Automatische registratie aanwezigheid op de bouwplaats

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Automatische registratie aanwezigheid op de bouwplaats"

Transcriptie

1 Automatische registratie aanwezigheid op de bouwplaats Een bouwplaats is vandaag de dag een verzamelplaats van onderaannemers, ZZP ers en werknemers met verschillende nationaliteiten. Voor u als hoofdaannemer levert dit een enorme administratieve rompslomp op om te voldoen aan uw verplichtingen voortkomend uit onder andere de Wet Ketenaansprakelijkheid en de Arbeidsomstandighedenwet. Deze vaak nog papieren administratie in de bouwkeet is lastig te raadplegen en up-to-date te houden. Daarnaast wilt u tevens voorkomen dat onbevoegden zich op de bouwplaats bevinden. Wie is er op de bouwplaats aanwezig? Wat is zijn functie? Met welke opdracht is deze persoon daar? Beschikt hij wel over een werkvergunning of de juiste certificaten? Dat kunt u allemaal eenvoudig inzien en aantonen via automatische persoonsregistratie in combinatie met efficiënte toegangscontrole bij de ingang van de bouwplaats. Het enige dat u nodig heeft is een oplossing die u tijd en geld bespaart en veiligheid en gemak garandeert.

2 Gegevens hoeft u niet langer fysiek op de bouwplaats te bewaren.

3 ARAS Security check in at work Totaaloplossing ARAS Security heeft in samenwerking met Xenon54 een totaaloplossing ontwikkeld waarmee u in één klap bent verlost van deze problemen. De share@work software en het CardAccess toegangscontrolesysteem vormen samen de perfecte oplossing voor geautomatiseerde persoonsregistratie en flexibele toegangscontrole op de bouwplaats. In de share@work software kunt u per project een centraal medewerkersbestand aanmaken. Daarin registreert u van elke medewerker niet alleen de relevante persoonsgegevens, maar ook of hij beschikt over de vereiste werkvergunning en de juiste papieren zoals een geldig VCA certificaat of hijsbewijs. De software is webbased, waardoor de gegevens niet langer fysiek op de bouwplaats aanwezig hoeven te zijn maar veilig in de cloud staan. Na installatie van het CardAccess toegangscontrolesysteem op de bouwplaats wordt via het vaste netwerk, het 3G/4G netwerk, of WiFi een real-time verbinding gerealiseerd met share@ work, waarna de oplossing operationeel is. Beheer Als hoofdaannemer bent u eigenaar en beheerder van het systeem. Belangrijk voordeel is echter dat u niet langer verantwoordelijk bent voor de registratie van alle medewerkers. Deze verantwoordelijkheid kunt u met de uitgifte van gebruikersnamen en wachtwoorden delegeren naar uw onderaannemers. Zo maakt u hen verantwoordelijk voor de correcte registratie van hun medewerkers in het systeem, de plek waar deze verantwoordelijkheid volgens de Wet Ketenaansprakelijkheid thuishoort. Met deze werkwijze voldoet u dan ook aan uw wettelijke verplichtingen. Bovendien scheelt het u enorm veel administratief werk. Hoofdaannemer projecten Onderaannemer Als beheerder heeft u als enige toegang tot het complete systeem en inzicht in alle data. Onderaannemers hebben slechts toegang tot het voor hen afgeschermde deel en kunnen alleen de data van hun eigen medewerkers inzien en bewerken. Hiermee zijn de veiligheid en privacy gewaarborgd. U kunt het beheer voor een of meerdere projecten centraal uitvoeren, waardoor uw mensen op de bouwplaats worden ontlast. Werknemer 1 Werknemer 2 A B C Werknemers Werknemer 3 Werknemer 4 Werknemer 5 Werknemer 6 ZZP 1 ZZP 2 ZZP 3 ZZP 4 ZZP 5

4 Zekerheid over toegang, status en overzicht. Toegangspas Om toegang te krijgen tot de bouwplaats dient elke medewerker te beschikken over een persoonsgebonden toegangspas, wat het gebruiksgemak ten goede komt. ARAS Security levert standaard veilige Mifare DESfire kaarten die niet kunnen niet worden gehackt of gekopieerd. Met de speciale bouwplaatscodering hebben de kaarten bovendien een unieke code zodat ze uitsluitend kunnen worden gebruikt voor dit systeem. Tevens kunnen de passen klant- en bouwplaatsspecifiek worden geleverd. Kiest u voor een oplossing inclusief Magicard kaartprinter, dan kunt u de toegangspas zelf produceren, zowel centraal op het hoofdkantoor als op de bouwplaats. U kunt er dan ook voor kiezen de pasfoto van de medewerker op de kaart te drukken, waardoor deze tevens geschikt is als identificatiemiddel. Tenslotte kunt u ervoor kiezen de toegangspas niet te activeren bij de start van een project, maar pas bij aanvang van de werkzaamheden door de medewerker. Beveiliging en veiligheid Met deze oplossing bent u er zeker van dat alleen geregistreerde medewerkers toegang krijgen tot de bouwplaats. Immers, is iemand niet geregistreerd dan beschikt hij niet over een toegangspas. De beveiliging van de bouwplaats is daardoor optimaal. Medewerkers bieden bij aankomst op en vertrek van de bouwplaats hun toegangspas aan, aan het CardAccess toegangscontrolesysteem. De kaartlezers registreren de data en slaan deze op in de overkoepelende software. Hierdoor beschikt u 24/7 over een betrouwbare aanwezigheidsregistratie. Met de betrouwbare aanwezigheidsregistratie heeft u volledig zicht en grip op de bouwplaats wat ook de veiligheid ten goede komt. In geval van een incident heeft u namelijk real-time inzicht in het aantal mensen dat op de bouwplaats aanwezig is.

5 ARAS Security check in at work Met de oplossing van ARAS Security voor automatische aanwezigheidsregistratie en flexibele toegangscontrole op de bouwplaats wordt u als hoofdaannemer op vele terreinen ontzorgd: Geautomatiseerde persoonsregistratie met gebruiksvriendelijke software. Betrouwbare en volledige persoonsregistratie door de mogelijkheid in de software verplichte velden te definiëren. Tijdwinst en kostenreductie: als hoofdaannemer delegeert u de verantwoordelijkheid voor de persoonsregistratie en daarmee de administratieve werkzaamheden naar uw onderaannemers. Wet- en regelgeving: u voldoet op eenvoudige wijze aan de eisen van de Wet Ketenaansprakelijkheid en de Arbeidsomstandighedenwet. Veiligheid: in geval van een incident heeft u real-time inzicht in het aantal mensen dat op de bouwplaats aanwezig is. Standaard beoordelingstool: u kunt medewerkers beoordelen op zaken zoals vakkundigheid of veilig werken. Door te werken met gele en rode kaarten kunt u de toegangspas van medewerkers die hieraan niet voldoen blokkeren. Webbased: de gegevens staan versleuteld in de cloud en zijn altijd en overal beschikbaar. Gegevens breed beschikbaar: met gegevens uit share@work kunt u de werkplanning optimaliseren, de salarisadministratie vullen en eenvoudig rapportages genereren. Document management Tevens signaleert het systeem via document management of de werkvergunning of het VCA certificaat van een medewerker die zijn toegangspas aanbiedt nog geldig is of binnenkort dreigt te verlopen. Is dit het geval, dan kan de medewerker hierop tijdig actie ondernemen, anders wordt hem de toegang tot de bouwplaats geweigerd. Toekomstbestendig Met deze oplossing van ARAS Security bent u klaar voor de toekomst. Momenteel zijn er koppelingen mogelijk met verschillende managementsystemen in uw organisatie, zoals het HR-systeem en de salarisadministratie. Maar ook de koppeling met een camerabewakingssysteem behoort tot de mogelijkheden. Verder is het eenvoudig om de paslezers van het toegangscontrolesysteem te vervangen door biometrische oplossingen zoals vinger- of handscanners. Bovendien kunt u van de verzamelde data eenvoudig rapportages genereren ten behoeve van de controlerende instanties mochten deze hier in de toekomst om verzoeken.

6 VORM kiest voor werknemers registratie op de bouwplaats Eind augustus 2016 is de ontwikkelende bouwer VORM Bouw B.V. in samenwerking met ARAS een pilot op de bouwplaats gestart aan de Martinus Nijhofflaan in Delft. Het doel van deze pilot is een centraal medewerkersbestand te creëren door de toegangscontrole op een efficiënte wijze te koppelen. Deze manier van registreren bespaart tijd, maakt alle betrokken partijen bewust van veiligheid op de bouwplaats en zorgt voor een optimaal overzicht van de meegegeven data per werknemer. Van een papieren map op één locatie naar een digitaal systeem gekoppeld aan alle locaties Bij een bouwproject zijn ruw- tot afbouw medewerkers van veel verschillende bedrijven betrokken. Voor de veiligheid is het van groot belang dat men de juiste uitrusting draagt en in het bezit is van de juiste papieren, zoals een VCA of hijsbewijs. Dit is niet alleen de verantwoordelijkheid van de werkgevers, maar ook een verplichting vanuit de overheid. Voor een ontwikkelde bouwer als VORM die aan het de top van het project staat, is het belangrijk een registratie van aanwezig personeel te hebben zodat de wet- en regelgeving betrouwbaar kan worden nageleefd. Voorheen werden alle identiteitsbewijzen gekopieerd, gegevens genoteerd en verzameld in een map. Met de ingebruikneming van het nieuwe systeem wordt alle benodigde data digitaal opgeslagen. Zo blijven gegevens beter en betrouwbaarder bewaakt en zijn ze ook bruikbaar voor andere projecten van VORM. Daarnaast bouw je een digitaal dossier op voor bijvoorbeeld controlerende instanties. Besparing van tijd en mankracht Van dit nieuwe systeem kan al gebruik gemaakt worden nog vóór een nieuwe werknemer de bouwplaats betreedt. Het is namelijk mogelijk om werknemers (digitaal) vooraf aan te laten melden door de desbetreffende partner, inclusief certificaten, persoonsgegevens, notities, etc. De partner kan deze gegevens zelf ook inzien, zo heeft men toegang tot de data van de eigen aangemelde werknemers. Als een werknemer vooraf is aangemeld, kan bij aankomst op de bouwplaats al gelijk een persoonsgebonden toegangspas worden geprint, inclusief alle benodigde gegevens. Met deze pas krijgt de werknemer, indien alle data klopt, toegang tot de bouw. Voor de locatie Delft wordt gebruik gemaakt van een WiFi gekoppelde tourniquet en looppoort, zodat ook de plaatsing hiervan flexibel kan worden ingezet. De data gaat vervolgens draadloos en versleuteld naar de nabijgelegen keet waar het systeem alle verleende (en geweigerde) toegangen registreert. De overkoepelende software geeft verschillende overzichten weer van de werknemers welke op andere projecten van VORM weer worden gebruikt. Moeiteloos mee naar het volgend project Als een medewerker eenmaal in het systeem staat en een persoonsgebonden toegangspas heeft kan dezelfde pas worden gebruikt voor de toegang van een ander project van VORM. Voor dit project dient de werknemer alleen nog te worden geactiveerd. Mocht er bij een ander project bijvoorbeeld snel een goede installateur nodig zijn, dan kan men vanuit de software eenvoudig zien welke installateur nog de juiste PBM s in bezit heeft en of de benodigde papieren nog geldig zijn. Het pasje is al gemaakt, dus VORM hoeft deze enkel nog actief te maken voor het volgend project. Waarom VORM kiest voor ARAS Na een strenge selectieprocedure heeft VORM uiteindelijk voor de combinatie CardAccess toegangscontrole, Xenon54 planningsoftware en de Magicard kaartprinter gekozen. Dit is vooral gebaseerd op betrouwbaarheid, beheersbaarheid en integratiemogelijkheden. In België lopen al soortgelijke projecten met de Construbadge waarbij de regelgeving vanuit de overheid een stuk strenger verloopt. We zochten naar een systeem waarbij we een centraal medewerkersbestand konden creëren, gemakkelijk beheerd kan worden en waar we de juiste data kunnen meegeven aan de werknemers, aldus Tonnie Reijm van VORM. Daarnaast zal het systeem ons enorm gaan helpen bij de bewustwording over veiligheid bij de medewerkers van onze partners en bij onze eigen medewerkers.

7 ARAS Security check in at work We zochten naar een systeem waarbij we een centraal medewerkersbestand konden creëren, gemakkelijk beheerd kan worden en waar we de juiste data kunnen meegeven aan de werknemers.

8 Hoe het werkt Toekomstig gereed Aanmaken nieuw bouwproject in Aanmaken nieuw persoon en koppelen aan project(en) / werf Persoonsinfo automatisch naar toegangscontrole systeem Automatische melding Share@work SHARE@WORK toegangscontrole systeem op de bouwplaats ARAS ARAS Security B.V. - Postbus AE Drunen - Nederland Telefoon: +31 (0) Fax: +31 (0) Internet: info@aras.nl Wijzigingen en zetfouten voorbehouden

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Online documenten delen, archiveren en structureren voor. werkgevers, werknemers en accountants.

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Online documenten delen, archiveren en structureren voor. werkgevers, werknemers en accountants. Cloud Document Management & Secure Document Sharing Online documenten delen, archiveren en structureren voor werkgevers, werknemers en accountants. Online documenten delen, structureren en archiveren voor

Nadere informatie

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Nieuw bij Qwoater! Online documenten delen, archiveren en structureren voor

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Nieuw bij Qwoater! Online documenten delen, archiveren en structureren voor Nieuw bij Qwoater! Bespaar nu makkelijk tijd en geld met Digitaal Ondertekenen met Qwoater. Meer informatie op pagina 17. Cloud Document Management & Secure Document Sharing Online documenten delen, archiveren

Nadere informatie

Uw ambitie - onze oplossing

Uw ambitie - onze oplossing Uw ambitie - onze oplossing Een gezonde organisatie is een organisatie die is voorbereid op de uitdagingen van nu en die van de toekomst. Iedereen moet langer doorwerken, het liefst in goede gezondheid

Nadere informatie

Whitepaper. Heras Smart Access. Persoonsregistratie en aanwezigheidscontrole

Whitepaper. Heras Smart Access. Persoonsregistratie en aanwezigheidscontrole Whitepaper Heras Smart Access Persoonsregistratie en aanwezigheidscontrole Cao-partijen voor de bouw en infra beloofden per 1 januari 2016 een Bouwplaats-ID in te voeren. Per september 2017 is er nog geen

Nadere informatie

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Online documenten delen, archiveren en structureren voor. werkgevers, werknemers en accountants.

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Online documenten delen, archiveren en structureren voor. werkgevers, werknemers en accountants. Cloud Document Management & Secure Document Sharing Online documenten delen, archiveren en structureren voor werkgevers, werknemers en accountants. Versie: 2018-01 In deze brochure lees je onder andere...

Nadere informatie

Met een digitaal dossier bewaar je alles op één digitale plaats

Met een digitaal dossier bewaar je alles op één digitale plaats Met een digitaal dossier bewaar je alles op één digitale plaats De veiligste plek voor je personeelsdossier >> lees meer op: Loket.nl Online documenten delen, structureren en archiveren Foto s whatsappen,

Nadere informatie

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Online documenten delen, archiveren en structureren voor. accountants, werkgevers en werknemers

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Online documenten delen, archiveren en structureren voor. accountants, werkgevers en werknemers Cloud Document Management & Secure Document Sharing Online documenten delen, archiveren en structureren voor accountants, werkgevers en werknemers Versie: 2018-01 In deze brochure lees je onder andere...

Nadere informatie

CUMELA De Bouwplaats-ID, een goed idee? Ermelo 13 januari 2016 Klaas Sloots en Hans Brusse

CUMELA De Bouwplaats-ID, een goed idee? Ermelo 13 januari 2016 Klaas Sloots en Hans Brusse CUMELA De, een goed idee? Ermelo 13 januari 2016 Klaas Sloots en Hans Brusse 1. DOELEN BOUW-ID 2. WERKING BOUW-ID INHOUD 3. BOUWPLAATS-ID SYSTEEM 4. CAO BOUW EN INFRA EN ALGEMEEN VERBINDEND VERKLARING

Nadere informatie

Security Solutions. End-to-end security. Voor de beveiliging van uw fysieke toegangscontrolesysteem.

Security Solutions. End-to-end security. Voor de beveiliging van uw fysieke toegangscontrolesysteem. Security Solutions End-to-end security Voor de beveiliging van uw fysieke toegangscontrolesysteem. www.nedapsecurity.com security common practice IT best practices toegepast op fysieke beveiliging Bedrijven

Nadere informatie

Aanwezigheidsregistratie op werven

Aanwezigheidsregistratie op werven Aanwezigheidsregistratie op werven Via Checkinatwork doen werkgevers en aannemers die werken in onroerende staat uitvoeren aangifte van de mensen die op bepaalde werkplaatsen aanwezig zijn. Het systeem

Nadere informatie

Privacyverklaring msx-shop.nl

Privacyverklaring msx-shop.nl Inhoud 1. Inleiding 1 1.1 Vereisten verwerking persoonsgegevens... 2 1.2 Aanvullende vereisten... 2 1.3 Systeem... 2 1.3.1 Msx-shop.nl... 2 1.3.2 E-mailadressen voor beheerders en webmaster... 2 1.3.3

Nadere informatie

INSTALLATIEHANDLEIDING

INSTALLATIEHANDLEIDING INSTALLATIEHANDLEIDING Update van uw Mamut programma EEN GEDETAILLEERDE STAP-VOOR-STAP BESCHRIJVING VAN HOE U EEN UPDATE KUNT MAKEN VAN UW MAMUT BUSINESS SOFTWARE PROGRAMMA (VAN VERSIE 9.0 OF NIEUWER).

Nadere informatie

ARBEIDSKRACHT- REGISTRATIE EN TOEGANGSCONTROLE BOUWPLAATSEN REGISTRATIE TOEGANGS- CONTROLE RAPPORTAGE

ARBEIDSKRACHT- REGISTRATIE EN TOEGANGSCONTROLE BOUWPLAATSEN REGISTRATIE TOEGANGS- CONTROLE RAPPORTAGE REGISTRATIE EN OP TOEGANGSCONTROLE BOUWPLAATSEN REGISTRATIE ARBEIDSKRACHT- TOEGANGS- CONTROLE RAPPORTAGE Registratie en bewaking Herkent u deze situatie? Als bouwonderneming draagt u de verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Check voor stortklaar beton

Check voor stortklaar beton Check in@work voor stortklaar beton www.suivo.com Automatiseer je aanwezigheidsregistratie en voorkom boetes Met Check in@work voor stortklaar beton heb je een gebruiksvriendelijke oplossing voor de wet

Nadere informatie

Het gebruik van EZcloud van UNV i.c.m. UNV netwerkrecorders Verkorte handleiding

Het gebruik van EZcloud van UNV i.c.m. UNV netwerkrecorders Verkorte handleiding Het gebruik van EZcloud van UNV i.c.m. UNV netwerkrecorders Verkorte handleiding 1. Account aanmaken Download en installeer de EZview app voor ios (Apple iphone) of Android gebaseerde smartphones. (PS.

Nadere informatie

VVE-UP. De Haagse Scholen 18 juni 2012. Margot de Ruiter Projectleider VVE-UP

VVE-UP. De Haagse Scholen 18 juni 2012. Margot de Ruiter Projectleider VVE-UP VVE-UP De Haagse Scholen 18 juni 2012 Margot de Ruiter Projectleider VVE-UP Doel vanavond U informeren over VVE-UP (Met de gedachte: als u meer weet over de achtergrond kunt u beter meedenken). Beantwoorden

Nadere informatie

A C C E S S & I D E N T I T Y m A N A G E M E N T

A C C E S S & I D E N T I T Y m A N A G E M E N T Z O R G A C C E S S & I D E N T I T Y m A N A G E M E N T Balans tussen toegankelijkheid en beveiliging "Is het mogelijk dat de medische staf overal en snel over medische gegevens kan beschikken, terwijl

Nadere informatie

1. Inhoudsopgave Vooraf Stap 1: Functie aanvragen Stap 2: Certificaat installeren Stap 3: URL registreren...

1. Inhoudsopgave Vooraf Stap 1: Functie aanvragen Stap 2: Certificaat installeren Stap 3: URL registreren... Handleiding OSO 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave... 2 2. Vooraf... 3 3. Stap 1: Functie aanvragen... 3 4. Stap 2: Certificaat installeren... 4 5. Stap 3: URL registreren... 5 6. Overstapdossier klaarzetten

Nadere informatie

Kosten besparen en efficiënter werken. Dé digitale oplossing voor voorspelbaar onderhoud voor de installateur van nu. Dat wil je meemaken.

Kosten besparen en efficiënter werken. Dé digitale oplossing voor voorspelbaar onderhoud voor de installateur van nu. Dat wil je meemaken. Dé digitale oplossing voor voorspelbaar onderhoud voor de installateur van nu Product Data Blad Kosten besparen en efficiënter werken Dat wil je meemaken. Binnenkort ook beschikbaar voor: Tzerra Ace Calenta

Nadere informatie

Privacy Policy v Stone Internet Services bvba

Privacy Policy v Stone Internet Services bvba Privacy Policy v09.16 Stone Internet Services bvba Stone Internet Services Privacy Policy Dit document heeft als doel te beschrijven hoe Stone Internet Services bvba omgaat met het opslaan en beheren van

Nadere informatie

Het gebruik van EZcloud van UNV i.c.m. UNV netwerkrecorders Verkorte handleiding

Het gebruik van EZcloud van UNV i.c.m. UNV netwerkrecorders Verkorte handleiding Het gebruik van EZcloud van UNV i.c.m. UNV netwerkrecorders Verkorte handleiding 1. Account aanmaken Download en installeer de EZview app voor ios (Apple iphone) of Android gebaseerde smartphones. (PS.

Nadere informatie

Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website.

Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website. Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website. 1 Inhoud Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website.... 1 Het registratieproces...

Nadere informatie

De AVG. Wat kan De Bouwpas voor u betekenen

De AVG. Wat kan De Bouwpas voor u betekenen De AVG Wat kan De Bouwpas voor u betekenen De AVG Wat is het eigenlijk Waar gaat de Verordening over Wat verandert er Wat zijn de actiepunten Wat kan De Bouwpas voor u betekenen De AVG: Wat is het eigenlijk

Nadere informatie

Handleiding. CardAccess. Quick Start Handleiding CA3000 Versie Aanvullende informatie. Artikelnummer: CA3000. Versie: September 2016

Handleiding. CardAccess. Quick Start Handleiding CA3000 Versie Aanvullende informatie. Artikelnummer: CA3000. Versie: September 2016 Handleiding CardAccess Quick Start Handleiding CA3000 Versie 2.11 Aanvullende informatie Artikelnummer: CA3000 Versie: September 2016 ARAS Security B.V. Postbus 218 5150 AE Drunen NL Thomas Edisonweg 5

Nadere informatie

Organisaties met een wagenpark krijgen er vaak mee te maken: medewerkers die hun gemaakte kilometers onnauwkeurig bijhouden. Vergeten of geen tijd

Organisaties met een wagenpark krijgen er vaak mee te maken: medewerkers die hun gemaakte kilometers onnauwkeurig bijhouden. Vergeten of geen tijd Organisaties met een wagenpark krijgen er vaak mee te maken: medewerkers die hun gemaakte kilometers onnauwkeurig bijhouden. Vergeten of geen tijd wordt als reden aangevoerd, maar het niet correct bijhouden

Nadere informatie

VAN GEELKERKEN Advocaten

VAN GEELKERKEN Advocaten Privacy disclaimer I. Rechtsgrond voor het verwerken van persoonsgegevens Van Geelkerken advocaten verwerkt voor de uitvoering van de aan haar verstrekte opdracht persoonsgegevens voor zover die noodzakelijk

Nadere informatie

Handleiding E-View Aanvullende module voor Business Partners

Handleiding E-View Aanvullende module voor Business Partners Handleiding E-View Aanvullende module voor Business Partners Januari 2015 Versie 3.0 Inhoud 1. Gebruik maken van E-view... 4 1.1 Gebruikersaccount activeren... 4 1.2 Inloggen op E-view... 5 2. Home...

Nadere informatie

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding 1 Overzicht Steeds vaker komen we de term web applicatie tegen bij software ontwikkeling. Een web applicatie is een programma dat online op een webserver

Nadere informatie

User Management. Tijdrestrictie per gebruiker

User Management. Tijdrestrictie per gebruiker User Management Tijdrestrictie per gebruiker User Management In deze handleiding zullen wij uitleggen hoe u op basis van User Management een tijdrestrictie kunt opleggen aan specifieke gebruikers. Dit

Nadere informatie

Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus

Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus Versie 1.2 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Zakelijk Office 365 voor het eerst gebruiken... 4 2.1 Inloggen op Zelfservice

Nadere informatie

Kosten besparen en efficiënter werken Dat wil je meemaken. Dé digitale oplossing voor voorspelbaar onderhoud voor de installateur van nu

Kosten besparen en efficiënter werken Dat wil je meemaken. Dé digitale oplossing voor voorspelbaar onderhoud voor de installateur van nu Dé digitale oplossing voor voorspelbaar onderhoud voor de installateur van nu Product Data Blad Kosten besparen en efficiënter werken Dat wil je meemaken. is de nieuwe digitale service, waarmee Remeha

Nadere informatie

Gebruikersregistratie

Gebruikersregistratie Handleiding voor gebruikers 8 januari 2018 Versie 2.1 INHOUDSOPGAVE 1. Over deze handleiding 4 1.1 Voor wie 4 1.2 Gebruik iconen 4 2. Aan de slag met 5 3. Gebruikersprofiel zoeken 6 3.1 Zoeken 6 3.2 Zoekresultaten

Nadere informatie

Inleiding BusinessTrack RRS

Inleiding BusinessTrack RRS Inleiding BusinessTrack RRS In de eerste plaats onze dank voor het gebruiken van BusinessTrack voor uw fiscale Ritten Registratie. Gezien er bij het gebruik van het systeem een aantal opties zijn, willen

Nadere informatie

Aanwezigheidsregistratie Context van de nieuwe wetgeving

Aanwezigheidsregistratie Context van de nieuwe wetgeving Aanwezigheidsregistratie Context van de nieuwe wetgeving Inhoud Lange voorgeschiedenis Flankerende maatregelen Hoe zich voorbereiden? Sancties Construbadge: stand van zaken 2 Lange voorgeschiedenis 2008:

Nadere informatie

Zakelijk Office 365 Aan de slag met Zakelijk Office 365

Zakelijk Office 365 Aan de slag met Zakelijk Office 365 Zakelijk Office 365 Aan de slag met Zakelijk Office 365 Versie 1.2 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Zakelijk Office 365 voor het eerst gebruiken... 4 2.1 Inloggen op Zelfservice ICT-diensten... 4 2.2

Nadere informatie

Handleiding voor eindgebruikers internet applicatie PAM. Periodieke Arbeidsgezondheidkundige Monitor (PAM) voor de Ambulancesector

Handleiding voor eindgebruikers internet applicatie PAM. Periodieke Arbeidsgezondheidkundige Monitor (PAM) voor de Ambulancesector Handleiding voor eindgebruikers internet applicatie PAM Periodieke Arbeidsgezondheidkundige Monitor (PAM) voor de Ambulancesector INTRODUCTIE Binnen de ambulancesector heeft het Coronel Instituut voor

Nadere informatie

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN.

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN. HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN www.exactonline.nl GROEIMODEL VOOR AMBITIEUZE ACCOUNTANTS MEER INFORMATIE? WWW.EXACTONLINE.NL/ACCOUNTANTS Hoe Exact accountants helpt groeien Exact focust zich nadrukkelijk

Nadere informatie

WHO NEEDS ENEMIES WAAR DIENT U OP TE LETTEN? De BrainCheck is o.a.

WHO NEEDS ENEMIES WAAR DIENT U OP TE LETTEN? De BrainCheck is o.a. WHO NEEDS ENEMIES Onze IT-omgeving staat bloot aan een groot aantal dreigingen. DDoS aanvallen zijn aan de orde van de dag en hackers proberen hun slag te slaan. Maar de grootste dreiging voor onze digitale

Nadere informatie

PRIVACYREGLEMENT PUBLIEKE XS-KEYS behorend bij XS-Key Systeem van Secure Logistics BV

PRIVACYREGLEMENT PUBLIEKE XS-KEYS behorend bij XS-Key Systeem van Secure Logistics BV PRIVACYREGLEMENT PUBLIEKE XS-KEYS behorend bij XS-Key Systeem van Secure Logistics BV Artikel 1. Definities In dit privacy reglement worden de volgende niet-standaard definities gebruikt: 1.1 XS-Key De

Nadere informatie

Meer vastgoed beheren in minder tijd

Meer vastgoed beheren in minder tijd Meer vastgoed beheren in minder tijd De perfecte software voor vastgoedprofessionals Zoekt u betrouwbare software om uw vastgoedportefeuille efficiënt en effectief te managen? Of bent u opzoek naar CRM-

Nadere informatie

Handleiding. Phera. Quick Start Handleiding Phera Versie 1.8. Aanvullende informatie. Artikelnummer: PHERA. Versie: Mei 2016

Handleiding. Phera. Quick Start Handleiding Phera Versie 1.8. Aanvullende informatie. Artikelnummer: PHERA. Versie: Mei 2016 Handleiding Phera Quick Start Handleiding Phera Versie 1.8 Aanvullende informatie Artikelnummer: PHERA Versie: Mei 2016 ARAS Security B.V. Postbus 218 5150 AE Drunen NL Thomas Edisonweg 5 5151 DH Drunen

Nadere informatie

Privacy & Security Statement / Werkend Nederland BV. Werken met Persoonsgegevens

Privacy & Security Statement / Werkend Nederland BV. Werken met Persoonsgegevens Privacy & Security Statement / Werkend Nederland BV Inleiding Werkend Nederland werkt met persoonsgegevens. We zijn ons hiervan bewust en gaan integer om met uw gegevens. In dit document kunt u lezen hoe

Nadere informatie

Visma Software Talent & Salaris. Inrichten Digitale Loonstrook

Visma Software Talent & Salaris. Inrichten Digitale Loonstrook Copyright Visma Software B.V. Postbus 747 3800 AS Amersfoort Alle rechten voorbehouden. Verveelvuldiging of openbaarmaking, geheel of gedeeltelijk, is niet toegestaan dan met schriftelijke toestemming

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING PARKINSON VERENIGING

PRIVACYVERKLARING PARKINSON VERENIGING PRIVACYVERKLARING PARKINSON VERENIGING Via de website (www.parkinson-vereniging.nl) en het platform, waar u een Persoonlijk Parkinson Dossier kunt aanmaken, van De Parkinson Vereniging worden privacygevoelige

Nadere informatie

research manager wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar

research manager wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar research manager wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar research manager is een product van: Cloud9 Software B.V. www.cloud9software.nl wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar U kunt via onderstaande

Nadere informatie

Sneller en gemakkelijker. plannen met Time-Wize Planning

Sneller en gemakkelijker. plannen met Time-Wize Planning Sneller en gemakkelijker plannen met Time-Wize Planning Time-Wize Planning Betere grip op arbeidstijd en daarmee personeelskosten Hoeveel medewerkers zijn er? Wie is er wanneer? Wie gaat het werk doen?

Nadere informatie

Ziek- en herstelmeldingen, inclusief vervangingen

Ziek- en herstelmeldingen, inclusief vervangingen Ziek- en herstelmeldingen, inclusief vervangingen Ziek melding Inzicht Grip Herstel melding Vervangingen Grip op bedrijfsvoering en sturen op onderwijskwaliteit Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Inloggen...

Nadere informatie

VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS VAN KLANTEN OF LEVERANCIERS

VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS VAN KLANTEN OF LEVERANCIERS PRIVACY POLICY Westvliet B.V. hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

AccountAnders Portal. Grenzeloos. gemak

AccountAnders Portal. Grenzeloos. gemak AccountAnders Portal Grenzeloos gemak Het AccountAnders Portal Als het gaat over uw financiële informatie zijn efficiëncy, veiligheid en continuïteit erg belangrijk. Met het AccountAnders Portal, uw persoonlijke

Nadere informatie

track-and-trace Kwaliteit, gemak en up-to-date inzicht

track-and-trace Kwaliteit, gemak en up-to-date inzicht Kwaliteit, gemak en up-to-date inzicht Kwaliteit, gemak en up-to-date inzicht Meten is weten. Om zeker te weten dat uw voertuigen en medewerkers optimaal presteren, wilt u inzicht in waar ze zijn en wat

Nadere informatie

IMI-rollen en -taken

IMI-rollen en -taken IMI-rollen en -taken 1. INLEIDING... 2 2. ROLLEN VOOR AUTORITEITEN... 2 2.1. NATIONALE IMI-COÖRDINATOR... 2 2.2. TOEGANGSBEHEERDERS... 2 2.3. COÖRDINATOREN... 3 2.4. AUTORITEITEN... 3 3. GEBRUIKERSROLLEN

Nadere informatie

Onze meest moderne, intuitieve software ooit. Een volledige SaaS oplossing voor ehrm, Payroll & Finance.

Onze meest moderne, intuitieve software ooit. Een volledige SaaS oplossing voor ehrm, Payroll & Finance. Visma.net Payroll Onze meest moderne, intuitieve software ooit. Een volledige SaaS oplossing voor ehrm, Payroll & Finance. GRAAG STELLEN WIJ U VOOR AAN Altijd en overal online beschikbaar en maximale ondersteuning

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING ABBOTT B.V.

PRIVACYVERKLARING ABBOTT B.V. PRIVACYVERKLARING ABBOTT B.V. Abbott B.V. respecteert de privacy van de bezoekers van haar onderneming en website. In het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot geautomatiseerde verwerking

Nadere informatie

Pauzes registeren - instellingen voor beheerders

Pauzes registeren - instellingen voor beheerders Pauzes registeren - instellingen voor beheerders Onze ontwikkelaars hebben Yoobi uitgebreid met extra functionaliteiten, waardoor het nu mogelijk is om pauzes vast te leggen én sneller uren te registreren.

Nadere informatie

Welkom bij de demonstratie van het Welkom bij de systeem demonstratie van Klachten en Meldingen

Welkom bij de demonstratie van het Welkom bij de systeem demonstratie van Klachten en Meldingen Welkom bij de demonstratie van het Welkom bij de systeem demonstratie van Management Klachten en Meldingen System Systemen van Inception Borgen Verbeteren Systemen van Inception Borgen Verbeteren Systemen

Nadere informatie

4 redenen om toegang tot online. applicaties te centraliseren

4 redenen om toegang tot online. applicaties te centraliseren 4 redenen om toegang tot online applicaties te centraliseren Het aantal online applicaties blijft maar groeien. Ze geven administratie- en accountantskantoren flinke voordelen tegenover lokale software.

Nadere informatie

Privacy reglement Christel de Koker (Bekken) Fysiotherapie

Privacy reglement Christel de Koker (Bekken) Fysiotherapie Privacy policy Christel de Koker (Bekken) Fysiotherapie Wij verwerken de volgende persoonsgegevens: Christel de Koker (Bekken) Fysiotherapie te Hillegom verwerkt persoonsgegevens van u doordat u gebruik

Nadere informatie

Onderstaande vragen en antwoorden hebben alleen betrekking op het nachtregister zoals dit door de burgemeester van Simpelveld is vastgesteld.

Onderstaande vragen en antwoorden hebben alleen betrekking op het nachtregister zoals dit door de burgemeester van Simpelveld is vastgesteld. Onderstaande vragen en antwoorden hebben alleen betrekking op het nachtregister zoals dit door de burgemeester van Simpelveld is vastgesteld. Voorwoord Sinds lange tijd maakt de gemeente gebruik van een

Nadere informatie

HET KLOKSYSTEEM. De boeman of oplossing?

HET KLOKSYSTEEM. De boeman of oplossing? HET KLOKSYSTEEM De boeman of oplossing? INTRODUCTIE Leuk dat je dit kennisdocument hebt gedownload! Tijd- en urenregistratie zijn voor veel organisaties cruciale bedrijfsonderdelen van de interne boekhouding,

Nadere informatie

A&D Delivery Privacy Verklaring

A&D Delivery Privacy Verklaring A&D Delivery Privacy Verklaring Dit is de Privacy verklaring van A&D Delivery. In deze Privacy verklaring leest u alles over de manier waarop uw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan

Nadere informatie

plannings agenda De overkoepelende agenda voor arbodiensten, bedrijfsartsen en (verzuim-) dienstverleners.

plannings agenda De overkoepelende agenda voor arbodiensten, bedrijfsartsen en (verzuim-) dienstverleners. Uw totale planningsproces in één online portaal 24 uur per dag, 7 dagen per week in staat afspraken te boeken! De overkoepelende agenda voor arbodiensten, bedrijfsartsen en (verzuim-) dienstverleners.

Nadere informatie

Smart-VPN app voor ios

Smart-VPN app voor ios Smart-VPN app voor ios Smart-VPN app voor ios. DrayTek heeft de Smart-VPN app uitgebracht voor ios gebruikers (link). Met deze VPN App is het mogelijk voor ios gebruikers om een SSL VPN tunnel op te zetten

Nadere informatie

Implementatie administratieve organisatie en interne controle.

Implementatie administratieve organisatie en interne controle. Implementatie administratieve organisatie en interne controle. BLOK A Algemeen U dient een beschrijving van de interne organisatie aan te leveren. Deze beschrijving dient te bevatten: A3 Een organogram

Nadere informatie

ISYTEC BV Privacybeleid Versie

ISYTEC BV Privacybeleid Versie ISYTEC BV Privacybeleid Versie 21-5-2018 Isytec BV Privacy beleid 1 van 6 Inhoud Isytec BV... 3 Privacy en veiligheid... 3 De Algemene Verordening Gegevensbescherming... 3 Uitgangspunten 3 Rechtmatigheid,

Nadere informatie

Registreren, analyseren en verantwoorden

Registreren, analyseren en verantwoorden Registreren, analyseren en verantwoorden Inhoud DAS in het kort DAS in het kort 3 De voordelen voor u 4 Effecten meten 4 Uw opdracht verantwoorden 5 Werkwijze methodiseren 6 Samenwerking bevorderen 7 Kosten

Nadere informatie

Privacyverklaring Fidesa

Privacyverklaring Fidesa Privacyverklaring Fidesa Wij verwerken de volgende persoonsgegevens: Fidesa, praktijk voor Bekkenfysiotherapie te Kaatsheuvel verwerkt persoonsgegevens van u doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of

Nadere informatie

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken Privacy statement Bloemen en zorgboerderij de Scholte Jouw privacy is voor Bloemen en zorgboerderij de Scholte van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywetgeving, de Algemene verordening

Nadere informatie

AdviesburoPurmerend BV begrijpt dat AVG-wetgeving continu van toepassing is en dat wij de gegevens regelmatig moeten controleren en updaten.

AdviesburoPurmerend BV begrijpt dat AVG-wetgeving continu van toepassing is en dat wij de gegevens regelmatig moeten controleren en updaten. AVG Verklaring Hierbij verklaart AdviesburoPurmerend BV dat de inspanningen zijn verricht zoals die voortvloeien uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In de hierna volgende verklaring

Nadere informatie

Handleiding. Documentbeheer. PlanCare 2. elektronisch cliënten dossier. G2 Paramedici het EPD voor paramedici. Handleiding. Declareren. Versie 3.0.0.

Handleiding. Documentbeheer. PlanCare 2. elektronisch cliënten dossier. G2 Paramedici het EPD voor paramedici. Handleiding. Declareren. Versie 3.0.0. Handleiding Documentbeheer Handleiding Declareren Versie 3.0.0.3 PlanCare 2 elektronisch cliënten dossier G2 Paramedici het EPD voor paramedici INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding... 2 2 Gebruik van de module...

Nadere informatie

Onder verwerken van uw persoonsgegevens verstaan we o.a.: het verzamelen, het opslaan, gebruiken, doorgeven en verwijderen van uw gegevens.

Onder verwerken van uw persoonsgegevens verstaan we o.a.: het verzamelen, het opslaan, gebruiken, doorgeven en verwijderen van uw gegevens. PRIVACY VERKLARING Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking getreden. De AVG bevat nieuwe privacyregels met als belangrijkste doel uw persoonsgegevens nog beter

Nadere informatie

Getting Started Guide

Getting Started Guide Getting Started Guide Basecone Getting Started Guide Startersgids versie 2.0 augustus 2012 Welkom bij Basecone! Wij zijn blij dat u heeft gekozen voor Basecone als uw document hub Met deze Getting Started

Nadere informatie

Privacyverklaring FMdesk bv

Privacyverklaring FMdesk bv Privacyverklaring FMdesk bv Deze privacyverklaring heeft betrekking op www.fmdesk.nl, www.support.fmdesk.nl en de klantensites die onder het label FMdesk aan klanten ter beschikking worden gesteld. Via

Nadere informatie

BOUWOPLOSSINGEN. Rens Drent & Erik de Meijer

BOUWOPLOSSINGEN. Rens Drent & Erik de Meijer BOUWOPLOSSINGEN Rens Drent & Erik de Meijer Agenda Exact in de bouw Onze oplossingen Service Management Urenportaal Opdrachtgeversportaal Vragenlijsten Materiaal/Materieel scannen in het magazijn Klant

Nadere informatie

Privacybeleid Versie

Privacybeleid Versie Inhoud Privacybeleid Versie 29-1-2019 Stichting ConcertCheck...2 Privacy en veiligheid...2 De Algemene Verordening Gegevensbescherming...2 Uitgangspunten...2 Rechtmatigheid, behoorlijkheid, transparantie...2

Nadere informatie

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Zevenboom.

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Zevenboom. Orbis Software Case Study Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Zevenboom. Zevenboom www.schildersvoordeel.nl In 1842 begon dhr. Zevenboom in

Nadere informatie

Efficiënter werken? Dat kan met Salariszaken!

Efficiënter werken? Dat kan met Salariszaken! Efficiënter werken? Dat kan met Salariszaken! Met de online diensten van Salariszaken heeft u altijd toegang en overzicht. Dit is makkelijk, efficiënt en bespaart tijd en geld. Mocht het nodig zijn, dan

Nadere informatie

The next revolution in Point of Sales

The next revolution in Point of Sales The next revolution in Point of Sales Maak kennis met OmniQstore Dé toekomst van POS-systemen De wereld verandert sneller dan ooit: u wordt dagelijks geconfronteerd met nieuwe wetten, technologieën, bedrijfsmodellen

Nadere informatie

INSCHRIJVEN VAN MEDEWERKERS VOOR EEN TRAINING BIJ DE VDO ACADEMY

INSCHRIJVEN VAN MEDEWERKERS VOOR EEN TRAINING BIJ DE VDO ACADEMY INSCHRIJVEN VAN MEDEWERKERS VOOR EEN TRAINING BIJ DE VDO ACADEMY Als u voor het eerst op de VDO Academy bent en u heeft uzelf niet geregistreerd nog geen medewerkers geregistreerd uw bedrijf is nog onbekend

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebouwbeheer Automatisch gemeenschappelijke deuren beheren Gebruikershandleiding Versie:20160404 Inhoud Inleiding... 3 De Gebouwbeheer functie in het Ivana Easy beheerplatform... 4 De functie of rol Gebouwbeheer

Nadere informatie

Eén online beheeromgeving voor al uw cv-ketels. getqupit.com/voor-installateurs. Beheer op afstand Product binnenkort beschikbaar v1.

Eén online beheeromgeving voor al uw cv-ketels. getqupit.com/voor-installateurs. Beheer op afstand Product binnenkort beschikbaar v1. Eén online beheeromgeving voor al uw cv-ketels. getqupit.com/voor-installateurs Qupit cv-gateway Qupit cv-beheer op afstand Als eerste en enige merkonafhankelijk Beheer en bewaak verwarmingssystemen op

Nadere informatie

Instructie registratie & digitaal aanbieden

Instructie registratie & digitaal aanbieden Instructie registratie & digitaal aanbieden Registratie Om deel te kunnen nemen aan een tender, dient u uw organisatie éénmalig te registreren op het Negometrix platform. Het platform van Negometrix is

Nadere informatie

Managementsysteem voor Informatiebeveiliging Publiceerbaar Informatiebeveiligingsbeleid KW1C

Managementsysteem voor Informatiebeveiliging Publiceerbaar Informatiebeveiligingsbeleid KW1C Managementsysteem voor Informatiebeveiliging Publiceerbaar Informatiebeveiligingsbeleid KW1C Versie 01, februari 2017 Pagina 1 van 5 A.1 Opdrachtverstrekking Dit informatiebeveiligingsbeleid wordt in opdracht

Nadere informatie

Registratie Opleidingsregister

Registratie Opleidingsregister Registratie Opleidingsregister 1. Account aanmaken 2. Inloggen 3. Opleiding kiezen 4. Opleidingsinstelling kiezen 5. Dossier indienen 6. Betalen 7. Aanmelding dossier afronden 8. Opleidingsschema toevoegen

Nadere informatie

: Beknopte handleiding voor aanvraag toegangspasjes

: Beknopte handleiding voor aanvraag toegangspasjes Project : Plaats : Datum : maart 2013 Betreft : Beknopte handleiding voor aanvraag toegangspasjes 1. Uw heeft een mailtje ontvangen met een linkje naar het systeem om toegangspasjes aan te vragen voor

Nadere informatie

BIG DATA: OPSLAG IN DE CLOUD

BIG DATA: OPSLAG IN DE CLOUD BIG DATA & ANALYTICS BIG DATA: OPSLAG IN DE CLOUD FLEXIBEL EN SCHAALBAAR BEHEER VAN ENORME HOEVEELHEDEN INFORMATIE IN GROTE ORGANISATIES EFFICIËNT EN SCHAALBAAR OMGAAN MET INFORMATIE-EXPLOSIE De hoeveelheid

Nadere informatie

Handleiding Installatie en Gebruik Privacy- en Verzend Module Stichting Farmaceutische Kengetallen

Handleiding Installatie en Gebruik Privacy- en Verzend Module Stichting Farmaceutische Kengetallen Handleiding Installatie en Gebruik Privacy- en Verzend Module Stichting Farmaceutische Kengetallen Uitgebracht door : ZorgTTP Referentie : Handleiding installatie en gebruik Privacy- en Verzend Module

Nadere informatie

Toegangsregistratiesysteem ZuidPlus Handleiding opdrachtnemers

Toegangsregistratiesysteem ZuidPlus Handleiding opdrachtnemers Toegangsregistratiesysteem ZuidPlus Handleiding opdrachtnemers Inhoud 1. Algemeen... 4 1.1 Begrippen... 4 2. Eerste registratie en inloggen opdrachtnemer... 6 3. Registratie arbeidskrachten... 9 4. Aanmelden

Nadere informatie

Handleiding Salariscentrum.nl

Handleiding Salariscentrum.nl Handleiding Salariscentrum.nl Salariscentrum.nl is het online platform waarop verschillende diensten worden aangeboden aan geregistreerde gebruikers van Salarisadministratie en PayCheck van Wolters Kluwer.

Nadere informatie

Geef uw cv-onderhoudscontracten een nieuwe dimensie. getqupit.com/voor-installateurs. Diensten v1.0

Geef uw cv-onderhoudscontracten een nieuwe dimensie. getqupit.com/voor-installateurs. Diensten v1.0 Geef uw cv-onderhoudscontracten een nieuwe dimensie. getqupit.com/voor-installateurs Qupit diensten Qloud Qupit cv-beheer op afstand Qupit coach Qupit helpdesk Qupit app Proactief klantencontact met de

Nadere informatie

Privacystatement persoonsgegevens

Privacystatement persoonsgegevens Privacystatement persoonsgegevens Cello en jouw persoonsgegevens Cello verwerkt jouw persoonsgegevens. Dat gebeurt omdat je bij ons cliënt bent, bij ons werkt, onze website bezoekt of op een andere manier

Nadere informatie

Privacyverklaring Amsio BV

Privacyverklaring Amsio BV Privacyverklaring Amsio BV Via de website en de diensten van hostingbedrijf Amsio BV (www.amsio.com en www.netwerkstatus.nl) worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Amsio bv

Nadere informatie

PRIVACY REGLEMENT PERCURIS

PRIVACY REGLEMENT PERCURIS PRIVACY REGLEMENT PERCURIS Inleiding. Van alle personen die door Percuris, of namens Percuris optredende derden, worden begeleid -dat wil zeggen geïntervenieerd, getest, gere-integreerd, geadviseerd en

Nadere informatie

CONNECTED SCHOOL voor een efficiënte, effectieve en een veilige leeromgeving

CONNECTED SCHOOL voor een efficiënte, effectieve en een veilige leeromgeving CONNECTED SCHOOL voor een efficiënte, effectieve en een veilige leeromgeving SAMENVATTING CONNECTED SCHOOL School Betere uitstroom (lees betere resultaten) Aantrekkelijk zijn en blijven voor leraren Thuiswerken

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING PARKINSON VERENIGING

PRIVACYVERKLARING PARKINSON VERENIGING PRIVACYVERKLARING PARKINSON VERENIGING Via de website (www.parkinson-vereniging.nl) en het platform, waar u een Persoonlijk Parkinson Dossier kunt aanmaken, van De Parkinson Vereniging worden privacygevoelige

Nadere informatie

IT-GIDS VOOR DE ZORG

IT-GIDS VOOR DE ZORG IT-GIDS VOOR DE ZORG IT als drijvende kracht achter betere zorgverlening Wij hoeven u niet uit te leggen dat achter de beste zorg een hele organisatie schuilt. Digitalisering heeft de manier van werken

Nadere informatie

Slim reiskosten declareren: Meer gemak, snelheid en controle voor werkgever en werknemer

Slim reiskosten declareren: Meer gemak, snelheid en controle voor werkgever en werknemer Slim reiskosten declareren: Meer gemak, snelheid en controle voor werkgever en werknemer Het declareren van reiskosten is een proces waar organisaties vaak veel tijd aan kwijt zijn. In de meeste gevallen

Nadere informatie

Privacy reglement publieke XS-Key

Privacy reglement publieke XS-Key Privacy reglement publieke XS-Key Dit is het Privacy reglement behorend bij XS-Key Systeem van Secure Logistics BV (hierna te noemen SL ). 1. Definities In dit reglement worden de navolgende begrippen

Nadere informatie

Privacy Statement Vlotte Tantes

Privacy Statement Vlotte Tantes Privacy Statement Vlotte Tantes Per 25 mei 2018 wordt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ingevoerd en vervalt de huidige Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Wij blijven vanzelfsprekend

Nadere informatie