Van de Bestuurstafel Vlak voor de vakantie een nieuwsbrief. Dat heeft een reden. Die reden is dat er nieuws te melden is. Volgende week, 10 juli, ontvangen we FC Twente

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

Lied van de maand. Regel van de week. 30 juni nr. 8 BEDANKT!

Lied van de maand. Regel van de week. 30 juni nr. 8 BEDANKT! 30 juni 2017 nr. 8 BEDANKT! Over één week is het zomervakantie. Achter ons ligt een schooljaar waarin weer veel gebeurd is. De inzet van de leerlingen en collega s was groot. Met passie, aandacht, zorg

Nadere informatie

Hoofdsponsor pakketten

Hoofdsponsor pakketten Hoofdsponsor pakketten Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit 81 Email: sponsorcommissie@blauwwit81.nl Website: Inhoudsopgave 1 Voorwoord: Verleden, Heden en Toekomst van Blauw Wit '81... 3 2 Algemene informatie...

Nadere informatie

Interview met Maarten Broekmans en Harm van Sambeek

Interview met Maarten Broekmans en Harm van Sambeek Interview met Broekmans en Harm van Sambeek Met wie zitten we hier aan tafel? Vanavond zit de supportersclub aan tafel met Broekmans en Harm van Sambeek. Al jaren vormen zij samen een onderdeel van de

Nadere informatie

VAN HET BESTUUR. Praatpaal jaargang Van de voorzitter. Een sportief klimaat

VAN HET BESTUUR. Praatpaal jaargang Van de voorzitter. Een sportief klimaat Praatpaal jaargang 28 2 19-08-2019 Van de voorzitter Een sportief klimaat VAN HET BESTUUR Het Lowlands weekend markeert voor mij altijd het einde van de zomerstop van de korfbal. En dus kruip ik moe maar

Nadere informatie

Hoelang ben je al lid van RWB? 58 jaar

Hoelang ben je al lid van RWB? 58 jaar Als tweede gast in 2011 hebben we Lau Snels uitgenodigd. Lau heeft zeer veel verdiensten voor RWB en is nog steeds heel betrokken bij de vereniging. We zijn blij dat we met Lau eens van gedachte kunnen

Nadere informatie

Informatieboekje. Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk

Informatieboekje. Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk Informatieboekje v.v. Altena opgericht 17 juli 1945 Sportcomplex Altena Postadres Rijksweg 202-204 Nieuwendijk Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk Welkom bij v.v. Altena. We hopen dat je een fijne en sportieve

Nadere informatie

Neder-Betuwe Cup 2014

Neder-Betuwe Cup 2014 Neder-Betuwe Cup 2014 16 augustus Aanvang 10.30 uur Sportpark de Hoeken Ochten VOETBALVERENIGING KESTEREN Voorwoord Neder-Betuwe Cup 2014 Beste voetballiefhebbers, Het schrijven van een voorwoord voor

Nadere informatie

Voor open Doel is terug Algemene ledenvergadering Hoofdsponsor

Voor open Doel is terug Algemene ledenvergadering Hoofdsponsor Voor open Doel is terug Na jaren van afwezigheid is de Voor open Doel terug. Tot het eind van de jaren 90 was dit het clubblad van de vv Froombosch. Nu zal het verder gaan als onze nieuwsbrief. Hierin

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 Januari 2015

Nieuwsbrief 25 Januari 2015 Nieuwsbrief 25 Januari 2015 Je vraagt je af of er met al de afgelastingen er nog wel iets is om over te schrijven. Voetbal verslagen heeft de redactie daarom ook niet mogen ontvangen en dan blijft de vraag

Nadere informatie

VetNieuws!(12) april 2017

VetNieuws!(12) april 2017 VetNieuws!(12) april 2017 Beste lezers, VetNieuws komt normaal alleen uit in besloten kring. Vanwege het jubileum deze speciale editie voor geheel RKSVN en iedereen die de site bezoekt. Een terugblik op

Nadere informatie

BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE

BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE 14-01-2018 DEELNEMENDE VERENIGINGEN WWNA KCVO Voorwaarts ZVV 56 Robur et Velocitas WELKOM Van harte welkom op het WWNA BuroPost Manege Pupillen Toernooi

Nadere informatie

Van de voorzitter. Beste leden,

Van de voorzitter. Beste leden, december Nr. 12-2014 Backhand Nieuwsbrief TTV Olympia Van de voorzitter Beste leden, Hierbij de laatste nieuwsbrief van 2014, de kerst en nieuwsjaarseditie. Een jaarwisseling is altijd een mooi moment

Nadere informatie

En inmiddels is het voorjaar begonnen en nadert de volleybalcompetitie zijn ontknoping.

En inmiddels is het voorjaar begonnen en nadert de volleybalcompetitie zijn ontknoping. Hallo allemaal! De laatste wedstrijden van het jaar zijn gespeeld. En het goede nieuws is: er zijn teams kampioen geworden. Zij worden in dit clubblad uiteraard in het zonnetje gezet. Maar er is ook een

Nadere informatie

K&K. Deel 8: Henk Wink

K&K. Deel 8: Henk Wink K&K Deel 8: Henk Wink In de november editie van de U.S.V'-er vragen wij deze keer uw zeer gewaardeerde aandacht voor de voorzitter van het jeugdbestuur: Henk Wink. Deze al wat kalende veel etende Feyenoord

Nadere informatie

En weer door!!!! Lopende projecten.. Beste Fce'ers, Vrijwilligers

En weer door!!!! Lopende projecten.. Beste Fce'ers, Vrijwilligers En weer door!!!! Beste Fce'ers, Met de winterstop achter de rug konden we vol goede moed weer beginnen aan de tweede helft van het seizoen! Helaas...het weer heeft tot nu toe niet echt meegezeten. Maar...We

Nadere informatie

Wij wensen jullie nu alvast veel leesplezier en gaan er vanuit jullie te zien op het jubileumfeest!

Wij wensen jullie nu alvast veel leesplezier en gaan er vanuit jullie te zien op het jubileumfeest! Hallo allemaal, Lewabo bestaat 50 jaar!!! Een jubileum dat we niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan. Op 22 augustus 1968 is tennisvereniging Lewabo opgericht door een aantal enthousiastelingen en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGDAFDELING nr

NIEUWSBRIEF JEUGDAFDELING nr - Wie zijn de leden van de jeugdcommissie - Vrijwilliger van de maand - Selectiewedstrijden JO08 t/m JO11 - Team uitgelicht: JO08-5 - belangrijke data Wil je voet ballen, doe eerst proeft rainingen! Geef

Nadere informatie

Infokrant. April Voorwoord. Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen.

Infokrant. April Voorwoord. Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen. Voorwoord Infokrant April 2017 Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen. Onze mediakanalen werken fantastisch (website, Twitter, Facebook, ) en dan

Nadere informatie

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Ons seizoen van het begin tot het einde. Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 4 E KWARTAAL 2016 December Editie

NIEUWSBRIEF. 4 E KWARTAAL 2016 December Editie NIEUWSBRIEF 4 E KWARTAAL 2016 December Editie HO HO HO, De decembermaand zit er bijna op en daarmee ook 2016. Dit jaar heeft voor onze leden successen geboekt, er waren hoogteen dieptepunten, jullie hebben

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier Hierbij meld ik mij aan als lid van korfbalvereniging EKCA-CIBOD: Voor- en achternaam: Voorletters: Adres: Postcode en plaats: Telefoon / mobiel: Emailadres: (meerdere adressen mogelijk)

Nadere informatie

We zijn goed op weg!!!!

We zijn goed op weg!!!! VoBLABLA VoCASA jeugd nieuwsbrief We zijn goed op weg!!!! Zesde editie december 2016 Hallo speelsters én spelers, ouders van mini, MC1, MB3, MB2, MB1en MA1. Het nieuwe seizoen 2016-2017 is in volle gang!

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste Kwinkers,

Nieuwsbrief. Beste Kwinkers, Nieuwsbrief www.bvkwinkslag.nl www.badminton.nl Marco van Putten Beste Kwinkers, De langste dag is geweest en het badmintonseizoen bijna voltooid. Nog één avond om ons allen uit te leven in de Boei en

Nadere informatie

SCHEEPSTOETER April 2017

SCHEEPSTOETER April 2017 SCHEEPSTOETER April 2017 Beste VVZA-ers, Voor u ligt de voorjaarseditie van onze Scheepstoeter. In deze Scheepstoeter kunt u lezen over de volgende onderwerpen: 1. De VVZA-kalender 2. Juniorenavond 3.

Nadere informatie

We gaan beginnen! Kunstgrasveld zo goed als klaar!

We gaan beginnen! Kunstgrasveld zo goed als klaar! Subscribe Past Issues Translate RSS Nieuwsbrief SC Valburg zomer 2017 Voeg SC Valburg toe op Facebook Stuur naar een vriend We gaan beginnen! We zitten nog midden in de zomervakantie, maar we gaan eindelijk

Nadere informatie

Teun van der Donk. Teun in O17. Teun van der Donk

Teun van der Donk. Teun in O17. Teun van der Donk Met veel trots stelt V.O.C de spelers aan jullie voor die eerst bij onze club een balletje hebben getrapt, voordat zij de overstap maakten naar een echte profclub. Drie zonen spelen bij Sparta: Thomas

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Watervolleybal 2017

Nieuwsbrief. Watervolleybal 2017 Nieuwsbrief Seizoen: 2016-2017 editie 3 service Watervolleybal 2017 Zondagochtend 22 januari, iedereen heeft nog wat uit kunnen slapen want om 12.00 werden we verwacht bij zwemschool De Abeel in Someren.

Nadere informatie

Interview met 1e elftal spelers Stijn en Wout

Interview met 1e elftal spelers Stijn en Wout Interview met 1e elftal spelers Stijn en Wout Met wie zitten we hier aan tafel? We zitten aan tafel met Stijn Bardie, zoon van Jan en Marion Bardie wonende aan de Graafseweg in Nijmegen in een comfortabele

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

De aftrap informatieavond voor jeugdspelers, ouders, trainer(s) en leider(s)-

De aftrap informatieavond voor jeugdspelers, ouders, trainer(s) en leider(s)- De aftrap informatieavond voor jeugdspelers, ouders, trainer(s) en leider(s)- Wanneer Waar Waarom : Aan het begin van elk voetbalseizoen : Eén van de vergaderruimtes (te coördineren door.. om te voorkomen

Nadere informatie

s.v. Huizen nieuwsbrief

s.v. Huizen nieuwsbrief s.v. Huizen nieuwsbrief Hier is hij dan de nieuwsbrief van s.v. Huizen. Dit seizoen zijn er op organisatorisch gebied een aantal veranderingen doorgevoerd. Zo is er geen jeugdbestuur meer maar een jeugdcommissie

Nadere informatie

Op Facebook, onder Batse voetbaltoernooi, kunnen jullie de (actie) foto s die gemaakt zijn van het toernooi terug vinden. Like dus de pagina

Op Facebook, onder Batse voetbaltoernooi, kunnen jullie de (actie) foto s die gemaakt zijn van het toernooi terug vinden. Like dus de pagina Beste sportvrienden! Blij dat jullie er weer zijn! Met jullie bedoel ik natuurlijk als eerste de spelers maar zeker ook de trainers, leiders, ouders en supporters. Welkom! Ook dit jaar gaan we voetballen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2016

NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2016 NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2016 Het seizoen nadert langzamerhand zijn einde. De laatste wedstrijden staan op het programma, maar de trainingen zijn nog in volle gang. Met het eind van het seizoen in

Nadere informatie

EXIT TOYS MANEGE G-VOETBAL TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE

EXIT TOYS MANEGE G-VOETBAL TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE EXIT TOYS MANEGE G-VOETBAL TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE 13-01-2018 Mede mogelijk gemaakt door: Fonds Gehandicaptensport WELKOM Heel erg hartelijk welkom op de 1e editie van het EXIT Toys Manage G-voetbal Toernooi

Nadere informatie

9 e. Zaterdag 21 mei 2016: B, C & D. Zaterdag 28 mei 2016: E & F

9 e. Zaterdag 21 mei 2016: B, C & D. Zaterdag 28 mei 2016: E & F 9 e Zaterdag 21 mei 2016: B, C & D Zaterdag 28 mei 2016: E & F Inhoud: Reglementen... 3 TIPS VOOR DE OUDERS OP HET TOERNOOI... 4 Poule-indelingen... 5 Even over: DVC Delft... 6 Portret van... Jan Horsten...

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen

Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen 2015 2016. De samenstelling: De TC heeft het afgelopen seizoen uit de volgende leden bestaan: Niesko Veenker : Dames afdeling Koos van Delden: Jeugd en CMV.

Nadere informatie

Werkstuk LO Sport en Samenleving

Werkstuk LO Sport en Samenleving Werkstuk LO Sport en Samenleving Werkstuk door een scholier 2074 woorden 29 november 2004 6,3 51 keer beoordeeld Vak LO Inleiding Het doel van het maken van dit werkstuk is om het vak gym voldoende af

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

De eerste editie van de nieuwsbrief schooljaar

De eerste editie van de nieuwsbrief schooljaar Nieuwsbrief 1 Jaargang 1 23-01-18 De eerste editie van de nieuwsbrief schooljaar 2017-2018 Daar is hij dan de eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar. De nieuwsbrief is deze keer samengesteld door kinderen

Nadere informatie

Voorwoord. OPA HENK Cup

Voorwoord. OPA HENK Cup 2 Voorwoord Kloosterburen, juni 2019 Voorafgaand aan de afsluiting van het voetbalseizoen 2018/2019, organiseert de vvkloosterburen voor de 5 e maal haar pupillentoernooi O9 om de OPA HENK Cup Dit toernooi

Nadere informatie

LMO Girls Night meiden toernooi. 20 mei 2016

LMO Girls Night meiden toernooi. 20 mei 2016 LMO Girls Night meiden toernooi 20 mei 2016 L.M.O. Girls Night meiden toernooi Rotterdam, mei 2016 Beste sportvrienden, 2016 Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het jeugdtoernooi meiden

Nadere informatie

op sportpark in Oploo het officiële startschot plaats van de samenwerking.

op sportpark in Oploo het officiële startschot plaats van de samenwerking. Samen verder... Inleiding Vorig jaar juli hebben de besturen van Excellent, Westerbeekse Boys en SVS besloten tot een samenwerking van de jeugdafdelingen met ingang van het seizoen 2017/2018. In bijeenkomsten

Nadere informatie

Gerben: voor mijn niet, ik ben al bezig met de selectie als keepertrainer. Dus heb al wat ervaring als zelfstandig trainer.

Gerben: voor mijn niet, ik ben al bezig met de selectie als keepertrainer. Dus heb al wat ervaring als zelfstandig trainer. Interview Rene Schalken en Gerben Kuijsten We zijn alweer aanbeland bij het laatste interview van dit seizoen. Ons 1 e elftal is gepromoveerd naar de 3 e klasse en RWB 2 is na een moeilijk seizoen toch

Nadere informatie

Sponsor GKC 1 en 2: Sponsor GKC 1 en 2:

Sponsor GKC 1 en 2: Sponsor GKC 1 en 2: APRIL 2016 Sponsor GKC 1 en 2: Woortman Zonne-energie Bloemakkers 41 9461 GX GIETEN 0592 265888 info@woortmanzonneenergie.nl Sponsor GKC 1 en 2: Voorwoord. We gaan richting het einde van de competitie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Met in deze nieuwsbrief een bijdrage van een aantal aanvoerders. Belangrijke Data April 12 Bedrijven

Nadere informatie

Sponsor pakketten. Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit Website:

Sponsor pakketten. Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit Website: Sponsor pakketten Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit 81 Email: sponsorcommissie@blauwwit81.nl Website: Inhoudsopgave 1 Voorwoord: Verleden, Heden en Toekomst van Blauw Wit '81... 3 2 Algemene informatie...

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MHCW 2017 nr. 11

NIEUWSBRIEF MHCW 2017 nr. 11 NIEUWSBRIEF MHCW 2017 nr. 11 In deze nieuwsbrief onder andere: Uitnodiging nieuwjaarsborrel; Nieuwe secretaris, even voorstellen; Penningmeester gezocht; Lustrumcommissie gevuld. Agenda 9 januari start

Nadere informatie

Editie 1 Jaargang 6. Gert van der Bijl. Voetbaltoernooi juni v.v. Veenendaal

Editie 1 Jaargang 6. Gert van der Bijl. Voetbaltoernooi juni v.v. Veenendaal Editie 1 Jaargang 6 Voetbaltoernooi 2015 6 juni 2015 v.v. Veenendaal Voorwoord Het einde van het voetbalseizoen komt inzicht, de laatste competitiewedstrijden doen zich voor en het toernooi-tijdperk breekt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2015

Nieuwsbrief Maart 2015 Nieuwsbrief Maart 2015 Van de voorzitter Het is gebruikelijk om op deze plaats aandacht te hebben voor het volgende, maar de afgelopen periode hebben meerdere leden van onze club één van hun naasten veloren.

Nadere informatie

KS Voetbalnieuws. Voorzitter aan het woord. Agenda. Feestdagen

KS Voetbalnieuws. Voorzitter aan het woord. Agenda. Feestdagen December 2015 Agenda 18-12-2015 Leiders- en trainersvergadering 2-1-2016 Nieuwjaarsreceptie 14-1-2016 Vergadering Veldvoetbalbestuur 20-1-2016 Workshop: assistentscheidsrechter 5-2-2016 Klaverjasdrive

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data December 5 wel jeugdtraining geen seniorentraining! 12 trekking Grote Club Actie

Nadere informatie

Nieuwjaarsrede 2011. Dames en heren, sponsors, sportvrienden, van harte welkom op de nieuwjaarsreceptie van de BVV Barendrecht.

Nieuwjaarsrede 2011. Dames en heren, sponsors, sportvrienden, van harte welkom op de nieuwjaarsreceptie van de BVV Barendrecht. Nieuwjaarsrede 2011 Dames en heren, sponsors, sportvrienden, van harte welkom op de nieuwjaarsreceptie van de BVV Barendrecht. Wederom is een zeer bewogen jaar voorbij gevlogen. Een jaar met vele hoogtepunten

Nadere informatie

Clubblad Zomer 2017 Pagina 1

Clubblad Zomer 2017 Pagina 1 www.bcbios.nl Clubblad Zomer 2017 Pagina 1 Badmintonclub BIOS Opgericht 21 april 1959 Speelgelegenheid: Sportpark Duinwetering, Duinwetering 105, Tel. 071-3615493 Voorzitter: Michael Weterings Binnenhof

Nadere informatie

19e editie 20 en 21 mei, 10 en 11 juni Vivafloors Jeugdtoernooi

19e editie 20 en 21 mei, 10 en 11 juni Vivafloors Jeugdtoernooi 19e editie 20 en 21 mei, 10 en 11 juni 2017 Vivafloors Jeugdtoernooi V V T W E N T H E G O O R Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Toernooi reglement 4. Kleedkamerindeling 6-11. Poule F1 t/m F6 Zaterdag 20 mei

Nadere informatie

WAUW!!! WAT EEN SUPER GAVE EERSTE SEIZOENSHELFT WAS DAT!

WAUW!!! WAT EEN SUPER GAVE EERSTE SEIZOENSHELFT WAS DAT! MASV-JEUGD NIEUWSBRIEF 18 december 2018 WAUW!!! WAT EEN SUPER GAVE EERSTE SEIZOENSHELFT WAS DAT! Beste MASV ers, De eerste seizoenshelft is voorbijgevlogen. Met een nieuwe jeugdcommissie, bestaande trainers

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER 17

NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER 17 NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER 17 VAN DE VOORZITTER VINCENT Ten tijde van dit schrijven hebben wij net afscheid genomen van onze hoofdtrainer bij de jeugd. Hierover heeft iedereen 10 november jl.

Nadere informatie

JO9-AB LOUWS TOERNOOI

JO9-AB LOUWS TOERNOOI JO9-AB LOUWS TOERNOOI 2018 1 Rotterdam, mei 2018 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 9! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46 Nieuwsbrief en Mini s Roda 46 Nummer 18 29-01-2008 mag nu op het podium staan. Nog spannender wordt het doordat Spanje eindelijk Hongarije van plek 1 heeft gekregen. Weet Hongarije zich volgende week toch

Nadere informatie

Richard Bertelink Memorial Inhoudsopgave

Richard Bertelink Memorial Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Voorwoord... 2 RKSV NEO-gedragscode en Fair Play-reglement... 4 Toernooi opzet en regelement... 5 Toernooi opzet... 5 Reglement... 5 Algemeen... 5 Spelregels... 6 Puntentelling...

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2015 Editie 14

Nieuwsbrief maart 2015 Editie 14 Nieuwsbrief maart 2015 Editie 14 Van het bestuur De winterstop zit er op, de meeste elftallen beginnen of zijn weer begonnen met voetballen. Het eerste elftal heeft een klinkende overwinning behaald in

Nadere informatie

Nu nog een mooie naam...

Nu nog een mooie naam... // MINIMEERKAMP HILVERSUM // VAN DE REDACTIE Jeugdtoernooi - 28 oktober 2007, Hilversum Afgelopen zondag was het weer tijd voor een nieuwe editie van het Minimeerkamp. Dit is een jeugdtoernooi speciaal

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave Voorwoord Fair Play-reglement Toernooi opzet... 5 en 6. Regelement... 5 en 6. Algemeen...

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave Voorwoord Fair Play-reglement Toernooi opzet... 5 en 6. Regelement... 5 en 6. Algemeen... Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Fair Play-reglement... 4 Toernooi opzet... 5 en 6 Regelement... 5 en 6 Algemeen... 5 en 6 Spelregels... 5 en 6 Puntentelling... 5 en 6 Kleedkamerindeling...

Nadere informatie

Kampioenen! Nr. 8 Juni 2011. Inhoud:

Kampioenen! Nr. 8 Juni 2011. Inhoud: De laatste competitiewedstrijden zijn gespeeld en voor veel van de teams zitten de trainingen er ook al op. De tweede helft van het veldseizoen heeft veel mooie resultaten gebracht, namelijk 2 kampioenschappen,

Nadere informatie

V.V.W. Seniorennieuws

V.V.W. Seniorennieuws 1 Aftrap 19 sept. nr: 4 Seizoen 2016-2017 r Voetbalvereniging v.v.w Opgericht 8 mei 1928 Kantine 581846 Redactie Aftrap: Joke Karsten-Slaman Europasingel 72 E-mail:karst40@ziggo.nl Telefoon: 0228-582175

Nadere informatie

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 Van de Jeugdcommissie Aan alle WMHC junioren, hun ouders en de vrijwilligers. WMHC Jeugd Centraal is de plek waar wij jullie centraal willen stellen en dus de

Nadere informatie

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting :

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : 1.Wat vind je leuk aan korfbal? Dat het een teamsport is. Dat het een gemengde sport is. Dat het twee vakken heeft, 1 verdedigen en 1 aanvallen. 2.Wat

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016

NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016 NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016 Domburg, 18 november 2016 De (jeugd)voorzitter heet alle aanwezigen welkom op deze jaarvergadering. Hij geeft aan de jaarvergadering te zullen leiden

Nadere informatie

Indeling, Wedstrijdschema Kleedkamerindeling, Reglement en plattegrond zaterdag 30 maart :00-12:15 F-Pupillen en Champions League

Indeling, Wedstrijdschema Kleedkamerindeling, Reglement en plattegrond zaterdag 30 maart :00-12:15 F-Pupillen en Champions League Indeling, Wedstrijdschema Kleedkamerindeling, Reglement en plattegrond zaterdag 30 maart 2013 09:00-12:15 F-Pupillen en Champions League Mede mogelijk gemaakt door: www.cafetariaridderhof.nl Pagina: 1

Nadere informatie

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht Zaterdag 14 mei 2016 Deelnemende teams v.v. Wieldrecht MP1, MP2, MP3, MP4, MP6 Beek Vooruit MP9 v.v. Dubbeldam MP1, MP3, MP4 RCD MP1, MP2, MP3 TVC Breda MP4 v.v.

Nadere informatie

Missie en Visie VV Moordrecht Met elkaar & Voor elkaar

Missie en Visie VV Moordrecht Met elkaar & Voor elkaar Missie en Visie VV Moordrecht 2017 2021 Met elkaar & Voor elkaar Onze missie Waar we voor gaan een dorpse vereniging laagdrempelig aanbieden van de voetbalsport een ontmoetingsplaats waar prestatie en

Nadere informatie

Hallo voetballiefhebbers,

Hallo voetballiefhebbers, Hallo voetballiefhebbers, Ongeveer 6 jaar terug kwam het idee naar voren om een meerdaags voetbaltoernooi te organiseren voor A en B junioren. Nu 6 jaar later zijn we enorm trots dat we ons eerste lustrum

Nadere informatie

FRIS HET NIEUWE JAAR IN AGENDA

FRIS HET NIEUWE JAAR IN AGENDA FRIS HET NIEUWE JAAR IN De laatste competitiewedstrijden van 2016 zijn inmiddels gespeeld en het nieuwe jaar gaat zijn intrede nemen. Maar eerst komen de feestdagen nog en traditiegetrouw het oliebollentoernooi

Nadere informatie