Hoelang ben je al lid van RWB? 58 jaar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hoelang ben je al lid van RWB? 58 jaar"

Transcriptie

1 Als tweede gast in 2011 hebben we Lau Snels uitgenodigd. Lau heeft zeer veel verdiensten voor RWB en is nog steeds heel betrokken bij de vereniging. We zijn blij dat we met Lau eens van gedachte kunnen wisselen over RWB. Lau is 64 jaar jong en getrouwd met Hennie. Samen hebben ze 2 kinderen, Lisette en Wim. Eerst wordt Zus gefeliciteerd met haar naar eigen zeggen 57 ste verjaardag. Van de stamgasten krijgt ze een schitterende bos bloemen en na dat we ze gefeliciteerd en gekust hebben verkassen we naar onze interviewtafel. Hoelang ben je al lid van RWB? 58 jaar Hoe zag jouw voetbalcarrière eruit? In pupillen en junioren gespeeld. Met A-junioren kampioen geworden. Tevens met de A-junioren bij Oisterwijk internationaal toernooi ongeslagen gewonnen. Op 17 jarige leeftijd als stopperspil in RWB 1 (als opvolger van Henk v/d Schans). Meteen in het 1 e seizoen kampioen (1965) en promotie naar de tweede klas. Totaal 350 wedstrijden in RWB 1. Op vrijwel alle posities gespeeld, voornamelijk achterin en op het middenveld. Met RWB 2 ben ik 2x kampioen geworden en 3 jaar in de reserve 1 e klas (hoogste klas voor 2 e elftallen) gespeeld. In het 1 e en 2 e meerdere jaren aanvoerder geweest. In 1984 gestopt met selectie vanwege rugklachten. Daarna nog jaren in de lagere elftallen gevoetbald. In 1999 kampioen met RWB 6 en in 2002 kampioen met RWB 5. Je bent op bestuurlijk niveau begonnen als jeugdvoorzitter. Wat deed jou toentertijd besluiten om in het hoofdbestuur te gaan?

2 Er was onrust bij RWB, het hoofdbestuur wou dingen doen die het jeugdbestuur niet wilde. Ik was het ook absoluut niet eens met het bestuur en toen hebben de leden een vergadering uit geschreven en het resultaat was dat er nog maar 2 bestuursleden over waren en toen heb ik mijn verantwoordelijkheid genomen, en met nog een paar andere leden een nieuw bestuur gevormd. Hoelang heb je in het hoofdbestuur gezeten en hoelang als voorzitter? Ik ben niet anders als voorzitter in het bestuur geweest en dat 17 jaar lang. Buiten het jeugd en hoofdbestuur heb je nog vele functies bekleed bij RWB ik noem onder andere, 5 jaar terreinknecht, 3 seizoenen als hoofdjeugdtrainer 21 jaar jeugdkamp waarvan vele jaren als hoofdleider, verschillende jaren in de kascommissie, verder heb je ook mee gewerkt aan de bouw van de keuken, toiletten, tribune en uitbreiding van de kantine op sportpark Elzenhoven. Ook heb je in de bouwcommissie gezeten van sportpark de Gaard. En nu nog ben je clubscheidsrechter en vanaf 2005 weer terreinknecht. Een indrukwekkende lijst waarvoor je terecht verschillende mooie onderscheidingen hebt gekregen. In 1998 benoemd tot lid van verdienste, in 2000 de zilveren KNVB speld en later dat jaar het ereteken van de gemeente Waalwijk. In 2001, vrijwilliger van het jaar en in 2004 ben je benoemd tot erelid van RWB. Dit is een heel indrukwekkende lijst. Op welke onderscheiding ben je het trotst? Ik kan me niet herinneren dat ik vrijwilliger van het jaar ben geweest maar het zal wel als het volgens jullie zo is Erelid want dat vind ik een vrij hoge onderscheiding binnen een club. Een hele mooie waardering vind ik dat. Bij de ontwikkeling en bouw van ons mooie sportpark de Gaard ben je zeer nauw betrokken geweest. Het enige wat we niet in de hand hebben gehad is de parkeergelegenheid. Deze is verre van ideaal. Zou hier in de toekomst nog een betere oplossing voor komen denk je? Ik verwacht niet dat de gemeente Waalwijk dit toe zal staan. De visie van de gemeente zal mijns inzien niet veranderen. We hebben het toentertijd wel geprobeerd maar het was vechten tegen de bierkaai. We maken even een zijsprong naar de persoonlijke vragen.

3 Wat was je beroep? Ambtenaar bij rijkswaterstaat en dan specifiek weg onderhoud. Favoriete drank/eten? Een lekker trappistbier en eten, ik lust vrijwel alles want ik heb thuis een 2 sterrenrestaurant want Hennie kan heel lekker koken. Hobby s naast RWB? Ik werk bij natuurmonumenten in de bossen en weidevogelbescherming. Dit zijn 2 dingen waar ik ook vrijwilligerswerk in doe. Favoriete vakantieland? Ik vind België een leuk vakantieland. Dan kan ik lekker trappist drinken. Gezelligste voetbalkantine? Dat vind ik toch echt RWB. We hebben het zeker getroffen met onze kantine. Favoriete muziek? Muziek uit de jaren 60 uit mijn jeugd daar heb ik wel leuke herinneringen aan. Als voorbeeld o.a. Cliff Richard, Buddy Holly maar ook sommige nummers van de Rolling Stones. TV programma naast Studio sport? Nieuwsprogramma s en de FC Kampioenen en Allo Allo vind ik ook schitterend. Beste boek? Beekman en Beekman van Toon Kortooms Ben jij ook zo n fan van Johan Derksen? Ja, ik kijk er bijna altijd naar. Fan is een groot woord maar hij maakt wel het programma tot een succes en hij weet erg veel van de voetbal wereld. Beste voetballer waarmee je hebt gespeeld? Mau Mandemakers, een hele goede voetballer was dat. Kan kwaad worden om? Asociaal gedrag, bijvoorbeeld vuil achter laten of rotzooi maken en mensen die geen enkele rekening houden met een ander. En ik erger mij aan tv reclame. Opmerkelijkste nieuwsfeit van de laatste tijd? De protesten in de Arabische wereld. De demonstraties tegen de gevestigde regiemes.

4 Even een korte pauze want de kelen moeten weer even worden gesmeerd. Je hebt ook je trainersdiploma gehaald, maar buiten dat je de A-jeugd 3 jaar hebt getraind, ben je hier niet echt mee verder gegaan. Had je geen ambitie om verder te gaan om eventueel ergens hoofdtrainer worden? Misschien wel maar toen kreeg ik het in mijn rug, want het had niet veel gescheeld of ik was buiten RWB ergens hoofdtrainer geworden en toen is dat er niet meer van gekomen. Maar achteraf vind ik het niet zo erg. Volg je de jeugdelftallen van RWB nog? Nee, de laatste jaren kom ik zaterdags nauwelijks bij RWB maar ik kijk wel naar de uitslagen. Wat vindt je van de ambities van de nieuwe technische commissie? Ik vind het prima om uit eigen gelederen 1 e elftalspelers te kweken en het is ook een behoorlijke uitdaging want er komt heel wat bij kijken. Vind jij ook dat ons kunstgras een aanwinst voor RWB is? Ja,het bedrag wat we er voor betalen vind ik vrij pittig, maar het is een verrijking voor ons sportpark. Ga je vaak naar RWB 1 kijken? Alleen thuiswedstrijden, die volg ik altijd. Op welke plaats eindigt het eerste denk je? Ik verwacht dat ze in de middenmoot eindigen. Ik vind ze beter voetballen als vorig jaar. Je hebt op 3 sportparken van RWB gespeeld. Het veld aan de Klokkenlaan, sportpark Elzenhoven en nu de Gaard. Welk sportpark had voor jou de meeste sfeer? Ik denk Elzenhoven want daar heb ik mijn meeste tijd doorgebracht als voetballer. De vele verbouwingen en veel plezier met Willy en Anneke van der Gouw die toen de kantine beheerden.

5 In heel jouw voetbalcarrière ben je nooit geschorst geweest, dat wil dus zeggen dat je een heel sportieve voetballer was. Ja maar toen ik in het eerste voetbalde waren er nog geen gele kaarten, anders was ik best wel een keer aan de beurt geweest. Een keer heb ik een waarschuwing gehad bij Cluzona maar dat werd geen schorsing. Vindt jij een wedstrijd fluiten echt leuk? Niet altijd want er zijn soms heel vervelende spelers die het je echt lastig kunnen maken en dat is niet prettig want daar loop je dan de hele wedstrijd mee. De meeste wedstrijden gaan overigens toch wel lekker hoor. 21 jaar ben je met de jeugd van RWB op jeugdkamp geweest. Het jeugdkamp is nog steeds iets van RWB om trots op te zijn. Een hele week op kamp met zo,n 45 kinderen. Het is dit jaar weer in de Moer. Heb je nog wel eens heimwee naar die tijd? Heimwee wel, maar gezien mijn leeftijd is het mooi geweest. Op een gegeven moment moet je een keer stoppen, maar ik heb het altijd ontzettend naar mijn zin gehad bij het jeugdkamp. Ik heb het altijd heel graag gedaan. Lau, wij zijn blij dat we met jou als oer RWB er dit fijne gesprek konden houden. Zoals altijd is onze laatste vraag. Wil je nog wat kwijt? Ik heb een grote bewondering voor de groep vrijwilligers die bij RWB actief zijn. Vooral de mensen die in jeugd en hoofdbestuur zitten want die hebben toch een bepaalde verantwoordelijkheid. Bij RWB staan veel mensen klaar om vrijwilligerswerk te doen en dat is een hele grote kracht van RWB. We bedanken Lau voor het interview en zakken zoals altijd af naar de bar al waar we nog een paar afzakkertjes zullen pakken.

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar.

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar. Het seizoen zit er bijna op, het eerste speelt nog in de nacompetitie voor promotie, de jeugdtoernooien gaan beginnen en we hebben nog twee evenementen te goed om dit voetbalseizoen af te sluiten. Als

Nadere informatie

Gerben: voor mijn niet, ik ben al bezig met de selectie als keepertrainer. Dus heb al wat ervaring als zelfstandig trainer.

Gerben: voor mijn niet, ik ben al bezig met de selectie als keepertrainer. Dus heb al wat ervaring als zelfstandig trainer. Interview Rene Schalken en Gerben Kuijsten We zijn alweer aanbeland bij het laatste interview van dit seizoen. Ons 1 e elftal is gepromoveerd naar de 3 e klasse en RWB 2 is na een moeilijk seizoen toch

Nadere informatie

Hoelang ben je al lid van RWB? Zelf ook nog gevoetbald?

Hoelang ben je al lid van RWB? Zelf ook nog gevoetbald? De winterstop is weer aangebroken en 2011 ligt weer bijna achter ons. Onze jeugd heeft een schitterend jaar achter de rug met veel kampioenen en een steeds groter groeiende jeugdafdeling. Het nieuwe jeugdplan

Nadere informatie

Vindt je dat de werkploeg moet worden uitgebreid of zijn jullie met genoeg mensen? Wij zijn met genoeg mensen. De taken zijn nu goed verdeeld.

Vindt je dat de werkploeg moet worden uitgebreid of zijn jullie met genoeg mensen? Wij zijn met genoeg mensen. De taken zijn nu goed verdeeld. Voor onze 2 e gast van dit seizoen is café Centraal geen onbekend terrein. We hebben Frans Moonen uitgenodigd om bij ons aan de interview tafel plaats te nemen. Frans is 71 jaar en getrouwd met Beb, samen

Nadere informatie

Waar in Spanje woon je? In Torrevieja ongeveer 40 kilometer onder Allicante. Weinig toerisme maar een van de mooiste plaatsen van Spanje.

Waar in Spanje woon je? In Torrevieja ongeveer 40 kilometer onder Allicante. Weinig toerisme maar een van de mooiste plaatsen van Spanje. Voor het interview van deze maand hebben we afgesproken met Bert Mayers. Bert woont inmiddels alweer enkele jaren in Spanje en is met de nieuwjaarsreceptie nog gehuldigd voor 60 jaar lid van RWB. Bert

Nadere informatie

Hoelang ben je al lid van RWB? Dit is mijn 10 e jaar

Hoelang ben je al lid van RWB? Dit is mijn 10 e jaar Vandaag hebben we alweer ons voorlaatste interview van dit seizoen. Alex is weer terug uit Zweden en er is gelukkig geen koffietafel bij Zus, zodat we weer op onze eigen stek het interview kunnen houden.

Nadere informatie

Centraal bij Centraal met voorzitter Bas Bruurmijn.

Centraal bij Centraal met voorzitter Bas Bruurmijn. Centraal bij Centraal met voorzitter Bas Bruurmijn. We zitten midden in de kerstperiode en de winterstop. Daarom leek het ons een goed moment om de voorzitter van RWB uit te nodigen voor een speciaal kerstinterview

Nadere informatie

Gerrit Oonk benoemd tot Erelid van de Scheidsrechtersvereniging Winterswijk en Omstreken. Onze nieuwe secretaris, Bryan van Leeuwen.

Gerrit Oonk benoemd tot Erelid van de Scheidsrechtersvereniging Winterswijk en Omstreken. Onze nieuwe secretaris, Bryan van Leeuwen. Onze nieuwe secretaris, Bryan van Leeuwen. Tijdens de jaarvergadering werd als opvolger van Jos Helmink de heer Bryan van Leeuwen gekozen tot secretaris. Bryan fluit sinds een klein jaar in de K.N.V.B.,

Nadere informatie

Informatieboekje HVV Hengelo

Informatieboekje HVV Hengelo Informatieboekje HVV Hengelo HVV Hengelo Twekkelerweg 311 7553 LZ Hengelo info@hvvhengelo.nl www.hvvhengelo.nl versie 05-2017 Lid worden bij HVV Hengelo! Allereerst willen we je van harte welkom heten

Nadere informatie

BUMĒ Zilveren Bal Toernooi 2019

BUMĒ Zilveren Bal Toernooi 2019 BUMĒ Zilveren Bal Toernooi 2019 10 t/m 13 januari 2019 - Sportpark de Pinkenberg, Rozendaal Bumē Zilveren Bal: toernooivoetbal in de winter(stop) Toernooivoetbal in de winter(stop), dat blijft bijzonder.

Nadere informatie

En weer door!!!! Lopende projecten.. Beste Fce'ers, Vrijwilligers

En weer door!!!! Lopende projecten.. Beste Fce'ers, Vrijwilligers En weer door!!!! Beste Fce'ers, Met de winterstop achter de rug konden we vol goede moed weer beginnen aan de tweede helft van het seizoen! Helaas...het weer heeft tot nu toe niet echt meegezeten. Maar...We

Nadere informatie

WAT GA JE SAMEN BEREIKEN EN HOE GA JE DAT SAMEN VOOR ELKAAR KRIJGEN?

WAT GA JE SAMEN BEREIKEN EN HOE GA JE DAT SAMEN VOOR ELKAAR KRIJGEN? WAT GA JE SAMEN BEREIKEN EN HOE GA JE DAT SAMEN VOOR ELKAAR KRIJGEN? WAT HEBBEN WE 8 JUNI BESPROKEN. WELKOM EN KENNISMAKEN TERUGBLIK OP 18 MEI WAT MAAKT SPORTCLUB ENSCHEDE DE MOEITE WAARDE IDENTITEIT KERNWAARDEN

Nadere informatie

9 e. Zaterdag 21 mei 2016: B, C & D. Zaterdag 28 mei 2016: E & F

9 e. Zaterdag 21 mei 2016: B, C & D. Zaterdag 28 mei 2016: E & F 9 e Zaterdag 21 mei 2016: B, C & D Zaterdag 28 mei 2016: E & F Inhoud: Reglementen... 3 TIPS VOOR DE OUDERS OP HET TOERNOOI... 4 Poule-indelingen... 5 Even over: DVC Delft... 6 Portret van... Jan Horsten...

Nadere informatie

Voetbalvereniging De Merino s

Voetbalvereniging De Merino s Voetbalvereniging De Merino s Introbouw Sponsortoernooi 20 juni 2015 Beste deelnemers, Namens het bestuur van de v.v. De Merino s heten wij alle deelnemende teams van harte welkom op ons Sportpark De

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID!

Nieuwsbrief 14 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID! Nieuwsbrief 14 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID! In deze nieuwsbrief: Zondag 8 mei SC Millingen 1 vv Ewijk 1 Sponsor van de week: Toyota Scholten Topscoorders - SC Millingen 2 nacompetitie

Nadere informatie

Vragenlijst vertrekkende leden (jeugd)

Vragenlijst vertrekkende leden (jeugd) Vragenlijst vertrekkende leden (jeugd) Je hebt onze vereniging verlaten. Wij willen er graag achter komen wat voor jou de redenen daarvoor zijn geweest. Het kan ons mogelijk helpen om in de toekomst een

Nadere informatie

VV Schagen Janneke Mandemaker Toernooi

VV Schagen Janneke Mandemaker Toernooi Schagen Janneke Mandemaker Toernooi Zaterdag 8 juni 2013 Pag. 2 van 21 Janneke Mandemaker 2013 Beste voetballers, voetballiefhebbers en supporters, Ik heet u namens de Toernooicommissie en alle meewerkende

Nadere informatie

10 e. Zaterdag 13 mei 2017: JO13 & JO15. Zaterdag 20 mei 2017: JO9 & JO11

10 e. Zaterdag 13 mei 2017: JO13 & JO15. Zaterdag 20 mei 2017: JO9 & JO11 10 e Zaterdag 13 mei 2017: JO13 & JO15 Zaterdag 20 mei 2017: JO9 & JO11 Inhoud: Reglementen... 3 TIPS VOOR DE OUDERS OP HET TOERNOOI... 4 Poule-indelingen... 5 Even over: DVC Delft... 6 Portret van...

Nadere informatie

editie 7, september 2016

editie 7, september 2016 digitale Clubkrant editie 7, september 2016 Voorzitter aan het woord Na alle voorbereidingen is nu eindelijk de competitie begonnen. Dit is waar het om gaat. Na drie competitie-loze maanden weer aan de

Nadere informatie

3 e KiKa voetbal jeugdtoernooi DSV Full Speed Delft. 14 juni, 15 juni en 22 juni 2019

3 e KiKa voetbal jeugdtoernooi DSV Full Speed Delft. 14 juni, 15 juni en 22 juni 2019 3 e KiKa voetbal jeugdtoernooi DSV Full Speed Delft 14 juni, 15 juni en 22 juni 2019 Programma boekje DSV Full Speed Voorwoord Namens het Jeugdbestuur en de toernooicommissie van DSV Full Speed willen

Nadere informatie

Zeeland Assurantien toernooi augustus OP HET SPORTPARK IN HEINKENSZAND. luctorheinkenszand.nl

Zeeland Assurantien toernooi augustus OP HET SPORTPARK IN HEINKENSZAND. luctorheinkenszand.nl Zeeland Assurantien toernooi 2019 24 augustus OP HET SPORTPARK IN HEINKENSZAND luctorheinkenszand.nl Reglement Zeeland Assurantiën Toernooi 2019 Art. 1. De wedstrijden worden gespeeld volgens de bepalingen

Nadere informatie

pupillen toernooi 04 juni 2016

pupillen toernooi 04 juni 2016 pupillen toernooi 1 2 pupillen toernooi pupillen toernooi 3 4 pupillen toernooi pupillen toernooi 5 Inhoudsopgave Voorwoord 7 E6 poule indeling en programma 9 ME poule indeling en programma 11 F2 poule

Nadere informatie

26 ste MARKERBEER TOERNOOI

26 ste MARKERBEER TOERNOOI 26 ste MARKERBEER TOERNOOI 24 MEI 2014 Welkom! Namens de toernooicommissie van het Markerbeertoernooi heten wij u van harte welkom op sportpark Nooitgedacht voor de 26 ste editie van het Markerbeertoernooi.

Nadere informatie

Versie augustus 2019

Versie augustus 2019 Versie 2.0 24 augustus 2019 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Programma JO8 t/m JO13... 4 Aanvang JO8 t/m JO13... 5 Deelnemende teams en kleedkamers... 7 Foto s (VELD E)... 9 Spelinstructies (Bestuurskamer)...

Nadere informatie

u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 13!

u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 13! JO13 Pupillen Toernooi 2018 1 Rotterdam, maart 2018 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 13! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie

Sponsor pakketten. Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit Website:

Sponsor pakketten. Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit Website: Sponsor pakketten Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit 81 Email: sponsorcommissie@blauwwit81.nl Website: Inhoudsopgave 1 Voorwoord: Verleden, Heden en Toekomst van Blauw Wit '81... 3 2 Algemene informatie...

Nadere informatie

Verder staat er in dit boekje informatie over de dag zelf zoals: Wedstrijdschema s en poule-indelingen.

Verder staat er in dit boekje informatie over de dag zelf zoals: Wedstrijdschema s en poule-indelingen. SV Oosterheem Voetbaltoernooi 20 mei 2017 Inleiding Beste teams, Als organisatie heten wij jullie namens de sponsors van harte welkom op het SV Oosterheem voetbaltoernooi. We gaan er met iedereen een hele

Nadere informatie

HENK ELLING VVJ JEUGDTOERNOOI

HENK ELLING VVJ JEUGDTOERNOOI HENK ELLING VVJ JEUGDTOERNOOI 1 JUNI 2019 BALSPONSOR VAN HET TOERNOOI Mississippidreef 5 3565CE Utrecht T 030-2612400 F 030-2616070 E info@drankenhandelnectar.nl Inhoudsopgave 1 Welkom 2 Mededelingen 3

Nadere informatie

op sportpark in Oploo het officiële startschot plaats van de samenwerking.

op sportpark in Oploo het officiële startschot plaats van de samenwerking. Samen verder... Inleiding Vorig jaar juli hebben de besturen van Excellent, Westerbeekse Boys en SVS besloten tot een samenwerking van de jeugdafdelingen met ingang van het seizoen 2017/2018. In bijeenkomsten

Nadere informatie

Kids United Inhoudsopgave. Kids United Voorwoord Henk Sijtsma. Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10

Kids United Inhoudsopgave. Kids United Voorwoord Henk Sijtsma. Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10 Kids United Inhoudsopgave Kids United Voorwoord Henk Sijtsma Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10 Enthousiast, gedreven, betrokken, respect: dat waren de woorden die

Nadere informatie

RKVV Westlandia. Ik ben een echte Westlandiaan. Jeroen Spruijt

RKVV Westlandia. Ik ben een echte Westlandiaan. Jeroen Spruijt Ik ben een echte Westlandiaan. Jeroen Spruijt 1 Ik ben een echte Westlandiaan. Een van de spelers die na dit seizoen Westlandia gaat verlaten is Jeroen Spruijt. Hij kwam bij Westlandia op 2 september 2006.

Nadere informatie

AVC HERACLES NIEUWS VAN DE VOORZITTER. Beste leden,

AVC HERACLES NIEUWS VAN DE VOORZITTER. Beste leden, AVC HERACLES NIEUWS 1-2016 VAN DE VOORZITTER Beste leden, In het verleden hadden we een gedrukt boekje met nieuws, informatie en leuke rubrieken zoals: " ik geef de pen aan". Met de medewerking van Jan

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK 1 Inhoudsopgave Voorwoord... 2 Sponsormogelijkheden... 3 Subhoofdsponsorschap... 3 Bordsponsor... 4 Club van honderd... 5 Logo op de website... 6 Een team

Nadere informatie

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014.

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Dit jaar wordt het Zilveren Trawler toernooi in Katwijk gehouden en niet in IJmuiden. vv Katwijk en IJ.V.V.

Nadere informatie

SPORTCLUB GENEMUIDEN

SPORTCLUB GENEMUIDEN SPORTCLUB GENEMUIDEN Informatie en regels voor (nieuwe) leden Inhoudsopgave 1. Welkom 2. Wat heb je nodig om te voetballen 3. Contributie (per maand) 4. Organisatie 5. Wat mag jij van de vereniging verwachten

Nadere informatie

JO J 15-1 TOERNOOI

JO J 15-1 TOERNOOI JO15-1 TOERNOOI 2018 1 Rotterdam, mei 2018 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 15! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Agenda Welkom Communicatielijnen Speler Volg systeem/ indelingsbeleid Plannen voetbaltechnisch vlak Ouders Meiden Algemeen Vrijwilligerswerk en eigen bijdrage Sponsoring

Nadere informatie

ONZE CLUB HELMOND SPORT IS MEER DAN VOETBAL SAMEN EEN MAATSCHAPPELIJK DOEL. Samen

ONZE CLUB HELMOND SPORT IS MEER DAN VOETBAL SAMEN EEN MAATSCHAPPELIJK DOEL. Samen ONZE CLUB Samen HELMOND SPORT IS MEER DAN VOETBAL SAMEN EEN MAATSCHAPPELIJK DOEL VOORWOORD Philippe van Esch SAMEN NOG BETER WORDEN Helmond Sport wil een open club zijn, waar je makkelijk binnen kunt stappen.

Nadere informatie

FC Castricum WEA Jeugdtoernooi 2012

FC Castricum WEA Jeugdtoernooi 2012 1 2 Beste sportvrienden, Een hartelijk welkom aan alle deelnemende teams, leiders, supporters, en al die andere mensen die naar Sportpark Noord End zijn afgereisd voor het: FC Castricum WEA Jeugdtoernooi

Nadere informatie

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs de Cup met de kleine oren De is in het seizoen 20122013 gewonnen door: Soccer Boys voor C junioren en D, E en F pupillen Sportvereniging T.O.G.B. Voetbalvereniging C.V.V. Berkel Sportpark Het Hoge Land

Nadere informatie

LOCATIE KRSV VREDENBURCH JULIALAANTJE 15B TEL

LOCATIE KRSV VREDENBURCH JULIALAANTJE 15B TEL PROGRAMMABOEKJE JO15 TOERNOOI 2019 KRSV VREDENBURCH LOCATIE KRSV VREDENBURCH JULIALAANTJE 15B TEL. 0703952288 VOORWOORD : Namens het Jeugdbestuur en de Toernooicommissie van de K.R.S.V. Vredenburch heten

Nadere informatie

www.geel-wit.nl Taken van de Leider

www.geel-wit.nl Taken van de Leider Taken van de Leider De Zaterdag: Zorgt er samen met de ouders van de spelers voor dat er voldoende vervoer naar uitwedstrijden is. Maakt de opstelling en houdt de wisselbeurten bij Plaatsen en/of verwijderen

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 4 JULI

Nieuwsbrief 29 4 JULI Nieuwsbrief 29 4 JULI 2017 www.bcscarabee.nl Hallo beste leden! Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2017! In deze editie nog een paar laatste weetjes van dit seizoen. De vakantie staat ook weer voor de deur

Nadere informatie

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht Zaterdag 14 mei 2016 Deelnemende teams v.v. Wieldrecht MP1, MP2, MP3, MP4, MP6 Beek Vooruit MP9 v.v. Dubbeldam MP1, MP3, MP4 RCD MP1, MP2, MP3 TVC Breda MP4 v.v.

Nadere informatie

Programma 3 e editie van De Davelaar Sport Cup Donderdag 13 augustus en Zaterdag 15 augustus Georganiseerd door vv De Merino s

Programma 3 e editie van De Davelaar Sport Cup Donderdag 13 augustus en Zaterdag 15 augustus Georganiseerd door vv De Merino s Programma 3 e editie van De Davelaar Sport Cup Donderdag 13 augustus en Zaterdag 15 augustus Georganiseerd door vv De Merino s Sportpark De Groene Velden 1 1 Beste sportvrienden, De toernooicommissie heet

Nadere informatie

vv HOC ALV-Jaarverslag JEUGD

vv HOC ALV-Jaarverslag JEUGD ALV jaarverslag jeugd seizoen 2016-2017 vv HOC ALV-Jaarverslag 2016-2017 JEUGD Ook dit seizoen voldoende te beleven bij onze jeugdafdeling. Het amateurvoetbal begon met de nieuwe aanduidingen voor de jeugdcompetities.

Nadere informatie

Interview met 1e elftal spelers Stijn en Wout

Interview met 1e elftal spelers Stijn en Wout Interview met 1e elftal spelers Stijn en Wout Met wie zitten we hier aan tafel? We zitten aan tafel met Stijn Bardie, zoon van Jan en Marion Bardie wonende aan de Graafseweg in Nijmegen in een comfortabele

Nadere informatie

15 JUNI 2019 vv D OLDE VESTE 54

15 JUNI 2019 vv D OLDE VESTE 54 15 JUNI 2019 vv D OLDE VESTE 54 HOOFDSPONSOREN vv D OLDE VESTE 54 Voorwoord Voorwoord Beste sportvrienden, Welkom op het Sportpark Parallelweg bij het Rinus Michels Toernooi 2019, dit jaar georganiseerd

Nadere informatie

FIRST EDITION [ 8 TEGEN 8 ]

FIRST EDITION [ 8 TEGEN 8 ] FIRST EDITION [ 8 TEGEN 8 ] 22 JUNI 2019 VOORWOORD VV NOORDWIJK Namens het jeugdbestuur van Noordwijk heten wij u van harte welkom op het prachtige sportpark van VV Noordwijk aan de Duinwetering. Trots

Nadere informatie

SCHEEPSTOETER April 2017

SCHEEPSTOETER April 2017 SCHEEPSTOETER April 2017 Beste VVZA-ers, Voor u ligt de voorjaarseditie van onze Scheepstoeter. In deze Scheepstoeter kunt u lezen over de volgende onderwerpen: 1. De VVZA-kalender 2. Juniorenavond 3.

Nadere informatie

K.V. Revival. Kom bij de leukste club van Nederland! Welkom bij. Praktische info voor ouders

K.V. Revival. Kom bij de leukste club van Nederland! Welkom bij. Praktische info voor ouders Welkom bij K.V. Revival Praktische info voor ouders Broekje/rokje Als je een wedstrijd moet spelen, dan wordt er van je verwacht dat je de volgende kleding aan hebt: Een wit shirt en een bordeauxrood broekje/rokje.

Nadere informatie

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25 Voorwoord Beste sportvrienden, Dit jaar, 2017, organiseren we wederom het Laarbeekcuptoernooi voor de 4 Laarbeekse voetbalverenigingen, te weten: ASV 33, ELI, Mariahout en Sparta 25. Dit jaarlijkse evenement

Nadere informatie

Han Bastiaanstoernooi E- en F- jeugd 24 mei 2014

Han Bastiaanstoernooi E- en F- jeugd 24 mei 2014 Han Bastiaanstoernooi E- en F- jeugd 24 mei 2014 Hoofdsponsor Voorwoord Teylingen toernooi Welkom op ons Han Bastiaanstoernooi. Al vele jaren is het Han Bastiaanstoernooi voor E- en F- junioren een begrip

Nadere informatie

Toernooiboekje C junioren

Toernooiboekje C junioren Toernooiboekje C junioren 4 juni 2016 27-5-2016 Beste Sportvrienden, Het voetbalseizoen zit er voor de meesten al weer op en ik hoop dat iedereen met tevredenheid kan terug kijken op een geslaagd seizoen.

Nadere informatie

Indeling, Wedstrijdschema Kleedkamerindeling, Reglement en plattegrond zaterdag 30 maart :00-12:15 F-Pupillen en Champions League

Indeling, Wedstrijdschema Kleedkamerindeling, Reglement en plattegrond zaterdag 30 maart :00-12:15 F-Pupillen en Champions League Indeling, Wedstrijdschema Kleedkamerindeling, Reglement en plattegrond zaterdag 30 maart 2013 09:00-12:15 F-Pupillen en Champions League Mede mogelijk gemaakt door: www.cafetariaridderhof.nl Pagina: 1

Nadere informatie

K&K. Deel 8: Henk Wink

K&K. Deel 8: Henk Wink K&K Deel 8: Henk Wink In de november editie van de U.S.V'-er vragen wij deze keer uw zeer gewaardeerde aandacht voor de voorzitter van het jeugdbestuur: Henk Wink. Deze al wat kalende veel etende Feyenoord

Nadere informatie

RKDEO. : Sportcomplex de Roggewoning Opgericht : 10 maart 1912 Adres : Buurtweg 117 Plaats : Wassenaar MEISJESTOERNOOI. Telefoon :

RKDEO. : Sportcomplex de Roggewoning Opgericht : 10 maart 1912 Adres : Buurtweg 117 Plaats : Wassenaar MEISJESTOERNOOI. Telefoon : Terrein RKDEO : Sportcomplex de Roggewoning Opgericht : 10 maart 1912 Adres : Buurtweg 117 Plaats : Wassenaar MEISJESTOERNOOI Telefoon : 070-5171083 Donderdag 25 mei 2017 Hemelvaartsdag Inhoud Welkom 3

Nadere informatie

Lemele, mei Beste sportvrienden,

Lemele, mei Beste sportvrienden, 1 Lemele, mei 2017 Beste sportvrienden, Hierbij ontvangt u het programma voor het Jeugd Lemels Open 2017, Dit jaar wordt het Jeugd Lemels Open voor de 2de e keer georganiseerd en hopen op een even groot

Nadere informatie

Toernooiboekje JO13 Junioren

Toernooiboekje JO13 Junioren Toernooiboekje JO13 Junioren 10 juni 2017 Beste Sportvrienden, Het voetbalseizoen zit er voor de meesten al weer op en ik hoop dat iedereen met tevredenheid kan terug kijken op een geslaagd seizoen. Inmiddels

Nadere informatie

JO9-AB LOUWS TOERNOOI

JO9-AB LOUWS TOERNOOI JO9-AB LOUWS TOERNOOI 2018 1 Rotterdam, mei 2018 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 9! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie

Welkomstwoord. Dit jaar wordt het G-voetbalseizoen dus voor de vijfde keer op grootse wijze afgesloten en wel met het 4 e Slottoernooi G- voetbal.

Welkomstwoord. Dit jaar wordt het G-voetbalseizoen dus voor de vijfde keer op grootse wijze afgesloten en wel met het 4 e Slottoernooi G- voetbal. 1 2 Welkomstwoord In 2012 werd het Friends League seizoen 2011-2012 voor G- junioren bij de Koninklijke HFC afgesloten met het Kampioenenbal. In 2013 werd voor het eerst voor de G-junioren die zowel in

Nadere informatie

pupillen toernooi 04 juni 2016

pupillen toernooi 04 juni 2016 pupillen toernooi 1 2 pupillen toernooi pupillen toernooi 3 4 pupillen toernooi pupillen toernooi 5 Inhoudsopgave Voorwoord 7 E2 poule indeling en programma 9 E3 poule indeling en programma 11 E4 poule

Nadere informatie

VRC Huis & Hypotheek F toernooi. 28 mei 2016 Middagprogramma

VRC Huis & Hypotheek F toernooi. 28 mei 2016 Middagprogramma VRC Huis & Hypotheek F toernooi 28 mei 2016 Middagprogramma Voorwoord Barend van Kesteren, Jeugdvoorzitter VRC Namens VRC mag ik jullie van harte welkom heten op ons Huis & Hypotheek F toernooi. VRC staat

Nadere informatie

Dit is een beknopte weergave van het arbitrageplan. Klik hier voor de volledige versie.

Dit is een beknopte weergave van het arbitrageplan. Klik hier voor de volledige versie. (Samenvatting) Inleiding HHC Hardenberg is een vereniging met veel actieve voetballers en vrijwilligers en heeft de beschikking over een prachtig complex. Noem het maar gerust een bedrijf waar dagelijks

Nadere informatie

ASW Protocol Kampioenen ( ) ASW Protocol Kampioenen

ASW Protocol Kampioenen ( ) ASW Protocol Kampioenen ASW Protocol Kampioenen Datum: 18 januari 2017 1. Algemeen 1.1 Doelstelling Kampioen worden is een hele prestatie en de teams die deze prestatie neerzetten worden door ASW in het zonnetje gezet. Hoe is

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

Rabobank Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

Rabobank Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25 Voorwoord Beste sportvrienden, Dit jaar, 2014, organiseren we wederom het Rabobank Laarbeekcuptoernooi voor de 4 Laarbeekse voetbalverenigingen, te weten: Sparta 25, ELI Mariahout en ASV 33. Dit jaarlijkse

Nadere informatie

ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD!

ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD! Han Bastiaanstoernooi JO13- en JO15- jeugd 21 mei 2017 ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD! 1 Zonder de hulp van deze sponsoren en niet in de minste plaats onze grote groep aan vrijwilligers

Nadere informatie

Op de toernooidagen verzorgt v.v. SVH zoals vanouds ook weer o.a..een snoepstand, barbecue, ijskar, poffertjeskraam, en een loterij etc.

Op de toernooidagen verzorgt v.v. SVH zoals vanouds ook weer o.a..een snoepstand, barbecue, ijskar, poffertjeskraam, en een loterij etc. Voorwoord. Welkom op de Herman Figelet Voetbal toernooien van voetbalvereniging SVH. De toernooien vinden plaats op zondag 20 mei en maandag 21 mei. In deze brochure vindt u meer informatie hierover. Onze

Nadere informatie

Vijfde Paastoernooi FC Almere E

Vijfde Paastoernooi FC Almere E Vijfde Paastoernooi FC Almere 30-03-2013 E Algemene mededelingen Het toernooi vindt plaats op sportpark de Marken in Almere-Haven FC Almere Sportpark de Marken Oosterdreef 8 1355 ES Almere-Haven Tel:036-5403030

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste voetballiefhebbers,

VOORWOORD. Beste voetballiefhebbers, VOORWOORD Beste voetballiefhebbers, Namens voetbalvereniging Moerse Boys heten wij iedereen van harte welkom op het 39 e jeugdtoernooi van onze vereniging. Ook dit jaar hebben onze hoofdsponsor van de

Nadere informatie

Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035 6945648

Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035 6945648 Het BFC toernooi Zaterdag 11 juni 2016 Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035 6945648 Email: toernooienbfc@live.nl Bussum, juni 2016 Beste sportvrienden, Namens BFC van harte welkom op ons sportcomplex.

Nadere informatie

Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon:

Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: Het BFC toernooi Zondag 29 mei 2016 Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035 6945648 Email: toernooienbfc@live.nl Bussum, mei 2016 Beste sportvrienden, Namens BFC van harte welkom op ons sportcomplex.

Nadere informatie

Wij wensen iedereen alvast veel plezier en mocht u vragen of opmerking hebben dan horen wij het graag.

Wij wensen iedereen alvast veel plezier en mocht u vragen of opmerking hebben dan horen wij het graag. Goedenavond, Via deze weg willen wij u voorstellen aan de hoofdtrainers jeugd voor het seizoen 2017-2018. Na veel gepuzzel en gesprekken zijn wij verheugd dat we veel bekende gezichten terug zien als trainer

Nadere informatie

Ook vandaag is het allerbelangrijkste natuurlijk het voetbalplezier van onze kinderen, dat staat op nummer 1.

Ook vandaag is het allerbelangrijkste natuurlijk het voetbalplezier van onze kinderen, dat staat op nummer 1. 2 Terrein: Sportpark Madestein, Madesteinweg 17, Den Haag, Telefoon: 070-3978920 Secretariaat: p/a Valkenierstraat 9, 2694 BN s-gravenzande Telefoon: 0174-420578 of 06-10570872; E-mail: secretaris@svloosduinen.nl

Nadere informatie

Plan van Aanpak Technisch kader jeugdafdeling 2015-2018

Plan van Aanpak Technisch kader jeugdafdeling 2015-2018 Plan van Aanpak Technisch kader jeugdafdeling 2015-2018 Inhoudsopgave 1. Missie v.v. Vorden:...2 2. Organogram "voetbalvereniging Vorden"...2 3. Organogram "Jeugdcommissie"...2 4. Huidige situatie jeugdafdeling...3

Nadere informatie

35 e Hoekman Toernooi [Typ de ondertitel van het document]

35 e Hoekman Toernooi [Typ de ondertitel van het document] 35 e Hoekman Toernooi 2017 [Typ de ondertitel van het document] 35 e Hoekman Toernooi 20 mei 2017 Wij heten de deelnemende verenigingen van harte welkom bij het Hoekman Toernooi voor JO15- en JO13-teams

Nadere informatie

Toernooiboekje JO15 Junioren

Toernooiboekje JO15 Junioren Toernooiboekje JO15 Junioren 10 juni 2017 2-6-2017 Beste Sportvrienden, Het voetbalseizoen zit er voor de meesten al weer op en ik hoop dat iedereen met tevredenheid kan terug kijken op een geslaagd seizoen.

Nadere informatie

30 april 2014 Aanvang:10.00 uur Sportpark Hoge Bomen

30 april 2014 Aanvang:10.00 uur Sportpark Hoge Bomen Bakkerij Paul Schalke E & F-pupillen selectie toernooi Deelnemende teams: ADO Den Haag Quick ARC RCL ASWH RKDEO DHC SC Victoria`04 DSVP TOGB Excelsior Maassluis VV Den Hoorn FC 's Gravenzande Westlandia

Nadere informatie

Toernooiboekje JO9 Junioren

Toernooiboekje JO9 Junioren Toernooiboekje JO9 Junioren 17 juni 2017 Beste Sportvrienden, Het voetbalseizoen zit er voor de meesten al weer op en ik hoop dat iedereen met tevredenheid kan terug kijken op een geslaagd seizoen. Inmiddels

Nadere informatie

v.v. Kagia jeugdtoernooi Zaterdag 6 juni 2015 Kagia D pupillen Kagia C junioren

v.v. Kagia jeugdtoernooi Zaterdag 6 juni 2015 Kagia D pupillen Kagia C junioren v.v. Kagia jeugdtoernooi Zaterdag 6 juni 2015 Kagia D pupillen Kagia C junioren Historie: In de dertiger jaren werden in de Haarlemmermeer diverse voetbalverenigingen opgericht. Ook in Buitenkaag kwamen

Nadere informatie

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!!

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! v.v. VOP Amersfoort Willem Boute JO13 - pupillen Toernooi 8 juni WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! Welkom! Weer een seizoen wat nagenoeg afgelopen is. Wat gaat de tijd snel als het leuk is. Sommige teams zijn

Nadere informatie

Kick-off dag 25 augustus 2018

Kick-off dag 25 augustus 2018 Kick-off dag 25 augustus 2018 Versie 1.8 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Reglement Toernooi... 4 Deelnemende teams en kleedkamers... 6 Keepershandschoenen... 8 Foto s... 9 Plattegrond JVC Cuijk... 11 Spelinstructies...

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2015 Editie 14

Nieuwsbrief maart 2015 Editie 14 Nieuwsbrief maart 2015 Editie 14 Van het bestuur De winterstop zit er op, de meeste elftallen beginnen of zijn weer begonnen met voetballen. Het eerste elftal heeft een klinkende overwinning behaald in

Nadere informatie

JUUN toernooi 2016 VV Krabbendijke

JUUN toernooi 2016 VV Krabbendijke JUUN toernooi 2016 VV Jeugdtoernooien : 20 mei B-junioren 21 mei Mini, F en E pupillen 28 mei D en C Sportkantine VV Beste deelnemer, Welkom op de elfde editie van het Juun toernooi. Wij als VV zijn weer

Nadere informatie

Hoofdsponsor pakketten

Hoofdsponsor pakketten Hoofdsponsor pakketten Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit 81 Email: sponsorcommissie@blauwwit81.nl Website: Inhoudsopgave 1 Voorwoord: Verleden, Heden en Toekomst van Blauw Wit '81... 3 2 Algemene informatie...

Nadere informatie

JO15-1 en JO15-2 toernooi

JO15-1 en JO15-2 toernooi JO15-1 en JO15-2 toernooi 2017 1 Rotterdam, Juni 2017 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 15! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie

Waalwijk Zaterdag 26 augustus 2017

Waalwijk Zaterdag 26 augustus 2017 2017 Waalwijk Zaterdag 26 augustus 2017 Reglement Waalwijk Cup voor jeugd 2017 1. Alle wedstrijden worden gespeeld volgens het reglement seriewedstrijden van de K.N.V.B. 2. Het toernooi start voor de :

Nadere informatie

VRC Huis & Hypotheek F toernooi. 28 mei 2016 Ochtendprogramma

VRC Huis & Hypotheek F toernooi. 28 mei 2016 Ochtendprogramma VRC Huis & Hypotheek F toernooi 28 mei 2016 Ochtendprogramma Voorwoord Barend van Kesteren, Jeugdvoorzitter VRC Namens VRC mag ik jullie van harte welkom heten op ons Huis & Hypotheek F toernooi. VRC staat

Nadere informatie

MOC 17 is met meer dan 1250 leden en ruim 70 elftallen de grootste voetbalclub van Bergen op Zoom en omstreken.

MOC 17 is met meer dan 1250 leden en ruim 70 elftallen de grootste voetbalclub van Bergen op Zoom en omstreken. Augustus 2017 MOC 17 is met meer dan 1250 leden en ruim 70 elftallen de grootste voetbalclub van Bergen op Zoom en omstreken. De vereniging is opgericht op 17 maart 1917 en was zowel een voetbal- als een

Nadere informatie

TEVREDENHEIDSONDERZOEK ONDER SPELERS EN OUDERS VAN FC WEESP EERSTE RESULTATEN

TEVREDENHEIDSONDERZOEK ONDER SPELERS EN OUDERS VAN FC WEESP EERSTE RESULTATEN TEVREDENHEIDSONDERZOEK ONDER SPELERS EN OUDERS VAN FC WEESP EERSTE RESULTATEN juni 2016 Wie hebben er aan het onderzoek meegedaan? Begin april is aan alle spelende leden en ouders van jeugdspelers een

Nadere informatie

nieuwtjes uit groep 3/4

nieuwtjes uit groep 3/4 Nieuwskrant 12 nieuwtjes uit groep 3/4 Inhoud 1. Van groep 3 2. Van groep 4 3. Schoolvoetbal 4. Nieuwtjes in het kort 5. Gebarentaal 6. Onderzoek en uitslag 7. Mooie tekeningen Van groep 3-4 April 2015

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 5 20-12-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. Het jaar is weer in hoog tempo voorbij gevlogen. Op bestuurlijk niveau was het flink aanpoten.

Nadere informatie

Nieuws Selectie 2019/2020

Nieuws Selectie 2019/2020 Nieuws Selectie 2019/2020 Brian Siegelaer Ik ben 18 jaar oud en ben begonnen in de7x7 bij VVIJ. Ik heb alle selectie teams bij VVIJ doorlopen. Mijn positie is middenvelder/aanvaller en ik ben linksbenig.

Nadere informatie

Jeugdtoernooien 2014 Boeimeer D1- D6 Zaterdag 10 mei 2014 Boeimeer F1 - F6 Zondag 18 mei 2014 Boeimeer E1 - E9 Zaterdag 24 mei 2014

Jeugdtoernooien 2014 Boeimeer D1- D6 Zaterdag 10 mei 2014 Boeimeer F1 - F6 Zondag 18 mei 2014 Boeimeer E1 - E9 Zaterdag 24 mei 2014 Jeugdtoernooien 2014 Boeimeer D1- D6 Zaterdag 10 mei 2014 Boeimeer F1 - F6 Zondag 18 mei 2014 Boeimeer E1 - E9 Zaterdag 24 mei 2014 Meedoen is belangrijker dan winnen Ik heet alle teams, begeleiders, scheidsrechters,

Nadere informatie

Voorwoord. OPA HENK Cup

Voorwoord. OPA HENK Cup 2 Voorwoord Kloosterburen, juni 2019 Voorafgaand aan de afsluiting van het voetbalseizoen 2018/2019, organiseert de vvkloosterburen voor de 5 e maal haar pupillentoernooi O9 om de OPA HENK Cup Dit toernooi

Nadere informatie

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD Copyright 2017 - HBS - Niets uit dit document mag geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming. WELKOMSTBOEKJE

Nadere informatie

In dit programmaboekje vind u de wedstrijdschema s voor de MO11, MO13/JO12, JO10/JO9 en JO8/JO7.

In dit programmaboekje vind u de wedstrijdschema s voor de MO11, MO13/JO12, JO10/JO9 en JO8/JO7. Versie 20 augustus VOORWOORD In dit programmaboekje vind u de wedstrijdschema s voor de MO11, MO13/JO12, JO10/JO9 en JO8/JO7. Beste voetballiefhebbers, Namens voetbalvereniging Moerse Boys heten wij iedereen

Nadere informatie