HORN GRAAF VAN EGMONTSTRAAT 6

Vergelijkbare documenten
NEER NAPOLEONSWEG 76

Buggenum, Heerweg 29 Vraagprijs ,- k.k.

HERKENBOSCH EUROPALAAN WEST 22

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

LEVEROY CONCORDIASTRAAT 36

HEYTHUYSEN BIESSTRAAT 53

OSPEL BUIZERDSTRAAT 7

HAELEN. van den Bongaertstraat 33

F 14 BAEXEM GENROYHO

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

ROGGEL COPPELWEIDE 23

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

HAELEN SIEM BOONENSTRAAT 12

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

MAKELAARS MAKELAARDIJ

NEDERWEERT SINT ROCHUSSTRAAT 13 C

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

HAELEN. van den BONGAERTSTRAAT 26

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

HEYTHUYSEN SCHUTTERSDREEF 8

ROGGEL KOPPELSTRAAT 7

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

HORN DAALAKKERSTRAAT 1A

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

HEYTHUYSEN VINKENSTRAAT 70

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

HEYTHUYSEN TIENDERWEG 2

HEYTHUYSEN DANIELSHOF 63

HEYTHUYSEN HORSTVELD 72

Vraagprijs ,- k.k. WESSEM MARKTSTRAAT 5 UNIEK NOSTALGISCH OBJECT

HEYTHUYSEN DANIELSHOF 63

Roermond Van den Boschstraat 26

NEER ULENSVAAREN 57. Vraagprijs ,- k.k. Uitgebouwd, geschakeld halfvrijstaand

HEYTHUYSEN HORSTVELD 52

ROERMOND PIETER BOTHSTRAAT 5

WESSEM WALLENSTRAAT 1 A

HEYTHUYSEN ALDENHOVEN 9

Buizerdhorst 6 Roermond

Koningin Regentesselaan 152 Roermond

ROGGEL JAN MENNENSTRAAT 20

Roermond Professor Dupontstraat 15

Irenelaan 40 Roermond

Irenelaan 44 Roermond

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

Kasteel Hornstraat 32 Roermond

Zwartbroekstraat 37-c Roermond

HEYTHUYSEN GROENEWOUDSTRAAT 10

KELPEN-OLER GRATHEMERWEG 51

GRATHEM DORPSTRAAT 25

Roermond Haydnstraat 3

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

Heidebaan 6 Roermond Vraagprijs: ,00 k.k.

ROERMOND DE WEERD 104

Irenelaan 25 Roermond

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

HORN SCHELKENS-VEN 13

HALER LIJSTERSTRAAT 11

Bergstraat 29 Roermond

Saturnusstraat 58 Roermond

Spikkerweg 160-a Roermond

Bovenste straat 73-b Echt

Zonnedauwhof 153 Roermond

St.Sebastianusweg 5 Herkenbosch

HEYTHUYSEN DE GAARD 21

Burgemeester Thomas Wackersstraat 16-a Roermond

Smaragdstraat 2 Neeritter

Braambos 8 Beegden Vraagprijs: ,00 k.k.

St.Sebastianusweg 4 Herkenbosch

Willem II Singel 20-C Roermond

Huurvaarderstraat 126 Roermond

Edmond Bellefroidlaan 18 Herkenbosch

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

Hoofdstraat 9 Herten Vraagprijs: ,00 k.k.

Gentiaanhof 50 Roermond

Burgemeester Mertensstr 32 Roggel

Nieuwe Baan 20 Herten

St.Servaaslaan 18 Melick

Hamstraat 50-d Roermond

Harmoniestraat 1 Nieuwstadt

Koningsbosch Prinsenbaan 57

NEER ENGELMANSTRAAT 41 A

Aldrinstraat 16 Swalmen

Nunhemseweg 7 Haelen Vraagprijs: ,00 k.k.

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

Kloosterwandstraat 235 Roermond

Eijkersstraat 43 Posterholt

Dorpsstraat 96 Roermond

Maasbrachterweg 3 Echt

HEYTHUYSEN GRAAF VAN LOONLAAN 37

Eindstraat 21 Beegden

Roodververij 22 Roermond

BEEGDEN KAMPSTRAAT 7

HAELEN v.d. BONGAERTSTRAAT 33

Echt Leliestraat 25. Aanvaarding: In overleg Vraagprijs: ,= k.k.

Prins Bisschoplaan 18 Horn

Vraagprijs ,- k.k. NEDERWEERT ST. ROCHUSSTRAAT 13 C 1

Hoogstraat 41 Echt Vraagprijs: ,00 k.k.

Transcriptie:

HORN GRAAF VAN EGMONTSTRAAT 6

Horn, Graaf van Egmontstraat 6 Vraagprijs 169.000,- k.k. Uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning met circa 130 m² aan woonoppervlakte, carport en garage, een ruime woonkamer van ca. 37 m², een uitgebreide keukeninrichting in de gesloten keuken, kelder, 3 slaapkamers, badkamer en een zolderruimte. Dit alles is gelegen in een aantrekkelijke en rustige woonstraat met voldoende parkeergelegenheid. Gunstig gesitueerd nabij diverse scholen, gezondheidscentra en op korte afstand van diverse winkels, uitvalswegen richting Roermond, Venlo, Maastricht en Eindhoven.

Souterrain Vanuit de hal is de provisiekelder bereikbaar. Begane grond Entree met toegang tot de royale hal. De begane grond is grotendeels voorzien van een Travertin vloer. Hal met meterkast en trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal heeft u toegang tot de ruime living (ca. 37m²).

De woonkamer en zitkamer zijn bereikbaar vanuit de hal. De woning is in ca. 1980 uitgebreid, d.w.z. woonkamer, toilet en cv-ruimte. Door de grote schuifdeur aan de achterzijde van de woning beschikt de woonkamer over veel daglicht. De wanden en het plafond passen bij het interieur van de woonkamer en hierdoor geniet u optimaal van de sfeer die deze woon-/ zitkamer uitstraalt.

KEUKEN

De vernieuwde luxueuze keuken van het merk Schmidt is voorzien van een licht composiet aanrechtblad met spoelunit, Neff geïntrigeerde inbouwapparatuur, te weten een combi-magnetron, vaatwasser, koelkast, gaskomfoor en afzuigkap. Hoewel de naam anders doet vermoeden is Schmidt keukens een Frans top fabricaat keuken. Vanuit de keuken heeft u, via de tussenhal, toegang tot het toilet met fonteintje en de berging. De witgoedaansluiting en de Cvketel bevinden zich in de berging. Middels een loopdeur zijn het overdekte terras en de tuin bereikbaar.

Buitengedeelte Aan de voorzijde van de woning liggen meerdere openbare parkeerplaatsen op korte loopafstand van de woning. De fijne verzorgde, geheel omheinde en volop privacy biedende, achtertuin is gesitueerd op het noordoosten. De tuin beschikt over een gezellig overdekt terras (aluminium constructie), diverse soorten beplanting en een mooi gazon. De carport is bereikbaar d.m.v. een elektrisch op afstand bedienbare garagepoort en de achterliggende garage middels een openslaande houten poort.

TUIN, CARPORT EN GARAGE

Verdieping 1 Overloop met toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is geheel betegeld en onder andere voorzien van een ligbad-douche combinatie met scherm, thermostaatkraan, een toilet en een vaste wastafel.

Alle slaapkamers en de overloop zijn voorzien van een kurkvloer. De slaapkamers zijn respectievelijk groot ca. 8 m², 10 m² en 11 m². Verdieping 2 De zolder is te bereiken middels een mangat met schuiftrap en geschikt als bergzolder.

BEGANE GROND

VERDIEPING 1

VERDIEPING 2

OBJECT GEGEVENS Bouwjaar pand: 1952 Kozijnen: hout op begane grond Kozijn schuifdeur: aluminium Kozijnen: kunststof, draai/kiep ramen verdieping Beglazing: dubbele beglazing Hr Rolluiken: gehele woning m.u.v. voordeur Isolatie: gedeeltelijke dakisolatie CV installatie: Nefit Topline HR combiketel Keuken: vernieuwd in 2011 Plat dak aanbouw: vernieuwd in 2013 Goten: vernieuwd in 2013 Terrasoverkapping: aluminium, bouwjaar 2012 Perceelgrootte: 240 m² Woonoppervlakte: ca. 130 m² Inhoud pand: ca. 360 m³ Ligging: op loopafstand van het centrum, scholen, kinderopvang, huisarts, tandarts en alle overige dagelijkse voorzieningen.

Starterslening Voor wie is de starterslening? De starterslening is bedoeld voor iedereen die voor het eerst een woning wil kopen. Maar er zijn nog meer vereisten om in aanmerking te komen voor de lening: * Op het moment van de aanvraag moet u in de gemeente Leudal wonen en er verblijfsgerechtigd zijn of een sociaal-economisch binding* met Leudal hebben. In geval van 2 aanstaande eigenaren, moet u beiden voor de eerste keer een woning willen kopen. * De starterslening wordt gebruikt voor het verwerven van een bestaande koop- of huurwoning in de gemeente Leudal niet duurder dan 173.000,- exclusief kosten koper. * De starterslening wordt gebruikt voor het verwerven van een nieuw te bouwen koopwoning in de gemeente Leudal niet duurder dan 173.000,- vrij op naam, exclusief de gangbare bijkomende verwervingskosten. * De aanvrager moet de woning waarvoor een starterslening wordt verstrekt zelf gaan bewonen. *) Van sociaal-economische gebondenheid is in ieder geval sprake als: * Directe familie van de aanvrager als inwoner van de gemeente Leudal is ingeschreven. Onder directe familie wordt verstaan: (groot)ouder(s), schoonouder(s), kind(eren), broer(s) en zus(sen); of * Aanvrager in het verleden gedurende minimaal 3 jaar onafgebroken in de gemeente Leudal heeft gewoond en gedurende deze periode ook inge schreven is geweest; of * Aanvrager momenteel en gedurende een periode van minimaal 3 jaar lid is van een vereniging die in de gemeente Leudal is gevestigd en dit schriftelijk kan aantonen; of * Aanvrager momenteel werkzaam is in de gemeente Leudal of kan aanto nen binnen 3 maanden werkzaam te zullen zijn in de gemeente Leudal. On der werkzaam wordt verstaan (mede)eigenaar zijn van een bedrijf dat in de gemeente Leudal is gevestigd of in loondienst zijn van een bedrijf/ (overheids)instelling in de gemeente Leudal. In geval van 2 aanstaande eigenaren is het voldoende als één van beiden aan deze sociaal-economische eisen voldoet. Meer informatie? Neem voor meer informatie contact op met Gemeente Leudal. Startersleningen zijn beperkt beschikbaar op = op

Verkoop voorwaarden Bieden en onderhandelen Brochures worden verstrekt aan meerdere personen. De ontvangen informatie en de vermelde vraagprijs nodigen u uit tot het doen van een bieding. Verkoper mag gelijktijdig van meerdere partijen biedingen ontvangen ook al bent u de eerste partij die de informatie heeft ontvangen/bezichtigd of bent u de eerste partij die reageert. U ben pas in onderhandeling als u een tegenvoorstel krijgt van de verkoper. Er mag slechts met één partij gelijktijdig onderhandeld worden. Met meerdere partijen gelijktijdig onderhandelen is toegestaan mits de makelaar u hiervan op de hoogte heeft gebracht. De verkoper beslist met welke partij hij wenst te onderhandelen, hij heeft het recht van gunning, zelfs al biedt u de vraagprijs. Bij het uitbrengen van een bieding is het van belang dat alle voorwaarden goed worden aangegeven. Naast de prijs zijn eveneens de opleveringsdatum en ontbindende en aanvullende voorwaarden van belang. Tijdens het onderhandelingsproces mag de verkoper doorgaan met bezichtigingen. Het tot stand komen van een koop Tijdens het onderhandelingsproces worden de prijs en overige voorwaarden met partijen besproken. Zodra een akkoord is bereikt, dienen de afspraken schriftelijk te worden vastgelegd in een koopovereenkomst. Deze wordt opgesteld volgens de modelkoopakte van VastgoedPro. Deze koopakte is opgesteld volgens de eisen die de wet aan de koopovereenkomst voor een woning stelt. Aanvullende afspraken worden eveneens in deze akte opgenomen. De koop is pas gesloten nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend. Aan een mondeling akkoord kunnen geen rechten worden ontleend. Waarborgsom/bankgarantie Het storten van een waarborgsom door koper is een onderdeel van de overeenkomst. Deze waarborgsom dient binnen 4 weken na het tekenen van de overeenkomst door koper gestort te worden op de derdengeldenrekening van een door koper aangegeven notaris. De waarborgsom bedraagt 10% van de koopsom. Als alternatief kan een bankgarantie ter hoogte van dit bedrag worden gesteld. Bespreek dit vooraf aan het uitbrengen van uw bieding reeds met uw hypotheekadviseur of bank. Drie dagen bedenktijd Met het invoeren van een bedenktijd van drie dagen heeft de wetgever beoogd te voorkomen dat men overhaaste besluiten zou nemen waar het gaat om het nemen van een zeer belangrijke beslissing, namelijk het aankopen van een woning. De koper (consument) heeft het recht binnen drie dagen nadat hij de koopakte heeft ontvangen de koop te ontbinden zonder opgave van redenen en zonder dat de koper een vergoeding behoeft te betalen aan de verkoper.

www.kierkels-hensen.nl info@kierkels-hensen.nl Groenwoudstraat 36, 6093 PT Heythuysen Tel.: 0475-491915 De drie dagen bedenktijd gaat in nadat de koopakte door beide partijen is ondertekend en nadat een kopie van deze koopakte aan koper is overhandigd. In de drie dagen termijn moeten tenminste twee werkdagen aanwezig zijn. De Algemene Termijnenwet is op de drie dagen regeling van toepassing. Het is mogelijk om een langere bedenktijd dan drie dagen overeen te komen, het is niet mogelijk om een kortere bedenktijd dan drie dagen overeen te komen. De verkoper heeft geen bedenktijd. De bedenktijd eindigt in beginsel de derde dag om 24.00 uur. Onderzoeksplicht koper Informatie over de woning wordt zo nauwkeurig mogelijk geïnventariseerd en samengesteld. De verstrekte gegevens zijn echter indicatief. De koper heeft een onderzoeksplicht naar zaken die bij de koop voor hem van belang kunnen zijn. Een koper kan zich niet beroepen op zaken die hij had kunnen waarnemen of die beschikbaar zijn via openbare registers of instanties. Het staat een koper vrij om deskundigen in te schakelen (denk aan bijvoorbeeld een bouwkundige). Optie Het begrip optie wordt vaak ten onrechte gebruikt. Voor het afspreken van een optie is de wettelijke grondslag dat partijen het eens zijn over de voorwaarden van de koop. Hetgeen betekent dat de onderhandelingen reeds hebben plaatsgevonden. Een optie wordt gezien als een soort bedenktijd voor de koper. Het vooraf afspreken van een optie voor een bestaande woning is dus niet mogelijk. Uiteraard kan dit wel voor nieuwbouwwoningen, voorwaarden zoals bijvoorbeeld de prijs zijn dan bekend. Aan de samenstelling van deze brochure is de grootste zorg besteed met een nauwkeurige verwerking van de beschikbare informatie. De maten op de (eventuele) tekeningen zijn plus-minus maten. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.