ARAS Actueel. nummer 2 april/mei BRANCHE UITGELICHT Uitdagingen in de industrie. ACTIE Toegangscontrole met flinke korting

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ARAS Actueel. nummer 2 april/mei BRANCHE UITGELICHT Uitdagingen in de industrie. ACTIE Toegangscontrole met flinke korting"

Transcriptie

1 nummer 2 april/mei 2018 ARAS Actueel BRANCHE UITGELICHT Uitdagingen in de industrie ACTIE Toegangscontrole met flinke korting EXTRA Centerfold pasveiligheid

2 Eocortex Video management voor industriële locaties. Eocortex staat voor een schaalbaar, betrouwbaar, krachtig en flexibel Video Management Systeem. In de industriebranche zorgt Eocortex voor de veiligheid van werknemers en het helpt de productieprocessen onder controle te houden. Veel toegepaste modules in de industrie fish-eye dewarping, kentekenherkenning, helmdetectie, suspect search, tracking, gezichtsherkenning en loud sound detection. Eocortex is reeds succesvol toegepast in De staalindustrie Waterzuiveringsinstallaties Fabrieken waar o.a. vliegtuigen, zuivelproducten, auto s en onderdelen, keukens, kleding worden geproduceerd. Webinar Eocortex volgen? Volg de Linkedin pagina van ARAS Security voor de data.

3 VOORWOORD Zoals beloofd gaan we in deze editie van ons magazine in op een specifieke branche: de industrie. Uit ons assortiment halen we alle disciplines bij elkaar om hier een dwarsdoorsnede te geven van allerlei goed toepasbare oplossingen. Daarnaast vindt u in het midden van dit magazine een poster over pasveiligheid. Hopelijk komt het u van pas als inspiratiebron. Uiteraard richten we ons niet alleen op de industrie. Zo zitten we inmiddels middenin de (zeer goed ontvangen) trainingssessies van Uniview en AJAX Systems en uiteraard onze nieuwe website! Heeft u al enige tijd een account? Dan heeft u, als het goed is, al een uitnodiging gehad om deze ook voor de nieuwe site in te stellen. Dankzij deze nieuwe website worden onze processen nog verder geoptimaliseerd, waarbij we nóg meer bestellingen dezelfde dag kunnen versturen, ook die pas laat op de dag binnen komen. Daarnaast wordt het mogelijk om producten te filteren op basis van de specificaties. Zoekt u een camera met 8 megapixels, PTZ sturing en IR ondersteuning? Geen probleem; met een paar klikken ziet u iedere camera in ons assortiment die hieraan voldoet! De komende maanden gaan we de website verder uitbreiden met zaken als live voorraad statussen, bestelgeschiedenis en nog veel meer functionaliteiten om het u makkelijker te maken. Uiteraard blijven we ook persoonlijk voor u klaar staan! Met vriendelijke groet, Olivier Faber Training volgen bij u in de buurt? Een systeem moeiteloos in bedrijf stellen? Volg dan een hands-on training op een locatie die voor u het meest in de buurt ligt. De komende maanden delen wij al onze kennis, tips en trucs in een hands-on training van 7.30 uur tot uur. Uiteraard inclusief een uitgebreid ontbijt. Plaatsen zijn beperkt, dus schrijf u tijdig in via info@aras.nl! De kosten voor een training bedragen 150,-. Daar krijgt u uiteraard wel iets voor terug. U ontvangt een basiskit waar u direct mee aan de slag kunt. Kijk op evenementenkalender voor de laatste update.

4 NIEUWS De snelste IDkaart printer ter wereld De Magicard RIOPRO360 is de nieuwe evolutie op het gebied van kaartprinters. Voorzien van een nieuwe LYNK processor die zorgt voor een natuurlijk kleurenspectrum, waarbij de kaarten in slechts 18 seconden full color gereed zijn voor gebruik.standaard voorzien van USB2.0 en ethernet- aansluiting geeft deze Magicard RIOPRO360 serie in combinatie met Windows, Apple en Linux drivers een ongekend aantal mogelijkheden in het gebruik. Voorbereid als IoT machine; in de toekomst zullen connected features worden toegevoegd. Uiteraard voorzien van standaard holokote visuele veiligheid en interne encryptie van data wat de RIOPRO360 een verantwoorde en veilige keuze maakt op het gebied van ID printing. CamTech NXT 360º panorama camera met 4K Ultra HD resolutie ARAS introduceert de CamTech NXT 360 panorama camera met 4K Ultra HD resolutie. Deze camera is bijzonder vanwege IR verlichting, een 12 Megapixel chip en de ingebouwde microfoon en luidspreker. De camera is vandaal- en weerbestendig dus goed toepasbaar in ruimtes waar een totaaloverzicht benodigd is, bijvoorbeeld een kantine, bij de juwelier of in een magazijn. Maar denk bijvoorbeeld ook aan toepassing in een lift waarbij zowel de hal als de lift in beeld blijft. Aan te sluiten op alle CamTech NXT recorders en Eocortex VMS. Nieuw voorraadsysteem Om er zeker van te zijn dat we, zelfs met lange en onvoorspelbare levertijden van fabrikanten, voldoende voorraad hebben zijn we de afgelopen maanden druk bezig geweest met de implementatie van een nieuw voorraadsysteem. Daarmee kunnen we nog beter rekening houden met levertijden, leverbetrouwbaarheid, minimale bestelhoeveelheden en bestellen we, op basis van historische gegevens en input vanuit productmanagement, accountmanagement en de afdeling projecten, voldoende artikelen. De doelstelling is om de belangrijkste producten voor 99% dezelfde dag te kunnen versturen. Seef beveiligingstechniek FIRAS dealer Wederom is de taart aangesneden want Seef beveiligingstechniek is officieel FIRAS dealer! Seef is een BORG-gecertificeerd technisch beveiligingsbedrijf en daarnaast gecertificeerd als branddetectie- en onderhoudsbedrijf volgens het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV). Wij kijken uit naar een mooie samenwerking.

5 AJAX banner in uw showroom? Bestel in periode April / Mei minimaal... AJAX en ontvang deze banner voor uw ontvangstruimte of showroom! Bent u een installateur en bent u benieuwd naar onze acties? Vul het formulier in op onze website (bij nieuws) en u ontvangt dit per post.

6

7

8 Branche uitgelicht: Industrie Enkele referenties Rheinmetall MAN Military Vehicles Nederland Akzo Nobel Meco Equipments Campina Wageningen Eurotank Amsterdam Siemens Industrial Turbomachinery Wat zijn nu precies uitdagingen in de industriesector en wat kunt u hierin betekenen?: Beschermen van gebouw, proces, personeel en bedrijfskapitaal Efficiency van productielijnen, processen en logistieke systemen Gevaarlijke zones, processen of cleanrooms Meerdere locaties Ongeautoriseerde personen Betrouwbaarheid medewerkers Videosystemen kunnen worden gebruikt om processen te bewaken, zonder hiermee inbreuk te maken op de privacy van medewerkers. Slimme technologie zorgt ervoor dat personen onherkenbaar in beeld worden gebracht, terwijl het proces feilloos en ononderbroken wordt bewaakt en gemonitord. Sneller kunnen reageren op afwijking zorgt voor een efficiënter proces met vaak aanzienlijke besparingen op down-time en faalkosten. Bij gevaarlijke of bedrijfskritieke processen is het soms noodzakelijk met minimaal twee personen een ruimte te betreden. Door de Escortfunctie op het toegangscontrolesysteem te activeren kunnen bepaalde ruimtes niet meer alleen worden betreden. Intelligente videosystemen kunnen bewakers helpen bij het monitoren van de organisatie, met tal van mogelijkheden. Staan er geen verdachte personen rondom het terrein? Verplaatsen mensen en voertuigen zich wel in de toegestane richting? Worden (nood)uitgangen niet geblokkeerd door materieel of voorraad? Met gebruik van intelligentie uit het videosysteem worden onwenselijke situaties tijdig gesignaleerd en opgevolgd. Heeft u vragen over toepassingen in deze specifieke branche? Neem dan contact op met uw accountmanager.

9 Cleanroom De toegang tot een zeer zuivere werkomgeving, waar contaminatie aan het productproces of de omgeving uitgesloten moet worden, is een kwetsbaar onderdeel. Risico s beperkt u met goede toegangscontrole. CardAccess heeft een unieke oplossing ontwikkeld voor klinische en productie cleanrooms. Gebaseerd op dynamische zoneblokkering. Met dynamische zoneblokkering wordt per zone inzichtelijk gemaakt wie in een ruimte is of wie er een ruimte heeft betreden. Dat gebruikt u als voorwaarde om iemand wel of juist geen toegang te verlenen tot een cleanroom. Ook kunt u instellen dat bijvoorbeeld een sluisdeur pas wordt geopend als een specifiek persoon, zoals een toezichthouder, al in de cleanroom aanwezig is. Overzichtelijk en efficiënt. Voorbeeld Een laborant heeft materiaal verwerkt dat een belangrijk onderzoek in de nabij gelegen cleanroom ernstig zou kunnen verstoren. Om alle riscio s uit te sluiten mag hij daarom pas na 48 uur de cleanroom weer betreden. CardAccess herkent waar deze persoon is geweest en zorgt er automatisch voor dat hij geen toegang krijgt tot de cleanroom voor het tijdsbestek van 48 uur. De toegang wordt geregeld door een code, kaartlezer of biometrie. Voor elke pharmaceutische en hi-tech industrie biedt CardAccess een oplossing op maat. ARAS heeft een antwoord op alle uitdagingen in de industrie. Er zijn oplossingen te vinden in toegangscontrole, cameraobservatie, intelligente videoanalyse, inbraakdetectie, branddetectie, lokalisering en uiteraard zijn alle systemen te integreren tot één centraal systeem. Bezoekersregistratie en veiligheid Bij Industriële bedrijven en maakindustrie is veiligheid van bezoekers en personeel een belangrijk thema. Om in geval van calamiteiten direct overzicht te hebben in de aanwezige bezoekers binnen uw bedrijf, kunt u EVA bezoekersregistratie gemakkelijk en snel mobiel uitlezen bij het BHV verzamelpunt. AVIOTEC IP Starlight 8000 camera De AVIOTEC van Bosch is een op videobeelden gebaseerde brand- en rookdetector voor omgevingen waarin branddetectie moeilijker is voor standaard brandmelders, zoals in industrie, transport en magazijnen. Metal Mickey Deze robuuste camera van Bosch is uitermate geschikt voor extreme (weers)- omstandigheden.

10 Als er de laatste jaren iets is dat een groei heeft doorgemaakt dan is het wel de verbetering van brandbeveiliging in de industrie. De oorzaak hiervan is het feit dat er steeds grotere investeringen beschermd moeten worden. In deze gevallen gaat het zowel om de gebouwen als de productiemiddelen. De mogelijkheden voor branddetectie in industriële omgevingen zijn de laatste 10 jaar aanmerkelijk uitgebreid. Als we praten over mogelijkheden dan praten we over een betrouwbare detectie in nagenoeg alle omstandigheden. Het is belangrijk vooraf te inventariseren wat de omstandigheden zijn en in hoeverre deze bepalend kunnen zijn: Hoogte Vocht Stoom Vrieskou -35⁰ Hoge luchtsnelheden Stof Rook Ontoegankelijk Explosieveilig Door met de opdrachtgever te bepalen wat er speelt in de omgeving kan worden bepaald welk type detectie kan of moet worden toegepast. In de praktijk wordt dan veelal een keuze gemaakt tussen beams of aspiratie. Lees op de uitleg over beams en aspiratie. Geschreven door onze partner Aerocheck BV Ontruiming en gesproken woord Een ordelijke en snelle ontruiming van mensen uit een gebouw is een zeer belangrijk onderdeel van een brandbeveiligingsinstallatie. Deze installatie heeft tot doel bij een calamiteit, waaronder een brand, een efficiënte en veilige ontruiming mogelijk te maken. Een installatie met gesproken woord (type A) is hiervoor het meest geschikt. Mensen reageren veel beter op gesproken tekst dan op slechts een signaal (slow whoop). Met Bosch ontruiming kunnen we als ARAS alle mogelijke oplossingen aandragen voor de aanwezige vraagstukken en omgevingen. Centraal staat dat de instructie voor iedereen hoorbaar en verstaanbaar moet zijn. Ontruiming per gebied In geval van calamiteiten draagt Axiom toegangscontrole bij aan een snelle afhandeling. Per zone is een brandmeldcentrale te koppelen waarmee bij een calamiteit een lijst wordt geproduceerd van de aanwezige personen binnen dit gebied. Daarnaast kunnen binnen dit gebied automatisch deuren worden geopend of gesloten. Ook kunnen per pas verschillende functionaliteiten en rechten worden toegekend. Zo kan bijvoorbeeld een hulpverlener tijdens een ontruiming volledige toegang krijgen. Ook daar waar hij/zij normaal gesproken niet binnen zou mogen. Een ontruimingsalarmsysteem kan ook gebruikt worden voor omroep- en muziekinstallatie of lestijdensignalering. Zo wordt het systeem optimaal gebruikt. ARAS levert van Type A (gesproken woord) tot type B (signaal slow whoop) tot B+ (signaalgever met opgenomen tekst).

11 arbeid. Wilt u: kantooruren en jaarlijks Ja Ja locatie? Ja Ja Ja Nee Nee Nee Nee hardware? Ja Systeem aan het updaten? Tijd voor een spelletje! Niet alles gevonden? Mail naar voor de antwoorden. Updates uitbesteden? Door een Service Level Agreement (SLA) af te sluiten, blijft het hart van uw systeem in optimale conditie en wordt de continuïteit van uw systeem verhoogd. Een team van goed opgeleide Support Engineers staat voor u klaar om u en uw klant te ondersteunen waar en wanneer u maar wilt. Telefonisch of op locatie. ARAS nu ook in het bezit van een VCA bedrijfscertificaat Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten, onze dienstverlening aan onze klanten en van onze organisatie zelf. Al vanaf 1993 beschikken we daarom over een ISO certificering. Ook veilig werken, gezondheid en milieu zijn belangrijke aandachtspunten bij onze werkzaamheden. Om dat aan te tonen beschikken we over een VCA 1-ster bedrijfscertificaat. Rust en zekerheid. Dat is wat ARAS u biedt met het Continuïteitsplan. Waarom een Service Level Agreement? Door een Service Level Agreement (SLA) af te sluiten, blijft het hart van uw systeem in optimale conditie en wordt de continuïteit van uw systeem verhoogd. Een team van goed opgeleide Support Engineers staat voor u klaar om u te ondersteunen waar en wanneer u maar wilt. Telefonisch of op locatie. Het software continuïteitsplan kent verschillende SLA s Software continuïteitsplan In het standaardpakket zijn de volgende onderdelen opgenomen: Eén keer per jaar preventief onderhoud aan software om uw systeem up-to-date te houden. Gratis helpdesk tijdens kantooruren voor al uw vragen. Jaarlijks een gratis software update Tijdens het bezoek staat onze specialist volledig tot uw beschikking Enkele voorbeelden waarmee een specialist u kan helpen: Het laten controleren van de opname- en beeldinstellingen Logbestanden opschonen en controleren Uitleg van uitbreidingen en niet benutte functies in de software - - U kunt het bezoek zien als een periodieke totaalcontrole van uw software. Het pakket kan naar wens worden uitgebreid tot een volledig projectafhankelijk continuïteitsplan met een 24/7 ondersteuning vanuit ARAS Security SLA-OH, voor onderhoud aan hardware U kunt ook een SLA afsluiten die voorziet in het preventief onderhoud van alle hardware. Denk hierbij aan het controleren van de projectering van camera s, camera s schoonmaken, Hardware continuïteitsplan opnameapparatuur schoonmaken en controleren, opnames controleren en bekabeling controleren. Zie op de achterzijde welk plan het beste bij u past! (SLA: Service Level Agreement) * Jaarlijks preventief onderhoud aan software op locatie door een ARAS specialist Gratis helpdesk tijdens kantooruren Maximaal één keer per jaar een gratis software update zonder Gratis 24/7 helpdesk - On-site support 24 uur respons excl. arbeid, excl. reistijd en excl. materiaal On-site support 24 uur respons incl. arbeid, incl. reistijd en excl. materiaal On-site support 24 uur respons incl. arbeid, incl. reistijd en incl. materiaal * SLA5 sluit u voor minimaal 5 jaar af. (SLA: Service Level Agreement) OH Jaarlijks preventief onderhoud aan hardware op locatie door een ARAS specialist Bekijk op welk plan het beste bij uw klant past. START Software updates, helpdesk tijdens een bezoek van een ARAS specialist? Wilt u ook gebruik maken van de 24/7 helpdesk? Wilt u ook gebruik maken van 24/7 support op Wilt u dit inclusief uurloon en voorrijkosten? Wilt u dit inclusief materiaal en de daarbij behorende kosten? Dit zijn de voordelen voor u als klant 1. Uw systeem is altijd up-to-date en daarom geschikt voor de laatste versie van Microsoft Windows. 2. Preventief onderhoud verhoogt de continuïteit. 3. Uw systeem is tot in detail bij ons bekend, waardoor we effectiever kunnen helpen /7 ondersteuning. 5. U voorkomt stress en frustratie door meer zekerheid. 6. U groeit mee in de functionaliteit van uw systeem. Wijzigingen en zetfouten voorbehouden SLA 5 SLA 1 SLA 2 SLA 3 SLA 4 + Wilt u jaarlijks onderhoud aan OH SLA OH Welk plan past het beste bij u? ARAS Security B.V. Thomas Edisonweg DH Drunen Meer weten over het kwaliteitsbeleid van ARAS Security of een kopie van ons ISO certificaat of VCA* certificaat ontvangen? Neem contact op met één van onze kwaliteitsmedewerkers. info@aras.nl of

12 NIEUW! Onze website is compleet vernieuwd! Bekijk het zelf op ARAS Security B.V. Thomas Edisonweg DH Drunen info@aras.nl Wijzigingen en zetfouten voorbehouden Aanbiedingen zijn geldig tot maandag 1 juni ARAS Security is een distributeur met meerwaarde. Dit houdt in dat wij elektronische beveiligingsproducten en -systemen leveren maar daarbij ook uitgebreide ondersteuning kunnen bieden. Installatie gebeurt door onze deskundige installatiepartners en die kunnen bij complexe uitdagingen altijd terugvallen op specialistische teams per productgroep. ARAS kan zelfs complete projectbegeleiding bieden, zodat de opdrachtgever voor elke situatie de optimale oplossing wordt geboden.

Eocortex staat voor een schaalbaar, betrouwbaar, krachtig en flexibel Video Management Systeem.

Eocortex staat voor een schaalbaar, betrouwbaar, krachtig en flexibel Video Management Systeem. Eocortex staat voor een schaalbaar, betrouwbaar, krachtig en flexibel Video Management Systeem. Door toepassing van geavanceerde Video Analytics bespaart u daarnaast ook nog eens op beheerkosten. Naast

Nadere informatie

Eocortex staat voor een schaalbaar, betrouwbaar, krachtig en flexibel Video Management Systeem.

Eocortex staat voor een schaalbaar, betrouwbaar, krachtig en flexibel Video Management Systeem. Eocortex staat voor een schaalbaar, betrouwbaar, krachtig en flexibel Video Management Systeem. Door toepassing van geavanceerde Video Analytics bespaart u daarnaast ook nog eens op beheerkosten. Naast

Nadere informatie

nummer 3 juni/juli 2018 ARAS Actueel BRANCHE UITGELICHT Logistiek EXTRA Infographic logistiek NIEUWS Utepo, Phera, Eocortex etc.

nummer 3 juni/juli 2018 ARAS Actueel BRANCHE UITGELICHT Logistiek EXTRA Infographic logistiek NIEUWS Utepo, Phera, Eocortex etc. nummer 3 juni/juli 2018 ARAS Actueel BRANCHE UITGELICHT Logistiek EXTRA Infographic logistiek NIEUWS Utepo, Phera, Eocortex etc. Switches voor de beveiligingsmarkt. ARAS is gestart met de verkoop van switches

Nadere informatie

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen AxiomLite is een product van de ARAS Security groep - www.aras.nl / www.aras.be toonaangevend

Nadere informatie

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen AxiomLite is een product van de ARAS Security groep - www.aras.be toonaangevend in toegangscontrole

Nadere informatie

ARAS Security. Full service distributeur in beveiliging

ARAS Security. Full service distributeur in beveiliging ARAS Security Full service distributeur in beveiliging FULL SERVICE Wat ARAS Security zo uniek maakt. ARAS Security introductie ARAS is een full service distributeur van elektronische beveiligingsapparatuur.

Nadere informatie

ARAS Security Full service distributeur van beveiligingsapparatuur

ARAS Security Full service distributeur van beveiligingsapparatuur www.aras.nl www.aras.be ARAS Security Full service distributeur van beveiligingsapparatuur 02 Full Service Wat ARAS Security zo uniek maakt. Onze kernwaarden zijn onze beloftes Full Service / ARAS Security

Nadere informatie

FEBRUARI 2018 ARAS Actueel Actie, nieuws en thema

FEBRUARI 2018 ARAS Actueel Actie, nieuws en thema www.aras.nl FEBRUARI 2018 ARAS Actueel Actie, nieuws en thema Een AJAX flyer met uw logo? Kijk snel op de volgende pagina! VOORWOORD Met de Amsterdam Security Expo (door velen de ARAS Security Expo genoemd)

Nadere informatie

Security Management Solution INNOVATORS IN SECURITY

Security Management Solution INNOVATORS IN SECURITY Security Management Solution INNOVATORS IN SECURITY Geïntegreerde Oplossingen Security Management Inbraak Detectie Camera Bewaking Inhoud 1. Wie zijn wij? 2. Onze beveiligingsoplossing 3. Marktsegmenten

Nadere informatie

BEURSMAGAZINE. Inclusief interessante aanbiedingen! VOORJAARSACTIE VERLENGD! Wij heten u welkom op stand 01.100 van 4 t/m 6 juni!

BEURSMAGAZINE. Inclusief interessante aanbiedingen! VOORJAARSACTIE VERLENGD! Wij heten u welkom op stand 01.100 van 4 t/m 6 juni! BEURSMAGAZINE VOORJAARSACTIE VERLENGD! We vieren het voorjaar nog wat langer en daarom is de actieperiode van actiemagazine 2 verlengd tot woensdag 31 juli. Wij heten u welkom op stand 01.100 van 4 t/m

Nadere informatie

ARAS Actueel. nummer 4 september/ oktober BRANCHE UITGELICHT Onderwijs. EXTRA Infographic brandveiligheid

ARAS Actueel. nummer 4 september/ oktober BRANCHE UITGELICHT Onderwijs. EXTRA Infographic brandveiligheid nummer 4 september/ oktober 2018 ARAS Actueel BRANCHE UITGELICHT Onderwijs EXTRA Infographic brandveiligheid NIEUWS Het event dat u niet wilt missen VOORWOORD De schoolvakanties zijn voorbij en ook bij

Nadere informatie

WAAROM UNV? Autoconfiguratie/ Plug & Play UNV camera s zijn snel en eenvoudig te installeren dankzij de Plug & Play configuratie.

WAAROM UNV? Autoconfiguratie/ Plug & Play UNV camera s zijn snel en eenvoudig te installeren dankzij de Plug & Play configuratie. WAAROM UNV? Wederom voegt ARAS Security een zeer sterk merk toe aan het assortiment. Dit keer UNV, een wereldwijde topspeler in de IP cameraobservatie markt. Is de wens om te koppelen met CamTech NXT,

Nadere informatie

XYCLOP NVR. 8 kanaals PoE NVR met 2TB opslag. 4 kanaals PoE NVR met 1TB opslag XC-4CH-NVR-1TB XC-8CH-NVR-2TB

XYCLOP NVR. 8 kanaals PoE NVR met 2TB opslag. 4 kanaals PoE NVR met 1TB opslag XC-4CH-NVR-1TB XC-8CH-NVR-2TB In alle opzichten scherp XYCLOP NVR 4 kanaals PoE NVR met 1TB opslag XC-4CH-NVR-1TB 8 kanaals PoE NVR met 2TB opslag XC-8CH-NVR-2TB Inclusief GRATIS Xyclop software Inclusief GRATIS Xyclop software Super

Nadere informatie

DOME MET MOTOR ZOOM LENS

DOME MET MOTOR ZOOM LENS NIEUW VUL STARLIGHT IN BULLET NIEUW VUL EXTENDERS IN EN REPEATERS NIEUW VUL IN DOME MET MOTOR ZOOM LENS WAAROM UNV? UNV is een wereldwijde topspeler in de IP cameraobservatie markt. Is de wens om te koppelen

Nadere informatie

SMARTPHONE APP NIEUWE CAMERA KOPPELEN MET VERSCHILLENDE MERKEN!

SMARTPHONE APP NIEUWE CAMERA KOPPELEN MET VERSCHILLENDE MERKEN! SMARTPHONE APP NIEUWE CAMERA KOPPELEN MET VERSCHILLENDE MERKEN! WAAROM UNV? Wederom voegt ARAS Security een zeer sterk merk toe aan het assortiment. Dit keer UNV, een wereldwijde topspeler in de IP cameraobservatie

Nadere informatie

De FIRAS brandmeldcentrales kenmerken zich door hun gebruiksgemak, betrouwbaarheid en snelheid.

De FIRAS brandmeldcentrales kenmerken zich door hun gebruiksgemak, betrouwbaarheid en snelheid. www.aras.nl Verzeker uzelf van branddetectie die voldoet aan de hoogste technische eisen en normeringen. ARAS Security is de exclusieve distributeur van FIRAS, een brandmeld- en ontruimingssysteem. Compleet,

Nadere informatie

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 2 U hoeft zich geen zorgen meer te maken met de 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Het systeem wordt gedefinieerd door uw wensen

Nadere informatie

ADVISIE SERVICE SOLUTIONS

ADVISIE SERVICE SOLUTIONS SERVICE SOLUTIONS ADVISIE SERVICE SOLUTIONS Uw ERP systeem is van essentieel belang voor de dagelijkse bedrijfsvoering. De serviceverlening van Advisie is er daarom op gericht om verstoringen van het systeem

Nadere informatie

Zakelijk VoIP bellen met Hosted VoIP via Koelewijn MKB-support ICT. Wat is Hosted VoIP? De voordelen van Hosted VoIP

Zakelijk VoIP bellen met Hosted VoIP via Koelewijn MKB-support ICT. Wat is Hosted VoIP? De voordelen van Hosted VoIP Zakelijk VoIP bellen met Hosted VoIP via Koelewijn MKB-support ICT Een besparing op uw huidige zakelijke telefoniekosten, geen investering in een dure telefooncentrale. Hosted VoIP via Koelewijn MKB-Support

Nadere informatie

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 2 1200 Serie Brandmeldcentrale Installatie van een veilig gevoel Volledige bescherming aangepast aan uw wensen De 1200 Serie Brandmeldcentrale

Nadere informatie

Abird Continu lastechniek & gereedschap

Abird Continu lastechniek & gereedschap Abird Continu lastechniek & gereedschap Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal van dienst te zijn. We hechten waarde aan de specialistische

Nadere informatie

Belgacom Smart City Surveillance. De toekomst bestaat echt!

Belgacom Smart City Surveillance. De toekomst bestaat echt! Belgacom Smart City Surveillance De toekomst bestaat echt! 25/10/2011 Slide 1 Algemene Trends Ondanks de zwakke economie van het afgelopen jaar, is de vraag naar IP Video Surveillance oplossingen, zowel

Nadere informatie

Automatische registratie aanwezigheid op de bouwplaats

Automatische registratie aanwezigheid op de bouwplaats Automatische registratie aanwezigheid op de bouwplaats Een bouwplaats is vandaag de dag een verzamelplaats van onderaannemers, ZZP ers en werknemers met verschillende nationaliteiten. Voor u als hoofdaannemer

Nadere informatie

Security is is our our passion. EVC Security b.v.b.a. Inbraak- en brandbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole

Security is is our our passion. EVC Security b.v.b.a. Inbraak- en brandbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole EVC Security is een dynamisch bedrijf dat werd opgericht in 1994 door Geert Vercruyssen en is uitgegroeid tot een gevestigde waarde op vlak van inbraakbeveiliging, camerabewaking, branddetectie en toegangscontrole.

Nadere informatie

De veilige keuze voor ieder budget

De veilige keuze voor ieder budget De veilige keuze voor ieder budget Verzeker uzelf van branddetectie die voldoet aan de hoogste technische eisen en normeringen. ARAS Security is de exclusieve distributeur van FIRAS, een brandmeld- en

Nadere informatie

De continuïteit van uw business gewaarborgd

De continuïteit van uw business gewaarborgd De continuïteit van uw business gewaarborgd Assist & Care U rekent op een ICT-infrastructuur die perfect uw professionele behoeften vervult, meegroeit met uw noden en dag en nacht feilloos draait. Via

Nadere informatie

In alle opzichten scherp

In alle opzichten scherp www.aras.nl www.aras.be In alle opzichten scherp RECORDERS 4 kanaals PoE NVR met 1TB opslag XC-4CHV2-NVR-1TB Inclusief GRATIS Xyclop software & HDMI kabel 8 kanaals PoE NVR met 2TB opslag XC-8CHV2-NVR-2TB

Nadere informatie

WIN-PAK SE/PE met Galaxy-integratie GEÏNTEGREERDE OPLOSSINGEN VOOR INBRAAKBEVEILIGING, VIDEOBEWAKING EN TOEGANGSBEHEER. A winning combination

WIN-PAK SE/PE met Galaxy-integratie GEÏNTEGREERDE OPLOSSINGEN VOOR INBRAAKBEVEILIGING, VIDEOBEWAKING EN TOEGANGSBEHEER. A winning combination WIN-PAK SE/PE met Galaxy-integratie GEÏNTEGREERDE OPLOSSINGEN VOOR INBRAAKBEVEILIGING, VIDEOBEWAKING EN TOEGANGSBEHEER A winning combination Onbegrensde mogelijkheden! Typische toepassingen Kantoorgebouwen

Nadere informatie

zorgeloos werken in de cloud

zorgeloos werken in de cloud metacom cloud functionele mogelijkheden zorgeloos werken in de cloud vanmeijel.nl bouwen kan simpeler Metacom is één van de meest bedrijfskritische applicaties binnen uw organisatie. De beschikbaarheid,

Nadere informatie

TOEGANGSCONTROLE. Upgrade Handleiding. AxiomLite v4.1

TOEGANGSCONTROLE. Upgrade Handleiding. AxiomLite v4.1 TOEGANGSCONTROLE Upgrade Handleiding AxiomLite v4.1 Versie 4.1 R4.3. Uitgave oktober 2014 HLB14V1.1 Pagina 1 van 13 Upgrade Handleiding Inleiding Geachte klant, Deze handleiding beschrijft de upgrade van

Nadere informatie

sales@security4professionals.nl www.security4professionals.nl 0345-531140 06-14455844 Catalogus 2014 Parkeer Management Systememen

sales@security4professionals.nl www.security4professionals.nl 0345-531140 06-14455844 Catalogus 2014 Parkeer Management Systememen www.security4professionals.nl 0345-531140 06-14455844 Catalogus 2014 Parkeer Management Systememen 1 INHOUDSOPGAVE PAGINA INTRODUCTIE 3 INFORMATIE 4 ANPR PARKEER MANAGEMENT SYSTEEM 5 2,1 MEGAPIXEL IR Bullet

Nadere informatie

Toolselectie checklist

Toolselectie checklist Toolselectie checklist KIES EENVOUDIG HET DOCUMENTMANAGEMENTSYSTEEM DAT HET BESTE BIJ JOUW ORGANISATIE PAST Zo werkt het Vul onderstaand de leveranciers in die je wilt vergelijken. Zet vervolgens in de

Nadere informatie

Handleiding. Phera. Quick Start Handleiding Phera Versie 1.8. Aanvullende informatie. Artikelnummer: PHERA. Versie: Mei 2016

Handleiding. Phera. Quick Start Handleiding Phera Versie 1.8. Aanvullende informatie. Artikelnummer: PHERA. Versie: Mei 2016 Handleiding Phera Quick Start Handleiding Phera Versie 1.8 Aanvullende informatie Artikelnummer: PHERA Versie: Mei 2016 ARAS Security B.V. Postbus 218 5150 AE Drunen NL Thomas Edisonweg 5 5151 DH Drunen

Nadere informatie

Nieuw: controllers van Syel Europe

Nieuw: controllers van Syel Europe INDUSTRIËLE ELEKTRONICA Nieuw: controllers van Syel Europe De compacte controller die intelligent én voordelig is. voor seriebouw en klantspecifieke toepassingen voor complexe berekeningen én eenvoudige

Nadere informatie

In alle opzichten scherp.

In alle opzichten scherp. In alle opzichten scherp www.aras.nl www.aras.be RECORDERS 4 kanaals PoE NVR met 1TB opslag XC-4CHV2-NVR-1TB Inclusief GRATIS Xyclop software & HDMI kabel 8 kanaals PoE NVR met 2TB opslag XC-8CHV2-NVR-2TB

Nadere informatie

SEFICA camerabewaking. Voor een beter zicht op uw toekomst

SEFICA camerabewaking. Voor een beter zicht op uw toekomst SEFICA camerabewaking Voor een beter zicht op uw toekomst Sefica, een professioneel en Belgisch kwaliteitsmerk De producten van Sefica zijn aanwezig in verschillende productlijnen (camerabewaking, inbraakdetectie,

Nadere informatie

Focus op veiligheid! CAMERABEVEILIGING BRANDBEVEILIGING INBRAAKBEVEILIGING TOEGANGSCONTROLE

Focus op veiligheid! CAMERABEVEILIGING BRANDBEVEILIGING INBRAAKBEVEILIGING TOEGANGSCONTROLE Focus op veiligheid! CAMERABEVEILIGING BRANDBEVEILIGING INBRAAKBEVEILIGING TOEGANGSCONTROLE Focus op veiligheid! Iedere dag scherp Protectiepartners. Nieuw en toch meer dan 45 jaar jong. De naam Protectiepartners

Nadere informatie

24/7. Support. smart fms

24/7. Support. smart fms 24/7 Support Smart FMS vindt het van het grootste belang dat haar klanten helder inzicht hebben in de voorwaarden, zekerheid over gemaakte afspraken en het vertrouwen in haar als softwareaanbieder. Het

Nadere informatie

Integratie van branddetectie, fysieke beveiliging en monitoring. FireSense & SecuSense Marc Niele

Integratie van branddetectie, fysieke beveiliging en monitoring. FireSense & SecuSense Marc Niele Integratie van branddetectie, fysieke beveiliging en monitoring FireSense & SecuSense Marc Niele Deze lezing wordt u aangeboden door: FireSense is distributeur van specialistische branddetectieapparatuur

Nadere informatie

VOOR DE SCHERMEN. Betrokken en betrouwbaar in ICT-oplossingen

VOOR DE SCHERMEN. Betrokken en betrouwbaar in ICT-oplossingen VOOR DE SCHERMEN Betrokken en betrouwbaar in ICT-oplossingen Voor de schermen Wat wij áchter de schermen voor u kunnen betekenen, begint vóór de schermen. Hoe kunnen wij uw organisatie helpen om efficiënter,

Nadere informatie

Vaste betaalterminal ipp350

Vaste betaalterminal ipp350 Vaste betaalterminal ipp350 Zeer complete betaalterminal en geschikt voor integratie met uw kassasysteem Rekent af met gedoe! Over Paqar Paqar is de nieuwe naam voor betaalsystemen, voor koop en huur en

Nadere informatie

ISECOCARE ISECO voor genieten van lekker en gezond eten.

ISECOCARE ISECO voor genieten van lekker en gezond eten. ISECOCARE ISECO voor genieten van lekker en gezond eten. Iseco, gekend om haar specia listische service op hoog niveau. Omwille van de veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid heeft alle apparatuur

Nadere informatie

TOEGANGSCONTROLE. Installatie Handleiding. AxiomLite Server v4.1

TOEGANGSCONTROLE. Installatie Handleiding. AxiomLite Server v4.1 TOEGANGSCONTROLE Installatie Handleiding AxiomLite Server v4.1 Versie 4.1 R4.3 Uitgave oktober 2014 HLB12V1.1 Pagina 1 van 11 Installatie Handleiding Inleiding Geachte klant, Deze handleiding beschrijft

Nadere informatie

Monitoring. SolidBE B.V. Maarten Schoutenstraat SV Waddinxveen

Monitoring. SolidBE B.V. Maarten Schoutenstraat SV Waddinxveen Monitoring SolidBE B.V. Maarten Schoutenstraat 19 2741SV Waddinxveen 1 Inhoudsopgave Monitoring...3 Introductie...3 Netwerkcomponenten...4 Back-up...4 Discovery...4 Poller...5 SNMP-traps...5 Maintenance...5

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden:

Algemene Voorwaarden: Algemene Voorwaarden: Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van RS Components van toepassing. Zie hiervoor onze catalogus of www.rsonline.nl of www.rsonline.be. Aanbiedingen gelden zolang

Nadere informatie

Care for Systems. Inter Service Level Agreements

Care for Systems. Inter Service Level Agreements Care for Systems Inter Service Level Agreements Service: maximale beschikbaarheid Wat gebeurt er als de AV-installatie uitvalt in uw meldkamer, vergaderruimte of operatiekamer? Wat is de impact op de geplande

Nadere informatie

Net2 toegangscontrole

Net2 toegangscontrole Net2 toegangscontrole De intelligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw Net2 toegangscontrole Net2 is een gebruiksvriendelijk en flexibel, netwerk gebaseerd toegangscontrolesysteem dat het beveiligen

Nadere informatie

Factsheet Backup on demand

Factsheet Backup on demand Factsheet Backup on demand Backup on Demand Uw data altijd veilig Data zijn waardevol voor uw organisatie. U wilt ze dan ook, mocht er iets gebeuren, goed onder handbereik hebben. Aan de andere kant groeit

Nadere informatie

Document House Limburg. professioneel betrouwbaar de snelste service

Document House Limburg. professioneel betrouwbaar de snelste service Document House Limburg professioneel betrouwbaar de snelste service Missie Uw doelstellingen, zijn onze doelstellingen! Goed partnerschap zorgt ervoor dat deze behaald worden! Etienne Naus Document House

Nadere informatie

EEN NIEUW TIJDPERK IN HET BEHEER VAN RUIMTES EN WERKPLEKKEN. Building intelligence

EEN NIEUW TIJDPERK IN HET BEHEER VAN RUIMTES EN WERKPLEKKEN. Building intelligence EEN NIEUW TIJDPERK IN HET BEHEER VAN RUIMTES EN WERKPLEKKEN Building intelligence ROOM MANAGEMENT HAALT MAXIMAAL RENDEMENT UIT ALLE RUIMTES BrightBooking Room Management is een online platform, waarmee

Nadere informatie

Handleiding. CardAccess. Quick Start Handleiding CA3000 Versie Aanvullende informatie. Artikelnummer: CA3000. Versie: September 2016

Handleiding. CardAccess. Quick Start Handleiding CA3000 Versie Aanvullende informatie. Artikelnummer: CA3000. Versie: September 2016 Handleiding CardAccess Quick Start Handleiding CA3000 Versie 2.11 Aanvullende informatie Artikelnummer: CA3000 Versie: September 2016 ARAS Security B.V. Postbus 218 5150 AE Drunen NL Thomas Edisonweg 5

Nadere informatie

0.1 Opzet Marijn van Schoote 4 januari 2016

0.1 Opzet Marijn van Schoote 4 januari 2016 Vragenlijst Cyber ISPS Versie Revisiebeschrijving Auteur Datum 0.1 Opzet Marijn van Schoote 4 januari 2016 0.99 Finale concept versie Marijn van Schoote 11 februari 2016 Doelstelling: De doelstelling van

Nadere informatie

Snelle en doelgerichte e-mailcommunicatie

Snelle en doelgerichte e-mailcommunicatie Snelle en doelgerichte e-mailcommunicatie Beheer en segmenteer uw contacten Beheer online uw eigen mediabibliotheek Creëer gepersonaliseerde berichten met dynamische inhoud Ontwerp uw bericht met onze

Nadere informatie

TOEGANGSCONTROLE. Installatie Handleiding. AxiomLite Client v4.1

TOEGANGSCONTROLE. Installatie Handleiding. AxiomLite Client v4.1 TOEGANGSCONTROLE Installatie Handleiding AxiomLite Client v4.1 Versie 4.1 R4.3. Uitgave oktober 2014 HLB13V1.1 Page 1 van 12 Installatie Handleiding Inleiding Geachte klant, Deze handleiding beschrijft

Nadere informatie

Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden

Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden 2 Praesideo Public Address- en ontruimingssystemen van Bosch Informeer en bescherm uw

Nadere informatie

Continu heffen & hijsen

Continu heffen & hijsen Continu heffen & hijsen Hef en Hijs Nederland B.V. maakt onderdeel uit van Abird Hoisting & Lifting Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal

Nadere informatie

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein.

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. Fibaro is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren

Nadere informatie

Vaste betaalterminal ipp350 Zeer complete betaalterminal en klaar voor de toekomst

Vaste betaalterminal ipp350 Zeer complete betaalterminal en klaar voor de toekomst Vaste betaalterminal ipp350 Zeer complete betaalterminal en klaar voor de toekomst Rekent af met gedoe! Over Paqar Paqar is de nieuwe naam voor betaalsystemen. Voor koop en huur. Van vaste betaalsystemen

Nadere informatie

TOEGANGSCONTROLE. Installatie Handleiding. AxiomV Server v5.2.x

TOEGANGSCONTROLE. Installatie Handleiding. AxiomV Server v5.2.x TOEGANGSCONTROLE Installatie Handleiding AxiomV Server v5.2.x Versie 5.2.x uitgave februari 2012 HLB25V1.0 Pagina 1 van 14 Installatie Handleiding Inleiding Geachte klant, Deze handleiding beschrijft de

Nadere informatie

Uw zakelijke ICT-omgeving goed geregeld en optimaal beveiligd voor een vast bedrag per maand

Uw zakelijke ICT-omgeving goed geregeld en optimaal beveiligd voor een vast bedrag per maand PC-Score introduceert: DÉ TOTAALOPLOSSING VOOR ONDERNEMERS Storingsdienst, netwerkbeheer, antivirus, onderhoud en hulp op afstand. Veilig en snel! Uw zakelijke ICT-omgeving goed geregeld en optimaal beveiligd

Nadere informatie

CERTIFICEREN IN GEBRUIK STELLEN SERVICE EN ONDERHOUD VERVANGINGSADVIES

CERTIFICEREN IN GEBRUIK STELLEN SERVICE EN ONDERHOUD VERVANGINGSADVIES CERTIFICEREN IN GEBRUIK STELLEN SERVICE EN ONDERHOUD VERVANGINGSADVIES Hefas Branddetectie BV biedt u een breed spectrum aan diensten en service om brandmeld-en ontruimingssystemen in gebruik te stellen,

Nadere informatie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie 2 Een brandmeldcentrale die eenvoudig is te installeren, configureren, te onderhouden en te gebruiken. LCD-scherm met statusindicatie

Nadere informatie

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid 2 Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Het Plena Public Address

Nadere informatie

ALLEEN HET BESTE IS GOED GENOEG

ALLEEN HET BESTE IS GOED GENOEG ALLEEN HET BESTE IS GOED GENOEG 2 All Right Security Your safety partner All Right Security is een gecertificeerd beveiligingsbedrijf met gediplomeerde medewerkers. Wij bieden een beveiligingsoplossing

Nadere informatie

Voor het insteken van de camera s is het nodig eerst de antenne aan te sluiten. Doet U dit niet dan gaat de camera stuk.

Voor het insteken van de camera s is het nodig eerst de antenne aan te sluiten. Doet U dit niet dan gaat de camera stuk. Handleiding Draadloze Wifi kit 4/8 kanaals model Voor het insteken van de camera s is het nodig eerst de antenne aan te sluiten. Doet U dit niet dan gaat de camera stuk. De antenne is eenvoudig vast te

Nadere informatie

Managed CPE (Customer Premise Equipment)

Managed CPE (Customer Premise Equipment) Dienstbeschrijving CLOUD CONNECTED DIENSTVERLENING Managed CPE (Customer Premise Equipment) Classificatie: Extern Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Voordelen Managed CPE... 4 3 Managed CPE oplossing...

Nadere informatie

80 per server) & 10 clients. De Analytics Auto Zoom, Movement detection & Sabotage detection zitten gratis in deze licentie

80 per server) & 10 clients. De Analytics Auto Zoom, Movement detection & Sabotage detection zitten gratis in deze licentie Pag. 1/14 Component - USBkey -Macrscop USB key USB key VS01286 USB key Video - Software -USB Dongle LS VS01242 Up to 400 IP camera s, 5 servers (up to 80 per server) & 10 clients. De Analytics Auto Zoom,

Nadere informatie

AVIOTEC TECHNOLOGIE. Agenda

AVIOTEC TECHNOLOGIE. Agenda AVIOTEC TECHNOLOGIE Agenda 30 min 1.Intro 2.Basis branddetectie 3.Video brand detectie (VFD) hoe werkt het? 4.Regelgeving en standaardisatie 5.Voordelen 6.Rook vereisten 7.Verlichting vereisten 8.Achtergrond

Nadere informatie

GUARDVIEW. professional security equipment

GUARDVIEW. professional security equipment GUARDVIEW professional security equipment GUARDVIEW product functies Functies die bepalend zijn voor een goed beeldresultaat Ultra HD defi nitie 4K is een HD standaard met een resolutie van 3840*2160 pixels.

Nadere informatie

GTS-Online Remote Firewall beheer Service Level Agreement (SLA)

GTS-Online Remote Firewall beheer Service Level Agreement (SLA) GTS-Online Remote Firewall beheer Service Level Agreement (SLA) Versie 1.1 November 2014 Inhoudsopgave Inleiding...... 1 Remote Firewall beheer...... 1 Dienst... 1 Randvoorwaarden... 1 Service Level...

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules Kracht door samenwerking VDL Industrial Modules IN DE HIGH-TECH WERELD WAARIN U EN WIJ OPEREREN, DRAAIT ALLES OM EFFICIENCY: STREVEN NAAR REDUCTIE VAN KOSTEN EN UITBESTEDING VAN NIET KERNCOMPETENTIES.

Nadere informatie

Toolselectie checklist

Toolselectie checklist Toolselectie checklist KIES EENVOUDIG HET INCIDENT MANAGEMENT SYSTEEM DAT HET BESTE BIJ JOUW ORGANISATIE PAST Zo werkt het Vul onderstaand de leveranciers in die je wilt vergelijken. Zet vervolgens in

Nadere informatie

Ontruimingsalarmering. Professionele ontruimingsalarmering met gesproken woord VARIODYN D1

Ontruimingsalarmering. Professionele ontruimingsalarmering met gesproken woord VARIODYN D1 Ontruimingsalarmering Professionele ontruimingsalarmering met gesproken woord VARIODYN D1 Het toepassingsgebied van ontruimingsalarmeringssystemen omvat niet enkel gebouwen waar bezoekers in groten getale

Nadere informatie

Eersteklas brandbeveiliging voor luxe hotel Kempinski Hotel The Dome in Turkije installeert een compleet branddetectiesysteem van Bosch.

Eersteklas brandbeveiliging voor luxe hotel Kempinski Hotel The Dome in Turkije installeert een compleet branddetectiesysteem van Bosch. Eersteklas brandbeveiliging voor luxe hotel Kempinski Hotel The Dome in Turkije installeert een compleet branddetectiesysteem van Bosch Kempinski 2 Uitgebreid, geavanceerd branddetectiesysteem van Bosch

Nadere informatie

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 1

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 1 Enterprise Resource Planning Hoofdstuk 1 Een basis om inzicht te krijgen in Enterprise Resource Planning-systemen Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Leerdoelstellingen

Nadere informatie

MAGAZINE. Jaargang 2 - Editie 3. In alle opzichten scherp. 16 kanaalsrecorder (inclusief software) 6MP dome en 3 IR leds

MAGAZINE. Jaargang 2 - Editie 3. In alle opzichten scherp. 16 kanaalsrecorder (inclusief software) 6MP dome en 3 IR leds MAGAZINE Jaargang 2 - Editie 3 16 kanaalsrecorder (inclusief software) 6MP dome - 360 en 3 IR leds IP dome met 2.8 tot 12 mm varifocale lens In alle opzichten scherp Xyclop recorders en camera s 4 kanaals

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving all-in beheer

1 Dienstbeschrijving all-in beheer 1 Dienstbeschrijving all-in beheer De all-in beheer overeenkomst van Lancom is modulair opgebouwd. U kunt bij Lancom terecht voor deelgebieden zoals helpdesk ondersteuning of backup, maar ook voor totale

Nadere informatie

Technische handleiding

Technische handleiding Technische handleiding Axiom Hardware AXIRC2 AXURC4 AXUNC2IP AXURC8 AXUNC8IP Versie 1.2 januari 2012 Postbus 218 5150 AE Drunen Thomas Edisonweg 5 5151 DH Drunen HELPDESK : 0900-27274357 techhelp@aras.nl

Nadere informatie

Het gebruik van EZcloud van UNV i.c.m. UNV netwerkrecorders Verkorte handleiding

Het gebruik van EZcloud van UNV i.c.m. UNV netwerkrecorders Verkorte handleiding Het gebruik van EZcloud van UNV i.c.m. UNV netwerkrecorders Verkorte handleiding 1. Account aanmaken Download en installeer de EZview app voor ios (Apple iphone) of Android gebaseerde smartphones. (PS.

Nadere informatie

WC053 - Foldable Hi-Def 1.3M Trackcam USB 2.0

WC053 - Foldable Hi-Def 1.3M Trackcam USB 2.0 WC053 - Foldable Hi-Def 1.3M Trackcam USB 2.0 Inleiding Stel de Sweex Foldable Hi-Def 1.3M Trackcam USB 2.0 niet bloot aan extreme temperaturen. Plaats het apparaat niet in direct zonlicht of in de dichte

Nadere informatie

PAVIRO PA- en gesproken woord ontruimingssysteem met professionele geluidskwaliteit Flexibiliteit van meet af aan PAVIRO 1

PAVIRO PA- en gesproken woord ontruimingssysteem met professionele geluidskwaliteit Flexibiliteit van meet af aan PAVIRO 1 PAVIRO PA- en gesproken woord ontruimingssysteem met professionele geluidskwaliteit Flexibiliteit van meet af aan PAVIRO 1 2 PAVIRO PAVIRO 3 Zorgt voor veiligheid, informatie, muziekbeleving Met ruim 100

Nadere informatie

REG-Sentry van Bosch Automatisch toegangscontrolesysteem voor voertuigen

REG-Sentry van Bosch Automatisch toegangscontrolesysteem voor voertuigen REG-Sentry van Bosch Automatisch toegangscontrolesysteem voor voertuigen 2 Bosch REG-Sentry automatisch toegangscontrolesysteem voor voertuigen REG-Sentry is een toegangscontrolesysteem voor voertuigen,

Nadere informatie

Interpolis Thuiswacht

Interpolis Thuiswacht Interpolis Thuiswacht Privacyverklaring Versie: 14 juni 2018 Privacyverklaring Wij vinden het belangrijk dat u weet wat wij wel en niet met uw gegevens doen. En dat u weet wat uw rechten daarbij zijn.

Nadere informatie

LMX800-serie. Open telecontrol onderstation

LMX800-serie. Open telecontrol onderstation LMX800-serie Open telecontrol onderstation Features Open en modulair concept voor universele toepassing Telecontrol functionaliteit standaard ingebouwd Directe aansluitingen voor TCP/IP (tele)communicatie

Nadere informatie

DATRO TELEMATICA INSTALLATEUR

DATRO TELEMATICA INSTALLATEUR DATRO TELEMATICA INSTALLATEUR Nieuwsticht 7 3113 BH Schiedam Tel: 010-2462111 Fax: 010-2462110 www.datro.nl info@datro.nl Inhoudsopgave -Organisatie Datro bv -Ons werkgebied -Activiteiten Datro bv Organisatie

Nadere informatie

Uw productassortiment moeiteloos online én op papier met onze database publishing software.

Uw productassortiment moeiteloos online én op papier met onze database publishing software. Uw productassortiment moeiteloos online én op papier met onze database publishing software. De Guidance software pakketten maken het mogelijk om vanuit één centrale database zowel een webshop als catalogus

Nadere informatie

Sport Alarm en Communicatie Centrale

Sport Alarm en Communicatie Centrale Sport Alarm en Communicatie Centrale SportsConnect voor uw sportvereniging of sportkantine. Een aangename sfeer creëren met muziek of een sportwedstrijd live uitzenden in uw kantine, telefoneren intern/extern,

Nadere informatie

Cereslaan 8, Heesch.

Cereslaan 8, Heesch. BHV ALARMERING met itel Alert ACTIVEER UW BHV ORGANISATIE BIJ EEN CALAMITEIT OF INCIDENT 0412-695100 www.slimmeralarmeren.nl Cereslaan 8, Heesch info@itelalert.nl B H V A l a r m e r i n g In situaties

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Products Process safety

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Products Process safety Kracht door samenwerking VDL Industrial Products Process safety VDL Industrial Products is actief op verschillende terreinen: Explosie-onderdrukking Explosie-ontlasting (venting) Explosie-ontkoppeling

Nadere informatie

Pro-actief beheer voor uw systemen en netwerk

Pro-actief beheer voor uw systemen en netwerk Pro-actief beheer voor uw systemen en netwerk Heartbeat Monitoring De basis van ons beheer Het uitvallen van systemen kan voor vervelende situaties zorgen voor de bedrijfsprocessen binnen uw organisatie.

Nadere informatie

Calibratie, Onderhoud & Service voor Cleanroom Meetapparatuur

Calibratie, Onderhoud & Service voor Cleanroom Meetapparatuur Calibratie, Onderhoud & Service voor Cleanroom Meetapparatuur Inhoudsopgave Voordelen van een servicecontract Calibratie contract Calibratie+ contract Support Contract Normen voor calibratie en onderhoud

Nadere informatie

Twee bedrijven, één team!

Twee bedrijven, één team! cableassembly Connecting solutions Wij geloven in Connecting solutions Eén of miljoenen Klanten Twee bedrijven, één team. Zo zou je 2E Interconnection en Connecting solutions is voor ons een begrip dat

Nadere informatie

Agenda Next Level in Control. 15:00 16:00 Next Plenair - Control Productivity - Control Security - Control Flexibility

Agenda Next Level in Control. 15:00 16:00 Next Plenair - Control Productivity - Control Security - Control Flexibility Agenda Next Level in Control 15:00 16:00 Next Plenair - Control Productivity - Control Security - Control Flexibility Control Productivity DHS nextbeheer / Office 365 OUR PROFESSIONALS Cloud Monitoring

Nadere informatie

VIS UALS. Contact. Sportlaan 12-A 4131 NN Vianen +31 (0) (0)

VIS UALS. Contact.   Sportlaan 12-A 4131 NN Vianen +31 (0) (0) VIS UALS Contact +31 (0) 347 345032 +31 (0) 6 43800643 www.led-visuals.nl info@led-visuals.nl Sportlaan 12-A 4131 NN Vianen VIS UALS LED VISUALS BROCHURE Duurzame LED schermen voorzien van een Ultra High

Nadere informatie

Beheer brandmeldinstallaties

Beheer brandmeldinstallaties Beheer brandmeldinstallaties Nieuwe technieken en Certificering Siemens Fire Detection Brandrisico en de mogelijke consequenties Branddetetctie Automatisch blussen Evacuatie management Gevaren meldsysteem

Nadere informatie

Sammode Smart Lighting Concept

Sammode Smart Lighting Concept Sammode Smart Lighting Concept Het Sammode Smart Lighting Concept is opgebouwd uit zeer duurzame armaturen, die voorzien zijn van slimme lichtbesturingscomponenten zoals actuatoren (controllers en LEDdrivers)

Nadere informatie

MAXPRO VMS VIDEOBEHEER SYSTEEM. Het enige beveiligingsintegratie platform dat u nodig hebt

MAXPRO VMS VIDEOBEHEER SYSTEEM. Het enige beveiligingsintegratie platform dat u nodig hebt MAXPRO VMS VIDEOBEHEER SYSTEEM Het enige beveiligingsintegratie platform dat u nodig hebt We hebben onze rijke kennis van, en vertrouwde ervaring in, beveiligingssystemen samengevoegd in een krachtige

Nadere informatie