BARNEVELD, WETHOUDER SCHIMMELLAAN 7



Vergelijkbare documenten
BARNEVELD, LANGE VOREN 64

BARNEVELD, AMERSFOORTSESTRAAT 73

BARNEVELD, METTENBRINCKLAAN 10

BARNEVELD, JACOB CATSSTRAAT 28

BEGANE GROND: ENTREE, HAL, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, WOONKAMER, WOONKEUKEN.

BARNEVELD, PASTOOR GOWTHORPESTRAAT 20

BARNEVELD, BOUWHEERSTRAAT 24

BEGANE GROND: ENTREE, HAL, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, L- VORMIGE WOONKAMER, UITGEBOUWDE KEUKEN.

INDELING: BEGANE GROND: ENTREE, HAL MET TRAPOPGANG, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, GEZELLIGE WOONKAMER, KEUKEN.

VOORTHUIZEN, NIEUWE KAMPSTRAAT 1

VOORTHUIZEN, NIEUWE KAMPSTRAAT 1

BARNEVELD, BLOEMENDAALLAAN 58

BARNEVELD, VAN HOGENDORPLAAN 26

k.k. Bongerd 2. Barneveld

3-KAMER HOEKAPPARTEMENT

BARNEVELD, TABAKSLAND 49

BARNEVELD, VAN ZUIJLEN VAN NIEVELTLAAN 20

KOOTWIJK, NIEUW MILLIGENSEWEG 10

BARNEVELD, STATIONSWEG 47

BARNEVELD, ROZENSTRAAT 87

BARNEVELD, LIJSTERSTRAAT 47

k.k. Van Dedemlaan 22. Barneveld

BARNEVELD, THORBECKELAAN 41

BARNEVELD, SCHOUTENSTRAAT 64

k.k. Tabaksland 49. Barneveld

BARNEVELD, JAN SEPPENPLEIN 48

P.C. HOOFTSTRAAT 61, BARNEVELD

BARNEVELD, NIJENBEEK 22

BARNEVELD, HOUTWAL 2 2 E

BARNEVELD, HENRI DUNANTLAAN 77

BARNEVELD, PASTOOR GOWTHORPESTRAAT 20

BARNEVELD, DE DRIEST 5

BARNEVELD, SCHERPENZEELSEWEG 176

BARNEVELD, VAN RIEBEECKSTRAAT 22

BARNEVELD, GEERSTUK 7

k.k. Pastoor Gowthorpestraat 20. Barneveld

BARNEVELD, VAN HAERSOLTELAAN 2

k.k. De Driest 5. Barneveld

BARNEVELD, GERSTELAND 7

LUNTEREN, MEULUNTERSEWEG 108

k.k. Doornenburg 41. Barneveld

BARNEVELD, WETHOUDER REBELLAAN 108

VOORTHUIZEN, HOORNBLOEM 29

BARNEVELD, VAN RENESSELAAN 38

BARNEVELD, WETHOUDER ZANDBERGENLAAN 23

k.k. Wethouder Rebellaan 108. Barneveld

BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24

k.k. Wethouder Zandbergenlaan 23. Barneveld

VOORTHUIZEN, BARON VAN NAGELLSTRAAT 22

k.k. Bloemendaallaan 58. Barneveld

BARNEVELD, POTGIETERSTRAAT 63

BARNEVELD, WALDHOORN 8

BARNEVELD, WALDHOORN 8

BARNEVELD, NIJENBEEK 22

BARNEVELD, PATRIJZENHOF 44

k.k. Patrijzenhof 44. Barneveld

BARNEVELD, TABAKSLAND 29

BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24-A

BARNEVELD, SCHERPENZEELSEWG 55

BARNEVELD, IEPENHOF 15

BARNEVELD, BLOEMENDAALLAAN 34

Tarthorst 473 WAGENINGEN

Vijgendam 9, 3901 SK Veenendaal. Vraagprijs ,- k.k.

De Woerd 3 DINXPERLO

Louis Armstrongstraat 42 Zaandijk

Walsmolen 5 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Christinastraat 16 Etten

Escarp!8!! Vijfhuizen!

Hogeweg 39 a ULFT. Vraagprijs: ,- k.k.

Vraagprijs) ) ,=)kosten)koper)

k.k. Stationsweg Barneveld

Kievitmeen Harderwijk

Ommerenveldseweg 19 OMMEREN

2 e Verdieping: bereikbaar via vaste trap. Grote bergzolder, geschikt voor slaapkamer. Extra daglichttoetreding door dakvenster en zijraam.

Kleynhoffstraat 29 - Culemborg

Fagotdreef 14 - Harderwijk

Koriander 2 GENDRINGEN

Koningin Wilhelminasingel 81 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Ruime eengezinswoning in een populaire woonwijk!

DOETINCHEMSEWEG 159 WESTENDORP. Van Dam Makelaardij. Doetinchem T F

TE KOOP:Runmolenstraat 91 te Almere

Van der Waalsstraat 9 - Harderwijk

WIELEWAALLAAN 66, TIEL VRAAGPRIJS ,- K.K.

Jan van Riebeeckstraat Culemborg

Ridderstraat 184-a - Culemborg

Meije 19 Bodegraven Vraagprijs ,-- k.k.

Bokkekamp 22 - Harderwijk

Sint Jorisweg 17, Delft

Brederode 84, 8226 TS Lelystad Vraagprijs ,00 kosten koper

Gallowaystraat 4 - Culemborg

Emmaweg!25!! Zandvoort!

Karveel te Lelystad ,00 kosten koper

LEEUWARDEN - Euterpestraat 26

k.k. De Fliert 11. Achterveld

openbaar vervoer en uitvalswegen richting Amsterdam, Alkmaar en Hoorn zijn in de nabijheid gelegen.

Woonoppervlakte ca. 100 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Brederostraat 262 Hengelo

SPAARENBERGSTRAAT 63

Magdaleenweg 5 te Huizen

Gerard Doustraat 1 - Almelo

TE KOOP Bastion 233 te Lelystad

Transcriptie:

BARNEVELD, WETHOUDER SCHIMMELLAAN 7 FANTASTISCH WOONOPPERVLAK (MAAR LIEFST 144 M²) IN VERSPRINGENDE DUBBEL UITGEBOUWDE (VOOR, ACHTERZIJDE EN 1 E ETAGE) MIDDENWONING, GELEGEN OP EEN PERCEEL VAN 164 M² EN GESITUEERD OP EEN RUSTIGE LOCATIE MET ZONNIGE ACHTERTUIN. KOM KIJKEN EN LAAT U VERRASSEN DOOR HET COMFORT VAN DE ENORME RUIMTE. INDELING: BEGANE GROND: 1 E E ETAGE: 2 ETAGE: 3 E ETAGE: AANVAARDING: VRAAGPRIJS: UITGEBOUWDE ENTREE, KLEIN KANTOOR, HAL MET TRAPOPGANG, TOILET MET FONTEINTJE, GROTE UITGEBOUWDE (RUIM 3 METER) WOONKAMER, OPEN KEUKEN IN HOEKOPSTELLING MET INGEBOUWDE COMBIMAGNETRON, VAATWASSER, 4PITS GASFORNUIS, AFZUIGKAP, KOELKAST EN VRIEZER. OVERLOOP, VASTE KAST, GROTE OUDERSLAAPKAMER (CA 21 M²) MET FRAAIE INLOOPKAST, 2 SLAAPKAMERS, BADKAMER MET LIGBAD, TOILET EN WASTAFEL. TE BEREIKEN VIA VASTE TRAP, SLAAPKAMER, ZOLDERBERGING. BERGZOLDER. IN OVERLEG. 239.000, K.K.

BIJZONDERHEDEN: HET OORSPRONKELIJKE BOUWJAAR IS 1989, DE WONING IS IN 1999 VERBOUWD EN UITGEBOUWD. DE INHOUD BEDRAAGT CIRCA 555 M³. HET WOONOPPERVLAK BEDRAAGT CIRCA 144 M², DE OVERIGE INPANDIGE RUIMTE (AANGEBOUWDE SCHUUR) CIRCA 11 M² EN DE EXTERNE BERGRUIMTE (KLEINE BERGING IN ACHTERTUIN) CIRCA 2 M². DE PERCEELOPPERVLAKTE BEDRAAGT 164 M². DE ACHTERTUIN LIGT OP HET ZUIDWESTEN. DE WONING IS VOORZIEN VAN C.V. (KETEL NEFIT ECOMLINE HR 2001), VLOER, MUUR, DAKISOLATIE EN VOLLEDIG DUBBEL GLAS. DE WONING KENT EEN HOOGWAARDIG AFWERKINGSNIVEAU.

Informatielijst Op grond van de bepalingen van het Burgerlijk Wetboek heeft de verkoper een informatieplicht aan de (aspirant) koper. Het is daarom van groot belang dat deze informatielijst door de verkoper nauwkeurig wordt ingevuld. 1. a) Welke (zichtbare of onzichtbare gebreken (zowel kleine als grote)aan uw onroerend goed zijn u bekend (bijv. houtrot, houtworm, boktor, lekkage, problemen met vloeren of het dak)? b) Zijn er gebreken of bijzonderheden te vermelden over de technische installaties (bijv. elektrische installatie/ bedrading, leiding voor gas, water, riolering, cvinstallatie, warmwatertoestel)? c) Voldoet het pand aan de eisen van de Nutsbedrijven/brandweer? 2. Zijn er de laatste jaren reparaties uitgevoerd/ gebreken hersteld? Zo ja, welke? 3. Met welke reparaties/vervangingen zou de koper binnen enkele jaren geconfronteerd kunnen worden? 4. a) Bent u bekend met eventuele grondvervuiling van uw perceel of in de omgeving? b) Zit er nog een olietank in de grond? c) Is er mogelijk asbesthoudend materiaal toegepast in uw woning (bijv. zeil of eterniet dakbeschot)? 5. Rusten er op uw onroerend goed erfdienstbaarheden/ kettingbedingen/kwalitatieve rechten of verplichtingen/mandeligheden/antispeculatie bedingen of andere bijzonder bepalingen? Zo ja, welke? 6. Zijn er nog lopende garanties op uw onroerend goed of apparatuur overdraagbaar aan koper? Zo ja, welke? 7. Zijn er bijzonderheden te vermelden over uw woonomgeving (bijv. buren, geluidsoverlast, stankoverlast, omgeving etc.)? 8. Zijn u bepaalde ontwikkelingen in uw omgeving bekend, welke voor een koper wetenswaard zijn (bijv. wijziging bestemmingsplan, wijzigingen in uitzicht of verkeerssituaties)? 9. a) Rust er volgens het bestemmingsplan een bijzondere bestemming op het perceel? b) Is er sprake van een (voorbereiding tot) aanwijziging in het kader van de Monumentenwet? 10. Is op uw woning een overdraagbare premieregeling van toepassing? Beschikkingsnummer/datum: a) dubbel glas van 1 dakraam lek lood van de schoorsteen en uitbouw is matig, wordt in maart 2015 verholpen scheur in stucwerk bij uitbouw sporen van oude lekkage op de muur van de slaapkamer bij garderobekast, badkamer, achterdeur. kleine beschadiging op keukendeur b) Nee. c) Ja. Lekkage badkamer verholpen. Niet bekend. a) Nee. b) Nee. c) Niet bekend. De gebruikelijke erfdienstbaarheden bij geschakelde woningen. Nee. Nee. Nee. a) Nee. b) Nee. Nee. Verkoper(s): Koper(s):

11. a) Zijn er bijkomende kosten a) Niet van toepassing. (servicekosten, bijdrage aan de Vereniging Van Eigenaren, etc.)? Zo ja, welke? b) Zijn alle verschuldigde bedragen ook b) Niet van toepassing. betaald? c) Hoe is de financiële positie van de c) Niet van toepassing. VVE (notulen/jaarverslag)? d) Heeft de VVE in de toekomst d) Niet van toepassing. belangrijke uitgaven te verwachten? 12. Is uw pand geïsoleerd? Dak : Ja. Muur : Ja. Vloer : Ja. 13. a) Kloppen de feitelijke erfgrenzen met de kadastrale grenzen? b) Van wie zijn de erfafscheidingen? 14. Is er gebouwd of verbouwd zonder de vereiste vergunningen? 15. Zijn er toestellen die gehuurd / geleasd / in bruikleen zijn (bijv. geiser)? 16. Zijn er fiscale bijzonderheden (bijv. B.T.W, bouwgrond/baatbelasting)? 17. Is er toestemming/goedkeuring vereist voor deze verkoop van derden (bijv. gemeente, erfverpachter of curator)? Glas a) Ja. : Ja. b) Samen met de buren. Nee. Nee. Nee. Nee. 18. Is u verder nog informatie bekend die voor een koper van belang kan zijn? Verkoper verklaart dat er geen energieprestatiecertificaat voorhanden is. Koper verklaart hiermee op de hoogte te zijn en stemt in met de verkoop en levering van de onroerende zaak zonder energielabel. De uitbouw staat over de erfgrens. Verkoper verklaart t.o.v. zijn makelaar en (aspirant) koper(s) deze informatielijst, voor zover hem bekend volledig en naar waarheid ingevuld te hebben. Betreft het perceel : Wethouder Schimmellaan 7 te Barneveld Datum en plaats : Handtekening Verkoper(s): Handtekening Koper(s):

Lijst van zaken Betreffende het perceel: Wethouder Schimmellaan 7 3771 KW Barneveld d.d. 08122014 Voor de onderstaande zaken ongeacht of ze roerend dan wel onroerend zijn geldt dat ze soms wel en soms niet in de woning achterblijven. Wilt u aangeven wat in uw situatie het geval is? Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen NVT Tuin Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Tijd of schemerschakelaar/bewegingsmelder Tuinhuis/buitenberging Kasten/werkbank in tuinhuis/berging (Broei)kas Voet droogmolen Overige tuin, te weten: Woning Vlaggenmast Schotel/antenne Brievenbus (Voordeur)bel Alarminstallatie Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie Rookmelders Rolluiken/zonwering buiten Zonwering binnen (shutters in woonkamer) Vliegenhorren Raamdecoratie, te weten: gordijnrails gordijnen/vitrages rolgordijnen losse horren/rolhorren luxaflex keuken Vloerdecoratie, te weten: vloerbedekking parketvloer plavuizen Paraaf verkoper Paraaf koper 1

Lijst van zaken Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen NVT Warmwatervoorziening, te weten: via CV CV met toebehoren Thermostaat Mechanische ventilatie/luchtbehandeling Airconditioning (Voorzet) open haard met toebehoren Allesbrander Kachels Isolatievoorzieningen (voorzetramen/radiatorfolie etc.), te weten: Radiatorafwerking Schilderijophangsysteem Keukenblok met bovenkasten Keuken (inbouw)apparatuur, te weten: combimagnetron vaatwasser 4pits gasfornuis afzuigkap Koelkast/vriezer Keukenaccessoires Verlichting, te weten: opbouw spotjes badkamer (Losse) kasten, legplanken, te weten: vaste kasten (inloop) losse kasten, boeken, legplanken Vast bureau Spiegelwanden Wastafels met accessoires Toiletaccessoires toiletrolhouder, toiletbril, etc. Paraaf verkoper Paraaf koper 2

Lijst van zaken Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen NVT Badkameraccessoires planchet, spiegel,kranen, douchescherm, etc Sauna met toebehoren Veiligheidsschakelaar wasautomaat Waterslot wasautomaat Overig Zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen: Overige zaken, te weten: Opmerkingen Voor akkoord, De opdrachtgever, (en echtgeno(o)t(e)/partner) koper, (en echtgeno(o)t(e)/partner) Plaats en datum: Plaats en datum: 3