Klasnieuws uit de gele klas

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Klasnieuws uit de gele klas"

Transcriptie

1 Klasnieuws uit de gele klas 13 Maandag 3 december We startten deze week met een forum voor Sint en zijn Pieten. Het was een mooi verhaal dat verteld en uitgebeeld werd door Annelies van de groene klas! We leerden ook het dansje aan (was de uitdaging voor klas 3 en 4) en leerden verschillende leuke liedjes kennen. Ooo kom maar eens kijken Enkele vriendjes hadden vandaag iets mee om te tonen in onze kring dat te maken had met Sint en zijn Pieten. Camille en Olivia hadden allebei een leuke mijter op. Ditte had een leuke tekening gemaakt met allerlei golfes en Thias had een leuk speeltje mee.

2 Miniwerktijd! Vandaag stond er een leuk spelletje op het programma waarbij de kinderen aan de pijl mogen draaien en dan hetzelfde bolletje/dopje zoeken en op de pietenmuts leggen. Met het rad draaien is nog wat moeilijk, dus we lieten dit even achterwege.. Wel kunnen we het allemaal! Wat vinden we iets moeilijker? Onze beurt afwachten Ooo wat leuk leuk leuk! Plasticine is sowieso ALTIJD een hit! Dus vandaag was dat niet anders in onze miniwerktijd. Filip vond het leuk om met de kleine radjes bezig te zijn om leuke dingen te bouwen.

3 Ook de vlinders vlogen er in Bij de vlindertjes liep het ook goed. Ik nam wat afstand en het rad werd er weer bijgehaald. Ze kunnen al flink hun beurt afwachten én opvolgen als anderen het wel juist doen. Knap! Matrix! Uitdaging nr. 2 in deze miniwerktijd. Een grote matrix. Deze werd wel in kleine stukjes aangereikt zodat ze niet overstelpt werden met allerlei kaartjes. Flinke werkers die vlinders van mij!

4 Sporten met Evi! Net als echte sportpieten gingen we aan de slag! Wauw! Er kwamen vandaag leuke creaties tot stand met de kleine radjes en rietjes (zoals ze ze zelf noemen).

5 Speels werken met Sintliedjes Sinterklaasje bonne bonne bonne, gooi wat in mijn lege lege tonne. Iedereen mocht om de beurt een pakje in de grote zak gooien terwijl we het liedje zongen. Over de daken lopen We hadden nog enkele zaken te doen uit onze brainstorm. Over daken lopen was één daarvan. Hier hingen we dan. De lat werd iets hoger gelegd door echte hindernissen op de bank te leggen en hen een (te) grote zak mee te geven. Allemaal 10/10! Perfecte hulpsinterklazen!

6 En we blijven gaan De stoel was nog niet helemaal klaar! We gingen opnieuw aan de slag. Dit keer waren het vooral de laatste versieringen voor de komst van Sint! Afsluiten met Thias! Thias was vandaag de koorddanser en was dus nieuwslezer van de dag. Het was best een lang bericht. Goed gedaan vriend! Hij mocht ook nog kleuren op de aftelkalender. Nog 2 keer slapen.

7 Dinsdag 4 december Opnieuw startte de dag met een forum. Intussen worden wij dat flink gewoon en luisterden we naar een mooi verhaal gebracht door Joost van klas 6. We mochten ook nog eens luidkeels meezingen met enkele leuke Sintliedjes. De muts van Piet De muts van Piet zag er nogal witjes uit. Tijd om die wat kleur te geven met onze logiblokken. Ja, het ziet er simpel uit, maar de kinderen moesten uit een hele grote bak het juiste blokje vissen. De vlinders kregen hierbij nog een opgelegd kleurtje erbij. Zoeken maar vriendjes!

8 Werken voor de komst van Sint en Piet! Onze vlagjes zijn bijna af.. Wij kunnen het toch al goed hé! (Heel trotse begeleider!) Pakjes maken Er was nog één iets op onze brainstorm die we nog niet gedaan hadden.. pakjes maken. Hier gingen we dan. De kinderen hebben vanaf nu hun EIGEN plakbandroller en mogen voortaan altijd pakjes maken! Even ter verduidelijking; pakjes zijn bijvoorbeeld ook gemaakte tekeningen die ze opvouwen tot kleine pakjes. Een klein plakkertje en klaar zijn ze. En niet te vergeten.. megatrots op hun werkje.

9 Koekjes bakken met Nancy! Alle kleuters kregen de uitdaging van Sinterklaas om koekjes te bakken voor de VOLLEDIGE school! Geen nood, wij deden héél graag onze handen uit de mouwen! Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje Schoentje? Gooi wat in mijn laarsje. Dank u Sinterklaasje!! Dinsdagavond hebben we allen ons laarsje gezet met onze mooiste tekeningen, wortels en ook een lekkere Fristi voor Piet! Zouden ze komen? :)

10 Woensdag 5 december! Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint Jaja, vandaag was het eindelijk zo ver! Sint en zijn Piet kwamen deze keer in een koets met twee mooie paarden! We stonden samen buiten met alle kinderen en vele mama s en papa s.. Welkom lieve Sint en gekke Piet! Sterren uitdelen We kregen van de Sint enkele uitdagingen. ééntje daarvan was dat Wim een mooi speech moest schrijven op rijm. Wim zou Wim niet zijn als hij niet de meest grappige zinnen vertelde. Sint en Piet waren tevreden en ook Wim kreeg net als de ouders die voor het vervoer zorgden hun ster! Klas 1 en 2 hadden de mooie slingers gemaakt en Sint was hier heel tevreden mee. De 3de ster is binnen! Klas 5 en 6 kregen ook hun ster omdat ze de tent mooi versierd hadden. Klas 3 en 4 kregen hun ster toen we allen samen het dansje voor Sint en Piet deden. En kregen wij onze ster? Ja NATUURLIJK!!! Dankjewel lieve Sint en Piet!

11 En.. wat zit er in ons laarsje? Brrr wat was het spannend om binnen te gaan in de klas. Zouden de Sint en zijn Pieten onze laarsjes gevuld hebben? JAAAA! Dolenthousiast en sommigen heel verbaasd gingen we smullen van de koekjes en snoepjes Heerlijk!! Hoor wie klopt daar kinderen? Samen met de blauwe klas hebben we Sint en zijn Piet ontvangen in de klas. Hij had zijn grote boek mee! We waren benieuwd wat hij ons ging vertellen. Eerst waren de kinderen van de blauwe klas aan de beurt. De durvers gaven hem al een handje! Goed zo! Daarna was het onze beurt. Heel veel vriendjes van onze klas durfden een handje geven.. Kijk maar!!! De Sint had ook iets te vertellen. Hij wist namelijk dat ik 3 grote bouwhelden heb! Dat zijn Thias, Ediz en Jason. Van Kitana, Iliyana en Filip vertelde de Sint dat ze echte sportlievebbers zijn en véél energie hadden. We hadden volgens de sint ook twee echte knutsellievebbers! Namelijk Viktoria en Eva! Als laatste vertelde de Sint over Camille, Olivia, Ditte en Lili. Hij vertelde dat het zeer zorgzame meiden zijn die goed voor de anderen zorgden. Hij wist zelf dat ze de stoel voor hem versierd hadden! Wat knap dat de Sint dit allemaal wist!

12 De zak van Piet Piet had een grote zak mee! Wauw! Twee geschenkjes! Wat waren we blij! Zo blij dat we de Sint vergaten uit te zwaaien! Gelukkig kwam Piet nog eens langs om te zwaaien!.

13 Geschenkje 1 Smartmax!! Meteen werden er leuke constructies gebouwd en geëxperimenteerd met de verschillende stukken. Ook auto s werden er gebouwd. Blauw zand? Ooo leuk leuk leuk..

14 Toneel door de begeleiders Om de voormiddag af te sluiten bekeken we een toneel van de begeleiders. Voor wie dit gemist heeft.. zeer jammer. Het was namelijk letterlijk lachen, gieren, brullen! Donderdag 6 december We zijn de dag gestart zoals anders, alleen vonden we het superleuk met het nieuwe speelgoed!

15 Babbelkring: De sint editie Vandaag hadden veel kinderen iets te vertellen. Sommige kinderen hadden ook enkele spulletjes mee die ze van Sint gekregen hadden. Vol trots toonden ze hun nieuwe speeltjes. Goede afspraken maken goede vrienden. Gisteren speelden we voor de eerste keer met het zand. Maar we merkten al snel dat er ook zand op de grond eindigde. (Wat natuurlijk altijd kan). Toch bedachten we samen nieuwe afspraken. Wat maakt ons gelukkig en wat maakt ons ongelukkig?

16 Woehoeeeee Spelen maar! Intussen in de andere hoekjes

17 Zwarte piet. Zeulen met zakken van de ene kant van de klas naar deze andere kant. En natuurlijk cadeautjes uitdelen. De hele dag lang. Hop paardje hop Naast zakken zeulen werd er ook vlotjes heen en weer gedraafd en gegaloppeerd. ;) Hier en daar viel er wel eens eentje van zijn paard, gelukkig zonder veel pijntjes.

18 Vrije teksten We maakten vandaag een vrije tekst. Er kwamen pareltjes tevoorschijn! Goed gedaan vriendjes! Het was vandaag ook een knuffeldagje. Ooo ik zie ze graag! Wat is verdwenen? Na de middag deden we een kimspel (zoekspel waarbij er 1 voorwerp uit de reeks verdwijnt). Jason mocht 4 voorwerpen uit de klas halen en daarmee hebben we ons kipsel gespeeld. Goed kijken was de boodschap!

19 Een toren van pakjes Naast het uitdelen van de pakjes, waren er ook enkele vriendjes/pieten die een toren van pakjes wou maken. Afsluiten met Filip Filip was onze koorddanser dus mocht hij het klasnieuws vertellen van de dag. Geen makkelijke klus want er waren héél véél verhaaltjes!

20 Vrijdag 7 december We spelen een spel vandaag. BINGO!!! Ja, we spelen bingo! De halve groepen zijn hiervoor ideaal. De grote vlinders leren de jonge rupsjes hun beurt afwachten en gericht op zoek gaan naar een adeelding.

21 En wat als onze kaart vol is? BINGO!!!

22 Bij Evi Een supertoffe bewegingsomloop! Een knijpkaart Dit hadden we nog nooit gedaan. Zo vreemd! We keken naar de linkerkant van de kaart voor de 'vraag' (in ons geval Zoek dezelfde muts/piet) en aan de rechterkant het antwoord. Daar moeten we de juiste kleur wasknijper op plaatsen. Om af te sluiten zien we aan de achterkant of de kaart goed gemaakt is. Goed geprobeerd meiden!!

23 Relax! Sint en Piet zullen wellicht moe zijn van het vele uitdelen van pakjes. We deden een relaxatieoefening waarbij we elkaars rug masseerden met onze handen en vingers. Wandelen als het paard van Sint over de rug van boven naar onder. Onze hand in de hals en even wrijven zoals de grote handen van Piet... Tik Tak Vandaag stond Tik Tak helemaal in het teken van? Jaja Sinterklaas!

24 Nog even spelen om de week af te sluiten Agenda Vrije dagen: Zaterdag 22/12 tot zondag 6/1 is het kerstvakantie Poetsen: 15/12: Ouders van Jason 12/1: Ouders van Kitana 26/1: Ouders van Camille en Olivia 9/2: Ouders van Filip 23/2: Ouders van Iliyana Klussen: 16/3: Ouders van Iliyana en Eva 29/6: Ouders van Iliyana en Eva Evenementen: 14/12: Kersthappening Tot maandag allemaal!

25

Klasnieuws uit de gele klas

Klasnieuws uit de gele klas Klasnieuws uit de gele klas 12 Maandag 26 november Ze zijn niet meer weg te denken intussen. Sint en zijn pieten zijn in het land. We gingen vandaag aan de slag in de miniwerktijd met het nabouwen opdrachtenkaarten.

Nadere informatie

Klasnieuws uit de gele klas

Klasnieuws uit de gele klas Klasnieuws uit de gele klas 14 Maandag 10 december Ho ho ho.. Voor Thias was het moment eindelijk aangebroken de kerstgekte kon beginnen! Hij bracht ook een schitterende ster mee. Al snel ontdekten de

Nadere informatie

Klasnieuws uit de gele klas

Klasnieuws uit de gele klas Klasnieuws uit de gele klas 3 17 september We kunnen er niet om heen, ons project blijft levendig! Thias had vandaag een dokterstasje mee met heel veel leuke spulletjes in. Sommigen hadden we al gezien,

Nadere informatie

Aan de knutseltafel stempelden we een schoorsteen. De gastjes mochten dan kiezen wat ze hiermee deden. Een schoentje voor schilderen, een zwarte

Aan de knutseltafel stempelden we een schoorsteen. De gastjes mochten dan kiezen wat ze hiermee deden. Een schoentje voor schilderen, een zwarte Klasnieuws week 14 Maandag startte de dag met een sintforum. Wim deed alles aan wat de kinderen van de school voor hem maakten. Daarna oefende hij met een zware stem om te klinken als de echte sint en

Nadere informatie

Klasnieuws uit de gele klas

Klasnieuws uit de gele klas Klasnieuws uit de gele klas 34 Maandag 3 juni Oeps! Toen ik deze ochtend naar school aan het rijden was wist ik het Ik was iets vergeten.. Jajaaa, mijn telefoon lag nog thuis. Jammergenoeg geen foto s

Nadere informatie

Klasnieuws uit de gele klas

Klasnieuws uit de gele klas Klasnieuws uit de gele klas 33 Maandag 27 mei Hé, welk diertje heb jij mee Thias? 'Een slak! En die is er zomaar in gekropen, zei hij! Iedereen had alvast veel bewondering voor zijn slak. Het is trouwens

Nadere informatie

Klasnieuws uit de gele klas

Klasnieuws uit de gele klas Klasnieuws uit de gele klas 28 Dinsdag 23 april Hallooo, hier zijn we weer! En opnieuw met een nieuw meisje deze keer! Welkom lieve Jasmien! Beestige babbelkring! Tijdens de babbelkring kwamen de verhalen

Nadere informatie

Klasnieuws uit de gele klas

Klasnieuws uit de gele klas Klasnieuws uit de gele klas 10 12 november Dag lieve vriendjes! Een nieuwe week, een nieuwe start! Vrij onthaal.. enkele kiekjes. Miniwerktijd! Na het onthaal en de babbelkring, was Evi er al en dan zijn

Nadere informatie

Klasnieuws uit de gele klas

Klasnieuws uit de gele klas Klasnieuws uit de gele klas 35 Dinsdag 11 juni Een nieuwe week, een nieuw project gaan van start! Vandaag hadden heel wat vriendjes al spulletje mee om te kamperen in de klas. Jasmien bracht haar valies

Nadere informatie

Klasnieuws uit de gele klas

Klasnieuws uit de gele klas Klasnieuws uit de gele klas 2 10 september We begonnen onze week rustig met de babbelkring. Ons koorddansertje mag dan de ster bij de juiste dag hangen, het weer bekijken en het juiste symbooltje er bij

Nadere informatie

Van enkele blikvangers van de voorbije week breng ik jullie graag op de hoogte!

Van enkele blikvangers van de voorbije week breng ik jullie graag op de hoogte! Van enkele blikvangers van de voorbije week breng ik jullie graag op de hoogte! 1 begint meer en meer op een echte te lijken! Lange grijze haren worden eraan toegevoegd doordat we de eerder gescheurde

Nadere informatie

Week van 21 september tot 25 september 2015

Week van 21 september tot 25 september 2015 Week van 21 september tot 25 september 2015 Project: verkeer: fiets/verkeersborden Maandag: Zoals elke maandag startten we met het forum, gevolgd door de praatronde. Aangezien de herfst officieel van start

Nadere informatie

Klasnieuws week 35 & 36

Klasnieuws week 35 & 36 Klasnieuws week 35 & 36 Vorige week maandag hadden we een zeer drukke dag. In de voormiddag gingen we naar rollebolle en in de namiddag naar het toneel. De gastjes genoten enorm van Rollebolle. Vooral

Nadere informatie

Marlies was ons koorddansertje de voorbije week!

Marlies was ons koorddansertje de voorbije week! Wim oefende op maandag en dinsdag om een goeie hulpsint te worden: hij leerde op het dak lopen en hoe hij op een paard moest rijden. Met onze mooie mijter deed hij dit heel goed! Marlies was ons koorddansertje

Nadere informatie

Klasnieuws uit de gele klas

Klasnieuws uit de gele klas Klasnieuws uit de gele klas 20 Dinsdag 5 februari Ochtendstond geeft goud in de mond. We begonnen vrolijk aan onze dag! Een trein! Plots moest ik meteen komen naar het raam! Een trein! Een trein.. Hola

Nadere informatie

Maandag startten we de dag met een zangforum, het ene liedje na het andere liedje werd luidkeels enthousiast meegezongen!

Maandag startten we de dag met een zangforum, het ene liedje na het andere liedje werd luidkeels enthousiast meegezongen! Maandag startten we de dag met een zangforum, het ene liedje na het andere liedje werd luidkeels enthousiast meegezongen! Er was ook bezoek van Max. We konden Max heel trots vertellen dat de Koorddanser

Nadere informatie

Klasnieuws uit de gele klas

Klasnieuws uit de gele klas Klasnieuws uit de gele klas 26 Maandag 25 maart Ik heb bloemetjes mee!, riep Jason. Bloemetjes? Je hebt iets anders mee die zeer leuk is. Kleine kweetpakketjes! Leuk leuk! We piepten al even in de doosjes

Nadere informatie

Abe is deze week ons Koorddansertje!

Abe is deze week ons Koorddansertje! Annelies vertelde het verhaal van De hond in de spiegelkamer. Het verhaal liet ons zien dat een vriendelijk woord ook vaak voor een vriendelijk woord bij de ander zorgt. Abe is deze week ons Koorddansertje!

Nadere informatie

In de zandtafel werden nog steeds veel kabouterbergen gemaakt, maar deze keer ook met echte paddenstoelen die Amira meebracht.

In de zandtafel werden nog steeds veel kabouterbergen gemaakt, maar deze keer ook met echte paddenstoelen die Amira meebracht. Klasnieuws week 11 Maandag na de babbelkring maakten we een brainstorm van alles wat we wilden doen binnen ons project paddenstoelen en kabouters. We hadden zoveel ideeën dat ze maar net op ons blad pasten.

Nadere informatie

Terug in de klas bood ik een fijn werkje aan. Wie kon de taart mooi versieren volgens het Voorgestelde versieringetje?

Terug in de klas bood ik een fijn werkje aan. Wie kon de taart mooi versieren volgens het Voorgestelde versieringetje? Klasnieuws week 19 Maandag bood ik een ganzenspel aan maar in een ridderjasje. Ik speelde met hen mee. Het was erg spannend, want als je op een figuurtje kwam te staan kon het zijn dat je stappen vooruit

Nadere informatie

Projecttijd. Al enkele kindjes hebben een volle kaart. Wat een werkertjes!

Projecttijd. Al enkele kindjes hebben een volle kaart. Wat een werkertjes! 02 05/05/ 17 Vandaag begon de week opnieuw op dinsdag. Normaal hadden we dan schrijfkriebels, maar de jongens en meisjes van het eerste en tweede leerjaar zijn op piratenklassen en hadden de hulp van Evi

Nadere informatie

Klasnieuws uit de gele klas

Klasnieuws uit de gele klas Klasnieuws uit de gele klas 16 Maandag 7 januari Hier zijn we weer terug! Na een deugddoende vakantie zag ik alle lieve snoetjes terug en wat hadden ze er zin in! We mochten vandaag ook een nieuw vriendje

Nadere informatie

Deze week leerden we de schakeltjes kennen. Leuk speelgoed waarmee we lange slingers kunnen maken. En wat werden er lange slingers gemaakt!

Deze week leerden we de schakeltjes kennen. Leuk speelgoed waarmee we lange slingers kunnen maken. En wat werden er lange slingers gemaakt! Klasnieuws week 2 Maandag vierden we Helle haar verjaardag. De hele dag zorgde Helle voor leuke liedjes. Dankjewel DJ Helle! In de kring zongen we voor haar en vierden we haar verjaardag uitvoerig! Helle

Nadere informatie

KLASNIEUWS 31. Er is er eentje jarig, hoera!

KLASNIEUWS 31. Er is er eentje jarig, hoera! KLASNIEUWS 31 Ik neem jullie graag mee doorheen onze ontdekkingstocht in de gele klas! Onze driedaagse schoolweek stond in het teken van Moederdag. De kinderen knutselden erop los, en oefenden een versje

Nadere informatie

Klasnieuws uit de gele klas

Klasnieuws uit de gele klas Klasnieuws uit de gele klas 32 Maandag 20 mei In de miniwerktijd kregen we vandaag hulp vanuit de groene klas! Berlijn speelde samen het spel Op de wei, klaar, af! met de kinderen. Boer-erger-je-niet!

Nadere informatie

Klasnieuws uit de gele klas

Klasnieuws uit de gele klas Klasnieuws uit de gele klas 31 Maandag 13 mei! Wat een blij weerzien was het deze ochtend! De kinderen waren dolenthousiast om te vertellen over moederdag. Drie andere vriendjes hadden hun 4de verjaardag

Nadere informatie

18-22 DECEMBER 2017 / 23 BLZ. / KLEUTER 1 - GELE KLAS

18-22 DECEMBER 2017 / 23 BLZ. / KLEUTER 1 - GELE KLAS VERSCHIJNT WEKELIJKS / 0 / 11 de JAARGANG / WEEK 16 18-22 DECEMBER 2017 / 23 BLZ. / KLEUTER 1 - GELE KLAS Van enkele blikvangers van de voorbije week breng ik jullie graag op de hoogte! 1 som ik graag

Nadere informatie

27 NOVEMBER- 1 DECEMBER 2017 / 32 BLZ. / KLEUTER 1 - GELE KLAS

27 NOVEMBER- 1 DECEMBER 2017 / 32 BLZ. / KLEUTER 1 - GELE KLAS VERSCHIJNT WEKELIJKS / 0 / 11 de JAARGANG / WEEK 13 27 NOVEMBER- 1 DECEMBER 2017 / 32 BLZ. / KLEUTER 1 - GELE KLAS Van enkele blikvangers van de voorbije week breng ik jullie graag op de hoogte! 1 om HULPSINT

Nadere informatie

Wat vonden we er veel!

Wat vonden we er veel! Klasnieuws week 28 Na een twee weken durende vakantie was het welletjes geweest. Eindelijk mochten we weer naar de klas! Niet alleen voor velen onder hen, maar ook voor mij was het ontzettend leuk om terug

Nadere informatie

Klasnieuws week 9. Deze week maandag mocht Lieze op het podium staan, want ze was jarig in de vakantie!

Klasnieuws week 9. Deze week maandag mocht Lieze op het podium staan, want ze was jarig in de vakantie! Klasnieuws week 9 Deze week maandag mocht Lieze op het podium staan, want ze was jarig in de vakantie! Maandag speelden we het spelletje Vlotte geesten, maar ook Sem had een balans spelletje mee. Leuk!

Nadere informatie

Hier HEEL VEEL lees en kijkvoer over de voorbije twee weken in de groene klas, veel plezier ermee!

Hier HEEL VEEL lees en kijkvoer over de voorbije twee weken in de groene klas, veel plezier ermee! Hallo beste ouders! Hier HEEL VEEL lees en kijkvoer over de voorbije twee weken in de groene klas, veel plezier ermee! Lezen jullie ook zeker de oproep en de vooruitblik? Er staat een primeurke in! We

Nadere informatie

KLASNIEUWS 20. Welkom in onze klas. Nieuw vriendje in de klas. Cadeau voor de klas

KLASNIEUWS 20. Welkom in onze klas. Nieuw vriendje in de klas. Cadeau voor de klas KLASNIEUWS 20 Ik neem jullie graag mee doorheen onze ontdekkingstocht in de gele klas! Welkom in onze klas Nieuw vriendje in de klas Welkom in onze klas Ditte. Wat ben jij flink gestart! Je ging vrij snel

Nadere informatie

Klasnieuws uit de gele klas

Klasnieuws uit de gele klas Klasnieuws uit de gele klas 9 Maandag 5 november Ja hoor! We vlogen er vandaag opnieuw in. Heerlijk om alle lieve snoetjes terug te zien! Iedereen was opgewekt en vrolijk. Ik was vooral heel benieuwd om

Nadere informatie

Klasnieuws week 30. Maandag had Liana een gezelschapsspelletje mee. De hele week speelden ze het verschillende keren. Leuk!

Klasnieuws week 30. Maandag had Liana een gezelschapsspelletje mee. De hele week speelden ze het verschillende keren. Leuk! Klasnieuws week 30 Maandag had Liana een gezelschapsspelletje mee. De hele week speelden ze het verschillende keren. Leuk! In de kring speelden we het spel: Doe de hoed na! ook de gastjes namen eens mijn

Nadere informatie

Maandag zijn we ook opnieuw naar de schooldiertjes gaan kijken. Deze keer was ik het niet vergeten om de camera mee te geven met Nancy, dus kunnen

Maandag zijn we ook opnieuw naar de schooldiertjes gaan kijken. Deze keer was ik het niet vergeten om de camera mee te geven met Nancy, dus kunnen Klasnieuws week 5 Maandag zaten we nog eens in de kring en bespraken wat we nog graag wilden doen binnen ons project. Zo wilden ze graag een poes knutselen. Ook wilden we graag iets bakken. En wat past

Nadere informatie

Bij dit mooie weer hoort het koekje buiten opeten natuurlijk ook bij.

Bij dit mooie weer hoort het koekje buiten opeten natuurlijk ook bij. Klasnieuws week 34 Maandag was het zoals de rest van de week zeer warm en dat al van s morgens. Daarom besloot ik om enkele tafeltjes en stoelen op ons terrasje te zetten. Ook tijdens enkele andere momenten

Nadere informatie

Later die week knipten we het papier in stroken en hingen we die aan de winkel. Onze gevangenis was klaar om in gespeeld te worden!

Later die week knipten we het papier in stroken en hingen we die aan de winkel. Onze gevangenis was klaar om in gespeeld te worden! Klasnieuws week 4 Maandag gingen we aan de slag met het maken van een gevangenis! We hadden hier vorige week al over gebrainstormd en wilden die maken bij de winkel. We keken eerst op de computer hoe een

Nadere informatie

Terug in de klas probeerde ik nog even de werktijd te organiseren. Normaal valt die op dinsdagvoormiddag.

Terug in de klas probeerde ik nog even de werktijd te organiseren. Normaal valt die op dinsdagvoormiddag. Klasnieuws week 29 Maandag werd er heel geconcentreerd gewerkt en gespeeld door velen. Er werden heel wat blokkenpuzzels gemaakt, met de kleine vormpjes werden er figuren nagemaakt, met de steekparels

Nadere informatie

Week van: 23 maart tot 27 maart 2015 (tot en met 1 april geeft Elisah de activiteiten in de klas) Project : Vogels. Maandag:

Week van: 23 maart tot 27 maart 2015 (tot en met 1 april geeft Elisah de activiteiten in de klas) Project : Vogels. Maandag: Week van: 23 maart tot 27 maart 2015 (tot en met 1 april geeft Elisah de activiteiten in de klas) Project : Vogels Maandag: We begonnen onze maandag zoals gewoonlijk in het forum. Een leuk begin van de

Nadere informatie

Maandag had Marcel een spelletje meegebracht naar de klas. Hij legde het uit aan de kindjes die het wilden spelen. Het was erg leuk om te zien dat

Maandag had Marcel een spelletje meegebracht naar de klas. Hij legde het uit aan de kindjes die het wilden spelen. Het was erg leuk om te zien dat Klasnieuws week 10 Maandag zijn we de week gestart met een zeer uitgebreide babbelkring. Iedereen had wel iets te vertellen over de vakantie of had iets leuks mee naar de klas waar een verhaal bij hoorde.

Nadere informatie

Speelde Annelies samen met Ann-Sophie en enkele kinderen van het lager het verhaal Repelsteeltje. En Katrijn wil de foto s van dit historisch moment

Speelde Annelies samen met Ann-Sophie en enkele kinderen van het lager het verhaal Repelsteeltje. En Katrijn wil de foto s van dit historisch moment Speelde Annelies samen met Ann-Sophie en enkele kinderen van het lager het verhaal Repelsteeltje. En Katrijn wil de foto s van dit historisch moment graag met jullie delen. Met dank aan de geheime paparazzi-fotograaf!

Nadere informatie

Maar ook de fijnere werkjes kregen aandacht: parels, hamertje tik, tekenmachine

Maar ook de fijnere werkjes kregen aandacht: parels, hamertje tik, tekenmachine Klasnieuws week 17 Maandag startte de dag met een turnles die ik eens gaf. Vanaf nu sport Evi elke maandagvoormiddag met de kindjes van de blauwe klas in het zaaltje. Af en toe (Want andere klassen zullen

Nadere informatie

En nu niet schrikken J

En nu niet schrikken J Klasnieuws week 9 Maandag vlogen we erin met een dikke patat! Of zou ik zeggen met een dikke pompoen. We namen onze pompoen van de kast en haalden alles eruit wat we konden. Letterlijk en figuurlijk J

Nadere informatie

Klasnieuws uit de gele klas

Klasnieuws uit de gele klas Klasnieuws uit de gele klas 17 Maandag 14 januari Jaa, vandaag was het pinguïndag! Eppo had alvast een hele leuke pinguïn mee en toonde die natuurlijk vol trots aan zijn kameraadjes! Ook Ditte had iets

Nadere informatie

Klasnieuws week 24. Zelf een spelletje kiezen lukt wel goed. Dit deden ze ook al af en toe ervoor.

Klasnieuws week 24. Zelf een spelletje kiezen lukt wel goed. Dit deden ze ook al af en toe ervoor. Klasnieuws week 24 Vanaf maandag zette ik op de twee tafels en de spelletjestafel niets meer klaar. Ze mogen nu zelf een spelletje uit de kast halen die ze al kennen en willen spelen en dozen kiezen uit

Nadere informatie

Klasnieuws week 25. Met vriendelijke groeten, Cedric Herreman.

Klasnieuws week 25. Met vriendelijke groeten, Cedric Herreman. Klasnieuws week 25 Hallo, Mijn naam is Cedric Herreman, derdejaarsstudent Bachelor in het Kleuteronderwijs aan de Katholieke Hogeschool VIVES te Tielt. Tussen 12 maart en 30 maart loop ik stage bij u zoon

Nadere informatie

Week 4-8 november: thema herfst

Week 4-8 november: thema herfst Week 4-8 november: thema herfst We leerden deze week over de herfst. We deden een natuurwandeling in het domein van de school en verzamelden veel herfstmateriaal. Daarmee konden we onze experimenteerbak

Nadere informatie

Maar de kringtafel werd te klein Dus we maakten een grotere muziekhoek met foto s waar alles hoort. Wat hadden we er al veel!

Maar de kringtafel werd te klein Dus we maakten een grotere muziekhoek met foto s waar alles hoort. Wat hadden we er al veel! Klasnieuws week 17 Maandag lag er in de kring iets onder een laken. Wat was dat? Na even piepen zagen we een klein gitaartje! Hoe kon het geluid maken? Noemt het echt klein gitaartje?... We hadden heel

Nadere informatie

Maandag legde ik uit wat een weefgetouw was. Ook de geschiedenis erachter kwamen we te weten. Daarna mochten zij het ook eens proberen.

Maandag legde ik uit wat een weefgetouw was. Ook de geschiedenis erachter kwamen we te weten. Daarna mochten zij het ook eens proberen. Klasnieuws week 20 Maandag vlogen we er aan de knutseltafel in met iets wat de gastjes zelf hadden voorgesteld. Bij het kringgesprek bij het begin van het project mogen ze dus altijd zeggen wat ze allemaal

Nadere informatie

Senne bracht vorige week een tijdschrift mee met een ruimterubriekje. Daarin stond een kleurplaat die een beetje anders was dan anders.

Senne bracht vorige week een tijdschrift mee met een ruimterubriekje. Daarin stond een kleurplaat die een beetje anders was dan anders. Klasnieuws week 24 Maandag gingen we verder met de ruimtepakken, de flessen. De hele week lang werd eraan gewerkt tot ze allemaal geschilderd waren. Dat was een heel werk! Senne bracht vorige week een

Nadere informatie

Week van 28 november tot 2 december 2016 project: sinterklaas

Week van 28 november tot 2 december 2016 project: sinterklaas Week van 28 november tot 2 december 2016 project: sinterklaas - we onze brief voor sinterklaas afwerkten? - we nog heel wat van onze knutselwerkjes afwerkten? - we konden dansen op sinterklaasliedjes?

Nadere informatie

Klasnieuws 2. schoenen om te dansen

Klasnieuws 2. schoenen om te dansen BLAUWE KLAS 14 SEPTEMBER 2018 Klasnieuws 2 schoenen om te dansen Wat zit er in, waar denk je aan? Onze muziekkoffer deed voor het eerst zijn intrede. Musiceren uit volle borst :) (kort filmpje zal nog

Nadere informatie

KLASNIEUWS 17. Welkom in onze klas. De nieuwe vriendjes. Turnen met Evi

KLASNIEUWS 17. Welkom in onze klas. De nieuwe vriendjes. Turnen met Evi KLASNIEUWS 17 Ik neem jullie graag mee doorheen onze ontdekkingstocht in de gele klas! Welkom in onze klas De kerstvakantie is voorbij en dat maakt me dolblij. Ik vertoef tot februari in de gele klas,

Nadere informatie

KLASNIEUWS 35. ma di wo do vr za zo 1 2 3 4 5 JUNI 2016. 6 10 juni 2016

KLASNIEUWS 35. ma di wo do vr za zo 1 2 3 4 5 JUNI 2016. 6 10 juni 2016 ma di wo do vr za zo 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 JUNI 2016 KLASNIEUWS 35 6 10 juni 2016 Kalender voor de laatste weken: Dinsdag 21 en donderdag 23 juni:

Nadere informatie

We startten maandag met een dansforum. Ook de groene klas mocht een dansje tonen op het podium.

We startten maandag met een dansforum. Ook de groene klas mocht een dansje tonen op het podium. We startten maandag met een dansforum. Ook de groene klas mocht een dansje tonen op het podium. Lonne is deze week onze koorddanser: Onze drie jarige meiden van deze week mochten ook op het podium! Marys

Nadere informatie

Klaskrant Klas

Klaskrant Klas Cwxrm Klaskrant Klas 6 18-19 week 13 Beeldjes Vorig jaar maakten we beeldjes voor de herdenking van de eerste wereldoorlog. Dat was in Ter Deeve. Nu mochten Isaac en ik mee om ongeveer 300 beeldjes op

Nadere informatie

Klasnieuws week 1. Welkom allemaal! Deze week werden alle nieuwe hoeken en het nieuwe spelmateriaal uitgetest op zen best! J

Klasnieuws week 1. Welkom allemaal! Deze week werden alle nieuwe hoeken en het nieuwe spelmateriaal uitgetest op zen best! J Klasnieuws week 1 Welkom allemaal! Deze week werden alle nieuwe hoeken en het nieuwe spelmateriaal uitgetest op zen best! J Op dinsdag krijgen we hulp van Nancy! Samen met haar gingen de gastjes aan de

Nadere informatie

De Zak van Sinterklaas

De Zak van Sinterklaas De Zak van Sinterklaas Sinterklaas, Sinterklaas, o jongens, jongens 't is zo'n baas! Daar stopt hij, daar stopt hij, daar stopt hij blij van zin. De hele, de hele, de hele wereld in! Sinterklaas, Sinterklaas,

Nadere informatie

- we starten met het maken van onze mijter? Dat is één opdracht van onze wat willen we doen lijst.

- we starten met het maken van onze mijter? Dat is één opdracht van onze wat willen we doen lijst. Week van 21 tot 25 november 2016 Project: Sinterklaas - we een paard op stal hebben? Hij staat op de voordeur :-). - we elke dag wel enkele sinterklaasliedjes zingen? - we ook enkele leuke versjes oefenen?

Nadere informatie

Klasnieuws 1. Ik zet mijn eerste voetstappen in de blauwe klas

Klasnieuws 1. Ik zet mijn eerste voetstappen in de blauwe klas BLAUWE KLAS 7 SEPTEMBER 2018 Klasnieuws 1 Ik zet mijn eerste voetstappen in de blauwe klas Dag of nacht Iedere dag starten en eindigen we in de kring. De eerste schooldag Vandaag is het woefwoef woensdag

Nadere informatie

Week van 1 tot 5 juni 2015

Week van 1 tot 5 juni 2015 Week van 1 tot 5 juni 2015 Project: diplomaweek Maandag: Deze morgen stonden heel wat kinderen te popelen om aan de slag te gaan met ons toneel. Hun geduld werd nog wat op de proef gesteld want eerst kwam

Nadere informatie

Klasnieuws week 10. Maandag op het forum was het aan de rode klas om de schooldans op het podium te dansen!

Klasnieuws week 10. Maandag op het forum was het aan de rode klas om de schooldans op het podium te dansen! Klasnieuws week 10 Maandag op het forum was het aan de rode klas om de schooldans op het podium te dansen! We keken een filmpje over honden en ontdekten dat er vele verschillende soorten bestaan, rassen.

Nadere informatie

Klasnieuws week 30 & 31

Klasnieuws week 30 & 31 Klasnieuws week 30 & 31 De afgelopen twee korte weken werkten we zeer hard aan de moederdag werkjes. Ze hebben echt allemaal hun beste beentje voor gezet om dit zo goed mogelijk te doen. Jullie inzet was

Nadere informatie

Klasnieuws week 23. Maandag gingen we in de kring aan de slag met de vraag: Wat willen jullie doen over ons project?

Klasnieuws week 23. Maandag gingen we in de kring aan de slag met de vraag: Wat willen jullie doen over ons project? Klasnieuws week 23 Hoi hoi! Deze week vlogen we in ons project de ruimte! Wat een fantastisch thema om rond te werken! De hele week lang leefde het zeer sterk bij alle kleuters. Maandag gingen we in de

Nadere informatie

Klasnieuws 3. Voeten op de grond

Klasnieuws 3. Voeten op de grond BLAUWE KLAS 24 SEPTEMBER 2018 Klasnieuws 3 Voeten op de grond Al onze verhalen in ons babbelboekje Heel leuk is het om te zien dat meer en meer kinderen onze verhalen b e k i j k e n i n d e boekenhoek.

Nadere informatie

Week van 7 december tot 11 december 2015

Week van 7 december tot 11 december 2015 Week van 7 december tot 11 december 2015 Project: Kerst/Nieuwjaar Maandag: Het werd vandaag een dansforum met verschillende dansen: twee volksdansen, het standbeeld van kapitein Winokio en de schooldans

Nadere informatie

Maandagnamiddag was het prachtig weer, dus hebben we daar dan ook met volle teugen van genoten. Wie wou mocht in de speelheuvels spelen.

Maandagnamiddag was het prachtig weer, dus hebben we daar dan ook met volle teugen van genoten. Wie wou mocht in de speelheuvels spelen. Klasnieuws week 1 Maandag vlogen we helemaal in ons nieuw project Halloween! Aan de knutseltafel werkten we voor de eerste keer met waterverf. Maar het was geen gewone waterverf, het was toverwaterverf!

Nadere informatie

Klasnieuws week 15. Maandag viel de sneeuw met bakken uit de lucht. Daar hebben we dan ook van genoten!

Klasnieuws week 15. Maandag viel de sneeuw met bakken uit de lucht. Daar hebben we dan ook van genoten! Klasnieuws week 15 Maandag viel de sneeuw met bakken uit de lucht. Daar hebben we dan ook van genoten! Aan de knutseltafel waren er enkele gastjes die graag hun naam wilden schrijven. Ik schreef ze voor

Nadere informatie

Klasnieuws uit de gele klas

Klasnieuws uit de gele klas Klasnieuws uit de gele klas 7 15 oktober Wat een enthousiaste kinderen kreeg ik toch te zien deze morgen. Camille en Olivia waren heel blij en ook wel fier om te vertellen dat ze een egel gezien hadden

Nadere informatie

KLASNIEUWS 11. 16 november 20 november 2015

KLASNIEUWS 11. 16 november 20 november 2015 KLASNIEUWS 11 16 november 20 november 2015 2 weken geleden had Oskar een plastieken potje ketchup mee. Dan konden wij dit ook kopen in het winkeltje van de klas, zei hij. We zagen op het etiketje tomaten

Nadere informatie

Klasnieuws uit de gele klas

Klasnieuws uit de gele klas Klasnieuws uit de gele klas 6 Noten! Deze ochtend kwamen Camille en Olivia binnen met een opgerolde trui waarmee ze een soort buidel hadden gemaakt. vol met okkernoten. Trots als ze waren toonden ze die

Nadere informatie

Hij kwam, hij kwam, die goede lieve Sint

Hij kwam, hij kwam, die goede lieve Sint KLASNIEUWS UIT KLAS 4! Jaargang 12, nummer 13 7 december 2018 Hij kwam, hij kwam, die goede lieve Sint Woensdagmorgen kwamen Sint en Piet aan in een koets! Na een kleine verwelkoming trokken we naar de

Nadere informatie

KLASNIEUWS 22. Welkom in onze klas. Sporten met Evi

KLASNIEUWS 22. Welkom in onze klas. Sporten met Evi KLASNIEUWS 22 Ik neem jullie graag mee doorheen onze ontdekkingstocht in de gele klas! Welkom in onze klas Na een deugddoende vakantie staan we met zijn allen weer op en top paraat. Met als doel een zee

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014 Nieuwsbrief 6 Schooljaar 2014-2015 november 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Pepernoten bakken Sinterklaasfeest

Nadere informatie

7-11 november 2016 / 33 BLZ. / KLEUTER1 - GELE KLAS

7-11 november 2016 / 33 BLZ. / KLEUTER1 - GELE KLAS VERSCHIJNT WEKELIJKS / 0 / 10 de JAARGANG / WEEK 10 / 7-11 november 2016 / 33 BLZ. / KLEUTER1 - GELE KLAS Van enkele blikvangers van de voorbije week breng ik jullie graag op de hoogte! 1 pannenkoeken

Nadere informatie

KLASNIEUWS 1. Wat spannend die eerste schooldag

KLASNIEUWS 1. Wat spannend die eerste schooldag KLASNIEUWS 1 Wat spannend die eerste schooldag Een traantje bij het afscheid, mama of papa uitzwaaien en dan een volle dag met iemand die ze nog niet goed kennen. Even schrik op die grote speelplaats,

Nadere informatie

KLASNIEUWS 25 week 18 maart - 22 maart 2019

KLASNIEUWS 25 week 18 maart - 22 maart 2019 KLASNIEUWS 25 week 18 maart - 22 maart 2019 Maandagochtend hadden wij een sublieme babbelkring. Heel wat kinderen hadden spulletjes mee passend bij ons nieuw project. We luisterden heel goed naar de verhalen

Nadere informatie

4-8 DECEMBER 2017 / 26 BLZ. / KLEUTER 1 - GELE KLAS

4-8 DECEMBER 2017 / 26 BLZ. / KLEUTER 1 - GELE KLAS VERSCHIJNT WEKELIJKS / 0 / 11 de JAARGANG / WEEK 14 4-8 DECEMBER 2017 / 26 BLZ. / KLEUTER 1 - GELE KLAS Van enkele blikvangers van de voorbije week breng ik jullie graag op de hoogte! 1 Onze vrolijke Rémi

Nadere informatie

Schooljaar NOVEMBER & DECEMBER

Schooljaar NOVEMBER & DECEMBER Schooljaar 2014-2015 NOVEMBER & DECEMBER Beste ouders, November en december zijn naar traditie drukke maanden op school. We leefden toe naar de komst van Sint en zijn Pieten. We moeten natuurlijk leuke

Nadere informatie

We zijn ook nog op zoek naar: een microscoop, beitels, oude tandenborstels en zeven (~zeef), een beeldhouwer :),...

We zijn ook nog op zoek naar: een microscoop, beitels, oude tandenborstels en zeven (~zeef), een beeldhouwer :),... Hallo lieve ouders Wil je zien wat er zich, deze week, tussen te muren van de groene klas afspeelde? Bekijk dan zeker dit nieuwe klasnieuws. Veel leesplezier! Lieve groetjes Annelies en Katrijn P.S.: De

Nadere informatie

Week van 26 tot 30 september 2016 Project:

Week van 26 tot 30 september 2016 Project: Week van 26 tot 30 september 2016 Project: - We maandag, tijdens het forum, uitleg kregen van Tilde (mama Suki) en Suki over het eerste goede doel ( Togozelles) van de reuzenrun. - we deze week allemaal

Nadere informatie

KLASNIEUWS 18. Ssst we genieten van onze vismassage! We knutselden verder aan onze vissenballon. Wat een grote klus :)

KLASNIEUWS 18. Ssst we genieten van onze vismassage! We knutselden verder aan onze vissenballon. Wat een grote klus :) KLASNIEUWS 18 Geniet van onze vissennieuws uit de blauwe klas Vorige week had Joanne foto s mee over ons project. Deze knipten we uit en kleefden we aan het venster in de gang. Wordt vervolgd Week 18 /

Nadere informatie

Klasnieuws uit de gele klas

Klasnieuws uit de gele klas Klasnieuws uit de gele klas 5 1 oktober Hé, wat zien we daar door ons raam? Een supermooie regenboog. Regen of niet.. Toch even allemaal naar buiten om dit wonder der natuur te aanschouwen. Moet je die

Nadere informatie

KLASNIEUWS 3. Ik wens je veel leerervaring toe, Kimberly.

KLASNIEUWS 3. Ik wens je veel leerervaring toe, Kimberly. KLASNIEUWS 3 We kregen deze week bezoek van Kimberly. Een studente uit het 5de jaar. Vanaf volgende week komt ze elke dinsdag in onze klas helpen, dit tot aan de kerstvakantie. Af en toe zal ze ook een

Nadere informatie

Klaskrant week 12 en 13

Klaskrant week 12 en 13 Klas Tom de Koorddanser 1 Klaskrant week 12 en 13 Schooljaar 2018-2019 8 december 2018 Een knappe linodruk van Landr! Uit het hoofd getekend, uitgesneden in lino en nu ontelbare keren verkrijgbaar! De

Nadere informatie

4-8 september 2017 / 22 BLZ. / KLEUTER1- GELE KLAS

4-8 september 2017 / 22 BLZ. / KLEUTER1- GELE KLAS VERSCHIJNT WEKELIJKS / 0 / 10 de JAARGANG / WEEK 2 / 4-8 september 2017 / 22 BLZ. / KLEUTER1- GELE KLAS Van enkele blikvangers van de voorbije week breng ik jullie graag op de hoogte! 1 voor het maken

Nadere informatie

Week van 1 tot 4 september 2015

Week van 1 tot 4 september 2015 Week van 1 tot 4 september 2015 Project: eerste schoolweek Maandag: Genieten van de laatste vakantiedag Dinsdag: Eindelijk was het weer zover! 1 september... Na het invullen van de maaltijden trokken we

Nadere informatie

De waterdrager. Jaargang 11, nummer 14 8 december 2017

De waterdrager. Jaargang 11, nummer 14 8 december 2017 KLASNIEUWS UIT KLAS 4! De waterdrager Jaargang 11, nummer 14 8 december 2017 Bij het filosoferen in de boomhut hadden we het over het verhaal van de waterdrager en ook over de jongen en de zeester en wat

Nadere informatie

Wat viel er de voorbije twee weken allemaal te beleven in klas 1? Kijk en geniet mee...

Wat viel er de voorbije twee weken allemaal te beleven in klas 1? Kijk en geniet mee... Klasnieuws week 5-6 Schooljaar 2019-2020 Wat viel er de voorbije twee weken allemaal te beleven in klas 1? Kijk en geniet mee... We hadden onze lieve vriendin zo lang moeten missen. Donderdag en vrijdag

Nadere informatie

In het WZC werkten we in drie groepjes. Onder het geïnteresseerde oog van de bewoners speelden we:

In het WZC werkten we in drie groepjes. Onder het geïnteresseerde oog van de bewoners speelden we: Geike was deze week ons koorddanserresje! Na een korte kring op dinsdagochtend na het lange Pinksterweekend vertrokken we met de andere halve groep kleuters opnieuw naar het WZC terwijl de thuisblijvertjes

Nadere informatie

Sint Nicolaas op school. Wel meester, hoe gaat het met Mina en Ko? Ja waarde Sint Niklaas, dat is maar zozo

Sint Nicolaas op school. Wel meester, hoe gaat het met Mina en Ko? Ja waarde Sint Niklaas, dat is maar zozo Sint Nicolaas op school Wel meester, hoe gaat het met Mina en Ko? Ja waarde Sint Niklaas, dat is maar zozo Verdienen ze een prijsje of zijn ze t niet waard? Zij zijn als de anderen, wel roerig van aard.

Nadere informatie

KLASNIEUWS 30 week 6 mei - 10 mei 2019

KLASNIEUWS 30 week 6 mei - 10 mei 2019 KLASNIEUWS 30 week 6 mei - 10 mei 2019 Deze week was het een weekje vol spanning voor de begeleiders. We hadden enkele mensen van de schoolinspectie op bezoek. Af en toe werd ik gevraagd om mijn mening

Nadere informatie

KLASNIEUWS 5. Nu heb ik wat plaats op pagina 1 van mijn nieuwsje. ;)

KLASNIEUWS 5. Nu heb ik wat plaats op pagina 1 van mijn nieuwsje. ;) KLASNIEUWS 5 We hadden op maandag een vrije dag. Zowel de kinderen als de begeleiders konden de vele prikkels van de eerste maand, even een plaatsje geven. Nu heb ik wat plaats op pagina 1 van mijn nieuwsje.

Nadere informatie

- we het deze week vooral over kabouters en paddenstoelen hebben? - we de verjaardag van Ilse vierden? We maakten paddenstoelen cupcakes.

- we het deze week vooral over kabouters en paddenstoelen hebben? - we de verjaardag van Ilse vierden? We maakten paddenstoelen cupcakes. Week van 24 tot 28 oktober 2016 Project: Het bos en zijn bewoners - we het deze week vooral over kabouters en paddenstoelen hebben? - we de verjaardag van Ilse vierden? We maakten paddenstoelen cupcakes.

Nadere informatie

Ook in de klas konden we het hele sintgebeuren niet wegdenken.

Ook in de klas konden we het hele sintgebeuren niet wegdenken. We gingen de week van start met een speciale opdracht. Wim kreeg het idee om hulpsint te worden. Bij deze opdracht kon Wim wel wat hulp gebruiken. Er werd een baard, een mijter en een albe geknutseld.

Nadere informatie

Maandplanning december 2016 Jaarthema: Anders is leuk

Maandplanning december 2016 Jaarthema: Anders is leuk Maandplanning december 2016 Jaarthema: Anders is leuk Maandpunt: Ik ben uniek Mos: lichtje uit voor je de deur sluit! Activiteitenkalender kleuters - Donderdag 1 december: - Juf Els en juf Lise: Thema:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Basisschool Bengel Zelebaan 9 9160 Lokeren 09/348.67.18 directie@basisschoolbengel.be www.basisschoolbengel.be Om even bij stil te staan... Woordje van de directie Beste ouders,

Nadere informatie

- we elkaar heel wat te vertellen hadden tijdens de praatronde? - we begonnen met onze eerste echte vrije tekst voor in ons vrije tekstenboek?

- we elkaar heel wat te vertellen hadden tijdens de praatronde? - we begonnen met onze eerste echte vrije tekst voor in ons vrije tekstenboek? Week van 7 tot 11 november 2016 Project: - we maandag heel blij waren met onze pantoffeltjes aan de voeten? - het omwisselen echt wel vlot loopt? Hopelijk kunnen we het zo houden - we elkaar heel wat te

Nadere informatie

Aan iedereen prettige eindejaarsfeesten en een heel erg gelukkig 2014! Geniet van een welverdiende vakantie!

Aan iedereen prettige eindejaarsfeesten en een heel erg gelukkig 2014! Geniet van een welverdiende vakantie! Van 16 december tot 20 december 2013 Aan iedereen prettige eindejaarsfeesten en een heel erg gelukkig 2014! Geniet van een welverdiende vakantie! Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas:

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 8 Regio Waardenlanden December 2016 Van de redactie Prettige feestdagen allemaal!!!! Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. De laatste alweer van dit jaar. In deze nieuwsbrief natuurlijk

Nadere informatie