KOOTWIJK, NIEUW MILLIGENSEWEG 10

Vergelijkbare documenten
BARNEVELD, BOUWHEERSTRAAT 24

INDELING: BEGANE GROND: ENTREE, HAL MET TRAPOPGANG, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, GEZELLIGE WOONKAMER, KEUKEN.

BEGANE GROND: ENTREE, HAL, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, L- VORMIGE WOONKAMER, UITGEBOUWDE KEUKEN.

BARNEVELD, LANGE VOREN 64

k.k. Bongerd 2. Barneveld

BARNEVELD, LIJSTERSTRAAT 47

BARNEVELD, VAN HOGENDORPLAAN 26

BARNEVELD, AMERSFOORTSESTRAAT 73

BARNEVELD, TABAKSLAND 49

3-KAMER HOEKAPPARTEMENT

BARNEVELD, STATIONSWEG 47

BARNEVELD, JAN SEPPENPLEIN 48

BARNEVELD, VAN ZUIJLEN VAN NIEVELTLAAN 20

BEGANE GROND: ENTREE, HAL, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, WOONKAMER, WOONKEUKEN.

k.k. Tabaksland 49. Barneveld

BARNEVELD, JACOB CATSSTRAAT 28

k.k. Van Dedemlaan 22. Barneveld

BARNEVELD, ROZENSTRAAT 87

BARNEVELD, METTENBRINCKLAAN 10

VOORTHUIZEN, NIEUWE KAMPSTRAAT 1

BARNEVELD, SCHOUTENSTRAAT 64

BARNEVELD, HENRI DUNANTLAAN 77

VOORTHUIZEN, NIEUWE KAMPSTRAAT 1

BARNEVELD, BLOEMENDAALLAAN 58

BARNEVELD, HOUTWAL 2 2 E

BARNEVELD, PASTOOR GOWTHORPESTRAAT 20

k.k. Bloemendaallaan 58. Barneveld

BARNEVELD, GEERSTUK 7

BARNEVELD, PASTOOR GOWTHORPESTRAAT 20

BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24

k.k. Pastoor Gowthorpestraat 20. Barneveld

BARNEVELD, WETHOUDER SCHIMMELLAAN 7

BARNEVELD, THORBECKELAAN 41

VOORTHUIZEN, BARON VAN NAGELLSTRAAT 22

BARNEVELD, NIJENBEEK 22

BARNEVELD, SCHERPENZEELSEWEG 176

BARNEVELD, DE DRIEST 5

k.k. De Driest 5. Barneveld

BARNEVELD, NIJENBEEK 22

P.C. HOOFTSTRAAT 61, BARNEVELD

LUNTEREN, MEULUNTERSEWEG 108

BARNEVELD, VAN RIEBEECKSTRAAT 22

BARNEVELD, GERSTELAND 7

BARNEVELD, VAN HAERSOLTELAAN 2

BARNEVELD, VAN RENESSELAAN 38

k.k. Amersfoortsestraat 136. Barneveld

BARNEVELD, POTGIETERSTRAAT 63

BARNEVELD, SCHERPENZEELSEWG 55

k.k. Doornenburg 41. Barneveld

BARNEVELD, WETHOUDER ZANDBERGENLAAN 23

VOORTHUIZEN, HOORNBLOEM 29

k.k. Wethouder Zandbergenlaan 23. Barneveld

BARNEVELD, TABAKSLAND 29

BARNEVELD, WALDHOORN 8

BARNEVELD, WALDHOORN 8

BARNEVELD, PATRIJZENHOF 44

BARNEVELD, WETHOUDER REBELLAAN 108

BARNEVELD, BLOEMENDAALLAAN 34

k.k. Wethouder Rebellaan 108. Barneveld

k.k. Patrijzenhof 44. Barneveld

BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24-A

Ommerenveldseweg 19 OMMEREN

BARNEVELD, IEPENHOF 15

Escarp!8!! Vijfhuizen!

Woonoppervlakte ca. 134 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. De Tapuit 22 Almelo

Vijgendam 9, 3901 SK Veenendaal. Vraagprijs ,- k.k.

Tarthorst 473 WAGENINGEN

De Woerd 3 DINXPERLO

Emmaweg!25!! Zandvoort!

k.k. De Fliert 11. Achterveld

Zeskamp 26 ULFT. Vraagprijs: ,- k.k.

2 e Verdieping: bereikbaar via vaste trap. Grote bergzolder, geschikt voor slaapkamer. Extra daglichttoetreding door dakvenster en zijraam.

Vraagprijs) ) ,=)kosten)koper)

Jol 33 11, 8243 HD Lelystad ,00 kosten koper

WIELEWAALLAAN 66, TIEL VRAAGPRIJS ,- K.K.

Koriander 2 GENDRINGEN

,00 kosten koper

Hogeweg 39 a ULFT. Vraagprijs: ,- k.k.

Louis Armstrongstraat 42 Zaandijk

Wieringenmeen 8 - Harderwijk

Brederode 84, 8226 TS Lelystad Vraagprijs ,00 kosten koper

Westerzoom 32 Koog aan de Zaan

Meije 19 Bodegraven Vraagprijs ,-- k.k.

Christinastraat 16 Etten

Veenbes 2 Gendringen

Karveel te Lelystad ,00 kosten koper

Deventerweg 17 - Harderwijk

Kleynhoffstraat 29 - Culemborg

Nassaulaan 5 - Ermelo

Te Koop Bentinckstraat 40-2 Amsterdam

Punter te Lelystad ,00 kosten koper

Walsmolen 5 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Slawijkseweg 11 Netterden

Keurige hoekwoning met 4 slaapkamers

Magdaleenweg 5 te Huizen

BARNEVELD, THORBECKELAAN 68

Ridderstraat 184-a - Culemborg

Cort van der Lindenlaan 24 - Harderwijk

Steyl Keramiekstraat 29 Vraagprijs ,- k.k.

Sint Jorisweg 17, Delft

Transcriptie:

KOOTWIJK, NIEUW MILLIGENSEWEG 10 UNIEK OBJECT, HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS OP EEN PERCEEL VAN MAAR LIEFST 1.140 M². DE WONING HEEFT EEN SCHITTERENDE LIGGING IN DE KERN VAN KOOTWIJK MET AAN DE VOOR EN ACHTERZIJDE VRIJ UITZICHT EN BIJ DE UITGESTREKTE NATUURGEBIEDEN RONDOM KOOTWIJK. INDELING: BEGANE GROND: ENTREE, HAL, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERRUIMTE, WOONKAMER MET SCHUIFPUI NAAR TERRAS, OPEN KEUKEN MET INGEBOUWDE VAATWASSER, KOELKAST, COMBIOVEN/MAGNETRON, 4PITS GASFORNUIS EN AFZUIGKAP, UITGEBOUWDE PRAKTISCHE BIJKEUKEN. 1 STE ETAGE: OVERLOOP, 3 SLAAPKAMERS, BADKAMER MET LIGBAD, DOUCHE, TOILET EN WASTAFEL. 2 DE ETAGE: TE BEREIKEN VIA VASTE TRAP, WERKRUIMTE, SLAAPKAMER, BERGRUIMTE. AANVAARDING: VRAAGPRIJS: IN OVERLEG. 315.000, K.K.

BIJZONDERHEDEN: HET BOUWJAAR IS CIRCA 1979. DE INHOUD IS CIRCA 415 M². DE WOONOPPERVLAKTE IS CIRCA 123 M², OVERIGE INPANDIGE RUIMTE CIRCA 7 M², EXTERNE BERGRUIMTE CIRCA 5 M². DE PERCEELOPPERVLAKTE IS 1.140 M². DE WONING IS VOORZIEN VAN C.V. (KETEL NEFIT TOPLINE HR 2007), DAK EN MUURISOLATIE EN GEDEELTELIJK DUBBEL GLAS.

Informatielijst Op grond van de bepalingen van het Burgerlijk Wetboek heeft de verkoper een informatieplicht aan de (aspirant) koper. Het is daarom van groot belang dat deze informatielijst door de verkoper nauwkeurig wordt ingevuld. 1. a) Welke (zichtbare of onzichtbare gebreken (zowel kleine als grote)aan uw onroerend goed zijn u bekend (bijv. houtrot, houtworm, boktor, lekkage, problemen met vloeren of het dak)? b) Zijn er gebreken of bijzonderheden te vermelden over de technische installaties (bijv. elektrische installatie/ bedrading, leiding voor gas, water, riolering, cvinstallatie, warmwatertoestel)? c) Voldoet het pand aan de eisen van de Nutsbedrijven/brandweer? 2. Zijn er de laatste jaren reparaties uitgevoerd/ gebreken hersteld? Zo ja, welke? 3. Met welke reparaties/vervangingen zou de koper binnen enkele jaren geconfronteerd kunnen worden? 4. a) Bent u bekend met eventuele grondvervuiling van uw perceel of in de omgeving? b) Zit er nog een olietank in de grond? c) Is er mogelijk asbesthoudend materiaal toegepast in uw woning (bijv. zeil of eterniet dakbeschot)? 5. Rusten er op uw onroerend goed erfdienstbaarheden/ kettingbedingen/kwalitatieve rechten of verplichtingen/mandeligheden/antispeculatie bedingen of andere bijzonder bepalingen? Zo ja, welke? 6. Zijn er nog lopende garanties op uw onroerend goed of apparatuur overdraagbaar aan koper? Zo ja, welke? 7. Zijn er bijzonderheden te vermelden over uw woonomgeving (bijv. buren, geluidsoverlast, stankoverlast, omgeving etc.)? 8. Zijn u bepaalde ontwikkelingen in uw omgeving bekend, welke voor een koper wetenswaard zijn (bijv. wijziging bestemmingsplan, wijzigingen in uitzicht of verkeerssituaties)? 9. a) Rust er volgens het bestemmingsplan een bijzondere bestemming op het perceel? b) Is er sprake van een (voorbereiding tot) aanwijziging in het kader van de Monumentenwet? 10. Is op uw woning een overdraagbare premieregeling van toepassing? Beschikkingsnummer/datum: a) Geen. b) Het riool loopt soms niet goed door. Bij het dakkapel is 1 raam met dubbel glas lek en 1 raam is gebarsten. c) Ja. Nee. De woning moderniseren. a) Nee. b) Nee. c) Niet bekend. De gebruikelijke erfdienstbaarheden bij geschakelde woningen. Nee. Nee. Nee. a) Nee. b) Nee. Nee. Verkoper(s): Koper(s):

11. a) Zijn er bijkomende kosten a) Niet van toepassing. (servicekosten, bijdrage aan de Vereniging Van Eigenaren, etc.)? Zo ja, welke? b) Zijn alle verschuldigde bedragen ook b) Niet van toepassing. betaald? c) Hoe is de financiële positie van de c) Niet van toepassing. VVE (notulen/jaarverslag)? d) Heeft de VVE in de toekomst d) Niet van toepassing. belangrijke uitgaven te verwachten? 12. Is uw pand geïsoleerd? Dak : Ja. Muur : Ja. Vloer : Nee. 13. a) Kloppen de feitelijke erfgrenzen met de kadastrale grenzen? b) Van wie zijn de erfafscheidingen? 14. Is er gebouwd of verbouwd zonder de vereiste vergunningen? 15. Zijn er toestellen die gehuurd / geleasd / in bruikleen zijn (bijv. geiser)? 16. Zijn er fiscale bijzonderheden (bijv. B.T.W, bouwgrond/baatbelasting)? 17. Is er toestemming/goedkeuring vereist voor deze verkoop van derden (bijv. gemeente, erfverpachter of curator)? Glas : Gedeeltelijk a) Ongeveer. Het weiland aan de achterzijde is niet met een erfafscheiding aangeduid. b) Deels eigendom, deels niet. Nee. Nee. Nee. Nee. 18. Is u verder nog informatie bekend die voor een koper van belang kan zijn? 1. De woning beschikt over een voorlopig energielabel en heeft C als voorlopig energielabelklasse. 2. De grens tussen 10 en 12 wijkt af van de rand van de bestrating. De bestrating ligt deels op grond van nr. 12. Verkoper verklaart t.o.v. zijn makelaar en (aspirant) koper(s) deze informatielijst, voor zover hem bekend volledig en naar waarheid ingevuld te hebben. Betreft het perceel : Nieuw Milligenseweg 10 te Kootwijk Datum en plaats : Handtekening Verkoper(s): Handtekening Koper(s):

Lijst van zaken Betreffende het perceel: Nieuw Milligenseweg 10 3775 KS Kootwijk d.d. 16072015 Voor de onderstaande zaken ongeacht of ze roerend dan wel onroerend zijn geldt dat ze soms wel en soms niet in de woning achterblijven. Wilt u aangeven wat in uw situatie het geval is? Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen NVT Tuin Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Tijd of schemerschakelaar/bewegingsmelder Tuinhuis/buitenberging Kasten/werkbank in tuinhuis/berging (Broei)kas Voet droogmolen Overige tuin, te weten: Woning Vlaggenmast Schotel/antenne Brievenbus (Voordeur)bel Alarminstallatie Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie Rookmelders Rolluiken/zonwering buiten Zonwering binnen Vliegenhorren Raamdecoratie, te weten: gordijnrails gordijnen/vitrages rolgordijnen losse horren/rolhorren Vloerdecoratie, te weten: vloerbedekking parketvloer/laminaat plavuizen Paraaf verkoper Paraaf koper 1

Lijst van zaken Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen NVT Warmwatervoorziening, te weten: via CV CV met toebehoren Thermostaat Mechanische ventilatie/luchtbehandeling Airconditioning (Voorzet) open haard met toebehoren Allesbrander Kachel in woonkamer Isolatievoorzieningen (voorzetramen/radiatorfolie etc.), te weten: Radiatorafwerking Schilderijophangsysteem Keukenblok met bovenkasten Keuken (inbouw)apparatuur, te weten: vaatwasser koelkast combi oven/magnetron 4pits gasfornuis afzuigkap Keukenaccessoires Verlichting, te weten: opbouwverlichting (Losse) kasten, legplanken, te weten: vaste kasten op zolder losse kasten, boeken, legplanken Vast bureau Spiegelwanden Wastafels met accessoires Toiletaccessoires toiletrolhouder, toiletbril, etc. Paraaf verkoper Paraaf koper 2

Lijst van zaken Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen NVT Badkameraccessoires planchet, spiegel,kranen, douchescherm, etc Sauna met toebehoren Veiligheidsschakelaar wasautomaat Waterslot wasautomaat Overig Zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen: Overige zaken, te weten: Opmerkingen Voor akkoord, De opdrachtgever, (en echtgeno(o)t(e)/partner) koper, (en echtgeno(o)t(e)/partner) Plaats en datum: Plaats en datum: 3