S C H O O L J O U R N A A L

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "S C H O O L J O U R N A A L"

Transcriptie

1 E N G E L E N B U R G S C H O O L S C H O O L J O U R N A A L 31 oktober 2012 Jaargang 2, nr. 3 D a n k d e S c h e p p e r I N D I T N U M M E R : Dankdag Personeel Contactavond Sponsorkind Informatieavond Even voorstellen Geboorte Werkgroepen Kerstviering Dorcas voedselactie Groep 3 We willen u met de kinderen weer van harte uitnodigen voor de jaarlijkse samenkomst op Dankdag, D.V. woensdag 7 november van tot uiterlijk uur. De samenkomst wordt gehouden in de Julianakerk, Prins Bernhardlaan 26. Ds. L. Kruijmer hoopt de meditatie te houden over het thema Dank de schepper. Het thema is gekozen naar aanleiding van het scheppingsverhaal. In Genesis 1 lezen wij hoe God de aarde schiep. In vers 11 en 12 komt heel concreet naar voren hoe Hij de gewassen en vruchtbomen schiep en onderhoudt, zodat dier en mens daarvan kunnen leven. Ook na de zondeval zorgt God ervoor dat er eten en drinken voor ons is om van te kunnen leven. Dank de Schepper! Voor wat Hij schiep en voor Zijn trouwe zorg voor ons mensen. Het is ook mogelijk thuis aan het thema te werken met een gezinsboekje. Deze is te downloaden via de website van de school en is te vinden als bijlage bij deze mail. P e r s o n e e l Woensdag 10 oktober is onverwachts overleden de schoonvader van juf Middelman. Ze schrijven dat hij een onvergetelijke man, vader en opa is geweest. Wat mooi dat dit in een pijnlijke en verdrietige tijd gezegd mag worden. We wensen juf Netty, haar man en kinderen de nabijheid van de Hemelse Vader toe. Dat Hij jullie zal sterken en bemoedigen in deze tijd. Juf Willemsen is in de herfstvakantie geopereerd. Er is een cyste gevuld met vocht onder haar oog verwijderd. De operatie is goed gelukt en de juf hoopt woensdag 31 oktober weer te werken. We wensen haar veel sterkte bij het verdere herstel. Juf Luteijn blijft voorlopig de dinsdag-, woensdag en donderdagochtend werken. Er wordt gekeken naar hulpmiddelen die het werken wat makkelijker maken voor de juf. Te denken valt aan een speciale stoel waarin je kunt zitten en je voort kunt bewegen. Ook heeft de juf een ander kantoor gekregen, namelijk de oude directiekamer. Deze kamer is makkelijk toegankelijk en is centraal gelegen. Er is een nieuwe directiekamer gekomen in de algemene ruimte. RT wordt vanaf nu gegeven in het vorige kantoor van juf Luteijn.

2 Pagina 2 C o n t a c t a v o n d Op dinsdagavond 27 november zijn alle ouders welkom op de contactavond om over de vorderingen van hun kind(eren) door te praten. We vinden het belangrijk dat u allemaal bij deze avond aanwezig bent. Wanneer u geen mogelijkheid ziet om op 27 november te komen kunt u dit voor vrijdag 16 november doorgeven bij de meester of juf. Na 16 november wordt u ingedeeld en is het niet meer mogelijk om een andere afspraak te maken. U krijgt van ons, indien u dit heeft, via uw mailadres, te horen hoe laat u bij elke leerkracht wordt verwacht. Regelmatig krijgen we het verzoek of het gesprek aan het begin of aan het einde van de avond kan. Hier proberen we rekening mee te houden. Helaas lukt dit niet altijd. We rekenen op uw begrip daarvoor. Wanneer de juf of meester net op huisbezoek is geweest kunt u met de leerkracht overleggen of komen op de contactavond nog nodig is. Jarigen in november Faiza el Abdouni Jessica Azad Nissrine Bouyazidan Sara Nasser Sadr-Abadi juf van de Lustgraaf Zoe Limon Jeanibel Kwidama Jada van den Brink Tim Seising Aya Abkadri juf Willemsen We hopen samen met u een goede contactavond te hebben. S p o n s o r k i n d Een aantal jaren hebben we Jhonatan Alexander uit Guatemala gesponsord via Woord en Daad. We zijn dankbaar dat we hem een aantal jaren hebben gesteund in Christelijk onderwijs, voedsel en medische zorg. Er is nu een einde gekomen aan de sponsoring voor hem. Iedereen heel hartelijk dank voor jullie steun. Hiernaast zie u een foto van Cirra Pallavi, ze is geboren in India op 17 april Vanaf nu zorgt u voor Christelijk onderwijs, eten, kleding en medische zorg voor Cirra. Elke maandag halen we onder andere geld in voor Cirra. Wilt u eraan blijven denken om elke maandag geld mee te geven aan uw kind? Regelmatig zullen we in de klassen haar post versturen en wij zullen ook ongeveer 2 keer per jaar een berichtje van haar ontvangen. I n f o r m a t i e a v o n d D e B r o n Op maandagavond 5 november bent u van harte uitgenodigd in het I- centrum, aan de van Essenlaan 1 in Veenendaal-Oost voor een informatieavond over de nieuwe school de Bron. Om uur is er een inloop met koffie en thee en om uur zal de avond beginnen. Wilt u meer informatie over de Bron dan kunt u contact opnemen met: Twitterbericht Keuzes bepalen je toekomst! De toekomst zal morgen beter zijn als je vandaag de juiste keuzes maakt. Aalt van de Mheen Telefoon: (0318) Bas van Ramshorst Telefoon: (0318) debron@shsveenendaal.nl

3 Pagina 3 E v e n v o o r s t e l l e n Mijn naam is Carina de Hullu en ik ben 21 jaar oud. Ik studeer de pabo aan de CHE (in Ede) en zit nu in het 2e jaar. Dit jaar ben ik stagiaire op de Engelenburgschool. Het eerste halfjaar ben ik een aantal donderdagen, vrijdagen en 2 hele weken te vinden in groep 1 bij juf Celianne. Daarna zal ik zo n zelfde periode in groep 2 meelopen. Vanaf dit jaar heb ik namelijk een specialisatie voor het jonge kind gekozen. Doordeweeks woon ik op kamers in Ede en in het weekend bij mijn ouders in Zoetermeer. Ik ben de middelste van 3 meiden, mijn jongere zusje woont nog thuis. Naast studeren ben ik nog bezig met het halen van een diploma, om turnlessen te mogen geven. Tot mijn 19e heb ik zelf geturnd, maar helaas moest ik stoppen door blessures. Na mijn middelbare school heb ik een Discipelschap Trainings School gevolgd, waarmee ik voor 3 maanden naar het buitenland ben geweest. In Namibië heb ik veel met (kleine) kinderen gewerkt en ben ik gaan inzien hoe belangrijk het is om onderwijs te krijgen. Ik wil graag (weer) het kind de toekomst geven, dat is ook waarom ik de pabo ben gaan doen. Ik hoop nog een gezellige en leerzame tijd hier op de Engelenburg te hebben. Ik heb er zin in! G e b o o r t e Op 29 september is bij Casper uit groep 7 en Marcus uit groep 3 een broertje geboren, genaamd Lucius. Wij feliciteren Casper, Marcus, Joris en beide ouders met hun prachtige zoon en wensen hen Gods nabijheid, zegen en Licht toe. Bijbeltekst van de maand Doe mij treden op het pad van Uw geboden, want daarin vind ik vreugde Psalm 119:35 Op het geboortekaartje stond onderstaande tekst. God, wees ons genadig en zegen ons, laat het licht van uw gelaat over ons schijnen. psalm 67:2 Een prachtige 2e prijs voor Driss tijdens de scholierenveldloop. Gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

4 Pagina 4 W e r k g r o e p e n Dit jaar zijn we gestart met 4 nieuwe werkgroepen; taal/spelling, sociaal emotioneel, ict en nieuw meubilair. Alle leerkrachten zijn ingedeeld in één van deze werkgroepen. We zijn op zoek naar ouders die mee willen draaien in één van deze werkgroepjes. Misschien gewoon omdat u het leuk en interessant vindt, of omdat u veel kennis van een bepaald onderwerp heeft. We vinden ouderhulp belangrijk omdat goed onderwijs geven iets is dat je samen doet. Wanneer u belangstelling heeft voor een bepaald werkgroepje kunt u dit aangeven bij de voorzitter van het werkgroepje. Hieronder leest u meer informatie over de verschillende werkgroepjes. Alvast hartelijk dank voor uw betrokkenheid. Doel werkgroep sociaal emotioneel: we hebben 2-3 methodes uitgekozen om voor te leggen aan het team op 21 mei 2013 om met elkaar een weloverwogen keuze te kunnen maken met welke methode we verder willen. Voorzitter Juf Hoogeveen Doel werkgroep meubilair: We hebben stoelen en tafels uitgezocht voor groep 3 tot en met groep 8. Voorzitter juf Brouwer. Doel werkgroep ICT: Symbaloo bouwen en handleiding maken voor de groepen 3 t/m 8 waar leerkrachten makkelijk toegang hebben tot de gevonden educatieve sites. Voorzitter Meester van den Heuvel. Doel werkgroep taal/spelling: We willen weten of we verder kunnen gaan met de methode Taal Actief III. Met daarbij aanpassingen die nodig kunnen zijn voor elke groep om de doorgaande lijn te waarborgen, of we komen erachter dat een nieuwe taalmethode nodig is? Voorzitter meester van Laar. K e r s t v i e r i n g Doordat er in de kerk een dubbele afspraak is geboekt op woensdag 19 december is onze kerstviering verplaatst naar dinsdag 18 december. Onze excuses voor het ongemak. D o r c a s v o e d s e l a c t i e In de bijlage van de nieuwsbrief vragen wij u om aan de actie van Dorcas mee te werken. Wij houden de actie D.V. in de week van dankdag, week 45, maandag 5 t/m vrijdag 9 november. U kunt levensmiddelen (zie bijlage nieuwsbrief) aan uw kind(eren) meegeven naar school. Deze levensmiddelen worden ingezameld op school. Stichting Dorcas maakt van de ingezamelde levensmiddelen voedselpakketten die worden verstuurd naar noodlijdende mensen in landen in Oost Europa, zoals Roemenië, Hongarije en Polen. Voor de mensen die deze pakketten ontvangen zijn deze levensmiddelen van levensbelang om de winter te overleven. Wij zouden het zeer op prijs stellen als u uw kind(eren) één of meerdere producten van de lijst zou willen meegeven naar school. Als dank kunt u het gratis kinderboek opa Knoest helpt mee met de Dorcas Voedselactie bestellen. Een leuk verhaal over Opa Knoest die op reis gaat naar Oekraïne en daar allerlei spannende avonturen beleeft. Het formulier om dit gratis te kunnen bestellen ligt bij de door uw ingeleverde levensmiddelen.

5 Pagina 5 U i t g r o e p 2 e n 3 Herfst, herfst wat heb je te koop? Wat was het heerlijk in het bos! Met alle kinderen van groep 1, 2 en 3 hebben we de herfst ervaren in het bos. Van alles hebben we gevonden; tamme kastanjes, mooie herfstbladeren, bolsters, eikels, takken en een heleboel paddenstoelen! Alle kinderen, en ook de ouders, opa en de juffen, hebben van de herfstwandeling genoten. Na een wandeling van een uur was het weer tijd om naar school te gaan en dat was precies op tijd, want het begon te regenen Maar ja, ook dat hoort bij de herfst! Kijk maar eens naar de foto s en beleef een klein beetje de herfst met ons mee!

6 Pagina 6 Daag bos! Daag allemaal! Tot de volgende keer!

7 Pagina 7 A g e n d a Datum Dinsdag 6 november Woensdag 7 november Donderdag 22 november Dinsdag 27 november Woensdag 28 november Vrijdag 30 november Dinsdag 4 december Woensdag 5 december Dinsdag 18 december Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Activiteit Dankdag Contactavond Nieuwsbrief mee Rapporten mee Sinterklaasfeest Kerstviering, nieuwsbrief mee Onderbouw vrij, kerstlunch uur vrij B i j l a g e Dorcas Voedselactie Gezinsboekje dankdag De pagina s van groep 2 en 3 De regel van de maand november is bedacht door groep 2/3 Jessica Azad is de winnaar geworden van de voorleeswedstrijd van de groepen 6,7 en 8.

Godsgeschenk. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014

Godsgeschenk. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014 Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014 In dit nummer: Godsgeschenk Contactavond Rapport Februariactie Open inloopweek Verlofaanvraag We dragen allemaal een steentje bij Tips voor ouders Biddag Wijzneus Open

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Ontmoeting. S i n g - in

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Ontmoeting. S i n g - in ENGELENBURGSCHOOL 23 april 2014 Jaargang 3, nr. 8 IN DIT NUMMER: Ontmoeting Personeel Sing-in Activiteit Afscheid juf Olivier Inspectiebezoek Komend cursusjaar Vakantierooster Schoolfoto s Kamp Koningsspelen

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l ENGELENBURGSCHOOL SCHOOLJOURNAAL 28 november 2012 Jaargang 2, nr. 4 K e r s t f e e s t I N D I T N U M M E R : Kerstfeest Personeel Sinterklaasfeest Kerstbrunch Nieuwe leerlingen Nederlandse taal Welkom

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. Het is weer (bijna) dankdag. Laten we deze dankdag delen want er is genoeg

ENGELENBURGSCHOOL. Het is weer (bijna) dankdag. Laten we deze dankdag delen want er is genoeg ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L 29 oktober 2014 Jaargang 4, nr.2 IN DIT NUMMER: Genoeg te delen Welkom Oudervertelgesprek Ouderhulp Actie voedsel- Scholierenveldloop De Vreedzame School Nationaal

Nadere informatie

S c h o o l j o u r n a a l

S c h o o l j o u r n a a l E n g e l e n b u r g s c h o o l S c h o o l j o u r n a a l 27 januari 2012 Jaargang 1, nr. 1 P r i j s v r a a g I n d i t n u m m e r : 1. Prijsvraag 2. Nieuwe nieuwsbrief 3. Personeel 4. Sing-inn

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L mei / juni 2017 Jaargang 5, nr. 9 I N D I T N U M M E R : Dierbaar Personeel Contactavond Schoonmaken Aanmelden nieuwe leerlingen Avondvierdaagse Groepsindeling Wisselmoment Even voorstellen H i j w a

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Mei 2018 Jaargang 6, nr. 10 I N D I T N U M M E R : Volgend schooljaar Personeel Even voorstellen Gymrooster Grote schoonmaak Eindtoets Kamp groep 8 Contactavond Avondvierdaagse Wisselmoment Agenda V o

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. Biddag

ENGELENBURGSCHOOL. Biddag ENGELENBURGSCHOOL 18 februari 2015 Jaargang 4, nr.6 I N D I T N U M M E R : Biddag Actie opbrengst Personeel Lekker Fit maand Contactavond Groepsfoto s Zendingsgeld op vrijdag Schoolvoetbal Vakantierooster

Nadere informatie

Ontmoeting. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014

Ontmoeting. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014 Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014 In dit nummer: Ontmoeting Geboorte Nieuwe leerlingen Komend cursusjaar Geboorte Ontmoetingshuis Activiteit voor ouders en kinderen Vakantierooster Verlof Ochtend en avond

Nadere informatie

Ke rst. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014

Ke rst. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014 Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014 In dit nummer: Kerst Schoolkerkdienst Kerstlunch Wonderlijk gemaakt Welkom Instroomgroep Jeugdsportfonds Schoolfruit Foto s kerstviering Collecte Agenda Ke rst We mogen

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. De Heilige Geest

ENGELENBURGSCHOOL. De Heilige Geest ENGELENBURGSCHOOL 27 mei 2015 Jaargang 4, nr.9 I N D I T N U M M E R : De Heilige Geest Personeel Cito groep 8 Singin 29 mei Avondvierdaagse Kamp groep 8 Schoolreisje High-tea Voor en na schooltijd Geboorte

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 4 nummer mei 2016

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 4 nummer mei 2016 Jaargang 4 nummer 11 25 mei 2016 In dit nummer: Geliefde(n) Schoolreisje Contactavond Toekomstige leerlingen Ochtend en A4daagse High-tea Wisselmoment Inspectiebezoek Medezeggenschap Groepsverdeling Groep

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Oktober 2016 Jaargang 5, nr. 2 I N D I T N U M M E R : Dankdag Naam met een boodschap Welkom Studiedag Schoolontbijt Open inloopweek Mediatietraining De Vreedzame School EU Schoolfruit Wonderlijk gemaakt

Nadere informatie

Witte steen. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 4 nummer 5 27 januari 2016

Witte steen. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 4 nummer 5 27 januari 2016 Jaargang 4 nummer 5 27 januari 2016 In dit nummer: Witte steen Welkom School en kerkdienst Collecte Contactavond Actie werelddiaconaat Vakantierooster Geboren Raadbesluit Open inloop Agenda W i t t e s

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Chinees teken

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Chinees teken ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L 30 oktober 2013 Jaargang 3, nr. 2 IN DIT NUMMER: Chinees teken Welkom Contactavond Schoolontbijt Actie schoenendoos Streetwise Oud papier Dankdag We lossen

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L 28 mei 2014 Jaargang 3, nr. 9 IN DIT NUMMER: Z o m a a r e e n v r a a g.. Zomaar een vraag Personeel Groepsverdeling 2014-2015 Jaarplanning Gymrooster 2014-2015

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer mei 2015

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer mei 2015 Jaargang 3 nummer 10 27 mei 2015 In dit nummer: De Geest Personeel Schoolreisje Contactavond Toekomstige leerlingen Ochtend en avondvierdaagse Activiteiten voor ouders en kinderen Nieuwe cursusjaar Welkom

Nadere informatie

Wat zou je willen. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 5 nummer 3 30 november 2016

Wat zou je willen. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 5 nummer 3 30 november 2016 Jaargang 5 nummer 3 30 november 2016 In dit nummer: Bidden Kerstbrunch Wonderlijk gemaakt Sinterklaasfeest 100e leerling Afscheid Ingang Mediatie Agenda Contact Wat zou je willen Veel mensen hebben iets

Nadere informatie

Actie voor de ROMA scholen

Actie voor de ROMA scholen Jaargang 6 nummer 5 30 januari 2019 In dit nummer: Actie Ouderavond Studiedag Koffie inloopochtend Kindgesprekken Contactavond De Vreedzame school Schoolreis Geboren Overblijven Beeldknap Zelfknap Agenda

Nadere informatie

Hij was hen toch zo dierbaar. En daarom voer Hij naar boven Zodat zij zouden ontvangen Zijn Geest, die Hij hen mocht beloven.

Hij was hen toch zo dierbaar. En daarom voer Hij naar boven Zodat zij zouden ontvangen Zijn Geest, die Hij hen mocht beloven. Jaargang 5 nummer 11 31 mei 2017 In dit nummer: Dierbaar MR Toekomstige leerlingen Geboorte Wisselmoment Groepsverdeling Even voorstellen Sing-in O- en A4daagse Agenda Hij was hen toch zo dierbaar En daarom

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 9 29 april 2015

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 9 29 april 2015 Jaargang 3 nummer 9 29 april 2015 In dit nummer: Mag Ik met je ruilen Personeel DVS Welkom Ochtend en avondvierdaagse Activiteit ouders en kinderen Geboorte Cito toetsen Nieuw cursusjaar Jeugdsportfonds

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Maart 2018 Jaargang 6, nr. 8 I N D I T N U M M E R : Zendingsmeisje Woord en Daad actie Welkom Nieuwe directie structuur Open week Koningsspelen Jeugdsportfonds Centrale Eindtoets Gevonden voorwerpen Tevredenheidspeiling

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

Wat een schat. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer juni 2014

Wat een schat. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer juni 2014 Jaargang 2 nummer 10 25 juni 2014 In dit nummer: Wat een schat Personeel Overblijven Ontmoetingshuis Schoonmaakavond Verantwoording van ons onderwijs Jaarplanning Informatieavond Ouderavond HIPPO Contactavond

Nadere informatie

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool cluster 4 (voor alle data geldt Deo Volente)

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool cluster 4 (voor alle data geldt Deo Volente) Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool cluster 4 (voor alle data geldt Deo Volente) Geachte ouder(s)/verzorger(s), Nieuwsbrief april 2013

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. 1. Zijn zweet werd bloed, Zijn vergeving voor ons. 2. Ze sloegen hem in het gezicht, Hij verlost ons van de aanklacht.

ENGELENBURGSCHOOL. 1. Zijn zweet werd bloed, Zijn vergeving voor ons. 2. Ze sloegen hem in het gezicht, Hij verlost ons van de aanklacht. ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L 27 maart 2013 Jaargang 2, nr. 8 IN DIT NUMMER: Vrij vanaf Personeel In ontwikkeling Welkom Geboorte Contactavond Lekker fit duim High tea Koningsspelen Aubade

Nadere informatie

In leven. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 4 18 december 2013

In leven. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 4 18 december 2013 Jaargang 2 nummer 4 18 december 2013 In dit nummer: In leven Personeel We hebben hart voor elkaar Tip voor ouders Open lessen School kerkdienst Ouderportaal Onderzoek oudertevredenheid Snappet Agenda I

Nadere informatie

Engelenburggids De Fuikenweide KD Veenendaal tel Inhoud. Teamsamenstelling 4. Activiteitenkalender 7.

Engelenburggids De Fuikenweide KD Veenendaal tel Inhoud. Teamsamenstelling 4. Activiteitenkalender 7. Inhoud Teamsamenstelling 4 Activiteitenkalender 7 Schoolpsalmen 8 2 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt onze nieuwe Engelenburggids, waarin alle belangrijke informatie staat voor het cursusjaar 2017-2018.

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 6 nummer 2 31 oktober Dankdag Personeel Wonderlijk gemaakt

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 6 nummer 2 31 oktober Dankdag Personeel Wonderlijk gemaakt Jaargang 6 nummer 2 31 oktober 2018 In dit nummer: Dankdag Personeel Wonderlijk gemaakt Nieuwe kinderen Koffie inloop ochtend Geboren Sponsor Blok 3 DVS Tips Woordknap Muziekknap Agenda Dankdag Op woensdag

Nadere informatie

Nieuws. Flits 16 oktober 2013 Jaargang 04 NieuwsFlits 04

Nieuws. Flits 16 oktober 2013 Jaargang 04 NieuwsFlits 04 16 oktober 2013 Jaargang 04 Nieuws 04 Herfstvakantie We zien overal om ons heen de prachtige kleuren in de natuur. Het is echt herfst geworden! Volgende week mogen we genieten van de herfstvakantie. We

Nadere informatie

Ik ken een Koning zonder paleis zonder troon en ook geen kroon zonder deftige, dure dingen en toch is Hij de grootste, Jezus, Gods Zoon.

Ik ken een Koning zonder paleis zonder troon en ook geen kroon zonder deftige, dure dingen en toch is Hij de grootste, Jezus, Gods Zoon. Jaargang 5 nummer 5 21 december 2016 In dit nummer: Dicht bij je zijn Kerstviering Personeel Schoolkerk dienst Kerstlunch Wonderlijk gemaakt Instroomgroep Welkom Gave MR 100e leerling Agenda Dicht bij

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Februari 2017 Jaargang 6, nr. 7 I N D I T N U M M E R : Biddag Personeel Luizenmoeders gezocht Paasviering Schooljaar 2018-2019 Onderbouwplein Open week De Vreedzame School Vanuit groep 1 Agenda B i d

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 7 25 maart 2015

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 7 25 maart 2015 Jaargang 3 nummer 7 25 maart 2015 In dit nummer: Opgestaan Paasviering Koninsspelen Het enige wat wij moeten doen, is dit geloven. Allemaal zegenrijke paasdagen gewenst. Onderwijsassistente Personeel De

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 7 nummer 9 Dinsdag 28 mei 2019

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 7 nummer 9 Dinsdag 28 mei 2019 Jaargang 7 nummer 9 Dinsdag 28 mei 2019 In dit nummer: Lestijdenmodel Geboren Contactavond Instroomgroep Ochtend en avond vierdaagse Groepsverdeling Schoonmaakavond Wisselmoment IEP toets Schoolreis Sing-in

Nadere informatie

Vrijdag 3 maart 2017 Thema Biddag 2017: God Hoort! Gebed voor de familie Lok Geboorten

Vrijdag 3 maart 2017 Thema Biddag 2017: God Hoort! Gebed voor de familie Lok Geboorten Vrijdag 3 maart 2017 Thema Biddag 2017: God Hoort! De geschiedenis van Hagar en Ismaël laat ons zien dat God dwars door alle omstandigheden van het leven heen de God is Die hoort! Dit blijkt uit het feit

Nadere informatie

Open inloop en schooltijden

Open inloop en schooltijden Jaargang 5 nummer 1 27 september 2017 In dit nummer: Projectweken Personeel Open inloop Oudergebedsteam Website en Facebook Opening Ontmoetingshuis Luizenbestrijders Geboren De Vreedzame school Klassenouder

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Inhoud. Teamsamenstelling 3. Activiteitenkalender 6. Schoolpsalmen 7

Inhoud. Teamsamenstelling 3. Activiteitenkalender 6. Schoolpsalmen 7 Inhoud Teamsamenstelling 3 Activiteitenkalender 6 Schoolpsalmen 7 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt onze nieuwe Engelenburggids, waarin alle belangrijke informatie staat voor het cursusjaar 2018-2019.

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 6 nummer mei 2017

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 6 nummer mei 2017 Jaargang 6 nummer 11 31 mei 2017 In dit nummer: Groepsverdeling Werkvorm Wisselmoment Even voorstellen Schoonmaakavond O- en A4daagse Eindtoets Overblijven Geboren Toekomstige leerlingen Agenda Groepsverdeling

Nadere informatie

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Voorwoord We staan weer aan de start van een nieuw cursusjaar. Niemand weet wat ons dit jaar gaat brengen. We maken plannen (dat moet ook), we

Nadere informatie

Schooljournaal Februari 2018

Schooljournaal Februari 2018 Schooljournaal Februari 2018 In dit nummer: Biddag 13 maart 2019 Agenda (Nieuwe plek!) Welkom op school Sing-in Lente Vrijdagmiddagprogramma Zomaar een prachtige dag De Vreedzame School Blok 5 Scoren in

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 17-11-2017 nummer 12 In deze nieuwsbrief: - Open podium - Aanmelden broertjes/zusjes - Sinterklaas - Adreslijsten - Engels in groep 1 t/m 4 - Ouders gevraagd! - Jungle kijkdoos in groep 5 -

Nadere informatie

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag?

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag? Periode 1 + 2 (rapport 1) Veilig leren lezen: groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Kerstlunch. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 6 nummer 4 19 december Licht Kerstbrunch Geboren Ouderavond

Kerstlunch. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 6 nummer 4 19 december Licht Kerstbrunch Geboren Ouderavond Jaargang 6 nummer 4 19 december 2018 In dit nummer: Licht Kerstbrunch Ouderavond Personeel Welkom en afscheid School - kerkdienst Ouderwerkgroep Gebedsmoment Wonderlijk gemaakt Beeldknap Agenda Als alles

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Oktober 2015 Jaargang 4, nr. 2 I N D I T N U M M E R : Dankdag Personeel Verantwoording ouderbijdrage Zending Kruidnotenactie Mediatietraining De Vreedzame School Wonderlijk gemaakt Schoolplein bovenbouw

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 6 nummer 6 20 februari Biddag Nieuwe kinderen

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 6 nummer 6 20 februari Biddag Nieuwe kinderen Jaargang 6 nummer 6 20 februari 2019 In dit nummer: Biddag Nieuwe kinderen Alle ouders en andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd tijdens de kerkdiensten in de Julianakerk. Het gezinsdagboekje

Nadere informatie

Nieuwsbrief november

Nieuwsbrief november Nieuwsbrief november Beste ouder(s)/verzorger(s), De herfstvakantie is al in zicht. De afgelopen weken is er hard gewerkt in de groepen. Er zijn ook veel mooie activiteiten geweest waar we op kunnen terugkijken.

Nadere informatie

Inhoud. Teamsamenstelling 4. Activiteitenkalender 7. Schoolpsalmen 8. Groepsoverzicht 9

Inhoud. Teamsamenstelling 4. Activiteitenkalender 7. Schoolpsalmen 8. Groepsoverzicht 9 Inhoud Teamsamenstelling 4 Activiteitenkalender 7 Schoolpsalmen 8 Groepsoverzicht 9 2 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt onze nieuwe Engelenburggids, waarin alle belangrijke informatie staat voor het

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 6 18 februari Het thema van biddag is altijd dichtbij over Handelingen 16:22-34.

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 6 18 februari Het thema van biddag is altijd dichtbij over Handelingen 16:22-34. Jaargang 3 nummer 6 18 februari 2015 In dit nummer: Biddag Personeel Nieuwe kinderen en afscheid Fotograaf Contactavond Vakantierooster Pepermuntrollen Inloopweek Grote rekendag Geboorte Post Agenda B

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1 en 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter k Cijfers Engels Gezond Spreekavond Actie IRS Telefoonnummer Dierendag Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Een ballonnetje. Agenda. Team Onderwijs op Maat. Jarig. Maandbrief Ireneschool Wageningen 27 oktober 2017

Een ballonnetje. Agenda. Team Onderwijs op Maat. Jarig. Maandbrief Ireneschool Wageningen 27 oktober 2017 Van horen zeggen Bij het vinden van een dode muis: We moeten de dierenarts bellen. Hoort u ook iets leuks? Meld het ons. Maandbrief Ireneschool Wageningen 27 oktober 2017 Een ballonnetje Misschien is het

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. Hij is opgestaan

ENGELENBURGSCHOOL. Hij is opgestaan ENGELENBURGSCHOOL 25 maart 2015 Jaargang 4, nr.7 I N D I T N U M M E R : Hij is opgestaan Paasviering Geboorte Koningsspelen Groepsfoto s Mailcontact Welkom Ouder-kind activiteit Zendingsgeld Citotoets

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2016

Nieuwsbrief november 2016 Nieuwsbrief november 2016 Aan de ouders en verzorgers, U heeft het waarschijnlijk wel meegekregen. De Patrimoniumschool is onderdeel geworden van onderwijsgroep Gave. We zullen als stichting in het vervolg

Nadere informatie

VRIJDAG 28 OKTOBER 2016

VRIJDAG 28 OKTOBER 2016 VRIJDAG 28 OKTOBER 2016 In deze nieuwsbrief o.a.: Bingo-avond groepen 4 t/m 8 Bij Weet u dat informatie over kledinginzameling (Reshare) en rapport/portfolio Nog een paar kinderen gezocht voor de schoolzwemkampioenschappen!

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Pasen. Bruiloft juf Carola Donkelaar en juf Willemein. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 7 nummer 7 27 maart 2019

Pasen. Bruiloft juf Carola Donkelaar en juf Willemein. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 7 nummer 7 27 maart 2019 Jaargang 7 nummer 7 27 maart 2019 Pasen Op D.V. woensdagavond 17 april vieren wij het Paasfeest met de kinderen en de ouders in de klas. Persoonlijk vind ik dit het meest bijzondere feest om te vieren

Nadere informatie

Kind op maandag. Nr Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in september en oktober

Kind op maandag. Nr Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in september en oktober Nr.1 2019-2020 Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in en oktober CBS Dr. Picardt 0524-51 21 48 Van Pallandtlaan 7-9 info@drpicardt.nl 7742 WJ Coevorden www.drpicardt.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Samen met de kinderen van de Voorschool.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Woensdag Gezond eten TAAL THUIS Wonderlijk gemaakt, les 1 Taalgebruik

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Bijna jarig! Mijn gebod is dat jullie elkaar liefhebben, zoals Ik jullie heb liefgehad Johannes 15:12. De Bron. In dit nummer:

Bijna jarig! Mijn gebod is dat jullie elkaar liefhebben, zoals Ik jullie heb liefgehad Johannes 15:12. De Bron. In dit nummer: De Bron Oktober 2014 Bijna jarig! Jonathan, 15 oktober Sem, 27 oktober Allebei een hele fijne dag! Mijn gebod is dat jullie elkaar liefhebben, zoals Ik jullie heb liefgehad Johannes 15:12 In dit nummer:

Nadere informatie

02 februari 2018

02 februari 2018 1382 www.clarafabriciusschool.nl 02 februari 2018 6 februari Juf Anne taakochtend, juf Bernarda vervangt 6 februari Studiemiddag Alle kinderen zijn om 11.45 uur uit 7 februari Juf Judith (stagiaire) voor

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen AGENDA nr. 19 Ma 27-6 schoonmaakmiddag/avond Woe 29-6 rapport mee (ivm kamp) Do 30-6 Kamp gr 3 t/m 6 Vr 1-7 Kamp groep 3 t/m 6 JARIG Nanou Lazoe 27-6 groep 2 Van harte gefeliciteerd! NIEUWS Voetbal TSO

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. A c t i e w e r e l d d i a c o n a a t. P e r s o n e e l

ENGELENBURGSCHOOL. A c t i e w e r e l d d i a c o n a a t. P e r s o n e e l ENGELENBURGSCHOOL SCHOOLJOURNAAL 30 maart 2012 Jaargang 1, nr. 3 I N D I T N U M M E R : 1. Actie werelddiaconaat 2. Personeel 3. Paasviering 4. Open inloop 5. Koninginnedag 6. Welkom 7. Brede 8. Overlijden

Nadere informatie

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 27-9-2016 Vierde nieuwsbrief Honden op het plein. Bij het halen en brengen van de kinderen naar school komen regelmatig honden mee. Terwijl de kinderen

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L E N G E L E N B U R G S C H O O L S C H O O L J O U R N A A L 26 september 2012 Jaargang 2, nr. 2 I N D I T N U M M E R : S c h o o l o n t b i j t Schoolontbijt Verkeersouder Personeel Studiedag Sing-in

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Nieuw schooljaar. Welkom en afscheid

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Nieuw schooljaar. Welkom en afscheid ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L 18 september 2013 Jaargang 3, nr. 1 IN DIT NUMMER: Nieuw schooljaar Geboorte Welkom en afscheid Informatieavond Projectweken Schoolfruit Vreedzame school Ouderfonds

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. 27 maart 9,35 10 april 5,95 17 april 5,26 24 april 6,10

ENGELENBURGSCHOOL. 27 maart 9,35 10 april 5,95 17 april 5,26 24 april 6,10 ENGELENBURGSCHOOL 29 april 2015 Jaargang 4, nr.8 I N D I T N U M M E R : Mag ik met je ruilen? Personeel Welkom Ouder-kind activiteit Avondvierdaagse Sing-in 29 mei Cito Voor en na schooltijd De Vreedzame

Nadere informatie

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s)

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s) 18 december 2017 7 Geachte ouder(s), verzorger(s) Bij deze de laatste, korte, Nieuwsbrief van het jaar 2017. Nog één week en dan is het Kerstfeest: we vieren de geboorte van Jezus. In een wereld waarin

Nadere informatie

Personeel. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 5 nummer 2 28 oktober Dankdag Nieuwe kinderen

Personeel. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 5 nummer 2 28 oktober Dankdag Nieuwe kinderen Jaargang 5 nummer 2 28 oktober 2016 In dit nummer: Dankdag Nieuwe kinderen Schoolontbijt Wonderlijk gemaakt GAVE scholen Inloop week Blok 3 DVS Tips Foto s Schoolfruit Studiedag MR Geboorte Dorcas Instroomgroep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 november 2015

Nieuwsbrief 5 november 2015 Nieuwsbrief 5 november 2015 Belangrijke data: 5 november: informatieavond Voortgezet Onderwijs, ouders groep 8 11 november: Studiedag SKOB, alle leerlingen zijn vrij. 13 november: Feestelijke uitreiking

Nadere informatie

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren Beste lezers van deze nieuwsbrief Namens het team van de Schimmelpenninck van der Oye wens ik u en jullie een gezegend 2014 toe. Na een heerlijke kerstvakantie zijn wij vanmorgen uitgerust en vol enthousiasme

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Onderwerpen: 05-12-2014 nieuwsbrief 15. Uitgelicht: Jarig! Jarig! Beste ouders / verzorgers,

Onderwerpen: 05-12-2014 nieuwsbrief 15. Uitgelicht: Jarig! Jarig! Beste ouders / verzorgers, 05-12-2014 nieuwsbrief 15 Beste ouders / verzorgers, Onderwerpen: Jarig! Belangrijke data kerst Kerstviering wat doe jij? ouder-kind gymmen schoolkrant kinderkerstspel Uitgelicht: Juf Monique Sportief

Nadere informatie

Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 22 augustus 2013 tel. 0548-636000 www.julianaschool.

Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 22 augustus 2013 tel. 0548-636000 www.julianaschool. Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 22 augustus 2013 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 1 Inhoud Kreet van de week Geboren! Uit het team Dubbele

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OKTOBER 2017 PSALMROOSTER AGENDA OPA LIEF EN LEED. Op 19 augustus hebben we Kg ingezameld, opbrengst; 227,50. Dank jullie wel!

NIEUWSBRIEF OKTOBER 2017 PSALMROOSTER AGENDA OPA LIEF EN LEED. Op 19 augustus hebben we Kg ingezameld, opbrengst; 227,50. Dank jullie wel! NIEUWSBRIEF OKTOBER 2017 AGENDA Oktober Christelijke Kinderboeken Maand 2.Definitieve nieuwsbrief online op de site van De Akker 2.Scholendag oktober 44 3.Bijeenkomst gebedsgroep 10.Voorleeswedstrijd 11.Ossenmarkt:

Nadere informatie

Een bijzonder verhaal

Een bijzonder verhaal Jaargang 4 nummer 7 30 maart 2016 In dit nummer: Verzoeking Nieuwe kinderen Verlof Koningsspelen Open inloopweek Jeugdsportfonds Overblijfouder(s) Studiemiddag DVS Pilot schooltijden Cursus Agenda Een

Nadere informatie

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar.

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar. Nr. 1 schooljaar 2015-2016 Eerste schooldag maandag 17 augustus Startactiviteit ouderraad Gymnastiekrooster Nieuwe leerlingen De zomervakantie is bijna weer voorbij en het nieuwe schooljaar staat voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. 7 juni Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. 7 juni Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 7 juni 2016 Beste ouders / verzorgers, Deze week: Bijbelse geschiedenis Gefeliciteerd met Ruben! Bij het thema Wenmorgens Schoolreis Bijlage 1: De koning van Egypteland Bijlage 2: Anna:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gaandeweg. Rondom school. Verjaardagendag. Veluwe Wandeltocht. Nr mei C.J. van Rootselaarschool

Nieuwsbrief. Gaandeweg. Rondom school. Verjaardagendag. Veluwe Wandeltocht. Nr mei C.J. van Rootselaarschool Nieuwsbrief C.J. van Rootselaarschool Nr. 33 11 mei 2017 Gaandeweg Binnen het thema Kijk je ogen uit! lezen we verder over Noach. Na de watervloed wordt de aarde weer droog. Noach en alle dieren mogen

Nadere informatie

Chr. Basisschool De Brug Piet Heinlaan 22, 3843 EZ Harderwijk web:

Chr. Basisschool De Brug Piet Heinlaan 22, 3843 EZ Harderwijk web: JUBILEUMSPEKTAKEL IN DEZE NIEUWSBRIEF Jubileumspektakel Geboren Anna de Boer Juf Ciska en Juf Hetty zijn 25 jaar juf! Ouderportaal Dankdag Herfstwandeling Hij komt, hij komt. Vraag van de ouderraad Jeugdsportfonds

Nadere informatie

Nieuwe kinderen. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 4 nummer 6 17 februari 2016

Nieuwe kinderen. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 4 nummer 6 17 februari 2016 Jaargang 4 nummer 6 17 februari 2016 In dit nummer: Biddag Nieuwe kinderen Pepermuntdoosjes Open inloopweek Blok 5 Stagiaire Ronde tafelgesprek Meeleefgezin Agenda R u s t b i j d e va d e r Op woensdag

Nadere informatie

Schoolnieuws schooljaar Vrijdag 11 maart 2016 Dinsdag 15 maart Muziekavond. Woensdag 16 maart Studieochtend kleuters Leerlingen gr1/2 vrij

Schoolnieuws schooljaar Vrijdag 11 maart 2016 Dinsdag 15 maart Muziekavond. Woensdag 16 maart Studieochtend kleuters Leerlingen gr1/2 vrij Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 11 maart 2016 Dinsdag 15 maart Muziekavond Woensdag 16 maart Studieochtend kleuters Leerlingen gr1/2 vrij Vrijdag 18 maart Woensdag 23 maart Nationale Rekendag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Kerstviering Gezond op school Spelinloop (Geen) speelgoed vanuit groep 1/2 En verder.. Kalender Verjaardagen

Nadere informatie

19 oktober Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

19 oktober Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 3 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Schooljournaal Januari 2018

Schooljournaal Januari 2018 Schooljournaal Januari 2018 In dit nummer: Actie Hulp Oost-Europa Studiedag 6 februari Welkom op school Groep 1/2 & 2/3 Leerlingenraad De Vreedzame School Zending Schoolpsalmen Top Taal Kindgesprekken

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 6 nummer 6 21 februari 2019

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 6 nummer 6 21 februari 2019 Jaargang 6 nummer 6 21 februari 2019 In dit nummer: Biddag Nieuwe kinderen Open inloopweek Afscheid meester van de Mheen Blok 5 DVS Schooljaar 2018-2019 Schoolvoetbal Polo s Studiedag Geboren Agenda Biddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2018 Voor alle data geldt Deo Volente

Nieuwsbrief mei 2018 Voor alle data geldt Deo Volente Beste lezers, Hierbij weer de nieuwsbrief van mei. Na de meivakantie is het voor de leerlingen en het team nog een periode van hard werken om alles af te ronden. Gelukkig hebben we dit jaar een junivakantie!

Nadere informatie

Trefwoord Week 37 t/m 39: In beweging Inhoud: In beweging zijn, openstaan voor veranderingen, wat mensen motiveert.

Trefwoord Week 37 t/m 39: In beweging Inhoud: In beweging zijn, openstaan voor veranderingen, wat mensen motiveert. Nieuwsbrief woensdag 14 september 2016 In deze nieuwsbrief aandacht voor o.a.: Jantje Beton Excellente scholen Startactiviteit Oudervertelgesprekken Woensdag 14 september Vandaag begint de Jantje Beton

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Jaargang 18 woensdag Ontwikkelingen rond het IKC

Nieuwsbrief 3. Jaargang 18 woensdag Ontwikkelingen rond het IKC Nieuwsbrief 3 Jaargang 18 woensdag 26-09-2018 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! Ontwikkelingen rond het IKC Begin september zijn alle medewerkers van ons toekomstige IKC bij elkaar geweest. Door

Nadere informatie

Iedereen hartelijk welkom in dit nieuwe schooljaar! We hopen dat jullie en u allen heerlijk zijn uitgerust. Het is fijn om iedereen weer te zien!

Iedereen hartelijk welkom in dit nieuwe schooljaar! We hopen dat jullie en u allen heerlijk zijn uitgerust. Het is fijn om iedereen weer te zien! Nieuwsbrief Radarschool Jan Wouter van den Doel 31 augustus 2015 Jaargang 17 nr. 1 Website: www.jwvddoel.nl E mail :info@jwvddoel.nl Bezoekadres: Kabbelaarsbank 2, 4301 XB Zierikzee Postadres: Postbus

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Geachte ouder(s),

NIEUWSBRIEF. Geachte ouder(s), NIEUWSBRIEF Gemeenteweg 326 A 7951 PE Staphorst Tel.nr.: 0522-461325 Email: directie@pmstaphorst.nl 6 november 2015, nr. 39 Geachte ouder(s), Geboren In het gezin van juf Bisschop-Kisteman is op 16 oktober

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L November 2016 Jaargang 5, nr. 3 I N D I T N U M M E R : Wat zou je willen? Personeel Geboorte Sinterklaas Kerst Jeugdsportfonds Mediatietraining Even Vanuit gr. 3/4 Agenda W a t z o u j e w i l l e n?

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief november 2017 Nieuwsbrief 6 27 november 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 De Oranjeschool: Ieder kind zijn/ haar talent! Daar moest ik aan denken bij het volgende gedicht en de prachtige maandopening

Nadere informatie

Juf Veenvliet-Bosch gaat eind januari met zwangerschapsverlof. We hopen dat het goed mag gaan.

Juf Veenvliet-Bosch gaat eind januari met zwangerschapsverlof. We hopen dat het goed mag gaan. NIEUWSBRIEF 5 2018-2019 Vooraf Voor het nieuwe jaar wensen we u van harte Gods zegen toe. Mag het gebed van de psalmdichter van Psalm 4 ook ons gebed zijn: Verhef Gij over ons het licht Uws aanschijns,

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Afscheid juf Inge en Juf Petra:

Afscheid juf Inge en Juf Petra: 1 december 2017 1 8 Certificaat Begaafdheidsprofielschool Vol trots willen wij met u delen dat wij als Prins Florisschool vandaag het certificaat Begaafdheidsprofielschool hebben behaald. Dit certificaat

Nadere informatie