Welkom bij Woonforte. Uw nieuwe woning. Oog voor mensen, hart voor wonen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom bij Woonforte. Uw nieuwe woning. Oog voor mensen, hart voor wonen"

Transcriptie

1 Welkom bij Woonforte Oog voor mensen, hart voor wonen Uw nieuwe woning Oog voor mensen, hart voor wonen. Dat is het motto van Woonforte. We vinden het belangrijk dat u een goed thuis heeft. Een woning die past bij uw leven. U heeft die woning gevonden. Daar zijn wij blij om. Bij Woonforte hebben we oog voor uw woonwensen, uw woonomgeving en zeker voor uw woning. Dit betekent dat we graag met u meedenken wanneer u iets wilt veranderen in huis. Of naar uw ideeën luisteren over groot onderhoud of een renovatie van uw woning. In deze map vindt u onderwerpen die voor u als huurder van belang zijn. Handig om te bewaren en om later nog eens na te lezen. Heeft u vragen? Kijk dan eens rond op onze website. Wilt u liever persoonlijk contact of heeft u een specifieke vraag? Bel ons dan of kom bij ons langs. Onze medewerkers staan u graag te woord. Wij wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning. Aad van der Reijken Manager Wonen

2 Zelf uw zaken regelen met Mijn Woonforte Wat heeft Mijn Woonforte u te bieden? Snel een reparatieverzoek indienen. U kunt eenvoudig uw reparatieverzoek indienen en in veel gevallen direct in de agenda van de aannemer een afspraak inplannen. Uw gegevens inzien en wijzigen wanneer u dat wilt? Een reparatieverzoek indienen en als dit nodig is, direct een afspraak bij de aannemer inplannen? Of wilt u uw contactgegevens aanpassen? U regelt het heel eenvoudig online in Mijn Woonforte. Ook s avonds of in het weekend. Hoe werkt het? Ga naar onze website en klik rechts bovenaan op Mijn Woonforte. Met de inloggegevens die u van ons per mail heeft ontvangen, logt u in. In de vervolgstappen: wijzigt u uw gebruikersnaam in bijvoorbeeld uw eigen mailadres en, als u wilt, wijzigt u ook het wachtwoord. Dat is alles. Daarna kunt u online uw zaken regelen. Uw persoonlijke gegevens inzien en wijzigen. U kunt uw gegevens inzien en bijvoorbeeld zelf uw telefoonnummer(s) en adres wijzigen. Of uw rekeningnummer en betalingswijze veranderen. Uw brieven en verzoeken volgen. Bij Mijn communicatie vindt u een overzicht van recente telefoongesprekken en verzoeken die u heeft ingediend via Mijn Woonforte. Ook kunt u hier brieven en s bekijken. Handig: een overzicht van uw huur. Uw huur bestaat uit uw nettohuur en servicekosten. Bij huurgegevens ziet u welke onderdelen uw huur heeft en om welke bedragen het gaat. Woningwaardering. Het puntensysteem geeft de kwaliteit van een huurwoning in punten weer. Elk onderdeel van de woning krijgt punten die bij elkaar opgeteld een maximale huurprijs opleveren. Op de pagina s woningwaardering ziet u het aantal punten van uw woning. Verhuizen? U kunt online uw huur opzeggen. De huuropzegging gaat in op de dag dat wij deze ontvangen. Vanaf dat moment geldt één maand opzegtermijn. Valt de beëindigingsdatum in het weekend of op een feestdag, dan geldt de eerstvolgende werkdag als einddatum. Een woning van uzelf? Huurders kunnen een woning kopen van Woonforte. Dat kan uw eigen woning zijn of een andere woning die vrijkomt. Dit geldt alleen voor (huur)woningen die zijn aangemerkt voor verkoop. U kunt de actuele lijst vinden op onze website. Heeft u interesse? Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op Huurachterstand? Betalingsregeling treffen! Lukt het u niet om ineens het openstaande bedrag te betalen? Dan kunt u online een betalingsregeling met ons treffen mits u aan de voorwaarden voldoet. Gemakkelijk, snel en betrouwbaar online uw zaken regelen wanneer het u uitkomt. Dat is Mijn Woonforte!

3 Een nieuwe woning en dan Het inpakken van de verhuisdozen, nadenken over de inrichting, het schoonmaken van de nieuwe woning: kortom heel veel te doen. Om u een beetje op weg te helpen, hebben we de belangrijkste zaken op een rijtje gezet. Inschrijven bij WoningNet Holland Rijnland Nu u een nieuwe woning heeft, vervalt automatisch uw inschrijving bij WoningNet Holland Rijnland. Uiteraard kunt u zich direct weer inschrijven. U bouwt dan nieuwe inschrijfduur op. Huurt u een vrije sectorwoning, dan vervalt de inschrijfduur niet. Checklist verhuizing Aanmelden bij een energieleverancier Aanmelden bij Oasen en de watermeterstand doorgeven (Oasen.nl) Doorgeven van uw nieuwe adresgegevens bij de gemeente (Basisregistratie Personen) Inboedel- en WA-verzekering afsluiten. Glasverzekering is niet nodig, die is bij de servicekosten inbegrepen Aanmelden bij kabel en/of telecombedrijf voor tv, internet en telefoon Indien u in aanmerking komt, kunt u huurtoeslag aanvragen op Kennismaken met de buren Tip: verhuisservice van PostNL Huren in een VvE complex In sommige gebouwen waar Woonforte appartementen verhuurt, bestaat een deel van de appartementen uit koopappartementen. De eigenaren van deze appartementen zijn verenigd in een Vereniging van Eigenaren (VvE). Ook Woonforte maakt als eigenaar onderdeel uit van de VvE. In deze gebouwen beslist Woonforte dus niet meer alleen, maar samen met de overige eigenaren binnen de VvE over zaken als onderhoud, huishoudelijk reglement en beheer. Heeft u reparatieverzoeken? Dan neemt u contact op met Woonforte via Mijn Woonforte of de Eerstelijns Service. Overlast Overlast kan uw woonplezier bederven. Bij overlast is het belangrijk om met elkaar in gesprek te gaan en samen een oplossing te vinden. Overlast is onder andere: herrie, vernieling, vervuiling, stank, drugs, bedreiging of geweld. Wat is geen overlast? Bijvoorbeeld: huiselijke geluiden als stofzuigen, draaiende wasmachines, spelende kinderen of huilende baby s. Ook vallende (bloesem)blaadjes of overhangende takken in de tuin is geen overlast. Geeft u een feestje, laat het dan de buren even weten. Buurtbemiddeling Lukt het niet om samen tot een oplossing te komen dan kunt u de hulp van Buurtbemiddeling inschakelen. U kunt hen bereiken op: of via buurtbemiddeling@participe.nu.

4 Reparaties in uw woning Een deur van een keukenkastje hangt scheef, de doucheslang lekt, het voordeurslot werkt niet meer goed. Zomaar een paar voorbeelden van onderhoudsklussen waarmee u als huurder te maken kunt krijgen. Wie repareert het? Op onze website bij Ik ben huurder kunt u precies zien wat Woonforte voor u doet en wat er van u wordt verwacht. Via Mijn Woonforte meldt u eenvoudig uw reparatieverzoek aan. Serviceabonnement, handig en een zorg minder U kunt de klussen waar u zelf verantwoordelijk voor bent voor een groot deel uitbesteden. Daarvoor sluit u een serviceabonnement af met Woonforte. Voor slechts 5,00 per maand bent u ervan verzekerd dat die onderhoudswerkzaamheden zonder extra kosten worden uitgevoerd. De kosten van het abonnement berekent Woonforte door in uw maandelijkse huur. U heeft het abonnement al snel terugverdiend. Denkt u alleen maar aan de hoge voorrijkosten die bedrijven in rekening brengen. Heeft u interesse? Op onze website vindt u uitgebreide informatie over het serviceabonnement. Abonneren kan eenvoudig via Mijn Woonforte of bel met een van onze medewerkers. Veiligheid voor alles In geval van brand en bij een noodgeval moet de vluchtroute in een flat goed begaanbaar zijn. Zorg er daarom voor dat er geen spullen op de galerij staan waarover u en andere mensen kunnen vallen. Plantenbakken, fietsen, vuilniszakken of andere spullen horen niet op de galerij of in de algemene ruimtes. Ook matjes voor de deur zijn niet veilig. Wilt u iets ophangen aan de buitenmuur naast uw voordeur in een flat zoals een naambordje of een kunstwerk? Dat kan. Wel zijn er voorwaarden aan verbonden: Het voorwerp mag niet uitsteken voorbij de regenpijp, of bij het ontbreken hiervan niet verder dan 15 cm. uit de muur. Het voorwerp bestaat uit niet-brandbaar materiaal. Het moet goed vast worden gemaakt en op galerijen windbestendig zijn. Natte planten mogen. Droogbloemen niet, omdat deze brandbaar en dus gevaarlijk zijn. Staan er bij u spullen op de galerij, dan spreken wij u hierop aan. Bent u niet thuis, dan krijgt u een deurhanger aan uw deur. We vragen u dan de spullen te verwijderen zodat de galerij weer veilig is. Gevaarlijke spullen halen we direct weg. Hier kunnen kosten aan verbonden worden, die voor uw rekening komen.

5 Uw woning aanpassen Woonforte wil graag dat u zich thuis voelt in uw huurwoning. Soms is daar meer voor nodig dan nieuw behang of een schilderbeurt. Wilt u gaan klussen of verbouwen in uw huurwoning? Bijvoorbeeld een nieuw bad plaatsen, de keuken vervangen of een tussenmuur weghalen? Aanpassen of verbouwen mag, als u zich maar aan de spelregels houdt. Toestemming vragen Wilt u uw woning aanpassen, dan vraagt u vooraf toestemming aan Woonforte. U krijgt dan ook advies over hoe u het beste uw woning kunt aanpassen en hoe u de woning weer achter moet laten als u gaat verhuizen. U regelt dit eenvoudig online via Mijn Woonforte. Woont u in een gebouw met huur- en koopwoningen? Dan heeft u in sommige gevallen vooraf de toestemming nodig van de Vereniging van Eigenaren (VvE). Het gaat dan om een aanpassing aan de buitenkant van uw woning. Bijvoorbeeld als u een zonnescherm of een dakkapel wilt aanbrengen. Woonforte vertegenwoordigt u als huurder in de VvE. Wij vragen voor u toestemming voor de verbouwing. Soms kan dat alleen via een stemming in de jaarlijkse ledenvergadering van de VvE. In dat geval kan het wat langer duren voordat u weet of u uw woning kunt aanpassen. Schotelantenne Voor het plaatsen van een schotelantenne vraagt u altijd vooraf toestemming. U vindt de voorwaarden op onze website. Spelregels voor verbouwen Wilt u gaan klussen of verbouwen in uw huurwoning? Dat kan, zo lang u zich houdt aan deze spelregels: De aanpassing mag geen gevaar opleveren voor u als bewoner of voor omwonenden. De aanpassing mag niet leiden tot hinder voor buren of omwonenden. Bijvoorbeeld: een harde vloer mag, als u er maar voor zorgt dat deze geen geluidsoverlast geeft voor uw buren. Gebruik dan een geluidsisolerende ondervloer. De aanpassing voldoet aan de wettelijke voorschriften, eisen en regels van de gemeente, de energiebedrijven en de brandweer. Als er een vergunning nodig is, regelt u die zelf bij de gemeente. U regelt de nodige verzekeringen, belasting en aansprakelijkheid rond uw verbouwing. Voor aanpassingen aan gas- en elektrische installaties huurt u een erkend installateur in. De aanpassing mag de waarde van de woning niet verminderen of de woning minder goed verhuurbaar maken. Er mag geen schade ontstaan aan de constructie van de woning of het gebouw. De aanpassing moet vakkundig zijn uitgevoerd. Zand en/of grond bestellen Woont u in een eengezinswoning en is uw tuin verzakt? Dan kunt u bij ons gratis maximaal 5m 3 zand en/of grond per jaar bestellen om uw tuin weer op te hogen. U kunt dit regelen via Mijn Woonforte of via onze Eerstelijns Servicemedewerkers. Voor nieuwbouwwoningen geldt dit aanbod overigens niet.

6 Adressen en telefoonnummers Bezoekadressen Baronie XG Alphen aan den Rijn Zijde EJ Boskoop Postadres Postbus CA Alphen aan den Rijn Telefoon en internet Openingstijden Bekijk onze actuele openingstijden op onze website. Bankrekening IBAN NL02INGB Blijf op de hoogte van het laatste woonnieuws! Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief via digitale-nieuwsbrief. woonforte Reparatieverzoeken Geef heel eenvoudig uw reparatieverzoek online door via Mijn Woonforte. Dat kan ook s avonds of in het weekend. Of belt u met onze medewerkers van de afdeling Eerstelijns Service, telefoonnummer Op werkdagen tussen 8.30 uur en uur staan zij u telefonisch te woord. Spoedgevallen Voor spoedgevallen na uur en in het weekend belt u met Glasschade? Bel eenvoudig: de Samenwerkende Glasverzekering Afvoer verstopt? Huurders Aarlanderveen, Alphen aan den Rijn en Zwammerdam Zegwaard Rioolbeheer: Huurders Boskoop RRS: Let op! Woont u in een complex met Vereniging van Eigenaren? Dan kan dit anders zijn. Check op onze website bij Reparaties wie u kunt bellen. Vragen over huurtoeslag? Belastingdienst, toeslagen woonforte WhatsApp

Welkom bij Woonforte. Uw nieuwe woning. Oog voor mensen, hart voor wonen

Welkom bij Woonforte. Uw nieuwe woning. Oog voor mensen, hart voor wonen Welkom bij Woonforte Oog voor mensen, hart voor wonen Uw nieuwe woning Oog voor mensen, hart voor wonen. Dat is het motto van Woonforte. We vinden het belangrijk dat u een goed thuis heeft. Een woning

Nadere informatie

Welkom bij Welbions! Tips en info om te bewaren

Welkom bij Welbions! Tips en info om te bewaren Welkom bij Welbions! Tips en info om te bewaren Welbions is dé woningcorporatie van en voor Borne en Hengelo We verhuren, verkopen, beheren, bouwen en onderhouden woningen. Ongeveer 27.500 mensen wonen

Nadere informatie

Huren bij BrabantWonen

Huren bij BrabantWonen Huren bij BrabantWonen Wij hopen dat u veel woonplezier gaat beleven in uw nieuwe woning! In deze brochure staat belangrijke informatie die u nodig kunt hebben zolang u de woning bij ons huurt. Bewaar

Nadere informatie

Huren bij Actium. Algemene informatie over het huren van woonruimte

Huren bij Actium. Algemene informatie over het huren van woonruimte Huren bij Actium Algemene informatie over het huren van woonruimte U gaat een woning huren bij Actium. Wij wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning! In deze brochure hebben wij de belangrijkste informatie

Nadere informatie

Welkom in uw nieuwe woning

Welkom in uw nieuwe woning Welkom in uw nieuwe woning thuis in Deventer Inhoud Mijn Rentree p. 4 Huur betalen p. 5 Onderhoud aan de woning p. 6 Samen prettig wonen p. 7 Meepraten p. 8 Zelf regelen bij verhuizing p. 9 thuis... in

Nadere informatie

Welkom Onderhoud, wie betaalt de rekening?

Welkom Onderhoud, wie betaalt de rekening? Welkom Welkom in uw nieuwe woning van Patrimonium Barendrecht. We zijn blij dat u voor een van onze woningen hebt gekozen. Maar wat betekent wonen in een woning van Patrimonium? In deze folder vindt u

Nadere informatie

Huren. De leukste plekjes in de buurt

Huren. De leukste plekjes in de buurt Huren De leukste plekjes in de buurt De groeiplek Helemaal je eigen plek Elke woning en buurt heeft z n eigen charme. Het is maar net waar je van houdt en wat op dat moment het best past in je leven. En

Nadere informatie

U gaat een woning huren, wat nu?

U gaat een woning huren, wat nu? Een nieuwe woning Welkom in uw nieuwe woning! Deze folder geeft snel antwoord op veelgestelde vragen. U vindt nuttige informatie over huren bij Beter Wonen; of het nu gaat om onderhoud, het betalen van

Nadere informatie

gemengde complexen informatie voor Huurders

gemengde complexen informatie voor Huurders VvE beheer gemengde complexen informatie voor Huurders inleiding Met deze brochure willen wij u als huurder van een appartement in een gemengd complex informeren over een aantal belangrijke zaken. In een

Nadere informatie

Huurder. in een. VvE Complex

Huurder. in een. VvE Complex Huurder in een VvE Complex Wonen met huurders en eigenaren in een appartementencomplex Het komt vaak voor dat huurders en huiseigenaren samen in een appartementencomplex wonen. Dit noemen wij een gemengd

Nadere informatie

U gaat een woning huren, wat nu?

U gaat een woning huren, wat nu? Een nieuwe woning Welkom in uw nieuwe woning! Deze folder geeft snel antwoord op veelgestelde vragen. U vindt nuttige informatie over huren bij Beter Wonen; of het nu gaat om onderhoud, het betalen van

Nadere informatie

Samen wonen in een VvE

Samen wonen in een VvE Samen bouwen aan beter wonen Samen wonen in een VvE 2 Bewonerscommissie en een Vereniging van Eigenaren Samen wonen in een VvE Huren in een Vereniging van Eigenaren Wanneer een woongebouw bestaat uit koop-

Nadere informatie

beleid: juli 2006, versie: 2014

beleid: juli 2006, versie: 2014 Zorgeloos huren beleid: juli 2006, versie: 2014 Waterweg Wonen verhuurt circa 12.000 woningen in Vlaardingen. Een aanzienlijk deel van die woningen is bereikbaar voor huishoudens met lage inkomens die

Nadere informatie

gemengde complexen informatie voor

gemengde complexen informatie voor VvE beheer gemengde complexen informatie voor k o p e r K o p e r s inleiding Met deze brochure willen wij u als eigenaar van een appartement in een gemengd complex informeren over een aantal belangrijke

Nadere informatie

Huurvoorwaarden in het kort

Huurvoorwaarden in het kort Huurvoorwaarden in het kort Per 1 april 2017 Informatie voor huurders van Vidomes Inhoudsopgave Onze belangrijkste huurvoorwaarden in het kort 3 Bij de start van de huur 3 Over het gebruik van de woning

Nadere informatie

Waterweg Wonen verhuurt ruim woningen in Vlaardingen. Een aanzienlijk deel van die woningen is bereikbaar voor huishoudens met lage inkomens

Waterweg Wonen verhuurt ruim woningen in Vlaardingen. Een aanzienlijk deel van die woningen is bereikbaar voor huishoudens met lage inkomens Huurbetaling beleid: juli 2006, versie: augustus 2017 Waterweg Wonen verhuurt ruim 11.000 woningen in Vlaardingen. Een aanzienlijk deel van die woningen is bereikbaar voor huishoudens met lage inkomens

Nadere informatie

Informatie voor huurders van Vidomes INFORMATIE OVER: nieuwe huur voorwaarden per 1 april Onze belangrijkste huurvoorwaarden in.

Informatie voor huurders van Vidomes INFORMATIE OVER: nieuwe huur voorwaarden per 1 april Onze belangrijkste huurvoorwaarden in. nieuwe huur voorwaarden per 1 april 2017 Onze belangrijkste huurvoorwaarden in het kort Informatie voor huurders van Vidomes INFORMATIE OVER: Onze belangrijkste huurvoorwaarden in het kort Vidomes zet

Nadere informatie

Welkom in uw nieuwe woning van Patrimonium Barendrecht. We zijn blij dat u voor

Welkom in uw nieuwe woning van Patrimonium Barendrecht. We zijn blij dat u voor WELKOM WELKOM Welkom in uw nieuwe woning van Patrimonium Barendrecht. We zijn blij dat u voor een van onze woningen hebt gekozen. Maar wat betekent wonen in een woning van bent u verantwoordelijk voor

Nadere informatie

Huuropzegging. Woningstichting Domus Telnr: (0475) 337323 Postbus 573 E-mail: info@wsdomus.nl 6040 AN ROERMOND Website: www.wsdomus.

Huuropzegging. Woningstichting Domus Telnr: (0475) 337323 Postbus 573 E-mail: info@wsdomus.nl 6040 AN ROERMOND Website: www.wsdomus. Huuropzegging Bij een verhuizing komt veel kijken. Dit geldt voor u als huurder, maar ook voor Woningstichting Domus. Wanneer u de huur van uw woning opzegt, gaan wij op zoek naar een nieuwe huurder. In

Nadere informatie

Klussen in je woning

Klussen in je woning Klussen in je woning Je wilt je woning het liefst helemaal naar eigen wens inrichten. Die wensen zijn voor iedereen verschillend: de keuken uit breiden, een dakraam plaatsen of een schuurtje in de tuin.

Nadere informatie

Een nieuwe. woning. U gaat een. woning. huren, wat nu?

Een nieuwe. woning. U gaat een. woning. huren, wat nu? Een nieuwe U gaat een huren, wat nu? Een nieuwe Welkom in uw nieuwe. Er komen veel zaken op u af en u moet de komende tijd heel wat regelen. In deze brochure leest u informatie over huren bij De Woonschakel,

Nadere informatie

wonen begint bij mensen Verhuizen

wonen begint bij mensen Verhuizen wonen begint bij mensen Verhuizen U gaat binnenkort verhuizen of bent nog op zoek naar een andere woning. Verhuizen is een hele klus; er moet veel worden geregeld. In deze brochure vindt u informatie over

Nadere informatie

Is een verandering gevaarlijk of hinderlijk? Of zorgt de verandering voor overlast? Dan is de verandering niet toegestaan.

Is een verandering gevaarlijk of hinderlijk? Of zorgt de verandering voor overlast? Dan is de verandering niet toegestaan. UW WONING AANPASSEN? Alle regelingen op een rij Openslaande deuren naar de tuin of een vijver aanleggen? Er mag veel, ook als u een woning huurt. Hieronder leest u over de mogelijkheden en de spelregels.

Nadere informatie

Uitleg huurcontract en algemene huurvoorwaarden

Uitleg huurcontract en algemene huurvoorwaarden Uitleg huurcontract en algemene huurvoorwaarden In deze folder leest u een uitleg van het huurcontract en de algemene huurvoorwaarden. In deze uitleg staan alle rechten en plichten voor u als huurder en

Nadere informatie

Wat u moet weten over verhuizen

Wat u moet weten over verhuizen U gaat verhuizen U gaat binnenkort verhuizen. Een tijd waarin u de nodige zaken moet regelen. Zo kunt u bezig zijn met klussen in uw nieuwe woning, verhuisberichten sturen en verhuizen. Dat allemaal voordat

Nadere informatie

Onderhoud & reparaties

Onderhoud & reparaties Onderhoud & reparaties Samen verantwoordelijk voor prettig wonen Leystromen vindt het belangrijk dat u prettig woont. Dat betekent dat wij uw woning goed onderhouden. Zaken die kapot gaan, repareren wij

Nadere informatie

Verhuizen. Een verhuizing regel je eenvoudig thuis. Thuis is een huis van Servatius. servatius.nl

Verhuizen. Een verhuizing regel je eenvoudig thuis. Thuis is een huis van Servatius. servatius.nl Verhuizen Een verhuizing regel je eenvoudig thuis Thuis is een huis van Servatius Heeft u na het lezen van deze folder nog vragen? Als u na het lezen nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u terecht op

Nadere informatie

Huurdersinformatie. Welkom bij Rochdale

Huurdersinformatie. Welkom bij Rochdale 1 Huurdersinformatie Welkom bij Rochdale Welkom Gefeliciteerd met uw nieuwe woning! U heeft uw huurovereenkomst ondertekend en bent nu huurder bij Rochdale. Inhoud Huren bij Rochdale 2 Uw onderhoudsrechten

Nadere informatie

Klussen in uw woning

Klussen in uw woning Klussen in uw woning U wilt uw woning en alles wat daarbij hoort het liefst naar eigen wens inrichten. Die wensen kunnen heel verschillend zijn: de keuken uitbreiden, een dakraam aanbrengen of een schuurtje

Nadere informatie

Huur opzeggen Vooropname niet

Huur opzeggen Vooropname niet Gaat u verhuizen? Geef dit dan tijdig door. U kunt uw huurovereenkomst op elke werkdag beëindigen. Wel moet u rekening houden met een opzegtermijn van één maand. Wanneer u bijvoorbeeld de huur op 18 mei

Nadere informatie

Zelf klussen. Maak van uw huis uw droomhuis

Zelf klussen. Maak van uw huis uw droomhuis Zelf klussen Maak van uw huis uw droomhuis 1 Zelf klussen Maak van uw huis uw droomhuis Zelf uw droomkeuken plaatsen? Plannen om de zolder te verbouwen? Schuurtje in de tuin? Een tweede toilet in de badkamer?

Nadere informatie

Huren bij WOONopMAAT juli 2009

Huren bij WOONopMAAT juli 2009 Huren bij WOONopMAAT juli 2009 Inhoud Welkom bij WOONopMAAT 2 Huur Huurovereenkomst 2 Een goede huurder zijn 2 Huurbetaling 2 Huurachterstand 3 Huurverhoging 3 Huurtoeslag 3 Huuropzegging 3 Onderhoud Onderhoudsrechten

Nadere informatie

Gefeliciteerd met uw nieuwe woning!

Gefeliciteerd met uw nieuwe woning! Een nieuwe woning Gefeliciteerd met uw nieuwe woning! Nu u de sleutel heeft, kunt u van uw woning een plek maken waar u zich helemaal thuis voelt. Openbaar Belang vindt het belangrijk dat u prettig woont

Nadere informatie

Handleiding website en huurdersportaal

Handleiding website en huurdersportaal Handleiding website en huurdersportaal U kunt nu 24 uur per dag online bij ons terecht om snel en gemakkelijk zelf een aantal huurderszaken te regelen. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld het indienen van

Nadere informatie

Natuurlijk wonen. Prettig wonen

Natuurlijk wonen. Prettig wonen Natuurlijk wonen Prettig wonen 1 Prettig wonen in de wijk, dat doen we samen Wonen is meer dan alleen een dak boven uw hoofd. Wie wil er niet graag in een buurt wonen waar het schoon, veilig en prettig

Nadere informatie

Ik huur bij ZVH. Tevreden of ontevreden over ZVH?

Ik huur bij ZVH. Tevreden of ontevreden over ZVH? Welkom bij ZVH. U huurt al bij ons of u gaat een woning van ZVH huren. Dan is het handig om deze brochure in huis te hebben. Er zijn soms momenten dat uw huis om aandacht vraagt en dan moet u weten wat

Nadere informatie

welkom bij wooninc. informatie voor nieuwe huurders

welkom bij wooninc. informatie voor nieuwe huurders welkom bij wooninc. informatie voor nieuwe huurders welkom bij wooninc. wij willen u graag goed van dienst zijn, daarom hebben wij voor u de belangrijkste informatie op een rij gezet. Gratis serviceonderhoud

Nadere informatie

Wat u moet weten over verhuizen

Wat u moet weten over verhuizen U gaat verhuizen U gaat binnenkort verhuizen. Een tijd waarin u de nodige zaken moet regelen. Zo kunt u bezig zijn met klussen in uw nieuwe woning, verhuisberichten sturen en verhuizen. Dat allemaal voordat

Nadere informatie

Serviceabonnement huurdersonderhoud. handig en een zorg minder

Serviceabonnement huurdersonderhoud. handig en een zorg minder Serviceabonnement huurdersonderhoud handig en een zorg minder Trifolium Woondiensten Boskoop heeft een extra service voor haar bewoners: een serviceabonnement voor het huurdersonderhoud. Neemt u zo n abonnement,

Nadere informatie

Huur opzeggen Vooropname niet

Huur opzeggen Vooropname niet Gaat u verhuizen? Geef dit tijdig door. U kunt uw huurovereenkomst op elke werkdag beëindigen. Wel moet u rekening houden met een opzegtermijn van één maand. Wanneer u bijvoorbeeld de huur op 18 mei wilt

Nadere informatie

Alles over uw huur. De huur 3. Betaling van de huur 4. Als u de huur niet op tijd kunt betalen 5. De jaarlijkse huurverhoging 5.

Alles over uw huur. De huur 3. Betaling van de huur 4. Als u de huur niet op tijd kunt betalen 5. De jaarlijkse huurverhoging 5. Alles over uw huur Alles over uw huur De huur 3 Betaling van de huur 4 Als u de huur niet op tijd kunt betalen 5 De jaarlijkse huurverhoging 5 Huurcommissie 6 Servicekosten 6 Huurtoeslag 7 Meer informatie

Nadere informatie

Huur opzeggen. Inleiding. Hoe zeg ik de huur op? Via Mijn OFW op onze website kunt u eenvoudig uw huur opzeggen.

Huur opzeggen. Inleiding. Hoe zeg ik de huur op? Via Mijn OFW op onze website kunt u eenvoudig uw huur opzeggen. Via Mijn OFW op onze website kunt u eenvoudig uw huur opzeggen. INHOUDSOPGAVE Inleiding 2 Hoe zeg ik de huur op? 3 De opzegtermijn 3 De voorinspectie 4 De nieuwe huurder 5 Overname 6 De tusseninspectie

Nadere informatie

E E ALGEMEENN Vormgeving en druk: Woudenbergse Drukkerij bv

E E ALGEMEENN Vormgeving en druk: Woudenbergse Drukkerij bv ZORGELOOS zorgeloos HUREN huren ALGEMEEN KLUSSEN K Wilt u een woning van Vallei Wonen huren of bent u al huurder bij ons? Dan is het goed om te weten dat wij veel waarde hechten aan een hoge kwaliteit

Nadere informatie

Verhuizen. waar moet u op letten?

Verhuizen. waar moet u op letten? Verhuizen waar moet u op letten? Uw spullen uitzoeken, inpakken, de huurovereenkomst opzeggen of ondertekenen, adreswijzigingen versturen. Bij een verhuizing komt heel wat kijken! Waar u allemaal rekening

Nadere informatie

Wanneer u gaat verhuizen Het opzeggen van de huurovereenkomst

Wanneer u gaat verhuizen Het opzeggen van de huurovereenkomst Wanneer u gaat verhuizen Het opzeggen van de huurovereenkomst Woon zoals u wilt Wanneer u gaat verhuizen Bij een verhuizing komt heel wat kijken: uw huurovereenkomst opzeggen, uw nieuwe en misschien ook

Nadere informatie

Dienstverlening van SallandWonen

Dienstverlening van SallandWonen Dienstverlening van SallandWonen 100% wonen Zorgeloos wonen bij SallandWonen Wat kunt u verwachten van een kwaliteitscorporatie 3 Even voorstellen U huurt een woning bij SallandWonen of bent dat van plan.

Nadere informatie

Huren bij WOONopMAAT augustus 2016

Huren bij WOONopMAAT augustus 2016 Huren bij WOONopMAAT augustus 2016 Inhoud Welkom bij WOONopMAAT 2 Huur Huurovereenkomst 2 Een goede huurder zijn 2 Huurbetaling 2 Huurachterstand 3 Huurverhoging 3 Huurtoeslag 3 Huuropzegging 3 Onderhoud

Nadere informatie

Algemene eisen voor iedere klus Voor iedere klus geldt een aantal algemene eisen.

Algemene eisen voor iedere klus Voor iedere klus geldt een aantal algemene eisen. Zelf klussen Zelf klussen U wilt uw woning naar uw eigen smaak inrichten. Graag geven wij u veel vrijheid om te klussen. Vroeger moest u als u ging verhuizen de verandering vaak weer ongedaan maken. Tegenwoordig

Nadere informatie

Alles over uw huur. De huur 3. Betaling van de huur 4. Als u de huur niet op tijd kunt betalen 4. De jaarlijkse huurverhoging 5.

Alles over uw huur. De huur 3. Betaling van de huur 4. Als u de huur niet op tijd kunt betalen 4. De jaarlijkse huurverhoging 5. Alles over uw huur Alles over uw huur De huur 3 Betaling van de huur 4 Als u de huur niet op tijd kunt betalen 4 De jaarlijkse huurverhoging 5 Servicekosten 5 Huurcommissie 5 Huurtoeslag 6 Meer informatie

Nadere informatie

Opzeggen van de huur. Opzegtermijn. Erfgenamen

Opzeggen van de huur. Opzegtermijn. Erfgenamen Huurbeëindiging Waar moet de huurder aan denken bij het opzeggen van de huur. En hoe moet de woning opgeleverd worden? In deze brochure vindt u alle informatie hierover en doorlopen we de stappen die we

Nadere informatie

Uw woning, uw smaak uw wensen! Over zelf aangebrachte voorzieningen

Uw woning, uw smaak uw wensen! Over zelf aangebrachte voorzieningen Uw woning, uw smaak uw wensen! Over zelf aangebrachte voorzieningen Een strakke keuken, mét kookeiland. Eindelijk een dakraam, een houten vloer, beneden én boven U wilt graag een en ander in uw woning

Nadere informatie

VERGOEDING ZELF AANGEBRACHTE VERANDERINGEN (ZAV) KLUSSEN

VERGOEDING ZELF AANGEBRACHTE VERANDERINGEN (ZAV) KLUSSEN VERGOEDING ZELF AANGEBRACHTE VERANDERINGEN (ZAV) KLUSSEN 2 U huurt een woning van Vallei Wonen. Om deze woning meer tot uw thuis te maken, wilt u misschien iets veranderen aan de woning. Het is mogelijk

Nadere informatie

Zorgeloos wonen bij SallandWonen

Zorgeloos wonen bij SallandWonen Zorgeloos wonen bij SallandWonen 100% wonen Reparatieverzoeken en onderhoudsservice Duidelijke afspraken en snelle service Onze woningen verkeren in goede staat. Toch kunnen reparaties nodig zijn. SallandWonen

Nadere informatie

Nieuwe huurder. in uw nieuwe huis.

Nieuwe huurder. in uw nieuwe huis. Nieuwe huurder Welkom in uw nieuwe huis. In deze folder vindt u informatie die van belang is voor het betrekken van een huurwoning of tijdens het bewonen ervan. In deze folder vindt u informatie die van

Nadere informatie

Simpel en snel met mijn.waterwegwonen.nl

Simpel en snel met mijn.waterwegwonen.nl Simpel en snel met mijn.waterwegwonen.nl Via onze online klantenservice mijn.waterwegwonen.nl kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week een groot aantal zaken regelen. Voor onder andere informatie over uw

Nadere informatie

Serviceabonnement. Voor uw kleine reparaties

Serviceabonnement. Voor uw kleine reparaties Serviceabonnement Voor uw kleine reparaties beleid: juli 2005, versie: 2015 Waterweg Wonen verhuurt circa 12.000 woningen in Vlaardingen. Een aanzienlijk deel van die woningen is bereikbaar voor huishoudens

Nadere informatie

uren INFORMATIE OVER huurbeëindiging

uren INFORMATIE OVER huurbeëindiging uren INFORMATIE OVER huurbeëindiging inhoud huurbeëindiging 3 Opzeggen van de huur 3 Bevestiging huuropzegging 4 Vertrekkersenquête 5 Wijzigingen van de woning 5 Regels voor schoon en leeg opleveren 5

Nadere informatie

U wilt verbouwen? In deze brochure leest u wat u moet weten als u veranderingen aan of in uw woning wilt aanbrengen.

U wilt verbouwen? In deze brochure leest u wat u moet weten als u veranderingen aan of in uw woning wilt aanbrengen. U wilt verbouwen? In deze brochure leest u wat u moet weten als u veranderingen aan of in uw woning wilt aanbrengen. Inhoud Wonen naar uw zin pagina 3 Waarom regels? pagina 5 Toestemming vragen pagina

Nadere informatie

Zelf aangebrachte veranderingen (ZAV)

Zelf aangebrachte veranderingen (ZAV) Zelf aangebrachte veranderingen (ZAV) Wat zijn de spelregels? U wilt uw woning aanpassen: Wij steunen u in uw plannen! Een mooie nieuwe keuken is een grote wens van u. Of staat bovenaan uw verlanglijst

Nadere informatie

Huren bij Servatius. Genieten van het leven doe je thuis. Thuis is een huis van Servatius. servatius.nl

Huren bij Servatius. Genieten van het leven doe je thuis. Thuis is een huis van Servatius. servatius.nl Huren bij Servatius Genieten van het leven doe je thuis Thuis is een huis van Servatius Heeft u na het lezen van deze folder nog vragen? Als u na het lezen nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u terecht

Nadere informatie

Appartementen t Doel van Benthuizen

Appartementen t Doel van Benthuizen Appartementen t Doel van Benthuizen Appartementen t Doel van Benthuizen In deze brochure vindt u alle informatie over de procedure rondom de verhuur van de twaalf appartementen in ons project t Doel van

Nadere informatie

Huren zonder zorgen bij Patrimonium Barendrecht

Huren zonder zorgen bij Patrimonium Barendrecht Huren zonder zorgen bij Patrimonium Barendrecht Wanneer u een woning huurt bij Patrimonium of u bent dat van plan, dan is het goed om te weten wat u kunt verwachten en wat de woonvereniging doet om de

Nadere informatie

Mijn Woongoed Zeist. Gemakkelijk, snel en altijd beschikbaar. / handleiding MijnWoongoedZeist.nl /

Mijn Woongoed Zeist. Gemakkelijk, snel en altijd beschikbaar. / handleiding MijnWoongoedZeist.nl / Mijn Woongoed Zeist Gemakkelijk, snel en altijd beschikbaar / handleiding MijnWoongoedZeist.nl / Mijn woongoed Zeist Wist u dat u bij Woongoed Zeist veel zaken online kunt regelen? Dit kan via uw persoonlijke

Nadere informatie

Zelf klussen Woningaanpassingen volgens het boekje

Zelf klussen Woningaanpassingen volgens het boekje Woningaanpassingen volgens het boekje Soms wilt u uw woning aan uw eigen smaak aanpassen. Plicht Getrouw doet daar niet moeilijk over. Wanneer handige doe-het-zelvers verbeteringen willen aanbrengen of

Nadere informatie

Serviceabonnement. Voor uw kleine reparaties

Serviceabonnement. Voor uw kleine reparaties Serviceabonnement Voor uw kleine reparaties beleid: juli 2005, versie: 2013 Waterweg Wonen verhuurt circa 12.000 woningen in Vlaardingen. Een aanzienlijk deel van die woningen is bereikbaar voor huishoudens

Nadere informatie

De huur van uw woning opzeggen Verhuizen

De huur van uw woning opzeggen Verhuizen De huur van uw woning opzeggen Verhuizen Samenwerken aan een snelle en soepele oplevering Samenwerken, dat levert (met) gemak op! Als u heeft besloten om te gaan verhuizen, heeft u een drukke tijd voor

Nadere informatie

Woningruil weken. Woningruil in uw eigen buurt. Amsteldorp

Woningruil weken. Woningruil in uw eigen buurt. Amsteldorp Woningruil weken Amsteldorp 9 maart 2017 tot en met 3 mei 2017 Woningruil in uw eigen buurt Blijf langer in uw buurt wonen Vind een woning die beter bij u past Hulp bij het vinden van een woning Persoonlijk

Nadere informatie

Natuurlijk wonen. Huur betalen

Natuurlijk wonen. Huur betalen Natuurlijk wonen Huur betalen 1 Huur betalen Waar moet u rekening mee houden als u een woning huurt? Wanneer en hoe betaalt u de huur? Komt u in aanmerking voor huurtoeslag? Dit zijn allemaal belangrijke

Nadere informatie

Welkom bij Ressort Wonen! Wat kun je van ons verwachten?

Welkom bij Ressort Wonen! Wat kun je van ons verwachten? Welkom bij Ressort Wonen! Wat kun je van ons verwachten? In je woning wil je je echt thuis voelen. Het moet in goede staat zijn en in een fijne leefomgeving hebben. Wij zetten ons in om betaalbaar wonen

Nadere informatie

Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel

Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel Uw huis gebruikt u iedere dag. U woont en leeft er. Dat uw huis van een goede kwaliteit is, vindt u daarom vanzelfsprekend. Maar

Nadere informatie

Zelf aangebrachte veranderingen

Zelf aangebrachte veranderingen Zelf aangebrachte veranderingen Zelf aangebrachte veranderingen Uw woning richt u natuurlijk in naar eigen inzicht en smaak. Mogelijk wilt u ook echt iets in de woning wijzigen. Stek werkt daar graag

Nadere informatie

Ik ga verhuizen. Daar komt van alles bij kijken

Ik ga verhuizen. Daar komt van alles bij kijken Ik ga verhuizen Daar komt van alles bij kijken Bij een verhuizing komt heel wat kijken. Naast allerlei praktische zaken moet u ook nog van alles regelen. De huur opzeggen bijvoorbeeld. Afspraken maken

Nadere informatie

Op zoek naar een woning? Zo werkt het bij Woonservice

Op zoek naar een woning? Zo werkt het bij Woonservice Op zoek naar een woning? Zo werkt het bij Woonservice Bij Woonservice hebben we het vinden van een woning opgedeeld in 6 stappen. In deze brochure leest u er alles over. Op zoek naar een woning? Zo werkt

Nadere informatie

ZAV Zelf Aangebrachte Veranderingen WONINGSTICHTING WOENSDRECHT

ZAV Zelf Aangebrachte Veranderingen WONINGSTICHTING WOENSDRECHT ZAV Zelf Aangebrachte Veranderingen WONINGSTICHTING WOENSDRECHT Uw eigen thuis De woning die u huurt van Woningstichting Woensdrecht moet vooral uw woning zijn. Formeel gezien zijn wij natuurlijk eigenaar,

Nadere informatie

Word deelnemer en bespaar uzelf een hoop werk

Word deelnemer en bespaar uzelf een hoop werk Service-Abonnement Word deelnemer en bespaar uzelf een hoop werk Het Service-Abonnement van STJA Snel en vakkundig Uw maandelijkse bijdrage aan het Service-Abonnement dekt zowel de materiaalkosten als

Nadere informatie

Ik ga verhuizen. Alle stappen op een rij

Ik ga verhuizen. Alle stappen op een rij Ik ga verhuizen Alle stappen op een rij Bij een verhuizing komt een heleboel kijken. U moet met veel dingen rekening houden en vaak van alles regelen. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben

Nadere informatie

Op zoek naar een woning

Op zoek naar een woning Op zoek naar een woning 3 Welkom U bent op zoek naar een woning. Misschien wilt u een grotere woning, of juist een kleinere woning. U gaat op eigen benen staan, krijgt werk in een andere plaats of heeft

Nadere informatie

Zelf uw woning aanpassen?

Zelf uw woning aanpassen? Zelf uw woning aanpassen? Spelregels bij zelf aangebrachte voorzieningen 2 Inhoudsopgave Aanpassingen aan uw huurwoning 4 Toestemming 5 Voorwaarden 6 Onderhoud 7 Verhuizing 8 Niet toegestane veranderingen

Nadere informatie

WANNEER U GAAT VERHUIZEN

WANNEER U GAAT VERHUIZEN WANNEER U GAAT VERHUIZEN Woon zoals u wilt WANNEER U GAAT VERHUIZEN DE HUUR OPZEGGEN Bent u van plan te verhuizen, vergeet dan niet de huur van uw woning op te zeggen. Hoe eerder u opzegt, hoe beter. Zo

Nadere informatie

WANNEER U GAAT VERHUIZEN

WANNEER U GAAT VERHUIZEN WANNEER U GAAT VERHUIZEN Het opzeggen van de huurovereenkomst Woon zoals u wilt WANNEER U GAAT VERHUIZEN DE HUUR OPZEGGEN Bent u van plan te verhuizen, vergeet dan niet de huur van uw woning op te zeggen.

Nadere informatie

Hoe betaal ik mijn huur?

Hoe betaal ik mijn huur? Hoe betaal ik mijn huur? Automatische incasso, geen omkijken naar U huurt een woning van Woonstichting Leystromen. Dat betekent dat u maandelijks een vast bedrag aan huur betaalt. Daarnaast betaalt u soms

Nadere informatie

/ Een bewonerscommissie opzetten Iets voor u?

/ Een bewonerscommissie opzetten Iets voor u? 2015-072/72015 Een bewonerscommissie opzetten Iets voor u? Meedenken en meedoen De woning waarin u woont maakt deel uit van een groter geheel, een zogenoemd complex. In zo n complex hebben de bewoners

Nadere informatie

Serviceabonnement Welke werkzaamheden vallen onder ons serviceabonnement? Wat blijft nog steeds uw eigen verantwoordelijkheid? Kosten.

Serviceabonnement Welke werkzaamheden vallen onder ons serviceabonnement? Wat blijft nog steeds uw eigen verantwoordelijkheid? Kosten. Serviceabonnement Handig! Het serviceabonnement Het serviceabonnement biedt uitkomst als u bepaalde onderhoudsklussen die u volgens het huurcontract (en het onderhouds-abc) zelf moet doen, niet kunt of

Nadere informatie

Kwaliteit, zo werkt het

Kwaliteit, zo werkt het Kwaliteit, zo werkt het Kwaliteit, zo Werkt Het U huurt een woning bij de Veenendaalse Woningstichting of bent dat van plan. Dan is het goed om te weten wat de Veenendaalse Woningstichting doet om de kwaliteit

Nadere informatie

Woongoed Middelburg en Vereniging van Eigenaren

Woongoed Middelburg en Vereniging van Eigenaren Woongoed Middelburg en Vereniging van Eigenaren Woongoed Middelburg en Vereniging van Eigenaren Inleiding Bij aankoop van een appartement komen bijzonderheden aan de orde die bij de aankoop van een eengezinswoning

Nadere informatie

Servicekosten. Waar betaalt u voor? Waaruit bestaan de servicekosten? U leest het in deze folder.

Servicekosten. Waar betaalt u voor? Waaruit bestaan de servicekosten? U leest het in deze folder. Servicekosten Waar betaalt u voor? Waaruit bestaan de servicekosten? U leest het in deze folder. Uw woonplezier. Onze service! Wij bieden u graag service... Als u een woning van ons huurt, huurt u niet

Nadere informatie

ALLE RICHTLIJNEN OP EEN RIJ ZELF KLUSSEN

ALLE RICHTLIJNEN OP EEN RIJ ZELF KLUSSEN ALLE RICHTLIJNEN OP EEN RIJ ZELF KLUSSEN Zelf klussen: veel kan, maar niet alles mag Zelf klussen U huurt een woning van deltawonen. Om van uw huis uw thuis te maken, wilt u uw woning misschien aanpassen

Nadere informatie

Natuurlijk wonen. Prettig wonen

Natuurlijk wonen. Prettig wonen Natuurlijk wonen Prettig wonen 1 Prettig wonen in de wijk, dat doen we samen Wonen is meer dan alleen een dak boven uw hoofd. Wie wil er niet graag in een buurt wonen waar het schoon, veilig en prettig

Nadere informatie

Inhoud Schotelantennes: wat mag en wat mag niet

Inhoud Schotelantennes: wat mag en wat mag niet Schotelantennes 2 Inhoud Schotelantennes: wat mag en wat mag niet 3 Plaatsen zonder toestemming 3 Plaatsen met toestemming 4 Dit mag in elk geval niet 4 Eisen aan de bevestiging 4 Aansprakelijkheid 5 Verhuizen

Nadere informatie

Informatie voor huurders van Vidomes. Ik verhuis naar een andere woning. Wat moet ik allemaal regelen? Over huuropzegging en oplevering van uw woning

Informatie voor huurders van Vidomes. Ik verhuis naar een andere woning. Wat moet ik allemaal regelen? Over huuropzegging en oplevering van uw woning Informatie voor huurders van Vidomes Ik verhuis naar een andere woning. Wat moet ik allemaal regelen? Over huuropzegging en oplevering van uw woning Verhuizen? Zo laat u uw huidige woning achter Verhuist

Nadere informatie

Ik ga verhuizen. Alle stappen op een rij

Ik ga verhuizen. Alle stappen op een rij Ik ga verhuizen Alle stappen op een rij Bij een verhuizing komt een heleboel kijken. U moet met veel dingen rekening houden en vaak van alles regelen. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben

Nadere informatie

Klussen en verbouwen. zelf aangebrachte veranderingen

Klussen en verbouwen. zelf aangebrachte veranderingen Klussen en verbouwen zelf aangebrachte veranderingen Het motto van Intermaris is: maak van uw huis uw thuis. Hiermee geven wij aan dat wij het belangrijk vinden dat u in uw woning de vrijheid heeft om

Nadere informatie

Beëindiging van de huur

Beëindiging van de huur > Huuropzegging Beëindiging van de huur In deze folder leest u wat er allemaal komt kijken bij de beëindiging van de huur: wát moet u zelf doen en wát doet Woonstichting St. Joseph. Ook geven we u uitleg

Nadere informatie

WEGWIJZER Nieuwe huurder. Postadres: Postbus 7120, 4330 GC Middelburg Bezoekadres: Buitenruststraat 235, Middelburg. www.woongoed.

WEGWIJZER Nieuwe huurder. Postadres: Postbus 7120, 4330 GC Middelburg Bezoekadres: Buitenruststraat 235, Middelburg. www.woongoed. WEGWIJZER Nieuwe huurder Postadres: Postbus 7120, 4330 GC Middelburg Bezoekadres: Buitenruststraat 235, Middelburg www.woongoed.nl WEGWIJZER Nieuwe huurder Welke rechten en plichten heb ik als huurder

Nadere informatie

Onderhoud, reparaties en serviceabonnement

Onderhoud, reparaties en serviceabonnement uitgave juli 2015 Onderhoud, reparaties en serviceabonnement Wat moet ik zelf doen? En wat regelt De Zes Kernen? In een veilig en betrouwbaar huis kunt u prettig wonen. De Zes Kernen vindt het daarom belangrijk

Nadere informatie

Wat als ik het niet eens ben met het SVK?

Wat als ik het niet eens ben met het SVK? Wat als ik het niet eens ben met het SVK? Wij willen op een fijne manier met je samenwerken. Als er toch problemen zijn kan dit altijd met ons besproken worden. Je kan hier best een afspraak voor maken.

Nadere informatie

Klussen en verbeteren. waar je thuis bent...

Klussen en verbeteren. waar je thuis bent... Klussen en verbeteren waar je thuis bent... Maak van uw huis uw thuis Wij vinden het belangrijk dat u zich heem voelt in uw woning. Daarom kunt u de woning naar eigen smaak inrichten en veranderen. In

Nadere informatie

U huurt een woning van deltawonen. Om van uw huis uw thuis te maken, wilt u uw woning misschien

U huurt een woning van deltawonen. Om van uw huis uw thuis te maken, wilt u uw woning misschien Zelf klussen U huurt een woning van deltawonen. Om van uw huis uw thuis te maken, wilt u uw woning misschien aanpassen aan uw eigen wensen en behoeften. Dit noemen we zelf klussen. Het zelf klussen is

Nadere informatie

Spelregels om van uw huis uw thuis te maken. Zelf uw woning aanpassen

Spelregels om van uw huis uw thuis te maken. Zelf uw woning aanpassen Spelregels om van uw huis uw thuis te maken Zelf uw woning aanpassen Spelregels om van uw huis Woningaanpassing Sint Joseph geeft u veel vrijheid om uw huis compleet te maken. Voor bepaalde aanpassingen

Nadere informatie