ENGELENBURGSCHOOL. A c t i e w e r e l d d i a c o n a a t. P e r s o n e e l

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ENGELENBURGSCHOOL. A c t i e w e r e l d d i a c o n a a t. P e r s o n e e l"

Transcriptie

1 ENGELENBURGSCHOOL SCHOOLJOURNAAL 30 maart 2012 Jaargang 1, nr. 3 I N D I T N U M M E R : 1. Actie werelddiaconaat 2. Personeel 3. Paasviering 4. Open inloop 5. Koninginnedag 6. Welkom 7. Brede 8. Overlijden 9. Sponsor 10. Schaatsen 11. Geboorte 12. voetbal 13. Groep 4/5 14. Agenda A c t i e w e r e l d d i a c o n a a t Begin februari hebben we met alle kinderen meegedaan met de actie luisterend dienen, onder het motto; help kinderen naar. In totaal hebben we 542,09 opgehaald. Dat is per leerling bijna 6,--, een prachtig geldbedrag voor de straatkinderen in Bolivia. We hopen dat we zo veel arme kinderen hebben mogen helpen om goed onderwijs te krijgen. Voor ons is goed onderwijs gewoon voor hen is dit een prachtig cadeau. In totaal hebben we op de vier Hervormde scholen 5860,90 euro opgehaald. P e r s o n e e l We zijn dankbaar dat meester Van den Heuvel vanaf april weer helemaal aan het werk gaat. Wij bedanken meester Van de Peut voor zijn betrokkenheid en inzet voor de en voor groep 8. Helaas mag juf Luteijn van de revalidatiearts voorlopig geen werkzaamheden meer op verrichten. Dit is een grote teleurstelling voor de juf en voor de. De juf genoot altijd heel erg van de ochtenden op. Wilt u voor de juf blijven bidden? Juf Lambers blijft een aantal taken op woensdag en vrijdag waarnemen. We zijn blij u te kunnen melden dat het met de gezondheid van meester Bor steeds beter gaat. Wij wensen hem veel sterkte bij de verdere onderzoeken die hij moet ondergaan. Het is helaas duidelijk geworden dat de man van Cobi van de Lustgraaf niet meer thuis kan komen wonen. Er is nu een plek voor hem gevonden in de Meent. Een moeilijke weg voor het gezin. We wensen hen heel veel sterkte en we bidden hen de rust van onze Hemelse Vader toe.

2 S C H O O L J O U R N A A L Pagina 2 P a a s v i e r i n g journaal Dinsdag 3 april willen we met de kinderen en ouders stilstaan bij het mooiste feest wat we ons maar kunnen bedenken. Jezus Christus die zichzelf liet verloochenen en kruisigen voor onze zonden en uiteindelijk is opgestaan voor onze bevrijding. Wat mooi om onze Hemelse Vader daar de dank voor toe te zingen en Hem te loven en te prijzen. Zo mogen we allemaal, wie we ook zijn of wat we ook gedaan hebben bij Hem komen. De rode draad van deze paasviering is een woordeloos kleurenboek. De groepen zullen over bepaalde kleuren wat vertellen, zingen, voorlezen etc. De kleuren: groen, zwart, rood, wit en goud zullen aan bod komen. Alle kinderen, ouders en andere belangstellenden zijn van harte welkom in de Hoeksteen, De Grote Pekken 3. Om uur zal de paasviering beginnen. De collecte zal dit jaar gaan naar de familie Verbeeke. De familie Verbeeke woont op dit moment in Tibet om daar de mensen te vertellen over de liefde van Jezus Christus. O p e n i n l o o p We merken dat de open inloop in de groepen 3 t/m 8 heel goed zijn voor de kinderen. U als ouder kunt goed zien wat het niveau van uw kind is maar u kunt ook zien hoe de leerkracht bepaalde lesstof aan de kinderen uitlegt. We horen van ouders, kinderen en de leerkrachten veel positieve reacties. Resultaten gaan zelfs hierdoor zichtbaar omhoog. Als u nog niet bij deze inloop gekomen bent raden wij u dat van harte aan. Dit jaar hebben we nog een open inloop op dinsdag 3 april, 8 mei, 5 juni en 3 juli. In de agenda van de nieuwsbrief zullen deze data staan. Jarigen in april 8-04 Stacy Hendriksen Guido Kok Insaf Abkadri Lisanne Seising Lina Afellah Twitterbericht God neemt je nooit gevangen in Zijn wil. Zijn wil is jouw vrijheid! K o n i n g i n n e d a g Ondanks het verschrikkelijke drama rondom prins Friso gaan de voorbereidingen van Koninginnedag gewoon door. We blijven aan ons Koningshuis denken en voor hen bidden. Stichting oranjedag laat weten dat: Koninginnedag 2012 wordt een bijzonder feest! De Koninklijke familie brengt die dag een bezoek aan Veenendaal. Naast het feest op de Koninklijke route gaan ook de gebruikelijke Veenendaalse festiviteiten zo veel mogelijk door. De aubade is daar een goed voorbeeld van. De aubade gaat door, maar dan niet op de locatie die u gewend bent en misschien ook niet op hetzelfde tijdstip. Zodra plaats en tijdstip definitief bekend zijn hoort u dat van ons. Cora Gerritsen, projectleider Koniniginnedag 2012

3 S C H O O L J O U R N A A L Pagina 3 W e l k o m In maart zijn Jochem Bakkenes en William van den Born nieuw in groep 1 gekomen. In groep 2 is na de voorjaarsvakantie Marcus de With en in groep 6 Casper de With nieuw op gekomen. In groep 7 is Kim Schoeman nieuw op. We hopen dat de nieuwe kinderen zich snel veilig zullen voelen binnen onze en we wensen hen en de ouders een fijne Engelenburgtijd toe. B r e d e s c h o o l z o e k t u a l s o u d e r journaal De Brede activiteiten voor de ouders zijn weer gestart op donderdagmorgen van 8.30 uur tot ongeveer uur. Tijdens deze gezellige en leerzame bijeenkomst is er ook oppas geregeld voor uw jonge kinderen. We nodigen u uit om bij deze bijeenkomsten de komende donderdagen aanwezig te zijn. Een tweetal thema s liggen nu al vast. Op donderdag 5 april komt er iemand van Bureau Jeugdzorg en op 12 april zal het gaan over homestart. Wilt u graag een keer over een bepaald onderwerp meer weten dan kunt u dit aangeven bij Katja en Hafida, zij begeleiden deze themabijeenkomsten. Bijbeltekst van de maand Ik immers, Ik ken de gedachten die Ik over u koester, spreekt de Heere. Het zijn gedachten van vrede en niet van kwaad, namelijk om u toekomst en hoop te geven. Jeremia 29: 11 O v e r l i j d e n Zaterdag 24 maart werden we opgeschrikt door het bericht dat na een ziekte is overleden de moeder van Kim Schoeman. Voordat Kim bij ons op kwam was bekend dat de moeder van Kim ernstig ziek was. Kim was hier vanaf het begin al open over in de klas. U ziet het wel, want U aanschouwt de moeite en het verdriet, opdat men het in Uw hand geeft; op U verlaat de arme zich, U bent geweest een Helper van de wees. Psalm 10: 14 Wij bidden Kim en haar vader kracht toe van onze Helper. Dat Hij jullie mag vertroosten in moeite en verdriet. Als leerkrachten, kinderen en ouders zullen we jullie niet vergeten in onze gebeden.

4 S C H O O L J O U R N A A L Pagina 4 S p o n s o r We zijn erg blij dat we twee sponsors bereid hebben gevonden die voor ons de tenues voor de sporttoernooien hebben betaald. Namelijk G. van Beek, Kolen en Olie B.V. en Catering Fresto van de familie Geerts. Super bedankt voor jullie initiatief hierin en de kosten die dit allemaal met zich mee heeft gebracht. Alle kinderen lopen er weer prachtig en netjes verzorgd bij tijdens de verschillende toernooien. journaal S c h a a t s e n Dinsdagmiddag 7 februari hebben we met de kinderen van de groepen 4-8 geschaatst op schaatsbaan de Greb. Geweldig om te zien hoe de kinderen kunnen schaatsen maar vooral ook hoe ze elkaar helpen en voor elkaar klaar staan. Tijdens het schaatsen kregen de kinderen ook nog heerlijke warme chocomelk geserveerd door een aantal ouders van. Heel erg bedankt daarvoor. Een kleine impressie van dit samenzijn vindt u hieronder en hiernaast. Meer foto s zijn te zien op de site van de.

5 S C H O O L J O U R N A A L Pagina 5 L o ï s v a n R a m s h o r s t Bij meester van Ramshorst is Loïs Debora op 20 februari geboren. Ze zijn God dankbaar voor dit prachtig mooie meisje. Wij feliciteren beide ouders, Noor en Sarah met de geboorte van hun dochter en zusje. Op het geboortekaartje staat een lied waarin zij aangeven dat God Loïs in Zijn hand houdt. Een machtig Maker formeerde jouw hart Hij nam voor de tijd begon jouw leven in Zijn hand journaal E d s h a n o M e r i a a n Op 21 februari is bij Fabiany uit groep 8 en Edshely uit groep 2 een broertje geboren, genaamd Edshano. We feliciteren Fabiany, Edshely en beide ouders met hun prachtige zoon en wensen hen Gods nabijheid en zegen toe bij de opvoeding van hun kinderen. S c h o o l v o e t b a l Op 19 maart begon het sporttoernooi op Sportpark Panhuis aan de rode zijde bij vv Dovo. Wij hebben als ook weer een team samengesteld met enthousiaste jongens en meisjes. We gaan strijden voor wat we waard zijn in onze nieuwe sportkleding. U bent allemaal nog in de gelegenheid om de laatste wedstrijd van onze pupillen mee te maken op maandag 2 april om uur op veld 3 tegen het Speelkwartier.

6 S C H O O L J O U R N A A L Pagina 6 D e p a g i n a v a n g r o e p 4 / 5 Woordje van de juf: Mijn kanjers van groep 4/5 zijn voor jullie aan het dichten gegaan. Wij hebben namelijk geleerd hoe je een elfje moet maken. Dit is een gedichtvorm van 11 woorden. Eerst 1 woord waar het hele gedichtje over gaat. Dan 2 woorden, vervolgens 3 woorden, dan 4. Als afsluiting weer 1 woord. Zo ontstaan er in 11 woorden een gedichtje. Als u nu zo n kanjer thuis heeft, ze kunnen hun elfje ook heel mooi voorlezen! journaal Veel leesplezier, juf Lambers Driss: Veel kinderen Altijd aardig zijn Anders krijg je staf Luisteren Younes: R e g e l s. Veel werk. Het is leuk. Deze groep heet 4\5. t Of Amin: Taal makkelijk Psalm is moeilijk Rekenen is ook leuk Fijn Nelissa: Groep 4/5 Leuke klas. Hele aardige juf En helen aardige kinderen Einde Waïl is leuk leert heel veel de juf is aardig doei! Mandy: Pauze Buitenspelen samen op het plein met elkaar spelen samen leuk Mahan: Regels Niet vechten Nooit doorelkaar praten Alle regels onthouden oke EERLIJKHEID Havva: heel leuk! Ik leer rekenen is heel leuk!

7 S C H O O L J O U R N A A L Pagina 7 D e p a g i n a v a n g r o e p 4 / 5 Joey: heil leuk we doen werk we doen reken moeleke somen Sara N: Pouse Is leuk Spelen we buiten En op de glijban pauze journaal Mahdi: Meester. Een man. Hij geeft les. Hij is erg aardig. Aardig. Mette: Het plein Het is leuk De juf is lief Doeg Rick: Heel leuk. Het is fien Een het is leuk Super Sara T:. Heel leuk. Gymmen is leuk. We doen ook tafels. Leuk. Zoë: Is Leuk Kan Veel Leren. Van De Liefste Juf.. Yue-Zi: rekenen taal leuke dingen doen hele leuke lessen doen leuk Salma: Lambers Een juf Ze is aardig Geeft veel plus sommen juf

8 S C H O O L J O U R N A A L Pagina 8 D e p a g i n a v a n g r o e p 4 / 5 Nassim: Gym is leuk basketbal is leuk touwklimmen is erg leuk goed Alexander: Heel makkelijk Heel veel toetsen Maandtaak is er ook. journaal Esmee: zwemmen gymen op rekkenen en spelling taal leuk Dries: Gym Heel leuk Apenkooien en zo Met de klas gymmen leuk

9 S C H O O L J O U R N A A L Pagina 9 A g e n d a Datum Dinsdag 3 april Activiteit Paasviering om uur in de Hoeksteen Dinsdag 3 april Open inloop groepen 3 t/m 8 Woensdag 4 april Om 9.30 uur beginnen, groepen 1 t/m 4 Vrijdag 6-9 april Donderdag 26 april Vrijdag 27 april Maandag 30 april Paasvakantie Koninginnedagactiviteit om uur Nieuwsbrief mee Koninginnedag journaal Dinsdag 1-4 mei Meivakantie Dinsdag 8 mei Open inloop groepen 3, 4 en 8 Dinsdag 8 mei sport voor de groepen 5 t/m 7 Vrijdag 11 mei Sing -inn Donderdag mei Hemelvaartvakantie Maandag mei Onderbouw vrij Woensdag mei Kamp groep Maandag 28-1 juni Pinkstervakantie Maandag 4-7 juni Avondvierdaagse De regel van de maand is bedacht door groep 4/5 Op het plein zijn wij samen de baas.

S c h o o l j o u r n a a l

S c h o o l j o u r n a a l E n g e l e n b u r g s c h o o l S c h o o l j o u r n a a l 27 januari 2012 Jaargang 1, nr. 1 P r i j s v r a a g I n d i t n u m m e r : 1. Prijsvraag 2. Nieuwe nieuwsbrief 3. Personeel 4. Sing-inn

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Ontmoeting. S i n g - in

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Ontmoeting. S i n g - in ENGELENBURGSCHOOL 23 april 2014 Jaargang 3, nr. 8 IN DIT NUMMER: Ontmoeting Personeel Sing-in Activiteit Afscheid juf Olivier Inspectiebezoek Komend cursusjaar Vakantierooster Schoolfoto s Kamp Koningsspelen

Nadere informatie

Ontmoeting. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014

Ontmoeting. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014 Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014 In dit nummer: Ontmoeting Geboorte Nieuwe leerlingen Komend cursusjaar Geboorte Ontmoetingshuis Activiteit voor ouders en kinderen Vakantierooster Verlof Ochtend en avond

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. Biddag

ENGELENBURGSCHOOL. Biddag ENGELENBURGSCHOOL 18 februari 2015 Jaargang 4, nr.6 I N D I T N U M M E R : Biddag Actie opbrengst Personeel Lekker Fit maand Contactavond Groepsfoto s Zendingsgeld op vrijdag Schoolvoetbal Vakantierooster

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l ENGELENBURGSCHOOL SCHOOLJOURNAAL 28 november 2012 Jaargang 2, nr. 4 K e r s t f e e s t I N D I T N U M M E R : Kerstfeest Personeel Sinterklaasfeest Kerstbrunch Nieuwe leerlingen Nederlandse taal Welkom

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. Hij is opgestaan

ENGELENBURGSCHOOL. Hij is opgestaan ENGELENBURGSCHOOL 25 maart 2015 Jaargang 4, nr.7 I N D I T N U M M E R : Hij is opgestaan Paasviering Geboorte Koningsspelen Groepsfoto s Mailcontact Welkom Ouder-kind activiteit Zendingsgeld Citotoets

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Februari 2017 Jaargang 6, nr. 7 I N D I T N U M M E R : Biddag Personeel Luizenmoeders gezocht Paasviering Schooljaar 2018-2019 Onderbouwplein Open week De Vreedzame School Vanuit groep 1 Agenda B i d

Nadere informatie

Ke rst. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014

Ke rst. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014 Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014 In dit nummer: Kerst Schoolkerkdienst Kerstlunch Wonderlijk gemaakt Welkom Instroomgroep Jeugdsportfonds Schoolfruit Foto s kerstviering Collecte Agenda Ke rst We mogen

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 7 25 maart 2015

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 7 25 maart 2015 Jaargang 3 nummer 7 25 maart 2015 In dit nummer: Opgestaan Paasviering Koninsspelen Het enige wat wij moeten doen, is dit geloven. Allemaal zegenrijke paasdagen gewenst. Onderwijsassistente Personeel De

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Februari Jaargang 4, nr. 6 I N D I T N U M M E R : Witte steen Personeel Pepermuntactie Oud papier Tevredenheidspeiling Schooltijden Welkom Paasviering Schoolvoetbal Lekker Fit De Vreedzame School Open

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. Z e g m e j e n a a m. P e r s o n e e l. en ik weet wie je bent.

ENGELENBURGSCHOOL. Z e g m e j e n a a m. P e r s o n e e l. en ik weet wie je bent. ENGELENBURGSCHOOL SCHOOLJOURNAAL 19 december 2012 Jaargang 2, nr. 5 Z e g m e j e n a a m. I N D I T N U M M E R : Zeg me je naam Personeel Beste beentje voor Bijbelbus Sport en spel Welkom Andere school

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. De brugwachter

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. De brugwachter ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L 26 juni 2013 Jaargang 2, nr. 11 IN DIT NUMMER: De brugwachter Personeel Wisselmoment Schoolkracht Projectweken Geboorte Afscheidsavond groep 8 Logopedie Vraag

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. Het is weer (bijna) dankdag. Laten we deze dankdag delen want er is genoeg

ENGELENBURGSCHOOL. Het is weer (bijna) dankdag. Laten we deze dankdag delen want er is genoeg ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L 29 oktober 2014 Jaargang 4, nr.2 IN DIT NUMMER: Genoeg te delen Welkom Oudervertelgesprek Ouderhulp Actie voedsel- Scholierenveldloop De Vreedzame School Nationaal

Nadere informatie

Kerstlunch. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 6 nummer 4 19 december Licht Kerstbrunch Geboren Ouderavond

Kerstlunch. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 6 nummer 4 19 december Licht Kerstbrunch Geboren Ouderavond Jaargang 6 nummer 4 19 december 2018 In dit nummer: Licht Kerstbrunch Ouderavond Personeel Welkom en afscheid School - kerkdienst Ouderwerkgroep Gebedsmoment Wonderlijk gemaakt Beeldknap Agenda Als alles

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 6 nummer 6 21 februari 2019

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 6 nummer 6 21 februari 2019 Jaargang 6 nummer 6 21 februari 2019 In dit nummer: Biddag Nieuwe kinderen Open inloopweek Afscheid meester van de Mheen Blok 5 DVS Schooljaar 2018-2019 Schoolvoetbal Polo s Studiedag Geboren Agenda Biddag

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L 28 mei 2014 Jaargang 3, nr. 9 IN DIT NUMMER: Z o m a a r e e n v r a a g.. Zomaar een vraag Personeel Groepsverdeling 2014-2015 Jaarplanning Gymrooster 2014-2015

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 - jaargang 15 - nummer 75 - juli 2015. Nieuwsbrief 9

Schooljaar 2014-2015 - jaargang 15 - nummer 75 - juli 2015. Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2014-2015 - jaargang 15 - nummer 75 - juli 2015 Nieuwsbrief 9 Voorwoord Wanneer u deze nieuwsbrief onder ogen krijgt, ligt het schooljaar 2014-2015 al weer achter ons. Alle voorbereidingen voor

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Mei 2018 Jaargang 6, nr. 10 I N D I T N U M M E R : Volgend schooljaar Personeel Even voorstellen Gymrooster Grote schoonmaak Eindtoets Kamp groep 8 Contactavond Avondvierdaagse Wisselmoment Agenda V o

Nadere informatie

Godsgeschenk. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014

Godsgeschenk. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014 Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014 In dit nummer: Godsgeschenk Contactavond Rapport Februariactie Open inloopweek Verlofaanvraag We dragen allemaal een steentje bij Tips voor ouders Biddag Wijzneus Open

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 9 29 april 2015

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 9 29 april 2015 Jaargang 3 nummer 9 29 april 2015 In dit nummer: Mag Ik met je ruilen Personeel DVS Welkom Ochtend en avondvierdaagse Activiteit ouders en kinderen Geboorte Cito toetsen Nieuw cursusjaar Jeugdsportfonds

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. De Heilige Geest

ENGELENBURGSCHOOL. De Heilige Geest ENGELENBURGSCHOOL 27 mei 2015 Jaargang 4, nr.9 I N D I T N U M M E R : De Heilige Geest Personeel Cito groep 8 Singin 29 mei Avondvierdaagse Kamp groep 8 Schoolreisje High-tea Voor en na schooltijd Geboorte

Nadere informatie

Afscheidsfeest meester Zeilstra,

Afscheidsfeest meester Zeilstra, Nieuwsbrief Cursus 2014-2015 18 februari 2015 nr. 70 Agenda Afscheidsfeest meester Zeilstra, We hebben met elkaar een fijn feest gevierd om formeel afscheid te nemen van meester Zeilstra. Formeel, want

Nadere informatie

Pasen. Bruiloft juf Carola Donkelaar en juf Willemein. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 7 nummer 7 27 maart 2019

Pasen. Bruiloft juf Carola Donkelaar en juf Willemein. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 7 nummer 7 27 maart 2019 Jaargang 7 nummer 7 27 maart 2019 Pasen Op D.V. woensdagavond 17 april vieren wij het Paasfeest met de kinderen en de ouders in de klas. Persoonlijk vind ik dit het meest bijzondere feest om te vieren

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 4 nummer mei 2016

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 4 nummer mei 2016 Jaargang 4 nummer 11 25 mei 2016 In dit nummer: Geliefde(n) Schoolreisje Contactavond Toekomstige leerlingen Ochtend en A4daagse High-tea Wisselmoment Inspectiebezoek Medezeggenschap Groepsverdeling Groep

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. 1. Zijn zweet werd bloed, Zijn vergeving voor ons. 2. Ze sloegen hem in het gezicht, Hij verlost ons van de aanklacht.

ENGELENBURGSCHOOL. 1. Zijn zweet werd bloed, Zijn vergeving voor ons. 2. Ze sloegen hem in het gezicht, Hij verlost ons van de aanklacht. ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L 27 maart 2013 Jaargang 2, nr. 8 IN DIT NUMMER: Vrij vanaf Personeel In ontwikkeling Welkom Geboorte Contactavond Lekker fit duim High tea Koningsspelen Aubade

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 6 nummer 2 31 oktober Dankdag Personeel Wonderlijk gemaakt

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 6 nummer 2 31 oktober Dankdag Personeel Wonderlijk gemaakt Jaargang 6 nummer 2 31 oktober 2018 In dit nummer: Dankdag Personeel Wonderlijk gemaakt Nieuwe kinderen Koffie inloop ochtend Geboren Sponsor Blok 3 DVS Tips Woordknap Muziekknap Agenda Dankdag Op woensdag

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 6 18 februari Het thema van biddag is altijd dichtbij over Handelingen 16:22-34.

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 6 18 februari Het thema van biddag is altijd dichtbij over Handelingen 16:22-34. Jaargang 3 nummer 6 18 februari 2015 In dit nummer: Biddag Personeel Nieuwe kinderen en afscheid Fotograaf Contactavond Vakantierooster Pepermuntrollen Inloopweek Grote rekendag Geboorte Post Agenda B

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016 februari 2016 Belangrijke data 14 februari Themadienst 9.30 uur in de Maranathakerk 16 + 18 februari Rapportgesprekken groep 1-7 22 t/m 26 februari Voorjaarsvakantie 29 februari Inloopmiddag 1 maart Ouderavond

Nadere informatie

Witte steen. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 4 nummer 5 27 januari 2016

Witte steen. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 4 nummer 5 27 januari 2016 Jaargang 4 nummer 5 27 januari 2016 In dit nummer: Witte steen Welkom School en kerkdienst Collecte Contactavond Actie werelddiaconaat Vakantierooster Geboren Raadbesluit Open inloop Agenda W i t t e s

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Wat zou je willen. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 5 nummer 3 30 november 2016

Wat zou je willen. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 5 nummer 3 30 november 2016 Jaargang 5 nummer 3 30 november 2016 In dit nummer: Bidden Kerstbrunch Wonderlijk gemaakt Sinterklaasfeest 100e leerling Afscheid Ingang Mediatie Agenda Contact Wat zou je willen Veel mensen hebben iets

Nadere informatie

Nieuws. Flits 16 oktober 2013 Jaargang 04 NieuwsFlits 04

Nieuws. Flits 16 oktober 2013 Jaargang 04 NieuwsFlits 04 16 oktober 2013 Jaargang 04 Nieuws 04 Herfstvakantie We zien overal om ons heen de prachtige kleuren in de natuur. Het is echt herfst geworden! Volgende week mogen we genieten van de herfstvakantie. We

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L mei / juni 2017 Jaargang 5, nr. 9 I N D I T N U M M E R : Dierbaar Personeel Contactavond Schoonmaken Aanmelden nieuwe leerlingen Avondvierdaagse Groepsindeling Wisselmoment Even voorstellen H i j w a

Nadere informatie

Bovenstaand citaat kwam ik tegen op Instagram en wil ik graag delen, zo belangrijk..al geldt dit natuurlijk niet alleen voor vaders, ook voor moeders

Bovenstaand citaat kwam ik tegen op Instagram en wil ik graag delen, zo belangrijk..al geldt dit natuurlijk niet alleen voor vaders, ook voor moeders NIEUWSBRIEF JUNI 2019 Beste ouders en verzorgers, Bovenstaand citaat kwam ik tegen op Instagram en wil ik graag delen, zo belangrijk..al geldt dit natuurlijk niet alleen voor vaders, ook voor moeders Zending

Nadere informatie

Schooljournaal Februari 2018

Schooljournaal Februari 2018 Schooljournaal Februari 2018 In dit nummer: Biddag 13 maart 2019 Agenda (Nieuwe plek!) Welkom op school Sing-in Lente Vrijdagmiddagprogramma Zomaar een prachtige dag De Vreedzame School Blok 5 Scoren in

Nadere informatie

nr. 14 Vrijdag

nr. 14 Vrijdag NIEUWSBRIEF nr. 14 Vrijdag 23-3-2018 Volgt u ons al! 26-03 MR overleg 20.00 uur 29-03 Paasviering, continurooster tot 14.00 uur 30-03 t/m 2-03 vrij i.v.m. Pasen 11-04 studiedag, alle leerlingen vrij 13-04

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 18 december Het licht is gekomen. Zo klein als een kind. Zo groot als de hemel.

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 18 december Het licht is gekomen. Zo klein als een kind. Zo groot als de hemel. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 8 13 e jaargang Vrijdag 18 december 2015 Het licht

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer mei 2015

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer mei 2015 Jaargang 3 nummer 10 27 mei 2015 In dit nummer: De Geest Personeel Schoolreisje Contactavond Toekomstige leerlingen Ochtend en avondvierdaagse Activiteiten voor ouders en kinderen Nieuwe cursusjaar Welkom

Nadere informatie

Studielessen voor 4-7 jarigen. HANDLEIDING

Studielessen voor 4-7 jarigen. HANDLEIDING MIJN GEZIN Studielessen voor 4-7 jarigen. HANDLEIDING najaar 2003 Geschreven door Beryl Voorhoeve en Judith Maarsen Oorspronkelijk bedoeld voor studie in kleine groepen in de Levend Evangelie Gemeente

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. 27 maart 9,35 10 april 5,95 17 april 5,26 24 april 6,10

ENGELENBURGSCHOOL. 27 maart 9,35 10 april 5,95 17 april 5,26 24 april 6,10 ENGELENBURGSCHOOL 29 april 2015 Jaargang 4, nr.8 I N D I T N U M M E R : Mag ik met je ruilen? Personeel Welkom Ouder-kind activiteit Avondvierdaagse Sing-in 29 mei Cito Voor en na schooltijd De Vreedzame

Nadere informatie

GODS GEZIN. Studielessen voor 4-7 jarigen

GODS GEZIN. Studielessen voor 4-7 jarigen GODS GEZIN Studielessen voor 4-7 jarigen 2003 Geschreven door Beryl Voorhoeve en Judith Maarsen Oorspronkelijk bedoeld voor studie in kleine groepen in de Levend Evangelie Gemeente Gebruikte Bijbelvertaling

Nadere informatie

Emma, Hannah en Kymo: alvast van harte gefeliciteerd en ook Gods zegen toegewenst in jullie nieuwe levensjaren!

Emma, Hannah en Kymo: alvast van harte gefeliciteerd en ook Gods zegen toegewenst in jullie nieuwe levensjaren! Vrijdag 17 februari 2017 En Hij gaf de menigte opdracht op het gras te gaan zitten; en Hij nam de vijf broden en de twee vissen, en terwijl Hij opkeek naar de hemel, zegende Hij ze. En toen Hij ze gebroken

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

Vrijdag 3 maart 2017 Thema Biddag 2017: God Hoort! Gebed voor de familie Lok Geboorten

Vrijdag 3 maart 2017 Thema Biddag 2017: God Hoort! Gebed voor de familie Lok Geboorten Vrijdag 3 maart 2017 Thema Biddag 2017: God Hoort! De geschiedenis van Hagar en Ismaël laat ons zien dat God dwars door alle omstandigheden van het leven heen de God is Die hoort! Dit blijkt uit het feit

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Actie voor de ROMA scholen

Actie voor de ROMA scholen Jaargang 6 nummer 5 30 januari 2019 In dit nummer: Actie Ouderavond Studiedag Koffie inloopochtend Kindgesprekken Contactavond De Vreedzame school Schoolreis Geboren Overblijven Beeldknap Zelfknap Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 8 dinsdag 4 april Voor alle data geldt: Deo volente

Nieuwsbrief nummer 8 dinsdag 4 april Voor alle data geldt: Deo volente Nieuwsbrief nummer 8 dinsdag 4 april 2017 - Voor alle data geldt: Deo volente Aan de ouder(s) / verzorger(s), Algemeen De lente is volop aangebroken! Verwonderd kunnen we om ons heen zien hoe dode takken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. 7 juni Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. 7 juni Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 7 juni 2016 Beste ouders / verzorgers, Deze week: Bijbelse geschiedenis Gefeliciteerd met Ruben! Bij het thema Wenmorgens Schoolreis Bijlage 1: De koning van Egypteland Bijlage 2: Anna:

Nadere informatie

Nieuwe kinderen. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 4 nummer 6 17 februari 2016

Nieuwe kinderen. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 4 nummer 6 17 februari 2016 Jaargang 4 nummer 6 17 februari 2016 In dit nummer: Biddag Nieuwe kinderen Pepermuntdoosjes Open inloopweek Blok 5 Stagiaire Ronde tafelgesprek Meeleefgezin Agenda R u s t b i j d e va d e r Op woensdag

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. Simson

ENGELENBURGSCHOOL. Simson ENGELENBURGSCHOOL 28 januari 2015 Jaargang 4, nr.5 I N D I T N U M M E R : Simson Zendingsgeld Geboren De Vreedzame School Sing-in Welkom Actie werelddiaconaat Schoolplan Vanuit groep 8 Agenda Zendingsgeld

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L E N G E L E N B U R G S C H O O L S C H O O L J O U R N A A L 15 februari 2012 Jaargang 1, nr. 2 L e k k e r f i t m a a n d I N D I T N U M M E R : 1. Lekker fit maand 2. Personeel 3. Schoolfotograaf

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De schoonmoeder van Petrus wordt beter, Marcus 1:29-39 De melaatse man, Marcus 1:40-45 De verlamde, Marcus 2:1-12 Agenda: 20

Nadere informatie

16 april 2019 Nummer: 15

16 april 2019 Nummer: 15 16 april 2019 Nummer: 15 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, Hierbij de nieuwsbrief van SBO Michaëlschool. In deze nieuwsbrief vindt u informatie over Koningsdag en nieuws van de Spetters en de Bikkels.

Nadere informatie

Hij was hen toch zo dierbaar. En daarom voer Hij naar boven Zodat zij zouden ontvangen Zijn Geest, die Hij hen mocht beloven.

Hij was hen toch zo dierbaar. En daarom voer Hij naar boven Zodat zij zouden ontvangen Zijn Geest, die Hij hen mocht beloven. Jaargang 5 nummer 11 31 mei 2017 In dit nummer: Dierbaar MR Toekomstige leerlingen Geboorte Wisselmoment Groepsverdeling Even voorstellen Sing-in O- en A4daagse Agenda Hij was hen toch zo dierbaar En daarom

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Maart 2018 Jaargang 6, nr. 8 I N D I T N U M M E R : Zendingsmeisje Woord en Daad actie Welkom Nieuwe directie structuur Open week Koningsspelen Jeugdsportfonds Centrale Eindtoets Gevonden voorwerpen Tevredenheidspeiling

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 7 nummer 9 Dinsdag 28 mei 2019

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 7 nummer 9 Dinsdag 28 mei 2019 Jaargang 7 nummer 9 Dinsdag 28 mei 2019 In dit nummer: Lestijdenmodel Geboren Contactavond Instroomgroep Ochtend en avond vierdaagse Groepsverdeling Schoonmaakavond Wisselmoment IEP toets Schoolreis Sing-in

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Opening meester De Graafplantsoen Letter V Zomaar wat foto s Gezond Leesplezier En verder..

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Vrijdag 21 dec. Maandag 7 jan. Dinsdag 8 jan. Woensdag 9 jan. Woensdag 9 jan. Donderdag 24 jan. 12.00u. start kerstvakantie Studiedag leerkrachten, kinderen zijn vrij. Weer naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Uit het team Juf Suzan moet helaas op doktersadvies de komende weken rust houden en zal dus in het jaar 2018 niet meer bij ons in groep

Nadere informatie

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Voorwoord We staan weer aan de start van een nieuw cursusjaar. Niemand weet wat ons dit jaar gaat brengen. We maken plannen (dat moet ook), we

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 20 juli 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 41 Inhoud Kreet van de week Afscheidsavonden Vanuit het

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L December 2015 Jaargang 4, nr. 4 I N D I T N U M M E R : Donkere tijden? Kerstviering Kerstlunch Bijbeltekst van de maand Wonderlijk gemaakt Leerlingenraad Huisbezoek Geboorte MR-lid De Vreedzame School

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Gemeentezang Liedboek 281: 1, 2, 3 en 4: Jezus zal heersen

Gemeentezang Liedboek 281: 1, 2, 3 en 4: Jezus zal heersen Welkom en mededelingen Gemeentezang Liedboek 281: 1, 2, 3 en 4: Jezus zal heersen Stil gebed Votum en groet van Sela Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die alles maakte laat niet

Nadere informatie

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart.

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart. Zegveld, 13 maart 2018 Deze week is het biddag. Woensdagmiddag 14 maart is er een speciale dienst in de kerk waarin we God om een zegen mogen vragen. Alle kinderen en ouders zijn hier van harte welkom!

Nadere informatie

Welkom bij de Kinder-Biddagdienst. Vertel het maar

Welkom bij de Kinder-Biddagdienst. Vertel het maar Welkom bij de Kinder-Biddagdienst woensdagmiddag 14 maart 2018 met als thema Vertel het maar 2 Koningen 4:1-7 Voorganger: Ds. Ria Scheltens-Ritzema Pianist: Sipke de Boer Welkom d.m.v. filmpje, we doen

Nadere informatie

Op reis met God Liturgie voor de dienst op zondag 5 februari 2012

Op reis met God Liturgie voor de dienst op zondag 5 februari 2012 Op reis met God Liturgie voor de dienst op zondag 5 februari 2012 ter afsluiting van het project Kerk, School en Gezin 2012 in de Grote- of Andreaskerk te Hattem Hervormde gemeente Hattem - wijkgemeente

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Spelinloop Gezond op school Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Mijn God, Mijn

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015 Actuele Tiggeldobbe-informatie ook op onze website: www.tiggeldobbe.nl Uw kind, onze zorg! Poëzie op de Tiggeldobbe Op donderdag 29 januari startte de Nationale Poëzieweek. Ook op de Tiggeldobbe is aan

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Kerst

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Kerst ENGELENBURGSCHOOL 26 november 2014 Jaargang 4, nr.3 K e r s t IN DIT NUMMER: Kerst Personeel Goaltjes op het plein Mediatorentraining Studievaardigheden Vriezer / oven Op dinsdagavond 16 december hopen

Nadere informatie

Welkom bij de Kinder-Biddagdienst

Welkom bij de Kinder-Biddagdienst Welkom bij de Kinder-Biddagdienst woensdagmiddag 14 maart 2018 met als thema 2 Koningen 4:1-7 Voorganger: Ds. Ria Scheltens-Ritzema Pianist: Sipke de Boer 1 2 Welkom d.m.v. filmpje, we doen dit staande:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda

Nieuwsbrief. Kerst Agenda Jaargang 2016-2017 23 december 2016 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2016 In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalt plotseling een licht.

Nadere informatie

CBS HET KOMPAS SCHOOLJAAR

CBS HET KOMPAS SCHOOLJAAR CBS HET KOMPAS SCHOOLJAAR 2018-2019 Nieuwsbrief oktober 2018, nr. 2 Inhoudsopgave Voorwoord Pag. 2 + 3 EU-schoolfruit Pag. 7 Bedankt Pag. 3 Oproep OR Pag. 8 Geboortekaartje Andre Pag. 4 Schoonmaak Pag.

Nadere informatie

Morgen krijgen de oudste kinderen de briefjes met de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 6 en woensdag 7 maart mee naar huis.

Morgen krijgen de oudste kinderen de briefjes met de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 6 en woensdag 7 maart mee naar huis. No. 21, 15 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Petrapraat van de petraschool voor de ouders/verzorgers van onze leerlingen

Petrapraat van de petraschool voor de ouders/verzorgers van onze leerlingen van de petraschool voor de ouders/verzorgers van onze leerlingen jaargang 11 nummer 12 uitgave van 7 juni 2019 Beste kinderen, leerkrachten en ouders van De Petraschool Deze komt vlak voor Pinksteren uit.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wilhelminaschool. Inhoud. Van de directie

Nieuwsbrief. Wilhelminaschool. Inhoud. Van de directie Wilhelminaschool Hogeweg 23 6721VD Bennekom tel.: 0318-414243 629129 (IB/RT) E-mail: info@wilhelmina.cnsede.nl Homepage: www.wilhelmina.cnsede.nl Van de directie In de onderbouw wordt het thema "Waar ben

Nadere informatie

Nieuws van Alex december 2017

Nieuws van Alex december 2017 En overal waar wij zijn schijnt Zijn licht! Buiten is het donker. De nacht lijkt eindeloos, maar Jezus kwam ons redden en nu is er weer hoop. Hij kwam met licht en liefde. Hij kwam echt heel dichtbij.

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1 / 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Geboorte Bij het thema Gymschoenen Gezond Verjaardagen kinderen Verjaardagen en jubilea En verder..

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Lees Zoek op Om over na te denken

Lees Zoek op Om over na te denken Welkom bij de Online Bijbelcursus van Praise De bijbelcursus is wat voor jou als je: 1. Als je wilt weten wat christenen geloven. 2. Als je meer wilt begrijpen van de bijbel. 3. Als je wilt groeien in

Nadere informatie

Nieuws van cbs Tamim april 2017

Nieuws van cbs Tamim april 2017 Nieuws van cbs Tamim april 2017 Goede Vrijdag en Pasen Als de Heer zijn leven geeft vlucht de dag, de aarde beeft. Zelfs de dood verliest haar macht als Jezus roept: het is volbracht! Waarlijk Hij is Zoon

Nadere informatie

dag van de leraar start kinderboekenweek. boekenmarkt Klusochtend tot uur afsluiting kinderboekenweek MR-vergadering

dag van de leraar start kinderboekenweek. boekenmarkt Klusochtend tot uur afsluiting kinderboekenweek MR-vergadering Nieuwsbrief nr. 3 18 september 2015 Voor in de agenda maandag 5 oktober woensdag 7 oktober dag van de leraar start kinderboekenweek. boekenmarkt 12.15-13.15 Zaterdag 10 oktober vrijdag 16 oktober Klusochtend

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 april 2016 Ma 25 t/m vrij 6 Za 7 Ma 9 Di 10 Woe 11 Do 12 Vrij 13 AGENDA

Nadere informatie

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9 Agenda 7 december Groep 1/2 vrij Nieuws Hij komt, Hij komt 10 + 17 december SMW Maar dan nu alle aandacht voor onze Koning die gekomen is. Als klein kindje geboren

Nadere informatie

THEMAREEKS: 10 GEBODEN

THEMAREEKS: 10 GEBODEN THEMAREEKS: 10 GEBODEN STEEL NIET! ACTIE 4 KIDS 6 november 2016 10:30 uur Voorganger: ds. W. Gugler Ouderling: Marrian Meiling Organist: Ans Kuus Lector: Lieske Gijsbertsen Koster: H. van Polen/ M. van

Nadere informatie

t nieuwskwartier Jarig!:

t nieuwskwartier Jarig!: t nieuwskwartier Agenda 27 november Start kernconcept Tijd & Ruimte 5 december Sinterklaas op school 6 december Studiedag Wijk West, alle kinderen zijn vrij 8 december Volgende nieuwsbrief Jarig!: 28 november:

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Afscheid Mariet Fidder Dit schooljaar hebben we niet meegedaan met de Koningsspelen, omdat we er voor kiezen om bij het afscheid van Mariet Fidder een vierdag te houden.

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie