Grootschalig bedrijfscomplex (3.315 m²) op 3,8 ha. Grond.

Vergelijkbare documenten
Net buiten de dorpskern van Ingen gelegen vrijstaand winkelpand, laatst in gebruik geweest als supermarkt met naastgelegen magazijn en bedrijfswoning.

Neerijnen, 2 e Tieflaarsestraat 2

Beesd, Achterstraat 2

Geldermalsen, De Iepenwei 14K

Culemborg, Plantijnweg 24

Culemborg, Tollenstraat 34 / Achterstraat 21-23

Geldermalsen, Oudenhof 6

Culemborg, Erasmusweg 15

Culemborg, Schoolhof West 11a

Op het bedrijventerrein 't Overrijke ligt deze vrijstaande (bedrijfs)woning met vrijstaande bedrijfshal (135 m²) op een perceel van 1.020m².

Geldermalsen, Gerdina s Hof 25

Tiel, Morsestraat m² bedrijfsruimte, 193 m² werkplaats en 993 m² kantoor

Culemborg, Beesdseweg 3-16

Haaften, Margrietstraat 5 en 5a

Culemborg, Kattenstraat 5-7

Tiel, Oude Medelsestraat 18b Latensteinse Middenweg 1

Buren, Hulsterstraat 4

Culemborg, Pascalweg 4

Culemborg, Pascalweg 25h

Waardenburg, Kerkstraat 11a

Brummen, Mercuriusweg ong. Bedrijfsunit Mercuriusplaza

Tiel, Lingewei OMSCHRIJVING:

Geldermalsen, De Iepenwei 12N

Brummen, Mercuriusweg ong. Bedrijfsunits Mercuriusplaza

Geldermalsen, Rijksstraatweg 21

Culemborg, De Raaf 9

Geldermalsen, Zaaiwaardweg 6

Geldermalsen, De Aaldor 6B

Adres: Industrieweg 3 A., 4181 CA Waardenburg Vraagprijs ,00 kosten koper Huurprijs 7.500,00 per maand

Brummen, Mercuriusweg ong. kavels

Lupineweide 4 - Dongen

Noorderlaan 22 - Dongen

Geldermalsen, Rijnstraat 30

DONGEN Veldstraat 17

Bloemaartsbeemd 5 - Rijen

Haaften, Molenstraat 21

Rading 30 te Loosdrecht

Landelijk & Exclusief Wonen. Dordrechtseweg 1 Den Hout. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) Internet

OUDEMOLENSEWEG 2 GASTEREN. Vraagprijs ,- k.k.

Geldermalsen, Rijksstraatweg 21

Tiel, Hoekwei bouwperceel

Te Koop. Brink JL Schalkwijk. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Wakkerendijk 22 & 22A te Eemnes

Ridder van Dorplaan 3 Zuid-Beijerland

Woning met schuur en land Laageind KH Driebruggen

Kerkdriel, Bulkseweg 24

Charley Tooropstraat 24 te Hilversum

Cousinsstraat 3 - Dongen

Mercuriusstraat 4 - Dongen

TE KOOP. Vrijstaande woning met garage/kantoor en twee loodsen op een ruim perceel Oostrikkerdijk 13 b-c Leende

Muiderzand 38 te Huizen

Achter den Ham 23 - Dongen

Landelijk & Exclusief Wonen. Lapdijk 17 Moerdijk. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) Internet

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

Diverse voorzieningen: Gas - Electra - Riolering (persriool) - Centr. verwarming (CV-ketel Nefit ± 2007)

Kerkdriel, Bulkseweg 24

Woonhuis met erf, tuin en ondergrond van Teylingenweg GJ Kamerik

Muiderzand 38 te Huizen

t Jagerspaadje 8 te Loosdrecht

Woonoppervlakte m ,- kosten koper TE KOOP. Baansestraat 7 B Overloon

TE KOOP. Willem De Zwijgerstraat 36A Budel. Vraagprijs: k.k.

Utrechtseweg te Hilversum

Culemborg, Newtonweg 7

Meerkoethof 11 - Dongen

TE KOOP. Gilzeweg 13 te Bavel

Hoofdweg 272 te Bellingwolde

Geldermalsen, De Aaldor 30

van Heemskerckstraat 3 - Dongen

Pattonstraat 2-d - Dongen

TE KOOP. Beitelstraat 8 A, 7556 NB Hengelo. Vraagprijs ,- kosten koper

Fauna 23 te Huizen. T: F: Groest EC HILVERSUM

Vredelaan 24 te Laren NH

Hubertusstraat 6 - Dongen

Radiostraat 2B te Hilversum

BEDRIJFSHUISVESTING. Weert - Graafschap Hornelaan

Rooseveltstraat Dongen

Lage Ham 75 - Dongen

Te Koop. De Bruijnstraat AD Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Noolseweg 6 te Laren NH

Aletta Jacobsstraat 2 - Dongen

Prins van Oranjestraat 5, 4191 GL Geldermalsen, T (0345) , F (0345) ,

Delilaan 4 te Hilversum

Waardenburg, Meerwijk 2

TE KOOP NIJVERHEIDSWEG 6 PURMEREND

Oudestraat 69, Gemert

Perceelsgrootte: 224 m² Inhoud: circa 445 m³ Bruto vloeroppervlak: circa 152 m² Woonoppervlak: circa 104 m² Bouwjaar: 1969

Te Koop. Ingelandsweide CC Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Hilvertsweg 66 te Hilversum

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE MEESTERSSTRAAT HC DOETINCHEM TE HUUR

Te Koop. Lekboulevard GL Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Lage Ham 96 - Dongen

Cothen Graaf van Lynden van Sandenburgweg 4 Vraagprijs ,- k.k.

Heerewaarden, Huizendijk 4

Perceelsgrootte: m² Inhoud woning: circa 450 m³ Vloeroppervlak: circa 184 m² Woonoppervlak: circa 125 m² Bouwjaar: circa 1930

DONGEN Gerardus Majellastraat 45


Sint Josephstraat 3 - Dongen

Culemborg, Godfried Bomansstraat 8a

DONGEN Jan Aardenstraat 1

Transcriptie:

Varik, Paasweg 17 OMSCHRIJVING: Grootschalig bedrijfscomplex (3.315 m²) op 3,8 ha. Grond. In het buitengebied van Varik, op ca. 5 km afstand van de Rijksweg A2 bij Waardenburg en niet ver van Tiel gelegen grootschalig bedrijvencomplex bestaande uit een kantoorgebouw van ca. 785 m², opslagloods van 495 m², 2 geschakelde bedrijfsloodsen van 1.230 m², een moderne werkplaats van 800 m², wasplaats, tanklocatie en 2 bedrijfswoningen. Het geheel is gesitueerd op ruim 3,8 hectare grond (38.769 m²) waarvan een deel met bestemming groen / bos. Het geheel is laatst in gebruik geweest als bedrijfsruimte met kantoor bij een weg- en waterbouw bedrijf en is een ideale mogelijkheid voor bedrijven die op zoek zijn naar veel buitenterrein en opslagruimten. VRAAGPRIJS: 1.975.000,= k.k.

blad 2, Paasweg 17, Varik OMSCHRIJVING GEBOUWEN: Woonhuis huisnr 15: Dit vrijstaand woonhuis heeft een inhoud van circa 1.000 m³ en is zeer royaal van opzet. O.a. voorzien van een royale woonkamer met plavuizen vloer voorzien van vloerverwarming, woonkeuken, bijkeuken, wijnkelder, 2 slaapkamers, een royale badkamer met whirlpool en een inloop massage-douche, en een sauna. Naast het huis een eigen oprit en een garage met elektrische roldeur. CV-ketel van 2014 Het buitenschilderwerk is tevens in dit jaar uitgevoerd. Woonhuis nr 17: Eenvoudig woonhuis, dient intern opnieuw te worden afgewerkt waarbij o.a. schilderwerk, vloer- en wanden moeten worden vervangen. Inhoud ca. 425 m³. Kantoorgebouw: vooraan op het perceel gelegen bij de inrit met een ruime parkeergelegenheid. Bruto vloeroppervlak per bouwlaag ca. 385 m². Totaal ca. 785 m² netto vloer oppervlak. Ingedeeld met receptie, 2x toiletgroep, diverse kantoorkamers, vaste kasten, keuken, separate personeelsingang en archief. Op de verdieping bevinden zich een directie kantoor, 8 kantoorkamers, kantine. Het kantoor wordt verwarmd middels centrale verwarming met 3 combiketels uit 2010. Het geheel is voorzien van dubbel glas, kozijnen deels hout en deels aluminium. Voorts voorzien van airco installatie, kabelgoten, systeemplafonds, verlichting, beveiligingssysteem met camera bewaking.

blad 3, Paasweg 17, Varik Loods van 495 m² gelegen achter de woningen: Ingericht als timmerwerkplaats, opslagruimte, spuitcabine en ruime kantine met bar, toiletgroep en keuken. Deze loods is voorzien van 2 elektrisch bedienbare overheaddeuren en 3 grote houten draaideuren. Voorzieningen: centrale verwarming (ketel van 2011), dakisolatie, dubbel glas in kantine, de timmerwerkplaats beschikt over afzuiging en deels een verdiepingsvloer, krachtstroom en alarminstallatie. Dak gedekte met asbesthoudende golfplaten. Vrije hoogte bedrijfsruimten oplopend vanaf 4 meter tot 5.70 meter.

blad 4, Paasweg 17, Varik 2 aaneengesloten loodsen van totaal 1.230 m² (BVO); Grote loods ingedeeld met een inpandig kantoor van ca. 40 m², inpandig afsluitbaar magazijn en gedeeltelijk verdiepingsvloeren van totaal ca. 475 m². De loods is voorzien van 4 elektrische bedienbare overheaddeuren, krachtstroom, klinkervloer, internet-/telefoonaansluiting in het kantoor, alarm, camerabeveiliging. Vrije hoogte oplopend vanaf 4.30 meter tot 7 meter nokhoogte. Dak gedekt met asbesthoudende golfplaten. Werkplaats van ca. 800 m² (BVO): ingericht met een ruime open werkruimte met veel daglicht toetreding, inpandige kantine, douche, toilet en magazijn. Verdiepingsvloer van 140 m². De werkplaats is voorzien van 2 elektrisch bedienbare overheaddeuren, krachtstroom, 2 hefbruggen van 4.500 kg, afzuiginstallatie voor gas- en lasdampen, perslucht ringleiding, c.v. ten behoeve van kantine, sanitair etc. De werkplaats wordt verwarmd middels een heater. Voorts aanwezig alarm, camera's, internet- en telefoonaansluiting. Vrije hoogte oplopend van 6 meter tot 8,80 meter nokhoogte. Dak is hier asbest vrij.

blad 5, Paasweg 17, Varik ERF/BUITEN- TERREIN: Het buitenterrein is geasfalteerd, voorzien van elektrische toegangspoort van 17 m¹ en een schuifpoort van 7 m¹, 2 draaipoorten van 6 m¹ en beschikt over een wasplaats en tank installatie. Het buitenterrein is voorzien van diverse buiten verlichting en camerasysteem. De wasplaats is 120 m² groot en geschikt voor voertuigen tot 100 ton. T.b.v. de wasplaats is een verwarmd afsluitbaar bouwwerk aanwezig voor opslag stoomcleaner e.d. De wasplaats beschikt over een vloeistofdichte vloer incl. certificaat, vetvangput en zandvangput. De tanklocatie is 210 m² groot, gebouwd in 2011, beschikt over een vloeistofdichte vloer, midden eiland met draingoot, 2 bovengrondse gecertificeerde tanks en 2 gecertificeerde pompen inclusief tanksysteem met pasjes. Zand- en vetvangput aanwezig. Het achter terrein is half verhard en in gebruik als opslagterrein. Het rechterdeel van het terrein is onverhard en heeft bestemming bos. De uiterst rechts gelegen strook grond van het opslagterrein dient te worden ingeplant met groenvoorziening. OVERIGE: * Aanvaarding in overleg. Indien gewenst is alles op korte termijn leeg te aanvaarden. * Bestemming bedrijventerrein met functie aanduiding weg- en waterbouw. Afwijkend gebruik dient te worden aangevraagd bij het bevoegd gezag. LOCATIE: ALGEMEEN: Varik is een dorp en voormalige gemeente in de Betuwse gemeente Neerijnen, in de Nederlandse provincie Gelderland en is gelegen aan de Waalbandijk. Het dorp heeft 915 inwoners (per 1 januari 2015, bron: CBS). Op 1 januari 1978 vond een gemeentelijke herindeling plaats, waarbij Varik samen met de gemeentes Est en Opijnen, Ophemert, Haaften en Waardenburg de nieuwe gemeente Neerijnen vormden. Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan Buitengebied Neerijnen en heeft als enkelbestemming Bedrijf. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen. Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Neerijnen, telefoonnummer 14 0418.

blad 6, Paasweg 17, Varik Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor: Van der Horst Bedrijfsmakelaardij, telefoonnummer: 0345-65 21 13, mailadres: info@vanderhorstmakelaardij.nl. www.facebook.com/vanderhorstmakelaardij @vdhorstmakelaar De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verkoper verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg of voor het uitbrengen van een bod. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Ons volledige aanbod staat vermeld op: www.vanderhorstmakelaardij.nl

BIJLAGE BIJ BROCHURE Voorwaarden bij koop: Koopakte: Conform NVM-model (model vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed NVM, de consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis) Notaris: Ter keuze aan de kopende partij, tenzij anders vermeld. Waarborgsom: Deze geldt tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de kopende partij. Kopende partij stort als waarborgsom in handen van de notaris een bedrag groot 10% van de koopsom, binnen 4 weken na koop overeenstemming. In plaats van deze waarborgsom te storten kan koper een schriftelijk bankgarantie doen stellen. Financiering: Indien gewenst kan koper, na toestemming van verkoper, een ontbindende voorwaarde voor financiering krijgen. Deze ontbindende voorwaarde is geldig voor een periode van 6 weken na koop overeenstemming. Indien koper van een ontbindende voorwaarde gebruik wenst te maken dient dit voor het sluiten van de koop kenbaar gemaakt te worden. Ouderdomsclausule: Indien van toepassing wordt aan koper bekend verondersteld, dat dit pand meer dan 30 jaar oud is, wat inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwere panden. Tenzij verkoper de kwaliteit ervan garandeert, staat verkoper niet in voor de vloeren, de leidingen van electriciteit, water en gas, de riolering en de aanwezigheid van doorslaand op optrekkend vocht. Bouwkundige gebreken worden geacht nimmer belemmerend te werken op het in artikel 5.3 omschreven gebruik. --.--.--.--.--.--.--.--.--.--.--.--.--.--.--

Aan deze plattegrond zijn geen rechten te ontlenen. Loods A

Aan deze plattegrond zijn geen rechten te ontlenen. Loods B

Aan deze plattegrond zijn geen rechten te ontlenen. Werkplaats

Aan deze plattegrond zijn geen rechten te ontlenen. Kantoor begane grond

Aan deze plattegrond zijn geen rechten te ontlenen. Kantoor verdieping

grond Woonhuis 1 begane grond Aan deze plattegrond zijn geen rechten te ontlenen.

grond Woonhuis 1 verdieping Aan deze plattegrond zijn geen rechten te ontlenen.

grond Woonhuis 2 Aan deze plattegrond zijn geen rechten te ontlenen.