FEBRUARI 2018 ARAS Actueel Actie, nieuws en thema

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FEBRUARI 2018 ARAS Actueel Actie, nieuws en thema"

Transcriptie

1 FEBRUARI 2018 ARAS Actueel Actie, nieuws en thema

2 Een AJAX flyer met uw logo? Kijk snel op de volgende pagina!

3 VOORWOORD Met de Amsterdam Security Expo (door velen de ARAS Security Expo genoemd) nog vers in het geheugen kunnen we terugkijken op een enerverend jaar! 2017 is voor ARAS Security een jaar van vooruitgang geweest. Een nieuw logo, een nieuwe huisstijl en binnenkort ook nog een nieuwe website met langverwachte nieuwe mogelijkheden. We hebben daarnaast onze naam weten te vestigen in de brandveiligheid met ons nieuwe merk FIRAS, en zijn trots om voortaan ook voor Bosch Security Systems de distributie van Brand & Ontruiming te mogen gaan verzorgen. Met zo n succesvol jaar in de achteruitkijkspiegel is het lastig om dat in 2018 te overtreffen, maar dat zijn we zeker wel van plan! Dit gaan we doen door in 2018 jullie, de installateur, nog verder te helpen om ook nóg succesvoller te worden. Denk dan aan ondersteuning bij engineering, events of marketing. In dit nummer trappen we af door jullie op weg te helpen met een volledig gestylde flyer voor AJAX en UNV, voorzien van uw eigen logo. In ieder nummer van ARAS Actueel besteden we daarnaast aandacht aan een bepaalde branche of sector. Zo heeft u met een partner als ARAS een oplossing voor iedere uitdaging, en maken we van 2018 het meest succesvolle jaar ooit. Met vriendelijke groet, Julius Faber Training volgen bij u in de buurt? Een systeem moeiteloos in bedrijf stellen? Volg dan een hands-on training op een locatie die voor u het meest in de buurt ligt. De komende maanden delen wij al onze kennis, tips en trucs in een hands-on training van 7.30 uur tot uur. Uiteraard inclusief een uitgebreid ontbijt. Plaatsen zijn beperkt, dus schrijf u tijdig in via info@aras.nl! De kosten voor een training bedragen 150,-. Daar krijgt u uiteraard wel iets voor terug. U ontvangt een basiskit waar u direct mee aan de slag kunt. Kijk op evenementenkalender voor de laatste update.

4 ACTIE Een AJAX of UNV flyer met uw logo? Wilt u uw bedrijf meer onder de aandacht brengen? Laten zien dat u gespecialiseerd bent in inbraakdetectie en/of camerabewaking? Heeft u echter geen zin in een duur reclamebureau of geen tijd om u hierin te verdiepen? Maak dan gebruik van de ondersteuning van ARAS. Wij hebben voor u twee A5 flyers ontwikkeld om AJAX inbraakdetectie en UNV camerabewaking te promoten bij particulieren in uw buurt. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo aanleveren en de printer aanzetten. U kunt uw logo (graag het grootste formaat wat u heeft) sturen naar ilse.zinger@aras.nl. Voorzijde AJAX Op tijd gewaarschuwd worden bij een poging tot inbraak? U kunt niet al uw deuren en ramen in gaten houden, maar u kunt er wel voor zorgen dat u gewaarschuwd wordt als iemand bij u binnen wil komen. Inbraakdetectie werkt preventief en zorgt ervoor dat u maatregelen kunt nemen om uw dierbaarste bezit veilig te houden. Neem voor meer informatie contact op met: UW LOGO HIER Bij voorkeur aangeleverd als high res.eps vectorbestand <CONTACTGEGEVENS INSTALLATEUR> AJAX wordt geleverd door ARAS Security. Voorzijde UNV Geen draden, geen zorgen Met AJAX Systems bieden wij installatie van een compleet prijsvriendelijk programma aan draadloze beveiligingsapparaten waarmee u zich veilig zult voelen. Het ontwerp en design van alle componenten is subliem. Het motto van AJAX Systems is dan ook niet voor niets When Security is Art. De componenten zijn verkrijgbaar in wit of zwart en het systeem kan volledig via uw smartphone worden aangeleerd, geconfigureerd en bediend. De basis Allerlei soorten melders Ook verkrijgbaar Achterzijde AJAX Het brein van het beveiligingssysteem Winnaar van de Security and Fire Excellence Award Afstandsbediening en overval zender Raam- en deurcontact Draadloos! en ook verkrijgbaar in een witte variant! Sirenes Glasbreukmelder Rook- en hittemelder Draadloos keypad Achterzijde UNV

5 CARDACCESS NIEUWSFLITS CardAccess 4000 vanaf februari verkrijgbaar CardAccess 4000, een nieuwe versie toegangscontrole gebaseerd op een geheel nieuw software platform. Dat betekent een nieuwe interface, integraties die nog sneller zijn te realiseren en nog veel meer handige functionaliteiten. Nieuwe privacywetgeving in Europa Vanaf mei 2018 komt er nieuwe privacywetgeving Europa, de zogenaamde GDPR. Bij toegangscontrole, inbraakdetectie en CCTV komt dit veelal neer op een maximale bewaartermijn. Onze CCTV systemen voldoen hier al aan, aangezien het mogelijk is om een bewaartermijn in te stellen waarna beelden automatisch worden verwijderd. Voor CardAccess was dit nog niet mogelijk, dus daar hebben we een module voor ontwikkeld: CA3000-GDPR Deze module maakt het mogelijk om in CardAccess 3000 (persoons)gegevens geautomatiseerd te verwijderen na het verlopen van de bewaartermijn. NIEUW: CardAccess QR code software Dit is een module waarmee je QR codes kunt generen die geldig worden in CardAccess. Vervolgens kunnen deze QR codes gelijk geprint, gekopieerd, opgeslagen of g d worden. Kijk op voor uitgebreide informatie. Bent u een installateur en bent u benieuwd naar onze acties? Vul het formulier in op onze website (bij nieuws) en u ontvangt dit per post.

6 Volledige ondersteuning Het realiseren van een omvangrijk, hoogwaardig, geïntegreerd beveiligingssysteem is niet eenvoudig. Gelukkig heeft ARAS ruime ervaring op dit gebied. Installatiepartners kunnen volop profiteren van deze ervaring. ARAS kan het gehele project begeleiden, zodat de coördinatie optimaal is en er geen onnodige vertraging optreedt. "We hebben samen gezocht naar een systeem dat zo dicht mogelijk bij de eisen uit het bestek past. Omdat ARAS tot de oplevering betrokken is gebleven past het nu perfect bij het flexibele karakter van het gebouw" "Op basis van onze problemen hebben we samen een nieuw concept bedacht. ( ) Onze ervaring is dat we altijd kunnen terugvallen op de kennis en service van ARAS" "Sleutelbeheer was voorheen ons grootste probleem. Tegenwoordig werken we met tags, en krijgen we over de gebruiksvriendelijke en snelle interface alleen maar positieve reacties." Producten op afroep Binnen 4 uur op locatie! Zelfs op feestdagen Advies bij uitbrengen offerte SaaS (Software as a Service) VOORAFGAAND AAN PROJECT Advies bij opstellen bestek Training voor monteurs Live demonstratie geoffereerde oplossing "Naast bescherming tegen hackers en nieuwsgierige overheden werd door ARAS duidelijk dat ook fysieke security zeer belangrijk is" "Na een demo bij ARAS Security was de beslissing definitief. Je kan het zo gek niet bedenken of ARAS kan het maken." 50 demo s op locatie per jaar ARAS Engineers op locatie in bedrijf stellen "De specialisten van ARAS hebben de technische voorbereiding verzorgd, en de volledige ombouw ondersteund waar nodig. We zitten nu ook naar de toekomst toe helemaal gebeiteld."

7 Ook kleinere installatiebedrijven zijn dankzij deze ondersteuning in staat om bijvoorbeeld een academisch ziekenhuis te beveiligen. Per project stelt ARAS een vaste begeleider beschikbaar. Die ondersteunt de installatiepartner in alle fasen van de opdracht. 99% op tijd geleverd "De helpdesk is ideaal, en mocht het niet via de telefoon op zijn te lossen dan komt er iemand van ARAS persoonlijk langs. Wat dat betreft kunnen we al heel lang prima samen door één deur!" Hotel Management School Maastricht "Doordat ARAS het systeem met ons mee heeft bedacht, hebben we straks nauwelijks desinvestering als de apparatuur meeverhuist naar ons nieuwe pand." 98% levering uit voorraad Helpdesk Trainen van eindklant 24/7 ondersteuning op locatie inclusief vervangende hardware TIJDENS HET PROJECT NAZORG OP PROJECT Voortgangsbewaking door projectbegeleider 94% verlengt jaarlijks het SLA contract Software updates en preventief onderhoud op locatie "De bestaande installaties dienden tijdens de ombouw volledig operationeel te blijven. Daarom is samen met ARAS een maatgericht migratieplan gemaakt, dat zonder problemen is verlopen." 400 projecten per jaar up-to-date tegen ransom/malware Kostenbesparing en efficiencywinst waren belangrijke redenen om deze stap te nemen. Omdat nu niet in elk depot een NSM-database nodig is, scheelt dat in energie- verbruik en ook in onderhoud.

8 Branche uitgelicht: Zorg Wat zijn nu precies uitdagingen in de zorg en wat kunt u hier in betekenen?: Uitdagingen in de zorg Veiligheid en het welzijn van personeel, patiënten en bezoekers Veilig houden van kritische zones, zoals de eerstehulpafdeling, psychiatrische afdelingen en medische voorraadruimten Agressiviteit Openbare ruimtes gastvrij, maar toch beveiligd houden Imago Diefstal Verdwenen apparatuur Hygiëne Dwalen Bezetting bedden en personeel Patientmonitoring Zorg op afstand Bezuinigingen Patiëntengegevens (vertrouwelijk) MER en SER ruimten Noodstroomvoorzieningen Veiligheid van personeel, patiënt en bezoekers Veiligheid van personeel, patiënt en bezoekers is een van de hoogste prioriteiten in de gezondheidszorg. Door het toepassen van meerdere dynamische schillen binnen een gebouw is hiermee de juiste combinatie tussen openheid en veiligheid te creëren. Door een intelligent toegangscontrolesysteem heeft personeel bijvoorbeeld alleen tijdens hun shift toegang tot gebouw en voorraadruimtes, en kunnen patiënten indien gewenst alleen onder begeleiding een veiligheidsschil in- of uit. Behouden van apparatuur Omdat apparatuur vaak mobiel en zeer kostbaar is, is het noodzakelijk om de locaties hiervan goed te monitoren. Door het toepassen van een intern Track4Care systeem kan apparatuur snel worden gelokaliseerd, maar kan bijvoorbeeld ook worden bijgehouden wanneer apparatuur gereinigd of geserviced moet worden. Slimme analyse van beelden Slimme Video Management Systemen kunnen tegenwoordig een stuk meer dan beelden opnemen. Zo is het mogelijk om op basis van geluid agressie tijdig te herkennen, zonder hiermee de privacy van patiënt of personeel te schaden. Bedmatten Door de koppeling van bedmatten aan het zorgsysteem kunnen alarmen worden gegenereerd wanneer een patiënt tijdens ongewone tijden uit bed komt, of wanneer er juist langere tijd geen beweging wordt gesignaleerd. Hiermee wordt patiëntzorg efficiënter, sneller en dus waardevoller. Patiëntgegevens Patiëntgegevens zijn een kostbaar en privacygevoelig goed, en zelfs al staat het wachtwoord niet op een Post-it, is een PC per ongeluk ingelogd laten staan is een veelgemaakte fout. Door een toegangspas of druppel ook te gebruiken voor het inloggen op werkstations wordt dit risico geminimaliseerd. Met de Wet Bescherming Persoonsgegevens een onmisbare zekerheid voor uw organisatie.

9 ARAS heeft een antwoord op alle uitdagingen in de zorg. Er zijn oplossingen te vinden in toegangscontrole, cameraobservatie, intelligente videoanalyse, inbraakdetectie, branddetectie, lokalisering en uiteraard zijn alle systemen te integreren tot een centraal systeem.

10 Toegangscontrole bij Antoni van Leeuwenhoek

11 Het Antoni van Leeuwenhoek (AVL) in Amsterdam is een ziekenhuis en onderzoeksinstituut dat is gespecialiseerd in diagnose, behandeling en wetenschappelijk onderzoek van kanker. De afgelopen jaren breidde het AVL sterk uit, zowel in mensen als gebouwen. We hebben inmiddels medewerkers en zo n vrijwilligers en externen die we moeten voorzien van een toegangspas, vertelt Hoofd Service Centre Meta Topée. Toegangscontrolesysteem Het toegangscontrolesysteem waarvan het AVL al bijna twintig jaar gebruikmaakt is CardAccess van ARAS Security. Richard van Schie, applicatiespecialist bij de afdeling Informatisering & Automatisering: Door onze groei hebben we het systeem onder andere met enorm veel panelen en kaartlezers moeten uitbreiden. Dat ging elke keer probleemloos. Moeiteloos Uitbreiding van het AVL en groei van het toegangscontrolesysteem gaan door de jaren heen moeiteloos gelijk op. Jean-Paul van Daelen, product manager bij ARAS Security legt uit hoe dat kan: Een voordeel van CardAccess is dat het niet zoals veel andere systemen na tien jaar is afgeschreven. Je kunt het moeiteloos uitbreiden met nieuwe hardware en de software updaten, zonder dat de oudere panelen en lezers hoeven te worden vervangen. Dynamische zone blokkering Een bijzondere uitbreiding werd twee jaar geleden gerealiseerd bij de ingebruikname van een research centrum. De uitbreiding bestond uit een oplossing gebaseerd op het principe van dynamische zone blokkering. Van Daelen legt uit hoe dit werkt: Het research centrum is ingedeeld in zeven zones. Als iemand in de vuilste zone is geweest, mag hij bijvoorbeeld gedurende 72 uur niet meer in een onderliggende zone komen om contaminatie te voorkomen. Beheer en gebruik Hoe is het om een toegangscontrolesysteem dat continu groeit in de praktijk te beheren? Van Schie heeft hier als technisch beheerder bijna twintig jaar ervaring mee en is positief. Het beheer is prettig en ik kan als hoofdbeheerder op basis van de software eenvoudig zaken inregelen voor de verschillende subbeheerders. Topée is over het dagelijks gebruik van het systeem al net zo positief: Van elke nieuwe medewerker die zich bij het Service Centre registreert maken we een foto, waarna we met de speciale printer direct de multifunctionele kaart printen. Deze fungeert niet alleen als toegangspas, maar zij kunnen er ook mee betalen in het restaurant, printen en scannen, en verpleegkundigen kunnen ermee inloggen op de terminals aan het bed. Samen door één deur Ondanks alle positieve ervaringen kan het natuurlijk toch nog gebeuren dat er in de praktijk iets misgaat. In dat geval kan de klant rechtstreeks contact opnemen met de ARAS helpdesk. Van Schie: Dat is ideaal. En mocht het de helpdesk niet lukken het probleem op te lossen, dan komt er iemand van ARAS persoonlijk langs. Wat dat betreft kunnen we al heel lang prima samen door één deur. Meer weten over gerealiseerde projecten? Kijk op De kracht van deze oplossing is dat het toegangscontrolesysteem dynamisch registreert en beheert waar een medewerker is geweest en waar en wanneer hij weer naar binnen mag. Dat maakt deze oplossing uniek in de wereld.

12 NIEUW! CardAccess 4000 Sneller Nieuwe interface Makkelijker te realiseren integraties Wilt u een demonstratie? Maak een afspraak via info@aras.nl. ARAS Security B.V. Thomas Edisonweg DH Drunen info@aras.nl ARAS Security BVBA Industrieterrein Polderstad Smallandlaan Antwerpen - Hoboken info@aras.be Wijzigingen en zetfouten voorbehouden ARAS Security is een distributeur met meerwaarde. Dit houdt in dat wij elektronische beveiligingsproducten en -systemen leveren, maar daarbij ook uitgebreide ondersteuning kunnen bieden. Installatie gebeurt door onze deskundige installatiepartners en die kunnen bij complexe uitdagingen altijd terugvallen op specialistische teams per productgroep. ARAS kan zelfs complete projectbegeleiding bieden, zodat de opdrachtgever voor elke situatie de optimale oplossing geboden wordt.

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen AxiomLite is een product van de ARAS Security groep - www.aras.nl / www.aras.be toonaangevend

Nadere informatie

ARAS Security Full service distributeur van beveiligingsapparatuur

ARAS Security Full service distributeur van beveiligingsapparatuur www.aras.nl www.aras.be ARAS Security Full service distributeur van beveiligingsapparatuur 02 Full Service Wat ARAS Security zo uniek maakt. Onze kernwaarden zijn onze beloftes Full Service / ARAS Security

Nadere informatie

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen AxiomLite is een product van de ARAS Security groep - www.aras.be toonaangevend in toegangscontrole

Nadere informatie

Geen draden, geen zorgen.

Geen draden, geen zorgen. www.aras.nl www.aras.be Geen draden, geen zorgen AJAX Systems is hét draadloze inbraakdetectie systeem wat veiligheid, gebruiksgemak en design tot in perfectie heeft gecombineerd. Het ontwerp van zowel

Nadere informatie

nummer 3 juni/juli 2018 ARAS Actueel BRANCHE UITGELICHT Logistiek EXTRA Infographic logistiek NIEUWS Utepo, Phera, Eocortex etc.

nummer 3 juni/juli 2018 ARAS Actueel BRANCHE UITGELICHT Logistiek EXTRA Infographic logistiek NIEUWS Utepo, Phera, Eocortex etc. nummer 3 juni/juli 2018 ARAS Actueel BRANCHE UITGELICHT Logistiek EXTRA Infographic logistiek NIEUWS Utepo, Phera, Eocortex etc. Switches voor de beveiligingsmarkt. ARAS is gestart met de verkoop van switches

Nadere informatie

NIEUW: CardAccess 4000 Toegang tot de toekomst. JAAR GARANTIE

NIEUW: CardAccess 4000 Toegang tot de toekomst. JAAR GARANTIE 10 JAAR GARANTIE NIEUW: CardAccess 4000 Toegang tot de toekomst. CardAccess is het meest betrouwbare systeem in uw pand. Dat is reeds bewezen in universiteiten, ziekenhuizen, vliegvelden, banken en kantoren.

Nadere informatie

Automatische registratie aanwezigheid op de bouwplaats

Automatische registratie aanwezigheid op de bouwplaats Automatische registratie aanwezigheid op de bouwplaats Een bouwplaats is vandaag de dag een verzamelplaats van onderaannemers, ZZP ers en werknemers met verschillende nationaliteiten. Voor u als hoofdaannemer

Nadere informatie

ARAS Security. Full service distributeur in beveiliging

ARAS Security. Full service distributeur in beveiliging ARAS Security Full service distributeur in beveiliging FULL SERVICE Wat ARAS Security zo uniek maakt. ARAS Security introductie ARAS is een full service distributeur van elektronische beveiligingsapparatuur.

Nadere informatie

Geen draden, geen zorgen.

Geen draden, geen zorgen. www.aras.nl www.aras.be Geen draden, geen zorgen AJAX Systems is hét draadloze inbraakdetectie systeem wat veiligheid, gebruiksgemak en design tot in perfectie heeft gecombineerd. Het ontwerp van zowel

Nadere informatie

Handleiding. CardAccess. Quick Start Handleiding CA3000 Versie Aanvullende informatie. Artikelnummer: CA3000. Versie: September 2016

Handleiding. CardAccess. Quick Start Handleiding CA3000 Versie Aanvullende informatie. Artikelnummer: CA3000. Versie: September 2016 Handleiding CardAccess Quick Start Handleiding CA3000 Versie 2.11 Aanvullende informatie Artikelnummer: CA3000 Versie: September 2016 ARAS Security B.V. Postbus 218 5150 AE Drunen NL Thomas Edisonweg 5

Nadere informatie

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 2 U hoeft zich geen zorgen meer te maken met de 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Het systeem wordt gedefinieerd door uw wensen

Nadere informatie

BEURSMAGAZINE. Inclusief interessante aanbiedingen! VOORJAARSACTIE VERLENGD! Wij heten u welkom op stand 01.100 van 4 t/m 6 juni!

BEURSMAGAZINE. Inclusief interessante aanbiedingen! VOORJAARSACTIE VERLENGD! Wij heten u welkom op stand 01.100 van 4 t/m 6 juni! BEURSMAGAZINE VOORJAARSACTIE VERLENGD! We vieren het voorjaar nog wat langer en daarom is de actieperiode van actiemagazine 2 verlengd tot woensdag 31 juli. Wij heten u welkom op stand 01.100 van 4 t/m

Nadere informatie

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 2 1200 Serie Brandmeldcentrale Installatie van een veilig gevoel Volledige bescherming aangepast aan uw wensen De 1200 Serie Brandmeldcentrale

Nadere informatie

ARAS Actueel. nummer 4 september/ oktober BRANCHE UITGELICHT Onderwijs. EXTRA Infographic brandveiligheid

ARAS Actueel. nummer 4 september/ oktober BRANCHE UITGELICHT Onderwijs. EXTRA Infographic brandveiligheid nummer 4 september/ oktober 2018 ARAS Actueel BRANCHE UITGELICHT Onderwijs EXTRA Infographic brandveiligheid NIEUWS Het event dat u niet wilt missen VOORWOORD De schoolvakanties zijn voorbij en ook bij

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Net2 Entry is het meest gebruiksvriendelijke deurintercom systeem dat op het moment verkrijgbaar is. Het systeem is ontworpen door ;

Nadere informatie

Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen

Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen 2 Easy Series inbraakcentrale Betrouwbare beveiliging vereenvoudigd Toegevoegde waarde voor uw innovatieve

Nadere informatie

ARAS Actueel. nummer 5 februari/ maart UITGELICHT Inbraakdetectie in een monument. EXTRA Samenvatting toegangscontrole kennis

ARAS Actueel. nummer 5 februari/ maart UITGELICHT Inbraakdetectie in een monument. EXTRA Samenvatting toegangscontrole kennis nummer 5 februari/ maart 2019 ARAS Actueel UITGELICHT Inbraakdetectie in een monument EXTRA Samenvatting toegangscontrole kennis NIEUWS ARAS bouwt aan de toekomst NIEUW ARAS Security Bouwt aan de toekomst

Nadere informatie

Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden

Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden 2 Praesideo Public Address- en ontruimingssystemen van Bosch Informeer en bescherm uw

Nadere informatie

Quick Start Stappenplan. CA4000 versie Aanvullende informatie. Artikelnummer: CA4000

Quick Start Stappenplan. CA4000 versie Aanvullende informatie. Artikelnummer: CA4000 Quick Start Stappenplan CA4000 versie 1.0.50.72 Aanvullende informatie Artikelnummer: CA4000 Versie: Maart 2018 Algemene informatie Wijzigingen voorbehouden. Kijk op onze support site http://support.aras.nl/

Nadere informatie

Galaxy Flex. Bescherm uw bezittingen

Galaxy Flex. Bescherm uw bezittingen Galaxy Flex Bescherm uw bezittingen Beveiliging die staat als een huis Bent u op zoek naar een beveiligingssysteem dat... Uiterst effectief en toch goed betaalbaar is? Zeer flexibel en toch eenvoudig in

Nadere informatie

De nieuwe generatie Toegangsbeheer.

De nieuwe generatie Toegangsbeheer. De nieuwe generatie Toegangsbeheer. Toekomstgericht Toegangsbeheer. Software eigenschappen. Simpel en visueel. Simpel betekent niet basis, het betekent dat het product correct werd ontworpen. Het systeem

Nadere informatie

WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK

WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK WeesVeilig beveiligt WeesVeilig zorgt voor een goed gevoel WeesVeilig weet waar men op moet letten als het gaat om het voorkomen van brand en inbraak. Een modern alarmsysteem

Nadere informatie

Slimme en eenvoudige toegangscontrole en deurintercom oplossingen. Catalogus

Slimme en eenvoudige toegangscontrole en deurintercom oplossingen. Catalogus 2018 Slimme en eenvoudige toegangscontrole en deurintercom oplossingen Catalogus Deurintercom systeem is een deurintercom systeem wat volledig stand-alone kan werken of onderdeel kan uitmaken van het online

Nadere informatie

Honeywell GalaXy XL Productlijn. Veiligheid Betrouwbaarheid Eenvoud Flexibiliteit

Honeywell GalaXy XL Productlijn. Veiligheid Betrouwbaarheid Eenvoud Flexibiliteit Honeywell GalaXy XL Productlijn Veiligheid Betrouwbaarheid Eenvoud Flexibiliteit Honeywell GalaXy XL GalaXy XL inbraakmeldcentrales zijn toepasbaar in iedere situatie en laten zich flexibel aanpassen aan

Nadere informatie

Smartair: de eenvoud van toegangscontrole per deur

Smartair: de eenvoud van toegangscontrole per deur Smartair: de eenvoud van toegangscontrole per deur Advies Montage Service Onderhoud Inhoud Waarom Blankestijn Beveiliging... 3 Eenvoud... 4 Beheer... 5 Complete systeem... 6 www.blankestijn-beveiliging.nl

Nadere informatie

Uw toegang tot de toekomst.

Uw toegang tot de toekomst. www.aras.nl www.aras.be Uw toegang tot de toekomst CardAccess 4000 is de nieuwste beheersoftware voor toegangscontrole. Ontwikkeld voor efficiënt en gebruiksvriendelijk beheer met oog op de toekomst. CardAccess

Nadere informatie

ARAS Actueel. nummer 2 april/mei BRANCHE UITGELICHT Uitdagingen in de industrie. ACTIE Toegangscontrole met flinke korting

ARAS Actueel. nummer 2 april/mei BRANCHE UITGELICHT Uitdagingen in de industrie. ACTIE Toegangscontrole met flinke korting nummer 2 april/mei 2018 ARAS Actueel BRANCHE UITGELICHT Uitdagingen in de industrie ACTIE Toegangscontrole met flinke korting EXTRA Centerfold pasveiligheid Eocortex Video management voor industriële locaties.

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Nieuwe generatie intercom met verbeterde functionaliteiten voor veelzijdige beveiliging en gebouwbeheer Net2 Entry is het meest gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

WIN-PAK SE/PE met Galaxy-integratie GEÏNTEGREERDE OPLOSSINGEN VOOR INBRAAKBEVEILIGING, VIDEOBEWAKING EN TOEGANGSBEHEER. A winning combination

WIN-PAK SE/PE met Galaxy-integratie GEÏNTEGREERDE OPLOSSINGEN VOOR INBRAAKBEVEILIGING, VIDEOBEWAKING EN TOEGANGSBEHEER. A winning combination WIN-PAK SE/PE met Galaxy-integratie GEÏNTEGREERDE OPLOSSINGEN VOOR INBRAAKBEVEILIGING, VIDEOBEWAKING EN TOEGANGSBEHEER A winning combination Onbegrensde mogelijkheden! Typische toepassingen Kantoorgebouwen

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Net2 Entry is het meest gebruiksvriendelijke deurintercom systeem dat op het moment verkrijgbaar is. Het systeem is ontworpen door ;

Nadere informatie

Totaal overzicht met een alarm webgebaseerde servicecentrale.

Totaal overzicht met een alarm webgebaseerde servicecentrale. ALARM COMMUNICATIEDIENSTEN EagleEye Totaal overzicht met een alarm webgebaseerde servicecentrale. EagleEye is een cloud-gebaseerde dienst met een centrale, moderne en krachtige functie voor toezicht en

Nadere informatie

Verbeter de beveiliging van uw ziekenhuis met kostenbesparende draadloze toegangscontrole

Verbeter de beveiliging van uw ziekenhuis met kostenbesparende draadloze toegangscontrole Verbeter de beveiliging van uw ziekenhuis met kostenbesparende draadloze toegangscontrole Breid uw bestaande systeem uit met Aperio Volgende pagina Voorzien van de Aperio -oplossing! Medische instellingen

Nadere informatie

SecuritasHome. Jouw wereld beschermen begint thuis

SecuritasHome. Jouw wereld beschermen begint thuis SecuritasHome Jouw wereld beschermen begint thuis Leuk dat je interesse hebt in SecuritasHome! In deze brochure leggen wij je graag uit wie wij zijn, wat wij doen en wat wij voor jou kunnen betekenen om

Nadere informatie

wapploxx Doordachte toegangscontrole

wapploxx Doordachte toegangscontrole wapploxx Doordachte toegangscontrole Web gebaseerd toegangsmanagement, Alarmkoppeling en App bediening Slimme toegangscontrole voor kleine t/m middelgrote objecten wapploxx Intelligente toegangscontrole

Nadere informatie

Care for Systems. Inter Service Level Agreements

Care for Systems. Inter Service Level Agreements Care for Systems Inter Service Level Agreements Service: maximale beschikbaarheid Wat gebeurt er als de AV-installatie uitvalt in uw meldkamer, vergaderruimte of operatiekamer? Wat is de impact op de geplande

Nadere informatie

Vijf netwerkuitdagingen die je eenvoudig oplost met Cisco Meraki. Zo geeft Cisco Meraki je de volledige regie over je netwerkbeheer

Vijf netwerkuitdagingen die je eenvoudig oplost met Cisco Meraki. Zo geeft Cisco Meraki je de volledige regie over je netwerkbeheer Vijf netwerkuitdagingen die je eenvoudig oplost met Cisco Meraki Zo geeft Cisco Meraki je de volledige regie over je netwerkbeheer Netwerkbeheer kan tegenwoordig uitlopen op een lastige tijdrovende klus.

Nadere informatie

CA45. Technische handleiding. Stand-alone toegangscontrole centrale. Aanvullende informatie. Artikelnummer : CA45 Versie : 2.0.

CA45. Technische handleiding. Stand-alone toegangscontrole centrale. Aanvullende informatie. Artikelnummer : CA45 Versie : 2.0. Technische handleiding CA45 Stand-alone toegangscontrole centrale Aanvullende informatie Artikelnummer : CA45 Versie : 2.0.0 December 2009 Postbus 218 5150 AE Drunen Thomas Edisonweg 5 5151 DH Drunen HELPDESK

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Nieuwste generatie intercom met verbeterde functionaliteiten voor veelzijdige beveiliging en gebouwbeheer Net2 Entry is het meest

Nadere informatie

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid 2 Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Het Plena Public Address

Nadere informatie

Net2 toegangscontrole

Net2 toegangscontrole Net2 toegangscontrole De intelligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw Net2 toegangscontrole Net2 is een gebruiksvriendelijk en flexibel, netwerk gebaseerd toegangscontrolesysteem dat het beveiligen

Nadere informatie

Security is is our our passion. EVC Security b.v.b.a. Inbraak- en brandbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole

Security is is our our passion. EVC Security b.v.b.a. Inbraak- en brandbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole EVC Security is een dynamisch bedrijf dat werd opgericht in 1994 door Geert Vercruyssen en is uitgegroeid tot een gevestigde waarde op vlak van inbraakbeveiliging, camerabewaking, branddetectie en toegangscontrole.

Nadere informatie

Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning?

Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning? Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning? Qi ict Delftechpark 35-37 2628 XJ Delft T: +31 15 888 04 44 F: +31 15 888 04 45 E: info@qi.nl I: www.qi.nl De service-overeenkomsten van Qi ict

Nadere informatie

In alle opzichten scherp.

In alle opzichten scherp. In alle opzichten scherp www.aras.nl www.aras.be RECORDERS 4 kanaals PoE NVR met 1TB opslag XC-4CHV2-NVR-1TB Inclusief GRATIS Xyclop software & HDMI kabel 8 kanaals PoE NVR met 2TB opslag XC-8CHV2-NVR-2TB

Nadere informatie

Customer success story: Southbank Centre

Customer success story: Southbank Centre Customer success story: Southbank Centre Public Waar gaat het over? Inhoudsopgave Over Southbank Centre 3 Customer success story 3 Uitdagingen 4 Hoe Bynder heeft geholpen 5 Voordelen voor Southbank Centre

Nadere informatie

Access Professional Edition Het flexibele toegangscontrolesysteem dat meegroeit met uw bedrijf

Access Professional Edition Het flexibele toegangscontrolesysteem dat meegroeit met uw bedrijf Access Professional Edition Het flexibele toegangscontrolesysteem dat meegroeit met uw bedrijf 2 Access Professional Edition: het ideale toegangscontrolesysteem voor het midden- en kleinbedrijf Een flexibele

Nadere informatie

Volg mij! Toegangscontrole Dealerinformatie SMARTair Genesis. www.assaabloy.be

Volg mij! Toegangscontrole Dealerinformatie SMARTair Genesis. www.assaabloy.be Volg mij! Toegangscontrole Dealerinformatie SMARTair Genesis www.assaabloy.be Wij behouden ons het recht voor technische wijzigingen aan te brengen. Druk- en zetfouten voorbehouden. Versie: Litto Reseller

Nadere informatie

uw portaal voor technisch facilitair management unica online

uw portaal voor technisch facilitair management unica online uw portaal voor technisch facilitair management unica online , Altijd en overal inzicht in uw technische installaties Snel en eenvoudig een storing melden? Inzicht in het energiegebruik van uw installaties?

Nadere informatie

Alarm is Uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur

Alarm is Uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur Alarm is Uitgeschakeld Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur 2 Veiligheid komt op de eerste plaats Vanzelfsprekend wilt u de best mogelijke beveiliging

Nadere informatie

Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt

Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt dibbadoo Een onvergetelijke eerste indruk met een website van Dibbadoo Bestaande en potentiële klanten zoeken elke dag op internet naar producten en diensten.

Nadere informatie

Dé regel van de beveiligingssector Verwacht het onverwachte

Dé regel van de beveiligingssector Verwacht het onverwachte Dé regel van de beveiligingssector Verwacht het onverwachte Inbraak, brand, diefstal, ongewenst bezoek Wilt u die onverwachte zaken onder controle houden? Dat is dé business van GDW Security. Wat doen

Nadere informatie

Technische Handleiding GSM2ACCESSS

Technische Handleiding GSM2ACCESSS Technische Handleiding GSM2ACCESSS Uitgave: Juni 2016 Versie: 2.0 Postbus 218 5150 AE Drunen Thomas Edisonweg 5 5151 DH Drunen HELPDESK : 0900-27274357 techhelp@aras.nl www.aras.nl Inhoudsopgave 1 Installatie...

Nadere informatie

Nederlandse handleiding Ajax alarmsysteem

Nederlandse handleiding Ajax alarmsysteem Ajax draadloos alarmsysteem Nederlandse handleiding Ajax alarmsysteem Volg de stappen in de handleiding en installeer het Ajax alarmsysteem zelf Volg de korte en makkelijk te volgen stappen om ieder onderdeel

Nadere informatie

Een traditie van kwaliteit en innovatie

Een traditie van kwaliteit en innovatie Een traditie van kwaliteit en innovatie Al meer dan 100 jaar staat de naam Bosch voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bosch Security Systems is er trots op u een breed pakket van systemen en componenten

Nadere informatie

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK Eenvoudig informatie beheren en vinden Er is veel informatie over een onderwerp of klant. Het blijft echter lastig om de informatie te bundelen en gemakkelijk terug te vinden.

Nadere informatie

Systeemeisen CA3000 Versie 2.11

Systeemeisen CA3000 Versie 2.11 Systeemeisen CA3000 Versie 2.11 Postbus 218 5150 AE Drunen Thomas Edisonweg 5 5151 DH Drunen HELPDESK : 0900-27274357 techhelp@aras.nl www.aras.nl Inhoudsopgave 1 Systeem eisen... 1 1.1 PC/server/werkstation

Nadere informatie

De FIRAS brandmeldcentrales kenmerken zich door hun gebruiksgemak, betrouwbaarheid en snelheid.

De FIRAS brandmeldcentrales kenmerken zich door hun gebruiksgemak, betrouwbaarheid en snelheid. www.aras.nl Verzeker uzelf van branddetectie die voldoet aan de hoogste technische eisen en normeringen. ARAS Security is de exclusieve distributeur van FIRAS, een brandmeld- en ontruimingssysteem. Compleet,

Nadere informatie

Technische handleiding

Technische handleiding Technische handleiding PH-IP200 Aanvullende informatie Artikelnummer: PH-IP200PCB Versie: 1.0 ARAS Security B.V. Postbus 218 5150 AE Drunen NL Thomas Edisonweg 5 5151 DH Drunen NL T W E 0416 32 00 42 www.aras.nl

Nadere informatie

Handleiding. Phera. Installatie handleiding Phera Versie 1.2. Aanvullende informatie. Artikelnummer: PHERA. Versie: Augustus 2016

Handleiding. Phera. Installatie handleiding Phera Versie 1.2. Aanvullende informatie. Artikelnummer: PHERA. Versie: Augustus 2016 Handleiding Phera Installatie handleiding Phera Versie 1.2 Aanvullende informatie Artikelnummer: PHERA Versie: Augustus 2016 ARAS Security B.V. Postbus 218 5150 AE Drunen NL Thomas Edisonweg 5 5151 DH

Nadere informatie

In alle opzichten scherp

In alle opzichten scherp www.aras.nl www.aras.be In alle opzichten scherp RECORDERS 4 kanaals PoE NVR met 1TB opslag XC-4CHV2-NVR-1TB Inclusief GRATIS Xyclop software & HDMI kabel 8 kanaals PoE NVR met 2TB opslag XC-8CHV2-NVR-2TB

Nadere informatie

CA45-AX50. Technische handleiding. Stand-alone toegangscontrole centrale Voor Axiom 50 bit kaarten. Aanvullende informatie

CA45-AX50. Technische handleiding. Stand-alone toegangscontrole centrale Voor Axiom 50 bit kaarten. Aanvullende informatie Technische handleiding CA45-AX50 Stand-alone toegangscontrole centrale Voor Axiom 50 bit kaarten Aanvullende informatie Artikelnummer : CA45-AX50 Versie : 2.0.1 Augustus 2010 Postbus 218 5150 AE Drunen

Nadere informatie

Schaalbaarheid is de beste oplossing Het nieuwe Managementsysteem voor Sociale Alarmering 7 Professional

Schaalbaarheid is de beste oplossing Het nieuwe Managementsysteem voor Sociale Alarmering 7 Professional Schaalbaarheid is de beste oplossing Het nieuwe Professional 2 Efficiency door aanpassing Ideale oplossingen voor uw succes Om onmiddellijke reacties op noodoproepen, snelle service en naadloze communicatie

Nadere informatie

INTRANET SUITE: SOCIAL INTRANET IN ÉÉN DAG

INTRANET SUITE: SOCIAL INTRANET IN ÉÉN DAG INTRANET SUITE: SOCIAL INTRANET IN ÉÉN DAG Een sociaal intranet met unieke, aanvullende portals Uw medewerkers zijn van grote waarde om de doelstellingen van uw organisatie te behalen. Een effectieve interne

Nadere informatie

DIGITALE KRAS & WIN COUPONS

DIGITALE KRAS & WIN COUPONS DIGITALE KRAS & WIN COUPONS Of je het leuk vindt of niet, de meeste bezoekers aan je horecabedrijf hebben tegenwoordig een smartphone bij en zijn altijd online. Ze willen op de hoogte blijven van wat er

Nadere informatie

Handleiding. Phera. Quick Start Handleiding Phera Versie 1.8. Aanvullende informatie. Artikelnummer: PHERA. Versie: Mei 2016

Handleiding. Phera. Quick Start Handleiding Phera Versie 1.8. Aanvullende informatie. Artikelnummer: PHERA. Versie: Mei 2016 Handleiding Phera Quick Start Handleiding Phera Versie 1.8 Aanvullende informatie Artikelnummer: PHERA Versie: Mei 2016 ARAS Security B.V. Postbus 218 5150 AE Drunen NL Thomas Edisonweg 5 5151 DH Drunen

Nadere informatie

Samen werken aan de mooiste database

Samen werken aan de mooiste database Samen werken aan de mooiste database Inleiding Het is erg vervelend wanneer in een zakelijke brief uw naam verkeerd gespeld wordt, of als u op de werkvloer steeds post ontvangt op naam van uw voorganger.

Nadere informatie

DIGITALE KRAS & WIN COUPONS. Of je het leuk vindt of niet,

DIGITALE KRAS & WIN COUPONS. Of je het leuk vindt of niet, DIGITALE KRAS & WIN COUPONS Of je het leuk vindt of niet, de meeste consumenten hebben tegenwoordig een smartphone bij en zijn altijd online. Ze willen op de hoogte blijven van wat er in hun omgeving gebeurt,

Nadere informatie

4 redenen om toegang tot online. applicaties te centraliseren

4 redenen om toegang tot online. applicaties te centraliseren 4 redenen om toegang tot online applicaties te centraliseren Het aantal online applicaties blijft maar groeien. Ze geven administratie- en accountantskantoren flinke voordelen tegenover lokale software.

Nadere informatie

Gerust aan het werk MET ALLE INFORMATIE OVER ONZE CLOUD WERKPLEK.

Gerust aan het werk MET ALLE INFORMATIE OVER ONZE CLOUD WERKPLEK. Gerust aan het werk MET ALLE INFORMATIE OVER ONZE CLOUD WERKPLEK. Cloud werkplek Wat is het? De cloudwerkplek van Hupra is een Windows 8.1. desktop die altijd en overal via het internet toegankelijk is.

Nadere informatie

Eersteklas brandbeveiliging voor luxe hotel Kempinski Hotel The Dome in Turkije installeert een compleet branddetectiesysteem van Bosch.

Eersteklas brandbeveiliging voor luxe hotel Kempinski Hotel The Dome in Turkije installeert een compleet branddetectiesysteem van Bosch. Eersteklas brandbeveiliging voor luxe hotel Kempinski Hotel The Dome in Turkije installeert een compleet branddetectiesysteem van Bosch Kempinski 2 Uitgebreid, geavanceerd branddetectiesysteem van Bosch

Nadere informatie

DÉ TOTAALLEVERANCIER VAN BEVEILIGINGSSYSTEMEN

DÉ TOTAALLEVERANCIER VAN BEVEILIGINGSSYSTEMEN DÉ TOTAALLEVERANCIER VAN BEVEILIGINGSSYSTEMEN Onze producten: Camerasystemen Alarmsystemen Mistgeneratoren Toegangscontrole Intercoms Zorgtotaalsysteem Track & trace caz-veiligheid.nl CAZ VEILIGHEID DRAAGT

Nadere informatie

Uw leven, verbonden met uw woning en uw beveiliging

Uw leven, verbonden met uw woning en uw beveiliging Uw leven, verbonden met uw woning en uw beveiliging Texecom Connect Neem de controle over uw woning en beveiliging als nooit tevoren. Texecom Connect opent een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor uw professionele

Nadere informatie

Openow is de intelligente app voor toegang met uw smartphone

Openow is de intelligente app voor toegang met uw smartphone Openow is de intelligente app voor toegang met uw smartphone Eenvoudig en veilig virtuele sleutels versturen, updaten en blokkeren ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 1 Openow : voor

Nadere informatie

HEB JE GENOEG GELEERD VANDAAG?

HEB JE GENOEG GELEERD VANDAAG? HJGGV HEB JE GENOEG GELEERD VANDAAG? Dé kwaliteitscyclus voor onderwijsteams in het MBO Heb je genoeg geleerd vandaag? Heb je genoeg geleerd vandaag? Merk je dat docenten aan de slag gegaan zijn met jullie

Nadere informatie

Geïntegreerd systeem voor inbraakbeveiliging en toegangsbeheer van Honeywell Galaxy Flex. Een eenvoudige en effectieve manier om uw pand te beveiligen

Geïntegreerd systeem voor inbraakbeveiliging en toegangsbeheer van Honeywell Galaxy Flex. Een eenvoudige en effectieve manier om uw pand te beveiligen Galaxy Flex Geïntegreerd systeem voor inbraakbeveiliging en toegangsbeheer van Honeywell Galaxy Flex Een eenvoudige en effectieve manier om uw pand te beveiligen Laat uw pand met een gerust hart goed Galaxy

Nadere informatie

MEER TIJD. voor uw patiënt

MEER TIJD. voor uw patiënt MEER TIJD voor uw patiënt Het EMD (Elektronisch Medisch Dossier) is uitgegroeid tot een onmisbaar instrument in de huisartsenpraktijk. Het is daarom belangrijk dat u over een programma beschikt dat naadloos

Nadere informatie

Galaxy Flex. Een eenvoudige en effectieve manier om uw pand te beveiligen

Galaxy Flex. Een eenvoudige en effectieve manier om uw pand te beveiligen Galaxy Flex Een eenvoudige en effectieve manier om uw pand te beveiligen Galaxy Flex, het nieuwe geïntegreerde systeem voor inbraakbeveiliging en toegangsbeheer van Honeywell, biedt u een eenvoudige manier

Nadere informatie

Sleutelbeheer systemen

Sleutelbeheer systemen Sleutelbeheer systemen Intelligente en innovatieve oplossingen om de toegang tot sleutels te beheren ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Secure. Manage. Audit. Wat zou ons leven zijn

Nadere informatie

Safety & Security Management bv

Safety & Security Management bv Safety & Security Management bv Hosting Your Safety & Security Safety & Security Management Eén aanspreekpunt Van concept tot realisatie en verder.. Het inbrengen van kennis en expertise Wij combineren

Nadere informatie

Verbeter de beveiliging van uw ziekenhuis met kostenbesparende draadloze toegangscontrole

Verbeter de beveiliging van uw ziekenhuis met kostenbesparende draadloze toegangscontrole Verbeter de beveiliging van uw ziekenhuis met kostenbesparende draadloze toegangscontrole Breid uw bestaande systeem uit met Aperio Volgende pagina Voorzien van de Aperio -oplossing! Medische instellingen

Nadere informatie

Toolselectie checklist

Toolselectie checklist Toolselectie checklist KIES EENVOUDIG HET INCIDENT MANAGEMENT SYSTEEM DAT HET BESTE BIJ JOUW ORGANISATIE PAST Zo werkt het Vul onderstaand de leveranciers in die je wilt vergelijken. Zet vervolgens in

Nadere informatie

Gastvrij internet. U maakt de dienst uit!

Gastvrij internet. U maakt de dienst uit! Gastvrij internet U maakt de dienst uit! Gastvrijheid, daar draait het om. Dat geldt toch ook voor uw internetdienstverlening? Gastvrij Internet is gebaseerd op het door Wentzo Wireless ontwikkelde concept

Nadere informatie

Gastvrij internet. U maakt de dienst uit!

Gastvrij internet. U maakt de dienst uit! Gastvrij internet U maakt de dienst uit! Gastvrijheid, daar draait het om. Dat geldt toch ook voor uw internetdienstverlening? Gastvrij Internet is gebaseerd op het door Wentzo Wireless ontwikkelde concept

Nadere informatie

VDBS-BEVEILIGING VDBS-BEVEILIGING. Alarmsystemen - Branddetectie - Toegangscontrole - Werfbeveiliging

VDBS-BEVEILIGING VDBS-BEVEILIGING. Alarmsystemen - Branddetectie - Toegangscontrole - Werfbeveiliging VDBS-BEVEILIGING Alarmsystemen - Branddetectie - Toegangscontrole - Werfbeveiliging Camerabewaking - Videoparlofonie - Brandkasten - Brandblussers VDBS-BEVEILIGING Waarom kiezen voor VDBS-Beveiliging?

Nadere informatie

De compacte hybride AlphaBox centrale voor de particuliere en klein zakelijke markt

De compacte hybride AlphaBox centrale voor de particuliere en klein zakelijke markt Geproduceerd door: De compacte hybride AlphaBox centrale voor de particuliere en klein zakelijke markt Alphatronics B.V. Watergoorweg 71 3861 MA NIJKERK Tel: 033-2459944 Fax: 033-2453149 www.alphatronics.nl

Nadere informatie

VULNERABILITY ANALYTICS & MANAGEMENT PORTAL

VULNERABILITY ANALYTICS & MANAGEMENT PORTAL VULNERABILITY ANALYTICS & MANAGEMENT PORTAL Het opvolgen van gevonden kwetsbaarheden vanuit vulnerability scans op regelmatige basis is een uitdagend proces. De combinatie van vele resultaten, een constant

Nadere informatie

Alarm is uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd nu met wlsn* * wireless Local Security Network

Alarm is uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd nu met wlsn* * wireless Local Security Network Alarm is uitgeschakeld Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd nu met wlsn* * wireless Local Security Network 2 Veiligheid komt op de eerste plaats Vanzelfsprekend wilt u de best mogelijke

Nadere informatie

10 onmisbare checks. Voor iedere jurist, advocaat, deurwaarder, of notaris die winstgevend 2020 wil halen.

10 onmisbare checks. Voor iedere jurist, advocaat, deurwaarder, of notaris die winstgevend 2020 wil halen. 10 onmisbare checks Voor iedere jurist, advocaat, deurwaarder, of notaris die winstgevend 2020 wil halen. April 2017 10 onmisbare checks Bent u benieuwd welke essentiele elementen nodig zijn voor een ijzersterke

Nadere informatie

Access Easy Control System Vanaf elke locatie maar één muisklik verwijderd!

Access Easy Control System Vanaf elke locatie maar één muisklik verwijderd! Access Easy Control System Vanaf elke locatie maar één muisklik verwijderd! 2 Eenvoudig in te stellen, eenvoudig te beheren, eenvoudig aan te passen Zoals in de meeste kleine en middelgrote ondernemingen

Nadere informatie

Galaxy Flex BEVEILIGING DIE PAST BIJ UW BEDRIJF EN LEVENSSTIJL. Bescherm uw bezittingen

Galaxy Flex BEVEILIGING DIE PAST BIJ UW BEDRIJF EN LEVENSSTIJL. Bescherm uw bezittingen Galaxy Flex BEVEILIGING DIE PAST BIJ UW BEDRIJF EN LEVENSSTIJL Bescherm uw bezittingen Beveiliging die staat als een huis Bent u op zoek naar een beveiligingssysteem dat... Uiterst effectief en toch goed

Nadere informatie

DIGITALE KRAS & WIN COUPONS

DIGITALE KRAS & WIN COUPONS DIGITALE KRAS & WIN COUPONS GASTEN PLEZIERIG VERRASSEN MET DIGITALE COUPONS KRAS & WIN COUPON BIEDT ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN OM: Meer klanten naar de horecazaak te krijgen en gasten plezierig te verrassen

Nadere informatie

Openow is de intelligente oplossing voor toegang met je smartphone

Openow is de intelligente oplossing voor toegang met je smartphone Openow is de intelligente oplossing voor toegang met je smartphone De smartphone als virtuele sleutel met SMARTair The global leader in door opening solutions 1 Voor iedereen de juiste sleutel met Openow

Nadere informatie

Eocortex staat voor een schaalbaar, betrouwbaar, krachtig en flexibel Video Management Systeem.

Eocortex staat voor een schaalbaar, betrouwbaar, krachtig en flexibel Video Management Systeem. Eocortex staat voor een schaalbaar, betrouwbaar, krachtig en flexibel Video Management Systeem. Door toepassing van geavanceerde Video Analytics bespaart u daarnaast ook nog eens op beheerkosten. Naast

Nadere informatie

Net2 PaxLock. De complete draadloze toegangscontrole oplossing

Net2 PaxLock. De complete draadloze toegangscontrole oplossing Net2 PaxLock De complete draadloze toegangscontrole oplossing Net2 PaxLock De compleet draadloze toegangscontrole oplossing die voldoet aan al uw eisen. Net2 PaxLock is een veelzijdig product, ontworpen

Nadere informatie

"Wij zijn creatieve denkers met kennis van industriële automatisering" JB Systems Westlandseweg 190 3131 HX Vlaardingen Postbus 108 3130 AC Vlaardingen T +31 10 460 80 60 F +31 10 460 80 00 info@jbsystems.nl

Nadere informatie

De Web Specialist. Forum The future is now!

De Web Specialist. Forum The future is now! De Web Specialist Forum 2.0 2.0 The future is now! Kevin Moons INHOUD Website Voordelen Valkuilen Mogelijkheden Onderhouden Digitalisering Data eren Platform WEBSITE - VOORDELEN Waarom heb ik een website

Nadere informatie

De veilige keuze voor ieder budget

De veilige keuze voor ieder budget De veilige keuze voor ieder budget Verzeker uzelf van branddetectie die voldoet aan de hoogste technische eisen en normeringen. ARAS Security is de exclusieve distributeur van FIRAS, een brandmeld- en

Nadere informatie

Een eenvoudige en effectieve manier om uw woonhuis of bedrijf te beveiligen.

Een eenvoudige en effectieve manier om uw woonhuis of bedrijf te beveiligen. Een eenvoudige en effectieve manier om uw woonhuis of bedrijf te beveiligen. Voornsehoek 7 1181 CK Amstelveen T. 020-2600742 www.staov.nl info@staov.nl Erkend beveiligingsbedrijf door VEB. www.veb.nl Laat

Nadere informatie