Laarbroek 20 te Asten

Vergelijkbare documenten
Boomstraat 25 te Gemonde

Boskantseweg te Sint Oedenrode

Sniederslaan 6a te Bladel

Heuvel 20 te Budel-Schoot

Veldmaarschalk Montgomerylaan 79 te Eindhoven

Dominepad 5A te Hoogeloon

Valkerheideweg 3 Maasbree

Bakelseweg 4 te Aarle-Rixtel

Landrop 2 te Hoogeloon

Sniederslaan 8 te Bladel

Willibrordstraat 23 te Middelbeers

Loosbroeksestraat 6 te Heesch

Hoogeindseweg 6a te Oostelbeers

Berg 7 te Budel. Inruil eigen woning is bespreekbaar!

Zandschelweg 1 te Deurne

Neerkantseweg 50 te Liessel (gemeente Deurne)

Haag 46 te Merselo. Prijs: ,-- k.k.

Chromerij 29 te Waalre

Hool 0 ong. te Nuenen (Gerwen)-kavel 2

Mauritsstraat 14 te Veldhoven

TE KOOP / TE HUUR Postelseweg 96 te Eersel

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Nieuwstraat 0 ong. te Sint Oedenrode

Berg 5 te Meijel. : bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k. : gemeente Meijel, sectie D, nummer 1929 gedeeltelijk, groot ca m².

Timmereind 3 te Waalre

Trinesweg 2 te Meijel

Breedijk 4 te Helmond

Bakelseweg 8 te Aarle-Rixtel

Ooruilweg 7 te Heusden (gem. Asten)

Achterbosch 9 te Lieshout

Helenaveenseweg 66 te Grashoek

Hoeverdijk 102 te Valkenswaard

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Arkweg 30 te Mierlo. Vraagprijs: , -- k.k.

Meierstraat 37 te Kessenich (Limburg, België)

Bergweg 1 te Well (L)

De Cocq van Haeftenstraat 31 te Meerlo

Coendersberglaan 15 te Helmond (Dierdonk)

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Kouterdreef 3 te Deurne

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Roobeekweg 3 te Arcen

Akkerweg 6 te Erp (Boerdonk)

Molentjesdreef 3a te Neerkant

Donk 45 te Meijel INRUIL EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR! Prijs: bieden vanaf: ,-- k.k.

Hazeldonk 18 te Asten

Oude Retiesebaan 4 te Oud-Turnhout (B)

Helvoirtseweg 13 te Haaren

Gerrisstraat 5 te Nederweert

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Donk 28 te Meijel. Bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k.

Loon 40 te Liessel. Prijs: ,-- k.k.

Bocholterweg 79 te Weert

Heult 4 te Boxtel. Prijs: ,-- k.k.

Wagenbroeken 3a te Casteren

Rijksweg 9 te Velden. Vraagprijs: ,-- k.k.

Papenvoortse Heide 5 te Nuenen De Boschhoek

Velddoornweg 71 te Eindhoven

Dijkstraat 67 te Asten

Abdijweg 3 te Valkenswaard

Kerkakkers 3 te Nuenen (Gerwen)

Hoogeindseweg 6 te Oostelbeers

Veghelsedijk 4 te Deurne

Kempkensberg 50 te Ysselsteyn

Helmondsingel 123 te Deurne

Doonheide 37 te Gemert

Kortenbos 9 en 9A te Meerlo

Eindhovensedijk 31 te Oirschot

Valkstraat 9 te Bergen (L)

Puttenweg 130 te Ysselsteyn

Hool 4 te Nuenen (Gerwen)

Kadastrale gegevens : Gemeente: Hoogeloon Sectie: G Nummer: 160, groot m²

Valkhofscheweg 2a te Velp (gem. Grave)

Graafsebosweg 4 te America

Eerste Schoor 7 te GOIRLE. Inhoud: 601 m³. Woonoppervlakte: 148 m². Overige inpandige ruimte: 18 m². Externe bergruimte: 279 m². Bouwjaar: 1965 / 2007

Laag Heukelomseweg 2 A te Heukelom

Rullen 10 te Nuenen. Kortom, een fraai object voor de hobbymatige paarden-/dierenliefhebber of de hobbyist! Vraagprijs: ,-- k.k.

Voskeschestraat 7 te Velp

Patersstraat 28 te Evertsoord

Gezandebaan 2 te Someren

Jules de Cortestraat 5 te Deurne

Voortseweg 17 te Eersel

Een hoogwaardig afgewerkte en sfeervol ingerichte woonboerderij met prima mogelijkheden voor de hobbymatige paardenliefhebber!

Lijsterbeslaan 5 te Retie (B)

Broeksteeg 3 te Mariahout

Zandoerleseweg 19 te Knegsel

Achterste Hermalen 0 ong. te Schijndel

Baakhoverweg 6 te Susteren

Hoogeindseweg 6 te Oostelbeers

STOETERIJ RODENBURGH Veldhovenseweg 3 te Knegsel

Oostappensedijk 46 te Ommel

Schoolstraat 6 te Swolgen

Sniederslaan 6a en 8 te Bladel

Rouwstraat 2 te Odiliapeel

Plattebaan 2 te Schijf

Troprijt 7 te Bladel. Prijs: k.k.

De Kuilen 1A te Son en Breugel

Inruil eigen woning bespreekbaar!!

DONJON 96 TE GELDROP. Pastoor van Hooffstraat GD Geldrop Tel: (040) KvK Eindhoven

Transcriptie:

Laarbroek 20 te Asten Op een prachtige locatie aan de rand van de bebouwde kom van Asten gelegen stijlvolle woonboerderij met een vrijstaande, dubbele garage. De woonboerderij biedt volop leefruimte met op de begane grond o.a. een riante woonkamer, een eetkeuken en de ouderslaapkamer met aangrenzende badkamer. Ook de 1 e verdieping biedt ruimte aan diverse grote kamers. De woonboerderij is gesitueerd op een perceel van maar liefst ca. 8.000 m² en wordt omringd door een royale, parkachtige tuin met een sfeervol overdekt terras, een riant gazon en volwassen bomen, struiken en vaste beplanting in borders. Het geheel is op fietsafstand van het centrum van Asten gelegen met alle dagelijkse voorzieningen en scholen, alsmede op korte afstand van diverse uitvalswegen richting Helmond, Eindhoven en Venlo. Prijs: 875.000,-- k.k.

Aanvaarding per : in overleg Kadastrale gegevens : Gemeente Asten, sectie M, nummer 332 (gedeeltelijk), groot ca. 8.050 m² (geschat). Staat van onderhoud : uitstekend Bouwjaar : ca. 1979 INDELING: Woonhuis: Begane grond: Eerste verdieping: Bijgebouw: hal met corridor en vide overloop dubbele garage woonkamer slaapkamer keuken slaapkamer portaal toiletruimte bijkeuken bergkast slaapkamer badkamer Bijzonderheden: Ligging Tuin Verwarming : Het geheel is gesitueerd aan de rand van de bebouwde kom van Asten in een landelijke omgeving met rondom een fraai, vrij uitzicht! Een locatie met volop rust en privacy maar met buren in de directe omgeving. Gelegen op fietsafstand van het centrum van Asten met alle dagelijkse voorzieningen. Daarnaast zorgt de ligging nabij de autosnelweg A67 Eindhoven / Venlo, de N279 Roermond / s-hertogenbosch en NS-station in Deurne voor een uitstekende bereikbaarheid. : Een prachtige, parkachtige tuin met een sfeervol, overdekt terras ter plaatse van de achtergevel, een riant gazon en borders met volwassen bomen, struiken en vaste beplanting. Het perceel is toegankelijk middels een lange oprijlaan omsloten door volwassen kastanjebomen aan weerszijden. : Verwarming middels c.v.-ketel, vloerverwarming, convectorputten en een gashaard.

INDELING: Woonboerderij: Begane grond: De ruim opgezette ontvangsthal met aangrenzende corridor verbindt nagenoeg alle ruimtes op de begane grond met elkaar. De hal en corridor zijn voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming, licht geschilderde metselwerk wanden en een licht geschilderd houten balken plafond. Een trapopgang in de hal biedt toegang tot de royale overloop met vide. Daarnaast zijn in de hal de meterkast en een inbouwkast gesitueerd.

Glazen, openslaande deuren verbinden de hal met de royale woonkamer. De L-vormige woonkamer is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming, stucwerk wanden en een licht geschilderd houten balkenplafond. Hierbij zijn ook sfeervolle houten balken aangebracht. Een imposante metselwerk schouw met gashaard zorgt extra sfeer en warmte. Grote raampartijen in alle gevels en openslaande deuren naar de tuin zorgen voor veel lichtinval in deze prettige kamer.

De woonkamer staat middels een boog in verbinding met de naastgelegen eetkeuken. De keuken is voorzien van een landelijke keukeninrichting in hoekopstelling, welke is met een granieten werkblad, een keramische kookplaat met afzuigschouw, een oven, een vaatwasser en een koelkast. Verder is er volop kastruimte aanwezig. De keuken is afgewerkt met een plavuizen vloer met vloerverwarming, licht geschilderde metselwerk wanden en een licht geschilderd houten balken plafond. Openslaande tuindeuren bieden toegang tot het overdekt terras ter plaatse van de achtergevel en zorgen voor een prachtig zicht om de tuin.

Het achterportaal biedt toegang tot het overdekte terras, de bijkeuken, de toiletruimte, de keuken en de corridor. Het portaal is afgewerkt met een plavuizen vloer met vloerverwarming, granol wanden en een licht geschilderd, houten balken plafond. De geheel betegelde toiletruimte is uitgerust met een toilet, fonteintje en natuurlijke ventilatie. De praktische en ruim opgezette bijkeuken is geheel betegeld en voorzien van een eenvoudige kitchenette met spoelbak en bergruimte, een geheel betegelde douche, een bergkast en aansluitingen voor de wasapparatuur. In de bijkeuken is vloerverwarming aanwezig. Vanuit de hal biedt de corridor toegang tot de overige vertrekken op de begane grond, de ouderslaapkamer en de badkamer-en-suite. In de corridor is verder een diepe provisiekast aanwezig, welke is voorzien van een plavuizen vloer, stucwerk wanden, een houten balken plafond en diverse schappen. Aan het einde van de corridor bieden openslaande deuren toegang tot de riante ouderslaapkamer. Deze slaapkamer is afgewerkt met vloerbedekking, stucwerk wanden en een stucwerk plafond met inbouwverlichting. Middels de raampartijen in de voor- en achtergevel geniet deze kamer veel lichtinval. Voorheen was deze royale kamer verdeeld in 2 slaapkamers, indien gewenst is dit uiteraard weer te herstellen.

De badkamer-en-suite is toegankelijk vanuit de ouderslaapkamer en vanuit de corridor. De badkamer is uitgerust met een ligbad, een toilet en 2 vaste wastafels met een bergmeubel. De badkamer is eveneens afgewerkt met vloerbedekking en voorzien van betegelde wanden en een licht geschilderd houten balken plafond. 1 e Verdieping: De vaste houten trapopgang vanuit de hal biedt toegang tot een royale overloop met vide, welke is voorzien van vloerbedekking, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. Onder de dakschuinte is een grote kastenwand met schuifdeuren gerealiseerd, wat zorgt voor veel bergruimte. De overloop biedt voldoende ruimte voor het inrichten van bijvoorbeeld een werkof studeerplek.

Slaapkamer II is ruim opgezet en voorzien van vloerbedekking, behangen wanden en een houten balken plafond. De slaapkamer is verder voorzien van een wastafel en van extra bergruimte onder de dakschuinte. Middels een raampartijen in de zijgevel genieten de kamer een mooie lichtinval. Het tweede deel van de overloop biedt toegang tot een berging met de opstelling van de c.v.- combiketel (Nefit, ca. 2014). Slaapkamer III is eveneens uitgerust met en vaste wastafel en bergruimte onder de dakschuinte. Deze kamer is verder voorzien van een halfronde dakkapel en een raampartij in de zijgevel, wat zorgt voor veel lichtinval. De slaapkamer is afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en een houten balken plafond.

Vrijstaande garage: De naast de woonboerderij gelegen, vrijstaande garage is geschikt voor 2 auto s en opgetrokken uit metselwerk met stalen spanten en het dak is met pannen gedekt. De vloer is uitgevoerd in beton. De garage is vanaf de oprit toegankelijk middels dubbele openslaande elektrische deuren. Loopdeuren in de zij- en achtergevel bieden toegang tot de tuin. In de garage is verder de beregeningspomp gesitueerd.

Tuin: Het perceel is toegankelijk middels een lange oprijlaan, welke wordt omsloten door volwassen kastanjebomen aan weerzijden. De oprijlaan is afsluitbaar middels een poort van sierhekwerk. Ter hoogte van de woonboerderij is volop parkeerruimte aanwezig.

De fraai aangelegde, parkachtige tuin is uitstekend onderhouden en ingericht met een groot, grotendeels overdekt terras ter plaatse van de achtergevel, een riant gazon met grote borders, welke zijn voorzien van volwassen bomen, struiken en volwassen beplanting. De tuin is uitgerust met een sproeiinstallatie. Het perceel is geheel omheind, deels met haag en deels met hekwerk.

Bijzonderheden: Inhoud woonboerderij: ca. 1.100 m³. Woonoppervlakte: ca. 355 m². Oppervlakte bijgebouw: ca. 60 m². Het geheel is aangesloten op gas, water, elektra en riolering. De woonboerderij is volledig geïsoleerd. Aan de binnen- en buitenzijde is een extra muur geplaatst. De houten raamkozijnen zijn voorzien van voorzetramen. De raampartijen zijn aan de buitenzijde uitgerust met houten luiken. De rieten dakbedekking is in ca. 2005 geheel vernieuwd. De begane grond is grotendeels uitgerust met vloerverwarming. Het is bespreekbaar om het perceel uit te breiden met de naastgelegen, geheel omheinde dierenweide. Op fietsafstand van diverse scholen gelegen, alsmede het centrum van Asten met alle dagelijkse voorzieningen. Binnen een straal van 5 km zijn maar liefst 4 maneges gevestigd. De dichtstbijzijnde manege, Manege Heijligers, is op een steenworp afstand gelegen. Een goede bereikbaarheid vanwege de korte afstand ten opzichte van diverse uitvalswegen richting Eindhoven, Venlo en s-hertogenbosch. Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Helmond.

BEGANE GROND

GARAGE:

OMGEVINGSKAARTEN

ENKELE BELANGRIJKE ASPECTEN De hiervoor vermelde beschrijving en bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief. De realiteit ziet u tijdens een bezichtiging en daarvan moet u uitgaan. Door digitalisering van de tekeningen kunnen schaalafwijkingen optreden. Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren over deze woning. Echter als koper heeft u bij de aankoop een onderzoeksplicht en bent u hier zelf voor verantwoordelijk. U kunt zich laten bijstaan door een makelaar. In ons dossier is een door onze opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig, alsmede een lijst van zaken, welke achterblijven in de woning. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijsten ter inzage krijgen. Een bezichtiging is voor zowel koper als verkoper een spannende aangelegenheid waaraan belangrijke consequenties zijn verbonden. Wij zouden het op prijs stellen indien u enkele dagen na uw bezoek ons op de hoogte brengt van uw bevindingen. Wij kunnen onze opdrachtgever(s) dan hierover informeren. Indien tussen verkoper en koper een overeenkomst tot stand komt wordt door ons een koopakte opgemaakt conform het laatste model, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Na aankoop zal binnen 10 werkdagen na de afloop van uw financieringsvoorbehoud een bankgarantie verlangd worden. Uw geldverstrekker of onze hypotheekadviseur zal dit gemakkelijk voor u kunnen verzorgen. Vermelde gegevens zijn naar onze mening uit betrouwbare bron afkomstig en met de grootste zorg samengesteld. Van Santvoort makelaars b.v. aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens. Deze informatie wordt vrijblijvend verstrekt aan meerdere partijen en is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot onderhandeling. Wij behouden ons het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een eventuele transactie. Zie ook ons totale aanbod op www.vansantvoort.nl. Van Santvoort makelaars B.V. werkt op het gebied van hypotheken en verzekeringen samen met Intersant, een financiële dienstverlener gevestigd te Nuenen. Als onafhankelijk intermediair treden zij op voor de meeste grote banken en verzekeraars. Intersant staat garant voor een oprecht, weloverwogen en gefundeerd advies voor uw totale financiële planning. Laat u eens vrijblijvend adviseren door één van de adviseurs en zie ook hoe zij voor u geld besparen bij het sluiten van een hypotheek en verzekering. Intersant is gevestigd aan de Berg 2-4, 5671 AS, Nuenen. Telefonisch bereikbaar op nummer 040-7111208. Meer informatie vindt u op www.intersant.nl.