Vraagprijs 1.250.000,- k.k.



Vergelijkbare documenten
Vraagprijs ,- k.k.

STATIONSSTRAAT

Vraagprijs ,- k.k.

Koopsom ,- k.k.

LEUVENUMSEWEG

LEUVENUMSEWEG

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k.

MOLENWEG 76 NUNSPEET. Vraagprijs ,- k.k.

P.C. HOOFTSTRAAT 61, BARNEVELD

BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24

SECRETARIS BOERHOUTWEG 10

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k.

Koopsom ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k.

BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24-A

'T FRUSSELT 87 VIERHOUTEN

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP Buitenhof 13 te Swifterbant

Vraagprijs ,- k.k.

Huurprijs 1.455,- p.m.

Vraagprijs ,- k.k.

OUDE NIJKERKERWEG 109-7

Vraagprijs ,- k.k.

Sydwende 63 - Drachten

Dwarstak 31 - Houtigehage Vraagprijs ,-- kosten koper

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k.

Kommisjewei 51 - Nijega Vraagprijs ,-- kosten koper

OUDE NIJKERKERWEG 73

Vraagprijs ,- k.k.

KONINGIN BEATRIXSTRAAT 14

Leidijk 6* - Donkerbroek

Waterviolier LR Aalst. Vraagprijs: k.k. De Kernen

WATERVALWEG 137 ERMELO. Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k.

PR. WILLEM ALEXANDERLAAN 32

TE KOOP NAALDHEUVEL 11, BEST

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS

Bennekom Nassaulaan 28

TE KOOP SOPHIASTRAAT 77, WAALRE

TILSTRAAT H TA NIEUWE PEKELA K.K.

STATIONSSTRAAT

Vraagprijs ,- k.k.

Ede Breelaan 11. Vraagprijs ,-- k.k.

Eineflecht 5 - Beetsterzwaag

Vraagprijs ,- k.k.

Ede Amsterdamseweg 45

Ede Van Heeckerenlaan 1

Vraagprijs ,- k.k.

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS

Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven VRAAGPRIJS: ,- K.K.

OUDE NIJKERKERWEG

Maasstreek Makelaardij

Bennekom Soetendaalseweg 29. Vraagprijs ,-- k.k.

Harkstede, Hoofdweg 203

Vraagprijs ,- k.k.

STROKEL 23 A18 ERMELO. Vraagprijs ,- k.k. Voor de snelle beslisser wil de verkoper de canon over 2015 en 2016 vergoeden!!

TE KOOP. Korhoenlaan K.K LL Harderwijk

TE KOOP. Lange Klauwenhof K.K HZ Didam

TE KOOP RIELSEDIJK 55, EINDHOVEN

Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Korhoenlaan Prijs vanaf ,--k.k LL Harderwijk

Vraagprijs ,- k.k.

Aardappelland 12 - Drachten Vraagprijs ,-- kosten koper

Vraagprijs ,- k.k.

Oude Rijksweg 12 Garmerwolde

Deken Waarestraat 38 Beverwijk Vraagprijs k.k.

Bennekom Grietjeshof 33

ZWEERSLAAN 9 ROTTERDAM

Bennekom Julianalaan 33

Heelsum Prins Bernhardlaan 24. Vraagprijs ,-- k.k.

TE KOOP RUIGVELDEN 14, BEST

Bennekom Driestweg 10

BOVENWEG 55 DOORNSPIJK

Oosterend (Oost) Oost 46

Bennekom Vossenweg 4. Vraagprijs ,-- k.k.

TE KOOP: Middenhof 142 Almere-Haven

TE KOOP:Runmolenstraat 91 te Almere

VRIJSTAAND WOONHUIS, KANTOOR


TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST

t Vonderke 13 te HOOGELOON

TE KOOP. Korhoenlaan K.K LL Harderwijk

Vraagprijs ,- k.k.

Christinastraat 8 te Groningen

Wageningen Bosweg 4. Vraagprijs ,-- k.k.

Randwijk Bredeweg 31 VRIJSTAAND WOONHUIS grote berging Een heerlijk en gezellig woonhuis voor jong en oud om iedere dag van te genieten!

TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON

Transcriptie:

NIEUWE LAAKLAAN 10 PUTTEN Op schitterende bosrijke locatie in het Putterbos ligt deze romantische, perfect onderhouden, rietgedekte villa "DENNENHUIS" met gastenverblijf, zwembad, carports en houten schuur. In 2001 is de woning geheel gemoderniseerd en verbouwd, volledig in stijl en charme van de oorspronkelijke woning. Het rieten dak en het buitenschilderwerk is in 2013 vernieuwd. De fantastische vrije tuin met verschillende soorten bomen is maar liefst 3.890 m²! en ligt op het ZUIDEN. Er zijn verschillende terrassen en een veranda waar u optimaal van deze unieke omgeving kunt genieten. Of wat dacht u van een frisse duik in het zwembad? De moeite waard! Goed gesitueerd ten opzichte van de zon en veel privacy. Indeling: hal/entree, toegang tot wijnkelder, toilet, ruime woonkamer met erker, openslaande deuren naar de veranda, open luxe keuken met bar, hier treft u alle gemak en comfort wat een keuken maar te bieden heeft, vanaf de eetkamer is er ook via openslaande deuren toegang tot het terras, vanaf de hal is er toegang tot het ruime kantoor/atelier, bijkeuken, sauna met douche. 1e verdieping: overloop met inloopkast, badkamer met stoomdouche, wastafel, toilet en bubbelbad, 4 slaapkamers, Vliering in gebruik als berging. Achter op het perceel is een gastenverblijf aanwezig met slaapkamer, toilet en keuken. Geheel voorzien van alle gemakken. Vanaf de Kozakkenweg is een tweede oprit waar u ook een ruime berging treft. Bouwjaar 1932, in 2001 geheel gerenoveerd en gemoderniseerd. Vraagprijs 1.250.000,- k.k. Ermelo - Putterweg 17 -Nunspeet - Spoorlaan 1- Telefoon 0341-567810 Kijk ook op internet: www.vinkeveluwe.nl - email info@vinkeveluwe.nl De in deze brochure opgenomen informatie is bedoeld om een globale indruk van de onroerende zaak te geven. Tekst, (oppervlakte) maten, tekeningen en andere gegevens zijn slechts indicatief. Aan eventuele onvolledige of onjuiste informatie in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

INDELING Begane grond Opvallend in 2001 is de woning grondig aangepakt, zo is de woning geheel geïsoleerd, plafonds en stucwerk vervangen, keuken en sanitair. In 2013 is de rieten kap vernieuwd. Buitenschilderwerk 2013. Ruime woonkamer (circa 72 m²) met open haard en toegang tot de veranda. Vanaf elke plek in de woonkamer is er mooi zicht op de tuin en de bosrand. Open keuken van het merk Bulthaup, apparatuur: Gaggenau, granieten aanrechtblad en een gezellige bar. Kelder geschikt voor wijn en provisie. Kantoor/atelier (circa 28 m²) multifunctioneel te gebruiken. Mogelijkheid voor eetkamer of extra tuinkamer. Achterportaal met bijkeuken, hier treft u ook de sauna en een douche. 1e verdieping overloop met vide. 4 slaapkamers. Badkamer met bubbelbad, stoomdouche, wastafel en toilet. Algemeen Zwembad met vloerverwarming, pomp en zuiveringsinstallatie. Erf en tuin vrij gelegen, elektrisch toegangshek, dubbele carport en een extra uitgang naar de Kozakkenweg. Gastenverblijf, goed geïsoleerd met eigen Cv-ketel, voorzien van woonkamer, keuken, toilet, slaapkamer en vide.

KENMERKEN Vraagprijs : 1.250.000,00 Soort : Woonhuis Type woning : Vrijstaande woning Aantal kamers : 6 kamers waarvan 5 slaapkamer(s) Inhoud woning : 800 m 3 Perceel oppervlakte : 3.890 m 2 Gebruiksoppervlakte : 190 m 2 woonfunctie Soort woning : Villa Bouwjaar : 1932 Tuin : Tuin rondom Garage : Carport Verwarming : C.V.-Ketel, Open haard Isolatie : Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel glas LOCATIE

Informatielijst Adres Nieuwe Laaklaan 10 Plaats Putten 1. Zijn u (zichtbare of onzichtbare) gebreken aan uw onroerend goed bekend? Bijvoorbeeld houtrot, boktor, houtworm, schimmels, lekkage, problemen met de vloeren of het dak? 2a. Zijn er de laatste jaren reparaties uitgevoerd of gebreken hersteld? 2b. Welke zijn dit? 3. Met welke kosten en/of reparaties zou de koper binnen enkele jaren geconfronteerd kunnen worden? 4a. Bent u bekend met eventuele grondvervuiling van uw perceel of de omgeving van uw perceel? 4b. Ligt er een olietank op uw perceel? 5. Rusten er op uw onroerend goed erfdienstbaarheden, kettingbedingen, mandeligheden en/of antispeculatiebedingen? 6. Zijn er nog lopende garanties op uw onroerend goed of de apparatuur overdraagbaar aan een koper? 1. Nee 2a. Ja 2b. In 2001 is de gehele woning onderhanden genomen en is nagenoeg alles vernieuwd. In 2013 een nieuwe rietenkap en het buitenschilderwerk. 3. Normaal onderhoud. 4a. Nee 4b. Nee 5. Nee 6. Nee 7. Hoe is de gezinssamenstelling van de buren? 7. Rechts en links echtpaar 8. Zijn er bijzonderheden te vermelden over uw 8. Nee, fijne rustige en bosrijke woonomgeving. buren of woonomgeving? (Geluidsoverlast, stankoverlast in de omgeving e.d.) 9. Zijn er bepaalde ontwikkelingen in uw woonomgeving bekend die voor een koper belangrijk zijn om te weten? (Mogelijke bestemmingsplanwijzigingen, veranderingen in uitzicht of verkeerssituaties) 10. a. Welke bestemming rust er op uw perceel? b. Hoe gebruikt u het huis nu? c. Is u bekend of er een aanvraag loopt voor of een besluit is genomen tot een aanwijzing van uw pand 1. Als beschermd monument? 2. Tot beschermd stads- of dorpsgezicht? 3. Gemeentelijk monument? 4. Beeldbepalend pand? 9. Nee 10. a. Wonen b. Woonhuis c. Nee Nee Nee Nee Nee 11. Hoe is uw pand geïsoleerd? Dakisolatie: Ja Muurisolatie: Ja Vloerisolatie: Ja Dubbel glas: Ja 12. In geval van een appartement/recreatiebungalow: a. Wat zijn de bijkomende kosten? (servicekosten, bijdrage aan de vereniging van eigenaren e.d.) b. Bevat het reglement van de Vereniging van Eigenaren bijzondere bepalingen? c. Zijn er in de Vereniging van Eigenaren beslissingen genomen over bijzondere uitgaven? Overigens: u dient (voor zover van toepassing) de balans/jaarrekening van de Vereniging van 12. NIET VAN TOEPASSING a. b. c.

Eigenaren, de akte van splitsing, de notulen van de laatste jaarvergadering en het huishoudelijk reglement aan Vinke Veluwe Makelaars te overhandigen t.b.v. de verkoop. 13. a. Zijn er bijzonderheden te vermelden over de technische installaties? (bijvoorbeeld elektrische installatie/bedrading, leidingen voor gas, water, riolering. Ketel, warmwatertoestel. b. Zijn u gebreken of bezwaren bekend van de technische installaties? (Denk daarbij aan de leidingen voor gas, water en elektriciteit, geiser, c.v., mechanische ventilatie, apparatuur zoals deurbel, telefoon/intercom, keukenapparatuur, zonneschermen, thermostaat, kachels etc.) 14. a Kloppen de feitelijke erfgrenzen met de kadastrale grenzen? b. Van wie zijn de erfafscheidingen? c. Is (een gedeelte van) uw pand, schuur, garage of schutting gebouwd op grond van buren of andersom? 15. Zijn er huur- of leasetoestellen in uw woning aanwezig? 16. Is er mogelijk asbesthoudend materiaal toegepast in uw woning en/of de bijgebouwen? (bijvoorbeeld: zeil, afvoerkanalen of dakbeschot) 17. Zijn er fiscale bijzonderheden (bijvoorbeeld BTW, bouwgrond/baatbelasting) 13. Ketel: Nefit HR Combiketel, bouwjaar 2001 Aantal groepen: ruim voldoende Aantal aardlekschakelaars: B Nee. 14. a. Ja 18. Hoeveel bedragen de zakelijke lasten? 18. 19a Is de Wet voorkeursrecht gemeenten van toepassing? b. Is er sprake van ruilverkaveling? c. Is er sprake van onteigening? 20 Zijn u door de overheid of Nutsbedrijven verbeteringen of herstellingen voorgeschreven of aangekondigd die nog niet of niet naar behoren zijn uitgevoerd? 21Is uw perceel aangesloten op alle Nutsvoorzieningen b. hekwerk alle zijden eigendom c. Nee 15. Nee 16. Ja, golfplaten dak van de schuur en carport 17. Nee 19a. Nee b. Nee c. Nee 20. Nee b. Voldoet het pand aan de eisen van de Nutsbedrijven/brandweer? 23: omschrijving vloeren: begane grondvloer: 1 e verdiepingsvloer: 2 e verdiepingsvloer: a.zijn er in uw woning zogenaamde Kwaaitaal of a. Nee Mantavloeren of vergelijkbare vloeren gebruikt? b. Is er voorzover u bekend sprake van b. Nee chlorideschade (betonrot?) (Betonrot komt vooral voor in kruipruimtes van woningen gebouwd tussen 1965 en 1981 die voorzien zijn van betonnen vloerelementen van het merk Kwaaitaal of Manta. Ook andere betonelementen (bijvoorbeeld balkons kunnen aangetast zijn) 24. Is er gebouwd of verbouwd zonder de vereiste 24. Nee 21. Gas: Ja Water: Ja Elektra: Ja Riolering: Ja Kabel: Ja Glasvezel: Ja b. Voor zover bekend wel 23. Deels hout en deels beton Hout

vergunningen? 25. Is er toestemming/goedkeuring vereist voor de 25. Nee verkoop van derden (gemeente, curator, kantonrechter, erfverpachter?) 26. Zijn er over het pand procedures gaande bij 26. Nee de rechter, de huurcommissie of een andere instantie? (bijvoorbeeld onteigening) 27. Is uw opstal voldoende verzekerd? 27. Ja 28. Zijn er andere zaken die u in verband met uw meldingsplicht dient mee te delen aan een eventuele koper? 28. Nee Mededelingsplicht/informatieplicht. Door middel van deze informatielijst voldoet de verkoper aan zijn mededelingsplicht. Verkoper staat in beginsel niet in voor de afwezigheid van verborgen gebreken. Daarom adviseren wij iedere koper om zijn wettelijke onderzoeksplicht zeer serieus te nemen. U kunt, als leek, u laten bijstaan door een of meer deskundigen, zoals een makelaar of een bouwkundige. Waarborgsom/bankgarantie. Uiterlijk vier weken na mondelinge overeenkomst dient de koper een bedrag van 10% van de koopsom als waarborgsom op rekening van de notaris te storten. De waarborgsom kan eventueel worden vervangen door een bankgarantie van een Nederlandse bankinstelling. Ontbindende voorwaarde financiering Een koper kan, op diens uitdrukkelijke verzoek en met toestemming van de verkoper een ontbindende voorwaarde voor de financiering opnemen. De termijn van deze ontbindende voorwaarde is maximaal drie weken. De ontbinding geschiedt niet vanzelf, maar dient door de koper aan de verkoper schriftelijk onder overlegging van minimaal twee afwijzingen van erkende Nederlandse geldverstrekkers, bekend te worden gemaakt. Meetinstructie De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Datum: Handtekening verkoper:

Uittreksel Kadastrale Kaart Uw referentie: Twn 9374 6310 9375 12 5 6309 10 7943 Kozakkenweg 9304 8 9305 8955 6 9028 0 m 5 m 25 m 12345 25 Deze kaart is noordgericht Perceelnummer Huisnummer Vastgestelde kadastrale grens Voorlopige kadastrale grens Administratieve kadastrale grens Bebouwing Overige topografie Voor een eensluidend uittreksel, Apeldoorn, 23 april 2015 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers Schaal 1:500 Kadastrale gemeente Sectie Perceel PUTTEN C 7943 Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht.

Omgevingskaart Klantreferentie: Twn 0 m 125 m 625 m Deze kaart is noordgericht. Schaal 1: 12500 Hier bevindt zich Kadastraal object PUTTEN C 7943 Nieuwe Laaklaan 10, 3881 MH PUTTEN CC-BY Kadaster.

Wij staan voor de mooiste plekjes...... en we hebben alles in huis Philipine Vinke Leo van Dijk Gerda Haze Gerard Schouten Marlon Bootsma Ga voor ons actueel aanbod naar www.vinkeveluwe.nl hh Ruim 140 woningen in alle prijsklassen hh Meer dan 10.000 tevreden klanten hh Optimale inzet Social Media facebook.com/vinkeveluwe @vinkeveluwe Putterweg 17 Ermelo Spoorlaan 1 Nunspeet tel: (0341) 567 810 VIN00054 Erik Wouda Tienke Woutersen