BOUWKAVEL. Industrieweg ong KZ Vuren

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BOUWKAVEL. Industrieweg ong KZ Vuren"

Transcriptie

1 BOUWKAVEL Industrieweg ong KZ Vuren

2 BOUWKAVEL Industrieweg ong KZ Vuren blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie Algemene omschrijving Adresgegevens Kadastrale gegevens Indeling perceel Ligging Bereikbaarheid en parkeervoorzieningen Bestemmingsplan Koopcondities Inlichtingen... 6

3 BOUWKAVEL Industrieweg ong KZ Vuren blad 3 1. Algemene informatie 1.1. Algemene omschrijving Op bedrijventerrein Zeiving te Vuren (gemeente Lingewaal) bieden wij een bouwkavel te koop aan. Er is reeds een vergund bouwplan beschikbaar, wat naar eigen wens nader kan worden ingevuld. Het perceel is uitstekend bereikbaar voor vracht en particulierverkeer. Het te bouwen bedrijfspand moet voldoen aan de regels en voorschriften die zijn opgenomen in het vigerende bestemmingsplan zoals opgenomen in de bijlage. Daarnaast zijn er nog regels voor de uiterlijke verschijningsvorm vastgesteld ten aanzien van het bedrijfspand. Raadpleeg de bijlagen voor nadere informatie Adresgegevens De adresgegevens van de onroerende zaak staan in onderstaande tabel weergegeven. Adresgegevens: Straat Postcode, plaats Gemeente : Industrieweg ong. : 4214 KZ, Vuren : Lingewaal 1.3. Kadastrale gegevens De kadastrale gegevens van de onroerende zaak staan in onderstaande tabel weergegeven. Kadastrale gegevens: Gemeente Sectie Nummers Perceel totaal Oppervlakte : Vuren : S : 1089, 1077, 1078, 1079, 1080, 1081, 1082, 1083, 1084, 1085, 1086, 1087, 1088 : 37 a 70 ca : m² 1.4. Kenmerken perceel Fraai, rechthoekig perceel Vergund bouwplan is beschikbaar Op 3 autominuten afstand van Rijksweg A15 Gelegen aan de rand van het bedrijventerrein, tegen de Waaldijk Bestemming: bedrijfsdoeleinden Maximale milieucategorie: 2 Goot en nokhoogte 6,00 m 1 respectievelijk 9,00 m 1 Maximaal bouwpercentage 70% (binnen het bouwblok)

4 BOUWKAVEL Industrieweg ong KZ Vuren blad Ligging De locatie is goed gesitueerd aan de rand van het bedrijventerrein. De op en afrit Vuren/Leerdam vanaf rijksweg A15 ligt op slechts 1,5 kilometer afstand van het perceel. In de omgeving zijn enkele grote logistieke bedrijven gevestigd. Daarnaast zijn op de Zeiving Zuid diverse bouwgerelateerde bedrijven gevestigd. Industrieweg ong. te Vuren 1.6. Bereikbaarheid en parkeervoorzieningen Bereikbaarheid De bereikbaarheid van het kavel per (vracht ) auto is goed. De afrit Vuren/Leerdam vanaf rijksweg A15 ligt op slechts drie autominuten afstand. Vanaf deze oprit ligt het knooppunt Gorinchem (rijkswegen A15 en A27) op circa 5 autominuten afstand alsook het knooppunt Deil (rijkswegen A2 en A15). Parkeren Het kavel is naar eigen inzicht in te delen en in te richten. Ook wat betreft parkeermogelijkheden zijn er naar behoefte diverse plaatsen te creëren. Reistijden (auto) Bestemming Reistijd Bestemming Reistijd Amsterdam 45 minuten Nijmegen 40 minuten Antwerpen 55 minuten Rotterdam 30 minuten Breda 25 minuten Utrecht 30 minuten 1.7. Bestemmingsplan Ter plaatse is het Bestemmingsplan Bedrijventerreinen van kracht. Zie voor verdere regelgeving de bijgaande relevante delen uit het bestemmingsplan.

5 BOUWKAVEL Industrieweg ong KZ Vuren blad 5 2. Koopcondities Vraagprijs 159, per m² excl. BTW v.o.n. Waarborg Bij het ondertekenen van de koopovereenkomst stelt koper een bankgarantie van 10% van de aankoopsom Aanvaarding Op korte termijn, in overleg met opdrachtgever Bouwmogelijkheid Er is een reeds vergund bouwplan beschikbaar, wat eventueel naar wens kan worden aangepast. Er is geen aannemer verplichting. Informeer naar de mogelijkheden. 3. Inlichtingen Algemeen Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de opdrachtgever Inlichtingen Voor nadere informatie en/of bezichtiging ter plaatse kunt u contact opnemen met: (0183) info@bmak.nl Kleine Landtong 23 / Postbus 373 / 4200 AJ Gorinchem Deze informatiebrochure is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door B/mak Bedrijfsmakelaars B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Alle maten en afmetingen zijn circa. Gemeten volgens Bruto Vloeroppervlakte (BVO)

6 BOUWKAVEL Industrieweg ong KZ Vuren blad 6

7 BOUWKAVEL Industrieweg ong KZ Vuren blad 7

8 Uittreksel Kadastrale Kaart Uw referentie: BVG Vuren Industrieweg m 5 m 25 m Deze kaart is noordgericht Perceelnummer Huisnummer Vastgestelde kadastrale grens Voorlopige kadastrale grens Administratieve kadastrale grens Bebouwing Overige topografie Voor een eensluidend uittreksel, Apeldoorn, 19 april 2013 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers Schaal 1:500 Kadastrale gemeente Sectie Perceel VUREN S 1089 Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht.

9 Omgevingskaart Klantreferentie: BVG Vuren 0 m 125 m 625 m Deze kaart is noordgericht. Schaal 1: Hier bevindt zich Kadastraal object VUREN S 1089 Industrieweg, VUREN De auteursrechten en databankenrechten zijn voorbehouden aan de Topografische Dienst Kadaster.

10

11 Artikel 4 Bedrijventerrein 4.1 Bestemmingsomschrijving 4.2 Bouwregels 4.3 Afwijken van de bouwregels 4.4 Nadere eisen 4.5 Specifieke gebruiksregels 4.6 Afwijken van de gebruiksregels 4.7 Wijzigingsbevoegdheid 4.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor: bedrijven die hierna zijn aangegeven: bedrijven die in de van deze regels deel uitmakende bijlage 1 Staat van Bedrijfsactiviteiten zijn aangeduid als categorie: 1, 2 of 3.1 1, 2, 3.1 of 3.2 1,2, 3.1, 3.2 of 4.1 1, 2, 3.1, 3.2, 4.1 of 4.2 ter plaatse van de aanduiding: 'bedrijf tot en met categorie 3.1' 'bedrijf tot en met categorie 3.2' 'bedrijf tot en met categorie 4.1' 'bedrijf tot en met categorie 4.2' nutsvoorzieningen, ter plaatse van de aanduiding 'nutsvoorziening'; zeep, was- en reinigingsmiddelen fabriek, ter plaatse van de aanduiding ''specifieke vorm van bedrijf - zeepfabriek'; bedrijf in het vervaardigen van producten van beton, (vezel)cement en gips, ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - bewerking, op- en overslag van bouw- en sloopafvalstoffen'; een bedrijf in het verwerken van beenderen, ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - beenderverwerkingsbedrijf'; bedrijf in het handelen (import en reparatie) in vrachtauto's, ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - handel in vrachtauto's (import en reparatie)'; uitsluitend een bedrijf in het vervaardigen en opslaan van bouwmaterialen behorend tot en met milieucategorie 3.1, ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - vervaardigen en opslaan van bouwmaterialen 3.1; uitsluitend een bedrijf in het vervaardigen en opslaan van bouwmaterialen behorend tot en met milieucategorie 3.2, ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - vervaardigen en opslaan van bouwmaterialen 3.2; uitsluitend een bedrijf in het vervaardigen en opslaan van bouwmaterialen behorend tot en met milieucategorie 4.1, ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - vervaardigen en opslaan van bouwmaterialen 4.1; uitsluitend een bedrijf in het vervaardigen en opslaan van bouwmaterialen behorend tot en met milieucategorie 4.2, ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - vervaardigen en opslaan van bouwmaterialen 4.2;

12 een kantoor ten behoeve van bouwmaterialenbedrijven ter plaatse van de aanduiding 'kantoor'; detailhandel, ter plaatse van de aanduiding 'detailhandel'; detailhandel in volumineuze goederen en groothandel met showroom, ter plaatse van de aanduiding 'detailhandel volumineus'; bedrijfsgebonden detailhandel tot 20% van het totale bedrijfsvloeroppervlak, met een maximum tot 200 m² per bedrijfsperceel; detailhandelsbedrijven die zich uitsluitend toeleggen op postorderactiviteiten en/of verkoop via Internet, waarvan niet meer dan 20% van het totale bedrijfsvloeroppervlak, met een maximum tot 100 m² mag worden gebruikt voor de fysieke uitstalling ter verkoop en de aflevering van goederen per bedrijfsperceel; kantoren zijn uitsluitend toegestaan als onderdeel van de overige bedrijfsgebouwen; wegen, met bijbehorende paden en bermen, ter ontsluiting van bedrijven en voorzieningen; parkeervoorzieningen; groenvoorzieningen, watergangen en waterpartijen, en bij een en ander behorende overige voorzieningen, zoals nutsvoorzieningen, een en ander met uitzondering van: detailhandelsbedrijven; bedrijven die krachtens artikel 2.1, lid 3, van het Besluit omgevingsrecht zijn aangewezen als inrichtingen die in belangrijke mate geluidhinder kunnen veroorzaken; bedrijven die in belangrijke mate een verhoging van de veiligheidsrisico's kunnen veroorzaken vanwege risicobronnen die buiten de perceelsgrens van de betreffende bedrijfslocatie waarop die risicobronnen aanwezig zijn, een plaatsgebonden risico veroorzaken van meer dan 10-6 per jaar, behoudens de bestaande, zodanige bedrijven ter plaatse van de aanduiding 'veiligheidszone - bevi'; bedrijven die inrichtingen zijn, genoemd in bijlage C of D van het Besluit milieueffectrapportage. 4.2 Bouwregels Toegestane bouwwerken Op en in de gronden als bedoeld in lid 4.1, mogen uitsluitend worden gebouwd: niet voor bewoning bestemde gebouwen, ten dienste van de bestemming, zoals bedrijfsgebouwen en nutsgebouwen, één bedrijfswoning met daarbij behorende bijbehorende bouwwerken ter plaatse van de aanduiding 'bedrijfswoning' en op de direct daaraan grenzende gronden, met dien verstande dat aan de Industrieweg 34 en Industrieweg 12 te Vuren uitsluitend de verdieping mag worden gebruikt als bedrijfswoning, en andere bouwwerken, zoals palen, masten, verkeerstekens, luifels, erf- of perceelafscheidingen, technische installaties en reclamezuilen Bouwen Voor het bouwen van bouwwerken als bedoeld in sublid 4.2.1, gelden de volgende bepalingen:

13 gebouwen en bijbehorende bouwwerken mogen uitsluitend binnen bouwvlakken worden gebouwd, op een afstand van ten minste 5 m tot de zijdelingse perceelsgrenzen; er dient in voldoende mate in de parkeerbehoefte wordt voorzien op eigen terrein, overeenkomstig de normering in artikel 25.2; de inhoud van een bedrijfswoning mag niet meer dan 900 m³ bedragen; de goothoogte en bouwhoogte van een vrijstaande bedrijfswoning mogen niet meer dan 6,5 m respectievelijk 10,5 m bedragen, of niet meer meer dan de bestaande goothoogte en bouwhoogte indien die meer bedragen; het bebouwingspercentage mag 100%, of niet meer bedragen dan ter plaatse van de aanduiding 'maximale goot-, bouwhoogte (m) en maximum bebouwingspercentage (%)' is aangegeven, met verstande dat ter plaatse van de aanduiding 'maximum bebouwd oppervlak (m2)' het bebouwde oppervlakte zoveel mag bedragen als is aangegeven; de bouwhoogte van gebouwen, niet zijnde bedrijfswoningen en bijbehorende bouwwerken, mag niet meer bedragen dan ter plaatse van de aanduiding 'maximum bouwhoogte (m)' of 'maximale goot-, bouwhoogte (m) en maximum bebouwingspercentage (%)' is aangegeven, of niet meer meer dan de bestaande bouwhoogte indien die meer bedraagt; ter plaatse van de aanduiding 'afwijkende hoogtemaat' mag de bouwhoogte voor maximaal 25% van het bouwvlak worden verhoogd tot 12 meter; van vrijstaande bijbehorende bouwwerken mag bij elke bedrijfswoning de gezamenlijke oppervlakte niet meer dan 50 m² en de goothoogte niet meer dan 3,5 m bedragen; ter plaatse van de aanduiding 'specifieke bouwaanduiding'- overkapping 1 mogen overkappingen worden gebouwd met een maximale oppervlakte van m2; ter plaatse van de aanduiding 'specifieke bouwaanduiding'- overkapping 2 mogen overkappingen worden gebouwd met een maximale oppervlakte van m2; ter plaatse van de aanduiding 'specifieke bouwaanduiding' - reclamemast' mag een reclamemast worden opgericht, waarbij de maximale bouwhoogte 25 m bedraagt; ter plaatse van de aanduiding 'specifieke bouwaanduiding- schoorsteen' mag de bouwhoogte van schoorstenen maximaal 66 m bedragen; de oppervlakte van een bedrijfskavel mag op de bedrijventerreinen Vredebest en Veersteeg mag niet minder dan 200 m² en niet meer dan m² bedragen; de bouwhoogte van andere bouwwerken mag niet meer bedragen dan daarbij hierna is aangegeven: bouwwerken erf- of perceelafscheidingen reclamezuilen zichtbaar vanaf de A15 overige reclamezuilen lichtmasten, vlaggenmasten, al dan niet met reclame-uitingen, technische installaties en overige andere bouwwerken max. bouwhoogte 2 m 6 m 2 m 12 m 4.3 Afwijken van de bouwregels Gebouwen buiten bouwvlak

14 Burgemeester en wethouders zijn bevoegd een omgevingsvergunning te verlenen in afwijking van het bepaalde in lid 4.2.2, onder a, en toe te staan dat een bedrijfsgebouw gedeeltelijk buiten het bouwvlak wordt gebouwd, mits: de gezamenlijke oppervlakte van de gebouwen buiten het bouwvlak per kavel niet meer dan 10 m² bedraagt; de hoogte van de gebouwen buiten het bouwvlak niet meer dan 4 m bedraagt; geen onevenredige aantasting plaatsvindt van: o het straat- en bebouwingsbeeld; o de verkeersveiligheid; o de sociale veiligheid; o de milieusituatie; o de gebruiksmogelijkheden van de aangrenzende gronden Afstand tot perceelsgrens Burgemeester en wethouders zijn bevoegd af te wijken van het bepaalde in lid onder a en toe te staan dat bedrijfsgebouwen tot een afstand van minimaal 3 m uit de perceelsgrens worden gebouwd, mits de bebouwings- en gebruiksmogelijkheden van aangrenzende gronden niet onevenredig worden aangetast en met inachtneming van de planologischstedenbouwkundige belangen, brandveiligheidsbelangen en verkeersveiligheidsbelangen. 4.4 Nadere eisen Burgemeester en wethouders kunnen nadere eisen stellen aan de plaats en de afmetingen van reclamemasten, ten behoeve van: een samenhangend straat- en bebouwingsbeeld; de verkeersveiligheid; de gebruiksmogelijkheden van de aangrenzende gronden; de landschappelijke inpassing. 4.5 Specifieke gebruiksregels Strijdig gebruik Als strijdig gebruik wordt aangemerkt opslag die zichtbaar is vanaf de openbare weg, behoudens voor zover dat noodzakelijk is voor een goede bedrijfsvoering (bijvoorbeeld parkeer- en uitstalruimte) voor het op de bestemming gerichte gebruik van de grond Opslag buiten gebouwen Voor opslag buiten gebouwen gelden de volgende bepalingen: de vanaf peil gemeten hoogte van opslag mag niet meer bedragen dan de ter plaatse geldende maximale bouwhoogte van gebouwen, met een maximum tot 10 meter; in afwijking van het bepaalde onder a geldt ter plaatse van de aanduiding 'opslag' een maximale opslaghoogte van 6 meter gerekend vanaf peil; de opslag dient een uitvloeisel te zijn van het productieproces van het ter plaatste gevestigde bedrijf en de opslag moet gerelateerd zijn aan de aard van het ter plaatse gevestigde bedrijf.

15 4.5.3 Representatieve zone Ter plaatse van de aanduiding 'representatieve zone' geldt dat, gezien vanaf de A15 en de (nieuwe) Zeiving, alsmede vanaf de Veersteeg en de weg tussen de Zuiderlinge dijk en de Veersteeg: geen voorzieningen ten behoeve van de aan- en afvoer en van goederen zichtbaar mogen zijn, zoals laadperrons, omvangrijke loods- en garagedeuren en hijs- en andere technische installaties en werktuigen met; geen opslag van goederen is toegestaan met uitzondering van parkeer- en uitstalruimte. 4.6 Afwijken van de gebruiksregels Ander soort bedrijf Burgemeester en wethouders zijn bevoegd een omgevingsvergunning te verlenen in afwijking van het bepaalde in lid 4.1, onder a, omtrent toegelaten bedrijven, ten behoeve van andere bedrijven, mits het betreft bedrijven die gezien de gevolgen daarvan voor de omgeving redelijkerwijs kunnen worden gelijkgesteld met bedrijven die ter plaatse zijn toegestaan krachtens lid 4.1, onder a Risicovolle inrichtingen Het bevoegd gezag kan door middel van een omgevingsvergunning afwijken van het bepaalde in lid 4.1 onder p voor het gebruik van gronden en/of bouwwerken ten behoeve van een risicovolle inrichting mits uit onderzoek blijkt dat geen onaanvaardbaar risico voor gevaar ontstaat. Hiertoe overlegt de aanvrager een veiligheidsonderzoek ten tijde van de aanvraag van de omgevingsvergunning. 4.7 Wijzigingsbevoegdheid Wijziging verwijderen aanduiding bedrijven Burgemeester en wethouders zijn bevoegd het plan te wijzigen zodanig dat een aanduiding als bedoeld in lid 4.1, onder b tot en met m, uit het plan wordt verwijderd, indien vast is komen te staan dat op de betreffende gronden de bij de betreffende aanduiding vermelde bedrijfsactiviteiten niet meer worden uitgeoefend Wijziging verwijderen aanduiding bedrijfswoning Burgemeester en wethouders zijn bevoegd het plan te wijzigen zodanig dat een aanduiding 'bedrijfswoning' uit het plan wordt verwijderd, indien vast is komen te staan dat bij de betreffende aanduiding geen woonactiviteiten meer worden uitgeoefend door een bewoner die werkzaam is bij het op hetzelfde perceel bevindende bedrijf.

16 Artikel 7 Groen 7.1 Bestemmingsomschrijving 7.2 Bouwregels 7.3 wro-zone - afwijkingsgebied Bestemmingsomschrijving De voor 'Groen' aangewezen gronden zijn bestemd voor: afschermende groenvoorzieningen; een parkeerterrein, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'parkeerterrein'; watergangen en -partijen; aanlegsteigers, en; fiets- en voetpaden, in- en uitritten en andere, ondergeschikte verhardingen. 7.2 Bouwregels Op de gronden als bedoeld in lid 7.1, mogen uitsluitend worden gebouwd: bijbehorende bouwwerken, ter plaatse van de aanduiding 'bijgebouw', tot een bouwhoogte van 6 m; andere bouwwerken, waaronder begrepen bruggen, duikers, onder- en bovengrondse containers voor huishoudelijke afvalstoffen en fietsenstallingen en -rekken, waarvan de bouwhoogte niet meer mag bedragen dan daarbij hierna is aangegeven: bouwwerken max. bouwhoogte luifels, vlaggen- en andere masten 8 m erf- of perceelafscheidingen 2 m overige andere bouwwerken 3 m 7.3 wro-zone - afwijkingsgebied 2 Burgemeester en wethouders zijn bevoegd, ter plaatse van de aanduiding 'wro-zone'- afwijkingsgebied 2 en omgevingsvergunning te verlenen in afwijking van het bepaalde in artikel 5, lid 5.2 en in artikel 7, lid 7.2 en toe te staan dat binnen het gehele afwijkingsgebied een gebouw voor niet zelfstandige kantoren wordt gebouwd, mits: de maatregelen conform het in bijlage 5 van de regels opgenomen Inrichtingsplan De Koornwaard ten uitvoer zijn gebracht en vervolgens aldus in stand worden gehouden; de oppervlakte van het gebouw niet meer dan 175 m² bedraagt; de bouwhoogte van het gebouw niet meer dan 7 meter bedraagt; geen onevenredige aantasting plaatsvindt van: o het straat- en bebouwingsbeeld; o de verkeersveiligheid; o de sociale veiligheid; o de milieusituatie; o de gebruiksmogelijkheden van de aangrenzende gronden.

BOUWKAVEL. Rijksweg 175 4255 GK Nieuwendijk

BOUWKAVEL. Rijksweg 175 4255 GK Nieuwendijk blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Kadastrale gegevens... 3 1.4. Indeling perceel... 3 1.5. Ligging... 4 1.6. Bereikbaarheid en parkeervoorzieningen...

Nadere informatie

BOUWKAVEL MET NIEUWBOUWMOGELIJKHEID. Plesmanstraat ong BE Hoogeveen

BOUWKAVEL MET NIEUWBOUWMOGELIJKHEID. Plesmanstraat ong BE Hoogeveen blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adres en kadastrale gegevens... 3 1.3. Kenmerken bouwkavel... 3 1.4. Locatie en bereikbaarheid... 3 1.5. Bestemmingsplan...

Nadere informatie

BOUWKAVEL. Transportweg ong LP Groot Ammers

BOUWKAVEL. Transportweg ong LP Groot Ammers blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Kadastrale gegevens... 3 1.4. Kenmerken perceel... 3 1.5. Ligging... 4 1.6. Bereikbaarheid en parkeervoorzieningen...

Nadere informatie

VERHARD BUITENTERREIN VOOR OPSLAG EN VERKOOPDOELEINDEN. Ambachtsweg LC Lexmond

VERHARD BUITENTERREIN VOOR OPSLAG EN VERKOOPDOELEINDEN. Ambachtsweg LC Lexmond blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adres en kadastrale gegevens... 3 1.3. Kenmerken terrein... 3 1.4. Locatie en bereikbaarheid... 3 1.5. Bestemmingsplan...

Nadere informatie

BEDRIJFSRUIMTE op hoek gelegen met 3 parkeerplaatsen. Kolk 5 4241 TH Arkel

BEDRIJFSRUIMTE op hoek gelegen met 3 parkeerplaatsen. Kolk 5 4241 TH Arkel BEDRIJFSRUIMTEophoekgelegenmet3parkeerplaatsen Kolk5 4241THArkel BEDRIJFSRUIMTE Kolk5 4241THArkel blad2 Inhoud 1. Algemeneinformatie...3 1.1. 1.2. 1.3. 1.4. 1.5. 1.6. 1.7. 1.8. Algemeneomschrijving...3

Nadere informatie

Meidoornweg. Projectinformatie. Meidoornweg 2-8 Badhoevedorp. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0)

Meidoornweg. Projectinformatie. Meidoornweg 2-8 Badhoevedorp. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0) Projectinformatie Meidoornweg Meidoornweg 2-8 Badhoevedorp btmakelaars.nl BT Makelaars +31 (0) 20 3 166 166 info@btmakelaars.nl Te koop Meidoornweg 2-8 te Badhoevedorp Projectomschrijving Het gebouw heeft

Nadere informatie

KANTOORRUIMTE OP RUIM KAVEL. Schelluinsestraat 10 4203 NL Gorinchem

KANTOORRUIMTE OP RUIM KAVEL. Schelluinsestraat 10 4203 NL Gorinchem KANTOORRUIMTEOPRUIMKAVEL Schelluinsestraat10 4203NLGorinchem KANTOORRUIMTEOPRUIMEKAVEL Schelluinsestraat10 4203NLGorinchem blad2 Inhoud 1. Algemeneinformatie...3 1.1. 1.2. 1.3. 1.4. 1.5. 1.6. 1.7. Algemeneomschrijving...3

Nadere informatie

Bestemming vrijstaande woningen W-A2 De Opslach Ryptsjerk

Bestemming vrijstaande woningen W-A2 De Opslach Ryptsjerk Bestemming vrijstaande woningen W-A2 De Opslach Ryptsjerk Artikel 5: Wonen - A2 (vrijstaande woningen) 5.1. Bestemmingsomschrijving De voor Wonen - A2 aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. gebouwen

Nadere informatie

Te koop Bouwgrond. Leeghwaterstraat 225 Sliedrecht

Te koop Bouwgrond. Leeghwaterstraat 225 Sliedrecht Te koop Bouwgrond Leeghwaterstraat 225 Te koop Bouwgrond Leeghwaterstraat 225 Betreft : Op zichtlocatie gesitueerde bouwkavel van 11.686 m². Op dit moment bevinden zich op het perceel een tweetal bedrijfsruimten,

Nadere informatie

Bestemming 2 ^1 kapwoningen W-B2 De Opslach Ryptsjerk

Bestemming 2 ^1 kapwoningen W-B2 De Opslach Ryptsjerk Bestemming 2 ^1 kapwoningen W-B2 De Opslach Ryptsjerk Artikel 6: Wonen - B2 (twee onder één kap) 6.1. Bestemmingsomschrijving De voor Wonen - B2 aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. gebouwen en overkappingen

Nadere informatie

Te Huur. Winkelruimte Kosterstraat CB VAASSEN. Vrij parkeren in de directe omgeving van het pand ,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Te Huur. Winkelruimte Kosterstraat CB VAASSEN. Vrij parkeren in de directe omgeving van het pand ,- per jaar, te vermeerderen met BTW. Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Winkelruimte Kosterstraat 2 8171 CB VAASSEN Object/ligging Winkelruimte op hoeklocatie gelegen naast Schoonenberg Hoorcomfort en tegenover de Jumbo en Albert Heijn.

Nadere informatie

TE HUUR. Van der Brugghenstraat SL NIJMEGEN

TE HUUR. Van der Brugghenstraat SL NIJMEGEN TE HUUR Van der Brugghenstraat 1 6511 SL NIJMEGEN. Projectinformatie Algemene gegevens : Op toplocatie gelegen kantoorruimte op de 2 e verdieping van een fraai object waarin ook De Hypotheker op de begane

Nadere informatie

De voor 'Wonen' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. het wonen;

De voor 'Wonen' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. het wonen; Artikel 15 Wonen 15.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Wonen' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. het wonen; alsmede voor: b. garageboxen, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'garage'; c. dienstverlening,

Nadere informatie

De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor:

De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor: Artikel 4 Bedrijventerrein 4.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. bedrijven ter plaatse van de aanduiding: 'bedrijf tot en met categorie 2' 'bedrijf

Nadere informatie

TE HUUR TE KOOP. Bedrijfsruimte. Galvanistraat 13a te Rijssen

TE HUUR TE KOOP. Bedrijfsruimte. Galvanistraat 13a te Rijssen TE HUUR TE KOOP Galvanistraat 13a te Rijssen Bedrijfsruimte Op het bedrijventerrein "De Mors" in de gemeente Rijssen-Holten is het bedrijfsverzamelgebouw Galvanistraat ontwikkeld. Door de ligging en de

Nadere informatie

TE HUUR WERKERLAAN 154 8043 LK ZWOLLE

TE HUUR WERKERLAAN 154 8043 LK ZWOLLE TE HUUR WERKERLAAN 154 8043 LK ZWOLLE VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE Werkerlaan 154 8043 LK ZWOLLE HUURPRIJS : 100,-- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW. SERVICEKOSTEN : 35,-- per m² per jaar, te

Nadere informatie

Piet Mondriaanstraat - Wolvega

Piet Mondriaanstraat - Wolvega Piet Mondriaanstraat - Wolvega Vraagprijs 75.000,= v.o.n. Omschrijving Piet Mondriaanstraat - Wolvega MOOIE, VRIJ GELEGEN HOEKKAVEL VOOR DE BOUW VAN EEN VRIJSTAAND WOONHUIS! Deze bouwkavel is gelegen op

Nadere informatie

Brummen, Mercuriusweg ong. kavels

Brummen, Mercuriusweg ong. kavels Brummen, Mercuriusweg ong. kavels OMSCHRIJVING: Te koop bouwkavels van 743 m² en 781 m². Op bedrijventerrein Rhienderen Noord gelegen bedrijfskavels ter grootte van 743 m² en 781 m². Eventueel ook beschikbaar

Nadere informatie

waarbij, ter plaatse van de aanduiding karakteristiek, de instandhouding van de bestaande karakteristieke hoofdvorm wordt nagestreefd;

waarbij, ter plaatse van de aanduiding karakteristiek, de instandhouding van de bestaande karakteristieke hoofdvorm wordt nagestreefd; 05-01-03 blz 49 Artikel 12: Bedrijfsdoeleinden 12. 1. Bestemmingsomschrijving De voor bedrijfsdoeleinden aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. gebouwen ten behoeve van: 1. bedrijven die zijn genoemd

Nadere informatie

Hoofdstraat 120 Stadskanaal

Hoofdstraat 120 Stadskanaal Verkoopbrochure Hoofdstraat 120 1 Verkoopbrochure bouwkavel voor wonen en werken Hoofdstraat 120 Stadskanaal gemeente Stadskanaal 1 januari 2017 Leeswijzer Verkoopbrochure Hoofdstraat 120 2 Verkaveling

Nadere informatie

Bedrijfsruimte met kantoor. Weide 7 4206 CH Gorinchem

Bedrijfsruimte met kantoor. Weide 7 4206 CH Gorinchem Bedrijfsruimtemetkantoor Weide7 4206CHGorinchem Bedrijfsruimtemetkantoor Weide7 4206CHGorinchem blad2 Inhoud 1. Algemeneinformatie...3 1.1. 1.2. 1.3. 1.4. 1.5. 1.6. 1.7. 1.8. Algemeneomschrijving...3 Adresgegevens...3

Nadere informatie

KANTOORRUIMTE. Van Beukelaarweg 19 2971 VL Bleskensgraaf

KANTOORRUIMTE. Van Beukelaarweg 19 2971 VL Bleskensgraaf blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Indeling bedrijfsobject... 3 1.4. Omschrijving ruimte... 4 1.5. Ligging... 4 1.6. Bereikbaarheid en

Nadere informatie

TE HUUR. Hogestraat 69-03, 6651 BH DRUTEN

TE HUUR. Hogestraat 69-03, 6651 BH DRUTEN TE HUUR Hogestraat 69-03, 6651 BH DRUTEN. Projectinformatie Algemene gegevens : In het karakteristieke winkelcentrum van Druten gelegen winkelunit met souterrain/berging. Objectadres : Hogestraat 6903,

Nadere informatie

Projectinformatie Kantoorruimte

Projectinformatie Kantoorruimte Projectinformatie Kantoorruimte Kleine Landtong 23 Postbus 373 4200 AJ Gorinchem Transportstraat ong 4283 JL Giessen (0183) 30 40 50 www.bmak.nl info@bmak.nl Kleine Landtong 23 Rabobank 37.25.21.630 Postbus

Nadere informatie

BIJLAGE 2. Van toepassing zijnde regels na wijziging in de bestemming

BIJLAGE 2. Van toepassing zijnde regels na wijziging in de bestemming BIJLAGE 2 Van toepassing zijnde regels na wijziging in de bestemming 1 Artikel : Wonen Bestemmingsomschrijving A. De voor Wonen aangewezen gronden zijn bestemd voor: 1. woonhuizen al dan niet in combinatie

Nadere informatie

Gemeente Hilvarenbeek Ingekomen:

Gemeente Hilvarenbeek Ingekomen: Gemeente Hilvarenbeek Ingekomen: 4-1 -2016 Bestemmingsplan "Kern Hilvarenbeek" Artikel 17 Wonen 17.1 Bestemmingsomschrijving 17.1.1 Algemeen De voor "Wonen" aangewezen gronden zijn bestemd voor het wonen

Nadere informatie

T E K O O P. Losplaats ong. te Maarheeze

T E K O O P. Losplaats ong. te Maarheeze Losplaats ong. - Maarheeze De Losplaats is een lommerrijk pad gelegen aan de rand van de jonge wijk Bruine Akkers. Voorzieningen zoals de winkelstraat, scholen en zorgvoorzieningen zijn binnen een tiental

Nadere informatie

Bestemming Verblijfsrecreatieve

Bestemming Verblijfsrecreatieve BIJLAGE 3 Bestemming Verblijfsrecreatieve doeleinden 1 Artikel Verblijfsrecreatieve doeleinden Bestemmingsomschrijving De voor verblijfsrecreatieve doeleinden aangewezen gronden zijn bestemd voor: a.

Nadere informatie

Oppervlakte ca m 2 VENRAYSEWEG 151 HORST TE KOOP. Prijs kk.

Oppervlakte ca m 2 VENRAYSEWEG 151 HORST TE KOOP. Prijs kk. Oppervlakte ca. 19.905 m 2 TE KOOP VENRAYSEWEG 151 HORST Prijs 1.125.000 kk. Impressie OBJECT Op een goede locatie gelegen in Horst aan de Maas nabij de A73 kunnen wij u vrijblijvend te koop aanbieden

Nadere informatie

TE KOOP Winkelruimte / woonontwikkeling mogelijk. Peulenstraat AS Hardinxveld-Giessendam

TE KOOP Winkelruimte / woonontwikkeling mogelijk. Peulenstraat AS Hardinxveld-Giessendam TE KOOP blad 2 Algemene informatie Een pand met diverse gebruiksmogelijkheden, in het centrum van Hardinxveld-Giessendam, bieden wij te koop aan. Het pand is ideaal te gebruiken als winkelruimte, maar

Nadere informatie

Projectinformatie Bedrijfs en kantoorruimte

Projectinformatie Bedrijfs en kantoorruimte Projectinformatie Bedrijfs en kantoorruimte Kleine Landtong 23 Postbus 373 4200 AJ Gorinchem Kolk 23 4241 TH Arkel (0183) 30 40 50 www.bmak.nl info@bmak.nl Kleine Landtong 23 Rabobank 37.25.21.630 Postbus

Nadere informatie

B i j l a g e 2 : B e s t e m m i n g G e m e n g d

B i j l a g e 2 : B e s t e m m i n g G e m e n g d B i j l a g e 2 : Bestemming Gemengd Artikel 1 Gemengd 1.1 Bestemmingsomschrijving De voor Gemengd aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. woningen, al dan niet in combinatie met: - ruimte voor een aan-huis-verbonden

Nadere informatie

Te Koop Kerkgebouw met parochiecentrum

Te Koop Kerkgebouw met parochiecentrum Te Koop Kerkgebouw met parochiecentrum Vrijblijvende Objectinformatie Bussloselaan 40 te Bussloo (kerkgebouw) Busslselaan 17b te Bussloo (parochiecentrum) 7383 AG Bussloo Object Het betreft de Rooms Katholieke

Nadere informatie

BEDRIJFSRUIMTE. Rijksweg 81 III 4255 GH Nieuwendijk

BEDRIJFSRUIMTE. Rijksweg 81 III 4255 GH Nieuwendijk blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Indeling bedrijfsobject... 3 1.4. Omschrijving ruimte... 3 1.5. Ligging... 4 1.6. Bereikbaarheid en

Nadere informatie

BEDRIJFSRUIMTE MET BEDRIJFSWONING WONEN & WERKEN. Buitendams BG Hardinxveld Giessendam

BEDRIJFSRUIMTE MET BEDRIJFSWONING WONEN & WERKEN. Buitendams BG Hardinxveld Giessendam WONEN & WERKEN blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Kadastrale gegevens... 3 1.4. Indeling bedrijfsobject... 4 1.5. Kenmerken ruimte...

Nadere informatie

Bijlage 2: Bestemming Wonen - 1

Bijlage 2: Bestemming Wonen - 1 Bijlage 2: Bestemming Wonen - 1 Wonen - 1 1.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Wonen - 1' aangewezen gronden zijn bestemd voor a. wonen, eventueel in combinatie met werk aan huis en/of bêd en brochje,

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Marktplein 1 Almelo Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld;

Nadere informatie

BEDRIJFSRUIMTE met SHOWROOM/KANTOORRUIMTE. Ambachtsweg LG Groot Ammers

BEDRIJFSRUIMTE met SHOWROOM/KANTOORRUIMTE. Ambachtsweg LG Groot Ammers blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Kadastrale gegevens... 3 1.4. Indeling bedrijfsobject... 3 1.5. Omschrijving ruimte... 4 1.6. Ligging...

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed. Te koop Dukaatstraat ong., 4903 RN Oosterhout NB

Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed. Te koop Dukaatstraat ong., 4903 RN Oosterhout NB Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed Te koop Dukaatstraat ong., 4903 RN Oosterhout NB Object Een perceel bouwgrond van ruim 41.000m 2 op een zichtlocatie direct aan de Rijksweg A27, langs de afrit.

Nadere informatie

BEDRIJFSOBJECTEN MET WONING EN BUITENTERREIN. Zijlkade 26 4243 JE Nieuwland

BEDRIJFSOBJECTEN MET WONING EN BUITENTERREIN. Zijlkade 26 4243 JE Nieuwland BEDRIJFSOBJECTEN MET WONING EN BUITENTERREIN blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Kadastrale gegevens... 3 1.4. Indeling bedrijfsobject...

Nadere informatie

HOOFDSTUK 1 INLEIDENDE REGELS

HOOFDSTUK 1 INLEIDENDE REGELS Regels HOOFDSTUK 1 INLEIDENDE REGELS... 1 Artikel 1 Begrippen... 1 Artikel 2 Nadere regels... 1 HOOFDSTUK 2 Bestemmingsregels... 2 Artikel 3 Groen... 2 Artikel 4 Maatschappelijk... 2 Artikel 5 Verkeer

Nadere informatie

BEDRIJFS /KANTOORRUIMTE. Schelluinsestraat 44 46 4203 NM Gorinchem

BEDRIJFS /KANTOORRUIMTE. Schelluinsestraat 44 46 4203 NM Gorinchem BEDRIJFS/KANTOORRUIMTE Schelluinsestraat4446 4203NMGorinchem BEDRIJFS/KANTOORRUIMTE Schelluinsestraat4446 4203NMGorinchem blad2 Inhoud 1. Algemeneinformatie...3 1.1. 1.2. 1.3. 1.4. 1.5. 1.6. 1.7. 1.8.

Nadere informatie

WIJK INDELING Winkelruimte, kantoor, meterkast, toiletruimte, magazijn, opslagruimte, entree.

WIJK INDELING Winkelruimte, kantoor, meterkast, toiletruimte, magazijn, opslagruimte, entree. WIJK 7-133 URK Op een hoeklocatie dichtbij de havens en het winkelcentrum Oud Urk op de begane grond gelegen WINKEL/KANTOORPAND van ± 155 m² BVO. INDELING Winkelruimte, kantoor, meterkast, toiletruimte,

Nadere informatie

TE HUUR. Ca m²

TE HUUR. Ca m² TE HUUR Ca. 1.200 m² Adres: Reuvensweg 2 te Oosterbeek. Algemeen: Vrijstaand bedrijfsobject gelegen aan de Utrechtseweg / Reuvensweg 2 te Oosterbeek. Ligging: In het centrum van Oosterbeek, nabij alle

Nadere informatie

BEDRIJFSRUIMTE (ingericht als vleesverwerkingsbedrijf) met KANTOORRUIMTE. Nijverheidstraat 15 4283 GW Giessen

BEDRIJFSRUIMTE (ingericht als vleesverwerkingsbedrijf) met KANTOORRUIMTE. Nijverheidstraat 15 4283 GW Giessen BEDRIJFSRUIMTE(ingerichtalsvleesverwerkingsbedrijf) metkantoorruimte Nijverheidstraat15 4283GWGiessen BEDRIJFSRUIMTEmetKANTOORRUIMTE Nijverheidstraat15 4283GWGiessen blad2 Inhoud 1. Algemeneinformatie...3

Nadere informatie

T E K O O P. Koenraadtweg 22 te Maarheeze

T E K O O P. Koenraadtweg 22 te Maarheeze Koenraadtweg 22 - Maarheeze De Koenraadtweg is de mooie lommerrijke, doorgaande weg die de dorpskern van Maarheeze verbindt met de sportvelden, de villaparken en het natuurgebied De Pan. Het uitzicht wordt

Nadere informatie

COMMERCIËLE RUIMTEN. Prinses Margrietstraat 19b en 19d 4241 BA Arkel

COMMERCIËLE RUIMTEN. Prinses Margrietstraat 19b en 19d 4241 BA Arkel blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Indeling bedrijfsobject... 3 1.4. Omschrijving ruimte... 4 1.5. Ligging... 4 1.6. Bereikbaarheid en

Nadere informatie

Wonen. 1.2 Bouwregels

Wonen. 1.2 Bouwregels 1 Wonen 1.1 Bestemmingsomschrijving De voor Wonen - 2 aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. woonhuizen al dan niet in combinatie met ruimte voor een aan-huis-verbonden beroep of een kleinschalige bedrijfsmatige

Nadere informatie

WIJZIGINGEN IN HET ONTWERP-BESTEMMINGSPLAN Bedrijventerrein Heerenveen-Zuid, aangebracht bij vaststelling van het bestemmingsplan

WIJZIGINGEN IN HET ONTWERP-BESTEMMINGSPLAN Bedrijventerrein Heerenveen-Zuid, aangebracht bij vaststelling van het bestemmingsplan WIJZIGINGEN IN HET ONTWERP-BESTEMMINGSPLAN Bedrijventerrein Heerenveen-Zuid, aangebracht bij vaststelling van het bestemmingsplan Regels 1 sub 23 Na sub 22 wordt een nieuw sublid 23 ingevoegd: artikel

Nadere informatie

Waterfront-Zuid Watersportboulevard. Vastgesteld uitwerkingsplan

Waterfront-Zuid Watersportboulevard. Vastgesteld uitwerkingsplan Waterfront-Zuid Watersportboulevard Vastgesteld uitwerkingsplan Waterfront-Zuid - Watersportboulevard Inhoudsopgave Regels 3 Hoofdstuk 1 Inleidende regels 5 Artikel 1 Begrippen 5 Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels

Nadere informatie

a. op of in deze gronden mogen geen gebouwen worden gebouwd. Voor het bouwen van bouwwerken, geen gebouwen zijnde, geldt de volgende regel:

a. op of in deze gronden mogen geen gebouwen worden gebouwd. Voor het bouwen van bouwwerken, geen gebouwen zijnde, geldt de volgende regel: Artikel 3 Verkeer Verblijf 3.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Verkeer Verblijf' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. woonstraten; b. paden; c. parkeervoorzieningen; d. groenvoorzieningen; e. openbare

Nadere informatie

Bouwkavels. Artist Impressie TE KOOP

Bouwkavels. Artist Impressie TE KOOP Bouwkavels Artist Impressie TE KOOP Adres: Seingraaf ong. te Duiven. Algemeen: Op een absolute toplocatie gelegen bouwperceel van circa 18.000 m². Maarliefst 4,8 miljoen bezoekers passeren deze locatie

Nadere informatie

Artikel 5 Bedrijventerrein

Artikel 5 Bedrijventerrein Artikel 5 Bedrijventerrein 5.1 Bestemmingsomschrijving 5.2 Bouwregels 5.3 Afwijken van de bouwregels 5.4 Specifieke gebruiksregels 5.5 Afwijken van de gebruiksregels 5.6 Wijzigingsbevoegdheid 5.1 Bestemmingsomschrijving

Nadere informatie

BEDRIJFSRUIMTE met KANTOOR en BUITENTERREIN. Zandsteeg SH Nieuwendijk

BEDRIJFSRUIMTE met KANTOOR en BUITENTERREIN. Zandsteeg SH Nieuwendijk BEDRIJFSRUIMTE met KANTOOR en BUITENTERREIN Zandsteeg 12 4255 SH Nieuwendijk BEDRIJFSRUIMTE met KANTOOR en BUITENTERREIN Zandsteeg 12 4255 SH Nieuwendijk blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1.

Nadere informatie

WINKELRUIMTE. Hoogstraat CN Werkendam

WINKELRUIMTE. Hoogstraat CN Werkendam blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Indeling bedrijfsobject... 3 1.4. Ligging... 3 1.5. Bereikbaarheid en parkeervoorzieningen... 4 1.6.

Nadere informatie

Partycentrum "Circus"

Partycentrum Circus TE KOOP ZWINGEL 2 TE HARDENBERG Partycentrum "Circus" Ter overname wordt aangeboden het partycentrum Circus met een oppervlakte van ca. 850 m². Het object is gelegen op een zeer goede locatie aan de rand

Nadere informatie

TE HUUR. Ca m²

TE HUUR. Ca m² TE HUUR Ca. 1.200 m² Adres: Reuvensweg 2 te Oosterbeek. Algemeen: Vrijstaand bedrijfsobject gelegen aan de Utrechtseweg / Reuvensweg 2 te Oosterbeek. Ligging: In het centrum van Oosterbeek, nabij alle

Nadere informatie

Prins Hendrikstraat 88 a Belfeld Koopsom: kosten koper

Prins Hendrikstraat 88 a Belfeld Koopsom: kosten koper Prins Hendrikstraat 88 a Belfeld Koopsom: 149.500 kosten koper Zeer ruime bouwkavel (ca. 1.367 m²) op een schitterende locatie! Gelegen aan de rand van het dorp in een prachtig groene omgeving en met alle

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE VERKOOP INFORMATIE

VRIJBLIJVENDE VERKOOP INFORMATIE VRIJBLIJVENDE VERKOOP INFORMATIE Fact Sheet ADRES GEBIED Bedrijventerrein Langshaven/Broekweg te Wijk bij Duurstede BOUWJAAR 1995 FUNCTIE Bedrijventerrein METRAGE ter grootte van circa 1.045,89 m 2 bedrijfsruimte

Nadere informatie

Uw eigen bouwkavel Roordahiem, Terkaple

Uw eigen bouwkavel Roordahiem, Terkaple U denkt er over om uw eigen woning te bouwen? Wellicht hee u al een mooie kavel gezien in het verkavelingsplan. Mogelijk hee u zelfs al een (gra! s) op! e genomen op uw toekoms! ge woonplek. De volgende

Nadere informatie

Verzetstraat ,- k.k. 1791DS Den Burg Bungalow

Verzetstraat ,- k.k. 1791DS Den Burg Bungalow Verzetstraat 32 409.000,- k.k. 1791DS Den Burg Bungalow Nieuwe en keurige midden woning zeer geschikt voor senioren met twee slaapkamers, een eigen parkeerplaats en een volledig bestrate achtertuin

Nadere informatie

Echt Rijksweg Zuid 1B

Echt Rijksweg Zuid 1B TE HUUR Rijksweg Zuid 1B Echt Gemeente Echt - Susteren Huurprijs: op aanvraag 2 OBJECT LIGGING PARKEREN BESTEMMING Gelegen aan de doorgaande Rijksweg in het centrum van Echt, bieden wij u deze royale casco

Nadere informatie

GROOT LOGISTIEK BEDRIJFSCOMPLEX met KANTOORRUIMTE. Edisonweg 50 4207 HG Gorinchem

GROOT LOGISTIEK BEDRIJFSCOMPLEX met KANTOORRUIMTE. Edisonweg 50 4207 HG Gorinchem GROOTLOGISTIEKBEDRIJFSCOMPLEXmetKANTOORRUIMTE Edisonweg50 4207HGGorinchem GROOTLOGISTIEKBEDRIJFSCOMPLEXmetKANTOORRUIMTE Edisonweg50 4207HGGorinchem blad2 Inhoud 1. Algemeneinformatie...3 1.1. 1.2. 1.3.

Nadere informatie

REGELS Inhoudsopgave

REGELS Inhoudsopgave REGELS Inhoudsopgave Artikel 1 Begrippen 2 Artikel 2 Nadere regels 2 Artikel 3 Verkeer - Verblijfsgebied 3 Artikel 4 Wonen 3 Artikel 5 Algemene aanduidingsregels 6 Artikel 6 Slotregel 7 HOOFDSTUK 1 INLEIDENDE

Nadere informatie

Uw eigen bouwkavel Nij Sân Ro en, Ro um

Uw eigen bouwkavel Nij Sân Ro en, Ro um U denkt er over om uw eigen woning te bouwen? Wellicht hee! u al een mooie kavel gezien binnen het verkavelingsplan. Mogelijk hee! u zelfs al een (gra" s) op" e genomen op uw toekoms" ge woonplek. De volgende

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Groningen, Diamantlaan 1 Object Het betreft een businesspoint en een postsorteercentrum op bedrijventerrein Hoendiep direct naast de meubelboulevard. Kadastrale aanduiding

Nadere informatie

Pelgrimsche Hoeve. Kavelgegevens prijs: 325 / m² ex. btw. Fase 3 kavelnummer: 1. 's-hertogenbosch. PRIJS: k.k. ex. btw.

Pelgrimsche Hoeve. Kavelgegevens prijs: 325 / m² ex. btw. Fase 3 kavelnummer: 1. 's-hertogenbosch. PRIJS: k.k. ex. btw. Pelgrimsche Hoeve Kavelgegevens prijs: 325 / m² ex. btw 's-hertogenbosch Fase 3 kavelnummer: 1 PRIJS: 145.925 k.k. ex. btw Team Uitgifte Monique van Griensven - van Lent 06-31942182 m.vangriensven@s-hertogenbosch.nl

Nadere informatie

Te Huur. Winkelruimte Mariastraat HL Apeldoorn

Te Huur. Winkelruimte Mariastraat HL Apeldoorn Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Winkelruimte Mariastraat 26 7311 HL Apeldoorn Object/ligging Uitstekend op A2 stand gelegen winkelruimte in winkelstraat behorende tot het kernwinkelgebied van Apeldoorn.

Nadere informatie

Bestemmingsplangebied. Legenda

Bestemmingsplangebied. Legenda Bestemmingsplangebied Legenda Artikel 17 Groen Bestemmingsplanvoorschriften uit het bestemmingsplan Dokkum Regiostad. 17.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Groen' aangewezen gronden zijn bestemd voor:

Nadere informatie

TE HUUR. Driemarkweg 1, Winterswijk. Huurprijs ,-- per jaar excl. btw

TE HUUR. Driemarkweg 1, Winterswijk. Huurprijs ,-- per jaar excl. btw TE HUUR, Huurprijs 54.000,-- per jaar excl. btw Omschrijving Op een uitstekende zichtlocatie vanaf de Rondweg-Zuid (N319) gelegen, markant BEDRIJFSOBJECT met 3.205 m² grond. Showroom/kantoren circa 480

Nadere informatie

TE HUUR. Saltshof 1022, WIJCHEN

TE HUUR. Saltshof 1022, WIJCHEN TE HUUR Saltshof 1022, WIJCHEN Projectinformatie Algemene gegevens : Op een uitstekend zichtbare locatie aan de Saltshof gelegen kantoorgebouw. Zeer goede bereikbaarheid met de auto, mede door de directe

Nadere informatie

WINKELRUIMTE. Piazza Center 55 4204 BR Gorinchem

WINKELRUIMTE. Piazza Center 55 4204 BR Gorinchem blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Indeling bedrijfsobject... 3 1.4. Omschrijving ruimte... 4 1.5. Ligging... 4 1.6. Bereikbaarheid en

Nadere informatie

TE KOOP. Emilia van Nassaustraat GW WIJCHEN

TE KOOP. Emilia van Nassaustraat GW WIJCHEN TE KOOP Emilia van Nassaustraat 20 6602 GW WIJCHEN Projectinformatie Algemene gegevens : Aan de rand van het centrum, direct grenzend aan een drietal grote parkeerterreinen is dit vrijstaand kantoorobject

Nadere informatie

TE HUUR (gedeeltelijk)

TE HUUR (gedeeltelijk) TE HUUR (gedeeltelijk) Bijsterhuizen 1174, NIJMEGEN Projectinformatie Algemene gegevens : Een gedeelte van de lokatie van van der Velden Riolering te weten: 1. een bedrijfshal, gebouwd in 2006 welke geheel

Nadere informatie

BEDRIJFSRUIMTE. Papland CK Gorinchem

BEDRIJFSRUIMTE. Papland CK Gorinchem blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Indeling bedrijfsobject... 3 1.4. Kenmerken bedrijfsruimte... 3 1.5. Ligging... 4 1.6. Bereikbaarheid

Nadere informatie

Te Koop. Jan Smuldersstraat 22 te Vessem

Te Koop. Jan Smuldersstraat 22 te Vessem Te Koop Jan Smuldersstraat 22 te Vessem Vervolg vrijblijvende informatie : Jan Smuldersstraat 22 te Vessem 2 Vervolg vrijblijvende informatie : Jan Smuldersstraat 22 te Vessem 3 Vervolg vrijblijvende informatie

Nadere informatie

Artikel 6: Woondoeleinden 4

Artikel 6: Woondoeleinden 4 05-01-03 blz 29 Artikel 6: Woondoeleinden 4 6. 1. Bestemmingsomschrijving De voor woondoeleinden 4 aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. woonhuizen, al dan niet in combinatie met ruimte voor een aan-huis-verbonden

Nadere informatie

Verkocht ca. 4.950 m² ca. 7.088 m² 220,- per m² v.o.n. excl. BTW Verkocht ca. 8.780 m² Verkocht ca. 12.000 m² Verkocht ca. 8.858 m² Verkocht ca. 15.424 m² Verkocht ca. 5.684 m² Verkocht ca. 2.849 m² Verkocht

Nadere informatie

Uittreksel Kadastrale Kaart Uw referentie:

Uittreksel Kadastrale Kaart Uw referentie: Uittreksel Kadastrale Kaart Uw referentie: 61500298 6710 6709 3965 2944 2945 0 m 5 m m 12345 Deze kaart is noordgericht Perceelnummer Huisnummer Vastgestelde kadastrale grens Voorlopige kadastrale grens

Nadere informatie

Te koop Bouwkavel(s) Nieuwland Parc Alblasserdam

Te koop Bouwkavel(s) Nieuwland Parc Alblasserdam Te koop Bouwkavel(s) Nieuwland Parc Alblasserdam Nieuwland Parc Alblasserdam Te koop Bouwkavel(s) Nieuwland Parc Alblasserdam Betreft : Perceel bouwgrond van in totaal 7.088 m² gelegen op bedrijventerrein

Nadere informatie

BESTEMMINGSBEPALINGEN

BESTEMMINGSBEPALINGEN 05-01-03 blz 11 BESTEMMINGSBEPALINGEN Artikel 3: Woondoeleinden 1 3. 1. Bestemmingsomschrijving De voor woondoeleinden 1 aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. woonhuizen, al dan niet in combinatie met

Nadere informatie

Planregels. Wijzigingsplan Nieuw-Vennep 1e wijziging 2 e fase

Planregels. Wijzigingsplan Nieuw-Vennep 1e wijziging 2 e fase Planregels Wijzigingsplan Nieuw-Vennep 1e wijziging 2 e fase HOOFDSTUK 1 INLEIDENDE BEPALINGEN ARTIKEL 1 Begripsbepalingen plan: (digitaal) het wijzigingsplan 'Nieuw-Vennep 1e wijziging 2 e fase' van de

Nadere informatie

9.2.1 Algemene bouwregels Op deze gronden mogen ten behoeve van de bestemming uitsluitend worden gebouwd:

9.2.1 Algemene bouwregels Op deze gronden mogen ten behoeve van de bestemming uitsluitend worden gebouwd: Artikel 9 Gemengd 9.1 Bestemmingsomschrijving 9.2 Bouwregels 9.3 Specifieke gebruiksregels 9.4 Afwijken van de gebruiksregels 9.1 Bestemmingsomschrijving De voor "Gemengd" aangewezen gronden zijn bestemd

Nadere informatie

BEDRIJFS /KANTOORRUIMTE. Vierlinghstraat 49 A8 4251 LC Werkendam

BEDRIJFS /KANTOORRUIMTE. Vierlinghstraat 49 A8 4251 LC Werkendam blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Kadastrale gegevens... 3 1.4. Indeling bedrijfsobject... 3 1.5. Omschrijving project... 4 1.6. Ligging...

Nadere informatie

OPSLAGRUIMTE. Ariën Brandsteeg 21 4201 GG Gorinchem

OPSLAGRUIMTE. Ariën Brandsteeg 21 4201 GG Gorinchem blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Indeling bedrijfsobject... 3 1.4. Omschrijving ruimte... 3 1.5. Ligging... 4 1.6. Bereikbaarheid en

Nadere informatie

Bedrijfshal met aaneengesloten kantoorruimte gelegen op het kleinschalige bedrijventerrein Soesterberg-Noord

Bedrijfshal met aaneengesloten kantoorruimte gelegen op het kleinschalige bedrijventerrein Soesterberg-Noord Bedrijfshal met aaneengesloten kantoorruimte gelegen op het kleinschalige bedrijventerrein Soesterberg-Noord Adres Sterrenbergweg 46-48 te Soesterberg Omgevingsfactoren Het object is gelegen op het kleinschalige

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 Inleidende regels 3 Artikel 1 Toepassingsregels 3 Artikel 2 Begrippen 3. Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 5 Artikel 3 Wonen 5

Hoofdstuk 1 Inleidende regels 3 Artikel 1 Toepassingsregels 3 Artikel 2 Begrippen 3. Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 5 Artikel 3 Wonen 5 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Inleidende regels 3 Artikel 1 Toepassingsregels 3 Artikel 2 Begrippen 3 Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 5 Artikel 3 Wonen 5 Hoofdstuk 3 Overgangs- en slotregels 8 Artikel 4 Slotregel

Nadere informatie

Te koop Bouwkavel. Stationspark II Sliedrecht

Te koop Bouwkavel. Stationspark II Sliedrecht Te koop Bouwkavel Stationspark II Stationspark II Te koop Bouwkavel Stationspark II Betreft : Perceel bouwgrond van in totaal 3.212 m² gelegen op kantorenpark Stationspark II te. Het maximaal te realiseren

Nadere informatie

Wonen Bestemmingsomschrijving Bouwregels

Wonen Bestemmingsomschrijving Bouwregels Wonen Bestemmingsomschrijving De voor 'Wonen' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. het wonen met daaronder begrepen beroep-aan-huis; b. ter plaatse van de aanduiding 'opslag' is tevens opslag, niet

Nadere informatie

Te Koop. Jan Smuldersstraat 20 20A te Vessem

Te Koop. Jan Smuldersstraat 20 20A te Vessem Te Koop Jan Smuldersstraat 20 20A te Vessem Vervolg vrijblijvende informatie : Jan Smuldersstraat 20 20A te Vessem 2 Vervolg vrijblijvende informatie : Jan Smuldersstraat 20 20A te Vessem 3 Vervolg vrijblijvende

Nadere informatie

BEDRIJFSRUIMTE/SHOWROOM met WONING en BUITENTERREIN. Schelluinsestraat 7 4203 NJ Gorinchem

BEDRIJFSRUIMTE/SHOWROOM met WONING en BUITENTERREIN. Schelluinsestraat 7 4203 NJ Gorinchem BEDRIJFSRUIMTE/SHOWROOM met WONING en BUITENTERREIN blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Kadastrale gegevens... 3 1.4. Indeling bedrijfsobject...

Nadere informatie

LTS - park in Musselkanaal

LTS - park in Musselkanaal gemeente Stadskanaal bouwkavels in het LTS - park in Musselkanaal Verkoopbrochure 1 maart 2017 - kaveltekening en prijzen - criteria welstandsnota - bestemmingsplan Leeswijzer Op bladzijde 3 en 4 vindt

Nadere informatie

HERONTWIKKELLOCATIE. Westwagenstraat 82 4201 HJ Gorinchem

HERONTWIKKELLOCATIE. Westwagenstraat 82 4201 HJ Gorinchem HERONTWIKKELLOCATIE Westwagenstraat82 4201HJGorinchem HERONTWIKKELLOCATIE Westwagenstraat82 4201HJGorinchem blad2 Inhoud 1. Algemeneinformatie...3 1.1. 1.2. 1.3. 1.4. 1.5. 1.6. 1.7. 1.8. Algemeneomschrijving...3

Nadere informatie

1. Artikel 12 Horeca. De voor Horeca aangewezen gronden zijn bestemd voor: www.ruimtelijkeplannen.nl - print d.d.

1. Artikel 12 Horeca. De voor Horeca aangewezen gronden zijn bestemd voor: www.ruimtelijkeplannen.nl - print d.d. www.ruimtelijkeplannen.nl - print d.d. 10 september 2014 1. Artikel 12 Horeca 12. 1. Bestemmingsomschrijving De voor Horeca aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. gebouwen ten behoeve van: 1. horeca

Nadere informatie

Te Koop / Te Huur. Vrijblijvende Objectinformatie. Kantoorruimte Laan van Fasna 57 8171 KH Vaassen. Object

Te Koop / Te Huur. Vrijblijvende Objectinformatie. Kantoorruimte Laan van Fasna 57 8171 KH Vaassen. Object Te Koop / Te Huur Vrijblijvende Objectinformatie Kantoorruimte Laan van Fasna 57 8171 KH Vaassen Object Te koop c.q. te huur circa 235 m² representatieve kantoorruimte, gelegen op een uitstekende lokatie

Nadere informatie

Projectinformatie Kantoorruimte

Projectinformatie Kantoorruimte Projectinformatie Kantoorruimte Kleine Landtong 23 Postbus 373 4200 AJ Gorinchem Stephensonweg 6 8 4207 HB Gorinchem (0183) 30 40 50 www.bmak.nl info@bmak.nl Kleine Landtong 23 Rabobank 37.25.21.630 Postbus

Nadere informatie

Artikel 4: Woondoeleinden 2

Artikel 4: Woondoeleinden 2 05-01-03 blz 17 Artikel 4: Woondoeleinden 2 4. 1. Bestemmingsomschrijving De voor woondoeleinden 2 aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. woonhuizen, al dan niet in combinatie met ruimte voor een aan-huis-verbonden

Nadere informatie

BEDRIJFS /KANTOORRUIMTE. Kolk 44 4241 TJ Arkel

BEDRIJFS /KANTOORRUIMTE. Kolk 44 4241 TJ Arkel blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Kadastrale gegevens... 3 1.4. Indeling bedrijfsobject... 4 1.5. Omschrijving ruimte... 4 1.6. Ligging...

Nadere informatie

Adviesbureau RBOI 0703.008175.40 Rotterdam / Middelburg

Adviesbureau RBOI 0703.008175.40 Rotterdam / Middelburg 163 Artikel 6 Centrum 6.1 Bestemmingsomschrijving De voor Centrum aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. detailhandel, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'supermarkt': tevens een supermarkt; b.

Nadere informatie

VRAAGPRIJS ,= K.K.

VRAAGPRIJS ,= K.K. NOARDBURGUM, VELDMANSWEG VRAAGPRIJS 145.000,= K.K. Op rustige landelijke locatie aan de rand van het dorp doch nabij de dorpsvoorzieningen gelegen royale bouwkavel van 1320 m² eigen grond voor de bouw

Nadere informatie