Wanneer dit icoon voor een hoofdstuk vermeld staat, dan is deze functionaliteit alleen beschikbaar in het Compleet abonnement.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wanneer dit icoon voor een hoofdstuk vermeld staat, dan is deze functionaliteit alleen beschikbaar in het Compleet abonnement."

Transcriptie

1 In deze handleiding worden alle functionaliteiten besproken. Door middel van twee iconen wordt aangegeven welke functionaliteit in welke abonnement beschikbaar is. Hieronder een overzicht. Wanneer dit icoon voor een hoofdstuk vermeld staat, dan is deze functionaliteit alleen beschikbaar in het Compleet abonnement. Wanneer dit icoon voor een hoofdstuk vermeld staat, dan is deze functionaliteit in beide abonnementen (Basis en Compleet) beschikbaar. Dit document beschrijft de verschillende overzichten waarin u uw transacties kunt terugvinden. De verschillende overzichten geven je een beter inzicht in jouw financiële situatie en jouw uitgavenpatronen. De volgende overzichten zijn beschikbaar: 1. Rekeningen Dit overzicht geeft jouw uitgaven en inkomsten weer per rekening. 2. Rubrieken Dit overzicht geeft weer hoeveel geld je besteedt aan de diverse doelen uit bepaalde rubrieken. Zo kun je in één oogopslag zien wat bijvoorbeeld jouw vaste woonlasten zijn of hoeveel geld er wordt besteed aan boodschappen. 3. Maanden Dit overzicht geeft per maand jouw inkomsten en uitgaven weer voor alle rubrieken. 4. Relaties In dit overzicht kun je nagaan aan wie je geld hebt betaald of van wie je geld hebt ontvangen. 5. Budgetten Hier kun je nagaan wat jouw situatie is met betrekking tot jouw opgestelde begrotingen.

2 1. Rekeningen-overzicht 1. Een overzicht van jouw transacties per rekening kun je opvragen door in het menu te klikken op > Rekeningen. 2. Het lijndiagram toont het saldo van al jouw rekeningen voor elke maand over een periode van anderhalf jaar. Het saldo kan per week en per maand worden weergeven. Klik op de knoppen [Per maand] en [Per week] om te wisselen tussen deze twee opties. 3. Klik op Kies periode om een periode te selecteren waarover het overzicht getoond moet worden. 4. Rechts van de lijngrafiek kun je aangeven welke rekeningen je wilt tonen in het overzicht. Klik op een bepaalde rekening om deze niet meer te tonen. Klik opnieuw op dezelfde rekening om deze weer wel te tonen in het overzicht. 5. Elke lijn in de grafiek staat voor een rekeningnummer of kasboek. Klik op een lijn om de bijbehorende transacties in een lijst te tonen.

3 6. Klik in het kruimelspoor op [Mijn rekeningen] om terug te keren naar de lijngrafiek. 2. Rubrieken-overzicht 1. Klik in het menu op > Rubrieken om naar het overzicht te gaan waar je al jouw inkomsten en uitgaven per rubriek kunt vinden. In het taartdiagram zie je wat jouw inkomsten en uitgaven per rubriek zijn. Elke rubriek heeft een eigen kleur, hoe groter de uitgaven of inkomsten zijn, hoe groter het bijbehorende gekleurde vlak in het taartdiagram.

4 2. Boven het diagram staan een aantal opties om het overzicht aan te passen. Klik op [Uitgaven] om alleen de uitgaven te tonen en klik op [Inkomsten] om alleen de inkomsten te tonen. 3. Klik op Kies periode om alleen de rubrieken te tonen uit de gekozen periode. 4. Klik op Zoeken en vul een rubrieknaam in om vervolgens het overzicht te filteren op de ingevulde rubriek. 5. Er zijn twee weergaves mogelijk in het overzicht. Een taartdiagram en een lijst. Je kunt tussen de twee weergaves wisselen door op het taartdiagram icoontje en het lijst icoontje te klikken rechts naast Zoeken.

5 6. In het taartdiagram zie je hoofdrubrieken. Klik op het taartstuk van een hoofdrubriek (bijvoorbeeld Huishoudelijke uitgaven ) om de onderliggende subrubrieken te tonen in een nieuw taartdiagram. 7. Klik net zoals bij de hoofdrubrieken op het taartstuk van een subrubriek om de bijbehorende transacties te tonen. De transacties worden vervolgens in een lijst weergeven.

6 8. Klik ergens in het kruimelspoor [Mijn Uitgaven > Huishoudelijke uitgaven > Giften en cadeau s] om terug te keren naar een voorgaand overzicht. 3. Maanden-overzicht 1. Een overzicht van jouw transacties per maand kunt u opvragen door in het menu te klikken op > Maanden Een staafgrafiek toont van alle hoofdrubrieken jouw inkomsten en uitgaven per maand over een periode van anderhalf jaar.

7 2. Klik op Kies periode om een periode selecteren waarover het overzicht getoond moet worden. 3. Klik op Zoeken en vul een rubrieknaam in om het overzicht te filteren op de ingevulde rubriek. 4. Plaats jouw muis op een staaf in de grafiek om de bedragen van alle rubrieken voor die maand weer te geven.

8 5. Klik op de staaf in een specifieke maand, om deze in een aparte staafgrafiek te tonen. 6. Klik in het overzicht van de specifieke maand op een hoofdrubriek, om alleen de transacties te tonen behorende bij die hoofdrubriek in die maand. 7. Klik in het kruimelspoor op [Totaaloverzicht] om terug te keren naar de staafgrafiek waarin alle maanden worden getoond.

9 8. Er zijn drie weergaves mogelijk van het overzicht: een staafgrafiek, een lijngrafiek en een lijst. Klik op het icoontje behorende bij het overzicht om te wisselen tussen de verschillende weergaves. 4. Relaties-overzicht 1. Een overzicht van uw transacties per relatie kun je opvragen door in het menu te klikken op > Relaties. Het taartdiagram geeft aan hoeveel je hebt uitgegeven aan jouw relaties (de personen of organisaties aan wie je geld hebt besteed of van wie je geld hebt ontvangen).

10 2. Klik op [Uitgaven] om alleen de uitgaven te tonen en klik op [Inkomsten] om alleen de inkomsten te tonen. 3. Klik op Kies periode om een periode selecteren waarover het overzicht getoond moet worden. 4. Klik op Zoeken en vul een rubrieknaam in om het overzicht te filteren op de ingevulde rubriek. 5. Klik op een relatie (bijvoorbeeld Albert Heijn 1266 Duinstad ) in het taartdiagram om de bijbehorende transacties te tonen. 6. In dit overzicht zijn twee verschillende weergaves mogelijk: een taartdiagram en een lijst. Klik op de bijbehorende icoontjes om te wisselen tussen deze weergaves. 7. Klik in het kruimelspoor op [Mijn uitgaven] om weer terug te keren naar het beginoverzicht. 5. Budgetten-overzicht 1. Een overzicht van uw budgetten kunt u opvragen door in het menu te klikken op > Budgetten. In de staafgrafiek zie je of je aan het opgestelde budget hebt gehouden. De groene balken geven het resterende budget aan, de blauwe balken geven aan hoeveel je binnen het budget bent gebleven en de bruine balken geven het bedrag aan dat is overschreden.

11 2. De staafgrafiek kan per maand of per rubriek worden weergeven. Klik op de knoppen [Per maand] en [rubriek] om te wisselen tussen deze twee weergaves. 3. Klik op de knoppen [Uitgaven] en [Inkomsten] om te wisselen tussen uitgaven en inkomsten. 4. Klik op Dit jaar om een periode te selecteren waarover het overzicht getoond moet worden. 5. Van dit overzicht zijn twee weergaves beschikbaar: een staafgrafiek en een lijst. Klik op de bijbehorende icoontjes op te wisselen tussen de twee weergaves. 6. Klik op een staaf in de staafgrafiek om de bijbehorende transacties te tonen.

Dit document beschrijft de verschillende overzichten waarin je jouw transacties kunt terugvinden.

Dit document beschrijft de verschillende overzichten waarin je jouw transacties kunt terugvinden. Dit document beschrijft de verschillende overzichten waarin je jouw transacties kunt terugvinden. CashFlow bestaat uit verschillende modules. Deze modules zorgen voor verschillende functionaliteit in het

Nadere informatie

Overzichten transacties & afschriften. BankingTools Cashflow v4.2

Overzichten transacties & afschriften. BankingTools Cashflow v4.2 transacties & afschriften BankingTools Cashflow v4.2 Bespaar geld en spaar het milieu! Lees de handleiding vanaf uw beeldscherm. Wilt u toch de handleiding afdrukken? Kiest u dan voor de speciale optie

Nadere informatie

Budget opstellen & realisatie. BankingTools Cashflow v4.2

Budget opstellen & realisatie. BankingTools Cashflow v4.2 Budget opstellen & realisatie BankingTools Cashflow v4.2 Bespaar geld en spaar het milieu! Lees de handleiding vanaf uw beeldscherm. Wilt u toch de handleiding afdrukken? Kiest u dan voor de speciale optie

Nadere informatie

Gebruikshandleiding budgetteren. BankingTools

Gebruikshandleiding budgetteren. BankingTools Gebruikshandleiding budgetteren BankingTools BankingTools.nl Januari 2013 Ref. 4.0.0.1 Deze handleiding is geschreven voor versie 4 dd Online Support: http://www.mijnbankingtools.nl Telefonische ondersteuning:

Nadere informatie

1. Rubrieken wijzigen

1. Rubrieken wijzigen Dit document beschrijft hoe je rubrieken kunt beheren en hoe je transacties automatisch kunt laten rubriceren aan de hand van de ingestelde rubriceerregels. LET OP! De functionaliteiten beschreven in deze

Nadere informatie

Handleiding capaciteitsplanning

Handleiding capaciteitsplanning Handleiding capaciteitsplanning Wil je meer weten over de opties om zelf een systeem op maat te laten maken? Neem dan contact op met Ter Zake Excel via mail (info@terzake-excel.nl) of bel ons (0317-200009).

Nadere informatie

functionaliteit in alle versies (CashFlow Basic, Essentials en Complete) beschikbaar.

functionaliteit in alle versies (CashFlow Basic, Essentials en Complete) beschikbaar. CashFlow bestaat uit verschillende modules. Deze modules zorgen voor verschillende functionaliteit in het programma. In deze handleiding worden alle functionaliteiten besproken. Door middel van icoontjes

Nadere informatie

functionaliteit in beide abonnementen (Basis en Compleet) beschikbaar.

functionaliteit in beide abonnementen (Basis en Compleet) beschikbaar. In deze handleiding worden alle functionaliteiten besproken. Door middel van twee iconen wordt aangegeven welke functionaliteit in welke abonnement beschikbaar is. Hieronder een overzicht. Wanneer dit

Nadere informatie

Handleiding capaciteitsplanning

Handleiding capaciteitsplanning Handleiding capaciteitsplanning Inhoud Inleiding... 3 1. Home... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 2. Medewerker invoeren / wijzigen / verwijderen... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 3. Project invoeren

Nadere informatie

BRABANTSCAN HANDLEIDING VOOR DE BRABANTSCAN INHOUD

BRABANTSCAN HANDLEIDING VOOR DE BRABANTSCAN INHOUD BRABANTSCAN HANDLEIDING VOOR DE BRABANTSCAN INHOUD Gebruik Brabantscan... 2 Functionaliteiten dashboard... 2 Gelaagde kaarten... Extra opties... Gebruik database... 1 GEBRUIK BRABANTSCAN De eerste pagina

Nadere informatie

Han dleiding Kasboek

Han dleiding Kasboek Aktiva hecht veel waarde aan transparant samenwerken en daarom hebben wij voor een softwarepakket gekozen waarin dit mogelijk is. Daarmee bieden wij jou de gelegenheid om op elk moment van de dag met ons

Nadere informatie

HANDLEIDING EXAMENRESULTATEN INTERACTIEF

HANDLEIDING EXAMENRESULTATEN INTERACTIEF HANDLEIDING EXAMENRESULTATEN INTERACTIEF versie 1.2, september 2015 Copyright 2015 VO-raad Alle rechten voorbehouden. Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd

Nadere informatie

RAPPORTAGESMODULE HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology

RAPPORTAGESMODULE HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology RAPPORTAGESMODULE HANDLEIDING OTYS Recruiting Technology OTYS RECRUITING TECHNOLOGY WWW.OTYS.NL 20-2-2017 Versie 2.0 2 INHOUD 1 Introductie... 4 1.1 Over de Rapportagesmodule... 4 1.2 Doel van deze instructie...

Nadere informatie

Transacties Rubriceren. BankingTools Cashflow v5.1

Transacties Rubriceren. BankingTools Cashflow v5.1 Transacties Rubriceren BankingTools Cashflow v5.1 Bespaar geld en spaar het milieu! Lees de handleiding vanaf uw beeldscherm. Wilt u toch de handleiding afdrukken? Kiest u dan voor de speciale optie meerdere

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR BUDGETHOUDERS

HANDLEIDING VOOR BUDGETHOUDERS HANDLEIDING VOOR BUDGETHOUDERS Inleiding Deze handleiding behandelt belangrijke informatie voor u als budgethouder. Wij adviseren u de informatie in deze handleiding goed door te nemen. Wij leggen u in

Nadere informatie

Handleiding De Sociale Monitor

Handleiding De Sociale Monitor Handleiding De Sociale Monitor Inhoudsopgave Gebruikershandleiding: De Sociale Monitor 2 Bestaande rapportages 7 Een nieuw rapportage aanmaken 9 Het menu 10 Handleiding lokaal beheerders: De Sociale Monitor

Nadere informatie

Handleiding LROI-Dashboard Landelijke Registratie Orthopedische Implantaten

Handleiding LROI-Dashboard Landelijke Registratie Orthopedische Implantaten Handleiding LROI-Dashboard Landelijke Registratie Orthopedische Implantaten Inleiding In de Landelijke Registratie Orthopedische Implantaten (LROI) worden de patiënt en prothesekenmerken van heup- en knie-implantaten

Nadere informatie

Hoe moet je aanmelden? Met je gebruikersnaam en paswoord dat je per mail hebt gekregen. Je ziet volgend schema:

Hoe moet je aanmelden? Met je gebruikersnaam en paswoord dat je per mail hebt gekregen. Je ziet volgend schema: Hoe moet je aanmelden? Met je gebruikersnaam en paswoord dat je per mail hebt gekregen. Je ziet volgend schema: In het keuzemenu zie je volgende opties: 1. Activiteiten: 1.1 Kalender: Op deze maandkalender

Nadere informatie

Snelgids SNS Huishoudboekje

Snelgids SNS Huishoudboekje Snelgids SNS Huishoudboekje Zo werkt het SNS Huishoudboekje Wil jij ook meer inzicht in waar je je geld aan uitgeeft? Met het online huishoudboekje zie je in 1 oogopslag wat je per maand uitgeeft en overhoudt.

Nadere informatie

Technische handleiding

Technische handleiding Presenteert Technische handleiding LEERLINGEN Inhoudsopgave 1 Registreren (éénmalig)... 3 2 Inloggen - profiel - instellingen - budgetmeter... 3 3 Financiële geletterdheid... 6 3.1 Menu... 7 3.2 Budgetmeter...

Nadere informatie

Gebruik van de cliëntagenda

Gebruik van de cliëntagenda Voordat de cliëntagenda in gebruik genomen kan worden, zal deze functionaliteit aangezet moeten worden door Nedap Support. Items in de cliëntagenda zijn te wijzigen met het recht "Cliëntagenda beheren".

Nadere informatie

GGZ praktijkdashboard

GGZ praktijkdashboard GGZ praktijkdashboard ALGEMEEN Filters Bovenin het scherm kunt u een aantal filters instellen. Daarmee geeft u aan welke gegevens u in de grafieken wilt zien. Dashboardperiode: rechts bovenin ziet u de

Nadere informatie

Rubriceren subrubriek & hoofdrubriek. BankingTools Cashflow v4.2

Rubriceren subrubriek & hoofdrubriek. BankingTools Cashflow v4.2 subrubriek & hoofdrubriek BankingTools Cashflow v4.2 Bespaar geld en spaar het milieu! Lees de handleiding vanaf uw beeldscherm. Wilt u toch de handleiding afdrukken? Kiest u dan voor de speciale optie

Nadere informatie

HANDLEIDING App voor ouders

HANDLEIDING App voor ouders HANDLEIDING App voor ouders Gebruik van de app Jouw kinderopvangorganisatie heeft gekozen voor Konnect! De app en portaal van Konnect stellen ouders in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen

Nadere informatie

Handleiding. gemeente- en stadsmonitor AGENTSCHAP BINNENLANDS BESTUUR DEPARTEMENT KANSELARIJ & BESTUUR

Handleiding. gemeente- en stadsmonitor AGENTSCHAP BINNENLANDS BESTUUR DEPARTEMENT KANSELARIJ & BESTUUR Handleiding gemeente- en stadsmonitor AGENTSCHAP BINNENLANDS BESTUUR DEPARTEMENT KANSELARIJ & BESTUUR Inleiding Met de gemeente- en stadsmonitor wordt een grote dataset ontsloten op een gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Wegwijzer bij de cd-rom

Wegwijzer bij de cd-rom Wegwijzer bij de cd-rom 1 Inloggen De cd-rom houdt bij welke oefeningen je al gemaakt hebt en welke niet. Bij het opstarten vraagt de cd-rom of je een nieuwe gebruiker bent of een bestaande gebruiker.

Nadere informatie

Basis handleiding CMS

Basis handleiding CMS Basis handleiding CMS Inhoud Basis handleiding CMS... 1 Inloggen... 3 Pagina beheren... 4 Pagina toevoegen/wijzigen... 6 WYSIWYG editor... 8 externe / interne link toevoegen... 9 Plaatjes toevoegen...

Nadere informatie

Handleiding Kickertje app voor ouders

Handleiding Kickertje app voor ouders Handleiding Kickertje app voor ouders Gebruik van de app Jouw kinderopvangorganisatie heeft gekozen voor Konnect! De app en portaal van Konnect stellen ouders in staat om op de hoogte te blijven van de

Nadere informatie

NotuBiz 2014. Inhoud

NotuBiz 2014. Inhoud Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Politiek Portaal... 3 2.1 Startpagina... 3 2.2 Publiek menu... 4 2.3 Blok Recent/Toekomst... 4 2.4 Blok Zie ook deze links... 4 2.5 Kalender... 4 2.6 Andere weergaves... 4 2.7

Nadere informatie

Peridos Handleiding uitslagen combinatietest

Peridos Handleiding uitslagen combinatietest Peridos Handleiding uitslagen combinatietest Plaats: Utrecht Datum: 18-09-2017 Auteur: Landelijk functioneel beheer Peridos Versie: 2.0 1. Inleiding Peridos ondersteunt de digitale labworkflow voor de

Nadere informatie

Versie: 1.1 Datum: 24-11-2014. Handleiding Portal HostedXL

Versie: 1.1 Datum: 24-11-2014. Handleiding Portal HostedXL Versie: 1.1 Datum: 24-11-2014 Handleiding Portal HostedXL Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 3 2 INLOGGEN... 4 2.1 GEBRUIKERS... 6 2.1.1 Nieuwe gebruiker aanmaken... 6 2.1.2 Bestaande gebruiker aanpassen...

Nadere informatie

HANDLEIDING App voor ouders

HANDLEIDING App voor ouders HANDLEIDING App voor ouders Gebruik van de app Jouw kinderopvangorganisatie heeft gekozen voor Konnect! De app en portaal van Konnect stellen ouders in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen

Nadere informatie

Installatie- & Gebruikshandleiding. BankingTools Cashflow v5.0

Installatie- & Gebruikshandleiding. BankingTools Cashflow v5.0 Installatie- & Gebruikshandleiding BankingTools Cashflow v5.0 Bespaar geld en spaar het milieu! Lees de handleiding vanaf uw beeldscherm. Wilt u toch de handleiding afdrukken? Kiest u dan voor de speciale

Nadere informatie

HANDLEIDING Belle Fleur Konnect APP

HANDLEIDING Belle Fleur Konnect APP HANDLEIDING Belle Fleur Konnect APP Gebruik van de Belle Fleur Konnect App Deze korte handleiding gaat specifiek over de werking van de Belle fleur Konnect App! De app is te downloaden in de Google Play

Nadere informatie

Handleiding Website beheersysteem

Handleiding Website beheersysteem Handleiding Website beheersysteem Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 2. Inloggen...4 3. De startpagina...5 3.1. Startpagina menu...5 3.2. Bovenbalk...6 4. Menu en Pagina's...7 4.1. Een nieuwe pagina toevoegen...8

Nadere informatie

I C T M AN A GEMENT & SUP P OR T. Magister 6 handleiding Voor leerling en ouder

I C T M AN A GEMENT & SUP P OR T. Magister 6 handleiding Voor leerling en ouder 1 I C T M AN A GEMENT & SUP P OR T Magister 6 handleiding Voor leerling en ouder Inhoud Inleiding... 2 Overzicht agenda... 2 Agenda printen... 3 Overzicht aanwezigheid... 4 Cijferoverzicht... 5 ELO...

Nadere informatie

Handleiding StatLine

Handleiding StatLine Handleiding StatLine Handleiding 1 Inhoudsopgave 1 Al onze cijfers over Nederland; zoeken via thema s... 3 1.1 Vooraf ingestelde presentatie... 4 1.1.1 Vooraf ingestelde presentatie aanpassen: selecteren...

Nadere informatie

Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher

Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher De inhoud van Muismedia websites wordt ingevoerd en gewijzigd met behulp van een zogenaamd Content Management Systeem (CMS): de ContentPublisher.

Nadere informatie

Handleiding Begroting

Handleiding Begroting Handleiding Begroting 1 Inhoud 2 Inleiding... 3 3 Home... 4 4 Kostensoorten invoeren... 5 5 Kostensoort bewerken... 6 6 Kostenposten invoeren... 7 7 Kostenposten bewerken met formulier... 8 8 Kostenposten

Nadere informatie

Instructie inkijken toolkit (augustus 2014)

Instructie inkijken toolkit (augustus 2014) Instructie inkijken toolkit (augustus 2014) De toolkit geeft op perceelsniveau het afgesloten SNLA pakket weer. Tevens is te zien op wiens relatienummer (in de toolkit weergegeven als BRS nummer) een perceel

Nadere informatie

Ben je blij met deze nieuwe module laat het dan weten via en.

Ben je blij met deze nieuwe module laat het dan weten via en. Versie 06e7f16, d.d oplevering 05-07-2015 Ik zal eerlijk zijn, doorgaans is het schrijven van een Release notes nou niet bepaald een opwindende klus. Nu ben ik echter trots dat ik jullie een totaal vernieuwde

Nadere informatie

Handleiding internet Het maken van pagina s

Handleiding internet Het maken van pagina s Handleiding internet Het maken van pagina s Hoofdstuk III Sjablonen, icoontje, pagina-menu Het maken van pagina s In dit voorbeeld gaan we een pagina met enkele subpagina s maken in de rubriek Activiteiten

Nadere informatie

Handleiding B3P GIS Suite verbeelding maken met Quantum GIS

Handleiding B3P GIS Suite verbeelding maken met Quantum GIS Handleiding B3P GIS Suite verbeelding maken met Quantum GIS Gewijzigd: 10 april 2012 Inhoudsopgave 1. Inleiding...2 1.1 Nog niet ondersteunde verbeeldingen...2 1.2 B3P GIS Suite...2 1.3 Installatie van

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR PLOEGLEIDERS

HANDLEIDING VOOR PLOEGLEIDERS HANDLEIDING VOOR PLOEGLEIDERS Aanmelden Het aanmeldingsproces is gelijklopend aan dat van de gewone medewerker. Indien je daar nog vragen over hebt, kan je het document Handleiding My- Dranouter medewerkers

Nadere informatie

Verlofaanvragen Insite

Verlofaanvragen Insite voor bibliotheken HANDLEIDING Verlofaanvragen Insite 12-01-2015 versie 0.8 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Aanvragen verlof... 4 2.1 Waar vraag ik verlof aan?... 4 2.2 Verplichte velden... 5 2.3 Extra

Nadere informatie

Bijlage 2: instructie toolkit gebruik

Bijlage 2: instructie toolkit gebruik Bijlage 2: instructie toolkit gebruik De toolkit geeft op perceelsniveau het afgesloten SNLA pakket weer. Tevens is te zien op wiens relatienummer (in de toolkit weergegeven als BRS nummer) een perceel

Nadere informatie

SMARTSCHOOL VOOR OUDERS Leidraad

SMARTSCHOOL VOOR OUDERS Leidraad SMARTSCHOOL VOOR OUDERS Leidraad Inhoudstafel A. Aanmelden 2 B. Profiel en wachtwoord aanpassen 3 C. Smartschool via e-mail 4 D. Startpagina 5 E. Berichten lezen, opmaken, verzenden 6 F. Lessenrooster

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

Tradzster. Handleiding 1.2

Tradzster. Handleiding 1.2 Tradzster Handleiding 1.2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1 Inloggen... 4 2 Tradzster dashboard... 5 2.1 Mededelingen... 5 2.2 Rekeningen... 5 2.3 Instellingen... 6 2.4 Uitloggen... 7 2.5 Schakelen tussen

Nadere informatie

Excel: maak een tabel

Excel: maak een tabel Excel: maak een tabel Excel is een handig programma als je gegevens wilt ordenen en sorteren of wanneer je met cijfers werkt. In deze studiekaart leer je hoe je een tabel kunt maken in Excel. Er zijn nog

Nadere informatie

Praktijken kunnen met elkaar vergeleken worden op basis van instroom, zittingen, behandelingen, omzet en recidieven.

Praktijken kunnen met elkaar vergeleken worden op basis van instroom, zittingen, behandelingen, omzet en recidieven. Om praktijken, locaties en medewerkers onderling met elkaar te vergelijken en benchmarken, zijn er 3 supervisiedashboards beschikbaar. Deze dashboards zijn speciaal voor praktijk- en netwerkbeheerders:

Nadere informatie

Handleiding. Gebruikershandleiding FloraneXt aanvoerder/derden

Handleiding. Gebruikershandleiding FloraneXt aanvoerder/derden Handleiding Gebruikershandleiding FloraneXt aanvoerder/derden Inhoudsopgave. Inleiding. Inloggen FloraneXt. Lijst speciale knoppen en iconen. Menubalk 5. Actueel scherm 6. Eigen dag info 6. Eigen dag info

Nadere informatie

Gebruikers- handleiding. Module Reporting Rekeninginformatie

Gebruikers- handleiding. Module Reporting Rekeninginformatie Gebruikers- handleiding Module Reporting Rekeninginformatie A. ALGEMEEN 1. KORTE BESCHRIJVING VAN DE MODULE Module Reporting Rekeninginformatie voor BelfiusWeb-klanten met uitvoerige behoeften op vlak

Nadere informatie

HANDLEIDING App voor ouders

HANDLEIDING App voor ouders HANDLEIDING App voor ouders Gebruik van de app Kinderwoud heeft gekozen voor Konnect! De app en portaal van Konnect stellen ouders in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen op de

Nadere informatie

Gebruikershandleiding mail en agenda in Outlook Web App

Gebruikershandleiding mail en agenda in Outlook Web App Inhoudsopgave Inleiding... 2 Inloggen OWA... 3 Mail ontvangen/bekijken... 6 Mail versturen... 9 Afspraak in agenda plaatsen... 12 Agenda s openen... 13 Mail installeren op jouw mobiele apparaat... 14 Inleiding

Nadere informatie

MetaTrader 4. Handleiding

MetaTrader 4. Handleiding MetaTrader 4 Handleiding INHOUD MetaTrader 4 downloaden 3 Voor de eerste keer inloggen in MetaTrader 4 7 Inloggen in MetaTrader 4 7 De taal wijzigen 8 Uw wachtwoord wijzigen 9 Wachtwoord vergeten 9 Der

Nadere informatie

Handleiding ADAS bij kwaliteitsvisitatie

Handleiding ADAS bij kwaliteitsvisitatie bij kwaliteitsvisitatie Dit document is een handleiding voor het gebruik van het online auditsysteem ADAS, gebruikt voorkwaliteitsvisitaties georganiseerd door de NVvP. Inhoudelijke informatie over de

Nadere informatie

Handleiding Dienstrooster Gebruik en configuratie van diensten

Handleiding Dienstrooster Gebruik en configuratie van diensten 2014 Handleiding Dienstrooster Gebruik en configuratie van diensten Gerben Teeler Staff Support B.V. 14-7-2014 Deze handleiding geeft een complete beschrijving van alle onderdelen inzake het roosteren

Nadere informatie

Verkorte handleiding 1200MX

Verkorte handleiding 1200MX Verkorte handleiding 1200MX Systeem opstarten 1. Ieder keer als u de recorder opstart wordt u gevraagd een geldige gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen. 2. Vul dan een geldige gebruikersnaam en de

Nadere informatie

Handleiding online inschrijven Kinderopvang. Met i-school

Handleiding online inschrijven Kinderopvang. Met i-school Handleiding online inschrijven Kinderopvang Met i-school Inhoud 1. Reserveren 1.1 Schooldagen en schoolvrije dagen 1.2 Vakanties 2. Aanmelden 3. Homepagina 4. Kalender 5. Inschrijven 5.1 Via de kalender

Nadere informatie

Handleiding Site to Edit Module Veiling

Handleiding Site to Edit Module Veiling THAR Design Kipboomweg 15 7636 RC AGELO E-mail: info@thar.nl Website: www.thar.nl KvK nummer: 08165396 BTW nummer: NL8186.22.416.B01 Rekeningnummer: 45.09.80.59 Handleiding Site to Edit Module Veiling

Nadere informatie

Om in Magister te kunnen inloggen, gaat u naar de website van de school (www.alfrink.nl). U kiest dan voor Magister.

Om in Magister te kunnen inloggen, gaat u naar de website van de school (www.alfrink.nl). U kiest dan voor Magister. Handleiding Magister Om in Magister te kunnen inloggen, gaat u naar de website van de school (www.alfrink.nl). U kiest dan voor Magister. In het volgende scherm dat verschijnt, kunt u uw gebruikersnaam

Nadere informatie

Promoplan Extranet Handleiding

Promoplan Extranet Handleiding Promoplan Extranet Handleiding Pecroy 01/10/2009 1.0 Document name: extranet_medewerkers_nl.doc Version: 1.0 1/12 Inhoud 1 Doelstelling...3 2 Nieuws...4 3 Maandplanning...5 4 Documenten...7 5 Materiaal...10

Nadere informatie

Inrichting Systeem: Locaties & Toegang

Inrichting Systeem: Locaties & Toegang Inrichting Systeem: Locaties & Toegang EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl v1.0 01-12-2011 In deze handleidingen worden de volgende functies binnen

Nadere informatie

Handleiding voor docenten

Handleiding voor docenten Handleiding voor docenten Oktober 2017 Inhoudsopgave... Inleiding.... 4 Aan de slag!... 5 Het inloggen... 5 Nog geen account?.... 5 Een account aanmaken.... 6 Stap 1. Jouw gegevens.... 6 Stap 2. Jouw school....

Nadere informatie

Quick reference Smartflow App

Quick reference Smartflow App Het opstarten van de app 1. Open de smartflow app. 2. U wordt gevraagd om een domein naam in te vullen. Vul de domein naam in die u heeft gekregen van 88degrees. 3. Log in met u inloggegevens. Het hoofd

Nadere informatie

Inleiding. 1 Handleiding IRMA

Inleiding. 1 Handleiding IRMA 1 Handleiding IRMA Inleiding IRMA (ICT Resource Manager) is het registratieprogramma dat gebruikt wordt door ICT AmeRijck. Het staat op de computer in het virtuele kantoor van de Servicedesk. IRMA is niet

Nadere informatie

Handleiding website Stadshof t Hemelryck

Handleiding website Stadshof t Hemelryck Handleiding website Stadshof t Hemelryck Ik wil graag: 1. De computer aanzetten p1 2. Op de website inloggen p2 3. Lid worden van de website p3 4. Navigeren op de website p5 5. Een advertentie plaatsen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tasnet Het online aanvraagsysteem van TVcN

Gebruikershandleiding Tasnet Het online aanvraagsysteem van TVcN Gebruikershandleiding Tasnet Het online aanvraagsysteem van TVcN Inloggen 1. Vul de gebruikersnaam en het wachtwoord in Klik eventueel op herinner mij om de volgende keer op dezelfde computer direct in

Nadere informatie

Handleiding meetinstrument vervoerskeuze

Handleiding meetinstrument vervoerskeuze Handleiding meetinstrument vervoerskeuze Inhoud Algemeen: Inleiding... 1 Algemene schoolgegevens invullen... 1 Algemene meetgegevens invullen... 2 Deel 1: Gegevens invullen per klas... 3 Stap 1: Algemene

Nadere informatie

Instellingen... 2 Tijdsregistratie per week... 3 Tijdregistratie per dag... 5 Urenregistratie per maand... 6 Urenregistratie per dag...

Instellingen... 2 Tijdsregistratie per week... 3 Tijdregistratie per dag... 5 Urenregistratie per maand... 6 Urenregistratie per dag... Pauzes registreren Onze ontwikkelaars hebben Yoobi uitgebreid met extra functionaliteiten, waardoor het nu mogelijk is om pauzes vast te leggen. Voor veel organisaties is het noodzakelijk om de rusttijden

Nadere informatie

Snelstart BankingTools. C@shflow v4

Snelstart BankingTools. C@shflow v4 Snelstart BankingTools C@shflow v4 Bespaar geld en spaar het milieu! Lees de handleiding vanaf uw beeldscherm. Wilt u toch de handleiding afdrukken? Kiest u dan voor de speciale optie meerdere pagina s

Nadere informatie

HANDLEIDING APP. ios VERSIE VROEM

HANDLEIDING APP. ios VERSIE VROEM HANDLEIDING APP ios VERSIE VROEM INHOUDSOPGAVE Voor u ligt het document waarin VROEM de mobiele app voor iosbesturingssysteem (iphone) presenteert. 1. INSTALLEER DE APP 2. FUNCTIONALITEITEN IN DE APP 3.

Nadere informatie

Kostenplaatsen instellen en gebruiken v3. Hoofdstuk 1 Kostenplaatsen instellen en gebruiken

Kostenplaatsen instellen en gebruiken v3. Hoofdstuk 1 Kostenplaatsen instellen en gebruiken Hoofdstuk 1 Kostenplaatsen instellen en gebruiken Bijvoorbeeld voor praktijken met meerdere locaties is het handig om omzet en kosten te verdelen over de verschillende locaties. Dit kan door middel van

Nadere informatie

Handleiding Cost Control

Handleiding Cost Control Handleiding Cost Control April 2010 Inhoud 1. Inloggen... 3 2. Maandoverzicht... 4 2.1 Totaaloverzicht... 4 2.2 Verkeersstromen... 6 3. Afdelingsoverzicht... 7 3.1 Totaaloverzicht... 7 3.2 Verkeersstromen...

Nadere informatie

Peridos Handleiding Openstaande Labaanvragen NIPT

Peridos Handleiding Openstaande Labaanvragen NIPT Peridos Handleiding Openstaande Labaanvragen NIPT Plaats: Utrecht Datum: 03-07-2017 Auteur: Landelijk beheer Peridos Versie: 1.0 1. Inleiding Peridos ondersteunt de digitale labworkflow voor de NIPT. Het

Nadere informatie

Instructie Zermelo. Inhoud

Instructie Zermelo. Inhoud Instructie Zermelo Inhoud Instructie voor het inloggen in Zermelo...2 App...2 Ouders en leerlingen in Zermelo...3 Het bekijken van je rooster...4 Het rooster van een collega of leerling bekijken...5 Zoek

Nadere informatie

Werken met een digitaal leer-/werkboek in Edu Bieb

Werken met een digitaal leer-/werkboek in Edu Bieb Werken met een digitaal leer-/werkboek in Edu Bieb Inhoud 1. Edu Bieb... 3 2. Werken in een digitaal leer-/werkboek... 4 2.1 De knoppen... 4 2.2 Aantekeningen maken... 5 2.3 Aantekening delen met je docent...

Nadere informatie

ONS PLANNING - FLEX FUNCTIONALITEIT (ALLEEN V&V)

ONS PLANNING - FLEX FUNCTIONALITEIT (ALLEEN V&V) ONS PLANNING - FLEX FUNCTIONALITEIT (ALLEEN V&V) Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op 24-11-2017 Table of Contents Flex functionaliteit: uitleg... 3 Wat is de flex functionaliteit?... 4 Wat is het

Nadere informatie

Handleiding. Content Management Systeem (C.M.S.)

Handleiding. Content Management Systeem (C.M.S.) Handleiding Content Management Systeem (C.M.S.) www.wecaremedia.nl info@wecaremedia.nl 0162-223 161 Inhoudsopgave Inloggen... 3 Dashboard... 4 Bestanden... 4 Map aanmaken... 4 Bestanden toevoegen... 5

Nadere informatie

1. Exporteren... 2. 2. Verschil Xls en Csv... 2. 3. Het maken van een Csv bestand... 4. 4. Sorteren in Excel 2003... 9. 5. Sorteren in Excel 2007...

1. Exporteren... 2. 2. Verschil Xls en Csv... 2. 3. Het maken van een Csv bestand... 4. 4. Sorteren in Excel 2003... 9. 5. Sorteren in Excel 2007... ESIS en Excel 2003 en 2007 Inhoud 1. Exporteren... 2 2. Verschil Xls en Csv... 2 3. Het maken van een Csv bestand... 4 4. Sorteren in Excel 2003... 9 5. Sorteren in Excel 2007...10 6. Filteren in Excel

Nadere informatie

Handleiding ONS-Zorgt app. v1.0

Handleiding ONS-Zorgt app. v1.0 v1.0 Handleiding ONS-Zorgt app INHOUDSOPGAVE Verbinden met ONS 4 Menu (Wanneer ingelogd) 5 Functionaliteiten 6 Home 6 Instellingen 7 Profielfoto wijzigen 7 Pushnotificaties beheren 7 Wachtwoord vergeten

Nadere informatie

Handleiding ABK Extra - Zoekprofielen

Handleiding ABK Extra - Zoekprofielen Handleiding ABK Extra - Zoekprofielen U vindt in deze handleiding: 1. Inleiding... 2 2. Abonnementsvormen... 2 3. Zoeken... 2 3.1 Aankondigingen overzicht... 3 3.2 Zoekfilter... 4 3.3 Hoofdinhoud... 5

Nadere informatie

Het instellen van je eigen laptop

Het instellen van je eigen laptop Het instellen van je eigen laptop 2018 2019 Inhoud Inleiding... 2 Windows instellen en account aanmaken... 3 OneDrive Instellen... 11 OneDrive koppelen aan Office... 14 Deze handleiding is van toepassing

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR DRAGERS

HANDLEIDING VOOR DRAGERS HANDLEIDING VOOR DRAGERS 1 Inhoudsopgave 1 Drager 3 1.1 Algemeen 3 1.2 Inloggen 3 2 Hoofdmenu s 4 2.1 Home 4 2.1.1 Uw gegevens 4 2.1.2 Snelkoppelingen 4 2.1.3 Laatst geplaatste bestelling 4 2.2 Mijn kleding

Nadere informatie

Handleiding Koppeling imuis Online

Handleiding Koppeling imuis Online Handleiding Koppeling imuis Online Inhoudsopgave Bestellen koppeling... 3 Instellingen... 4 Importopties... 5 Exportopties... 6 Synchronisatie... 7 Belangrijke punten... 9 Vragen... 10 Bestellen koppeling

Nadere informatie

Handleiding online inschrijven via i-school

Handleiding online inschrijven via i-school Handleiding online inschrijven via i-school Algemeen Om in te loggen surf je naar www.i-school.be/login. Geef je gebruikersnaam en paswoord in en klik op inloggen. Betekenis icoontjes: Inschrijven Inschrijving

Nadere informatie

VISEGO VOERTUIG INFORMATIE SYSTEEM EINDGEBRUIKER OPLOSSING

VISEGO VOERTUIG INFORMATIE SYSTEEM EINDGEBRUIKER OPLOSSING DataRoads B.V. Business Center Zevenhuizen Noordeinde 57 2761 BR Zevenhuizen Nederland Telefoon : +31 (0)79-5932700 Fax : +31 (0)79-5936063 Email : info@dataroads.nl KvK : 24362067 BTW nr. : NL8136.10.369.B.01

Nadere informatie

Inloggegevens combinatie HWO / AfsprakenApp instellen v2. Hoofdstuk 1 Inloggegevens Huiswerkoefeningen.nl / AfsprakenApp instellen

Inloggegevens combinatie HWO / AfsprakenApp instellen v2. Hoofdstuk 1 Inloggegevens Huiswerkoefeningen.nl / AfsprakenApp instellen Hoofdstuk 1 Inloggegevens Huiswerkoefeningen.nl / AfsprakenApp instellen Als (een deel van) je praktijk gebruik wil maken van Huiswerkoefeningen.nl (HWO) / AfsprakenApp combinatie, ontvang je als contactpersoon

Nadere informatie

Inhoudsopgave: Inloggen. Het Menu. De Statusbalk. De Kaart. Statusbalk onderaan het scherm. Voertuig / ritinfo. Geofencing.

Inhoudsopgave: Inloggen. Het Menu. De Statusbalk. De Kaart. Statusbalk onderaan het scherm. Voertuig / ritinfo. Geofencing. Handleiding Webapplicatie 2.1.0-30112017 Let op: afhankelijk van uw account kan het voorkomen dat sommige menu-opties zoals in dit document besproken, niet in uw menu s getoond worden. Inhoudsopgave: Inloggen

Nadere informatie

Peridos Handleiding Openstaande Labaanvragen Combinatietest

Peridos Handleiding Openstaande Labaanvragen Combinatietest Peridos Handleiding Openstaande Labaanvragen Combinatietest Plaats: Utrecht Datum: 18-09-2017 Auteur: Landelijk beheer Peridos Versie: 1.0 1. Inleiding Peridos ondersteunt de digitale labworkflow voor

Nadere informatie

Allereerst moet u de gewenste Intramed PLUS verslagleggingsrichtlijn(en) downloaden van de website.

Allereerst moet u de gewenste Intramed PLUS verslagleggingsrichtlijn(en) downloaden van de website. Hoofdstuk 1 Intramed PLUS in gebruik nemen (fysiotherapie) Als u een Intramed PLUS licentie heeft, kunt u gebruik maken van specifieke verslagleggingsrichtlijnen. Dit zijn onder andere verslagleggingsrichtlijnen

Nadere informatie

Handleiding. Personeelskorting

Handleiding. Personeelskorting Easy Template Gulperberg 63 3453 RW De Meern Tel: 030-232 1092 Fax: 030-2321013 E-mail: info@easytemplate.nl Website: www.easytemplate.nl ABN-AMRO 55 70 72 441 IBAN: NL75ABNA0557072441 BIC: ABNANL2A KVK

Nadere informatie

Bekwaamheidsdossier mijn dossier

Bekwaamheidsdossier mijn dossier Bekwaamheidsdossier mijn dossier Inhoud: elke medewerker heeft toegang tot het bekwaamheidsdossier als diegene inlogt met 2FA. Een teamleider heeft wat meer opties dan een teamlid. Medewerker: Een medewerker

Nadere informatie

Handleiding Mijn Yellowbrick

Handleiding Mijn Yellowbrick Handleiding Mijn Yellowbrick versie 2.0 augustus 2014 Voordelig bricken, makkelijk parkeren INHOUDSOPGAVE MIJN YELLOWBRICK 3 MIJN GEGEVENS 5 MOBIEL 7 KAARTEN 10 PARKEREN 13 TRANSACTIES 14 FACTUREN 14 ZAKELIJK

Nadere informatie

Menu Door op de menuknop te klikken kunt u het hoofdmenu sluiten of openen. De menuknop is het icoon met drie streepjes vlak onder elkaar.

Menu Door op de menuknop te klikken kunt u het hoofdmenu sluiten of openen. De menuknop is het icoon met drie streepjes vlak onder elkaar. Start de Management Drives Viewer. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op de button om in te loggen. Na inloggen opent het hoofdmenu automatisch. Menu Door op de menuknop te klikken kunt u

Nadere informatie

Handleiding enquetemaken.be

Handleiding enquetemaken.be Hoofdstuk : Starten met je eigen enquête - Registreren - Enquete Maken - Instellingen Hoofdstuk 2 : Opstellen van de vragenlijst - Vragen maken - Vraagtypes - Vragenlijst beheren - Vertakkingen invoeren

Nadere informatie

Overstappen van. Cashflow 3 naar Cashflow 4

Overstappen van. Cashflow 3 naar Cashflow 4 Overstappen van Cashflow 3 naar Cashflow 4 Bespaar geld en spaar het milieu! Lees de handleiding vanaf uw beeldscherm. Wilt u toch de handleiding afdrukken? Kiest u dan voor de speciale optie meerdere

Nadere informatie

HANDLEIDING HEUTINK.NL BUDGETBEHEERMODULE

HANDLEIDING HEUTINK.NL BUDGETBEHEERMODULE HANDLEIDING HEUTINK.NL BUDGETBEHEERMODULE Geachte relatie, Bijgaand vindt u de handleiding budgetbeheermodule. In deze handleiding gaan wij dieper in op het beheren van diverse budgetten. Zowel op school-

Nadere informatie