Kunstenpunt zoekt algemene leiding (v/x/m - voltijds) bijlage bij de vacature

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kunstenpunt zoekt algemene leiding (v/x/m - voltijds) bijlage bij de vacature"

Transcriptie

1 Kunstenpunt zoekt algemene leiding (v/x/m - voltijds) bijlage bij de vacature Contextinformatie bij de vacature voor algemene leiding van Kunstenpunt, met een ruimere situering van de organisatie en visie van Kunstenpunt en verder omschreven rollen van de algemene leiding. 1. Over Kunstenpunt De organisatie Kunstenpunt Kunstenpunt is het steunpunt voor de professionele kunsten (beeldende kunst, podiumkunsten en muziek) in Vlaanderen en vindt haar opdracht binnen het Kunstendecreet. Kunstenpunt stimuleert de ontwikkeling van de kunsten en het (kunsten)beleid, door het artistieke ecosysteem in kaart te brengen, kennis en expertise over de kunsten in Vlaanderen en Brussel te laten circuleren in binnen- en buitenland, spelers uit de kunsten en het beleid te verbinden, en de internationale dimensie van de kunsten te versterken. Bij het realiseren van haar missie stelt Kunstenpunt de kunstenaar centraal. Als steunpunt neemt het een onafhankelijke positie in met een brede visie op het gehele kunstenlandschap. Diversiteit binnen de kunsten en de transitie naar duurzame werk- en organisatiemodellen zijn speerpunten in de werking. Kunstenpunt bestaat uit een team van een 25-tal geëngageerde medewerkers die expertise steeds koppelen aan dienstbaarheid, verbinders met oog voor de gelaagdheid van het werkveld, zorgvuldige werkers met een kritische blik en een vleug humor. Kunstenpuntmedewerkers zijn ploegspelers, zowel binnen Kunstenpunt als in ons ruime netwerk aan partners. Kunstenpunt bestaat sinds 2015 en bouwt verder op de grondslagen van de drie organisaties die het voorafgingen. De geïntegreerde werking kreeg afgelopen jaren meer en meer vorm en heeft zich recent vertaald in een hernieuwd organisatiemodel, waarin coachend en gedeeld leiderschap centraal staat en gezocht wordt naar maximale autonomie voor de medewerkers binnen heldere rollen en afspraken. Leidinggevenden zorgen voor een helder kader en voor de condities waarin elke medewerker zijn of haar rollen kan opnemen. Beslissingen en voorstellen voor verbetering worden op een zo laag mogelijk niveau geformuleerd. We werken vandaag verder aan een open feedbackcultuur en een wendbare structuur. Lees hier het jaarverslag 2017 van Kunstenpunt.

2 Het manifest van Kunstenpunt In de nabije toekomst zien we een vanzelfsprekend divers Vlaanderen en Brussel, sterk verbonden met de rest van de wereld. We zijn als burger mobieler dan ooit en worden uitgedaagd om onze manier van denken, leven en werken aan te passen aan een realiteit die soms sneller verandert dan gewenst. Tegelijk willen we vertragen, en vaker stilstaan bij de essentie, bij wat telt. Kunstenpunt gelooft dat de kunsten in die snel bewegende samenleving een wezenlijke rol spelen als vrijplaats voor creatie, innovatie en zingeving. Vlaanderen en Brussel hebben een rijk kunstenveld met een sterke mondiale reputatie. Kunstenpunt is daarin een trotse en actieve partner die de vele makers, organisaties en netwerken ondersteunt en versterkt in de realisatie van hun doelen. Als referentie in het werkveld houden we de vinger aan de pols van wat leeft in het veld. In die dynamische omgeving en in het vaak complexe kunstenbeleid helpen we professionals, organisaties en overheden om zich goed geïnformeerd te oriënteren. Om dit te doen, beheren we een berg aan data die we zinvol en zorgvuldig ontsluiten voor binnen- en buitenlandse kunstwerkers, voor mensen actief in het kunstenbeleid en voor iedereen met een professionele interesse in ons kunstenveld. We volgen evoluties en trends, duiken diep in relevante thema s en we maken plaats voor experiment en de ontwikkeling van nieuwe methodieken, tools en kennis. We scannen de internationale horizon en brengen Vlaanderen succesvol naar de wereld, en omgekeerd. Onze belangrijkste meerwaarde creëren we via de talrijke initiatieven die we opzetten voor uitwisseling van kennis en ervaring. Zij dragen bij aan ontmoeting, aan versterkte netwerken en inspirerende reflectie. Omdat we als geen ander onze doelgroepen kennen en begrijpen, maken we met ons aanbod een merkbaar verschil als ondersteuner van een kwaliteitsvolle en eigenzinnige sector. 2. Verantwoordelijkheden en competenties algemene leiding Profiel Je hebt een klare kijk op het Vlaamse en Brusselse kunstenveld en je ziet de kracht van en dynamiek tussen de vele diverse spelers in dit veld. Je kan met je visie niet alleen de eigen ploeg, maar ook de sector en het beleid inspireren. Je begrijpt de unieke rol en het potentieel van een ondersteuner als Kunstenpunt en je ziet pistes om die meerwaarde verder te valoriseren. Je bent een coachend leider en spelverdeler die

3 ruimte creëert voor medewerkers om hun rollen op te nemen binnen een duidelijke structuur met een scherpe visie. Rollen en verantwoordelijkheden Volgende rollen en verantwoordelijkheden behoren tot het pakket van de algemene leiding: Ontwikkelt de algemene visie en strategie van Kunstenpunt Neemt verantwoordelijkheid voor het ontwikkelen en bewaken van de algemene visie en strategie van Kunstenpunt, voor de korte en lange termijn, en neemt zodoende de coördinatie op van het strategisch overleg binnen Kunstenpunt. Neemt verantwoordelijkheid voor de evenwichtige inzet van mensen en middelen, met aandacht voor evenwichten tussen de verschillende disciplines en kerntaken. Positioneert Kunstenpunt ten aanzien van de kunstensector(en), het beleid en binnen de culturele bovenbouw, binnen het kader dat de Vlaamse overheid voor het steunpunt schetst. Is alert voor evoluties in de kunsten en de ruimere samenleving, en toetst de eigen werking daar voortdurend aan af. Evalueert en stuurt bij waar nodig. Zorgt dat Kunstenpunt een organisatie is die handelt naar de principes van duurzaamheid, diversiteit en een faire praktijk. Zorgt voor de mensen en de organisatie van Kunstenpunt Neemt de lead van het team van coördinatoren, dat waakt over de operationele processen en interne afstemming. Zorgt ervoor dat Kunstenpunt zich als organisatie verder ontwikkelt en gezond blijft. Waakt over de balans tussen autonomie en gemeenschappelijk belang binnen de organisatie. Is een spelverdeler, geeft coachend leiding, zorgt dat de medewerkers van Kunstenpunt de mogelijkheden hebben om hun rollen ten volle te kunnen opnemen. Inspireert en motiveert. Zorgt dat de diverse medewerkers binnen Kunstenpunt tot hun recht komen - met aandacht voor de verschillende persoonlijkheden, noden, expertises, competenties, leeftijden, roots en genders. Onderhoudt een goede relatie met de Minister van Cultuur, diens kabinet en administratie Onderhoudt een constructieve dialoog met de Vlaams Minister van Cultuur, diens kabinet en administratie, over de kunsten en de eigen werking. Onderhandelt de beheersovereenkomst van Kunstenpunt. Onderhandelt het afsprakenkader waarbinnen Kunstenpunt met Departement CJM samenwerkt aan o.a. onderzoek en de realisatie van het internationale kunstenbeleid van de Vlaamse Gemeenschap.

4 Is het gezicht van de organisatie en aanspreekpunt voor de strategische partners in het culturele veld en de belendende beleidsdomeinen Verzorgt de relaties met de strategische partners van Kunstenpunt in de kunstensector, in binnen- en buitenland (o.a. met de belangenbehartigers, fondsen en sectorinstituten) en binnen de culturele bovenbouw. Verzorgt de relaties met de relevante overheidspartners van Kunstenpunt, binnen en buiten het kunstenbeleid, o.a. in de domeinen toerisme, onderwijs, innovatie en welzijn. Bouwt daarbij telkens ook op de expertise en netwerken van de medewerkers van Kunstenpunt. Staat voor een zorgvuldig beheer van de publieke middelen Kunstenpunt vervult een publieke rol en krijgt via het Kunstendecreet subsidies om de daarin omschreven opdracht invulling te geven. De algemene leiding is eindverantwoordelijke voor een kwalitatieve, grondig onderbouwde aanvraag en voor een correcte aanwending van de middelen. Verzekert transparantie in opbouw van de plannen en aanwending van de middelen t.a.v. overheid, sector en gemeenschap. Verzorgt de relatie met de Raad van Bestuur en Algemene Vergadering Gaat in overleg en legt verantwoording af aan de Raad van Bestuur, over de strategie, het gevoerde beleid en de resultaten van Kunstenpunt. Betrekt het bestuur en de Algemene Vergadering actief bij de werking van Kunstenpunt en stelt de bestuurders in staat om mee het verhaal van Kunstenpunt en van de kunsten uit te dragen. Verwachte competenties van de algemene leiding en formele vereisten: Je bent begeesterd door de kunsten, je ziet de kracht van en dynamiek tussen de vele diverse spelers en subsectoren, en je hebt een visie op de rol van kunst in de samenleving. Je kan een helikoptervisie omzetten in concrete sporen binnen de doelen van Kunstenpunt, in cocreatie met het hele team. Je hebt expertise in het kunsten- en cultuurbeleid. Je hebt aantoonbare ervaring in coachend leiding geven, waaruit zorgzaamheid blijkt voor mensen en middelen. Je hebt financieel-analytisch inzicht. Je bent een teamspeler, gelooft in samenwerking en weet dat een individu maar kan scoren dankzij een sterk team. Je bent een netwerker: verbinder van mensen, visies en doelen. Je gelooft in een gezonde debatcultuur, schept ruimte voor kritische stemmen, maar steeds met respect en met aandacht voor diversiteit.

5 Je bent een sterke, heldere communicator. Je hebt uitstekende kennis van Nederlands, Frans en Engels. Je hebt een masterdiploma (of equivalent) of een gelijkwaardig niveau op basis van opgebouwde ervaring. Je bent bereid om flexibel te werken en om, wanneer nodig, s avonds en in het weekend te werken.

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE CULTUURCENTRUM A1a2a3a

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE CULTUURCENTRUM A1a2a3a Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Directeur / Bestuurder

Directeur / Bestuurder Vacature Stichting Rijnstad is op zoek naar een Directeur / Bestuurder Directeur / Bestuurder Stichting Rijnstad is per 1 januari 2020 opzoek naar een bestuurder. De bestuurder stelt als eindverantwoordelijke

Nadere informatie

Kunstendecreet. decreet ondersteuning professionele. kunsten Vlaamse Gemeenschap

Kunstendecreet. decreet ondersteuning professionele. kunsten Vlaamse Gemeenschap Kunstendecreet decreet ondersteuning professionele kunsten Vlaamse Gemeenschap Vernieuwing regelgeving Kunsten 1. Historiek 2. Structuur nieuwe Kunstendecreet 2.1. Organisatie Kunstenbeleid 2.2. Subsidie

Nadere informatie

Verduidelijkende nota van de beoordelingscommissie sociaal-artistiek werk

Verduidelijkende nota van de beoordelingscommissie sociaal-artistiek werk Deze verduidelijkende nota is voorzien in het draaiboek artistieke beoordeling Kunstendecreet. Dit draaiboek is een gemeenschappelijk werkdocument voor alle partijen die betrokken zijn bij de advisering

Nadere informatie

Starten met leidinggeven

Starten met leidinggeven Starten met leidinggeven Starten met Leidinggeven Een nieuwe rol binnen uw organisatie. U gaat leidinggeven! Eerst was u een goede medewerker, professional, of expert en nu moet u de balans weten te vinden

Nadere informatie

Competenties van leerkrachten in scholen met een katholiek geïnspireerd opvoedingsproject

Competenties van leerkrachten in scholen met een katholiek geïnspireerd opvoedingsproject Competenties van leerkrachten in scholen met een katholiek geïnspireerd opvoedingsproject Deze lijst is het onderzoekresultaat van een PWO-traject binnen de lerarenopleidingen van de KAHO Sint-Lieven,

Nadere informatie

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE OPENBARE WERKEN B4-B5

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE OPENBARE WERKEN B4-B5 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

DE KRACHT VAN HET COLLECTIEF ONDERWIJS VAN MORGEN

DE KRACHT VAN HET COLLECTIEF ONDERWIJS VAN MORGEN Op weg naar 2020 Dit is het verhaal van de NUOVO scholengroep. Verantwoordelijk voor voortgezet onderwijs aan ruim 5.000 leerlingen in de stad Utrecht. Tien openbare scholen bieden samen een breed aanbod:

Nadere informatie

Profielschets Directeur en loco-gemeentesecretaris gemeente Oisterwijk/ tevens ambtelijk/strategisch opdrachtgever sociaal domein binnen de regionale

Profielschets Directeur en loco-gemeentesecretaris gemeente Oisterwijk/ tevens ambtelijk/strategisch opdrachtgever sociaal domein binnen de regionale Profielschets Directeur en loco-gemeentesecretaris gemeente Oisterwijk/ tevens ambtelijk/strategisch opdrachtgever sociaal domein binnen de regionale samenwerking Hart van Brabant Over Oisterwijk De gemeente

Nadere informatie

Maandag 26 maart Toespraak van JOKE SCHAUVLIEGE VLAAMS MINISTER VAN LEEFMILIEU, NATUUR EN CULTUUR

Maandag 26 maart Toespraak van JOKE SCHAUVLIEGE VLAAMS MINISTER VAN LEEFMILIEU, NATUUR EN CULTUUR Maandag 26 maart 2012 Toespraak van JOKE SCHAUVLIEGE VLAAMS MINISTER VAN LEEFMILIEU, NATUUR EN CULTUUR Uitreiking Prijs van de Vlaamse Gemeenschap voor Cultuurmanagement i.s.m. Bilsen Fonds - Antwerpen

Nadere informatie

Functiebeschrijving CLUSTERVERANTWOORDELIJKE NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B4-B5

Functiebeschrijving CLUSTERVERANTWOORDELIJKE NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B4-B5 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Onze visie op cliënten, medewerkers en organisatie vertrekt vanuit 6 waarden: Cliëntgestuurd, Integer, Inclusief, Open, Participatief, Professioneel.

Onze visie op cliënten, medewerkers en organisatie vertrekt vanuit 6 waarden: Cliëntgestuurd, Integer, Inclusief, Open, Participatief, Professioneel. missie en VISIE Het GielsBos wil een veilige en geborgen thuis bieden aan volwassenen en kinderen met een beperking. We bieden deze mensen en hun leefomgeving een brede ondersteuning vanuit ervaring en

Nadere informatie

Functieprofiel. Bestuurder bij Lumens. Lumens staat dicht bij de mensen. Organisatie en context. Inleiding. 1 December 2017

Functieprofiel. Bestuurder bij Lumens. Lumens staat dicht bij de mensen. Organisatie en context. Inleiding. 1 December 2017 Functieprofiel Bestuurder bij Lumens 1 December 2017 Organisatie en context Inleiding Lumens is een stichting die binnen het sociaal maatschappelijk domein focust op jeugd en buurten. Lumens stimuleert

Nadere informatie

Profiel NWO. Lid raad van bestuur tevens domeinvoorzitter Sociale en Geesteswetenschappen

Profiel NWO. Lid raad van bestuur tevens domeinvoorzitter Sociale en Geesteswetenschappen Profiel Lid raad van bestuur tevens domeinvoorzitter Sociale en Geesteswetenschappen Lid raad van bestuur, tevens domeinvoorzitter Sociale en Geesteswetenschappen De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk

Nadere informatie

Je ontwikkelt een gedeelde HR-visie en vertaalt deze in strategische doelstellingen, die passen binnen het strategisch meerjarenplan van KORTRIJK.

Je ontwikkelt een gedeelde HR-visie en vertaalt deze in strategische doelstellingen, die passen binnen het strategisch meerjarenplan van KORTRIJK. Functiebeschrijving HR - Manager KORTRIJK Functiegegevens Functiebenaming: Team: Loonschaal: HR-manager KORTRIJK P & O (Loon & Tijd + HR) A5a-A5b Plaats in de organisatie Je bent lid van het managementteam

Nadere informatie

Functiebeschrijving MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B1-B3

Functiebeschrijving MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B1-B3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Op weg naar een integraal kindcentrum. Janny Reitsma

Op weg naar een integraal kindcentrum. Janny Reitsma Op weg naar een integraal kindcentrum Janny Reitsma Programma: Verkenning van het integraal kindcentrum Leiderschap: mensen in beweging zetten Leiderschap: planmatig organiseren Leren als strategie voor

Nadere informatie

gemeentesecretaris / algemeen directeur

gemeentesecretaris / algemeen directeur Functieprofiel gemeentesecretaris / algemeen directeur De gemeente Lansingerland Lansingerland is een dynamische gemeente in het hart van de regio Rotterdam, bestaande uit de kernen Berkel en Rodenrijs,

Nadere informatie

Heroriëntering VVC. Heroriënteren naar een netwerkgedreven kennisknooppunt voor (inter)lokaal cultuurbeleid

Heroriëntering VVC. Heroriënteren naar een netwerkgedreven kennisknooppunt voor (inter)lokaal cultuurbeleid Heroriënteren naar een netwerkgedreven kennisknooppunt voor (inter)lokaal cultuurbeleid Intern doorlopen traject VVC Contextanalyse Het voorstel Netwerkgedreven? Kennisknooppunt? (Inter)lokaal cultuurbeleid?

Nadere informatie

TOESPRAAK Brussel, Donderdag 25 maart 2015

TOESPRAAK Brussel, Donderdag 25 maart 2015 TOESPRAAK Brussel, Donderdag 25 maart 2015 Sven Gatz Vlaams minister van Cultuur, Media, Jeugd, en Brussel Algemente Vergadering van Vlaamse Cultuur- en Gemeenschapscentra Beste cultuurprofessionals, Beste

Nadere informatie

Functiebeschrijving DESKUNDIGE TEWERKSTELLING EN SOCIALE ECONOMIE B1-B3

Functiebeschrijving DESKUNDIGE TEWERKSTELLING EN SOCIALE ECONOMIE B1-B3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Opdrachtsverklaring Missie - Visie

Opdrachtsverklaring Missie - Visie Opdrachtsverklaring Missie - Visie 1. Missie Sint-Lodewijk biedt aangepast onderwijs en/of begeleiding op maat aan kinderen, jongeren en volwassenen met een motorische beperking. Ook het gezin en breder

Nadere informatie

Beoordeling Kunstendecreet

Beoordeling Kunstendecreet Beoordeling Kunstendecreet Principes beoordelingssysteem Filosofie van het decreet Open en flexibel kader: tijdelijke commissies Balans tussen continuïteit en voldoende afwisseling Pool van beoordelaars

Nadere informatie

Nederlandse Rode Kruis zoekt ervaren bestuurders voor district Brabant Zuidoost

Nederlandse Rode Kruis zoekt ervaren bestuurders voor district Brabant Zuidoost Nederlandse Rode Kruis zoekt ervaren bestuurders voor district Brabant Zuidoost Uitdagend, zinvol Bent u de bestuurder met visie die kan motiveren, stimuleren en sturing geven aan een nieuw gevormd district?

Nadere informatie

2 De organisatie geeft aan welke actuele maatschappelijke ontwikkelingen relevant zijn in relatie tot haar missie en visie.

2 De organisatie geeft aan welke actuele maatschappelijke ontwikkelingen relevant zijn in relatie tot haar missie en visie. BEOORDELINGSELEMENTEN, BEOORDELINGSCRITERIA EN EVALUATIECRITERIA VAN DE SOCIAAL- CULTURELE ORGANISATIES MET EEN WERKING BINNEN SPECIFIEKE REGIO DECREET EN MEMORIE VAN TOELICHTING ARTIKEL 35, UITVOERINGSBESLUIT

Nadere informatie

2 De organisatie geeft aan welke actuele maatschappelijke ontwikkelingen relevant zijn in relatie tot haar missie en visie.

2 De organisatie geeft aan welke actuele maatschappelijke ontwikkelingen relevant zijn in relatie tot haar missie en visie. BEOORDELINGSELEMENTEN, BEOORDELINGSCRITERIA EN EVALUATIECRITERIA VAN DE SOCIAAL- CULTURELE ORGANISATIES MET EEN WERKING BINNEN SPECIFIEKE REGIO DECREET EN MEMORIE VAN TOELICHTING ARTIKEL 35, UITVOERINGSBESLUIT

Nadere informatie

2 jobstudenten Communicatie- en projectmedewerkers Frans Masereel centrum Kasterlee

2 jobstudenten Communicatie- en projectmedewerkers Frans Masereel centrum Kasterlee / Departement Cultuur, Jeugd en Media werft aan in contractueel dienstverband 2 jobstudenten Communicatie- en projectmedewerkers Frans Masereel centrum Kasterlee Afdeling: Waarborgen en beheren Frans Masereel

Nadere informatie

functiebenaming : cultuurbeleidscoördinator hoofdafdeling : cultuur en vrije tijd : cultureel centrum, bibliotheek, heemkunde, musea, toerisme

functiebenaming : cultuurbeleidscoördinator hoofdafdeling : cultuur en vrije tijd : cultureel centrum, bibliotheek, heemkunde, musea, toerisme functiebenaming : cultuurbeleidscoördinator hoofdafdeling : cultuur en vrije tijd dienst : cultureel centrum, bibliotheek, heemkunde, musea, toerisme niveau : A weddenschaal : A4a-A4b prestatie : 1/1 bezetting

Nadere informatie

Functiebeschrijving DESKUNDIGE NOODPLANNING B1-B3

Functiebeschrijving DESKUNDIGE NOODPLANNING B1-B3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Niet betrokken medewerkers worden gecreëerd door de organisatie zelf.

Niet betrokken medewerkers worden gecreëerd door de organisatie zelf. Vandaag Winst maken is het hoogste doel. Er heerst controle en hiërarchie. Klanten worden bediend. Met de omgeving is geen tot reactief contact. Het gaat goed zoals het gaat. Maar hoelang nog? Slechts

Nadere informatie

2 jobstudenten baliebediende

2 jobstudenten baliebediende / Departement Cultuur, Jeugd en Media werft aan in contractueel dienstverband 2 jobstudenten baliebediende Afdeling: Waarborgen en beheren Alden Biesen Beleidsdomein: Cultuur, Jeugd en Media Standplaats:

Nadere informatie

Functieprofiel. VOORZITTER EN LID RAAD VAN TOEZICHT Fidarda - SKOD

Functieprofiel. VOORZITTER EN LID RAAD VAN TOEZICHT Fidarda - SKOD bezoekadres Stationsstraat 29 a 9401 KW Assen postadres Postbus 479 9400 AL Assen telefoon (0592) 30 84 58 fax (0592) 33 15 35 e-mail info@ypsylon.nl KvK Friesland 56.48.77.54 www.ypsylon.nl Functieprofiel

Nadere informatie

Kern van leidinggeven in het nieuwe cluster

Kern van leidinggeven in het nieuwe cluster Kern van leidinggeven in het nieuwe cluster a. weet wat zij/hij wil; kan mee ontwerpen, kan het ontwerp in een nieuwe dagelijkse routine vertalen en in korte cycli snel verbeteren; b. heeft een fase-bewustzijn;

Nadere informatie

Toespraak Sven Gatz Minister van Cultuur, Media, Jeugd en Brussel CultuurContentement Brussel, dinsdag 13 maart 2018.

Toespraak Sven Gatz Minister van Cultuur, Media, Jeugd en Brussel CultuurContentement Brussel, dinsdag 13 maart 2018. Toespraak Sven Gatz Minister van Cultuur, Media, Jeugd en Brussel CultuurContentement Brussel, dinsdag 13 maart 2018 Dames en heren, - Het wordt een interessant jaar! Het proces van de overdracht van de

Nadere informatie

Academie voor Talent en Leiderschap Veiligheidsregio s. Leiderschapsprofiel strategisch leidinggevende

Academie voor Talent en Leiderschap Veiligheidsregio s. Leiderschapsprofiel strategisch leidinggevende Leiderschapsprofiel strategisch leidinggevende Leidinggevende*: er zijn 6 hoofdrollen geïdentificeerd voor de leidinggevende en 3 niveaus van leiderschap, te weten strategisch, tactisch en operationeel.

Nadere informatie

SAMENWERKING CULTUUR OOST-NEDERLAND

SAMENWERKING CULTUUR OOST-NEDERLAND SAMENWERKING CULTUUR 1 SAMENWERKING CULTUUR 2 SAMENWERKING CULTUUR Met ROUTE OOST ontwikkelen we een perspectief voor de Oost- Nederlandse culturele infrastructuur en een routekaart met en tussen de stedelijke

Nadere informatie

Beleidsvisie Sociaal Werk

Beleidsvisie Sociaal Werk Beleidsvisie Sociaal Werk Jo Vandeurzen Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin Het momentum Groot enthousiasme voor deelname aan werkgroepen Sociaal werkers uit verschillende sectoren en

Nadere informatie

2 jobstudenten Baliebediende Alden Biesen

2 jobstudenten Baliebediende Alden Biesen / werft aan in contractueel dienstverband 2 jobstudenten Baliebediende Alden Biesen Afdeling: Cultureel Erfgoed Beleidsdomein: Cultuur, Jeugd en Media Standplaats: Landcommanderij Alden Biesen, Kasteelstraat

Nadere informatie

ONZE AGENDA OPLEIDEN IN ROTTERDAM VOOR DE WERELD VAN MORGEN STRATEGISCHE AGENDA

ONZE AGENDA OPLEIDEN IN ROTTERDAM VOOR DE WERELD VAN MORGEN STRATEGISCHE AGENDA ONZE AGENDA OPLEIDEN IN ROTTERDAM VOOR DE WERELD VAN MORGEN STRATEGISCHE AGENDA VOORWOORD Hoe leiden we elke student op tot de professional voor de wereld van morgen? Met de blik op 2025 daagt die vraag

Nadere informatie

VRAGENLIJST LERENDE ORGANISATIE (op basis van Nelson & Burns) 1

VRAGENLIJST LERENDE ORGANISATIE (op basis van Nelson & Burns) 1 VRAGENLIJST LERENDE ORGANISATIE (op basis van Nelson & Burns) 1 Onderstaande diagnostische vragenlijst bestaat uit 12 items. De score geeft weer in welke mate uw organisatie reactief, responsief, pro-actief

Nadere informatie

Aanbevelingen voor culturele infrastructuur van de toekomst

Aanbevelingen voor culturele infrastructuur van de toekomst Aanbevelingen voor culturele infrastructuur van de toekomst Johan Penson Oktober 2016 Inleiding verandermanagement in organisaties masterplannen, voorstudies, actieplannen Sarc kunsten en erfgoed voorbeelden

Nadere informatie

Visienota EDUCARE / Transities 0-6 jaar. Onderwijscentrum Brussel Entiteit Gezin

Visienota EDUCARE / Transities 0-6 jaar. Onderwijscentrum Brussel Entiteit Gezin Visienota EDUCARE / Transities 0-6 jaar Onderwijscentrum Brussel Entiteit Gezin a. Situering Jonge kinderen (0-6 jaar) groeien op in diverse contexten: thuis, eventueel in de kinderopvang, en in de kleuterschool.

Nadere informatie

de Vlaamse Gemeenschap, vertegenwoordigd door haar regering, in de persoon van heer Sven Gatz, minister van Cultuur, Media, Jeugd en Brussel

de Vlaamse Gemeenschap, vertegenwoordigd door haar regering, in de persoon van heer Sven Gatz, minister van Cultuur, Media, Jeugd en Brussel Overeenkomst tussen de vzw Forum van Etnisch-Culturele Minderheden en de Vlaamse Gemeenschap Tussen de Vlaamse Gemeenschap, vertegenwoordigd door haar regering, in de persoon van heer Sven Gatz, minister

Nadere informatie

Profielschets gemeentesecretaris/algemeen directeur gemeente Katwijk

Profielschets gemeentesecretaris/algemeen directeur gemeente Katwijk Profielschets gemeentesecretaris/algemeen directeur gemeente Katwijk Ontwikkelgerichte en verbindende persoonlijkheid die de gemeentelijke organisatie verder ontwikkelt en het bestuur professioneel ondersteunt.

Nadere informatie

LOONT PASSIE? Een onderzoek naar de sociaal-economische positie van professionele kunstenaars in Vlaanderen

LOONT PASSIE? Een onderzoek naar de sociaal-economische positie van professionele kunstenaars in Vlaanderen LOONT PASSIE? Een onderzoek naar de sociaal-economische positie van professionele kunstenaars in Vlaanderen Muntpunt, Brussel, 22 november 2016 Presentatie onderzoeksresultaten en antwoorden vanuit het

Nadere informatie

building futures persoonlijk leiderschap voor de toekomst van postnl

building futures persoonlijk leiderschap voor de toekomst van postnl building futures persoonlijk leiderschap voor de toekomst van postnl Bij PostNL geloven we dat nieuwsgierigheid essentieel is om te leren en presteren. Nieuwsgierige medewerkers zullen eerder de regie

Nadere informatie

IN WELKE CONTEXT WERKEN DE CULTUUR- EN GEMEENSCHAPSCENTRA? Ontmoetingsdag CC Strombeek Donderdag 7 september 2017

IN WELKE CONTEXT WERKEN DE CULTUUR- EN GEMEENSCHAPSCENTRA? Ontmoetingsdag CC Strombeek Donderdag 7 september 2017 IN WELKE CONTEXT WERKEN DE CULTUUR- EN GEMEENSCHAPSCENTRA? Ontmoetingsdag CC Strombeek Donderdag 7 september 2017 Factoren met een invloed Wijziging van decretale context voor de cultuur- en gemeenschapscentra

Nadere informatie

BIJLAGE EXPO 2025 COMMITMENT

BIJLAGE EXPO 2025 COMMITMENT LETTER OF COMMITMENT BIJLAGE EXPO 2025 COMMITMENT Vrijdag 2 oktober 2015, 2 e concept Leeswijzer en de relatie van dit document tot andere documenten 1. De afzender van een Letter of Commitment wordt aangeduid

Nadere informatie

Het Mens Effect. hetmenseffect.nl

Het Mens Effect. hetmenseffect.nl Het Mens Effect hetmenseffect.nl Uw organisatiedoelen & het effect van talent In deze dynamische tijd vormt de mens weer de kern van succesvolle organisaties. Welke uitdaging ook, ICT-systemen, processen

Nadere informatie

Over thuis, buurt, kinderopvang, kleuteronderwijs en transitie

Over thuis, buurt, kinderopvang, kleuteronderwijs en transitie Over thuis, buurt, kinderopvang, kleuteronderwijs en transitie Welke uitdagingen liggen er? De kwaliteit van de overgang tussen thuis, kinderopvang en kleuterschool is cruciaal voor jonge kinderen. Onderzoek

Nadere informatie

VISIE OP TOEZICHT LAVERHOF

VISIE OP TOEZICHT LAVERHOF VISIE OP TOEZICHT LAVERHOF Inleiding De raad van toezicht van Laverhof heeft de wettelijke taak toezicht te houden op de besturing door de raad van bestuur en op de algemene gang van zaken binnen Laverhof

Nadere informatie

Academie voor Talent en Leiderschap Veiligheidsregio s. Strategisch leiderschapsprofiel voor specialisten

Academie voor Talent en Leiderschap Veiligheidsregio s. Strategisch leiderschapsprofiel voor specialisten Strategisch leiderschapsprofiel voor specialisten Specialist: er zijn 4 hoofdrollen geïdentificeerd voor de specialist op het strategische niveau. Brandweer vakman leiderschap staat aan de basis van de

Nadere informatie

Polyvalent podiumtechnicus Cultuur & Samenleven Dilbeek vzw Team Kunsten

Polyvalent podiumtechnicus Cultuur & Samenleven Dilbeek vzw Team Kunsten 1. Doel van de functie Organiseren en uitvoeren van verschillende operationele technische taken waaronder decoropbouw, belichting, geluidsversterking, projectie, binnen het Team Kunsten van de stroom Vrije

Nadere informatie

Jaarverslag EXPOO 2014

Jaarverslag EXPOO 2014 Jaarverslag EXPOO 2014 EXPOO, het Expertisecentrum Opvoedingsondersteuning van de Vlaamse overheid, bouwt mee aan een positieve leefomgeving waar het voor kinderen en jongeren goed is om op te groeien.

Nadere informatie

Leren & Ontwikkelen. Nieuwe accenten 'AgO Leren' Beste P&O'er,

Leren & Ontwikkelen. Nieuwe accenten 'AgO Leren' Beste P&O'er, Leren & Ontwikkelen Nieuwe accenten 'AgO Leren' Beste P&O'er, Het Agentschap voor Overheidspersoneel heeft in 2012 haar aanbod rond Leren en ontwikkelen onder de loep genomen. Onze partners en belanghebbenden

Nadere informatie

Organisatie info AGORA-beroepsvereniging

Organisatie info AGORA-beroepsvereniging Netwerken formele- en informele zorg - AGORA Organisatie info AGORA-beroepsvereniging https://www.agora-beroepsvereniging.nl AGORA is de landelijke beroepsvereniging voor coördinatoren in Zorg en Welzijn

Nadere informatie

Visie op besturen en toezicht houden bij Goed Wonen Gemert

Visie op besturen en toezicht houden bij Goed Wonen Gemert Visie op besturen en toezicht houden bij Goed Wonen Gemert Inleiding Goed Wonen Gemert staat als corporatie midden in de samenleving en opereert vanuit haar missie: Wij zijn een maatschappij gedreven organisatie.

Nadere informatie

pedagogie van het jonge kind PJK: Opvoeding en Coaching

pedagogie van het jonge kind PJK: Opvoeding en Coaching BACHELOR pedagogie van het jonge kind PJK: Opvoeding en Coaching DE BEOORDELINGSCRITERIA VOOR STAGE 2 (WIE DOET WAT? WELKE CRITERIA? WELKE VERWACHTINGEN?) DEEL 1: WIE DOET WAT? ROL VAN DE STUDENT: WETEN,

Nadere informatie

Voor stichting SOM zijn in ieder geval de volgende invalshoeken van belang:

Voor stichting SOM zijn in ieder geval de volgende invalshoeken van belang: Profiel Bestuur Uitgangspunten Het algemene belang van stichting SOM staat bij de leden voorop De leden onderschrijven de visie en de missie van stichting SOM De leden onderschrijven de grondslag en de

Nadere informatie

Profiel raad van bestuur KleurrijkWonen

Profiel raad van bestuur KleurrijkWonen Inleiding Het bestuur van de stichting wordt gevormd door een raad van bestuur van twee leden. In dit profiel wordt het woord bestuurder gebruikt voor raad van bestuur en bestuurder. De corporatie functioneert

Nadere informatie

Vacature Programmator Podiumkunsten. (B4-B5, contractueel) Met aanleggen aanwervingsreserve, geldig voor 2 jaar

Vacature Programmator Podiumkunsten. (B4-B5, contractueel) Met aanleggen aanwervingsreserve, geldig voor 2 jaar Vacatures Programmator Podiumkunsten Omschrijving Vacature Programmator Podiumkunsten (B4-B5, contractueel) Met aanleggen aanwervingsreserve, geldig voor 2 jaar CC De Factorij is een gloednieuw centrum

Nadere informatie

Directeur Centrale Dienstverlening

Directeur Centrale Dienstverlening EXTERNE VACATURE / HET A GENTSCH AP I NTEG RAT IE E N I N BU RGE RI NG IS OP ZOE K NAA R EE N Directeur Centrale Dienstverlening organisatie Het Agentschap Integratie en Inburgering ondersteunt het Vlaams

Nadere informatie

Decreet Bovenlokale Cultuurwerking

Decreet Bovenlokale Cultuurwerking 2020 Decreet Bovenlokale Cultuurwerking Van 15 juni 2018 Decreet Bovenlokale Cultuurwerking Traject besluitvorming: Goedkeuring Vlaamse Regering op 15 juni 2018 Uitvoeringsbesluit goedkeuring Vlaamse Regering

Nadere informatie

DIRECTEUR BEDRIJFSVOERING MBO-COLLEGE ALMERE. ROC van Flevoland

DIRECTEUR BEDRIJFSVOERING MBO-COLLEGE ALMERE. ROC van Flevoland DIRECTEUR BEDRIJFSVOERING MBO-COLLEGE ALMERE ROC van Flevoland ROC van Flevoland Het Regionaal Opleidingen centrum van Flevoland behoort tot een van de ruim 40 ROC s van ons land. Inspelend op de veranderende

Nadere informatie

Organisatie- en functieprofiel lid college van bestuur

Organisatie- en functieprofiel lid college van bestuur Organisatie- en functieprofiel lid college van bestuur Datum: 4 oktober 2019 Organisatie De huidige bestuurder is per 1 april 2020 benoemd tot voorzitter college van bestuur. Hierdoor is Achterhoek VO

Nadere informatie

Kwaliteitsbeoordeling Kunstendecreet meerjarige ronde

Kwaliteitsbeoordeling Kunstendecreet meerjarige ronde Kwaliteitsbeoordeling Kunstendecreet meerjarige ronde 2013-2016 1. Draaiboek beoordeling (Kunsten & Erfgoed, advies- en beoordelingscommissies) 2. Visietekst (advies- en beoordelingscommissies) 1. Draaiboek

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING STAFMEDEWERKER GIS

FUNCTIEBESCHRIJVING STAFMEDEWERKER GIS FUNCTIEBESCHRIJVING STAFMEDEWERKER GIS 1. ALGEMEEN Departement: Gedeelde diensten Dienst: Stafdienst GIS Naam van de functie: Stafmedewerker GIS Weddeschaal: B1B2B3 Datum: maart 2019 2. DOEL VAN DE FUNCTIE

Nadere informatie

De PLG-bril. De drie capaciteiten

De PLG-bril. De drie capaciteiten De PLG-bril De PLG-bril (Verbiest, 2008) kan als hulpmiddel gebruikt worden om na te gaan in hoeverre de leerprocessen op verschillende niveaus met elkaar verbonden zijn en verbonden zijn aan de koers.

Nadere informatie

Ontwerp van decreet betreffende de organisatie van hulp- en dienstverlening aan gedetineerden DE VLAAMSE REGERING,

Ontwerp van decreet betreffende de organisatie van hulp- en dienstverlening aan gedetineerden DE VLAAMSE REGERING, Ontwerp van decreet betreffende de organisatie van hulp- en dienstverlening aan gedetineerden DE VLAAMSE REGERING, Op voorstel van de Vlaamse minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin; Na beraadslaging,

Nadere informatie

VR DOC.0923/1BIS

VR DOC.0923/1BIS VR 2018 2007 DOC.0923/1BIS DE MINISTER VAN WERK, ECONOMIE, INNOVATIE EN SPORT Visienota - Kwaliteits- en registratiemodel voor de dienstverleners binnen Werk /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

Toezichtvisie, toezichtkader en toetsingskader van de Raad van Toezicht. Auteur Raad van Toezicht

Toezichtvisie, toezichtkader en toetsingskader van de Raad van Toezicht. Auteur Raad van Toezicht Auteur Raad van Toezicht Inlichtingen Sandra Vermuelen, secretaris RvT Sandra.vermeulen@hu.nl Datum 23 mei 2017 Toezichtvisie, toezichtkader en toetsingskader van de Raad van Toezicht Versie Vastgesteld

Nadere informatie

vijf misverstanden om komaf mee te maken in een toekomstig cultureel-erfgoedbeleid

vijf misverstanden om komaf mee te maken in een toekomstig cultureel-erfgoedbeleid VOOR EEN ERFGOEDBELEID IN VLAANDEREN DAT NIET VAN GISTEREN IS vijf misverstanden om komaf mee te maken in een toekomstig cultureel-erfgoedbeleid Tegen het voorjaar 2016 wordt op initiatief van Minister

Nadere informatie

Profielschets Rayonmanager Noord (32 40 uur) Stichting Lezen & Schrijven

Profielschets Rayonmanager Noord (32 40 uur) Stichting Lezen & Schrijven Profielschets Rayonmanager Noord (32 40 uur) Stichting Lezen & Schrijven ERLY the consulting company Datum: mei 2018 Adviseur: drs. Tristan Vos Stichting Lezen & Schrijven Organisatie In Nederland hebben

Nadere informatie

DE BIBLIOTHEEK: EEN DERDE PLEK ALS TWEEDE THUIS

DE BIBLIOTHEEK: EEN DERDE PLEK ALS TWEEDE THUIS verslag DE BIBLIOTHEEK: EEN DERDE PLEK ALS TWEEDE THUIS Inspiratiedag Brussel: 18 februari 2019/ 15.03.2019 cjm.vlaanderen.be INHOUD 1 context...fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 2 betekenisvol verbinden...

Nadere informatie

VOORSTELLING ZELFEVALUATIETOOL DIGITALE MATURITEIT. Rony Vissers & Bart Magnus (PACKED vzw / VIAA)

VOORSTELLING ZELFEVALUATIETOOL DIGITALE MATURITEIT. Rony Vissers & Bart Magnus (PACKED vzw / VIAA) VOORSTELLING ZELFEVALUATIETOOL DIGITALE MATURITEIT Rony Vissers & Bart Magnus (PACKED vzw / VIAA) ZELFEVALUATIETOOL DIGITALE MATURITEIT? Culturele organisaties moeten zich aanpassen aan de digitale realiteit

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en competentieprofiel 1. Identificatiegegevens Functietitel Afdeling Dienst Functiefamilie Niveau Graad Coördinator Facility Onthaal en Dienstverlening Team Facility Coördinatoren A A1-A3 2. Positionering

Nadere informatie

TABEL ZAKELIJKE BEOORDELING IN DE OVERGANGSPERIODE, GELDIG VOOR ALLE ORGANISATIES

TABEL ZAKELIJKE BEOORDELING IN DE OVERGANGSPERIODE, GELDIG VOOR ALLE ORGANISATIES TABEL ZAKELIJKE BEOORDELING IN DE OVERGANGSPERIODE, GELDIG VOOR ALLE ORGANISATIES De zakelijke elementen van het decreet van 4 april 2003, artikel 45, 2, 3 en 4 zijn voor alle werksoorten van toepassing.

Nadere informatie

Beleid Horizontale dialoog Hogeschool Viaa

Beleid Horizontale dialoog Hogeschool Viaa Beleid Horizontale dialoog Hogeschool Viaa Vastgesteld door het college van bestuur op 4 januari 2016 Positief advies beleidsoverleg 13 oktober 2015 Goedgekeurd door de raad van toezicht 18 december 2015

Nadere informatie

Kunstendecreet. Team Kunsten en Erfgoed Departement Cultuur, Jeugd en Media. Infovergadering nieuwe beoordelaars 2 februari 2018

Kunstendecreet. Team Kunsten en Erfgoed Departement Cultuur, Jeugd en Media. Infovergadering nieuwe beoordelaars 2 februari 2018 Kunstendecreet Team Kunsten en Erfgoed Departement Cultuur, Jeugd en Media Infovergadering nieuwe beoordelaars 2 februari 2018 Jan Fabre, 2006 AGENDA Inleiding Belangrijkste vernieuwingen Opbouw Subsidiestromen

Nadere informatie

van takendebat naar reorganisatie Gent Plus Netwerk Organisatiebeheersing 10 feb 2015

van takendebat naar reorganisatie Gent Plus Netwerk Organisatiebeheersing 10 feb 2015 van takendebat naar reorganisatie Gent Plus Netwerk Organisatiebeheersing 10 feb 2015 1 Introductie en situering takendebat fase 1: 2011 takendebat = ONDERZOEK takendebat fase 2: 2012 thematische analyses

Nadere informatie

Vacatures. Bekendmaking 28 juni 2018

Vacatures. Bekendmaking 28 juni 2018 Vacatures Bekendmaking 28 juni 2018 RIMO Limburg vzw is het Limburgs instituut voor samenlevingsopbouw. Heb jij zin om hier aan mee te werken? We zijn op zoek naar: Een halftijdse Communicatie- en marketingmedewerker

Nadere informatie

1 jobstudent Administratief ondersteuner Alden Biesen

1 jobstudent Administratief ondersteuner Alden Biesen /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// werft aan in contractueel dienstverband 1 jobstudent Administratief ondersteuner Alden Biesen Afdeling: Cultureel

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Projectportfoliobeheerder

Functiebeschrijving: Projectportfoliobeheerder Functiebeschrijving: Projectportfoliobeheerder Functiefamilie organisatie ondersteunende functies Voor akkoord Naam leidinggevende Dries Van Den Broucke Datum + handtekening Naam functiehouder Datum +

Nadere informatie

5 CRUCIALE COMPETENTIES VOOR EEN DUURZAAM HRM/L&D DIMITRI MAENHOUDT

5 CRUCIALE COMPETENTIES VOOR EEN DUURZAAM HRM/L&D DIMITRI MAENHOUDT 5 CRUCIALE COMPETENTIES VOOR EEN DUURZAAM HRM/L&D DIMITRI MAENHOUDT WAT BETEKENT DUURZAAM? Duurzaam betekent aansluiten op de behoeften van het heden zonder het vermogen van toekomstige generaties om in

Nadere informatie

Profiel. Vitis Welzijn. Directeur-Bestuurder

Profiel. Vitis Welzijn. Directeur-Bestuurder Profiel Vitis Welzijn Directeur-Bestuurder Vitis Welzijn Directeur-Bestuurder De organisatie Stichting Vitis Welzijn biedt diensten en ondersteunende activiteiten aan in de regio Westland en Hoek van Holland.

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 4.1 Beleidsondersteuning

FUNCTIEFAMILIE 4.1 Beleidsondersteuning Doel van de functiefamilie Goed onderbouwde en kwalitatieve beleidsvoorstellen doen teneinde de beleidsbepaler(s) zoals bv de Vlaamse Regering, de functionele ministers in staat te stellen de juiste beleidsbeslissingen

Nadere informatie

zorgen voor kwaliteit altijd, overal en door iedereen

zorgen voor kwaliteit altijd, overal en door iedereen onze hogeschool is een op kwaliteit georiënteerde instelling voor hoger onderwijs, onderzoek en dienstverlening zorgen voor kwaliteit altijd, overal en door iedereen reflecteren PDCA-cirkel motor van verandering

Nadere informatie

Werkingssubsidies voor intergemeentelijke samenwerking in het kader van het decreet bovenlokale cultuurwerking

Werkingssubsidies voor intergemeentelijke samenwerking in het kader van het decreet bovenlokale cultuurwerking Werkingssubsidies voor intergemeentelijke samenwerking in het kader van het decreet bovenlokale cultuurwerking Leidraad bij de voorbereiding van het aanvraagdossier Aanvraagronde 1 oktober 2019 INHOUD

Nadere informatie

1 jobstudent Logistiek assistent Alden Biesen

1 jobstudent Logistiek assistent Alden Biesen /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// werft aan in contractueel dienstverband 1 jobstudent Logistiek assistent Alden Biesen Afdeling: Cultureel Erfgoed

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL MANAGER FINANCE DIAKONESSENHUIS

FUNCTIEPROFIEL MANAGER FINANCE DIAKONESSENHUIS FUNCTIEPROFIEL MANAGER FINANCE DIAKONESSENHUIS Inhoudsopgave 1 Diakonessenhuis 3 De organisatie 3 De structuur 3 Financiën/de Concerndienst 4 Vergroten van de wendbaarheid 4 2 Manager Finance 4 Plaats

Nadere informatie

Wendbaarheid binnen de Vlaamse overheid: het witboek open en wendbare overheid

Wendbaarheid binnen de Vlaamse overheid: het witboek open en wendbare overheid Wendbaarheid binnen de Vlaamse overheid: het witboek open en wendbare overheid Dieter Vanhee Programmaverantwoordelijke bestuurlijke vernieuwing Gepresenteerd door Anne van Autreve 16 maart 2018 Den Haag

Nadere informatie

Functieprofiel Young Expert

Functieprofiel Young Expert 1 Laatst gewijzigd: 20-7-2015 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1 Ervaringen opdoen... 3 1.1 Internationale ervaring in Ontwikkelingssamenwerkingsproject (OS)... 3 1.2 Nieuwe vaardigheden... 3 1.3 Intercultureel

Nadere informatie

2 jobstudenten Administratief medewerker Team Collecties

2 jobstudenten Administratief medewerker Team Collecties / werft aan in contractueel dienstverband 2 jobstudenten Administratief medewerker Team Collecties Afdeling: Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen (KMSKA) Beleidsdomein: Cultuur, Jeugd, Sport

Nadere informatie

COMMUNICEREN VANUIT JE KERN

COMMUNICEREN VANUIT JE KERN COMMUNICEREN VANUIT JE KERN Wil je duurzaam doelen bereiken? Zorg dan voor verbonden medewerkers! Afgestemde medewerkers zijn een belangrijke aanjager voor het realiseren van samenwerking en innovatie

Nadere informatie

Organisatiestructuur en functieprofielen Cultuur Eindhoven

Organisatiestructuur en functieprofielen Cultuur Eindhoven Behandeld door Tanja Mlaker tanjamlaker@cultuureindhoven.nl 06-19 228 320 2016.memo 8.rvt Organisatiestructuur en functieprofielen Cultuur Eindhoven Organisatie Bij de statutaire doelstellingen van de

Nadere informatie

De handen in elkaar, samen werken aan een Brede School

De handen in elkaar, samen werken aan een Brede School De handen in elkaar, samen werken aan een Brede School Brede School Te downloaden op www.vlaanderen.be/bredeschool Doel BS Brede ontwikkeling van kinderen en jongeren Doel BS Brede ontwikkeling van kinderen

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING GEMEENTE SCHOTEN

FUNCTIEBESCHRIJVING GEMEENTE SCHOTEN FUNCTIEBESCHRIJVING GEMEENTE SCHOTEN 1. ALGEMEEN 1.1 Departement: Gedeelde diensten Dienst: / 1.2 Naam van de functie: BELEIDSMANAGER GEDEELDE DIENSTEN 1.3 Code: 1.4 Datum: Mei 2018 2. DOEL VAN DE FUNCTIE

Nadere informatie

SKPO Profielschets Lid College van Bestuur

SKPO Profielschets Lid College van Bestuur SKPO Profielschets Lid College van Bestuur 1 Missie, visie SKPO De SKPO verzorgt goed primair onderwijs waarbij het kind centraal staat. Wij ondersteunen kinderen om een stap te zetten richting zelfstandigheid,

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Toezicht, portefeuille Financiën, Lid Raad van Toezicht, portefeuille Onderwijs (-kwaliteit)

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Toezicht, portefeuille Financiën, Lid Raad van Toezicht, portefeuille Onderwijs (-kwaliteit) FUNCTIEPROFIEL Functies: Lid Raad van Toezicht, portefeuille Financiën, Lid Raad van Toezicht, portefeuille Onderwijs (-kwaliteit) 1. ORGANISATIEBESCHRIJVING De Meerwegen scholengroep is een christelijke

Nadere informatie

Vers Bloed. diensten bib, cultuur, jeugd, kermissen, markten, toerisme & museum Jan Vaerten en Heemkundig museum. A-ha Mee-maken en Samen

Vers Bloed. diensten bib, cultuur, jeugd, kermissen, markten, toerisme & museum Jan Vaerten en Heemkundig museum. A-ha Mee-maken en Samen Vers Bloed diensten bib, cultuur, jeugd, kermissen, markten, toerisme & museum Jan Vaerten en Heemkundig museum A-ha Mee-maken en Samen Rechterboezem - bewaren Archief Musea Gemeente Bibliotheek Gemeenschappelijk

Nadere informatie